Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "http://www.germanwings.com/it/informazioni-servizi/tratte-info-sul-volo.htm www.klm.nl"

Transcriptie

1 Links Con piacere 1 hoofdstuk 1 Piacere di conoscervi! In Rome wonen ongeveer mensen met een niet-italiaanse culturele achtergrond. Ontdek op de website Roma multietnica onder Le comunità migranti de verschillende culturele gemeenschappen in Rome. Uit welke landen komen de meeste migranten in uw omgeving? Naar welke Italiaanse steden kunt u vliegen met de onderstaande luchtvaartmaatschappij? Hoe heet de stad van waaruit u zou vertrekken in het Italiaans? Giro d Italia Ontdek de regioni! Weet u waar de Italiaanse regioni zich bevinden? Aan de hand van het spel op deze website leert u de namen en de ligging van de regioni. Zodra de naam van een regione op het scherm verschijnt, klikt u op de juiste plaats op de kaart. Hoeveel punten hebt u behaald?

2 hoofdstuk 2 Oggi offro io! Het Caffè Greco in Rome werd in 1760 geopend en is een van de beroemdste historische drinkgelegenheden van Italië. U krijgt op deze website een virtuele rondleiding door de vier Ambienti van dit beroemde café. Hoe heten deze ambienti? Wat kunt u in Caffè Greco allemaal bestellen? Kijk onder Degustazioni! Het spellen van namen gebeurt in het Italiaans voornamelijk met de namen van Italiaanse steden. Op deze website staat het Italiaanse telefoonalfabet. Hoe spelt u in het Italiaans uw eigen achternaam, voornaam en adres? Giro d Italia: Campania Zoek op de website van Portanapoli de betekenis van de volgende getallen van de Smorfia napoletana: 2, 5, 42, 55, 63 en 82. Hebt u ook een geluksgetal? Welke betekenis heeft dit voor u?

3 hoofdstuk 3 Non solo lavoro In het tekstboek van Con piacere 1 hebt u kennisgemaakt met de Trattoria degli amici. Tijdens het volgende bezoek aan Rome wilt u in dit restaurant gaan eten. Noteer het websiteadres en het telefoonnummer van deze eetgelegenheid. La pecora nera in Lucca (Toscane) is een zelfde soort restaurant als de Trattoria degli amici. Ook hier werken mensen met een beperking. Kijk op de website wat er bedoeld wordt met een ristorante sociale. Veel mensen zeggen hun vaste baan op en beginnen voor zichzelf via het internet. Ze heten wwworkers! Als u op de website de fotootjes aanklikt, kunt u zien wat mensen te bieden hebben. Welke onderneming vindt u origineel? Stel de persoon achter deze onderneming aan de andere cursisten voor. Hebt u zelf ook een nieuw idee dat op deze website zou passen? Giro d Italia: Lombardia Ontdek Lombardia! Op deze site zijn prachtige beelden van de regione Lombardia te zien. Herkent u iets? Welke landschappen? Welke steden? Wat kunt u er doen? Maak aantekeningen en zoek de steden op de kaart op. U vindt de kaart onder de tweede link.

4 Intermezzo 1 Gaan we een kop koffie drinken? Een eenvoudige vraag waarop het antwoord moeilijker is dan u misschien denkt, omdat je in Italië kunt kiezen uit een hele lijst van manieren waarop een kop koffie bereid is. Op deze website vindt u er enkele van. Welke hebt u zelf al eens bereid? Welk zou u willen proberen? Praat erover met elkaar.

5 hoofdstuk 4 Ti va di uscire? Breng een virtueel bezoek aan het Parco dei mostri di Bomarzo en zoek uit welke servizi het park heeft. Maak een lijst en schrijf: "Al parco dei mostri ci sono " L Italia e l Italiano per stranieri is een pilotproject voor immigranten in Italië, ontwikkeld door Rai Educational, het ministerie van cultuur en de Università della Ricerca. Klik op Attività 3 en maak de opgave. Klik op Controlla il risultato om uw resultaat te bekijken. Klik daarna op Attività 4 en volg dezelfde procedure. Giro d Italia: Lazio Hebt u zin om naar de opera te gaan? Op de website van de opera van Rome kunt u uitvoeringen van opera s, balletten en concerten van het lopende seizoen vinden. Wat is het programma van de komende week? En van de komende maand? Is er een voorstelling/uitvoering waar u graag naartoe zou willen gaan? Praat met uw medecursisten over uw voorkeuren.

6 hoofdstuk 5 Tutti in vacanza! U wilt een vakantie op een boerderij (agriturismo) in de Abruzzen gaan doorbrengen. Waar verblijft u het liefst: aan zee, bij een meer, in de bergen, op het platteland? Waar moet een dergelijke accommodatie aan voldoen? Hoeveel geld wilt u uitgeven? Zoek op de website de voor u meest ideale accommodatie. Vertel hoe u tot uw keuze bent gekomen. Op de website van joinitaly (i consigli di chi ama l Italia) kunt u zich registreren. U kunt dan berichten plaatsen over uw reiservaringen in Italië: over de mooiste steden of landschappen, de lekkerste recepten, de leukste activiteiten enz. Ook kunt u foto s ter illustratie toevoegen. Welke ervaring(en) in Italië opgedaan zou u aan deze website willen toevoegen? Giro d Italia: Trentino-Alto Adige Zullen we naar de bergen gaan? De regione Trentino-Alto Adige heeft voor liefhebbers van wintersport een groot aanbod. U leest een brochure over deze streek en komt de volgende woorden tegen: seggiovia, funivia, piste per slittini, ovovia, sci di fondo, passeggiata invernale, rifugio, noleggio sci, pista di pattinaggio. Zoek de betekenis van deze woorden op.

7 hoofdstuk 6 Buona giornata! U gaat per boot van Genua naar Palermo. U komt aan op de Banchina Santa Lucia in Palermo. U bent te weten gekomen dat niet ver van de haven, in Via Alessandro Paternostro 58, zich de beroemde Focacceria San Francesco bevindt. Hier kan men heerlijke Palermitaanse specialiteiten proeven en kopen. Zoek op de plattegrond van Palermo de Focacceria San Francesco en loop de kortste weg ernaartoe. Vertel aan de anderen welke route u neemt. Giro d Italia: Sicilia Uitstapje naar het Parco dell Etna. U bent in Messina en u wilt het Parco dell Etna bezoeken dat rond de vulkaan de Etna ligt. U wilt naar Catania gaan, waar de bus naar het Parco dell Etna vertrekt. Hoe kunt u in Catania komen? Met welke vervoermiddelen? Bereken reistijd en kosten. Voor welke mogelijkheid kiest u?

8 Intermezzo 2 Kaartlezen. U hebt oefening 2 op pagina 76 van het tekstboek gemaakt. Weet u in welke stad de dialoog zich afspeelt? Op de onderstaande website vindt u de metroplattegrond van deze stad. Zoek op deze plattegrond de metrostations die op de plattegrond van het tekstboek staan. Hoe heten ze? Om welke metrolijn gaat het?

9 hoofdstuk 7 Facciamo la spesa? Esselunga is een supermarktketen met filialen in geheel Italië. Zoek op de onderstaande website naar aanbiedingen. Kies een provincie provincia, een stad comune en een winkel negozio. Welke producten die u vaak koopt, zijn in de aanbieding? Maak een lijstje van de producten en zet erbij hoeveel ze kosten. Vertel aan de anderen wat er op uw lijstje staat. In Italië zijn evenementen en feesten die landbouwproducten en/of traditionele kunst, muziek en ambachten als thema hebben, wijdverbreid. Zoek op de onderstaande website naar evenementen die plaatsvinden in uw lievelingstreek of in de streek waar u uw eerstvolgende vakantie gaat doorbrengen. Vertel hierover aan de anderen. Giro d Italia: Toscana Een Toscaanse maaltijd. U hebt vrienden uitgenodigd om te komen eten. U wilt hun een Toscaans driegangenmenu voorzetten, van voorgerecht tot dessert. U begint met fettunta, de Toscaanse bruschetta, en daarna wat gaat u nog meer serveren? Met behulp van de onderstaande website zoekt u naar typisch Toscaanse gerechten: als u in het zoekveld bovenaan Toscana invult, krijgt u een lijst met Toscaanse recepten. Stel een menu samen, maak een boodschappenlijstje en geef aan in welke winkel u wat gaat kopen.

10 hoofdstuk 8 Storie di famiglia Het is altijd moeilijk om een cadeau voor iemand uit te zoeken. Maar er is een website die u daarbij kan helpen! Vul op de website rechts de twee Moduli cerca regali in. Geef aan: leeftijd, geslacht, gelegenheid, prijs, hobby s/interesses en beroep van de persoon aan wie u iets wilt geven. Welk cadeau wordt u aangeraden? Vindt u het moeilijk om een passend woordje in het Italiaans te schrijven voor een of andere gelegenheid? Voor een geboorte, verjaardag of huwelijk? Op de onderstaande website vindt u formuleringen voor elke gelegenheid. Zoek drie teksten voor drie verschillende gelegenheden die u aanspreken. Giro d Italia: Emilia-Romagna Droom even weg! Altijd al in een rode Ferrari willen rijden? Ga naar de officiële website van het museum van Ferrari te Maranello. U kunt nu informatie over dit museum verzamelen: hoeveel museumstukken en modellen er staan, openingstijden, entreeprijs, speciale exposities enz. Vertel aan de anderen wat u allemaal gevonden hebt en/of interessant vindt.

11 hoofdstuk 9 La mia casa, le mie cose Self is een grote en wijdverbreide bouwmarktketen in Italië. Ga naar de onderstaande website en ontdek welke productcategorieën er zijn. Zoek voor elke categorie een Nederlands equivalent. De foto s kunnen u helpen. Wat voor weer wordt het in het weekend? Zoek de weersvoorspelling voor drie Italiaanse steden: een in het noorden, een in het midden en een in het zuiden van Italië. Geef de informatie door aan de anderen. Giro d Italia: Puglia Bezoek een trullo! Trulli zijn huizen in Apulië, die op een typische manier gebouwd zijn, namelijk zonder specie of hout. De oudste nog bewaard gebleven huizen dateren uit de 16 e eeuw. Wilt u zien hoe ze er vanbinnen uitzien? Klik dan de onderstaande link aan en bekijk de foto s. Lees de beschrijvingen en beschrijf in eigen woorden hoe een trullo er vanbinnen uitziet.

12 Intermezzo 3 Zeg het met bloemen! Ga naar de onderstaande link. Welke bloemen worden er gebruikt in de nieuwe boeketten? Beschrijf het boeket dat u het mooiste vindt.

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken)

Spreekoefeningen. Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen. (voor het inburgeringsexamen - spreken) Spreekoefeningen (voor het inburgeringsexamen - spreken) Oefenen voor het eerste deel van het examen spreken: Vragen beantwoorden. 1 enkele vragen Eet u vaak brood? Wat voor groente eet u vaak? Wat vindt

Nadere informatie

WAAR GAAN WE NAARTOE?

WAAR GAAN WE NAARTOE? WAAR GAAN WE NAARTOE? De familie Janssens wil op uitstap. Maar vader, moeder en de kinderen hebben hun eigen wensen! Kan je de familie helpen? Bekijk de brochures. Welke uitstap is goed voor iedereen?

Nadere informatie

Opening van het thema op vrijdag 5 november.

Opening van het thema op vrijdag 5 november. Grote Klus Thema : Lekker Fit Als je 5 opdrachten maakt en laat aftekenen, mag je meedoen met een leuke en gezonde activiteit in het restaurant. Als je de grote klus met een groepje maakt, moet je meer

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd

werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd werkbladen thema 6 feestdagen en vrije tijd 6.0 vragen bij de film alleen Kijk naar de film. Geef antwoord op de vragen. eerste ronde filmkijken Badria wordt vandaag 5 jaar. Jan koopt een boek voor Badria.

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

Bedrijfsformules. Wat wordt er van je verwacht? Bedrijfsformule en de zes P s. Waar gaat deze kaart over?

Bedrijfsformules. Wat wordt er van je verwacht? Bedrijfsformule en de zes P s. Waar gaat deze kaart over? Waar gaat deze kaart over? Deze kaart gaat over bedrijfsformules. De bedrijfsformule van een horecabedrijf kun je zien als het gezicht en het karakter van het horecabedrijf. Wat wordt er van je verwacht?

Nadere informatie

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek

Waarom dit boekje? Begeleiding. Informatie. Stagedocent. Toekomst. Stageplek Waarom dit boekje? Tijdens je opleiding ga je op stage. Je kunt op veel plekken stage lopen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stage in de keuken of in een winkel. Of voor een stage in de bouw of in

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt.

eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt. eenvoudige versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt. Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije

Nadere informatie

BASIS INFORMATIE CASALE SUL SILE

BASIS INFORMATIE CASALE SUL SILE BASIS INFORMATIE CASALE SUL SILE Basis Le Boat Casale Base Le Boat Casale sul Sile Houseboat Holidays Italia Base VIA NUOVA TREVIGIANA, 1 31032 CASALE SUL SILE Italie GPS : 45.636078 12.3035552 Téléphone:

Nadere informatie

Handleiding voor kunstenaars

Handleiding voor kunstenaars Handleiding voor kunstenaars Hoe de eigen informatie en afbeeldingen aanpassen Versie: 1.0 Datum: 23 januari 2009 http://www.cultureleronde.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Inloggen... 3 3. Indeling

Nadere informatie

De Drijvende Speelstad

De Drijvende Speelstad De Drijvende Speelstad Spelen op het water In Rotterdam wordt op het water in de Rijnhaven een complete wijk gebouwd. Maar hoe maken we deze drijvende stad leuk voor kinderen? We maken er een Drijvende

Nadere informatie

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer

Spottofy.nl. Handleiding deelnemer Spottofy.nl Handleiding deelnemer 1 2 Inleiding Aanhetwerk.nu is een online test- en- matchsysteem waarin jouw persoonlijke competenties getest en gematcht worden tegen de bestpassende functie. Deze handleiding

Nadere informatie

Kop. Romp. Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3

Kop. Romp. Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3 Lesbrief Zoekgedrag Leerjaar 1-Profiel 1,2,3 Tijd: 45 50 minuten Kop Introductie Introduceer de opdracht kort: Informatie opzoeken op internet gaat snel en is gemakkelijk toegankelijk. Soms is het niet

Nadere informatie

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET

Ontdek beleef. het nieuwe INTRANET & Ontdek beleef het nieuwe INTRANET Waarom? WE HEBBEN EEN NIEUW INTRANET WAAROM? Omdat we vinden dat jij centraal mag staan! Net als je collega s beschik je over een hoop kennis, ervaring en ideeën. Daar

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Handleiding Digitale Wijnkelder

Handleiding Digitale Wijnkelder Handleiding Digitale Wijnkelder Uw eigen digitale wijnkelder Weet u nog, die wijn die u een paar weken geleden hebt gedronken. Die zo lekker was? Een Italiaan. Of toch een Spanjaard? Als u het etiket ziet,

Nadere informatie

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt

Uitgebreide versie. Het Pluryn Plein. Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Uitgebreide versie Het Pluryn Plein Intranet voor iedereen die bij Pluryn woont, werkt, leert of vrije tijd doorbrengt Het Pluryn Plein Ben je clint van Pluryn? Dan is het belangrijk dat je alle informatie

Nadere informatie

Kernen Subkernen Contexten Taalvaardigheidsniveau kern Taalvaardigheidsniveau keuze Kerndoel per niveau Kerndoel nummer.

Kernen Subkernen Contexten Taalvaardigheidsniveau kern Taalvaardigheidsniveau keuze Kerndoel per niveau Kerndoel nummer. Kijken en luisteren Luisteren naar aankondigingen en instructies Dagelijks leven: school, vrije tijd en amusement. instructies in de klas open your book, turn to page 16; bij een eenvoudig (digitaal) spel

Nadere informatie

Lesbrief. Moeder worden, moeder zijn - Daphne Deckers

Lesbrief. Moeder worden, moeder zijn - Daphne Deckers Lesbrief Moeder worden, moeder zijn - Daphne Deckers Doe meer met Leeslicht! Bij een aantal boeken in de serie Leeslicht kunt u een gratis lesbrief downloaden van www.eenvoudigcommuniceren.nl. In deze

Nadere informatie

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen

Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Kinderzwerfboek laat alle kinderen lezen Lezen is heel erg belangrijk voor je ontwikkeling. Kinderen die lezen, gaan gemiddeld drie jaar langer naar school. Hierdoor hebben ze later meer kans op een goede

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek

Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek Thema Kinderen en school. Lesbrief 19. Samen naar de bibliotheek Taban gaat met zijn dochter voor het eerst naar de bibliotheek. Hij schrijft haar in bij de bibliotheek. Dan laat Soumiya aan Taban en Ama

Nadere informatie

Casale sul Sile Basis Informatie

Casale sul Sile Basis Informatie Casale sul Sile Basis Informatie Vaar over de rivier Sile met zijn bronwater en wilde vegetatie. Het is een prachtige natuurlijke omgeving, de loop van de rivier is mooi, gehuld in groen en bekleed met

Nadere informatie

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe)

COACHFRIEND. Werkboek. (voeg hier je profielfoto toe) COACHFRIEND Werkboek (voeg hier je profielfoto toe) Van : Email : Mobiel : Skype/Lync : Leeftijd : Beroep : Opleiding: (Kruis je keuze aan) Universitair/ HBO/ MBO Dit document is vertrouwelijk en mag niet

Nadere informatie

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl

Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Hoe maak ik een account aan op Drenthe.nl Rechtstreekse link naar de ondernemerspagina Aanmaken account in database U bevindt zich op de ondernemerspagina Een nieuw account aanmaken Inlog als u al een

Nadere informatie

Examen HAVO. Arabisch 1,2 (nieuwe stijl)

Examen HAVO. Arabisch 1,2 (nieuwe stijl) 20 01 Tijdvak 1 insdag 29 mei 13.30 16.00 uur Examen HVO Hoger lgemeen Voortgezet Onderwijs rabisch 1,2 (nieuwe stijl) Vragenboekje Geef niet meer antwoorden (zinnen, redenen, voorbeelden e.d.) dan er

Nadere informatie

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST HANDLEIDING VOOR DE DOCENT

STAD EN TAAL ONTMOET KUNST HANDLEIDING VOOR DE DOCENT STAD EN TAAL ONTMOET KUNST HANDLEIDING VOOR DE DOCENT 1 Voorwoord Het programma Ontmoet kunst van het Stedelijk Museum is onderdeel van Stad en Taal. Binnen Stad en Taal hebben verschillende musea met

Nadere informatie

Takenlijst A2.2, deel 2

Takenlijst A2.2, deel 2 Tijdsduur voor deze takenlijst: maximaal 24 lesuren Instructie: Deze takenlijst is anders dan je gewend bent. Aan het einde van deze takenlijst moet je namelijk in het Duits een presentatie geven over

Nadere informatie

Maatschappelijke oriëntatie

Maatschappelijke oriëntatie Maatschappelijke oriëntatie De maatschappelijke oriëntatie is er om je een beeld te geven wat er allemaal in de maatschappij is. Om erachter te komen waarom er bepaalde winkels, diensten of zorg zijn.

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others

MIRACOLI. Opens doors which remain closed for others MIRACOLI Opens doors which remain closed for others WAT HEEFT MIRACOLI U TE BIEDEN Verlangt u naar een onvergetelijk verblijf in Italië? MIRacoli helpt u graag bij het samenstellen van uw ideale reis,

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Snel van start met Twitter?

Snel van start met Twitter? Handleiding Snel van start met Twitter? Tweet, retweet en hashtag?!? Welkom op Twitter, waar nieuws uit niet meer dan 140 tekens bestaat. Volg de stap voor stap uitleg over hoe je deelt en volgt op dit

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma.

Maak in. je eerste. fotoboek! 10 stappen. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger. Selecteer je beste foto s. Open het fotoboekprogramma. Snelle handleiding voor Windowsversie 7.4 en hoger Maak in 10 stappen je eerste fotoboek! 1 Selecteer je beste foto s. Selecteer de foto s die je wilt gebruiken en verzamel ze in één folder op je computer.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inschrijven als deelnemer 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11

Inhoudsopgave. Inschrijven als deelnemer 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11 Toelichting voor de deelnemer - mei 2018 Inhoudsopgave Met het online planningssysteem van SamenFietsen kunt u eenvoudig een fietstocht plannen. In deze handleiding leest u hoe het programma werkt. als

Nadere informatie

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s

Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Pagina s Les 3: Het maken van pagina s, het menu en het schrijven van een blogpost Bij het maken van een blog is het belangrijk dat je er inhoud op plaatst. Dit noemen we content. Alles wat je openbaar op je blog

Nadere informatie

Hallo wereld! Schrijf een reisverhaal

Hallo wereld! Schrijf een reisverhaal Deze les sluit aan bij het kinderboekenweekthema 2012: Hallo wereld. Doel: Deze les is een oefening in creatief schrijven. De kinderen schrijven een reisverhaal. Doelgroep: Basisonderwijs groep 4 en hoger.

Nadere informatie

Handleiding SNS online voor de student Openen

Handleiding SNS online voor de student Openen Handleiding SNS online voor de student Openen Als je naar de website www.plantyn.com/sns gaat, krijg je volgend scherm: Kies meteen uit: SNS Plus behandelt alle spellingsregels tot in de details. Ruim

Nadere informatie

Wereldgodsdiensten. Project Levensbeschouwing 2 e klas St. Nicolaaslyceum. Naam:

Wereldgodsdiensten. Project Levensbeschouwing 2 e klas St. Nicolaaslyceum. Naam: Wereldgodsdiensten Project Levensbeschouwing 2 e klas St. Nicolaaslyceum Naam: Inhoudsopgave Inleiding Schema Beoordeling Deel 1 Test jezelf! Deel 2 Kies je onderwerp en aan de slag! Deel 3 Het ervaren

Nadere informatie

Teken een architect. Lees het volgende verhaal:

Teken een architect. Lees het volgende verhaal: Teken een architect Lees het volgende verhaal: Een architect heeft een hele dag nagedacht over een nieuwe brug die gebouwd moet worden. Via de brug moet het verkeer, ook zware vrachtwagens, over een brede

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

Teken een architect. Lees het volgende verhaal:

Teken een architect. Lees het volgende verhaal: Teken een architect Lees het volgende verhaal: Een architect heeft een hele dag nagedacht over een nieuwe brug die gebouwd moet worden. Via de brug moet het verkeer, ook zware vrachtwagens, over een brede

Nadere informatie

Ga naar www.nibud.nl klik bij Test en spel op: Alle tests en spellen Doe de test: Wat voor geldtype ben jij? Uitslag: je bent een

Ga naar www.nibud.nl klik bij Test en spel op: Alle tests en spellen Doe de test: Wat voor geldtype ben jij? Uitslag: je bent een kritisch consument Geld genoeg? In deze opdracht ga je je eigen inkomsten vergelijken met leeftijdgenoten, je maakt een overzicht van je inkomsten en uitgaven. Daarna laat je zien hoe belangrijk reclame

Nadere informatie

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0

Praktijkopdrachten Stichting Expertisecentrum ETV.nl/Bregje van Oel, versie 1.0 Praktijkopdrachten Maak eerst de oefeningen van Klik & Tik. Samen op het web op Oefenen.nl. Daarna kun je deze praktijkopdrachten maken. Bijna elk hoofdstuk heeft een praktijkopdracht. Nodig voor deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0

Gebruikershandleiding Intrum Web 2.0 Inhoud 1 INLEIDING... 3 1.1 Home/startpagina... 3 2 Startpagina... 4 2.1 Statistieken... 5 2.2 Dossiers... 7 2.3 Berichten... 9 2.4 Uw collega's... 11 3 Zoeken naar dossiers... 12 3.1 Zoeken... 12 3.2

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Evidence based logopedie. Bohn Stafleu van Loghum

Gebruikershandleiding Evidence based logopedie. Bohn Stafleu van Loghum Gebruikershandleiding Evidence based logopedie Bohn Stafleu van Loghum Inhoudsopgave 1. Installatie 3 2. Menu Inhoudsopgave 4 3. Voorbeelden van zoekstrategieën 7 4. Afdrukken bestanden 9 2 3 1. Installatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inschrijven als vrijwilliger 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11

Inhoudsopgave. Inschrijven als vrijwilliger 3. Plannen van een fietsrit 6. Afspraak bekijken 9. Smoelenboek 10. Vragen 11 Toelichting voor de vrijwilliger - mei 2018 Inhoudsopgave Met het online planningssysteem van SamenFietsen kunt u eenvoudig een fietstocht plannen. In deze handleiding leest u hoe het programma werkt.

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Tilburg TApas Tocht. 2. Je kiest één van de volgende locaties om daar 1 x keuze tapas op te halen. Dat kan bij Appelsien, Pleïade, La Nonna of Locals.

Tilburg TApas Tocht. 2. Je kiest één van de volgende locaties om daar 1 x keuze tapas op te halen. Dat kan bij Appelsien, Pleïade, La Nonna of Locals. Tilburg TApas Tocht Een wandeling door het dwaalgebied - tapas ophalen in de leukste winkeltjes - tapas dineren op een top locatie aan het einde van de wandeling Te koop bij: - VVV kantoor - spoorlaan

Nadere informatie

Over taaie taboes en lastige liefdes

Over taaie taboes en lastige liefdes Seksuele diversiteit graad 3 Lesvoorbereiding Over taaie taboes en lastige liefdes Bij lesmateriaal, bij deze les op de site, vind je het nodige lesmateriaal voor deze les: Print het artikel Huwelijken

Nadere informatie

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu.

Inhoudsopgave: 2. Inloggen Je komt via onze website www.letshetgooi.nl in Local Exchange (LEX) door te klikken op Ledenmenu. Lets t Gooi HANDLEIDING ADMINISTRATIEPROGRAMMA LOCAL EXCHANGE Met het programma Local Exchange, afgekort LEX, kun je zelf je vraag en aanbod wijzigen. Ook kun je knikkers overschrijven. Het is een geweldige

Nadere informatie

7. Van huis naar school. Deze les levert een bijdrage aan kerndoel 1: de leerlingen leren hoeveelheidsbegrippen gebruiken en herkennen.

7. Van huis naar school. Deze les levert een bijdrage aan kerndoel 1: de leerlingen leren hoeveelheidsbegrippen gebruiken en herkennen. 7. Van huis naar school Leeftijdsgroep Kerndoel Ongeveer 12-16 jaar Deze les levert een bijdrage aan kerndoel 1: de leerlingen leren hoeveelheidsbegrippen gebruiken en herkennen. En aan kerndoel 3: De

Nadere informatie

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN

BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN BARCELONA AVOND SPECIAL & MAGISCHE FONTEINEN Vertrek vanuit Salou ± 14.00 h. 23.00 h. Bij binnenkomst in Barcelona rijden we langs het FC Barcelona Camp Nou stadion, indien mogelijk maken we een korte

Nadere informatie

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London.

At the train station. Treinstation. Situation 1. Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Treinstation At the train station Situation 1 Begroet de persoon. Koop een enkele reis naar London. Vraag hoe laat en van welk perron de eerst volgende trein vertrekt. Vraag hoe lang de reis ongeveer zal

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema.

Thema Op het werk. Lesbrief 16. Herhaling thema. http://www.edusom.nl Thema Op het werk Lesbrief 16. Herhaling thema. Wat leert u in deze les? De woorden van les 12, 13, 14 en 15. Veel succes! Deze les is ontwikkeld in opdracht van: Gemeente Den Haag

Nadere informatie

Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie

Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie Opdracht Google Maps WK voetbal 2014 in Brazilie Wat gaan we doen? We gaan met Google Maps een kaart maken. Een kaart met de voetbalstadions in Brazilië. Wat valt op bij de spreiding van de speelsteden?

Nadere informatie

Hoe maak ik een werkstuk?

Hoe maak ik een werkstuk? Hoe maak ik een werkstuk? Je gaat, misschien wel voor de eerste keer, een eigen werkstuk maken. Dat is leuk, maar ook best moeilijk. Je moet er namelijk een heleboel voor doen. Heb je al eens een eigen

Nadere informatie

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg.

Welkom op de Engelenburg. Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefoon 0575-569999 Telefax 0575-569992 www.engelenburg.com info@engelenburg. Welkom op de Engelenburg Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Proef de geschiedenis Culinair genieten Dineren onder de sterren in het 19e eeuwse serre restaurant. Genieten

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Bloggen met blogdirect

Bloggen met blogdirect Bloggen met blogdirect H1 Aanmelden en inloggen H1.1 Aanmelden Ga naar www.blogdirect.nl Klik op registeren. Onderstaand scherm verschijnt: Vul de gegevens in en klik op verzenden. Verzin een gebruikersnaam:

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang

Thema Kinderen en school. Demet TV. Lesbrief 9. De kinderopvang Thema Kinderen en school. Demet TV Lesbrief 9. De kinderopvang zoekt opvang voor haar kind. belt naar een kinderdagverblijf. Is er plaats? Is de peuterspeelzaal misschien een oplossing? Gaat inschrijven

Nadere informatie

Werkbladen Groep 7 & 8

Werkbladen Groep 7 & 8 Werkbladen Groep 7 & 8 H1: Werkblad Sociale media Weet jij wat sociale media zijn? Zoek op internet wat je kunt vinden over sociale media. Bekijk onderstaande logo s en omcirkel de logo s waarvan jij denkt

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. verzorging CSPE BB. gedurende 295 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden.

Examen VMBO-BB. verzorging CSPE BB. gedurende 295 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2012 gedurende 295 minuten verzorging CSPE BB Bij dit examen horen bijlagen, uitwerkbijlagen en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 15 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal 105

Nadere informatie

Handleiding. T&D Event. Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6

Handleiding. T&D Event. Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6 Groep Technologie en Design Domein ICT Bachelor in de Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2013-2014 T&D Event Handleiding Vincent Adriaensen Kevin De Pooter Robbe Van Bael 2 Ti 6 Inleiding en

Nadere informatie

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving:

B&B Villa Lavanda. Algemene omschrijving: B&B Villa Lavanda Soort: Bed and Breakfast Thema: Karakteristiek Plaats: Noci (Puglia) Adres: S.P. 116 Noci per Castellaneta 102/A Huisdieren: Niet welkom Faciliteiten: wifi,airco,bar,wasmachine Zwembad:

Nadere informatie

De Islam en de omgeving

De Islam en de omgeving De Islam en de omgeving POSE-2 ISLAM HAV0/VWO 4 - CSG CALVIJN GODSDIENST Presenteer een actueel onderwerp aan de klas dat te maken heeft met de islam in de Nederlandse samenleving, en leg vervolgens een

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG...

TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... TOETSTAAK 2: EEN WEEKENDJE WEG... Vaardigheid: lezen. Doelstelling: de cursist kan op beschrijvend niveau relevante gegevens selecteren uit - informatieve teksten zoals een folder, een catalogus en een

Nadere informatie

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave

Handleiding GRAS App. Inhoudsopgave Handleiding Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Inleiding... 2 1.1 Introductie... 2 2. Installeren van de app... 3 2.1. Installeren voor de iphone... 3 2.2 Installeren voor Android... 5 3. Functies van

Nadere informatie

Bekijkjetoekomstnu.nl

Bekijkjetoekomstnu.nl Bekijkjetoekomstnu.nl Vandaag gaan we aan de slag met Lesbrief 1: Beroepen Naam: Klas: School: VMBO: BL KL TL (omcirkel) Heb jij een droomberoep? En wil je weten welke beroepen er nog meer zijn? Op www.bekijkjetoekomstnu.nl

Nadere informatie

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien

Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Succes: jouw eigen formule Oefeningen Opgedragen aan iedereen die bereid is om te groeien Praktijk Sterre Groenendijk Je bent welkom om dit ebook naar anderen te sturen, mits je het in zijn geheel stuurt

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk

Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk Uw vertrekbasis : LE BOAT 17 rue du quai 22 100 Dinan Frankrijk WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie zal de meeste vragen

Nadere informatie

De keuze van de achternaam. Ministerie van Justitie

De keuze van de achternaam. Ministerie van Justitie Ministerie van Justitie De keuze van de achternaam Burgerlijk Wetboek Boek 1, Personen- en familierecht Titel 2 Het recht op de naam Artikel 5 1. Indien een kind alleen in familierechtelijke betrekking

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als landbouwer in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit?

Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? Hoe stel ik mij als gebruiker in orde met het gesloten circuit? 1. Ik maak een persoonlijke account aan Klik op de afbeelding hierboven. Kies in het volgende venster uw taal en vul uw naam, voornaam en

Nadere informatie

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566

VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 VinniePlace www.vinnieplace.nl helpdesk.vinnieplace.nl info@vinnieplace.nl 06-50546566 1 2 Inhoudsopgave 1.Inleiding blz.3 2.Homepage..blz.4 2.1.Verzend een aanvraag......blz.5/6 2.2.Bekijk aanvraag met

Nadere informatie

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007

Inhoud. Ontwerpdocument 18 juni 2007 Inhoud Inleiding... 2 Concept... 3 Doelstelling... 3 Concept beschrijving... 3 Visualisatie... 4 Doelgroep... 5 Usercase scenario... 5 Storyboard... 7 Bekijken van de informatie... 7 Praten (Met hetzelfde

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie.

Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie. Titel Vruchtentaart Groep / niveau Groep 5/6 Leerstofaspecten Benodigdheden Organisatie Bedoeling Voorwaardelijke vaardigheden Lesactiviteit Gebruiken en begrijpen van de formele breuknotatie. Leerkracht:

Nadere informatie

Handleiding website Op Reis In Frankrijk.nl

Handleiding website Op Reis In Frankrijk.nl Handleiding website Op Reis In Frankrijk.nl Beste collega s, Welkom op onze website www.opreisinfrankrijk.nl en/of www.chambresdhoteszoeken.nl Deze websites zijn speciale websites welke zijn opgebouwd

Nadere informatie

Een verhaal schrijven met Storybird Stappenplan voor de leerling

Een verhaal schrijven met Storybird Stappenplan voor de leerling Een verhaal schrijven met Storybird Stappenplan voor de leerling Stap 1 Aanmelden op de website Ga naar de website http://storybird.com Deze website is Engelstalig. Je weet vast al wat de belangrijke woorden

Nadere informatie

Kaarten een landkaart wijst je de weg

Kaarten een landkaart wijst je de weg Kaarten een landkaart wijst je de weg Wist je de eerste keer hoe je moest fietsen naar je huidige school? Misschien heeft iemand je de route gewezen, maar je had ook een kaart kunnen gebruiken. Of een

Nadere informatie

Hoe moet je een prachtige presentatie maken?

Hoe moet je een prachtige presentatie maken? Hoe moet je een prachtige presentatie maken? www.meestermichael.nl Geef de presentatie een titel. Klik dit vak aan om jouw presentatie een ondertitel te geven. Hier kun je je presentatie een titel geven

Nadere informatie

Vluchtelingen op bivak. Tips & Tricks

Vluchtelingen op bivak. Tips & Tricks Vluchtelingen op bivak Tips & Tricks Bespreek het in je leidingsploeg Als je een dergelijk project aanpakt, is het belangrijk dat iedereen van je leidingsploeg weet waarom je ervoor kiest. Het is goed

Nadere informatie

Aflevering 6: Eigen bedrijf

Aflevering 6: Eigen bedrijf Aflevering 6: Eigen bedrijf Vragen vooraf: Heb je wel eens een eigen bedrijf gehad? Als je een eigen bedrijf zou beginnen, wat voor soort bedrijf zou dat dan zijn? Hoofditem Fragment 1 Korte inhoud: Khalid

Nadere informatie

Informatie boekje. MSN & Hyves. voor jongeren van behandelgroepen

Informatie boekje. MSN & Hyves. voor jongeren van behandelgroepen Informatie boekje MSN & Hyves voor jongeren van behandelgroepen 24 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdstuk 1 MSN 4 1.1. Wat is MSN? 4 Dit informatieboekje is ontwikkeld door: Manon van de Linde & Chrissy Pijnenburg

Nadere informatie

Examen VWO. Arabisch (nieuwe stijl)

Examen VWO. Arabisch (nieuwe stijl) 20 01 Tijdvak 1 insdag 29 mei 13.30 16.00 uur Examen VWO Voorbereidend Wetenschappelijk Onderwijs rabisch (nieuwe stijl) Vragenboekje Geef niet meer antwoorden (zinnen, redenen, voorbeelden e.d.) dan er

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 3726 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Marina di Pietrasanta Exclusieve villa te koop in het

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN

TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN TRAINERSSITE.NL VOETBALCLUB2000.NL HANDLEIDING TRAININGEN Versie Het maken en wijzigen van trainingen Laatste update: 28 december 2012 Welkom Via onze website kunt u zeer eenvoudig oefenvormen en trainingen

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017

Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Busreis Karinthie 15 t/m 25 mei 2017 Maandag Heenreis Nadat u een kopje koffie hebt gedronken in Zeddam beginnen we aan onze reis. Deze eerste dag rijden we naar Zuid Duitsland waar we de eerste nacht

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1800I

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1800I PV1800I Accommodatie Beschrijving Gargano, vakantiepark met uitzicht op zeedit zeer goed verzorgde vakantiepark heeft een mooie ligging aan de Adriatische zee van de Gargano Streek in Noord Puglia. De

Nadere informatie