Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik!"

Transcriptie

1 Woord vooraf Nu het einde van het schooljaar nadert, zijn wij druk bezig met de voorbereiding op de diplomauitreiking en doen we alles om ervoor te zorgen dat we het nieuwe schooljaar goed kunnen starten. Voor dat nieuwe schooljaar hebben zich 110 nieuwe eerstejaarsleerlingen aangemeld. We zijn heel blij met de grote belangstelling voor onze school. Met het aantal nieuwe aanmeldingen van vorig jaar en dit jaar naderen we de situatie die wij ideaal vinden: een school van tussen de 400 en 450 leerlingen. Dan zijn we groot genoeg om bepaalde investeringen te kunnen doen die nodig zijn om onze leerlingen goed te bedienen. En we zijn klein genoeg om de belofte waar te maken van een kleinschalige school met veel persoonlijke aandacht. Op deze manier zorgt een mooi aantal leerlingen voor tevreden leerlingen en ouders. En tevreden zijn zij over het algemeen, zo bleek uit ons jaarlijkse tevredenheidsonderzoek Jaarlijks vragen wij alle leerlingen uit het eerste en derde jaar en hun ouders om vragen over De Triade te beantwoorden. Op deze manier willen wij te weten komen hoe tevreden zij zijn over de school als geheel en over enkele specifieke onderwerpen. Omdat veel andere scholen op dezelfde manier nagaan hoe tevreden hun leerlingen en hun ouders zijn, kunnen we ons bovendien met hen vergelijken. De afgelopen twee jaren nam de tevredenheid van de leerlingen en hun ouders duidelijk toe. Een jaar geleden was de tevredenheid op vrijwel alle punten al goed en scoorden we gemiddeld beter dan vergelijkbare scholen. De leerlingen zijn dit schooljaar even tevreden als een jaar geleden. We zijn blij dat leerlingen ook dit schooljaar iets tevredener zijn dan de leerlingen van vergelijkbare scholen. Opvallend hoog zijn de scores op de vragen Hoe werkt ICT op jouw school? en Hoe duidelijk vind je de regels op school. De tevredenheid van de ouders van onze leerlingen is heel hoog. Dit jaar is de gemiddelde tevredenheid zelfs een 8,4. Hier zijn we enorm trots op. Enkele voorbeelden: ouders scoren een 9 op de stelling De school biedt onderwijs dat aansluit op het niveau van mijn kind ; ouders scoren een 9 op de stelling Ik ben tevreden over de mentor van mijn kind ; ouders scoren een 8,4 op de stelling Pesten wordt op school goed aangepakt. Heel belangrijk is voor ons ook de vraag Ik zou andere ouders aanraden deze school voor hun kind te kiezen. Hierop scoorden ouders nog hoger dan een jaar geleden, namelijk een 8,5. Meer gedetailleerd informatie kunt u vinden op de website scholenopdekaart.nl. Alle ouders en leerlingen die hebben meegewerkt dank ik! Met vriendelijke groeten, Jan Adels

2 Gezonde(re) school Mede op verzoek van de ouderraad, zijn we nagegaan hoe we de school gezonder maken. Een aantal medewerkers komt geregeld bij elkaar, soms met leerlingen, om na te denken over hoe we dit kunnen aanpakken. Het volgende is inmiddels in gang gezet: Vanaf het nieuwe schooljaar is het verboden te roken op het schoolplein. Vanaf het nieuwe schooljaar zal er stapsgewijs een ander (gezonder) aanbod aan producten zijn in de automaten en in de kantine. Vanaf het nieuwe schooljaar zullen we sport en spel nog aantrekkelijker maken voor de leerlingen, in en buiten de lestijden, dus ook in de pauzes, om het bewegen te bevorderen. Dit zijn de eerste stappen. Hierbij hebben we ook u nodig. Daarom willen we u vragen te kijken wat uw zoon of dochter mee naar school neemt qua eten en drinken. Ook vragen we u met hem of haar te bespreken wat hij of zij daarnaast aan lekkers/gezonds koopt, hetzij op school hetzij daarbuiten. Hier op school zullen we gezondheid zo nu en dan aan bod laten komen in de lessen. We hopen zo een gezonde levensstijl te bevorderen! Walibi & Efteling Woensdag 24 mei gingen de leerlingen van klassen 1, 2 en 3 naar een pretpark. Ze konden kiezen uit Walibi of de Efteling. Het was een prachtige dag. Iedereen genoot volop.

3 Sportief Triade! Dinsdag 30 mei was er een buitenschools badminton toernooi op De Triade. Er werden willekeurige tweetallen gemaakt waardoor docenten en leerlingen uit alle jaren gemixt werden. Na een spannende strijd moesten alle nummers 1 uit de verschillende poules nog twee finale wedstrijden spelen. Uiteindelijk bleek het duo Meneer Middelbeek en Milan Meijs te sterk voor de rest. Mannen, nogmaals gefeliciteerd met de winst! Met Jos Lutz Hallo Jos, vertel eens wat over jezelf. Ik ben in 1966 in Den Haag geboren en ben door de liefde in Noord Holland beland. Omdat we elkaar leerden kennen op de zeilschool in Broek in Waterland zijn we op een schip gaan wonen. Daar wonen we nu al 30 jaar met veel plezier. Ondertussen met 2 dochters, een poes en 3 kippen. Welke lessen geef je op school? Voornamelijk Maatschappijleer, 3 dagen in de week. Verder spring ik af en toe bij voor Nederlands, studielessen, Engels, Economie, wat er nodig is. Ik ben trouwens ook bevoegd voor Geschiedenis, maar mw. Van Pooy gaat voorlopig niet met pensioen. Je bent ook coördinator van Maatschappelijke Stage. Kun je daar wat meer over vertellen? We hadden die al jaren toen de overheid hem verplicht stelde en zich er mee ging bemoeien. Toen een volgend kabinet hem afschafte verdween hij hier ook. Op mijn verzoek is hij vorig jaar weer ingevoerd in de bovenbouw. Er gebeuren prachtige dingen in de zorg, bij Noppes, bij sportverenigingen, jongerenwerk, alle plekken waar vrijwilligers actief zijn. De verslagen zijn een plezier om te lezen dus we zijn trots op de stage.

4 En kun je ook wat meer vertellen over burgerschap? Scholen zijn al langer verplicht om aandacht te besteden aan Burgerschap, de laatste jaren krijgt het extra aandacht van de Regering, en dus van de Inspectie. Ik ben gevraagd om vast te leggen wat we al doen en een plan te schrijven voor de toekomst. Vooral de school als oefenplaats spreekt mij aan. Door leerlingen serieus te nemen en mee te laten praten leren ze hier al een beetje wat actief burgerschap betekent. Je onderhoudt ook social media van de Triade zoals facebook, Instagram, twitter en YouTube. Wat is het leukste bericht wat je erop hebt gezet? Het is heel afwisselend en we krijgen veel reacties. Beelden van de bedrijfsbezoeken zijn mooi. Een leuke foto die ik me herinnering is de foto van Sander Middelbeek die nagelbijtend naast de telefoon zit, omdat hij zijn examenkandidaten moet gaan bellen. Dat zijn speciale momenten natuurlijk. Je bent een heel bekend persoon in Purmerend. Hoe komt dat? Ik heb 8 jaar in de Gemeenteraad gezeten, heb een column in de krant, online en op de radio, en help af en toe een bestuur van een vereniging. Sommige mensen kennen me ook met een zwart balkje, van Opsporing Verzocht (grapje). En in 22 jaar heb ik natuurlijk al heel veel leerlingen ontmoet! Sommigen hebben zich al voortgeplant Ben je sportief? Zo ja wat voor sporten beoefen je? Niemand is een binnenmens, ik zeker niet. Ik begin de dag met wat yoga en pilates, zwem een stukje in de ringvaart en fiets dan naar Edam. Ik probeer eens per week naar de sportschool te gaan voor pilates en de apparaten maar mijn grote passie is natuurlijk Rugby. Ik heb in de meivakantie nog met de veteranen in Frankrijk gespeeld, het jaar ervoor op Ameland. Prachtige sport. Eens per jaar gaat net, want de hersteltijd is wat langer op mijn leeftijd Wat is je belangrijkste tip voor de leerlingen? Ik weet dat de mening van leeftijdgenoten heel belangrijk is in de puberteit, maar blijf vooral jezelf. Er zijn al zoveel anderen. Volg je talent. En als het tegenzit, zoek dan iemand om er over te praten. Er is altijd iemand die om je geeft en die je wil helpen. Heel hartelijk bedankt voor je interview! Graag gedaan! Ik heb een leuke foto van je uitgezocht. Deze foto is gemaakt op ons team uitje vorig jaar juli op Texel waar we allemaal bijzonder van hebben genoten.

5 Taaldorp Op dinsdag 6 juni en dinsdag 13 juni heeft voor de 3e klassen Engels het Taaldorp plaatsgevonden. De leerlingen hebben een eigen rooster dat zij moesten volgen en in de gaten houden. In groepjes van twee waren zij minimaal 1 lesuur bezig met Taaldorp, dit is een mondeling tentamen in levensechte situaties die worden nagespeeld. Docenten Inger Mulder, Jos Lutz, de stagiaires, Jeroen Groenestein, Tom Tol en Richard van der Poll zijn de hele dag in de mediatheek aanwezig alwaar zij zich kunnen verliezen in Britishness of Americana. En dat allemaal voor een goed doel natuurlijk. Zij zaten uitstekend in hun rol! Oproep leerlingenraad Voor volgend schooljaar zoeken we weer enthousiaste leerlingen die met de schoolleiding willen meedenken en praten over hoe we de school zo goed en leuk mogelijk maken en houden. Als u denkt dat uw zoon of dochter hiervoor geschikt is en dit leuk vindt, laat hem of haar dan een mail sturen met een korte toelichting naar de directeur Jan Adels: J.adels@atlascollege.nl 14 JUNI IS DE DAG! Dan worden leerlingen gebeld en weten zij of ze geslaagd zijn of niet. TUSSEN 14:00 EN 16:00 WORDEN ZIJ GEBELD! Vriendelijk verzoek om niet naar de school te bellen. Dank u.

6 Agenda 14 juni: Bekendmaking definitieve N-termen (leerlingen worden tussen 14:00 en 16:00 gebeld) 15 juni: Ophalen voorlopige cijferlijst en aanvragen herkansingen (kan tot 16 juni 16:00) 19 juni: Herkansing GL/TL WIS, DUITS en BIO (13:30-15:30) 20 juni: Herkansing GL/TL NED, NASK en GES (13:30-15:30) 21 juni: Herkansing GL/TL ENG en ECO (13:30-15:30); Herkansingen B/K AVO 30 juni: Bekendmaking normen tweede tijdvak, leerlingen worden gebeld 3 juli: Boeken inleveren leerjaar 4 4 juli: Diploma-uitreiking (19:30) 7 juli: Tentamen GL/TL 3; toetsweek 1,2 10 juli: Tentamen GL/TL 3; tentamen B/K 3; toetsweek 1,2 11 juli: Tentamen GL/TL 3; tentamen B/K 3; toetsweek 1,2; sportdag leerjaar 1 12 juli: Tentamen GL/TL 3; tentamen B/K 3; toetsweek 1,2 13 juli: TOA leerjaar 1,2,3; sportdag leerjaar 2 14 juli: TOA leerjaar 1,2,3; herkansingen opgeven 17 juli: Herkansingen leerjaar 1,2,3 19 juli: Rapporten mee 24 juli t/m 3 sept: ZOMERVAKANTIE

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 34 0 ma zomervakantie 34 0 di zomervakantie 34 0 wo zomervakantie 34 0 do zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 34 0 ma zomervakantie 34 0 di zomervakantie 34 0 wo zomervakantie 34 0 do zomervakantie 34 0 ma 22-08-16 zomervakantie 34 0 di 23-08-16 zomervakantie 34 0 wo 24-08-16 zomervakantie 34 0 do 25-08-16 zomervakantie 34 0 vr 26-08-16 zomervakantie 35 1 ma 29-08-16 Werkweek 3de jaars vertrek 7:45;

Nadere informatie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie

kw sw Datum Omschrijving 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 ma 10-08-15 zomervakantie 33 0 di 11-08-15 zomervakantie 33 0 wo 12-08-15 zomervakantie 33 0 do 13-08-15 zomervakantie 33 0 vr 14-08-15 zomervakantie 34 1 ma 17-08-15 Boeken halen 3de jaars; Info

Nadere informatie

Nr. 2 oktober

Nr. 2 oktober Woord vooraf Lange tijd was er weinig belangstelling voor technisch onderwijs. Leerlingen kozen liever voor een baan achter een bureau. Witte boordenwerk had meer aanzien. Technische afdelingen van vmbo

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

Nr. 1 september

Nr. 1 september Woord vooraf De start is het spannendste moment van het schooljaar voor de schoolleiding. Dan blijkt hoe de voorbereidingen van de maanden ervoor uitpakken. Net als vorig schooljaar, is die start goed

Nadere informatie

Nr. 10 juli

Nr. 10 juli Woord vooraf Zoals ik u al eerder berichtte, hadden we een fantastisch resultaat met de eindexamens. Op elk van de drie leerwegen - dus basisberoeps, kader en mavo is 100% van de leerlingen geslaagd. Dinsdagavond

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Info examen 2018 (periode 6)

Info examen 2018 (periode 6) Info examen 2018 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2018 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Nr. 3 november

Nr. 3 november Woord vooraf Woord vooraf In de maand december wordt er heel wat teruggeblikt op het afgelopen jaar. Als wij dat doen, dan vallen de mooie resultaten op waarover ik al eerder schreef: leerlingen die opstromen

Nadere informatie

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS

REGELING EINDE CURSUS en BEGIN CURSUS Beste leerlingen, Dit is de regeling met betrekking tot het einde van het huidige schooljaar en het begin van volgend schooljaar. In deze regeling kunnen jullie lezen wanneer je wel of niet naar school

Nadere informatie

Nr. 4 januari

Nr. 4 januari Woord vooraf In deze oudernieuwsbrief vertelt collega Theo Kwakman hoe snel de beroepen veranderen waarvoor wij opleiden. Dat is zeker waar. Maar niet alleen veranderen veel beroepen, sommige beroepen

Nadere informatie

Info examen 2019 (periode 6)

Info examen 2019 (periode 6) Info examen 2019 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2018 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2019 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster!

Laatste weken klas 4. Leerlingen. Week PTA week IV Donderdag 24 maart t/m vrijdag 1 april. Mondelingen Frans. en Duits: Persoonlijk rooster! Laatste weken klas 4 Leerlingen Week 12 + 13 PTA week IV Donderdag 24 maart vrijdag 1 april 21 maart Dinsdag 22 maart Gewoon les, maar wel 3 e en 7 e uur: Mondelingen Frans Gewoon les, maar wel 4 e en

Nadere informatie

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013

Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 Jaaragenda Capellenborg 2012-2013 September Donderdag 6 september Dinsdag 11 september Dinsdag 11 september Zondag 16 september Dinsdag 18 september Donderdag 20 september Dinsdag 25 september Donderdag

Nadere informatie

Nr. 5 februari

Nr. 5 februari Woord vooraf Het is goed als mensen en organisaties feedback vragen op hun functioneren. Als zij er iets mee doen althans. Daar zal iedereen het mee eens zijn. De praktijk is echter dat heden ten dage

Nadere informatie

Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen 2016

Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen 2016 SG De Triade Edam Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen 2016 Naar de finish leerlingversie 2016 Pagina 1 Beste examenkandidaten, Nog enkele weken en dan begin je aan je

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015

Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 Jaarplanning 2015-2016 versie 26-8-2015 week 34 0 facultatief do 20-aug-2015 vrij 21-aug-2015 week 35 1 ma 24-aug-2015 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) 8.30-16.00 uur di 25-aug-2015

Nadere informatie

Info examen 2017 (periode 6)

Info examen 2017 (periode 6) Info examen 2017 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2017 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2017 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

EXAMENBOEK BASIS 2016

EXAMENBOEK BASIS 2016 EXAMENBOEK BASIS 2016 Aan de leerlingen van klas 4. In dit boekje vinden jullie, op datum, informatie over alles wat te maken heeft met het Centraal Examen en de afronding daarvan tot en met de diploma-uitreiking.

Nadere informatie

De laatste loodjes. 29 mei 2018

De laatste loodjes. 29 mei 2018 29 mei 2018 De laatste loodjes Een school is een plek waar wordt geleerd, binnen en buiten de lessen. Onze docenten zorgen ervoor dat alle lesstof wordt behandeld en geoefend door de leerlingen. Ze bereiden

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Jaarplanning alleen m.b.t. examenzaken Jaarplanning Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014

Jaarplanning alleen m.b.t. examenzaken Jaarplanning Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014 Jaarplanning 2014-2015 Kalsbeek College Locatie Bredius augustus 2014 Maandag week 35 25/08 26/08 27/08 28/08 29/08 Data stage: Klas 4: 11 september t/m 4 december 22 t/m 26 september hele week 8 januari

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!

BELANGRIJKE INFORMATIE! Aan ouders en leerlingen van klas 4M/4MH BELANGRIJKE INFORMATIE! Rotterdam, 13 mei 2018 Betreft: Informatie einde schooljaar Geachte ouders/beste leerlingen, Maandag 14 mei start het Centraal Schriftelijk

Nadere informatie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie

AUGUSTUS 2011. ma di wo do vr za zo 1 zomervakantie. 3 zomervakantie. 10 zomervakantie. 17 zomervakantie. 24 zomervakantie september 0 versie 0 In rood activteiten in het Michaël college-markenhage examentraject die op Markenhage plaatsvinden (leerlingen klas en ). AUGUSTUS 0 7 8 0 7 8 0.00 uur-. uur SLV.. uur Ontvangst nieuwe

Nadere informatie

Versie 9. v.a. 13:00 Uitdelen rooster (zie brief voor juiste tijd) Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij; 4B & 4 KB Z&W stage

Versie 9. v.a. 13:00 Uitdelen rooster (zie brief voor juiste tijd) Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij; 4B & 4 KB Z&W stage 33 ma 15-8 09:30 Summerschool - 15.30 09:30 Summerschool - 15.31 09:30 Summerschool - 15.32 di 16-8 09.30 Summerschool - 15.30 09.30 Summerschool - 15.30 09.30 Summerschool - 15.30 wo 17-8 09.30 Summerschool

Nadere informatie

Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen Naar de finish leerlingversie 2017 Pagina 1

Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen Naar de finish leerlingversie 2017 Pagina 1 Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen 2017 Naar de finish leerlingversie 2017 Pagina 1 Beste examenkandidaten, Nog enkele weken en dan begin je aan je eindexamen. Een spannende

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen Naar de finish leerlingversie 2018 Pagina 1

Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen Naar de finish leerlingversie 2018 Pagina 1 Naar de finish.. Belangrijke data en afspraken omtrent het eindexamen 2018 Naar de finish leerlingversie 2018 Pagina 1 Beste examenkandidaten, Nog enkele weken en dan begin je aan je eindexamen. Een spannende

Nadere informatie

SG Breda Jaarrooster 2010-2011 versie 10 Michaël college

SG Breda Jaarrooster 2010-2011 versie 10 Michaël college Op lesvrije (mid)dagen buiten de in dit programma aangegeven schoolvakanties dienen de leerlingen tussen.0 uur en.00 uur beschikbaar te zijn voor excursies, stages, projecten, praktische opdrachten, achterstallig

Nadere informatie

Jaarplanning ouders en leerlingen

Jaarplanning ouders en leerlingen Jaarplanning ouders en leerlingen 2015-2016 Stichting Openbaar Voortgezet Onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning 33 maandag 13-8-2018 vakantie docenten en leerlingen dinsdag 14-8-2018 woensdag 15-8-2018 donderdag 16-8-2018 vrijdag 17-8-2018 zaterdag 18-8-2018 zondag 19-8-2018 34 maandag 20-8-2018 1 leerlingen vrij

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

do 25-aug-2016 lesdag 1 vrij 26-aug-2016 feestavond leerjaar 1 (mentoren zijn aanwezig) uur nieuwsbrief 1 voor ouders/verzorgers uit

do 25-aug-2016 lesdag 1 vrij 26-aug-2016 feestavond leerjaar 1 (mentoren zijn aanwezig) uur nieuwsbrief 1 voor ouders/verzorgers uit Jaarplanning 2016-2017 versie 19-08- 2016 week 34 1 week 35 2 week 36 3 week 37 4 week 38 5 week 39 6 week 40 7 ma 22-aug-2016 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) di 23-aug-2016 ORGANISATIEDAG

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015

Jaarplanning 2014-2015 mavo mbo-2 kbl bbl Clauslaan 4 2713 VN Zoetermeer Jaarplanning 2014-2015 jaarplanning 2014-2015 clauslaan Pagina 1 Jaarplanning ONC Clauslaan 2014-2015 augustus 2014 wk dag tijd activiteit plaats 35 ma

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster.

Jaaragenda Iw wk Augustus ma 29-aug di. 30-aug. Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. Jaaragenda 2016-2017 16-17 Iw wk Augustus 2016 1 35 ma 29-aug di Kennismaken klas en mentor + ophalen rooster. 30-aug Klas 1 11.00 uur, klas 2 12.00 uur, klas 3 13.00 uur en klas 4 14.00 uur. wo 31-aug

Nadere informatie

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar

Welkom. Nieuwsbrief. (terug) op Trajectum. Nieuwe directeur stelt zich voor. Aflevering 1 schooljaar Nieuwsbrief 7 september 2018 Aflevering 1 schooljaar 2018-2019. Welkom (terug) op Trajectum Namens alle medewerkers van Trajectum College heet ik alle ouders van harte welkom. In het bijzonder de ouders

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van Het Schoter Datum: 21 juni 2019 Kenmerk: 18190368/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed

Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed 1-7-2016 Het Vakcollege Maarsbergen gaat van zwak naar bovengemiddeld goed Het Vakcollege Maarsbergen (voorheen Scholengemeenschap Maarsbergen) is de afgelopen jaren een aantal keren bezocht door de inspectie

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug

wknr dag datum tijd omschrijving maandag 27-aug wknr dag datum tijd omschrijving 5-10-2018 maandag 27-aug Zomervakantie dinsdag 28-aug 35 woensdag 29-aug donderdag 30-aug vrijdag 31-aug maandag 3-sep dinsdag 4-sep 8.10-8.35 8.30-12.00 feestelijk ontvangst

Nadere informatie

SCHOOLFOTOGRAAF M1 + M2

SCHOOLFOTOGRAAF M1 + M2 Jaarkalender 2017-2018 KENNEMER COLLEGE MAVO voor ouders en leerlingen Week 35 Augustus/September Maandag 28 Vakantie Dinsdag 29 Vakantie Woensdag 30 Vakantie Donderdag 31 08.00 School open Vrijdag 01

Nadere informatie

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014

LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 LEERLINGEN Jaarplanning 2013 2014 A = Kalenderweken B = datum op maandag van die week C = Schoolweken = vrije dag voor leerlingen A B C maandag dinsdag woensdag donderdag Vrijdag 34 19-8 1 1 e schooldag

Nadere informatie

Jaarkalender Kentalis College Utrecht schooljaar

Jaarkalender Kentalis College Utrecht schooljaar Week 35 les dagen Datum 5-8-206 6-8-206 7-8-206 8-8-206 Opstarten schooljaar; Leerlingen hele dag vrij 9-8-206 Opstarten schooljaar; Leerlingen hele dag vrij Activiteiten (Informatie voor externen, ouders

Nadere informatie

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018

Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 Organisatie Centraal Schriftelijk Eindexamen 2018 vmbo theoretische leerweg Reuver ORGANISATIE CENTRAAL SCHRIFTELIJK EINDEXAMEN 2018 VMBO Beste examenkandidaat, In dit boekje is de organisatie van het

Nadere informatie

Versie 18. Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur); 4B & 4 KB Z&W stage

Versie 18. Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur) Na 5e uur vrij (13:00 uur); 4B & 4 KB Z&W stage 33 ma 14-8 Zomerschool 9:30-15:30 Zomerschool 9:30-15:30 Zomerschool 9:30-15:30 di 15-8 Zomerschool 9:30-15:30 Zomerschool 9:30-15:30 Zomerschool 9:30-15:30 wo 16-8 Zomerschool 9:30-15:30 Zomerschool 9:30-15:30

Nadere informatie

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren!

zakboekje Grijpskerk ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U In dit zakboekje staan alle belangrijke dingen voor schooljaar 2015-2016. Handig om te bewaren! zakboekje Grijpskerk schooljaar 2015-2016 ZO HOUDEN WIJ CONTACT MET U Via de mentor Uw zoon of dochter heeft een eigen mentor, die wekelijks contact heeft met uw kind. Als er iets niet goed gaat, helpt

Nadere informatie

schooljaar 2016/2017 Utrechts Stedelijk Gymnasium

schooljaar 2016/2017 Utrechts Stedelijk Gymnasium schooljaar 2016/2017 Utrechts Stedelijk Gymnasium Beste achtstegroeper, Welkom bij het Utrechts Stedelijk Gymnasium! Het USG is een overzichtelijke, goede, fijne school voor slimme leerlingen, die veel

Nadere informatie

Versie 14. v.a. 13:00 Uitdelen rooster (zie brief voor juiste tijd) Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij; 4B & 4 KB Z&W stage

Versie 14. v.a. 13:00 Uitdelen rooster (zie brief voor juiste tijd) Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij Na 5e uur vrij; 4B & 4 KB Z&W stage 33 ma 15-8 09:30 Summerschool - 15.30 09:30 Summerschool - 15.31 09:30 Summerschool - 15.32 di 16-8 09.30 Summerschool - 15.30 09.30 Summerschool - 15.30 09.30 Summerschool - 15.30 wo 17-8 09.30 Summerschool

Nadere informatie

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN

JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN JAAROVERZICHT RSG LINGECOLLEGE LOCATIE TEISTERBANTLAAN Aan de ouders/verzorgers van leerlingen RSG Lingecollege locatie Teisterbantlaan Tiel, 26 september 2013 Betreft: Activiteitenkalender schooljaar

Nadere informatie

examens 2015 Informatie leerjaar 4

examens 2015 Informatie leerjaar 4 examens 2015 Informatie leerjaar 4 Programma 19.30 uur Introductie en algemeen deel 20.30 uur Mentordeel 21.00 uur Eindtijd Onderwerpen SE-cijfers Herkansingen SE CSPE Mondelinge examens Examenrooster

Nadere informatie

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019

Data Klas Omschrijving Welkom! Volleybalsportdagen en Topscore Ouder info 2 maart 2019 Data Klas Omschrijving 25 2 t/m 8 3 3 Leefwereld Bindelmeer Revue 3 Volleybalsportdag 7 3 3 Scholenmarkt 3 t/m 5 3 t/m 3 Toetsweek 3 t/m 5 3 3 SE 2 Maatschappijleer 3 t/m 5 3 4 Rekentoets 2 3 4 Ouderen

Nadere informatie

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg

Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Centraal Examen Schooljaar 2017/2018 Veurs Voorburg Voorburg, maart 2018 Geachte ouders/ verzorgers en beste leerlingen, Het laatste gedeelte van de opleiding gaat binnenkort van start. Het CSPE voor het

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

Op naar het diploma!

Op naar het diploma! Informatie voor examenkandidaten 4 vmbo basis/kader 2016-2017 Inleiding Beste leerlingen van 4 vmbo, Je bent nu bezig met de laatste lesweken op de RSG Tromp Meesters. Je hebt nog een paar weken om je

Nadere informatie

Jaarplanning 2013-2014

Jaarplanning 2013-2014 Jaarplanning 01-014 Wk Dag Datum Tijd Leerjaar Activiteit 5 Di 7-08-01 08.0-1.00 uur 4 Introductieprogramma; ophalen rooster 08.0-14.00 uur 1 Introductieprogramma lj.1 09.00-15.00 uur Introductieprogramma

Nadere informatie

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen,

Examenboekje Lieve, beste examenleerlingen, Examenboekje 2019 Lieve, beste examenleerlingen, Het schoolexamen zit erop: 50% van het eindexamencijfer is binnen. Velen van jullie gaan met een mooie lijst richting Centraal Eindexamen, waar de andere

Nadere informatie

VOORLICHTINGSAVOND 4 MAVO. Centraal examen Doorstuderen na de mavo

VOORLICHTINGSAVOND 4 MAVO. Centraal examen Doorstuderen na de mavo VOORLICHTINGSAVOND 4 MAVO Centraal examen Doorstuderen na de mavo PROGRAMMA Belangrijke data Het centraal examen De uitslag Na de mavo Puberbrein Napraten onder het genot van een drankje. LAATSTE LOODJES

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2016-2017 voor ouders/verzorgers en leerlingen Acis openbaar primair en voortgezet onderwijs Hoeksche Waard Actief College Koninginneweg 126 3262 JD Oud-Beijerland T: 0186-612130 E: administratie@actiefcollege.nl

Nadere informatie

Jaarplanning uur

Jaarplanning uur Jaarplanning 2013-2014 (wijzigingen en typefouten voorbehouden) 35 dinsdag 27-08-2013 08.30-12.00 uur Introductieprogramma lj.4; ophalen rooster woensdag 28-08-2013 donderdag 29-08-2013 08.30-14.00 uur

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

OOMC = Overkoepelende Oudervereniging Markland College PIA = profielinformatieavond MDR = meerdaagse reizen MaS = maatschappelijke stage

OOMC = Overkoepelende Oudervereniging Markland College PIA = profielinformatieavond MDR = meerdaagse reizen MaS = maatschappelijke stage Gebruikte afkortingen V = vwo H = havo VH = vwo/havo OGA = Oudenbosch gymnasium atheneum OH = Oudenbosch havo OM = Oudenbosch mavo BGL = beroepsgerichte leerwegen BB = basis beroepsgerichte leerweg KB

Nadere informatie

Jaarplanning versie

Jaarplanning versie Jaarplanning 2017-2018 versie 23-8-2017 week 34 1 Periode 1 ma 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 1 (docent op school, leerlingen vrij) Periode A di 21-aug-2017 ORGANISATIEDAG 2 (docent op school, leerlingen vrij)

Nadere informatie

woensdag 23 augustus 2017 woensdag 30 augustus 2017 woensdag 6 september 2017 woensdag 13 september 2017 woensdag 20 september 2017

woensdag 23 augustus 2017 woensdag 30 augustus 2017 woensdag 6 september 2017 woensdag 13 september 2017 woensdag 20 september 2017 Jaarkalender 2018 voor leerlingen en ouders Charles de Foucauld Mavo 21 augustus 28 augustus 22 augustus 29 augustus 23 augustus 30 augustus 24 augustus 31 augustus 25 augustus 1 september 26 augustus

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Week 35 Augustus Maandag 27 Vakantie Dinsdag 28 Vakantie Woensdag 29 Vakantie Donderdag 30 08.00 u School open Vrijdag 31 Week 36 Maandag 03 Dinsdag 04 Woensdag 05 13.00 u Donderdag

Nadere informatie

Info examen 2015 (periode 6)

Info examen 2015 (periode 6) Info examen 2015 (periode 6) Aan de examenkandidaten van 2015 en hun ouder(s)/verzorger(s) Spijkenisse, maart 2015 Beste examenkandidaten, De examens staan voor de deur. De praktijkexamens en mondelinge

Nadere informatie

Jaarrooster Leerlingen en ouders wk augustus lesweek

Jaarrooster Leerlingen en ouders wk augustus lesweek augustus 31 ma 1 ZOMERVAKANTIE t/m 21 augustus di 2 ZOMERVAKANTIE wo 3 ZOMERVAKANTIE do 4 ZOMERVAKANTIE vr 5 ZOMERVAKANTIE za 6 zo 7 32 ma 8 ZOMERVAKANTIE di 9 ZOMERVAKANTIE wo 10 ZOMERVAKANTIE do 11 ZOMERVAKANTIE

Nadere informatie

huiswerk- en toetsvrij

huiswerk- en toetsvrij jaarrooster 2017-2018 ouders en leerlingen versie 2017 12 22 in rood = wijzigingen t.o.v. de vorige versie 2 maandag 8 januari 2018 huiswerk- en proefwerkvrij alle leerlingen v.a. 12.10 uur lessen volgens

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER

ACTIVITEITENROOSTER September ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Week 36 1 e schoolweek ma 05 Start Periode 1 en 5 Deze periode worden 3 dagen ckv-activiteiten ingepland Ontruimingsoefening in deze periode Coaching bijeenkomst

Nadere informatie

DE FOORAKKER JAARKALENDER

DE FOORAKKER JAARKALENDER DE FOORAKKER JAARKALENDER 2017-2018 wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 28 aug 29 aug 30 aug 31 aug 1 sept 35 36 4 sept organisatie dag 5 sept Organisatie dag 6 sept Start introductie 7 sept

Nadere informatie

JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en

JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en JAARROOSTER 2014-2015 week 36 2-9 t/m 5-9 startweek: introductie BC verjaardag 1-9-2014 organisatiedag, leerlingen lesvrij Boeken ophalen klas 3 en hoger 2-9-2014 introductiedag alle leerjaren, schoolfotograaf

Nadere informatie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie

Jaaragenda.. 2015-2016. omschrijving. Week 35. Ma 24-08-15 zomervakantie. Di 25-08-15 zomervakantie. Wo 26-08-15 zomervakantie Jaaragenda.. 2015-2016 Week 35 tijd omschrijving Ma 24-08-15 zomervakantie Di 25-08-15 zomervakantie Wo 26-08-15 zomervakantie Do 27-08-15 zomervakantie Vr 28-08-15 zomervakantie Week 36 Ma 31-08-15 11.00

Nadere informatie

Jaarplanning 2014-2015 ouders

Jaarplanning 2014-2015 ouders 34 do Start schooljaar lln / Introductie lj 1 / roosters ophalen lj 2, 3,4 / 21-aug-14 voorbereiding stage lj 4 / uitleg buitenl. Exc. lj 4 vrij Introductie lj 1 / Schoolfotograaf (ochtend lj 1, middag

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 Examen

Jaarplanning 2015-2016 Examen Maandag week 34 17/08 Jaarplanning 2015-2016 Examen 18/08 augustus 2015 19/08 20/08 Ldo Bijeenkomst nieuwe collega s 21/08 Laatste vakantiedag Maandag week 35 24/08 25/08 26/08 27/08 28/08 Start periode

Nadere informatie

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs

Nummer 6 februari Modern, toekomstgericht technisch onderwijs Nummer 6 februari 2019 Deze week werd bekend dat de regeringspartijen inden dat leerlingen uit groep 8 hun advies pas mogen krijgen nadat de resultaten van de eindtoets bekend zijn. Dit is opmerkelijk

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst.

De nieuwsbrief zal ook op onze website www.casparuscollege.nl worden geplaatst. Nieuwsbrief Schooljaar 2015-2016, nr. 1 september 2015 Geachte ouder(s) en/of verzorger(s), Voor u ligt de Nieuwsbrief van september 2015. In deze nieuwsbrief: Van de directeur Nieuws van de Ouderraad

Nadere informatie

Jaarplanning 2015-2016 (bijgewerkt 13-12-2015)

Jaarplanning 2015-2016 (bijgewerkt 13-12-2015) Jaarplanning 2015-2016 (bijgewerkt 13-12-2015) Zie voor de aanvullingen/wijzigingen de oranje gearceerde data. Augustus 2015 Dag za 22 Activiteiten zo 23 einde zomervakantie 2015 ma 24 Studiedag 1- leerlingen

Nadere informatie

Basis beroepsgerichte leerweg

Basis beroepsgerichte leerweg Examen informatie Basis beroepsgerichte leerweg Schooljaar 2018 2019 Centraal (digitaal) examen (CE) Centraal schriftelijk praktisch examen (CSPE) 1 Inhoud Voorwoord... 3 Aandachtspunten voor leerling

Nadere informatie

Jaarplanning

Jaarplanning Jaarplanning 2018-2019 8-3-2019 week 35 1 Periode 1 ma 27-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) di 28-aug-2018 ORGANISATIEDAG (docenten op school, leerlingen vrij) wo 29-aug-2018

Nadere informatie

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb

Dag Begintijd Code Activiteit woensdag :00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag :00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb Dag Begintijd Code Activiteit woensdag 21-12-2016 19:00 M Kerstvariete leerjaar 1 mavo donderdag 22-12-2016 0:00 B Kerstmarkt leerjaar 1 bbkb donderdag 22-12-2016 9:00 S Mentorenactiviteit leerjaar 2 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers

Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers Amsterdam, 21 april 2017 Nieuwsbrief nummer 4 voor ouders en verzorgers Van de Rector Beste ouder(s) en verzorger(s) van onze leerlingen, Dit is het vierde exemplaar van de nieuwsbrief voor ouders en verzorgers

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014

INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 INFOBOEKJE KLAS 4 2013-2014 1 Inhoud Inleiding 3 Schoolexamen 4 1. SE PTA. Wat betekenen deze afkortingen? 2. Herkansingen 3. Tijdens het Schoolexamen Rekenexamen 6 Info van de decaan 7 Maatschappelijke

Nadere informatie

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie:

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie: STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA 2018-2019 versie: 19-10-2018 OKTOBER 40 ma 01 s avonds voorlichtingsavond ouders klas 2 V/H/TL di 02 19.00 u ouderavond klas 3 en Playback "Onder invloed" vr

Nadere informatie

18 apr. Werkweek Praag voor A5 Voorbereiding gymnasiumfestival voor G2-3-4-5 19 apr. Werkweek Praag voor A5. 19.30 uur gymnasiumfestival

18 apr. Werkweek Praag voor A5 Voorbereiding gymnasiumfestival voor G2-3-4-5 19 apr. Werkweek Praag voor A5. 19.30 uur gymnasiumfestival Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2015-2016 Versie 4 april 2016 (2) Wijzigingen voorbehouden. roosterperiode 2 week 10 Deze week voorbereiding examen voor H5

Nadere informatie

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER

DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER DE DYK TALENT EN AMBITIE JAARKALENDER 2016-2017 legenda > vakantie DDW en SE leerlingen roostervrij centraal examen wk datum maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 34 22-aug 35 29-aug 36 5-sep 08.30

Nadere informatie

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College

Toetsweek 2. JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College Toetsweek 2 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College wk 3 2.8 ma 14-jan di 15-jan wo 16-jan bovenbouw vrij voor studie, vanaf 6e lesuur do 17-jan Toetsweek vanaf 17 januari tot en met 24

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

Beste ouder /verzorger

Beste ouder /verzorger 17 Nieuwsbrief 29 mei 2015 Beste ouder /verzorger Juni staat voor de deur en dat betekent dat het einde van het schooljaar in zicht komt. Voor een aantal leerlingen zal het nog spannend worden: lukt het

Nadere informatie

JAARAGENDA 2015-2016

JAARAGENDA 2015-2016 JAARAGENDA 2015-2016 Week 34 4,5 lesdagen PTA avond ma 17 aug di 18 aug voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen leerjaar 2 en 3 (tijdens lesuur) voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen

Nadere informatie

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2)

AGENDA OKTOBER 2015. Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015. Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Nummer 4 16 oktober 2015 AGENDA OKTOBER 2015 Maandag 19 oktober Herfstvakantie t/m vrijdag 23 oktober 2015 Maandag 26 oktober Huiswerkvrij (klas 1+2) Woensdag 28 oktober Schoolexamen (SE) week 1 (klas

Nadere informatie

Datums zijn onder voorbehoud

Datums zijn onder voorbehoud Datums zijn onder voorbehoud MAANDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG 0 27 augustus 2018 28 augustus 2018 29 augustus 2018 30 augustus 2018 31 augustus 2018 1 september 2018 2 september 2018

Nadere informatie

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10

JAARKALENDER voor ouders Bonnefanten College CARNAVALSVAKANTIE. MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 k 3 JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders Bonnefanten College MAART 2019 vr 1-mrt 'Onderwijs Anders Dag' * za 2-mrt zo 3-mrt wk 10 tweede afname rekentoets 4 t/m 17 maart 2019 ma 4-mrt di 5-mrt wo 6-mrt do

Nadere informatie

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden.

Komend schooljaar gaan we ons samen met het Dr. Mollercollege oriënteren op meer blijvende mogelijkheden. EDITIE 6 8 JULI 2016 PRIMA EXAMENRESULTATEN Afgelopen jaar zijn 157 leerlingen op examen geweest. Maar liefst 98% van de leerlingen behaalde hun diploma met prachtige cijfers. De cijfers voor de centrale

Nadere informatie

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar

De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo. Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar De ouders/verzorgers en de leerlingen van 5 havo en 6 vwo Hoorn, december 2013 Betreft: informatie rondom examens en einde schooljaar Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Nu het examenjaar al flink

Nadere informatie

Ouders 2014-2015-agenda 20 April 2015 31 July 2015 Tijdzone: (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna (Aangepast aan zomertijd)

Ouders 2014-2015-agenda 20 April 2015 31 July 2015 Tijdzone: (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna (Aangepast aan zomertijd) Ouders 2014-2015-agenda 20 April 2015 31 July 2015 Tijdzone: (UTC+01:00) Amsterdam, Berlin, Bern, Rome, Stockholm, Vienna (Aangepast aan zomertijd) April 2015 Mo Tu We Th Fr Sa Su 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Nadere informatie

Boeken Tevens leveren de geslaagde leerlingen tussen hun boeken in.

Boeken Tevens leveren de geslaagde leerlingen tussen hun boeken in. Voor ouders en verzorgers MEDEDELINGEN STERREN COLLEGE 2017 2018: Nummer 8: 05 06 2018 PERSONEEL: We zijn deze weken druk bezig om de personele bezetting voor het komend jaar rond te krijgen. Een eerste

Nadere informatie

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken

maandag 18 augustus 11.55-12.45 uur mentorles klas 2 t/m 4 + ophalen boeken week: 34 deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 2 en 3 (tijdens lesuur) deze week: --voorlichting faciliteiten dyslectische leerlingen klas 4 (tijdens lesuur) maandag 18 augustus

Nadere informatie

Dag Begindatum Begintijd Eindtijd Onderwerp maandag DVC Zomervakantie dinsdag DVC Zomervakantie woensdag DVC

Dag Begindatum Begintijd Eindtijd Onderwerp maandag DVC Zomervakantie dinsdag DVC Zomervakantie woensdag DVC Dag Begindatum Begintijd Eindtijd Onderwerp maandag 13-8-2018 DVC Zomervakantie dinsdag 14-8-2018 DVC Zomervakantie woensdag 15-8-2018 DVC Zomervakantie donderdag 16-8-2018 DVC Zomervakantie vrijdag 17-8-2018

Nadere informatie