versie: :51

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "versie: :51"

Transcriptie

1 Atrium Week 1A Informatieboekje woensdag 17 oktober t/m vrijdag 19 oktober versie: :51

2 Klas 1 Rots en Water t/m Alle eerste klassen muv HMS1G GOEB GOEB plus mentor(en) 2 lesuren Gymzaal Rots en water is een psychomotorische training die zich richt op het ontwikkelen van sociale competenties, het voorkomen en aanpakken van pesten, weerbaarheid en seksueel geweld. Atletiektoernooi klas 1 Woensdag 17 oktober Alle 1 e klassen Groy SPYM, GOEB, JEND 5e t/m 8 e uur Atletiekbaan Altis De leerlingen van klas 1 hebben deze middag een atletiektoernooi waarbij allerlei verschillende atletiekonderdelen voorbij zullen komen. A-weken InformatieBoekje A-week 1 2 versie:

3 Klas 2 Excursie Rotterdamse Haven 1 dag Alle 2 e klassen AK, Casc en Kemj Mentoren klas 2 Hele dag Rotterdam Excursie naar de Rotterdamse Haven in het kader van het AK-curriculum RTV 2 losse lessen in A-week 1A H2, V2 en T2 Wiskunde LEEA 1 e les = willekeurige wiskundedocent 2 e les = willekeurige docent (= afnemen toets) 2 losse lessen Lokaal waar tafels uit elkaar kunnen 1 e les = werken aan Technische vaardigheden (wiskundedocent heeft tijdens de reguliere lessen al aan de klas uitgelegd wat de leerlingen kunnen oefenen) 2 e les = S.O. Technische vaardigheden (toetsduur = 50 min), rekenmachine niet toegestaan. A-weken InformatieBoekje A-week 1 3 versie:

4 Klas 3 RTV 2 losse lessen in A-week 1A H3, V3 en T3 Wiskunde LEEA 1 e les = willekeurige wiskundedocent 2 e les = willekeurige docent (= afnemen toets) 2 losse lessen Lokaal waar tafels uit elkaar kunnen 1 e les = werken aan Technische vaardigheden (wiskundedocent heeft tijdens de reguliere lessen al aan de klas uitgelegd wat de leerlingen kunnen oefenen) 2 e les = S.O. Technische vaardigheden (toetsduur = 50 min), rekenmachine niet toegestaan. Huis Doorn vrijdag 19 oktober H3A en H3B Gs, wetm en grur Begeleiders wetm, grur en nog 2 collega s uur Doorn Met beide havo3-klassen gaan we naar Huis Doorn, de laatste woonplaats van de Duitse keizer Wilhelm II. We krijgen een rondleiding door het museum en onze leerlingen gaan een brononderzoek uitvoeren. Zij gaan onderzoek doen naar bronnen uit de Eerste Wereldoorlog. Spionage, burgervluchtelingen, honger en winstmakers zijn onderwerpen die aan de orde komen. A-weken InformatieBoekje A-week 1 4 versie:

5 Havo-4 Internationalisering Woensdag 17 oktober H4, V4, T4 Internationalisering, HEIB en GRUR BERI, GRUR, PARP, HEIB, HAAL, HLTF, MEIG (7 docenten van deze) Docenten Leerlingen Aula 010 t/m 015 Voorbereidingsdag voor de uitwisseling met als thema s: - Internationale competenties in de uitwisseling (waarom en wat) - Stereotypen en beeld van Nederland - Student information sheet met karakterschets - Uitleg portfolio (eindopdracht) Bezoek aan de Tweede Kamer, Den Haag Vrijdag 19 oktober 2018 Havo 4 ML Linc MEIC, HAAL,LINC Vertrek 7.30 de hele dag De Tweede Kamer in Den Haag We gaan een interessant bezoek brengen aan de Tweede Kamer en de Ridderzaal in Den Haag. Daarnaast geven de medewerkers van Prodemos ons een inkijk in de Nederlandse politiek met behulp van spel en activiteiten. A-weken InformatieBoekje A-week 1 5 versie:

6 Vwo-4 Internationalisering Woensdag 17 oktober H4, V4, T4 Internationalisering, HEIB en GRUR BERI, GRUR, PARP, HEIB, HAAL, HLTF, MEIG (7 docenten van deze) Docenten Leerlingen Aula 010 t/m 015 Voorbereidingsdag voor de uitwisseling met als thema s: - Internationale competenties in de uitwisseling (waarom en wat) - Stereotypen en beeld van Nederland - Student information sheet met karakterschets - Uitleg portfolio (eindopdracht) Excursie Blijdorp Vrijdag 19 oktober Biologie leerlingen V4 Biologie, dhr Linthout HAZN, SCME De hele dag Diergaarde Blijdorp, Rotterdam De leerlingen gaan op eigen gelegenheid, aan de hand van een ecologische opdracht, de dierentuin verkennen en alle belangrijke ecosystemen bekijken. A-weken InformatieBoekje A-week 1 6 versie:

7 Workshop en rondleiding bij het Nationaal Ballet in Amsterdam & bezoek dansvoorstelling La Dame aux Camélias Donderdag 18 oktober KUBV leerlingen VWO4 en VWO5 KUBV VELA LINC Middag + avond Vertrek met de trein om van Station Amersfoort Workshop + rondleiding in de middag (14.00u-17.00u) eetpauze - dansvoorstelling in de avond (19.30u-ca u) Rond 12 uur s nachts weer terug op station Amersfoort, een latertje dus. Nationaal Ballet, Waterlooplein, Amsterdam Voor het vak Kunst Algemeen, onderdeel van Kunst Beeldende Vormgeving krijgen de V4 en V5 leerlingen KUBV in de middag een dansworkshop met rondleiding in het gebouw van de Nationale Opera te Amsterdam. Hierna is er een pauze om wat te eten en te drinken in het mooie Amsterdam. s Avonds is het tijd voor het echte werk, een bezoek aan de dansvoorstelling La Dame aux Camélias, opgevoerd door de Het Nationaal Ballet. Korte inhoud La dame aux Camélias De courtisane Marguerite leidt een losbandig leven tot zij verliefd wordt op de jonge Armand. Zij houdt haar tuberculose voor hem verborgen en samen verruilen ze Parijs voor het platteland. Armands vader beschouwt Marguerite als een gevallen vrouw en dwingt haar de liefde op te geven. Wanneer Armand ontdekt waarom Marguerite hem hee verlaten, is het te laat: bij hun laatste ontmoeting ster zij in zijn armen. Het ballet La Dame aux Camélias is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexandre Dumas, die bekend is door Verdi s operabewerking La traviata maar ook een inspiratiebron was voor de film Moulin Rouge uit Als een van de grootste eigentijdse verhalenvertellers bewerkte choreograaf John Neumeier het liefdesverhaal tot een aangrijpend en visueel overweldigend dansdrama. In een abstract toneelbeeld trekken maar liefst 450 weelderig ruisende kostuums in negentiende-eeuwse stijl aan het oog voorbij de toeschouwer naar adem happend achterlatend. A-weken InformatieBoekje A-week 1 7 versie:

8 Vwo-5 Workshop en rondleiding bij het Nationaal Ballet in Amsterdam & bezoek dansvoorstelling La Dame aux Camélias Donderdag 18 oktober KUBV leerlingen VWO4 en VWO5 KUBV VELA LINC Middag + avond Vertrek met de trein om van Station Amersfoort Workshop + rondleiding in de middag (14.00u-17.00u) eetpauze - dansvoorstelling in de avond (19.30u-ca u) Rond 12 uur s nachts weer terug op station Amersfoort, een latertje dus. Nationaal Ballet, Waterlooplein, Amsterdam Voor het vak Kunst Algemeen, onderdeel van Kunst Beeldende Vormgeving krijgen de V4 en V5 leerlingen KUBV in de middag een dansworkshop met rondleiding in het gebouw van de Nationale Opera te Amsterdam. Hierna is er een pauze om wat te eten en te drinken in het mooie Amsterdam. s Avonds is het tijd voor het echte werk, een bezoek aan de dansvoorstelling La Dame aux Camélias, opgevoerd door de Het Nationaal Ballet. Korte inhoud La dame aux Camélias De courtisane Marguerite leidt een losbandig leven tot zij verliefd wordt op de jonge Armand. Zij houdt haar tuberculose voor hem verborgen en samen verruilen ze Parijs voor het platteland. Armands vader beschouwt Marguerite als een gevallen vrouw en dwingt haar de liefde op te geven. Wanneer Armand ontdekt waarom Marguerite hem hee verlaten, is het te laat: bij hun laatste ontmoeting ster zij in zijn armen. Het ballet La Dame aux Camélias is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alexandre Dumas, die bekend is door Verdi s operabewerking La traviata maar ook een inspiratiebron was voor de film Moulin Rouge uit Als een van de grootste eigentijdse verhalenvertellers bewerkte choreograaf John Neumeier het liefdesverhaal tot een aangrijpend en visueel overweldigend dansdrama. In een abstract toneelbeeld trekken maar liefst 450 weelderig ruisende kostuums in negentiende-eeuwse stijl aan het oog voorbij de toeschouwer naar adem happend achterlatend. A-weken InformatieBoekje A-week 1 8 versie:

9 Examenklas Mavo-4 Bezoek aan de Tweede Kamer Den Haag 17 oktober vanaf 9.30 Mavo 4 Linc VELA Hele dag vanaf 9.30 Den Haag Een interessante excursie met een bezoek aan de Tweede Kamer en aan de Ridderzaal. Studenten van Prodemos gaan de leerlingen wegwijs maken in de Nederlandse politiek d.m.v spel en andere activiteiten. Werken aan het PWS Donderdag en vrijdag M4a en M4B KANV Donderdag HAZN, SPYM en OOSM Vrijdag: VEGT,DELC en PRIJ 2x een blok van 3 lesuren op 2 verschillende dagen. Locatie: 104 of mediatheek (zie rooster) Op 12 december presenteren de examenkandidaten hun profielwerkstuk. In de A-week maken ze de eerste start met het maken van hun profielwerkstuk. A-weken InformatieBoekje A-week 1 9 versie:

10 Examenklas Havo-5 Pws h5 3x ochtend wo-do-vr + workshops op wo-ochtend 1-3 H5 Workshops door zwap, wour, meic, went. Contactpersoon is bstt H5 docenten/pws-begeleiders die geen les hebben omdat H5 uitvalt uur Do + vr: 016, 104 en MTH 88 lln plaatsen Wo: Workshops in lokalen bij elkaar. 4 lokalen. 1 workshop Excel hoort in 104 gedurende 2 uur. Leerlingen werken aan hun pws. Pws-begeleiders hebben contact met hun groepjes en begeleiden in lesvrije uren. Leerlingen moeten hoofdstuk 1-3 inleveren na deze 3 dagen. Bezoek De Nederlansche Bank Woensdag 17 oktober 2015 Havo 5 (alleen lln met economie) Economie, WOUR WOUR, RIGA, OORL, SCHI Na het 2 e uur vertrekken. Einde na 8 e uur. Bezoekerscentrum De Nederlandse Bank, Sarphatistraat 1, Amsterdam Het eerste schoolexamen van Havo-5 staat voor het vak economie in het teken van geld en banken. De rol van een centrale bank is misschien goed te leren uit een boek, maar leuker is het om op locatie te horen hoe het écht gaat. Een afwisselend programma met inhoud, die de leerlingen in het tweede schoolexamen moeten toepassen, en wat luchtiger onderwerpen. Bovendien: een leuke gelegenheid om met zijn allen daarna een hapje te gaan eten in Amsterdam! Na het 2e uur vertrekken we om de trein vanaf Amersfoort te pakken. We arriveren om 11:25 op Amsterdam Centraal en lopen door de fraaie binnenstad en grachtengordel naar het bezoekerscentrum. We worden om 12:30 in het bezoekerscentrum verwacht, waar we een rondleiding krijgen van ongeveer 2 uur. A-weken InformatieBoekje A-week 1 10 versie:

11 Sport oriëntatie perslucht duiken H5 Donderdag 18 oktober 2 verschillende groepen H5 groy IEPK 2 x 3 lesuren Zwembad Amerena Leerlingen van H5 die hiervoor gekozen hebben gaan perslucht duiken bij duikschool Wobbegong. 1e groep Half 11 vertrekken en terug (halverwege 3e uur t/m 5e uur) Van uur tot in het zwembad aanwezig. 2e groep vertrekken en uur terug. (4e uur t/m 6e uur) Van uur tot uur in het zwembad. Indeling van de groepen via LO docenten. A-weken InformatieBoekje A-week 1 11 versie:

12 Examenklas Vwo-6 PWS Woensdag, donderdag en vrijdag (blok van 3 lesuren) (t)vwo 6 (t)vwo 6 POPG en begeleiders pws Verschillende docenten Per dag een dagdeel (3 lesuren per dag) Mediatheek/aula en lokaal 104 Leerlingen dienen op 13 oktober as. de voorlopige versie van het PWS in te leveren en krijgen gelegenheid om hier aan te werken op de dagen ervoor tijdens de A-week. Sport oriëntatie mountainbike 2 keer een moment op woensdag 17 oktober 2 verschillende groepen van V6/T6 groy Uhmr en iepk 2 x 3 lesuren nvt Leerlingen van V6 die hiervoor gekozen hebben gaan in de omgeving van Amersfoort mountainbiken. Indeling van de groepen via LO docenten. Sport oriëntatie perslucht duiken V6 Donderdag 18 oktober uur tot uur 1 groep 23 leerlingen groy Iepk 3 lesuren 2 e t/m 4 e uur Zwembad Amerena Leerlingen van V6 die hiervoor gekozen hebben gaan perslucht duiken bij duikschool Wobbegong. Half 10 vertrekken en rond terug. (2e t/m 4e uur) Van uur tot in het zwembad aanwezig. Indeling van de groepen via LO docenten. A-weken InformatieBoekje A-week 1 12 versie:

versie: :53

versie: :53 Atrium Week 1 Informatieboekje woensdag 11 oktober t/m vrijdag 13 oktober versie: 9-10-2017 18:53 Klas 1 Brugklaskamp Wo, do en vrij 11-13 oktober (de hele dag) Alle 1 e klassen Ermelo: Iepk, Jend, Broy,

Nadere informatie

Atrium Week 1B Informatieboekje. woensdag 20 december t/m vrijdag 22 december. versie: :51

Atrium Week 1B Informatieboekje. woensdag 20 december t/m vrijdag 22 december. versie: :51 Atrium Week 1B Informatieboekje woensdag 20 december t/m vrijdag 22 december versie: 14-12-2017 9:51 Klas 1 Reken Technische Vaardigheden Boek A (RTV) Woensdag 20 december en donderdag 21 december VHS1C,

Nadere informatie

versie: :34

versie: :34 Atrium Week 2 Informatieboekje Maandag 5 februari t/m vrijdag 9 februari versie: 29-1-2018 18:34 Klas 1 Aritmetics and skills Book A (RTV) 2 losse lessen in A-week 2, T1A, T1B Wiskunde ROOS 1 e les = willekeurige

Nadere informatie

versie: :06

versie: :06 Atrium Week 3 Informatieboekje Maandag 16 april t/m vrijdag 20 april versie: 10-4-2018 18:06 Klas 1 PO Wiskunde en kunst/veelvlakken A-week 3 T1A, T1B, VHS1C Wiskunde ROOS LEEA, ROOS, AMHM/MEIG of zo nodig

Nadere informatie

versie: :08

versie: :08 Atrium Week 3 Informatieboekje maandag 1 t/m vrijdag 5 april versie: 24-3-2019 12:08 Klas 1 P.A. Maths A-week 3 VT1A & VHT1B VT1A = KILM VHT1B = ROOS (=aanspreekpunt) KILM (VT1A) & ROOS (VHT1B) twee x

Nadere informatie

versie: :17

versie: :17 Atrium Week 2 Informatieboekje maandag 11 t/m vrijdag 15 februari versie: 30-1-2019 18:17 Klas 1 Pop voor je kop Vrijdag 15 februari 2019: 1 e concert: 11.25-12.15 uur / VH1E 2 e concert: 12.15 13.05 uur

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2018-2019 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 17 juni Normale lesdag volgens rooster Start Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 20 juni) Di 18 juni Normale lesdag volgens

Nadere informatie

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen

Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen Datum Aanvang Einde Omschrijving Leerlingen vrijdag 30 augustus 2019 einde zomervakantie zondag 1 september 2019 begin pta-cijferperiode 1 zondag 1 september 2019 begin rapportperiode 1 maandag 2 september

Nadere informatie

KLAS 1 Wanneer Wat Inhoud Wie Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7. Zie rooster voor de indeling per klas. Klappen voor Bart: antipesttheater

KLAS 1 Wanneer Wat Inhoud Wie Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7. Zie rooster voor de indeling per klas. Klappen voor Bart: antipesttheater KLAS 1 Maandag 14 november: Les 4 en 5 of Les 6 en 7 Klappen voor Bart: antipesttheater van Bart Melief Klappen voor Bart is een toegankelijke cabaretvoorstelling voor zelfspot, originele grappen en slimme

Nadere informatie

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU

EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU EDITIE 3 9 FEBRUARI 2018 MENU -------------------- ---------- PROJECT GRIP OP GELD Van 5 t/m 16 maart doen alle leerlingen uit klas 3 met het vak economie mee met het project Grip op Geld. Dit project

Nadere informatie

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling,

Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4. Purmerend, 23 maart Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Aan de ouder(s)/ verzorger(s) en aan de leerlingen van leerjaar 4 Purmerend, 23 maart 2018 Beste ouder(s) /verzorger(s), Beste leerling, Binnenkort gaan de leerlingen beginnen aan het Centraal Examen.

Nadere informatie

Afsluiting schooljaar

Afsluiting schooljaar Afsluiting schooljaar 2016-2017 Wijzigingen voorbehouden wk datum activiteit 25 Ma 19 juni Centraal Examen 2 e tijdvak (t/m 22 juni) Taaldorp Duits voor alle derde klassen (lln uit 5A helpen hierbij) Di

Nadere informatie

INDELING Tentamenweek/Toetsweek IV Afd. 3M / 4H / 4V / 5V

INDELING Tentamenweek/Toetsweek IV Afd. 3M / 4H / 4V / 5V INDELING Tentamenweek/Toetsweek IV Afd. 3M / 4H / 4V / 5V schooljaar 2016/2017 versie 18 mei 2017 3 MAVO: Maandag 12/06 t/m vrijdag 16/06. Rooster mondelingen Duits krijg je via de docent te horen 4 HAVO:

Nadere informatie

PROJECTWEEK BOVENBOUW HAVO dinsdag 20 december 2011

PROJECTWEEK BOVENBOUW HAVO dinsdag 20 december 2011 PROJECTWEEK BOVENBOUW HAVO dinsdag 20 december 2011 3 havo 4 havo 5 havo Excursie haven 9.00-14.00 CE MT NS VX Ckv: Boijmans van Beuningen Excursie Rotterdam 11.00 18.00 uur RH HF HH HS GN RS PR ML Stag.

Nadere informatie

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015

jaaragenda 2015-2016 versie 23 september 2015 JAARAGENDA 2015-2016 dag datum activiteit di 01-09-15 introductiedag alle leerjaren wo 02-09-15 start periode 1 (wo 02-09 t/m ma 16-11) do 03-09-15 vr 04-09-15 ma 07-09-15 di 08-09-15 wo 09-09-15 19:00

Nadere informatie

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR

JAAROVERZICHT TWEEDE HALFJAAR JAAROVERZICHT 2016 2017 TWEEDE HALFJAAR Week dag datum Activiteit 03 Ma 18 jan TW2 Di 17 jan TW2 Wo 18 jan TW2 Open lesmiddag groep 8 (1 van 2; 13.30-15.30 uur) Do 19 jan Rekentoets herkansers 4m/6V (08.30-11.15)

Nadere informatie

JAARPLANNING TITUS BRANDSMA

JAARPLANNING TITUS BRANDSMA JAARPLANNING TITUS BRANDSMA 2018-2019 Datum Week Activiteit ma 20-08-18 34 Lesvrij di 21-08-18 Lesvrij wo 22-08-18 Startactiviteiten lj. 1-4 do 23-08-18 Startactiviteiten lj. 1-4 vr 24-08-18 Start lessen

Nadere informatie

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015

Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015 Alle eerste klassen: Bekijk je nieuwe rooster! Introductieactiviteiten per leerjaar op dinsdag 1 september 2015 Op dinsdag 1 september a.s. verwachten wij jullie om 09.00 uur op school. 09.00 09.30 uur

Nadere informatie

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015

Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 Jaaragenda ONC Parkdreef 2014-2015 wknr dag datum tijd Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum tijd September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 08.30-18.00 09.00 Introductiedag nieuwe brugklassers

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 7 zo 14-feb 2 7 wk 15 t/m 19 feb Finland tto 5 2 7 wk 17 t/m 19 feb Parijs niet tto 5 (data o.v.b.) 2 7 di 16-feb 14:45 herkansingen havo 5 en atheneum 6 2 7 di 16-feb 19:00 klankbordgroep havo 3 + atheneum

Nadere informatie

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger

Leerlingen / ouders. di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v. do 10-jan uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger week dag datum nr wk Leerlingen / ouders 2 ma 7-jan 16 1e en 2e lesuur vervallen di 8-jan wo 9-jan 7e-10e uur inhaaltoetsen bovenbouw h/v do 10-jan 20.30-0.30 uur nieuwsjaarsgala klas 3 en hoger vr 11-jan

Nadere informatie

JAARPLANNING 2015-2016

JAARPLANNING 2015-2016 JAARPLANNING 2015-2016 versie september 2015; herzien op 4 februari 2016 rood blok: week met veelsoortige activiteiten zo 31-1-2016 BEGIN TWEEDE HELFT SCHOOLJAAR 20 ma 1-2-2016 toets-/schoolexamenperiode

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 2 wk 2 2 ma 5-jan 13:00 I.v.m. studieochtend vervallen alle lessen van het 1e t/m 5e uur. Alle 6e lesuren beginnen om 13:00 uur. 2 2 do 8-jan 12:30-16:15 skills masters in Ahoy vmbo basis 3, vmbo kader

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan

Jaaragenda Burggravenlaan Jaaragenda Burggravenlaan 2019-2020 periode weeknr. kalender weeknr. school dag datum activiteit 0 wo 28-08-2019 0 do 29-08-2019 0 vrij 30-08-2019 1 36 1 ma 02-09-2019 Start schooljaar personeel 9.00 1

Nadere informatie

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2

augustus september september JAARAGENDA schooljaar Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek Datum 35/01 36/02 ma 2 augustus september september Datum 35/01 di 27 wo 28 do 29 vr 30 36/02 ma 2 JAARAGENDA schooljaar 2019-2020 Tijd Plaats Voor wie Activiteit startweek in deze week 08.30 lokaal 17 zij-instroom klas 2 kennismaking

Nadere informatie

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) Edinburgh Experience (3e klas Cambridge FCE-2) 20.00-22.00 vergadering oudervereniging

proefwerkvrij (GEEN huiswerkvrij) Edinburgh Experience (3e klas Cambridge FCE-2) 20.00-22.00 vergadering oudervereniging jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 03 27 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 14 ma 30-03 stage H4 rapporten mee 16.00 deadline

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v.

JAARPROGRAMMA voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. 1 JAARPROGRAMMA 2018-2019 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 15 januari 2019 (Onder voorbehoud) t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 3 september regelmatig

Nadere informatie

Kalender voor praktische opdrachten, toetsen en andere belangrijke onderdelen van het examendossier. Cohort 2012-2015 5 VWO Cursus: 2013-2014

Kalender voor praktische opdrachten, toetsen en andere belangrijke onderdelen van het examendossier. Cohort 2012-2015 5 VWO Cursus: 2013-2014 Bijlage 1 Kalender voor praktische opdrachten, toetsen en andere belangrijke onderdelen van het examendossier Cohort 2012-2015 5 VWO Cursus: 2013-2014 NB 1: Volgens afspraak Praktische opdracht Natuurkunde

Nadere informatie

WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING. vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek

WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING. vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek WEEK BLOK DATUM TIJD OMSCHRIJVING vr 11/12 avond Bovenbouwfeest op verzoek vr 11/12 Paarse vrijdag za 12/12 zo 13/12 ma 14/12 2e en 3e uur Workshop Reanimatie ev3c in lokaal 224 ma 14/12 4e en 5e uur Workshop

Nadere informatie

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast.

Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Let op, de jaaragenda wordt regelmatig bijgewerkt. Onderaan de pagina is te zien wanneer de jaaragenda voor het laatst is aangepast. Jaarplanning 2019-2020 wk dag datum activiteit 34 maandag 19-8-2019

Nadere informatie

Jaarplanning Gomarus College Groningen Vondelpad 1

Jaarplanning Gomarus College Groningen Vondelpad 1 Oktober week 43 ma 22 okt 2018 t/m Herfstvakantie vr 26 okt 2018 week 44 ma 29 okt 2018 Tekenen 5H: suikerfabriek (Voorlopige planning) di 30 okt 2018 t/m vr 02 nov 2018 Inhaaltoets 7+8 November week 45

Nadere informatie

do 14/1 18.30-20.30 Onderwijsmarkt Soest-Baarn Baarnsch Lyceum do 14/1 20.00 Oudercommissie

do 14/1 18.30-20.30 Onderwijsmarkt Soest-Baarn Baarnsch Lyceum do 14/1 20.00 Oudercommissie 2 2-8 3 2-9 4 3-1 ma 11/1 voor 8.30 M4 Inleveren sws definitieve versie ma 11/1 ma 11/1 Saqi brugklas deze week volgens rooster ma 11/1 19.00 Informatieavond voor ouders m3 in de Arena ma 11/1 20.00 Informatieavond

Nadere informatie

Toetsing en examinering in de bovenbouw. Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen

Toetsing en examinering in de bovenbouw. Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen Toetsing en examinering in de bovenbouw Praktische handleiding bij de toetsweken en het centraal examen Gerrit van der Veen College 2017-2018 1 Inhoud Inleiding... 3 Overzicht toetsen 2017-2018... 4 Toetsroosters

Nadere informatie

PWS project VWO t/m 31 maart Naam:

PWS project VWO t/m 31 maart Naam: VWO 5 PWS project 27 t/m 31 maart 2017 Naam: Het profielwerkstuk: een goede start in V5! De komende week maken jullie een start met het PWS. In groepjes van drie of vier leerlingen kiezen jullie een CE-vak

Nadere informatie

Jaaroverzicht 2015-2016 de site versie 8 september 2015. JAAROVERZICHT 2015-2016 voor ouders en leerlingen H.N. WERKMAN COLLEGE

Jaaroverzicht 2015-2016 de site versie 8 september 2015. JAAROVERZICHT 2015-2016 voor ouders en leerlingen H.N. WERKMAN COLLEGE STADSLYCEUM H.N. WERKMAN COLLEGE JAAROVERZICHT 2015-2016 voor ouders en leerlingen Hoewel de meeste data vaststaan, behoudt de schoolleiding zich het recht voor om de agenda aan te passen. Het is altijd

Nadere informatie

5 HAVO. Voorlichtingsavond over het examenjaar

5 HAVO. Voorlichtingsavond over het examenjaar 5 HAVO Voorlichtingsavond over het examenjaar Opbouw van deze avond 19.30 uur: welkom en opening 19.35 uur: opbouw van het examenjaar 20.15 uur: uiteen in mentorgroepen 20.45 uur: einde Agenda Jaarplanning

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 50 wk 2 50 ma 8-dec rapportage 1 2 50 ma 8-dec spreekavond Farel Lyceum vakdocenten 2 50 ma 8-dec 18:00-21:00 ouderavond voor ouders van leerlingen Lyceo 2 50 ma 8-dec 19:30-20:45 informatieavond ouders

Nadere informatie

Planning rondom CSE. 27 februari 2019

Planning rondom CSE. 27 februari 2019 Planning rondom CSE 27 februari 2019 woensdag 13 t/m vrijdag 22 maart (week 11 en 12) Laatste proefwerkweek voor de eindexamenkandidaten. maandag 1 april t/m vrijdag 5 april (week 14) PROEFEXAMENS maandag

Nadere informatie

JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl

JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl JAARPROGRAMMA 2015-2016 voor leerlingen/ouder(s)/verzorger(s) Versie 11 september 2015 t.b.v. www.picasso-lyceum.nl Dit jaarprogramma wordt met ingang van maandag 7 september wekelijks geactualiseerd.

Nadere informatie

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP

WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP JAARPLANNER 18-19 versie januari WEEK 02 JANUARI TIJDSTIP Maandag 7 Dinsdag 8 Profielkeuzedag M3 programma gericht op vervolgopleiding i.o.m rooster Profielkeuzedag H3/V3 kennismaking met vakken die volgen

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2015-2016 Den Haag, juli 2015 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Agenda schooljaar 2016/2017

Agenda schooljaar 2016/2017 Agenda schooljaar 2016/2017 Oktober 2016 Wo. 12 oktober 2016 MR vergadering Doetinchem Do. 13 oktober 2016 Klas 2A, 2B, 2C Excursie Openluchtmuseum Arnhem Sla je slag! Do. 13 oktober 2016 Leerjaar 3 CKV

Nadere informatie

FLEXIBEL LEREN EN DOEN OP ANTONIUSMAVO XL

FLEXIBEL LEREN EN DOEN OP ANTONIUSMAVO XL ANTONIUSMAVO XL IS DE NIEUWE MAVO-VESTIGING VAN HET ANTONIUSCOLLEGE. DE SCHOOL IS SPECIAAL VOOR JOU ALS JE EEN KADER/ MAVO, MAVO OF MAVO/ HAVO-ADVIES HEBT. JE KUNT KIEZEN VOOR EEN PERSOONLIJKE MBO-ROUTE

Nadere informatie

INFORMATIEMIDDAG OVERSTAP 5 HAVO 5 VWO. Woensdag 8 maart 2017

INFORMATIEMIDDAG OVERSTAP 5 HAVO 5 VWO. Woensdag 8 maart 2017 INFORMATIEMIDDAG OVERSTAP 5 HAVO 5 VWO Woensdag 8 maart 2017 Even voorstellen Mw. Zandbergen teamleider 3/4/5/6 vwo Mw. Derksen decaan vwo Dhr. Wellen teamleider internationaal Indeling middag Informatie

Nadere informatie

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig.

De kantine is tijdens de activiteitenweek gesloten! Neem dus zelf een lunchpakket mee, indien nodig. BRC Onderbouw: 075-6404104 BRC Bovenbouw 075-6210426 Aan de oud der(s)/verzorger(s) van en de leerlingen van de 1 e, 2 e, 3 e, 4 e, 5 e en 6 e klassen Krommenie, maart 2018 Geachte mevrouw, mijnheer, beste

Nadere informatie

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen.

Dit boekje is bedoeld voor de nieuwe brugklasser van het Nieuwe IJsselcollege! Het is belangrijk dat je ouder(s)/verzorger(s) meelezen. Inhoud Jouw school!... 2 Voorwoord... 3 Je mentor/mentorlessen... 4 De brugklas... 5 Het rooster... 5 De pauzes... 5 Afwezigheid van een docent... 6 Leerlingen aan het woord... 6 De vakken... 7 Extra begeleiding...

Nadere informatie

activiteit periode week dag datum tijd lokaal

activiteit periode week dag datum tijd lokaal 2 1 ma 4-jan 10:55-12:35 BSM 4 workshop Fa2 2 1 wo 6-jan hele excursie Rijksmuseum kubv havo5, vwo6, mavo4 2 1 wo 6-jan 9:40-12:35 dansvoorstelling Maaspodium k2b, ma2a, ma2b, b2b, b2d, bk2a verzamelen

Nadere informatie

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters

Jaaragenda 2013-2014 1 RSG Tromp Meesters Jaaragenda 2014-2015 Vademecum 6 Dag Datum Week*/Tijd Activiteit * = Schoolweek / Kalenderweeknummer week 1/34 ma 18-08 introductieprogramma's en ophalen boeken 13.30 Ontvangst leerlingen klas 1 Vakcollege

Nadere informatie

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u zich richten tot de coördinator of teamleider van uw zoon of dochter. Aan alle ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen van Het Schoter Datum: 15 juni 2018 Kenmerk: 17311/DVM Betreft: laatste loodjes Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar loopt op zijn einde. Zoals

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21

jaaragenda 2014-2015 ouders/leerlingen versie 2015 01 21 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 4 ma 19-01 luistertoetsen: havo- Frans; vwo-duits di 20-01 wo 21-01 do 22-01 vr 23-01 za 24-01 19.30 MR vergadering

Nadere informatie

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek klas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek klas Walewyc-mavo Proefwerkweek Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Studeerschema/planning voor thuis Tips Rooster inleveren boeken maandag

Nadere informatie

Proefwerkweek Olympiaklas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek

Proefwerkweek Olympiaklas 2 Walewyc-mavo. Proefwerkweek Proefwerkweek Olympiaklas Walewyc-mavo Proefwerkweek Naam Klas: Proefwerkweek t/m 0 februari 09 Inhoud Rooster proefwerkweek Lokalen proefwerkweek Overzicht per vak wat moet ik leren Handige tips Studieschema/planning

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo. Basiskalender cursus Basiskalender Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2017 2018 Versie 26 oktober 2017 Wijzigingen voorbehouden. Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 9 Deze week werkweek

Nadere informatie

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens.

Heel veel succes met voorbereiden en sterkte tijdens het maken van de toetsen. Het team van Houtens. Houtens, 6 juni 2017 Beste ouders en leerlingen van leerjaar 1, 2 en 3, Tijdens de toetsweek zijn er afwijkende tijden. De klassen uit leerjaar 1 en 2 hebben 50 minuten per toets, en in leerjaar 3 is dat

Nadere informatie

Domeinweek juli 2019

Domeinweek juli 2019 Domeinweek juli 2019 Dit overzicht geeft jullie een beknopt overzicht van de diverse projecten in de domeinweek. Lees het goed door, want alle belangrijke informatie staat er in! Kijk goed wat je eventueel

Nadere informatie

HAVO 3. profielkeuze Vakkenpakket HAVO 4 en 5

HAVO 3. profielkeuze Vakkenpakket HAVO 4 en 5 HAVO 3 profielkeuze Vakkenpakket HAVO 4 en 5 programma 1. Voorlichting profielkeuzetraject 2. Workshops/Informatierondes vakken bovenbouw 3. Opmerkingen/vragen na de avond + informeel samenzijn. Deze presentatie

Nadere informatie

Brugklas. Overbrugging van basisschool naar 2mavo-2havo-2vwo

Brugklas. Overbrugging van basisschool naar 2mavo-2havo-2vwo Brugklas Overbrugging van basisschool naar 2mavo-2havo-2vwo Nieuwe dagindeling Blok 1: contact mentor en hulp Blok 2: reguliere lessen Blok 3: modules Verschillen mavo-havo-vwo cursusduur begeleiding

Nadere informatie

JANUARI ma di wo do vr za zo 1. 4 Kerstvakantie. Tijdens periode: voorleeswedstrijd klas 7. VMBO beroepenmarkt klas 10,

JANUARI ma di wo do vr za zo 1. 4 Kerstvakantie. Tijdens periode: voorleeswedstrijd klas 7. VMBO beroepenmarkt klas 10, januari versie.0 JANUARI Excursie klas : Rijksmusem, Beeldenroute PTA CKV Tijdens periode: voorleeswedstrijd klas Klas eerste periode vrij i.v.m. beroepenmarkt.00-. vrij Klas eerste periode vrij i.v.m.

Nadere informatie

KLAS 1. Repetitieweek 2016 klas 1 en 2

KLAS 1. Repetitieweek 2016 klas 1 en 2 Repetitieweek 2016 klas 1 en 2 Vak Klas 1 Duur Nederlands leestoets blok 1-6 1 lesuur Frans Repetitie H7 1 lesuur aardrijkskunde Repetitie H7 1 lesuur geschiedenis repetitie H5 2 t/m 6 1 lesuur wiskunde

Nadere informatie

Jaaragenda Burggravenlaan versie II periode weeknr. weeknr. dag datum activiteit kalender school

Jaaragenda Burggravenlaan versie II periode weeknr. weeknr. dag datum activiteit kalender school Jaaragenda Burggravenlaan 2018-2019 versie II periode weeknr. weeknr. dag datum kalender school activiteit 1 wo 29-08-2018 Introductiedagen Teambuilding 4H Winterberg Teambuilding 5V TU Twente PWS start

Nadere informatie

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum:

JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 2013-2014 JAARAGENDA PCC 2013/14 datum: 27-08-2013 datum activiteit informatie zo 18-aug ma 26-aug start schooljaar 2013-14 leerlingen vrij di 27-aug introductie alle klassen hele dag, geen les, wel activiteiten

Nadere informatie

SEPTEMBER ma di wo do vr za zo 1 Start OOP en directie: school open. 7 MH Introductie H4. Start lessen volgens rooster

SEPTEMBER ma di wo do vr za zo 1 Start OOP en directie: school open. 7 MH Introductie H4. Start lessen volgens rooster SEPTEMBER Start OOP en directie: school open 2 4.00-.00 uur Opmaat docenten MH Introductie H4, V4 en H, V. uur opening Schooljaar Klas en tot.00 op VS MH Introductie H4 Start lessen volgens rooster MH

Nadere informatie

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015.

Hierbij berichten wij u over de projectweek in de week van 19 oktober tot en met 23 oktober 2015. Aan de ouders/verzorgers van: Leerlingen havo 2 Datum 12 oktober 2015 Contactpersoon mw. N. Kaak, mw. M. Verbeek Referentie BSA15316.BRC E-mail bsa@heerbeeck.nl Onderwerp projectweek havo 2 Klas 2Ha, 2Hb,

Nadere informatie

jaaragenda 2013-2014 ouders/leerlingen versie 2014 03 020 activiteiten in rood zijn wijzigingen t.o.v. de vorige versie

jaaragenda 2013-2014 ouders/leerlingen versie 2014 03 020 activiteiten in rood zijn wijzigingen t.o.v. de vorige versie WKNR DATUM TIJD ACTIVITEIT 13 ma 24-03 in deze week: project 'Theater Kijken' alle 3e klassen (of week 8 of 9) di 25-03 wo 26-03 do 27-03 vr 28-03 za 29-03 zo 30-03 GEEN lessen voor V5 ivm rekentoetsen

Nadere informatie

Eindexamens een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde

Eindexamens een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde Eindexamens 2018 een school waar iedereen gelijk is, maar niemand hetzelfde Informatie terug te vinden: In brochure op website tabblad onderwijs en dan kopje examen 2018 SE en CE 1. schoolexamens (SE)

Nadere informatie

augustus - september 2014 september - oktober 2014

augustus - september 2014 september - oktober 2014 augustus - september 2014 september - oktober 2014 25 31 augustus (week 35) do 28 vr 29 1 7 september (week 36) ma 1 di 2 vr 5 8 14 september (week 37) Afhalen boeken Start schooljaar Studiedag personeel

Nadere informatie

Domeinweek december 2016

Domeinweek december 2016 Domeinweek december 2016 Dit overzicht geeft jullie een beknopt overzicht van de diverse projecten in de domeinweek. Lees het goed door, want alle belangrijke informatie staat er in! Kijk goed wat je eventueel

Nadere informatie

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo

Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo 1 Insula College, locatie Halmaheiraplein voor havo en vwo Basiskalender cursus 2019 2020 Versie 23 september 2019 Wijzigingen voorbehouden Week Datum Activiteiten roosterperiode 1 week 1 36 2 sept. Roostervrije

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017

Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College. Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Aan de ouders/verzorgers en de leerlingen van het Segbroek College Betreft: informatie over het begin van het schooljaar 2016-2017 Den Haag, juli 2016 Geachte ouder/verzorger (en beste leerlingen), Het

Nadere informatie

Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo.

Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo. Proefwerkrooster van klas M4 Dit proefwerkrooster mag alleen gewijzigd of aangevuld worden door de examensecretaris Mavo. 2016-2017 2e halfjaar Dag Datum Vak Soort Omschrijving Cijfer maandag 16-jan dinsdag

Nadere informatie

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30

do vr za zo ma kennismakingsavond 4H di kennismakingsavond 4V 19.30 0 ma 27-08-18 di 28-08-18 wo 29-08-18 Start OOP en MT do 30-08-18 vr 31-08-18 za 1-09-18 zo 2-09-18 1 ma 3-09-18 eerste schooldag/ roostervrij di 4-09-18 PWS-dag Ouderavond Chinareis 19.30 wo 5-09-18 do

Nadere informatie

Sector of profiel Leerlingen in de bovenbouw van mavo, havo en vwo gaan lessen volgen in een sector (mavo) of profiel (havo & vwo).

Sector of profiel Leerlingen in de bovenbouw van mavo, havo en vwo gaan lessen volgen in een sector (mavo) of profiel (havo & vwo). Sector- en profielkeuze 2016-2017 Versie : 2.0 Datum : 11 januari 2016 Sector of profiel Leerlingen in de bovenbouw van mavo, havo en vwo gaan lessen volgen in een sector (mavo) of profiel (havo & vwo).

Nadere informatie

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015

Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 Jaaragenda ONC schooljaar 2014-2015 wknr dag datum Augustus 2014 35 Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Vr 29 wknr dag datum September 2014 36/1 Ma 1 Di 2 8.30-18.00 uur Introductiedag nieuwe brugklassers met de mentor

Nadere informatie

Voor leerjaar 1 staat de projectweek in het kader van het thema: Sport en Gezondheid.

Voor leerjaar 1 staat de projectweek in het kader van het thema: Sport en Gezondheid. Haarlem, 7 april 2016 Aan de ouder(s)/verzorger(s) van alle 1 e, 2 e, en 3 e klas leerlingen, In deze brief vindt u informatie betreffende de komende projectweek: Projectweek 18 april tot en met 22 april

Nadere informatie

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016

Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 JAARAGENDA de Passie 2016-2017 - ouders DATUM BEGIN EINDE ACTIVITEIT WEEK 33 Laatste week zomervakantie dinsdag 16 augustus 2016 rooster online zondag 21 augustus 2016 Einde zomervakantie Week 34 Start

Nadere informatie

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie:

STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA versie: STEDELIJK DALTON COLLEGE ALKMAAR JAARAGENDA 2018-2019 versie: 19-10-2018 OKTOBER 40 ma 01 s avonds voorlichtingsavond ouders klas 2 V/H/TL di 02 19.00 u ouderavond klas 3 en Playback "Onder invloed" vr

Nadere informatie

deze week rekentoets, exacte datum volgt nog dinsdag 24 oktober 2017 H4/H5/V4/V5 avond voorlichting HBO-studies Stedelijk College Stedelijk College

deze week rekentoets, exacte datum volgt nog dinsdag 24 oktober 2017 H4/H5/V4/V5 avond voorlichting HBO-studies Stedelijk College Stedelijk College jaarrooster 2017-2018 ouders en leerlingen versie 2017 10 24 in rood = wijzigingen t.o.v. de vorige versie WKNR DATUM WIE TIJD ACTIVITEIT LOCATIE 43 maandag 23 oktober 2017 H5 excursie Ieper huiswerk-

Nadere informatie

Pagina 1. PO biologie voor V6 lln met biologie brugklastoneel les 1, 2 3 diagnostische tussentijdse toets 3e klassen mediatheek en A.

Pagina 1. PO biologie voor V6 lln met biologie brugklastoneel les 1, 2 3 diagnostische tussentijdse toets 3e klassen mediatheek en A. jaaragenda 2015-2016 ouders lln versie 2016 01 22 activiteiten in rood zijn wijzigingen tov de vorige versie activitetien blauw onderstreept bevatten links naar bijbehorende documenten team-/werkgroepoverleg:

Nadere informatie

50 minutenrooster Informatie Open dagen door Tmw in de Arena do 14/1 13.30-16.00 Group 8 4 talent

50 minutenrooster Informatie Open dagen door Tmw in de Arena do 14/1 13.30-16.00 Group 8 4 talent WEEK DATUM TIJD OMSCHRIJVING za 19/12 zo 20/12 52 ma 21/12 tot en met vr 25/12 Kerstvakantie za 26/12 zo 27/12 53 ma 28/12 tot en met vr 1/1 Kerstvakantie za 2/1 zo 3/1 ma 4/1 di 5/1 18.30-21.00 Onderwijsmarkt

Nadere informatie

Belangrijke data voor ouders/verzorgers - Schooljaar

Belangrijke data voor ouders/verzorgers - Schooljaar Belangrijke data voor ouders/verzorgers - Schooljaar 2018-2019 Augustus 2018 Ma. 27 Start periode 1 (t/m 09-11-2018) Lesvrij Di. 28 1 e uur Ontvangst leerlingen klas 2 t/m 6 door mentor in lokalen 2 e

Nadere informatie

Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM

Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM 2014 Jaarrooster 2013 DRACHTSTER LYCEUM augustus 2013 Week 35/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2e, 3e en 4e uur les volgens rooster In deze week diagnostische rekentoets voor

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen.

EEN WERELD SCHOOL. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. lyceum (h)tl vakcolleges (b/k) lwoo EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL, iets voor jou! De HTL- route Je hebt advies

Nadere informatie

KADER MAVO HAVO/VWO OB HAVO/VWO BB

KADER MAVO HAVO/VWO OB HAVO/VWO BB dag datum KADER MAVO HAVO/VWO OB HAVO/VWO BB ma 8-jan Start lessen volgens rooster Start lessen volgens rooster Start lessen volgens rooster Start lessen volgens rooster di 9-jan 14.00 uur: Afdelingsvergadering

Nadere informatie

Examendraaiboek voor leerlingen EINDEXAMEN 2015

Examendraaiboek voor leerlingen EINDEXAMEN 2015 dinsdag 21 april Mavo: Jullie krijgen twee cijferlijsten mee naar huis. Je moet deze lijst goed controleren. Je levert één door je ouders getekende cijferlijst woensdag 22 april weer in bij je mentor.

Nadere informatie

tdagen\examentrainingen havo 5

tdagen\examentrainingen havo 5 tdagen\examentrainingen havo 5 Bonnefanten College JAARKALENDER 2016-2017 VHBO, HAVO gewone lesdag introductie projectdagen (reizen, excursies, enz.) jaarafsluiting toetsdag inhaaldag afwezige leerlingen

Nadere informatie

Belangrijke mededelingen voor eindexamenleerlingen mavo, havo en vwo die zich willen aanmelden voor het tweede tijdvak van het Centraal Examen

Belangrijke mededelingen voor eindexamenleerlingen mavo, havo en vwo die zich willen aanmelden voor het tweede tijdvak van het Centraal Examen Hoorn, juni 2012 Belangrijke mededelingen voor eindexamenleerlingen mavo, havo en vwo die zich willen aanmelden voor het tweede tijdvak van het Centraal Examen Voor wie is het tweede tijdvak bestemd? Het

Nadere informatie

Domeinweek april 2017

Domeinweek april 2017 Domeinweek april 2017 Dit overzicht geeft jullie een beknopt overzicht van de diverse projecten in de domeinweek. Lees het goed door, want alle belangrijke informatie staat er in! Kijk goed wat je eventueel

Nadere informatie

Zaterdag 11 februari uur

Zaterdag 11 februari uur Zaterdag 11 februari 2017 9.30-13.30 uur Segbroek College Klaverstraat Begane grond 0 en bewegen boogschieten Grote Atrium Topsport Talent en Topsport OntwikkelingsProgramma: Hier kunt u informatie krijgen

Nadere informatie

Afspraken en regels voor de proefwerken in het 1e leerjaar

Afspraken en regels voor de proefwerken in het 1e leerjaar Afspraken en regels voor de proefwerken in het 1e leerjaar Leerlingen hebben tijdens de proefwerkweek les volgens rooster. De proefwerken in het 1 e leerjaar duren 50 minuten en worden afgenomen in het

Nadere informatie

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM

JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM JAARAGENDA DRACHTSTER LYCEUM 2014 2015 augustus 2014 Week 34/1 * Tijdens introductieprogramma hebben Brugklassen alleen 2e, 3e en 4e uur les volgens rooster In deze week diagnostische rekentoets voor V5

Nadere informatie

Toelichting Schoolkosten Pieter Groen

Toelichting Schoolkosten Pieter Groen Overzicht Schoolkosten PIETER GROEN 2019-2020 Ouderbijdrage Locker CKV/Examen ICT/Veilig/Verz. Alle klassen Vrijwillige Ouderbijdrage 10 10 60 80 Excursies/Teambuilding Kwakel Science dag Totaalbedrag

Nadere informatie

Domeinweek juni 2017

Domeinweek juni 2017 Domeinweek juni 2017 Dit overzicht geeft jullie een beknopt overzicht van de diverse projecten in de domeinweek. Lees het goed door, want alle belangrijke informatie staat er in! Kijk goed wat je eventueel

Nadere informatie

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014)

jaaragenda 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2 (1 december 2014) JAARAGENDA 2014-2015 voor ouders en leerlingen versie 2: update 1 december 2014 (aanpassingen geel gearceerd) dag datum activiteit leswk wknr ma 01-12-14 bekendmaken rooster tieminutengesprek di 4 december

Nadere informatie

2A, 2A-ER, 2F, 2ER, 3F, 3ER

2A, 2A-ER, 2F, 2ER, 3F, 3ER periode week dag datum tijd activiteit verantwoordelijk 3 14 wk leerlingbesprekingen 1 t/m 5 april x x 3 14 wk LOB-week mavo 3; ma 1 t/m vr 5 april het 1e t/m 5e uur sin x x 3 14 ma 1-apr rapport 2 x x

Nadere informatie

Jaaragenda personeel

Jaaragenda personeel JAARAGENDA 2019-2020 ouders en leerlingen versie 18 augustus 2019 dag datum activiteit leswk wk ma 19-08-19 leerlingen lesvrij 1 34 di 20-08-19 1e introductiedag brugklassen 13:00 u introductiemiddag afdelingen

Nadere informatie

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL

EEN WERELD SCHOOL. vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen. Gemini (H)TL EEN WERELD SCHOOL vmbo theoretische leerweg HTL-route voor leerlingen die naar de havo willen Gemini (H)TL Gemini (H)TL is iets voor jou! Je hebt advies vmbo theoretische leerweg Vmbo theoretische leerweg

Nadere informatie

Programmaboek. Activiteitenweek Brugklas. 5 tm 9 oktober 2015

Programmaboek. Activiteitenweek Brugklas. 5 tm 9 oktober 2015 Programmaboek Activiteitenweek Brugklas 5 tm 9 oktober 2015 Beste leerlingen, Voor je ligt het programmaboekje voor de Activiteitenweek. In dit boekje vinden jullie alle informatie over de verschillende

Nadere informatie

JAARPLANNER versie februari

JAARPLANNER versie februari JAARPLANNER 18-19 versie februari WEEK 07 FEBRUARI / Stageweek mavo 3 TIJDSTIP Maandag 11 Stageweek M3 Opbouwen en repetities examenvoorstelling Drama H5/V5 (aula) 09.30-18.00 Examenvoorstelling Drama

Nadere informatie