VRAAG: Komt de keuken, gelegen buiten de woning in aanmerking bij de berekening van de opp. en de bepaling van het aantal woonlokalen?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VRAAG: Komt de keuken, gelegen buiten de woning in aanmerking bij de berekening van de opp. en de bepaling van het aantal woonlokalen?"

Transcriptie

1 THEMA: BEZETTINGSNORM EN OPPERVLAKTE BEZETTINGSNORM VRAAG: Komt de keuken, gelegen buiten de woning in aanmerking bij de berekening van de opp. en de bepaling van het aantal woonlokalen? Conclusie T.O. 16 dd De keuken komt niet in aanmerking en telt bijgevolg ook niet mee in de berekening van de bezettingsnorm. Een zelfstandige woning waarvan de keuken buiten de woning ligt. De keuken is enkel bereikbaar via een koer (open koer) Wordt de oppervlakte meegerekend bij de totale oppervlakte en dus ook bij het aantal lokalen? VRAAG: Komt de ruimte onder een trap mee in rekening bij de berekening van de bezettingsnorm? Conclusie T.O. nr. 14 dd. 26/06/2014: Oppervlakte onder een trap (analoog als onder hellende plafonds) pas meetellen vanaf een hoogte van 1m80. Maakt in principe niet uit of het over een open of een gesloten trap gaat. Wat met de ruimte onder een schuine trap? Wordt dat beschouwd als een situatie onder een hellend plafond = tot 180cm niet meenemen in de oppervlaktemeeting? VRAAG: 2 slaapkamers waarbij kamer 2 enkel via trap in kamer 1 bereikbaar is. Heeft deze woning nu 1 of 2 slaapkamers? Conclusie Technisch Overleg 14 dd. 26/06/2014: Deze inrichting is te beschouwen als twee afzonderlijke slaapkamers.

2 Vraag (gesteld door SVK) "Wij kregen de opzeg door een huurster van een pand in ons patrimonium. Mevrouw woont er samen met haar dochter. Zij heeft sinds juni 2012 huursubsidie. Helemaal bovenaan op 2 e verdieping is er één grote ruimte onder het dak (slaapkamer 2?) Op de eerste verdieping is er een ruimte (slaapkamer 1?) die niet afgesloten is en waar je moet doorlopen om naar de 2 e verdieping te gaan. Graag uw antwoord over het aantal slaapkamers in deze woning. De afmetingen van de eerste verdieping zijn 5,383m x 3,322m. De afmetingen van de tweede verdieping zijn 7,465m x 3,782m.

3 VRAAG: Komt de oppervlakte benomen door de doorvoer van voor- naar achtergevel van een dakafvoer (bv. bij een dakappartement)in aanmerking bij de berekening van de nettovloeroppervlakte? Conclusie T.O. nr. 13 dd. 20/02/2014: De oppervlakte onder de goot kan in dit geval mee worden geteld. Vraag: Een situatieschets over een studio op een zolderverdieping onder een schuin dak. De studio heeft een minimale hoogte van 2,20m onder het schuin dak. Er is een schouwlichaam waar een goot voor loopt over de gehele breedte van de studio. Bij de berekening van de netto-vloeroppervlakte van de studio wordt vanaf een 1,80m loodrecht op het vloeroppervlak gemeten. Men trekt het grondoppervlak van het schouwlichaam van de netto-vloeroppervlakte af, maar wat doet men met een goot die voor de schouw over de gehele breedte van de studio loopt? Wordt deze al dan niet afgetrokken? VRAAG: Komt een slaapkamer zonder raam (geen verlichting of verluchting) in aanmerking als woonlokaal? Conclusie T.O. nr. 11 dd. 27/06/2013: Conclusie, zie standpunt Staf: Mbt. slaapkamers zonder verlichting/verluchting: deze worden niet meegeteld als woonlokaal, er worden dus ook geen strafpunten voor gegeven. Voor beide topics wordt het vademecum aangepast. "Er werd bij een SVK verleden jaar een appartement ingehuurd, aangeboden als een 2-kamerappartement. Na onderzoek blijkt het te gaan om een soort duplex-appartement waarbij het

4 gelijkvloers en de kelder 1 appartement vormen. Op het gelijkvloers: 1 kamer, living en keuken. In de kelder: badkamer en zogezegd 1 slaapkamer. Het gaat hier echter om een ruimte zonder raam en bovendien met toegang tot de boiler (staat nog in een kot apart maar de deur geeft uit in deze kamer ). Hoe moet men deze kamer in de kelder interpreteren? 1) als slaapkamer, maar dan uiteraard met strafpunten voor onvoldoende verluchting (rubriek ) en geen natuurlijke verlichting (rubriek ). --> Gevolg hiervan is wel dat de oppervlakte van deze kamer dus wordt meegeteld bij de totale netto-vloeroppervlakte en dat de bezettingsnorm mogelijk omhoog gaat (er worden dan ook 4 woonlokalen geteld ipv 3). of 2) niet als slaapkamer, en dus eerder als bergruimte of iets dergelijks. --> Gevolg hiervan is dat er geen strafpunten worden toegekend, maar dat de totale netto-vloeroppervlakte en aantal woonlokalen die worden meegeteld, lager liggen. VRAAG: Hoe moet men vaststellen of het een "gewone" kamer of een "studentenkamer" betreft? Conclusie T.O. nr.7 dd. 23/02/2012: Bij de gemeente kan nagevraagd worden over het feit of er al dan niet studenten wonen (op voorwaarde dat ze ingeschreven zijn op het betrokken adres). Controleurs kunnen niet zelf vaststellen of er al dan niet studenten wonen. Wij krijgen regelmatig aanvragen van Stad Leuven om controles uit te voeren in studentenkamers. Ter plaatse vermoeden we echter dat er geen studenten wonen. Een tijdje geleden hebben beslist om alle kamers te aanzien als gewone kamer, dus min 12m², zonder rekening te houden met de afwijking van 8m² en de beslissing (student of niet) in de hoorplicht over te laten aan de Stad Leuven. Leuven wil terugkomen op deze manier van werken en het ons laten uitzoeken bij de vaststellingen. Aangezien we geen huurdergegevens mogen opvragen is dit niet zo evident. Hoe moet men vaststellen of het een "gewone" kamer is of een studentenkamer?

5 VRAAG: Plinten, wel of niet inbegrepen in de berekening van de vloeroppervlakte? Conclusie T.O. nr.6 dd. 2424/11/2011 Er wordt gemeten tussen de muren. De wijze van opmeten werd verduidelijkt in het handboek technische richtlijnen. > Bij de opmeting wordt uitgegaan van de netto vloeroppervlakte; dat wil zeggen: de oppervlakte wordt gemeten tussen de muren, zonder de constructiedikte van de wanden en zonder rekening te houden met de plinten. Vraag: In ons handboek staat vermeld dat er gemeten wordt tussen de muren, maar dat plinten niet meegerekend worden. In de praktijk meten we tussen de muren maar worden de plinten niet in mindering gebracht. Bij twijfelgevallen kan dit tot discussies leiden. Zou het niet beter zijn te vermelden dat plintdikte wordt meegerekend bij de netto vloeroppervlakte? VRAAG: Terminologie van een woonlokaal? Conclusie T.O. WI - WV. dd : - Woonlokalen: duidelijk omschreven in het handboek deel bezettingsnorm - Nergens is bepaald dat een lokaal van een deur moet voorzien zijn (behalve dan bij een toilet) - en keukenfunctie bij woningen en interne functies kamers al dan niet in badkamer - Zie hoger bij hoofdstuk verluchting en de omschrijving van lokalen. - Om een hoge bezettingsnorm te bekomen, moeten er effectief voldoende woonlokalen zijn omwille van redenen van privacy. Vraag: Wat is een woonlokaal? Deur? Geen deur?, leefruimte?

6 VRAAG: Vanaf wanneer spreekt men over een afzonderlijk lokaal als ze toch in mekaar doorlopen? Conclusie T.O. WV. + WI. dd 29/07/2010: Richtnorm: - Indien doorgang tussen twee lokalen groter is dan 1m50 (breedte dubbele deur): 1 lokaal. - Indien doorgang tussen twee lokalen kleiner is dan 1,50m: 2 lokalen. of vergelijkbare grootte (vb. raamopening), dus geen deuren aanwezig (zie opm. hieronder doorstroomverluchting ) Ook afhankelijk van de afmetingen van het achterliggende lokaal. Bij voorgaande foto s wordt de ruimte als één lokaal beschouwd.

7 Mogelijk gevolg: 1 lokaal minder voor de bezettingsnorm Nota: bij onduidelijkheid nemen we steeds de meest gunstige indeling voor de bewoners

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS. Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS. Deel A: Identificatiegegevens Bijlage 1. Model van technisch verslag voor kamers als vermeld in artikel 2, 1, 1 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de woning in het gebouw): Datum van het onderzoek:

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE WONINGKWALITEIT

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE WONINGKWALITEIT TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE WONINGKWALITEIT Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de woning in het gebouw): Datum van het onderzoek:

Nadere informatie

VR DOC.1623/6BIS

VR DOC.1623/6BIS Bijlage 3. Model van technisch verslag voor het onderzoek van de kwaliteit van niet-zelfstandige woningen voor seizoenarbeiders als vermeld in artikel 2, 1 Deel A: Identificatiegegevens VR 2018 2112 DOC.1623/6BIS

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de woning in het gebouw): Datum van het onderzoek:

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN. Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN. Deel A: Identificatiegegevens Bijlage 3. Model van technisch verslag voor zelfstandige woningen als vermeld in artikel 2, 1, 3 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN NIET-ZELFSTANDIGE WONINGEN VOOR SEIZOENARBEIDERS

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN NIET-ZELFSTANDIGE WONINGEN VOOR SEIZOENARBEIDERS Bijlage 3. Model van technisch verslag voor het onderzoek van de kwaliteit van niet-zelfstandige woningen voor seizoenarbeiders als vermeld in artikel 2, 1 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT

Nadere informatie

KWALITEITSNORMEN VOOR ZELFSTANDIGE WONINGEN EN KAMERS AGENTSCHAP WONEN VLAANDEREN NIEUW: DAKISOLATIENORM WONENVLAANDEREN.BE

KWALITEITSNORMEN VOOR ZELFSTANDIGE WONINGEN EN KAMERS AGENTSCHAP WONEN VLAANDEREN NIEUW: DAKISOLATIENORM WONENVLAANDEREN.BE KWALITEITSNORMEN VOOR ZELFSTANDIGE WONINGEN EN KAMERS NIEUW: DAKISOLATIENORM AGENTSCHAP WONEN VLAANDEREN WONENVLAANDEREN.BE Algemeen De Vlaamse Wooncode bepaalt de minimale normen waaraan woningen in Vlaanderen

Nadere informatie

Algemeen kader = Vlaamse Wooncode

Algemeen kader = Vlaamse Wooncode Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars Merelbeke, maandag 8 mei 2017 Algemeen kader = Vlaamse Wooncode Artikel 3 van de Vlaamse Wooncode (en ook artikel 23 grondwet) : Iedereen

Nadere informatie

VR DOC.1623/5BIS

VR DOC.1623/5BIS VR 2018 2112 DOC.1623/5BIS VR 2018 2112 DOC.1623/5BIS Bijlage 2. Model van technisch verslag voor het onderzoek van de kwaliteit van niet-zelfstandige woningen als vermeld in artikel 2, 1 TECHNISCH VERSLAG

Nadere informatie

De verduidelijking in de rechterkolom behoort niet tot de vastgestelde verordening en heeft als dusdanig geen rechtskracht

De verduidelijking in de rechterkolom behoort niet tot de vastgestelde verordening en heeft als dusdanig geen rechtskracht STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING INZAKE HET VERSTERKEN VAN DE WOONKWALITEIT De verduidelijking in de rechterkolom behoort niet tot de vastgestelde verordening en heeft als dusdanig geen rechtskracht TITEL

Nadere informatie

VR DOC.0370/3BIS

VR DOC.0370/3BIS VR 2019 2203 DOC.0370/3BIS Bijlage 1. Model van technisch verslag voor het onderzoek van de kwaliteit van zelfstandige woningen als vermeld in artikel 2, 1 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT

Nadere informatie

VR DOC.1623/4BIS

VR DOC.1623/4BIS VR 2018 2112 DOC.1623/4BIS VR 2018 2112 DOC.1623/4BIS Bijlage 1. Model van technisch verslag voor het onderzoek van de kwaliteit van zelfstandige woningen als vermeld in artikel 2, 1 TECHNISCH VERSLAG

Nadere informatie

Woonkwaliteit: aan welke normen moet een zelfstandige woning of kamer voldoen? Nieuw: dakisolatienorm

Woonkwaliteit: aan welke normen moet een zelfstandige woning of kamer voldoen? Nieuw: dakisolatienorm Woonkwaliteit: aan welke normen moet een zelfstandige woning of kamer voldoen? Nieuw: dakisolatienorm 1. Inleiding: aan welke normen moet een woning voldoen? 5 2. Wat wordt er gecontroleerd tijdens een

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de kamer in het gebouw):

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN. Deel A: Identificatiegegevens. pagina 1 van 5

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN. Deel A: Identificatiegegevens. pagina 1 van 5 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN WONINGEN Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de woning in het gebouw): Datum van het onderzoek:

Nadere informatie

Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars. Wetteren, 16 februari 2016

Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars. Wetteren, 16 februari 2016 Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars Wetteren, 16 februari 2016 Algemeen kader = Vlaamse Wooncode Artikel 3 van de Vlaamse Wooncode (en ook artikel 23 grondwet) : Iedereen heeft

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens Bijlage 2. Model van technisch verslag voor kamers die verhuurd worden aan seizoenarbeiders als vermeld in artikel 2, 1, 2 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS

Nadere informatie

Woonkwaliteit: de normen waaraan een woning of kamer moet voldoen. Toelichtingsbrochure

Woonkwaliteit: de normen waaraan een woning of kamer moet voldoen. Toelichtingsbrochure Woonkwaliteit: de normen waaraan een woning of kamer moet voldoen Toelichtingsbrochure 1. Aan welke normen moet een woning of kamer voldoen? 4 2. Wat wordt er gecontroleerd tijdens een woningonderzoek?

Nadere informatie

Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars. Wetteren, 19 februari 2019

Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars. Wetteren, 19 februari 2019 Woningkwaliteit: aandachtspunten voor verhuurders en eigenaars Wetteren, 19 februari 2019 Huurdecreet Artikel 2 Huurdecreet Bij aanvang huurcontract moet woning voldoen aan elementaire vereisten van veiligheid,

Nadere informatie

KWALITEITSNORMEN Dienst Toezicht Stad Gent

KWALITEITSNORMEN Dienst Toezicht Stad Gent KWALITEITSNORMEN Dienst Toezicht Stad Gent label = woonkwaliteit & brandveiligheid Dienst Toezicht Afdeling Woontoezicht 6 controleurs Toezicht via plaatsonderzoeken: Woningkwaliteit Leegstand Verwaarlozing

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS. Deel A: Identificatiegegevens. Pagina 1 van 10

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS. Deel A: Identificatiegegevens. Pagina 1 van 10 TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS Deel A: Identificatiegegevens A.1. Identificatiegegevens van het onderzoek Dossiernummer (van de kamer in het gebouw): Datum van het onderzoek:

Nadere informatie

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Lier (2500) prijs op aanvraag Ruim appartement te huur op de Grote Markt in Lier

Nadere informatie

In het kader van de opmeting van de situatie vóór renovatie zijn op 19 januari 2016 infrarood-foto s genomen van de rijwoning.

In het kader van de opmeting van de situatie vóór renovatie zijn op 19 januari 2016 infrarood-foto s genomen van de rijwoning. FACULTEIT INGENIEURSWETENSCHAPPEN DEPT. BURGERLIJKE BOUWKUNDE AFDELING BOUWFYSICA KASTEELPARK ARENBERG 40 BUS 2447 3000 LEUVEN, BELGIË LEUVEN 19 februari 2016 VERSLAG Infrarood-metingen In het kader van

Nadere informatie

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 12 juli 2013 betreffende de kwaliteits- en veiligheidsnormen voor woningen;

DE VLAAMSE REGERING, Gelet op het besluit van de Vlaamse Regering van 12 juli 2013 betreffende de kwaliteits- en veiligheidsnormen voor woningen; Besluit van de Vlaamse Regering tot wijziging van het besluit van de Vlaamse Regering van 12 juli 2013 betreffende de kwaliteits en veiligheidsnormen voor woningen, wat betreft de procedure en de technische

Nadere informatie

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper

Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen kosten koper Koop kantoorruimte op Spittaalstraat 43 te Zutphen 324900 kosten koper Aanbiedende partij: FJ Bedrijfsmakelaars Email: Telefoon: 0575-848586 Website: www.fjbedrijfsmakelaars.nl Omschrijving Te koop: monumentaal

Nadere informatie

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens

TECHNISCH VERSLAG VAN HET ONDERZOEK VAN DE KWALITEIT VAN KAMERS VOOR SEIZOENARBEIDERS Deel A: Identificatiegegevens Bijlage 2 bij het besluit van de Vlaamse Regering van (datum) houdende de wijziging en de opheffing van diverse besluiten over wonen, wat betreft leegstand, verwaarlozing en ongeschikt- en onbewoonbaarverklaring

Nadere informatie

RESIDENTIE HET PRINSENHOF ONTWERPFICHE APPARTEMENT 01

RESIDENTIE HET PRINSENHOF ONTWERPFICHE APPARTEMENT 01 ONTWERPFICHE APPARTEMENT DATUM VAN DE OPLEVERING :.. -.. - 22 +/- 6m² NETTO BINNENOPPERVLAKTE AANTAL APPARTEMENTEN : AANTAL KOELE BERGINGEN IN KELDER : 15 +/- 1m² NETTO BINNENOPPERVLAKTE APPARTEMENT TWEEDE

Nadere informatie

Eurimmo biedt aan, een opbrengst gelegen te: K. V. Hulthemstraat 96 te 9000 GENT

Eurimmo biedt aan, een opbrengst gelegen te: K. V. Hulthemstraat 96 te 9000 GENT Eurimmo biedt aan, een opbrengst gelegen te: K. V. Hulthemstraat 96 te 9000 GENT K. Van Hulthemstraat 96 te 9000 GENT Vraagprijs : 1.050.000,00 + kosten : 59.960,00 Totaal : 1.109.960,00 Bestaande uit

Nadere informatie

Hoe breed is de slaapkamerdeur, als u de afstand tussen het kozijn meet?

Hoe breed is de slaapkamerdeur, als u de afstand tussen het kozijn meet? Hoe hoog is de drempel onder de slaapkamerdeur? hoger dan 2 cm U meet de drempel aan de zijde waar deze het hoogst is. Hoe breed is de slaapkamerdeur, als u de afstand tussen het kozijn meet? kleiner dan

Nadere informatie

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max.

Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. Hooidonck 44 Bouwgrond Adres : Hooidonck 44, 2240 Zandhoven Oppervlakte : 1.030 m² Afmetingen : 20m x 51,5m Bebouwbare opp. : Woning: max. 14m x 17m Tuin: Max. 103m² Bouwstijl Modern Plat dak (extra aanvraag?)

Nadere informatie

CIRCULATIE. Principe opeenstapeling van voertuigen. Zie verder tabellen met maximum toegelaten gewichten en afmetingen wagens.

CIRCULATIE. Principe opeenstapeling van voertuigen. Zie verder tabellen met maximum toegelaten gewichten en afmetingen wagens. CIRCULATIE Principe opeenstapeling van voertuigen. Zie verder tabellen met maximum toegelaten gewichten en afmetingen wagens. KEUKEN, BADKAMERS EN MEUBILAIR ZIJN ILLUSTRATIEF - ALLE MATEN ZIJN RICHTGEVEND

Nadere informatie

RobbeDouce Goethalsstraat 9, Nieuwpoort

RobbeDouce Goethalsstraat 9, Nieuwpoort > appartement 0001 > oppervlakte appartement: 74,5 m² > oppervlakte balkon voorgevel 10,9 m² > appartement 0101 appartement 0201 appartement 0301 appartement 0401 appartement 0501 > oppervlakte appartement:

Nadere informatie

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te:

Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: Eurimmo biedt aan, met overdracht van aandelen, 3 opbrengsten gelegen te: W. Van Nassaustraat 51 en 53 te 9000 GENT H. Metdepenningenstraat 14 te 9000 GENT W. Van Nassaustraat 51 + 53 en H. Metdepenningenstraat

Nadere informatie

Sleutelbloem 56, Boekel

Sleutelbloem 56, Boekel Sleutelbloem 56, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 289.500 k.k. Aangeboden sinds 11-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

Gemeente Ruiselede Stedenbouwkundige verordening met oog op het versterken van de woonkwaliteit bij meergezinswoningen

Gemeente Ruiselede Stedenbouwkundige verordening met oog op het versterken van de woonkwaliteit bij meergezinswoningen P a g i n a 1 Gemeente Ruiselede Stedenbouwkundige verordening met oog op het versterken van de woonkwaliteit bij meergezinswoningen Aangenomen door de gemeenteraad in zitting van 16 maart 2017 Goedgekeurd

Nadere informatie

Renovatie en verbouwing Brouwhuis Ceresstraat te Breda '8 woningen noord en westgevel'

Renovatie en verbouwing Brouwhuis Ceresstraat te Breda '8 woningen noord en westgevel' 2633 - Renovatie en verbouwing Brouwhuis Ceresstraat te Breda '8 woningen noord en westgevel' Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding 2633 - Renovatie en verbouwing

Nadere informatie

Stedenbouwkundige verordening met het oog op het versterken van de woonkwaliteit in de gemeente.

Stedenbouwkundige verordening met het oog op het versterken van de woonkwaliteit in de gemeente. Stedenbouwkundige verordening met het oog op het versterken van de woonkwaliteit in de gemeente. Voorgelegd aan de Gewestelijke Stedenbouwkundige Ambtenaar op 28/01/2010 Voorgelegd aan de GECORO in zitting

Nadere informatie

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6

GENK: Prachtig gelegen villa op een perceel van 18a 09ca. Detailfoto: villa te Genk, Armand Maclotlaan 6 TE KOOP Juridisch en technisch advies Immobiliën Expertises Jos Houben Landmeter-Expert GENK ARMAND MACLOTLAAN 6 Vraagprijs :! 390.000,00 Noortje Claes Grad. Bedrijfsbeheer Erkend Vastgoedmakelaar BIV:

Nadere informatie

Opbrengsteigendom met uitstekend rendement!

Opbrengsteigendom met uitstekend rendement! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartementsgebouw Kontich (2550) 4 75.000,- Opbrengsteigendom met uitstekend rendement! Vlakbij

Nadere informatie

Weert - Tobbersdijk 4 : ,-

Weert - Tobbersdijk 4 : ,- Weert - Tobbersdijk 4 : 350.000,- Vrijstaande woning met riante aangebouwde extra leefruimte, bijkeuken/berging en binnendoorgang naar geheel geã soleerde garage (33m2). Bouwjaar 1951 (verbouwd 2004),

Nadere informatie

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k.

Dorpstraat. Te Koop. 6255AM Noorbeek (Noorbeek) Vraagprijs k.k. Te Koop Vraagprijs 450.000 k.k. Kenmerken Vraagprijs 450.000 k.k. Status Archief Soort woonhuis Eengezinswoning Soort bouw Nieuwbouw Bouwjaar 1915 Oppervlakte 330m² Perceel 1.215m² Inhoud 825m³ Aantal

Nadere informatie

ALGEMEEN KWALITEITSKADER MEERGEZINSWONINGEN goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen op 01/07/2016

ALGEMEEN KWALITEITSKADER MEERGEZINSWONINGEN goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen op 01/07/2016 goedgekeurd door college van burgemeester en schepenen op 01/07/2016 Verplichtend karakter Aanbevelingen Vergunningsplicht Toepassingsgebied Volgens art. 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening

Nadere informatie

Opbrengsteigendom 3 appartementen

Opbrengsteigendom 3 appartementen de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Woning Deurne (2100) prijs op aanvraag Opbrengsteigendom 3 appartementen 5 3 VERKOCHT onder

Nadere informatie

TE KOOP. Heggewinde K.K DZ Waddinxveen

TE KOOP. Heggewinde K.K DZ Waddinxveen TE KOOP 240.000 K.K. Heggewinde 7 2742 DZ Waddinxveen Heggewinde 7 2742 DZ Waddinxveen Inleiding Een goed onderhouden woning gelegen in de Groenswaard. De woning heeft aan de achterzijde een keuken met

Nadere informatie

Plattegrond type C1 en C3 (hoek)

Plattegrond type C1 en C3 (hoek) Plattegrond type C1 en C3 (hoek) 10 11 5400 begane grond 10000 totale woonoppervlakte 127,2 m 2 woon/eetgedeelte 36,5 m 2 met openslaande deuren naar achtertuin trapkast berging in voortuin van de woning

Nadere informatie

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina

Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H. Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Nieuwbouw 4 stadswoningen en 1 appartement Von Clermontplein Bouwblok: H H Bouwblok H, 4 stadswoningen en 1 appartement Von. Clermontplein, pagina Omschrijving bouwblok H Woningstichting Vaals bouwt 4

Nadere informatie

Bouwbesluit Toetsing BB 2012

Bouwbesluit Toetsing BB 2012 Projectnummer : Datum : Tekening: Versie : Opdrachtgever : Nijverheidsweg te Heemstede BG PR6304 2 juni 205 v.0 AG architecten bv d.d. 26 mei 205 gemaakt door: RDG Bouwbesluit Toetsing BB 202 ijverheidsweg

Nadere informatie

Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen

Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen Gemeente Moorslede Dienst ruimtelijke ordening Marktplaats 1 8890 Moorslede Tel.: 051/788 914 Gemeentelijke stedenbouwkundige verordening ter bevordering van het kwaliteitsvol wonen Principiële goedkeuring

Nadere informatie

TE KOOP. Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! PAND ID Appartement m² 95 m²

TE KOOP. Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! PAND ID Appartement m² 95 m² TE KOOP Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! LIGGING Justitiestraat 61, 2000 - ANTWERPEN 2 1 95 m² 95 m² 0 1968 BESCHRIJVING Het appartement is gelegen op de 2de verdieping en

Nadere informatie

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende

TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende TE KOOP : Hoekappartement Van Iseghemlaan - Vlaanderenstraat te Oostende Het schitterende hoekappartement maakt deel uit van het prachtige architectuurhistorisch pand Residentie Regina Providence, daterend

Nadere informatie

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM

Kluswoning Florent Cootmansplein 19, Berchem De Ideale Woning - Juni 2017 KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM KLUSWONING FLORENT COOTMANSPLEIN 19, BERCHEM 1 ALGEMENE INFORMATIE Adres: Kadastrale ligging: Florent Cootmansplein 19, 2600 Berchem Antwerpen 22 ste afd. (Berchem 2 de afd.) sectie A nr. 169/C/4 Niet

Nadere informatie

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN

NIEUWBOUW APPARTEMENTEN 5 4 3 1 GARAGEBOX 7,00 m GARAGEBOX 6,00 m GARAGEBOX 5,00 m GARAGEBOX 4,00 m GARAGEBOX 3,00 m 6 GARAGEBOX,00 m GARAGEBOX 1,00 m 863 5 550 166 8 1.0 84,67 m 50,1 m 1.348 15,78 m 1,4 m 845 640 1.0 APP 0.

Nadere informatie

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden

GABITAT. Gabitat Portfolio van 10 panden Gabitat Portfolio van 10 panden TE KOOP: Pioenstraat 2, 9000 Gent 159.000 Bewoonbare opp. 137m² Opp. terrein 53 m² Praktische, gezellige starterswoning of opbrengstwoning gelegen nabij het Rabot en hogeschool

Nadere informatie

Verhuur je een woning die veilig is en voldoet aan minimale kwaliteitsnormen?

Verhuur je een woning die veilig is en voldoet aan minimale kwaliteitsnormen? Verhuur je een woning die veilig is en voldoet aan minimale kwaliteitsnormen? Info voor eigenaars van een huurwoning Elke woning moet voldoen aan de elementaire veiligheids-, gezondheids- en woonkwaliteitvereisten.

Nadere informatie

Verbouw schuur Vlietweg 13 te Leiden. Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding

Verbouw schuur Vlietweg 13 te Leiden. Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding Verbouw schuur Vlietweg 13 te Leiden Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding Verbouw schuur Vlietweg 13 te Leiden Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing

Nadere informatie

Bouwbesluit Toetsing Verbouw BB 2012

Bouwbesluit Toetsing Verbouw BB 2012 BEM1503896 gemeente Steenbergen Projectnaam : Projectnummer : PKE RDG PR6519 Datum : TGK NGW 15 juli 2015 Tekening: 15010 TO02 d.d. 3 juli 2015 Versie : v 1.0 Opdrachtgever : Verbouw en uitbreiding woning

Nadere informatie

Kwaliteitskader meergezinswoningen Sint-Pieters-Leeuw

Kwaliteitskader meergezinswoningen Sint-Pieters-Leeuw Ruimtelijke Ordening Kwaliteitskader meergezinswoningen Sint-Pieters-Leeuw 0. Toelichting Doelstelling Dit kwaliteitskader heeft tot doel - De ongeordende wildgroei van meergezinswoningen tegen te gaan

Nadere informatie

Verbouw Abdij Koningsoord te Berkel-Enschot. - Werkplaats - Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding

Verbouw Abdij Koningsoord te Berkel-Enschot. - Werkplaats - Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding Verbouw Abdij Koningsoord te Berkel-Enschot - Werkplaats - Toetsing verblijfsgebieden, verblijfsruimten Luchtverversing Daglichttoetreding Verbouw Abdij Koninsgoord te Berkel-Enschot - Werkplaats - Toetsing

Nadere informatie

MAKELAARDIJ EN ADVIES. Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven

MAKELAARDIJ EN ADVIES. Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven VAN LEERDAM MAKELAARDIJ EN ADVIES Café De Oude Haven met bovenliggende 2-kamer appartement Ring 25 te Simonshaven Altijd al een droom gehad om uw eigen café te beginnen? Dan is dit uw kans! Café De Oude

Nadere informatie

CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent

CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent CONSTRUCTIEVE PLAATSBESCHRIJVING 9 december 2016 plaatsbeschrijving bij aanvang van werken op het adres Plotersgracht 24, 9000 Gent Pien Hoogervorst Mathieu Vande Voorde Liselotte Verhofstadt 3MAK B Vastgoed

Nadere informatie

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin Smetsakker, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 273.500 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Projectnaam : 16 woningen Sportstraat te Weert

Projectnaam : 16 woningen Sportstraat te Weert Projectgegevens Projectnaam : 6 woningen Sportstraat te Weert Projectnummer : PR336 Datum : 22 maart 209 Tekening : - d.d. 8 februari 209 Versie :.0 Opdrachtgever : Architecten en Bouwmeesters Gemaakt

Nadere informatie

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers. de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Duplex Edegem (2650) 850,- / maand Centraal gelegen DUPLEX met ruime leefruimte en 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Projectnaam : 16 woningen Sportstraat te Weert Hoekwoning

Projectnaam : 16 woningen Sportstraat te Weert Hoekwoning Projectgegevens Projectnaam : 6 woningen Sportstraat te Weert Hoekwoning Projectnummer : PR336 Datum : 22 maart 209 Tekening : - d.d. 8 februari 209 Versie :.0 Opdrachtgever : Architecten en Bouwmeesters

Nadere informatie

VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET M² GROND. INSTAPKLAAR. Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: ,- Tel.

VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET M² GROND. INSTAPKLAAR. Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: ,- Tel. VOLLEDIG GERENOVEERD LANDHUIS MET 1.120 M² GROND. INSTAPKLAAR Grimbergsesteenweg 68 te Eppegem KOOPSOM: 398.000,- Tel.: 0032-4 9962 9962 info@otb-engineering.be Grimbergsesteenweg 68, Eppegem In 2017 vólledig

Nadere informatie

Overzicht I. KADER II. NORMEN III. VOORBEELD

Overzicht I. KADER II. NORMEN III. VOORBEELD Overzicht I. KADER II. NORMEN III. VOORBEELD I. Kader: aandacht voor woonkwaliteit Sinds 1998 moeten alle woningen en kamers (ook voor seizoenarbeiders) in Vlaanderen voldoen aan minimale normen Woningen:

Nadere informatie

Berekeningen en Bouwkundige gegevens

Berekeningen en Bouwkundige gegevens Berekeningen en Bouwkundige gegevens 16.4653 Nieuwbouw 18 appartementen te Buitenkaag Katwijkse Ontwikkelings Maatschappij Adres Vliet Zuid Zijde 5 K. v. K. Rijnland 28079998 Postcode/plaats 2231 GH Rijnsburg

Nadere informatie

Keuken 255,00 x 170,00. Berging. Berging. 157,24 x 180,00. 2,32 m2. afvoer dr muur CV GAS. Slaapkamer 1. Slaapkamer 1. 14,48 m2

Keuken 255,00 x 170,00. Berging. Berging. 157,24 x 180,00. 2,32 m2. afvoer dr muur CV GAS. Slaapkamer 1. Slaapkamer 1. 14,48 m2 8 479 5 5, x 5,, x 5, APP. opp. ± m 5, x 7, 5, x 7, 7 484 APP. opp. ±95 m 6 458 6,7 x 566,6 7,8 m 7 6 9, x,,7 m 6,65 m 5 97,5 4 4,4 m, x 8, 8, m 7,4 x 8, 9 8 9 97 85 8 98, x 456,9 45 4 4,48 m 8 m 5 65,

Nadere informatie

Sandakker 21, Duizel

Sandakker 21, Duizel Sandakker 21, Duizel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 322.700 v.o.n. Aangeboden sinds 30-05-2017 Conditie Vrij op naam Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Hilvertsweg 66 te Hilversum

Hilvertsweg 66 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op de hoek van de Gijsbrecht aan de Hilvertsweg ligt dit moderne en goed onderhouden

Nadere informatie

Woninginformatie ASTEN, BENONI 6

Woninginformatie ASTEN, BENONI 6 Woninginformatie ASTEN, BENONI 6 AARD MODERNE, IN JAREN DERTIG STIJL GEBOUWDE EN NADIEN UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING MET GARAGE OP EEN AANTREKKELIJKE WOONLOCATIE. DE VAN OORSPRONG IN 2002 NIEUW

Nadere informatie

Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers

Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Edegem (2650) 181.000,- Ruim te renoveren appartement met 3 slaapkamers 3 1 U

Nadere informatie

De woning is gelegen in het landelijke Gingelom, maar heeft een uitstekende verbinding met onder andere de E40 naar Landen, Tienen, Leuven,...

De woning is gelegen in het landelijke Gingelom, maar heeft een uitstekende verbinding met onder andere de E40 naar Landen, Tienen, Leuven,... Status Te koop Vraagprijs 399.000,00 Woonoppervlakte 295,20 m² Type Woning Soort Villa Bouwjaar 1996 Perceel 1346 m² Vrij Vanaf bij akte na betaling Villa met mogelijkheden voor vrij beroep, opname studio

Nadere informatie

Harseveld 12 te Zwijndrecht

Harseveld 12 te Zwijndrecht Harseveld 12 te Zwijndrecht ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en grote tuin gelegen in de wijk Nederhoven Vraagprijs: 297.000,- k.k. Omschrijving Deze verrassend ruime hoekwoning met 4 (mogelijk 5) slaapkamers

Nadere informatie

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam

Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Vraagprijs 85.000,= k.k. Omschrijving Robbenoordplein 5 a - Rotterdam Nu extra voordelig!! Heerlijk wonen, maar tevens voor de komende jaren is het COMPLEX ONDERHOUDSVRIJ.

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 1 en 12. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

STAD IZEGEM STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING WONINGKWALITEIT

STAD IZEGEM STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING WONINGKWALITEIT STAD IZEGEM STEDENBOUWKUNDIGE VERORDENING WONINGKWALITEIT Definitief vastgesteld door de gemeenteraad in zitting van 29 mei 2018 Gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 3 augustus 2018 Artikel 1 DOEL

Nadere informatie

Ruim appartement aan Kontich-station met 2 slaapkamers!

Ruim appartement aan Kontich-station met 2 slaapkamers! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Appartement Kontich (2550) prijs op aanvraag Ruim appartement aan Kontich-station met 2 slaapkamers!

Nadere informatie

Stedenbouwkundige verordening inzake parkeren, stallen van auto s en fietsen en realisatie van bergruimten bij woningen

Stedenbouwkundige verordening inzake parkeren, stallen van auto s en fietsen en realisatie van bergruimten bij woningen Stedenbouwkundige verordening inzake parkeren, stallen van auto s en fietsen en realisatie van bergruimten bij woningen Goedgekeurd door de gemeenteraad in zitting van 30 mei 2012 Namens de gemeenteraad

Nadere informatie

H U I S - KE E R B E R G E N

H U I S - KE E R B E R G E N H U I S - KE E R B E R G E N 749.000 Slaapkamers 5 Badkamers 2 Totale oppervlakte 3421 m² Garages 1 Locatie Residentieel en rustig gelegen op wandelafstand van het centrum van Keerbergen met verschillende

Nadere informatie

Versiedatum. nr. vraag antwoord status opmerkingen. De gebruiksoppervlakte wordt Vastgesteld

Versiedatum. nr. vraag antwoord status opmerkingen. De gebruiksoppervlakte wordt Vastgesteld WAARDERINGSKAMER Versiedatum 1 januari 2016 Concept lijst met veel gestelde vragen over: Meetinstructie gebruiksoppervlakte woningen volgens NEN 2580 Meetinstructie bruto inhoud woningen volgens NEN 2580

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 13, 21 t/m 26. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 3,305 m1 19.865,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 3305 mm, inclusief aanpassen

Nadere informatie

Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (131 m²) te Antwerpen!

Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (131 m²) te Antwerpen! DUPLEX LANGE HERENTALSESTRAAT 38APP 1, 2018 ANTWERPEN 295.000,- O M S C H R I J V I N G Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (131 m²) te Antwerpen! Dit appartement

Nadere informatie

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k.

Brochure. Kerklaan 9 - Doorn. Vraagprijs 499.000,-- k.k. Brochure Kerklaan 9 - Doorn Vraagprijs 499.000,-- k.k. Omschrijving Kerklaan 9 - Doorn Op zoek naar een vrijstaande woning met een grote tuin in het centrum van Doorn? Dan is dit het perfecte huis voor

Nadere informatie

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:.

Woonwensenlijst voor: Mossenest II. kavel 2 t/m 11. Kavelnummer: Naam:. Adres:. Telefoonnummer(s):. Email:. 1.0 RUWBOUW buitenzijde 1.1 ja/nee Uitbouw achtergevel beg. grond diepte 2,10 m1 (bn 2, 5, 6, 7, 10, 11) 16.360,00 Het aanbrengen van een uitbouw aan achtergevel van de woning, met een diepte van 2100

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 EV Rotterdam Vraagprijs 369.500,- k.k. Omschrijving Deze recent gerenoveerde dubbele benedenwoning heeft echt een zeer hoog renovatie niveau in combinatie met

Nadere informatie

Combineer wonen & werken in centrum Kontich!

Combineer wonen & werken in centrum Kontich! de Huisleverancier b.v.b.a. T el.: +32 489 06 90 00 Mail: welkom@dehuisleverancier.be www.dehuisleverancier.be Gemengd gebruik Kontich (2550) 34 9.500,- Combineer wonen & werken in centrum Kontich! 3 1

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3036 EV Rotterdam Vraagprijs 369.500,- k.k. Omschrijving Deze recent gerenoveerde dubbele bovenwoning heeft echt een zeer hoog renovatie niveau in combinatie met een

Nadere informatie

Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (220 m²) te Antwerpen!

Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (220 m²) te Antwerpen! DUPLEX LANGE HERENTALSESTRAAT 38/APP 2, 2018 ANTWERPEN 310.000,- O M S C H R I J V I N G Nieuw en stijlvol duplex-appartement met luxueuze afwerking en riante stadstuin (220 m²) te Antwerpen! Dit appartement

Nadere informatie

Residentie Sanglier. Niveau -1 _ Ondegrondse parking en bergingen. overloop infiltratie rw 125>

Residentie Sanglier. Niveau -1 _ Ondegrondse parking en bergingen. overloop infiltratie rw 125> vw wc 15202-15101-15001 vw wc 13302 15301/15202 N W O Residentie Sanglier Niveau -1 _ Ondegrondse parking en bergingen B C Z infiltratievoorziening diepte maximaal tot -1.3m tov huidig peil oppervlakte

Nadere informatie

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A. Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 8 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: A A Bouwblok A, 8 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok A Woningstichting Vaals bouwt 8 appartementen, gelegen: Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Erkend BIV makelaar (nr. 503124)

Erkend BIV makelaar (nr. 503124) U Uniek p. 1 Gedetailleerde beschrijving aanbod. Landelijk en zeer rustig gelegen langgevelhoeve (19 m). Zeer ruime woning. Op 0,5 ha grond. 300m 2 bewoonbare opp. (binnenin nog uitbreidbaar met 30 m 2

Nadere informatie

TE KOOP. Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! PAND ID Investering m² 95 m²

TE KOOP. Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! PAND ID Investering m² 95 m² TE KOOP Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis! LIGGING Justitiestraat 61, 2000 - ANTWERPEN 2 1 95 m² 95 m² 0 1968 BESCHRIJVING Charmant 2 slaapkamer appartement aan het Oude Justitiepaleis!

Nadere informatie

Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B. Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina

Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B. Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Nieuwbouw 2 appartementen Kon. Julianaplein Bouwblok: B B Bouwbouwblok B, 2 appartementen Kon. Julianaplein, pagina Omschrijving bouwblok B Woningstichting Vaals bouwt in het centrumplan Kon. Julianaplein

Nadere informatie

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Frankenslag HH Den Haag. Bovenwoning 225m². Vraagprijs k.k. Te Koop Frankenslag 117 2582HH Den Haag Bovenwoning 225m² Vraagprijs 650.000 k.k. Vraagprijs 650.000 k.k. Status Verkocht onder voorbehoud Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning Bouwjaar

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

Spelleborg 23, Steenbergen

Spelleborg 23, Steenbergen Spelleborg 23, Steenbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 189.000 k.k. Aangeboden sinds 15-11-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie