Al in de vorige nieuwsbrief aangekondigd.kees van Overveld zal op 20 november een presentatie geven. Hieronder nogmaals deze aankondiging.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Al in de vorige nieuwsbrief aangekondigd.kees van Overveld zal op 20 november een presentatie geven. Hieronder nogmaals deze aankondiging."

Transcriptie

1 obs De Merwedonk Merwe Donk XB Gorinchem Tel: Fax: info@obs-de-merwedonk.nl Nummer 8 31 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De herfstvakantie zit er weer op en ook al laat de herfst zich nog niet echt gelden.de blaadjes vallen en de pepernoten liggen alweer in de winkel om ons eraan te helpen herinneren dat Sinterklaas ook weer klaar staat om binnen te varen over enkele weken. Op school gaat het ook in volle vaart verder.. de eerste kennismakingsronde met het VO voor onze schoolverlaters staat al gepland en op 12 november zal er op De Merwedonk een voorlichtingsavond zijn van de OVO VO scholen. De ouder(s)/verzorger(s) van de groepen 7 en 8 hebben daar inmiddels informatie over ontvangen. Ook zullen eind november bij de kleuters de welbevindingsgesprekken gaan starten en voor de overige groepen de eerste rapportgesprekken. Al in de vorige nieuwsbrief aangekondigd.kees van Overveld zal op 20 november een presentatie geven. Hieronder nogmaals deze aankondiging. Pesten: je staat op of je staat toe! Met deze titel als uitgangspunt zal Dr. Kees van Overveld op donderdagavond 20 november, aanvang uur in de centrale hal van school een interactieve presentatie geven voor ouder(s)/verzorger(s) en leerkrachten van onze school. Pesten en gepest worden is van alle tijden, maar ook een onderwerp wat de laatste jaren volop in het nieuws is en helaas te vaak voorkomt. Op De Merwedonk willen we pesten tot een minimum beperken en daarom willen we deze avond gebruiken om met elkaar daarover van gedachten te wisselen. De avond zal bestaan uit een presentatie, vervolgens gaan ouders en leerkrachten in groepjes met een aantal stellingen aan de slag, waarna er een centrale terugkoppeling zal plaatsvinden en dit alles onder leiding van Kees van Overveld. Kees is gerenommeerd gedragsdeskundige en o.a. auteur van de boeken Groepsplan Gedrag voor PO en VO welke nu op veel scholen als uitgangspunt voor gedrag in de school en groep wordt gebruikt. Meer informatie over Kees kunt u vinden op We hopen dat u naar deze avond komt!

2 Merweplein Bij het schrijven van deze nieuwsbrief heeft de officiële onthulling nog niet plaatsgevonden, maar u heeft wellicht het nieuwe bord van de Gorcumse brede scholen zien hangen met de mooie naam Merweplein. Hierbij verdwijnt gelijk de naam De Donk van de gevel. De gemeente wil al deze Gorcumse Pleinen een eenduidige benaming geven zoals ook bijv. de J.P. Waaleschool nu het bord Lingeplein op de gevel heeft hangen. Het Gildeplein (de Poorter/Mariëngaarde) kreeg de naam al bij de opening vorig jaar. Peter van der Waal UITNODIGING PRESENTATIE OVER DE CURSUS COMPUTERTYPEN DOOR INSTITUUT SPIJKSMA Dit schooljaar wordt er weer een cursus Computertypen gegeven op onze school door Instituut Spijksma voor de leerlingen van de groepen 6, 7 en 8. De bijeenkomst is op: woensdag 5 november a.s. om uur (duur ongeveer 20 minuten) Daarna is er gelegenheid om vragen te stellen en in te schrijven. De cursus start op: Maandag 10 november a.s. van uur. De lessen zijn om de 14 dagen. U en uw kind zijn van harte welkom! INSTITUUT SPIJKSMA Schoolhandbaltoernooi Gorinchem Beweegt organiseert op 12 november a.s. het schoolhandbaltoernooi voor de groepen 5, 6, 7 en 8 in de van Rapperdhal. Voor de aanmelding en organisatie zoeken we een coördinator. Heb je zin om dit te regelen, dan kun je je aanmelden via o.v.demerwedonk@gmail.com. Geen aanmelding betekent dat we niet mee kunnen doen, dat zou jammer zijn! Serious Request Hallo lezers, Wij zijn Dave, Bram en Quentin en zitten in groep 8A. Op zaterdag 20 december hebben wij een dag georganiseerd om geld in te zamelen voor Serious Request in de Elzenhof te Dalem. Het geld wat op die dag wordt opgehaald, gaan wij persoonlijk afleveren in het Glazenhuis in Haarlem, waar Serious

3 Request van 3FM dit jaar wordt gehouden. Het doel van Serious Request dit jaar is Vrouwen en meisjes die slachtoffer zijn van seksueel geweld in conflictgebieden. Voor deze dag zoeken wij sponsors. Kennen jullie iemand die een bijdrage wil leveren aan dit evenement in de Elzenhof, op welke manier dan ook, laat het dan weten. Te denken valt aan een financiële bijdrage, maar ook cadeaus voor de loterij of andere initiatieven, zoals het geven van workshops zijn welkom. Ook cadeautjes die jullie thuis hebben staan en niet worden gebruikt, zijn welkom voor de loterij. Bijvoorbeeld een lekkere parfum die u heeft gehad voor een verjaardag maar zelf niet lekker vindt, of een lamp die u niet mooi vindt. Alles is welkom. Wel graag nieuwe, nog niet gebruikte dingen. Tevens zoeken wij mensen die heerlijke cupcakes/taarten/oliebollen willen bakken, zodat wij ze kunnen verkopen die dag. Als u (pakjes) chocola/bonbons wilt schenken, zorgen wij ervoor dat ze leuk worden verpakt voor de verkoop. Als jullie voor eind november kunnen doorgeven wat en hoeveel jullie willen schenken, kunnen wij dit verwerken. Spullen voor de loterij kunnen worden ingeleverd bij: Bram Veerman 8A (omaha@casema.nl) Bakken van taarten/cupcakes even doorgeven aan: Dave van den Berg 8 A (sandra@debergjes.net) Bonbons/chocolade doorgeven aan: Quentin Blanken 8A (pami@casema.nl) Bedankt voor jullie medewerking!!! Dave, Bram en Quentin CREA Voor de crea van de groepen 6 zijn we op zoek naar nog werkzame haarfohns. Heeft u er nog één liggen die u niet gebruikt, wij (groep 6A en 6B) zijn er blij mee! Daarnaast kunnen we ook altijd wol, katoen, knoopjes, bandjes en kantjes etc. etc. gebruiken. Dus heeft u nog iets liggen, u kunt het afgeven bij Annelies of Lida. Groep 1/2D (juf Michelle en juf Annika) Het thema herfst/weer is afgelopen. Leuk dat u op de inloopavond alle werkjes heeft kunnen zien waar de kinderen zo hard aan gewerkt hebben. De herfstvakantie zit er weer op en we zijn fris begonnen met het thema kunst. Het is ontzettend leuk om met de kinderen naar kunst te kijken. Ze kijken er nog met zo n onbevangenheid naar en zien vaak de mooiste dingen in een kunstwerk. Zo hebben de kinderen deze week gekeken naar het werk van Kandinsky. Hiervoor gebruiken we het digibord. Je kunt hierop prachtig allerlei plaatjes laten zien. De kinderen vinden abstracte kunst (kunst dat niet persé iets voorstelt) erg mooi om te bekijken en zijn soms verbaasd over wat voor figuren en vormen je hierin kunt zien. Hierna mochten ze zelf aan de slag met een eigen Kandinsky kunstwerk. Bij het thema komen nieuwe woorden aan bod, zoals: schilder, penseel, lijst, museum, tentoonstelling, schildersdoek, schildersezel, etc.

4 We leren de letter K. Als uw kind thuis iets ziet wat begint met deze letter, mag het mee naar school genomen worden. We bekijken het voorwerp, begint het echt met deze letter? De naam wordt erbij geschreven en het woord wordt in stukjes verdeeld (bijv. ko-nijn). Vraag hier thuis maar eens naar! Als u thuis spullen heeft die met kunst te maken hebben, zijn deze erg welkom! Zie ook het lijstje op het prikbord. Nu bent u vast erg benieuwd naar wat de kinderen zoal voor kunstwerken maken. Heel graag willen we u dan ook uitnodigen voor een heuse tentoonstelling. Dan kunnen we de mooie werken onthullen. De uitnodiging zal u volgende week ontvangen. Fijn weekend! Groep 4A (juf Marisca en meester Joni) Wat gaat de tijd toch snel! De eerste vakantie van het schooljaar zit er alweer op en het eerste rapport is al in aantocht. Lekker uitgerust zijn we deze week weer begonnen. Voor de vakantie hebben we tijdens de inloopavond al kunnen laten zien wat we zo allemaal doen in groep 4. Erg leuk dat er zo n ruime opkomst was die avond! Vol trots lieten we onze werkboeken, schriftjes en creatieve teken- en knutselopdrachten zien. Diverse werkjes zijn inmiddels mee naar huis, zodat we weer plaats hebben voor nieuwe kunstwerkjes aan de muur. Bij rekenen hebben we in blok 2 veel geoefend met de optelsommen tot en 20. De minsommen komen in het huidige blok aan bod. We gebruiken de splitsstrategie om de sommen goed te kunnen oplossen (rekenen tot de 10 en dan verder). Goed klokkijken leren we al tot op de 10 en 5 minuten nauwkeurig. Voor spelling staat volgende week al het tweede dictee op het programma. De kinderen hebben voor de vakantie hun inlogcode voor Bloon mee naar huis gekregen, zodat er thuis op de computer extra kan worden geoefend. Proefjes hebben we uitgevoerd tijdens onze lessen natuur. In groepjes hebben we een handschoen opgeblazen met behulp van wat natuurazijn en bakpoeder. Spannend en leuk om te doen! Estafette (technisch lezen) hebben we tot nu toe nog veel klassikaal gedaan, maar we gaan snel in verschillende groepjes werken. Elk groepje gaat dan gericht aan de slag volgens een eigen aanpak, om zo de leesvaardigheid verder te verbeteren. Namens ons een heel fijn weekend toegewenst!

5 Groep 6A (juf Annelies en juf Anita) Hallo allemaal, Na een lekker weekje bijtanken kwamen de meeste kinderen weer fris en fruitig op school, het was fijn om de meeste kinderen weer te zien! Helaas moeten we zeggen de meeste kinderen, want een aantal kinderen voelden zich deze week echt niet goed en konden één of meerdere dagen niet naar school. Allemaal nog van harte beterschap gewenst! Voor de herfstvakantie hebben we de Kinderboekenweek afgerond met een druk bezochte inloopavond, wat leuk om zoveel kinderen met hun ouders, broers en zussen te zien! Deze week hebben we getekend over Halloween en hebben we voor de weektaak een heus Halloween werkboekje. De kinderen vinden dit ontzettend leuk! Ook is voor de vakantie het creacircuit gestart, samen met de andere groep 6. Ook hier genieten de kinderen erg van! Naast deze creatieve zaken hadden we alweer wat toetsen voor de zaakvakken op het programma en hebben we met rekenen het cijferend optellen geleerd! Ook zijn we deze week met de spreekbeurten en boekbesprekingen begonnen. Carlijn was als eerste aan de beurt met haar boekbespreking over het boek Oorlogsgeheimen. Met bewondering hebben we naar haar geluisterd, want om als eerste te moeten starten is niet niks! Maar wat deed ze het goed en wat las ze mooi voor! Goed gedaan Carlijn! Dinsdagmiddag hadden we een heus optreden van Jari op de piano in de hal. Jari speelde voor ons twee mooie stukjes. Het was ontzettend leuk om te zien en naar Jari te luisteren! Jari, stoer van jou en nogmaals bedankt! Esmee van Heumen liet ons toen ook nog vader Jacob horen op de piano, dus het was zeker een geslaagd optreden! U ziet, we hebben veel verschillende talenten in onze klas en het is erg leuk om iets wat je goed kunt aan elkaar te laten zien of horen. We hopen u binnenkort bij de rapportgesprekken in week 48 te zien, een uitnodiging hiervoor volgt later. Voor nu een fijn weekend gewenst! Groep 7C (juf Elma en juf Monique) Hallo! Deze week zijn we met frisse moed (en sommigen met frisse tegenzin) aan de volgende periode op school begonnen. Het weekje vakantie is heerlijk geweest, zo begreep ik uit de verhalen die ik maandagochtend hoorde. In de komende weken moet er veel gebeuren. De rapporten en de 10- minutengesprekken komen eraan, dat is voornamelijk voor de meesters en juffen veel werk. Wel heel leuk om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen; hoe scoren ze ten opzichte van de vorige jaren. Voor de kinderen, maar ook voor ons een spannende tijd. Ondertussen werken we hard door, blok 3 van rekenen is bijna uit, daar leerden we keersommen en delen met grote getallen en het herleiden van oppervlaktematen. De taaltoets van blok 2 is goed

6 gemaakt, we zijn inmiddels begonnen aan blok 3, daarin leren we o.a. zinnen in een andere tijd te zetten. We leren wat figuurlijk taalgebruik is en de betekenis daarvan. Bij de zaakvakken zijn de eerste blokken ook (bijna)afgerond. Voor natuur hebben we het momenteel over spinnen, niet het favoriete onderdeel van iedereen zo te merken. Het volgende blok aardrijkskunde gaat over (zee)klimaten en bij geschiedenis komt Karel de Grote aan bod. Ook lezen we veel, er is zelfs een heus toneelstuk in de maak. Geschreven en uitgevoerd door de kinderen zelf. Inmiddels hangen ook de data voor de boekbesprekingen op. De kinderen mogen zelf inschrijven. Hier krijgen ze een week de tijd voor. Doen ze het niet, dan deel ik ze in. Op het uitgedeelde blad staat precies waar de boekbespreking, ook wel boekpresentatie genoemd, aan moet voldoen. Succes! Verjaardagen tot en met 7 november datum groep datum groep 1 nov. Bastin van Kuilenburg 7B 5 nov. Ryan Cleveringa 1/2C 2 nov. Annick Parent 5A Justin van de Bree 7A Cas Gieltjes 6B Rose van den Berghe 7A Martijn Mostert 7A 7 nov. Indy van der Schuit 1/2B 3 nov. Tess Bosch 3A Merel van den Bosch 7B Schoolvakanties en vrije dagen Extra vrije middag vrijdagmiddag 19 december 2014 Kerstvakantie maandag 22 december 2014 t/m vrijdag 2 januari 2015 Studiedag woensdag 18 februari 2015 Voorjaarsvakantie maandag 23 februari 2015 t/m vrijdag 27 februari 2015 Goede vrijdag en Pasen vrijdag 3 april 2015 t/m maandag 6 april 2015 Meivakantie maandag 27 april 2015 t/m vrijdag 8 mei 2015 Hemelvaart donderdag 14 mei 2015 en vrijdag 15 mei 2015 Pinksteren maandag 25 mei 2015 Studiedag dinsdag 26 mei 2015 Studiedag donderdag 25 juni 2015 Extra vrije middag vrijdagmiddag 10 juli 2015 Zomervakantie maandag 13 juli 2015 t/m vrijdag 21 aug. 2015

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Nummer 7 17 oktober 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 7 17 oktober 2014. Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 7 17 oktober 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt!

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nummer 4 26 september Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nummer 4 26 september Geachte ouder(s)/verzorger(s), obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 4 26 september 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Spraken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school

Kringgesprek. Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Kringgesprek Beste ouders, Deze maand staat in het teken van de toets-maand. Alle kinderen in de school Nummer 6 2012-2013 2013 maken toetsen van het Cito op het gebied van rekenen, lezen, begrijpend lezen,

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

maar dit geldt op deze middag ook voor de groepen 5 t/m 8!

maar dit geldt op deze middag ook voor de groepen 5 t/m 8! obs De Merwedonk Merwe Donk 4 6 4207 XB Gorinchem Tel: 0183 681100 Fax: 0183 681109 info@obs-de-merwedonk.nl www.obs-de-merwedonk.nl Nummer 12 28 november 2014 Geachte ouder(s)/verzorger(s), De spanning

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl

Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 19 september 2013 Uw hulp gevraagd Kent u ouders bij ons in de wijk met jonge kinderen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer

Wordt vervolgd. De gastles van de brandweer Wordt vervolgd. De stroom Cito-toetsen is verwerkt, de daardoor verkregen gegevens ook. De rapporten zijn uitgedeeld, de gesprekken daarover zijn gevoerd. Plannen worden/zijn nu gemaakt voor het tweede

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011

Groepsnieuws groep 7. Mei/juni 2011 Groepsnieuws groep 7 Mei/juni 2011 Alle toetsen zitten er bijna op, de boeken zijn ook bijna uit en.de CITO Entree toets is mee naar huis. Dat is best spannend. net als een gewoon rapport. De laatste weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012

Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Informatiebrief 1 groep 7 16 augustus 2012 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2012/2013. In de nieuwsbrieven van dit jaar wil ik u op de hoogte houden van allerlei zaken in groep

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Informatie avond voor alle ouders

Informatie avond voor alle ouders Dag allemaal, Het is al langer donker, het wordt weer vroeger donker, de bomen laten hun bladeren vallen (kijk maar op onze speelplaats), de klok wordt komend weekend verzet en de eerste vakantie van dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 7 november 2013 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Beste kinderen, ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de tweede nieuwsbrief van dit schooljaar met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Vanuit de ouderraad.

Vanuit de ouderraad. Juni 2013 Vakantie Wat gaat een jaar toch snel voorbij! Een jaar waarbij weer veel is gebeurd. We hebben met z'n allen hard gewerkt en we mogen trots zijn op onze leerlingen, het personeel en de school.

Nadere informatie

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014

Laatste nieuwsbrief 2013/2014. Schoonmaakavond. Wennen in de nieuwe groep 11-07-2014 1 NIEUWSBRIEF 22 11-07-2014 Laatste nieuwsbrief 2013/2014 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Nog één week te gaan en dan gaan we genieten van de zomervakantie. Maar de week is goed gevuld.

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken.

Tijdens deze avond kunt u ook onze nieuwe leeshoek (beneden) en het leeslokaal (boven) bekijken. Weekbrief 7 september 2015 Algemene mededelingen Informatieavond Maandag 7 september van 18.30-19.30 uur is er een informatieavond voor alle ouders/verzorgers en alle leerlingen. U heeft hiervoor inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s.

Nieuwsbrief. obs Ter Stege. Inloop voor groep 4 t/m 8. Sponsorloop. Studiedag Kanjertraining 27 oktober. samen leren goed presteren. O.b.s. obs Ter Stege samen leren goed presteren Nieuwsbrief Inloop voor groep 4 t/m 8 Sponsorloop Wij realiseren ons dat de inloop erg plotseling is afgeschaft. Sinds de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer

WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8. extra koffieochtend vanwege de week van de opvoeding groep 7 naar CanDance studio Aalsmeer WEEKBRIEF 2 OKTOBER 2015 / NUMMER 8 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Volgende week zijn er twee thema's aan de orde: de week van de opvoeding en de Kinderboekenweek. Dat is veel. Toch hebben

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05

Nieuwsbrief. 6 november nr. 05 Nieuwsbrief 6 2014 2014-2015 nr. 05 Beste ouders/ verzorgers, De herfstvakantie is weer achter de rug. De komende periode wordt een drukke, maar gezellige tijd. Binnenkort komen de eerste rapporten en

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen

Zonne(blad)wijzer Nieuws uit de groepen 08/04 T/M 15/4 2014 WEEKNUMMER 15/16 Kalender 17/4 Paasviering in de klassen 18/4-21/4 Zijn de leerlingen vrij(goede Vrijdag en tweede Paasdag) 25/4 Oranjedag(alle leerlingen zijn na de rommelmarkt vrij)

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013

Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Jaargang 19, nr. 17 Donderdag, 24 januari 2013 Week 04: vrijdag 25 jan. groep 1 t/m 4 vrij Week 05: geen bijzonderheden Week 06: 5, 6 en 7 febr. Eindcito groep 8 vrijdag 8 febr. Carnavalsfeest 09.00 13.15

Nadere informatie

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie!

Namens het gehele team van SBO Wending wensen wij u een fijne vakantie! Geachte ouders en verzorgers, Nieuwsbrief 7 schooljaar 2014-2015 Laatste nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 Volgende week is de laatste schoolweek van het schooljaar. Voor de schoolverlaters is het de afsluiting

Nadere informatie

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR

VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 januari 2012 Nr.09 2012 Namens alle medewerkers van Veldhoven Midden de beste wensen voor 2012! VAKANTIEROOSTER SCHOOLJAAR 2012-2013 Vakantierooster 2012-2013 is bekend. Het rooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Informatiefolder groep 5

Informatiefolder groep 5 Informatiefolder groep 5 Schooljaar 2014-2015 foto van de nieuwe groep! Beste ouders, In deze folder vindt u de basis- informatie die van belang is voor uw kind in groep 5. Aanvullende informatie zult

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

juni 2015 nr. 13 2014-2015

juni 2015 nr. 13 2014-2015 samenwijs juni 2015 nr. 13 2014-2015 Pittige Plus Torens Op school werken we op dinsdagmiddag met de Pittige Plus Torens. We hebben een project uitgekozen, namelijk EEN INTERVIEW. Eerst stelden we vragen

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 20 november nummer 13 Agenda 30 november middagspreekuur voor groep 4 1 dec middag spreekuur overige groepen 4 dec Sinterklaasfeest (gr 5 t/m 8

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING

18 juli 2014 Agenda TEAMSCHOLING 18 juli 2014 Zo vlak voor de vakantie wordt de grote tegenstelling tussen leuke dingen en vreselijke dingen weer eens benadrukt. Ons medeleven gaat uit naar de slachtoffers en hun familie die nu een vreselijke

Nadere informatie

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit;

16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; Maandkalender oktober 2015 1 Teamvergadering; 16 Vergadering Ouderraad; 2 17 3 18 4 Dierendag; 19 welbevindengesprekken; 5 Juf Linda jarig; Mad Science naschoolse activiteit; 20 welbevindengesprekken;

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari

Valentijns actie. Nr januari 2017 schooljaar WA-at-WORK Valentijnsactie. Visitatie donderdag 26 januari Nr.18 26 januari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s.

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. 09-01-2015 Algemeen Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. Serious Request Op vrijdag 19 december

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO

Jaargang 21, Maand: juni 2015 INFO Jaargang 21, Maand: juni 2015 Basisschool De Schare INFO Na een prachtige meimaand met veel vrije dagen en heel veel activiteiten als de lentemarkt en de sportdag, gaan we in juni een maand lang hard werken

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorgers,

Geachte ouder(s)/verzorgers, Geachte ouder(s)/verzorgers, Afgelopen week hebben we stil mogen staan bij Hemelvaart. Komend weekend vieren we het Pinksterfeest. In één van de laatste verzen in Lukas staat: Hij leidde hen naar buiten

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO. Oktober November Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO Oktober November 2017 Aan de ouders/ verzorgers, Bovenbouwgroep Meester Hans Meester Hans werkte namens een ander bestuur bij ons op school, helaas wil dit bestuur Hans weer in gaan zetten op

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept.

Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Schooljaar 2015-2016 Nr. 1 26 aug. - 16 sept. Bijbelvertellingen deze periode: kijk ook eens op www.kindopmaandag.nl Week 36: 31 augustus t/m 3 september 2015 Het paradijs, Genesis 2:8-25 De slang, Genesis

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juni nummer 38 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 24 juni nummer 38 Agenda 24 juni extra vrije dag 27 juni studiedag personeel / kinderen vrij 25-29 juni schoonmaakweek 5 juli kennismaking in de

Nadere informatie

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant

Info 13. Datum: 20-05-2016. Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Talentenshow de Waterkant Info 13 Datum: 20-05-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Inmiddels hebben we de uitslag van de CITO-eindtoets binnen gekregen. De kinderen hebben het prima gedaan, we scoren (gemiddeld)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken

Nieuwsbrief 6. Algemene informatie. Belangrijke data: Personele zaken Nieuwsbrief 6 8 november 2018 Belangrijke data: 08 november MR vergadering 19.30-21.30 uur 13 november Informatieavond bedplassen (GGD) 16 november Rapport 1 (groepen 3 t/m 7) 22 november Nieuwsbrief 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli 2017 Every moment Matters Opgehaald worden met een motor met zijspan, de liedjes, de cadeautjes en de bloemen, het herinneringsboek van de kinderen, de circusspelletjes, de accordeonist,

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie