Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Maart Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.: Beste ouder(s)/verzorger(s), Nog heel even en dan gaan we met zijn allen alweer de voorjaarsvakantie in! U ontvangt de Nieuwsbrief van maart 2018 daarom ook iets eerder dan u van ons gewend bent. In de afgelopen periode heeft u gemerkt dat de griepgolf ook de Duizend Eilandenschool bereikte. Veel kinderen waren ziek, maar ook enkele leerkrachten. De zoektocht naar een oplossing voor een zieke leerkracht is echter niet eenvoudig. Dit heeft u vast ook in het nieuws kunnen lezen en horen. Wij zijn blij dat we tot nu toe alles nog hebben kunnen oplossen en dat er voor elke groep een leerkracht stond. Personeel Inmiddels is Juf Mandy met haar zwangerschapsverlof begonnen en hebben de kinderen uit groep 1/2a met Juf Michelle kennis kunnen maken. Ook in groep 1/2b is Juf Marit inmiddels vervangen. Wij heten Juf Chantal van harte welkom en wensen haar veel succes in de groep. Juf Marit zal na de meivakantie weer terug keren. De ouders van groep 3 zijn inmiddels geïnformeerd over de ziekmelding van Juf Ria. We zijn erg blij dat Juf Betsy en Juf Dieuwertje de vervanging tot de vakantie hebben kunnen realiseren. Ook na de vakantie zullen Juf Betsy en Juf Dieuwertje gezamenlijk in groep 3 staan. De woensdagen zullen zij ook verdelen, zodat daarmee de puzzel rond is. Inmiddels heeft Juf Martine haar werkzaamheden in groep 5 ook kunnen uitbreiden. Zij blijft echter voor u nog steeds een aanspreekpunt en zal op maandag, dinsdag en woensdag ambulant zijn. Duizend Eilandenschool en Mariaschool Vrijdag 9 februari bent u allen geïnformeerd over de fusieplannen voor de Duizend Eilandenschool en de Mariaschool. Kort daarop volgde een ouderinformatieavond voor ouders van beide scholen. Ook heeft er inmiddels een artikel in het Noord- Hollands Dagblad gestaan, waarin de plannen werden uitgelegd en kenbaar gemaakt. Op de ouderinformatieavond werd ook de intentieverklaring voor de fusie ondertekend door de MR van beide scholen en door Mevr. Koops, bestuurder van Stichting Atrium.

2 Mevr. Alkemade MR Mariaschool Thea Van der Zijden Bruijn MR DDE Mevr. Gea Koops Bestuurder Stichting Atrium Als wij meer informatie hebben over de invulling van lokalen, groepssamenstelling en de formatie, dan brengen wij u zo snel mogelijk op de hoogte. Ouderenquête Wij willen alle ouders vriendelijk bedanken die hun bijdrage aan de enquête al hebben kunnen geven. Op dit moment is er een respons van 47% behaald. Om zoveel mogelijk ouders nog de gelegenheid te geven om bij te dragen, is er besloten om de uiterste datum van inlevering te verlengen tot 25 februari. We hopen dan ook dat we de respons daarmee nog flink kunnen verhogen. Helpt u mee? Ook de leerlingen van de groep 6, 7 en 8 hebben hun mening met ons gedeeld. Wij streven ernaar om voor de meivakantie de conclusies met u te delen. Wordt vervolgd. Inschrijvingen nieuwe leerling Zijn er nog jonge broertjes of zusjes van 3 jaar die nog niet aangemeld zijn bij ons op school? Wij heten jullie natuurlijk van harte welkom! Een inschrijfformulier is verkrijgbaar bij Martine of Jan Willem. Vriendelijk bedankt alvast! Kwink De nieuwste ouderbrief van onze methode Kwink vindt u onderaan deze nieuwsbrief. Deze keer sturen wij de koelkastposter ook mee. Op deze manier heeft u alle thema s bij elkaar. Kwink is een online methode voor sociaal-emotioneel leren (SEL). Kwink biedt een doordacht SEL-programma, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Praktisch, leuk en altijd actueel. Gericht op preventie (van bijvoorbeeld pesten op school) en de kracht van een veilige groep.

3 Lege batterijen Speciaal voor basisscholen ontwikkelde Stibat het inzamelproject voor basisscholen. Scholen die zich aanmelden, sparen voor mooie producten. Ook bieden we verschillende lespakketten aan. Winst voor de school én voor het milieu! Doet u mee? Schoolfruit Op woensdag, donderdag en vrijdag bieden wij de kinderen fruit of groente aan. Onze school doet mee met het Europees Project groente en fruit. Wij ontvangen 20 weken lang gratis groente en fruit voor de kinderen. Op deze dagen is het niet de bedoeling dat de kinderen een koek meenemen. Ander groente of fruit mag uiteraard wel. Alle ouders die ons helpen om het fruit voor de kinderen gereed te maken, willen vrij vriendelijk bedanken!! Vastenactie Op vrijdag 16 februari werd de vastenactie officieel geopend. Van Stichting Sibusiso ontvingen wij een vrijwilliger die een mooie presentatie aan alle groepen verzorgde. Zoals eerder gezegd zetten wij ons als school in voor de medemens. Dit jaar zamelen wij geld in voor Stichting Sibusio. Voor verstandelijk gehandicapte kinderen zijn er in Tanzania weinig mogelijkheden om hun beperkte capaciteiten goed te kunnen ontwikkelen. Vanwege het taboe dat rust op handicaps, worden deze kinderen bovendien uit het zicht gehouden en worden hun families geïsoleerd van de samenleving. Doel van de stichting: Sibusiso leert verstandelijk gehandicapte kinderen in Tanzania zichzelf te helpen. Een positieve verandering teweegbrengen in de situatie van deze kinderen door het: Aanbieden van speciaal onderwijs om hun veelal verborgen capaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Begeleiden van familieleden, in het centrum en in hun eigen sociale gemeenschap. Assisteren bij de doorverwijzing naar andere instellingen, zoals revalidatiecentra en (speciale) scholen. Vergroten van het netwerk van Sibusiso met andere (hulp) organisaties. Vestigen van de aandacht op de situatie van deze kinderen. Opkomen voor hun rechten.

4 Op het podium en in de hal van de onderbouw wordt zichtbaar bijgehouden hoe het gaat met de inzameling van spullen en het verdiende geld. De kinderen kunnen zelf acties bedenken om geld in te zamelen. Daarnaast kunnen kinderen spullen inleveren voor een leeftijdgenootje. Iets van mij, voor jou! Bijvoorbeeld: Potloden Pennen Liniaal Schriften Tandpasta Tandenborstel Drinkbeker Liefst niet te groot en te zwaar (vanwege transport) De spullen worden verzameld in de hal. Uit eerdere ervaringen weet de stichting dat de kinderen heel dankbaar zijn voor de persoonlijke gift. Dinsdag 13 maart: Gymles voor iedereen Sporten, zodat andere kinderen ook kunnen sporten/bewegen! Dinsdag 13 maart wordt een sportieve sponsoractiviteit in de gymzaal onder begeleiding van meester Joost gegeven. Alle kinderen mogen aan hun ouders/verzorgers/oppas laten zien hoe goed zij kunnen gymmen. Natuurlijk doet een goed voorbeeld volgen en zodoende mogen alle ouders hun gymschoenen weer uit de kast halen. Het is tijd voor ouder-kindgymles! uur uur 1/2 A (Juf Ellen en Juf Michelle) uur uur 1/2 B (Juf Lida en Juf Chantal) uur uur 3 (Juf Betsy en Juf Dieuwertje) uur uur 4 (Juf Thea en Juf Janna) uur uur 5 (Juf Martine en Meester Kees) uur uur 6 (Meester Ruud en Juf Léonie) uur uur 7 (Juf Merel en Meester Richard) uur uur 8 (Juf Barbra en Juf Inge) Kinderen zamelen van te voren geld in via de sponsorlijst. De kinderen laten zichzelf voor een vast bedrag sponsoren. Bij voldoende hulp zal er tijdens de gymles een koffie/thee stand komen (verkoop). Als u kunt helpen tijdens deze dag bij de koffie/thee stand, wilt u zich dan opgeven bij Rilana via andre.rilana@gmail.com? De doelstelling is om trots te zijn en om als ouder te ervaren hoe belangrijk en betekenisvol de gymles kan zijn. Wij willen dat de kinderen in Tanzania dit ook kunnen ervaren. Witte donderdag 29 maart is de viering in de kerk om uur. Alle belangstellenden zijn welkom. Wij hopen dat het een succesvol project gaat worden en willen iedereen alvast hartelijk bedanken voor de giften!

5 Mad Science Mad Science komt weer op de Duizend Eilanden met te gekke nieuwe lessen! Na een knallende aftrap met een spectaculaire, nieuwe science show op , kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 zich inschrijven voor de naschoolse wetenschap- en techniekcursus. De cursus bestaat uit volledig nieuwe lessen, waardoor deelname ook geschikt is voor kinderen die al eerder hebben meegedaan. De cursus is op woensdag om 14:15, vanaf De lessen duren een uur. De kinderen worden zes weken lang meegenomen in de wondere wereld van experimenten, proefjes en demonstraties. Elke les staat een nieuw thema centraal en wordt de wetenschap en techniek die daarachter zit uitgelegd. Uiteraard gaat ook iedereen zelf aan de slag als een echte wetenschapper! Na afloop van de show wordt de cursusinformatie aan de kinderen meegegeven. Minimaal 15 en maximaal 24 kinderen per cursusgroep. Bij minder inschrijvingen gaat de cursus niet door. Bij voldoende inschrijvingen (30+) kan er een tweede groep van start. Inschrijven kan t/m Schrijf alvast in op nederland.madscience.org Kalender maart 2018: Maandag 5 maart luizencontrole Dinsdag 6 maart MR Vrijdag 9 maart start Mad Science Maandag 12 maart ouderraad Maandag 19 maart 10 minuten gesprekken Dinsdag 20 maart 10 minuten gesprekken Donderdag 22 maart 10 minuten gesprekken Vrijdag 23 maart 10 minuten gesprekken Maandag 26 maart 2 e rapport wordt meegegeven, gr. 2-8 Donderdag 29 maart Witte Donderdagviering Vrijdag 30 maart Goede Vrijdag, kinderen vrij Wij wensen iedereen alvast een hele fijne voorjaarsvakantie! Vriendelijke groeten, het team van de Duizend Eilandenschool.

6

Nummer 23/datum:

Nummer 23/datum: Nummer 23/datum: 12-7-2019 Kalender Zomervakantie t/m 25 augustus 2019 Vanuit de directie Personele zaken: Juf Myriam heeft als onderwijsassistent een baan dichtbij haar huis aangenomen. Juf Myriam, wij

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. November Beste ouders, November 2018 Van de directie Inhoud Van de directie... 1 Thema van start... 2 High tea... 2 Ouderbijdrage... 2 EU schoolfruit... 3 Project ontdekken... 3 Museumbezoek tropenmuseum... 4 Week van de mediawijsheid...

Nadere informatie

21 december Activiteitenoverzicht

21 december Activiteitenoverzicht 21 december 2018 Activiteitenoverzicht Januari 2019 7 januari 8.30 uur de lessen starten weer. Zwemmen groep 5 9 januari MR vergadering 11 januari Ouderpanel 14 januari Zwemmen groep 4 15 januari Ouderles

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 27 // 23 maart 2017 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Vervanging bij ziekte We hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September 2016

Nieuwsbrief. September 2016 Nieuwsbrief September 2016 Start schooljaar Na een mooie zomervakantie mogen we weer beginnen op school. De kinderen zijn weer vol frisse moed aan het werk gegaan in de klas. De juffen en meesters hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017

Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Nieuwsbrief 10: 17 november 2017 Data om te onthouden: Vrijdag 24 november: show Mad Science voor gr. 3 t/m 8 Vrijdag 1 december: continurooster voor groep 1 t/m 8 i.v.m. schaatsen Maandag 4 december:

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

18 februari tot en met 1 maart 2019

18 februari tot en met 1 maart 2019 CBS de Brandaris maakt deel uit van Communityschool In de Breedte lekker in je vel en optimaal presteren! Vrijdag 15 februari 2019 Jaargang 14 nr 3 2018-2019 uitgave 225 e-mail: directie@cbsdebrandaris.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9

WEEKBRIEF. 23 oktober 2016 / NUMMER 9 WEEKBRIEF 23 oktober 2016 / NUMMER 9 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Op de valreep toch nog een nieuwsbrief. Na een heerlijke week met echt herfstweer, mogen we weer aan de slag met elkaar.

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag

Immanuël-Nieuws. Themadienst school, thuis en kerk. In gesprek met uw kind. Schooljaar 2018/2019. Studiedag Studiedag Elke school is verplicht om eens in de jaar een nieuw schoolplan te schrijven. Het schooljaar 2018-2019 gebruiken wij om met elkaar weer vooruit te kijken naar de komende schooljaren. In het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD

NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD NIEUWSBRIEF OBS DEN BOOGERD Obs Den Boogerd Donkerstraat 17 5308 KB Aalst info@obsdenboogerd.nl www.obsdenboogerd.nl In dit nummer o.a.: Start schooljaar Pagina 1 Luizen pluizen Pagina 1 Algemene informatie

Nadere informatie

Achtbaanflits 29 augustus 2017

Achtbaanflits 29 augustus 2017 AGENDA Iedere woensdag en vrijdag: FRUITDAG Woensdag 30 augustus mad science show Donderdag 31 augustus afstemmingsgesprekken groep (2)3-8 tot 20.00u Maandag 4 september HB groepen kennismakingsavond Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht

Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Nieuwsbrief KBs St. Ludgerus Loenen a.d. Vecht Agenda 4 april concert leerorkest 16.00-16.45: groep 7 17.45-18.30: groep 5 en 6 12 april L.O.S. afsluiting 16 t/m 18 april Eindtoets gr. 8 18 april Paasviering

Nadere informatie

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal

Bezoek aan het Baafje Ouderportaal Juli en augustus 2015 Bezoek aan het Baafje Ouderportaal School app voor smartphones Gebruik van foto s Bericht van juf Mireille Naschoolse wetenschap- en tecniekcursus Afscheid groep 8 Villa Lilla Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 3 20-09-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Zuiderzeenieuws 01. Ouderavond verrijkingsgroep (Podium)

Zuiderzeenieuws 01. Ouderavond verrijkingsgroep (Podium) Zuiderzeenieuws 01 2016 2017 ABBS de Zuiderzee Brigantijnkade 51 1086 VB Amsterdam 020-416 58 62 AGENDA 2016 Amsterdam, 26-08-2016 Ma. 29 augustus Di. 30 augustus Do. 1 september Eerste schooldag Eerste

Nadere informatie

Data om te onthouden. Nieuws van Jannie

Data om te onthouden. Nieuws van Jannie Nieuwsbrief 3; 26 september 2018 Data om te onthouden Woensdag 26 september; Start actie kinderpostzegels groep 7 Maandag 1 oktober; Hoofdluiscontrole Maandag 1 oktober; Start project Slim opgewekt Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mei 2019

Nieuwsbrief. Mei 2019 Nieuwsbrief Mei 2019 Mei 13 17 T/m 16 mei Avondvierdaagse Margedag; leerlingen vrij Beste ouder(s)/verzorger(s) van alle leerlingen, Voor de vakantie heeft u allen kunnen genieten van een prachtige Koningsoptocht.

Nadere informatie

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn

Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn Tweewekelijkse nieuwsbrief van Jenaplanschool De Pontonnier in Hoorn IN DEZE PONTO Ziek en zeer Directeur tijdelijk buiten spel CITO Ouderportaal Agenda Schoolfruit Regel van de Week Hulp bij boeken stickeren?

Nadere informatie

24 augustus 2018

24 augustus 2018 1403 www.clarafabriciusschool.nl 24 augustus 2018 27 augustus 19.30 uur Informatieavond 30 augustus Schoolfotograaf 31 augustus Voorstelling Mad Science 7 september Startfeest Afscheid van Mads en Jolein

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

augustus/september 2018

augustus/september 2018 Nieuwsbrief 2 29-08-2018 Schooljaar 2018-2019 Pagina 1: Belangrijke data Pagina 2: Steun de school Pagina 3: Informatieavond l Mad Science l Groepsouders Pagina 4: Schaken l Vaderavond Pagina 5: Open dag

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

24 maart 2017

24 maart 2017 1346 www.clarafabriciusschool.nl 24 maart 2017 27 maart Juf Leoni groep 7, juf Anne heeft andere taken 28 maart Aanbieden cheque aan stichting Oke 29 maart Voorlichting over het nieuwe goede doel 30 maart

Nadere informatie

Klimoppertje Datum:

Klimoppertje Datum: Klimoppertje Datum: 7-10-2016 Activiteiten komende weken 9 oktober Kinderkleding- en speelgoedbeurs 12 oktober Mad Science show op school! 14 oktober Reünie Klimop 20 oktober Opa en oma dag voor de groepen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij!

Vrijdag 21 september: Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij! RKBS IKC Floriant Florasingel 17 T: 079-3615607 W: www.unicoz.floriant.nl E: administratie@floriant.unicoz.nl Agenda Vrijdag 14 september: Schoolreis Maandag 17 september: Inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Ouderinfo Obs de Globe Semmelweisstraat 5 2035 CT Haarlem 023 5330297 facebook: www.obsdeglobe-haarlem.nl --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Maandkalender oktober 2015

Maandkalender oktober 2015 Maandkalender oktober 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 5 dag van de leerkracht Studiedag team Leerlingen vrij 12 Muziekeducatie groep 5/6 6 7 Opening Kinderboekenweek 13 14 8:30-9:00

Nadere informatie

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice

ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei Nieuwe directrice ASJEMENOU 19 mei t/m 26 mei 2017 Nieuwe directrice Vanaf de meivakantie is onze nieuwe directrice Patricia Dresens iedere woensdag bij ons op school om in te werken en om alvast kinderen in de school te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2018

Nieuwsbrief 16 november 2018 Mozaïek 1 Mozaïek 2 Nieuwstraat 43 Dorpstraat 45 2152 BE Nieuw-Vennep 2152 BA Nieuw-Vennep www.basisschoolhetmozaiek.nl www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252

Nadere informatie

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019!

Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! Nieuwsbrief 11 januari 2019 Proost op het nieuwe jaar! Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2019! 1 Mededelingen Open dagen. U bent op zoek naar een basisschool voor uw kind dan bent u

Nadere informatie

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7

Woensdag 26 sept Start kinderpostzegelactie door de leerlingen van groep 7. Dinsdag 2 okt. Herdenking monument 2 oktober, voor leerlingen van groep 7 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, De eerste Nieuwsbrief na de zomervakantie.. We hebben met elkaar een goede start gemaakt. De kinderen zijn ondertussen weer een beetje gewend aan het schoolse

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers,

Koningsdag. Lezum. Jaargang april Beste ouders en verzorgers, Lezum Jaargang 2014-2015 23 april 2015 Beste ouders en verzorgers, Terwijl groep 8 midden in de Cito eindtoets zit, worden in groep 3 de kuikentjes geboren. De lente is begonnen! Veel leesplezier met de

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8.

Nieuwsbrief. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond. Startgesprekken 3/8. Startgesprekken 3/8. Nieuwsbrief September Schooljaar 18-19 nr. 1 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 3 4 Informatieavond 10 Groep 1 t/m 8 11 5 6 7 12 13 KRANTEN ACTIE 14 8 9 15 16 17 18 19 20 21 22

Nadere informatie

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18

Lijster eens. 29 mei 2017 schooljaar nieuwsbrief 18 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 29 mei 2017 schooljaar 2016-2017 nieuwsbrief 18 Van de directie Wat een prachtige feestweek hebben we achter de rug. Groot compliment voor

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen In de maand september verwelkomen wij de volgende nieuwe leerlingen op onze school:

Nieuwe leerlingen In de maand september verwelkomen wij de volgende nieuwe leerlingen op onze school: Basisschool De Klimophoeve en PSZ Kapoentje directie@klimophoeve.nl website: www.klimophoeve.nl Nieuwsbulletin nr: 195 september 2015 Belangrijke data in september 4 september Speelgoedmiddag groepen 1/2

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 31 augustus 2015 ALGEMEEN We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe leerlingen en hun ouders van harte welkom op De Achtsprong.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. april Beste ouders, april 2019 Van de directie Inhoud Verzoek aanmelden broertjes en zusjes 2 Personeel... 2 IPC (International primary curriculum).. 2 Onze school in beeld... 3 1 april... 4 Schoolvoetbal... 5 Tutorlezen

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Geachte ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is weer gestart en we hebben er veel zin in! Alle kinderen en ouders welkom op school! Na 6 weken vakantie is het weer even wennen aan het schoolritme.

Nadere informatie

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar!

Mededelingen. Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Nieuwsbrief 19 januari 2018 We zijn het schooljaar weer goed begonnen met elkaar. We willen namens alle kinderen van De Achtsprong iedereen een fijn 2018 wensen! Groep 1/2B proost op het nieuwe jaar! Mededelingen

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019

samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Een actief begin van 2019 Beste ouder, Namens alle collega s wens ik u een gelukkig 2019. Dat het in alle opzichten voor u en uw gezin een goed jaar mag zijn!

Nadere informatie

Uitgave van de 1e Montessorischool Hoofddorp jaargang 11 editie februari/maart 2017

Uitgave van de 1e Montessorischool Hoofddorp jaargang 11 editie februari/maart 2017 Uitgave van de 1e Montessorischool Hoofddorp jaargang 11 editie februari/maart 2017 De kleur van de post wordt oranje Thema : je lijf, je lichaam in de onderbouw Deze weken is het gespreksonderwerp in

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016

Nieuwsbrief. school de Ontmoeting. Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 school de Ontmoeting Nieuwsbrief Hierbij leest U nieuwsbrief 1 van het schooljaar 2015-2016 In deze nieuwsbrief treft U de volgende onderwerpen aan: 1. We zijn weer gestart! 2. Woenselse Heide bestaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Alfrinkschool, Koordsteeg 11, 7161 WP Neede. Tel.nr. 0545-292686.. www.alfrinkneede.nl directie@alfrinkneede.nl Nieuwsbrief 5 2018-2019 Januari 2019 Februari 2019 7 1 e schooldag na de Kerstvakantie 4

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Vlak voor de voorjaarsvakantie vertelde meester Aad dat hij met ingang van 1 mei aanstaande gebruik gaat maken van het aanbod om met vervroegd pensioen te

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 15 februari 2016 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 15 februari 2016 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52).

Bijbelverhalen middenbouw: Week 7: Ik houd van verhalen (Matteüs 13, en Lucas 15, 1-10); Blind, of zo (Marcus 10, 46-52). No 12 13 februari C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl 13 februari Morgen 14 februari is het Valentijnsdag. Juf Agnes van

Nadere informatie

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland

Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Stichting Algemeen Toegankelijk Onderwijs 3-Stromenland Gendt, 4 april 2016 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van IKC t Holthuus Betreft: benoeming nieuwe directeur Geachte ouder(s) of verzorger(s),

Nadere informatie

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht.

Deze maand Regel van de maand: 7. We zoeken geen ruzie, maar oplossingen en anders de leerkracht/ pleinwacht. Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 8 Maart 2014 Geachte ouders / verzorgers, Met de krokusvakantie voor de deur ontvangt u alvast de info voor de komende periode. We wensen u en

Nadere informatie

Maandbrief SEPTEMBER 2017

Maandbrief SEPTEMBER 2017 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.8, tm

Nieuwsbrief no.8, tm Nieuwsbrief no.8, 28-10 tm 4-11-2016 Na een weekje lekker uitrusten zijn we allemaal weer fris en fit, in deze nieuwsbrief leest u wat wij deze week gedaan hebben en wat er nog op de planning staat. We

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Mediaopvoeding NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Beste ouder, Mediaopvoeding Al vanaf zeer jonge leeftijd komen kinderen in aanraking met media. Vooral met de komst van de tablet kunnen kinderen van alles zien

Nadere informatie

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8

Mad Science De Professor Groep 3-8. Kasandikromo 6,7,8. Groep. Tjalle Groep 5-8 Theater Babs Levens Groep 3,4. Blokland 6,7,8 Naschoolse activiteiten 6 januari 14 februari 2014 Beste leerlingen en ouders/verzorgers van de J.J. Anspachschool, Anspach Dit is de folder van het tweede blok Anspach Actief van het schooljaar 2013-2014!

Nadere informatie

t Caeghertje Agenda Juf Ilse Wittenberg. Juf Ilse heeft een dochter gekregen: Lynn. Wij wensen Ilse en Jochem veel geluk!

t Caeghertje Agenda Juf Ilse Wittenberg. Juf Ilse heeft een dochter gekregen: Lynn. Wij wensen Ilse en Jochem veel geluk! R.K.Basisschool De Caegh Laan van Meerweijde 2, 1713 BM Obdam tel : 451375 email: directie.decaegh@skowf.nl site:www.bs-decaegh.nl info 22e jaargang nr. 5 07-11-2018 De Caegh is ook op Facebook actief

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), 7 september 2018 Beste ouder(s)/verzorger(s), De eerste week zit er inmiddels weer op! Natuurlijk zijn wij als team alweer even bezig om het schooljaar goed en gezellig met elkaar te kunnen starten. Dit

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Donderdag, 1 september 2016

Donderdag, 1 september 2016 Akkersleep 1-3 6641 WR Beuningen T. 024 677 26 04 F. 024 677 89 59 info@dehoeven.nl www.dehoeven.nl Donderdag, 1 september 2016 Welkom (terug) op school De zomervakantie is voorbij en het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

31 maart 2017

31 maart 2017 1347 www.clarafabriciusschool.nl 31 maart 2017 5 april Oudergesprekken groep 1 t/m 7 6 april Verkeersexamen groep 7 Oudergesprekken Aanstaande woensdag 5 april en maandag 10 april zijn de oudergesprekken

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie

Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam   T: Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Toni Koopmanplein 114, 3014 RC, Rotterdam www.aschvanwijck.nl T: 010-4363836 Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart 2019 Voorjaarsvakantie Vrijdag 22 maart 2019 Rapport 1 mee naar huis Zondag 24 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.:

Nieuwsbrief Schoolstraat AA Noord-Scharwoude tel.: Nieuwsbrief Schoolstraat 29-31 5-7-2016 1723 AA Noord-Scharwoude tel.: 0226 315206 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft even op zich laten wachten omdat ik ook de groepsverdeling voor 2016-2017

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 08 Mei 2018 Van de directie, Morgen is het Koningsdag en begint de meivakantie. Voor de kinderen een mooie en lange periode om even school los te laten en energie op te doen voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2017 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Inhoud Belangrijke data Voorwoord Sportiefste school Gymschoenen Luizenzakken Pauzehap Gymtijden Start schooldag Snappet HVO Nieuwsbrief 2 september

Nadere informatie

CnS Nieuwsbrief Februari 2014

CnS Nieuwsbrief Februari 2014 CnS Nieuwsbrief Februari 2014 Beste ouders (en kinderen) van de Godelindeschool Na een succesvol eerste cursusblok van dit schooljaar gaan we na de voorjaarsvakantie weer van start met een aantal (nieuwe)

Nadere informatie

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25

februari * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen Voorjaarsvakantie 3/4 10/11 17/18 24/25 februari 2018 www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 1 * Groep 8B Zwemmen 2 * Mad Science voor alle groepen 3/4 5 * Studiedag groep 1 t/m * Groep 5A zwemmen 6 7 8 * Groep 5C zwemmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019

Schooljaar Nummer 1, 30 augustus 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 1, 30 augustus 2019 Kalender: 2-6 sept Ambitiegesprekken, u ontvangt hiervoor een uitnodiging via Parro 5 en 6 sept Schoolfotograaf 6 sept Voorlezen met (groot)ouders in de

Nadere informatie

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders,

Van de directie. Inhoud. Maand Beste ouders, Maand 2018 Van de directie Inhoud Van de directie...1 Startgesprekken en informatieavond...2 Schoolkalender...2 Nieuwe schoolgids...2 Schoolfotograaf...2 Gymrooster...3 Stagiaires/nieuwe collega s...3

Nadere informatie

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016

Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Jaargang 23 nummer 10 Donderdag 10 november 2016 Agenda 10-17 november 2016 zondag 13 november maandag 14 november dinsdag 15 november Bijbelrooster Week 46: 14 t/m 18 november 2016 In het profetenhuis

Nadere informatie

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen.

Belangrijke data: 11 t/m 22 september. 18 september september oktober oktober OBS De Krijtmolen. Nieuwsbrief 8 september 2017 Belangrijke data: 11 t/m 22 september Start Entree-toets groep 8 18 september 2017 Kennismakingsgesprekken 21 september 2017 Avondwandeling 2 oktober 2017 Open Ochtend 9 tot

Nadere informatie

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld

Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2018-2019 vrijdag 31 augustus Hierbij de eerste Nieuwsbrief van 2018-2019. De eerste week van het schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Belangrijke data in sept./okt. 2015

Belangrijke data in sept./okt. 2015 21 sept.2015 nr. 2 Gevonden voorwerpen Belangrijke data in sept./okt. 2015 In de hal van de school staat een rek met gevonden kleding en een krat met gevonden spullen. Aan het eind van de week gaan we

Nadere informatie