Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nr. 08. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 08 Mei 2018 Van de directie, Morgen is het Koningsdag en begint de meivakantie. Voor de kinderen een mooie en lange periode om even school los te laten en energie op te doen voor de laatste periode van het jaar. Het team heeft nog enkele werkdagen binnen deze vakantie, maar heeft ook zeker alle tijd om even op adem te komen. Het lijkt nog ver weg, maar met het team zijn we gestart met de planning voor volgend schooljaar. We hopen in de week na de meivakantie de groepsverdeling, de formatie, het vakantierooster e.d. met de MR te bespreken, zodat we, na goedkeuring van dit alles, deze informatie met u kunnen delen. Voor nu wil ik u een fijne vakantie wensen. Op maandag 14 mei is de school weer open. CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Postadres: Postbus AB Wolvega Telefoon: Een hartelijke groet, Irma Korpershoek Koffie momentje na afloop van de maandopening. Bijna elke maand is er een maandopening, verzorgd door een van de groepen. De ouders, opa's, oma's, enz. van de kinderen van de groep die de opening verzorgt, zijn van harte welkom om aanwezig te zijn bij de maandopening. Na afloop is er gelegenheid om een kopje koffie of thee te blijven drinken. De volgende maandopening is op 1 juni en wordt verzorgd door groep 3. Maandag Spaardag! Elk schooljaar sparen we voor een goed doel. Het spaardoel voor dit jaar is is vastgesteld door de leerlingenraad. Er is gekozen voor de Make-A-Wish Foundation. De Make-A-Wish Foundation is een non-profitorganisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. We hopen van harte dat uw kind elke maandag een kleine bijdrage meeneemt voor dit goede doel. cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl Jarigen mei 2-mei Juf Gerjanne jarig 3-mei Sander Krikke (groep 6) 7-mei Fajèn Huitema (groep 2) 11-mei Martijn Kwak (groep 6) 12-mei Kris Rinsema (groep 5) 14-mei Marion Hogeling (groep 2 17-mei Jens de Boer (groep 7) 18-mei Fabian Kopmels (groep 3) 29-mei Juf Sytske jarig 31-mei Nikky Sloot (groep 3)

2 Formatie volgend schooljaar Na de meivakantie gaat de formatie en groepsverdeling voor volgend jaar naar de MR en wordt dan besproken. Wanneer de MR geen problemen ziet, wordt de formatie en groepsverdeling aan de ouders bekend gemaakt. Wat al wel vast staat, is dat Henny Dijkshoorn, de leerkracht van groep 1/2, mobiliteit heeft aangevraagd en dat dit is toegekend. Dit houdt in dat Henny onze school gaat verlaten en na de zomervakantie op De Wybrandischool in Oudehorne gaat werken. Henny, alvast heel veel plezier en succes gewenst op je nieuwe school! We gaan je missen! Brenda Kamperveen, zal de uren van Henny bij ons op school gaan invullen. We zijn blij om jou bij ons op school terug te zien Brenda! Welkom! Gezonde school Onze school heeft het tweede vignet voor de Gezonde School behaald. In 2017 behaalden wij het eerste vignet op het gebied van voeding en nu hebben wij het vignet behaald voor het thema welbevinden. Met het vignet welbevinden laten wij zien dat de school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Een van de speerpunten hiervan is dat er op een structurele wijze gewerkt wordt met een methode voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen en ook dat deze ontwikkeling gevolgd wordt door de leerkrachten. Wij zijn erg trots op dit behaalde resultaat! Schoolfotograaf Maandag 28 mei zal de schoolfotograaf langs komen bij ons op school. Er zullen die dag pasfoto s en groepsfoto s worden gemaakt. De kleding mag op die dag vrolijk en kleurrijk zijn. Er wordt gestart om 8.15 uur met de broertjes en zusjes die (nog) niet bij ons op school zitten. Zorgt u ervoor dat u op tijd bent? Agenda 27-apr Koningsdag (vrije dag) 30-apr Meivakantie t/m 11 mei 14-mei OAC versieren zomer 15-mei Praktisch verkeersex. gr mei Schoolkorfbaltoernooi 21-mei 2e pinksterdag - vrij 22-mei 10min. gesprekken (facult.) 23-mei Open inloopochtend 26-mei Bazaar 28-mei Schoolfotograaf 1-jun Maandopening groep 3 5 t/m 8 jun Avond4daagse 26-jun Studiedag team. Leerl. Vrij 27-jun Schoonmaakavond L t/m Z Inzameling kleding en lege batterijen Heeft u lege batterijen? Gooi ze niet weg, school krijgt hier geld voor! U kunt ze in de hiervoor bestemde bak deponeren. De bak staat in de hal van de school. Ook blijven we kleding inzamelen. Uw zak(ken) met kleding e.d. kunt u in de kledingcontainer op het plein doen of onderaan de trap in school zetten. Bedankt voor uw medewerking en bijdrage! In de meivakantie is de kledingcontainer op slot.

3 Avondvierdaagse De avondvierdaagse vindt dit jaar plaats van 5 juni t/m 8 juni. Net zoals vorig jaar zal de school dit niet organiseren. Vorig jaar heeft een aantal ouders vanuit de ouder activiteiten commissie het initiatief genomen om de inschrijving op zich te nemen en de kinderen toch als een groep mee te laten lopen. Doordat dit organisatorisch nogal veel met zich mee brengt heeft de oac ervoor gekozen dit niet weer te doen en de gehele opgave voor de avondvierdaagse over te laten aan de ouders en kinderen zelf. U kunt uw kind opgeven via de organisatie van de avondvierdaagse. Dit kunt u doen als individu, maar ook als groep die bestaat uit tenminste 10 personen plus een begeleider(ster) De inschrijving vindt plaats op woensdagmiddag 31 mei a.s. van uur uur in de kantine van FC Wolvega aan de Kruistraat. Voor meer informatie kunt u terecht op 23 mei open inloopochtend Op 23 mei is er weer een open inloopochtend in groep 1 en 2. Deze keer staan de deuren open van uur. Iedereen is welkom, maar de ochtend is vooral bedoeld voor ouders die op zoek zijn naar een (nieuwe) school voor hun kind(eren). De koffie en thee staat klaar en voor belangstellenden is er een rondleiding door de school. Kent u iemand in de buurt die op zoek is naar een school voor hun kind, wilt u hen dan attenderen op deze ochtend? Mocht u mensen weten die belangstelling hebben, maar niet op 23 mei kunnen komen, dan zijn ze natuurlijk altijd op een ander moment welkom. Bazaar 2018 Zaterdag 26 mei wordt de jaarlijkse bazaar weer gehouden op onze school. Het is van uur. Er zijn allerlei leuke activiteiten/spelletjes te doen voor de kinderen. Ook is er eten en drinken te koop. Het geld dat wordt opgehaald is voor een goed doel voor de school. Ieder jaar is er een ander thema. Het thema van dit jaar houden we nog even geheim.. We zijn op zoek naar vaders /moeders, oudere broers /zussen die deze dag kunnen helpen bij de spelletjes, maar ook bij het klaarzetten overdag. U kunt zich opgeven bij Gerda Hogeling (moeder van Marion gr. 1 en Richard gr. 5)

4 Wij zoeken ouders die willen helpen Wanneer uw kind naar school gaat wilt u graag dat de school er leuk en gezellig uitziet, er activiteiten bedacht worden en er leuke dingen worden gedaan. Hier zijn we al druk mee bezig maar we komen handen tekort. Wij zoeken ouders die creatief zijn, leuke ideeën hebben en deze willen uitvoeren en leuke activiteiten kunnen bedenken, met andere woorden we zoeken u. Vele handen maken licht werk. Wanneer er veel ouders zijn wordt er een roulatiesysteem gemaakt, zodat u niet elke keer hoeft te helpen. Waar moet u o.a. aan denken: Versieren in de hallen in verschillende thema s. Leuke ideeën in de onderbouw en bovenbouw Activiteiten behorend bij het thema Lijkt dit u leuk? Geeft u zich nu op bij: Lianne Bovenkamp ( moeder van Ruben gr.5 ) Daniëlle Versteeg ( leerkracht groep 7/8) Savita Sloot ( moeder van Wesley gr 2 en Nikky gr.3 ) Wij hopen op vele aanmeldingen Met vriendelijke groet, Ouderactiviteiten commissie Fijne meivakantie en een hartelijke groet van team CBS De Adelaar (Vergeet u niet door te scrollen naar de bijlage?)

5 Bijlage PINKSTERFEEST t/m 21 mei 2018 Van 18 t/m 21 mei wordt aan Ald Duerswâld te Wijnjewoude de tweede editie van Pinksterfeest 316 gehouden. Het thema is dit jaar: 'IK BEN'! Jezus zegt dat Hij het brood is dat Leven geeft. Hij zegt: "Wie bij Mij komt zal geen honger meer hebben en wie in Mij gelooft zal nooit meer dorst hebben." Er is een afwisselend programma voor jong en oud. Terwijl papa en mama luisteren naar een spreker in de grote tent is er voor de kinderen een eigen tent vol met verhalen, spellen, knutselen, zingen en nog veel meer. Kom jij ook? En hebben jullie een tent, caravan of camper, dan is het ook mogelijk op het hele weekend te logeren op het kampeerterrein van het Pinksterfeest-terrein. Dan hoef je helemaal niets te missen van het feest. Het wordt vast heel gezellig. Op vind je het hele programma.

Nieuwsbrief nr. 07. April CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 07. April CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 07 April 2018 Van de directie, Vrijdag en maandag zijn we vrij vanwege Goede Vrijdag en Paasmaandag. Wanneer we de kinderen op school vragen wat we op Op Goede Vrijdag herdenken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4. December CBS De Adelaar. Jarigen Januari 1-jan Loïs Westerveen (groep 1)

Nieuwsbrief nr. 4. December CBS De Adelaar. Jarigen Januari 1-jan Loïs Westerveen (groep 1) Nieuwsbrief 2018-2019 nr. 4 December 2018 Van de directie, De griep is weer in het land. Enorm jammer dat sommige kinderen en ouders hierdoor niet bij de kerstviering kunnen zijn. Ik wens hen allen van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 04. December CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen januari 1-jan Juf Henny

Nieuwsbrief nr. 04. December CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen januari 1-jan Juf Henny Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 04 December 2017 Van de directie, Terwijl ik dit stukje schrijf, hoor ik uit verschillende lokalen kerstliedjes klinken die door de kinderen worden gezongen. Ik heb even om het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 7

Nieuwsbrief nr. 7 Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 7 Februari 2017 CBS De Adelaar Van de directie De periode tussen de kerst- en de voorjaarsvakantie is een korte periode dit jaar. Er stond veel te gebeuren in die tijd. De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 03. November CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 03. November CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 03 November 2017 Van de directie, Beste ouders/verzorgers, Donderdag en vrijdag ben ik afwezig i.v.m. een studie 2-daagse. Vandaar dat de nieuwsbrief deze keer op woensdag verschijnt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 09. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 09. Mei CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 09 Mei 2018 Van de directie, De laatste periode voor de zomervakantie is voor de leerkrachten en mij altijd een drukke periode. Het ene schooljaar wordt afgerond en het volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 1. September CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen september

Nieuwsbrief nr. 1. September CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen september Nieuwsbrief 2018-2019 nr. 1 September 2018 Van de directie, Het schooljaar is nog geen vier weken oud en wat is er al veel gedaan in die tijd. U bent op school geweest voor de omgekeerde 10-minuten gesprekken,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Oktober CBS De Adelaar. Jarigen November. Van de directie,

Nieuwsbrief nr. 2. Oktober CBS De Adelaar. Jarigen November. Van de directie, Van de directie, Nieuwsbrief 2018-2019 nr. 2 Oktober 2018 In deze nieuwsbrief staat het doel, gekozen door de leerlingenraad, vermeld waarvoor we dit jaar sparen met de kinderen. Vorige week is een bedrag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie

Nieuwsbrief nr. 5. CBS De Adelaar. Jarigen januari. December Van de directie Nieuwsbrief 2016-2017 nr. 5 December 2016 CBS De Adelaar Van de directie Nog nagenietend van de mooie en warme kerstviering die we gehad hebben, schrijf ik dit stukje. Wat fijn dat we met elkaar dit prachtige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10. Juni CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen juli

Nieuwsbrief nr. 10. Juni CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen juli Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 10 Juni 2018 Van de directie, Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Een moment om even terug te blikken naar het afgelopen jaar. Ik heb het jaar heel fijn en positief

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.5 19-09-2014 t Toetertje OBS De Schoener Ouderavond/Infoavond Op maandag 29 september a.s. zal de jaarlijkse ouderavond plaatsvinden. Vanaf 19.30 uur wordt eerst het huishoudelijk

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr CBS De Adelaar. Jarigen Juni / Juli: Pagina 1 van 6

Nieuwsbrief nr CBS De Adelaar. Jarigen Juni / Juli: Pagina 1 van 6 Nieuwsbrief 18-19 nr. 10 3-06-2019 CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36, 8471 BG Wolvega Postadres: Postbus 5, 8470 AB Wolvega Telefoon: 0561-613817 e-mail: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl Van

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 06. Februari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 06. Februari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 06 Februari 2018 Van de directie, De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Na een periode van hard werken, is dit voor de kinderen en leerkrachten weer even een welverdiend rustmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 3. November CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen December.

Nieuwsbrief nr. 3. November CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega. Jarigen December. Van de directie, Nieuwsbrief 2018-2019 nr. 3 November 2018 De maand december komt eraan en zorgt voor een gezellige sfeer op school. Deze maand is voor kinderen wel een maand vol prikkels waardoor ze wat

Nadere informatie

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag

M EDEDELINGEN A GENDA. Extra kaartverkoop Dancing shoes. Dancing shoes 12 mei - brengen en halen. Extra kaartverkoop dansmiddag Vrijdag 21 april 2017 week 16 A GENDA Ma 24 apr - vr 5 mei Di 9 mei Wo 10 mei Vrij 12 mei Ma 22 mei Di 6 t/m vr 9 juni Meivakantie Extra kaartverkoop dansmiddag Extra kaartverkoop dansmiddag Dansmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school.

Weeknieuws nr mei In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom heten. We wensen hen veel plezier op school. AGENDA Datum Activiteit 15 mei Schoolkorfbaltoernooi 16 mei MR vergadering 21 mei Oud papier 21 t/m 24 mei Avondvierdaagse Weeknieuws nr.31 10 mei 2019 Welkom In groep 1 mogen we Aelynn en Sander welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Informatiekalender CBS De Adelaar

Informatiekalender CBS De Adelaar Informatiekalender CBS De Adelaar 2017-2018 Voorwoord Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze informatiekalender geeft u zoveel mogelijk informatie voor het schooljaar 2017-2018. Eventueel aanvullende

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Hasselbraam

Nieuwsbrief De Hasselbraam Nieuwsbrief De Hasselbraam nr. 1 30 augustus 2017 Agenda Uitgelicht 1 sept. Groep 2 vrij Schoolfotograaf Lees verder 5 sept. Nieuwjaarsreceptie Oproep Klassenouder Lees verder Stemmen op het Kinderparlement

Nadere informatie

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30.

Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57. Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl. 05-04-2013 Nr. 30. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 05-04-2013 Nr. 30 Inhoud week 14 1. Gevraagd: Partytent 2. Sportdag de Buut 2013 3. Laatste nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief

In verband met wat extra aankondigingen en nieuws een extra editie van de nieuwsbrief NIEUWSBRIEF Van Weerden Poelmanstraat 2a 9254 CS Hurdegaryp Tel: 0511 472026 E-mail: hurdegaryp@opo-furore.nl Website: www.obs-hurdegaryp.nl Jaargang 15 extra editie In verband met wat extra aankondigingen

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 SmdB De Ark En dan is de zomervakantie weer voorbij gevlogen! De laatste week was gelijk de zonnigste en ook aankomende week voorspellen ze goed weer. We hopen dat iedereen er

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van mei 2016

Nieuwsbrief van mei 2016 Nieuwsbrief van mei 2016 Hazeweg 1 2441 AD Nieuwveen 0172-530531 www.deringkantertje-spn.nl deringkantertjes@hotmail.com Peuterspeelzaal De Ringkantertjes Welkom nieuwe peuters Maza (ma,vr), Quinty (ma,vr),

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr april CBS De Adelaar. Jarigen april: Pagina 1 van 5. Bijna vakantie

Nieuwsbrief nr april CBS De Adelaar. Jarigen april: Pagina 1 van 5. Bijna vakantie Nieuwsbrief 18-19 nr. 9 15 april 2019 CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36, 8471 BG Wolvega Postadres: Postbus 5, 8470 AB Wolvega Telefoon: 0561-613817 e-mail: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar

Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 1 25 augustus schooljaar 2015-2016 AGENDA Dinsdag 1 september start Kanjer-drie-daagse Maandag 7 september informatieavond

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen!

Algemeen. De Leilinde, bijbelgetrouwe school waar je tot bloei mag komen! 28 april 2016 Algemeen De Leilinde Onze naam is ontleend aan een boom die vroeger veel te zien was bij boerderijen in Oost-Groningen. Kenmerkend voor deze boom is de vorm, die verkregen wordt door snoeiwerk

Nadere informatie

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit

t Pitje nieuwsbrief Entreetoets groep 7 Vanaf 14 april start groep 7 met de entreetoets van Cito. Deze toets bestaat uit www.cnsdewingerd.nl 3 april 2014 nieuwsbrief negentiende jaargang t Pitje Samen Groeien dag Op vrijdag 25 april is onze Samen Groeien dag. Het thema van die dag is: Koningskunst. We starten de dag met

Nadere informatie

Agenda. Nieuws vanuit directie

Agenda. Nieuws vanuit directie Agenda 16 mei 2 e Pinksterdag: vrij 17 mei Studiedag: kinderen vrij 20 mei Vioolconcert 31 mei Kinderkoor uit Uganda 1 juni Inloopochtend groep 4 2 juni Inloopochtend groep 8 3 juni Inloopochtend groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback

NIEUWSBRIEF. samen spelen + leren = groeien. Feedback NIEUWSBRIEF samen spelen + leren = groeien Feedback Beste ouder, Wij vinden het belangrijk om van ouders en leerlingen feedback te krijgen op ons onderwijs en onze organisatie. Wij willen daarvan leren

Nadere informatie

Informatiekalender CBS De Adelaar

Informatiekalender CBS De Adelaar Informatiekalender CBS De Adelaar 2018-2019 Voorwoord Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Deze informatiekalender geeft u zoveel mogelijk informatie voor het schooljaar 2018-2019. Eventueel aanvullende

Nadere informatie

7 juli 2017

7 juli 2017 1360 www.clarafabriciusschool.nl 7 juli 2017 11 juli s Middags gaat groep 1 t/m 7 naar de musical kijken 11 juli 19.00 uur Afscheidsmusical Niet te filmen! 13 juli De kinderen van groep 3 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14

Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 Nieuwsbrief Kindcentrum de Aventurijn 14 8 juli 2015 Personeel Nu alle sollicitatieprocedures afgerond zijn, kan ik u meedelen welke leerkrachten volgend schooljaar welke groepen gaan lesgeven: Groep 1/2

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2010

Nieuwsbrief april 2010 Openbare Basisschool Cornelis Jetses Jaargetijden 6 1109 AR Driemond telefoon: 0294-414370 e-mail:info@cjetses.nl www.cjetses.nl Nieuwsbrief april 2010 Agenda Zaterdag 24 april Geinloop Meivakantie 30

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers

Belangrijke data. 7 april Geachte ouders en verzorgers Belangrijke data Maandag 11 april Schoolfotograaf broertjes en zusjes Woensdag 13 april Oversteekproject groepen 3 en 4 Dinsdag 19 april Landelijke dag tegen het pesten. Ouderavond Kanjertraining in KSH;

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs

Nieuwsbrief. Koffieochtend veiligheid/pbs Nieuwsbrief 17 26 mei 2017 In dit nummer: Koffieochtend 1 Agenda 1 Jarigen 2 Nieuw op school 2 Doppen sparen 2 Fancy fair 3 Voorverkoop fancy fair 3 Verkoop kunst van de kids 3 Nieuwsbrief Koffieochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

ROFFELTJE. Woorden. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Woorden. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Woorden Ik weet je spreekt mijn taal niet. Voor jouw woorden staat een hek. Ik kan je niet begrijpen Maar ik wil graag in gesprek. Want ik zie al aan jouw ogen Je wilt meedoen met ons spel.

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr maart CBS De Adelaar. Jarigen maart: Van de directie, Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief nr maart CBS De Adelaar. Jarigen maart: Van de directie, Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief 18-19 nr. 8 15 maart 2019 CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36, 8471 BG Wolvega Postadres: Postbus 5, 8470 AB Wolvega Telefoon: 0561-613817 e-mail: cbsdeadelaar@tjongerwerven.nl

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand mei is psalm 135: 1.

Nieuwsbrief. Psalm van de maand De psalm van de maand mei is psalm 135: 1. Nieuwsbrief Jarig Maandag 3 juni is meester Jochen de Gier jarig en woensdag 5 juni juf Ina van Vliet. Alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag gewenst! Afscheid Juf Janneke Groenewegen heeft

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-03-2018 Kalenderactiviteiten januari 28 maart MR 30 maart Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 1-2 april Pasen 4 april Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 8 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 11 schooljaar Veerkieker Vorige week is in groep 3/4/5 juf Baukje geweest. Zij is een verhalenverteller en ging verder in op het bezoek aan de oudheidkamer. De leerlingen wisten nog heel veel te vertellen over hun bezoek.

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Datum: donderdag 22 juni 2017

Datum: donderdag 22 juni 2017 Datum: donderdag 22 juni 2017 Populierenblaadje Algemeen: Formatie nieuwe schooljaar: Vandaag hebben de kinderen van groep 5 en 2 te horen gekregen in welke stamgroep ze volgend jaar komen. Maar welke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017

Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Nieuwsbrief 10 5 juli 2017 Beste ouders en verzorgers, Voor mij zit de periode bij Olympia er bijna op. Ik kijk terug op een mooie en plezierige tijd. Ik heb Olympia als een fijne school ervaren. De diversiteit

Nadere informatie

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018

Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Eben Haëzer nieuws Nieuwsbrief maart 2018 Op facebook plaatsen wij elke week updates over onze school! Belangrijke data: 14 maart Week van het geld in groep 7 & 8 14 maart MR vergadering 21 maart Open

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord

Inhoudsopgave. Voorwoord Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Juf Eva Hoopman Juf Linda Serious Request groep 6/7B (Leon) Terugblik kerstmarkt Heb jij ook een foto op de kerstmarkt laten maken? Informatieavond groep 7 en 8 Luizenpluizen

Nadere informatie

Nummer 9. Schooljaar 17-18

Nummer 9. Schooljaar 17-18 Juni- juli Nummer 9 Schooljaar 17-18 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 25 26 27 Museumbezoek gr. 5 t/m 8. Eind gesprekken 28 29 30 1 juli 2 3 4 5 6 7 8 Slotdag Slotavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019

Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart. Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart nr /2019 vrijdag 5 april 2019 Nieuwsbrief Kindcentrum Espelervaart Chr. Peuterspeelzaal Christelijke Basisschool De Lichtboei Buitenschoolse Opvang Boemerang De Ukkenburcht www.delichtboei-emmeloord.nl Kinderdagverblijf De Kindertuin

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Nieuwbouw IKC Kreekrijk... 1 Sinterklaasfeest op Het Koraal... 2 Kerstfeest op Het Koraal... 2 Verkeerssituatie...

Nadere informatie

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij.

Op 11 juni is er weer een studiedag voor het onderwijsteam. De kinderen zijn dan vrij. INFOBULLETIN IKC DE HOGE HOEVE 9 juni 2018 NIEUWS VAN HET IKC IKC jaarafsluitingsdagen Op dinsdag 3 juli en woensdag 4 juli vinden de jaarafsluitingsdagen van ons IKC plaats. Op dinsdag 3 juli hebben alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar.

Omdat dit de laatste Info van dit schooljaar is wil ik u hierbij een heel fijne kerstvakantie wensen en een mooie start van het nieuwe schooljaar. Info 5 2016/2017 Datum: 09-12-2016 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben een heerlijk Sinterklaasfeest achter de rug. Iedereen bedankt voor de hulp! In deze Info wat foto s,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart

Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Schoolinfo nr. 13 Vrijdag 22 maart Wijbrandischool, Oudehorne 0513 542300 cbswijbrandi@tjongerwerven.nl Schoterlandseweg 19, 8413 NM Oudehorne www.meesterswijbrandischool.nl Belangrijke data Datum Activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Vakantierooster 2014-2015

Vakantierooster 2014-2015 Vakantierooster 2014-2015 Het vakantierooster is door het Fokor bekend gemaakt. FOKOR is de vereniging voor samenwerkende schoolbesturen voor primair en voortgezet onderwijs in Rotterdam. Zij bepalen de

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 14 schooljaar Thema Lente De leerlingen van groep 1 en 2 zijn deze week gestart met het thema Lente. De leerlingen werken over 4 kleine kaboutertjes in de lente. Voor dit thema zijn we op zoek naar lege schoenendozen

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders

Immanuël-Nieuws. Afscheid. Welkom. Schoonmaakavond. Schooljaar 2016/2017. Oproep overblijfmoeders. Oproep oversteekouders Oproep overblijfmoeders Het moment van tussenschoolse opvang (overblijven) loopt momenteel goed met een aantal vaste overblijfmoeders. Helaas is het aantal overblijfouders een beetje krap. Regelmatig worden

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 10 schooljaar Kerstmarkt 20 december 2018 We kijken met veel enthousiasme en trots terug op de Kerstmarkt. Het was een gezellig samenzijn van ouders, leerlingen, leerkrachten, familieleden en dorpsbewoners. Jong en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015

NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 NIEUWSBRIEF NR 34 CBS DE ADELAAR 13-05-2015 Wie zou willen helpen, u kunt zich opgeven bij Daniëlle Versteeg Agenda: 14 mei Hemelvaartsdag 15 mei Kinderen zijn vrij 18 mei Schoolkamp groep 8 19 mei Schoolkamp

Nadere informatie

15 september 2017

15 september 2017 1364 www.clarafabriciusschool.nl 15 september 2017 22 september 17.00 uur 20.00 uur Startfeest Nieuwe leerling - Welkom Bente Tijssen Bente Tijssen is afgelopen week in groep 1/2 A bij juf José en juf

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie