Marjan van der Aart: Egbert Berenst: Nieske Ketelaar: Ties Zweers:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marjan van der Aart: Egbert Berenst: Nieske Ketelaar: Ties Zweers:"

Transcriptie

1

2

3 10 jaar buurtbudget

4

5

6

7

8 De Trisken Op basisschool de Tweespan in de Trisken is dankzij het buurtbudget een vrij speelterrein ontstaan.

9 Ook speelterreinen in de Trisken werden opgeknapt dankzij het buurtbudget. En bij buurtcentrum de Skammel werd een nieuw speeltoestel geplaatst.

10 DE FEANHOOP SPEELTOESTELLEN In 2003 is de kern van de Veenhoop opnieuw ingericht. Er zijn huizen gebouwd en een nieuw plein aangelegd. Deels is dit plein ingericht als parkeerterrein. In 2004 werd het andere gedeelte van het plein, voor de school, ingericht als veilige speelplaats voor kinderen. Hier werden houten speeltoestellen, met hulp van alle inwoners van de Veenhoop, gerealiseerd. De kinderen vinden het prachtig en er wordt dus heel wat afgespeeld op de toestellen. Niet alleen kinderen van de Veenhoop spelen daar, ook kinderen die ons dorp bezoeken. Natuurlijk vergen deze houten speeltoestellen onderhoud. Met het buurtbudget kunnen wij ieder jaar materialen aanschaffen om deze toestellen een grondige opknapbeurt te geven. PANNAKOOI Op de speelplaats is ook een voetbalveldje. Omdat er veel gevoetbald wordt, werd dit al snel een modderpoel. In 2009 werd er gestart met onderhandelen voor een pannakooi. Er werd gesproken met gemeente en provincie. Met hulp van subsidies, sponsoring Rabobank, buurtbudget en eigen bijdrage dorpsbewoners kon er in 2011 gestart worden met de uitvoering hiervan. Ook dorpsbewoners waren weer bereid om mee te helpen. In november 2011 was de pannakooi klaar en werd deze feestelijk geopend door Foppe de Haan. De kinderen kunnen nu weer naar hartenlust voetballen.

11 Pannakoai Kompenije nei 10 jier Buertbudzjet Pleatslik Belang

12 Goëngahuizen, 19 maart 2013 De bijdrage van Plaatselijk Belang Goëngahuizen aan het 10-jarig bestaan van het Buurtbudget is kort. In 2012 hebben we voor het eerst buurtbudget aangevraagd om ons 50-jarig bestaan te vieren. Na lang wikken en wegen hebben we besloten om een gezellige avond voor alle buurtbewoners te organiseren. Eerst werd de jubileumcommissie opgericht. Hiervoor meldden zich 5 enthousiaste mensen aan. Na avonden vergaderen werd men het eens over de invulling van de avond. Dit was niet zo eenvoudig want men moest rekening houden met de verschillende belangen(melktijden) en interesses. Mooie plannen met spelletjes en boottochten vielen helaas letterlijk in het water het was takkeweer! Gelukkig konden we uitwijken naar de schuur van de familie Huitema. Na een eerste borrel werd het Thais buffet gebracht en konden we smullen van heerlijk (HEET!!) eten. Voor de kinderen en de boeren was er natuurlijk patat en kipnuggets want het oude gezegde is nog steeds waar... Na het eten was het tijd voor speeches en bedankjes en wat herinneringen ophalen aan de oprichting van het Plaatselijk Belang. De jubileumcommissie had veel tijd gestoken in het maken van een ouderwets spelletje Ik hou van Holland/Friesland. Twee teams, mannen tegen de vrouwen, namen het tegen elkaar op. Omdat we ondertussen vele borrels en biertjes verder waren, weet niemand meer wie er heeft gewonnen. Maar leuk was het wel! De voetjes gingen al van de vloer terwijl de organisatie de uitgebreide karaokeinstallatie opzette. De barman had het verschrikkelijk druk, wat het karaokegebeuren zeer ten goede komt! We kunnen rustig stellen dat we niet veel verlegen buurtbewoners hebben Groot en klein deden enorm hun best! Er waren dan ook prachtige prijzen te winnen. Nadat we bijna alle liedjes die op de speellijst stonden hadden afgewerkt en iedereen schor was, verdwenen de kinderen naar bed of kroeg en was het tijd voor de nazit. De muziek ging wat zachter, de barman ging zelf ook aan het bier en kwam er gezellig bij zitten. Af en toe deed iemand nog een dansje en werd door de laatste nachtbrakers het leven op het platteland nog eens door genomen en iedereen was het er over eens: WE HEBBEN EEN PRACHTIGE BUURT! Beste mensen van de Gemeente Smallingerland: Hartelijk dank voor jullie bijdrage aan ons feest! Over 5 jaar hebben we weer een jubileum en kloppen we weer bij jullie aan. Met vriendelijke groet, Bestuur Plaatselijk Belang Goëngahuizen

13

14 Buurtbudget Houtigehage 10 jaar Van oud hout naar Houtigehaagster bos, met jeugdbos, fruithof en heideveld. Wandelpaden, zitbanken en vijver Gereedschap en grasmaaier voor het onderhouden van het bos en de tuin rondom t Waldhûske Skoallewyk 10 Eén zitbankje bij t Waldhûske en twee in het parkje bij het standbeeld Wandelpaden en toegangshekken in het Houtigehaagster Bosk Informatie borden bos en Blauwe Dobbe Picknicktafel voor wandelaars en fietsers, gemaakt door sociale werkplaats Website voor informatie over ons dorp Verlichting bomen en straat bij standbeeld Meubels van steigerhout, pelletkachel en zitbankjes bij panneveld Verlichting rondom t Waldhûske en nabijgelegen parkeerterrein Vissteiger en paden Blauwe Dobbe Het Buurtbudget betekent voor ons: 10 jaar eigen ideeën, keuzes maken, deze uitwerken, gezamenlijk realiseren en hierdoor een leefbaar dorp!

15

16

17 10 jaar Buurtbudget in Opeinde een selectie van gerealiseerde projecten: Een zwaluwentil aan de Wytze Brandsmaloane Nieuwe speeltoestellen aan de Reinder de Vriessingel Een dorpswapen en een dorpsvlag voor alle inwoners van Opeinde Een informatiebord met tijd-temperatuur display aan de Kommisjewei krokussen aan de Kanaelsloane Recreatiestrand It Baaijersplak bij de Leijen opgeknapt

18 HEA. ÂLDEGEA!! Door de jaren heen heeft Aldegea heel wat aanvragen Buurtbudget gedaan, die ook gehonoreerd zijn. Hieronder een opsomming: Kunstobject In 2010 is het Kunstwerk Steentijd voor een groot deel uit het Buurtbudget bekostigd. Samen met een bijdrage van Plattelandsprojecten Zuidoost Fryslân is dit kunstwerk gerealiseerd en tijdens de Dei fan Kultuer op ludieke wijze onthuld. Evenemententerrein Vorig jaar hebben we ons evenemententerrein van Oudega laten draineren en egaliseren en zijn er twee mini-doeltjes geplaatst. Nu kan de jeugd van Oudega hier naar hartenlust voetballen. Entree Oudega Buurtvereniging Aldegea-East (o.a. Sânbuorren/Achterwei) heeft het Buurtbudget aangevraagd om de entree van Oudega op te knappen en te verfraaien. Het toegekende budget blijkt niet voldoende om de entree aan een totale metamorfose te onderwerpen, maar het begin is er. Woonhof Buurtvereniging De Deelen heeft een bijdrage gevraagd en ontvangen om een woonhofje aldaar op te knappen met bestrating en groen. Ook deze aanvraag is gehonoreerd. Bernewille Buurtvereniging De Reidplûmen bedacht een inrichtingsplan voor speeltoestellen in hun buurt. Er wordt naar hartenlust gespeeld door met name de omwonende jeugd. Niet voor niets heet het speelparkje dan ook Bernewille. Dierenverblijf Het afgelopen voorjaar was het opknappen van het dierenverblijf in het Albert Faber Parkje aan de beurt. De slootkant is omgetoverd tot een prachtige vijver en er zijn nieuwe planten en boompjes geplaatst, inclusief een keien-formatie. Parkpad De laatste aanvraag, per 1 oktober 2012, hebben we ingediend om het schelpenpad in het Albert Faber Parkje weer in ere te herstellen. Door overwoekering van gras was dit pad bijna verdwenen. Fokke Wietske Paed Het Fokke Wietske Paed, een schelpenpad met knotwilgen even buiten het dorp, is vorig jaar ook verbreed, zodat ook de recreanten met een scootmobiel en mensen met een kinderwagen dit prachtige ommetje kunnen maken. Uit bovenstaande blijkt duidelijk dat er door ons dankbaar gebruik gemaakt wordt van het Buurtbudget, maar dat ook steeds meer buurtverenigingen in Oudega een aanvraag doen!

19

20 * het Zuid 9 B, 9203TA Drachten * tel Ryanne zong Eltse Grins foarby Nieske Ketelaar onthult het 1 e paneel Wij hebben in 2012 als Pleatslik Belang it Súd, de belangenvereniging voor Zuid Drachten, gebruik gemaakt van het buurtbudget van de gemeente Smallingerland, om ons plan voor een aantrekkelijke loop- en fietsroute door ons gebied te kunnen realiseren. In samenwerking met Smelnes Erfskip zijn we de geschiedenis van dit gebied ingedoken om zo drie informatiepanelen te kunnen maken. Vergezeld van bankjes en een picknicktafel zijn die op de route geplaatst, waarna er een feestelijke opening plaats vond door wethouder Nieske Ketelaar. Bedankt gemeente Smallingerland!

21 Dorpsbelang Rottevalle Het buurtbudget heeft de afgelopen 10 jaar zeker bijgedragen aan de leefbaarheid van ons dorp. Een paar voorbeelden Een picknicktafel bij een speeltuintje, zodat ouders een oogje in het zeil kunnen houden. Voor de oudere jeugd een tafeltennistafel. Aanschaf van computers voor een computerleercentrum voor ouderen. De computers worden ook gebruikt voor de jaarlijkse LAN-party voor de jeugd. De plattegrondkasten (twee stuks) zijn voor een deel gefinancierd uit het buurtbudget. Bankjes om te genieten van het weidse uitzicht.

22

23

24

Bijlage 1: Aanvragen in het kader van buurtbudget 2014 (tweede ronde)

Bijlage 1: Aanvragen in het kader van buurtbudget 2014 (tweede ronde) Bijlage 1: Aanvragen in het kader van buurtbudget 2014 (tweede ronde) De 21 aanvragen: 1. De Swetten, bewoners de Utwyk: willen graag een bijdrage voor uitbreiding (wip, veerelement en draaitol) van de

Nadere informatie

Het team van O.B.S Op e Dobbe te Hallum wil een betere uitstraling geven aan de school. Een uitstraling die al in de school heerst.

Het team van O.B.S Op e Dobbe te Hallum wil een betere uitstraling geven aan de school. Een uitstraling die al in de school heerst. Openbare basisschool Op e Dobbe te Hallum zoekt sponsors om het schoolplein op te knappen. Is dat dan nodig zult u denken.lees verder en ontdek het hoe en waarom dit te realiseren. Noodzaak vanuit de kinderen:

Nadere informatie

Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor.

Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor. zaterdag, 26 september 2015 17:15 FEESTELIJKE OPENING SKERNE WIBE EN HET DORPSPLEIN Zaterdagmiddag 2 uur, de dorpsomroeper en de kinderen zijn er klaar voor. De kinderen natuurlijk in hun zelfgemaakte

Nadere informatie

Groene in Badhoevedorp-Oost. ideen voor een groen Badhoevedorp Els Verkaik, februari 2018

Groene in Badhoevedorp-Oost. ideen voor een groen Badhoevedorp Els Verkaik, februari 2018 Groene in Badhoevedorp-Oost ideen voor een groen Badhoevedorp Els Verkaik, februari 2018 Groen voor verbeteren leefbaarheid Omlegging A9 heeft veel invloed op leefbaarheid en groenvoorziening Badhoevedorp

Nadere informatie

Opening en maken muziek instrumenten 11.00-12.00 uur Door het dorp optocht 12.00-13.00 uur Jeugdsoos peinderparkje en speelveld erachter

Opening en maken muziek instrumenten 11.00-12.00 uur Door het dorp optocht 12.00-13.00 uur Jeugdsoos peinderparkje en speelveld erachter Overzicht van de Kinderspul activiteiten in 2013 Contactpersoon MOS Ina Lamens tel.515598 i.lamens@mosweb.nl Opeinde 14-08-13 10.00-11.00 uur Jeugdsoos peinderparkje en speelveld erachter Opening en maken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen,

NIEUWSBRIEF. april 2019 BOUW. Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Lieve vrienden van St. Zo Mooi Wonen, Voor jullie ligt de 7 e editie van de nieuwsbrief over de ontwikkelingen rondom ons woonhuis. De oplevering was begin april een feit en de meeste bewoners zijn inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Juni 2011 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Jeanette Boek - Hessel Boersma - Herbert

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt Januari 2013 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Trientje Poelstra - Hessel Boersma

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2012.

Nieuwsbrief oktober 2012. Nieuwsbrief oktober 2012. Uitbreiding Dorpshuis Us Gebou. Een subsidieverlening van de gemeente Littenseradiel voor de uitbreiding van ons dorpshuis met een oefenruimte voor de fanfare Oranje en de brassband

Nadere informatie

Niet in slaap vallen hoor!

Niet in slaap vallen hoor! Niet in slaap vallen hoor! Marcus 13: 33-37: Dierenversie Geïllustreerd door: 30 november 2014 Maria Koninginkerk Baarn 2 De oude leeuw heeft vakantieplannen. Dat vertelde hij vanmorgen aan alle dieren:

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 07 juni 2019 190607 volgnr 35 nrme3231nr0volgnummer

Nadere informatie

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte

Kwaliteitshandboek. onderhoud openbare ruimte Kwaliteitshandboek onderhoud openbare ruimte 2014 Voorwoord De openbare ruimte is een verzamelnaam voor plekken die we allemaal gebruiken. Bijvoorbeeld straten, parken, pleinen en voet- en fietspaden.

Nadere informatie

De Troon 1 van 5 "De Waterdrager". "Troon bij de Vijver"

De Troon 1 van 5 De Waterdrager. Troon bij de Vijver De Troon 1 van 5 De gebeurtenis die aanleiding gaf tot de start van het project "Troon bij de Vijver" was er helaas een die je het liefst meteen zou willen vergeten. Vanaf 2002 had een bronzen beeld van

Nadere informatie

Dorpsvisie Adorp:Duurzaam op weg in 't Reitdiepdal Toelichting op aanvraag Leefbaarheidssubsidie Landschapsbeheer Groningen

Dorpsvisie Adorp:Duurzaam op weg in 't Reitdiepdal Toelichting op aanvraag Leefbaarheidssubsidie Landschapsbeheer Groningen Pagina 1 van 5 Dorpsvisie Adorp:Duurzaam op weg in 't Reitdiepdal Toelichting op aanvraag Leefbaarheidssubsidie Landschapsbeheer Groningen In 2014 heeft Dorpsbelangen Adorp een dorpsvisie gepresenteerd

Nadere informatie

BETREFT: VERANTWOORDING LEEFBAARHEIDSINITIATIEVEN 2014.

BETREFT: VERANTWOORDING LEEFBAARHEIDSINITIATIEVEN 2014. , 30 maart 2015 BETREFT: VERANTWOORDING LEEFBAARHEIDSINITIATIEVEN 2014. Geachte A.Franssen-Visbeen, Naar aanleiding van uw brief op 6 januari 2015, legt Dorpsraad verantwoording af voor de ontvangen subsidie

Nadere informatie

BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016

BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016 BELEID WIJKGERICHTE BIJDRAGE 2016 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 1.1 Aanleiding... 2 1.2 Kernwaarden... 2 2. Beleid Wijkgerichte bijdrage... 3 3. Leefbaarheidsfonds... 5 Bijlage 1: Aanvraagformulier Leefbaarheidsfonds...

Nadere informatie

Na de zomer krijgt het Albert Faberparkje een aantal nieuwe speeltoestellen. De jeugd is er blij mee en maakt er meteen gebruik van.

Na de zomer krijgt het Albert Faberparkje een aantal nieuwe speeltoestellen. De jeugd is er blij mee en maakt er meteen gebruik van. Jaarverslag 2014 We beginnen 2014 op 1 januari met veel vernielingen: er zijn verschillende bellobakken die oudjaarsnacht niet overleven en ook het straatnaambordje aan het Jonkerslaantje is weg. Dorpsbelang

Nadere informatie

Het nieuwe jaar. Na twaalven gingen veel mensen de straat op. Nieuwjaar

Het nieuwe jaar. Na twaalven gingen veel mensen de straat op. Nieuwjaar Het nieuwe jaar Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links

Nadere informatie

Projectplan Muziekkoepel Godlinze

Projectplan Muziekkoepel Godlinze Projectplan Muziekkoepel Godlinze Vereniging Dorpsbelangen Godlinze Hoofdweg 10 9908 PB Godlinze www.godlinze.com secretariaat@godlinze.com 0596-581627 06-20167786 Ingeschreven bij de KvK nr. 02070101

Nadere informatie

Beleidsplan Vereniging Plaatselijk Belang Kollum Periode: Kamer van Koophandel inschrijfnummer: Fiscaal nummer:

Beleidsplan Vereniging Plaatselijk Belang Kollum Periode: Kamer van Koophandel inschrijfnummer: Fiscaal nummer: Beleidsplan Vereniging Plaatselijk Belang Kollum Periode: 2015-2019 Kamer van Koophandel inschrijfnummer: 40000352 Fiscaal nummer: 8063.17.802 Inleiding De Vereniging Plaatselijk Belang Kollum vertegenwoordigt

Nadere informatie

Voor"u"ligt"onze"vrucht"van"2,5"jaar"natuurlijk"samenwerken"in"de"tuin"van"de"Rudolf"Steinerschool."

Vooruligtonzevruchtvan2,5jaarnatuurlijksamenwerkenindetuinvandeRudolfSteinerschool. Vooruligtonzevruchtvan2,5jaarnatuurlijksamenwerkenindetuinvandeRudolfSteinerschool. Ditboekwerkjeisontstaanuitdebehoefteomonzerijkeervaringeninwoordenbeeldvastteleggen alsnaslagwerkvooranderen,vooroudersdiestraksonzetaakovernemenenvooronszelf.

Nadere informatie

Bewonersavond Koggepark

Bewonersavond Koggepark Bewonersavond Koggepark Woensdag 22 April Aanwezig: 17 bewoners, directeur Digitalis, De Stek, Mooizogoedzo, De Schoor Historie Koggepark Monique van Zandwijk, directeur basisschool de Digitalis startte

Nadere informatie

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN

OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN OP BEZOEK BIJ OMA TOBBEN Groep 6a De spreekbeurt: De spreekbeurt op school vond ik al erg leuk. Toen wist ik al dat dit de leukste spreekbeurt van het jaar werd. Yanoux Ik vond de spreekbeurt van Ellis

Nadere informatie

Van R. Pitlo Verzonden Referentie Kenmerk Z-18944/WS/UIT Datum 20 juli 2015 Pagina 1 van 3 Bijlage(n)

Van R. Pitlo Verzonden Referentie Kenmerk Z-18944/WS/UIT Datum 20 juli 2015 Pagina 1 van 3 Bijlage(n) Van R. Pitlo Verzonden Referentie Kenmerk Z-18944/WS/UIT-24546 Datum 20 juli 2015 Pagina 1 van 3 Bijlage(n) Onderwerp uitslag ontwerpkeuze speelplek 1 Duivenvoordelaan Geachte heer, mevrouw, Onlangs heeft

Nadere informatie

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013.

LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. LEREN VOOR EEN BETERE TOEKOMST Augustus 2013. Hallo allemaal, In deze nieuwsbrief onze mooie ervaringen van onze reis van 7 juni tot en met 15 juni. Een speciale reis, omdat in deze week de twee nieuwe

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs

Openbare basisschool voor Daltononderwijs Openbare basisschool voor Daltononderwijs De Meern, 23 december 2016 Welkom op de Apollo 11! Welkom Giulia Verhagen, Valentijn Del Tin en Shahin Falahi Firouzi. We wensen jullie een hele fijne tijd op

Nadere informatie

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands.

De nacht fan Bitgum. De Nacht, inmiddels een begrip van zo n 33 jaar, in de drie dorpen en omgeving. Met zowel gerenommeerde, als aanstormende bands. Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang AED info Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief

Nadere informatie

100-jarig bestaan Openbare Lagere School Oosterwierum.

100-jarig bestaan Openbare Lagere School Oosterwierum. 1973 100-jarig bestaan Openbare Lagere School Oosterwierum. 11 augustus 1973 Friesch Dagblad Leeuwarder Courant 100-jarig bestaan Openbare Lagere School Oosterwierum. Friesch Dagblad Leeuwarder Courant

Nadere informatie

Foto-expositie: Lievelingsplekken in een wijk die geen probleemwijk is

Foto-expositie: Lievelingsplekken in een wijk die geen probleemwijk is Foto-expositie: Lievelingsplekken in een wijk die geen probleemwijk is Kaalslag en de boomhut Deze foto laat veel zien. Ten eerste de wil van bewoners om met elk stukje materiaal dat ze kunnen vinden een

Nadere informatie

Enspijks Kwartaaltje 4 Augustus 2010

Enspijks Kwartaaltje 4 Augustus 2010 Enspijks Kwartaaltje 4 Augustus 2010 Beste inwoners en bewonderaars van Enspijk. Hierbij ontvangt u de 4e nieuwsbrief die u op de hoogte brengt van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in Enspijk. Het

Nadere informatie

Vrijwilligersavond. Zoals op de eerste foto te zien was, werd iedereen bij binnenkomst in een overal gestoken. Daarna op de foto en...

Vrijwilligersavond. Zoals op de eerste foto te zien was, werd iedereen bij binnenkomst in een overal gestoken. Daarna op de foto en... Begin pagina English page Engelum Geschiedenis Dorpsfoto's Kerkklokken Bewoners Dorpsbelang Verenigingen Jeugdclub De oude doos Woningaanbod Sponsors K.v.Sla Raak Museum Fietsroute Links Archief Redactie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 September 2015

Nieuwsbrief 6 September 2015 Stichting In de Wingerd Gezinshuis In de Wingerd Hullenweg 6 Hullenweg 6 8191 LB Wapenveld 8191 LB Wapenveld secretarisindewingerd@gmail.com 038-3376189 www.indewingerd.nl indewingerd@gmail.com www.indewingerd.nl

Nadere informatie

gebrouwen en nog veel meer!

gebrouwen en nog veel meer! 2 Fantaziehuiskrant november 2013 Inleiding: De afgelopen vier maanden hebben we weer van alles meegemaakt op het Fantaziehuis, in deze krant kun je lezen wat er zoal gebeurde! In de zomermaanden hadden

Nadere informatie

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008

Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 Nieuwsbrief uit de schatkist van de Taborschool. 1 september 17 oktober 2008 WELKOM ALLEMAAL! Blind Vertrouwen Evenwaardig Op maandag 1 september begonnen we er weer aan. Van harte welkom aan alle kinderen,

Nadere informatie

UITVOERINGSPLAN

UITVOERINGSPLAN Project Onderwerp Uitvoeringsplan speelplaatsen gemeente Aalten Toelichting Uitvoeringsplan Bredevoort UITVOERINGSPLAN 2016-2017 In juni 2017 is in Bredevoort een informatiebijeenkomst en een buurtwandeling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Opknappen wijk Vogelweide. vragen en antwoorden

Opknappen wijk Vogelweide. vragen en antwoorden Opknappen wijk Vogelweide vragen en antwoorden Vogelweide is toe aan groot onderhoud, denk daarbij aan zaken als het vervangen van de riolering en het ophogen van de straat. Het uitvoeren van groot onderhoud

Nadere informatie

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren

Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen. Claudia van Loveren Leefbaarheid in de Fruithof Biddinghuizen Claudia van Loveren Ik weet nog goed dat er tijdens de modernisering van onze woningen in 2007, in de Flevopost een prijsvraag stond van de gemeente en Oost Flevoland

Nadere informatie

Dorpsbelang vindt het belangrijk haar leden op de hoogte te houden. Waar houden we ons momenteel mee bezig?

Dorpsbelang vindt het belangrijk haar leden op de hoogte te houden. Waar houden we ons momenteel mee bezig? D o r p s b e l a n g Exmorra sinds 1957 NIEUWS van het DORPSBELANG EXMORRA Dorpsbelang vindt het belangrijk haar leden op de hoogte te houden. Waar houden we ons momenteel mee bezig? Kerstboom: U hebt

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL MEI 2012 NR. 359 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 GAGELLOOP 2012 4 MEDEDELINGEN UITNODIGING 5 VERJAARDAGEN 6 PAASMIDDAG 7 SPEELTUIN 8 ADRESSEN AGENDA MEI 2012 nr. 359 COLOFON

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

Onze Binnentuin Plein Koningspage, Kannenburg, Zandkever, Meikever

Onze Binnentuin Plein Koningspage, Kannenburg, Zandkever, Meikever Onze Binnentuin Plein Koningspage, Kannenburg, Zandkever, Meikever Plan van aanpak Deventer Wijkaanpak, wijk 5 Deventer, november 2009 1. Waarom? doel Het plein tussen de vier straten moet weer een ontmoetingsplek

Nadere informatie

Dit uitvoeringsplan geeft de hoofdlijnen aan voor de komende 10 jaar aan (2016-2025).

Dit uitvoeringsplan geeft de hoofdlijnen aan voor de komende 10 jaar aan (2016-2025). Uitvoeringsplan Dit uitvoeringsplan geeft de hoofdlijnen aan voor de komende 10 jaar aan (2016-2025). Activiteiten Waar ontwikkelingen zich voordoen wordt rekening gehouden met de normen uit het beleidsplan.

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 18 juli 2018 no. 452 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderraad is de afgelopen tijd erg druk geweest met de voorbereidingen voor het nieuwe plein. Afgelopen

Nadere informatie

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni

Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni Meedhuizen Verwerking vragenlijst op de Droomavond 19 juni 29-06-2018 Vragenlijsten Veiligheid - voetganger pag. 6 - fietser - automobilist Parkeren pag. 12 Groen pag. 16 Routes en Toegankelijkheid pag.

Nadere informatie

Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf

Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf Samenvatting Omgevingsvisie Weststellingwerf Inleiding Weststellingwerf heeft het afgelopen jaar hard gewerkt aan een omgevingsvisie. De omgevingsvisie gaat over de toekomst van onze gemeente en is daarom

Nadere informatie

Wat is een vlinderidylle?

Wat is een vlinderidylle? M E M O Datum: 7 november 2016 Onderwerp: Vlinderidylles in de gemeente Gilze en Rijen De Vlinderstichting heeft, samen met de Nederlandse Bijenhouders Vereniging (NBV) en financieel gesteund door de Postcodeloterij,

Nadere informatie

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer,

Doelstelling. Voorwoord. Bestuur. Geachte lezer, Jaarverslag 2013 Honselersdijk Voorwoord Geachte lezer, Dit is het jaarverslag van de Stichting mijn huis in Ipauratu over het jaar 2013. Hierin vindt het verslag van de activiteiten die wij hebben uitgevoerd

Nadere informatie

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten?

Interviews: Wat is je naam? Marjolijn Zoodsma. Hoe oud ben je? 14 jaar. Wat wil je later worden? Hotel manager. Wat is je lievelingseten? Kamp in Bakkeveen! Afgelopen weekend zijn we met 37 kinderen en 10 leiders naar een kampeerboerderij in Bakkeveen geweest. We vertrokken vrijdagmiddag om half 5 vanaf de parkeerplaats bij het korfbalveld.

Nadere informatie

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein

BOEM Nummer: 328 APRIL Het schoolplein BOEM Nummer: 328 APRIL 2016 Inhoud: Mededeling van directie: Schoolplein, TSO(Tussen Schoolse Opvang) Andere schooltijden, Grootte van de school en vakantierooster. Een robot in de groep van Tessa Klassenbal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Doelen en beoogde resultaten van de plannen van Herxen.

Doelen en beoogde resultaten van de plannen van Herxen. Doelen en beoogde resultaten van de plannen van Herxen. Eenmalige budgetten voor onderwerpen die op korte termijn kunnen starten. De verschillende werkgroepen hebben eenmalig een budget aangevraagd en

Nadere informatie

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k.

Wonen in Rotterdam Noord. Tak van Poortvlietstraat 17b. Interesse? Ik verkoop het huis zelf! 159.000 149.000 k.k. TE KOOP Tak van Poortvlietstraat 17b 159.000 149.000 k.k. Wonen in Rotterdam Noord Licht en ruim appartement van 85m² met 2 slaapkamers en bijkeuken in Rotterdam Noord. Balkon op het zuiden met uitzicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt December 2011

Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt December 2011 Nieuwsbrief Dorpsbelang Froubuurt December 2011 Even voorstellen; - Wietske van der Veen (voorzitter) - Ruurd Tadema (secretaris) - Jan van der Plaats (penningmeester) - Hessel Boersma - Herbert van der

Nadere informatie

Aanleg jeu-de-boules baan Elsloo. Buurtvereniging Eiken-Horst-Laan. mogelijk gemaakt door een subsidie van het Fonds Ooststellingwerf

Aanleg jeu-de-boules baan Elsloo. Buurtvereniging Eiken-Horst-Laan. mogelijk gemaakt door een subsidie van het Fonds Ooststellingwerf Aanleg jeu-de-boules baan Elsloo Buurtvereniging Eiken-Horst-Laan mogelijk gemaakt door een subsidie van het Fonds Ooststellingwerf Realisatie: 2015-2016 1 Inhoudsopgave: 1. Algemene info over dorp en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal!

NIEUWSBRIEF. december 2018 BOUW. Hallo allemaal! Hallo allemaal! Voor jullie ligt dan eindelijk de 4 e editie van de nieuwsbrief van Stichting Zo Mooi Wonen over de ontwikkelingen betreffende de realisatie van het woonhuis voor 12 jongeren met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nummer 11, juli 2018 AGENDA JULI 3 Musical groep 8 4 Studiedag team, leerlingen vrij 5 Oudergesprekken op middag 10 Oudergesprekken op middag en avond 12 Rapport 2 mee 13 Schoolreisjes groepen 4, 5, 6

Nadere informatie

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE

UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE UW BRUILOFT: SFEERVOL en ONGEDWONGEN GENIETEN BIJ FEEL GOOD TENTEVENT OP LANDGOED PIJNENBURG IN LAGE VUURSCHE Dag bruidspaar, Hartelijk dank voor uw interesse in buitengewoon trouwen bij Feel Good TentEvent,

Nadere informatie

ONZE HUNZE. projectendocument

ONZE HUNZE. projectendocument ONZE HUNZE projectendocument In dit document staan de uitgewerkte project ideeën voor Onze Hunze samengevat. De ideeën zijn uitgewerkt door de regiegroep Onze Hunze Gieterveen* nav een bijeenkomst en veldbezoek.

Nadere informatie

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte Workshop Hoofdstraat, stegen en parkeerpleinen

Kwaliteitsimpuls openbare ruimte Workshop Hoofdstraat, stegen en parkeerpleinen Kwaliteitsimpuls openbare ruimte Workshop Hoofdstraat, stegen en parkeerpleinen Ruimte voor initiatieven Workshop 29 november 2017 Groen en licht op parkeerplein Kindvriendelijke parkeerpleinen Steegjes

Nadere informatie

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant!

Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! Hallo Waterkrant lezers, Welkom bij het tweede deel van De Waterkrant! We zijn aangekomen in het jaar 2016 en willen graag terugkijken naar wat de kinderen de afgelopen periode gedaan hebben. Ook deze

Nadere informatie

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia.

Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Speciale editie December 2015 Nummer: 005 Barbara Foundation The Gambia Een beter leven voor de kinderen in Gambia Een terugblik op (bijna) twee jaar Barbara Foundation The Gambia. Het is alweer jaren

Nadere informatie

TE KOOP. Heechfinne K.K AE Akkrum. Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg. Leechein CL Akkrum

TE KOOP. Heechfinne K.K AE Akkrum. Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg. Leechein CL Akkrum TE KOOP 139.000 K.K. Makelaar & Taxateur Wieb Zandberg Leechein 4 8491 CL Akkrum 0566-650070 info@wiebzandberg.nl Heechfinne 49 8491 AE Akkrum Dank voor uw aanvraag! belangstellenden, Hierbij krijgt u

Nadere informatie

verde vistaplas zoeterwoude Een bijenidylle met speeleilanden

verde vistaplas zoeterwoude Een bijenidylle met speeleilanden verde vistaplas zoeterwoude Een bijenidylle met speeleilanden huidige situatie verdiepte A4 aan zijde van Hoge Rijndijk Luchtfoto: Joop van Houdt luchtfotografie concept Verde vistaplas Een bijenidylle

Nadere informatie

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager

Dagelijks een ronde lopen door bewoners in gesprek gaan met voetballende jongeren, eventueel melding maken naar politie en wijkmanager J A A R P L A N 2 0 1 3 2 0 1 4 Thema Jongeren Vermindering overlast voetbalveld Frankenskamp Werkgroep Jeugd: Delia Brouwer Verantwoordelijke Vermindering overlast Vervangen van de metalen omheiningen

Nadere informatie

Beeldvisie Bergharen. Juli 2011

Beeldvisie Bergharen. Juli 2011 Beeldvisie Bergharen Juli 2011 Leefbaarheidsgroep Bergharen t.a.v. dhr K. Schwillens Commissie Ruimtelijke Kwaliteit Bergharen Arnhem, 7-7-2011 Onderwerp Uw referentie Onze referentie Beeldvisie Bergharen

Nadere informatie

Onze kiwi plant bloeit dit jaar uitbundig. Ben erg benieuwd of hij zo zelf bestuivend is als ze zeggen!

Onze kiwi plant bloeit dit jaar uitbundig. Ben erg benieuwd of hij zo zelf bestuivend is als ze zeggen! Bergbewoners De lammeren doen het goed. Ze genieten volop van de hoop klei die werd opgeworpen toen we de ganzenvijver hebben laten graven. Een prachtig speelterrein. 1 mei, de dag van de arbeid, is een

Nadere informatie

Hoofdsponsor pakketten

Hoofdsponsor pakketten Hoofdsponsor pakketten Sponsorcommissie v.v. Blauw Wit 81 Email: sponsorcommissie@blauwwit81.nl Website: Inhoudsopgave 1 Voorwoord: Verleden, Heden en Toekomst van Blauw Wit '81... 3 2 Algemene informatie...

Nadere informatie

Dames en heren, beste leden van Dahliavereniging Almelo,

Dames en heren, beste leden van Dahliavereniging Almelo, Toespraak bij de Nationale Kampioenschappen Dahliakweken door Commissaris van de Koningin drs. Ank Bijleveld-Schouten op 1 september om 19:30 te Ootmarsum Dames en heren, beste leden van Dahliavereniging

Nadere informatie

WAT IS DE IDENTITEIT VAN SMALLINGERLAND?

WAT IS DE IDENTITEIT VAN SMALLINGERLAND? WAT IS DE IDENTITEIT VAN SMALLINGERLAND? Gemeente Smallingerland September 2018 HOE ZIE JIJ SMALLINGERLAND? #ditissmallingerland www.ioresearch.nl COLOFON Uitgave I&O Research Piet Heinkade 55 1019 GM

Nadere informatie

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta

juni 2012 opening 4 tuinkassen Tiracancha-Alta Gelukkig... hebben we van niemand een mail ontvangen met de vraag of we nog wel iets aan het doen zijn, hier in Peru. Want het duurde even. Maar hier zijn we dan weer met een update over de moestuinen,

Nadere informatie

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord

Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Dorpsraad komt naar je toe.. Bezoek Centrum-Noord Zaterdag 6 mei 2017 1 Algemeen Op zaterdag 6 mei heeft de Dorpsraad een bezoek gebracht aan het centrumnoord, het gebied is begrensd door de Hoofdweg,

Nadere informatie

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk Resultaten atelier 2 oktober 2009 A1-1 Bouwen aan het Robert Scottplein, maar niet te hoog (maximaal 3 lagen). Bouwen aan de Jan van Galenstraat maximaal 5 lagen met parkeren. Let op rust in de buurt.

Nadere informatie

ONDERZOEKSRAPPORT MAART 2008

ONDERZOEKSRAPPORT MAART 2008 ONDERZOEKSRAPPORT MAART 2008 CONTENT IN MOTION NO LIMITS 1 ONDERZOEKSRAPPORT MAART 2008 CONTENT IN MOTION 2008 MARTIJN VAN DER VOORT (TEAMLEIDER) PATRICK VAN WATTUM (ASS. TEAMLEIDER, NOTULIST) NOUSKA VAN

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth

Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Nieuwsbrief Vrienden van Elisabeth Beste vrienden en vriendinnen, EDITIE 7, november 2012 De koude dagen staan weer voor de deur. Maar de heeft genoeg positieve energie om er de winter mee door te komen!

Nadere informatie

Nationaal Landschap deelgebied Zak van Zuid-Beveland. Voortgangsrapportage. (19 november 2008)

Nationaal Landschap deelgebied Zak van Zuid-Beveland. Voortgangsrapportage. (19 november 2008) Nationaal Landschap deelgebied Zak van Zuid-Beveland Voortgangsrapportage (19 november 2008) Weg- en bermbeplanting WS (groenstructuur) Indiener: Waterschap Zeeuwse Eilanden Investeringen: 104.672 SGB-bijdrage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2013

Nieuwsbrief 23 december 2013 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 23 december 2013 Nieuwsbrief Onze nieuwsbrief kunt u op verschillende manieren lezen: U krijgt hem toegstuurd

Nadere informatie

De uitkomsten van de gesprekken verwerken we in een plan waar de gemeente uiteindelijk over beslist.

De uitkomsten van de gesprekken verwerken we in een plan waar de gemeente uiteindelijk over beslist. Aan de bewoners van datum : 24 mei 28 Welle 20 uw brief van : 4371 EA Koudekerke uw kenmerk : ons kenmerk : /18U.174 behandeld door : Sylvia Crielaard doorkiesnummer : (18) 555 278 afdeling : Maatschappelijke

Nadere informatie

Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011

Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011 Tjuchem redt zich wel! Inwonersonderzoek Tjuchem 2011 Tjuchem Kenniscentrum NoorderRuimte Ervaring in dorpsonderzoek Doel van het onderzoek Annette Tjeerdsma Marcel Mooi 2 Onderzoeksvraag Hoe waarderen

Nadere informatie

Voor uitgebreide achtergrondinformatie en meer beeldmateriaal verwijzen wij naar onze kleurrijke website: www.norbertuswijk.nl

Voor uitgebreide achtergrondinformatie en meer beeldmateriaal verwijzen wij naar onze kleurrijke website: www.norbertuswijk.nl Inleiding & index Voor u ligt het jaarverslag 2012 van Wijkcomité Norbertus. Hiermee bieden wij een kort overzicht van de activiteiten en het beleid van het wijkcomité in 2012. U vindt informatie over

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe.

www.deschuttervis.nl Aan: Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Beste Leden, Als eerste wens ik u namens het bestuur een goed en gezond 2012 toe. Even een terugblik naar onze jaarlijkse feestavond van december 2011. Met een goed gevulde zaal, blije mensen en vele mooie

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse

Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Jaarverslag 2015 Stichting Vrienden van Kinderboerderij de Trotse Pauw Spijkenisse Inhoudsopgave Voorwoord 3 Jaarverslag

Nadere informatie

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015.

Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Verslag beurtfeart Eernewoude-Oude Veenen-Wartena-Eernewoude op 26 september 2015. Door het skutsjemuseum in Eernewoude is vanwege het 5 jaar in de vaart hebben van de Aebelina een beurtfeartocht georganiseerd.

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Wat vindt u van het nieuwe Mauveplein? Geef uw mening en stem. Die telt!

Wat vindt u van het nieuwe Mauveplein? Geef uw mening en stem. Die telt! Deze nieuwsbrief is voor alle bewoners van de Mauvebuurt en laat zien welke activiteiten er zijn in de wijk rond het project Oud Krispijn Vernieuwt. Gemeente Dordrecht en Krispijn Wonen werken samen met

Nadere informatie

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij

KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM. Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij KUNSTRONDE KUNSTEILANDEN AMSTERDAM Speciale Kunstronde van zondag 11 December 2011 Extra Events : Wijnproeverij, Muziek & Kunstloterij Extra KEA evenementen... Wijnproeverij van de Wijnkelder Brouwersgracht.

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 3 4 januari 2015 Alweer de derde nieuwsbrief van de kleine Nicolaas en de eerste in 2015. Wij willen graag alle kinderen en ouders een heel gelukkig nieuwjaar wensen.

Nadere informatie

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom

Eerste overleg, 22 oktober 2014. Welkom Eerste overleg, 22 oktober 2014 Welkom Introductie Uit welke personen bestaat het feestweek comité? Hans Wind, Alex Mollema, Esther Ottens, Luit Oomkes, Paul Witkamp Doel van deze avond? Toelichting geven

Nadere informatie

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief 60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop Nieuwsbrief Feestweekend: zaterdag 2 & zondag 3 september 2017 Derde Nieuwsbrief 60-jarig jubileum buurtvereniging Catsop Voorwoord van de voorzitter Beste buurtleden

Nadere informatie

Het nieuwe schoolplein voor basisschool Het Octaaf. Ontwerp ideeën van de webredactie www.nbonbo.nl

Het nieuwe schoolplein voor basisschool Het Octaaf. Ontwerp ideeën van de webredactie www.nbonbo.nl basisschool Het Octaaf Ontwerp ideeën van de webredactie www.nbonbo.nl Geachte mevrouw Mireille Souverijn, Wij kinderen van de webredactie van het Octaaf willen graag meedoen aan de schoolplein wedstrijd.

Nadere informatie

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is:

PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: OPENBARE BASISSCHOOL PBS Positive Behaviour Support. De regel voor de komende week is: Een grote pluim voor. Truus Mantel van Duivenvoorde, onze schoonmaakster die voor de school aan de actie van een supermarkt

Nadere informatie

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken

Drie meter uitgebouwde woonkamer Luxe afwerking zo te betrekken Huizen van Hoekstra & van Eck Wilhelmina Druckertuin 8, 1705 JM Heerhugowaard Drie meter uitgebouwde woonkamer Nieuwe tuin op het zuiden Dakkapel op zolder Luxe afwerking zo te betrekken Kindvriendelijke

Nadere informatie

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA

Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze. laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna, uw persoonlijke keuze laurens JOACHIM EN ANNA Joachim en Anna Laurens Joachim en Anna is een gezellig woonzorgcentrum aan de Slinge in Rotterdam. Er heerst een ongedwongen en open sfeer.

Nadere informatie

Nieuwbouwplan MBB Ontwikkeling. De locatie

Nieuwbouwplan MBB Ontwikkeling. De locatie Nieuwbouwplan MBB Ontwikkeling De locatie D Nieuwbouwplan MBB Ontwikkeling Inleiding MBB Ontwikkeling is verheugd haar plan voor De Slinger West Houten aan u te mogen presenteren. Dit boekje bevat een

Nadere informatie