24 augustus 2018

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "24 augustus 2018"

Transcriptie

1 augustus augustus uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein Roelofs Mads en Jolein Roelofs gaan naar het noorden van Nederland verhuizen. Vandaag zijn Mads en Jolein nog een dagje op school geweest om afscheid te nemen. Na de zomervakantie (het noorden heeft nog één week zomervakantie) gaan Mads en Jolein op de Jan Thiesschool in Rolde beginnen. Wij wensen jullie een fijne tijd op de nieuwe school! Van Roel, Dieuwke, Mads en Jolein - BEDANKT!!! Ouders, leerkrachten en natuurlijk alle kinderen, bedankt voor de ontzettend, geweldig, fijne tijd die Mads en Jolein op de Clara hebben gehad. Vanaf dag 1 zijn ze altijd met veel plezier naar school gegaan zelfs tot en met een extra afscheidsdag! En niet alleen onze kinderen, maar ook wij als ouders zijn de afgelopen zeven jaar met veel plezier naar school gegaan. Niet alleen om de kinderen te brengen/halen maar ook voor o.a het startfeest, de tuinochtenden en niet te vergeten de wandelvierdaagse. Het is erg mooi te zien hoe actief de Clara is naast de primaire taak van onderwijs en zo een echt wij gevoel creëert. Iets wat de kinderen altijd mee zullen nemen en waar jullie met recht trots op mogen zijn! Nogmaals dank, we gaan jullie zeker missen en wellicht tot ziens Informatieavond tijden Maandag 27 augustus is de informatieavond. De leerkrachten zullen dan vertellen wat de kinderen tijdens dit schooljaar gaan leren. Het algemene gedeelte gaat over Staal en Chromebooks. De tijden zijn als volgt: uur: Groep 1/2, 3, 5, 6 en uur: Algemene informatie uur: Groep 1/2, 3, 4, 5, 7 en 8 We hopen dat alle ouder(s) / verzorger(s) bij de informatieavond aanwezig zijn! Tijdens de informatieavond zal de leerkracht ook vragen wie er klassenouder zou willen zijn. Zou u er alvast over willen nadenken?

2 Creaouders gevraagd Groep 5 t/m 8 Op vrijdag 9 november starten we voor groep 5 t/m 8 met een klein circuit voor creatieve vorming. Voor de onderdelen figuurzagen, houtbewerking en solderen zoeken we in ieder geval ouders. Mochten er genoeg mensen zijn die zich aanmelden dan worden zij ook voor andere onderdelen in de klas ingezet (denk aan kleien, weven, textiel etc.). Iedere 2 weken wisselen de groepjes van de klas naar een ander onderdeel. Eén van die onderdelen is het werken met (groot)ouders aan een bepaald crea-onderdeel in de hal. Wij zoeken (groot)ouders die ons op de volgende data willen helpen: 9, 16, 23 en 30 november, 21 december, 11 januari, 29 maart, 5 en 12 april en 10 mei. In totaal dus 10 vrijdagen in een heel schooljaar. (Groot)ouders die willen helpen kunnen zich bij juf Lizette opgeven. Alvast bedankt! Schoolfotograaf Donderdag 30 augustus Aanstaande donderdag komt de schoolfotograaf naar school. Er worden deze keer geen gezinsfoto s gemaakt, dat kan volgend schooljaar weer. Wel wordt er een pasfoto, een foto van de klas en de hele school gemaakt. Binnenkort krijgt u een inlogcode om de foto s eventueel te bestellen. Mad Science Voorstelling Op vrijdag 31 augustus geeft de professor van Mad Science een voorstelling op school. U kunt uw kind eventueel inschrijven voor de naschoolse wetenschap en techniekcursus. In de bijlage kunt u meer informatie vinden. Zit met pit Groep 5 Dat een goede zithouding belangrijk is weten we allemaal. We hebben als school veel geld geïnvesteerd in goed meubilair, maar toch zijn we niet tevreden over de zithouding van de kinderen. In overleg met de kinderfysiotherapeut Morel, die bij ons op school op maandag haar praktijk heeft, hebben we afgesproken dat zij een cursus aan de kinderen van groep 5 gaat geven. De cursus heet: Zit met pit. De lessen vinden plaats op 3, 10 en 17 september. In de Vrijdagsbrief plaatsen we de komende weken ook een ouderbrief, we hopen dat ook andere ouders deze informatie lezen. In de bijlage staat de eerste nieuwsbrief. Startfeest opbrengst De opbrengst voor het Startfeest is dit schooljaar volledig voor een goed doel. Het doel is dit schooljaar het Ronald Mc Donaldhuis. We hopen dat we weer veel geld ophalen, zodat we dit goede doel kunnen ondersteunen! Startfeest- Hulp gevraagd We zijn nog op zoek naar ouders die willen helpen bij het begeleiden van de spelletjes. Op dit moment komen we nog 3 ouders tekort! U kunt aangeven of u het eerste deel of het tweede deel (of allebei) van het Startfeest zou willen helpen. U kunt zich opgeven bij meester Fred. Alvast bedankt namens alle kinderen!

3 Schoolkalender Ouderenquête Heeft u de Schoolkalender ontvangen? We hopen dat de Schoolkalender weer een mooie plaats in uw huis krijgt. Binnenkort kunt u in de ouderenquête aangeven of u de Schoolkalender wilt blijven ontvangen of dat u liever alles digitaal wilt ontvangen. Goede doelen Stichting Veluwse wensambulance Via de vrijdagsbrief zijn er ook dit jaar weer een aantal goede doelen voorgedragen. Helaas kunnen ze dit jaar niet allemaal aan bod komen maar die doelen bewaren we dan voor het volgende jaar. In de eerste periode van dit schooljaar zullen we sparen voor de STICHTING VELUWSE WENSAMBULANCE. We beginnen vanaf a.s. maandag (op andere dagen een bijdrage meenemen mag ook) te sparen. Op donderdag 6 september zal de ambulance op school komen om de kinderen te vertellen wat e.e.a. betekent en zij allemaal doen. Daarnaast zal elke groep in de ambulance mogen kijken. Wanneer u even in de buurt bent en een kijkje wilt nemen bent u van harte welkom. De ambulance komt rond 9.30 uur en zal rond de middag weer vertrekken. We hopen dat de kinderen (en u) enthousiast zijn over dit doel en regelmatig een bijdrage meenemen. De stichting stelt zichzelf in de bijlage voor. Fotochallenge Strandbal Wat een leuke foto s hebben we ontvangen en wat hebben jullie het de jury moeilijk gemaakt! De standballen zijn echt overal geweest. Alle foto s hangen op de wand in de hal. We houden het nog even spannend, maar a.s. maandag maken we aan de kinderen bekend wie de winnaar is geworden! Kwink Gouden weken De komende weken worden in alle groepen les gegeven over de gouden weken Dit is de periode van de eerste schooldag tot aan de herfstvakantie. Deze zijn erg belangrijk voor het creëren van een fijne sfeer in de groep. Op deze manier krijgen we positieve, gezellige, hardwerkende groepen waarin kinderen voor elkaar opkomen!

4 Ouderbrief Kind op Maandag In deze Vrijdagsbrief kunt u de eerste ouderbrief van Kind op Maandag vinden. Op deze manier blijft u op de hoogte wat de kinderen leren met Kind op Maandag. Jarigen Aankomende weken zijn jarig: Wij wensen jullie een fijne verjaardag toe! In de bijlage: Kinderfysiotherapie Morel Nieuwsbrief Kind op maandag - Ouderbrief Typecursus - Aanbod voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 Mad Science - Naschoolse wetenschap en techniekcursus Wij wensen u een fijn weekend toe! Team Clara Fabriciusschool

5

6 Kind op Maandag Nr. 1 Jaargang 37 Ouderbrief Beste ouders/verzorgers, Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode lezen we verhalen over Mozes. Hij is in zekere zin de held van Israël. Hij gaat naar de farao om te zeggen dat hij zijn slaven moet laten gaan en leidt het volk door de woestijn naar het beloofde land. Maar wat voor held is hij? Om te beginnen is hij een held die eerst zelf gered moet worden. Zijn moeder legt hem in een mandje tussen het riet, waar de dochter van de farao hem vindt. Hij is een held die moet vluchten omdat hij iets stoms doet. Een held die niet durft, als God hem vraagt om naar de farao te gaan. Een held die twijfelt aan zichzelf en God steeds weer om hulp vraagt. Daarmee laat hij zien hoe je in Gods ogen held kunt zijn: door kwetsbaar en afhankelijk te durven zijn, en door je verbonden te voelen met andere mensen en met God. Kinderen kunnen vandaag ook een held zijn. Niet door alles perfect te doen en nooit fouten te maken, niet door het gevoel te hebben dat ze alles kunnen. Maar wel door te weten dat ze gewaardeerd en gedragen worden. Dat je best eens aan jezelf mag twijfelen, en dat je dan toch mag proberen want van je fouten leer je het meest. Als wij kinderen als helden zien, hoeven we niet te zeggen dat alles wat ze doen geweldig is. (Zulke helden kent de bijbel ook, maar daar loopt het meestal minder goed mee af.) Misschien kunnen de verhalen van deze periode een oproep zijn om kinderen ook te zien in hun geploeter en hun kleine mislukkingen. Mozes en de Israëlieten waren ook niet meteen in het beloofde land, daar deden ze veertig jaar over. Soms helpt het als we kinderen even bij de hand nemen en naast ze gaan staan, zoals Aäron dat deed bij Mozes. Dan kunnen ze weer verder op de weg van de ware held. Namens de redactie van Kind op Maandag wens ik alle kinderen toe dat ze komend schooljaar weer verder mogen groeien als echte, kostbare helden! Met vriendelijke groet Erik Idema Hoofdredacteur van Kind op Maandag Kwintessens 2018 Je bent een held!

7 Aan alle ouders van de leerlingen uit groep 6, 7 en 8 Herveld, 24 augustus 2018 Geachte ouders, Binnenkort gaan er weer verschillende folders mee van aanbieders van typecursussen. Dat zijn goede cursussen, maar er zit vaak wel een aardig prijskaartje aan. Wij hebben echter een aanbod van een goede en complete typecursus die wij via school kunnen inkopen waardoor het volgen van een typecursus goedkoper kan. Via Ambrasoft, dat u wellicht wel kent van de thuisversie om rekenen en taal te oefenen, kunnen wij een typecursus aanbieden met alles erop en eraan. De prijs van die cursus zal dan tussen de 25,- en de 50,- komen te liggen. Een stuk goedkoper dan de meeste andere typecursussen (die vaak rond de 100,- of meer vragen). Er moeten wel voldoende aanmeldingen zijn om de cursus in te kunnen kopen. Hoe meer aanmeldingen hoe goedkoper de cursus wordt! De cursus bestaat uit 18 modules en iedere module wordt afgesloten met een toets. Als uw kind aan het eind van de cursus alles succesvol heeft afgerond krijgt hij of zij een typediploma. Naast het gewoon leren typen van letters en woorden zijn er ook games om het allemaal wat leuker te maken. Bij deze cursus is het de bedoeling dat de kinderen minimaal 4 keer per week een half uur achter de computer aan de slag gaan om te leren typen. Vaker mag, maar hoeft niet. Wij als school raden zeer zeker aan om uw kind in groep 6, 7 of 8 een typecursus te laten volgen. Niet alleen hebben ze daar op het voortgezet onderwijs heel veel profijt van, ook is het zo dat kinderen in groep 6, 7 en 8 na school veel meer tijd hebben om een cursus te volgen dan als ze op de middelbare school zitten. Als u het schoolaanbod van Ambrasoft via school ziet zitten kunt u onderstaand strookje invullen en uiterlijk vrijdag 7 september bij de leerkracht van uw kind(eren) in laten leveren. Wij kijken dan vervolgens hoeveel inschrijvingen er zijn en kunnen wij de prijs gaan bepalen. Duurder dan 50,- wordt het niet en hoe meer inschrijvingen hoe goedkoper. Wij laten dat uiteraard zo snel mogelijk weten. Team Clara Fabriciusschool o Ja wij hebben interesse in de typecursus van Ambrasoft en willen ons kind/onze kinderen deze typecursus laten volgen: Naam leerling(en):

8

9 Experiment n met de ge professor van Mad Science Experimenteren met de Gekke professor! Binnenkort is zover. Op vrijdag 31 augustus komt één van de Mad Science professoren een spectaculaire science show verzorgen. Hierna kunnen de kinderen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de nieuwe naschoolse wetenschap en techniekcursus. Zij worden vanaf iedere donderdag, vier weken lang, meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties! Elke week staat een nieuw thema centraal en zal de professor de wetenschap en techniek die daarachter zit uitleggen. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als wetenschapper. Van lessen over zonnestelsels en slijm tot de wereld van raketten en scheikunde. Er komt van alles aan bod! Na afloop van de show worden inschrijfformulieren aan de kinderen meegegeven. LET OP! Inschrijven kan t/m en vol=vol. Nu al nieuwsgierig? Kijk snel voor een overzicht van data en tijden op onze site nederland.madscience.org en klik direct op het inschrijfformulier.

31 augustus 2018

31 augustus 2018 1404 www.clarafabriciusschool.nl 31 augustus 2018 3 september Zit met Pit Groep 5 6 september 9.30 uur ± 11.30 uur - Wensambulance op school 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

23 augustus 2019

23 augustus 2019 1445 www.clarafabriciusschool.nl 23 augustus 2019 27 augustus Schoolfotograaf 29 augustus 13.00 14.00 uur schoolvoorstelling Wereldfeest 29 augustus 14.30 uur Afscheidsreceptie juf Bernarda 30 augustus

Nadere informatie

6 september 2019

6 september 2019 1447 www.clarafabriciusschool.nl 6 september 2019 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest 10 september Voorstelling Mad Science Startfeest Oranje Omdat het Nederlands elftal vanavond om 21.00 uur

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2. Baarn, 31 augustus Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 2 Baarn, 31 augustus 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

1 september 2017

1 september 2017 1363 www.clarafabriciusschool.nl 1 september 2017 6 september Ontruimingsoefening 11 september Informatieavond 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom Lotte, Fréderique, Noud, Jelle, Lizzy,

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

8 september 2017

8 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 8 september 2017 11 september Informatieavond (voor tijden zie hieronder) 12 september Juf Evelien cursus rekencoördinator juf Miriam vervangt 12 september Juf Sandra cursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 september 2018

Nieuwsbrief 1 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuw schooljaar Welkom Personeel Zorg, onze zorg! BLOON en Ambrasoft Identiteit Kind op maandag Zending Verkeer Typecursus Praktische verkeerslessen Oversteekles Educatieve wandeling

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 16 september 2016

Vrijdagsbrief.  16 september 2016 Vrijdagsbrief 1321 www.clarafabriciusschool.nl 16 september 2016 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest 19-22 september Juf Mariëtte afwezig, juf Mirjam vervangt 22 september Groep 7 & 8 gastles politie

Nadere informatie

9 maart 2018

9 maart 2018 1386 www.clarafabriciusschool.nl 9 maart 2018 5 maart 15 maart Project Water 12, 19 en 26 maart Schooltennis groep 3 en 4 15 maart Afsluiting project 17.00-19.00 uur Milou Hendriksen geboren Zusje van

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8.

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8. Nieuwsbrief September Schooljaar 18-19 nr. 1 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond 10 Groep 1 t/m 8 11 5 6 7 12 13 KRANTEN ACTIE 14 8 9 15 16 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee

Vrijdagsbrief 1319 Nieuw schooljaar Operatie juf Bernarda Welkom op school Gymdagen gymkleding mee Vrijdagsbrief 1319 www.clarafabriciusschool.nl 2 september 2016 12 september Informatieavond! 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest (Hulp gevraagd!) Nieuw schooljaar Deze week zijn alle kinderen

Nadere informatie

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel

Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel nummer 1 04-10-2018 Schepersweg 8a 3621 JK Breukelen Tel. 0346-261627 e-mail:directie.schepershoek@vechtstreekenvenen.nl www.schepershoek.nl Van harte welkom bij het lezen van deze eerste nieuwsbrief van

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

19 januari 2018

19 januari 2018 1380 www.clarafabriciusschool.nl 19 januari 2018 15 januari Inlogcode schoolfotograaf komt mee 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Musical Wat hebben we genoten van twee avonden Coole Kikker; het zag er prachtig uit, al die kinderen van klein tot groot op het podium; er werd enthousiast gezongen, goed geacteerd

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen

Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Nieuwsbrief CBS Rheezerveen Datum: 28 september 18 Jaargang 13 Nummer 05 Agenda Woensdag 3 oktober Ouders Leerlingen vrij i.v.m. studiedag Chrono Donderdag 4 oktober Leerlingen Dierendag op school Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

10 mei 2019

10 mei 2019 1435 www.clarafabriciusschool.nl 10 mei 2019 13 en 14 mei Juf Leoni werkt in plaats van juf Hilda in groep 1/ 2A 13 mei Praktijk verkeersexamen groep 7 16 mei 14.30 15.00 Kijkmiddag 17 mei Laatste mogelijkheid

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké

Vrijdagsbrief.  25 november november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Vrijdagsbrief 1330 www.clarafabriciusschool.nl 25 november 2016 30 november Goede doelen - Voorlichting over stichting Oké Schoolfruit Volgende week De kinderen krijgen drie keer per week, op woensdag,

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

16 maart 2018

16 maart 2018 1387 www.clarafabriciusschool.nl 16 maart 2018 19 maart 2 e les schooltennis groep 3 en 4 19 maart Juf Berrnarda groep 5/7, juf Anne heeft andere taken 22 maart Juf Anne heeft cursus als er een invaller

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:

Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.: Nieuwsbrief Maart Schoolstraat 29-31 1723 AA Noord-Scharwoude tel.: 0226 315206 22-02-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog heel even en dan gaan we met zijn allen alweer de voorjaarsvakantie in! U ontvangt

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

21 september 2018

21 september 2018 1407 www.clarafabriciusschool.nl 21 september 2018 26 september Start verkoop kinderpostzegels 26+27 september Juf Miriam nascholing, meester Eelco Kooij vervangt 27 september Juf Bernarda nascholing,

Nadere informatie

22 februari 2019

22 februari 2019 1427 www.clarafabriciusschool.nl 22 februari 2019 28 februari Groep 7 Musical Hair op het HPC 01 maart Groep 6/7 - Bureau Halt geeft voorlichting over online veiligheid 01 maart Start voorjaarsvakantie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

Vrijdagsbrief. 9 september 2016

Vrijdagsbrief.  9 september 2016 Vrijdagsbrief 1320 www.clarafabriciusschool.nl 9 september 2016 12 september Informatieavond! 13 september Ontruimingsoefening 16 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Welkom op school Vorige week waren

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

18 februari tot en met 1 maart 2019

18 februari tot en met 1 maart 2019 CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Vrijdag 15 februari 2019 Jaargang 14 nr 3 2018-2019 uitgave 225 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

JLS NIJS September 2018

JLS NIJS September 2018 JLS NIJS September 2018 Surhuizum, 18 september 2018 Wanneer ben je een held? Wanneer ben je een held? Over welke eigenschappen moet je beschikken, wat moet je doen en wat moet je zeggen? In deze periode

Nadere informatie

29 maart 2019

29 maart 2019 1431 www.clarafabriciusschool.nl 29 maart 2019 2 april Juf Anne taakdag, juf Francien vervangt 3 april De grote rekendag 4 april Groep 7 verkeersexamen theorie. 4 en 5 april Meester Fred afwezig i.v.m.

Nadere informatie

6 juli 2018

6 juli 2018 1401 www.clarafabriciusschool.nl 6 juli 2018 6 juli 11.45 uur Start zomervakantie 20 augustus 1 e schooldag 2018-2019 20 augustus Luizencontrole 7 september Startfeest Afscheidsdienst Jesse Doornebal Morgen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuw Schooljaar. September 2018

Nieuw Schooljaar. September 2018 September 2018 Nieuw Schooljaar Graag heten we u als team van harte welkom in dit nieuwe schooljaar op CBS De Lichtboei. Alle leerlingen hebben hun plekje in de klas gevonden en de eerste week is alweer

Nadere informatie

21 december 2018

21 december 2018 1419 www.clarafabriciusschool.nl 21 december 2018 21 december 14.30 uur Start kerstvakantie 07 januari 1 e schooldag in 2019 07 januari Luizencontrole Afscheid Ard en Colinda Succes op de nieuwe school

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject

Nieuwsbrief van: Schildpaddenproject Schildpaddenproject In de afgelopen weken hebben we met de hele school hard gewerkt aan ons schoolproject Schildpadden, duurzaamheid en recyclen. Dat zal u vast niet zijn ontgaan! Alle kinderen hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17

Datum: Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Datum: 02-09-2016 Nieuwsbrief: 1 Jaargang: 17 Beste ouders/verzorgers, Als je onderweg bent, kun je veel leren. Je ziet dingen die je eerder nog niet zag, je leert andere mensen kennen en vroeg of laat

Nadere informatie

02 februari 2018

02 februari 2018 1382 www.clarafabriciusschool.nl 02 februari 2018 6 februari Juf Anne taakochtend, juf Bernarda vervangt 6 februari Studiemiddag Alle kinderen zijn om 11.45 uur uit 7 februari Juf Judith (stagiaire) voor

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 24 maart 2016

Donderdagsbrief.  24 maart 2016 Donderdagsbrief 1303 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2016 24 maart Projectkrant gaat mee 25 t/m 28 maart Paasweekend: alle kinderen zijn van 25 t/m 28 maart vrij Nieuwe leerlingen - Welkom Afgelopen

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober

Schooljaar Nummer 5, vrijdag 28 oktober Van de directie Na een fijne herfstvakantie voelde de extra vrije maandag als een cadeautje voor het team van de Pius X. Dinsdag gingen we dan ook enthousiast aan de slag tijdens onze studiedag. Deze stond

Nadere informatie

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij

Agenda. 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen vrij 24 mei 2017 Agenda 10 juni Oud papier ophalen Zaterdag (papierloper) 30 mei t/m 2 juni Avondvierdaagse 25 mei Hemelvaart Kinderen vrij 26 mei Vrije dag na Hemelvaart Kinderen vrij 5 juni Tweede Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

10 november 2017

10 november 2017 1372 www.clarafabriciusschool.nl 10 november 2017 6/7-13 november Inplannen oudergesprekken 15 november Start schoolfruit: 20 weken op woensdag, donderdag en vrijdag 16 november Onderwijsinspectie op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16-12-2014

Nieuwsbrief 16-12-2014 Nieuwsbrief 16-12-2014 RECTIFICATIES Op de schoolkalender staat het volgende fout vermeld: - 11 februari: rapport mee gr. 1-7, moet zijn gr. 2-7. - 24 en 26 februari: rapportgesprekken gr. 1-7, moet zijn

Nadere informatie

5 mei 2017

5 mei 2017 1351 www.clarafabriciusschool.nl 5 mei 2017 8 mei 1 e schooldag na de meivakantie 8 mei Luizencontrole 8 mei Laatste mogelijkheid om, via school, in te schrijven voor de avondvierdaagse Vanaf 9 mei Entreetoets

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

20 april 2018

20 april 2018 1392 www.clarafabriciusschool.nl 20 april 2018 23 april 13.00 uur Herdenking (groep 4 t/m 8) bij het Indië-monument in Andelst 26 april 14.30 uur: Start meivakantie t/m 11 mei 27 april t/m 11 mei Meivakantie

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

23 maart 2018

23 maart 2018 1388 www.clarafabriciusschool.nl 23 maart 2018 26 maart Laatste les schooltennis op de tennisbaan van TVHA 28 maart De grote rekendag 29 maart Paasviering / Podiumochtend groep 6 30 maart Goede vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs

Nieuwsbrief. Nieuws uit het Basisonderwijs KINDCENTRUM De Spreng Nieuwsbrief HOEVELAKEN Nieuws uit het Basisonderwijs Nummer 9 25 maart 2019 Personeel Ester Esveldt is op 16 maart bevallen van zoon Pepijn! Alles gaat goed met hen. Julia en Bram

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

de Nieuwsroos Kerst Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos Kerst Groente / fruit Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 10 december 2018 Kerst Vanaf vandaag (groep 1/2 ) en morgen (groepen 3 t/m 8) hangen

Nadere informatie

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! Nieuwsbrief 11 januari 2019 Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! 1 Mededelingen Open dagen. U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind dan bent u

Nadere informatie

Schoolbrief 1 september schooljaar

Schoolbrief 1 september schooljaar Schoolbrief 1 september schooljaar 2019-2020 Belangrijke data: 1 sept. Juf Kim jarig 3 sept. Luizencontrole 6 sept. Juf Esther jarig 11 sept. Algemene ouderavond en Kanjertrainingsavond 13 sept. Mad Science

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 1. September Een goed begin

Nieuwsbrief. Nummer 1. September Een goed begin Nieuwsbrief Een goed begin Wij zijn allemaal goed begonnen op 27 augustus. De school is officieel geopend door met een mooiste paar schoenen het nieuwe schooljaar in te stappen. De eerste weken van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar agenda oktober november Belangrijke data voor de onderbouw groep 1 t/m 4:

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar agenda oktober november Belangrijke data voor de onderbouw groep 1 t/m 4: Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 2,schooljaar 2018-2019 agenda oktober 1 t/m 12 In de schoolbieb inschrijven voor aanwezigheid bij de rondleidingen in de groepen 10 Afsluiting Kinderboekenweek 11.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2018

Nieuwsbrief 16 november 2018 Mozaïek 1 Mozaïek 2 Nieuwstraat 43 Dorpstraat 45 2152 BE Nieuw-Vennep 2152 BA Nieuw-Vennep www.basisschoolhetmozaiek.nl www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Voorstelling Muizenissen

Voorstelling Muizenissen Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org Voorstelling Muizenissen schooljaar 2015-2016 nummer 18, vrijdag 3 juni De voorstelling Muizenissen was een groot

Nadere informatie

30 augustus 2019

30 augustus 2019 1446 www.clarafabriciusschool.nl 30 augustus 2019 3 september Ontruimingsoefening 6 september 17.00 uur tot 20.00 uur Startfeest Afscheid juf Bernarda - Klankenkaravaan Gisteren was het afscheid van juf

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

Maandbrief september 2018

Maandbrief september 2018 Maandbrief september 2018 Agenda september 2018 3 september - weekopening OB - informatieavond groep 1, aanvang 19.30 uur 4 september - praktische verkeersles groep 7 en 8 - informatieavond groep 2, aanvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Vlak voor de voorjaarsvakantie vertelde meester Aad dat hij met ingang van 1 mei aanstaande gebruik gaat maken van het aanbod om met vervroegd pensioen te

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro

Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Opbrengst Jantje Beton Parro Nieuwsbrief 3 23 oktober 2018 Geboorte Op donderdag 18 oktober zijn juf Hanneke (groep 4b) en haar man Heiko de trotse ouders geworden van een dochtertje: Jetske. Ze maken het alle drie goed! Opbrengst

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL

NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL OBS BRINKSCHOOL Oude Brinkweg 95 * 9751 RL Haren * TELEFOON (050) 534 75 24 * (E) directie.obsbrinkschool@stichtingbaasis.nl * Beste ouder/verzorger, NIEUWSBRIEF O.B.S. BRINKSCHOOL 17-02-2017 De rapporten

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

ma di wo do vr za zo ouder/ klassenavond Schoolbieb 5 t/m 8 Schoolbieb 1 t/m 4 Schoolbieb 5 t/m 8

ma di wo do vr za zo ouder/ klassenavond Schoolbieb 5 t/m 8 Schoolbieb 1 t/m 4 Schoolbieb 5 t/m 8 Nieuwsbrief 2 29-08- 2018 Schooljaar 2018-2019 Pag in a 1: Bela ng rijk e data Pag in a 2: Ste un de scho ol Pag in a 3: Informa t ie avond l Mad Scien c e l Kind e rr aa d Pag in a 4: Sch aken l Er nst,

Nadere informatie

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019

maandkalender & bulletin Jaargang: datum: 17 juni 2019 maandkalender & bulletin Jaargang: 22-19 datum: 17 juni 2019 juni 17 nieuwsbrief 19 18 19 Kleuterfeest 20 24 10 minuten lijsten hangen in de aula 25 ouderraadsvergadering 26 27 12.45 13.45 uur doorschuifmiddag

Nadere informatie