Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje"

Transcriptie

1 De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 5 oktober 2016 contactbrief nr /2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Een nieuwe editie van ons Lopend Vuurtje. We wensen je veel plezier toe met het lezen! Gefeliciteerd! De hartelijke felicitaties voor de jarigen in de komende periode. Een fijne verjaardag gewenst! Lieke Dierks, groep 3B 7 oktober Senna Soulhi, groep 3B 7 oktober Redouan Boutasghount, peutergr. 8 oktober Meysem Boukhzer, groep 8B 8 oktober Julia van Nispen, peutergroep 9 oktober Liam Dekkers, groep 3B 9 oktober Meike Janssen, groep 5B 9 oktober Kaylee Krom, groep 3B 9 oktober Yannick Broekhuijzen, peutergroep 10 oktober Finn Boelhouwers, groep 7B 12 oktober JUF VERA 13 oktober JUF FREDERIKE 14 oktober Dishana Sinnarajah, groep 6A 14 oktober JUF DANIËLLE 15 oktober Dayvano van Pelt, groep 6A 15 oktober JUF ROWENA 16 oktober Duije Knappers, groep 8A 16 oktober Mohammed Achatibi, groep 3B 17 oktober Dina Azzouz, groep 8A 17 oktober Redwan Elazzouzi, groep 4B 18 oktober Mariam Sangare, groep 2C 18 oktober Zora Linde de Valck, groep 6A 18 oktober Aan alle kleuterouders, Op woensdagavond 19 oktober willen wij het speelgoed van de kleuters schoonmaken!!! We beginnen om uur en willen graag om uur klaar zijn. Alle kinderen spelen met het speelgoed, dus we stellen het op prijs als ook alle ouders even komen helpen vele handen maken licht werk Graag even opgeven bij de leerkracht van uw kind De Kroevendonk is ook te vinden op Facebook! endonk.roosendaal/

2 Hulp voor de luizencontrole Het team ouders wat na elke vakantie zorgt voor de luizencontrole kan op dit moment het werk niet aan omdat er te weinig ouders zijn om te helpen. Deze week wordt aan de kinderen een brief meegegeven met een extra dringende oproep. We hopen dat we uit elke groep 2 ouders hebben die willen helpen. Zo hoeft alleen de eigen groep gecontroleerd te worden en is het niet veel werk. Opgeven kan bij meneer Teun (tdekker@kroevendonk.nl) Onze medezeggenschapsraad bestaat uit 3 personeelsleden en 3 ouders. Zij overleggen geregeld met het bestuur over allerlei beleidszaken van de school. Aan het eind van vorig schooljaar ontstond er een vacature bij de oudergeleding. Na een oproep in het Lopend Vuurtje meldde Robin Leus zich als nieuwe kandidaat voor de mr en we zijn dan ook blij dat hij vanaf dit schooljaar de ouders wil vertegenwoordigen tijdens de besprekingen. Hij stelt zich even kort voor: Ik ben Robin Leus, 44 jaar, woonachtig in Nispen en getrouwd met Sandra. Ons gezin bestaat uit 4 kinderen in de leeftijd van 8 (Chen), 11 (Quinten), 17 (Rebecca) en 27 (Robin). Quinten en Chen zitten beiden op De Kroevendonk. De oudste woont samen met zijn vriendin Miranda en onze 2 kleinkinderen Levi (4 jaar) en Ravi (3 maanden). Ik werk als registeraccountant bij Verstegen accountants en adviseurs in Dordrecht. Als accountant controleer en adviseer ik vele not-profitinstellingen (voornamelijk actief in de zorgsector). Als ouder van 2 kinderen op De Kroevendonk wil ik graag mijn kennis en kunde aanwenden om een bijdrage te leveren aan de dagelijkse gang van zaken en de verdere ontwikkeling van De Kroevendonk. Hoewel ik met een katholieke geloofsovertuiging ben opgevoed, laat ik me momenteel niet leiden door een geloofsovertuiging. Als ouder maar ook MR-lid respecteer ik de protestantschristelijke overtuiging van De Kroevendonk, en zal deze zeker betrekken in mijn functioneren als MR-lid. Overigens kom ik dagelijks via mijn werk in aanraking met vele verschillende geloofsovertuigingen en identiteiten bij zorginstellingen. Het staat buiten kijf dat respect voor hun geloof, keuzes en identiteit centraal staat bij mijn handelen. Kinderboekenweek peutergroep In de Kinderboekenweek mogen op maandag 10 oktober, dinsdag 11 oktober en woensdag 12 oktober alle opa's en oma's van de peuters gezellig meekomen naar de peutergroep. De opa's en oma's zijn dan van 8.45 uur uur of van uur uur aanwezig op de peutergroep. Samen gaan we van alles doen rond het thema van de Kinderboekenweek "Voor altijd jong!" We hopen op veel opa's en oma's! Informatie via juf Elna (ewattel@kroevendonk.nl) of juf Helene (hnoordhuizen@kroevendonk.nl).

3 Bijzondere film In het vorige Lopend Vuurtje vertelden we over de bijzondere onderwijsfilm die onder andere op onze school is gemaakt. Het filmmateriaal wordt landelijk gebruikt om scholen, lerarenopleidingen, oudergroepen enz. te ondersteunen bij de overgang van basisonderwijs naar voortgezet onderwijs als het gaat om leerlingen met een beperking. Het materiaal wordt hiervoor gratis via internet ter beschikking gesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan op Begeleiding kinderen met een ontwikkelingsvoorsprong Op De Kroevendonk kennen we een uitgebreide zorgstructuur. In een aantal edities van het Lopend Vuurtje brengen we steeds een onderwerp kort voor het voetlicht. Deze keer de begeleiding in de kangoeroeklas. De groep kinderen van de kangoeroeklas komt elke week op dinsdagmorgen onder begeleiding van juf Debby bij elkaar in de ouderkamer. In alle klassen wordt er op verschillende manieren aandacht gegeven aan kinderen die meer aan kunnen dan het zogenaamde gemiddelde. Ook kennen we al een aantal jaren de lessen Spaans onder leiding van taalpraktijk BBabble voor kinderen die extra uitdaging op het gebied van taal kunnen gebruiken. Naast deze begeleiding is er nog een kleine groep kinderen die zo begaafd / hoogbegaafd is dat zij in de kangoeroeklas een extra intellectuele stimulans krijgen en tegelijkertijd in deze groep in contact kunnen komen met gelijkgestemde medeleerlingen. Dit is van belang voor het sociale en pedagogische aspect. In de kangoeroeklas wordt projectmatig gewerkt en er zitten kinderen uit verschillende groepen samen. Kinderen worden uitgedaagd iets nieuws te leren en ook door te zetten als het wat moeilijker is. Deze kinderen kunnen hier nieuwe oplossingsmethoden ontdekken en verschillende leerstrategieën toepassen en versterken. Kinderen in deze klas maken al (langer) gebruik van het gedifferentieerde aanbod in de eigen groep. Na overleg met betrokkenen (leerkrachten, intern begeleider, juf Debby, ouders en het kind zelf) en het vermoeden van hoogbegaafdheid of de diagnose hoogbegaafdheid, kan een leerling in aanmerking komen voor een plaats in de kangoeroeklas. Tijdens de begeleiding zijn er verschillende evaluatiemomenten waarop met de betrokkenen wordt gekeken of de kangoeroeklas nog de juiste plek is. Voor meer informatie kunt u terecht bij juf Debby: dhuibregtse@kroevendonk.nl.

4 Mededelingen vanuit de ouderraad: Vandaag is de Kinderboekenweek van start gegaan. De klasse-ouders hebben vandaag in iedere klas een mooi boekenpakket afgeleverd. Het lerarenteam en de OR zijn blij met de aangeboden hulp via de ouderhulpboekjes. Hartelijk dank! Wanneer u wilt kunt u zich nog steeds opgeven voor de diverse activiteiten. Alle hulp is welkom. De voorbereidingen voor de gezellige decembermaand zijn inmiddels in volle gang. Alle kinderen en leerkrachten zijn enorm blij met de boeken die we kregen van onze ouderraad! BEDANKT! Leerlingenzorg Volgende week wordt er gestart met de groepsbesprekingen. Alle kinderen van de groep worden dan kort besproken in een overleg tussen de leerkracht en de intern begeleider. Hierbij staan de genoemde aandachtspunten/doelen die tijdens het startgesprek door de leerling of ouders genoemd zijn centraal en bespreken we ook de doelen die zijn opgesteld door de leerkracht. Ook in de leerlingenzorg vinden we het belangrijk dat er aandacht is voor alle kinderen en niet alleen voor kinderen die extra zorg/begeleiding nodig hebben. Het is fijn om te weten hoe het met alle kinderen gaat en successen en zorg met elkaar te delen. Uiteraard hebben we uw hulp hier ook bij nodig! Als er bijzonderheden zijn, op school of in de thuissituatie, dan vinden we het fijn dat u dit deelt met de leerkracht. Waar mogelijk kunnen we hierop inspelen, al is het alleen al door uw kind een extra aai over z n bol te geven. Daarnaast vinden we het fijn om op de hoogte te zijn van eventuele externe zorg (begeleiding en onderzoek). Ook hierbij is het goed om informatie te delen en waar mogelijk zorg op elkaar af te stemmen. Samen willen we immers het beste voor uw kind! MEDIATHEEK Zoals bekend hebben we op De Kroevendonk een prachtige mediatheek. De mediatheekouders zijn op zoek naar extra mensen die willen helpen. Je bent dan 1x in de 2 á 3 weken aan de beurt. Informatie en opgeven via Miranda Boelhouwers (aj.boelhouwers@kpnmail.nl).

5 Ook dit schooljaar staat in de activiteitenagenda verschillende keren de inloop voor ouders genoemd. Tijdens deze inloop zijn alle ouders van harte welkom in de ouderkamer van de school. Hier staat de koffie en thee klaar. In de ouderkamer kan dan met elkaar en met meneer Teun over allerlei zaken rond De Kroevendonk en over het onderwijs worden gesproken. Misschien heeft u wel ideeën en tips waar wij als school ons voordeel mee kunnen doen. De eerste keer is aanstaande vrijdag van uur. Van harte welkom! Scholenmarkt voor groep 8 Op zondag 11 september werd Tijn geboren. Tijn is de zoon van juf Vera en haar man Bart. Het gaat goed met ze! De hartelijke felicitaties natuurlijk voor het gezin van de juf en speciaal voor grote zus Evi! In de activiteitenagenda stond genoemd dat de scholenmarkt voor de groepen 8 wordt gehouden op 15 november. Het voortgezet onderwijs heeft deze avond echter verplaatst naar dinsdag 1 november aanstaande. De kinderen in de groepen 8 hebben hiervoor al een brief met opgavestrookje meegekregen. Tijdens de scholenmarkt, die voor onze school wordt gehouden op het Gertrudiscollege, krijgen ouders van de leerlingen uit groep 8 allerlei informatie gegeven door het voortgezet onderwijs over het voortgezet onderwijs. Vergeet niet het opgavestrookje tijdig in te leveren bij de groepsleerkracht van groep 8. Reclame in ons voordeel.. spaaractie voor scholen bij de Jumbo Tot en met 11 oktober kunt u nog bij de Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen op onze pleinen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. 7 oktober Inloop voor ouders 17 oktober Start verkeersweek 20 oktober Kabouterpad

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 30 september 2015 contactbrief nr. 3 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het is weer tijd voor een Lopend Vuurtje. Deze keer mailen we naar

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 7 september 2016 contactbrief nr. 1 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer

Nadere informatie

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 23 november 2016 contactbrief nr. 6 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De eerste herfststorm is langs en over getrokken. Bij de herfst hoort

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 19 oktober 2016 contactbrief nr. 4 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De eerste periode van dit schooljaar zit er bijna op. Volgende week

Nadere informatie

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 16 september 2015 contactbrief nr. 2 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zitten inmiddels al weer 2,5 week op school sinds de zomervakantie

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 11 mei 2016 contactbrief nr. 17 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn begonnen aan de laatste periode van het schooljaar. De meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 21 maart 2018 contactbrief nr. 15 2017/2018 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Weer een nieuw Lopend Vuurtje met Kroevendonknieuws. We wensen iedereen

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Startgesprekken. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Startgesprekken. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 13 september 2017 contactbrief nr. 2 2017/2018 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Een nieuw Lopend Vuurtje met Kroevendonknieuws. We zijn inmiddels

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 2 september 2015 contactbrief nr. 1 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De zomervakantie is voorbij en ook het Lopend Vuurtje is er weer.

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september

nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 activiteiten in september nieuwsbrief van OBS De Zevenhoeven 1 september 2016 Welkom in schooljaar 2016-2017 Wij heten alle leerlingen en hun ouders van harte welkom in het nieuwe schooljaar. Inmiddels zit de eerste schoolweek

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 13-10-2017 Inhoud Inhoud... 1 Kinderboekenweek voorleeswedstrijd... 2 En ze leefden nog lang en..... 3 Kanjertraining in groep 1/2 B... 4 Groep

Nadere informatie

Formulieren, kopietjes of pasjes inleveren bij de eigen groepsleerkracht. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking.

Formulieren, kopietjes of pasjes inleveren bij de eigen groepsleerkracht. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking. De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 27 augustus 2014 contactbrief nr. 1 2014/2015 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De zomervakantie is achter de rug en de scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik!

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Kinderboekenweek: Bibbers in je buik! Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 18 september 2017 Jaargang 24 nr. 3 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

Verlof juf Frederike. Het Lopend Vuurtje

Verlof juf Frederike. Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 14 oktober 2015 contactbrief nr. 4 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Hier is het laatste Lopend Vuurtje voor de herfstvakantie. Opnieuw

Nadere informatie

Augustus /2017 WEEK 32 WEEK 33 MA DI WO DO VR ZA DO VR ZA ACTIVITEITENAGENDA. Zomervakantie. Zomervakantie Zomervakantie.

Augustus /2017 WEEK 32 WEEK 33 MA DI WO DO VR ZA DO VR ZA ACTIVITEITENAGENDA. Zomervakantie. Zomervakantie Zomervakantie. Augustus 2016 WEEK 32 08 09 10 11 12 13 14 WEEK 33 Juf Nienke R. is jarig 15 16 17 18 19 20 21 Augustus/September 2016 WEEK 34 Meneer Jan is jarig 22 23 24 25 26 27 28 WEEK 35 29 30 31 01 02 03 04 www.kroevendonk.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen.

MR nieuws. Onlangs zijn er verkiezingen geweest voor de oudergeleding van de MR. Er zijn 70 stemmen binnengekomen. J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 3 2 8 s e p t e m b e r 2 0 1 7 Landelijke onderwijsstaking donderdag 5 oktober U heeft inmiddels een brief gekregen van het College van Bestuur van Conexus over de staking

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Feest meneer Jan. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Feest meneer Jan. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 22 augustus 2018 contactbrief nr. 1 2018/2019 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn weer begonnen met een nieuw schooljaar en ook het Lopend

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr schooljaar 16-17 nieuwsbrief nr. 2 Kanjerweek. Wat een vrolijke gezichten zagen we maandagmorgen. De rode loper lag bij de hoofdingang en iedereen liep onder een mooie ereboog door de school in. De kanjerweek

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 3 Kamp Op dit moment is groep 8 op kamp in Delft. Het is heel gezellig met elkaar. Een hartelijke groet van ons allemaal! Agenda zaterdag 24 september juf Rosanne

Nadere informatie

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal.

Op 21 juni a.s. vieren de kleuterjuffen gezamenlijk hun verjaardag. We gaan naar speeltuin De Kade te Roosendaal. Verjaardagen kleuterjuffen... 1 Heling fietsen... 2 Verjaardagen kleuterjuffen... 3 Onderzoeken GGD... 3 Schoolfotograaf... 4 De MR is op zoek naar u!..... 4 Nieuws vanuit de peutergroep... 7 De agenda

Nadere informatie

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017

info Bent u ontevreden? Vertel het ons! Bent u tevreden? Vertel het een ander! Kalender: Woordje vooraf Juni 2017 Schoolkrant OBS De Springplank Jaargang 3 Editie 6 Juni 2017 info Kalender: Maandag 3 juli Nieuwe kinderen uit groep 1 komen kennismaken. Dinsdag 4 juli 15.30 uur In het lokaal van groep 5-6 kunnen ouders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR

NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR NIEUWSFLITS 20 SCHOOLJAAR 2018-201 DE WEEK NA DE VOORJAARSVAKANTIE KALENDER De week van 25 t/m 1 maart Maandag 25 februari Klassenschoonmaak avond groep 1 en 2 Dinsdag 26 februari Annet afwezig i.v.m.

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 11 september 2017 Jaargang 24 nr. 2 IN DIT NUMMER 1.

Nadere informatie

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad

OV- vergadering: uur. Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito - eindtoets groep uur; 4e bijeenkomst kinderraad 14 april 2017 - nummer 15 Agenda Maandag 15 april 2e Paasdag; Vrij! Dinsdag 18 april Cito - eindtoets groep 8 MR- vergadering: 20.00 uur Dinsdag 19 april Cito - eindtoets groep 8 Donderdag 20 april Cito

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje OPVOEDSPREEKUUR

Het Lopend Vuurtje OPVOEDSPREEKUUR De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 20 april 2016 contactbrief nr. 16 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het is bijna meivakantie. Twee weken om iets anders te doen. Eerst

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Prijsuitreiking door de ouderraad: Nieuws van en voor de peuters: Het Lopend Vuurtje

Prijsuitreiking door de ouderraad: Nieuws van en voor de peuters: Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 5 oktober 2011 kontaktbrief nr. 5 2011/2012 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Op de dag van de leraar een nieuwe (volle) editie van ons Lopend Vuurtje.

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief September 2015 Inspectiebezoek Maandag 24 augustus was de inspecteur van het onderwijs op bezoek bij De Vuurvogel. Hij heeft lessen bezocht, gesproken met het team, ouders en kinderen en daarnaast allerlei zaken bekeken.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19

Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Nieuwsbrief Dinsdag 31 januari 2017 Nr. 19 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 1 februari Sleuteltheater Vrijdag 3 februari Groepen 1/2 vrij Dinsdag 7 februari 14.30

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018

Nieuwsbrief. Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 Nummer 9 28 e jaargang 9 tot 16 november 2018 11 november Sint Maarten 12 november Beverwedstrijd 13 november Voorstelling groep 1 14 november Start schoolfruit 14 november OR vergadering 15 november Voorlichtingsavond

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu Voorwoord De bladeren beginnen te vallen en we nemen

Nadere informatie

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee Vrijdagsbrief 1319 www.clarafabriciusschool.nl 2 september 2016 12 september Informatieavond! 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest (Hulp gevraagd!) Nieuw schooljaar Deze week zijn alle kinderen

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief is met medewerking van groep 1/2A NIEUWS. Beste ouders

Deze nieuwsbrief is met medewerking van groep 1/2A NIEUWS. Beste ouders N I E U W S B R I E F Graafseweg 52, 5213 AL s-hertogenbosch Jaargang 16, nummer 3, 10 oktober 2014 NIEUWS Beste ouders De herfstvakantie is in zicht. De zon heeft ons de afgelopen weken aangenaam verrast,

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer:

Nieuwsbrief. In dit nummer: JAARGANG 2016/2017 NUMMER 5 Nieuwsbrief In dit nummer: 1. (Her)opening van De Klimpaal 2. Ballonnenwedstrijd opening 3. Even voorstellen 4. Sparen voor schoolpunten bij de Jumbo 5. Afvalberg 6. Mad Science

Nadere informatie

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016

VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr , 21 september 2016 VISSERSPRAAT 29e jaargang, nr. 1617-03, 21 september 2016 AGENDA SEPTEMBER di 27-09 Screening logopedie groep 2 woe 28-09 Klankbordavond do 29-09 Screening logopedie groep 2 vrij 30-09 Run voor Hidde OKTOBER

Nadere informatie

Fijn we kunnen weer naar school!

Fijn we kunnen weer naar school! Fijn we kunnen weer naar school! Na twee weken vakantie gingen de schooldeuren vanmorgen weer op de vertrouwde tijd open. Omdat het nog erg donker is, hoorde ik alleen de stemmen van de kinderen die zich

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Een goed begin is het halve werk

Een goed begin is het halve werk Nr. 2 schooljaar 2015-2016 Aanpassing Cito-scores op rapporten Schoolfotograaf Hulpouders gezocht voor de creatieve middag Informatieavond groep 1/2 en groep 2/3 Een goed begin is het halve werk De eerste

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

WEEK 35 1 september 2016

WEEK 35 1 september 2016 WEEK 35 1 september 2016 OVERLIJDEN MOEDER JOKELIEN Na twee weken intensieve zorg is in de nacht van zondag op maandag de moeder van Jokelien overleden. Vrijdagmiddag zal de uitvaartdienst zijn. Een aantal

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

jaargang nummer 1 30 augustus 2017

jaargang nummer 1 30 augustus 2017 jaargang 2017-2018 nummer 1 30 augustus 2017 Belangrijke data 04/09 t/m 08/09 hoofdluiscontrole 05/09 19.30 uur OR vergadering 05/09 19.30 uur MR vergadering 18/09 19.00 uur infoavond groepen 1/2, 4, 5

Nadere informatie

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11

Niet vergeten. Vanuit de directie: Afscheid groep 8. Tot slot. 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 12 juli 2017, jaargang 7 nummer 11 Niet vergeten woensdag 12 juli Musical groep 8 (let op: i.p.v. dinsdag 11 juli) woensdag 12 juli Dassenbur(i)cht 11 donderdag 13 juli Doorschuifmiddag vrijdag 14 juli

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018

WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 WEEKBRIEF 26 JANUARI 2018 Geachte ouders. De eerste weekbrief is goed ontvangen. Een aantal ouders liet weten dat zij blij zijn met deze wijze van informatievoorziening. We gaan er dus mee door. Tijdens

Nadere informatie

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden

Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag Aanmelden Jaargang 15, nummer 23 Vrijdag 04-03-2016 Aanmelden De laatste weken komen al veel nieuwe ouders voor een kennismakingsgesprek op school. Donderdagochtend 10 maart openen we de deuren extra voor deze belangstellenden

Nadere informatie

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA

Nieuwsbrief VOORWOORD AGENDA Nieuwsbrief VOORWOORD Beste ouders/verzorgers en kinderen van de Kennedyschool, Wat is het schooljaar snel gegaan. Heel de school is die laatste dagen aan het schoonmaken, opruimen, leuke dingen doen en

Nadere informatie

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor

Datum Activiteit Waar Tijdstip 13 september Lesvrije dag voor VOORAF De eerste week van het nieuwe schooljaar zit er alweer op! Na een heerlijke vakantie is het altijd even wennen. Voor de meeste kinderen is het een beetje spannend: een nieuwe juf of meneer, andere

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015

KlimtorenNieuws. Terugblik kermis. Nr. 03 23-09-2015 KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 03 23-09-2015 Terugblik kermis Terugblik kermis Schoolfotgraaf Hoofdluis

Nadere informatie

okt Geachte ouders,

okt Geachte ouders, okt. 2016 www.finnjol.nl Geachte ouders, Enkele mededelingen: 1. Team: Uit de sollicitatieprocedure voor groep 5/6 en 7/8 is helaas nog geen geschikte kandidaat naar voren gekomen. Wij zoeken samen met

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 4 3 oktober 2017 NIEUWSBRIEF nr. 4 3 oktober 2017 In deze nieuwsbrief: Staking = school gesloten Cadeaukeuze en oproep inpakouders Start kinderboekenweek en boekenruilmarkt Keuze goed doel Opbrengst Het Vergeten Kind Gevraagd:

Nadere informatie

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk

Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Jaarplan medezeggenschapsraad (MR) Protestants Christelijke Basisschool De Kroevendonk Schooljaar 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Waarom een jaarplan? 3 2. Rol en werkwijze van de MR 3 3.

Nadere informatie

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17

EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 3 juni 2016 nr. 17 Inhoud Schooltijden 2016-2017... 1 Uitnodiging Thema-avond MR... 2 Schoolreis... 3 Jumboactie Sparen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam

Lover Express juni. Nieuws van het managementteam Lover Express juni 3 juni Afsluiting Harmonie in de Klepel 6 juni Loverdag schoolreis 10 juni 2 e pinksterdag 11 juni Groep 1-2 huttenbouwen bij Lambertus 13 juni Groep 8 IVN 17 juni Groep 3-4 en 5 naar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL:

NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: Hegedyk 44 DATUM: GV Luxwoude MAIL: NIEUWSBRIEF VAN OBS DE HOEKSTIEN NUMMER: 4 2018-2019 Hegedyk 44 DATUM: 12-10-2018 8405 GV Luxwoude MAIL: directeur@hoekstien.nl Tel: 0513-529555 WEBSITE: www.hoekstien.nl Agenda Maandag 15 oktober Nascholing

Nadere informatie

29 januari 2015, 20ste jaargang

29 januari 2015, 20ste jaargang 7 29 januari 2015, 20ste jaargang Maandag en woensdag fruitdag! Do. 29 jan. 20.00 OR vergadering Woe. 4 feb. Afsluiting Poëzieweek Do. 5 feb. Studiedag groep 1-2, leerlingen lesvrij 20.00 MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

7 oktober 2016 nummer 3

7 oktober 2016 nummer 3 7 oktober 2016 nummer 3 AGENDA vrij 14 okt. voorleeswedstrijd groep 7 en 8 ma 17 okt. juf Nellie vrij ma 17 okt. juf Tamara studieverlof, juf Linda groep 8 di 18 okt. ouderraad vergadering vrij 21 okt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr mei 2018

Nieuwsbrief nr mei 2018 Nieuwsbrief nr. 17 17 mei 2018 Kalender Vr 18-5 Verkeersexamen groepen 8 Ma 21-5 2 e Pinksterdag; vrije dag Di 29-5 Avond-4-daagse Wo 30-5 Avond-4-daagse Do 31-5 Avond-4-daagse Volgende nieuwsbrief Besluit

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie