Nr. 1 september

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nr. 1 september"

Transcriptie

1 Woord vooraf De start is het spannendste moment van het schooljaar voor de schoolleiding. Dan blijkt hoe de voorbereidingen van de maanden ervoor uitpakken. Net als vorig schooljaar, is die start goed verlopen. Natuurlijk zijn er ook nu weer dingen die beter kunnen, maar over het geheel kunnen we zeker tevreden zijn. De afgelopen jaren hebben wij gebouwd aan een veilige school met goede onderwijsresultaten. Veel dingen die in gang zijn gezet, beginnen hun vruchten af te werpen. Iets wat me afgelopen week opviel in positieve zin is de leerlingenraad. Die bestaat nu drie jaar. Doordat deze raad daadwerkelijk iets te vertellen heeft, worden de leerlingen die er deel van uitmaken steeds enthousiaster om een bijdrage te leveren aan het verder verbeteren van de school. Ook wil ik de ouderraad noemen. De ouders die hieraan deelnemen, hebben hun taak het afgelopen schooljaar heel serieus genomen. Dit leidt ertoe dat er nu heel goed wordt gestuurd op de besteding van de bijdrage die u aan de school betaalt. Daardoor kunnen wij ook dit schooljaar onder andere een uitje van een dag aanbieden aan alle leerlingen van leerjaar één tot en met drie. En kunnen we de diploma-uitreiking weer op een mooie externe locatie organiseren. Tot slot vraag ik uw aandacht voor het volgende. Ik heb mijn collega s gevraagd zich ook dit schooljaar maximaal in te spannen voor een goede communicatie met de ouders. Dit betekent bijvoorbeeld dat zij vrij snel contact met u zullen leggen als zij denken dat dit nodig is. Aan u wil ik hetzelfde vragen: als u een vraag heeft of als u denkt dat er iets niet goed gaat, neemt u dan contact op met (in de meeste gevallen) de mentor van uw zoon of dochter. Op deze manier kunnen school en ouders samen optrekken. Dat is enorm belangrijk voor het welbevinden en het schoolsucces van uw kinderen en onze leerlingen. Met vriendelijke groeten, Jan Adels directeur SG De Triade

2 Introductieweek De eerste- en tweedejaars leerlingen hebben in de introductieweek verschillende activiteiten gedaan. De uitgangspunten waren: kennismaken met de omgeving, de school, de mentor en natuurlijk met elkaar. Door middel van kennismakingsspelletjes, zowel in de klas als in de gymzaal, leerden de leerlingen ook samenwerken. Op woensdag en donderdag zijn de leerlingen naar de bibliotheek in Edam of Volendam geweest. Hier werd een boek voor het vak Nederlands uitgezocht. Bij techniek maakten de leerlingen mooie creaties, die ze mee mochten nemen naar huis. Tijdens deze les zijn mooie pennenbakjes en beschilderde mokken ontstaan. Naast al deze activiteiten was de politie aanwezig om een voorlichting te geven over drugs, social media gebruik en nepwapens. Een belangrijk onderdeel zo vlak voor de kermis. De week werd afgesloten met een film. Tijdens de film konden de leerlingen genieten van verse popcorn en een Slush Puppy. En daarna? Snel naar de kermis! De leerlingen van de 4e klas hebben in de Intro week kennis gemaakt met de Mentor en hebben zichzelf gepresenteerd door middel van een paar activiteiten. Als eerste hebben zij een stuk over zichzelf geschreven: wie ben je, hoe ziet jullie gezinssituatie eruit, welke sport doe je, wat heb je in de vakantie gedaan, heb je een bijbaan etc. Voor de Mentor een prima manier om de leerling alvast een beetje te leren kennen (en andersom). Op woensdag hebben de 3 klassen een Sportdag gehad. Deze werd georganiseerd door Bus Sports bv, en bestond uit 3 onderdelen: Disc Golf, Rugby en Bootcamp. Na een soms wat aarzelend begin, werd er daarna al snel prima gesport: plezier gemaakt, samengewerkt en veel geleerd. Op donderdag en vrijdag werd er aandacht besteed aan LOB (Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding), dus: nadenken en info opzoeken over wat je na deze school wilt gaan doen. Welke opleiding, welke school, waar zit die dan, welke eisen worden daar aan jou gesteld en meer van die zaken. Klas GT 4 maakte ook alvast een begin met een belangrijk onderdeel in hun schooljaar: het Sector Werkstuk. Zij konden alvast gaan nadenken met wie zij willen gaan samenwerken, welk onderwerp zij interessant vinden èn naar dat onderwerp onderzoek gaan doen. Als dat uiteindelijk allemaal is gelukt, wordt het in december aan de begeleiders gepresenteerd.

3 Werkweek Ardennen De leerlingen van het 3e leerjaar zijn weer heelhuids teruggekomen van een week Ardennen. Het was een week vol sportieve activiteiten (mountainbiken, abseilen enz) waarbij samenwerken en grenzen verleggen centraal stond. Daar hoorde ook een bivak dag-en nacht bij waarbij de leerlingen sliepen in zelfgemaakte tentjes van zeil en stokken. Met dank aan onze enthousiaste leerlingen en collega s was het een geslaagde week! Magister Als het goed is, heeft u een inlogcode en een wachtwoord voor Magister webportal ontvangen. De school werkt met een eerste contactpersoon ook wel eerste ouder/verzorger genoemd. Dit is bij voorkeur de ouder/verzorger bij wie de leerling woont. De school gaat ervan uit dat alle relevante informatie door deze ouder aan de andere ouder wordt doorgegeven. Als dit niet gebeurt, neemt de ouder die de informatie niet krijgt zelf contact op met de school om hierover aanvullende afspraken te maken. Het initiatief voor het maken/aanpassen van afspraken ligt steeds bij de ouders. De tweede ouder kan via de administratie van de school de aanvraag doen voor een inlogcode voor het webportal van Magister. Zie ook onze website onder het kopje school > algemene informatie > atlasregelingen > protocol informatie aan gescheiden ouders. Is uw adres of telefoonnummer gewijzigd? Omdat veel informatie via de gaat, verzoeken wij u vriendelijk om uw adres te controleren in Magister Webportal en zo nodig te veranderen. Ook kunt u hier uw (mobiele) telefoonnummer controleren en wijzigen. Als u bent ingelogd in Magister klikt u rechtsboven op uw naam. Om uw mobiele nummer of adres te wijzigen, moet u eerst met uw muis in het betreffende veld klikken. Nadat u de gegevens heeft gewijzigd klikt u op contactgegevens opslaan. Op deze wijze kunt u alleen de gegevens van de persoon waarvan de account is wijzigen. Als er andere gegevens gewijzigd moeten worden, kunt u contact opnemen met onze administratie: detriade@atlascollege.nl Magister en 06 nummer leerlingen Alle leerlingen van de Triade hebben een school- adres. Dit bestaat uit hun: - B-nummer@atlascollege.nl of - voornaam.achternaam@atlascollege.nl of - voornaam.tussenvoegselachternaam@atlascollege.nl De leerlingen kunnen in Magister zelf dit mailadres erin zetten evenals hun eigen mobiele telefoonnummer. Op dit mobiele telefoonnummer ontvangen de leerlingen dan smsjes betreffende de roosterwijzigingen.

4 De Magister-app staat los van de magisterdatabase. Mocht het inloggen niet lukken dan kunt u het beste de hele App verwijderen en opnieuw installeren. Daarna de telefoon weer opnieuw opstarten en de nieuwe inloggegevens invoeren. Het is voor een ouder momenteel niet mogelijk om in de browser via de kindkiezer van kind te wisselen. Er wordt gewerkt aan een oplossing. Gezonde school In het nieuwe schooljaar willen we een (nog) gezondere school worden. Dit betekent onder andere dat er nergens op school of het schoolplein nog mag worden gerookt. Vanaf 2020 is dit bij wet verboden. Wij willen hier niet op wachten. Daarom hebben we besloten het roken op het schoolplein niet langer toe te staan. Daarnaast wordt het aanbod in de kantine gezonder. Er komen meer gezonde en minder ongezonde producten. Bovendien krijgen de gezonde producten een meer prominente plaats, waardoor het oog van de leerling er eerder op valt. Ook gaan we het drinken van water stimuleren door dat op diverse plaatsen gratis aan te bieden. Een deel van de veranderingen in de kantine is al zichtbaar. Een ander deel wordt in de komende tijd gerealiseerd. In de loop van dit schooljaar willen we voldoen aan de zogenaamde Zilveren standaard van het Voedingscentrum.

5 Tom Tol Hallo Tom, vertel eens wat over jezelf. Hallo! Ik ben Tom Tol en ik geef sinds vorig jaar Engels op de Triade. Ik woon in Volendam samen met mijn vriendin Kimberly en onze twee kittens. Ook ga ik langs de basisscholen in Volendam om over de Triade te vertellen. Welke lessen geef je op school? Ik geef Engels en mentorles en soms ook nog eens bijles voor rekenen als leerlingen dat aan mij vragen. Je bent ook mentor van klas 9K1 Volgens mij is dat een harstikke leuke klas met 21 leerlingen. Kun je daar wat meer over vertellen. Ja dat klopt! Ik vind mijn mentorklas top. Sommige leerlingen kwamen mij nog heel bekend voor van de Triade dagen en Open dagen van het vorige jaar en ze kenden mij ook nog, dus dat is een goed teken. Hoe was de introductieweek op school? We zagen de kinderen een speurtocht door de school doen. Wat hebben jullie nog meer gedaan? De introductieweek was heel leuk en hopelijk hebben de kinderen elkaar allemaal wat beter leren kennen. We hebben ook de bibliotheek in Volendam bezocht om een eerste boek te halen voor het vak Nederlands, spelletjes gedaan in de gymzaal, een poster gemaakt over zichzelf en de leerlingen hebben een filmdag gehad met popcorn en slush puppy.

6 Ben je sportief? zo ja wat voor sporten beoefen je? heb je nog hobby s? Ik heb altijd veel sporten beoefend zoals voetbal en zwemmen maar ik beoefen deze sporten niet meer op een club. Natuurlijk vind ik het nog steeds leuk om een balletje te trappen en daarom zal ik ook meedoen aan het voetbaltoernooi van school in het docententeam. Verder kan ik een goede televisie serie wel waarderen. Je woont in Volendam. Ben je naar de kermis geweest Jazeker! Al moet ik zeggen dat ik niet in veel attracties geweest ben, maar er vooral doorheen gelopen ben op weg naar de dijk. Wat is je belangrijkste tip voor de leerlingen? Mijn belangrijkste tip voor leerlingen is om hulp te vragen wanneer je ergens niet uitkomt of niet snapt. Op die manier kunnen we er samen voor zorgen dat het opgelost wordt. Heel hartelijk bedankt voor je interview! Graag gedaan! Agenda: Maandag 18 september TOA B4 Engels Maandag 18 tm vrijdag 22 september TOA 1e jaars Maandag 2 oktober kennismakingsavond ouders ljr 1,2,3,4, met mentor Maandag 16 tm vrijdag 20 oktober stageweek B/K/G 4 Dinsdag 17 oktober sportdag/atletiekdag leerjaar 1

Nr. 2 oktober

Nr. 2 oktober Woord vooraf Lange tijd was er weinig belangstelling voor technisch onderwijs. Leerlingen kozen liever voor een baan achter een bureau. Witte boordenwerk had meer aanzien. Technische afdelingen van vmbo

Nadere informatie

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Inleiding In de vorige oudernieuwsbrief vroeg ik u uw zoon of dochter te stimuleren zich aan te melden voor de leerlingenraad. Dat is kennelijk volop gebeurd. Er was zelfs zoveel belangstelling voor de

Nadere informatie

Ouderbulletin SG De Triade

Ouderbulletin SG De Triade Ouderbulletin SG De Triade Jaargang 2015-2016 nummer 2 Wij doen normaal Hiernaast ziet u een kleine afbeelding van één van de vier soorten posters die we binnenkort op diverse plaatsen in de openbare ruimten

Nadere informatie

Nr. 7 mei. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf

Nr. 7 mei. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf Woord vooraf Op het moment dat ik dit schrijf, wachten wij met onze examenleerlingen en hun ouders in spanning af hoe de resultaten zullen uitpakken. De afgelopen jaren hebben wij steeds goed tot zeer

Nadere informatie

Nr. 1 september

Nr. 1 september Woord vooraf Het begin van het schooljaar is altijd spannend. Dat is het moment waarop moet blijken of de roosters kloppen, of de klassen goed zijn samengesteld, hoe het met nieuwe collega s gaat enzovoort.

Nadere informatie

Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik!

Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik! Woord vooraf Nu het einde van het schooljaar nadert, zijn wij druk bezig met de voorbereiding op de diplomauitreiking en doen we alles om ervoor te zorgen dat we het nieuwe schooljaar goed kunnen starten.

Nadere informatie

Nr. 4 januari

Nr. 4 januari Woord vooraf In deze oudernieuwsbrief vertelt collega Theo Kwakman hoe snel de beroepen veranderen waarvoor wij opleiden. Dat is zeker waar. Maar niet alleen veranderen veel beroepen, sommige beroepen

Nadere informatie

Nr. 2 Oktober

Nr. 2 Oktober Woord vooraf De Triade is het schooljaar goed begonnen. Het introductieprogramma voor de eerstejaarsleerlingen was leuk en leerzaam, de derdejaarsleerlingen kwamen heel enthousiast terug van hun reis naar

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 06. Belangrijke data: Operajaar. Onderwijs op De Windroos. Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 06 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 17-10-2017 Jaarvergadering OR Beste ouders/verzorgers, In deze info: Aanmelden voor Gras Jaarvergadering

Nadere informatie

Nr. 5 februari

Nr. 5 februari Woord vooraf Het is goed als mensen en organisaties feedback vragen op hun functioneren. Als zij er iets mee doen althans. Daar zal iedereen het mee eens zijn. De praktijk is echter dat heden ten dage

Nadere informatie

Nr. 10 juli

Nr. 10 juli Woord vooraf Zoals ik u al eerder berichtte, hadden we een fantastisch resultaat met de eindexamens. Op elk van de drie leerwegen - dus basisberoeps, kader en mavo is 100% van de leerlingen geslaagd. Dinsdagavond

Nadere informatie

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin!

Oudernieuwsbrief. Schooljaar Brugklas. Een nieuw begin! Een nieuw begin! Een nieuwe lichting brugklassers is deze week begonnen aan een hopelijk plezierige en succesvolle schoolloopbaan op de OSG West-Friesland. Ze hebben vandaag hernieuwd kennisgemaakt met

Nadere informatie

Nr. 3 november

Nr. 3 november Woord vooraf Woord vooraf In de maand december wordt er heel wat teruggeblikt op het afgelopen jaar. Als wij dat doen, dan vallen de mooie resultaten op waarover ik al eerder schreef: leerlingen die opstromen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015

Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Nieuwsbrief nr. 3 8 oktober 2015 Vanuit de directie Ouderavond groepen 1-2 Op dinsdag 3 november is er een algemene ouderavond voor de ouders van de kinderen uit groepen 1-2. Tijdens deze ouderavond krijgt

Nadere informatie

HBM, dé school met aandacht voor jou!

HBM, dé school met aandacht voor jou! Nieuwsbrief HBM januari hbmadministratie@dehbm.nl E-mail niet goed leesbaar? Klik hier! HBM, dé school met aandacht voor jou! Woord van de schoolleiding Beste ouders/verzorgers, Heemstede, januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015

Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Nieuwsbrief SG De Dijk september 2015 Van de directie Het nieuwe schooljaar is alweer in volle gang en de nieuwe brugklassers beginnen hun draai op SG De Dijk al aardig te vinden. Hierbij wensen we alle

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan.

6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. 6 Past je werk bij je privéleven? In deze prestatie ga je laten zien dat stage en privéleven best samen kunnen gaan. Ik ben een werkende moeder. Mijn vriend helpt thuis mee. Werken? Ik heb een kind, dat

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro

November 2016 Jaargang 2, Nr. 13. Wat een prachtige herfst om ons heen! Vriendelijke groeten Carmela Tumminaro Nieuwsbrief van RK BS Wijzer aan de Vecht Wijzernieuws November 2016 Jaargang 2, Nr. 13 Inhoud Flessenactie. 2 Personele zaken.... 2 Peutermiddag. 2 Social schools.... 3 Buurtsportclub.. 4 Nationaal schoolontbijt.4

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 9 - mei Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 9 - mei 2019 Dit is een spannende tijd voor alle examenleerlingen, voor hun ouders, maar ook voor de medewerkers van De Triade. De afgelopen jaren behaalden onze leerlingen steeds zeer goede examenresultaten.

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij!

Aqua-Pas. Jaargang 26, nummer 6 6 december Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Aqua-Pas Jaargang 26, nummer 6 6 december 2018 Donderdag 10 januari alle leerlingen vrij! Op donderdag 10 januari zijn alle leerlingen vrij van school! Er is deze dag een extra studiedag voor het gehele

Nadere informatie

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege.

BELANGRIJK: Dinsdag 29 augustus start het schooljaar. We verwachten de leerling om 8.30 uur in de plaza/aula van het Hub van Doornecollege. Deurne, 17 juli 2017 Aan de ouder(s)/verzorger(s) en leerling Betreft: Start schooljaar 2017-2018 Geachte ouder(s)/verzorger(s), beste leerling, Hoewel de vakantie pas net is begonnen, sturen wij jullie

Nadere informatie

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU

JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR LOCATIE GROU JAARAGENDA LEERLINGEN SCHOOLJAAR 2018 2019 LOCATIE GROU Verklaring afkortingen: CE Centraal Examen SE Schoolexamen SEPTEMBER 2018 35 vrijdag 31 augustus 36 maandag 3 september Geen leerlingen op school;

Nadere informatie

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), Redactie T. Paping Schooljaar 2018 2019, nummer 01, 19 oktober 2018 Van de directie Beste ouder(s)/verzorger(s), En dan is het alweer bijna vakantie. Ik weet niet of u het ook merkt, maar de weken lijken

Nadere informatie

Start nieuwe schooljaar

Start nieuwe schooljaar 2-9-2016 Start nieuwe schooljaar Op dinsdag 23 augustus werden de gangen van school na een heerlijke zomervakantie weer gevuld door de enthousiaste stemmen van de leerlingen. Dit jaar mogen we er 435 verwelkomen

Nadere informatie

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2)

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Nummer 4 16 oktober 2015 AGENDA OKTOBER 2015 Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015 Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Woensdag 28 oktober Schoolexamen (SE) week 1 (klas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL

NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL NIEUWSBRIEF VSO DE ELIMSCHOOL Elimschool nieuwsbrief periode: start schooljaar herfstvakantie 2015 16-10- 2015 Inhoud Personele situatie Belangrijke data Fotoproject Eigen kracht Toelaatbaarheidsverklaring

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

JUNIOR COLLEGE. Doen. Eigen leerroute LEREN WIE JE BENT. Samen starten. We rk -a fm aa k- ur en. klas 1 vmbo basis/kader. vmbolelystad.

JUNIOR COLLEGE. Doen. Eigen leerroute LEREN WIE JE BENT. Samen starten. We rk -a fm aa k- ur en. klas 1 vmbo basis/kader. vmbolelystad. JUNIOR COLLEGE klas 1 vmbo basis/kader LEREN WIE JE BENT Samen starten We rk -a fm aa k- ur en Ke u z es m a ke n Doen Eigen leerroute vmbolelystad.nl Leren wie je bent Beste leerling uit groep 8, Welkom

Nadere informatie

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 6 februari 2019 Deze week werd bekend dat de regeringspartijen inden dat leerlingen uit groep 8 hun advies pas mogen krijgen nadat de resultaten van de eindtoets bekend zijn. Dit is opmerkelijk

Nadere informatie

Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013

Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013 Magister voor leerlingen en ouders/verzorgers Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (CML, IVKO, MCO, MLA) Juli 2013 Inleiding Leerlingen en ouders hebben via internet toegang tot Magister; het leerling-administratiepakket

Nadere informatie

1. Magister info internet Cambreur College

1. Magister info internet Cambreur College 1. Magister info internet Cambreur College Het Cambreur College gebruikt Magister als schooladministratiesysteem. Hierin worden onder andere de persoonlijke gegevens van de leerlingen en ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 Nieuwsbrief 15 juni 2019 t/m 21 juni 2019 17 t/m 20 juni Avondvierdaagse 21 juni Studiedag, groep 2 t/m 8 hele dag vrij 24 juni Tweede rapport mee 24 juni Kennismaken nieuwe groep en nieuwe leerkracht

Nadere informatie

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019

SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Nieuwsbrief SO Het Mozaïek, Almelo 11 juli 2019 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief. Op de website en via Parro vindt u ook informatie per groep, na de vakantie is daar ook de schoolgids te downloaden

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2015-2016 Markelo, augustus 2015 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nr. 6 maart

Nr. 6 maart Woord vooraf De Triade heeft ook voor volgend schooljaar weer veel aanmeldingen gekregen. Hiermee hebben we voor het derde jaar achtereen meer dan 100 nieuwe eerstejaarsleerlingen. Dat is een mooi resultaat

Nadere informatie

Een bezoek aan een Open Dag van het MBO

Een bezoek aan een Open Dag van het MBO Loopbaan Oriëntatie en Begeleiding (LOB) Leerjaar 3 BBL, KBL en GL/TL (Mavo) In verband met de keuze voor een passende en geschikte MBO-vervolgopleiding na deze school, is het belangrijk om je alvast zo

Nadere informatie

Mediaprotocol De Haagse Beek. Mediaprotocol voor leerlingen

Mediaprotocol De Haagse Beek. Mediaprotocol voor leerlingen Mediaprotocol voor leerlingen Inhoud Protocol Mediagebruik voor leerlingen 1. Wat is een protocol 2. Afspraken Gebruik tablets Internet E-mail en chatten Mobiele telefoons 3. Eventuele maatregelen Protocol

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag

Maandag 27 augustus: Eerste introductiedag Beste leerling, Welkom op het Scala College! In dit boekje vind je het programma van de startperiode, oftewel het programma van jouw eerste tien weken op het Scala College. Maandag 27 augustus: Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Huiswerk plannen in Magister

Huiswerk plannen in Magister Huiswerk plannen in Magister Op het Montessori College Twente werken we met de digitale agenda in Magister. Je kan de digitale agenda van Magister op twee manieren benaderen: 1. Via het internet en dan

Nadere informatie

Handleiding Webportal. Schooljaar 2014-2015

Handleiding Webportal. Schooljaar 2014-2015 Handleiding Webportal Schooljaar 2014-2015 1 Inhoud Inleiding... 3 Stap 1: Inloggen op webportal... 4 Stap 2: het vandaag-scherm... 5 Stap 3: de agenda... 5 Stap 4: Cijfers... 7 Stap 5: Aanwezigheid...

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

Communicatiemateriaal

Communicatiemateriaal Communicatiemateriaal ACE ARNHEM/ACHTERHOEK/LIEMERS Communicatiemateriaal V 1.0 27-01-2017 Inhoudsopgave Programma 3 Mail werkplekbegeleiders 4 Flyer werving medewerkers 5 Mail gast-medewerkers 6 Tekst

Nadere informatie

Personeel, geslaagd, startmiddagen, keuzemodules, agenda. Uiltje Magazine

Personeel, geslaagd, startmiddagen, keuzemodules, agenda. Uiltje Magazine Personeel, geslaagd, startmiddagen, keuzemodules, agenda Uiltje Magazine Zomervakantie 2018 Voorwoord Steen als markeringspunt Schooljaar 2017-2018 zit erop. Zo tegen de zomervakantie maken we de balans

Nadere informatie

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019

Introductieweek. Learning & Development in Organisations 2019 Introductieweek Learning & Development in Organisations 2019 Hallo en welkom! Ieder jaar organiseert de HAN een introductieweek voor alle nieuwe studenten. Dit jaar is niet anders! Van dinsdag 27 augustus

Nadere informatie

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio:

Agenda december Schoolfolio. De juiste URL om in te loggen in Schoolfolio: Nieuwsbrief Agenda december 2017 Dag Datum Tijd Opmerking/thema Maandag 4-12 Dinsdag 5-12 sinterklaasviering groep 1 t/m 8 Woensdag 6-12 studiedag SKOEM, alle kinderen hebben vrij Donderdag 7-12 Vrijdag

Nadere informatie

1. Minimaal een week voor een open dag / studiedag vraag je per mail (NIET via Magister) toestemming aan je mentor.

1. Minimaal een week voor een open dag / studiedag vraag je per mail (NIET via Magister) toestemming aan je mentor. PTA Opdracht H4 Om straks een weloverwogen keuze voor een vervolgstudie/tussenjaar/of? te kunnen maken, is het belangrijk dat je dit schooljaar (meer) zicht krijgt op wie je bent, wat je kunt, waar je

Nadere informatie

Handleiding Magister 6

Handleiding Magister 6 Handleiding Magister 6 Inhoudsopgave Inloggen 3 Instellen wachtwoord 5 Invoeren e-mail adres 5 Beginscherm Magister 6 Aanwezigheid 7 Cijfers 7 Ouderavond 7 Vakkenpakketkeuze leerjaar 2 10 Magister en Meta

Nadere informatie

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen

Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Welkom Ouders van de nieuwe brugklasleerlingen Brugklasmentoren 1M1: Dhr. Akbaba (akb@lyceumypenburg.nl) 1HM1: Dhr. Wieser (wie@lyceumypenburg.nl) 1HM2: Dhr. Verdoorn (vdn@lyceumypenburg.nl) 1H1: Dhr.

Nadere informatie

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school.

Indien u hierover vragen hebt kunt u altijd terecht bij de TSO coördinator of ICT coördinator van de school. Beste ouders/verzorgers, TSO Aloysius gaat voor de administratie gebruik maken van een online registratie systeem. In deze handleiding geven wij d.m.v. van schermafdrukken aan welke stappen u als ouder

Nadere informatie

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo:

Een nieuw logo. Met vriendelijke groet, Mw.Gerda Heringa Directeur De Apollo. De waarden van De Apollo: De nieuwsbrief De Ouder-Apollonia 2016-2017 Jaargang 3, nummer 5 Een nieuw logo We hebben een nieuw logo, ons nieuwe logo is ontworpen door Mw. Muriel van Haeften, zij werkt ook op de administratie van

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 F 020 6922802 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 1 e nieuwsbrief, vrijdag 23 augustus 2013 Beste ouders, Gelukkig wisten de kinderen allemaal dat het

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 4. Schooljaar , vrijdag 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 4 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 19 oktober 2018 Dag van de leerkracht Wat hebben jullie ons allemaal verwend, 5 oktober, op de dag van de leerkracht! Namens alle collega s en studenten wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14

Belangrijke data. Welkom CITO EINDTOETS. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #14 Belangrijke data 11 april Schoolverpleegkundige Alie Veenstra op school 11 april Voetbaltoernooi jongens in Ochten 13 april Paasontbijt en Paasviering 13 april Zwemmen groep 3/4 14 april Goede Vrijdag

Nadere informatie

Nr. 9 juli. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf

Nr. 9 juli. Modern, toekomstgericht technisch onderwijs. Woord vooraf Woord vooraf In het voorwoord van de voorlaatste oudernieuwsbrief van dit schooljaar, schreef ik dat veel leerlingen van De Triade zijn geslaagd na het eerste tijdvak. Inmiddels weten we dat na het tweede

Nadere informatie

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school

vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school vmbo tl en gl uidermavo de sportieve mavo op Zuid met Havo route een Calvijn school Beste ouder/verzorger, Uw kind gaat binnenkort naar de middelbare school. Een spannende tijd. Samen met uw kind bezoekt

Nadere informatie

HANDLEIDING MAGISTER WEBPORTAL OUDERS

HANDLEIDING MAGISTER WEBPORTAL OUDERS HANDLEIDING MAGISTER WEBPORTAL OUDERS OMO SG DE LANGSTRAAT - 1 - INHOUDSOPGAVE HOOFDSTUK PAG 1. Onderdeel Inloggen 3 2. Onderdeel Vandaag 4 3. Onderdeel Agenda 5 4. Onderdeel Cijfers 6 5. Onderdeel Aanwezigheid

Nadere informatie

Mhemouders, 5 juli 2016

Mhemouders, 5 juli 2016 Mhemouders, 5 juli 2016 AGENDA DATUM 5 t/m 7 juli 5 juli 5 juli 6 juli 8 juli 8 juli 11 juli 18 augustus 19 augustus 22 augustus 23 augustus 24 augustus 24 augustus Week van 29 augustus 29 augustus 30

Nadere informatie

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar

Waterlelienieuws. Overzicht september. Schoolkalender, Schoolgids, Schoolplan. Start schooljaar 3 september 2019 Overzicht september 9 september 19.00 uur startreceptie groep 1/2 20.00 uur startreceptie groep 3/4 10 september 19.00 uur startreceptie groep 5/6 20.00 uur startreceptie groep 7/8 16

Nadere informatie

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015

Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 Introductieweek klas 1 vakcollege locatie Engelandlaan Stadskanaal 17 t/m 21 augustus 2015 blz. 2 Programmaboekje van: Naam:... Klas:... Mentor:... blz.3 Welkom Vanaf vandaag begin je op je nieuwe school,

Nadere informatie

HANDLEIDING REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken

HANDLEIDING   REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA. Clubprofiel aanmaken HANDLEIDING Clubprofiel aanmaken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORTCLUB VIA WWW.CLUBPROFIEL.NL Hoi sportclub, Wat leuk dat je een Clubprofiel wil aanmaken! Waarschijnlijk ken je de voordelen van een Clubprofiel

Nadere informatie

Kleine school, grote toekomst!

Kleine school, grote toekomst! Christelijke school voor mavo en onderbouw mavo/havo Kleine school, grote toekomst! Informatie voor leerlingen Schooljaar 2015-2016 De SAV: kleine school, grote toekomst Iedereen staat voor elkaar klaar,

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 5

Informatieboekje Groep 5 Informatieboekje Groep 5 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 5 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom!

Esdal Vakcollege Welkom Emmen. Welkom! Www.esdalcollege.nl Pagina 2 Esdal Vakcollege Welkom Emmen Welkom! Beste jongens en meisjes, Het schooljaar in groep 8 is voorbij en nu is het vakantie. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar.

Nadere informatie

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal,

Inhoud SEPTEMBER. Nieuws van de directie WELKOM ( ) Beste allemaal, 1617-01 (14-09-16) 13 september MSD project schoolplein 16 september Fides in groep 7-8 21 september Fides in groep 5-6 21 september informatieavond voor ouders van alle groepen 18.00-19.30 uur (inloop):

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen vmbo basis/kader leerjaar 3 datum 20 augustus 2015 betreft schoolreis 7 t/m 9 september behandeld door D. van Os en J. Wassenaar kenmerk U105325 bijlagen

Nadere informatie

Waar kan ik terecht met vragen en opmerkingen over het Fries Leerplein? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kom ik aan een nieuw wachtwoord?

Waar kan ik terecht met vragen en opmerkingen over het Fries Leerplein? Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kom ik aan een nieuw wachtwoord? Veelgestelde vragen Fries Leerplein Algemeen Waar kan ik terecht met vragen en opmerkingen over het Fries Leerplein? Ik wil inloggen op het Fries Leerplein Hoe kom ik bij het Fries Leerplein? Hoe log ik

Nadere informatie

U kunt ons ook volgen via

U kunt ons ook volgen via Leeuwarden, 18 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Schoolfruit: Volgende week krijgen de kinderen Woensdag: rettich Donderdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019

Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluwleiden.nl Nieuwsbrief 6: 25 januari t/m 21 februari 2019 Beste ouders de kop van het nieuwe jaar is eraf. In de groepen 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1

Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Nieuwsbrief 1-vwo-Xtra 1415.1 Alkmaar, 1 september 2014 Beste ouders van onze leerlingen in 1Vwo-X, De kop is er af. De introductieweek is voorbij. Leerlingen en begeleiders hadden er zin in en met het

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Maatschappelijke Stages

Maatschappelijke Stages Maatschappelijke Stages Inhoudsopgave 3 4 4 6 7 8 11 12 13 15 Inleiding Wat is een Maatschappelijke Stage? De stage Overzicht belangrijke data Hulp bij het zoeken naar stageplekken De eindopdracht en de

Nadere informatie

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2

Agenda... 1 Van de schoolleiding... 2 Egelantierstraat 86 8924 EP Leeuwarden Telefoon: 058-8801600 Email: dedyk@pj.nl VERBINDEND - VERNIEUWEND VEILIG Jaargang 2018-2019 Nummer 02 14 september 2018 INHOUD Agenda... 1 Van de schoolleiding...

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers en leerlingen,

Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Beste ouders/verzorgers en leerlingen, Vanaf 12 september 2014 zijn we overgegaan op Magister 6! In deze brief een korte toelichting van de functionaliteit zoals die op de RSG gebruikt wordt. Nieuw design

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 6

Informatieboekje Groep 6 Informatieboekje Groep 6 Schooljaar 2016-2017 Markelo, september 2016 Beste ouder(s) en verzorger(s), Voor u ligt het informatieboekje van groep 6 van Oecumenische Basisschool De Welp. In dit boekje vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nummer meil 2014 Pagina 1 van 5 Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Algemeen: Collega s Algemeen: G-voetbal Algemeen: extra kalenderbladen Algemeen: Voorstellen - Marianne Stoeten SO: Koningsspelen VSO: Afscheid Wilma Liefers VSO: Avondschool

Nadere informatie

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8

MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36. vrijdag 24 augustus. maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 MUZEJOURNAAL WEEK 35 en 36 vrijdag 24 augustus maandag 27-8 dinsdag 28-8 woensdag 29-8 donderdag 30-8 vrijdag 31-8 AGENDA 15.00 inloopmoment ouders 08.45 inloopmoment ouders 20.00 inloopmoment ouders Luizencontrole

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij

Wiekendje. Vanuit het MT. In dit nummer: 6 maart 2015 2014-2015. Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 6 maart 2015 2014-2015 Interessante informatie: 20 maart: Groep 1 t/m 4 vij In dit nummer:

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt ook

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1

Nieuwsbrief. De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Nieuwsbrief De Cobbenhagenmavo Sept 2011, jr 3 - no 1 Eerste nieuwsbrief van dit schooljaar Zo langzamerhand beginnen we gewend te raken aan de nieuwsbrief van onze school. In deze vorm gaat hij alweer

Nadere informatie

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar

Dalton Skills. Stedelijk Dalton College Alkmaar Dalton Skills Stedelijk Dalton College Alkmaar Plaatsing in Dalton Skills Alle leerlingen met een bb, bb/kb, kb, kb/tl advies komen op het Stedelijk Dalton College terecht in Dalton Skills. Dit geldt ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar

Nieuwsbrief. Trots. en vreedzaam. Nieuwe teamleider. Aflevering 2 schooljaar Nieuwsbrief 21 november 2018 Aflevering 2 schooljaar 2018-2019. Trots en vreedzaam De eerste periode van het schooljaar hebben we al weer achter de rug. In die tijd moet iedereen zijn plekje in de school

Nadere informatie

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster

Voorjaarsvakantie. Dyslexie-café Buurtrestaurant. Minirooster 2017 2018 nummer 6 23 februari 2018 Agenda zaterdag 24 februari t/m zondag 4 maart Maandag 12 t/m vrijdag 16 maart Dinsdag 13 maart Dinsdag 20 t/m donderdag 22 maart Donderdag 29 maart Vrijdag 30 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7

Nieuwsbrief Ouders. In deze nieuwsbrief. Schooljaar 2013-2014 April nr. 7 Beste ouder(s)/verzorger(s), In mijn voorwoord in de voorgaande nieuwsbrief maakte ik melding van het feit dat er enquêtes uitgezet zouden gaan worden. De ouders van leerlingen in het 1 e en 3 e leerjaar

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie