Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l"

Transcriptie

1 Ee n cha le t va n The Ha p voor de echte levensgenieters... w w w. t h e h a p. n l

2 Wilja Basic Alles erop en eraan voor een prima prijs- kwaliteit verhouding...

3 Model Basic is standaard 370 cm breed en voorzien van een puntdak met daarop een gemodificeerde bitumen dakbedekking. De boeidelen zijn onderhoudsvrij en kunnen in diverse kleuren worden geleverd. Heeft u liever een pannendak en of een chalet van 400 cm breed, dan is dit uiteraard mogelijk. Het buitenmateriaal wordt standaard uitgevoerd met volkern kunststof, uiteraard kunt u ook andere materialen kiezen. Ook de kleur van de kozijnen bepaalt u zelf, er wordt altijd gewerkt met dubbele beglazing. Model Basic is standaard uitgevoerd met een groot voorraam en openslaande tuindeuren. Heeft u andere wensen bijvoorbeeld een schuifpui, een extra raam of een erker is dit uiteraard mogelijk.

4 Geweldig uitzicht... Dankzij het grote glasoppervlak kunt u volop van het uitzicht genieten. De slaapkamer heeft standaard aan beiden zijden van het bed een kledingkast met daarin een hang- en leggedeelte. Wanneer u meer kastruimte wenst, is dit uiteraard mogelijk. Wat dacht u van bovenkasten boven uw bed of een royale schuifkastenwand. De logeer-/ kinderkamer, tja, dit is afhankelijk van u, hoeveel kamers wilt u en wat wilt u erin hebben? Stapelbedden, twee losse bedden, kruislingse bedden of helemaal niets, omdat het uw hobbykamer wordt... aan u de keus.

5 Pasta of pizza... De keuken heeft een lichte houtkleur en is voorzien van een rvs kooktoestel, een wasemkap, een rvs spoelbak en een geyser. Een inbouwkoelkast behoort tot de opties. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en douchecabine, alles wat u nodig heeft. Laat de vakantie maar komen...

6 Wilja Premium De Wilja Premium voor net dát stukje extra luxe...

7 Model Premium is de luxe variant in de Wilja serie. Dit robuuste chalet van 370 cm breed, is voorzien van een overstekend puntdak met pannendak. De boeidelen zijn in kleur en onderhoudsvrij, de kleur is naar keuze. De kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbelglas en ook hier is de kleur naar keuze. Een uitvoering van 400 cm breed, optische louvre luiken, roedes en/of ventilatieroosters in de ramen zijn optioneel. Het dak is, zoals gezegd overstekend, dit houdt in dat de goot zich buiten het chalet bevindt, dit geeft model Premium zijn robuste uitstraling. Bij dit dak is het ook mogelijk om aan de onderzijde inbouwspots te monteren. Het buitenmateriaal is standaard uitgevoerd met Canexel, uiteraard is dit in diverse kleuren leverbaar en behoren andere materialen tot de mogelijkheden. In model Premium wordt een erker geplaatst, heeft u liever een vlak raam, een panoramisch of een half panoramisch erker dan vormt dit geen enkel probleem. Uw vakantiewoning moet immers perfect worden!

8 Zit u lekker?? Het verhoogde plafond maakt dat het model Premium heel ruimtelijk aandoet. De inbouwspots in het plafond die u heeft laten aanbrengen maken het geheel nog sfeervoller... Ziet u zichzelf al zitten? Hoewel de slaapkamer voorzien is van twee hang- en legkasten kunt u altijd voor bovenkasten of een schuifkast kiezen. De schoenen zult u immers ook kwijt moeten... Een groter bed, ook dit is mogelijk. Wij passen de lengte van de slaapkamer aan, zodat u uw kingsize bed ook tijdens uw vakantie niet hoeft te missen.

9 Kook j ij vanavond? De keuken is variabel, zo kunt u kiezen uit diverse werkbladen, verschillende handgrepen en keukendesigns. De basis bestaat uit een achterwand gelijk aan het keukenblad, een rvs kooktoestel, wasemkap, geyser en inbouwkoelkast. Indien gewenst zijn ook een vaatwasser, (combi) magnetron, geïntegreerde koel-vries combinatie of inbouwoven mogelijk. De badkamer is smaakvol betegeld, zo heeft u de keuze uit diverse designs en motieven. Uiteraard wordt deze ruimte voorzien van een toilet, een wastafelmeubel, een luxe douchecabine en een elektrische afzuiger. Een separate toiletruimte of wasmachine aansluiting behoren tot de mogelijkheden.

10 v= standaard o= optioneel - =niet mogelijk BASIC PREMIUM BUITENZIJDE Puntdak v v Overstekende dakgoten o v Gemodificeerd bitumen dak v - Stalen dakpanplaat met aluminium goot o o Pannendak - v Kunststof boeidelen v v Volkern kunststof buitenzijde v o Canexel buitenzijde o v Dubbelglas v v Vlak voorraam v o Erker o v KEUKEN Kookcomfort rvs v v Wasemkap rvs v v Keuken Ahorn standaard v o Keuken Bella Noche o v Geïntegreerde koelkast o v Achterwand gelijk aan keukenblad o v BADKAMER Toilet v v Wastafel v v Douchebak met douchescherm v - Douchecabine de luxe o v Badkamermeubel o v Betegelde badkamer o v Afzuiger in badkamer o v SLAAPKAMERS Bedden en matrassen v v Kledingkast hang- en leg v v OVERIGE Keuze uit tapijt of vinyl v v Verhoogd plafond - v Buitenlamp aansluiting o v Veredelde isolatie o v Optionele accessoires: Exterieur Piramide dak Boerderij dak Spiegelbeeld uitvoering Pannendak staal in diverse kleuren leverbaar Kunststof kozijnen in diverse kleuren leverbaar Ander buitenmateriaal bijv. Canexel, Steenstrips, Facapanel en Novicell in diverse kleuren Erker met 2 openslaande ramen (standaard in model Premium ) Erker panorama Erker half panorama Roeden in ramen Ventilatieroosters in ramen Optische louvre luiken Spots in overstekende boeidelen Buitenlamp aansluiting (standaard in model Premium ) Veredelde isolatie (standaard in model Premium ) Interieur Geïntegreerde koel-vries combinatie Geïntegreerde koelkast (standaard in model Premium ) Luxer keukenfront Vaatwasser Combi magnetron 3e slaapkamer Schuifkast(en)wand Bovenkasten in ouderslaapkamer Badmeubel (standaard in model Premium ) Elektrische afzuiger in badkamer (standaard in model Premium ) Betegelde badkamer (standaard in model Premium ) Verhoogd plafond (standaard in model Premium ) Wasmachine aansluiting Inbouwpots in het plafond Kachel Centrale verwarming model/constructie wijzigingen voorbehouden.

11 Perfecte aanvullingen...

12 Kan niet, bestaat niet... Onderstaand vindt u een select aanbod indelingen. U begrijpt dat er veel meer indelingen mogelijk zijn, maar helaas passen die niet allemaal in deze brochure. Heeft u een andere indeling in gedachte informeer ernaar, wellicht hebben wij deze zo in ons archief zitten. Indien dit niet het geval is, stellen wij deze alsnog samen.

13 Model/constructie wijzigingen voorbehouden. Deze maten zijn niet op schaal.

14 Deze brochure is speciaal samengesteld voor de Wilja serie. Wij bouwen echter ook andere modellen, waaronder L-modellen en dubbele bungalows. Onderstaand ziet u enkele voorbeelden. Vraag naar de mogelijkheden, wij informeren u graag. Extra large?? kijk vast op onze website voor een eerste indruk...

15 Transport en plaatsen... The Hap is een specialist als het om het vervoeren en plaatsen van chalets gaat. Dit kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Met professioneel materiaal en mensen zorgen wij voor voor een perfecte plaatsing, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De praktijk leert dat een dergelijke service heel wat waard is. Ook het aansluiten behoort bij ons tot de mogelijkheden. Tra nspor t door heel Nederland... Chaletpark Op onze locatie in Voorthuizen, vindt u Chaletpark The Hap een schitterend en vooral gezellig 45+ park dat uitermate geschikt is voor rustzoekers. Levering Wij leveren onze chalets door geheel Nederland. Staanplaatsen Heeft u nog geen plekje gevonden, wij informeren u graag over de diverse parken waar het chalet geplaatst kan worden, zowel huur- als koopkavels.

16 THE HAP bouwt chalets naar uw wensen. Al meer dan 70 jaar is The Hap volop actief in de recreatiebranche en die jarenlange ervaring vertaalt zich vooral in het in eigen beheer bouwen van chalets en mobiele bungalows. Wat is er makkelijker dan uw wensen kenbaar te maken en The Hap vervolgens deze plannen te laten beoordelen op voordelen maar ook, vanuit die jarenlange ervaring, op de nadelen? Vooral dat laatste kan heel veel moeilijkheden en teleurstellingen voorkomen. ROUTE : Maar The Hap biedt nog veel meer: Plaatsing en transport van uw chalet, op professionele wijze; Dealer van: Sunseeker stacaravans, veel variatie en een lange levensduur; Chaletpark The Hap in Voorthuizen, een 45+ park waar u écht tot rust komt; Toercaravans, diverse topmerken in huis; Taxatie en inruil, een eerlijk antwoord en een reeële waarde; Occasions, met Bovag garantie; Financiering, bij gerenomeerde maatschappijen; Service center, voor service, schadeherstel, onderhoud en in- en opbouw van accessoires; Kampeershop, voor al uw kampeerartikelen; Ruim opgezet showterrein van m met een showroom van m. Altijd diverse tourcaravans, stacaravans en chalets showmodellen op voorraad. Vanaf A1 beide richtingen - Afslag 17 Stroe/Garderen - Richting Garderen - Tweede rotonde links, richting Voorthuizen - 2e asfaltweg links, het Kieftveen - Na 100mtr links. Tot ziens in Voorthuizen! THE HAP CARAVANS BV Kieftveen PP Voorthuizen tel kijk ook eens op... Aangesloten bij:

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding.

Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Een chalet van The Hap voor alle generaties... www.thehap.nl Wilja Basic Alles erop en eraan met een prima prijs- kwaliteit verhouding. Model Basic is standaard 370 cm breed en voorzien van een puntdak

Nadere informatie

Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder

Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder Enkel chalet aan het water met prachtige luifel en vlonder Afmeting 10.00 x 4.00 m Luifel voorzijde 3.00 m met vlonder en balustrade Oppervlakte 40 m² Eurotexx buitenbekleding Openslaande tuindeuren 2

Nadere informatie

Uw partner in het creëren van uw tweede t(huis)!

Uw partner in het creëren van uw tweede t(huis)! Uw partner in het creëren van uw tweede t(huis)! Caravandeal & Chalet invest Experience Center Merksplassesteenweg 104 * 2310 Rijkevorsel +32 (0)3 340 04 77 info@chaletinvest.be www.chaletinvest.be - www.droomverblijf.be

Nadere informatie

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden.

Te koop staande stacaravans en chalets op Molecaten Park t Hout Bijgewerkt t/m 16-10-2015, wijzigingen en/of drukfouten voorbehouden. Plaats: - Delta caravans 29x11,5 2S Sunrise Bouwjaar 2012 Zeer nette stacaravan welke geschikt is voor 4 personen. Moderne inrichting, voorzien van eethoek en ruime woonkamer. Twee slaapkamers waarvan

Nadere informatie

Modellen. Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV

Modellen.   Uw chalet op maat... Brochure het bouwen meester... Flevohome Chaletbouw BV Modellen Uw chalet op maat... Brochure 2019 Al sinds jaar en dag bouwen wij chalets op maat voor onze klanten. Een persoonlijk proces waarbij de klant stap voor stap selecteert en bepaalt hoe het chalet

Nadere informatie

Verkoopbrochure. BUITEN Chaletpark

Verkoopbrochure. BUITEN Chaletpark Verkoopbrochure Inhoud Algemene informatie Ons Buiten door de jaren heen Faciliteiten Tijdspad Oplevering (2014) Kavels Bouw Chalets Mogelijkheden voor meer/minderwerk Buitenchalet De Luxe Overzicht Standaarduitrusting

Nadere informatie

Ruim chalet aan het water met prachtige luifel

Ruim chalet aan het water met prachtige luifel Ruim chalet aan het water met prachtige luifel Afmeting 8.80 x 6.25 m Luifel aan de voorzijde Oppervlakte 55 m² Eurotexx buitenbekleding Openslaande tuindeuren 2 slaapkamers Kunststof kozijnen Volledig

Nadere informatie

Vraagprijs 49.500,- k.k.

Vraagprijs 49.500,- k.k. Vraagprijs 49.500,- k.k. BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Bospark Beekbergen, KAVEL 172, BEEKBERGEN DroomPark Beekbergen/ Fraai in bosrijk gebied gelegen RECREATIECHALET, bouwjaar 2004 met buitenterras

Nadere informatie

WEERT - St. Odastraat 21

WEERT - St. Odastraat 21 VRAAGPRIJS 359.000,- k.k. Uitstekend onderhouden vrijstaand woonhuis met kantoor aan huis. Gelegen in de kern van Boshoven met uitzicht over een breed, lommerrijk plantsoen. De woning is geheel gemoderniseerd,

Nadere informatie

online brochure 2014 incl prijslijst 2014

online brochure 2014 incl prijslijst 2014 online brochure 2014 incl prijslijst 2014 2 Chaletbouw is een vak apart. Door de jarenlange ervaring mogen wij ons zeker bij de top van Nederland in de chaletbouw scharen. Door de constante ontwikkeling

Nadere informatie

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser 7581 GN Losser Aan de rand van het centrum gelegen uitgebouwde en meerdere malen gerenoveerde en uitgebouwde tussen woning met vrijstaande stenen garage. indeling: Entree/hal, v.v. laminaatvloer, garderobe,

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen TE KOOP 179.000 K.K. Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen Inleiding Tegenover een speelweide ligt deze gezellige, instapklare eengezinswoning. Op loopafstand van school, supermarkt

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k.

NEDERWEERT - Molenweg 43. Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Vraagprijs: 395.000,- k.k. NEDERWEERT - Molenweg 43 Altijd al aan een prachtige laan willen wonen in een vrijstaand huis in landhuisstijl? U wilt een slaapkamer en badkamer op

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie

Weert - Korenaar 11 : ,-

Weert - Korenaar 11 : ,- Weert - Korenaar 11 : 335.000,- Gelegen in "Landelijk Laarveld". Dit fraai gevormde huis met stijlkenmerken uit de jaren '30. Geheel instap klaar en volledig aangepast naar een luxe hedendaagse stijl.

Nadere informatie

Weert - Louis Regoutstraat 52. Vraagprijs: 279.000,- k.k.

Weert - Louis Regoutstraat 52. Vraagprijs: 279.000,- k.k. Weert - Louis Regoutstraat 52 Vraagprijs: 279.000,- k.k. Weert - Louis Regoutstraat 52 NABIJ HET CENTRUM Karakteristiek, geheel gerenoveerd en gemoderniseerd halfvrijstaand woonhuis met grote tuin (Zuiden),

Nadere informatie

Te koop Schitterende aan het water gelegen hoekwoning

Te koop Schitterende aan het water gelegen hoekwoning Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Te koop Schitterende aan het water gelegen hoekwoning Ben Goerionpad 5, 3263 SB Oud-Beijerland Algemeen Deze verassend ruime hoekwoning

Nadere informatie

Weert - Leukerhof 55 : ,-

Weert - Leukerhof 55 : ,- Weert - Leukerhof 55 : 219.000,- OPEN HUIS a.s donderdag 26 november van 19:00 tot 20:00 uur. Compleet gemoderniseerde ruime gezinswoning (split-level) met 3 slaapkamers, grote aangelegde tuin en alles

Nadere informatie

INHOUD. Sunseeker De fabriek. Sunseeker Rhodos/Horizon. Sunseeker Mallorca. Sunseeker Kreta. Sunseeker Jamaica. Sunseeker Corfu.

INHOUD. Sunseeker De fabriek. Sunseeker Rhodos/Horizon. Sunseeker Mallorca. Sunseeker Kreta. Sunseeker Jamaica. Sunseeker Corfu. SUNSEEKER WIE ZIJN WIJ? Sunseeker BV is een onderdeel van de Vlaanderen Groep, die reeds 80 jaar bestaat. In 1924 zijn onze voorouders gestart met een kleine rijwielherstel werkplaats in Dordrecht. Via

Nadere informatie

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving

Brochure. Object. Katoenstraat 32 te GELDROP. Vraagprijs 174.999,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving Brochure Object Katoenstraat 32 te GELDROP Vraagprijs Aanvaarding 174.999,= K.K. In overleg Omschrijving UNIEKE KANS!!!! SCHERP GEPRIJSD!!!! Riante, uitgebouwde tussenwoning met dakopbouw, serre met sauna

Nadere informatie

WEERT - Wilhelminasingel 244 : ,-

WEERT - Wilhelminasingel 244 : ,- WEERT - Wilhelminasingel 244 : 325.000,- U wilt in het centrum wonen! U wilt een tuin! U wilt privacy! U wilt niet verbouwen! U wilt parkeren op eigen terrein! Dan is dit uw kans! Geheel vernieuwde jaren

Nadere informatie

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: 475.000,-- k.k.

STROVELDEN 3 BEST, 5685 JZ VRAAGPRIJS: 475.000,-- k.k. Prima onderhouden vrijstaand landhuis met inpandige garage, royale living, eetkeuken, gezellig overdekte terras en eerste verdieping met 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer. STROVELDEN 3 BEST, 5685

Nadere informatie

ARCABO STACARAVANS B.V.

ARCABO STACARAVANS B.V. Buitenwerk Serre 3.750,00 Erker 2.150,00 Houten regel onderzijde 9,00 per m1 Regelwerk 90 mm 245,00 per m1 Inpandige goot 2 zijden 216,00 per m1 Inpandige goot 1 zijde 108,00 per m1 Overstek 2 zijden verbreden

Nadere informatie

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k.

TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: ,-- k.k. TE KOOP Lange Stammerdijk 15 te Driemond, Amsterdam Vraagprijs: 1.075.000,-- k.k. In het landelijke plaatsje Driemond nabij Amsterdam bieden wij aan een zeer royaal en goed onderhouden vrijstaand landhuis

Nadere informatie

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen

Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 1187 JK Amstelveen Kennemerduinen 11 Amstelveen (Westwijk) vraagprijs 335.000,-- k.k. Heerlijk diepe achtertuin, gelegen op Zuid West In de kindvriendelijke woonwijk Westwijk in Amstelveen

Nadere informatie

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze

T E K O O P. Moonslaan 19a te Maarheeze. Moonslaan 19a - Maarheeze Moonslaan 19a - Maarheeze De Moonslaan is een mooie laan waar fraaie villa s en volwassen bomen het straatbeeld bepalen. De winkelstraat, scholen en het Medisch Centrum zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities

Omschrijving. Ligging. Condities Omschrijving Schitterend, ruim opgezet 3-kamer appartement gesitueerd op de 14 e etage van het moderne appartementencomplex De Parade. Het appartement heeft een luxe uitstraling met een fraai uitzicht

Nadere informatie

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod

Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod 2017 Beleef de Veluwe! Chalets & stacaravans Gebruikt aanbod Welkom! Op Recreatiepark De Boshoek. In deze gids vindt u een ruim aanbod aan gebruikte stacaravans/chalets. U bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Karperveen 457, Spijkenisse

Karperveen 457, Spijkenisse Karperveen 457, Spijkenisse Kenmerken Overdracht Vraagprijs 175.000 k.k. Aangeboden sinds 10-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

MASSIEF HOUTEN CHALET

MASSIEF HOUTEN CHALET Gelegen op recreatiepark De Spranckelaer in prima staat van onderhoud verkerend VRIJSTAAND MASSIEF HOUTEN CHALET (bjr. 1997) met verwarmde berging/ hobbyruimte, tuin met royaal verhoogd terras op het zuidwesten

Nadere informatie

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN

TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN TE KOOP VRIJSTAANDE WONING IN VILLAWIJK T SLOT DE ZICHT 17 VELDHOVEN BOUWJAAR: 1977 PERCEELOPPERVLAK: 1304 m² WOONOPPERVLAK: 285 m² INHOUD: 850 m³ VRAAGPRIJS: 795.000,- k.k. AANVAARDING : in overleg Omschrijving

Nadere informatie

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k.

OSPEL - Meester Hermansstraat 11. Vraagprijs: ,- k.k. OSPEL - Meester Hermansstraat 11 Vraagprijs: 449.000,- k.k. INSTAPKLAAR! Sfeervol en luxe vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, garage, grote carport en tuin,gelegen in een rustige en kindvriendelijke

Nadere informatie

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,-

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: ,- Recreatiebungalow nr. A 023 Vraagprijs: 29.750,- Gunstige ligging met veel zon. De bungalow staat op een ruime zonnige plek en heeft een (grindtegels) terras. Achter de bungalow is een groot grasveld.

Nadere informatie

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k.

Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam k.k. Cleyburchstraat 3-b 3039 DA Rotterdam 399.000 k.k. Cleyburchstraat 3-b - Rotterdam Vraagprijs: 399.000 k.k. RIANT WONEN in deze prachtige royale DUBBELE BOVENWONING met een DAKTERRAS met schitterend vrij

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze

TE KOOP. Meidoornstraat 12 te Maarheeze Meidoornstraat 12 - Maarheeze De Meidoornstraat is een mooie rustige straat gelegen in een groene omgeving, grenzend aan een wandelbos. De straat kenmerkt zich door het autoluwe karakter en de diversiteit

Nadere informatie

Julianastraat 28, Boekel

Julianastraat 28, Boekel Julianastraat 28, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 229.000 k.k. Aangeboden sinds 17-05-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Helmond, Singravendreef 16

Helmond, Singravendreef 16 Helmond, Singravendreef 16 Omschrijving Singravendreef 16 479.000,- kosten koper, aanvaarding in overleg. Op een ruim perceel van ca 550 m 2 staat, in de gewilde woonwijk Dierdonk, deze mooie en degelijk

Nadere informatie

BIESVELDEN 18 BEST, 5685 JB VRAAGPRIJS: 499.000,-- k.k.

BIESVELDEN 18 BEST, 5685 JB VRAAGPRIJS: 499.000,-- k.k. BIESVELDEN 18 BEST, 5685 JB VRAAGPRIJS: 499.000,-- k.k. Riante, vrijstaande degelijk gebouwde woning met maar liefst 6 ruime slaapkamers, U-vormige living, eetkeuken en vrijstaande garage. De woning is

Nadere informatie

ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,-

ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,- ELL - Sebastiaanstraat 48X : 950,- ELL - Sebastiaanstraat 48X VERHUUR ONDER LEEGSTANDSWET!! Goed onderhouden vrijstaand woonhuis met diepe tuin en grote werkschuur. De woning is gelegen aan de rand van

Nadere informatie

TE KOOP. Hulkwerf DT Zoetermeer Geschakelde woning, 3 kamers, 114m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Hulkwerf DT Zoetermeer Geschakelde woning, 3 kamers, 114m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Hulkwerf 33 2725 DT Zoetermeer Geschakelde woning, 3 kamers, 114m² Vraagprijs 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Postcode 2725 DT Woningtype Geschakelde woning Tuin Ja, Patio/atrium, Noord,

Nadere informatie

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland

Bijzonder ruim, statig herenhuis. Stationsweg 1 Dirksland Bijzonder ruim, statig herenhuis Stationsweg 1 Dirksland Vraagprijs 399.500,- k.k. Aanvaarding in overleg De Drie Linden Makelaardij, Watertoren 49b, 3247 CL Dirksland tel. 0187 600 425, www.de3linden.com,

Nadere informatie

Ruime chalet met terras

Ruime chalet met terras Ruime chalet met terras Mooi ruim chalet met nieuw aangelegd terras op een ruime plaats. Ruime woonkamer. Moderne nieuwe keuken. Twee slaapkamers; waarvan één slaapkamer met 2-persoonsbed en voldoende

Nadere informatie

Weert - Leumehofstraat 3 : ,-

Weert - Leumehofstraat 3 : ,- Weert - Leumehofstraat 3 : 525.000,- OPEN HUIS ZATERDAG 15 oktober van 10.00U - 12.00U Uw droomhuis dichterbij! Royaal jaren 30 woning! Diepe oprit voor meerdere auto's, vrijstaande stenen garage, vrije

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

Petenbos Veenendaal 32

Petenbos Veenendaal 32 Petenbos 32 Veenendaal Deze prachtige semi-bungalow biedt u veel ruimte en sfeer en beschikt ook nog eens over een heerlijke ruime zonnige tuin! Intro In deze half vrijstaande geschakelde semi-bungalow

Nadere informatie

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

VRAAGPRIJS: Op aanvraag In het centrum van Oud Gastel gelegen, perfect onderhouden vrijstaande woning met garage (± 656 m³) op een perceel van 315 m². Deze zeer royale woning is gebouwd in 2009 en telt maar liefst 5 volwaardige

Nadere informatie

Dorpsstraat AD Bingelrade

Dorpsstraat AD Bingelrade Dorpsstraat 6 6456 AD Bingelrade Vraagprijs: 498.000,- k.k. Omschrijving Buiten wonen / dierenliefhebbers! Op een fraaie landelijke locatie en op een perceel van 4.060 m2 gelegen vrijstaande semi bungalow

Nadere informatie

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN

TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN TUINDERSWEG 5 8271 PJ IJSSELMUIDEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 TUINDERSWEG 5, IJSSELMUIDEN Tuindersbedrijf met semi-bungalow, garage, schuur

Nadere informatie

WEERT - Nassaulaan 30 : 255.000,-

WEERT - Nassaulaan 30 : 255.000,- WEERT - Nassaulaan 30 : 255.000,- Zeer ruime tweekapper met garage, carport en aangelegde tuin. De woning is geheel gemoderniseerd en heeft maar liefst 4 slaapkamers. De woning is goed geã soleerd en voorzien

Nadere informatie

VENDELIER 50, BEST, 5684 GC VRAAGPRIJS: 389.000,-- k.k.

VENDELIER 50, BEST, 5684 GC VRAAGPRIJS: 389.000,-- k.k. Zessprong 13, 5684 NV BEST Tel./mobile 06-50650097 Tel.0499-764000 www.best-housing.nl info@best-housing.nl Kvk Eindhoven, nummer: 59712341 BTW nummer: NL141619144B01 IBAN, Rabobank:NL 54 RABO 0148648479

Nadere informatie

KARWIJSTRAAT 63 HOOGVLIET 219.000 k.k. www.karwijstraat63.nl Omschrijving Verrassend ruime en goed ingedeelde ééngezinswoning, gelegen nabij het "Ruigeplaatbos" in een "groene" en geliefde omgeving. De

Nadere informatie

Halsteren, Leeuwstraat 23

Halsteren, Leeuwstraat 23 Halsteren, Leeuwstraat 23 Leeuwstraat 23 4661 KR Halsteren Vraagprijs: 159.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In een rustige woonstraat op een hoek gelegen uitgebouwde eengezinswoning (type:

Nadere informatie

KOEWACHT NIEUWSTRAAT 92

KOEWACHT NIEUWSTRAAT 92 KOEWACHT NIEUWSTRAAT 92 KOEWACHT NIEUWSTRAAT 92 Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 225.000 k.k. 1965 3 500 m² 2 350 m³ Noordoost 110 m² Mogelijk

Nadere informatie

T E K O O P. Piet Smuldersstraat 12 Heeze

T E K O O P. Piet Smuldersstraat 12 Heeze De Piet Smuldersstraat is gelegen in een kleinschalig, jong wijkje op loopafstand van het centrum van Heeze. De Strohuls biedt een gevarieerd woningaanbod van zowel starterswoningen als vrijstaande en

Nadere informatie

Clara Wichmannstraat XE Ridderkerk k.k.

Clara Wichmannstraat XE Ridderkerk k.k. Clara Wichmannstraat 25 2984 XE Ridderkerk 255.000 k.k. Clara Wichmannstraat 25 - Ridderkerk Vraagprijs: 255.000 k.k. Aantrekkelijke eengezinswoning met erker, gesitueerd in de geliefde wijk t Zand! In

Nadere informatie

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg

Informatiebrochure. Dennenlaan 210 Zwanenburg Informatiebrochure Dennenlaan 210 Zwanenburg Dennenlaan 210 Zwanenburg Karakteristieke, ZONNIGE en keurig afgewerkte jaren 30 TWEE-ONDER-EEN- KAPWONING met grote UITGEBOUWDE werkruimte/garage voorzien

Nadere informatie

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97/ STEVINSTRAAT 1A 8265 AB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 WORTMANSTRAAT 97 / STEVINSTRAAT 1A, KAMPEN Royale en fraai gesitueerde

Nadere informatie

(voorheen praktijk) en tuindeur, heerlijk ruim perceel grond rondom met de gehele dag goede bezonning en privacy.

(voorheen praktijk) en tuindeur, heerlijk ruim perceel grond rondom met de gehele dag goede bezonning en privacy. BOLSWARD IT SOAL 6 Royaal opgezet vrijstaand woonhuis met ruime garage (voorheen praktijk en garage -- 8,5 x 4 m), carport, caravan-/aanhangwagen overkapping, tuinserre en twee onderhoudsvriendelijke balkons.

Nadere informatie

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 003 Vraagprijs: 32.500

Te koop aangeboden Recreatiebungalow nr. A 003 Vraagprijs: 32.500 Recreatiebungalow nr. A 003 Vraagprijs: 32.500 - Gedeeltelijke inboedel. - Voorzien van een C.V. - Geheel voor zien van een stenen plavuizen vloer. - Dubbel glas. Recreatiebungalow nr. A 013 Vraagprijs:

Nadere informatie

Ootmarsumsedijk 15 Oldenzaal 09 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Ootmarsumsedijk 15 Oldenzaal 09 november 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Ootmarsumsedijk 15 Oldenzaal 09 november 2017 Vraagprijs: 229.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Richard Schasfoort over het exterieur Goed onderhouden, volledig isolatieglas en het buitenschilderwerk is van

Nadere informatie

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k.

Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Eerste Van Swindenstraat 203, 1093 GB Amsterdam Vraagprijs 162.500,- k.k. Kuijs Reinder Kakes Valkenburgerstraat 67 a + b 1011 MG, Amsterdam Tel: 020-6265361 amsterdam@krk.nl www.krk.nl Omschrijving Centraal

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk

T E K O O P. Eikenschoor 1 te Soerendonk De Eikenschoor is mooi en rustig gelegen in het buitengebied van het gemoedelijke Soerendonk. In het dorp zijn o.a. een voorziening voor dagelijkse boodschappen, horecagelegenheden, zorg- en sport voorzieningen

Nadere informatie

Weert - Boshoverweg 38 : ,-

Weert - Boshoverweg 38 : ,- Weert - Boshoverweg 38 : 359.000,- Weert - Boshoverweg 38 Geweldig willen wonen in een echte jaren '30 woning met grote tuin en alle voorzieningen in de directe omgeving? Dan is deze instapklare woning

Nadere informatie

Leenderweg 100, VALKENSWAARD

Leenderweg 100, VALKENSWAARD Leenderweg 100, VALKENSWAARD Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.500 k.k. Aangeboden sinds 19-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Teulland 9, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 249.500 k.k. Aangeboden sinds 13-10-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Ell - Niesgoet 9. Vraagprijs: ,- k.k.

Ell - Niesgoet 9. Vraagprijs: ,- k.k. Ell - Niesgoet 9 Vraagprijs: 225.000,- k.k. Nu te koop aan de mooiste zijde van "Residence Niesgoet" te Ell. Ruim appartement over 2 verdiepingen met veel ruimte en mogelijkheden. Geschikt voor senioren,

Nadere informatie

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25]

Meerlo [CHRISTINASTRAAT 25] Objectomschrijving Verrassend ruime instapklare tussenwoning. In een rustige woonwijk van Meerlo staat deze ruime, goed onderhouden tussenwoning. De woning is in 2003 geheel gerenoveerd. De woning is gedeeltelijk

Nadere informatie

SCHORWEG 50 - BREEZAND

SCHORWEG 50 - BREEZAND VERKOOPBROCHURE SCHORWEG 50 - BREEZAND Koopsom 299.000,= kosten koper Omschrijving Schorweg 50 - Breezand Vrijstaand woonhuis met grote (70 m2) garage/werkplaats en aangebouwd prieel op een kavel grond

Nadere informatie

TE HUUR Dorpsstraat 80, ST. Willebrord

TE HUUR Dorpsstraat 80, ST. Willebrord Een ruime bovenwoning met berging en cv. OBJECT: Een ruime bovenwoning met berging en Cv. HUUR PRIJS: 800,= per maand WOONOPPERVLAKTE: Circa 125 m2 AANVAARDING: In overleg DE INDELING IS ALS VOLGT: BEGANE

Nadere informatie

OBJECT ADRES ANDERS. gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2. Mars 57 4501 HJ Oostburg VASTGOED VASTGOED

OBJECT ADRES ANDERS. gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2. Mars 57 4501 HJ Oostburg VASTGOED VASTGOED ANDERS VASTGOED OBJECT gemoderniseerde tussenwoning met garage Perceel: huis 156m 2 garage 18m 2 ADRES Mars 57 4501 HJ Oostburg Zuidzandsestraat 8 4501 AP Oostburg Tel. 00 31(0)117 450001 Gsm 00 31(0)6

Nadere informatie

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k.

HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. HEERSDIJK 10 OIRSCHOT, 5688 JN VRAAGPRIJS: 529.000,-- k.k. Vrijstaande moderne goed onderhouden woning met vrijstaande bedrijfshal, ruime oprit, en rondom tuin met overdekt terras. De woning is gelegen

Nadere informatie

www.mijnhuisuwhuis.nl

www.mijnhuisuwhuis.nl Adres + huisnummer plaats Vraagprijs...,= K.K. Perceel opp: ca. 815 m² Inhoud : ca. 760 m 3 Bouwjaar: 1935 Sfeervolle vrijstaande woning met drie slaapkamers, een zolderslaapkamer en een slaapkamer op

Nadere informatie

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24

TE KOOP. Diessen Westelbeersedijk 6-24 TE KOOP Diessen Westelbeersedijk 6-24 Op mooi vakantiepark Duc de Brabant gelegen, goed onderhouden, gestoffeerd en gemeubileerd, luxe en ruime vrijstaande recreatiewoning met overdekt terras en aangebouwde

Nadere informatie

WEERT - Twijnderstraat 53X : 895,-

WEERT - Twijnderstraat 53X : 895,- WEERT - Twijnderstraat 53X : 895,- Geen zin in een tuin, of extra onderhoud? Nu te huur: Heerlijke bovenwoning met twee verdiepingen en mega dakterras!! Begane grond: De entree wordt gedeeld met ondergelegen

Nadere informatie

Zuringweide 10 - Dongen

Zuringweide 10 - Dongen Zuringweide 10 - Dongen Vraagprijs 325.000,- k.k. Geschakeld, vrijstaand woonhuis met grote woonkamer, onder andere door erker aan de voorzijde en uitbouw achterzijde, 4 slaapkamers, luxe badkamer en bijzonder

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Florastraat 1

Bergen op Zoom, Florastraat 1 Bergen op Zoom, Florastraat 1 Géén verkooprisico eigen woning! Florastraat 1 4613 CV Bergen op Zoom Bieden vanaf: 227.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In de geliefde woonwijk Tuinwijk gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schrijverspark 111-2. Inzetprijs* : 99.900,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Schrijverspark 111-2. Inzetprijs* : 99.900,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Schrijverspark 111-2 In het centrum, op een steenworp afstand van winkels en tal van andere voorzieningen, is dit verzorgde 4- KAMERAPPARTEMENT gelegen. Het appartement

Nadere informatie

TE KOOP. Luxe Rio L-CHALET

TE KOOP. Luxe Rio L-CHALET TE KOOP Luxe Rio L-CHALET CHALET kavel 38 Vraagprijs: 84.50 500,00 0,00 4-6 persoonchalet met 2 slaapkamers Kavel voor rust & privacy. Tuin met berging en terras op het zuiden. Oppervlakte kavel 220 m²

Nadere informatie

Kenmerken Type woning: Aantal kamers: Aantal slaapkamers: De Goolder 5502 RS Veldhoven Huurprijs p/mnd 1.800,- excl.

Kenmerken Type woning: Aantal kamers: Aantal slaapkamers: De Goolder 5502 RS Veldhoven Huurprijs p/mnd 1.800,- excl. Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.800,excl. De Goolder 5502 RS Veldhoven Huurprijs p/mnd 1.800,- excl. Adres: De Goolder Postcode: 5502 RS Plaatsnaam: Veldhoven Type woning: [] Aantal kamers: 6 Aantal slaapkamers:

Nadere informatie

Alphons Ratslaan 8 - VENLO

Alphons Ratslaan 8 - VENLO Gedetailleerde omschrijving DETAILS Bouwjaar: 2012 Perceeloppervlak: 678 m² Inhoud object: 800 m³ Woonoppervlak: 200 m² Totaal aantal kamers: 5 Aantal slaapkamers: 3 Badkamers: 2 Verdiepingen: 2 Parkeerplaatsen:

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Grebbeweg 19. Vraagprijs : 1.050.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Grebbeweg 19 Optimale luxe en comfort! Deze schitterende VILLA is in 2013 gebouwd en biedt maar liefst 270 m² hoogwaardig afgewerkte leefruimte. O.a. een riante

Nadere informatie

AVELING 101C HOOGVLIET

AVELING 101C HOOGVLIET AVELING 101C HOOGVLIET 129.500 k.k. www.aveling101c.nl Omschrijving Zeer verzorgde en keurig afgewerkte 3 kamer (voorheen 4 kamer) maisonnette met balkon en royaal dakterras gelegen in de wijk "Nieuw Engeland"

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Kapellerweg JR Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Kapellerweg 9 5707 JR Helmond 249.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 249.000 k.k. Postcode 5707 JR Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Ell - Hoogstraat 14a. Huurprijs: 1.250,-

Ell - Hoogstraat 14a. Huurprijs: 1.250,- Ell - Hoogstraat 14a Huurprijs: 1.250,- Ell - Hoogstraat 14a TE HUUR. Landelijk gelegen, modern vrijstaand woonhuis met grote garage en grote tuin. Gelegen aan goede uitvalsweg en dichtbij de basisvoorzieningen.

Nadere informatie

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : 249.500,- k.k. k.k.

Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven. Vraagprijs : 249.500,- k.k. k.k. Generaal van Heutszlaan 51, Eindhoven Royale gezinswoning met ruime garage, carport en tuin. Deze woning is luxe afgewerkt, over de volle breedte uitgebouwd en v.v. 4 slaapkamers. Inhoud : ca. 450 m³ Perceel

Nadere informatie

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k.

Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: k.k. Bergeijk: van den Valgaetstraat 6 Vraagprijs: 309.000 k.k. van den Valgaetstraat 6 LET OP; INRUIL KLEINERE WONING MOGELIJK! In een rustige straat dichtbij het centrum van Bergeijk gelegen royaal vrijstaand

Nadere informatie

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen

TE KOOP. De Putten K.K JC Zevenbergen De Putten 14 4761 JC Zevenbergen TE KOOP 219.000 K.K. De Putten 14 4761 JC Zevenbergen Inleiding Door zorgvuldige bewoning, perfecte, luxe afwerking en recente modernisering een mooie instapklare woning!

Nadere informatie

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze

T E K O O P. Willem-Alexanderlaan 27 Maarheeze Willem-Alexanderlaan 27 - Maarheeze De Willem-Alexanderlaan is een mooie, brede en groene laan. Gelegen in een rustige ruim opgezette wijk met groen- en speelvoorzieningen. De ligging, met voldoende parkeergelegenheid,

Nadere informatie

Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop

Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop Heerlijk genieten in uw eigen chalet op Camping en Jachthaven De Veenhoop De Oceane. Een gezellig en comfortabel chalet met twee ruime slaapkamers. Deze mobilhome biedt een functionele en zeer uitgebalanceerde

Nadere informatie

Groeskuilen 121, Gemert

Groeskuilen 121, Gemert Groeskuilen 121, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 375.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2014 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7

Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Bergen op Zoom, Kettingstraat 7 Kettingstraat 7 4611 PX Bergen op Zoom Vraagprijs: 179.500,- k.k. Aanvaarding: in overleg BESCHRIJVING In het centrum van Bergen op Zoom gelegen karakteristieke stadswoning

Nadere informatie

Dorpstraat 107 te Leende

Dorpstraat 107 te Leende Dorpstraat 107 te Leende Te huur, prachtige, zeer luxe afgewerkte, vrijstaande bungalow. Rustig gelegen in het hartje van Leende. Landelijk wonen met prachtige natuur om de hoek en alle faciliteiten op

Nadere informatie

Lekstraat 2 te HELMOND

Lekstraat 2 te HELMOND Instapklare tussenwoning! Ideaal voor starters! Goed gelegen in de wijk Brouwhuis nabij winkels en station NS aan een rustige woonstraat. Bouwjaar: 1986 Perceel: 153 m² Inhoud: ca. 320 m³ Aanvaarding:

Nadere informatie

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Johan van Hornestraat 1. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 325.000,- k.k. Karakteristiek wonen met een gevoel van vrijheid, dat is wat deze woning u biedt. De rustige ligging tegen het centrum maakt het plaatje helemaal compleet. Deze woning is op

Nadere informatie