Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje"

Transcriptie

1 De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 7 september 2016 contactbrief nr /2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat er ook weer geregeld een Lopend Vuurtje verschijnt. Het Lopend Vuurtje wordt altijd digitaal verspreid en in de folderkast staan ook een aantal exemplaren die u mee kunt nemen. Deze eerste editie wordt ook op papier meegegeven zodat u kunt controleren of u hem ook digitaal heeft ontvangen. Als dit niet is gebeurd dan graag uw juiste mailadres doorgeven aan juf Ellen van de administratie (egeerts@kroevendonk.nl). We wensen iedereen een heel mooi schooljaar toe en veel leesplezier met ons Lopend Vuurtje. Gefeliciteerd! De hartelijke felicitaties voor de jarigen in de komende periode. Een fijne verjaardag gewenst! Marwan Didi, groep 7B 8 september Amir Ibrahim, groep 3A 8 september Amir Bouallouch, peutergroep 9 september Aya Bouallouch, peutergroep 9 september Ibrahim Sangare, groep 7A 10 september Milton Antonio, groep 3B 13 september Indy Mathijsen, groep 5B 13 september Kyra van Croonenburg, groep 6A 14 september Angelica Harders, groep 7A 14 september Bryan Kowalski, peutergroep 16 september Yassir Boutasghount, peutergroep 17 september JUF MARIA 17 september Kiêu Ân Pham, groep 6A 18 september Feline Vriends, peutergroep 20 september Sumaya Noor, groep 8A 20 september Een heel hartelijk welkom aan alle nieuwe Kroevendonkers. Alle namen etc. staan al in de activiteitenagenda. Alleen Nuwayla Taheri staat nog niet genoemd. Zij zit in groep 1A bij juf Petra en juf Liesbeth. Tot en met vrijdag liggen er op de tafels in de hal allerlei gevonden voorwerpen. Kijk goed of er nog iets bij ligt wat je was kwijtgeraakt of vergeten mee te nemen. Vrijdagmiddag na schooltijd wordt alles weggedaan! Startviering Zien is kijken met je hart Afgelopen maandag hielden we onze startviering in de Levensschool. Het was een mooie gezamenlijke start van het schooljaar. Foto s zijn te bekijken via:

2 Mediatheek In de activiteitenagenda staan verkeerde dagen voor de mediatheek genoemd. Als de mediatheek weer open gaat is dit in principe op de dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend. Administratie Voor allerlei administratieve zaken kunt u natuurlijk altijd terecht bij juf Ellen. Het is ook mogelijk haar te mailen. Gebruik dan egeerts@kroevendonk.nl want in de activiteitenagenda staat een verkeerd mailadres genoemd. Misschien heb je meneer Hans de afgelopen dagen druk bezig gezien met mooie blauwe notebooks. Hij is deze allemaal aan het installeren voor gebruik in de klassen. In de klassen kunnen we namelijk gebruik gaan maken van notebooks. Alle kinderen die gaan werken met een notebook krijgen van school eenmalig aan het begin van het schooljaar oordopjes om te gebruiken. Soms moet je deze gebruiken omdat het anders in de klassen wel een erg groot kabaal wordt met al die computergeluiden Wees zuinig op je eigen oordopjes, want als je nieuwe nodig hebt kosten deze 2,00. Met de komst van de notebooks is ook het computerlokaal overbodig geworden. Deze ruimte wordt nu gebruikt als uitvalsbasis voor stichting Wij Samen. Inloop en ophalen Op De Kroevendonk kennen we een zogenaamde inloop. Dit betekent dat alle leerlingen 10 minuten voor aanvang van de lessen, dus om 8.35 uur al naar binnen mogen. Het is dan de bedoeling om rechtstreeks naar de juiste klas te gaan. Om 8.45 uur gaat de bel en beginnen de lessen. Een dringend verzoek aan alle ouders om dan ook daadwerkelijk naar huis te gaan! Onze lestijd is kostbaar. Aan het eind van de dag komen de kinderen zelf of onder begeleiding van de leerkracht naar buiten. Het is niet de bedoeling om voor de bel gaat in de gang op uw kind(eren) te wachten. Dit is alleen mogelijk als het hard regent. Natuurlijk kunt u nadat de bel is gegaan altijd even naar binnen lopen als u bijvoorbeeld de leerkracht wilt spreken of een afspraak wilt maken. De Kroevendonk is ook te vinden op facebook:

3 Met ingang van dit schooljaar lopen er 3 nieuwe juffen door de school. Ze stellen zichzelf even kort voor en natuurlijk vinden we het geweldig dat zij (tijdelijk) bij ons op De Kroevendonk komen werken! Juf Mathitja: Mijn naam is Mathitja den Toom. Met veel nieuwsgierigheid en zin ga ik dit jaar werken op de Kroevendonk in groep 7A en ook op de vrijdag als onderwijsassistent. Mijn man heet Niels en samen hebben we een klein meisje, Zita. Als ik vrij ben, bezoek ik graag mijn vrienden en familie, luister veel muziek en vind lekker eten erg fijn. In de klas word ik blij als we hard werken in een positieve en gezellige sfeer. Daarnaast wil ik graag dat ieder kind een plek krijgt waarin het zich begrepen en gezien voelt. Ik zie ernaar uit om u en jullie te ontmoeten! Juf Carlijn: Hoi allemaal! Ik ben juf Carlijn en kom komend schooljaar verschillende klassen ondersteunen bij de lessen en activiteiten op maandag en dinsdag. Ik ben 29 jaar en woon met mijn vriend en twee kinderen in Breda. Naast het werken op de Kroevendonk als onderwijsassistent zit ik in het laatste jaar van de Pabo en hoop ik dus komend jaar af te studeren. Ik heb er enorm veel zin in en verwacht dat het een heel leuk schooljaar gaat worden! Juf Daniëlle: Mijn naam is Daniëlle van den Bogart, 28 jaar oud. Geboren in Roosendaal, maar woon tegenwoordig in Etten-Leur. Om te ontspannen dans ik ontzettend graag. Dansen in de klas komt dan ook wel eens voor! Ik ben gevraagd om juf Joyce te vervangen. Ik ben erg dankbaar voor deze kans. Het leuke is dat ik vorig jaar groep 3 heb gedaan en eigenlijk nu mee over ben naar groep 4. Ik kijk er naar uit om met de kinderen te werken. Mocht u vragen hebben, loop gerust binnen! Verschoning. Soms gebeurt het ook in groep 3 wel eens dat een kind een ongelukje heeft en er verschoning nodig is. Wij hebben op school verschoningskleren liggen, maar op dit moment kunnen we nog onderbroeken en lange broeken voor de groepen 3 gebruiken. Wilt u als u iets voor ons heeft dit geven aan juf Astrid of juf Zwaan? Rayan uit groep 5A en Nurjenna uit groep 1B hebben in de zomervakantie een zusje gekregen. Van harte gefeliciteerd! Gebruik fietsenstalling De fietsenstalling aan de lange zijde van het plein is bedoeld voor de kinderen van de groepen 8. Bij het kleuterplein is er een fietsenstalling voor de kleuters en de grote fietsenstalling is bedoeld voor de overige fietsen. Let er wel op dat fietsen netjes in het rek worden gezet en dus niet bijvoorbeeld voor de brandtrap! Deze moet natuurlijk vrij blijven. Ook stepjes moeten in de fietsenstalling worden gezet omdat hier in de gangen / klassen echt geen plaats voor is.

4 Talentenatelier Elke donderdagmiddag is er talentenatelier. Alle kinderen krijgen dan groepsdoorbrekend in twee rondes een serie lessen. Zo zijn er lessen muziek, beeldende vorming, drama, techniek en scheikunde/wetenschap. Het jaar is verdeeld in 5 blokken. In de eerste 3 blokken volgen de kinderen lessen bij alle onderdelen. Na deze kennismaking mag er in de laatste 2 blokken gekozen worden voor een specifiek vak. Een blok duurt 6 weken. Leuk om ook thuis eens over te praten met uw kind en het over verschillende talenten te hebben. Reclame in ons voordeel.. spaaractie voor scholen bij de Jumbo Vanaf woensdag 7 september kunt u bij de Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen op onze pleinen voor de kinderen aanschaffen. Op de website kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Maar u kunt uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de ingang staat een dropbox waar u of uw kinderen ze in achter kunnen laten. We willen u bij voorbaat danken voor het meesparen voor onze school! Informatieavonden Omdat we vanaf dit schooljaar de startgesprekken kennen is er geen speciale inloopavond voor de groepen 1, 2 en 4 t/m 7. Wel is er een informatieavond voor alle ouders van kinderen in de groepen 3 en de groepen 8. De informatieavond voor de groepen 3 wordt gehouden op dinsdag 20 september van uur. De informatieavond voor de groepen 8 op donderdagavond 3 november. Start lessen Spaans Verschillende kinderen in de bovenbouw krijgen lessen Spaans. Deze lessen worden verzorgd door taalpraktijk BBabble. De lessen Spaans starten maandag 12 september. Stichting Wij Samen Zoals je in het stukje over ICT kunt lezen gebruiken juf Marjanka en juf Albertina samen met de kinderen van Wij Samen het oude computerlokaal. Deze ruimte wordt steeds verder ingericht. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook geregeld met hun kinderen in een (peuter)groep te vinden.

5 Startgesprekken Zoals aangekondigd gaan we vanaf dit schooljaar een nieuw soort gesprekken invoeren. Met deze gesprekken willen we uw zoon of dochter en ook u als ouder nog meer betrekken bij het onderwijs. We zeggen op De Kroevendonk immers niet voor niets dat we het samen doen. Aan het begin van het schooljaar is er het startgesprek om samen met u en uw kind verwachtingen voor het nieuwe schooljaar te bespreken. Voor dit gesprek reserveren we 20 minuten. Bij sommige gesprekken zal mogelijk ook een intern begeleider of leraarondersteuner aanschuiven. Halverwege het schooljaar volgt nog een voortgangsgesprek en wanneer nodig aan het eind een eindgesprek. Om de startgesprekken goed te plannen vragen we u om onderstaande strook te mailen naar directie@kroevendonk.nl of ingevuld mee te geven aan uw zoon/dochter. Voor de volledigheid noemen we nog dat er geen opvang is voor broertjes en/of zusjes. De gesprekken worden gepland tussen en uur. 0 Maandag 19 september 0 Dinsdag 20 september 0 Donderdag 22 september 0 Maandag 26 september 0 Dinsdag 27 september 0 Donderdag 29 september 0 Geen voorkeur (Meerdere dagen aangeven mag!) Mededelingen vanuit de Ouderraad: De ouderraad heeft deze week de startvergadering. We hebben er weer veel zin in. Op maandag heeft u het ouderhulpboekje ontvangen. Neemt u het eens door en wilt u het ingevuld weer meegeven naar school? De school kan alle hulp gebruiken bij het organiseren van activiteiten voor de kinderen. Binnenkort ontvangt u meer informatie over het vieren van de verjaardagen van de juffen en meneren op school. 19 september Startgesprekken 20 september Startgesprekken 20 september Informatieavond groepen 3 ( uur) 21 september Nieuwe editie van het Lopend Vuurtje 22 september Startgesprekken 24 september Burendag Langdonk

6 HUISWERKKLAS Op de Kroevendonk bieden wij onze leerlingen de mogelijkheid om deel te nemen aan een huiswerkklas en dat is al 2 jaar een groot succes. Drie dagen in de week wordt de huiswerkklas druk bezocht! Na een paar weken zijn de leerlingen gewend aan hun nieuwe klas en het huiswerk dat ze in de nieuwe groep kunnen verwachten. Daarom gaat de huiswerkklas dit jaar weer starten op maandag 3 oktober aanstaande. Wat is de huiswerkklas en voor wie? In de huiswerkklas krijgen de kinderen van de groepen 6 t/m 8 de gelegenheid om zelfstandig het huiswerk te maken of te leren. Zij kunnen hierbij ook gebruik maken van computers om bijvoorbeeld Ambrasoft of Bloon te oefenen, maar ook voor het maken van een werkstuk. Tijdens de huiswerkklas zijn er altijd leerkrachten die toezicht houden. De huiswerkklas is niet bedoeld voor extra begeleiding van uw kind. Waar en wanneer? De huiswerkklas is op elke maandag, dinsdag en donderdag van uur. Op maandag in het lokaal van meneer Hans, op dinsdag in het lokaal van juf Rowena en op donderdag in het lokaal van juf Lotte. Hoe aanmelden of afmelden? Aan de huiswerkklas zijn geen kosten verbonden. U kunt uw zoon/dochter tot wederopzegging opgeven voor één of meerdere dagen op maandag, dinsdag en donderdag. Hiervoor kunt u een sturen naar juf Rowena (rschut@kroevendonk.nl) of haar persoonlijk aanspreken. Wilt uw zoon/dochter geen gebruik meer maken van de huiswerkklas dan kunt u uw kind hiervoor ook bij juf Rowena afmelden. Kan uw zoon/dochter een keer niet komen dan moet u als ouder uw kind afmelden bij de leerkracht van uw kind. Bij het niet verschijnen bij de huiswerkklas zonder afmelding wordt door de eigen leerkracht contact opgenomen met de desbetreffende ouders. Het gebeurt helaas dat kinderen meerdere keren te laat komen of zelfs zonder afmelding niet bij de huiswerkklas verschijnen. Vanaf dit schooljaar hanteren wij de regel dat als uw zoon/dochter 3x te laat komt of afwezig is zonder afmelden, hij/zij geen gebruik meer mag maken van de huiswerkklas. Wij wensen de kinderen een leerzame tijd toe in de huiswerkklas! Met vriendelijke groeten namens de leerkrachten van de groepen 6 t/m 8, Juf Rowena Aanmelden peutergroep en basisschool We zijn het schooljaar nog maar net begonnen en gelijk al een stukje in het Lopend Vuurtje over het aanmelden van kinderen. In verband met onze planning en ook in verband met wachtlijsten die we soms moeten hanteren, is het belangrijk om kinderen tijdig aan te melden voor peutergroep en/of basisschool. Voor de peutergroep kunt u terecht bij juf Elna (ewattel@kroevendonk.nl of ). Voor de basisschool kunt u een afspraak maken via juf Ellen (egeerts@kroevendonk.nl of ).

7 Oh la la naschools Frans Start dinsdag 20 & donderdag 22 september uur De tour de France is nog volop bezig als ik deze informatiebrief schrijf. Veel Nederlanders gaan weer naar La Douce France en misschien ben jij er ook op vakantie geweest. Maar wist je dat er niet alleen Frans in Frankrijk wordt gesproken, maar ook in veel Afrikaanse landen en wat denk je van Canada. Lijkt het je leuk om ook Frans te leren en zit je in groep 5 t/m 8 meld je dan aan! Dit jaar zullen er 2 groepen zijn. De leerlingen die afgelopen schooljaar al Frans hebben gevolgd blijven op de dinsdagmiddag les volgen, leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen bij deze groep aansluiten. Ik zal ze extra bijspijkeren. Leerlingen uit groep 5 t/m 7 die nog geen Frans hebben gevolgd, kunnen zich inschrijven voor de lessen op de donderdagmiddag van uur. 10- lessen 60 Voor maar 6, - per les heb je veel plezier en leer je een nieuwe taal! (in totaal zijn er 3 series van 10 lessen gedurende het schooljaar) Start lessen: Dinsdag 20 september voor leerlingen die al Frans hebben gevolgd + leerlingen uit groep 7 & 8 Donderdag 22 september voor leerlingen die nog geen Frans hebben gevolgd uit groep 5 t/m 7 Aanmelden kan alleen per vóór vrijdag 16 september: info@bbabble.nl O.v.v. naam, klas, leeftijd, adres, Frans en eventuele opmerkingen. Voor aanvang van de les kun je nog iets eten of drinken, wel zelf meenemen. Bij te geringe aanmelding gaan de lessen niet door. À Bientôt, Desirée Olthof

Gefeliciteerd! Startgesprekken. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Startgesprekken. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 13 september 2017 contactbrief nr. 2 2017/2018 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Een nieuw Lopend Vuurtje met Kroevendonknieuws. We zijn inmiddels

Nadere informatie

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN

Gefeliciteerd! HULP VOOR MENEER JAN De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 23 november 2016 contactbrief nr. 6 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De eerste herfststorm is langs en over getrokken. Bij de herfst hoort

Nadere informatie

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Nieuws vanuit onze medezeggenschapsraad: Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 16 september 2015 contactbrief nr. 2 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zitten inmiddels al weer 2,5 week op school sinds de zomervakantie

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 5 oktober 2016 contactbrief nr. 3 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Een nieuwe editie van ons Lopend Vuurtje. We wensen je veel plezier

Nadere informatie

Feest meneer Jan. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Feest meneer Jan. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 22 augustus 2018 contactbrief nr. 1 2018/2019 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn weer begonnen met een nieuw schooljaar en ook het Lopend

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 2 september 2015 contactbrief nr. 1 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De zomervakantie is voorbij en ook het Lopend Vuurtje is er weer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 29, nummer 2 09-09-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: We zijn weer begonnen! Info-avond Afscheid juf Wilma Sparen voor je school

Nadere informatie

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag.

STUDIEDAG: Op maandag 24 oktober hebben de kinderen de hele dag vrij. De leerkrachten hebben dan een studiedag. 26 september 2016 Nummer 3 (week 39) AGENDA 04 oktober 05 oktober 07 oktober 10 oktober 13 oktober 17 t/m 24 oktober Dierendag Groep 7 techniek 08.45-11.45 uur Dag van de leerkracht Groep 8 techniek 08.45-11.45

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

1. Van de directie. 2. Highlights

1. Van de directie. 2. Highlights Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: directie@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 01-09-2016 Nr. 02 1. Van de directie Dit schooljaar hebben we een bijzonder jaar. We vieren

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398

Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Pandelaa tje 28 september 2018 Nr:1398 Kalender Jarigen Week 40 Week 41 Week 42 Week 43 Woensdag 3 oktober Start Kinderboekenweek thema Vriendschap: kom erbij! Vrijdag 5 oktober Meester- en Juffendag Dag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2

Nieuwsbrief. onzeleerling.nl app TSO. Oktober 2017 Nummer 2 Nieuwsbrief Adres: Old Hickoryplein 100, 6224 AZ Maastricht Tel.: 043-3623796 Website: www.deletterdoes-bs.nl Facebook: https://nl-nl.facebook.com/pages/bs-de-letterdoes/478379175587984 Oktober 2017 Nummer

Nadere informatie

N ieuwsbrief 1 16 september 2016

N ieuwsbrief 1 16 september 2016 Kattebelletje Informatie-avonden: data zie elders in deze nieuwsbrief 19 september Ouderraad vergadering 21 september KIJKOCHTEND 30 september speelgoeddag groepen 1-2 Welkom Wij verwelkomen Jonah van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum Het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 3, no 1 2 september 2016 In deze nieuwsbrief Start schooljaar 2016-2017 Kennismakingsgesprekken Klasbord Nieuwsbrief De nieuwe website van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF

NIEUWSBRIEF Oktober De Ruyter Kapittelweg 2b 6551 EB Weurt 024 6771731 deruyter@oeverwal.nl Beste ouders en verzorgers, Veiligheid Het gaat nu echt gebeuren. De herfst begint, de dagen worden donkerder en dat betekent

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Aanmelden peutergroep en basisschool. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 11 mei 2016 contactbrief nr. 17 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, We zijn begonnen aan de laatste periode van het schooljaar. De meivakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

MAANDMEMO augustus 2016

MAANDMEMO augustus 2016 MAANDMEMO augustus 2016 Welkom allemaal! Na hopelijk een heerlijke zomervakantie zullen de schooldeuren aanstaande maandag weer opengaan. Afgelopen week hebben de medewerkers alles in de school klaar gezet

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7

ONS - NIEUWS. 15 september Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 15 september 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 16 september: schoolreis kleuters Luistergesprekken 20 september: biebactiviteit groep 7 Bijlage: x Startpunt Startpunt is onze methode voor Bijbelse geschiedenis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Welkom! Afspraken en regels. Jaarkalender. In dit nummer: 30 augustus 2016 Nieuwsbrief Welkom! Graag heet ik alle leerlingen en ouders weer van harte welkom op school! Op de eerste dag zijn de kinderen altijd benieuwd naar hun nieuwe lokaal en hun nieuwe juf(fen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02

Nieuwsbrief. Nieuws uit de school. Belangrijke Data. 05 september nr. 02 05 september 2016 2016-2017 nr. 02 Nieuws uit de school Nieuwsbrief Onze nieuwe collega s stellen zich aan u voor. Even kennismaken.. Hallo allemaal! Graag wil ik mij even aan u voorstellen. Mijn naam

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd! Op 26 en 27 maart komt de schoolfotograaf. Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 21 maart 2018 contactbrief nr. 15 2017/2018 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Weer een nieuw Lopend Vuurtje met Kroevendonknieuws. We wensen iedereen

Nadere informatie

Augustus /2017 WEEK 32 WEEK 33 MA DI WO DO VR ZA DO VR ZA ACTIVITEITENAGENDA. Zomervakantie. Zomervakantie Zomervakantie.

Augustus /2017 WEEK 32 WEEK 33 MA DI WO DO VR ZA DO VR ZA ACTIVITEITENAGENDA. Zomervakantie. Zomervakantie Zomervakantie. Augustus 2016 WEEK 32 08 09 10 11 12 13 14 WEEK 33 Juf Nienke R. is jarig 15 16 17 18 19 20 21 Augustus/September 2016 WEEK 34 Meneer Jan is jarig 22 23 24 25 26 27 28 WEEK 35 29 30 31 01 02 03 04 www.kroevendonk.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Formulieren, kopietjes of pasjes inleveren bij de eigen groepsleerkracht. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking.

Formulieren, kopietjes of pasjes inleveren bij de eigen groepsleerkracht. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking. De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 27 augustus 2014 contactbrief nr. 1 2014/2015 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De zomervakantie is achter de rug en de scholen zijn weer begonnen.

Nadere informatie

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag.

Vanaf dit schooljaar hebben we besloten dat alleen de toetsresultaten in het ouderportaal komen. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dat graag. H e r f s t v a k a n t i e Door het mooie nazomerweer hebben we het niet in de gaten gehad, maar het is echt herfst. De komende week kunnen de leerlingen en leerkrachten weer even uitrusten van de afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2018 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er weer op. Gelukkig is iedereen weer veilig teruggekeerd en hebben we allemaal kunnen genieten van het fantastische weer. Afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode

R.K. Basisschool t Ruimteschip De komende periode Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 14 september 2018 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Groep 8 is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 juli 2017

Nieuwsbrief 10 juli 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 10 juli 2017 Agenda Agenda juli Agenda augustus 4 Wisselochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief september

Nieuwsbrief september Nieuwsbrief september Welkom Kiki Winkelman is 5 juli 4 jaar geworden. Wij heten Kiki van harte welkom op onze school en wensen haar een heel plezierige schooltijd! Ook in de bovenbouw zijn er een aantal

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website:

BOSCHBLAD. nummer 1, september 2018 Peuterschool: Basisschool: Website: Nieuwsbrief voor ouders en leerlingen van de Ds. D.A. v.d. Boschschool en Peuterschool v.d. Bosch BOSCHBLAD nummer 1, september 2018 Peuterschool: 393 00 10 Basisschool: 394 86 87 Website: www.vdboschschool.nl

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Inspectierapport Op onze website staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie.

Inspectierapport Op onze website  staat het definitie rapport van het laatste inspectiebezoek voor de zomervakantie. Weekbrief 12 september 2016 Algemene mededelingen Jumbo sparen Vanaf woensdag 7 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school. Bij elke besteding van 10,- ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG!

NIEUWSBRIEF. Nummer januari Woensdag is FRUITDAG! NIEUWSBRIEF Nummer 10 29 januari 2015 D Personeel Juf Ariënne is vorige week weer gestart na haar verlof. Met Emma gaat het goed! Blij nieuws voor juf Ester en haar man Gideon: zij verwachten begin juli

Nadere informatie

Infopunt juni 2016

Infopunt juni 2016 Infopunt 13 28 juni 2016 Nog 2,5 week te gaan en dan gaan wij allemaal genieten van een welverdiende vakantie. Er staan nog leuke activiteiten in de planning o.a. een Annie M.G. Schmidt-dag met juf Rita

Nadere informatie

Gefeliciteerd! Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers,

Gefeliciteerd!   Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 9 november 2016 contactbrief nr. 5 2016/2017 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Buiten is de herfst nu echt begonnen. Heb je de mooie vliegenzwam

Nadere informatie

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden.

De jaarkalender is momenteel in druk ; deze zal binnenkort aan de leerlingen meegegeven worden. Christelijke basisschool Geachte ouders/verzorgers, Voor u ligt nieuwsbrief nummer 1 van het schooljaar 2014 2015. Inmiddels zit de eerste schoolweek er op. Goed om te constateren dat alle leerlingen na

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie

Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Nieuwsbrief Kindcentrum het IJzeren Kind oudereditie Jaargang 2, no 2 09 september 2015 Beste ouders en verzorgers van kindcentrum het IJzeren Kind, Het nieuwe schooljaar is begonnen. Het is fijn om iedereen

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19.

12 september- Arne groep 4. Van harte gefeliciteerd! Agenda MR vergadering 8 september 15 Locatie: teamkamer obs De Plaats Aanvang: 19. Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Dinsdag 8 september Vrijdag 4 september 2015 MR vergadering Hoera! Verjaardagen 12 september- Arne groep 4 Van harte gefeliciteerd!

Nadere informatie

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere

Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Tussen Schoolse Opvang K.B.S. Panta Rhei te Almere Een enthousiast overblijfteam verzorgt al meer dan 20 jaar het overblijven op k.b.s. Panta Rhei te Almere. In die 20 jaar is er veel veranderd en is de

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER. Schoolverpleegkundige groep 7 Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 2 september 2016 Jaargang 23 nr. 2 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind

Maandag 23 oktober t/m maandag 30 oktober Herfstvakantie Meekijk kanjerles voor ouders in de groep van uw kind Basisschool De Heliotroop Beemdgrasstraat 12 1313 CM Almere Tel.: 036-7670460 directie@heliotroop.nl www.heliotroop.asg-almere.nl DE HELIOSCOOP Jaargang 8 Nummer 2 2 oktober 2017 Belangrijke data: Donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12.

Nieuwsbrief. 30 mei Belangrijke data. 30 mei > voorlichting bureau halt groep 7. 9 juni > extra open dag van uur tot 12. Nieuwsbrief 30 mei 2017 Vanuit de directie: Belangrijke data Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de een na laatste nieuwsbrief. Dat betekent dat we het einde van het schooljaar al naderen. Nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief Emmaus pagina 1 RKBS Emmaüs Nr 6 jaargang 29-24 februari Voor in de agenda: 24 februari - Groep 5-8 vrije middag. 25 februari - 5 maart Voorjaarsvakantie 6 maart - Studiedag alle leerlingen

Nadere informatie

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers,

Het Lopend Vuurtje. Beste Kroevendonkers, De Kroevendonk Langdonk 39 Roosendaal Roosendaal 30 september 2015 contactbrief nr. 3 2015/2016 Het Lopend Vuurtje Beste Kroevendonkers, Het is weer tijd voor een Lopend Vuurtje. Deze keer mailen we naar

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent

Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Informatieboekje groep 1-2 Basisschool het Talent Basisschool Het Talent Asterstraat 35 5721 EE Asten 0493-670090 info@hettalent-asten.nl Beste ouders/verzorgers, Wij heten u en uw kind van harte welkom

Nadere informatie

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website:

Heindijk PM Rotterdam Tel Vrijdag 24 augustus Website: Kubus Nieuwsbrief Jaargaang 2012/2013 Nieuwsbrief nr. Heindijk 20 3079 PM Rotterdam Tel. 010-4830737 Oldenoord 81 3079 KG Rotterdam Tel. 010-4829188 Vrijdag 24 augustus 2012 Website: www.obsdekubus.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers,

IN DIT NUMMER. Beste ouders/ verzorgers, Kbs De Langenoord Schooljaar 2018-2019 31 augustus 2018 nummer 1 Beste ouders/ verzorgers, Wij hopen dat u een fijne zomer heeft gehad en dat de kinderen uitgerust zijn voor het nieuwe schooljaar. Inmiddels

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

8 april 2016 Nummer 14

8 april 2016 Nummer 14 8 april 2016 Nummer 14 Inhoud: Nationale Daltondag Koningsontbijt op vrijdag 22 april Centrum Jeugd en Gezin Workshop Streetdance Laatste informatie sportdag 13 april Vervangingen Nationale Daltondag Woensdag

Nadere informatie

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni.

WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste datum is 5 juni. Nog Even Dit 07 09 2016 Basisschool St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl WIJZIGINGEN KALENDER In de kalender staat twee keer 2 e pinksterdag vermeld. De juiste

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Nieuw op De Breede Hei

Nieuw op De Breede Hei Op weg naar goud R. K. B A S I S S C H O O L Datum : 18-08-2017 Jaargang : 26 Aflevering : 01 Redactie : f.verdiesen@kpoa.nl Agenda 21 aug. t/m 15 sept. 'Gouden start'; groepsvorming 29 augustus Informatieavond

Nadere informatie

DATUM: 25 september Nieuw design!

DATUM: 25 september Nieuw design! Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Info. Enquête kennismakingsgesprekken

Info. Enquête kennismakingsgesprekken Enquête kennismakingsgesprekken In de afgelopen weken hebben alle kennismakingsgesprekken plaatsgevonden. Wij willen graag in kaart brengen wat goed ging en waar we deze gesprekken kunnen verbeteren. Zou

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Belangrijke data. Algemeen

Belangrijke data. Algemeen Ziekmelden kan via: afwezigdommeldal@eenbes.nl. Telefonisch van 8.00 uur tot 8.30 uur. Heeft u Facebook? Kijk ook eens op onze pagina: Brede School Dommeldal 5 oktober 2017 nummer 6 Belangrijke data 5

Nadere informatie

Belangrijke data. Eerste schoolweek!

Belangrijke data. Eerste schoolweek! Belangrijke data Vrijdag 31 augustus: groep 1-2-3 vrij Donderdag 6 september: betaling ouderbijdrage van 8:15 8:45 en van 11:45 12:15 Maandag 10 september: studiedag; alle leerlingen vrij Donderdag 13

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Nr. 38 maandag 11 juli 2016 Belangrijke data Maandag 11 juli: Extra uitvoering musical groep 8 voor de opa s en oma s van de kinderen uit groep 8. Maandag 11 en dinsdag 12 juli: Schoolkamp groep 7 Dinsdag

Nadere informatie

Informatiefolder groep 3

Informatiefolder groep 3 Informatiefolder groep 3 Door middel van deze informatiefolder hopen wij u een beeld te geven van wat uw kind leert in groep 3 en welke methodes wij daarvoor gebruiken. Heeft u na het lezen van deze folder

Nadere informatie

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda

Felicitaties voor alle jarigen en we wensen jullie een hele fijne verjaardag! Staking 5 oktober. Agenda We kijken terug op een gezellig familiefeest, dit was afgelopen vrijdag en werd binnen gehouden i.v.m. het slechte weer. U vindt nog een stukje van de ouderraad hierover, met de 2 winnaars die er heel

Nadere informatie