DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DroomDomein. ontwerp nu je eigen boxspring. in 6 stappen naar jouw perfecte bed. Kijk ook online op www.droomdomein.nl"

Transcriptie

1 DroomDomein Kijk ook online op in 6 stappen naar jouw perfecte bed ontwerp nu je eigen boxspring

2

3 in 6 stappen naar jouw perfecte bed in onze puur & passie collectie ontwerp nu je eigen boxspring Kies je hoofdbord Zoek, vind en bepaal je hoofdbord. Onze collectie telt maar liefst 12 verschillende modellen. Kies je bekleding Jouw smaak, jouw stijl. Meer dan 100 verschillende stoffen om uit te kiezen! Kies je box Welke bedmaten wens je? Wil je een vlak of een elektrisch verstelbaar bed? En welke poten? Slapen is maatwerk. Kies je comfort Uitgeslapen wakker worden doe je op de matras (inclusief topper), die voldoet aan jouw comforteisen. Kies je bedtextiel De blikvanger van je slaapkamer! Bepaal je keus uit ons zeer ruime assortiment bedtextiel, kussens en dekbedden. Kies je accessoires Maak je bed compleet met de juiste hocker en voetenbank. In vele soorten en maten.

4 p4 DroomDomein Kies je hoofdbord Onze puur & passie collectie telt maar liefst 12 verschillende modellen, zowel fit-size als oversized! Op zoek naar perfectie? Met een bijbehorend voetenbord maak je je boxspring helemaal af! hoofdbord 1 hoofdbord 2 hoofdbord 3 hoofdbord 4 hoofdbord 7 hoofdbord 8 hoofdbord 10 hoofdbord 11 hoofdbord 12 hoofdbord 13 hoofdbord 14 hoofdbord 16

5 stap 1 kies je hoofdbord

6 p6 DroomDomein Kies je bekleding Jouw smaak, jouw stijl. Keuze uit meer dan 100 kleuren in stof en leatherlook! Hieronder een kleine greep uit onze puur & passie collectie.

7 stap 2 kies je bekleding

8 p8 DroomDomein Kies je box Welke bedmaat wens je? Wil je een vlak of een elektrisch verstelbare boxspring? Welke hoogte is voor jou ideaal? En wat voor poten moeten eronder? Slapen is maatwerk bij DroomDomein. Boxmogelijkheden Box 18 cm hoog Vlak of elektrisch verstelbaar Breedte Lengte Box 23 cm hoog Vlak of elektrisch verstelbaar Breedte 70* Lengte *niet elektrisch leverbaar Box 30 cm hoog Vlak of elektrisch verstelbaar Breedte Lengte Vlak Vlak Elektrisch Elektrisch verstelbaar Pootmogelijkheden De mogelijkheden zijn afhankelijk van de boxhoogte.

9 stap 3 kies je box

10 p10 DroomDomein Kies je comfort Uitgeslapen wakker worden doe je op de matras (eventueel inclusief topper) die voldoet aan jouw comforteisen. Keuze uit drie types: Klimaat temperatuur regulerend Natuur natuurlijke materialen Ruimte drukverlagend Matrassen Klimaat Pocket 240 Comfort: soepel of stevig Afdeklaag : comfortabel koudschuim Klimaat Combivering Comfort: soepel of stevig Afdeklaag: comfortabel koudschuim Natuur Pocket 500 Comfort: soepel of stevig Afdeklaag: soepel natuurlatex Natuur Combivering Comfort: soepel of stevig Afdeklaag: soepel natuurlatex Ruimte Pocket 300 Comfort: soepel of stevig Afdeklaag: drukverlagend traagschuim Ruimte Combivering Comfort: soepel of stevig Afdeklaag: drukverlagend traagschuim Toppers Klimaat 6 Kern: 6 cm duurzaam koudschuim Klimaat 8 Natuur 6 Kern: 8 cm duurzaam Kern: 6 cm ondersteunend latex koudschuim Natuur 8 Kern: 8 cm soepele natuurlatex Natuur 10 Kern: 10 cm ventilerende minipocket + latex Ruimte 6 Kern: 6 cm drukverlagend traagschuim Ruimte 8 Kern: 8 cm drukverlagend traagschuim

11 stap 4 kies je comfort

12 p12 DroomDomein Kies je bedtextiel De blikvanger van je slaapkamer! Bepaal je keus uit ons zeer ruime assortiment bedtextiel, kussens en dekbedden. Voor kussens en dekbedden zijn de volgende types verkrijgbaar: Klimaat temperatuur regulerend Natuur natuurlijke materialen Ruimte drukverlagend. Dekbedden klimaat synthetisch Comfortabel warm dekbed, ook in dons leverbaar (klimaat dons). klimaat 4 dons Zacht en luchtig donzen dekbed. Met goede warmte- en vochtregulatie. natuur 3 dons enkel Behaaglijk, zeer zacht dekbed met prettig aanvoelende katoenen tijk. Vulling met dons. natuur 3 dons 4-seizoenen Dekbed, bestaande uit 2 delen. Voor optimaal slaapcomfort in elk seizoen. Vulling met dons. Hoofdkussens natuur 4 dons enkel Kwalitatief hoogwaardig dekbed met zachte en soepele uitstraling. Vulling met dons. natuur 4 dons 4 seizoenen Natuurlijk dekbed van hoge kwaliteit, aan te passen aan de seizoenen. Vulling met dons. klimaat 1 Anti-Allergisch klimaat 2 Ondersteunend klimaat 4 Constante ondersteuning natuur 1 Puur natuur natuur 3 natuur 4 ruimte 1 Puur natuur Puur natuur Anti-allergisch Dekbedovertrekken Een greep uit ons assortiment.

13 stap 5 kies je bedtextiel

14 Kies je accessoires Maak je boxspring compleet met de juiste hocker en voetenbank. Hieronder de verschillende modellen in de puur & passie collectie. Hockers p14 DroomDomein Met lectuurvak Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 49 cm Met pootjes alu rond Doorsnede: 45 cm Hoogte: 50 cm Met zwarte glijdoppen Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 48 cm Met glasplaat Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 50 cm Met pootjes alu taps Doorsnede: 45 cm Hoogte: 50 cm Met afgeronde hoeken Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 50 cm Met houten blad Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 50 cm Met metalen voet Afmetingen: 40x40 cm Hoogte: 50 cm Voetenbanken Scharnierend deksel en opbergruimte Afmetingen: 140x40 cm Hoogte: 45 cm Met afgeronde hoeken Afmetingen:140x40 cm Hoogte: 45 cm Met houten poten Afmetingen:140x45 cm Hoogte: 54 cm

15 stap 6 kies je accessoires

16 p16 DroomDomein Ontwerp je eigen boxspring Hoe wil jij s ochtends wakker worden? Laat je inspireren door onderstaande mogelijkheden uit onze puur & passie collectie. Op alle boxsprings uit de puur & passie collectie geldt 5 jaar garantie en op de matrassen 90 dagen omruilgarantie! Puur 1 Puur 2 Puur 3 Puur 4 Puur 8 Puur 11 Puur 12 Puur 13 Puur 14 Puur 16

17 klaar! je perfecte bed Puur

18 Uitgerust je bed uit de dag mag beginnen Puur 11

19 Jouw stijl, jouw sfeer, jouw slaapkamer Puur 3

20 klaar! je perfecte bed Modelwijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden

wakkere slaapster ontdekt droomdomein 15% bij Reedijk Wonen Strijen. 1299,- openingskorting EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen boxspring vanaf

wakkere slaapster ontdekt droomdomein 15% bij Reedijk Wonen Strijen. 1299,- openingskorting EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen boxspring vanaf EXCLUSIEF! Ontwerp nu je eigen vanaf 1299,- wakkere slaapster ontdekt droomdomein bij Reedijk Wonen Strijen. nu je eigen in 6 stappen naar jouw perfecte bed JOUW DROOM, JOUW DOMEIN WWW.DROOMDOMEIN.NL puur

Nadere informatie

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt.

De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. De Scandinavische beleving... Slaapcomfort waar je ú tegen zegt. Ervaar het Scandinavisch slapen Godnatt... Kårlsson biedt ongekend comfort en een unieke uitstraling. Met zijn s én zijn hoogwaardige donzen

Nadere informatie

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED

SALE OKHUIZEN 25,- 1295,- Koel en luchtig ZOMERDEKBED KOM NAAR ONZE 1000 OKHUIZEN slaapcomfort m2 slapen! Koel en luchtig ZOMERDEKBED Voor de warme nachten biedt een koel zomerdekbed de oplossing. Heerlijk soepel, uitermate koel en precies de juiste temperatuur!

Nadere informatie

Slaapvoordeel! Altijd Goed

Slaapvoordeel! Altijd Goed Altijd Goed Slaapvoordeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 ELEKTRISCH 70/80/90 X 200 CM 539,- nu: 419,- ELLIS 150 X 197 CM 549,- nu: 379,- GRANDEUR 1250 2823,- nu: 2139,- Grandeur 1250

Nadere informatie

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord,

BOXSPRINGSET NAPOLI COMPLETE BOXSPRINGSET FLORENCE ELEKTRISCH. Complete boxspring 140x200 nu DECEMBER 2011 JANUARI 2012. Bestaande uit hoofdbord, DECEMBER 2011 JANUARI 2012 COMPLETE BOXSPRINGSET NAPOLI Bestaande uit hoofdbord, 2x boxspring, 2x gestoffeerd matras, pootjes en incl. luxe comforttopper. Afmeting 140x200 cm nu voor 795.- 160x200 cm nu

Nadere informatie

sale sale vlak 5JAAR* 795.- nu gratis! topper preston dreamcollectie 39. 95 89.- nu per 2 een boxspring om van te dromen...

sale sale vlak 5JAAR* 795.- nu gratis! topper preston dreamcollectie 39. 95 89.- nu per 2 een boxspring om van te dromen... sale sale preston dreamcollectie hocker 140x200 van 1195.- voor 795.- 160x200 van 1295.- voor 895.- vlak 180x200 van 1395.- voor 995.- Ook 210 of 220 leverbaar. Hocker per stuk 89.- 89.- nu gratis! topper

Nadere informatie

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,-

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,- ARIANE 2 STUKS 80,- : 65,- 459,- : 299,- 160 X 223 CM 696,- : 549,- LILY 4-SEIZOENEN DEKBED 90,- : 79,- GRANDEUR 1000 ELEKTRISCH 2659,- : 1999,- 1000 KORTING 25% n 2 boxsprings 20 cm vlak v.v. bonell veren

Nadere informatie

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen...

gratis sale 5JAAR* I495.- gratis splittopper preston dreamcollectie 39. 95 nu per 2 2195.- vanaf een boxspring om van te dromen... voorjaars sale preston dreamcollectie gratis gratis splittopper 5JAAR* Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel Comforel. Normaal 35.- per stuk nu

Nadere informatie

Slaapvoordeel! Tase Wonen. Tase Wonen. Altijd Goed. Volendam. Volendam

Slaapvoordeel! Tase Wonen. Tase Wonen. Altijd Goed. Volendam. Volendam Tase Wonen Volendam Altijd Goed Slaapdeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 ELEKTRISCH 70/80/90 X 200 CM 539,- nu: 419,- 150 X 197 CM 549,- nu: 379,- GRANDEUR 1250 2823,- nu: 2139,- 1250

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195.

sale sale 5JAAR* 795.- summer gratis! topdekmatras 39. 95 preston dreamcollectie Verbruggen MEGASTORE nu per 2 t.w.v. 239.- 1195. sale Verbruggen MEGASTORE summer preston dreamcollectie sale gratis! topdekmatras t.w.v. 239.- 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Koninklijk: 125 jaar innovatie en passie voor slapen Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap In 1888 kreeg Johannes Auping, smid te Deventer, opdracht een goed

Nadere informatie

Altijd Goed Slaapvoordeel!

Altijd Goed Slaapvoordeel! Altijd Goed Slaapdeel! ALASKA 160 X 223 X 64 CM 638,- nu: 549,- FLEUR 469,- nu: 349,- SERING 140,- nu: 99,- DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! ELEKTRISCH VERSTELBAAR! ELEKTRISCH VERSTELBAAR 160 2659,- 1999,-

Nadere informatie

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4

SALE 259,- 345,- 389,- 532,- 899,- 1196,- mega showroom opruiming ZIE PAGINA 9 ZIE PAGINA 16 ZIE PAGINA 4 MEGA S L A A P SALE Zweefdeurkast ELLIS 150 X 197 cm ZIE PAGINA 16 VOOR MEER INFORMATIE Pocketveringmatras SNOOZE 70 X 200 cm, hoogte 20 cm 259,- 345,- ZIE PAGINA 9 VOOR MEER INFORMATIE mega showroom opruiming

Nadere informatie

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25%

ZOMER SALE. 2-deurs uitvoering. 3-deurs uitvoering KORTING 25% MEGA KORTING 15% ZOMER SALE 2-deurs uitvoering 3-deurs uitvoering 432,- 359,- BRONX 136 X 222 CM Zweefdeurkast BRONX ELEKTRISCH VERSTELBAAR (30 CM HOOG) 160 x 200 cm van 2659,- voor 1999,- 180 x 200 cm

Nadere informatie

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings

Auping Criade. De Auping onder de boxsprings Auping Criade De Auping onder de boxsprings Individueel slaapcomfort Persoonlijk samenstellen Auping Criade De Criade combineert vormgeving met techniek. Je persoonlijke smaak en comfort staan centraal.

Nadere informatie

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL.

OPRUIMING. Slaapvoordeel! Altijd Goed 699,- 35,- 55,- 299,- Boxspring CORSICA 20. 930,- nu: 60,- nu: vanaf. nu: VLAK 140 X 200 CM EXCL. OPRUIMING Altijd Goed Slaapvoordeel! ZOMER DEKBED vanaf 35,- KUSSENS ARIANE 60,- nu: 55,- LEDIKANT NANCY 90 X 200 CM nu: 299,- EXCL. HOOFDBORD 930,- nu: Meerprijs hoofdbord v.a. 200,- 699,- 699,- CORSICA

Nadere informatie

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen...

5JAAR* 795.- winter gratis! 39. 95. preston dreamcollectie sale. nu per 2. topdekmatras 1195.- vanaf. een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie sale winter gratis! topdekmatras 5JAAR* GARANTIE Normaal 35.- per stuk nu per 2 39. 95 Kussen Preston Silver 60x70cm Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel

Nadere informatie

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30%

KOM NAAR ONZE SALE CITY 1499.- 24. 95 129. 95. Elegance 40% BOXSPRING VOORDEEL! 35% 30% KOM NAAR ONZE 30% 40% 70% CITY VOORDEEL! boxspring DALLAS Modern en strak vormgegeven, het hoofdbord is geheel recht en maar liefst 10cm dik. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort. Dallas

Nadere informatie

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept!

Stel zelf uw eigen boxspring. Boxspring concept! Slaapkrant voorjaar 2016 Carré Wonen en Slapen Stel zelf uw eigen boxspring samen met ABC Boxspring concept! Kies zelf uw box, hoofdbord en de stof en creëer de boxspring die u het beste ligt! Prestige

Nadere informatie

BEDDORAMA. Slapen nieuws 1295.- Elegance 30% speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. hoofdbord Comfortschuim matras-toppers

BEDDORAMA. Slapen nieuws 1295.- Elegance 30% speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. hoofdbord Comfortschuim matras-toppers BEDDORAMA BOXSPRINGS MATRASSEN LEDIKANTEN DEKBEDDEN BEDDEN speciale najaars actie prijzen! Slapen nieuws In diverse maten leverbaar Gestoffeerd hoofdbord Comfortschuim matras-toppers 7-zon e pocketveer

Nadere informatie

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden

ACTIE. www.beddelicious.com BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden ACTIE BIJ AANKOOP VAN EEN BEDDELICIOUS BED EEN VERLICHTINGSSET T.W.V. 248, GRATIS* *vraag naar de voorwaarden www.beddelicious.com sleep good feel good Met een Beddelicious bed heeft u een slaapsysteem

Nadere informatie

hoofdbord Plain, framekleur deep black

hoofdbord Plain, framekleur deep black hoofdbord Plain, framekleur deep black Dankzij de gladde poedercoating voelt het frame niet koud aan framekleur pure white Frame Het hoogwaardige frame is de basis van de boxspring en geeft vorm aan het

Nadere informatie

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen...

5JAAR* I595.- gratis! split topdek 39.- preston dreamcollectie. op=op. t.w.v. 289.- 59.95. vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen... Autumnsale preston dreamcollectie gratis! split topdek t.w.v. 289.- 5JAAR* GARANTIE Hoofdkussen Preston Silver 15% 15% zuiver dons en 85% donsveertjes. Een halfdons hoofdkussen zacht en toch ondersteunend.

Nadere informatie

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design

WINTERVOORDEEL 2.995,- Gratis donzen dekbed Silvana. 25% korting op alle Xanté matrassen (pag. 5) Inspiration Fit Design WINTERVOORDEEL BOXSPRING INSPIRATION al vanaf 2.995,- In deze folder o.a.: Gratis donzen dekbed Silvana bij aanschaf van een complete Eastborn Prime boxspringcombinatie, (pag 4) Inspiration Fit Design

Nadere informatie

EEN ODE AAN 80 JAAR BEKA

EEN ODE AAN 80 JAAR BEKA EEN ODE AAN 80 JAAR BEKA 80 ode Een 80 jaar aan Beka hommage, een uniek bedconcept ontwikkeld als eerbetoon aan de 80e verjaardag van Beka. Een eigentijdse collectie met strak design. Bovendien bieden

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen...

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis topdekmatras! Boxspring Easy elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- een boxspring om van te dromen... preston dreamcollectie autumn sale gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar Boxspring Easy 160x200 van 1995,- voor 1595,- 180x200 van 2118,- voor 1695,- 180x210 van 2243,- voor 1795,- Ook niet verstelbaar

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195.

Summer. Summer 795.- I595.- preston dreamcollectie. Gratis topdekmatras! Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak. Boxspring Easy. vanaf 1195. preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! preston dreamcollectie Summer sale Gratis topdekmatras! Boxspring Vlak Ook elektrisch leverbaar 1595.- 1195.- Preston boxspring vlak Origineel Bonell

Nadere informatie

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis 2 hoofdkussens! Boxspring Easy inclusief split topdek! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,-

autumn I595,- preston dreamcollectie gratis 2 hoofdkussens! Boxspring Easy inclusief split topdek! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- preston dreamcollectie autumn sale gratis 2 hoofdkussens! Hoofdkussen Preston Silver Origineel Comforel hypo allergeen t.w.v. 70,- nu 2O% korting elektrisch verstelbaar inclusief split topdek! Boxspring

Nadere informatie

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,-

DE NACHTEDITIE VAN. U heeft al een OptiSleep boxspring vanaf 2.595,- DE NACHTEDITIE VAN THEO BOT BESPAAR 750,-* ontvangt u bij aanschaf van een complete OptiSleep boxspring, de elektrisch verstelbare bodem nu voor de helft van de prijs! MAKEN WIJ HET VERSCHIL p.4 Stijlvolle

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% voordeel op het Auping assortiment * * Vraag naar de voorwaarden in de winkel of kijk op www.auping.be/zomeractie Laat je

Nadere informatie

Notities. Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering. Maatvoering

Notities. Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering. Maatvoering kungsholmen Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering matras matras matras bonell vering pocket vering pocket vering 200 cm lengte 90x200 cm 549,- 90x200 cm 574,-

Nadere informatie

Notities. Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering. Maatvoering

Notities. Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering. Maatvoering kungsholmen Uitvoering boxspring boxspring boxspring bonell vering bonell vering pocket vering matras matras matras bonell vering pocket vering pocket vering 200 cm lengte 90x200 cm 599,- 90x200 cm 629,-

Nadere informatie

OKHUIZEN 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- slaapcomfort. Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm

OKHUIZEN 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- slaapcomfort. Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm lekker slapen begint bij OKHUIZEN slaapcomfort Jubileum aanbieding 60 jaar ervaring in boxsprings! elektrisch verstelbaar 2495.- normaal 3195,- 180x200cm 3195,- 2495,- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras

Nadere informatie

899.- Slapen. nieuws. speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. In diverse kleuren leverbaar. hoofdbord. Boxspring Wave Plus

899.- Slapen. nieuws. speciale najaars actie prijzen! In diverse maten leverbaar. In diverse kleuren leverbaar. hoofdbord. Boxspring Wave Plus Slapen nieuws BOXSPRINGS MATRASSEN LEDIKANTEN DEKBEDDEN BEDDEN speciale najaars actie prijzen! In diverse kleuren leverbaar In diverse maten leverbaar Gestoffeerd hoofdbord Boxspring Wave Plus Prachtige

Nadere informatie

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE.

OKHUIZEN KOM NAAR ONZE SALE CITY 2499.- 24. 95 129. 95. Elegance. slaapcomfort BOXSPRING VOORDEEL! 40% 35% ATLANTA 30% SALE. KOM NAAR ONZE 30% korting 40% korting korting70% OKHUIZEN slaapcomfort CITY helemaal compleet! BOXSPRING VOORDEEL! ATLANTA Modern en strak vormgegeven. Kwaliteit, perfecte afwerking en uitstekend ligcomfort.

Nadere informatie

SALE MEGA 379,-ZWEEFDEURKAST ELLIS 199,- 899,- 1196,- Grandeur 2000 549,- 299,- POCKETVERING MATRAS MALMÖ 70 X 200 CM

SALE MEGA 379,-ZWEEFDEURKAST ELLIS 199,- 899,- 1196,- Grandeur 2000 549,- 299,- POCKETVERING MATRAS MALMÖ 70 X 200 CM MEGA S L A A P SALE 549,- 199,- 299,- POCKETVERING MATRAS MALMÖ 70 X 200 CM 379,-ZWEEFDEURKAST ELLIS 151 X 197 CM 3 hoogtematen: 197, 223 en 235 cm 9 breedtematen: 151 tot 350 cm 8 actuele kleuren leverbaar

Nadere informatie

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor

Slaap doet leven. nordisk. sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Slaap doet leven nordisk sov skandinavisk med revor. * (*) Scandinavisch Slapen met Revor Voor die gezellige winteravonden. #OCHTENdRITUEEL Mijn ochtendritueel? Genieten van de metamorfoses in mijn tuin,

Nadere informatie

V I N T A G E L E G E N D S AANKOOP 2014

V I N T A G E L E G E N D S AANKOOP 2014 VINTAGE LEGENDS AANKOOP 2014 1. KEUZE MATRAS De vintage collectie laat u volledig in de sfeer komen vansolor suntibero to ini to dolor sape volestiae nessect orupta imusant doluptas et et a Vintage dolo

Nadere informatie

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú

24.95 per m 2. Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara. Gratis gelegd!* Van 31.95 nú Jubileumactie! Laminaat Toronto & Ferrara Topkwaliteit laminaat verkrijgbaar in 7 kleuren, 8 mm dik. De extra brede plankdelen, met voelbare houtstructuur, hebben aan vier zijden Van 31.95 nú een v-voeg

Nadere informatie

OPRUIMING COUNTRY DREAM

OPRUIMING COUNTRY DREAM winter OPRUIMING COUNTRY DREAM Schitterende landelijke boxspring met knoopjes op hoofdbord. Uiteraard ook zonder knoopjes leverbaar. Set bestaande uit: 2 boxsprings van 28 cm hoog met pootjes, 2 gestoffeerde

Nadere informatie

sale Winterrrrr I595,- preston dreamcollectie Boxspring Easy korting gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,-

sale Winterrrrr I595,- preston dreamcollectie Boxspring Easy korting gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar vanaf 1995,- preston dreamcollectie Winterrrrr sale 2O% gratis topdekmatras! elektrisch verstelbaar Boxspring Easy 160x200 van 1995,- voor 1595,- 180x200 van 2118,- voor 1695,- 180x210 van 2243,- voor 1795,- Ook niet

Nadere informatie

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings

Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings Fris & fit ontwaken! Simmer boxsprings AVEK is al meer dan 85 jaar producent van comfortabele bedsystemen. Onze bedden worden met zorg en liefde in Friesland gemaakt, vanuit een lange traditie van ambachtelijk

Nadere informatie

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis.

SLAAPZEKER. slaapaanbiedingen. de slaapapp. Nog veel meer. Deze zomer is: 2.495,- Vlak, stofgr. 1. download hem nu gratis. Deze zomer is: SLAAPZEKER download hem nu gratis de slaapapp ZOMER favorieten! + Nog veel meer OptiSleep boxsprings Vanaf 2.495,- Vlak, stofgr. 1 slaapaanbiedingen Boxspring Lima Strak gelijnd hoofdbord,

Nadere informatie

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

wegdromen Dit najaar mag je: WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: wegdromen WIN een førss boxspring t.w.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel TijD VOOR EEN NIEUW MATRAS? U KRIJGT NU tot 100,- retour* bij

Nadere informatie

EXTRA HOGE. Wij vieren dit mee; aanbieding Pullman boxspring 599,- 160 en 180/200 of ,-

EXTRA HOGE. Wij vieren dit mee; aanbieding Pullman boxspring 599,- 160 en 180/200 of ,- 1 pers. v.a. Wij vieren dit mee; aanbieding Pullman boxspring 599,- EXTRA HOGE Pullman Silverline Premier en Excellence matrassen. Als beste getest door de consumentenbornd! Een boxspring van het topmerk

Nadere informatie

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring

Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring De vier in vogelvlucht Kiruna Unik Matras: 18 cm hoge matras met tonvormige veren, 7 comfortzones en keuze uit twee hardheden: soepel en stevig Kiruna Unik DeLuxe Matras: 20 cm hoge matras met een combinatie

Nadere informatie

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol

79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. Wol nieuws Slapen PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder een zuiver scheerwollen dekbed! z u i v er s c h e l p u ur ur wo Texelse Wol tu er De originele Texelse Wol dekbedden zijn puur en eerlijk, zuiver scheerwol

Nadere informatie

www.beddelicious.com BOXSPRINGS EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BOXSPRINGS EN MATRASSEN www.beddelicious.com BOXSPRINGS EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter

Auping Kiruna. Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring. Geen bed ventileert beter Auping Kiruna Scandinavisch slapen in een ventilerende boxspring Geen bed ventileert beter p. 02 Auping AVS spiraalbodem: de 80% open structuur draagt bij aan goede ventilatie 3D-breisel: voor goed lucht-

Nadere informatie

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed.

Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Boxspring 1927 Drielaags bedcomfort voor een aantrekkelijke prijs. Boxspring 1927 is een heerlijk comfortabel bed, waarop je helemaal tot rust komt. Samengesteld

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Wij helpen je bij het vinden van het juiste bed Original Boxspring met hoofdbord Dominica 15% voordeel op het Auping assortiment * * Zie achterkant van de folder voor de voorwaarden.

Nadere informatie

BOXSPRINGS. Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- ACTIE. Zie pag. 4-5 Caresse 5400

BOXSPRINGS. Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- ACTIE. Zie pag. 4-5 Caresse 5400 PAASSHOW MAANDAG 28 MAART BOXSPRINGS Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- CARESSE 4600 2850,- 1995,- Caresse 4600: complete boxspring bestaande uit: een gestoffeerd

Nadere informatie

robustaflex : designed by your body

robustaflex : designed by your body robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 1 2 robustaflex : designed by your body COLLECTIE 2013/2014 SAMENVATTING DE MATRASSEN Blz. 04 RF-Latex 4 Blz. 05 RF-Latex 7 Blz. 06 RF-Latex 12 Blz.

Nadere informatie

BEDDORAMA 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm

BEDDORAMA 1495.- Jubileum aanbieding 2495.- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis lengtemaat 210cm lekker slapen begint bij BEDDORAMA Jubileum aanbieding 60 jaar ervaring in boxsprings! elektrisch verstelbaar 24.- normaal 31,- 31,- 24,- Jubileum aanbieding gratis oplegmatras gratis trendy potenset gratis

Nadere informatie

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. Slaapvoordeel!

Twello Duistervoordseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info. Slaapvoordeel! Twello Duisterdseweg 54 Telefoon 0571-271526 Heerde Dorpsstraat 35 Telefoon 0578-691612 www.pijnappel.info Altijd Goed Slaapdeel! ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- LATTENBODEM ABS 1000 (ELEKTRISCH) 70/80/90

Nadere informatie

Auping M atch. Match London

Auping M atch. Match London Auping M atch Auping Match is kiezen voor een bed dat bij je past. Een bed met een duidelijke uitstraling die matcht met je persoonlijke wensen. Bewust voor mensen die op zoek zijn naar een bedmodel met

Nadere informatie

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel

WIN. WEgDroMEn. EEN FØRss Boxspring. T.W.v. 4645,-* Dit najaar mag je: 3695,- Førss boxsprings. Vanaf. * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Dit najaar mag je: WEgDroMEn WIN EEN FØRss Boxspring T.W.v. 4645,-* Førss boxsprings Vanaf 3695,- * Vraag naar de voorwaarden in de winkel Bot.indd 1 24-09-12 10:22 TIJd voor EEN NIEuW matras? U KriJgT

Nadere informatie

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton

Herfstdroomweken. 2 e matras. halve prijs * Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie Nieuw kleurenassortiment De nieuwe boxspring Boxton overtrek Sari Grey vanaf 69,- sprei derby off white 169,- nieuwe textiel collectie Match New York incl. spiraalbodems en matrassen VANAF 2.595,- Herfstdroomweken Kom naar de winkel voor de nieuwe bedtextielcollectie

Nadere informatie

De kracht van Mérens

De kracht van Mérens De kracht van Mérens Ontspannen ontwaken Goed, lekker en ontspannen slapen is belangrijk. Mensen slapen gemiddeld een derde deel van hun leven! Een goed en comfortabel bed is daarom essentieel. Goed slapen

Nadere informatie

voorjaars I595.- preston dreamcollectie elektrisch vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen...

voorjaars I595.- preston dreamcollectie elektrisch vanaf 2195.- een boxspring om van te dromen... sale voorjaars preston dreamcollectie Preston boxspring vlak Origineel Bonell boxspring. incl. HR comfortschuim topper. 7-zone pocketveer matras Geheel op massieve poten. 140x200 van 1195.- voor 795.-

Nadere informatie

SALE BEDDORAMA 15.- 49. 95 1295.- KOM NAAR ONZE 50% Elegance BOXSPRING 40% 30% Elegance winter DEKBED OP=OP! Veren KUSSEN SALE SALE.

SALE BEDDORAMA 15.- 49. 95 1295.- KOM NAAR ONZE 50% Elegance BOXSPRING 40% 30% Elegance winter DEKBED OP=OP! Veren KUSSEN SALE SALE. KOM NAAR ONZE 30% 40% 50% BEDDORAMA Elegance winter DEKBED Onder het Elegance winterdekbed heeft u het heerlijk behaaglijk warm. Uitermate soepel om u heen vormend en uitstekend geventileerd door de warmte

Nadere informatie

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN

www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN www.beddelicious.com BEDMODELLEN EN MATRASSEN BEDDELICIOUS s Nachts komt de wereld tot rust. Even stilte en ontspanning. Heerlijk slapen om alle ervaringen van de dag te verwerken. Heerlijk slapen om fris

Nadere informatie

City C iqu e AANKOOP 2014

City C iqu e AANKOOP 2014 City C i qu e AANKOOP 2014 BOXSPRING CONCEPT Met City Chique lanceert Van Landschoot een modern boxspringconcept dat erin slaagt om hoge kwaliteit en uitstekend slaapcomfort aan te bieden aan betaalbare

Nadere informatie

dromen 50% Maak je waar! Bedtextiel van bij Woonrijk Langedijk. boxsprings Rivièra Maison Kies je eigen kastenprogramma 2 e kussen korting

dromen 50% Maak je waar! Bedtextiel van bij Woonrijk Langedijk. boxsprings Rivièra Maison Kies je eigen kastenprogramma 2 e kussen korting bij Woonrijk Langedijk. Maak je dromen waar! 2 e kussen 50% korting Zie pagina 7 Boxspring Nordfjord 200 vanaf 1 99,- Zie pagina Bedtextiel van Rivièra Maison pag. 2 Kies je eigen kastenprogramma pag.

Nadere informatie

Auping Original boxspring. Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem

Auping Original boxspring. Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem Auping Original boxspring Fris wakker worden dankzij het unieke AVS systeem Nederlandse topkwaliteit en vakmanschap Een gezond en energiek leven begint met een goede nachtrust. Daarom werkt Auping al

Nadere informatie

Het beste slaapadvies

Het beste slaapadvies Het beste slaapadvies bij Slaapkenner Theo Bot! OptiSleep hoofdkussen actie! Nu twee voor 39,95 Keuze uit de mooiste boxspring-stoffen! pag.3 Ervaar het verschil met onze Zeven zekerheden: 1 Gegarandeerd

Nadere informatie

topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5

topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5 topmerken nu met maximale kortingen! 2010 week 5 uitsluitend topmerken allerbeste advies laagste prijsgarantie Goed slapen geeft meer energie en zorgt voor een fit lichaam en gezonde geest. In Scandinavische

Nadere informatie

OKHUIZEN 25,- 39, 1598,- Kom naar onze spectaculaire BOXSPRING. slaapcomfort. laatste we. Zomer dekbed. Jubileum aanbieding. Premiu m kwaliteit

OKHUIZEN 25,- 39, 1598,- Kom naar onze spectaculaire BOXSPRING. slaapcomfort. laatste we. Zomer dekbed. Jubileum aanbieding. Premiu m kwaliteit Kom naar onze spectaculaire Wij en ruimp! o laatste we ken! OKHUIZEN slaapcomfort Zomer dekbed In de zomer is het warm, erg warm, en vooral ook s nachts! Heerlijk zacht dekbedovertrek, praktisch strijkvrij!

Nadere informatie

MEGA WINTER SALE MEGA WINTER SALE 1999,- 349,- 39,- 129,- Boxspring SVEN elektrisch verstelbaar DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! 199,- nu: 45,- nu:

MEGA WINTER SALE MEGA WINTER SALE 1999,- 349,- 39,- 129,- Boxspring SVEN elektrisch verstelbaar DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! 199,- nu: 45,- nu: MEGA WINTER SALE ZWEEFDEURKAST ELLIS 151 X 197 X 67 CM 506,- nu: 349,- 2 HOOFDKUSSENS LILY 45,- nu: 39,- DE SCHERPSTE PRIJS VAN NEDERLAND! ELEKTRISCH VERSTELBAAR! 4 SEIZOENEN DEKBED ALEXIA 140X200 CM 199,-

Nadere informatie

2010 week 07-08. kijk & koop. zondag. Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit. is mijn. keuze... alle topmerken voor de laagste prijs!

2010 week 07-08. kijk & koop. zondag. Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit. is mijn. keuze... alle topmerken voor de laagste prijs! 2010 week 07-08 kijk & koop zondag Open zondag in uw regio? Zie achterzijde! kwaliteit is mijn keuze... alle topmerken voor Ubica Carré, eenvoud en schoonheid op z n best! Met de Carré boxspringcombinatie

Nadere informatie

Pullman Express NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! Ik verlang naar mijn. Waar comfort en voordeel samenkomen

Pullman Express NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! Ik verlang naar mijn. Waar comfort en voordeel samenkomen Pullman Express Waar comfort en voordeel samenkomen NU SUPERSCHERP GEPRIJSD! george mortimer pullman. luxe wagons. uniek veersysteem. american roots. the original. kies in 4 stappen uw eigen Pullman Express

Nadere informatie

Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt!

Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt! www.revor.be Revor-acties waar u best geen nachtje over slaapt! Kijk snel binnenin en ontdek onze unieke slaapcomfortacties: Norway boxspring en gratis bed Norway, gezond en stijlvol slapen. De Norway-boxspring

Nadere informatie

30% KORTING 855,- bij Caresse Boxsprings & More 2 GRATIS PREMIUM 1295,- VOORDEEL. Comfortschuim matrastoppers. Gestoffeerd hoofdbord

30% KORTING 855,- bij Caresse Boxsprings & More 2 GRATIS PREMIUM 1295,- VOORDEEL. Comfortschuim matrastoppers. Gestoffeerd hoofdbord bij Caresse Boxsprings & More Gestoffeerd hoofdbord 855,- VLAKKE UITVOERING 1295,- Elektrisch verstelbaar CARESSE 4600 2850,- 1995,- 7-zone pocketveer Caresse 4600: complete boxspring bestaande uit: een

Nadere informatie

sale prijs preston halve matras 22O,- preston dreamcollectie *bij preston basic vanaf Dikte 20 cm Afritsbare hoes

sale prijs preston halve matras 22O,- preston dreamcollectie *bij preston basic vanaf Dikte 20 cm Afritsbare hoes Dikte 20 cm preston Afritsbare hoes 2e matras summer halve prijs preston dreamcollectie *bij sale preston basic 22O,- Preston Basic Zeer goede matras met een afritsbare hoes, dus wasbaar en anti-allergisch

Nadere informatie

OKHUIZEN 39, 95 1295,- Kom naar onze spectaculaire 30% BOXSPRING. Wij ruimen op! slaapcomfort SUMMER SALE! Zijde Comfort Zomer dekbed

OKHUIZEN 39, 95 1295,- Kom naar onze spectaculaire 30% BOXSPRING. Wij ruimen op! slaapcomfort SUMMER SALE! Zijde Comfort Zomer dekbed Kom naar onze spectaculaire Wij ruimen op! OKHUIZEN slaapcomfort moerbei zijde j k p u u r n a t u u r l i Zijde Comfort Zomer dekbed Het natuurlijk koele zomerdekbed Zijde Comfort is ideaal voor de zomernachten.

Nadere informatie

WinterSale. gratis 2 I295,- preston dreamcollectie. comforel t.w.v. 70,- hoofdkussens. boxspring sheraton vlak. , al ruim 30 jaar slaapspecialist!

WinterSale. gratis 2 I295,- preston dreamcollectie. comforel t.w.v. 70,- hoofdkussens. boxspring sheraton vlak. , al ruim 30 jaar slaapspecialist! , al ruim 30 jaar slaapspecialist! preston dreamcollectie gratis 2 hoofdkussens comforel t.w.v. 70,- WinterSale boxspring sheraton vlak 1750,- I295,- Afgebeeld model 180x200 cm leverbaar 1665,- Sheraton

Nadere informatie

459,- nu: 299,- CAMELIA 70 X 200 CM. VLAK 140 x 200 cm van 1329,- voor 999,-

459,- nu: 299,- CAMELIA 70 X 200 CM. VLAK 140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- SUPER WINTER SALE 381,- nu: 269,- AMALIA 459,- nu: 299,- CAMELIA 452,- nu: 359,- BRONX 136 X 222 CM (BXH) 90,- nu: 70,- ARIANE TWEE STUKS 2659,- nu: 1999,- GRANDEUR 1000 ELEKTRISCH 160 X 200 CM KORTING

Nadere informatie

preston ream collectie 2O16 preston dreamcollectie

preston ream collectie 2O16 preston dreamcollectie preston ream collectie 2O16 preston dreamcollectie ons droomassortiment Alles over lekker slapen en uitgerust opstaan... inhoud Boxsprings Kasten Matrassen Bedtextiel Comfort 4 13 14 17 18 21 22 23 24

Nadere informatie

OKHUIZEN 79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! slaapcomfort. PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse.

OKHUIZEN 79.95. Slapen. Texelse. Wol. nieuws. een zuiver scheerwollen dekbed! slaapcomfort. PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder. Texelse. slaapcomfort nieuws Slapen OKHUIZEN PUUR EN NATUURLIJK SLAPEN... Onder een zuiver scheerwollen dekbed! z u i v er s c h e l p u ur ur wo Texelse Wol tu er De originele Texelse Wol dekbedden zijn puur en

Nadere informatie

WARM & KNUS. Warm wintervoordeel. 15% voordeel * 100% Auping. Deze winter is. www.auping.nl

WARM & KNUS. Warm wintervoordeel. 15% voordeel * 100% Auping. Deze winter is. www.auping.nl Deze winter is WARM & KNUS Warm wintervoordeel Winter. De dagen worden korter en kouder Toch ziet Auping er de voordelen wel van in. Zo wordt het nóg lekkerder om heerlijk in uw warme bed te liggen! Daarom

Nadere informatie

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE

ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE www.beddelicious.com NIEUW! ONZE MATRASSEN ONZE DROOM MIJN CODE Niemand is hetzelfde, waarom uw matras dan wel? Code is een nieuw en revolutionair matras. Met één druk op de knop stelt u de drie aanpasbare

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

BOXSPRINGS. Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- ACTIE. Zie pag. 4-5 Caresse 5400

BOXSPRINGS. Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- ACTIE. Zie pag. 4-5 Caresse 5400 BOXSPRINGS Lentevoordeel bij Caresse ER IS AL EEN CARESSE BOXSPRING VANAF E 1.095,- CARESSE 4600 2850,- Caresse 4600: complete boxspring bestaande uit: een gestoffeerd hoofdbord; 2 elektrisch verstelbare

Nadere informatie

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet

Auping Match. Maakt jouw stijl compleet Auping Match Maakt jouw stijl compleet Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match 06 Maakt jouw stijl compleet Auping nights, Better days 05 Wat maakt een Auping nacht zo bijzonder?

Nadere informatie

OKHUIZEN 25,- 19, Kom naar onze spectaculaire. slaapcomfort. Koel hoofdkussen Kapok. Pocketveringmatras Maxima. Zomer dekbed.

OKHUIZEN 25,- 19, Kom naar onze spectaculaire. slaapcomfort. Koel hoofdkussen Kapok. Pocketveringmatras Maxima. Zomer dekbed. Kom naar onze spectaculaire OKHUIZEN slaapcomfort Wij en ruimp! o *Matrassen *Boxsprings *Kussens *Bedtextiel *Dekbedden *Kasten *Comfortbedden *Ledikanten KOEL KUSSEN Koel hoofdkussen Kapok Normaal 35,Kapok

Nadere informatie

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,-

140 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 160 x 200 cm van 1329,- voor 999,- 180 x 200 cm van 1515,- voor 1199,- 180 x 210 cm van 1781,- voor 1339,- ARIANE 2 STUKS 80,- nu: 65,- CAMELIA 459,- nu: 299,- ENCINO 160 X 223 CM 696,- nu: 549,- LILY 4-SEIZOENEN DEKBED 90,- nu: 79,- GRANDEUR 1000 ELEKTRISCH 160 X 200 CM 2659,- nu: 1999,- 1000 KORTING 25% n

Nadere informatie

Profiteer nu volop van geweldige JUBILEUMACTIES!

Profiteer nu volop van geweldige JUBILEUMACTIES! Profiteer nu volop van geweldige JUBILEUMACTIES! Laminaat Florida Kwaliteitslaminaat met voelbare houtstructuur, aan twee zijden v-voeg en verkrijgbaar in vier dessins. 7 mm dik. Met 10 jaar garantie!

Nadere informatie

Geeft u deze prijskatern een tweede leven? Na gebruik in de papierbak a.u.b.

Geeft u deze prijskatern een tweede leven? Na gebruik in de papierbak a.u.b. A u p i n g C r i a d e b o x s p r i n g Auping introduceert met de Criade een nieuwe boxspring met herkenbare Auping signatuur. Een totaalconcept bestaande uit boxspringbodems, (gestoffeerde) matrassen,

Nadere informatie

Het beste slaapadvies

Het beste slaapadvies Het beste slaapadvies bij Slaapkenner Rademakers! OptiSleep hoofdkussen actie! Nu twee voor 39,95 Keuze uit de mooiste boxspring-stoffen! pag.3 Ervaar het verschil met onze Zeven zekerheden: 1 Gegarandeerd

Nadere informatie

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN

DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN DE ESSENTIE VAN HEERLIJK SLAPEN Hoe druk je dag ook was, in de bedden van Beka is het altijd heerlijk thuiskomen. Onze uitgekiende bedoplossingen trakteren je op de luxe die je verdient. Boxspring, hoofdbord

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! VOORDEEL. Auping, dé specialist in boxsprings! Er is nu al een Auping matras vanaf 420,-

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! VOORDEEL. Auping, dé specialist in boxsprings! Er is nu al een Auping matras vanaf 420,- Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping, dé specialist in boxsprings! Er is nu al een Auping matras vanaf 420,- Ontdek de Auping Better Days app! Het geheim van een Auping matras Ventilerende materialen zorgen

Nadere informatie

Auping Match. Maakt uw stijl compleet

Auping Match. Maakt uw stijl compleet Auping Match Maakt uw stijl compleet p. 02 Deze catalogus is gedrukt op 100% gerecycled papier. Na het lezen in de papierbak a.u.b. Inhoud Koninklijke Auping 04 Een Nederlands succesverhaal Auping Match

Nadere informatie

www.dematrassengigant.be Gentsesteenweg 357-359 - 9300 Aalst - Tel. 053 41 88 33 - Fax 053 41 88 31 E1978 Vaste vanaf E1199

www.dematrassengigant.be Gentsesteenweg 357-359 - 9300 Aalst - Tel. 053 41 88 33 - Fax 053 41 88 31 E1978 Vaste vanaf E1199 4 ERVARING TOT UW DIENST www.dematrassengigant.be BOXSPRINGS BEDDEN MAATKASTEN DRESSINGS LATTENBODEMS DEKBEDDEN Gentsesteenweg 357-359 - 9300 Aalst - Tel. 053 41 88 33 - Fax 053 41 88 31 Boxspring flex

Nadere informatie

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment *

15% Nieuw bed? Nieuwe Auping! voordeel. Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed. op het Auping assortiment * Nieuw bed? Nieuwe Auping! Auping Plaza helpt je bij het vinden van het juiste bed 15% op het Auping assortiment * * In de actieperiode van 18 juli t/m 30 augustus 2015. Vraag naar de voorwaarden in de

Nadere informatie

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS

Nieuw! HALVE PRIJS * M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series. NU 2 e MATRAS Nieuw! M Line introduceert de revolutionaire HYBRID Series SLOW MOTION NU 2 e MATRAS PRIJS * De perfecte combinatie van drukverdeling, ondersteuning en ventilatie. M Line en topsport NIEUW SLOW MOTION

Nadere informatie