DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling"

Transcriptie

1 DE NIEUWE SCANIA V8-VRACHTAUTOSERIE Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling

2 DE NIEUWE SCANIA V8-MODELLENSERIE

3 2-3 Maak uw ambities zichtbaar. Scania s nieuwe V8-vrachtautoserie weerspiegelt in veel opzichten alles waar Scania voor staat. Het hoogste rendement, dat die voor een optimaal bedrijfsresultaat zorgt, gaat namelijk hand in hand met emotionele aspecten, die uw hart zullen raken. Ook maken de V8-modellen met hun nieuwe, exclusieve styling uw ambities en uw successen op een opvallende manier zichtbaar. De nieuwe Scania V8-vrachtautoserie. Vier verschillende motoropties. De keus is aan u.

4 SCANIA V8-MOTORENSERIE Prestaties in cijfers 730 pk en 3500 Nm zijn cijfers die voor zichzelf spreken. Met deze motor zal uw bedrijf de concurrentie achter zich laten en zal de chauffeur glimlachend zijn werk doen. De hoge productiviteit gaat samen met een lange levensduur, een grote betrouwbaarheid en een laag brandstofverbruik. 730 Cilinderinhoud: 16,4 liter Max.vermogen: 730 pk (537 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 3500 Nm bij omw/min Emissieregeling: Scania SCR Emissieniveau: Euro 5, EEV Koppel (Nm) Vermogen (kw) omw/min omw/min

5 4-5 De nieuwe norm in zwaar transport. High-output V8-motoren zijn van oudsher het onbetwiste terrein van Scania. Hun onuitputtelijke vermogensreserves, uitstekende koppelafgifte, indrukwekkend lage brandstofverbruik en speciale Scania V8-gevoel hebben alle bijgedragen tot de legende. Het is dan ook geen wonder dat deze unieke motoren, die het resultaat zijn van gepassioneerde technologie, al heel lang de norm stellen in zwaar transport van topklasse. Met maar liefst vier verschillende V8-motoren om uit kiezen, is ons aanbod nu sterker dan ooit. En de introductie van het nieuwste familielid, de geheel nieuwe 730 pk motor, markeert het begin van weer een nieuw tijdperk. Naast verschillende andere innovaties heeft deze motor Scania XPI common-rail brandstofinspuiting en een onderhoudsvriendelijk ontwerp. Net als de andere motoren uit de V8-serie kan hij ook op biodiesel lopen om bij te dragen aan een lagere CO2-uitstoot. Een motor, kortom, die niet alleen berekend is op de economische eisen, maar ook op de milieueisen van de toekomst. Traditiegetrouw heeft Scania alle motoren, inclusief de elektronica, in eigen huis ontwikkeld, getest en geoptimaliseerd. Voordeel hiervan is dat Scania de volledige controle over de regeling van de motorprestaties heeft en dat alle aandrijflijncomponenten perfect op elkaar zijn afgestemd Cilinderinhoud: 15,6 liter Max.vermogen: 620 pk (456 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 3000 Nm bij omw/min Emissieregeling: Scania SCR Emissieniveau: Euro 5 Cilinderinhoud: 15,6 liter Max.vermogen: 560 pk (412 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 2700 Nm bij omw/min Emissieregeling: Scania SCR Emissieniveau: Euro 5 Cilinderinhoud: 15,6 liter Max.vermogen: 500 pk (368 kw) bij 1800 omw/min Max.koppel: 2500 Nm bij omw/min Emissieregeling: Scania SCR Emissieniveau: Euro 5 Koppel (Nm) Vermogen (kw) Koppel (Nm) Vermogen (kw) Koppel (Nm) Vermogen (kw) omw/min omw/min omw/min omw/min omw/min omw/min

6 UNIEKE SCANIA V8-STYLING

7 6-7 Vermogen dat gezien mag worden. Met een Scania V8 maakt u een statement. U laat zien dat u onafhankelijk, ambitieus en succesvol bent. En met de nieuwe, exclusieve V8-styling kunt u dat nog duidelijker tot uiting brengen. De nieuwe exterieurkenmerken zorgen ervoor dat de Scania V8-modellen direct de aandacht op zich vestigen. Van iedereen, op elk moment en op elke plaats. En in het fraaie interieur zullen zelfs de meest veeleisende chauffeurs zich direct thuisvoelen, al zijn de omstandigheden nog zo moeilijk. Zo ziet de nieuwe nummer 1 in zwaar transport eruit. De Scania V8-modellen zijn op de weg snel te herkennen dankzij het chromen Scanialogo en de chromen modelaanduiding en omlijsting voor de luchtinlaten, de grille in de kleur Black Brilliant met een speciaal gaatjespatroon en de V8-symbolen. In de cabine onderstrepen de sportief gestylde, metalen pedalen met speciale pedaalrubbers het gevoel van premiumprestaties.

8 UNIEKE SCANIA V8-STYLING De V8-identiteit is overal aanwezig. Het glimmende V8-symbool is binnenin te vinden op het centrale instrument, het dashboard en de instaplijst en van buiten aan de voorkant en op de aerodynamische gevormde zij-skirts. Tot de interieuropties behoren stoelen met bekleding van geribbeld zwart leer met ingestanst V8-symbool en lichtgrijs stiksel, die mooi passen bij de zwarte V8-vloermat van geribbeld zwart leer middenin de cabine. Het stuur, dat afgewerkt is met zwart hout en zwart leer met lichtgrijs stiksel, geeft een extra dimensie aan de rij-ervaring.

9 8-9 Vanaf de zijkant herkent u een Scania V8 aan het V8-symbool en de chroomafwerking op de zij-skirts en de opvallende vorm van de uitlaatpijp (vierkant bij achter geplaatste accu s en rond bij opzij geplaatste accu s). Het deurpaneel met V8-symbool, ingestanst Griffioen-symbool en zwarte leren armsteun completeren dit fraaie geheel. De Xenon-koplampen worden op de V8- modellen geleverd met een speciale, donkere omlijsting.

10 LEGENDARISCHE PRESTATIES

11 10-11 Al meer dan 40 jaar zorgt de V8 voor toegevoegde waarde. Scania s V8-erfgoed gaat al terug tot 1969, toen de legendarische 14-liter 350 pk V8-motor het licht zag. Toen al vonden de Scania-technici het koppel van de motor belangrijker dan het absolute vermogen. En omdat dit vandaag de dag nog steeds zo is, zorgt de V8 voor een enorme trekkracht op heuvels en moeiteloos kruisen met hoge gemiddelde snelheden iets wat de veeleisende V8-chauffeurs van vandaag zal aanspreken. Verbazingwekkende souplesse. Scania s V8-motoren leveren al bij stationair draaien voldoende koppel om soepel te kunnen wegrijden. Het maximumkoppel wordt al vanaf 1000 omw/min geleverd, waardoor de V8 in moeilijke condities goed aan het gas blijft hangen. Het voelt geweldig om met gemak boven aan de heuvel te komen zonder onnodig snelheid te verliezen of te moeten terugschakelen. Omdat het verloop van de koppelkromme bij hogere toeren goed is afgestemd op de stijging van de vermogenskromme, voelt het alsof de motor sterker is naarmate het toerental daalt. Winstgevende productiviteit. Wie in een Scania V8 rijdt, heeft een enorm vermogen achter de hand. De chauffeur kan veiliger inhalen, heuvels lijken vlakker, de acceleratie is sneller en er zijn hogere gemiddelde snelheid haalbaar. Het robuuste ontwerp en de lage-toerenfilosofie zijn verantwoordelijk voor de grote betrouw baarheid waar de Scania motoren om bekend staan. Bovendien zorgt het onderhoudsvriendelijke, modulaire motorontwerp voor lage kosten en maximale inzetbaarheid. Efficiënt en inspirerend. Veel Scania V8-klanten kunnen bevestigen wat de Scania technici al heel lang weten: een Scania V8 kan heel goed de beste optie zijn, als je ook de rittijden, het brandstofverbruik en de aantrekkingskracht op de chauffeurs meerekent. Scania s lange-afstandsmodellen zijn verder nog leverbaar met het ingenieuze Scania Driver Support systeem, dat de chauffeur tips geeft om nog zuiniger en beter te rijden op basis van een voortdurende analyse van zijn rijstijl. De legende leeft voort. Na meer dan 40 jaar trouwe dienst op de weg, zijn de meeste V8-modellen uit het einde van de jaren 60 en het begin van de jaren 70 nog steeds in gebruik bij transportbedrijven. Zelfs als er een miljoen kilometer op de teller staat, wordt een gebruikte Scania V8 nog steeds als één van de aantrekkelijkste voertuigen op de markt beschouwd. En dat verklaart waarom een Scania V8 altijd een indrukwekkend hoge inruilwaarde heeft. Uitzonderlijke prestaties, exclusieve styling. De nieuwe Scania V8-vrachtautoserie is zo ontworpen dat hij u niet alleen op rationele, maar ook op emotionele gronden zal aanspreken. En hoe hoog uw ambities ook zijn, u kunt er altijd op rekenen dat uw Scania V8 de goederen veilig naar hun plaats van bestemming brengt. Met superieure kracht. En in perfecte stijl.

12 Scania voert een actief beleid op het gebied van productontwikkeling en verbetering. Daarom behouden wij ons het recht voor om de producten, productspecificaties en onderdeelnummers zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Vanwege nationale of Europese wetgeving zijn niet alle accessoires op alle markten leverbaar. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw Scania dealer of ga naar Scania V8-motorenserie EEV-motoren 730 pk Max.vermogen: 730 pk (537 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 3500 Nm bij omw/min Euro 5-motoren 730 pk Max.vermogen: 730 pk (537 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 3500 Nm bij omw/min 620 pk Max.vermogen: 620 pk (456 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 3000 Nm bij omw/min 560 pk Max.vermogen: 560 pk (412 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 2700 Nm bij omw/min 500 pk Max.vermogen: 500 pk (368 kw) bij 1800 omw/min Max.koppel: 2500 Nm bij omw/min Euro 4-motoren 620 pk Maximum power: 620 pk (456 kw) at 1900 r/min Maximum torque: 3000 Nm at r/min 560 pk Max.vermogen: 560 pk (412 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 2700 Nm bij omw/min 500 pk Max.vermogen: 500 pk (368 kw) bij 1900 omw/min Max.koppel: 2400 Nm bij omw/min Euro 3-motoren 580 pk Max.vermogen: 580 pk (426 kw) bij1900 omw/min Max.koppel: 2700 Nm bij omw/min 500 pk Max.vermogen: 500 pk (368 kw) bij1900 omw/min Max.koppel: 2400 Nm bij omw/min Edition nlnl Scania CV AB, SE Södertälje, Sweden.

Scania V8 TRUCKREEKS

Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Scania V8 TRUCKREEKS Een echte krachtpatser. ALLES WAT U VERWACHT, EN MEER. Scania is de enige truckfabrikant die V8-motoren aanbiedt in zijn EURO 6-reeks. Meer nog: met 520, 580,

Nadere informatie

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 PRESS info P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40 De kracht, het gevoel en dat onmiskenbare geluid zij verklaren voor een belangrijk deel waarom Scania

Nadere informatie

SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN. De kracht van keuze

SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN. De kracht van keuze SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN De kracht van keuze SCANIA EURO 6, EURO 5 EN EEV AANDRIJFLIJNEN 2-3 Technologische vrijheid. Keuzevrijheid. Dat betekent bij Scania dat u altijd een maatwerkoplossing

Nadere informatie

500, 560, 620 en 730 pk Nieuwe Scania V8 vrachtautoserie met uitzonderlijke prestaties en unieke styling

500, 560, 620 en 730 pk Nieuwe Scania V8 vrachtautoserie met uitzonderlijke prestaties en unieke styling PRESS info P10401NL/Per-Erik Nordström 16 april 2010 500, 560, 620 en 730 pk Nieuwe Scania V8 vrachtautoserie met uitzonderlijke prestaties en unieke styling Met 3500 Nm en 730 pk heeft Scania s nieuwe

Nadere informatie

Scania s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen

Scania s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen PRESS info P13X02NL / Örjan Åslund 24 oktober 2013 s Euro 6 serie: Beproefde technologie en oplossingen voor alle toepassingen levert nu maar liefst elf Euro 6 motoren, die van 250 pk tot 730 pk lopen.

Nadere informatie

Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie

Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie PRESS info P11X27NL/Ann-Helen Tolleman 23 september 2011 Scania s nieuwe motoren nu wereldwijd leverbaar - voor industriële en maritieme toepassingen en vermogensgeneratie Met de overschakeling op een

Nadere informatie

PRESS info. Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten. P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010

PRESS info. Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten. P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 PRESS info P10906NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 Scania op de IAA 2010 Scania vrachtauto s bieden toegevoegde waarde op alle fronten Nieuwe, belangrijke introducties van Scania tillen de prestaties,

Nadere informatie

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort

VOLVO FH PERFORMANCE EDITION. Optimale prestaties en meer comfort VOLVO FH PERFORMANCE EDITION Optimale prestaties en meer comfort FOCUS OP PRESTATIES De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency.

Nadere informatie

SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN. Voor vlijmscherpe prestaties

SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN. Voor vlijmscherpe prestaties SCANIA EURO 5 EN EEV MOTOREN Voor vlijmscherpe prestaties SCANIA EURO 5 AND EEV POWERTRAINS De kracht van visionair denken Transport draait om meer dan alleen het veilig vervoeren van goederen tegen de

Nadere informatie

Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers

Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers PRESS info P09904NL / Per-Erik Nordström 17 september 2009 Brandstof-geoptimaliseerde Scania trekkers In samenhang met de introductie van de nieuwe R serie vrachtauto s introduceert Scania een serie nieuwe

Nadere informatie

Scania R 730 6x4 zwaar-transporttrekker met Scania s zwaarste motor

Scania R 730 6x4 zwaar-transporttrekker met Scania s zwaarste motor PRESS info P10400NL / Per-Erik Nordström April 2010 Geschikt voor zwaar werk Scania op de Bauma 2010: grote keus, solide ondersteuning Scania s solide engineering, de uitgebreide productserie en de uitgebreide

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED

Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED Volvo FH met I-Save BRANDSTOF BESPAREN VOELDE NOG NOOIT ZO GOED De ultieme truck voor lange afstanden Als we het over brandstof hebben, denken we niet alleen aan hoeveel u kunt besparen, maar ook hoe ver

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuw mondiaal motorenplatform garandeert optimale prestaties voor alle transportondernemers

Nieuw mondiaal motorenplatform garandeert optimale prestaties voor alle transportondernemers PRESS info P11X21NL/Per-Erik Nordström 25 oktober 2011 Nieuw mondiaal motorenplatform garandeert optimale prestaties voor alle transportondernemers Scania biedt momenteel de meest uitgebreide serie heavy-duty

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

Scania R 730 4x2 Topline V8-trekker voor maximale prestaties en groot chauffeurscomfort

Scania R 730 4x2 Topline V8-trekker voor maximale prestaties en groot chauffeurscomfort PRESS info P10901NL / Per-Erik Nordström 22 september 2010 Scania op IAA 2010 Vrachtautoserie met verhoogde productiviteit Nieuwe instrumenten om brandstofverbruik en CO 2 -emissies te verlagen V8-vrachtautoserie

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

Aan het woord is Martin Lundstedt, Scania s Executive Vice-President voor sales en marketing:

Aan het woord is Martin Lundstedt, Scania s Executive Vice-President voor sales en marketing: PRESS info P11301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2011 Wereldpremière: Scania Euro 6 eerste motoren nu klaar voor de markt Scania introduceert nu 440 en 480 pk 13-liter Euro 6 motoren, die vooral bedoeld

Nadere informatie

De nieuwe Mercedes-AMG GT.

De nieuwe Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T De nieuwe Mercedes-AMG GT. Handcrafted by Racers. S Hij is ONTWORPEN om u eindeloos te fascineren. Hij is er. Het ultieme statement uit Affalterbach. Een lange motorkap, een ver naar

Nadere informatie

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg

De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Succesvolle E-Klasse nog attractiever met nieuwe motoren De E-Klasse: verfijning krijgt een vervolg Nog efficiëntere motoren over de gehele breedte van het gamma Interieur nog verder verfijnd Nieuwe 7G-TRONIC

Nadere informatie

Distributievoertuigen

Distributievoertuigen Distributievoertuigen SCANIA DISTRIBUTIEVOERTUIGEN Voor een ononderbroken leveringsketen Omdat u zich bezig houdt met distributie, leveringen en logistiek, wilt u dat uw voertuigen voortdurend beschikbaar

Nadere informatie

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012

PRESS info. Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 PRESS info P12901NL / Per-Erik Nordström 4 september 2012 Scania promoot op IAA 2012 oplossingen voor de klant: 9- en 13-liter Euro 6 motoren voor vrachtauto s en bussen Nieuwe high-performance Euro 6

Nadere informatie

De buitenboordmotor van de toekomst. Nu verkrijgbaar.

De buitenboordmotor van de toekomst. Nu verkrijgbaar. De buitenboordmotor van de toekomst. Nu verkrijgbaar. Introductie van een revolutionair concept in buitenboordmotoren een keuze. De geheel nieuwe Evinrude E-TEC G2 levert voor u niet alleen het meeste

Nadere informatie

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25%

Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% PRESS info P09601NL/ Per-Erik Nordström Mei 2009 Innovatief hybride busconcept van Scania verlaagt brandstofverbruik met 25% Scania gaat beginnen met uitgebreide operationele tests van een unieke hybride-elektrische

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

Duurzaam rijden, samen met ECOdrive

Duurzaam rijden, samen met ECOdrive Duurzaam rijden, samen met ECOdrive Beknopte gebruiksaanwijzing Algemene versie 07-2014 Introductie Het duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Veel bedrijven zijn verplicht CO 2 -doelstellingen

Nadere informatie

Schakel zo vroeg mogelijk op naar een hogere versnelling, tussen 2000 en 2500 toeren.

Schakel zo vroeg mogelijk op naar een hogere versnelling, tussen 2000 en 2500 toeren. Tip 1 Schakelen Schakel zo vroeg mogelijk op naar een hogere versnelling, tussen 2000 en 2500 toeren. Een toerenteller is hierbij een handig hulpmiddel. Een deel van het vermogen dat een automotor levert

Nadere informatie

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten

Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten 23042012_WORKsmart_ECO_bro_NL WORKsmart -Eco Bescherm het milieu en uw bedrijfsresultaten www.tomtom.com/business Let s drive business Inhoud 2 Hoe groen is uw onderneming? 3 Optimaliseer de inzet van

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

VOLVO FH FUEL CONCEPT

VOLVO FH FUEL CONCEPT VOLVO FH FUEL CONCEPT Trucks ontworpen voor maximale BRANDSTOFEFFICIËNTIE reduceer uw brandstofkosten VOLVO FH FUEL CONCEPT TRUCKS Meer kilometers. Minder brandstof. Onze Fuel Concept trucks zijn goed

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015.

GLC Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. GLC Edition 1 Prijslijst. Geldig vanaf 3 juli 2015. Best of the best. Met het speciale model Edition 1 vieren we de première van de nieuwe GLC op een bijzondere manier: met meer sportiviteit, meer exclusiviteit

Nadere informatie

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND

WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND J E E P W R A N G L E R JEEP WRANGLER X: VAN NATURE OPWINDEND Sommige mensen zijn gebon met een onstilba honger naar avontuur. Ze zijn altijd op zoek naar spannende dingen: in de stad, in de natuur of

Nadere informatie

Alles draait om de hybride. Hybrid systems

Alles draait om de hybride. Hybrid systems Alles draait om de hybride Hybrid systems Alles draait om de hybride Sinds 2003 biedt Geesinknorba hybride systemen aan voor zijn Geesinknorba achterladers. In 2009 werd het Hybrid Plug-In systeem bekroond

Nadere informatie

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi

Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vi Gucci, opgericht in Florence in 1921, heeft over de hele wereld faam verworven en staat gelijk aan luxe, Italiaans vakmanschap en glamour. In 2007, vijftig jaar na zijn intrede, werd een andere Italiaanse

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur

Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur Het ultieme V6 vermogen voor offshore avontuur De F225, F250 en F300 buitenboordmotoren bieden het toppunt van de nieuwste technologie van Yamaha. Deze lichte, compacte V6 motoren, ontworpen voor de veeleisende

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Een legendarische buitenboordmotor nog verder verbeterd!

Een legendarische buitenboordmotor nog verder verbeterd! Een legendarische buitenboordmotor nog verder verbeterd! De nieuwste versie van onze legendarische F150 is met haar slanke nieuwe look en extra kenmerken perfect voor ontspanning op het water. De ultramoderne

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen HOGE PRESTATIES, ZEER EFFICIËNT - ÉN EEN DUURZAME OPLOSSING De introductie van de Volvo FM Methaan-Diesel betekent

Nadere informatie

Design in zijn puurste vorm

Design in zijn puurste vorm Design in zijn puurste vorm Met zijn minimalistische supersport-kuipwerk en vrijliggende stuur en instrumenten is de Aerox R Naked gebouwd voor puur plezier en totale vrijheid. De Aerox R Naked is met

Nadere informatie

DE NIEUWE Scania streamline. Ontworpen om op kop te blijven

DE NIEUWE Scania streamline. Ontworpen om op kop te blijven DE NIEUWE Scania streamline Ontworpen om op kop te blijven DE NIEUWE Scania streamline 2-3 De reis gaat verder. Zelfs een geweldige truck kan nog worden verbeterd. Het is brandstof die ons voortdrijft,

Nadere informatie

Toyota Avensis Wagon 2.2 D-4D D-CAT Executive

Toyota Avensis Wagon 2.2 D-4D D-CAT Executive Dennis van 't Kruis 15 augustus 2005 Intro In de Amsterdamse taxiwereld is er, bij de eigen rijders, altijd wel iets van een trend te zien als het gaat de keuze van de auto s. Want hoewel er altijd wel

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY

LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY LF 2016 EDITION DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM LF 2016 EDITION DAF presenteert een groot aantal vernieuwingen voor de populaire LF-serie. Met geoptimaliseerde aandrijfliijnen en nieuwe

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer?

Het praktijkexamen leerboek. Hoe slaag ik in 1 keer? Het praktijkexamen leerboek Hoe slaag ik in 1 keer? Inhoudsopgave 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Het praktijkexamen Opstarten schakelen afsluiten Snelheid Kijktechniek Knipperen Plaats op de

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd

Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd Belangrijke mijlpalen die de geschiedenis hebben veranderd Vanaf de introductie van de eerste, stadsvriendelijke frontstuur cabine in 1956 tot de enorm geavanceerde langeafstand trucks van vandaag, heeft

Nadere informatie

Maximaal plezier. Minimale emissies.

Maximaal plezier. Minimale emissies. Maximaal plezier. Minimale emissies. De compacte F50 en F60 zijn ideaal voor waterskiërs en wakeboarders. Ze behoren tot de sterkste, schoonste en zuinigste motoren in hun klasse, zodat u optimaal kunt

Nadere informatie

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden

BMW STERBANDEN. BMW EfficientDynamics GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. Minder uitstoot. Meer rijplezier. Originele BMW banden Originele BMW banden Sterbandengarantie Echt rijplezier BMW STERBANDEN. GOEDGEKEURD DOOR BMW ÉN MET 24 MAANDEN GARANTIE. BMW EfficientDynamics Minder uitstoot. Meer rijplezier. WAT DEKT DE BMW STERBANDENGARANTIE?

Nadere informatie

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland

Jan Schouten. Volvo Truck Nederland Jan Schouten Quality Safety Environmental care A company driven by strong core values CO 2 -neutrale productie Eerste 100 % CO 2 -neutrale truckfabriek in Gent Windenergie, zonne-energie, biobrandstoffen

Nadere informatie

De coolste sportscooter ooit!

De coolste sportscooter ooit! De coolste sportscooter ooit! Aerox R is de coolste tweetakt sportscooter die Yamaha ooit heeft gemaakt. Het kuipwerk met R-serie DNA snijdt als een 'mes door de wind'! En dankzij de vloeistofgekoelde

Nadere informatie

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT

Algemene informatie over brandstofverbruik. Overzicht PGRT Overzicht Overzicht Dit document geeft een overzicht van de factoren die het brandstofverbruik van een voertuig beïnvloeden en verklaart ze. Er zijn diverse factoren die het brandstofverbruik van een voertuig

Nadere informatie

The Mowing Company since 1951

The Mowing Company since 1951 The Mowing Company since 1951 The Mowing Company Het merk Roberine is terug op de markt. En dat is goed nieuws voor alle professionals die zich gespecialiseerd hebben in het beheer van sportvelden, parken

Nadere informatie

VOLVO TRUCKS SERVICES

VOLVO TRUCKS SERVICES VOLVO TRUCKS SERVICES DRIE UNIEKE PAKKETTEN BESPAAR DIRECT SLIMMER VEILIGER EFFICIËNTER DE TOEKOMST Er is meer dan alleen uw truck op de weg. Het gaat ook om goede prestaties, een laag brandstofverbruik,

Nadere informatie

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6

Chrysler 300C Touring 3.0 CRD V6 Dennis van 't Kruis 2 februari 2006 Intro Het heeft maar liefst 13 maanden geduurd en er waren vele bezoeken aan meerdere Chrysler dealers voor nodig om uiteindelijk toch te mogen rijden in een van stoerste

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN.

DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DE NIEUWE WARRIORS. BEPERKTE REEKS. ONBEPERKT PRESTATIEVERMOGEN. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. RUIGER DAN UW RUIGSTE DAG. MaxiVision 2 cabine met nieuw ontworpen armleuning

Nadere informatie

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok

Technische specificaties per januari De nieuwe Amarok Technische specificaties per januari 2018 De nieuwe Amarok Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand achter 3.0l V6 TDI BMT 120 kw 6-hand 4MOTION inschakelbaar 3.0l V6 TDI BMT

Nadere informatie

520 pk, Nm bij omw/min, EGR+SCR 580 pk, Nm bij omw/min, EGR+SCR 730 pk, wordt later geïntroduceerd

520 pk, Nm bij omw/min, EGR+SCR 580 pk, Nm bij omw/min, EGR+SCR 730 pk, wordt later geïntroduceerd PRESS info P13304NL / Per-Erik Nordström 21 maart 2013 Tweede generatie Euro 6 motoren met nog lager brandstofverbruik Scania introduceert nieuwe Euro 6 motoren met kenmerken die de efficiency nog verder

Nadere informatie

D E N I E U W E C I V I C

D E N I E U W E C I V I C DE NIEUWE CIVIC Dit is de Type R waarop u gewacht heeft: feller, sneller, sterker. Een wagen ontwikkeld op basis van Honda s omvangrijke racekennis, met optimale prestaties op zowel het racecircuit als

Nadere informatie

Met de techniek van morgen vandaag al groener rijden

Met de techniek van morgen vandaag al groener rijden Met de techniek van morgen vandaag al groener rijden ECOdrive Het product ECOdrive is een in Nederland ontwikkeld en vervaardigd product van hoogwaardige kwaliteit. ECOdrive is een intelligente rijgedragstimulator

Nadere informatie

Maximale stuwkracht, moeiteloos manoeuvreren

Maximale stuwkracht, moeiteloos manoeuvreren Maximale stuwkracht, moeiteloos manoeuvreren Als u pure kracht en een nauwkeurig stuurgedrag wenst, vormen de FT-modellen uw perfecte metgezel. Deze High Thrust motoren stellen met hun indrukwekkende koppel,

Nadere informatie

Cadillac CTS 3.2 Elegance

Cadillac CTS 3.2 Elegance Dennis van 't Kruis 13 maart 2005 Intro Laat de Sjonnies maar komen. Met hun Gti-tjes, Gsi-tjes, CRX-jes en wat niet meer, ze zullen het allemaal heel moeilijk krijgen met de acceleratiekracht van deze

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

Voortgang CO 2 reductie

Voortgang CO 2 reductie Voortgang CO 2 reductie Introductie A. Hak wil in 2020 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001 en

Nadere informatie

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug

Renault Zoe. Twee stapjes naar voren, een stapje terug Renault Zoe Twee stapjes naar voren, een stapje terug Rij-impressie Eind 2016 onderging de Renault Zoe een facelift. De compacte elektrische auto van Renault kreeg een zuinigere motor en een grotere batterij.

Nadere informatie

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd

Ford Focus Electric. Alle begin is moeilijk. Vertrouwd Ford Focus Electric Alle begin is moeilijk Rij-impressie Ford is de op één na grootste leverancier van auto's met een elektromotor ter wereld. In Europa was daar tot nu toe weinig tot niets van te merken,

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik!

Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Tot 10% minder Verbruik! Voor Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken zie: Vrachtwagen Tuning Boxen Prijzen & Merken (pdf, 121 kb) Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij Vrachtwagen Motoren door een extra besturing apparaat.

Nadere informatie

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging

Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging 04 maart 2019, 17:30 (CET) Gepantserde Range Rover Sentinel presteert nog beter en biedt inzittenden nog meer beveiliging Land Rover Special Vehicle Operations introduceert een nieuwe versie van de Range

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic.

Afgebeeld model in deze brochure: CR-V 1.5 VTEC TURBO Lifestyle in carrosseriekleur Premium Crystal Red Metallic. NL EVOLUTIE IN ACTIE De populairste SUV ter wereld staat liever niet te lang stil. De compleet nieuwe CR-V is verfijnder, functioneler en dynamischer dankzij een wereld aan upgrades en innovaties. De CR-V

Nadere informatie

S 500 PLUG-IN HYBRID.

S 500 PLUG-IN HYBRID. S 500 PLUG-IN HYBRID. Z n sterkste kracht: efficiëntie. Met de S 500 PLUG-IN HYBRID legt Mercedes-Benz wederom nieuwe maatstaven aan op technologiegebied. Daarbij zijn onovertroffen comfort, voortreffe

Nadere informatie

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines

Volkswagen Golf Variant 1.4 TSI Sportline Busines Jarno van Maanen 15 juli 2008 Eindelijk Terwijl de vijfde generatie van de Golf al vier jaar op de markt was, kwam Volkswagen vorig jaar met de Golf Variant. Beter laat dan niet, zullen we maar zeggen.

Nadere informatie

De FT25 - nog een High- Thrust werkpaard

De FT25 - nog een High- Thrust werkpaard De FT25 - nog een High- Thrust werkpaard Voor pure kracht en nauwkeurig stuurgedrag is een FTmodel de perfecte keuze. Deze High-Thrust motoren stellen met hun indrukwekkende koppel, minimale geluids- en

Nadere informatie

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition

Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition KR-910-H Finnik Autorapport Mercedes-Benz E-klasse 350 e Lease Edition Deze Mercedes-Benz E-klasse komt uit 2016, werd geleverd van 15-07-2016 tot 31-01-2017 en kostte toen 72.790,-. Deze originele Nederlandse

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar!

Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo. E-bikes. voor hem & haar! Gen-1 Gen-2 Gen-Belt Gen-Belt Enviolo E-bikes voor hem & haar! Voorzien van de krachtigste motor in Nederland. - Huyser fietsen Introductie Huyser fietsen 5 Huyser e-bike modellen 6 Gen-1 10 Gen-2 12 Gen-Belt

Nadere informatie

Elektrische heftrucks

Elektrische heftrucks Elektrische heftrucks 24/7 service wereldwijd netwerk TX3 TX4 QX2 Voor al uw werkzaamheden van bestelling tot levering De elektrische hef UniCarriers THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03

De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series. VW Brochure Beetle v5.indd :03 De nieuwe Beetle en Beetle Cabriolet Exclusive Series VW1552- Brochure Beetle v5.indd 1 22-07-16 10: Strak. Maar niet hoekig. De nieuwe Beetle en de nieuwe Beetle Cabriolet zijn hun oorspronkelijke ontwerp

Nadere informatie

Voortgang CO2 reductie

Voortgang CO2 reductie Voortgang CO2 reductie Introductie A. Hak wil in 2030 CO2 neutraal werken en heeft doorlopend aandacht voor de invloed van onze werkzaamheden op het milieu. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO 14001, MVO

Nadere informatie

De Golf GTI Clubsport

De Golf GTI Clubsport De Golf GTI Clubsport 01 Standaard uitrusting S Meeruitvoering MU 1) Brandstofverbruik in l/100 km: tussen 9,1 en 8,5 (stadscyclus)/tussen 6,0 en 5,9 (buitenwegcyclus)/tussen 7,0 en 6,9 (gecombineerd),

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN

CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN CRAYLER F3 SERIE STERKE MEENEEMHEFTRUCKS VOOR VEELEISENDE KLANTEN VOORUITSTREVENDE TECHNOLOGIE De doordachte bouwwijze en de geringe onderhoudskosten maken van CRAYLER meeneemheftrucks efficiënte en betrouwbare

Nadere informatie

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER!

GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! GOED REMMEN. BETER RIJDEN. INTARDER! 1 2 ZUINIGHEID EN VEILIGHEID hebben bij het transport van goederen de hoogste prioriteit. Een veeleisende gevarieerde topografie, druk verkeer evenals kostendruk en

Nadere informatie

Tijd voor de volgende generatie

Tijd voor de volgende generatie Tijd voor de volgende generatie Introductie van het nieuwe premium Jarenlang heeft u hierop moeten wachten. Terwijl wij de trucks vervaardigden en verder verfijnden tot ze perfect waren. Nu het zover is

Nadere informatie

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise

Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise MAzda cx-5 Afbeelding toont interieur CX-5 Skycruise LUXUEUZE SUV MET EEN HOOGSTAAND INTERIEURDESIGN Onze designers en ingenieurs hebben hun krachten gebundeld om een interieur te ontwikkelen dat perfect

Nadere informatie

VOLVO S60 & V60 DRIV. Supplement bij het instructieboekje

VOLVO S60 & V60 DRIV. Supplement bij het instructieboekje VOLVO S60 & V60 DRIV Supplement bij het instructieboekje Informatie over dit supplement Deze publicatie Dit supplement vormt een aanvulling op het reguliere instructieboekje bij de auto. In het supplement

Nadere informatie

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt:

Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer die uw truck aflegt: Vrachtwagenlijst Prijzen & Merken Ook dit is mogelijk! Verbruik reductie bij VrachtwagenMotoren door een extra besturings apparaat. 8 LITER BESPARING Tot 10% minder Verbruik! Besparing voor elke kilometer

Nadere informatie

De grotere G serie cabines zijn geschikt voor toepassingen in de bouw en andere vormen van transport. Leverbaar met motoren tot 480 pk en Nm.

De grotere G serie cabines zijn geschikt voor toepassingen in de bouw en andere vormen van transport. Leverbaar met motoren tot 480 pk en Nm. PRESS info P13102NL / Per-Erik Nordström 29 januari 2013 Scania biedt grootste keus aan heavy-duty trucks op de markt Dankzij Scania s modulaire productsysteem hebben klanten de keus uit miljoenen specificatie-opties

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie