Wat een fantastisch bedrag voor dit goede doel! We willen alle leerlingen en ouders van De Schakel hiervoor hartelijk bedanken!!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat een fantastisch bedrag voor dit goede doel! We willen alle leerlingen en ouders van De Schakel hiervoor hartelijk bedanken!!"

Transcriptie

1 Jaargang 13 Vrijdag 28 september 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 1 okt start kinderboekenweek 2 okt kunstmenu gr okt groep 3 naar het bos 11 okt inloop kinderboekenweek 16 okt kleuters naar Panbos 22 okt herfstvakantie 29 okt weer naar school verkeersles gr 1-2 ledenvergadering PCBO Rijnsburg Opbrengst actie School bouwt School Als school hebben we het besluit genomen niet meer elke maandag zendingsgeld mee te nemen maar in plaats daarvan korte zendingsacties te houden. De afgelopen weken hebben alle leerlingen enorm hun best gedaan zoveel mogelijk bouwstenen te verzamelen voor de zendingsactie van Dorcas: School bouwt School. En met succes want deze actie heeft het volgende opgeleverd: Wat een fantastisch bedrag voor dit goede doel! We willen alle leerlingen en ouders van De Schakel hiervoor hartelijk bedanken!! Zo doen wij! We vinden het op De Schakel belangrijk dat onze school een plek is waar kinderen kunnen leren en spelen met andere kinderen in een ontspannen sfeer waarin ze zichzelf kunnen zijn. Pesten hoort daarin niet thuis. Goed voorbeeld doet goed volgen en daarom hebben wij een poster met gedragsregels in de groep: Zo doen wij! Alle regels staan in de S van Schakel, als teken van verbondenheid met elkaar en met de school. De komende 2 weken staan de volgende regels centraal: Ik luister goed Ik zorg goed voor alle spullen Wanneer alle regels aan bod zijn gekomen, zullen de kinderen hun namen op de poster schrijven: zo doen wij! We werken ook op andere manieren aan gedrag. Op de website vindt u het gedragsprotocol van De Schakel.

2 Kanjerweek Vorige week hebben we op school kanjerweek gehouden. Dit in combinatie met de week tegen pesten. In alle klassen is veel gesproken over pesten. We hebben kanjeroefeningen gedaan en veel groepen hebben het verhaal van Sterk gekeken. Samen hebben we nagedacht over onze klas, over onze klasgenoten en onszelf. Hoe zorgen we ervoor dat we het samen goed hebben op school? In groep 2 hebben alle kinderen een lootje getrokken met daarop de naam van een ander kind. Elk kind heeft voor een klasgenoot een tekening gemaakt waarin hij of zij heeft laten zien wat het talent van zijn of haar klasgenoot is. Aan het einde van de week heeft iedereen een complimententekening in een fles mee naar huis gekregen. Complimentenpost dus! Wij hebben vorige week in gr 4 vooral gekeken naar het verschil tussen pesten en plagen. We hebben het 'verhaal van Arie' gehoord waarin hij vertelt dat hij op een nieuwe school kwam en dat ze hem dan pesten om zijn kleding en rare boerentaaltje. Een woordweb gemaakt van pesten én plagen en ook nog dit onderwerp gekeken bij Huisje Boompje Beestje. Met de gele en witte petten gespeeld hoe je vraagt aan anderen of ze met je willen spelen. Groep 4 weet nu meer over het verschil tussen pesten en plagen. Ik ben zelf de groepen 3 t/m 8 langs geweest om de leerlingen te wijzen op de rode brievenbussen die bij de ingangen hangen. Ook dit jaar kunnen kinderen daar een briefje in doen als ze mij willen spreken over pesten op school. Vorig jaar heb ik met verschillende kinderen en groepen hierover mogen praten en aan mogen werken. Deze week vond ik het volgende briefje in mijn brievenbus: (de schrijver gaf toestemming tot anoniem plaatsen in de nieuwsbrief) Ik ben.. uit groep. Ik werd vroeger gepest maar nu niet Ik weet hoe je ermee om moet gaan Dus wil ik jou graag helpen (als u dat wilt) Ik vond het prachtig en we hebben afgesproken dat ik ook zeker van deze hulp gebruik ga maken. Hoe mooi als leerlingen elkaar hiermee verder kunnen helpen? Er is ook in meerdere groepen in kleine groepjes gesproken over allerlei onderwerpen die met pesten te maken hebben aan de hand van gesprekskaartjes. De kinderen gaven achteraf aan dat ze veel te weten waren gekomen over klasgenoten die ze niet zo goed kennen. Maar ook dat ze best even goed over zichzelf moesten nadenken. Thema van de week tegen pesten was: Proud to be me. Je mag trots zijn op wie je bent en je mag jezelf zijn. We kijken terug op een waardevolle week. Juf Mariska

3 Kinderboekenweek 2018: Kom erbij Dit jaar draait het in de Kinderboekenweek allemaal om vriendschap. Dit thema sluit mooi aan bij de kanjerweek! In de school hangen allemaal vriendschapsslingers en ook is er al druk geoefend met het lied Kom erbij. Op maandag 1 oktober geven wij het startsein voor alle activiteiten rondom de Kinderboekenweek. We doen dat volgens traditie met een gezamenlijke opening. Om 8.30 uur gaan de leerlingen eerst naar de klas. Om 8.40 verzamelen we op het kleuterplein en we nodigen u van harte uit daarbij aanwezig te zijn. We gaan zingen en dansen en we horen welke boeken er in de groepen centraal staan. Ook wordt er een speciale openingshandeling verricht.. Tijdens de Kinderboekenweek wordt er volop (voor)leestijd ingeruimd, worden er verhalen geschreven over vriendschap en wordt het thema ook creatief verwerkt. Joke Prins, de leesconsulente van de Schakel, komt voorlezen in gr 1 t/m 3. Op woensdag 10 oktober verschijnt er een boekwinkel in De Schakel. Alle leerlingen gaan daar onder schooltijd naar toe en mogen de boeken bekijken. Er is zelfs een collectie Engelse boeken. De verkoopster van de boeken, Eveliene, leest dan ook voor. Na schooltijd is er ook gelegenheid de winkel te bezoeken en boeken te bestellen. De boeken worden dan na een week op De Schakel bezorgd. Er is een pinapparaat aanwezig. De boekwinkel is ook tijdens de inloop van de Kinderboekenweek geopend. Op donderdag 11 oktober sluiten we de Kinderboekenweek af met een inloop van uur. In elke groep is wel iets te bekijken of te beluisteren.. Wanneer de deur openstaat, bent u van harte welkom. Wanneer de deur dicht is, wordt er voorgelezen en kunt u even de klas niet in. De ouderraad zorgt voor iets lekkers te eten en te drinken en er zijn vriendschapsbandjes (die gemaakt zijn door leerlingen) te koop. Er is ook gelegenheid een foto te maken met je vrienden in de fotohoek. Een bezoekje brengen aan de boekwinkel is ook mogelijk. We hopen op een gezellige Kinderboekenweek met veel leesplezier! Boekentips Joke Prins, de leesconsulente van De Schakel, zal regelmatig boekentips verzorgen in de nieuwsbrief. Deze keer zijn dat de volgende boeken: Ziggy en het maanlicht van Krystyna Litten Als zebra Ziggy een gestreepte moedervogel ongerust hoort roepen, gaan ze samen op zoek naar haar verdwaalde kuikentje. Onderweg komen ze een kevertje, kikkers en andere gestreepte dieren tegen. Zullen ze Kuiken vinden en nog op tijd zijn voor het Maanlichttheater? Prentenboek met illustraties in sobere, warme kleuren. Vanaf ca. 4 jaar. Zondag, maandag sterrendag van Anna Woltz Nora is uitvinder. Haar buurjongen Sep weet veel over sterren. Maar hij durft geen spreekbeurt te geven. Kan Nora iets uitvinden om Sep te helpen? Vanaf ca. 7 jaar.

4 Schaduw van de leeuw van Linda Dielemans jaar geleden droomt Joeni dat de mammoeten komen. Door een verkeerde uitleg van haar droom, komt haar stam in de problemen. Ze wordt verstoten en moet zich zelf zien te redden. Het wordt een reis vol avonturen waarin ze haar dromen steeds beter leert begrijpen. Vanaf 9 jaar Piratenzoon van Rob Ruggenberg Zain is de zoon van een Marokkaanse piraat en groeit op in een harem in Marokko. Als hij naar Istanboel vaart, wordt het schip veroverd door Spanjaarden. Zain moet werken als galeislaaf en komt terecht in Zeeland, waar detachtigjarige Oorlog woedt. Vanaf ca. 11 jaar. Nieuwe logopediste: even voorstellen Mijn naam is Rebecca Verdoes en dit schooljaar start ik met werken als schoollogopediste in dienst van de gemeente Katwijk. Eerder ben ik werkzaam geweest in het cluster 2 onderwijs met kinderen met een ernstige taalontwikkelingsstoornis (TOS). Hier is mijn affiniteit met onderwijs toegenomen en heb ik werkervaring opgedaan met meertaligheid en autisme. Daarnaast bestonden mijn werkzaamheden uit het coachen van leerkrachten en onderwijsondersteunend personeel en het waarborgen van kwaliteit van het taalaanbod. Als logopedist ben ik gespecialiseerd in het (vroegtijdig) signaleren, onderzoeken en behandelen van problemen op het gebied van spraak, taal, stem en gehoorproblemen. U zult mij met name tegenkomen in de onderbouw en indien nodig in de bovenbouw van de schoolgroepen. U kunt via de leerkracht of rechtstreeks met mij middels het volgende mailadres contact opnemen: r.verdoes@katwijk.nl In de komende weken lezen we verhalen uit Exodus In deze periode lezen we verhalen over Mozes. Hij is in zekere zin de held van Israël. Hij gaat naar de farao om te zeggen dat hij zijn slaven moet laten gaan en leidt het volk door de woestijn naar het beloofde land. Maar wat voor held is hij? Om te beginnen is hij een held die eerst zelf gered moet worden. Zijn moeder legt hem in een mandje tussen het riet, waar de dochter van de farao hem vindt. Hij is een held die moet vluchten omdat hij iets stoms doet. Een held die niet durft, als God hem vraagt om naar de farao te gaan. Een held die twijfelt aan zichzelf en God steeds weer om hulp vraagt. Daarmee laat hij zien hoe je in Gods ogen held kunt zijn: door kwetsbaar en afhankelijk te durven zijn en door je verbonden te voelen met andere mensen en met God. Kinderen kunnen vandaag ook een held zijn. Niet door alles perfect te doen en nooit fouten te maken, niet door het gevoel te hebben dat ze alles kunnen. Maar wel door te weten dat ze gewaardeerd en gedragen worden. Dat je best eens aan jezelf mag twijfelen, en dat je dan toch mag proberen want van je fouten leer je het meest.

5 Week 40 Kun jij dat oplossen?! Uit Exodus 16:11-24, 17:1-7 en Exodus okt Er is geen eten en drinken. Er is ruzie en gemopper. Moet Mozes dat allemaal oplossen? God helpt met brood uit de hemel en water uit de rots. Jetro vertelt Mozes dat hij niet alles zelf moet willen oplossen, anderen moeten hem daarbij helpen. Week 41 Pas op! Breekbaar Uit Exodus 19, 20:1-17 en 31: okt Tien geboden krijgt Mozes van God, op 2 stenen tafelen. Tien aan wijzingen helpen op weg naar het beloofde land. Het is een kost baar verbond maar ook een breekbaar verbond. Je moet er zuinig op zijn! De volgende nieuwsbrief van dit schooljaar zal verschijnen op vrijdag 12 okt 2017 Met vriendelijke groet, Namens het team, Rianne Breedijk Directeur De Schakel Op De Schakel wordt veel gerekend met concreet materiaal. Maar met dit materiaal hebben we dat nog nooit gedaan! Deze kanjer is gewonnen in een wedstrijd en mag even op De Schakel verblijven. Je kunt er allerlei vragen bij bedenken maar de meest gestelde vraag is natuurlijk hoeveel deze pompoen weegt. De meeste leerlingen weten inmiddels hoe zwaar hij is. Raadt u het ook?

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

JLS NIJS September 2018

JLS NIJS September 2018 JLS NIJS September 2018 Surhuizum, 18 september 2018 Wanneer ben je een held? Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode

Nadere informatie

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel nummer 1 04-10-2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter.

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter. In de peiling Nieuwsbrief no. 2 schooljaar: 2018 2019 datum: 21 september 2018 Agenda 24-28 september : Week van de pauzehap 25 september : Informatieavond groep 8 Aanvang: 19.00 uur 05 oktober : Peiling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018

Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwsbrief c.b.s. de Bron oktober 2018 Nieuwe leerlingen: Wij vinden het fijn dat wij Jesse Bijstra, Jelte Hollander, Mylan Bouma, Rens Westra en Jasmijn van Buren in de maand oktober welkom mogen heten

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag

Over De Veenbrug. Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd. Kind op Maandag Over De Veenbrug Jaargang 17, nummer 4 30 september 2016 Een dag niet gelezen is een dag niet geleefd Zendingsgeld Elke maandagmorgen zamelen we zendingsgeld in om zo ons steentje bij te dragen aan het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2018

Nieuwsbrief Oktober 2018 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol. Vol enthousiasme

Nadere informatie

Nieuw Schooljaar. September 2018

Nieuw Schooljaar. September 2018 September 2018 Nieuw Schooljaar Graag heten we u als team van harte welkom in dit nieuwe schooljaar op CBS De Lichtboei. Alle leerlingen hebben hun plekje in de klas gevonden en de eerste week is alweer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin.

24 september Vanaf de Oranjeschool van harte gefeliciteerd met jullie kleine wonder, we wensen jullie Gods zegen voor jullie prachtige gezin. Nieuwsbrief 2 24 september 2018 In en om school Vanaf de eerste dag na de vakantie was het al spannend, de baby van meester Henk Jan en Lilian kon elk moment geboren worden. Maar er gingen dagen voorbij

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 20, nummer 2 vrijdag 22 september 2017 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief nr 2. Met de nieuwtjes voor de komende weken. De buitenlessen

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2

Klein maar fijn. Belangrijke data. 27 september - nummer 2 27 september - nummer 2 Belangrijke data (oktober) 28 september Studiedag 3 t/m 14 oktober Kinderboekenweek 5 oktober Dag van de leerkracht 8 oktober MR Vergadering 12 oktober Open podium let op! Kinderen

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Parelnieuws Pagina 1 van 6

Parelnieuws Pagina 1 van 6 Parelnieuws Pagina 1 van 6 Jaargang 2017 2018- nr. 4-3 november 2017 - Voor alle data geldt: Deo Volente Dankdag 1 november 2016 Afgelopen woensdag 1 november was het dankdag voor gewas en arbeid. Een

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 07. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2018-2019 Nr. 07 Studiedag 01 oktober Op maandag 01 oktober heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn op die dag vrij en kunnen genieten van een lang weekend. Kinderpostzegelactie Afgelopen

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 24 september Nieuwsbrief Week 38 18 t/m 24 september Vanuit de directie Op de Dag van de Democratie een nieuwsbrief van school, met een aantal punten die heel goed passen bij deze dag. Gisteren zaten we met alle kinderen

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Bijbelvertellingen themanieuws Kinderboekenweek oudermorgens Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente!

In dit nummer o.a.: Bijbelvertellingen themanieuws Kinderboekenweek oudermorgens Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente! schooljaar 2015-2016 Groep 1b /2i nr. 3 maandag 31oktober 2016 Groepsm@il Beste ouder(s)/verzorger(s), Bij deze ontvangt u onze nieuwe groepsmail met informatie over onze groep. En heeft u al op onze site

Nadere informatie

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen.

De op de jaarkalender vermelde onderhoudsmiddag groene pleinen van vrijdag 9 oktober komt te vervallen. 1 0 5 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. De informatieavond (middag) van vorige week donderdag is met groot enthousiasme ontvangen.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

nieuwsbrief september

nieuwsbrief september nieuwsbrief september CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 ----------------------------------------------------------------------------------------------- ---------- kalender

Nadere informatie

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij

INdeFontein. - opening De Twingel, de kinderen zijn s middags vrij INdeFontein Nieuwsbrief September 2016 telefoon: 0521-593196 CBS De Fontein tijdelijk telefoonnummer: 06-82239907 Heuvelenweg 22b website: www.cbsdefonteindwingeloo.nl 7991 CL Dwingeloo E-mail: info@cbsdefonteindwingeloo.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 september 2019

Nieuwsbrief 26 september 2019 Nieuwsbrief 26 september 2019 Trefwoord thema: Plaatsmaken Het weekthema is: Van plaats verwisselen In deze week gaat het over het verschuiven van een plek: mensen krijgen een andere plek omdat ze hun

Nadere informatie

Kanjertekening van groep 1/2a

Kanjertekening van groep 1/2a Kanjertekening van groep 1/2a Dit schooljaar hebben we elke donderdag les gehad in de kanjertraining. Naast het voorlezen van de kanjerverhalen hebben we ook veel leuke spelletjes gedaan, zodat we goed

Nadere informatie

THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP

THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP THEMA NIEUWSBRIEF KINDERBOEKENWEEK VRIENDSCHAP Deze week een speciale nieuwsbrief over de Kinderboekenweek. In deze nieuwsbrief vertellen we en laten we zien wat we de afgelopen anderhalve week in de school

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 2 28 september Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 2 28 september 2018 Voorwoord Beste ouders, De eerste schoolweken van schooljaar 2018-2019 liggen weer achter ons. De groepen 8 zijn net terug van een leuk en droog schoolkamp

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035 5415497 e mail:info@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 3. Baarn, 9 september 2016. Aan de ouder(s), verzorger(s), Verhalenrooster Kind

Nadere informatie

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken

Bijlage: - MR vacature - Matrix kerken 1 oktober 2015 ONS - NIEUWS Agenda: 2-10: speelgoedochtend kleuters 5-10: inloopspreekuur IB-er Dag van de leraar 7-10: finale voorleeswedstrijd 7-10: schoolgebedsgroep 12-10: bibliotheekactiviteit gr

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

nieuwsbrief oktober door dik en dun

nieuwsbrief oktober door dik en dun nieuwsbrief oktober Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand oktober. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Muziekhuis Oudewater heeft 3 keer muzieklessen

Nadere informatie

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel

Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Jaargang 12 Vrijdag 16 maart 2018 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van De Schakel Belangrijke data: 19 maart ouderkijkweek gr 1-2 21 maart verkiezingen, stemlokaal in gymzaal 29 maart paasontbijt

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer3, 2 oktober 2015 Kalender: 4 okt Regenboogdienst in NH-kerk, 10.00-11.00 uur 5 okt Dag van de Leerkracht 6 okt Verjaardag juf Karin 7 okt Verjaardag juf Samira 7 okt Start Kinderboekenweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2018

Nieuwsbrief 1 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuw schooljaar Welkom Personeel Zorg, onze zorg! BLOON en Ambrasoft Identiteit Kind op maandag Zending Verkeer Typecursus Praktische verkeerslessen Oversteekles Educatieve wandeling

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10

Wegwijzertje. Website:  Mail: 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 29 januari 2016 Nieuwsbrief nummer 10 Wegwijzertje Geachte ouders, Aanstaande woensdag hebben we als team een cursus-/vergaderdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Dinsdag Subthema Gods trouwe zorg. Lezen: Psalm 104:1-18. Psalm 104:17 Alwaar de vogeltjes nestelen; des ooievaars huis zijn de dennenbomen.

Dinsdag Subthema Gods trouwe zorg. Lezen: Psalm 104:1-18. Psalm 104:17 Alwaar de vogeltjes nestelen; des ooievaars huis zijn de dennenbomen. Dinsdag Subthema Gods trouwe zorg Lezen: Psalm 104:1-18 Psalm 104:17 Alwaar de vogeltjes nestelen; des ooievaars huis zijn de dennenbomen. Deze Psalm begint met een indringende oproep: Loof den HEERE,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 42/43 15/10-26/10 Nr. 4 schooljaar 2018-2019 PBS Edukans Verslag inspectiebezoek dinsdag 9 oktober Informatieavond Parro en communicatie Herfstvakantie en vrije dagen Juf Emma stelt zich voor Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014

Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Nieuwsbrief 5 3 oktober 2014 Inhoud Informatie van school Deur 5 minuten later open! Kinderboekenweek Herfstvakantie Studiedag team 6 oktober dag van de leraar Inloop bij de directeur Agenda Verzoeken

Nadere informatie

MAANDMEMO oktober 2017

MAANDMEMO oktober 2017 MAANDMEMO oktober 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), De bladeren beginnen al te kleuren en langzaam valt er steeds meer op de grond. We kunnen merken dat de herfst zijn intrede doet. Aankomende maand krijgen

Nadere informatie

Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3.

Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3. Per Omgaande, 11 oktober 2019 nr. 3. Schoolcontactpersonen Op woensdag 2 oktober zijn wij in de klassen geweest om te vertellen over onze taak. Wij (Lisette Spijkers en Ilse Joosten) zijn de nieuwe schoolcontactpersonen.

Nadere informatie

Thuis is meer dan een huis!

Thuis is meer dan een huis! Thuisboekje Kerk- School- Gezin Themaweek 19-25 januari 2015 Thuis is meer dan een huis! Beste ouders/ verzorgers, In de week van 19-25 januari is er op alle christelijke scholen in Putten aandacht voor

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 23 september 2016 weeknieuws 4 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Januari 2019 Niet vergeten: Voorleesontbijt TIP! 10 Minuutjes lezen met je kind Nieuw in deze nieuwsbrief: Centrum Jeugd en Gezin

t Talent Nieuwsbrief Januari 2019 Niet vergeten: Voorleesontbijt TIP! 10 Minuutjes lezen met je kind Nieuw in deze nieuwsbrief: Centrum Jeugd en Gezin t Talent Januari 2019 Nieuwsbrief Niet vergeten: Voorleesontbijt TIP! 10 Minuutjes lezen met je kind Nieuw in deze nieuwsbrief: Centrum Jeugd en Gezin Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), We zijn inmiddels

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek

11 oktober Nieuwsbrief 411. Activiteiten en data. o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Nieuwsbrief 411 RKBS St. Catharina Haastrecht 11 oktober 2018 o.a. in deze nieuwsbrief: nieuws uit de groepen, Kinderboekenweek Activiteiten en data Donderdag 18 oktober: Speelgoedmiddag groep 1/2 Vrijdag

Nadere informatie

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober

Herfstvakantie van 11 t/m 19 oktober O.B.S. Beukenlaan Beukenlaan 42 9674 CC WINSCHOTEN NIEUWSBRIEF T: 0597 414294 E: mail@obsbeukenlaan.nl I: www.obsbeukenlaan.nl 20e jaargang nr. 1 donderdag 28 augustus 2014 Agenda: Donderdag 28 augustus

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1/2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter M TAAL THUIS Kleurplaat Voorlichtingsuurtje Oudermorgen Spelinloop Computeren gr.2

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017

Nieuwsbrief. jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 Nieuwsbrief jaargang 22 - nummer 2 29 september 2017 In deze nieuwsbrief: - Voorstellen nieuwe leerkrachten - Voorstellen klachtcontactpersonen - Omgangsprotocol - Kanjertrainingen - Agenda oktober - Agenda

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA

1 okt nr. BELANGRIJKE DATA 1 okt. 2018 nr. BELANGRIJKE DATA Wo. 3 okt. Start kinderboekenweek Wo 10 t/m vr. 12 okt. Kamp groep 8 Vrij. 12 okt. Zwanenmeer 10.45-11.30 u. Ma. 15 t/m vr. 19 okt. Herfstvakantie Ma. 22 okt. Luizenkammen

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

't Bölsterke. Algemene informatie

't Bölsterke. Algemene informatie 't Bölsterke Basisschool de Bolster Keelkampstraat 66 6361 XG Nuth Postbus 22051 6360 AB Nuth tel. 045-5650101 e-mail: info.bolster@innovo.nl Algemene informatie 4 04 okt 2019 191004 volgnummer 07 Kinderboekenweek

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier!

Nummer t/m Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! Brinkhovenlaan 3b 9765 BH Paterswolde 050 309 38 54 www.cbs-mensoalting.nl cbsmensoalting@ckcdrenthe.nl Nummer 2 2018-2019 27-09 t/m 10-10 Samen veilig talent ontwikkelen met plezier! 02-10 schoolfotograaf

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar Daar leer je! Informatie groep 1/2A Schooljaar 2018-2019 Even voorstellen Hallo, ik ben Mariëtte van Zutphen. Op maandag en dinsdag ben ik in groep 1/2A. Ik woon samen met mijn gezin in Veghel. Hallo,

Nadere informatie

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje!

Jelle van der Meulen heeft een zusje gekregen, genaamd Treja. Wij wensen het gezin alle geluk toe, geniet van jullie kleine meisje! C.B.S. De Oanrin Piterpôlle 29 9286 EM Twijzel Tel: 0511 54 10 46 Email: oanrin@noventa.nl Website: oanrin.noventa.nl Nieuwsbrief 12 september 2016 Mededelingen, De website van onze school is vanaf vandaag

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda 23 februari Doe mee ochtend groep 1-2-3 Jaargang 22 Nummer 6 20-02-2017 24 februari Carnavalsviering 27

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben.

We zullen door middel van deze korte samenvatting laten zien wat wij doen bij de verschillende vakken die we hebben. Informatie groep 4 Welkom op de site van groep 4 van CBS De Bargeweide. Er zitten 27 kinderen in groep 4. We hebben twee juffen, juf Annet Semmekrot en juf Wietske Scholts. Juf Wietske wordt op dit moment

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op )

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 28-01-2019) GOED GEDAAN! In les 8 van Goed gedaan staat het onderwerp Wat voel ik? centraal. De kinderen leren hun eigen emoties herkennen en benoemen. Er wordt

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019

Nieuwsbrief. Nummer 1, september 2019 Nieuwsbrief Nummer 1, september 2019 We zijn het schooljaar begonnen op het schoolplein met een lied met de naam In de circustent Er is altijd iets waar je goed in bent! God heeft jou zelf gemaakt en gaf

Nadere informatie

Schooljaar nr. 11

Schooljaar nr. 11 Schooljaar 2017-2018 26-01-2018 nr. 11 O p t i j d o p s c h o o l Onze school start om half negen. De leerkrachten willen dan graag direct met de les beginnen. Het valt ons op, dat er regelmatig leerlingen

Nadere informatie

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018

Voor de ouders. Personeel. Kinderboekenweek. No.2-02 oktober 2018 No.2-02 oktober 2018 CBS Mijndert v.d. Thijnen 0524-51 32 83 Jan van Scorelstraat 11 info@mvdthijnenschool.nl 7741 XM Coevorden www.mvdthijnenschool.nl Voor de ouders De tweede nieuwsbrief van dit schooljaar

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek

NIEUWSBRIEF. NUMMER 3 23 september 2016. In deze Nieuwsbrief: Activiteitencommissie. Kinderboekenweek NIEUWSBRIEF NUMMER 3 23 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Sportdag Kinderboekenweek Studenten in de school Schoolplein Activiteitencommissie Agenda De Groene Belevenis Godsdienstige

Nadere informatie

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016

Week 41: 10 t/m 14 oktober 2016 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom, Zwartemeer 30 e jaargang nr.7 donderdag 6 oktober 2016, week 40 Algemene informatie 10 oktober Voorstelling Kinderboekenweek groep 1 t/m 8 week 42 Herfstvakantie 27

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst.

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, Jarigen Mayte 4 oktober 11 jaar Van harte gefeliciteerd en een fijne dag toegewenst. CBS de Wegwijzer Nr. 4 Nieuwsbrief van dinsdag 22 september 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: 23 september VCO dag (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda

Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen jaargang 11 nr. 4 Agenda Nieuwsbrief van CBS Rheezerveen 23-09-2016 jaargang 11 nr. 4 Agenda 26 t/m 30 september Alle groepen Week van de pauzehap 26 september Alle groepen Muziekles van Michelle (muziekimpuls) 30 september Alle

Nadere informatie

belangrijke data september 2017 nr. 3

belangrijke data september 2017 nr. 3 belangrijke data..... 15 september 2017 nr. 3 Maa 25 t/m vrij 29 september Startweek NSA Woe 27 september Ouder informatie avond groepen 1 t/m 7 Vrij 29 september Officiële opening nieuw speelplein om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

In de peiling. Christelijke basisschool t Kompas Sondelstraat GA Emmeloord tel:

In de peiling. Christelijke basisschool t Kompas Sondelstraat GA Emmeloord tel: In de peiling Nieuwsbrief no. 5 schooljaar: 2018 2019 datum: 05 oktober 2018 Agenda 10 oktober : Studiedag SCPO / LET OP: ALLE KINDEREN VRIJ!! 14 oktober : Kerk-School-Gezinsdienst 13 oktober : Scholencross(atletiekbaan)

Nadere informatie

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt.

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt. Nieuwsbrief 26 september 2019 nr. 2 Agenda Week 40 30 sept t/m 4 okt Wo 2 Bezoek bieb gr. 1-5 Vr 4 Week 41 Dierendag 7 t/m 11 okt Ma 7 ROVA groentour gr. 6-8 Do 10 Open lesochtend 9-11 uur Week 42 14 t/m

Nadere informatie

Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden Weken in deze nieuwsbrief. Groep 1/2

Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden Weken in deze nieuwsbrief. Groep 1/2 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Beste ouders, Nieuwsbrief 2 Maandag 12 september 2016. Zoals wij u beloofd hebben komt alle informatie over de Gouden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 5 vrijdag 23 september 2016 NR. 5 vrijdag 23 september 2016 Kind op maandag: Het verschil Exodus 7-10; 12:29-42 De farao is anders dan God. In heel Egypte is het anders dan in het gebied van de Israëlieten. Het volk Israël trekt

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 CBS Braakhekke Spoel 19 7881 BH Emmer-Compascuum 0591-357346 braakhekke@viviani.nl www.braakhekkeschool.nl Je bent goud waard! En we hebben elkaar nodig!! Tijdens de algemene ouderavond op 24 september

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

1 Hienwijzer schooljaar Editie #3

1 Hienwijzer schooljaar Editie #3 Belangrijke data 20 september Hienwijzer 3 25 september Kinderpostzegels groep 7 en 8 30 sep en 3 oktober Oudergesprekken groep 1 t/m 8 7 oktober Start thema Kinderboekenweek 9 oktober Boekenmarkt 14.00-14.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen.

Al dat speelgoed, wat misschien wel achterin de kast lag, heeft een tweede leven gekregen. Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 22 Baarn, 13 juli 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie