Verslag jeudraad 4 december 2015 nr.290

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag jeudraad 4 december 2015 nr.290"

Transcriptie

1 Verslag jeudraad 4 december 2015 nr De Grote Rappèl Luc Sannen en Luc Stevens zijn de twee trekkers van het project. Wat is de grote rappel? Een project dat eigenlijk op vraag van de de schepen, Marleen Kauffman is opgezet om een groot sociaal spektakel in Leooldsburg op poten te zetten. De bedoeling is om iets doen met groepen die normaal niks met elkaar te maken hebben, om zoalle inwoners van Leopoldsburg te verenigen. Luc en Luc hebben al een paar keer massaspektakels georganiseerd en dat is altijd met succes. Ook Leopoldsburg is geen uitzondering op de reactie da gaat nie pakken hier, da gaat nie aanslaan. Ze zijn allemaal abuis, want het gaat wel lukken! Er zijn al 350 inschrijvingen. Het zal een verhaal over Leopoldburg zijn dat op 4 locaties wordt uitgebeeld. Voor meer info verwijzen we jullie door naar de bijgevoegde powerpoint-presentatie! Nu, de Grote Rappèl is nog op zoek naar een aantal vrijwillgers Ø Gezocht! o Mensen achter de schermen Opbouw decor Dames in de naaiploeg Attributen-zoekers o Mensen voor de schermen Enorm tekort aan mannelijke krachten die worden gezocht! tal mannen waarvan een gedeelte moet marcheren maar ook een gedeelte gewoon figureren. 2. Goedkeuring vorig verslag Verslag goedgekeurd

2 3. Jeugdverenigingennieuws Ø Chiro: o Bivak: Heel tof, maar wel veel wespen. o Leidingsweekend: paintballen en andere leuke activiteiten, maar ook serieuze zaken: ze hebben zelfs tot half 6 s morgens vergaderd. o Dia-Avond: in de Roxy, zeker een aanrader. Op verschillende plaatsen van het bivak-terrein was een Go-Pro gezet en daarvan werd er ook een compilatie getoond. o Overgangs-activiteit o De vriendjesdag was een zeer groot succes voor de kleinste vooral. Er zijn nu 30 sloebers en dat is heel veel. o Beachklinkske: Veel volk, t was fijn, met gin-tonic o Leefweek o Pannekoekendag o Chiromatic was niet zo n groot succes. Ø HJ: o Workshop Puur Theater, was volledig volzet! Tof om de leden eenste zien in een theater rolletje. o De gezinswerking is op weekend geweest, heel leuk o Workshop voor de iets ouderen (18+) met zilverklei voor eigen juweeltjes te maken. o Herfstwandeling met de gezinnen en voor de hele werking o Dag van de jeugdhuizen: I <3 my jeugdhuis was leuk, maar niet zoveel volk. o Jongeren van het derde tot zesde middelbaar zijn op survivalweekend geweest: heel leuk, workshop rond vuur maken, super tof met veel survivaltips. Er waren 18 personen ingeschreven. o Zee-weekend met 1e en 2e middelbaar: weekend was heel leuk, de groep heeft elkaar beter leren kennen. Het weer viel echt wel tegen (storm). Het kiten is letterlijk in het water gevallen. o Toonmoment Wildgroei; Joeri Mertens heeft het project getrokken. Er werden verschillende kunstgenres afgetoetst en er is veel geëxperimenteerd. Het Laatste project was een mix tussen water en muziek. Het gebouw van de watermaatschappij mocht gebruikt worden om kunst in te maken. Iedereen die creatief was mocht hier mee aan de slag, los van het lid zijn of niet. De werking van Wildgroei mag nog wel breder worden en ze gaan dan nu ook deze werking evalueren. Ø Scouts Geleeg: o Groepsweekend: Op 11 november met 115 leden ingeschreven en uiteindelijk geweest met 150 leden. o Jonggiver trofee in Heusden-Zolder (Scouts-Centrum heeft gewonnen!)

3 Ø Natuur & Wetenschap o Eind september naar Pairi Daisa o Reünie begin oktober voor alle kinderen die op kamp zijn geweest o 17 oktober Grotten van Han (twee bussen) o Op 21 november op uitstap naarbrussel, maar die is wegens de terreurdreiging niet doorgegaan Ø Scouts Centrum o Speculaasverkoop: alles verkocht! o HerfstBBQ voor de welpen was goed o Leidersweekend: heel leuk, er was een activiteit met Pijl en boog maar de pijlen waren gemaakt van mouchen doppen; een soort van paintball maar zonder ongevallen en bijhorende blauwe plekken. o Opleiding van de brandweer over hoe brandjes blussen, omgaan met kinderen, evacuatieplan. Zeer interessant! Volledig gratis en zeer interessant voor elke vereniging. Het is dan ook een aanrader voor elke vereniging. 4. Jeugddienstnieuws Ø Het Subsidieverslag is af! Dit verslag wordt ook bij het verslag van de vergadering gevoegd. o Project van Wildgroei zit er tussen dit jaar. Voor de rest is het ongeveer allemaal hetzelfde gebleven. Er is ten opzichte van vorig jaar wel weinig vorming aangegeven. o Stemming: 12 voor / 2 onthoudingen / 0 tegen Ø Binnenkort ook terug 18-jarigen vat! Meer info hierover zal worden gegeven op volgende vergaderingen. Er werd wel het idee geopperd dat verenigingen een paar shiften zouden doen op het vat, zodat de 18-jarigen voor de volle 100% kunnen genieten van hun feest! 5. Kandidatuur Dagelijks Bestuur Ø Kandidaturen moeten voor 3 januari doorgestuurd worden naar Dries. 6. Nieuws van de schepen van jeugd Ø Nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 3 januari. Via Cultuur wordt er gevraagd of er verenigingen zijn die willen meedoen met een standje! De verkoop is volledig voor eigen portefeuille! o Scouts Centrum zou graag terug een standje zetten. o Voor zij die geïnteresseerd zij mogen (moeten!) een mail sturen naar Dries voor inschrijvingen of meer informatie.

4 Ø SPEL ZONDER GRENZEN: we gaan het proberen te trekken met de jeugd. (groepen worden uitgedaagd om spellekes met elkaar te doen, voor meer info zie het verslag van 2 oktober 2015) o Jeugd moet er zich achter zetten, verdere info gaat worden gegeven op volgende jeugdraden. Ø Asielcentrum: Marjan (HJ) vroeg of er niks samen gedaan kan worden voor de kinderen van de vluchtelingen. Het Rode Kruis zegt nu dat er niks speciaal gedaan moet worden, zij voorzien zelf heel veel activiteiten. Uit ervaring weten zij dat deze kinderen zich niet gauw bij een jeugdvereniging zullen aansluiten. Wel is er het voorstel om tijdens de Kerstvakantie spelletjes gaan spelen met de kinderen, bv elke jeugdvereniging een dag. Voor meer informatie hier rond, mag er altijd gestuurd worden naar ons of naar Dries. 7. Varia Ø Scouts Geleeg: o Kerstdrink op 19 december aan de lokalen. o TrappistenQuiz op 27 februari o Dag van de Jeugdbeweging was heel fijn, knap initiatief! Geweldig dat je als jeugdvereniging de erkenning krijgt dat je goed bezig bent. 12 BAKKEN OP 2 UUR TIJD. Volgende keer dus meer bier. Ø Chiro: o 5 december: MotoKlinkske. Er gaat gezorgd worden voor een echt Clubhouse! o 6 december komt de Sint! o 27 december is er een nieuwsjaarsfeestje voor de leden o 20 december kerstfeest voor de leiding Ø HJ: o Wildgroei; verder evalueren! Nu bekijken hoe het gewerkt heeft o Orkestvertellingen voor jongere kinderen en gezinnen op 5 december o 12 december: Brainstorm voor Jong-humania (18-30 jaar). Activiteiten verzinnen en plannen. o Aansluitend HJ-café voor leden. o 18 december: Hete Stoven avond: warme fijne gezellige avond om het begin van de kerstvakantie in te zetten. Een deel van de opbrengsten gaat naar het goede doel o Kerstperiode: Wintertijd in Leuven op 20 december o 1 e week van de kerstvakantie voor jongere van het 3 e tot het 6 e middelbaar: Disney-marathon! o De kleinste groep, 1 e en 2 e middelbaar, gaat naar Winterland in Hasselt en daarna naar de Kinepolis o 27 december workshop Crazy Robots: van oud hout een unieke robot maken! o 13 januari: Brainstorm HJ 3 e tot 6 e middelbaar. o 20 januari: brainstorm HJ 1 e en 2 e middelbaar. o 24 januari: High Tea met cupcakes en andere lekkernijen voor leden!

5 Ø Natuur en Wetenschap o 12 december: Heempark in Nederland o Eind januari: Continium een tentoonstelling over tijd Ø Scouts Centrum o 12 december: Kerstfeestje met een groot Cluedo-spel! o Kerstboomverbranding op 9 januari o 30 januari Mosselfeest o 20 december op de Kerstmarkt in het centrum met een standje. 8. Vragen, opmerkingen, slot o Chiro: Over het tent-initiatief van Dries: Bedoeling is dat elke jeugdvereniging een fatsoenlijke tent kan krijgen voor een mooie prijs! Eigenlijk dus een soort van groepsaankoop. o Scouts Centrum: Graag wat meer informatie over Huisvestingsubsidies. (Ze hadden er 3 jaar geleden geen van de provincie gekregen omdat ze niet konden bewijzen dat de gebouwen van hun waren). Maar voor deze subsidie, deze komen van de gemeente, komt dat wel in orde. o Algemeen: De gratis bussen heen en terug van de Nacht van de Jeugdbeweging zijn heel tof en een super initiatief! Het is wel jammer dat de buschauffeur streng is. Het is zo dat er een duidelijk uur was afgesproken waarop de bussen terug vertrokken richting Leopoldsburg. Deze afspraak werd echter heel strikt gevolgd door de chauffeurs waardoor een aantal mensen de bus niet gehaald hebben. Het is dus een werkpunt om een andere regeling uit te werken, eventueel met een academisch kwartiertje, omdat het echt moeilijk was om de bus terug te vinden. De bussen stonden dit jaar niet op de afgesproken plaats, waardoor velen ze dan ook niet vonden. Het DB neemt dit zeker mee naar volgend jaar en er zullen betere afspraken gemaakt worden. Goeie afspraken maken goeie vrienden.

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 23 september 2016 nr. 292

Verslag Jeugdraad 23 september 2016 nr. 292 Verslag Jeugdraad 23 september 2016 nr. 292 1. Goedkeuring vorig verslag 2. Vertegenwoordiging GECORO 3. Subsidies 4. Kiezen Bestuur 5. NVDJB 6. Nieuws van de schepen 7. Jeugddienstnieuws 8. Knalbal 9.

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015:

Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Verslag Jeugdraad 6 januari 2015: Aanwezig: Gabriëlla (Voorzitter), Ruben, Tom, Wouter (Chiro Erps-Kwerps), Dave (JH t Excuus), Mathias, Hans (Scouts Kortenberg), Jens, Thibaud (JH Den Aap), Pieter (JH

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291

Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 Verslag Jeugdraad 8 april 2016 Nr. 291 1. Goedkeuring vorig verslag 2. Nieuwe aanvraag jeugdvereniging: Koninklijk Marine Kadettenkorps 3. Kamp Knalt 4. Kampvervoer 6. Jeugddienst-nieuws 8. Jeugdverenigingen-nieuws

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 6/02/2016 1. Opvolging vorig verslag Het vorig verslag werd goedgekeurd, zonder opmerkingen. 2. Infrastructuursubsidie Chiro Eine - De nieuwbouw komt aan het speelplein aan

Nadere informatie

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde

Chiro Erps-Kwerps Kampinschrijvingen met frietjes eten: in orde Taartenverkoop: in orde Weekend Guiters: in orde Verslag Jeugdraad 7 juni 2016: Aanwezig: Erik (Voorzitter/Penningmeester), Tom, Wouter, Ruben (Chiro Erps-Kwerps), Nils (Chiro Everberg), Jens (JH Den Aap), Tom, Jana ( Scouts Kortenberg), Mit (jeugdconsulent),

Nadere informatie

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig:

14 januari Vorig verslag. Toelichting uitleendienst: Algemene vergadering. Aanwezig: Algemene vergadering 14 januari 2015 Aanwezig: Chiro Heikant: Erin Maris en Dan Cuypers Scouts en Gidsen Vlaanderen: Valérie Eskens KLJ Jongens: Ilias Issaev KLJ Meisjes: Marlies Marien De Tofkes: Katelijne

Nadere informatie

Z!P MAART- APRIL 2019

Z!P MAART- APRIL 2019 Z!P MAART- APRIL 2019 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

Beste ouders, liefste kindjes.

Beste ouders, liefste kindjes. Beste ouders, liefste kindjes. Jullie denken er blijkbaar aan om lid te worden van Chiro Ganshoren, maar zitten nog met een aantal vragen. Uiteraard kunnen jullie hiervoor steeds terecht bij de leidingsploeg,

Nadere informatie

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG

Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Jeugdraad 18 november 2010 ALGEMENE VERGADERING VERSLAG Aanwezig: Thomas Desmet (voorzitter/open Jeugdwerk), Jefferie Maes (Open Jeugdwerk), Anaïs Gevaert (Chiro Kanjo), Marlies Nachtergaele (Chiro Kanjo),

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014

VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 VERSLAG JEUGDRAAD 20/08/2014 Aanwezigheden Aanwezig: Bruno (voorzitter), Aaron (ondervoorzitter), Wouter (secretaris), den Joe, Sint-Lieven, Haegepoorters, Den draai, Chiro D, JRK, Kadullen (te laat),

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017

Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Z!P SEPTEMBER- OKTOBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst

Nadere informatie

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten:

JANUARI 2015. Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: JANUARI 2015 Hiep.. hiep.. HOERA aan volgende Gusten: Lucas Geenen van de speelclub wordt 9 jaar op 1 januari. Wout van Olmen van de speelclub wordt 7 jaar op 4 januari. Paul Coppetiers van de speelclub

Nadere informatie

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering

gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering gemeentelijke jeugdraad bestuursvergadering Kopie aan: WIE VOOR WAT OK/NOK BESTUURSVERGADERING JEUGDRAAD Vergadering van 19/12/2013 in de Chiro-lokalen Leden Bert Verstraete Hans

Nadere informatie

Z!P MAART APRIL 2018

Z!P MAART APRIL 2018 Z!P MAART APRIL 2018 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun kindje(s)

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2015 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, Allereerst willen wij, de leiding, jullie allemaal hartelijk welkom heten op ons mosselfeest! De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC8116. Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan Aarschot - België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot VZW Bekaflaan 65 3200 Aarschot 30ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus

Nadere informatie

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016

Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Z!P SEPTEMBER-OKTOBER 2016 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Werkjaar Januari-Juli

Werkjaar Januari-Juli Werkjaar 2009-2010 Januari-Juli Hallo Hier zijn we weer, na een lange kerstvakantie hebben we er weer veel zin in en gaan we weer van start met allerlei fantastische activiteiten. In dit boekje staan de

Nadere informatie

Schoolkrant december 18

Schoolkrant december 18 Schoolkrant december 18 Jarigen van de maand: 3 : Ariana K1 4 : Bauke K2, Esmée K2 7 : Mattia L2 11 : Ghislaine 13 : Mikail L2 14 : Thieme L4, Ynse L4 15 : Aulii L1 22 : Yana L4 23 : Janneke L5 27 : Quinten

Nadere informatie

JRKRANT December Januari

JRKRANT December Januari JRKRANT December Januari 2016 2017 Voorbije activiteiten Deze maand in onze JRKRANT Voorbije activiteiten 1 Volgende activiteiten 1 Junior Helper + initiaties Nieuws van de afdeling Verjaardagen 3 Woordzoeker

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk-

Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Verslag Jeugdraad 20 Mei 2008 - Domein van Perk- Aanwezig: Verontschuldigd: 1. Goedkeuring + overloop vorig verslag: 2.Evaluatie Jeugdnamiddag: 3.Brandveiligheid vorming: Jurgen Bal (JC Blizzard) Robby

Nadere informatie

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017

Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Z!P NOVEMBER-DECEMBER 2017 Beste (toekomstige) scoutsvrienden, De volgende tekst is vooral bedoeld voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de werking van onze scoutsgroep en misschien in de toekomst hun

Nadere informatie

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar

Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar DECEMBER 2018 Beste ketten en ouders Onze derde Chiromaand staat voor de deur. De feest maand van het jaar. Op zondag 3 december krijgen we bezoek van... de Sint! Hij komt dan met zijn Pieten naar het

Nadere informatie

Verslag JAL: 26 juni 2013

Verslag JAL: 26 juni 2013 Verslag JAL: 26 juni 2013 Aanwezigen: Joy Leysen, chiro Malderen Flor Vertongen, chiro Malderen Stijn Rampelbergh, chiro Malderen Victor Steemans, Scouts Londerzeel Bert Stoffels, Scouts Londerzeel Jordi

Nadere informatie

Legmeervogels Uithoorn 2019

Legmeervogels Uithoorn 2019 snessukgnirp kelp speorg kelp speorg niutleeps kelp speorg >-- 2 dlev raan >-1 dle V ra an Legmeervogels Uithoorn kelp speorg 2019 gnagni Hallo! De zomervakantie komt er weer aan! Dit jaar is er voor alle

Nadere informatie

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven

Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Reglement werkingssubsidie jeugdwerkinitiatieven Jeugddienst Londerzeel Lijsterstraat 1 1840 Londerzeel Tel.: 052 31 94 62 Fax: 052 30 53 84 jeugd@londerzeel.be Algemeen Artikel 1: Enkel erkende jeugdwerkinitiatieven

Nadere informatie

25/11/ /1/2018. V.U.: Felix Vandesandstraat 15, 1081 Koekelberg

25/11/ /1/2018. V.U.: Felix Vandesandstraat 15, 1081 Koekelberg 25/11/2017-20/1/2018 V.U.: Felix Vandesandstraat 15, 1081 Koekelberg Beste Chiroleden, Chiro-ouders en Chirosympathisanten! Weer een krantje! Nog meer Chiro! 2 december komt Sinterklaas op bezoek bij onze

Nadere informatie

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018

VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 VERSLAG TOOGPRAAT 18 APRIL 2018 Aanwezig: Bestuur Jeugdraad Bestuursleden Ann-Sofie D Hollander, Timo De Wit, Jan-Frederik D Hollander, Sebastiaan Vergauwen, Jonas Fabré, Jana Van Grieken, Emma Staut,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze Workshops Einde Bedankt... 22

Inhoudsopgave. Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze Workshops Einde Bedankt... 22 VERSLAG 2 Inhoudsopgave Voorwoord... 4 Jouw gedacht... 5 Middagpauze... 17 Workshops... 18 Einde... 21 Bedankt... 22 3 Beste Kei-Jonger, Op zaterdag 28 april 2018 kwamen we met een hele groep Kei-Jongers

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING JEUGDRAAD 1 / 8 ONDERWERP/PLAATS Algemene Vergadering DATUM/TIJD Donderdag 001 23565/95 Contact Hellen Volckaert Stad Zottegem Beislovenstraat 4 9620 Zottegem 09 367 91 98 jeugddienst@zottegem.be AANWEZIG Elke Van

Nadere informatie

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1

Het scoutsblad. Mei. Het scoutsblad mei 1 Het scoutsblad Mei Het scoutsblad mei 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Praktische informatie... 3 Inschrijven... 4 Brief eindactiviteit... 5 Speelhoekje... 7 Kleurplaat... 7 Kalender... 8 Maandbrief

Nadere informatie

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December, januari & februari 14-15

MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL. December, januari & februari 14-15 MAANDELIJKS TIJDSCHRIFT SCOUTS & GIDSEN VLAANDEREN SINT-FRANCISCUS SINAAI SNUFFEL December, januari & februari 14-15 Extra data s 13 december: het is kerstmarkt in, naar jaarlijkse gewoonte heeft ook

Nadere informatie

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld:

Lidgeld. Dus bijvoorbeeld: Krabbel MEi - juni Lidgeld Hoeveel kost het om je kind een fantastisch jaar bij de chiro te laten beleven? Je betaalt 40 om je kind in te schrijven, maar vanaf het 2de kind betaal je nog maar 35 (dus het

Nadere informatie

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes

KapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjesKapoentjes. Kapoenen Beertjes Kapoenen Beertjes Dag allerliefste kapoentjes, en de mama en papa natuurlijk ook. Wij willen jullie graag welkom heten bij onze tak, de KAPOENEN. Wij zijn speciaal uitverkozen om deze kapoentjes de tijd

Nadere informatie

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI

MEI mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! 30 MEI TOT 1 JUNI v MEI 2014 BELANGRIJKE DATA!! 23 mei 19u-20u: Inschrijvingsmoment bivak op het heem! Als uw kapoen nog niet is ingeschreven, zeker afkomen! 30 MEI TOT 1 JUNI SPEELCLUB GAAT OP WEEKEND!! Inschrijven kan

Nadere informatie

Reglement voor de erkenning als jeugdwerkinitiatief en de daarbij horende mogelijke ondersteuning en werkingssubsidies ALGEMENE BEPALINGEN

Reglement voor de erkenning als jeugdwerkinitiatief en de daarbij horende mogelijke ondersteuning en werkingssubsidies ALGEMENE BEPALINGEN Reglement GR 20150518-008 Reglement voor de erkenning als jeugdwerkinitiatief en de daarbij horende mogelijke ondersteuning en werkingssubsidies ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1: Binnen de perken van de daartoe

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Paretter oktober Beste leden en ouders, Ons groepskamp is achter de rug en de volledige leidingsploeg en fourageteam hebben zich enorm geamuseerd, hopelijk was dit voor de kinderen een even leuke ervaring!

Nadere informatie

het MOT Museum voor de Oudere Technieken Guldendal 20 te 1850 Grimbergen Meer info? Contacteer Florence Van Driel

het MOT Museum voor de Oudere Technieken Guldendal 20 te 1850 Grimbergen Meer info? Contacteer Florence Van Driel het MOT Museum voor de Oudere Technieken Guldendal 20 te 1850 Grimbergen 02 270 81 11 info@mot.be www.mot.be Meer info? Contacteer Florence Van Driel Zomeren in het MOT Zomeren in het MOT Wat is Zomeren

Nadere informatie

t Kletserke December 2014

t Kletserke December 2014 t Kletserke December 2014 Voorwoord December, de maand van zowel de sint als de kerstman! De sint is in het land en dat is altijd feest! Iedereen kent het fenomeen wel: uren wakker liggen om te luisteren

Nadere informatie

Krabbels Maart - April

Krabbels Maart - April Krabbels Maart - April Hallo chirowieten en ouders! Gekrabbeld Hier zijn we alweer met een nieuwe krabbels. We zullen zeker niet stilzitten, want er staat weer van alles op het programma! Onze jaarlijkse

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 23 februari Jeugdraad van februari:

Verslag jeugdraad 23 februari Jeugdraad van februari: Verslag jeugdraad 23 februari 2017 1. Verslag vorige vergadering 2. Inleiding het Sluisken Wat gebeurt er in het Sluisken? Jeugdraad van februari: Lokale dienstencentra bieden o.a. informatieve, recreatieve

Nadere informatie

PROJECTOPROEP

PROJECTOPROEP 14.03.2020 PROJECTOPROEP Museum Night Fever, is de museumnacht van Brussel. En wees gerust, het is cooler dan het lijkt! Musea zijn tijdens MNF niet alleen laat open, maar MNF vormt ook dé gelegenheid

Nadere informatie

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1

Het scoutsblad. oktober. Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober Het scoutsblad oktober 1 Het scoutsblad oktober 2 Inhoudsopgave Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen... 7 Maandbrief welpen...

Nadere informatie

Chiromeisjes Retie O s Agnes

Chiromeisjes Retie O s Agnes In deze maand houden we onze werving. Dit wil zeggen dat we iedereen vanaf zes jaar uitnodigen om naar onze chiro te komen. Breng gerust je vriendinnetjes mee. We organiseren in deze maand ook ons teerfeest.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

t Oekedoeleken April 2018

t Oekedoeleken April 2018 t Oekedoeleken April 2018 Gegroet Bermino s, Onze azaleaverkoop zit er op, de duoweekends en kapoenendag waren een succes. In maart eiste de zon vantijd al eens haar plek op op ons terrein. Meer van dat

Nadere informatie

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg

7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag. 14 mei: Vandaag geen bosspel in de Lilse. 21 mei: Jullie worden allemaal. 28 mei: Spijtig genoeg 7 mei: Vandaag gaan we weer een hele namiddag kei hard buiten spelen want het is sport en spel! Jippie!! Alle kapoentjes worden om 2 uur aan het lokaal verwacht om de allerleukste spelletjes te spelen.

Nadere informatie

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk

Krantje april. Scouts Carpe Diem Arendonk Krantje april Scouts Carpe Diem Arendonk Wat staat er op de kalender Zondag 1 april PASEN Holaaaa wat ligt er daar allemaal tussen het groen? Eitjes, eitjes & nog eens eitjes! Ga ze maar snel rapen, GEEN

Nadere informatie

NIEUWSBLITS JANUARI-JULI

NIEUWSBLITS JANUARI-JULI Januari-Juli 2014-2015 NIEUWSBLITS JANUARI-JULI Akabe Blits Tienen verantwoordelijke uitgever: Arnoud Martens Voorstelling van de leiding Het is Nieuwjaar. De tijd vliegt snel en jullie leiding mist jullie

Nadere informatie

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart

Chiro Bloemendaal. Programma januari tot maart Chiro Bloemendaal Programma januari tot maart Hallo aller-coolste Chiroleden van de hele wereld (en ouders)! Ook deze paar maanden staan er weer heel wat super leuke en spannende dingen op het programma,

Nadere informatie

Praktisch: Beste ouders,

Praktisch: Beste ouders, Beste ouders, Om een idee te hebben hoe jullie over onze chirowerking denken, zouden we jullie willen vragen even deze enquête anoniem in te vullen. Op deze manier hopen we alle chiro-ouders te bereiken,

Nadere informatie

19 mei 2017 Feestweek

19 mei 2017 Feestweek OJS de Zevensprong*Ellertsveld 15*8302 JD*Emmeloord*0527-788688*ojsdezevensprong@aves.nl Jaargang 3, nummer15 19 mei 2017 Feestweek Feestweek vol verrassingen. Wat gaat het toch snel allemaal! Want de

Nadere informatie

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis

Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Verslag van de zitting van de jeugdraad op dinsdag 22 maart 2016 om 20u in het gemeentehuis Aanwezig: Arno Laruelle (voorzitter), Annelies Gilis (Chiro Hoegaarden), Anton Van Houdt (Chiro Hoegaarden),

Nadere informatie

Jeugdraad: 2 december, FOS 207

Jeugdraad: 2 december, FOS 207 Jeugdraad: 2 december, FOS 207 Aanwezig: Celien De Grande (KSA Oostkapjes), Sim Deeren (SPWOK), Arne Den Baes (KSA Ten Rode), Eline De Voogt (JRK Oostkamp), Kenneth Cleynhens, (Natuurpunt), Liam Colignon

Nadere informatie

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje).

De kapoenen doen niet mee aan de deur-aan-deurverkoop, zij hebben zondag 11 november gewoon activiteit (zie ook takblaadje). 一 漀 瘀 攀 洀戀 攀 爀 㠀 Gegroet allen! Met de hoogdag van de jeugdbewegingen (Dag Van De Jeugdbeweging) is oktober met een knaller afgesloten. Tijd dus om de maand november aan te snijden! Zaterdag 10 november,

Nadere informatie

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen

Jeugdraad 28 november Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Jeugdraad 28 november 2013 1. Verslag vorige vergadering 2. Rekening van de jeugdraad stand van zaken + laatste betalingen Zichtrekening 1243,22 euro Spaarrekening 19122,62 euro 3. Beurtrol plakzuilen

Nadere informatie

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus)

De Stafkaart. Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart Maandblad van scouts 43 e St.-Benedictus Mortsel dorp (verschijnt niet in juli en augustus) De Stafkaart, december 2018 De redactie: Quinten De Clerck Lense Praats Hoe artikels binnenbrengen?

Nadere informatie

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008

VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 VERSLAG ALGEMENE VERGADERING 9 DECEMBER 2008 Aanwezig: Sam Geudens (voorzitter jeugdraad), Geert Verellen (Chiro Oevel), Willem Claes (Chiro Zoerle-Parwijs Chiro Gewest), Michiel Denolf (Chiro Zoerle-Parwijs),

Nadere informatie

Goedkeuring vorig verslag Overzicht goedgekeurde aanvragen voor subsidies staan er niet in (milieu, renovatie, ) o Staan er nooit in OK

Goedkeuring vorig verslag Overzicht goedgekeurde aanvragen voor subsidies staan er niet in (milieu, renovatie, ) o Staan er nooit in OK Verslag Jeugdraad Datum: 4 oktober 2015 Aanwezig: Mireille Helderweirdt (jeugdconsulente) Eveline Martens (voorzitter) Simon Van der Spiegel (voorzitter) Julie Devers (penningmeester) Martijn Saelens (secretaris)

Nadere informatie

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1

Het scoutsblad. December. Het scoutsblad december 1 Het scoutsblad December Het scoutsblad december 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Verkennerbar... 6 Speelhoekje... 7 Doolhof... 8 Zoek de verschillen...

Nadere informatie

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018

Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018 Activiteitenkalender voor ouders en kinderen januari februari - maart 2018 Wanneer Tijdstip Wat Waar Info Woensdag 10 januari Van 13.30 tot 16 u. Wiebelatelier Donderdag 18 januari Van 13 tot 16 u. Bezoek

Nadere informatie

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens

Sara Gers. Geert van de Lisdonk. Davy Bollansée. Mathias Eyckens Verslag algemene vergadering Jeugdraad Beerse-Vlimmeren Vrijdag 5 april 2013 Aanwezig: Dagelijks bestuur: Jeugdconsulente: Scouts en gidsen: Wiedes: JH Korridor: KLJ Vlimmeren: Don Bosco: VKSJ Beerse:

Nadere informatie

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg.

Hallo allemaal! Een stevige scoutslinker, de leidingsploeg. Hallo allemaal! Om te beginnen willen we iedereen bedanken die ons gesteund heeft door naar onze Streekbierenavond te komen. Ook onze wafelverkoopactie is weer vlot verlopen. Hopelijke hebben jullie goed

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE

STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Vilvoorde, 4 maart 2010 STEDELIJKE JEUGDRAAD VILVOORDE Secretariaat dienst Jeugd Leuvensestraat 117 1800 Vilvoorde Tel: 02 255 46 59 Fax: 02 255 47 50 Verslag vergadering JEUGDRAAD donderdag 25 februari

Nadere informatie

Verslag Jeugdraad 1 september 2015:

Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Verslag Jeugdraad 1 september 2015: Aanwezig: Gabriëla (Voorzitter), Erik (penningmeester), Mathias, Jana, Hadewig en Tom (Scouts Kortenberg), Dave ( t Excuus), Ruben, Jolien, Wouter en Tom (Chiro Erps-Kwerps),

Nadere informatie

september oktober - november 2018

september oktober - november 2018 september oktober - november 2018 INLEIDING Liefste Akabé Toetertoe-fans, Met veel plezier heten wij jullie welkom in alweer een nieuw scoutsjaar. Het kamp is nog maar net achter de rug, en toch beginnen

Nadere informatie

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende!

Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! SIKAMBERKE Hey Allerliefste speelclubbertjes! Zoals jullie al hebben gemerkt is het enkel Shana dat deze maand leiding gaat geven aan jullie wilde bende! Maar geen zorgen binnen een paar weken zijn we

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! Groepspraatje Meer nieuws in de pitter van Mei Kapoenen Lieve Kapoentjes, Hier zijn we weer met een leuke maand vol met spelletjes! Benieuwd? Lees dan snel verder! April betekent eindelijk mooi weer en

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

Voorwoord Dag vrienden van de kletser! Welkom allen, in de allereerste volledige Chiromaand! Oktober, de maand die, als eerste van het nieuwe schooljaar, volledig gevuld staat met Chirozondagen. In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang)

Activiteitenplanning 2014 (Het jaar van de groene kinderopvang) Thema s Maand Thema BSO Data Thema KDV (Uk en Puk / Puk en ko) 9 januari Inspiratie-uurtje samenspel en zorg 7 januari Inspiratie-uurtje ik en mijn familie Januari - februari Thema samenspel /zorgen voor

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero

Kapoenen. Dikke knuffels Pablo, Jobo, Kapi, Kobi, Toto, Kerri, Pico en Bero 3 november: Vandaag is het jeugdweek. We spelen een mega cool spel om de robots te helpen in de toekomst. Jullie worden verwacht om 14 u aan het Park de Singel om 16u30 kunnen jullie terug naar huis. 10

Nadere informatie

Zomervakantie Schuif-Af

Zomervakantie Schuif-Af Zomervakantie Schuif-Af 2016 Beste ouder(s), Het Schuif-Af-team stelt met trots zijn zomerbrochure 2016 voor. Ook dit jaar trachten we leuke activiteiten aan te bieden om ervoor te zorgen dat de kinderen

Nadere informatie

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe.

Zaterdag 15 september van 14u02 tot 17u08 We worden vandaag 1 met de chineesjes in Bruhhe. Jonghernieuwers Hallo vrienden en vriendinnen Dit jaar ga ik samen met die gekke Frederic en gekke Gert-Jan leiding geven aan die gekke jonghernieuwers!!! Ik ben veranderd van leider bij die schattige

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij

FEBRUARI 2016. Chiro-uren. Reservekledij FEBRUARI 2016 Chiro-uren Speelclub: 14u tot 17u Rakkers: 14u tot 17u Toppers: 14u tot 18.30u Kerels: 14u tot 18.30u Aspiranten: 14u tot 19u Reservekledij Het is aangeraden om elke zondag reservekledij

Nadere informatie

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December

Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. December Belangrijke data: 10 januari: Nieuwjaarsontbijt OP Baloe Clorisse vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs December Xaverius-St.Rita A21/46G Januari 2015 Beste ouders, leden, vrienden en sympathisanten,

Nadere informatie

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli

JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli v JUNI 2014 BELANGRIJKE DATA!! Planning juni / juli JUNI 1 juni: gewoon chiro voor elke afdeling 8 juni: SPE/RA massaspelen van 14u 17u, KE/TO/ASP: 17u-19u 15 juni: SPE/RA: gewoon chiro dus tot 18u Toppers/Kerels/Aspis:

Nadere informatie

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via : Groepsweekend Mol aanmelden via :

woord Willigenda De voorziter Buurtfeest Holz aanmelden via :   Groepsweekend Mol aanmelden via : De voorziter aan het woord Beste leden en vrienden van St. Willibrord. Vorige keer heb ik jullie geïnformeerd over het streven van de besturen van de stichting en van de vereniging om ons gebouw zo energie

Nadere informatie

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013

VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 VERSLAG JEUGDRAAD VRIJDAG 6 DECEMBER 2013 Aanwezig: Chirojongens Groot-Vorst (Dieter Heus, Dries Peeters), Chiromeisjes Groot-Vorst (Britt Mondelaers), Chiromeisjes Veerle (Lise Vermeulen, Lotte Gielis),

Nadere informatie

jaargang september

jaargang september Belgie - Belgique P.B. 2560 Nijlen 1 P708748 1 SPARTIKIJN jaargang 2017-2018 september www.scoutsnijlen.be v.u. : vzw Spartikijn Broechemsesteenweg 219a, 2560 Nijlen Kapoenen Zondag 3 september Helaas

Nadere informatie

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!!

www.77ste.be Wij vliegen er met veel goesting in en verwelkomen jullie graag op onze eerste activiteit, de jaarmarkt!! Liefste leden en ouders, Een nieuw scoutsjaar staat weer voor de deur. Wellicht is er enorm genoten van een verlof met temperatuurstijgingen en -dalingen, maar de leden hebben vooral genoten van het fantastische

Nadere informatie

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09)

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09) Gemeentebestuur Sint-Laureins Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09)218 76 40 Fax (09)379 07 77 Reglement inzake betoelaging jeugdwerkverenigingen Art. 1 Toelagen inzake het volgen van kadervorming

Nadere informatie

Het scoutsblad november

Het scoutsblad november Het scoutsblad november Het scoutsblad november 1 Het scoutsblad november 2 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 3 Praktische informatie... 4 Inschrijven... 5 Speelhoekje... 6 Doolhof... 6 Maandbrief kapoenen...

Nadere informatie

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen

scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen September scouts zaterdag spelen scoutshemd das kapoenen kabouters welpen jonggidsen jongverkenners gidsen verkenners jin overgang tent kennismaking kamp plezier In september start het nieuwe scoutsjaar

Nadere informatie

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse

31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse 31 ste Jeugdweek jeugdraad Beerse vrijdag 26 oktober - zondag 4 november 2007 Dag, datum, Begin/ Omschrijving activiteit Prijs Organisatie, (Vertrek-)plaats Leeftijd Dagdeel Einde verantwoordelijke Vrij

Nadere informatie

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac

4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 Grotenhoutbos, Vosselaar. 18 februari: LEIDINGSWEEKEND: verrassingsactiviteit van 14u tot 17 Frac ZEEHONDJES 4 februari: winterwandeling van 14u tot 17 u @ Grotenhoutbos, Vosselaar Vandaag gaan we lekker wandelen! Doe je goede schoenen aan. Neem iedereen mee: mama, papa, oma, opa, broer en zus. Onderweg

Nadere informatie

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen)

Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Speciale info voor peuters & kleuters (kiddo's & kidsdancelessen) Beste CDD dansers & ouders/verzorgers IN DEZE NIEUWSBRIEF: Belangrijke data & tijden CDD Theatershow Bring Back The Color! Uiterste inschrijfdatum Doorloop Theatershows bij CDD Generale Repetitie in Theater

Nadere informatie

Eetfestijn (april-mei)

Eetfestijn (april-mei) Sponsordossier Index: 1. SCOUTS RODE Blz.3 2. ACTIVITEITEN Blz.3-4 3. MEDIA Blz.4 4. SPONSOR MODULES Blz.5-11 5. SPONSORINGCONTRACT Blz.12-13 De bekendste jeugdbeweging in Sint-Genesius-Rode Organiseert

Nadere informatie

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh

Lauren Lambrecht, Camille Verheyden & Remko Dehertogh Paretter April Beste leden en ouders, Het groepsweekend van vorige maand zit er spijtig genoeg op. We hebben er met de leiding even hard van genoten als de kinderen zelf! Gelukkig kunnen we nu allemaal

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 9 november 2013 @ De Flodder + andere lokalen Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulente Chiro Lange Jo De Flodder Chiro-KSA Poelkapelle Moeder Baekelandt KLJ Langemark KSA

Nadere informatie

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016

MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 MAANDSCHORS SCOUTS ZELLIK SEPTEMBER/ OKTOBER 2016 Dag beste leden, beste ouders, Eerst en vooral willen wij jullie bedanken. Zonder jullie hadden we geen 2 prachtige kampen kunnen hebben zoals dit jaar

Nadere informatie

voor toegankelijk jeugdwerk

voor toegankelijk jeugdwerk Inspiratiegids voor toegankelijk jeugdwerk www.jeugdwerkvoorallen.be Inhoud > Steuntje in de rug > Wie speelt mee? > Wij ondersteunen verschillende thema s > Inspiratie nodig? Nodig ons uit! > Ondersteuning

Nadere informatie

Langemark-Poelkapelle

Langemark-Poelkapelle Langemark-Poelkapelle Jeugdraad 25 agustus 2015 @ Gemeentehuis Voorzitter Jeugdschepen Jeugdconsulent Chiro Lange Jo Chiro Lange Jo Chiro Ixagodo Chiro Ixagodo De Flodder De Flodder Chiro-KSA-Poelkapelle

Nadere informatie

Boekje: Maart April Mei

Boekje: Maart April Mei Boekje: Maart April Mei Beste ouders en leden, De winter is alweer bijna voorbij, de zon breekt af en toe al door het wolkendek en het regent toch al een klein beetje minder. Hoopvol als we zijn, kijken

Nadere informatie