Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),"

Transcriptie

1 obs De Merwedonk Merwe Donk XB Gorinchem Tel: Fax: info@obs-de-merwedonk.nl Nummer januari 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ezelsbruggetjes En Ron? Hoe bevalt het je op de Merwedonk? vragen teamleden en ouders me deze week. Ik antwoord dan (natuurlijk!) dat ik het leuk vind, want dit is ook zo. Maar dan.vliegt ineens, zeker bij de teamleden, de gedachte bij mij binnen: Maar ehm.hoe heet je ook alweer? Tja, het zijn voor mij heel wat namen om te onthouden Ineens schoot me te binnen dat ik er een truc voor heb: het onthouden van namen door ezelsbruggetjes te gebruiken. En dat doe ik nu dan ook. Hoe? Door aan elk gezicht iets te koppelen: een liedje (waar bijvoorbeeld de naam in voorkomt), de smaak van een snoepje (M&M s), een naam van een BN er (het gezicht) erbij onthouden..en het werkt. En ik weet ook waarom en dat wil ik graag met jullie delen. Door je creativiteit te gebruiken in het onthouden van dingen schakel je je rechterhersenhelft in. Wij zijn meestal gewend om dingen te onthouden met je linkerhersenhelft: denk maar aan rijtjes, schema s, reeksen (jaartallen!). Zo kan ik tegenwoordig boodschappen doen zonder lijstje. Ik stel mij bijvoorbeeld de buurman en de buurvrouw voor die voor de deur staan en ik hang ze vol met boodschappen: bananen aan de oren, haar van broccoli, pakken melk onder de oksels enz. enz In de winkel haal ik dit plaatje weer voor mijn ogen en het werkt! Ik kom met alle boodschappen thuis! Een andere manier van onthouden is het gebruiken van de Romeinse kamer. Je neemt je eigen (huis)kamer in gedachten. Je neemt een beginpunt en je plakt alles dat je wilt onthouden op de lamp, de tv, de eettafel. Net zo lang totdat je de hele kamer rond bent geweest en je bijvoorbeeld al je boodschappen ergens opgeplakt hebt. In de winkel hoef je dan alleen maar even jouw Romeinse kamer voor ogen te houden en rond te gaan. Denk je dat het voor jou/ voor jullie werkt? Dan nodig ik je uit om er de komende week mee te experimenteren en het zelf te ervaren.

2 Op die manier blijf je mentaal-vitaal door allebei je hersenhelften in te schakelen bij het onthouden. Nieuwe leerlingen Afgelopen dinsdag hebben wij met veel plezier de nieuwe kleuters en hun ouders ontvangen en welkom geheten. Wij vinden het leuk om zoveel energie bij onze toekomstige leerlingen te zien. Daar zijn we blij mee, want zij zijn natuurlijk (ook) de beloften voor de toekomst! Wij zijn er trots op dat dit jaar het hoge aantal van 28 nieuwe leerlingen de weg naar De Merwedonk vindt. Wij proberen ze hier op De Merwedonk een goede basis voor de volgende stappen in hun ontwikkeling mee te geven. En toen ik de leerlingen in de klassen zag spelen dacht ik bij de meesten: Die lijken zich hier al helemaal thuis te voelen! Wie wil er oude borden? Nu er overal in de school digiborden zijn, wordt er geen gebruik meer gemaakt van ouderwetse wandborden voor aardrijkskunde, geschiedenis en verkeer. Deze staan nu in een lokaal opgeslagen, maar ze staan eigenlijk in de weg. Geïnteresseerd? Neem a.s. dinsdag even contact op met Said of met mij om ze op te komen halen. Vooruitblik op de Ik ben welkom-week De week van 17 t/m 21 maart (week 12) is op De Merwedonk Ik ben welkom-week. Deze staat in het teken van het thema familie. Wij zijn in het team al druk bezig met het voorbereiden van deze week. Onder andere zijn de leerkrachten bezig met het verzinnen van leuke activiteiten voor deze week. Jullie krijgen op een later tijdstip nog meer informatie via jullie kinderen en/of via de nieuwsbrief. Tot volgende week, Ron van der Vlist HOE GAAT HET MET UW KIND? Begin maart komt het tweede rapport er al weer aan. Wij streven er naar om u als ouder/verzorger zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkeling van uw kind, zowel op sociaal-emotioneel gebied, als op het gebied van schoolresultaten. Daarom krijgt uw kind vanaf heden naast het rapport ook een extra bijlage bij het rapport mee. Dit is een uitdraai uit het LOVS (Leerlingontwikkeling Volgsysteem). Wilt u straks precies kunnen lezen/begrijpen hoe uw kind er qua ontwikkeling/niveau op school voor staat, kom dan op woensdag 5 februari a.s. om uur naar onze informatieavond. Deze vindt plaats in de hal van de school. Intern Begeleiders en Klankbordgroep

3 Groep 1/2D (juf Annika en juf Olcay) Hallo allemaal, De kerstvakantie lijkt al weer zo lang geleden! In de eerste week na de vakantie hebben we het nog rustig aangedaan. Geen taakjes en weer wennen aan school en spelen met elkaar. Ook kwamen er nieuwe kinderen bij ons in de klas: Roan en Julian. Het lijkt wel of ze er altijd zijn geweest! Deze week zijn we gestart met de verteltafel over het boek Elmo en de winterslapers. En nee, dit is niet Elmo van Sesamstraat. Elmo is een behulpzaam jongetje en hij woont samen met zijn oma en hondje Tuur in een echte vuurtoren! Dat is natuurlijk ontzettend bijzonder en tegelijkertijd maakt hij ook hele spannende dingen mee. Op de verteltafel zijn ook nog andere boeken over Elmo te vinden en een boek over allerlei soorten torens. Ook kan er met de figuurtjes uit het verhaal gespeeld worden. Op het moment dat jullie deze brief lezen is de verjaardag van de juf net afgelopen. Een slaapfeest (zonder slapen!) en wat zag het er lief en gezellig uit! Iedereen in pyjama, met dekens, kussens en knuffels. Het was een super feest! Iedereen een fijn weekend! Groep 5B (meester Sibo en juf Marianne) Hallo allemaal, Zo, Sinterklaas zit weer lekker in Spanje, de Kerstman ook vertrokken naar het hoge noorden, de vakantie voorbij, kortom: we gaan er in het nieuwe jaar met frisse moed tegenaan. Beetje laat, maar namens juf Marianne, juf Christine en meester Sibo een gezond 2014 toegewenst. Na de vakantie eerst even alle vingers geteld, het waren er 300, dus gelukkig geen vuurwerkongelukken gebeurd. Dan nu het leernieuws : Deel 5A van Rekenrijk is bijna uit. Nog 1 toets te gaan en we gaan met deel B beginnen. Er is ook een nieuwe indeling gemaakt met het lezen, vraag maar aan jullie kinderen in welke leesaanpak ze nu zitten. Spelling blijft voor velen een mysterieus gebeuren. We gaan, nu de nieuwe computers geïnstalleerd zijn, ook regelmatig erop oefenen. De oude leescomputers zijn woensdag vervangen door nieuwe, zodat de kinderen er opnieuw mee aan de slag kunnen. De nieuwe geschiedenismethode bevalt ons prima. De kinderen reageren enthousiast en dat moeten we hebben!! De lessen worden gegeven door juf Christine. Ze komt vanaf februari 3 dagen les geven, op dinsdag, woensdag en donderdag zal ze aanwezig zijn. We zijn blij, want extra hulp kunnen we goed gebruiken.

4 Dan nu het Cito nieuws: de volgende toetsen worden er de komende tijd afgenomen: Begrijpend Lezen, Rekenen, Leestempo en Spelling. Laten we hopen op goede resultaten, maar mochten ze tegenvallen, neem dan 1 ding van mij aan: iedereen doet zijn uiterste best en meer kunnen wij als leerkrachten niet verlangen. Prettig weekend. Groep 6C (juf Lida en juf Marinanne) Allereerst nog de beste wensen voor 2014! Na een heerlijke vakantie zijn we weer hard aan de slag gegaan. Met rekenen zijn we aan het laatste blok van het eerste rekenboek begonnen en hebben we verder kennis gemaakt met breuken. We kunnen hier zelfs al mee vermenigvuldigen. Verder komen ook de inhoudsmaten weer aan bod en dat is behoorlijk moeilijk, maar gelukkig gaat iedereen het steeds beter begrijpen. Ook hebben we kennis gemaakt met grafieken en tabellen. Vorige week woensdag zijn we verder gegaan met crea. Het rook weer heerlijk in de keuken en tijdens de andere activiteiten zijn er prachtige dingen gemaakt. We kunnen nog verschillende kleuren wol en dun katoenen draad gebruiken. Misschien hebt u thuis nog wat liggen en mogen we dat hebben. U kunt het aan uw kind meegeven. We zijn begonnen met een andere weektaak. Er zijn 3 verschillende, aangepast aan tempo en niveau. Uw kind zal het graag aan u uitleggen. Ook zijn we begonnen met iedere dag een kind in het zonnetje te zetten. Afgelopen dinsdag nam stagejuf Guusje afscheid. We hebben haar een mooi (voorlees)boek gegeven. Iedereen vindt het heel jammer dat ze naar een andere school gaat en we wensen haar veel succes. Op dinsdag 21 januari gaan de groepen 6, 7 en 8 naar de voorstelling Applaus in de Nieuwe Doelen. U heeft al kunnen lezen dat we hier lopend naar toe gaan en dat alle kinderen die dag overblijven. Lunchpakketten mee dus! Fijn weekend! Groep 8B (meester Jan en meester Ernst) Na de kerstvakantie was het weer even wennen aan het schoolleven, maar dat was snel gebeurd. En dat is wel nodig ook. Vanaf deze week zijn we regelmatig bezig met toetsen van het Cito-LVS. De toetsen Rekenen, Spelling, Leestempo, Begrijpend Lezen en Studievaardigheden moeten worden afgenomen. Daarnaast maken we nog één proefcito. Dat doen we in week 5 (27 t/m 31 januari). Dan doen we in week 6 geen toets. In week 7 (10 t/m 14 februari) is de Eindtoets. Die wordt afgenomen op dinsdag, woensdag en donderdag. Daarna kunnen we met z n allen genieten van een welverdiende voorjaarsvakantie.

5 Een drukke periode staat de kinderen dus te wachten. Op tijd naar bed kan dus absoluut geen kwaad. We toetsen de komende tijd niet alleen maar. Volgende week dinsdagmorgen gaan naar het Merewade College aan de Vries Robbéweg voor het volgen van een workshop en s middags hebben we culturele voorstelling in de Nieuwe Doelen. Dinsdag 28 januari gaan we s morgens naar huize Steyndeld om daar te koken voor de bewoners. Dus ook enkele leuke dingen staan ons te wachten. Een prettig weekeinde. Verjaardagen tot en met 28 januari datum groep datum groep 21 jan. Joaquin York 6C 23 jan. Sven Hoevers 3B Tyrsa van Dijk 7A 24 jan. Thomas van der Wilde 1/2E 22 jan. Marit Sprangemeijer 3B 26 jan. Lorenzo Borg 6B Thijmen de With 6B 27 jan. Victor Goddijn 7B Leonie Mantel 8A 28 jan. Jesse Snoek 1/2E Schoolvakanties en studiedagen Voorjaarsvakantie maandag 17 feb t/m vrijdag 21 feb Studiedagen maandag 24 feb.2014 en dinsdag 25 feb.2014 Studiedag vrijdag 14 maart 2014 (groepen 1 t/m 4) Paas-/Meivakantie vrijdag 18 apr t/m maandag 5 mei 2014 Hemelvaart donderdag 29 mei 2014 en vrijdag 30 mei 2014 Pinksteren maandag 9 juni 2014 Extra vrije middag vrijdagmiddag 18 juli 2014 Zomervakantie maandag 21 juli 2014 t/m vrijdag 29 aug. 2014

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nummer 29 9 mei Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 29 9 mei Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 29 9 mei 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Ja heerlijk, lekker

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 18 30 januari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Terwijl de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie

Nieuwsbrief. Beste ouders/ verzorgers. Herfstvakantie Nieuwsbrief Beste ouders/ verzorgers De afgelopen periode is voor de school heel intens geweest. Wij hebben op een mooie manier afscheid genomen van Rini Aarts-Jongbloed. We hebben uw steun erg gewaardeerd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf

22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep mei Schoolfotograaf Agenda: 22 april 7 mei Meivakantie, leerlingen vrij 15 mei Schoolreisje groep 3-4 17 mei Schoolfotograaf 23 mei Afscheid schoolschrijfproject 25 en 26 mei Hemelvaart, leerlingen vrij 29 mei Schoolreisje

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Nieuwsbrief 9. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 23 december 2016 Nieuwsbrief 9 Vakantie Het team van Montessorischool de Wildzang wenst iedereen fijne feestdagen en een leuke vakantie toe. Maandag 9 januari verwachten wij iedereen in goede gezondheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2014

Nieuwsbrief augustus 2014 R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg 32 6281AE Mechelen Tel.: 043-4559059 E-mail: info@wienberg.nl Nieuwsbrief augustus 2014 Het nieuwe schooljaar is gestart. Na een heerlijke zomervakantie,

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nummer 3 19 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), Genieten

Nummer 3 19 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), Genieten obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 3 19 september 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Genieten Het

Nadere informatie

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018

WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 WEEKBRIEF 1 JUNI 2018 Geachte ouders. Dit zijn de weken waarin veel wordt getoetst. De meeste tijd kosten de Citotoetsen waarmee we twee keer per jaar de vooruitgang van de kinderen op leergebied peilen.

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

Na een hopelijk voor iedereen fijne zomervakantie, was het afgelopen maandag 1 september weer tijd om naar school te gaan.

Na een hopelijk voor iedereen fijne zomervakantie, was het afgelopen maandag 1 september weer tijd om naar school te gaan. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 1 5 september 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Na een hopelijk

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen.

Kringgesprek. paar leerlingen bijgekomen en warm ontvangen in de groepen. Kringgesprek Geachte ouders, Na een lange meivakantie is de school op woensdag 22 mei weer gestart. In die week konden de kinderen weer even wennen aan het schoolse leven en de dagelijkse bezigheden. Ook

Nadere informatie

Nummer 12 29 november 2013. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 12 29 november 2013. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 12 29 november 2013 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nu de verjaardag

Nadere informatie

Ouderinfo 9 Mei 2019

Ouderinfo 9 Mei 2019 Ouderinfo 9 Mei 2019 Website E-mail Directie E-mail OR E-mail MR www.obsdeoctopus.nl directie-octopus@ooz.nl ouderraaddeoctopus@gmail.com mr.obs.octopus@gmail.com Mei Juni 01 Meivakantie t/m vrijdag 3

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Informatiefolder groep 5

Informatiefolder groep 5 Informatiefolder groep 5 2017-2018 Stillezen Het eerste kwartier van de dag wordt gebruikt voor het stillezen. De leerkracht kan dan extra aandacht geven aan kinderen met hulpvragen of aanvullende onderwijsbehoeften.

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 30 april 2015

Nieuwsbrief 30 april 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 30 april 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken

Aan alle ouders, Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Rapportgesprekken. Voorstelling voor groep 1 tot en met 4. Nieuw zand in de zandbakken 2 4 Nieuwsbrief 39 Maandag 26 vrijdag 30 juni Aan alle ouders, Nog één keer een herinnering, komende dinsdag, 27 juni, doen we als school mee aan de (korte) staking. We beginnen die dag een uur later!

Nadere informatie

Nummer 31 5 juni 2015. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 31 5 juni 2015. Beste ouder(s)/verzorger(s), Nummer 31 5 juni 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Formatie komend schooljaar De formatie voor komend schooljaar is bijna rond! We zijn nog druk bezig de laatste zaken passend te krijgen en dan hopen we

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN VERZORGERS,

BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Nieuwsbrief 15 BESTE OUDERS EN VERZORGERS, Het is zover: de zomervakantie staat voor de deur! Een moment om terug te kijken en te denken aan alle mooie herinneringen van het afgelopen jaar. Voor mijzelf

Nadere informatie

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart

Agenda/Actiepunten: 1. Vroegertje groep 5 t/m 8 op 24 februari minutenavonden zijn op 7 en 23 maart. 3. Biddag 8 maart Beste lezers, Hierbij weer de nieuwsbrief van februari! Buiten lijkt het soms voorjaar, dan is het weer herfst en van de sneeuw hebben we pas ook nog mogen genieten! De kinderen genieten tijdens het buitenspelen

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari,

Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Agenda NIEUWSBRIEF NR 1 JAARGANG 5 11, 12, 13 Februari, Groep 8 CITO eindtoets dinsdag t/m donderdag 7 Februari, vrijdag Warme truiendag 13 Februari, donderdag Playbackshow 5 Februari, woensdag Spreekuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK dec. t/m 24 dec Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 51 18 dec. t/m 24 dec. 2017 Nieuws van uit de school Personeel; Met ingang 01 januari 2018 gaat Marjolein van Leeuwen (intern begeleider) minder uur werken op De Kiem. Hierdoor zijn wij

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016

Informatiebulletin voor ouders Jaargang NR juli 2016 Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2015-2016 www.martinusdommelen.nl NR. 19 14 juli 2016 (nr. 1 voor het nieuwe schooljaar zal verschijnen op 15 september 2016) 15-07 Thijs Bergmans 16-07 Maylie Nieuwhoff

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

maar dit geldt op deze middag ook voor de groepen 5 t/m 8!

maar dit geldt op deze middag ook voor de groepen 5 t/m 8! obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 12 28 november 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De spanning

Nadere informatie

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015

WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 WELKOM INFORMATIEAVOND GROEP 1 EN 2 17 SEPTEMBER 2015 Even voorstellen: Fenna van de Meerakker 1-2a gedurende het Vivian Rebergen 1-2a jaar in alle + stagiaire Rian (4e jaars Pabo) groepen stagiaires Juliette

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 )

Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) Nieuwsbrief nr. 22 ( 18 mei 2018 ) In deze nieuwsbrief : Een nieuwe directeur Op 25 april 2018 heeft u een brief gekregen van het bestuur dat er een tijdelijke directeur is benoemd op de Buikslotermeerschool.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief, Nieuwsbrief, 21-12-2018 Van de directie Van de MR Sintviering Kerstviering Kerstvakantie Agenda CJG - Grenzen stellen CJG - Voldoende slapen Van de directie De kerstvakantie 2018 en het nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116

Nieuwsbrief Cursus mei 2017 nr. 116 Nieuwsbrief Cursus 2016-2017. 24 mei 2017 nr. 116 Agenda HEMELVAART EEN FEEST!? 25 mei Hemelvaartsdag 26 mei vrij 30 mei Personeels Vergadering 5 en 6 juni Pinksteren 9 juni Viering Vruchten van de Geest

Nadere informatie

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C

Februari /3 9/10 16/17 23/24. maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend. Krantencontainer. Zwemmen 7A, 7B, 7C Februari 2019 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag weekend 1 2/3 4 5 6 7 8 9/10 Deze week: adviesgesprekken groep 8 Zwemmen 7A, 7B, 7C Krantencontainer 11 Deze week: adviesgesprekken groep 8 12 13

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda

Sterrennieuws. Nummer 1 02 september Agenda Sterrennieuws Nummer 1 02 september 2016 Agenda Datum 15-9-2016 Algemene Ouderavond 19:00 19:30 uur groep 1 t/m 4 19:30 20:00 uur algemeen (aula) 20:00 20:30 uur groep 5 t/m 8 21-9-2016 Studiedag OGW:

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Het Toermalijntje /2018 nummer 18

Het Toermalijntje /2018 nummer 18 Het Toermalijntje 13-07-2018 2017/2018 nummer 18 AGENDA Dinsdag 17 juli, 19.45 uur afscheid groep 8, locatie hoofd: alleen voor genodigden. Dinsdag 17 juli, 15.15 uur afscheid Albert locatie hoofd. Dinsdag

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015

Verjaardagen. Lekker Groente en Fruit om 10:00 uur / Tussendoortje / Pauze snack INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 INFOBULLETIN SEPTEMBER 2015 Locatie Middengebied, Nummer 1, Jaargang 4 De Plevier, jouw stap naar persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling van iedereen staat bij ons centraal. Om persoonlijke

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 AUGUSTUS 2017 1 2 3 4 5 6 Zomervakantivakantivakantie Zomervakantie 7 8 9 10 11 12 13 Zomervakantivakantivakantivakantie Zomervakantie 14 15 16 17 18 19 20 Zomervakantivakantivakantivakantie

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Kerstvakantie. Eerste schooldag 2019! Koffie-uurtje Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 Kerstvakantie 7 8 9 10 11 12 13 Eerste schooldag 2019! 08.45-09.45 Koffie-uurtje 12.30-14.00 spelletjes middag 14.00-14.30 starthandeling

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 16 16 januari 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Na een week

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni

Leidsterpraat FEEST. 18 t/m 22 mei woensdag 3 juni zaterdag 13 juni April 2015 Leidsterpraat De meivakantie staat alweer voor de deur, met daarin Moederdag, de peuters zijn druk bezig geweest om weer iets moois te maken voor hun mama s, wat het is, is nog een verrassing!

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Hekendorp. Beste ouders, verzorgers en geïnteresseerden,

Hekendorp. Beste ouders, verzorgers en geïnteresseerden, 150529 Hekendorp Beste ouders, verzorgers en geïnteresseerden, 20 Maart jl. vierde locatie de Schakels het kantelingsfeest. Hiermee vierden zij hun vernieuwde onderwijsconcept en visie op 21 e eeuw onderwijs.

Nadere informatie

Al in de vorige nieuwsbrief aangekondigd.kees van Overveld zal op 20 november een presentatie geven. Hieronder nogmaals deze aankondiging.

Al in de vorige nieuwsbrief aangekondigd.kees van Overveld zal op 20 november een presentatie geven. Hieronder nogmaals deze aankondiging. obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 8 31 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie

Nadere informatie

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2016 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2016 Start schooljaar 2016- Het nieuwe schooljaar start op maandag 5 september. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Dit jaar beslaan we de eerste weken

Nadere informatie

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij!

Op 22 en 23 mei zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, de groepen 5 t/m 8 hebben dan wel school. Van 24 t/m 26 mei zijn alle kinderen vrij! Raagten Actueel Jaargang 40 nr. 28 21 april 2017 Algemeen Vrij Twee weken vrij om je weer helemaal op te laden voor het laatste blok tot aan de zomervakantie. Van 24 april t/m 5 mei is het meivakantie.

Nadere informatie