AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE OF GEVELVERBETERINGSSUBSIDIE VERORDENING "STIMULERING DETAILHANDEL STADSCENTRUM HOOGEVEEN 2017 "

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE OF GEVELVERBETERINGSSUBSIDIE VERORDENING "STIMULERING DETAILHANDEL STADSCENTRUM HOOGEVEEN 2017 ""

Transcriptie

1 AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE OF GEVELVERBETERINGSSUBSIDIE VERORDENING "STIMULERING DETAILHANDEL STADSCENTRUM HOOGEVEEN 2017 " ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager/eigenaar (1 ): Naam gemachtigde: Geboren te: Op (datum): Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: Telefoon: Telefoon mobiel: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Wat is de locatie van het vastgoed waarvoor u subsidie aanvraagt: Straat/nr.: Postcode: Plaats: Kadastraal nummer perceel: 4. Waarvoor vraagt u subsidie aan TRANSFORMATIE VAN HET VASTGOED GEVELVERBETERINGSUBSIDIE *

2 5. Eigendom / functie a. Heeft u de volledige eigendom van de gronden en opstallen: JA/ NEE* b. Zo niet, kunt u aangeven waarom u denkt in aanmerking te komen voor subsidie: (c. end. niet in te vullen in het geval van een aanvraag geve/verbeteringssubsidie c. Worden de gronden met opstallen verkocht na de bouwwerkzaamheden? JA/ NEE* d. Voor welke functie wordt het pand in gebruik genomen of gegeven na beëindiging: 6. Datum bouwwerkzaamheden a. Datum start bouw: b. Datum gereed (verwachting) 7. Ondertekening Ingevuld op: te Aantal bijlagen bij deze aanvraag: De eigenaar, genaamd verklaart: a. de bovengenoemde vragen naar waarheid te hebben ingevuld; b. op de hoogte te zijn van verordening "stimulering detailhandel stadscentrum Hoogeveen 2017 (Winkelgebied Hoogeveen)", vastgesteld door de gemeenteraad van Hoogeveen op 1 juni 2017 en in te stemmen met de daarin genoemde voorwaarden; De eigenaar:

3 Verklaring mede-eigenaren, (bijlage 1) Alle mede-eigenaren gaan akkoord met de ingediende aanvraag en stemmen in met de verordening en de daarin genoemde voorwaarden (eventueel met een extra blad aanvullen indien meer dan 5 ondertekenaars). Naam:.Handtekening : mede-eigenaren Naam:.Handtekening : mede-eigenaren Vereiste bijlagen Bijlage 1: Bijlage 2: Bijlage 3: Bijlage 4: Lijst van eigenaren. Indien er meer eigenaren van het pand zijn dan moet een lijst van personen worden bijgevoegd. Zij dienen de aanvraag mede te ondertekenen. Kopie identiteitsbewijs ondertekenaars Raming bouwkosten bij transformatie van het vastgoed: transformatieplan (schetsplan en haalbaarheidsonderzoek) bij gevelverbeteringssubsidie: het vastgoedverbeterplan

4 INVULINSTRUCTIE AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE EN GEVELVERBETERINGSSUBSIDIE Vooraf Lees eerst de verordening. Parafering Elke bladzijde dient te worden geparafeerd door alle ondertekenaars. Indien u voor nadere motivering ruimte tekort komt, doe dat dan op een apart vel papier. Parafeer ook deze losse vellen/bijlagen. Eisen voor een volledige aanvraag Met het oog op de voorrangsregels genoemd in artikel 22 van de verordening wordt het ingediende formulier op datum ingeboekt. In het geval geconstateerd wordt dat het formulier niet volledig ingevuld is en/of er vereiste bijlagen ontbreken, dan ontvangt de aanvrager daarvan schriftelijk bericht (per of post). U krijgt vervolgens 1 week de gelegenheid om de aanvraag te completeren. Gebeurt dat niet, dan kan de aanvraag buiten behandeling worden gesteld Betaling. Indien subsidie wordt toegekend dan dient u op verzoek van de gemeente schriftelijk een bank- of gironummer door te geven. De subsidie kan in geval van cedering ook direct naar uw geldverstrekker (bijvoorbeeld de bank) worden over gemaakt. U dient dan een verklaring te tekenen en deze verklaring door u of uw geldverstrekker bij de gemeente in te dienen. De mede-eigenaren, zakelijk gerechtigden op de winkelruimte of medeondernemers moeten deze verklaring ook ondertekenen. Overig Asterisk (*): doorhalen wat niet van toepassing is Vragen die niet van toepassing zijn voor u kunt u beantwoorden met: N.V.T.

5 AANVRAAGFORMULIER VERPLAA TSINGSSUBSIDIESUBSIDIE VERORDENING "STIMULERING DETAILHANDEL Stadscentrum HOOGEVEEN 2017" ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager/eigenaar (1 ): Naam gemachtigde: Geboren te: Op (datum): Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: Telefoon: Telefoon mobiel: Alleen invullen indien de ondernemer niet ook eigenaar is Naam aanvrager/ondernemer (2): Naam gemachtigde: Geboren te: Op (datum): Wonende (straaunr.): Postcode: Plaats: Telefoon: Telefoon mobiel: 3. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentie adres Postcode: Plaats: Wat is de locatie van de te beëindigen en eventueel te verplaatsen onderneming: StraaUnr.): Postcode: Plaats: Kadastraal nummer perceel:

6 5. Vanaf wanneer is de onderneming/winkel gevestigd op deze locatie: Maand/jaar: 6. Wat voor onderneming/detailhandel (branche) wordt er in het pand gedreven? 7. Datum beëindiging a. Datum beëindiging onderneming/winkel op de bestaande locatie: b. Indien dit meer dan 6 maanden na deze aanvraag is, kunt u de reden aangeven waarom de beëindiging langer dan 6 maanden duurt: 8. Vragen te beantwoorden door de eigenaar van het winkelpand a. Heeft u de volledige eigendom van de gronden en opstallen: JA/ NEE * b. Zo niet, kunt u aangeven waarom u denkt in aanmerking te komen voor subsidie: c. Worden de gronden met opstallen verkocht na de beëindiging? JA/ NEE* d. Voor welke functie wordt het pand in gebruîk genomen of gegeven na beëindiging: e. Waarvoor is het pand volgens u geschikt (te maken) na beëindiging van de detailhandel: f. Wilt u uw voorkeur voor een taxateur aangeven: - naam. - naam. -naam *

7 9. Vragen te beantwoorden door de ondernemer a. Waar wilt u naar toe verplaatsen? Adres (straat/nr.): Postcode: Plaats: b. De toekomstige winkelruimte wordt: UW EIGENDOM / GEHUURD * c. Vestigt u dezelfde detailhandel als bedoeld in vraag 6 op de nieuwe locatie?: JA/ NEE * d. Zo niet, wat zijn de veranderingen: e. Op welke datum gaat u starten op de nieuwe locatie: f. Kunt u dit nader motiveren indien tussen beëindiging (vraag 7) en start meer dan 1 maand tijd zit:

8 10. Ondertekening Ingevuld op: te Aantal bijlagen bij deze aanvraag: De eigenaar (1 ), genaamd en de ondernemer (2), genaamd verklaren: a. de bovengenoemde vragen naar waarheid te hebben ingevuld; b. op de hoogte te zijn van verordening "stimulering detailhandel stadscentrum Hoogeveen 2017 (Winkelgebied Hoogeveen)", vastgesteld door de gemeenteraad van Hoogeveen op 1 juni 2017 en in te stemmen met de daarin genoemde voorwaarden; De eigenaar:.de ondernemer: Verklaring mede-eigenaren, zakelijk gerechtigden, medeondernemers (bijlage 1) Alle mede-eigenaren, zakelijk gerechtigden, medeondernemers gaan akkoord met de ingediende aanvraag en stemmen in met de verordening en de daarin genoemde voorwaarden (eventueel met een extra blad aanvullen indien meer dan 5 ondertekenaars). Naam:.Handtekening: mede-eigenaren / zakelijk gerechtigden / medeondernemers* Naam:.Handtekening: mede-eigenaren / zakelijk gerechtigden / medeondernemers* Vereiste bijlagen Bijlage 1: Bijlage 2: Bijlage 3: Indien er meer eigenaren of zakelijk gerechtigden van het pand of ondernemers zijn dan moet een lijst van personen worden bijgevoegd. Zij dienen de aanvraag mede te ondertekenen. Kopie identiteitsbewijs ondertekenaars Een bewijs in de vorm van een kopie van een (voorlopige) huur- of koopovereenkomst of een eigendomsakte van de nieuwe winkelruimte (ondernemer).

9 INVULINSTRUCTIE AANRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSSUBSIDIE Vooraf Lees eerst de verordening. Parafering Elke bladzijde dient te worden geparafeerd door alle ondertekenaars. Indien u voor nadere motivering ruimte tekort komt, doe dat dan op een apart vel papier. Parafeer ook deze losse vellen/bijlagen. Eisen voor een volledige aanvraag Met het oog op de voorrangsregels genoemd in artikel 22 van de verordening wordt het ingediende formulier op datum ingeboekt. In het geval geconstateerd wordt dat het formulier niet volledig ingevuld is en/of er vereiste bijlagen ontbreken, dan ontvangt de aanvrager daarvan schriftelijk bericht (per of post). U krijgt vervolgens 1 week de gelegenheid om de aanvraag te completeren. Gebeurt dat niet, dan kan de aanvraag buiten behandeling worden gesteld Betaling. Indien subsidie wordt toegekend dan dient u op verzoek van de gemeente schriftelijk een bank- of gironummer door te geven. De subsidie kan in geval van cedering ook direct naar uw geldverstrekker (bijvoorbeeld de bank) worden over gemaakt. U dient dan een verklaring te tekenen en deze verklaring door u of uw geldverstrekker bij de gemeente in te dienen. De mede-eigenaren, zakelijk gerechtigden op de winkelruimte of medeondernemers moeten deze verklaring ook ondertekenen. Overig Asterisk (*): doorhalen wat niet van toepassing is Vragen die niet van toepassing zijn voor u kunt u beantwoorden met: N.V.T.

10

11 <LOGO GEMEENTE> Declaratieformulier Verordening stimulering detailhandel Stadscentrum Hoogeveen GEVELVERBETERINGSUBSIDIE 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager: Naam gemachtigde: Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Declaratie GEVELVERBETERINGSUBSIDIE Hierbij verklaar ik dat dat de werkzaamheden verbetering van de voorgevel van het pand: Straat/nr.: Postcode: Plaats: zijn afgerond en verzoek ik u de subsidie definitief vast te stellen en aan mij uit te keren U dient de facturen van de verbouwing bij te voegen op basis waarvan het subsidiebedrag definitief kan worden vastgesteld en kan worden verleend 4. Betaalgegevens IBAN nummer Bank identificatie code Ten name van -----

12 5. Ondertekening Ingevuld op: te Aantal bijlagen De aanvrager: U kunt het ingevulde formulier Afgeven bij: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen Sturen naar: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Postbus , 7900 PA Hoogeveen of mailen naar: z.van.kasteel@dewoldenhoogeveen.nl

13 Logo gemeente Declaratieformulier Verordening stimulering detailhandel Stadscentrum Hoogeveen TRANSFORMATIESUBSIDIE OPLEVERING BOUW 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager/eigenaar : Naam gemachtigde: Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Declaratie TRANSFORMATIESUBSIDIE (oplevering bouw) Hierbij verklaar ik dat de bouw op is opgeleverd en verzoek ik u de subsidie definitief vast te stellen en aan mij uit te keren U dient de facturen van de verbouwing bij te voegen op basis waarvan het subsidiebedrag definitief kan worden vastgesteld en kan worden verleend 4. Betaalgegevens IBAN nummer Bank identificatie code Ten name van 5. Ondertekening Ingevuld op: te Aantal bijlagen De aanvrager: U kunt het ingevulde formulier Afgeven bii: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen Sturen naar: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Postbus , 7900 PA Hoogeveen of mailen naar: z.van.kasteel@dewoldenhoogeveen.nl

14

15 Logo gemeente Declaratieformulier Verordening stimulering detailhandel gemeente Hoogeveen TRANSFORMATIESUBSIDIE START BOUW 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager/eigenaar : Naam gemachtigde: Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Declaratie TRANSFORMATIESUBSIDIE (start bouw) Hierbij verklaar ik dat de bouw op en declareer ik 25% van het vastgestelde subsidiebedrag zijnde is aangevangen. euro 4. Betaalgegevens IBAN nummer Bank identificatie code Ten name van 5. Ondertekening Ingevuld op: te De aanvrager: U kunt het ingevulde formulier Afgeven bii: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen Sturen naar: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Postbus , 7900 PA Hoogeveen of mailen naar: z.van.kasteel@dewoldenhoogeveen.nl

16

17 Logo gemeente Declaratiefo rmulier Verordening stim ulering detailhandel gemeente Hoogeveen VERPLAA TSINGSUBSIDIE - EIGENAA RSDEEL 1. Persoonsgegevens Naam eigenaar: Naam gemachtigde: Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Declaratie VERPLAATSINGSUBSIDIE - eigenaarsdeel Hierbij verklaar ik dat dat de onderneming gevestigd op Straat/nr.: Postcode: Plaats: per is beëindigd en en verzoek ik u de subsidie aan mij uit te keren 4. Betaalgegevens!BAN nummer Bank identificatie code Ten name van 5. Ondertekening Ingevuld op: te De aanvrager: U kunt het ingevulde formulier Afgeven bii: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen Sturen naar: Gemeente Hoogeveen, t.a.v. mw. Z. van Kasteel, Postbus , 7900 PA Hoogeveen of mailen naar: z. van.kasteel@dewoldenhoogeveen.nl

18

19 <LOGO GEMEENTE> Declaratieformulier Verordening stimulering detailhandel Stadscentrum Hoogeveen VERPLAA TSINGSUBSIDIE - ONDERNEMERSDEEL 1. Persoonsgegevens Naam ondernemer Naam gemachtigde: Wonende (straat/nr.): Postcode: Plaats: 2. Alleen invullen indien anders dan vraag 1; Correspondentieadres Postcode: Plaats: 3. Declaratie VERPLAATSINGSUBSIDIE - ondernemersdeel Hierbij verklaar ik dat dat de onderneming gevestigd op Straat/nr.: Postcode: Plaats: per per is beëindigd en is verplaatst naar Straat/nr.: Postcode: Plaats: en verzoek ik u de subsidie aan mij uit te keren 4. Betaalgegevens IBAN nummer Bank identificatie code Ten name van

20 5. Ondertekening Ingevuld op: te De aanvrager: U kunt het ingevulde formulier Afgeven bii: Gemeente Hoogeveen, t.a. v. mw. Z. van Kasteel, Raadhuisplein 24 te Hoogeveen Sturen naar: Gemeente Hoogeveen, t.a. v. mw. Z. van Kasteel, Postbus , 7900 PA Hoogeveen of mailen naar: z. van.kasteel@dewoldenhoogeveen.nl

INVULINSTRUCTIE AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSSUBSIDIE

INVULINSTRUCTIE AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSSUBSIDIE INVULINSTRUCTIE AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSSUBSIDIE Vooraf Lees eerst de verordening. Parafering Elke bladzijde dient te worden ondertekend door alle ondertekenaars. Indien u voor nadere motivering

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018

AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 AANVRAAGFORMULIER VERPLAATSINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager (1):

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018

AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 AANVRAAGFORMULIER TRANSFORMATIESUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL VEENDAM 2018 ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager (1):

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER GEVELVERBETERINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL MUSSELKANAAL 2018

AANVRAAGFORMULIER GEVELVERBETERINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL MUSSELKANAAL 2018 AANVRAAGFORMULIER GEVELVERBETERINGSUBSIDIE SUBSIDIEREGELING STIMULERING DETAILHANDEL MUSSELKANAAL 2018 ATTENTIE: lees eerst de invulinstructie voor u start met invullen. 1. Persoonsgegevens Naam aanvrager

Nadere informatie

gelet op artikel 149 van de Gemeentewet, titel 4.2 (subsidies) van de Algemene wet bestuursrecht en de Algemene subsidieverordening Hoogeveen;

gelet op artikel 149 van de Gemeentewet, titel 4.2 (subsidies) van de Algemene wet bestuursrecht en de Algemene subsidieverordening Hoogeveen; Raadsbesluit Nummer.. Onderwerp Vaststellen Verordening stimulering detailhandel stadscentrum Hoogeveen 2017 (winkelgebied Hoogeveen) De raad van de gemeente Hoogeveen; Gelezen het voorstel van het college

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014. Dit formulier

Nadere informatie

Budget: Hiervoor is in de programmabegroting van 2018 een bedrag opgenomen van ,-.

Budget: Hiervoor is in de programmabegroting van 2018 een bedrag opgenomen van ,-. GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Venray Nr. 39867 26 februari 2018 Stimuleringsregeling Centrumvisie Venray Doel: Deze regeling heeft als doel het functioneren van het centrum van Venray

Nadere informatie

Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie.

Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. Dit formulier dient ervoor

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie. Dit formulier dient ervoor

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade 1. Gegevens van de aanvrager Naam en voorletters:.. Adres: Postcode en woonplaats:.. Telefoonnummer: Bent u: eigenaar huurder pachter anders, namelijk: 2.

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1

Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1 Stempel datum ontvangst Aanvraagformulier tegemoetkoming in de schade op grond van de Wet ruimtelijke ordening, art. 6.1 In te vullen door medewerker gemeente Eindhoven Dossiernummer Behandelaar De Wet

Nadere informatie

BEDRIJF. Verzoek om nadeelcompensatie

BEDRIJF. Verzoek om nadeelcompensatie BEDRIJF Verzoek om nadeelcompensatie Met dit aanvraagformulier kan een verzoek tot compensatie van nadeel op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie (AVN) worden gedaan. Deze verordening is

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding ProRail B.V. Verzoek om schadevergoeding Publiekscontacten Postbus 2038 3500 GA UTRECHT Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren

Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren Aanvraagformulier voor het verlenen van subsidie voor groene daken en muren In het kader van de subsidieregeling Groene daken en muren Het geheel ingevulde formulier, voorzien van alle benodigde bijlagen,

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding

Aanvraagformulier schadevergoeding Aanvraagformulier schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen voor een vergoeding van schade op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie Vlaardingen. Dit formulier

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Regeling nadeelcompensatieprovincie Limburg. Dit formulier is niet bedoeld voor

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE

Aanvraagformulier. t.a.v. Procescoördinator Postbus AA OOSTERWOLDE. t Oost LE OOSTERWOLDE Bijlage 3. Aanvraagformulier Aanvraagformulier Subsidieregeling Fonds Ooststellingwerf, pak je kans! 206 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gemeente Ooststellingwerf t.a.v. Procescoördinator Postbus

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer

Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aanvraagformulier voor: Lening Particuliere Woningverbetering gemeente Deventer Aangewezen gebied: Voorstad Oost in Deventer Op grond van de Verordening Particuliere Woningverbetering (PWV) en de uitvoeringsregels

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en

Nadere informatie

Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014.

Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014. PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding luchthavens van nationale betekenis als gevolg van het luchthavenbesluit genomen door de minister van Infrastructuur en Milieu. Met dit formulier kunt u een verzoek

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel met betrekking tot de behandeling en beoordeling van aanvragen

Nadere informatie

Verzoek om tegemoetkoming in planschade als bedoeld in artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro)

Verzoek om tegemoetkoming in planschade als bedoeld in artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening (Wro) Aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Valkenburg a/d Geul T.a.v. de afdeling Bouwen en Wonen Postbus 998 6300 AZ Valkenburg aan de Geul Verzoek om tegemoetkoming in planschade

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Aanvraagformulier schadevergoeding Centrumontwikkeling Zevenbergen Meldpunt Schade Particulier Verzoek om schadevergoeding in geval van nadeelcompensatie/ planschade Met dit aanvraagformulier kunt u een

Nadere informatie

BEDRIJF. Aanvraag om schadevergoeding

BEDRIJF. Aanvraag om schadevergoeding BEDRIJF Aanvraag om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel met betrekking tot de behandeling en beoordeling van aanvragen

Nadere informatie

Behalve bovenstaand artikel is er nog meer geregeld in de Wro en het bijbehorende Besluit ruimtelijke ordening. Hieronder volgt enige toelichting:

Behalve bovenstaand artikel is er nog meer geregeld in de Wro en het bijbehorende Besluit ruimtelijke ordening. Hieronder volgt enige toelichting: AANVRAAG TEGEMOETKOMING IN PLANSCHADE Toelichting De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel 6.1 aan dat in bepaalde gevallen een tegemoetkoming in schade gevraagd kan worden. Deze wet is op 1

Nadere informatie

PARTICULIER. Verzoek om nadeelcompensatie

PARTICULIER. Verzoek om nadeelcompensatie PARTICULIER Verzoek om nadeelcompensatie Met dit aanvraagformulier kan een verzoek tot compensatie van nadeel op grond van de Algemene Verordening Nadeelcompensatie (AVN) worden gedaan. Deze verordening

Nadere informatie

Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking

Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking Aanvraagformulier vergunning woonruimteonttrekking Als bedoeld in de Huisvestingsverordening Stadsregio Rotterdam 2006, en/of Huisvestingsverordening Aangewezen gebieden Rotterdam / Nadere regels kamerbewoning

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED

AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED AANVRAAGFORMULIER BIJDRAGE STIMULERINGSREGELING REEUWIJKSE PLASSENGEBIED AANVRAAG VOOR HET PROJECT Naam project (indien van toepassing)... Plaats van uitvoering (kaartje bijvoegen)... Kadastraal nummer...

Nadere informatie

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen

Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen Aanvraagformulier schadevergoeding Centrum Plan Zevenbergen Meldpunt Schade BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding in geval van nadeelcompensatie / planschade Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade

Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade 1. Algemene correspondentiegegevens aanvrager Naam en voorletters Email-adres dhr. mw. Indien van toepassing Naam & voorletters medeaanvrager : dhr. mw. Indien

Nadere informatie

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims.

Dit formulier is niet bedoeld voor het indienen van bouwschadeclaims. BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en

Nadere informatie

GEMEENTE MEIERIJSTAD

GEMEENTE MEIERIJSTAD GEMEENTE MEIERIJSTAD Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade (artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening) De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel 6.1 Wro aan dat een belanghebbende onder bepaalde

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Regeling nadeelcompensatie provincie Limburg dan wel de Regeling Nadeelcompensatie

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen

Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Aanvraagformulier Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen voor iedereen Bijlage als bedoeld in artikel 5, eerste lid, van de Tijdelijke subsidieregeling Europees jaar van gelijke kansen

Nadere informatie

Overgangsregeling Individueel Budget

Overgangsregeling Individueel Budget Overgangsregeling Individueel Budget PAGINA 1 van 8 Onderstaand aankruisen waar u dit formulier voor wilt gebruiken: Informatie aanvragen of een opleiding voor vergoeding in aanmerking komt; De opleidingskosten

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming in planschade De Centrale As

Aanvraagformulier Tegemoetkoming in planschade De Centrale As Aanvraagformulier Tegemoetkoming in planschade De Centrale As Aan het College van Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Projectbureau De Centrale As Postbus 213 9250 AE Burgum Met dit formulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Tegemoetkoming in planschade N381 Drachten Drentse grens

Aanvraagformulier Tegemoetkoming in planschade N381 Drachten Drentse grens Met dit formulier kunt u een verzoek om tegemoetkoming in planschade indienen op grond van de Wet ruimtelijke ordening. Het gaat om planschade die het gevolg is van het provinciaal inpassingsplan N381

Nadere informatie

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar

Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar Aanvraagformulier woningonttrekkingsvergunning gemeente Alkmaar 1. De vergunningaanvraag heeft betrekking op het gebouw/bouwwerk: Kadastrale ligging Bouwjaar: Specifieke locatie: Kadastrale gemeente: Sectie:

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.:

Aanvraagformulier. Postbus HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt KZ LEEUWARDEN. Tel. nr.: Bijlage III: aangepaste aanvraag- en invulformulieren voor kavelinrichtingswerkzaamheden van kavelruilen binnen de zgn. witte gebieden (excl. kavelruilen binnen Provinciale gebiedsontwikkelingsprojecten

Nadere informatie

Stimuleringsregeling akkerranden 2015

Stimuleringsregeling akkerranden 2015 Subsidieaanvraagforulier Stiuleringsregeling akkerranden 2015 A. ALGEMENE GEGEVENS Naa bedrijf Contactpersoon Geboortedatu Adres Postcode Woonplaats Postbus Postcode Plaats Telefoonnuer Mobiel nuer Faxnuer

Nadere informatie

Met dit. Dit formulier dient. vragen. Vergeet u niet het. formulier te. U kunt. Ruimte. Programmabureau. Postbus 24103

Met dit. Dit formulier dient. vragen. Vergeet u niet het. formulier te. U kunt. Ruimte. Programmabureau. Postbus 24103 Onderwerp Aanvraag om schadevergoeding - bedrijven Programmabureau Ruimte Griffioenlaan 2 3526 LA Utrecht Postbus 24103 3502 MC Utrecht T 088-7972900 www.rijkswaterstaat.nl Contactpersoon mr. Joost R.M.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en **

AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en ** AANVRAAGFORMULIER VASTSTELLING BUDGETSUBSIDIE ** alleen in te vullen bij een subsidie tussen de 2.000,- en 25.000** Om de ontvangen (meer)jarige subsidie vast te laten stellen, verzoeken wij u de gevraagde

Nadere informatie

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur

Subsidie voor de verplaatsing van glastuinbouwbedrijven gericht op de verbetering van de landbouwinfrastructuur Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 1 februari

Nadere informatie

BEDRIJF. Verzoek om schadevergoeding

BEDRIJF. Verzoek om schadevergoeding BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Regeling Nadeelcompensatie provincie Limburg. Dit

Nadere informatie

Aanvraag exploitatievergunning seksinrichting

Aanvraag exploitatievergunning seksinrichting Aanvraag exploitatievergunning seksinrichting Waarom dit formulier? Wilt u een seksinrichting exploiteren? Op basis van art. 3.4 van de Algemene Plaatselijke Verordening heeft u hiervoor een vergunning

Nadere informatie

Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne

Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne Vak bestemd voor de administratie Dossiernummer :. Aanvraagdatum :. Vergunningsdatum :. Aanvraag van subsidie premiestelsel kernwinkelgebied De Panne Belangrijke informatie voor de invuller Waarvoor dient

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven

Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven Verzoek om schadevergoeding/nadeelcompensatie Voor bedrijven Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Regeling Nadeelcompensatie

Nadere informatie

Met dit van de. Beleidsrege. voor de Rivier. Dit formulier dient. vragen. formulier te. Vergeet u niet het. U kunt. Ruimte.

Met dit van de. Beleidsrege. voor de Rivier. Dit formulier dient. vragen. formulier te. Vergeet u niet het. U kunt. Ruimte. Onderwerp Aanvraag om schadevergoeding - particulieren Programmabureau Ruimte Griffioenlaan 2 3526 LA Utrecht Postbus 24103 3502 MC Utrecht T 088-7972900 www.rijkswaterstaat.nl Contactpersoon mr. Joost

Nadere informatie

Tegemoetkoming in planschade 2014

Tegemoetkoming in planschade 2014 Tegemoetkoming in planschade 2014 Achtergrond informatie De Wet ruimtelijke ordening stelt in artikel 6.1 dat belanghebbenden die schade hebben geleden door een ruimtelijk besluit in aanmerking kunnen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: NOORDBEST 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt u een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014' Dit formulier

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 14 augustus 2018; Verordening verhuissubsidie winkelgebied Bodegraven-centrum 2019

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 14 augustus 2018; Verordening verhuissubsidie winkelgebied Bodegraven-centrum 2019 CVDR Officiële uitgave van Bodegraven-Reeuwijk. Nr. CVDR612803_1 1 april 2019 Verordening verhuissubsidie winkelgebied Bodegraven-centrum 2019 De raad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk; gelezen het voorstel

Nadere informatie

Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad.

Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad. Stimuleringsregeling Binnenstad Assen Vernieuwen, Versterken en Verkleuren naar een krachtige binnenstad. Het college van burgemeester en wethouders van Assen, overwegende dat: de in de binnenstadsvisie

Nadere informatie

Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN. t.a.v. Subsidiezaken Postbus HM LEEUWARDEN

Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN. t.a.v. Subsidiezaken Postbus HM LEEUWARDEN Aanvraagformulier SUBSIDIEREGELING AGRARISCHE BEDRIJFSVERPLAATSING FRYSLÂN Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Voor subsidievragen: Voor inhoudelijke vragen: Gedeputeerde Staten van de Provincie

Nadere informatie

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór

Belangrijk: vóór 01 oktober vóór Belangrijk: - Bij voorkeur digitaal aanvragen, bij uitzondering schriftelijk aanvragen. - Aanvraag uiterlijk vóór 01 oktober in het jaar voorafgaand aan het subsidiejaar. (ASV 2016 artikel 7) - Alleen

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Centrum Winschoten De provincie Groningen gaat samen met de gemeenten Delfzijl, Oldambt en De Marne werken aan het actieprogramma Werk, Energie en Leefbaarheid. Doel hiervan is om een extra impuls te geven

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade Artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening

Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade Artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening Aanvraagformulier tegemoetkoming planschade Artikel 6.1 Wet ruimtelijke ordening De Wet ruimtelijke ordening (Wro) geeft in artikel 6.1 aan dat een belanghebbende die schade heeft geleden onder bepaalde

Nadere informatie

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte

Aanvraag vergunning tot tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte Postadres: Postbus 35, 4530 AA TERNEUZEN Telefoon: 14 0115, fax 0115 618 429 Bezoekadres: Stadhuisplein 1, Terneuzen E-mail : gemeente@terneuzen.nl Internet: www.terneuzen.nl Aanvraag vergunning tot tijdelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Aanvraagformulier. t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. afdeling Subsidiezaken Postbus 00 8900 HM

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding

Verzoek om schadevergoeding BEDRIJF Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Regeling nadeelcompensatie provincie Limburg dan wel de Regeling Nadeelcompensatie

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 4 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Behorend bij artikel 2 van de Procedureverordening voor tegemoetkoming in planschade 2009.

Behorend bij artikel 2 van de Procedureverordening voor tegemoetkoming in planschade 2009. Aan burgemeester en wethouders van de gemeente Schijndel t.a.v. de afdeling Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Postbus 5 5480 AA Schijndel AANVRAAG TEGEMOETKOMING PLANSCHADE Behorend bij artikel

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE BURGERINITIATIEVEN

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE BURGERINITIATIEVEN subsidie burgerinitiatieven *2024* AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE BURGERINITIATIEVEN Hebt u vragen over dit formulier, of wilt u hulp bij het invullen ervan? Kijk dan op de website van de gemeente via www.weert.nl/burgerinitiatieven

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie Actieprogramma Binnenstad Oldenzaal

Aanvraagformulier subsidie Actieprogramma Binnenstad Oldenzaal Gegevens gemeente Datum ontvangst versie 27-09-2016 Verzendadres Gemeente Oldenzaal Postbus 354 7570 AJ Oldenzaal Tel. (0541) 58 81 11 info@oldenzaal.nl Aanvraagformulier subsidie Actieprogramma Binnenstad

Nadere informatie

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen overweegt dat;

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Emmen overweegt dat; Beleidsregel Binnenstadfonds gemeente Emmen Ingevolge de Algemene subsidieverordening gemeente Emmen 2018 Collegebesluit d.d. reg.nr. Publicatiedatum: Programma: Emmen Centrum Regeling: Algemene subsidieverordening

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie

Aanvraagformulier subsidie Aanvraagformulier subsidie Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschapsbeheer Fryslân 2016, Formulier schriftelijk retour sturen naar: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân t.a.v. Afdeling

Nadere informatie

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam.

1. Aanvrager. Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer. vestigingsnummer. statutaire naam. handelsnaam. 1. Aanvrager Rechtspersoon (bijvoorbeeld: vereniging of stichting) KvK-nummer vestigingsnummer statutaire naam handelsnaam adres Is de rechtspersoon BTW-plichtig? Ja, het nummer is nee 2. Contactpersoon

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSSUBSIDIE

AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSSUBSIDIE AANVRAAGFORMULIER STIMULERINGSSUBSIDIE Exploitatie van een nieuwe organisatie, organisatie van een nieuw evenement, organisatie van een jubileum evenement, promotie van een grootschalig evenement, samenwerkingsprojecten,

Nadere informatie

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle

Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle Aanvraag tegemoetkoming kosten kinderopvang gemeente Kapelle Waarom dit formulier? Met dit formulier kunt u bij de gemeente een tegemoetkoming aanvragen voor de kosten van kinderopvang. U komt alleen in

Nadere informatie

WIJZIGINGSFORMULIER LEIDINGGEVENDE WERKZAAM IN EEN COMMERCIËLE OF PARACOMMERCIËLE HORECA-INRICHTING (C1)

WIJZIGINGSFORMULIER LEIDINGGEVENDE WERKZAAM IN EEN COMMERCIËLE OF PARACOMMERCIËLE HORECA-INRICHTING (C1) WIJZIGINGSFORMULIER LEIDINGGEVENDE WERKZAAM IN EEN COMMERCIËLE OF PARACOMMERCIËLE HORECA-INRICHTING (C1) Postbus 4, 1180 BA Amstelveen Dit vult de gemeente in Met dit formulier kunt u nieuwe leidinggevende(n)

Nadere informatie

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN

Friese sporten. Tweebaksmarkt 52 8911 KZ LEEUWARDEN Aanvraagformulier 2016 Friese sporten Hoofdstuk 5, Paragraaf 5.2 Friese sporten Formulier sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten van de Provincie Fryslân Afdeling Subsidiezaken

Nadere informatie

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding

Koorbegeleiding. Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Aanvraagformulier Koorbegeleiding Hoofdstuk 3, paragraaf 3.2 Laagdrempelige culturele activiteiten, onderdeel Koorbegeleiding Formulier retour sturen naar: Bezoekadres: Contactgegevens: Gedeputeerde Staten

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs

INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning. MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs INSCHRIJFFORMULIER voor het huren van een woning MooiHuys Makelaars Taxateurs Registermakelaars & taxateurs T 0229-299 935 (6 dagen per week) info@mooihuys.nl.nl www.mooihuys.nl 1.a. 1.b. Persoonlijke

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT KLEINRIJK 1 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor Conceptaanvraag 1

Aanvraagformulier voor Conceptaanvraag 1 Aanvraagformulier voor Conceptaanvraag 1 Datum ontvangst gemeente: (in te vullen door de gemeente) Invullen in blokletters Raadhuisplein 3 Postbus 15 3330 AA Zwijndrecht T 14 078 (algemeen) F (078) 770

Nadere informatie

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland

Samenwerking voor innovaties op lokaal niveau Korte Voorzieningsketens Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel.

Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Aanvraagformulier voor subsidie Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere woningen Overijssel. Dit is het aanvraagformulier voor de subsidieregeling Proeftuin energieneutraal renoveren particuliere

Nadere informatie

Wet bodembescherming (Wbb)

Wet bodembescherming (Wbb) FORMULIER Melding Wet bodembescherming (Wbb) Bezoekadres Zuid-Hollandplein 1 2596 AW Den Haag Postadres Postbus 14060 2501 GB Den Haag E vergunningen@odh.nl I www.odh.nl Lees voor het invullen van dit

Nadere informatie

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân

Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Aanvraagformulier Stimulering projecten sociale huur Fryslân Subsidieregeling stimulering projecten sociale huur Fryslân Formulier retoursturen naar: Bezoekadres: Contactpersoon: Gedeputeerde Staten van

Nadere informatie

Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren

Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren Verzoek om schadevergoeding Voor particulieren Met dit aanvraagformulier kunt u een verzoek indienen tot een vergoeding van schade op grond van het gestelde in de Regeling Nadeelcompensatie Verkeer en

Nadere informatie

Aanvraag subsidie wijk in de steigers

Aanvraag subsidie wijk in de steigers Aanvraag subsidie wijk in de steigers Meer info Opsturen Persoonlijk afgeven tel.: 09 266 76 40 wonen@stad.gent t.a.v. Dienst Wonen Botermarkt 1 9000 Gent Woodrow Wilsonplein 1. 9000 Gent elke werkdag

Nadere informatie

U dient dit formulier tezamen met onderstaande bijlagen te mailen naar of op te sturen naar:

U dient dit formulier tezamen met onderstaande bijlagen te mailen naar of op te sturen naar: PARTICULIER Verzoek om schadevergoeding Met dit formulier kunt een verzoek om vergoeding van schade indienen op grond van de Beleidsregel nadeelcompensatie Infrastructuur en Milieu 2014 (Staatscourant

Nadere informatie

Telefoonnummer privé:

Telefoonnummer privé: Aanvraagformulier Algemene deel In te vullen door instellingen die een aanvraag indienen voor: Incidentele activiteitensubsidie. Iedere instelling die een aanvraag voor genoemde subsidie indient moet ZWEL

Nadere informatie

Formulier Bedrijf aan huis (let op dit betreft geen aanvraag om vergunning, zie hiervoor de bijlage)

Formulier Bedrijf aan huis (let op dit betreft geen aanvraag om vergunning, zie hiervoor de bijlage) Gemeente Hof van Twente Postbus 54 7470 AB GOOR tel.: 0547 85 85 85 info@hofvantwente.nl Formulier Bedrijf aan huis (let op dit betreft geen aanvraag om vergunning, zie hiervoor de bijlage) Raadpleeg voor

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN APPARTEMENT 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen

Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen Aanvraag van subsidie voor onderhoud en/of (her)aanleg van knotwilgen en veedrinkpoelen Deputatie van de Provincie Oost-Vlaanderen p/a Dienst Milieubeleidsplanning Gouvernementstraat 1 9000 GENT tel. 09

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg

Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg Aanvraagformulier Subsidieregeling Kwaliteitsimpuls Natuur en Landschap (SKNL), Provincie Limburg U kunt met dit aanvraagformulier in het kader van de SKNL subsidie aanvragen voor: - Functieverandering

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING

INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING INSCHRIJFFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN WONING 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Geboortedatum Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboorteplaats Geslacht man vrouw Nationaliteit

Nadere informatie

1. Gegevens aanvrager Naam en voorletters:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Telefoonnummer:...

1. Gegevens aanvrager Naam en voorletters:... Adres:... Postcode en woonplaats:... Telefoonnummer:... Aanvraagformulier tegemoetkoming in planschade (aanvraagformulier ex artikel 4.4 van de Algemene wet bestuursrecht) In de Wet ruimtelijke ordening (Wro) is geregeld dat burgers onder bepaalde voorwaarden

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3

INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 INSCHRIJFFORMULIER EN BIJLAGEN VOOR HET HUREN VAN EEN WONING IN HET PROJECT: Kleinrijk fase 3 1a. Persoonlijke gegevens aanvrager Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Postcode / woonplaats Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

Aanvraagformulier Subsidie Activiteiten gebiedsontwikkeling N381 Drachten Drentse grens

Aanvraagformulier Subsidie Activiteiten gebiedsontwikkeling N381 Drachten Drentse grens Met dit formulier vraagt u subsidie aan voor één of meerdere onderdelen, namelijk: 1) Erfbeplanting: het opstellen van een ontwerp voor erfbeplanting, en/of de aanschaf van plantmateriaal voor de uitvoering

Nadere informatie

niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst: par. ontvangst POP- of ILG-nummer Projectnaam:

niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst: par. ontvangst POP- of ILG-nummer Projectnaam: niet door aanvrager in te vullen Datum ontvangst: par. ontvangst POP- of ILG-nummer Projectnaam: Dit betreft een aanvraag voor: termijnbetaling subsidie/ aanvraag verlening voorschot (deel A, B, C en E

Nadere informatie

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt:

Aanvraagformulier. Formulier retour sturen naar het adres van de gemeente waar uw project plaatsvindt: Aanvraagformulier Subsidieregeling Iepen Mienskipsfûns Fryslân 06 Voor vragen, begeleiding en advies kun u contact opnemen met uw gemeente of met het projectbureau in uw regio. Het provinciale Iepen Mienskipsfûns

Nadere informatie

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland)

Niet-productieve investeringen water KRW/EVZ (Verordening POP3 subsidies provincie Gelderland) Let op: Deze PDF-versie van het aanvraagformulier geeft u inzicht in de gevraagde gegevens. U wordt verzocht voor de definitieve versie van uw aanvraag het online-formulier te gebruiken dat vanaf 15 augustus

Nadere informatie

Werk of studie in het buitenland Meesturen: kopieën van de arbeids- of studieovereenkomst waaruit de duur van de afwezigheid blijkt.

Werk of studie in het buitenland Meesturen: kopieën van de arbeids- of studieovereenkomst waaruit de duur van de afwezigheid blijkt. Uw adres (het adres waarvoor u huisbewaring aanvraagt) Adres Periode huisbewaring van tot en met Uw gegevens Correspondentieadres tijdens huisbewaring Telefoonnummer Mobiel nummer Gegevens medehuurder

Nadere informatie

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE

Aanvraagformulier 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1 ALGEMENE GEGEGEVENS VAN DE ORGANISATIE 1A Aanvragende organisatie (aanvrager) Postadres: Bezoekadres: Telefoon: Email: Website: (Rechts)vorm organisatie: Stichting / vereniging / projectgroep /..* ANBI

Nadere informatie