Nieuwsbrief Juli van de voorzitter

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Juli van de voorzitter"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Juli 2014 van de voorzitter Bij het schrijven van dit van de voorzitter is de concertreis naar Italië nog geen week achter de rug. Elders in deze Nieuwsbrief zal deze zeker nog aan de orde komen. Wat een fantastische ervaring: uitstekend voorbereid, uitstekend uitgevoerd. Alle lof voor de voorbereidingscommissie, maar zeker ook voor het orkest o.l.v. Martien, dat er samen met Annelie, Joost, onze eigen solisten en de Italiaanse klarinettist Daniel Roscia voor gezorgd hebben dat er onder grote publieke belangstelling een bijzonder concert kon worden neergezet. Ook de ontvangst ter plekke met medewerking van Roger van Bussel en de plaatselijke harmonie mag zeker niet onvermeld blijven. Intussen is ook onze ledenvergadering achter de rug, waarop duidelijk werd, met name uit de verslaggeving van de diverse werkgroepen, dat de betrokkenheid van onze leden bijzonder groot is. De financiële en inhoudelijke verslaggeving kon op veel steun rekenen. De bestuursplannen om te werken met een kleiner bestuur op basis van een vijftal beleidsterreinen leidde tot een boeiende en betrokken discussie, maar kon uiteindelijk niet op veel bijval rekenen. De suggestie uit de ledenvergadering om eerst eens met een vertegenwoordiging van bestuur en leden aan tafel te gaan zitten en samen te kijken hoe we hier nu verder mee omgaan wordt wat mij betreft dan ook overgenomen en komt in de volgende bestuursvergadering voor een verdere uitwerking aan de orde. Ook uit deze Nieuwsbrief zal weer blijken dat we terug kunnen kijken op een mooi seizoen. Een van de meest opvallende onderdelen, die we dit jaar wat anders gedaan hebben is de huldiging van onze jubilarissen. Ook hier: door de inzet van een actieve werkgroep hebben we een bijzonder mooie avond gehad, waarop onze jubilarissen op een bijzondere manier in de schijnwerpers werden gezet. Het tekent onze bruisende vereniging. Ik wens iedereen een hele fijne vakantie toe, Dick van der Star

2 Nieuwe dirigent jeugdorkest Inmiddels is bekend wie de nieuwe dirigent voor het jeugdorkest gaat worden: Marianke Hobé. Marianke heeft een afgeronde HBO opleiding directie HA/FA/Bra bij de Fontys in Tilburg. Tevens heeft zij ervaring als dirigent van diverse verenigingen waaronder enkele jeugdorkesten: Leerlingen- en jeugdorkest St. Cecilia Lieshout Jeugdorkest O&U Beek en Donk. We hopen op een mooie samenwerking met haar en het jeugdorkest. Totdat de startdatum van Marianke bekend is, zet Marcel van der Loo de vervangende werkzaamheden bij het jeugdorkest voort. Stichting dr. Hub van Doornezaal Als gevolg van het verscheiden van Martin Dankers ontstond er binnen het bestuur Stichting Dr. Hub van Doornezaal een vacature. Inmiddels is een opvolger gevonden in de persoon van Charles Dijk. Charles is al jaren commissaris van de KHD en al eerder hebben wij gebruik mogen maken van zijn expertise. We zijn vereerd dat hij binnen het bestuur van de Stichting, dat verder bestaat uit de heren Marc van Doorne en Theo Naus, zijn kennis en ervaring wil inbrengen.

3 Geraniumactie 2014 Nog ieder jaar levert de vertrouwde geranium onze clubkas een aardige duit op. Ondanks de ietwat ongelukkige timing van de verkoopperiode midden in de meivakantie mag onze vereniging ook dit jaar weer een mooi bedrag van ruim duizend euro bijschrijven. Uiteraard kunnen we hier als KHD erg blij mee zijn, maar wat opvalt is dat er toch een daling zit in de verkoop. Dit geldt niet alleen voor het aantal verkochte geraniums, maar ook voor het aantal verkopende leden Hopelijk kunnen we volgend jaar deze trend keren en een opwaartse verkooplijn inzetten, want laten we wel wezen: wanneer ieder lid zijn best doet om enkele geraniums te verkopen kunnen we met de vereniging op een relatief eenvoudige manier toch een mooi bedrag verdienen! Jeugdspeldjes Op zondag 6 juli, heeft tijdens de afsluiting van het muzikale verenigingsjaar, elke geleding van de Koninklijke Harmonie Deurne, zich op een bijzondere manier gepresenteerd. Buiten op het Martinetplein konden de vele toeschouwers en passanten genieten van optredens van de slagwerk groepen, jeugdorkesten en het Groot Orkest. Het groot aantal geslaagden van de KHD bij de muziekschool Musicas werd op een bijzonder manier in het zonnetje gezet. Hierbij werd op een vrolijke manier door de leden van de jeugdcommissie, een parallel gelegd tussen het behalen van je zwemdiploma A, B of C met behalen van je muziekdiploma en de overstap naar een volgende orkest en niveau van muziek maken. Speciale aandacht was er voor Hoa-en Kaag voor het slagen met lof op slagwerk en Tirza van Dulmen voor het behalen van haar diploma D op dwarsluit. Tijdens het concert werden aan Kirsten Aarts, Gitte van de Acker, Anne Beijers, Sanne van Doorne, Thomas van der Putten en Tirza van Dulmen hun jeugdspeldje uitgereikt. Een onderscheiding voor iedereen die minimaal 5 jaar lid van de KHD is en de leeftijd van 16 jaar heeft bereikt. Een eerste mijlpaal in een mogelijk lang lidmaatschap. Niek Fransen en Evelien de Bock konden hierbij niet aanwezig zijn en zullen deze onderscheiding op een ander moment ontvangen. De meest prestigieuze onderscheiding, de Jan van Cuijkbokaal, uitgereikt aan een lid dat zich uitermate verdienstelijk heeft gemaakt het afgelopen jaar, in het bijzonder voor de jeugd van de vereniging, viel ten deel aan Sanne van Doorne. Zij was zichtbaar verrast.

4 Serenades Tijdens het feest van ons 50-jarig huwelijk op 19 april jl. werden Joke en ik getrakteerd op een serenade van onze KHD. Het was een complete verrassing en het vormde een van de hoogtepunten op deze dag. We hebben ervaren wat het je doet als zoveel mensen, vrienden, tijd vrijmaken om speciaal voor jou een muzikale hulde te komen brengen. Het was nu ook duidelijk voor de aanwezigen waarom ik het altijd en met zoveel trots over mijn KHD had. Het was groots en op deze wijze wil ik mede namens Joke onze grote dank uitspreken. DANK. Ook de aanwezigheid op 25 april bij gelegenheid van het uitreiken van mijn onderscheiding door Burgemeester Mak hebben we zeer gewaardeerd. Dat dat in onze eigen locatie plaatsvond gaf een extra dimensie aan het geheel. Samen met de leden van het VrijeTijdsOrkest werden we ook hier weer verrast met een serenade. Het was, mede door dit alles, een gedenkwaardig feest dat in onze gedachten zal blijven voortleven. Huub Spaarkas Na vele jaren inzet voor de spaarkas hebben Anke en Els besloten om het stokje over te dragen aan anderen. Na opgeteld 25 jaar wekelijks tellen, verzamelen en na verloop van tijd de zakjes vullen en met toevoeging van enige penningen, weer aan de rechtmatige eigenaren te hebben overhandigd is het mooi geweest. We zullen ons de traditionele avonden, meestal de vrijdag vóór de kermis, blijven herinneren als gezellig, alles volop, met Noud als overijverig gastheer. De traditie zal worden voortgezet. Guus meldde zich spontaan aan tijdens de ledenvergadering en even later werd ook Lonneke bereid gevonden om met Guus de taken van Els en Anke over te nemen. Tirza versterkt de club als daar behoefte aan is. Samen met Noud, die blijft doen waar hij goed in is, hebben we zo een goede opvolging en daar zijn we blij mee. We doen bij deze wel een oproep aan de leden om zich aan te sluiten bij de huidige deelnemers. Dat zijn er nu nog zo n 30 maar we hebben veel meer gleuven dus er nog ruimte voor nieuwe mensen. We kunnen het aanbevelen. Je krijgt zeker je eigen inleggeld terug, het levert minder verlies op dan meedoen aan een of andere loterij en de envelopuitreikavond is er een om niet te missen. Vanaf deze plaats spreken we onze grote dank uit aan Anke en Els die de spaarkas zo veel jaren met hart en ziel hebben georganiseerd. Hun opvolgers wensen we succes.

5 Jubilarissen Op zaterdag 10 mei werden 4 musicerende leden van de Koninklijke Harmonie Deurne, op een speciaal voor hen georganiseerde avond gehuldigd. Jo van de Mortel voor zijn 50-jarig lidmaatschap, Hennie Fransen en Dirk Pero voor hun 40-jarig lidmaatschap en Petra van Otterdijk voor haar 25-jarig lidmaatschap. Samen met familie en vrienden konden zij genieten van toespraken afgewisseld door muziek van het Groot Orkest. Na de huldiging was er tijd voor een feestavond. Tussendoor vonden er ludieke sketches plaats voor iedere gehuldigde, verzorgd door de eigen muzieksectie Jo van de Mortel, 50 jaar lid van de KHD en spelend op de Altklarinet Sinds 10 jaar ook Lid van Verdienste van de KHD vanwege zijn gigantische inzet voor de KHD. Tevens enige tijd lid geweest van het bestuur van de KHD. Jo is een stille kracht op de achtergrond en staat altijd klaar voor de KHD waar hij maar kan, in het bijzonder bij die situaties dat er vervoer nodig is voor instrumenten, bij externe optredens. Hennie Fransen-te Walvaart, 40 jaar lid van de KHD spelende op de dwarsfluit Hennie komt uit muzikale familie (vader Piet te Walvaart is zelf jarenlang actief geweest bij de KHD en Lid van Verdienste) en heeft een Harmoniehuwelijk met Peter Fransen. Heeft ook in een blokfluitensemble gespeeld. Lange tijd eerste fluit gespeeld maar heeft het lef gehad om plaats te maken voor de jeugd en is daarom tweede fluit gaan spelen en heeft daarmee ruimte gemaakt voor jeugd om te kunnen groeien. Dirk Pero, 40 jaar lid van de KHD, Bas-bes Speelt in het Groot Orkest van de KHD, sinds een kleine 20 jaar bas. Speelt daarnaast nog steeds trompet bij de Hosbengels. Heeft aan het conservatorium een specifieke cursus gevolgd en weet dan ook uitstekend gebruik te maken van de mogelijkheden van de bas. Hij kan dan enorm genieten van een goede prestatie zoals het laatste concours want de grote inspanning hebben tot resultaat geleid. Zijn muzikale motto is : goed of niet. Petra van Otterdijk-Janssen, 25 jaar lid van de KHD, klarinet Petra is alleen overgebleven van haar lichting klarinetten en een trouw lid. Ze speelde lang 2e klarinet en heeft samen met Judith Zweden de overstap naar de 1e klarinet gemaakt. Getrouwd met Remco, die de bugel bespeelt bij de fanfare in Vlierden. Twee andere jubilarissen waren deze avond verhinderd: Janine Teepen (fagot) en Helmy de Louw (klarinet). Zij zullen op een later tijdstip gehuldigd worden. 50-jarig bestaan van het Jeugdorkest in huidige leden van het Groot Orkest zijn 50 jaar geleden tegelijkertijd met de oprichting van het jeugdorkest begonnen. Dit zijn Paul van Hoek (hoorn), Sjef van der Kant (bas-bes), Willy van der Steen (trombone), Jan Welten (basklarinet) en Cis Welten-van Calis (klarinet). Zij kregen zaterdagavond een kleine muzikale huldiging, maar worden pas echt in de bloemetjes gezet tijdens de muzikale jubileumbijeenkomst van het jeugdorkest in november.

6 Concertreis Italië Donderdag 29 mei was het dan eindelijk zover! Na een gezamenlijk drankje op luchthaven Eindhoven vertrok ons vliegtuig richting Milaan Malpensa, Italië Laat de reis maar beginnen! Eenmaal op het vliegveld aangekomen stond Jerom ons al op te wachten om ons naar de bus te begeleiden, die al netjes voor ons klaarstond. Na welgeteld 5 minuten rijden besloot onze bus vóór een kruising op de snelweg stuk te gaan. Helaas kon ook Peter deze niet zonder hulpmiddelen aan de praat krijgen. Maar niet getreurd: KHD-ers zouden geen KHD-ers zijn als er geen positieve draai aan gegeven kon worden. Noud heeft de tijd mooi kunnen benutten om zijn, met moeite door de douane gesmokkelde, munten aan de man te brengen. Er werd gretig aftrek genomen. En we wilden natuurlijk de Italiaanse zonsondergang met onze 2 Italiaanse politiemannen niet missen, die de sfeer nog wisten te verhogen met hun fakkels. Uiteindelijk heeft een monteur de bus kunnen maken en kwamen we rond middernacht aan op camping weekend, waar de organisatie én Frank en Peter ons al op stonden te wachten. We boften met de koks, die speciaal voor ons langer waren gebleven om ons een heerlijke pastamaaltijd voor te kunnen schotelen. Natuurlijk wel in stilte, want het is en blijft een familiecamping. Na voor onze jarige, Marc, te hebben gezongen, begaven we ons naar onze huisjes waar het nog tot in de late uurtjes gezellig was Vrijdag 30 mei of op zoek te gaan naar nèt dat ene mooie broekpak Na het ontbijt hebben we een muzikale wandeling over de camping gemaakt. Campinggasten konden dit klaarblijkelijk waarderen, want ze kwamen in grote getalen naar buiten om te kijken, luisteren en foto s te maken. Vervolgens hebben we een openbare repetitie, annex miniconcertje gegeven op het terras, inclusief publiek! De weergoden waren ons gunstig gezind, en menig gezicht verkleurde langzaam, of iets sneller, rood. Na onze heerlijke pizza-lunch op de camping vertrokken we gezamenlijk te voet naar Salò, waar we onze vrije tijd goed benutten om op het terras te zitten, de stad te gaan bekijken We vervolgden onze dag met een gezamenlijk diner, waar we toch alcohol mochten nuttigen, met nadrukkelijke goedkeuring van Martien.

7 Concertreis Italië Dan HET concert van het weekend: het buitenconcert in Salò. Op de knusse locatie waar we zaten kwam de stemming er al gauw in. Naast onze eigen fantastische solisten Joost, Annelie, Jaap en Sander mochten we een muziekwerk ten gehore brengen met een klarinettist uit de harmonie van Salò. Al gauw werd het publiek zeer enthousiast en ook een regenbui kon de pret niet drukken. Fantastisch om te zien dat het publiek zelfs achter het orkest kwam staan en dat zo ook de slagwerkers eens van dichtbij geobserveerd konden worden. Dat ook de Italianen erg onder de indruk waren van ons orkest bleek uit de lange speeches en de cadeaus na afloop. Een geslaagd concert. Na ons concert zijn we hartelijk ontvangen in de repetitieruimte van de plaatselijke harmonie, waar zelfs voor een hapje en een drankje gezorgd werd! Wat een gastvrijheid! Na deze bijeenkomst splitsten onze wegen zich waarbij menigeen naar de plaatselijke bar is vertrokken en anderen lekker terug naar de camping zijn gegaan voor eventueel nog een gezellig vervolg op een leuke dag.

8 Concertreis Italië Zaterdag 31 mei Vandaag stond een boottocht op het Gardameer op ons programma. Met het lekkere weertje, een boot voor ons zelf en het geweldige uitzicht leek het al snel of we al een week op vakantie waren. Genieten! En we hadden wederom een jarige vandaag: Karel-Hendrik: gefeliciteerd! Onze eerste te bezoeken stad was Bardolino. Gezien de wijnfeesten die daar aan de gang waren en het zonnetje dat scheen, was het enorm druk in het stadje. Begeleid door de politie trokken we door de straten, en kregen we veel bekijks. Wat een fantastisch gezicht moet het zijn geweest om zo n club in het oranje te zien marcheren en muziek te maken. Annelie en Joost maakten de sfeer compleet door op diverse locaties hun mooie gezang ten gehore te brengen. Na een lekkere buitenlunch was er gelegenheid om de rosé-feesten te bezoeken, waar menig flesje werd ingeslagen en eigenlijk ook net zo snel leeg raakte, eenmaal teruggekeerd op de boot. Peschiera was de volgende stad die door ons werd aangedaan. Opnieuw een sfeervol optreden met veel publiek. Deze heerlijke boottocht rondden we af in Salò, waar we wederom de vrijheid kregen om zelf iets te ondernemen. Het diner die avond stond in het teken van gezellig bijeen zijn en terug te blikken op een geslaagd weekend. Speeches werden gehouden, waarop menig klapsalvo volgde. Dat aan elk detail aandacht werd besteed bleek wel toen we zelfs 3 ijstaarten kregen waarop een mooie tekst, speciaal voor ons, gemaakt was. Na nog een afsluitende limoncello kon het weekend niet meer stuk! Ook nu was er gelegenheid om op stap te gaan, of te voet of met de taxi terug te keren naar de camping, waar de enorme hoeveelheid vuurvliegjes voor een hoog Efteling-gehalte zorgden.

9 Concertreis Italië Zondag 1 juni De dag van de terugvlucht, helaas. Vroeg in de morgen zijn Frank en Peter al huiswaarts gekeerd met de instrumentenwagen. Hulde voor al het werk dat zij zo zorgvuldig gedurende het hele weekend voor ons verricht hebben! Ook afscheid moeten nemen van Helmy, Jerom en Michiel, die voor ons de huisjes nogmaals zouden gaan nalopen en de laatste correcties uitvoerden aan de staat waarin de huisjes verkeerden na ons bezoek. Ook afscheid van Roger, die ons o zo goed begeleid heeft dit weekend! En we hadden, hoe kan het ook anders, een jarige in ons midden: Marga, gefeliciteerd! De terugreis verliep, in tegenstelling tot de heenreis, vlekkeloos. Rond half twee landden we weer in Eindhoven, waar de Italië-reis veranderde in een supermooie herinnering. Tot slot: Helmy, Jerom, Michiel, Nelly en Roger: Ik denk dat het met woorden niet goed te omschrijven is wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben, maar in ieder geval bedankt voor de fantastische organisatie van deze geweldige reis!

10 Programma Datum Activiteit Wie? Opmerkingen Parade op het plein JSG en SG uur op Uitwisseling Deurne België ontmoet Deurne Nederland Jubileumconcert i.v.m. 50 jarig bestaan jeugdorkest KHD 20 en 23 december 2014 (23 december onder voorbehoud) GO, SG GO, SG, JSG, JO, JE terras CCD Hele dag in Deurne België Avond in CCD Kerstconcerten GO Willibrordhaeghe (avond) Prettige vakantie gewenst!

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015

Cecieleke CECIELEKE INTOCHT SINTERKLAAS. Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 Cecieleke Nieuwsbulletin Fanfare St. Cecilia Herten 34 e jaargang nr. 10 woensdag 23 december 2015 CECIELEKE Het jaar 2015 nadert zijn einde. De Kerstdagen staan voor de deur en daarmee een stuk gezelligheid.

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014. van de voorzitter

Nieuwsbrief December 2014. van de voorzitter Nieuwsbrief December 2014 van de voorzitter Natuurlijk hoopten we allemaal al vooraf dat het weekend van 14 en 15 november 2014 het hoogtepunt van het afgelopen jaar zou worden. Nu, erop terugkijkend,

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2013. Van de voorzitter

Nieuwsbrief December 2013. Van de voorzitter Nieuwsbrief December 2013 Van de voorzitter Wat hebben we toch een ontzettend actieve jeugdcommissie. Absolute topper natuurlijk de onlangs gehouden Jeugdmuziekdag. Wat een werk, wat een enthousiasme.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 december 2016

Nieuwsbrief 23 december 2016 Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 23 december 2016 Toen was het alweer kerst.! En maken we langzaam maar zeker de balans op van het oude jaar 2016. Wat ging er goed, minder goed, hoogte- en dieptepunten.

Nadere informatie

Nieuwjaar Dames en heren,

Nieuwjaar Dames en heren, Dames en heren, Goede middag en van harte welkom op ons Nieuwjaarsconcert 2016. Welkom aan mevrouw Rijsdorp, vandaag voor de laatste keer als burgemeester present op ons Nieuwjaarsconcert. Dat woordje

Nadere informatie

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter

5 juli 2014 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter 5 juli 2014 Agenda - reminder 6 juli 2014 Zomeravondconcert 19.00 uur 10 juli 2014 Laatste repetitie (afsluiting in De Muziekfabriek) 21.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30

Nadere informatie

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019

Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Foto s Susanne van Bommel Prachtig Nieuwjaarsconcert Fanfare St. Cecilia 5 januari 2019 Afgelopen zaterdag, 5 januari, vond het nieuwjaarsconcert plaats, gedirigeerd door onze nieuwe regisseur Robbert-Paul

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli Van de voorzitter

Nieuwsbrief Juli Van de voorzitter Nieuwsbrief Juli 2016 Van de voorzitter De afgelopen Algemene Ledenvergadering hebben we een beleidsperiode van 5 jaar afgesloten met een verslaggeving aan alle leden. We hebben mogen constateren, dat

Nadere informatie

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015

Heilooër Harmonie-orkest Caecilia. Beleidsplan 2012 2015 Heilooër Harmonie-orkest Caecilia Beleidsplan 2012 2015 Versie 2014 V Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 1.1 Doelstelling van de vereniging 3 2. Bestuur en organisatie 4 2.1 Bestuur 4 2.2 Commissies 4 3. Beleid

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma

L I O N S C L U B N I J M E G E N LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari programma L I O N S C L U B N I J M E G E N 2 0 16-2 0 17 LIONS maandbericht jaargang 45, nummer 5 januari 2017 programma Dinsdag 20 december 2016 18.00 uur, Lions Kerstviering, partners welkom Zondag 8 januari

Nadere informatie

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon

26 juli 2015 Agenda - reminder Voorwoord van de voorzitter De Muziekfabriek weer schoon 26 juli 2015 Agenda - reminder 27 augustus 2015 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 27 augustus 2015 Start kaartverkoop Proms 31 augustus 2015 Eerste repetitie jeugd slagwerkgroep 19.30 uur 31 augustus

Nadere informatie

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst

Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Jeugdopleiding Kon. Harmonie van Horst Het leren bespelen van een muziekinstrument is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Zie ook de website www.muziekmaaktslim.nl : Muziek maken is leuk en bovendien

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Eindevaluatie. Riga. Begeleiders;Geert Daams en Remco Reijke

Eindevaluatie. Riga. Begeleiders;Geert Daams en Remco Reijke Eindevaluatie Riga 2011 Begeleiders;Geert Daams en Remco Reijke Inhoud Inleiding... 3 Wat voor cijfer geef je de Riga reis?... 4 Wat was je voornaamste reden om naar Riga te gaan?... 4 Hoe heb je de heenreis

Nadere informatie

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender

INHOUD: Van onze voorzitter. Intocht Sint Nicolaas. Op de lessenaar. Interview: Martien Maas. Caeciliafeest. Intermezzo. Activiteiten kalender J A A R G A N G 3 NO. 1 4 Van onze voorzitter November 2011 INHOUD: Van onze voorzitter Intocht Sint Nicolaas Op de lessenaar Interview: Martien Maas Caeciliafeest Intermezzo Activiteiten kalender Zoals

Nadere informatie

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09

Verslag Uitwisseling Vic 29-09/ Za 29-09 Verslag Uitwisseling Vic 29-09/06-10 Za 29-09 Vandaag zijn we met 23 leerlingen en 2 begeleiders vertrokken naar Vic voor het uitwisselingsproject Eye Start Up. De vliegreis verliep voorspoedig en na een

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Activiteit Oliebollen en spelletjes. Mrt / Apr In je agenda : Mrt / Apr 2018 Activiteit Oliebollen en spelletjes Het was de eerste keer dat we in 2018 elkaar weer ontmoeten en we de mogelijkheid hadden elkaar de beste wensen over te brengen. Traditiegetrouw had de

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E D I N S D A G 9 A P R I L 2013 VAN DE VOORZITTER De laatste tijd nog eens naar de website gekeken? We constateerden dat de inhoud van de website op een aantal punten zodanig verouderd

Nadere informatie

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter

Slagwerk 'op stand' bij Kasteel Heeswijk. Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter 30 mei 2015 Agenda - reminder 12 juni 2015 Educatieve ochtend groepen 4 basisonderwijs 09.00 uur 4 en 5 juli 2015 Jeugdkampweekend 5 juli 2015 Afsluitend concert Jeugdkamp ca. 11.30 uur 12 juli 2015 Zomeravondconcert

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Houts Gemengd Koor. Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning Dinsdag 7 juni 2016. Houts Gemengd Koor OPGERICHT 16 MEI 1916 Secretariaat: Hans van Langeveld, Windmolenstraat 62, 5706 AS Helmond tel 0492-520383 mail: h.vanlangeveld@chello.nl Onderscheiden met de Koninklijke

Nadere informatie

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00.

RABO-sponsortocht werd dit jaar voor de 4e maal gehouden en bracht ons weer 250,00. Jaarverslag 2012 Het bestuur: we zijn 8 maal voor bestuursvergadering bijeen geweest, 1 ledenvergadering. Donderdag 14 juni werden we opgeschrikt door het fatale bericht dat Peter Timmerman, onze penningmeester,

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O U N I N K L I J K E N I E U W S B U L L E T I N D I N S D A G 1 8 S E P T E M B E R 2 0 0 7 U VAN DE VOORZITTER Vrij snel na het vorige Nieuwsbulletin verschijnt er weer een. Doordat er enige vertraging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14. Daar is ie dan eindelijk!

Nieuwsbrief 14. Daar is ie dan eindelijk! Nieuwsbrief 14 mei 2015 Daar is ie dan eindelijk! In dit nummer: Daar is ie dan eindelijk 1 Hoi allemaal, Het heeft erg lang geduurd voordat deze nieuwsbrief tot stand is gekomen. Door drukte van de redactie

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2013-2014 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Juni/Juli 9 juni: Pinkstermaandag, vrij voor alle groepen 10 juni: vrij voor de groepen 4 i.v.m. Eerste Heilige

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E H A R M O N I E D E R N E N I E W S B L L E T I N D I N S D A G 1 6 D E C E M B E R 2 0 0 8 VAN DE VOORZITTER Laat ik beginnen met het goede nieuws dat onze Janine Teepen is aangenomen

Nadere informatie

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar.

Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien we iedereen weer terug op maandag 20 augustus voor de start van het nieuwe schooljaar. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 4-7 Do 5-7 Doorschuifuurtje 18.30 uur Speelplaatsspektakel Vr 6-7 Studiemorgen en start van de zomervakantie Maandag 9-7 t/m vrijdag 17-8 is het Zomervakantie Graag zien

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

t Dreeske december 2014 Activiteiten

t Dreeske december 2014 Activiteiten Idee? Evita Huskens peronevita@hotmail.com Kom ermee! Nicolle Ernst nicolledelissen@gmail.com t Dreeske december 2014 Activiteiten Opluisteren Heilige Mis 25 december 2014 Opluisteren carnavalsmis/tore

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E N I E W S B L L E T I N D I N S D A G 6 O K T O B E R 2 0 0 9 VAN DE VOORZITTER De afgelopen weken hebben binnen onze vereniging lief en leed zich afgewisseld. Zondag 20 september

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E H A R M O N I E D E R N E N I E W S B L L E T I N D I N S D A G 1 6 S E P T E M B E R 2 0 0 8 IN MEMORIAM JO DEKKER Op zondag 13 juli vernamen wij dat ons lid Jo Dekker onverwachts

Nadere informatie

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids

Muziekvereniging. Kunst Na Arbeid. Malletband. Vrij en Blij. Hierden. Informatiegids Muziekvereniging Kunst Na Arbeid Malletband Vrij en Blij Hierden Informatiegids Voorwoord Kunst Muziek maken is mooi en geeft je veel plezier. Helaas is het niet voor iedereen weggelegd om er je beroep

Nadere informatie

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen 13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter We kijken terug op twee goede optredens bij het Jumbo Muziekfestival afgelopen weekend in Lieshout. In deze nieuwsbrief een terugblik. Komende zondag is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief van januari 2013

Nieuwsbrief van januari 2013 Nieuwsbrief van januari 2013 Meer over en andere activiteiten op: www.kottenparkmodelbouwclub.com Voor u ligt de Nieuwsbrief van januari 2013 Met de clubdagen van 3 en 4 januari 3013 De clubdagen De clubdagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8

Nieuwsbrief donderdag 7 juli Afscheidsmusical groep 8 Nieuwsbrief donderdag 7 juli 2016 Afscheidsmusical groep 8 De afscheidsmusical van groep 8 werd dit keer in de grote zaal van een theater opgevoerd. In de Purmarijn zat een uitzinnig publiek klaar om naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij

John Adams Tour Frank Willemse: Marga Muurling: Anne-Marie Bekema: Marja Middelkoop-Volkers Mariella Janssen Marie-Christine Berkman-Koelemij Hallo. In deze nieuwsbrief aandacht voor de tour van de John Adams Band, de week van de jaren 70, Doris Day, een clipje van een vrij onbekende cover door John, en tribute concerten. John Adams Tour Ik

Nadere informatie

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij

juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij FlexFlits 02 juli 2015 Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat zijn zij 02-07 Senn Aarts gr. 1-2b 6 jaar 04-07 Marc Vliegenberg gr. 6 10 jaar 07-07 Thijs Manders gr. 4 8 jaar 09-07 Naomi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders,

Schooljaar , nieuwsbrief 7 december Beste ouders, Schooljaar 2016-2017, nieuwsbrief 7 december 2016 Beste ouders, Sinterklaas en zijn Pieten zijn maandagochtend hartelijk ontvangen door de kinderen en hun ouders. Vele handen zijn geschud, tekeningen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar!

Nieuwsbrief, December Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! Nieuwsbrief, December 2018 Beste leden, De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We kijken nog even terug naar de laatste activiteiten en zoals bekend was dit het laatste jaar van onze trainer Stephan. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief December van de voorzitter

Nieuwsbrief December van de voorzitter Nieuwsbrief December 2015 van de voorzitter We kunnen er trots op zijn, dat de KHD zich het afgelopen half jaar zóveel heeft laten zien op zóveel verschillende wijzen. Het nieuwe seizoen werd geopend met

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 15 oktober 2014 Agenda - reminder 1 november 2014 Jumbocup slagwerk 14.00 uur 2 november 2014 Jumbocup harmonieorkest 14.00 uur 9 november 2014 Uitwisselingsconcert opleidingsorkest 11.00 uur Voorwoord

Nadere informatie

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum

r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum r.k.b.s. de Hoeksteen directeur: Anja Reckers Hoofdkanaal O.Z. 86 teamleider: Truida Oosting 7881 CN Emmer Compascuum e-mail: hoeksteen@primenius.nl tel: 0591-352677 https://www.rkbsdehoeksteen.nl Weekbericht

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school!

WAT EEN AFSCHEID! Toen weer allemaal op de fiets, mijn vrouw Hannie en ik op een heuse versierde tandem en zo richhng school! WAT EEN AFSCHEID! Er kan in de jaarplanning dan wel staan, dat er afscheid van meester Verduin wordt genomen, op de 2 e en 3 e juli, maar dan er ook nog voor zorgen dat dit perfect geregeld is, is andere

Nadere informatie

Klášterní Pivovar Strahov

Klášterní Pivovar Strahov Reisverslag Maandag 14 oktober Maandagochtend, 14 oktober om ongeveer 6:30 stonden we met heel 5VWO, bepakt en bezakt, op het parkeerterrein bij het Griftland. Kort daarna vertrokken we, op weg naar onze

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars)

4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) 4 e Internationale Weekendmeeting 10, 11 & 12 juni 2009 (Door: Dick Baars) Het was weer de 4 e keer dat wij een internationale weekendmeeting organiseerde, ditmaal in het weekend van 10 t/m 12 juni, een

Nadere informatie

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017

Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 Trainingskamp Selectie SPV 81 Benidorm 5 t/m 8 januari 2017 POLSBROEK, donderdag 5 januari. Nadat ook Gerrit in de kantine van de plaatselijke voetbalclub is gearriveerd kan de selectie, zoals gepland,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal

HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal HARTELIJK BEDANKT: SCHRIJVER: Racheal Brief schrijven, HELP IK KAN HET NIET ALLEEN. En toen kwamen de acties opgang. Een PowerPoint in de klas, oproep door Jennifer (mijn coach) van Kienhuis Hoving, een

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1

Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Lignum nieuwsbrief 2012-2 1 Aan: Vrienden van Lignum U ontvangt onze nieuwsbrief omdat u belangstelling heeft getoond in Lignum. Als u deze gratis digitale nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, kijk dan

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E C O N C O U R S 2 0 1 2 VAN EEN ZEER TROTSE VOORZITTER Wat een fantastisch resultaat! Voor de eerste keer heb ik de voorbereidingen voor het concours van dichtbij mee mogen maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018

Data om te onthouden: Nieuwsbrief. De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom. In dit nummer: Jaargang 25, nr juli 2018 Nieuwsbrief De nieuwsbrief voor de ouders van De Klimboom Jaargang 25, nr. 24 6 juli 2018 Informatiebulletin klimboom@bestonderwijs.nl In dit nummer: Fijne vakantie! 1 Kriebelbeestjes in de vakantie Springend

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

www.mentheda.nl info@mentheda.nl Nieuwsbrief TC Mentheda april 2018 Graag brengen we de volgende zaken bij jullie onder de aandacht: NL Doet / Schooltennis / Open Dag / Tennislessen / Soeptoernooi / Uitbreiding

Nadere informatie

jaargang 3, no 7, november/december 17

jaargang 3, no 7, november/december 17 + jaargang 3, no 7, november/december 17 samenstelling: Jan van der Maarel In memoriam: Ronald Luyten, president Genootschap Ludo Claessen strooide als jurylid weer voor elk wat wils op papier tijdens

Nadere informatie

N I E U W S B U L L E T I N

N I E U W S B U L L E T I N K O N I N K L I J K E N I E W S B L L E T I N D I N S D A G 6 N O V E M B E R 2 0 0 7 VAN DE VOORZITTER Na een bijzonder druk seizoen met daarin o.a. de Royal Music Night, een concertreis naar Polen, het

Nadere informatie

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting.

Grondig. Fe est. Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig. De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol. Van Dalen Stichting. Grondig Fe est Vijftig jaar Van Dalen, op naar de volgende vijftig De medewerkers spelen in Brugge de hoofdrol Van Dalen Stichting Bedrijfsfilm Kunstwerk Grondig is het periodiek van Van Dalen B.V., december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Wij doen er dan ook alles aan om jouw gelegenheid precies op zo n manier te verzorgen als je van tevoren voor ogen had.

Wij doen er dan ook alles aan om jouw gelegenheid precies op zo n manier te verzorgen als je van tevoren voor ogen had. Gelegenheden Wij doen er dan ook alles aan om jouw gelegenheid precies op zo n manier te verzorgen als je van tevoren voor ogen had. Vanuit onze zalen en vanaf de terrassen aan het water heb je een mooi

Nadere informatie

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering

dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt Klusochtend tot uur afsluiting kinderboekenweek MR-vergadering Nieuwsbrief nr. 3 18 september 2015 Voor in de agenda maandag 5 oktober woensdag 7 oktober dag van de leraar start kinderboekenweek. boekenmarkt 12.15-13.15 Zaterdag 10 oktober vrijdag 16 oktober Klusochtend

Nadere informatie

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat

Nummer 17, 18 april 2019 HOERA! AGENDA. Wist je dat 93 Nummer 17, 18 april 2019 AGENDA HOERA! 19 apr Goede vrijdag Start Meivakantie 6 mei Weer naar school 7 mei Leerlingenraad MR 8 mei Luizencontrole 10 mei Groepsmail 12 mei Moederdag 15 mei Schoolvoetbal

Nadere informatie

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook?

zijn. Niet voor niets is zijn naam: Ik Ben. Hij wil er in mooie maar ook in mindere dagen bij zijn. Wil jij dat ook? 15 juli 2016 nummer 14 schooljaar 2015/2016 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Het jaar zit erop, we hebben het schooljaar 2015-2016 nu definitief afgesloten en we kunnen terugkijken op een heel bijzonder

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets

Groep 8 Cito eindtoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets. Groep 8 Cito eindtoets. Groep 7 Cito entreetoets nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 12 april 2019 Agenda Nummer 29 maandag Paasviering dinsdag Groep 8 Cito eindtoets

Nadere informatie

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016

clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 MCD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HEER JAN SEPTEMBER 2016 1 clubkampioenschappen 2016 Bulletin 2.0 Nummer 2 2 Inhoudsopgave: 1) VERLOOP VAN DE MCD-clubkampioenschappen 2) MCD WEEKAANBIEDING NUMMER 1 3) PAUL BRUIN IS DE TROTSE VADER GEWORDEN VAN EEN VAN EEN ZOON

Nadere informatie

Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt Jaargang 3 28 december 2010 30 september 2011

Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt Jaargang 3 28 december 2010 30 september 2011 Nieuwsbrief Thomashuis Posterholt Jaargang 3 28 december 2010 30 september 2011 Voor u ligt de vierde nieuwsbrief van het Thomashuis. In deze nieuwsbrief zullen wij u informeren over een aantal activiteiten

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s.

16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Intocht Sinterklaas 13 november a.s. 16 oktober 2016 Voorwoord van de voorzitter Het muziekjaar 2016-2017 is lekker op stoom. We hebben in de afgelopen weken twee mooie concerten verzorgd. Op zondag 25 september speelden onze slagwerkgroepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF stichting KIST

NIEUWSBRIEF stichting KIST View this email in your browser NIEUWSBRIEF stichting KIST Stichting Kist houdt u graag op de hoogte van haar bezigheden, vorderingen en leuke nieuwtjes! TERUGBLIK OP PROJECT CASTRICUM '67 In het weekend

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data. Jarig in december. Hoog bezoek. 8 december Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, 8 december 2012 In deze brief kijken we terug op een geslaagd Sinterklaasfeest en Pietenactiviteiten. Daarnaast vraag ik uw aandacht voor de weetjes rondom de Kerstviering. En

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars)

7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) 7 e Club Int.Weekendmeeting 4-5 oktober 2014 : (Door: Dick Baars) Omdat bij navraag bij onze internationale vrienden er belangstelling was om als jaarafsluiting voor dit jaar toch een internationaal weekendmeeting

Nadere informatie

Van de voorzitter. Beste leden,

Van de voorzitter. Beste leden, december Nr. 12-2014 Backhand Nieuwsbrief TTV Olympia Van de voorzitter Beste leden, Hierbij de laatste nieuwsbrief van 2014, de kerst en nieuwsjaarseditie. Een jaarwisseling is altijd een mooi moment

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI

NIEUWSBRIEF JULI NIEUWSBRIEF JULI 2019 OPROEP: TUINMAN/VROUW www.bslaetare.nl Bent u of kent u iemand uit Kilder of omgeving die groene vingers heeft, houdt van tuinieren en een bijdrage wil leveren aan onze school door

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer

Voor jou. Verhalen van mantelzorgers. Anne-Rose Hermer Voor jou Verhalen van mantelzorgers Anne-Rose Hermer 6 Inleiding In dit boek maak je kennis met Martine, Koos en Sara. Ze zijn alledrie in een andere fase van hun leven. Maar één ding is hetzelfde voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer

Nieuwsbrief 5. Jaargang november schoolweek 11. sbo De Zonnewijzer Pagina 1 Jaargang 2016 2017-2018 - 22 14 november 2016 2017 schoolweek 11 sbo De Zonnewijzer 0402 018 185 www.sbodezonnewijzer.nl Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint.. Dat zal op vrijdagochtend 1

Nadere informatie

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter.

Met muzikale groet, Lambert van der Ven, voorzitter. 13 juli 2014 Agenda - reminder 21 augustus 2014 Eerste repetitie harmonieorkest 20.00 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie B-selectie slagwerk 19.30 uur 25 augustus 2014 Eerste repetitie A-selectieslagwerk

Nadere informatie