Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 10 november Beste ouders,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 10 november Beste ouders,"

Transcriptie

1 Marinfo Informatieblad Vrijdag, 10 november 2017 Beste ouders, De afgelopen week hebben we te maken gehad met een forse storing. Regelmatig was het onmogelijk om te versturen en te ontvangen. We maken gebruik van het Office365 pakket van Microsoft. Microsoft is druk doende om een oplossing te organiseren. Omdat de mail niet betrouwbaar is komt deze nieuwsbrief ook op papier met de leerlingen mee naar huis. De Marinfo van afgelopen vrijdag is pas maandagmiddag bij de meeste ontvangers bezorgd. Afgelopen zaterdag heb ik nog een poging ondernomen om de Marinfo via ons administratiesysteem ParnasSys te verzenden. Deze poging is geslaagd, echter heeft niet iedereen de Marinfo ontvangen omdat enkele programma s deze mail voor spam hebben aangezien. Heeft u afgelopen zaterdag de Marinfo niet ontvangen, kijk nog eens in de spam-box/ongewenste mail van de . Het kan ook zijn dat u school heeft geprobeerd te mailen en dat wij de mail niet hebben ontvangen, meestal heeft u daarvan dan een bericht gekregen. Vandaar dat in deze Marinfo enkele berichten worden herhaald zodat de informatie alsnog bij u kan komen. Agenda start EU-schoolfruit e rapport mee 27 en rapportgesprekken MR vergadering Sinterklaas lessen starten om 9.30 uur Schoolfruit De komende week starten we met schoolfruit. Het schoolfruit van de komende week is: banaan, worteltjes en een appel. We starten a.s. woensdag met de banaan. De school verstrekt alleen fruit aan de leerlingen, het drinken verzorgt iedereen zelf.

2 Penningmeester Activiteitencommissie Een herhaalde oproep: de activiteitencommissie zoekt een penningmeester. Rik Meerema heeft dit de afgelopen 6 jaar gedaan en heeft aangekondigd om er mee te willen stoppen. Hij is beschikbaar voor een goede overdracht en ondersteuning. Als penningmeester van de AC beheer je de financiën van de AC. Je verzorgt de uitgaven en beheert de inkomsten. Jaarlijks zorg je voor het versturen van de rekeningen rondom de vrijwillige ouderbijdragen, de kosten van de schoolreizen en kamp en de tussenschoolse opvang. Tevens beheer je de financiën van de tussenschoolse opvang. Je zorgt voor uitbetaling van de vrijwillige ouderbijdrage voor de overblijfouders. Eén keer per jaar presenteer je het financieel jaarverslag op de algemene ouderavond. De tijdsinvestering bedraagt ongeveer 2 á 3 uur per maand. Voor meer informatie neem contact op met Rik Meerema of Dick Bakker. 10 minuten gesprekken Vrijdag 24 november komt het eerste rapport met de kinderen mee naar huis. Aansluitend op het rapport plannen we ook altijd de 10 minutengesprekken. 10 Minuten waarin u samen met de leerkracht(-en) de ontwikkeling van uw zoon en/ of dochter bespreekt. Deze gesprekken staan gepland op maandag 27 en dinsdag 28 november en worden vanaf uur s middags gepland. Om deze planning te kunnen maken horen wij graag of u een voorkeur heeft voor maandag of dinsdag en s middags of s avonds. Als wij niets horen dan plannen wij u in. U kunt uw voorkeur doorgeven aan de leerkracht van uw kind of via de kbsmariabasisschool@aves.nl. Vanwege de e- mailstoring kunt dit doorgeven tot 13 november, daarna wordt het rooster gemaakt. Bedankt Afgelopen zaterdag hebben we met hulp van de ouders van de tuin- en pleincommissie, de tuin weer winterklaar gemaakt. Bovendien is het paadje naar school weer opnieuw bestraat, omdat het was verzakt. Hierbij een bedankje voor de ouders die hebben geholpen. We zoeken nog nieuwe leden voor de tuin- en pleincommissie. Mocht u het leuk vinden om een aantal keren per jaar te helpen om het plein en de tuin te onderhouden, dan kunt u zich aanmelden bij juf Hennie. Groep 1 en 2 We kijken vanavond geen t.v. We lopen met onze lichtjes mee, We vragen voor Sint Maarten We komen maar ene keer! Wat was het vanmorgen gezellig! Groep 1 en 2 heeft een lampionnenoptocht gelopen richting (juf) Mery. Bij (juf) Mery hebben we heel goed gezongen en kregen de kinderen wat lekkers. Wat fijn dat we (weer) langs mochten komen. De afgelopen 2 weken hebben we hard gewerkt aan de lampion en veel geoefend met het zingen van de liedjes. Groep 1 en 2 is klaar voor Sint Maarten! Veel plezier, allemaal!

3 Deze week was de laatste week dat we gewerkt hebben over de herfst. De kinderen hebben een paddenstoel geverfd en de stippen in de hoed gestempeld. Daarnaast hebben de kinderen een spelletje uit de kast gedaan. Afgelopen maandag heeft Lowie over zichzelf verteld tijdens de dit-ben-ik - kring. Goed gedaan, Lowie! Volgende week gaan we een week werken over magneten. De kinderen kunnen dan aan de slag in een ontdekhoek. Mocht er iemand zijn die nog iets heeft wat bij dit onderwerp past, dan mag het natuurlijk mee naar school. Tijdens een meet-activiteit roept een van de leerlingen: Juf, ik heb nog niet gemeterd! Groep 3 en 4 Met heel veel plezier hebben we afgelopen maandag de lampionnen afgemaakt. Ze zijn erg leuk geworden. We hopen dat iedereen een fijne sint maartenavond heeft. In groep 3 zijn we gestart met kern 3. In deze kern gaan we de d, oe, z, ij en h leren. De b en de d zijn lastige letters die gauw door elkaar worden gehaald. Juf heeft een handig maniertje aangeleerd om te onthouden welke letter het is. Met onze vuisten maken we de letters. Maandag hebben we tijdens de rekenles het meten geoefend. Groep 3 heeft geleerd om met handen te meten en met een liniaal. We spraken niet over centimeters, maar over hoeveel handen of hoeveel linialen iets was. Groep 4 heeft geleerd wat lengte en breedte is en hoe je op een meetlat afleest hoeveel centimeter iets is. Groep 4 is met taal met een nieuw verhaal begonnen en daarbij leren we weer nieuwe woorden. Dinsdagmiddag hebben we volleybaltraining gehad van twee oud leerlingen, Marieke Jonker en Anna Bols. Dat was erg leuk. We startten met een circuit om warm te worden en daarna hebben we de opslag geoefend. Maandag willen we knutselen met kosteloos materiaal. Als je thuis nog iets leuks hebt om mee te nemen, dan mag dat. Heb je bijvoorbeeld een klein doosje thuis? Schoenendozen zijn te groot! Maandag is juf Lindsey bij ons in de groep. Volgende week donderdag komt er iemand vertellen over wat de brandweer allemaal doet. Dit past goed bij het thema waar we aan werken! Groep 5 Met rekenen heeft de juf het tafeldiploma geïntroduceerd. Dit ter stimulans voor het behalen van de tafels. De kinderen hebben deze week weer goed geoefend en hebben al laten horen dat ze diverse tafels al op volgorde weten en door elkaar. Knap hoor! Enkele leerlingen hebben ook al de tafel van 9 gehaald. Met het rekenen zijn we ook gestart met de introductie van de deelsommen. Met het concrete materiaal lukt het ons ook al goed om hier uit te komen. Afgelopen dinsdag hadden we een inzichtles. Tijdens de les hebben we geoefend om bouwplaten van regelmatige figuren in elkaar te zetten. De leerlingen hebben hier ontzettend enthousiast aan gewerkt. Wat een mooie resultaten!

4 Met spelling oefenen we de regel van de letterrover. We oefenen het als volgt: 1. Hak het woord in klankgroepen (ste-nen). 2. Hoor je een lange klank aan het eind van een klankgroep? (/ee/) 3. De letterrover neemt een letter (klinker) over. (stenen). 4. Controleer het woord. De regel oefenen we o.a. met het maatjesdictee. Met taal werken we over persoonlijke voornaamwoorden. De leerlingen hebben m.b.v. de tablet een poster gemaakt over de persoonlijke voornaamwoorden. Ze hebben diverse foto s van elkaar gemaakt (hij-zij-wij- jullie). Nu is het goed duidelijk geworden wat een persoonlijk voornaamwoord is. Tijdens de woorden schat les hebben de leerlingen in tweetallen gewerkt om de betekenis van diverse woorden duidelijk te maken. Ze hebben de betekenis duidelijk gemaakt aan het einde van de les middels een kleine tekening, een omschrijving en evt. uitbeelden. Zo hebben we veel van elkaar geleerd. Goed gedaan groep 5! Verder hebben we gewerkt aan onze lampions. Wat zijn ze leuk geworden! Fijne Sint-Maarten gewenst namens alle leerlingen van groep 5! Groep 6 De week van Sint maarten. Altijd een leuke week. Lekker met de lampion bezig geweest. Het resultaat is leuk geworden. Hopelijk wordt het zaterdag mooi weer en komen de lampionnen ook mooi weer thuis. Veel plezier morgen bij het lopen langs de duren. Dinsdag hebben de kinderen de topo toets gemaakt van Groningen. Komende dinsdag krijgen de kinderen de nieuwe bladen mee naar huis van Drenthe. Met WO zijn wij nog steeds in de Middeleeuwen. De kinderen ontdekken steeds meer wat hun personage is en wat hij doet. De kinderen hebben nu ontdekt wat voor huis ze hebben vanmiddag gaan we ontdekken wat hun personage de hele dag doet. De kinderen voelen zich echt verbonden met hun personage. Elke keer als ze iets lezen over hun personage, dan hoor je: dat ben ik! Woensdag hebben wij een gedeelte van rekenen buiten gedaan. We hadden reken/renspel. Zo snel mogelijk deelsommen uitrekenen en naar het antwoord rennen. Lekker actief bezig met rekenen! Wij missen nog een aantal rapporten, willen jullie ervoor zorgen dat ze weer op school komen. Woensdag is het tijd voor de verjaardag van meester en juf. De kinderen hoeven dan geen eten of drinken mee te nemen, daar zorgen wij op school voor. Wij hebben er al veel zin in!

5 Groep 7en 8 Kingen, we zijn er gek op. Veel kinderen spelen het spel buiten met elkaar. Op het plein zijn vakken getekend en als je in één speciaal vak staat ben je de KING of QUEEN. Het is een spel waarbij je de bal steeds in een ander vak moet tikken met je hand. Je moet hem binnen de lijnen tikken en hij mag niet in je eigen vak. Op dinsdag hebben we nu deels gym en deels Rots en Water. Van rots en water krijgen de kinderen steeds een brief mee waarop staat wat de kinderen in de les gedaan hebben. Het is fijn als u er thuis met de kinderen nog eens over praat. In de klas hebben we een grote gym-bal. Om de beurt mag daar iemand op zitten. Sommige kinderen hebben thuis nog zo n bal en hebben hem inmiddels mee naar school genomen. We proberen zo samen uit of het prettig zit. Een spontaan idee in de groep, want de bal was immers bedoeld om verschillende spellen mee te spelen. Leuk! Het is echt niet de bedoeling dat iedereen zo n bal moet hebben hoor. U hoeft er dus geen aan te schaffen. We hebben deze week onze lampions afgemaakt. Het zijn mooie werkstukken geworden. We konden kiezen uit een sky-line, een lampion van ijslolly stokjes en een lampion met mooie 2-, 3-, 4-dubbele figuren. Veel plezier voor zaterdag! Meester Dick heeft deze week pleinoverleg gehad met de pleincommissie van kinderen. Arjan en Alysha vertegenwoordigen onze groep en hebben vragen voor ons gesteld en oplossingen voor problemen ingebracht. Mooi om zo vanuit de groep inbreng te hebben. Gistermiddag hebben we voor ons project Waterland visite gehad van meneer Muis. Hij is van het waterschap en kwam ons een les over water geven. We hebben gekeken, geluisterd en ervaren! Leuk om de gastles te ontvangen. Huiswerk: maandag is de topotoets van Frankrijk. Zorg dat je geleerd hebt. dinsdag moet je je spelling huiswerkblad in leveren. Er moeten 32 woorden ingevuld worden die minstens 3 lettergrepen hebben. In groep 7 mag je 15 woorden invullen die 2 lettergrepen hebben en als je in groep 8 zit en een plusschrift van spelling hebt dan moet persé de laatste kolom helemaal ingevuld zijn.

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 23 februari Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 23 februari Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 23 februari 2018 Beste ouders, Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Een week vrij van school. Heerlijk ontspannen en weer even bijtanken. Juf

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 13 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 november 2015 Beste ouders, Gefeliciteerd Tipp de lange uit groep 1 wordt 18 november, 5 jaar! Sanne Zomerman uit groep 8 is 20 november jarig!

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 29 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 29 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 29 september 2017 Beste ouders, Kinderboekenweek Komende week is het al weer zover, de Kinderboekenweek gaat van start! Op woensdag 4 oktober

Nadere informatie

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur!

We wensen iedereen een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Maandag 4 september starten we weer om 8.45 uur! Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 juli 2017 Beste ouder, De laatste Marinfo van dit schooljaar. Wat gaat de tijd altijd weer snel! Het was een fijn schooljaar waarin we de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 11 november Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 11 november Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 11 november 2016 Beste ouder, Vrijdag 25 november komt het eerste rapport met de kinderen mee naar huis. Aansluitend op het rapport plannen we

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 9 december Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 9 december Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 9 december 2016 Beste ouders, We hebben afgelopen maandag een heel fijn en gezellig Sinterklaasfeest kunnen vieren met elkaar. Sinterklaas kwam

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 3 november Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 3 november Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 3 november 2017 Beste ouders, Namens Annemarie, Twan, Tess en familie de bedank kaart Agenda 15-11 start EU-schoolfruit 24-11 1 e rapport mee

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 8 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 8 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 8 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Woensdag 13 juli is Milan de Jonge uit groep 4 jarig! Milan wordt dan 8 jaar. Renske Rietkerk uit groep

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 15 maart Beste ouder(s), Overblijfouder Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouder(s), Overblijfouder Vrijdag, 15 maart 2019 Daniëlle Sleurink (moeder van Lysanne uit groep 7) heeft vanaf de zomervakantie meegedraaid met

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Nieuwsbrief 11-11-2016 Kalender 11-11 Keuvelkeuring 17:30-19:00 uur 15-11 MR 5-12 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel:

Nieuwsbrief 4. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Nieuwsbrief 4 30 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week starten we met de Kinderboekenweek. Er staan de komende twee weken veel activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 22 december 2017 Beste ouders, Gisteravond hebben we een sfeervol kerstfeest gevierd. Elk jaar kiezen we een andere vorm om het te vieren. Dit

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 27 Agenda

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 21 september Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 21 september Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 21 september 2018 Beste ouders, Vandaag hebben alle oudste leerlingen de schoolkalender meegekregen. Hierin vindt u de vrije dagen, activiteiten

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 17 november Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 17 november Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 17 november 2017 Beste ouders, Het lijkt erop dat de e-mail weer goed functioneert. De nieuwsbrief versturen we deze week alleen via de e-mail.

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 3 6 november 2015 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 november Inloop middag lampionnen 1 december Inspectiebezoek 14 november Oud papier 4 december Sinterklaasfeest!

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden,

weekinfo Geachte ouders, verzorgers en andere belangstellenden, weekinfo Datum: vrijdag 12 oktober 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Het gouden kalf, Exodus 32:1-6 Mozes komt terug, Exodus 32:7-20 Nieuwe stenen tafelen, Exodus 34 Agenda: 15 oktober schoonmaak

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 20 oktober 2017

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 20 oktober 2017 Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 20 oktober 2017 Algemene ouderavond Woensdag 1 november om 20.00 uur is onze jaarlijkse algemene ouderavond. Deze avond zullen de Activiteitencommissie

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 4 november 2016

Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Nieuwsbrief 5 4 november 2016 Agenda 09 november 11 november 15 november 15 november 18 november 18 november Start schoolfruit-en groenteprogramma OV/ ouders versiering Sint Studiedag, kinderen vrij OV

Nadere informatie

De komende periode Agenda

De komende periode Agenda Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 10, 2 november 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Herfst. De bladeren

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters

Tijdens dit thema worden de letters j (uitspraak juh) en r (uitspraak rrr) aangeboden. hier ziet u de schrijfrichting van beide letters Weekbrief 23 mei 2016 Algemene mededelingen 1/2 groepen De kinderen vinden het superleuk om aan het ridder en jonkvrouwen project te werken. In de klassen zijn al aardig wat kastelen, ridderhelmen en zwaarden

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018

weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 weekinfo Datum: vrijdag 14 december 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Jezus wordt geboren, Lucas 2:1-7 Herders in het veld, Lucas 2:8-20 Simeon en Hanna, Lucas 2:22-40 Agenda: 17 december oudercommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief 14 14 maart 2017 Schoolagenda Maandag 27 maart Zondag 2 april Maandag 3 april De volgende nieuwsbrief verschijnt 16.30 uur: KSG dienst MR vergadering Nieuws uit het kantoortje. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 10

t Informantje schooljaar week 10 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 10

Nadere informatie

Maandag 19 sept. 2016, week 38

Maandag 19 sept. 2016, week 38 Maandag 19 sept. 2016, week 38 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 38: 19 t/m 23 september 2016 Farao luistert niet, Exodus 7:1-13 Tien plagen, Exodus 7-10 De uittocht, Exodus 12:29-42 Week 39: 26

Nadere informatie

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier!

Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Veel leesplezier! 08-06-2016 o.b.s. De Posthoorn Oostering 4,7933 PX Pesse 0528 241638 obsdeposthoorn@bijeen-hoogeveen.nl www.obsdeposthoorn.nl rek.nr. NL15SNSB0941700720 Beste ouders en relaties, Hierbij de één na laatste

Nadere informatie

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen

Weekbrief 9 november 2015. Algemene mededelingen Weekbrief 9 november 2015 Algemene mededelingen Vakantierooster schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Zaterdag 15-10-2016 t/m zondag 23-10-2016 Kerstvakantie Zaterdag 24-12-2016 t/m zondag 08-01-2017 Voorjaarsvakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017

NIEUWSBRIEF E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 CBS DE 7-SPRONG POSTBUS 31 9665 ZG OUDE PEKELA 0597-612560 www.cbs-7sprong.picto.nl directiecbsde7sprong@vcomog.nl NIEUWSBRIEF 10 31 E JAARGANG MAANDAG 13 FEBRUARI 2017 Bezoekadres: CBS DE 7-SPRONG BURG.

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders,

Nieuwsbrief 5. Vrijdag 7 oktober Beste ouders, Nieuwsbrief 5 Vrijdag 7 oktober 2016 Beste ouders, Een volle nieuwsbrief dit keer. Wij zijn inmiddels zes weken aan de gang en klaar met onze gouden weken waarin we ons met de groepsvorming hebben bezig

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

E: 30 augustus 2019

E:   30 augustus 2019 Jan Naardingweg 56, 7914 PN Noordscheschut, tel. 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 30 augustus 2019 Ma 02/09 Di 03/09 Woe 04/09 Do 05/09 Vrij 06/09 AGENDA

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

KOFFIE-UURTJE IN DIT NUMMER

KOFFIE-UURTJE IN DIT NUMMER KBS De langenoord Schooljaar 2017-2018 10 november 2017 nummer 6 KOFFIE-UURTJE Maandag 6 november zijn we gestart met het Koffie-uurtje. Een flink aantal ouders hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

27 mei Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 27 mei 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste Ouders, Afgelopen woensdag zagen we heel veel verklede kinderen op school. Het was een feestelijke dag!

Nadere informatie

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4

Week 49 Zaterdag 9 december Anne Westeneng Groep 7/8. Week 50 Zaterdag 16 december Jaylee Setten Groep 3/4 Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info.kompaswestbroek.nl@vechtstreekenvenen.nl Nr. 7 > 29 november 2017 Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Dit is nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 10 oktober nr. 07 10 oktober 2016 2016-2017 nr. 07 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Leerlingenraad Na de herfstvakantie gaan we weer van start met de vergaderingen van de leerlingenraad. De leerlingen hebben een briefje

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 36

t Informantje schooljaar week 36 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel : 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2017-2018 week 36 Agenda

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief School van de week Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 11 januari 2019 Agenda Nummer 17 maandag 14 januari dinsdag 15 januari woensdag

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 1 juli Beste ouder,

Marinfo. Informatieblad.  Vrijdag, 1 juli Beste ouder, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 1 juli 2016 Beste ouder, Gefeliciteerd Zaterdag 2 juli is Willem Rietkerk uit groep 1 jarig. Hij wordt dan 5 jaar! Op 5 juli is Sam Pals uit

Nadere informatie

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten.

mogelijk overloop te hebben. Mocht u liever niet willen dat dit met uw kind gebeurt, laat dat dan even aan de leerkracht weten. Belangrijke data: - Maandag 19 en woensdag 21 februari: tienminuten-gesprekken - Vrijdag 23 februari: groep 5 t/m 8 continurooster tot 14.00 uur. Zelf brood en drinken meenemen! - Vrijdag 23 februari:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr april 2016 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 31 13 april 2016 Nieuwe website Met trots melden wij u dat vanaf morgen (donderdag) 18.00 uur de nieuwe website gelanceerd wordt! In dit nummer: Nieuwe website DOK12 in de krant!

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad. www.mariabasisschool-nop.nl. Vrijdag, 6 november 2015. Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 6 november 2015 Beste ouders, Schoolontbijt voor alle groepen Op vrijdagochtend 13 november doen we mee aan het nationaal schoolontbijt. Dit

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie