Cultuurnieuws Wielsbeke 2012/ Editie 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Cultuurnieuws Wielsbeke 2012/ Editie 6"

Transcriptie

1 Cultuurnieuws Wielsbeke 2012/ Editie 6 Feestweekend 150 Jaar Kanaal ZATERDAG 23 JUNI U00: BOOTTOCHT KUNSTPROJECT In het kader van 150 Jaar Kanaal, werd een kunstproject georganiseerd met de plaatselijke bedrijven onder leiding van curator Christa Vyvey. Tijdens deze boottocht richting Roeselare kunt u alle kunstwerken bezichtigen die zich langs het kanaal bevinden. Ook krijgt u de mogelijkheid tot deelname in Roeselare aan de Lekkerste Wandeling en broodmaaltijd. Informatie en reservatie: of bij de Cultuurdienst 18U00: KANAALBBQ Barbecue in samenwerking met de Koninklijke Harmonie De Ware Vrienden en Chiro Kris- Kras. Tijdens deze culinaire activiteit kunt u genieten van plaatselijke groepen waaronder Folgazán (ondertussen gekend van Radio 2) en Cover-Line. Kaarten kosten 15 en 7 (voor kinderen tot 12 jaar) en zijn te koop bij de organiserende verenigingen en bij de Cultuurdienst. 22U15: OPENLUCHTFILM De voorbije maanden vonden de opnames plaats voor een unieke film over het Kanaal Roeselare-Leie. In Wielsbeke wordt deze film voor de eerste keer aan het grote publiek vertoont, en dit in openlucht! Na de vertoning, kunt u nog genieten van een kortfilm. 22U15: VUURWERK EN AFSLUITEND OPTREDEN ZONDAG 24 JUNI U30 15U00: BOOTTOCHT KUNSTPROJECT Naast de boottocht op zaterdag, vinden er op zondag 24 juni 2 extra boottochten plaats op het Kanaal Roeselare-Leie. Tijdens deze boottocht over het Kanaal met een draai te Ingelmunster kunt u de kunstwerken bezichtigen die zich langs het kanaal bevinden. Informatie en reservatie: of bij de Cultuurdienst 14U00: KAJAKWEDSTRIJD VOOR LEERLINGEN VAN HET 4 DE -6 DE LEERJAAR Voor alle kinderen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar (solokajaks), in samenwerking met natuursportorganisatie Oenanthe. De winnaar ontvangt een waardebon van Dreamland t.w.v. 15. Inschrijvingen en informatie: Sportdienst Wielsbeke, griet.decock@wielsbeke.be).

2 15U15: THE KANO CHALLENGE Kanowedstrijd in ploegverband met kano s van 6 personen. Deelnemers dienen minstens 13 jaar te zijn. De winnende ploeg ontvangt een waardebon van Decathlon t.w.v. 60. Inschrijvingen en informatie: Sportdienst Wielsbeke, griet.decock@wielsbeke.be). 16U00: LE KILOMETRE JUMELEE Kanowedstrijd tussen delegatie van de gemeente Wielsbeke en zustergemeente Le Cateau-Cambrésis. 16U30: THE KAJAK CHALLENGE Kajakwedstrijd voor duo s. Deelnemers dienen minstens 13 jaar te zijn. De winnaars krijgen een waardebon van Decathlon t.w.v. 40 (2 x 20). Inschrijvingen en informatie: Sportdienst Wielsbeke, griet.decock@wielsbeke.be). 14U00: FOTOWEDSTRIJD OP TOP VANDEN AVENNE Ooit al eens willen weten hoe het zicht is vanop de torens van het bedrijf Vanden Avenne. Nu is de kans aangebroken: de gemeente Wielsbeke organiseert op zondag 24 juni samen met het bedrijf Vanden Avenne een fotowedstrijd. Schrijf je in bij de jeugddienst van de gemeente Wielsbeke (056/ of jeugddienst@wielsbeke.be) en klim de torens op voor de strijd om de beste foto s te maken! De winnaar krijgt een mooie prijs! Let op: voorinschrijving is aangewezen! LOCATIE: Parking Isolava-Knauf: Vaartstraat te Wielsbeke

3 Programmatie OC Leieland DONDERDAG 18 OKTOBER 2012 PIV HUVLUV - SPEELTIJD Speeltijd is een coming of age -voorstelling waarin Piv speelt met jeugdherinneringen, hilarische anekdotes en persoonlijke verhalen met als hamvraag: Stoppen we met spelen omdat we ouder worden, of worden we ouder omdat we stoppen met spelen? In zijn onnavolgbare stijl en met rijke fantasie neemt Piv het publiek mee op een enthousiaste trip naar zijn speel -tijd. In een vingerknip neemt hij je mee naar de tuin, op zolder, in de kelder, in de slaapkamer, thuis bij een vriendinnetje, in de muziekschool waar spelen ongebreideld en ongeremd mogelijk was. Piv confronteert ons met het moment waarop we het spelende kind in ons begraven en hoopt het bij zijn publiek weer tot leven te wekken, al was het maar even. Natuurlijk eist ook nu de Philips 633 platendraaier (beter bekend als de MP1) zijn plaats weer op in de voorstelling. Piv liet zich graag opmerken in het populaire Radio2-programma De Raadkamer (presentatie Geena Lisa), waagt zijn kans in het succesvolle programma Mag ik u kussen? (presentatie Bart Peeters / Canvas) en is in elk van de 7 Comedy Casinoreeksen (Canvas) te bewonderen. Plaats: OC Leieland, Guido Gezellestraat 55B, 8710 Ooigem (Wielsbeke) Prijs: 12/ 10 (korting voor -26-jarigen en 60-plussers) VRIJDAG 1 FEBRUARI 2013 DE MENS DE MENS WORDT 20! (OPGELET: Voorstelling in CC De Schakel te Waregem) De Mens is een Belgische rockgroep die vooral Nederlandstalige nummers brengt. De groep bestaat uit 3 leden: Frank Vander linden (zang en gitaar) Michel De Coster (bas) Dirk Jans (drum en zang) De Mens ontstond in 1992 toen ze hun debuutsingle Dit is mijn huis uitbrachten. Meteen daarna brachten ze de cd De Mens uit, met liedjes als 'Irene' en 'Jeroen Brouwers (schrijft een boek)'. Deze cd had succes, net als de volgende, Ik wil meer met onder meer 'Lachen en mooi zijn', 'Zij zit daar en ik zit hier'. Volgend seizoen viert De Mens zijn 20 jaar met een exclusieve tournee. Prijs: 18 / 16 (korting voor -26-jarigen en 60-plussers)

4 Plaats: CC De Schakel, Schakelstraat 8, 8790 Waregem Prijs: 18/ 16 (korting voor -26-jarigen en 60-plussers) ZATERDAG 30 MAART 2013 HET ZESDE METAAL - PLOEGSTEERT Soms ontdek je heel onverwacht een groep of een artiest, waarbij je eerst heimelijk trots bent dat jij een van de ingewijde fans bent, maar waarvan je tegelijk de naam van de daken wilt schreeuwen. Wie de theatervoorstelling Maanziek heeft gezien, herkent dat gevoel. Daarin gaf Wannes Cappelle, aan de zijde van Wouter Deprez, een ontwapenende inkijk in de poëtische en melodische pracht waarvan zijn liedjes bol staan. Het eerste album van Cappelles groep Het Zesde Metaal (Akattemets) werd niet voor niets door Focus Knack tot meest onderschatte plaat van 2008 gebombardeerd. Bijna vier jaar later heeft Het Zesde Metaal een vervolg aan dat straffe debuut gebreid. En Cappelle heeft zijn unieke stijl niet verloochend. Integendeel, op Ploegsteert graaft hij nóg dieper in hart en hoofd, zowel bij zichzelf als bij zijn publiek. En met zijn schier onuitputtelijke arsenaal aan dichterlijke vondsten zorgt Cappelle ervoor dat een glimlach uiteindelijk altijd de bovenhand haalt. Voor de theatertournee van Ploegsteert zijn de liedjes van Het Zesde Metaal speciaal gearrangeerd voor viool, altviool, cello en contrabas. De guest appearance van Cappelles artistieke soulmate Roos Rebergen (frontvrouw van de succesvolle Nederlandse band Roosbeef) maakt de ontdekkingstocht nog opwindender. Het album Ploegsteert werd gereleased in februari 2012 en werd lovend ontvangen door de muziekpers. Begin februari was Het Zesde Metaal te gast in De Laatste Show. Plaats: OC Leieland, Guido Gezellestraat 55B, 8710 Ooigem (Wielsbeke) Prijs: 12/ 10 (korting voor -26-jarigen en 60-plussers) DONDERDAG 11 APRIL 2013 HET PRETHUIS VAN KWOAD NOR ERGER MET O.A. KARIN TANGHE, MAAIKE CAFMEYER EN PETER BULCKAEN VZW Het Prethuis is een nieuw jong initiatief dat als doelstelling heeft kwalitatieve producties te brengen voor een breed publiek. Het Prethuis start met een komedie in het onvervalst Westvlaams. Een unicum als je weet dat het op de planken wordt gebracht door een professionele West-Vlaamse TOP-cast.

5 De actie speelt zich af ten huize van Franky en Jenny Dendooven. Op het eerste gezicht een perfect gelukkig koppel, maar schijn bedriegt. Dat wordt al snel duidelijk wanneer een kersverse buurman Etienne Verplancke op een nogal onchristelijk uur bij zijn nieuwe buren aanbelt. Hij doet een ontdekking die niet zonder gevolgen blijkt. De misverstanden stapelen zich op en het gaat Van kwoad nor erger. Tot op een bepaald moment de situatie niet meer te overzien is. Van kwoad nor erger is een situatiekomedie pur-sang. Hilarische toestanden, een avondje puur amusement en dat in het sappig West-Vlaams met een cast om U tegen te zeggen. Peter Bulckaen, Maaike Cafmeyer, Karin Tanghe, Anne Denolf en Jeroen Maes laten zich van hun meest komische kant zien en staan te popelen om u een heerlijke avond te bezorgen. Plaats: OC Leieland, Guido Gezellestraat 55B, 8710 Ooigem (Wielsbeke) Prijs: 12/ 10 (korting voor -26-jarigen en 60-plussers) CULTUURABONNEMENT OC LEIELAND Vraag nu jouw cultuurabonnement aan en Geniet van 4 kwalitatieve voorstellingen voor een topprijs! Voor slechts 40 euro geniet u van vier voorstellingen (Piv Huvluv, De Mens, Het Zesde Metaal en Het Prethuis) op een voor u gereserveerde plaats!

6 Tentoonstelling André Demedtshuis Tentoonstelling Vrijetijdsacademie Elk jaar presenteren de leerlingen van de Tekenacademie, onderdeel van de Vrijetijdsacademie, hun werkjes aan de ouders, familie, vrienden en geïnteresseerden tijdens een kleine tentoonstelling in het André Demedtshuis. Graag nodigen wij u uit om te genieten van de jonge talenten van Wielsbeke! Vernissage vrijdag 1 juni om 19u30 De tentoonstelling loopt tot en met zondag 10 juni Open zaterdag en zondag: 14u 18u Fototentoonstelling Lieve Blancquaert Vanaf 16 juni tot en met 26 augustus kan u in het André Demedtshuis een fototentoonstelling bekijken met werk van Lieve Blancquaert. Lieve Blancquaert groeide op in Wetteren. Ze studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten te Gent. Fotografie was al van kleins af haar passie. Sinds 1985 werkt Blancquaert als freelancefotografe voor verschillende tijdschriften en kranten. Ze begon bij De Morgen en werkt intussen voor de Volkskrant, Elsevier, De Standaard Magazine, Knack en Weekend Knack. Ze heeft ook fotoboeken samen met journalisten in elkaar gezet: met journaliste Annemie Struyf: A La Limite, verhalen en foto's over liefde en dood; Insjallah, mevrouw, met als thema Afghaanse vrouwen en kinderen; Ontmoetingen (z)onder de boerka en Mijn status is positief, dat over de aidsproblematiek in Afrika handelt. Met journaliste Betty Mellaerts creëerde zij het fotoboek Vrouw. Ze stelde het boek Straftijd samen met een bijbehorende reportage. Voor dichter Erwin Mortier maakte Blancquaert foto's voor zijn dichtbundel Uit één vinger valt men niet. Voor televisie werkte ze o.a. mee aan "Meisjes van Veertig" in De Laatste Show, De vernissage is op vrijdag 15 juni om 20u. De tentoonstelling wordt ingeleid door Friedl Lesage. Lieve Blancquaert zal aanwezig zijn. Vernissage vrijdag 15 juni om 20u De tentoonstelling loopt tot en met zondag 26 augustus Open elke dag van 14u tot 18u. Tijdens juli en augustus kunt u ook nagenieten van een drankje op onze zomerterras. Meer informatie: Indien u deze nieuwsbrief niet verder wenst te ontvangen, volstaat het om op deze mail te beantwoorden met het woord "uitschrijven nieuwsbrief" in het onderwerpveld. Wij verwijderen dit adres dan uit onze mailinglijst.

ARDOOIE THEATERT. Seizoen

ARDOOIE THEATERT. Seizoen ARDOOIE THEATERT Seizoen 2012-2013 Ardooie leeft! Naar jaarlijkse traditie stellen het gemeentebestuur en de culturele raad van Ardooie in juni hun nieuwe programma voor. Ontroering, beroering, vervoering

Nadere informatie

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur

Programmatie - Seizoen 2015-2016. Glabbeek Cultureel - Cirk Publiek Zondag 6 september 2015-13.30 uur GC De Roos heeft alweer een nieuw aanbod voor u klaar met een ruime keuze aan theater en muziek. We kozen er bewust voor om mensen uit de regio en nationale artiesten uit verschillende cultuurdisciplines

Nadere informatie

Lou en Lena in Ecuador

Lou en Lena in Ecuador Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena in Ecuador Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, wij zijn Lou en Lena! Kom, we nemen je mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 oktober 2012

Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Nieuwsbrief 2 oktober 2012 Herfstvakantie van zaterdag 27 oktober tot en met zondag 4 november. Maandag 12 november is het pedagogische studiedag. De leerlingen hebben een vrije dag. Zondag 18 november

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied.

JANUARI 2014. leerlingen nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Vrijwilligers zullen vanuit school begeleid worden op vakinhoudelijk en didactisch gebied. UITGAVE NR 2 ATELIER SPECIAAL JANUARI 2014 Eerste Atelier Speciaal een groot succes In november vond de eerste Atelier Speciaal plaats op Olivijn. Mede dankzij een groep van 16 enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

ELISABETHBEGIJNHOF-PAPEGAAI

ELISABETHBEGIJNHOF-PAPEGAAI ELISABETHBEGIJNHOF-PAPEGAAI Beste bewoner Wijk van de maand is de nieuwe naam van de ontmoetingen tussen het college van burgemeester en schepenen en de bewoners van de 25 Gentse wijken. Niet langer één

Nadere informatie

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen

De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Editie juni 2008 Diploma zwemmen De volgende meiden mogen a.s. zaterdag 21 juni afzwemmen. Voor de overige meiden komt de zwemles te vervallen. Basishouding Zeilboot Balletbeen Stacey Jennifer Manon Sanne

Nadere informatie

BIBLIOTHEEKWEEK 2008

BIBLIOTHEEKWEEK 2008 BIBLIOTHEEK WEVELGEM Nieuwsbrief aflevering 11 - oktober 2008 BIBLIOTHEEKWEEK 2008 Voor steeds meer mensen holt het leven voorbij. Heb jij ook het gevoel steeds je tijd te moeten verdelen tussen gezin,

Nadere informatie

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts

KOERS valt wereldrecord aan. Edwin Aerts Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: vrijdag 10 mei 2019 15:54 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS valt wereldrecord aan mei 2019 KOERS valt

Nadere informatie

AGENDA MEDEDELINGEN. Stichting Vrienden HSV: Nieuwe keyboards voor juf Floor. Borrel stichting Vrienden HSV. de HSV. Vast noteren: Do 10 dec

AGENDA MEDEDELINGEN. Stichting Vrienden HSV: Nieuwe keyboards voor juf Floor. Borrel stichting Vrienden HSV. de HSV. Vast noteren: Do 10 dec Vrijdag 2 oktober 2015 week 40 AGENDA Ma 5 oktober Vrij 6 nov 20.00 uur Vast noteren: Do 10 dec Dag van de Leraar Stichting Vrienden van de HSV-borrel op de HSV. ALV MEDEDELINGEN Stichting Vrienden HSV:

Nadere informatie

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015)

Actu-Molenbeek # 81. Recent. (23 juli 2015) Actu-Molenbeek # 81 (23 juli 2015) Recent Nieuwigheden voor de Molenbeekse markten. Te beginnen met de zondagmarkt op de Gemeenteplaats: deze vindt voortaan 's namiddags plaats (tot 16u) en niet langer

Nadere informatie

Toneel! voor kinderen

Toneel! voor kinderen kom op Toneel! voor kinderen Is hofplein iets voor jou? Schrijf je in voor 1 mei www.jeugdtheaterschoolhofplein.nl DE JeugdTHEATERSCHOOL Thuis spelen zingen en dansen is natuurlijk leuk maar nog leuker

Nadere informatie

Lou en Lena: NEE tegen geweld!

Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, ik ben Lou. En dit is mijn zus Lena. We

Nadere informatie

Slotevent poëziewedstrijd Leven als lijfmotief: poëzie raakt kunst

Slotevent poëziewedstrijd Leven als lijfmotief: poëzie raakt kunst Slotevent poëziewedstrijd Leven als lijfmotief: poëzie raakt kunst Op vrijdag 24 april vindt de prijsuitreiking van de laureaten van de poëziewedstrijd van het Levenshuis plaats in het Provinciaal Hof

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden

Nieuwsbrief CliëntAanZet Regio Waardenlanden Nummer 5 Juni 2015 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015

Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Schooljaar 2014/2015 Nummer 38 19 juni 2015 Maandag 22 juni Meester Dave afwezig, meester Emiel in groep 6 Juf Rina afwezig, juf Stanny in groep 1-2a Meester Hans afwezig i.v.m. directieberaad s Middags

Nadere informatie

pagina 1 van 9 Het boeiendste nieuws uit Tielt HOME NIEUWS WAARHEEN TIELT IN BEELD NIEUWSBRIEF MORE... Laatste aperitiefconcert van zomer 2013 met koor en orkest Zanglust 8 september 2013 - Het koor en

Nadere informatie

Sommige dingen (vallen in het water)

Sommige dingen (vallen in het water) Sommige dingen (vallen in het water) Roel Verniers Clara van den Broek Sommige dingen (vallen in het water) Over afscheid moeten nemen van het leven en van elkaar 2012 Roel Verniers, Clara van den Broek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste,

NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011. Beste, NIEUWSBRIEF 46 Juni 2011 Beste, Je hebt via www.atelierartisjok.be ingetekend op de nieuwsbrief. De nieuwsbrief zal je wat meer wegwijs maken in diverse thema's rond planten en tuinarchitectuur. Suggesties

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. juni 2015

Uitvliegerskrant. juni 2015 De Uitvliegerskrant juni 2015 Maandelijks tijdschrift - jaargang 16, nr. 6 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De

Nadere informatie

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013

Kalender. Paasvakantie. Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april 2013. Vrije dag woensdag, 1 mei 2013 Ontvoogdingsstraat 32 8930 Menen 056/512400 Paasvakantie Kalender van zaterdag, 30 maart tot en met zondag, 14 april 2013 Boerderijklassen en bosklassen van woensdag, 17 april tot en met vrijdag, 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders

Nieuwsbrief voor ouders Scholengroep ARKORUM vzw Vrije basisschool - SPANJESCHOOL Vierwegstraat 195 8800 Roeselare Krommestraat 2 8850 Ardooie tel. 051/ 20 70 87 fax 051/ 22 83 89 info@spanjeschool.be Nieuwsbrief voor ouders

Nadere informatie

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?...

TAAK 1. Straatfeest. 1. Welke straatfeesten komen in aanmerking voor een financiële bijdrage van de gemeente?... TAAK 1 Straatfeest U woont in de gemeente Bertem in Vlaanderen. U wilt graag een straatfeest organiseren. U zoekt informatie in de folder van de gemeente over de organisatie van straatfeesten. Lees het

Nadere informatie

Nieuwsbrief SHIB september 2013

Nieuwsbrief SHIB september 2013 Nieuwsbrief SHIB september 2013 www.shib.nl info@shib.nl Postbus 250, 3770 AG Barneveld Bankrekening 1526.55.018 t.n.v. SHIB SHIB 10 jaar en meer Al eerder lieten we weten: SHIB bestaat dit jaar 10 jaar!

Nadere informatie

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit!

Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! enthousiast oktober Dag ouders en leden, De maand Oktober is weer aangebroken, dat is ook tijd voor onze jaarlijkse editie van kipke aan t spit! Zaterdag 10 oktober kan je op de Chiro lekkere kip eten

Nadere informatie

Bijeenkomst 1 Zet je eigen Jong ontmoet oud op! Tijdens deze bijeenkomst ontdekken de leerlingen hoe je van de activiteit een succes maakt.

Bijeenkomst 1 Zet je eigen Jong ontmoet oud op! Tijdens deze bijeenkomst ontdekken de leerlingen hoe je van de activiteit een succes maakt. Lesmateriaal: jong ontmoet oud In een lessenreeks van vier bijeenkomsten bereidt u de leerlingen voor op het project Jong Ontmoet Oud: een activiteit dat jong en oud met elkaar in contact brengt. Tijdens

Nadere informatie

Artistieke Nieuwjaarswensen

Artistieke Nieuwjaarswensen Artistieke Nieuwjaarswensen Zoals ieder jaar wil Ter Palen ook dit jaar afsluiten met een toemaatje voor alle leden als dank voor hun jarenlange trouw. Het is dankzij hen dat onze heemkring kan blijven

Nadere informatie

werken voor talent! MET DE IPAD!

werken voor talent! MET DE IPAD! Op de Groene Hart Topmavo komen leerlingen met een mavo (vmbo-tl) of mavo/havo-advies. We hebben in klas 1 zowel tl-klassen als tl/havoklassen. Bij ons kunnen leerlingen Meer dan leren. Leerlingen doen

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

Kom je ook naar De Droomboom?

Kom je ook naar De Droomboom? De Droomboom... wie is dat eigenlijk? De Droomboom bestaat uit een groepje vrijwillige ouders die zich sinds 2012 inzetten om activiteiten te organiseren buiten de schooltijd voor voornamelijk kinderen

Nadere informatie

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten!

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten! 2 portfolio Lisa Van Damme Lisa Van Damme begon, geïnspireerd door sociaal geëngageerde fotografen, op 17-jarige leeftijd aan een studie fotografie. Voor haar is fotografie meer dan een doel; het is eerst

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht

Voorwoord. Inhoud. Het bib-team. Beste leerkracht Voorwoord Beste leerkracht Je ziet het goed: dit schooljaar presenteert de bibliotheek een brochure voor het secundair onderwijs! Dit schooljaar wil de bib er namelijk meer dan ooit werk van maken om een

Nadere informatie

Curieus Wuustwezel. Programma 2010-2011. Zaal Kadans Wuustwezel

Curieus Wuustwezel. Programma 2010-2011. Zaal Kadans Wuustwezel Curieus Wuustwezel Programma 2010-2011 Curieus-Wuustwezel wil culturele en/of artistieke activiteiten organiseren voor de inwoners van Wuustwezel en de buurgemeenten. Curieus werkt telkens samen met een

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016

Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 Rally Le Mans woensdag 15 juni - zondag 19 juni 2016 VIJF DAGEN ULTIEM AUTO AVONTUUR RONDOM DE 24 UUR VAN LE MANS. Rally Le Mans Vijf dagen ultiem autoavontuur rondom de 24 uur van Le Mans. Op woensdagmiddag

Nadere informatie

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje

De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek. Willem van Oranje De Nederlandse geschiedenis vanuit een onverwachte hoek Willem van Oranje Willem van Oranje Wij brengen een muzikaal theaterstuk over prins Willem van Oranje. Tijdens deze familievoorstelling blikt de

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart

Nieuwsbrief nr. 6. Voorwoord KALENDER INHOUD. Maart 2015. Hallo allemaal. 19 maart 1 KALENDER 9 maart Vergadering oudervereniging 12 maart Studiemiddag groep 1 t/m 4 13 maart Schoolfeest 14 maart Oud papier 19 maart Boomplantdag groep 8 Zie ook de kalender op www.bsodaschool.nl INHOUD

Nadere informatie

14 JUNI GROENMOETJEDOEN (Bestuur)

14 JUNI GROENMOETJEDOEN (Bestuur) De fotouitsneden op deze pagina zijn inzendingen voor de fotowedstrijd. Foto boven en onder: Marian Tang HOE ZIT HET OOK ALWEER MET HET AFSLUITEN VAN DE HEKKEN? (Bestuur) Wie is er verantwoordelijk voor?

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

SPECIAAL ONDERWIJS TALENTEN CAMPUS VENLO GELUKT! ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ

SPECIAAL ONDERWIJS TALENTEN CAMPUS VENLO GELUKT! ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ SPECIAAL ONDERWIJS TALENTEN CAMPUS VENLO GELUKT! ELK TALENT TELT! EEN INKIJK BIJ GELUKT! Ik zit aan mijn ontbijt. Een beetje nerveus neem ik nog snel de krant door. Gek eigenlijk. Ik sta al jaren voor

Nadere informatie

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Storm raast over de Filipijnen

Voor jongeren in het praktijkonderwijs. Storm raast over de Filipijnen PrO -weekkrant Week 46 november 2013 Voor jongeren in het praktijkonderwijs 11-17 november 2013 Eenvoudig Communiceren Storm raast over de Filipijnen Foto: ANP Foto: ANP Het land de Filipijnen in Azië

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Voorbije activiteiten

Voorbije activiteiten Geachte ouders, beste collega s, We presenteren u: Nieuwsflits zes, dinsdag 25 juni 2013 Voorbije activiteiten Woensdag 17 april Woensdag 17 april werd voor de internen van Oost- en West-Vlaanderen de

Nadere informatie

5 lessen voor maar 5!!!

5 lessen voor maar 5!!! Aanbod naschoolse activiteiten Brede school Heemse 5 lessen voor maar 5!!! Toneelspelen Ontdek t! Lijkt het je leuk om op een podium te staan? Je in te leven in een ander? Een persoon of een typetje te

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de

Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel. Seizoen 2013/2014. Uitnodiging eindfeest: Klik hier. voor de uitnodiging voor het eindfeest van de Welkom op de eigen pagina van speelzaal @rchipel Seizoen 2013/2014 Uitnodiging eindfeest: Klik hier voor de uitnodiging voor het eindfeest van de peuterspeelzaal! * * * * * * * Uiteraard organiseren wij

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD

NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD NIEUWS UIT DE NOORD ZUIDADVIESRAAD Intro Met deze nieuwsbrief willen we de leden van de Noord - Zuidadviesraad en geïnteresseerden informeren over de werking van de Noord Zuidadviesraad van Zwevegem en

Nadere informatie

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin.

REGELS. Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 61 61 REGELS 1 Onderstreep de pluralisvorm in de zin. 1 Ik woon met mijn gezin in een rijtjeshuis met vier slaapkamers. 2 De vijf appartementen in deze flat zijn heel klein. 3 Hij heeft een groot huis

Nadere informatie

Voorbereidend gesprek Vragen die de leerkracht kan stellen: Introductielessen Primair Onderwijs. 1.1- Introductieles 1: Schetsen voor het schoolplein

Voorbereidend gesprek Vragen die de leerkracht kan stellen: Introductielessen Primair Onderwijs. 1.1- Introductieles 1: Schetsen voor het schoolplein Introductielessen Primair Onderwijs 1.1- Introductieles 1: Schetsen voor het schoolplein - De leerlingen worden met kunst geconfronteerd - De leerlingen ontdekken dat kunst niet altijd in een museum staat

Nadere informatie

Nummer 24: 14 maart 2013

Nummer 24: 14 maart 2013 Nummer 24: 14 maart 2013 MAART 2013 Donderdag 14 mrt. 10.00-12.00 15.00-17.00 19.00-21.00 Vrijdag 15 mrt. 9.00-15.00 10.00-12.00 Inschrijving nieuwe leerlingen Jozefdag Inschrijving nieuwe leerlingen Zaterdag

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Les ballets de monte carlo. volgens henk van cauwenbergh

Les ballets de monte carlo. volgens henk van cauwenbergh Les ballets de monte carlo volgens henk van cauwenbergh tekst GEERT STADEUS foto s HENK VAN CAUWENBERGH De dansers en danseressen van Les Ballets de Monte Carlo genieten wereldfaam. Fotograaf Henk Van

Nadere informatie

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB

Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Laat weten wat je interesseert en maak kans op een I-pod touch 32GB Hallo! De gemeente Bornem biedt informatie, cultuur en ontspanning voor iedereen. Om dat te kunnen blijven doen vinden we het belangrijk

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286

Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 Verslag jeugdraad 27 februari 15 - nr 286 1. "Lokale Helden" & "Dag van de jeugdbeweging in cc" (toelichting door HJ en cc) 2. Goedkeuring vorig verslag 3. Massaspektakel 2016 4. Advies begroting Leopoldsburg

Nadere informatie

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland

Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland Samen sporten met Mission Olympic De grootste schoolsportcompetitie van Nederland 14393_brochure mission olympic_a4_v6.indd 1 02-09-11 17:02 Samen sporten met Mission Olympic Sporten is goed voor je gezondheid

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Verslag Otje. Welke personage vond je het leukst om te doen?

Verslag Otje. Welke personage vond je het leukst om te doen? Verslag Otje Op zaterdag 6 november was in theater de Voorveghter een musical van Otje aan de gang. Misschien kennen jullie Otje wel uit jullie voorleesboek of zo. De musical begon ermee dat Otje een dode

Nadere informatie

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur

Rietveld school art by night Donderdag 20 februari van 18.30 tot 20.30 uur Badhoevedorp, 2 februari 2014 JUBILEUMNIEUWSBRIEF 4. Dit is alweer de vierde jubileumnieuwsbrief. Het jubileumjaar is voor de helft voorbij en we kunnen wederom terugkijken op een aantal geslaagde feestelijke

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau B, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Edwin Aerts Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: juli-augustus 2019

Edwin Aerts Van: Verzonden: Aan: Onderwerp: juli-augustus 2019 Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: vrijdag 26 juli 2019 16:05 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS heft het glas... of beter de koffietas? juli-augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Kledij

Nieuwsbrief 2. Kledij ARTEMIS- SCHOTEN KORFBALCLUB VZW Nieuwsbrief 2 Upcoming events: 25/06/2011 Kampioenenviering 02/07/2011 Grote Kuis Week 11/07/2011 sportkamp jeugd Weekend 11/11/11 recreantenweekend In dit nummer: Kledij

Nadere informatie

UITDAGING 4: Benigne wordt uitgesloten

UITDAGING 4: Benigne wordt uitgesloten Dit werkblaadje is van... UITDAGING 4: Benigne wordt uitgesloten Individuele oefening Bekijk het fragment Benigne wordt uitgesloten. Wat is er gebeurd? Waarom wordt zij uitgesloten? Waarom is een schooluniform

Nadere informatie

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014!

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! ZATERDAG 7 JUNI 2014 2 TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! 3 INLEIDING Met uw bedrijf voetballen voor het goede doel? Het kan! Op 7 juni 2014

Nadere informatie

Thema In en om het huis.

Thema In en om het huis. http://www.edusom.nl Thema In en om het huis. Les 22. Een huis zoeken Wat leert u in deze les? Praten over uw huis Informatie over het vinden van een nieuwe woning Praten over wat afgelopen is Veel succes!

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend?

Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Waarom dit weekend? Hu? Hoge Hakken Witte Vloeren? Wat dat is, leggen we je zo uit. Allereerst: Whoo we re going to Ibiza! Het komt al snel dichterbij, nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het zover. We gaan genieten

Nadere informatie

EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN

EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN EXTRA IMPROVISATIE OPDRACHTEN De Vloer Op Jr. in de klas Captijn (2016) INHOUD INLEIDING... 3 OPDRACHTEN... 3 INTEGRATIE EN DISCRIMINATIE... 3 ROT OP NAAR JE EIGEN LAND... 3 VOOR MIJ BEN JIJ EEN NUMMER...

Nadere informatie

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren!

Gelukskoffercoaching. Ik kan in drie woorden vertellen wat ik geleerd heb: I love me. Wael, 11 jaar. Gelukkig zijn kun je leren! Gelukkig zijn kun je leren! Gelukskoffercoaching Missie GELUKKIG ZIJN KUN JE LEREN Gelukskoffercoaching wil kinderen op jonge leeftijd positief ondersteunen in hun individuele emotionele ontwikkeling.

Nadere informatie

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE 1. Inleiding Wat leuk dat jij je spreekbeurt gaat houden over de Grote Clubactie! Heb je zelf loten verkocht voor jouw vereniging? En ging dat goed? De meeste kinderen in je

Nadere informatie

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd.

Voorwoord. Daarna ging ik praten met Chitra, een Tamilvrouw uit Sri Lanka. Zij zette zich in voor de Tamilstrijd. Voorwoord In dit boek staan interviews van nieuwkomers over hun leven in Nederland. Ik geef al twintig jaar les aan nieuwkomers. Al deze mensen hebben prachtige verhalen te vertellen. Dus wie moest ik

Nadere informatie

EERSTE WERELDOORLOG: EDUCATIEF AANBOD VOOR LAGERE SCHOLEN

EERSTE WERELDOORLOG: EDUCATIEF AANBOD VOOR LAGERE SCHOLEN EERSTE WERELDOORLOG: EDUCATIEF AANBOD VOOR LAGERE SCHOLEN Gemeente Evergem ontwikkelde een aanbod rond de Eerste Wereldoorlog in de eigen gemeente voor scholen van het lager onderwijs. Het aanbod is meest

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding

Mindful Coachen Rotterdam tweejarige opleiding Academie voor Open Bewustzijn Wil je minder gehaast je werk doen en meer aandacht hebben voor mensen? Wil je weten hoe je stress bij jezelf en anderen kunt herkennen en verminderen? Wil je mindfulness

Nadere informatie

Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer

Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer Adverteren in Logeren in Vlaanderen Vakantieland, ook iets voor jou? Karen François, Sector- en logiescoördinator Westtoer Exclusieve kans in 2015 Zet je logies een jaar lang in de kijker! Adverteren via

Nadere informatie

China Light Sprookjeshof

China Light Sprookjeshof China Light Sprookjeshof Afgelopen week zijn jullie al wel iets voorbij zien komen over het China Light waar we naar toe zijn geweest in het Sprookjeshof Zuidlaren. Ik heb alle foto,s nu online gezet en

Nadere informatie

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden.

MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. MARCO BORSATO viert dit jaar zijn 25-jarig jubileum als artiest en dat mag groots gevierd worden. Nadat Marco in 2006 als eerste artiest met zijn eigen creatie Symphonica in Rosso de hele zaal keer op

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013

Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 8 Nieuwsbrief 9 oktober 2013 Belangrijke data 8 oktober Mr vergadering 9 oktober Handbal meisjes 10

Nadere informatie

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II

Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Nieuwsbrief Continental 7x7 35/45+ voetbal District Zuid II knvb.nl In dit terugkerende item worden de ontwikkelingen van het Continental 7x7 35/45+ voetbal

Nadere informatie

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar Krokusvakantie 2010 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas Van 2,5 tot 16 jaar 1 2 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag,

Nadere informatie

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR FILM MODE BEELDEND DJ TXT DANS PERFORMANCE MUZIEK FOTO SCHRIJF NU IN! WWW.KUNSTBENDE.BE Kunstbende? Een chaotische meute? Een zootje artiesten?

Nadere informatie

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders,

v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, v o o r w o o r d Beste kinderen, beste ouders, De eerste twee maanden van het nieuwe jaar zitten er terug op de lente doet verwoede pogingen om, om de hoek te piepen en ook bij ons op school bruist het

Nadere informatie

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl

De Meander school voor christelijk basisonderwijs Bachlaan 68, 7442 JH Nijverdal tel: 0548 613836 e-mail: info@meanderpcoh.nl Jaargang 1 nummer 29 2-4-2015 Pasen. Pasen is wonderwel weten wat waar is Als wat niet kon toch echt gebeurd is En je dromen worden waar; Als het leven vol met kleur is, Wees dan vrolijk, zing dan maar!

Nadere informatie

Tentoonstelling Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980) 10 april 2012-2 mei 2012. Lakenhalle, Scholenstraat 4, 3290 Diest

Tentoonstelling Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980) 10 april 2012-2 mei 2012. Lakenhalle, Scholenstraat 4, 3290 Diest Tentoonstelling Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980) 10 april 2012-2 mei 2012 Lakenhalle, Scholenstraat 4, 3290 Diest Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980) Wie herinnert zich

Nadere informatie

Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN UITGAVE VAN UNICEF NEDERLAND Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN 2 Kinderrechtenverdrag voor kinderen en jongeren Waarom? Alle kinderen in de hele

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij?

nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? nummer 1 I JAARGANG 1 Wie zijn wij? ACTIES Evenementen Friends time schoon madammen avonden Bachelorette day Are you ready to get married Hoge hakken avond Thema weekends Wie zijn wij Het Corbie team,

Nadere informatie

Infobriefje maart 2014

Infobriefje maart 2014 B.S.G.O. Ten Berge Galgenbergstraat 39 9290 BERLARE Tel.: 052/42.35.04 Fax.: 052/42.58.47 E-mail: bs.berlare@g-o.be www.tenberge.be Infobriefje maart 2014 1. JAARTHEMA Ten Berge geeft je kleur Op zondag

Nadere informatie

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer

Eurovisie 2010. Auteur: Gerwin De Decker. was. Dat werd gezongen door. Laura. Zij behaalde de vierde. plaats. En als je wat langer Auteur: Gerwin De Decker was. Dat werd gezongen door Laura. Zij behaalde de vierde Natuurlijk ken je het Junior Eurovisiesongfestival. De Europese liedjeswedstrijd voor kinderen van tien tot vijftien jaar.

Nadere informatie

Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN

Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN UITGAVE VAN UNICEF NEDERLAND Kinderrechtenverdrag VOOR KINDEREN EN JONGEREN 2 Waarom? Alle kinderen in de hele wereld hebben rechten. Jij dus ook. Omdat jij

Nadere informatie

ESSENCE van 10 ondernemende vrouwen

ESSENCE van 10 ondernemende vrouwen ESSENCE van 10 ondernemende vrouwen een fototentoonstelling met werk van Dagmar Blommaert Het boek Release: eind mei 2010 Auteur: Mieke Vandromme Met foto s van Dagmar Blommaert Uitgegeven door Davidsfonds

Nadere informatie

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3

Weesp Dementievriendelijk. NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 Weesp Dementievriendelijk NIEUWSBRIEF, september 2018, jaargang 3 1. Het Alzheimer café Weesp van 4 oktober 2018. Het Alzheimercafe Weesp bestaat 10 jaar! Om dat te vieren is er een speciaal programma

Nadere informatie

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science

Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Ontwikkel je specialiteit! TOPklas leerjaar 1 Cultuur, Sport, ICT en Science Op het Picasso Lyceum sta jij centraal. En de leraren doen er alles aan om jouw talenten verder te ontwikkelen. Daar staat natuurlijk

Nadere informatie