AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 25/12/2017. Stakingsdag 12 december

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 25/12/2017. Stakingsdag 12 december"

Transcriptie

1 AGENDA 21 december 2017 jaargang 20 nr. 15 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om uur Maandag 25 december Kerstvakantie t/m vrijdag 5 januari 2018 Maandag 08 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2018 Woensdag 10 januari Oud Papier Aktie Donderdag 11 januari GMR - vergadering Dinsdag 16 januari Leerlingenraad Woensdag 17 januari OR-MR vergadering Woensdag 31 januari Peuteruurtje: Kinderen vanaf 2,5 jaar zijn met hun ouders welkom om een kijkje te nemen bij ons op school (13:00 tot 14:00). Bijbelverhalen 25/12/2017 Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 5. De wijzen hebben in de nacht een heldere ster gezien. Die ster vertelt een verhaal, over de koning die geboren is. Als je alles weet van de sterren en ook nog ontdekt dat er een koning geboren wordt, moet je wel erg wijs zijn. Maar toch hebben de wijzen nog meer wijsheid nodig. De oude boeken vertellen waar het kind precies geboren is. Zo komen de wijzen uit het oosten bij het kind terecht. Jozef en Maria moeten vluchten omdat Herodes niet wil dat Jezus koning wordt. Stakingsdag 12 december We willen u als ouders/verzorgers bedanken voor u steun, we begrijpen dat we u als ouders/verzorgers in verlegenheid brengen m.b.t. de opvang van u kind(eren). We staan als team achter de uitgangspunten zoals werkdruk, salaris en goede aanwas van nieuwe leerkrachten, maar weer een dag opvang door ouders te laten regelen, is wel een lastige aan deze acties. Maar ook dinsdag 12 december waren er geen kinderen op school en zijn we dankbaar voor de ervaren steun en we hopen dat er veranderingen komen die ten goede komen aan uw kinderen. School van de maand. In 2018 gaat zwembad de Dolfijn in samenwerking met Sportief Hoogeveen door met de actie school van de maand! Leerlingen van onze school mogen in de maand januari gratis zwemmen op de woensdagmiddag, zaterdagmiddag en zondagmiddag van uur tot uur in zwembad de Dolfijn, Bentincksdijk 10 te Hoogeveen. In de bijlage leest u hier meer over.

2 Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. We wensen iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en goed nieuwjaar! Nieuws uit de groepen Groep 1/2A 'Als het donker is en stil maken woorden het verschil Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht.' Bovenstaande tekst komt uit het adventsprojectlied. We hebben het vorige week en deze week veel gezongen. Wellicht heeft u het thuis al gehoord. De afgelopen twee weken hebben we volop binnen het kerstthema gewerkt. In het lokaal ruikt het heerlijk naar hout, aangezien we een versierde houten kerstboom in de groep hebben, zitten de tafels vol glitters en zijn de geluiden van kerstliedjes volop te horen. We leven naar het kerstfeest toe: elke week steken we een extra kaars aan. Gisteren hebben we het kerstfeest gevierd. Het was een gezellige avond waarbij we geluisterd hebben naar het verhaal, liedjes hebben gezongen en het verhaal met het flanelbord hebben naverteld. Vorige week hadden we een geslaagde wintercrea. Fijn dat er zo geholpen is door de aanwezige ouders! De kinderen hebben een stalletje, potje en een kerstboom gemaakt. Wat zag het er allemaal prachtig uit! Deze week maken de kinderen twee portfoliowerkjes. We tekenen over het kerstverhaal en knippen/plakken drie kerstbomen. Afgelopen maandagmiddag hebben we ook hard gewerkt door met constructiemateriaal kerstbomen te maken. De kerstbomen hadden we op een tafel gelegd; zo ontstond er een kerstbomenmuseum! Trots vertelde groep twee de dag daarna aan groep één wat er allemaal in het museum te zien was.

3 Wist u dat: - We veel met nepsneeuw hebben gespeeld. De combinatie van luiervulling en water was niet alleen erg leuk om mee te spelen, maar het zorgde ook voor een gladde vloer. Dat was dus oppassen geblazen! - een aantal kinderen een glijbaan voor een 'sneeuwbal' hebben gemaakt met blokjes en een treinspoor. Ze hebben geprobeerd om een balletje van een helling te laten rollen over een treinspoor, zonder dat het balletje ervan af rolde. Er werd veel overlegd, uitgeprobeerd en gebouwd. Dat viel nog niet mee! Tot slot nog een tekst uit een liedje over kerstballen: 'Zes mooie ballen in de kerstboom, glinsterend en rond maar opeens toen klets, met een pats en een kets, viel er ééntje op de grond...' Ik wens iedereen heel fijne feestdagen en een goed en gezond 2018! Vriendelijke groeten, Alle kinderen van groep 1/2 en meester. Groep 1/2C Sjok, sjok, sjok liep het ezeltje......want het rook een warme stal. Jozef en Maria zijn op zoek naar een slaapplaats. Bij ons in de gang is een stal waar ze kunnen overnachten. De kinderen hebben afgelopen week heerlijk in die stal gespeeld. Er kwamen herders op bezoek bij het kindje Jezus. Ook in de klas werkten we naar het kerstfeest toe. Elke week kwam er een kaarsje bij en luisterden we naar de verhalen van advent. Woensdag hebben we met elkaar het kerstfeest gevierd. Het was een mooie avond! Vorige week woensdag hebben we mooie dingen gemaakt tijdens de wintercrea. Ouders bedankt voor het helpen! Deze week maken we weer twee werkjes voor in ons portfolio. We tekenen een kerststal en knippen en plakken kerstbomen. Op de foto ziet u kinderen van groep 2. Zij hebben afgelopen maandag een activiteit met vormen gedaan. We wensen u fijne feestdagen! Groeten, de juffen Groep 1/2E In een stalletje, in een stalletje zo arm Ligt een baby tje, ligt een baby tje zo warm Op een bedje van stro, in een wiegje van hout Niemand weet nog hoeveel Het van mensen houdt Hoeveel Het van mensen houdt Wat was het fijn en mooi gisteravond, ons Kerstfeest. We hebben liederen gezongen zoals deze hierboven, 5 kaarsen aangestoken en geluisterd naar het Kerstverhaal. Groep 2 had een verrassing voor groep 1 want zij speelden het verhaal uit. Heel knap gedaan hoor!! Deze week hebben wij werkjes gemaakt voor in ons portfolio: een tekening van de stal en kerstballen knippen en plakken. Groep 1 heeft een grote en kleine bal gemaakt. Groep 2 heeft 3 kerstballen van groot naar klein geplakt. In januari beginnen we met een beredeneerd-aanbod-week, we doen verschillende oefeningen en spelletjes om te kijken wat we allemaal al kunnen. Maar nu eerst lekker vakantie! Fijne dagen! Vr. groet juf van de juffen.

4 Groep 1/2F Kijk daar, een heel klein stalletje een stalletje van klei een os en ook een ezeltje en schaapjes op een rij Een Jozef, een Maria en ietsjes verder staan drie Wijzen uit het Oosten die naar het kindje gaan Hier staat dat kleine stalletje hier staat het allemaal en als je wilt vertel ik je het hele kerstverhaal Wij kijken terug op een hele fijne kerstviering met elkaar. Groep 2 bedankt voor jullie hulp bij het kerstverhaal! Ook de ouders die geholpen hebben bij de wintercrea bedankt voor jullie hulp. De foto s van december staan op ouderportal. Deze week maken wij een werkje voor in ons portfolio. Wij maken een tekening van de kerststal en wij knippen en plakken kerstballen (groep 1 groot en klein, groep 2 van groot naar klein). Na de vakantie zitten er 2 nieuwe kinderen bij ons in de klas. Welkom bij ons op school! Wij hopen dat jullie een fijne tijd bij ons op school hebben. Voor nu een hele fijne vakantie en fijne feestdagen gewenst. Vriendelijke groet van juf. Groep 2/3B Luister, luister het fluistert in de wind, Er gaat iets moois gebeuren een nieuwe dag begint. luister, luister het fluistert in de wind Er wordt een kind geboren, een heel bijzonder kind. Vorige week woensdag en vrijdag hebben we samen met kinderen uit andere groepen de wintercrea gehad. We hebben hele leuke dingen gemaakt. Alle ouders hartelijk bedankt voor jullie hulp. Gisteravond hebben we het kerstfeest in de klas gevierd, het was een fijne en mooie viering. Deze week werkt groep 2 in het portfolio, we maken een tekening van de stal en we knippen kerstbomen van klein naar groot. Deze week hebben we de letter o van Os geleerd. we kennen ook al woorden met de o! Groep 3 gaat verder met kern 5 van lezen en met rekenen zijn we al in blok 5. We leren tellen met sprongen van 2 of 5. En we kijken naar de getallenlijn, welk cijfer ontbreekt er, of op welke plek hoort dit cijfer. Na de vakantie starten we met het zonnetje van de week. Op maandag 22 januari hebben we onze schoonmaakavond. Op deze avond maken we het speelgoed van de klas schoon. We delen de klas in tweeën, in januari zijn de kinderen van groep 2 aan de beurt en op 5 juli de kinderen van groep 3. Wij wensen iedereen een fijne vakantie, goede feestdagen en een gezond 2018 toe. Groeten van de juffen.

5 Groep 3A Afgelopen vrijdag hebben we samen met de groepen 3, 4 en 5 de wintercrea gehad. We hebben mooie dingen gemaakt. We bedanken alle ouders voor de hulp. We genieten nog even op school van de mooie creaties. Afgelopen dinsdagmiddag heeft een nieuwe jongen bij ons in de klas gekeken. Na de vakantie zal hij ons nieuwe klasgenootje zijn. We wensen hem een fijne tijd toe bij ons op school. Van harte welkom! Gisteravond hebben we met elkaar het kerstfeest gevierd. Het was heel fijn en bijzonder, zo in het donker met allemaal mooie lichtjes. We hebben gebeden, geluisterd naar het bijbelverhaal en we hebben kerstliederen gezongen. We wensen iedereen een prettige vakantie, met fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling! Hartelijke groeten van de juffen. Groep 3C Wat hebben we gisteren een mooie viering gehad en wat zag iedereen er stralend uit. Met elkaar hebben we de 5 kaarsen aangestoken, het kaarsen gedicht opgezegd, gebeden en gezongen. U heeft het allemaal kunnen teruglezen in de kerstliturgie. Vorige week hebben we samen met groep 4 en 5, een gezellige wintercrea gehad. Ik wil nogmaals de moeders, die hebben geholpen bedanken voor hun inzet en gezelligheid. Nu staat de wel verdiende vakantie voor de deur. Veel kinderen zijn moe. Moe van het harde werken in groep 3 maar ook na alle gezellige maar ook spannende dagen van december. Na de vakantie gaan we verder met kern 5 en blok 5. Eind januari staat de wintersignalering op het programma. Omdat in vakanties het leesniveau vaak daalt, wil ik u vragen om te blijven oefenen met lezen. Het gaat met name om goed lezen maar ook het tempo wordt beoordeeld. Na de vakantie zullen we de eerste les van mediawijsheid krijgen. We zijn benieuwd! Wij wensen iedereen gezellige feestdagen, een leuke vakantie en vooral al het goeds voor 2018 toe. Zending van de afgelopen periode 9,07. Groeten van alle kinderen en de juffen. Groep 4A Alweer de laatste nieuwsbrief van 2017! Allereerst willen we graag alle ouders bedanken die hebben geholpen bij de supermarktsommen en de wintercrea. Zonder u hadden we dit niet kunnen doen. 7 December zijn we in groepjes door de supermarkt gelopen, op zoek naar tafelsommen. De kinderen zochten enthousiast naar iets waar ze een tafel in zagen, b.v. een pak koekjes: 5 stapels met 3 koekjes; of een krat bier: 6 rijen met 4 flesjes. Het begrip van tafelsommen ís er! Vanaf nu mogen de kinderen ook tafels oefenen en komen opzeggen bij de juffen. Wie alle tafels (1,2,3,4,5,10) kent (ook dóór elkaar), krijgt een heus tafeldiploma. Het is de bedoeling dat we die allemaal aan het eind van het schooljaar gehaald hebben. (Als extraatje oefenen we ook de tafel van 100 en 11.) Vorige week vrijdag hadden we de wintercrea, waarbij de groepen 3, 4 en 5 door elkaar aan het knutselen waren. Het was een erg gezellige morgen, waarbij de kinderen 2 leuke kunstwerkjes hebben gemaakt. De lokalen kwamen gelijk helemaal in de kerstsfeer; extra leuk voor de Kerstviering van gisteren. Vóór de vakantie hebben we van rekenen, taal en spelling weer een blok afgerond. Na de vakantie zullen we weer even moeten herhalen, omdat er in twee weken weer wat kennis weggezakt is. Wel graag blijven (voor)lezen in de vakantie. In januari gaan we weer de Cito s afnemen. Maar eerst een hele fijne vakantie toegewenst met een warme Kerst en ook alvast een goed en gelukkig nieuwjaar gewenst! van alle kinderen van groep 4a en de juffen.

6 Groep 4B Dat was hem alweer, wat is dat snel gegaan! Maar na de kerstvakantie mogen we weer met een schone lei beginnen en gaan we er weer tegenaan. Op het ouderportaal staan nog een aantal foto's van de wintercrea (moeders bedankt voor het helpen!) en het Sinterklaasfeest. Ook staan daar nog foto's van andere hoogtepunten die we na de zomervakantie samen hebben beleefd. Afgelopen week hebben we nog bezoek gehad van een mevrouw van de bibliotheek die met ons het startsein heeft gegeven voor de lessen mediawijsheid. We hebben het huiswerkblad besproken wat we met onze ouders en opa's en oma's hadden doorgenomen. Erg leuk om te zien hoe de kinderen hier dus ook thuis mee bezig zijn geweest. Ook was het erg interessant te horen wat er allemaal veranderd is in de afgelopen 50 jaar op mediagebied. Van radio en LP naar TV en MP3 zijn toch wel hele grote stappen. Topper, welke spelletjes speelde jullie vroeger: "rode auto's tellen"! Nou ja, sommige dingen veranderen dus blijkbaar niet. Op het moment van schrijven is de kerstviering nog niet geweest maar we gaan er vanuit dat de kerstviering een gezellig en waarde(n)vol samenzijn is geweest. Tijd om ons klaar te maken voor een welverdiende vakantie. We hebben hard gewerkt en veel geleerd. Mocht u precies willen weten wat we allemaal gedaan hebben afgelopen periode dan kunt u de werkboeken van rekenen, Station Zuid, het schrijfschrift en de doelenbladen bekijken, de kinderen krijgen die deze week mee naar huis. Na de vakantie gaan we op woensdag weer kriebelen. Tot ziens in 2018! Groep 4C De afgelopen tijd is weer voorbij gevlogen. Na de sinterklaasviering ging het op school gelijk verder over advent en de voorbereiding richting kerst. Woensdag zullen we samen het kerstfeest vieren in de klas. De afgelopen tijd hebben de kinderen het klaslokaal al mooi in kerstsferen gebracht. De kinderen hebben bij de wintercrea van afgelopen vrijdag mooie dingen gemaakt, wat voor de meeste kinderen een geslaagde ochtend was. Ook tijdens crea hebben de kinderen kerstwerkjes gemaakt. Ook in de klas zijn we nog hard aan het werk de laatste dagen voor de vakantie, met tussentijds ook ruimte voor plezier. De kinderen hebben vorige week bij rekenen blok 4 afgerond, ook spelling blok 3 hebben de kinderen vorige week afgerond. Deze week hebben de kinderen taal blok 3 afgerond, enkele onderwerpen leken nog erg moeilijk. Vooral het meervoud en enkelvoud zit er bij de kinderen nog niet helemaal goed in. De komende tijd staat voor rekenen de volgende doelen op het programma: ze leren de tafel van 2 en leren de begrippen even en oneven. Kunnen een getal plaatsen op een bijna lege getallenlijn. Kunnen optel- en aftreksommen maken tot 100. En de kinderen leren concrete situaties delen. Voor spelling gaan de kinderen na de vakantie bezig met het goed schrijven van het klankgroepenwoorden, hoofdletter en achtervoegsel. Ik wens jullie fijne dagen en een gelukkig 2018!

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering

23 december 2016 (nr 5) Kerstviering 23 december 2016 (nr 5) Kerstviering We kijken terug op een geslaagde kerstwandeling door de wijk en een mooie kerstviering op het plein. Fijn dat u aanwezig was! Iedereen die hieraan heeft bijgedragen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Kerstvakantie Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 december 2015 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 2 Oud Papier TIJD OM TE GAAN Ma

Nadere informatie

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari

17 dec nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari 17 dec. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA in december/januari Do. 21 dec. Kerstdiner 18.00-19.15 Vr. 22 dec. Kerstviering voor iedereen Vr. 22 dec Alle kinderen om 11.45 uit Ma. 24 dec t/m vr. 4 jan. Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! AGENDA Woensdag 20 december Kerstviering op school (zie bijlage: uitnodiging) 14 december 2017 jaargang 20 nr. 14 Vrijdag 22 december Vrije middag: start Kerstvakantie, alle kinderen vrij om 11.45 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

1843 JS Grootschermer NIEUWSDRIES. Agenda

1843 JS Grootschermer  NIEUWSDRIES. Agenda 22 december 2017 F. Wiedijk jzn straat 1 1843 JS Grootschermer www.driessenschool.nl NIEUWSDRIES Agenda Maandag 8 jan. Eerste schooldag van het nieuwe jaar Maandag 15 jan. Studiedag leerkrachten. Alle

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 6 dec no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 6 dec. 2016 no. 421 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Het Sinterklaasfeest was weer geslaagd. Bedankt Sint&Pieten&Ouderraad! Groep 1/2 De kinderen hebben er van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari:

AGENDA. Alle jarigen van 21 december 10 januari: 20 december 2018 jaargang 21 nr. 15 AGENDA Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 Maandag 07 januari Eerste schooldag in het nieuwe jaar 2019 Woensdag 09

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen.

Het team van De Fontein wil onderstaande informatie met u als ouders, verzorgers en belangstellenden delen. Datum: 22-12-2016 Nieuwsbrief: Nummer 6 Schooljaar: 2016-2017 Gewoon bijzonder, bijzonder gewoon Gelijkheid en gerechtigheid De Fontein wil elke gewoon bijzonder en bijzonder gewone leerling de kans geven

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Welkom op Jenaplanschool Atlantis

Welkom op Jenaplanschool Atlantis NUMMER 5 2017-2018 NIEUWSBRIEF Welkom op Jenaplanschool Atlantis Vakanties 2017-2018 Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie 19 februari t/m 2 maart 2018 KERST OP ATLANTIS Met een

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 18 december 2015 Kerstvieringen We kijken terug op twee heel mooie kerstvieringen. Op woensdagavond in de school. Wat zag de zaal er prachtig uit en goed om te zien

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16

11 december 2014 jaargang 17 nr. 16 Prot.Chr.Daltonschool voor basisonderwijs Booijenverlaat 11 7908 EE Hoogeveen tel.0528-275571 Citroenvlinder 3 7908 XN Hoogeveen tel.0528-234054 e-mail: kofschip@pricoh.nl website : www.kofschip-hoogeveen.nl

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/12/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 17/12/2018 13 december 2018 jaargang 21 nr. 14 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school.

De kinderen eten woensdag de 20 e om uur samen op school. No. 14, 14 december 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

Beste kinderen van De Walvis.

Beste kinderen van De Walvis. Schoolkrant Kerst 2015 Beste kinderen van De Walvis. Het jaar 2015 is bijna voorbij. Thuis gaan we eerst kerstmis vieren. Op school hebben we dat samen gedaan tijdens de kerstvieringen en het kerstdiner.

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 10/12/ december 2018 jaargang 21 nr. 13 06 december 2018 jaargang 21 nr. 13 Woensdag 19 december AGENDA Kerstviering in de kerk. (groep 1 t/m 4 om 18.30 uur en groep 5 t/m 8 om 19.45 uur) Vrijdag 21 december Vanaf 12:00 uur begint de Kerstvakantie

Nadere informatie

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5

Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Hallo ouder(s)/ verzorger(s) van de kinderen van groep 5 Het is kerstvakantie. De gezellige tijd van kerst, lichtjes en feestdagen komt eraan. In de klas hebben we het ook gezellig gemaakt. De kerstboom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 22 december 2016 jaargang 19 nr. 16 AGENDA Vrijdag 23 december s middags alle kinderen vrij Maandag 26 december Kerstvakantie t/m 6 januari 2017 Woensdag 11 januari Oud Papier Actie Dinsdag 17 januari

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur (

AGENDA. Vrijdag 12 februari weeksluiting Erflandenlocatie groep: 1/2A 4A 7A (10.45) Dinsdag 16 februari opa en oma middag ; inloopuur ( 17 december 2015 jaargang 18 nr. 17 AGENDA Vrijdag 18 december s middags alle kinderen vrij Maandag t/m vrijdag 21 december- 1 januari Kerstvakantie Vrijdag 29 januari Rapport Maandag 1 februari 10-minutengesprekken

Nadere informatie

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4

Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Hallo ouders/ verzorgers van de kinderen van B4 Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2014. Deze wordt geopend met het blijde nieuws dat juf Ilse een baby heeft. juf Ilse en Tom zijn op 10-12- 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97 Agenda 21 januari - MR vergadering 22 januari OR vergadering 25 januari Margedag 7 februari Rapport mee 11 t/m 15 februari - Oudergesprekken 18 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 51

t Informantje schooljaar week 51 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 51 Agenda

Nadere informatie

BRONNIEUWS 18 december 2015

BRONNIEUWS 18 december 2015 BRONNIEUWS 18 december 2015 *Prettige feestdagen en een fijne jaarwisseling! We wensen iedereen dat van harte toe! Op maandag 4 januari gaat de school weer open. Er is tussen 8.15 uur en 8.45 uur in het

Nadere informatie

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw

t Pakkertje Algemeen nieuws 21-dec-18 Seinen De Telgte dec-18 Ter Horst Osseweide dec-18 Niet i.v.m. kerst en oud en nieuw Week 52,1, 2. 2 4 december 4 januari 20 18 Jaargang 3, nummer 15 Nieuwsbrief van cbs De Akker Goudenregenstraat 75 77 83 AB G ramsbergen Telefoon: 05 24 56 136 7 E-mail: deakker@akkergramsbergen.nl Algemeen

Nadere informatie

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht

Nr december 2016 schooljaar Juf Michon gaat met verlof. Kerstfeest woensdagavond 21 december. Licht in de nacht Nr.15 15 december 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee

Met vriendelijke groet, Esther van der Schee Datum: 22-12- 2017 Nieuwsbrief: 5 Jaargang: 20 Beste ouders / verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 28/01/2019 AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari Inloopuur van 18:30 tot 19:30 (groep 1 t/m 7) Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30)

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 14/01/2019 10 januari 2018 jaargang 21 nr. 16 Dinsdag 15 januari GMR vergadering Dinsdag 22 januari MR vergadering AGENDA Donderdag 24 januari Voorlichtingsavond voortgezet onderwijs (19:00-21:30) Maandag 28 januari

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier

weekinfo Agenda: 7 januari weer naar school 8 januari spelletjesmiddag groep januari oud papier weekinfo Datum: vrijdag 21 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-18 Naar Galilea, Matteüs 2:19-23 Agenda: 7 januari weer

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

20 december 2018 Nummer: 8

20 december 2018 Nummer: 8 20 2018 Nummer: 8 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, In deze nieuwsbrief vindt vertellen de Spetters en Sterren wat er de afgelopen weken in de klas gedaan is. Vandaag vieren we met de kinderen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei CHRISTELIJKE BASISSCHOOL De Schalmei Noordakker 50, 8314 AH Bant TEL. 0527-261558 E-MAIL : de.schalmei@scpo-nop.nl Website: http://www.deschalmei-bant.nl/ Schooljaar 2014-2015

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 23 jan no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 23 jan. 2018 no. 441 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De school wordt momenteel weer duchtig gepoetst door de ouders en de oudercommissie. Heerlijk zo n extra

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Jaarfeest Nationaal Schoolontbijt Sinterklaasviering Schoolschaatsen Kerstviering Wist je dat... Van de directie Beste ouders

Nadere informatie

24 ideeen. bij een. adventskalender

24 ideeen. bij een. adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender 24 ideeen bij een adventskalender Heb jij een adventskalender in de klas? Zo n kalender waarbij je elke dag een luikje of vakje open mag maken? Spannend! IKEA heeft een

Nadere informatie

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt

Nieuws. 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9. Agenda. Hij komt, Hij komt 6 december 2018 Jaargang 21 nummer 9 Agenda 7 december Groep 1/2 vrij Nieuws Hij komt, Hij komt 10 + 17 december SMW Maar dan nu alle aandacht voor onze Koning die gekomen is. Als klein kindje geboren

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013

Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Jaargang 20, nr 14 Vrijdag, 13 december 2013 Week 51: donderdag 19 dec. kerstvieringen, aangepaste schooltijden Week 52: kerstvakantie van 23 dec. 2013 t/m 3 jan. 2014 Beste ouders, De laatste week van

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk.

Kerstviering 2013. Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. 2013 Verslagen van de kerstviering in De Maartenskerk. Kerst Op De Wijngaard vieren wij om het jaar Kerst in de kerk. Dit keer was het iets bijzonderder voor mij als normaal want ik moest Herder spelen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Anika Augustinus Wat gaan

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen:

Belangrijke data: Jarigen deze week: Wieltjesdag: Kanjerregel volgende week: Algemeen: Belangrijke data: 4 april: 2 e schoonmaakavond 13 april: paaslunch + continurooster 14 april: Goede Vrijdag 17 april: 2 e paasdag 18 t/m 20 april: spreekweek 20 april: Koningsspelen + continurooster 21

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 15 december 2017 Nieuwsbrief nummer 8 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Nog een week en het is Kerst; het prachtige feest ter

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Ter Laan 8 website: EG Bedum Directie

Ter Laan 8 website: EG Bedum Directie Horizontaal e-mail: gbsdehorizon@vgponn.nl Ter Laan 8 website: www.gbsdehorizonbedum.nl 9781 EG Bedum 050-3015459 Dinsdag 10 januari 2017 maandopening 23-12-2016 Directie We leven in de laatste adventsweek.

Nadere informatie

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Nr. 8 > 13 december Uit t Kompas. Bijbelverhalen groep 1-8. Geachte ouder(s)/verzorger(s), Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 8 > 13 december 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), De ontmoeting

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 december 2017 Beste ouders, Gisteravond hebben we een sfeervol kerstfeest gevierd. Elk jaar kiezen we een andere vorm om het te vieren. Dit

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8.

CBS de Wegwijzer. GGD Op vrijdag 15 januari(gewijzigde datum) zullen er oudergesprekken plaatsvinden voor de kinderen van gr 2, 3, 7 en 8. CBS de Wegwijzer Nr. 9 Nieuwsbrief van dinsdag 15 december 2015 w 51 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 17 december Kerst in de groepen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015

weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 weekinfo Datum: vrijdag 18 december 2015 Bijbelverhalen voor de komende week De wijzen uit het Oosten, Matteüs 2:1-12 Naar Egypte, Matteüs 2:13-23 Jezus wordt gedoopt, Matteüs 3:13-17 Agenda: 18 december

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 3 februari 2017 Ma 6 Di 7 Woe 8 Do 9 Vrij 10 Za 11 AGENDA Studiemiddag team

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen.

Kringgesprek. op 20 december rond 18.30 uur. Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. Kringgesprek Vanavond afscheid van Juf Nielza Wijks! op 20 december rond 18.30 uur Nummer 8 2012-2013 2013 Juf Nielza Wijks neemt afscheid van het onderwijs en gaat per 1 januari 2013 met pensioen. ruim

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Met vriendelijke groet, Eline van Ee

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie