Meer keuzes voor meer toepassingen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Meer keuzes voor meer toepassingen"

Transcriptie

1 SCANIA CABINESERIE Scania voert een actief beleid ten aanzien van productontwikkeling en -verbetering. Daarom behoudt het bedrijf zich het recht voor om zonder kennisgeving vooraf wijzigingen aan te brengen in producten en productspecificaties. Bovendien zijn bepaalde producten en services mogelijk niet op alle markten verkrijgbaar vanwege nationale wetten of EU-vereisten. Neem voor verdere informatie contact op met uw dealer of ga naar Meer keuzes voor meer toepassingen Edition nlnl Scania CV AB

2 SCANIA CABINESERIE 2-3 CABINESERIE Destined to lead. 4-5 CABINES V8. De hele wereld aan uw voeten. 6-7 R-series. Het nuttige met het aangename verenigd. 8-9 Welkom thuis. G serie. Excellent op de korte en lange afstand G serie. Gebouwd voor perfectie P serie. Maakt uw dag altijd goed Voordat u zich op de weg helemaal thuis voelt, moet er heel wat gebeuren. En het is onze taak om ervoor te zorgen dat u er altijd komt. Daarom biedt onze cabineserie voor elke transporttoepassing een goede oplossing, met heel veel opties die voorzien in uw zakelijke behoeften en de wensen van uw chauffeurs. Elke Scania cabine maakt het leven op de weg the place to be. Waar die weg u ook heen voert... INTERIEUR Een manier van leven Werkplek voor de chauffeur, veiligheidsopties. U hebt de controle Stoelen, bekleding. Maak het u gemakkelijk Verwarming, ventilatie, verlichting. Een gezonde werkomgeving Opbergopties. Alles op de juiste plek Bedopties. Verzekerd van goede rust Zicht, spiegels, camera s. Een breder perspectief EXTERIEUR In geweldige vorm Aerodynamica. Een onweerstaanbare natuurkracht Verlichting. Leidend licht Ergonomie, veiligheids inspecties. Voertuigcontroles gemakkelijk uit te voeren SPECIALE CABINES Cabines met lage instap. Gemakkelijk in- en uitstappen CrewCabs. Als iedere seconde telt TECHNISCHE SPECIFICATIES Cabine programma. Overzicht van de cabineserie Cabineafmetingen. Kies uw cabine

3 SCANIA CABINESERIE 4-5 Destined to lead. Alle Scania cabines worden gebouwd met zeer veel aandacht voor detail. Om het nuttige zo goed mogelijk met het aangename te verenigen voor elke toepassing. Veel chauffeurs beschouwen een Scania cabine dan ook als één van de meest aantrekkelijke werkplekken ter wereld. Alles goed in zicht, binnen handbereik en gemakkelijk te bedienen. Met een hoog niveau van actieve en passieve veiligheid en geavanceerde aerodynamica ter verlaging van het brandstofverbruik, is een Scania cabine een echte comfortzone in alle opzichten. Scania s cabineserie bestaat uit de P, G en R cabines, die allen leverbaar zijn in verschillende hoogtes en lengtes. Dankzij ons unieke modulaire systeem zijn de mogelijkheden om de cabine aan uw specifieke behoeften aan te passen, bijna onbeperkt. In Scania s accessoire catalogus vindt u een uitgebreide keuze om uw truck nog persoonlijker te maken. Met andere woorden: destined to lead.

4 SCANIA V8 6-7 De hele wereld aan uw voeten. Van het V8-logo voorop, langs de Black Brilliant-grille, rond de verchroomde luchtinlaten tot aan de uitlaatmonding: de V8 is een duidelijke standaard voor krachtig transport wereldwijd. En nergens is dit gevoel sterker dan in de cabine, met de essentiële innovatieve Scania-voorzieningen binnen handbereik. Op de weg zegt de V8 ook veel over uw ambities en welverdiende prestaties. Het is een succesverhaal.

5 SCANIA R-SERIE 8-9 Het nuttige met het aangename verenigd. Pure premium, tot in de kleinste details: de R-serie is gebouwd om van het leven op de weg te genieten. Op dit gebied biedt de Topline cabine van alles het meeste. Dankzij de meer dan 220 cm stahoogte (van vloer tot dak) in het midden van de cabine kunnen ook lange chauffeurs makkelijk rechtop staan. Ook de ergonomische werkplek en het indrukwekkende uitrustingsniveau maken van deze cabine een tweede huis op zelfs de langste ritten.

6 SCANIA G-SERIE Excellent op de korte en lange afstand. De flexibele G-serie modellen zijn excellente all-rounders die voor heel veel toepassingen geschikt zijn, inclusief internationaal vervoer of toepassingen waarbij een extra ruime dagcabine nodig is. De Highline is de grootste slaapcabine uit de G-serie en is leverbaar met een of twee bedden. Ook biedt hij veel stahoogte, plus extra bergruimte en ruimtes voor accessoires boven de voorruit.

7 SCANIA G-SERIE Gebouwd voor perfectie. De G-serie zit qua grootte en ruimte precies tussen de P en de R serie cabines in. Dit is een uitstekende all-roundcabine, die voor uiteenlopende toepassingen geschikt is. In deze dagcabine kan de chauffeur gemakkelijk in- en uitstappen door de lagere instap en van de ene naar de andere kant komen. Het zicht is uitstekend en er is veel opbergruimte. Het ruime interieur, het hoge comfortniveau en de compacte buitenafmetingen maken deze cabine bij uitstek geschikt voor transportondernemers in de bouw.

8 SCANIA P-SERIE Maakt uw dag altijd goed. De P-cabineserie is ontworpen met efficiency in gedachten, van de korte cabine tot en met de slaapcabine. Als u dagelijks veel ritten maakt, vaak moet in- en uitstappen en telkens goederen moet in- en uitladen, is dit de ideale cabine voor u. Onze dagcabine vormt een comfortabele werkplek die voor een hoge productiviteit zorgt. Alle details die nodig zijn om er een rijdend kantoor van te maken, heeft de P cabine al in huis. En dankzij de twee instaptreden kan de chauffeur veilig en met weinig inspanning in en uit zijn voertuig komen. Ideaal voor distributiewerk in drukke steden, maar ook voor lichtere toepassingen in de bouw.

9 SCANIA INTERIEUR Een manier van leven. Op een weg die u overal heen kan voeren, is het interieur van een Scania cabine de enige constante factor. Het is een werkplek waarnaar elke chauffeur dag in, dag uit, moet willen terugverlangen. Ontworpen om het werk in stijl te doen, voldoen al onze cabines aan de hoogste veiligheids-, comfort- en kwaliteitsnormen. Met zijn enorme flexibiliteit zorgt de bestuurdersplaats voor een ergonomische en inspirerende rijervaring van wereldklasse. Alles is in zicht, binnen handbereik en gemakkelijk te bedienen. Dankzij onze slimme en flexibele rustvoorzieningen en opbergruimtes, zult u zich helemaal thuis voelen overdag en s nachts. De vele opties en accessoires zorgen dat u uw eigen smaak en persoonlijkheid volledig in het interieur tot uiting kunt brengen. Het interieur van een Scania zal kortom zelfs de meest veeleisende chauffeurs ter wereld tevreden stellen.

10 SCANIA INTERIEUR De stuurkolom is op een unieke manier traploos verstelbaar voor maximaal comfort. Alle schakelaars en knoppen die tijdens het rijden nodig zijn, zijn in het stuur geïntegreerd. De optionele airbag in het stuur zorgt voor extra bescherming. U hebt de controle. De optionele radio is geïntegreerd in het instrumentenpaneel en volgt keurig de lijnen van het ontwerp. De kleinere radio is voorzien van een cd- en een MP3-speler. Met een AUX-in aansluiting kunt u persoonlijke audiospelers aan het systeem koppelen. Een grotere radio is als optie beschikbaar, voorzien van navigatie en de mogelijkheid om een achteruitkijkcamera aan te sluiten. Ongeacht de keuze maakt de radio een geïntegreerd onderdeel uit van een gedegen werkomgeving die kan worden bediend vanaf het stuur. De keuze voor Bluetooth maakt handsfree bellen mogelijk. In elke Scania cabine zit alles binnen handbereik. Zonder uw handen van het stuur te halen, kunt u met uw vingertoppen praktisch alle toetsen en schakelaars bedienen die tijdens het rijden nodig zijn. Maar omdat niet elke chauffeur hetzelfde is, bieden onze cabines een hoge mate van flexibiliteit, die zich ook uitstrekt tot de interieuropties en materialen. Hout, zwart Hout Leer, zwart Leer, bruin Rijprestaties De knop van de schakelhendel kan worden gespecificeerd in verschillende materialen. De standaarduitvoering is van verstevigd kunststof, maar de knop kan ook in leer of hout worden uitgevoerd passend bij de afwerking van het instrumentenpaneel of het stuur. Op het nieuwe sperschakelpaneel van Scania zijn alle bedieningen voor differentieelsloten, tractiebediening en gewichtsoverdracht intuïtief gegroepeerd in één dashboardmodule naast de hand waarmee u schakelt. Gecombineerd geven deze voorzieningen de chauffeur volledige controle binnen handbereik en aanzienlijk verbeterde tractie. Het Scania Opticruise-systeem is een intelligent schakelsysteem dat zorgt voor optimale rijprestaties, een laag brandstofverbruik en bovenal een uitstekend chauffeurscomfort. Met slechts een kleine handbeweging en een tikje op de rechterstuurhendel stuurt u moeiteloos door bergachtig terrein en manoeuvreert u met millimeterprecisie.

11 SCANIA INTERIEUR Dashboards. Een persoonlijk tintje. Het instrumentenpaneel is er in twee Elke Scania-cabine is leverbaar met een keuze aan omlijnt het gehele onderste gedeelte van het instru- uitvoeringen, kort en lang. De korte interieuropties waarmee u uw stijl en smaak tot uit- mentenpaneel van de chauffeurszijde tot de bijrijder- versie geeft meer mobiliteit, terwijl drukking kunt brengen. U heeft de keuze uit uitgelezen zijde, en ook het bovengedeelte van de onderste berg- de lange uitvoering een meer geavan- leersoorten en textiel. Combineer met diverse kleuren ruimte. Andere details die worden omlijst door ceerde werkruimte geeft met plaats en fraaie materialen. een decorstreep zijn de uitstroomopeningen van het voor extra uitrusting. Bij de lange U kunt ook extra s toevoegen met de door u ge- uitvoering kunt u ook de afwerking wenste afwerkingsdetails: mat verguld, donkergrijs, kiezen. Voor een extra exclusief uiter- donker verchroomd of hout. De decoratieve afwerking ventilatiesysteem aan de bijrijderzijde en de regelknoppen op het stuur. lijk kunt u ook voor de afwerking met zacht materiaal en optionele decor- Lang dashboard, behandeld strip kiezen. De binnenzijde van het portier is leverbaar in vier uitvoeringen: kunststof, textiel, bruin leer en zwart leer. Sommige opties bevatten ook een praktische armsteun. De basisuitvoering in kunststof is uitstekend vuilafstotend en gemakkelijk te reinigen. Textiel heeft een donkergrijs stoffen inzetstuk in velours aan de portierzijde. Bij deze optie is ook een armsteun geïntegreerd in de bovenrand van het binnenste Lang dashboard, niet behandeld portierpaneel. De optie met bruin of zwart leer heeft een echt leren inzetstuk waarop de Scania-griffioen keurig in het materiaal is gedrukt. De armsteun is ook bekleed met leer. De dorpelstrip is leverbaar in vier verschillende 1. Kunststof stijlen. De standaardversie is in aluminium. Als 2. Textiel er meer eisen worden gesteld, is er een stevige- 3. Leer, bruin re off-roadversie leverbaar. Natuurlijk is de strip 4. Leer, zwart ook verkrijgbaar met V8-styling. Bovendien is er een mat vergulde Scania Streamline-versie verkrijgbaar. Kort dashboard, niet behandeld Voor de instrumentengroep kunt u kiezen uit diverse prestatiestap- AH : pen. Basic (1) bevat alle essentiële functionaliteit op een zwart-wit km k display van 3,8-inch. Colour (2) heeft een extra vak voor persoonlijke instellingen, terwijl Colour Plus (3) er twee biedt. Deze zijn ook C 20 C 2. voorzien van grotere displays in kleur; respectievelijk van 4,1 en 6,5 inch. Displaymenu s worden bediend via het instrumentenpaneel of het stuur

12 SCANIA INTERIEUR Maak het uzelf gemakkelijk. In de chauffeursstoel. Er zijn verschillende stoelen voor zowel chauffeur als bijrijder: basic, medium en premium. Elke stoel kan op verschillende manieren worden gekanteld, naar achter en voren geschoven, u geen geveerde ophanging wilt of kunt hebben. De praktische basic stoel heeft luchtvering met stevige ondersteuning voor rug en dijen. De ideale keuze als comfort en prijs tegen elkaar moeten 3 en worden verhoogd of verlaagd. Alle stoelen worden afgewogen. De medium stoel heeft veel zijn voorzien van een verstelbare rugleuning, voorzieningen van de premium stoel, met onder Dankzij een grote serie opties op elk niveau, kunt u het zichzelf zo gemakkelijk maken als u maar wilt. De stoelen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar, een geïntegreerde hoofdsteun en een veiligheidsgordel. Een verwarmingselement met twee niveaus kan worden toegevoegd aan het zit- en het rugkussen, en de premium stoel kan worden andere diverse afstelmogelijkheden en een lendesteun. Exclusief voor de premium stoel is de rugleuning met dubbele verbinding voor extra comfort en steun. De stoel biedt het hoogste 4 maar in alle gevallen met een groot aantal verstelmogelijkheden en verschillende dempingsniveaus voor maximaal comfort. Maak voor de finishing touch uw voorzien van ventilatie. De basic stoel is statisch maar voorzien van diverse afstelmogelijkheden en is geschikt als niveau qua comfort, veiligheid en praktische toepassingen. In de V8 is deze optioneel met een bekleding van zwart leer met witte naden. 5 keuze uit diverse soorten hoogwaardige bekleding Chauffeurskeuze voor bekleding: 1. Zandkleurig leer. De lichte kleur draagt bij aan de premium kwaliteit. 2. Licht velour. Comfortabel en aangenaam. 3. Vinyl. Functioneel en praktisch, helemaal zwart. 4. Donker velour. Confortabel en aangenaam. 5. Zwart leer. Luxueus, duurzaam en gemakkelijk reinigbaar. 6. Stof (gebreid). Met donkergrijs dessin. 7. Stof (geweven). Zwart. 8. V8. Zwart leer met witte stiksels. Medium stoel Premium stoel Premium stoel Premium stoel Basic stoel, statisch Klapstoel

13 SCANIA INTERIEUR Voor extra comfort kunnen zowel de chauffeurs- als de bijrijderstoel worden voorzien van neerklapbare armsteunen, aan beide kanten van de rugleuning. Met een knopje aan de voorkant kan de armsteun in hoek worden versteld. Optioneel is een ruimtebesparende klapstoel die tot een tafeltje kan worden gemaakt. Deze stoel met verstelbare rugleuning en hoofdsteun kan alleen aan de bijrijderzijde worden geplaatst. Als de stoel is opgeklapt, is er meer bewegingsruimte in de cabine. De stoel heeft een veiligheidsgordel die is bevestigd aan de wand van de cabine. 8 Constante kwaliteitsbasis. Bovenop de vaste, waterdichte rubberen mat op de Opties voor de vloermatten: cabinevloer bevinden zich in de voetenruimte en op 1. Rubber. Zwart oppervlaktepatroon om uitglijden de motortunnel beschermende matten die bijdragen aan een prettig aandoend interieur. De vloermatten zijn volledig van rubber of van stof met een te voorkomen, gemakkelijk reinigbaar. 2. Stof, grijs. Bovenkant van zacht, duurzaam materiaal, dat warm en comfortabel aandoet rubberen onderkant. Bij de V8 kan de motortunnel worden voorzien van een exclusieve, zwarte leren mat afgewerkt met wit stiksel. 3. Stof, zandkleurig. De lichte kleur zorgt voor een premium gevoel en is gemakkelijk schoon te houden. De knoppen voor de stoelverstelling zijn voorzien van Opties voor premium stoel: Het optionele bankje voor aan de bijrijders duidelijke, van bovenaf zichtbare symbolen en zijn zo 1. Lengte-afstelling zitkussen. kant biedt plaats aan twee personen, die dan gevormd dat de chauffeur het verschil ertussen kan 2. Snelle ontkoppelfunctie. beiden over een eigen gordel beschikken. Aan voelen. Hierdoor kan hij zijn aandacht dus volledig bij 3. Zitting kantelen. de achterkant van de rugleuning bevindt zich de weg houden. 4. Verwarming en ventilatie. een opbergruimte en in de rugleuning van de 5. Afstelbare schokdemping. binnenste zitplaats zijn bekerhouders aange- 6. Hoogte-afstelling. bracht. Dit bankje is speciaal voor Scania s 7. Lende- en zijondersteuning, rugleuning. korte en dagcabines ontwikkeld en is ideaal 8. Afstelling rugleuning voor transporttoepassingen waarbij de chauffeur altijd één of twee bijrijders heeft, bijvoorbeeld op een vuilnis- of verhuiswagen.

14 SCANIA INTERIEUR Een dakluik vergroot het comfort in de cabine door voor extra ruimte en ventilatie te zorgen en is leverbaar in een handmatig en een elektrisch bediende versie. Het kan schuin en rechtstandig open, aan de vooren achterkant. Het elektrisch bediende dakluik is doorzichtig om extra licht in de cabine toe te laten en is voorzien van een zonnewering en hor. Het dakluik kan vanaf de chauffeursstoel of vanaf het onderste bed worden bediend. Een gezonde werkomgeving. Prettige ambiance. De interieurverlichting is belangrijk uit comfortoogpunt. De standaardversie biedt alles wat essentieel is: dakverlichting, bedlampjes en een lichtschakelaar aan de chauffeurskant. De exclusieve uitvoering is uitgebreider, met reflectoren in de dakverlichting voor een betere lichtspreiding en geïntegreerde leeslampjes aan beide kanten. Verstelbare bedlampjes en een vertragingsrelais, dat het licht na het sluiten van het portier korte tijd aanhoudt en na het uitnemen van de contactsleutel aandoet, zorgen voor extra gemak. De verlichting is ook aangepast aan de verschillende cabinetypes. De exclusieve verlichting met achtergrondverlichting zorgt voor nog meer comfort en veiligheid. De rode LED-lampjes, die zich op verschillende plaatsen in de cabine bevinden, creëren een prettige sfeer en kunnen tijdens het rijden blijven branden. De zachte verlichting in de opbergruimte in het midden zorgt dat deze in het donker gemakkelijk toegankelijk is. Elke Scania cabine straalt op alle fronten kwaliteit uit en vormt een werkplek met een hoog comfort- en veiligheidsniveau. In elke cabine zorgen de verwarmingsen ventilatiesystemen voor een snelle ontwaseming en een gelijkmatige cabinetemperatuur. De ventilatiesystemen kunnen alle lucht heel snel verversen, zelfs in de grootste cabine. Deze constante aanvoer van frisse lucht zorgt ervoor dat de chauffeur steeds alert blijft. Op de weg kunnen extra ventilatie- en verwarmingssystemen het comfort nog verder vergroten. Een met de natuur. Om de lucht snel te koelen en te drogen, is er airconditioning leverbaar voor zowel het handmatige als het automatische klimaatregelingssysteem. Standverwarming is vooral bedoeld om de cabine warm te houden bij een uitgeschakelde motor, maar kan ook tijdens het rijden extra warmte leveren. Er zijn verschillende soorten standverwarming leverbaar, afhankelijk van de condities: Het automatische klimaatsysteem regelt temperatuur, ventilatorsnelheid en distributie van lucht via sensoren. De chauffeur hoeft alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Recirculatie en airconditioning kunnen worden gecombineerd met alle overige extra verwarmers. Het klimaatsysteem is ook leverbaar in een versie met handbediening zodat de chauffeur de temperatuur en de ventilator op comfortabele niveaus kan instellen. Korte-stopverwarming. Houdt de lucht in de cabine warm bij een uitgeschakelde motor, gedurende maximaal 1 uur en 45 minuten. Laat de motorkoelvloeistof via een waterpomp circuleren. Luchtverwarming. Laat de cabinelucht via een verwarmingssysteem circuleren, met keus uit twee prestatieniveaus: 2 kw of 4 kw. De 2 kw-versie houdt het interieur warm tot een buitentemperatuur van 5 C in een slaapcabine en tot 20 C in een korte cabine. De 4 kw-versie houdt zelfs nog grotere cabines warm, tot een buitentemperatuur van 20 C. Cabine- en motorverwarming. Begint bij temperaturen tot 30 C, ongeacht de cabinegrootte. De motorkoelvloeistof wordt verwarmd door een aparte dieselbrander.

15 SCANIA INTERIEUR Alles op de juiste plaats. Topline Of u nu dichtbij of ver van huis werkt, in een Scania cabine hoeft u het niet zonder de gemakken van thuis te stellen. Dankzij de goed geplaatste opbergruimtes rondom de chauffeur, is alles binnen handbereik en zit er niks in de weg. Ook op veel andere plaatsen in de cabine zijn opbergmogelijkheden en met verschillende optionele bergvakken kunt u de cabine afstemmen op uw specifieke behoeften van persoonlijke bezittingen en speciale uitrusting tot en met een compleet keukentje. Met alles op de juiste plaats, zult u zich hier direct thuis voelen. Highline Normaal Laag Het dakpaneel boven de voorruit biedt ruime opbergmogelijkheden voor tal van zaken. De grootte van het dakpaneel hangt af van de hoogte van de cabine. Exclusief voor Topline kan deze ruimte worden benut voor een keukentje, met voorbereidingen voor een magnetron, opbergvak, een waterreservoir van 4 liter met pomp, twee mokken en mokhouders. Het koffiezetapparaat kan worden geplaatst aan de bijrijderszijde van het dashboard. Het dashboard en de portiervakken bieden de chauffeur handige opbergruimtes binnen handbereik. De beker- en flessenhouders houden drankjes veilig op hun plaats tijdens het rijden, met ruimte voor andere persoonlijke bezittingen en kleinere uitrusting.

16 SCANIA INTERIEUR Praktisch voor dagelijks gebruik. De dagcabines en korte cabines van Scania hebben ruime afmetingen en bieden veel ruimte rondom de chauffeur. Door de opbergvoorzieningen tussen de stoelen en de achterwand is het mogelijk om direct vanuit het chauffeursgedeelte allerlei persoonlijke items te pakken. Ruimte en comfort alom. Er zijn handige opbergvakken om dingen te bewaren. De ruimte boven het portier biedt plaats aan opbergbakken. De opbergruimte in de achterwand van de slaapcabine omvat een ruimte midden onder het bed met lades. De andere gedeelten onder het bed zijn bereikbaar door het bed op te tillen, of via de externe opbergvakken, indien aanwezig. De bijrijdersstoel kan naar beneden worden geklapt zodat naast het bed een vlakke tafel ontstaat. De ruimte onder het bed kan worden gebruikt als opbergvak of als koelkast. In alle slaapcabines uit de R-serie splitst een verwijderbaar schot de koelkast in een vries- en koelgedeelte zodat u uw gewenste producten onderweg kunt meenemen. De dagcabines en korte cabines van Scania bieden vier opbergopties: 1. De opbergmodule op de achterwand bestaat uit twee vakken. 2. In de open opbergeenheid tussen de stoelen kan de chauffeur gemakkelijk de dagelijkse benodigdheden bewaren. 3. In een gesloten lade, die gemakkelijk bereikbaar is vanaf de chauffeursplek, zijn persoonlijke items als sleutels, portefeuille en mobiele telefoon veilig en binnen handbereik. 4. De optionele koelbox met klep zorgt de hele werkdag voor een optimaal energieniveau. In het dashboard aan de bijrijderskant zit een afsluitbaar compartiment voor het bewaren van reisdocumenten en andere belangrijke zaken die onderweg bij de hand moeten blijven. Een optioneel, opklapbaar tafeltje vormt een glad, geprepareerd oppervlak om aan te werken en te eten

17 SCANIA INTERIEUR Opties voor de beddenreeks voor slaapcabines. Rust is belangrijk. In een Scania hoeft een chauffeur niet wakker te liggen van het leven op de weg. Integendeel, het is een droom die waarheid wordt. Het belang van goede rust voor de chauffeur is algemeen bekend en met het oog hierop zijn er verschillende opties voor de bedden. Met hun hoge comfort- en kwaliteitsniveau zorgen zij dat internationale chauffeurs s ochtends goed uitgerust wakker worden Het bovenste bed van 700 mm met springmatras is standaard voor de R-serie Toplinecabines en optioneel voor de R-serie Highlinecabines. Er is ook een bovenbed van 600 mm verkrijgbaar voor R- en G-serie Highline- en normale cabines. 2. Een uitschuifbaar onderbed van mm met pocketspringmatras is verkrijgbaar voor cabines uit de R-serie. 3. Een uitschuifbaar onderbed van 800 mm met pocketspringmatras is standaard voor cabines uit de R-serie. 4. Een vast onderbed van 700 mm is standaard voor cabines uit de G- en P-serie. Voor slaapcabines uit de G- en R-serie kan achteraf worden besloten over de optie voor het bovenste bed. Doordat er scharnieren zijn voorbereid in de achterwand, kan het bed eenvoudig achteraf worden bijgeplaatst. Anders kunnen de scharnieren worden gebruikt voor het ophangen van jassen of het bevestigen van accessoires. Het bovenste bed in de Topline-cabine is voorzien van een praktische uitklapladder. 3 De beddendreeks biedt uitstekend comfort, of dit nu met de standaardmatras is of met het unieke uitschuifbare bed van topklasse. Dit bed met een 155 mm dikke pocketspringmatras kan eenvoudig worden aangepast tot een breedte van 90 cm en opgemaakt blijven tot het tijd is om te gaan rusten. Voor de slaapcabines uit de R-serie kan een extra matrasbeschermer als optie worden besteld voor het onderbed. De matrasbeschermer kan worden omgedraaid voor twee afzonderlijke functies: aan de ene kant extra slaapcomfort en aan de andere kant bescherming van de springmatras en rusten. 4

18 SCANIA INTERIEUR Voor de voorruit, zijramen, de bedden en het achter raam zijn als optie gordijnen leverbaar. Deze zijn gemaakt van gelamineerd textiel met een dessin, en zijn grijs of bruin om bij de rest van het cabine-interieur te passen. De gordijnen hebben genaaide lussen en schuiven over een rail. Zij kunnen gemakkelijk verwijderd worden en op 40 graden worden gewassen. In de dagcabines bestaat de optionele rustvoorziening uit een opklapbed. Als de bijrijdersstoel wordt verschoven en naar voren is gekanteld, is er voldoende ruimte om op het bed te ontspannen. Dankzij de brede keus aan bedden en de vele aanpassingsmogelijkheden is de cabine een huis op wielen. Alles in het interieur is gericht op zo veel mogelijk gemak voor de chauffeur. De meeste functies zijn te bedienen zonder dat de chauffeur uit bed hoeft te komen. Zo kan hij de interieurverwarming en ventilatie, de verlichting en de muziek regelen via het bedieningspaneel op de achterwand van de cabine. Geen losse spulletjes. Beide bedden kunnen ook gebruikt worden als opbergruimte. Een veiligheidsnet voorkomt dat er tijdens het rijden zaken van het bed vallen. De bedlampjes hebben een flexibele armatuur die in elke richting draaibaar is. Als optie kunnen er voor het onderste bed twee bedlampjes worden aangebracht, één in elke hoek. Het bovenste bed heeft één lampje aan de chauffeurskant.

19 SCANIA INTERIEUR Een breder perspectief. Afhankelijk van uw behoeften, worden de achteruitkijkspiegels met of zonder aerodynamische behuizing geleverd. De behuizing vermindert de luchtweerstand en het windgeluid rondom de cabine. Zonder behuizing heeft de spiegel een eenvoudig en robuust ontwerp ideaal voor bouw- en distributievoertuigen. Achteruitkijken groothoekspiegel Een Scania cabine biedt met zijn grote ramen en smalle A-stijlen een panoramisch zicht naar alle kanten. Daarnaast zorgen de verstelbare spiegels en optionele camera s rondom de cabine dat de chauffeur niet alleen het achteropkomende verkeer, maar ook alles rondom het voertuig goed kan zien. Frontzichtspiegel Close-upspiegel. Vergemakkelijkt het manoeuvreren op plaatsen waar weinig ruimte is. Frontzichtcamera als optie leverbaar. Gekoppeld aan een scherm in de cabine. Een frontzichtcamera ondervangt het probleem van dode hoeken direct vóór de cabine. En een achteruitkijkcamera vergemakkelijkt het aankoppelen van een oplegger en helpt ook om manoeuvreerschade of erger te voorkomen. Close-upspiegel Frontzichtspiegel. Om alles direct vóór het voertuig te kunnen zien. Een groothoekspiegel verbreedt het gezichtsveld en zorgt voor een beter zicht naast het voertuig. Achteruitkijkspiegel. Camera Zowel de camera s aan de voorzijde als de achteruitkijkcamera zijn gekoppeld aan een speciaal scherm in de cabine. De achtercamera kan ook worden aangesloten op de grotere radio. De beelden zijn scherp en duidelijk.

20 SCANIA INTERIEUR Noodstop Vanaf de A-stijl tot rondom de portierramen kan zwarte contrasttape worden aangebracht, een stylingoptie die samen met de grille en de voorruit voor het karakteristieke uiterlijk van de Scania cabine zorgt. De tape loopt ook door over het gedeelte waar zich anders de zijramen zouden bevinden wanneer deze niet gespecificeerd zijn. Lane Departure Warning Een actieve veiligheidsbenadering. Scania richt zich op het voorkomen van ongevallen in plaats van alleen de gevolgen te verminderen en biedt een reeks technisch geavanceerde ondersteuningssystemen. Lane Departure Warning is een praktisch hulpmiddel dat de chauffeur waarschuwt als het voertuig de wegmarkeringen onbedoeld overschrijdt. Het systeem detecteert automatisch de wegmarkeringen en adviseert de chauffeur wanneer de voertuigcombinatie te dicht bij de markeringen van de tegenovergestelde rijbaan of de berm komt. Advanced Emergency Brake is een systeem die de chauffeur helpt om aanrijdingen te voorkomen. De truck scant de weg vooruit en als er kans is op een botsing, wordt de chauffeur gewaarschuwd. Als de snelheid niet wordt verlaagd, remt het systeem automatisch om een botsing te voorkomen. Adaptive Cruise Control helpt de chauffeur om voortdurend afstand te houden tot voorliggende voertuigen. Het systeem kan worden ingesteld op tijdsruimten in vijf stadia, en maakt gebruik van motor, retarder en bedrijfsrem om de ingestelde afstand te behouden. De chauffeur ontvangt een waarschuwing op het display wanneer de afstand tot het voorliggende voertuig te klein is, zelfs wanneer de cruisecontrol niet is geactiveerd. Een geïntegreerde zonneklep beschermt tegen direct zonlicht van opzij. Er is keus uit twee soorten zonnekleppen voor opzij: een neerklapbare die aan een paneel boven het portier wordt bevestigd en een uitrolbare zonnewering, die aan het portier bevestigd is en dus niet in de weg zit bij het in- en uitstappen. De zonnewering bedekt de hele breedte van het raam. Een uitwendige zonneklep boven het voorraam behoort tot de standaarduitrusting. Veilige en verantwoorde werkomgeving. De ramen in uw Scania cabine zorgen niet alleen voor een optimaal zicht, maar zijn ook voorzien van ingebouwde bescherming. De verschillende soorten isolatie houden het geluid van buiten tot een minimum beperkt en voorkomen dat het glas versplintert bij een ruitbreuk. Scania levert verschillende soorten ramen. Ook zijn er extra ramen voor de zijkant en achterwand van de cabine verkrijgbaar voor een nog beter zicht en een gevoel van ruimte. Voorruit met getint glas. De groene tint reflecteert de warmte en voorkomt verblinding van de chauffeur. Enkel glas. De cabine wordt geleverd met zijramen van enkel glas. Gelamineerd glas. Een plastic folie houdt het glas bij elkaar in geval van een barst of breuk. Dubbel glas. Twee lagen gehard glas met lucht ertussen. Beschermt tegen warmte en kou en zorgt voor goede geluidsisolatie. Is bijna niet kapot te krijgen. Voor het portierraam van de chauffeur en bijrijder. Adaptive Cruise Control

21 SCANIA EXTERIEUR In geweldige vorm. Bij iedere Scania is direct duidelijk zichtbaar dat de vorm in dienst heeft gestaan van de functie: elke lijn en elke ronding dient een bepaald doel. Alle cabines zijn aerodynamisch gevormd ter verlaging van de luchtweerstand en het windgeluid. Dankzij verschillende soorten verlichting voor verschillende condities is elke Scania cabine een lichtend voorbeeld op de weg. En met de ergonomische toegang tot de cabine en alle opbergruimtes en de gemakkelijk bereikbare inspectiepunten, kan veilig gezegd worden dat alle details tezamen voor iets groots zorgen. Iets groots om naar te kijken en iets groots om te ervaren. En wat u ziet, is wat u krijgt een cabine in geweldige vorm, die voor topprestaties zorgt, overdag en s nachts.

22 SCANIA EXTERIEUR Een onweerstaanbare natuurkracht. De bovenkant van het dak vormt een groot platform dat op verschillende manieren te gebruiken is. Aan beide kanten kunnen dakrails worden aangebracht die van voor naar achteren doorlopen en waarop bijvoorbeeld zwaailichten en andere uitrusting kan worden aangebracht. Op de dakrails kan ook een stalen dakrek met een draagvermogen van 200 kg worden aangebracht. Voor een optimale luchtstroming is de cabine aan de voorkant smaller dan aan de achterkant. Door deze wigvorm is de luchtweerstand lager. De grote, afgeronde hoeken verwerken de wind van opzij. En de spoilers voor het dak en de zijkanten leiden de lucht op efficiënte wijze langs het voertuig voor een lager brandstofverbruik en een betere werkomgeving. De dakspoilers zijn leverbaar in twee uitvoeringen: 7 cm en 27 cm. De zijspoilers zijn verkrijgbaar in een breedte van 13, 43 of 51 cm. De zijspoilers van 43 en 51 cm kunnen worden voorzien van een lager verlengstuk. Veiligheid voorop. Alle Scania-bumpers zijn ontworpen en geïntegreerd voor een optimale stroomlijning en veiligheid. Afhankelijk van de specificatie en werking zijn er vier soorten bumpers verkrijgbaar. Lage, hoge en 50 mm uitstekende bumpers met extra verlichting voldoen aan de eisen voor onderrijbeveiliging aan de voorkant. Lage bumpers zijn ontworpen voor hogere chassis. Hoge bumpers zijn het beste geschikt voor lagere chassis. Uitstekende bumpers van 130 mm van staal worden hoog op het voertuig gemonteerd. Geschikt voor trucks die een goed beschermde voorkant vereisen. Voorzien van een stevige, ingebouwde trede en trekhaak voor 35 ton. Uitstekende bumpers van 50 mm zijn geschikt voor voertuigen die een goed beschermde voorkant vereisen. Hoog gemonteerd en helemaal van staal. Voorzien van een optionele trekhaak met een capaciteit van 24 ton. Lage bumper Hoge bumper Zijspoilers zijn verkrijgbaar voor allerlei trekkercombinaties en worden geleverd in twee uitvoeringen en hoogten, 58 of 73 cm. Uitstekende bumper 130 mm Uitstekende bumper 50 mm

23 SCANIA EXTERIEUR De richting waarin de dakverlichting schijnt, is afhankelijk van de cabinehoogte. Bij de Topline cabines wordt de grote ruimte boven de voorruit aangelicht. Dit is dan ook een perfecte plaats om uw bedrijfslogo goed in de schijnwerpers te zetten. Bij de lagere cabines schijnt het licht in de richting van de spoilers op het dak. Leidend licht. Verder kunnen er ook twee zwaailichten op een aluminium stang op het dak worden gemonteerd. Dit is vooral handig bij toepassingen in de bouw: het voertuig is dan op de plaats van het werk zelfs van bovenaf onder een hoek zichtbaar. Goede verlichting is natuurlijk van essentieel belang uit veiligheidsoogpunt. Voor uzelf, en voor de andere weggebruikers. Alle Scania cabines hebben de verlichting die nodig is om u in elke richting te leiden. Tegelijkertijd zegt de verlichting iets over het karakter van uw Scania die onderscheidt zich namelijk duidelijk van zijn concurrenten, op heel veel manieren. Er zijn vier verschillende verlichtingscombinaties leverbaar in de vernieuwde zonneklep. De breedteverlichting aan de uiteinden is standaard op alle cabines. Om het zichtveld nog verder te vergroten kunnen twee rechthoekige verstralers worden aangebracht in de externe zonneklep. Door hun hoge stand verlichten ze obstakels op de weg H4 halogeen 2. H7 halogeen 3. Xenon 4. Verstraler 5. Mistlamp 6. Verlichting overdag De zonneklep kan in elke gekozen cabinekleur worden geleverd, en helemaal of gedeeltelijk worden gelakt Onze trucks zijn standaard voorzien van led- De koplampunit bevat richtingaanwijzers, De bumper heeft vier lampuitsparingen. De bin- veelichting. Ledlampen gaan langer mee dan positieverlichting en zij-indicatoren. Koplam- nenste twee worden gebruikt voor de verstralers, gewone lampen en verlengen dus de bedrijfstijd. punits zijn standaard voorzien van H4 halo- die het gezichtsveld verlengen en alleen in com- Ook zijn ze efficiënter en helpen ze kostbare geen voor dimlicht en Xenon of H7 zijn optio- binatie met grootlicht gebruikt kunnen worden. brandstof besparen. neel leverbaar. Xenon verbetert het zichtveld De twee buitenste zijn bedoeld voor de mistlam- in alle weerstypen, en geeft een krachtig pen, die het licht minder fel maken bij mist, licht dat minder vermoeiend voor de ogen is. zware regen of sneeuwval en ook zonder groot- De H7- en Xenon-opties zijn beide voorzien licht gebruikt kunnen worden. De mistlampen van dagrijverlichting met ledlampen. kunnen worden vervangen door LED-dagrijverlichting om het voertuig nog beter zichtbaar te maken en de operationele kosten te verlagen.

24 SCANIA EXTERIEUR Voertuigcontroles gemakkelijk uit te voeren. De gehele grille is verrassend licht en gemakkelijk op te tillen. Van hieruit kan de chauffeur alle vloeistofniveaus controleren en is het luchtfilter makkelijk bereikbaar. Elektrische zekeringen en relais zijn toegankelijk vanaf de binnenzijde van de cabine, waar ze veilig zijn en beschermd tegen vocht en vuil. Op de G- en R-serie slaapcabines is van beide zijden van de cabine toegang mogelijk tot een groot extern opbergvak onder het bed. Het vak is voorzien van verlichting en biedt een veilige en onopvallende plek om grote apparaten, schoonmaakmateriaal, gereedschap of persoonlijke voorwerpen op te bergen. Een voertuigcheck voordat u de weg op gaat zorgt voor een veilige werkomgeving. Dankzij een goede bereikbaarheid van alle checkpunten kan de inspectie grondig en comfortabel plaatsvinden. Omgeven door externe bergruimten en een makkelijke instap in de cabine maakt het leven van de chauffeur alleen maar makkelijker. Voor een makkelijke toegang naar de opbouw kan een opstaptrede worden aangebracht die in lijn loopt met beide portierkrukken. Deze optie omvat ook handgrepen op het dak en achterop de cabine voor optimaal gebruiksgemak. Afhankelijk van de hoogte van de cabine zijn er twee of drie instaptreden. Elke trede heeft een antislipoppervlak en is ruim genoeg om veilig en ergonomisch instappen mogelijk te maken. Voor hoge chassis bij werk in zware omstandigheden kan een flexibele instaptrede worden toegevoegd om het instappen gemakkelijker te maken. Instapverlichting wijst de weg in het donker. Door de vormgeving, positie en kleur van de instapbeugels in de cabine is in- en uitstappen snel, gemakkelijk en veilig. De onderkant van de grille van de cabine kan worden geopend en vormt een uniek, stevig platform om op te staan bij het schoonmaken van de voorruit, de camera en de extra lampen. Trucks met de uitstekende bumper van 130 mm hebben een nog robuustere vormgeving met een ingebouwde trede om op te staan. Deze voertuigen zijn ook voorzien van hulphandgrepen onder de voorruit voor houvast en stabiliteit.

25 SCANIA LOW ENTRY CABINE Nog gemakkelijker in- en uitstappen. De cabine is gebouwd met één duidelijk doel voor ogen: het zo efficiënt mogelijk vervoeren van chauffeur en bemanning, zonder concessies te doen aan het kwaliteitsen comfortniveau dat een grotere cabine biedt. Het resultaat is een uiterst functionele cabine, zonder compromissen. Zo is de interieurafwerking op alle seizoenen berekend en is er meer dan voldoende ruimte voor het opbergen van de uitrusting en persoonlijke bezittingen van alle inzittenden. Natuurlijk heeft de Low Entry cabine twee instaptreden voor een veilige en snelle instap. De cabine met lage instap heeft uitgebreide voorzieningen. De volledig instelbare stoelen en stuurkolom zorgen voor een plezierige rijervaring en er kunnen extra zitplaatsen worden toegevoegd voor passagiers. De vloer is voorzien van een vaste rubberen mat die waterproof is. Een drainagepunt zorgt voor de afvoer van water dat van natte kleding afdruipt. Voor het interieur is een sterk, gemakkelijk te reinigen materiaal gebruikt. Twee instaptreden zorgen bij deze cabine voor snel in- en uitstappen.

26 SCANIA CREWCAB Als iedere seconde telt. CrewCabs zijn primair ontworpen voor gemeente- en reddingsvoertuigen, waarbij een hoge snelheid en veel ruimte prioriteit hebben. De CrewCabs zijn in twee versies leverbaar, waarvan de grootste plaats biedt aan in totaal 9 mensen. Aangezien er veel mensen en uitrusting moeten worden vervoerd in situaties waarin elke seconde telt, hebben de CrewCabs hetzelfde comfort- en veiligheidsniveau als alle andere Scania cabines. De unieke portieren achterin bieden ook toegang tot een speciaal uitgerust interieur. De CrewCab voor maximaal zes personen heeft een achterbank die plaats biedt aan vier mensen. De lange CrewCab heeft extra ruimte die het mogelijk maakt om achter de chauffeur en de voorpassagier naar achteren gerichte stoelen te plaatsen. Bij beide CrewCabs beschikken de passagiers achterin over eigen portieren, zodat zij snel kunnen in- en uitstappen, en zijn er twee opklapbare instaptreden. Manschappencabines hebben een tweede rij opbergvakken voor passagiers onder de achterbank. Deze kunnen worden aangepast aan elektrische accessoires. Voor toepassingen als brandweerwagens zijn er veilige handgrepen voor extra veiligheid bij hoge snelheden. Optioneel kunnen cabineverwarming en airconditioning worden geïnstalleerd voor optimaal comfort.

27 SCANIA TECHNISCHE INFORMATIE Korte cabines Alle cabines op een rij. Dagcabines P Slaapcabines Laag Normaal Highline Laag Normaal Highline Laag Normaal Highline Hoog of laag, een korte, dag- of slaapcabine. Scania levert alle varianten die nodig zijn om te voorzien in al uw behoeften op het gebied van rijden, rusten en slapen en om maximaal te genieten van het leven op de weg. G De P-serie cabines zijn comfortabel en bieden een maximale nuttige laadruimte, waardoor zij ideaal zijn voor de meeste distributiewerkzaamheden en lichtere toepassingen in de bouw. De ruime cabines uit de G-serie zijn uitgerust voor prijsbewuste internationale vervoerders of transportondernemers in de bouw. Nog meer binnenruimte, opbergruimte en stahoogte vindt u in onze R-serie cabines waarbij R Topline de Topline het summum vormt. Low Entry cabines en CrewCabs De Low Entry cabines en de CrewCabs zijn speciaal De cabines met lage instap zijn leverbaar ontworpen en uitgerust voor speciale doeleinden. met drie verschillende dakhoogtes: laag, Zij worden primair gebruikt voor gemeente- en normaal en hoog. De CrewCabs zijn reddingsvoertuigen die personen, lading en uit- leverbaar met twee dakhoogtes. rusting moeten vervoeren. Natuurlijk voldoen zij Neem voor meer informatie contact op aan dezelfde hoge veiligheidseisen als alle andere met uw Scania dealer. Scania cabines. Met lage instap CrewCab Long CrewCab

28 SCANIA TECHNISCHE INFORMATIE Kijk naar de ruimte en afmetingen. Kies uw cabine. Korte cabines P kort 2790 mm 1710 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Nee 2 Nee G kort 3030 mm 1710 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm Nee 3 Nee Dagcabines P dagcabine 2790 mm 1990 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 2) 2 Nee G dagcabine 3030 mm 1990 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 2) 3 Nee R dagcabine 3100 mm 1990 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 2) 3 Nee Slaapcabines P laag 2790 mm 2260 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm 1 3) 2 Nee G laag 3030 mm 2260 mm 1500 mm 1320 mm 310 mm 1 3) 3 Ja 4) R laag 3100 mm 2260 mm 1500 mm 1480 mm 150 mm 1 3) 3 Ja 4) P Normaal 3030 mm 2260 mm 1700 mm 1390 mm 460 mm 1 3) 2 Nee G Normaal 3270 mm 2260 mm 1700 mm 1530 mm 310 mm 2 3) 3 Ja 4) R Normaal 3340 mm 2260 mm 1700 mm 1690 mm 150 mm 2 3) 3 Ja 4) P Highline 3230 mm 2260 mm 1910 mm 1590 mm 460 mm 1 3 ) 2 Nee G Highline 3470 mm 2260 mm 1910 mm 1740 mm 310 mm 2 3) 3 Ja 4) R Highline 3540 mm 2260 mm 1910 mm 1900 mm 150 mm 2 3) 3 Ja 4) R Topline 3860 mm 2260 mm 2230 mm 2220 mm 150 mm 2 3) 3 Ja 4) Low Entry Cabine en CrewCabs Low Entry Cabine normaal 2970 mm 2260 mm 1680 mm 1570 mm 625 mm Nee 2 Nee CrewCab 2800 mm 3120 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Nee 2 Nee Lange CrewCab 2800 mm 3420 mm 1500 mm 1170 mm 460 mm Nee 2 Nee 1. Totale hoogte 1) 2. Totale lengte 3. Vloer tot dak, voetenruimte 4. Vloer tot dak, midden van d cabine 1) Afhankelijk van chassishoogte en bandenmaat. 5. Vloerhoogte, midden van de cabine 6. Optioneel bed 7. Instaptreden 8. Van buitenaf bereikbare opbergruimte 2) Optionele rustvoorzieningen Breedte rustbankje: 500 mm. 3) Breedte bed (bovenste bed optioneel): P-series: onderste bed 700 mm. G-series: onderste bed 700 mm, bovenste bed 600 mm. R serie: onderste bed: 800 mm, uittrekbaar bed: mm, bovenste bed: 600 of 700 mm. 4) Hoogte: 376 mm. Breedte: 600 mm. Capaciteit: 426 liter (G-serie), 383 liter (R-serie).

SCANIA CABINESERIE. Meer keuzes voor meer toepassingen

SCANIA CABINESERIE. Meer keuzes voor meer toepassingen SCANIA CABINESERIE Meer keuzes voor meer toepassingen SCANIA CABINESERIE Welkom thuis. Voordat u zich op de weg helemaal thuis voelt, moet er heel wat gebeuren. En het is onze taak om ervoor te zorgen

Nadere informatie

Cabines van de CF-serie Exterieur

Cabines van de CF-serie Exterieur Cabines van de CFserie Exterieur In de vormgeving van de cabine van de DAF CF is de DAFoorsprong zeer duidelijk te herkennen. De puntige vorm is niet alleen gekozen om de cabine haar elegante lijnen te

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Cabines van de XF105-serie Exterieur

Cabines van de XF105-serie Exterieur Exterieur Onmiskenbaar een DAF. Het moderne, elegante uiterlijk brengt de roots van de DAF XF105-cabine en zijn verwantschap met de andere DAF-voertuigserie overduidelijk tot uitdrukking. De XF105-cabine

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

Opties aan buitenzijde van cabine

Opties aan buitenzijde van cabine Verschillende aan de buitenzijde van de cabine aangebrachte opties kunnen worden besteld. De volgende componenten zijn beschikbaar: Dakrails Dakrek Dakspoiler Zijluchtgeleideplaat Luchthoorn Klimaatsysteem

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens s Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zou hebben. De Sterling scootmobielen

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN

Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN Modul -Express VOOR PAKKETDIENSTEN OPKLAPBARE LEGBORDEN OPKLAPBARE LEGBORDEN Het systeem is gemaakt van ultrahoge-sterkte staal en is zowel lichtgewicht als robuust. Het systeem is ideaal voor bedrijven

Nadere informatie

Invacare Moover Delta II

Invacare Moover Delta II Invacare Moover Delta II Onafhankelijkheid en veiligheid De Invacare Moover Delta scooter werd ontwikkeld om mensen in staat te stellen een leven buitenshuis te hebben. Met de nadruk op veiligheid, gebruiksvriendelijkheid

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT

Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Huishoudwagens STIJL & PRODUCTIVITEIT Productlijn De huishoudwagens werden ontworpen voor grotere hotels. Volledig uitgerust kunnen ze tot 16 kamers onderhouden. Ze zijn zowel licht als veelzijdig en uiterst

Nadere informatie

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk.

ESENCIA. Esencia 3. materialen, de vorm en de functionaliteit. Wat essentieel is voor u, is voor ons uitermate belangrijk. ESENCIA 2 Esencia Esencia 3 ESENCIA Daniel Figueroa heeft de stoel Esencia bij het ontwerpen zowel een ziel als een persoonlijkheid gegeven. De naam Esencia is afgeleid van het Latijnse woord essentia.

Nadere informatie

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs

Een functionele stoel voor een comfortabele prijs RH Extend RH EXTEND Deze elegante stoel is even gebruiksvriendelijk als ergonomisch. RH Extend is ontworpen om je lichaam de best mogelijke ondersteuning en ontspanning te geven, terwijl je tegelijkertijd

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD

TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD TRANSIT CUSTOM SNOEKS DUBBELE CABINE FORD Inhoud Dubbele cabines Standaard dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Ford Dubbele cabines

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën 3276/3526-50 mm Luxaflex Met trots toont Luxaflex de nieuwste collectie, al jaren hét toonaangevende product van Luxaflex. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van De Luxaflex

Nadere informatie

Een aangename temperatuur overal in huis

Een aangename temperatuur overal in huis Een aangename temperatuur overal in huis De nieuwe digitale kamerthermostaat voor verwarmingssystemen gebruiksvriendelijk, energie-efficiënt en kostenbesparend Answers for infrastructure Welkom in de comfortzone

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt

Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Horizontale Jaloezieën Een design klassieker die licht en privacy regelt Luxaflex Horizontale Jaloezieën De Luxaflex Horizontale Jaloezieën collectie is een spannende mix van innovaties, decoratieve opties

Nadere informatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie

RisePortoTM. SystemRoMedic. nieuw. generatie. Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie TM RisePortoTM SystemRoMedic nieuw De generatie Veilige en flexibele tiloplossingen voor elke situatie Altijd overal en RisePorto is een draagbare plafondlift met een ongewoon klein formaat en een zeer

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

Zet het vuil onder druk

Zet het vuil onder druk Zet het vuil onder druk Ontdek de nieuwe hogedrukreinigers STIHL RE 109, RE 119 en RE 129 PLUS September 2015 De nieuwe hogedrukreinigers van STIHL kunnen voor uiteenlopende toepassingen ingezet worden.

Nadere informatie

Slagroomautomaten IJskoud de beste

Slagroomautomaten IJskoud de beste Slagroomautomaten IJskoud de beste Sanomat Amigo De Sanomat Amigo is de kleinste volautomatische slagroomautomaat en is daarmee een uitstekend en rendabel alternatief voor slagroom uit een kidde of spuitbus.

Nadere informatie

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT Overzicht Overzicht Dit document geeft een overzicht van de factoren die het brandstofverbruik van een voertuig beïnvloeden en verklaart ze. Er zijn diverse factoren die het brandstofverbruik van een voertuig

Nadere informatie

The Power of Mobility

The Power of Mobility The Power of Mobility X850 CS X850 Corpus TM X850 Miniflex TM Gebouwd voor buiten. Onze nieuwste, krachtige off the road-rolstoel, de X850, ziet er niet alleen stoer uit, maar is bovendien geconstrueerd

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Voorbereidingen voor verlichting. Algemene informatie over voorbereidingen voor verlichting. Voorbereiding voor ID-lichten.

Voorbereidingen voor verlichting. Algemene informatie over voorbereidingen voor verlichting. Voorbereiding voor ID-lichten. Algemene informatie over voorbereidingen voor verlichting Algemene informatie over voorbereidingen voor verlichting Er zijn verschillende voorbereidingen voor verlichting die af fabriek kunnen worden besteld.

Nadere informatie

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES

JEEP CHEROKEE ACCESSOIRES JEEP CHEROKEE O R I G I N E L E ACCESSOIRES 2 3 STYLING & FUNCTIONALITEIT Een complete collectie van originele Mopar-accessoires speciaal ontworpen om uw Jeep Cherokee een persoonlijke touch te geven.

Nadere informatie

De Kia. onze nieuwste ride

De Kia. onze nieuwste ride De Kia onze nieuwste ride Het beste van twee werelden. Kia heeft een primeur: de eerste hybride crossover. De Kia Niro is een ride die - door de rijbeleving en het uiterlijk - meer doet denken aan een

Nadere informatie

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions

Afval. Interster, uw partner voor de CSA, OK en Investment Solutions Afval Instrumentennetten Gesloten transportwagens Werktafels Open transportwagens Afval Afval Opslag RVS manden & roosters RVS kar in kar Linnenverdeelwagens Voor het opslag en transport van linnen kunnen

Nadere informatie

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL

DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL Article number 803374 Last change 140415 Valid from 070601 DE REAL AANGEPASTE KINDERSTOEL EEN STOEL MET MODULAIR SYSTEEM EN ENORME MOGELIJKHEDEN Veel kinderen met een functiebeperking kunnen comfortabel

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam

POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN. Efficiënt, praktisch en duurzaam POSTTRANSPORTMIDDELEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT GAAN NAADLOOS SAMEN Efficiënt, praktisch en duurzaam MINOR Maatvoering: 690/910x460 mm (dxb). SENIOR Maatvoering: 850/1070x550 mm (dxb). SENATOR Maatvoering:

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm

HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm HIAB Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm Zelfaangedreven laadkranen www.hiab.com Groter bereik voor laden en lossen Rollerkranen Bereik 8,5-33 tm De HIAB Roller Voor maximale flexibiliteit in laden en lossen

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM

COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO FUNCTIONALITEIT IN HAAR MEEST COMPACTE VORM www.comfortlift.be COMFORTLIFT TWO De traplift op twee buizen Het eerste dat u opvalt, is dat de TWO eigenlijk

Nadere informatie

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID

EEN KLASSIEKE SCHOONHEID MONROE 2 Monroe Monroe 3 MONROE Elke welving van Monroe heeft een betekenis; elke lijn heeft een doel. Ontworpen door Idesign en vernoemd naar een klassieke schoonheid: een onweerstaanbaar mooie stoel

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

Toyota Yaris v VVT-i Linea Luna

Toyota Yaris v VVT-i Linea Luna Wilbert Huls 6 januari 2006 Intro Toyota's kleinste heeft het altijd goed gedaan. De Starlet was in zijn verschillende gedaantes door de jaren heen een populaire auto en ook vandaag de dag rijden nog legio

Nadere informatie

Het unieke gevoel van vrijheid

Het unieke gevoel van vrijheid Voertuigen Open daken Het unieke gevoel van vrijheid Webasto Open daken Meer licht Ideaal in combinatie met airco Meer comfort Meer frisse lucht LAAT NU EEN OPEN DAK INBOUWEN www.webasto.nl www.open-air-feeling.com

Nadere informatie

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen

Stoelen VOORSTOELEN. Juiste zithouding H6544L. Stoelen Stoelen VOORSTOELEN De stoel nooit afstellen als het voertuig in beweging is. Als van deze instructies wordt afgeweken, kan dit leiden tot lichamelijk letsel of verlies van controle over het voertuig.

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

Levenskwaliteit door onafhankelijkheid

Levenskwaliteit door onafhankelijkheid Levenskwaliteit door onafhankelijkheid Farstrup en Home Care Meubelhandwerk sinds 1910 Farstrup Møbler A/S heeft haar wortels in het dorp Farstrup en de aloude Deense houtwerktraditie. Sinds 1960 speelt

Nadere informatie

your style? your style? www.bentlon.com Bentlon: functionaliteit gecombineerd met design

your style? your style? www.bentlon.com Bentlon: functionaliteit gecombineerd met design your style? Met een export naar meer dan 60 landen is Bentlon al ruim 30 jaar een begrip voor high class salon inrichting en apparatuur binnen de Beauty, Wellness, Manicure en Pedicure branche. Bentlon

Nadere informatie

Productpresentatie. Classic Deck Oven

Productpresentatie. Classic Deck Oven Productpresentatie Classic Deck Oven Classic. Waarschijnlijk de beste deckoven ter wereld. De Classic deckoven kan met recht een klassieker genoemd worden. Het eerste model is in 1992 ontwikkeld en vandaag

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SP Prijs: vanaf 49.335,00 Specificaties: Model Motortype Flexo SP Modeljaar 2017 KM-stand 0 Technische

Nadere informatie

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374

REAL 9000 PLUS KIND. Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Valid from 070601. Last change 1000601. Article number 803374 REAL 9000 PLUS KIND Article number 803374 Last change 1000601 Valid from 070601 Waar kwaliteit, functionaliteit en design bij elkaar komen! Een Stoel met modulair systeem en enorme mogelijkheden Veel kinderen

Nadere informatie

KOKEN HOUDT UW KEUKEN

KOKEN HOUDT UW KEUKEN KOKEN HOUDT UW KEUKEN 48 KOKEN Geurvrij In de keuken brengen wij steeds meer waardevolle tijd door met familie en vrienden. Er wordt dan natuurlijk niet alleen gekookt of gegeten. Daarom wilt u dat het

Nadere informatie

Your Assembly Workspace Partner

Your Assembly Workspace Partner Creëer jouw bureau op maat met deze BUREELOPLOSSINGEN Your Assembly Workspace Partner Uw partner voor een ergonomische bureelinrichting Inhoud In deze folder: Burelen p 1 Zit-sta p 2 Schermarmen p 3 Stoelen

Nadere informatie

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4

THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 1 THE EASY WAY OF WORKING MONITORARMEN 4 Van de Scheur is een betrouwbare leverancier van ergonomische producten voor de computerwerkplek. Wij stellen de klant centraal bij het vinden van oplossingen voor

Nadere informatie

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven

Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen CL Westerhoven Beroca camper & caravan B.V. Leemskuilen 38 5563 CL Westerhoven info@beroca.nl 040-2076588 Sun Living Flexo SLX Prijs: vanaf 52.164,00 Specificaties: Model Flexo SLX Motortype Fiat 2,3 130 PK (150 opt.)/

Nadere informatie

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT

COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT 0800 20 950 www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE UW ONOPVALLENDE TRAPLIFT www.comfortlift.be COMFORTLIFT ONE De traplift op één buis Wilt u een traplift waar niemand iets van merkt? Kies dan de onopvallende

Nadere informatie

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Fiat Ducato dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Fiat Ducato dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14 Specificaties

Nadere informatie

DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling

DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling DE NIEUWE SCANIA V8-MODELLENSERIE 2-3 Maak uw ambities zichtbaar. Scania s nieuwe V8-vrachtautoserie weerspiegelt in veel

Nadere informatie

Motor. Motortype 4155

Motor. Motortype 4155 Efficiënte Rider met optionele 94 of 103 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor huis-en grondeigenaren die behoefte hebben aan een hoge efficiëntie,

Nadere informatie

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden

EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN. Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden EUROSTAR ONZE DROOM- WAGEN Als men een luxe Yacht voor op de weg bouwt, waarbij geen compromissen worden gedaan, dan ontstaat de KNAUS EUROSTAR. Een caravan van superlatieven. Hierin is de modernste technologie

Nadere informatie

De juiste bescherming

De juiste bescherming De juiste bescherming Neolt Neolam 1650C 1650M 1650H De juiste bescherming Voor het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant door het afwerken van prints, biedt Canon een complete range laminatoren

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl

DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl DroomDomein Kijk ook online op www.droomdomein.nl in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

rh ambio www.rh-bureaustoel.nl 0800-5666666 (gratis)

rh ambio www.rh-bureaustoel.nl 0800-5666666 (gratis) rh ambio www.rh-bureaustoel.nl 0800-5666666 (gratis) Als u op kantoor veel tijd doorbrengt in uw stoel, dan weet u al hoe belangrijk het is dat die comfortabel is. Comfort is echter veel meer dan een goede

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW

Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 24 /7 service wereldwijd netwerk reachtrucks UFW Multifunctionele 4-weg reachtruck UFW 200/250 Maximale flexibiliteit De nieuwe UFW is zowel flexibel en efficiënt

Nadere informatie

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl

Elektrische hulpaandrijving. Simpelweg mobiel. Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Simpelweg mobiel. Elektrische hulpaandrijving Klein. Licht. Wendbaar. www.alber.nl Weer meer dingen samen doen, daar hebben we naar uitgekeken. Geniet van meer mobiliteit Van handbewogen naar elektrisch

Nadere informatie

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden.

Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Veelzijdige Rider met optionele 94, 103 of 112 cm Combi maaidekken, het aanbieden van eersteklas BioClip en achteruitworp snijden. Geschikt voor landeigenaren die de vraag superieure efficiency, wendbaarheid

Nadere informatie

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT

SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT 50 Compressorkoelkasten 5 4 Geschikt voor de tropen! Uitstekende koelprestaties bij een buitentemperatuur van +43 C 3 1 2 6 SCHITTERENDE PERSPECTIEVEN COMPRESSORKOELKASTEN MET RVS-LOOK FRONT De exclusieve

Nadere informatie

ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN

ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN ERGONOMIE BESTAANDE CHAUFFEURSCABINE VRACHTWAGEN Wettelijke grondslag De maatregelen beschrijven op welke wijze werkgevers en werknemers invulling kunnen geven aan de wettelijke bepalingen uit de Arbowet.

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution

De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem: CJG Solution Net zo uniek als u! CJG Solution De oplossing voor elk zitprobleem Een kleine 20 jaar geleden heeft B&S haar eerste huiskamerstoel ontwikkeld. Deze comfortabele

Nadere informatie

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com

A4 Transporter en C4 Blue. » Connected to you. www.brianjames-europe.com » Connected to you www.brianjames-europe.com A4 Transporter en C4 Blue De nieuwe autotransporter van Brian James Trailers is het het overtuigende bewijs van kwaliteit en innovatie. P-LABL-4122-P-N Grote

Nadere informatie

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd

Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd Alle prijzen in deze brochure zijn excl. eventuele verzendkosten Alle prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder aankondiging vooraf gewijzigd worden De algemene voorwaarden van Segway Nederland zijn

Nadere informatie

Action3 Kom in actie! Action3

Action3 Kom in actie! Action3 Invacare Action 3 Kom in actie! De Invacare Action 3 biedt een maximale mobiliteit doordat deze gemakkelijk is aan te passen aan de gebruiker. De verbeterde ergonomie en rijeigenschappen garanderen de

Nadere informatie

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality!

Bentlon Bronze..without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! Bentlon.without compromising Bentlon quality! De Bentlon serie bestaat uit uiterst volwaardige behandelstoelen voor professioneel gebruik. De lijn bestaat

Nadere informatie