Royal Grass...puur genieten

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Royal Grass...puur genieten"

Transcriptie

1

2 ...puur genieten Een tuin is meer dan een verlengstuk van uw woning die past bij uw eigen stijl. Een tuin betekent buiten leven, buiten koken, buiten spelen, maar vooral buiten ontspannen. Tuintrends spelen in op maximaal genieten en zijn ontworpen om de last van onderhoud te verminderen. Kunstgras is niet meer weg te denken uit de tuin van mensen die een groene omgeving belangrijk vinden, maar wel zoeken naar producten die passen bij een hedendaagse levensstijl. De voordelen van kunstgras: Het gras dat niet drinkt dat niet groeit Niet van echt gras te onderscheiden! Met minimaal onderhoud heeft u altijd een prachtig groen gazon. Hoe droog en warm of nat en koud het ook is, uw gras heeft er niet onder te lijden. U heeft een gazon dat u altijd kunt gebruiken zonder dat er kale plekken ontstaan. Geen kosten meer voor besproeien, bijzaaien en onkruidbestrijding. Uw kostbare vrije uren gaan niet verloren aan grasmaaien! Ideaal voor schaduwrijke plaatsen, onder een afdak, op het balkon, of andere plaatsen waar normaal gras nooit zou groeien. Een schone en veilige speelplek voor de kinderen. De beleving van gras waar u het maar wilt! dat tegen een stootje kan dat niet verbrandt dat u met rust laat Met Royal Grass heeft u niet de lasten, maar wel de luxe van gras!

3 ...unieke eigenschappen Al sinds de oprichting in 2003 staat Royal Grass bekend om de natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. Dit is enerzijds te danken aan de gepatenteerde V-vorm van de grasvezel en anderzijds aan een strenge selectieprocedure van grondstoffen. Tien jaar ervaring staat garant voor een prachtig kunstgras in kleur, zachtheid en duurzaamheid. De natuurlijke V-vorm De vezel van Royal Grass is een kopie van een natuurlijk grasblad. Net als natuurgras heeft de vezel in dwarsdoorsnede een V-vorm. De V-vorm zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Tevens zorgt deze ruggengraat over de hele lengte van de grasvezel voor veerkracht en stabiliteit. De zekerheid van Royal Grass Natuurlijke uitstraling dankzij de unieke V-vorm. Toepassing van zachte en huidvriendelijke grondstoffen. 10 jaar garantie op verkleuring. Productie conform Europese richtlijnen op gebied van milieu, veiligheid en kwaliteit. 100% veilig voor mens en milieu. Verbluffend natuurlijk Royal Grass is ontworpen met de grootste zorg. De kleur, de hoogte en de dichtheid van het gras zijn perfect op elkaar afgestemd. Zelfs Moeder Natuur is jaloers op het eindresultaat!

4 V-vorm grasvezel met MiNT -technologie Wij streven altijd naar verbetering van onze producten met als doelstelling het meest natuurlijke kunstgras op de wereld te produceren. Wie natuurgras onder een microscoop legt, zal zien dat deze voorzien is van micro-nerven in de lengterichting van het blad. Deze nerven zorgen niet alleen voor extra stabiliteit maar voorkomen ook reflectie van licht. Wij zijn erin geslaagd deze micro-nerf technologie (MiNT ) in onze grasvezels te integreren en hebben hierdoor een optimale balans gevonden tussen kwaliteit en natuurlijke uitstraling. Uit de natuur overgenomen: de exclusieve V-vorm. Dankzij de micro-nerven heeft de De ruggengraat en de ideale grasvezel een matte, zijdeachtige hoek van de V-vorm resulteert in kleur. Dit komt omdat de reflectie een flexibele grasvezel die mooi van licht door deze unieke technologie rechtop staat en daarbij langer sterk wordt gereduceerd. rechtop blijft staan vergeleken met grasvezels zonder deze vorm. Powered by TenCate Royal Grass wordt geproduceerd met kunstgrasvezels van Koninklijke TenCate en wordt volgens nauwgezette en gecontroleerde kwaliteitsnormen geproduceerd. Royal Grass is er trots op het label powered by TenCate te mogen dragen. Onze garantie aan u voor een kwalitatief product met een duidelijke oorsprong. Gegarandeerd Royal Grass Royal Grass staat garant staat voor jarenlang plezier van een mooi gazon. Wij geven 10 jaar garantie op UV-stabiliteit en verkleuring in Nederland en België. M NT TECHNOLOGY (micro nerve technology)

5 ...uw veiligheid, onze zorg Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus als het gaat om de kwaliteit van de producten en duurzaam ondernemen. De vezels die worden gebruikt voor de productie van Royal Grass zijn onderzocht volgens de strenge Duitse norm DIN De vezels zijn gegarandeerd vrij van zware metalen zoals, lood, zink en cadmium en voldoen aan de strengste milieunormen. Door TNO hebben wij, als eerste en enige producent van kunstgras, een kwalitatieve gezondheid risico-analyse laten uitvoeren om de mogelijke gevaren verbonden aan het gebruik van Royal Grass vast te stellen. De volgende blootstellingssituaties zijn onderzocht: Inademing van stoffen die vrijkomen bij hoge buitentemperaturen (max 50 graden C ). Inademing van stoffen die vrijkomen bij een brand. Oogcontact met vezels. Drinkwater met uitgeloogde stoffen uit Royal Grass vezels en backing. Contact tussen beschadigde huid en vezels. Slikken / zuigen op Royal Grass vezels. Veiligheid staat voorop Royal Grass wordt gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Een prettig De conclusie op basis van deze kwalitatieve risicobeoordeling is dat Royal Grass kunstgras veilig is voor gebruik in alle aanbevolen toepassingen. Tevens hebben wij in 2012 het eerste volledig recyclebare kunstgras ontwikkeld. idee voor u en uw familie! Uw kinderen kunnen veilig spelen en genieten.

6 ...zien en voelen U ziet in deze brochure tuinen waarin verschillende Royal Grass producten zijn verwerkt. De keuze is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur voor kleurstelling en zachtheid van het kunstgras. Op onze website vindt u het actuele aanbod van onze producten inclusief de geadviseerde verkoopprijzen. Duurzaam groen Als trendsetter in deze markt nemen wij onze verantwoordelijkheid serieus. Royal Grass streeft na om tijdens de productie van kunstgras minimaal afval te creëren en dat onze productieprocessen veilig zijn voor mens en milieu. Waar mogelijk maken wij gebruik van gerecyclede materialen en zorgen dat onze producten recyclebaar zijn. Uiteraard bevat Royal Grass geen gevaarlijke stoffen of zware metalen die in de loop der tijd belastend zouden kunnen zijn voor ons milieu of gezondheid. Want wij hebben een doel voor ogen: hoe groener, hoe mooier! Ga voor alle producten en prijzen naar Waarom kiezen voor Royal Grass? Samples en showtuinen Royal Grass is zacht en voelt als echt gras. Royal Grass ziet er natuurlijk uit. Royal Grass groeit overal en vraagt weinig onderhoud. Royal Grass is veilig voor mens en milieu. Royal Grass heeft 10 jaar UV-garantie. Royal Grass wordt geproduceerd in Nederland. Het beste gevoel bij Royal Grass krijgt u uiteraard als u de producten in handen heeft. Kijkt u op onze website voor het aanvragen van samples of voor de adressen van onze showtuinen en erkende dealers.

7 ...bij u in de tuin Royal Grass kan in principe overal gelegd worden. Een aantal aandachtspunten: Materialen Voor de aanleg van kunstgras heeft u naast het gras ook aanvullende materialen nodig indien u meerdere stroken kunstgras aan elkaar moet verbinden. Ook nadenband en lijm zijn speciaal voor Royal Grass ontwikkeld en op elkaar afgestemd. Ondergrond Een juiste ondergrond is van belang om het gewicht van het kunstgras, en natuurlijk de krachten tijdens het gebruik, te dragen en uw gazon strak te houden. Ook is de ondergrond bepalend voor de waterafvoer. De opbouw kan vergeleken worden met de ondergrond van sierbestrating. Meer weten? Raadpleeg onze bibliotheek op onze website. Heeft u een balkon of dakterras en is de afwatering in orde? Dan kunt u waarschijnlijk zonder problemen het kunstgras hierop aanbrengen. Aanleg Genieten van een prachtig gazon De zon schijnt, het gazon ligt er uitnodigend bij. De aanleg van kunstgras is vakmanschap, net als de aanleg van bestrating of metselwerk. Het op maat snijden en maken van naadverbindingen is een nauwkeurige taak. Uiteraard wordt de moeilijkheidsgraad bepaald door de afmeting en het ontwerp van uw tuin. U kunt dit zelf doen, uw hovenier inschakelen of de aanleg laten verzorgen door één van onze erkende dealers. U schopt uw schoenen uit en u strekt zich lekker uit in het zachte gras... Ziet u het al voor zich?

8 ...start vandaag met genieten Voor de aanleg van Royal Grass kunt u contact opnemen met een van onze erkende dealers of met uw hovenier*. Het voordeel van het inschakelen van een erkende dealer of hovenier bij u in de buurt is dat deze ook voor de ondergrond kan zorgen én natuurlijk de rest van uw tuin onder handen kan nemen. Contact en informatie +31 (0) info@royalgrass.com ww.facebook.com/royalgrass Bestellen U vindt alle contactgegevens op onze website. Als u geen keuze kunt maken uit één van de erkende dealers, of er zit geen bedrijf bij u in de buurt, vul dan het offerteformulier in. Wij nemen contact met u op om uw aanvraag verder af te handelen. Uiteraard staan onze medewerkers ook persoonlijk klaar om u van dienst te zijn. * Niet iedere hovenier is gespecialiseerd in de aanleg van kunstgras. Erkende dealers zijn door ons getraind in de aanleg van kunstgras!

9 Erkende Dealer:

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin?

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin? LifeStyle Royal Grass...ook bij u in de tuin? U staat open voor het idee Royal Grass aan te leggen, anders zou u immers deze brochure niet lezen. Mogelijk heeft u nog het idee dat kunstgras er niet natuurlijk

Nadere informatie

Royal Grass....adviesprijzen 2015

Royal Grass....adviesprijzen 2015 Royal Grass...adviesprijzen 2015 Royal Grass Seda Royal Grass Satin 29,95 36,95 2.305 gram 30 mm 2.750 gram 45 mm Kunstgras met mosdraad Bij Royal Grass heeft u keuze uit zes soorten kunstgras met mosdraad.

Nadere informatie

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien. Het gras ...dat niet drinkt Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.. Royal Grass heeft geen druppel water nodig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook op uw waterrekening scheelt het een behoorlijke

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je liever

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection 2019 Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Jullie tuin is om in te zijn, niet om in te werken. De schaarse vrije tijd besteed je liever aan andere dingen dan aan maaien, verticuteren en bemesten.

Nadere informatie

Prijsijst. Kunstgras Utrecht

Prijsijst. Kunstgras Utrecht Prijsijst Kunstgras Utrecht 2012 Molenaar Decoration Karosdrift 3 3436 AM Nieuwegein T: 030-6013042 M: 06-23875526 E: info@molenaardecoration.nl W: www.molenaardecoration.nl 1. Zorana Met zijn hoogte van

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Onderhoud Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten.

Nadere informatie

Uw gras altijd groener......fake it

Uw gras altijd groener......fake it Uw gras altijd groener......fake it Enjoy Uw tuin... waar het gras altijd groener is Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden.

Nadere informatie

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten. Om te

Nadere informatie

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs Editie 2016 Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs al vanaf 4. 99 Waarom kiezen voor kunstgras Houdt u niet van tuinieren en wilt u toch een mooie grasmat? Heeft u een balkon dat

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken?

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken? Kunstgras Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Elke dag een groen gazon Nooit meer maaien of bemesten Geen modder bij intensief gebruik Huisdierproof Eenvoudig te onderhouden Belgische kwaliteit! Waar

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

joy gardens uitgebreide leginstructies

joy gardens uitgebreide leginstructies joy gardens uitgebreide leginstructies Joy Gardens is een turn-key systeem, wereldwijd geïnstalleerd met de Joy filosofie: Alleen met een perfecte installatie zul je het meest van jouw Joy gras genieten.

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Mook Gras Art Met Mook Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE

Mario & Isabelle VOF Dendermondesteenweg 596 te 9070 Destelbergen (Gent) BE BE Tuin laten snoeien? Jaarlijks snoeien van de bomen en struiken in uw tuin zijn van groot belang om de tuin in optimale staat te houden. Als er goed gesnoeid wordt voorkomt dit problemen met bomen die te

Nadere informatie

Royal Grass Installatiehandleiding

Royal Grass Installatiehandleiding Royal Grass Installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding is bedoeld als naslagwerk met instructies en tips voor het juist installeren van Royal Grass kunstgrasproducten zonder zandinvulling. In deze

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Keuzetabel Mook Gras Art Naam intensief* uitstraling** toepassingen Mook Gras Art Breeze Comfort Siertuinen, balkons, ook geschikt voor binnengebruik. Mook Gras

Nadere informatie

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI

Outdoor Comfort & More. Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Outdoor Comfort & More Trebbiano GENIET EN BELEEF DE RUIMTE VAN DEPONTI Buitengewoon: Trebbiano Met gepaste trots presenteren wij u onze Trebbiano terrasoverkapping. De Trebbiano een krachtige mix van

Nadere informatie

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Product Manager TenCate Thiolon Zwolle, 15 november 2007 Onderwerpen presentatie Wat is een kunstgrassysteem? 40 jaar kunstgrasontwikkeling Volgende

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Product naam: MM03227

Product naam: MM03227 Product naam: MM03227 Specificaties MM03227: Levensduur L90: 20000u Wattage: 0.20W Kleur: 2700K (warmwit) Lumen: 10 lm Lamp soort: Orientatielicht Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning: 76 mm 16x65 mm 28

Nadere informatie

Tegels met karakter Laat u inspireren

Tegels met karakter Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

ARCHITECTUUR l AANLEG l RENOVATIE l ONDERHOUD

ARCHITECTUUR l AANLEG l RENOVATIE l ONDERHOUD ARCHITECTUUR l AANLEG l RENOVATIE l ONDERHOUD JOHN KOOMEN LEKKER DE WIND DOOR MIJN HAREN Ik ontwikkelde mijn eigen visie en introduceerde nieuwe materialen en werkwijzen, gelukkig met succes. Steeds de

Nadere informatie

Product naam: MM00156

Product naam: MM00156 Product naam: MM00156 Specificaties MM00156: Levensduur: 10000u Wattage: 23.00W Kleur: 2700K (warmwit) Lumen: 1371 lu RA: 82 Lamp soort: Globe Lampvoet: E27 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning: Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM14039

Product naam: MM14039 Product naam: MM14039 Specificaties MM14039: Groep Spaarlamp CFL Soort Zenia Classic CFL Levensduur 10.000u RA 82 Wattage 2W Beschermingsgraad IP20 Spanning 230V Lengte 73mm Lichtkleur K (blauw) Diameter

Nadere informatie

Tegels met karakter.

Tegels met karakter. Tegels met karakter. De natuur als bron van inspiratie. De Schellevis tegels zijn het resultaat van 70 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd door de natuur,

Nadere informatie

Product naam: MM16212

Product naam: MM16212 Product naam: MM16212 Specificaties MM16212: Groep Spaarlamp CFL Levensduur L90 10.000u Wattage 23W Spanning 230V Lichtkleur 2700K (warmwit) Lampsoort PAR38 Fitting E27 Dimbaar NEE Lumen 1000 lm Cd 339

Nadere informatie

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud.

Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Originele ruilonderdelen. De sleutel tot optimaal waardebehoud. Zorg dat uw Mercedes een originele Mercedes blijft zelfs met heel wat kilometers op de teller en een krap budget. Mercedes-Benz Originele

Nadere informatie

Product naam: MM01785

Product naam: MM01785 Product naam: MM01785 Specificaties MM01785: Groep Spaarlamp CFL Soort Reflector PAR30/38 Levensduur L90 15.000u RA 82 Wattage 15W Straalhoek 90 graden Spanning 230V Beschermingsgraad IP20 Lichtkleur 2700K

Nadere informatie

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter

Auping Kussens en Dekbedden. Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping Kussens en Dekbedden Slaap lekker! Geen bed ventileert beter Auping AVS kussens: de ondersteuning van uw nachtrust Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een dito matras. Ook

Nadere informatie

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea

Project vloeren. Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Kantoren Woningen Gezondheidszorg Onderwijs Horeca, leisure en hospitality Industrie en transport Retail Musea Project vloeren PVC/LVT stroken, Tapijttegels, Linoleum, Marmoleum, Projectvinyl, Homogeen

Nadere informatie

Dekbedden. Microfiber. Basic

Dekbedden. Microfiber. Basic Dekbedden Dekbedden beantwoorden in hoge mate aan het slaapcomfort van uw gasten en zijn ook erg handig voor de housekeeping die met dekbedden uw bedden in een handomdraai stijlvol kan opmaken. Onze dekbedden

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren

Tegels met karakter. Laat u inspireren Tegels met karakter Laat u inspireren De natuur als bron van inspiratie De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken. Geïnspireerd

Nadere informatie

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL

A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL JOHN KOOMEN A.C. DE GRAAFWEG 21 A 1687 PS WOGNUM T: 0229 57 76 10 WWW.JOHNKOOMEN.NL EEN EERLIJKE TUIN Ik houd van tuinen waarin een mens zich prettig voelt. Noem het eerlijke tuinen, zonder overdaad of

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras.

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. WAAROM KUNSTGRAS? Gras is een geweldig product van de natuur. Het is zacht, veilig en leent zich daarmee bij uitstek als ondergrond

Nadere informatie

Product naam: MM03227

Product naam: MM03227 Product naam: MM03227 Specificaties MM03227: Levensduur: 20000u Lengte: 76 mm Wattage: 0.20W Diameter: 16x65 mm Kleur: 2700K (warmwit) Gewicht: 28 gr Lumen: 10 lu Spanning: 230 V Lamp soort: Orientatielicht

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION Tegels met karakter Laat u inspireren INSPIRATION De natuur als bron van inspiratie De Schellevis tegels zijn het resultaat van 75 jaar ervaring in het creëren van tegels die tot de verbeelding spreken.

Nadere informatie

Handleiding Royal Grass

Handleiding Royal Grass Handleiding Royal Grass Royal Grass kunstgras Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige kwaliteit. Royal Grass behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Het is uitgebreid getest op verkleuring

Nadere informatie

Het nieuwe lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat

Het nieuwe lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat Het nieuwe lood Leadax takes the lead leadax.com Nederlands fabricaat De tweede generatie loodvervanger LEADAX IS DE EERSTE LOODVERVANGER TER WERELD MET DEZELFDE EIGENSCHAPPEN ALS TRADITIONEEL LOOD. LEADAX

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Lattoflex zorgt voor uw rug!

Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex zorgt voor uw rug! Lattoflex dé uitvinder van de lattenbodem. In 1957 schreef Lattoflex geschiedenis met de uitvinding van de lattenbodem. Lattoflex deelde met zijn revolutionaire uitvinding,

Nadere informatie

Product naam: MM03034

Product naam: MM03034 Product naam: MM03034 Specificaties MM03034: Levensduur: 20000u Lengte: 55 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 40 gr Cd: 800 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 24 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Speel met kleur, vorm, textuur en formaat

Speel met kleur, vorm, textuur en formaat O n t w e r p u w e i g e n s t e e n e n c r e ë e r e e n u n i e k e g e v e l Creëer uw eigen steen de Architextuur biedt u een uniek ontwerpconcept: de. Binnen dit concept ontwerpt u namelijk uw eigen

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018

PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 PRIJSLIJST ASSETTAGS 2018 VAKIDIOTEN MET HET HOOGSTE SERVICE NIVEAU XTREMETAG ONS MEEST UNIVERSELE MATERIAAL Deze gelamineerde tags hebben geen fraudewerende eigenschappen. Door het laminaat bent u verzekerd

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

Product naam: MM02673

Product naam: MM02673 Product naam: MM02673 Specificaties MM02673: Levensduur L90: 20000u Lengte: 74 mm Wattage: 7.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 82 gr Lumen: 750 lm Spanning: 230 V Cd: 320 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6

Baby 7.5kW. Algemeen. Afmetingen. Brandstof Pelletcontainer capaciteit Diameter pellets 6 Baby 7.5kW Pelletkachel max 7,5 kw Kleuren: Zwart - Ivoor - Bordeaux Materiaal: Plaatstaal Algemeen Merk Flumenfire Verwarmend vermogen indicatie 150 m3 Aansluiting Luchtventilatie Electrisch verbruik

Nadere informatie

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe

TUIN INSPIRATIE. De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe TUIN INSPIRATIE De tuin van Rian Mol en Mark Klompmaker Buitenleven Tuin van het jaar Beeldentuinen Drenthe Inhouds opgave, aparte pdf Melle Wierper, GROENPARTNERS Melle Wierper is eigenaar van Groenpartners

Nadere informatie

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21

het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... de waarden het OEKO TEX label het slaapzak het BISIDE BAMBOe de kerncijfers 7 9 11 13 15 16 18. 19 volg ons. contacteer ons 21 het begin... Nathalie Gubin en haar echtgenoot Bernard Gustot

Nadere informatie

Horizontale Jaloezieën

Horizontale Jaloezieën Horizontale Jaloezieën Een designklassieker die licht en privacy regelt Designed by Luxaflex. Inspired by you. 2 Couture Collectie: De nieuwe exclusieve ontwerpen vinden de traditionele uitstraling van

Nadere informatie

Designed to be personalised

Designed to be personalised Designed to be personalised BINNEN 5 WERKDAGEN GEPRODUCEERD BESTELLEN VANAF 5 STUKS LEVENSLANGE GARANTIE Nederlands DE BESTE KEUZE Onze USB sticks worden in Nederland gemaakt en zijn daarmee uniek. Europese

Nadere informatie

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN

SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN SIKKENS QUALITY PAINTERS EN HET HUISSCHILDERPLAN Koester uw kostbaar bezit KOESTER UW KOSTBAAR BEZIT Uw eigen woning is uw kostbaar bezit. Een prettige plek waar u rust vindt. Naast deze emotionele waarde

Nadere informatie

Comfort op maat. boxsprings

Comfort op maat. boxsprings Comfort op maat boxsprings Noflik boxsprings Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat Noflik wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u

Nadere informatie

Professionele ultrasone reiniger

Professionele ultrasone reiniger Professionele ultrasone reiniger Digitale regeling Efficiënte omzetter TOEPASSINGEN: IDEAAL VOOR OPTICIENS, JUWELIERS, ONDERHOUD VAN KLOKKEN, TANDARTSEN, TECHNISCHE DIENSTEN, ENZ. GEBRUIKSAANWIJZING BELANGRIJK:

Nadere informatie

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE

GROHE BADKAMER NIEUW GROHE EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE BADKAMER NIEUW EUROSTYLE DE KUNST VAN INTUÏTIE THEOCHARIS LIOLIS Master of Technology produceert kraanoppervlakken die er door StarLight technologie jarenlang als nieuw uitzien. MASTERS OF TECHNOLOGY De

Nadere informatie

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION

Tegels met karakter. Laat u inspireren INSPIRATION Tegels met karakter Laat u inspireren INSPIRATION De tegels van moeder Natuur zelf Schellevis tegels geven altijd een buiten-gevoel. Hoe kan het ook anders: we halen onze inspiratie uit de natuur. We halen

Nadere informatie

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur Waarom Vivafloors? Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en ieder interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL

DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL 020GROEN DANZIGERBOCHT 29 1013 AM AMSTERDAM T: 020 820 4118 WWW.020GROEN.NL EEN KLEINE BROCHURE Een tekst in een kleine brochure als deze zal in woorden nooit helemaal recht doen aan de werkzaamheden waar

Nadere informatie

Particulier Aandacht voor de natuur

Particulier Aandacht voor de natuur Particulier Aandacht voor de natuur Voorwoord Inhoudsopgave Een tuin is veel meer dan gras, heesters, bomen of een vijver. Het is uw leefomgeving. Een plek waar u zich optimaal thuis moet voelen en tot

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

Van Vliet Bedrijven. Waddinxveen

Van Vliet Bedrijven. Waddinxveen Van Vliet Bedrijven Waddinxveen Echte (groen)expertise onder één dak Contactpersonen Bij Van Vliet Bedrijven heeft elk bedrijfsonderdeel zijn eigen contactpersoon. Voor passend en kwalitatief advies bent

Nadere informatie

GrainDrain flexibele drainage PE of PP

GrainDrain flexibele drainage PE of PP GrainDrain flexibele drainage PE of PP 1 GrainDrain van GrainPlastics B.V. wordt geproduceerd uit PE en/of PP in de maten Ø 25mm, 50mm, 0mm, 5mm, 80mm, 100mm, 125mm, 10mm en 200mm. Het toepassen van PE-

Nadere informatie

In plaats van lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat

In plaats van lood. Leadax takes the lead. leadax.com. Nederlands fabricaat In plaats van lood Leadax takes the lead leadax.com Nederlands fabricaat De tweede generatie loodvervanger LEADAX IS DE EERSTE LOODVERVANGER TER WERELD MET DEZELFDE EIGENSCHAPPEN ALS TRADITIONEEL LOOD.

Nadere informatie

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door BuitenGewoon Kunstgras Leginstructies Stelt u zich eens voor... Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door Nooit meer grasmaaien Nooit meer verticuteren en bemesten Nooit meer sproeien

Nadere informatie

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie!

Innovatief Systeem - KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! Innovatief Systeem - bewezen kwaliteit: KOMO-klasse A! Wij besparen héél veel energie! A Warmte-isolatie en stabiliteit Of het nu gaat om zekerheid, functionaliteit en isolatie: SOFTLINE 82 voldoet aan

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten.

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden

snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden de snelle en ideale parketvloeroplossing ook voor gebruik op vloerverwarming. inhoud 04 comfort behaaglijke warmte, esthetishe vrijheid snel geschikt voor vloerverwarming oneindig veel mogelijkheden Bamboe

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS myliving Hanglamp Cypress chroom Led Richt uw huis in met licht Deze elegante Philips hanglamp is compact en perfect gevormd. Het tijdloze ontwerp van chroom en glas schittert als een diamant in

Nadere informatie

yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft

yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft Het luxe en duurzame Comfortabel tapijt dat jarenlang schoon blijft It s amazing! Als je lekker wilt wonen, kies je ook voor een lekker

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel

Nedap RealTime Tochtdetectie Halslabel Nedap Tochtdetectie Nedap Tochtdetectie Visuele tochtdetectie op grote bedrijven is lastig Het is niet efficiënt en onvoldoende betrouwbaar. Met Nedap Tochtdetectie is het mogelijk om grote melkveestapels

Nadere informatie

Product naam: MM01919

Product naam: MM01919 Product naam: MM01919 Specificaties MM01919: Levensduur: 25000u Wattage: 7.00W Kleur: 2800K Cd: 600 cd RA: 85 Bundelbreedte: 35 graden Lamp soort: PAR16 Lampvoet: E14 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning:

Nadere informatie

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG Kant & Klaar Groenconcepten THE ORIGINAL KAN T & K LAAR HAAG Haagbeuk De kwekerij De Kant & Klaar Haag wordt geproduceerd in moderne kwekerijen, gelegen op diverse locaties in binnen en buitenland. Voordat

Nadere informatie

Product naam: MM05240

Product naam: MM05240 Product naam: MM05240 Specificaties MM05240: Levensduur: 35000u Diameter: 111 mm Wattage: 12.00W Spanning: 36 V Kleur: 2800-1800K (Dim to WARM) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 850 lu Te vervangen lamp:

Nadere informatie

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN WIE ZIJN WIJ? JONG BEDRIJF, ERVAREN IN KUNSTGRAS Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door eveneens jonge ondernemers. Toch heeft ons aanlegteam

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS AANLEGGEN Aanleg instructie kunstgras Benodigdheden - Tommygrass kunstgras - Geotextiel drukverdelend onderdoek - Stanleymes - Lijm en lijmband (2 varianten) 2 componenten lijm lijmband 2 componenten

Nadere informatie

- Onze schepen - De River Queen

- Onze schepen - De River Queen De River Queen Wij zijn trots op onze vloot. Sinds kort is De River Queen bij ons in de vaart terug. Met dit prachtige, luxe schip wordt elke vaartocht een succes. Laat u verrassen door het bijzondere

Nadere informatie

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity

Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity how! EDITIE VOORJAAR 2015 Creatief verbouwen Van donker naar licht Het exterieur, een vervolg van het interieur Uitstekend isoleren, een prioriteit CP 130 & Hi-Finity Ontvouw je leefruimte met de magische

Nadere informatie

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven.

Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. giroflex 81 GIROFLEX 81 Heeft charisma, ware klasse en is een partner voor Het leven. 81-9462 giroflex 81 giroflex 81 een exclusieve, handgemaakte directiefauteuil van 5,5 m 2 uiterst fijn leer, 434 afzonderlijke

Nadere informatie