GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras."

Transcriptie

1 GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras.

2 WAAROM KUNSTGRAS? Gras is een geweldig product van de natuur. Het is zacht, veilig en leent zich daarmee bij uitstek als ondergrond om op te spelen, kruipen en zonnen. MAAR GRAS HEEFT OOK ZIJN NADELEN... Want eigenlijk heeft u geen tijd om iedere week het gras te maaien, de kanten te korten en het onkruid te wieden; bent u het beu om bij periodes van droogte het gazon volop te moeten sproeien om het enigszins groen en mals te houden; wilt u en vooral uw kinderen of kleinkinderen - uw gazon intensief gebruiken, zonder dat er kale plekken ontstaan; wilt u een speeltoestel kunnen plaatsen of zwembad op kunnen zetten zonder dat dit uw gazon schaadt. Gras geniet eigenlijk uw voorkeur. Maar dan liefst zonder de nadelen ervan. Alleen de voordelen: het comfort, de veiligheid en het gevoel dat u met gras een stuk natuur in de tuin haalt. GardenGrass biedt u die voordelen. Met GardenGrass kiest u voor gras.

3 ZACHT Gras is sterk, maar breekbaar. Zacht, maar weerbaar. Een uniek product, dat de natuur ons heeft geschonken voor thuis. Om op te recreëren en ontspannen. Bij het ontwikkelen van GardenGrass hebben we die unieke eigenschappen als uitgangspunt genomen. Het doel was niet zozeer om een product op de markt te zetten dat op gras lijkt, maar om een product te ontwikkelen met dezelfde gevoelswaarde, dezelfde aaibaarheidsfactor als gras; een product dat toevallig ook nog eens op gras lijkt. En dat is gelukt. De producten van GardenGrass hebben dezelfde aaibaarheidsfactor als natuurgras. De GardenGrass producten zijn in vele frisse kleuren beschikbaar. Naar buiten. Om te spelen, te ballen of gewoon te hangen. Naar hun eigen plekje. Waar ze hun energie kwijt kunnen of juist tot rust komen. Iedere dag. Alleen of samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Dit is ook hun tuin. Met hun plekje daarin. KLEURRIJK Dat betekent dat u kunt spelen en variëren met kleuren en daarmee uw tuin, terras of balkon een heel eigen karakter kunt geven. Het gedeelte waar uw kinderen spelen kunt u via het gras alleen al een heel speelse draai geven; het zitgedeelte of het gedeelte naast uw zwembad juist een heel chique uitstraling. en kleurvast De producten van GardenGrass hebben een heel warme, natuurgetrouwe uitstraling. Dat maakt de grassen van GardenGrass nauwelijks te onderscheiden van echt gras. Met dat belangrijke verschil dat onze producten hun frisse uitstraling gemiddeld minimaal tien jaar lang vasthouden. Zomer en winter. En ongeacht de hoeveelheid warmte of regenval. Uw GardenGrass blijft krachtig, helder en kleurvast.

4 VEILIG De GardenGrass producten behouden hun oorspronkelijke, frisse uitstraling. DUURZAAM De GardenGrass producten voldoen aan strenge Europese veiligheidsnormen. Gras moet als een matras zijn waar je op kunt vallen zonder dat je jezelf hoeft te bezeren. Zacht. En dempend. Die unieke eigenschap van gras, die met name zo belangrijk is voor gezinnen met kinderen, moest ook ons gras hebben. Perse. Daarin zijn we geslaagd. De vezels zijn minstens zo vriendelijk als gras kan zijn. Daarbij geldt dat alle GardenGrass producten als een van de weinige ondergronden voldoen aan de officiële Europese normen voor valveiligheid. Die prestatie heeft er aan bijgedragen dat op steeds meer schoolpleinen en openbare speeltuinen in Europa GardenGrass komt te liggen. Uw gazon in een blakende conditie. Het hele jaar door. En jaren op rij. Dat is een belangrijke kracht van GardenGrass, dat voor de productie in Nederland uitsluitend gebruik maakt van hoogwaardige materialen. Dat betekent voor uw gazon onder andere dat het nauwelijks aan slijtage onderhevig is - mits u het minimale onderhoud pleegt dat ook kunstgras vraagt - en dat het zijn natuurgetrouwe uitstraling minimaal tien jaar lang vasthoudt. Je bent druk. Altijd bezig. Werk, hobby s, vrienden Thuis wil je ontspannen. Aandacht geven. En aandacht krijgen. Je wilt naar buiten als de zon schijnt. Niet om te werken. Maar om te genieten.

5 Het assortiment van GardenGrass kent verschillende soorten hoogwaardig kunstgras, elk afgestemd op een specifieke toepassing PRODUCTEN Op onze website vindt u een actueel aanbod van al onze soorten gras, inclusief een uitgebreide beschrijving per grassoort. Dat vergemakkelijkt de keuze. Heeft u dan nog vragen, neem dan gerust contact op met ons of een van de dealers bij u de buurt. Wij helpen u graag met het vinden van het meest geschikte gras. In kunstgras wordt een onderscheid gemaakt tussen gevulde systemen en ongevulde systemen: Gevulde systemen Gevulde systemen zijn de grassen die u na het leggen instrooit met speciaal vulzand. Dit zand maakt de mat zwaarder en stabieler, zorgt dat de vezels overeind blijven staan en beschermt het gras bij intensief gebruik. Deze systemen lenen zich bij uitstek voor speelterreinen, parken, grotere tuinen en gemeentelijke toepassingen (bv rotondes). Ongevulde systemen Als u het gras slechts korte tijd belast (zoals op beurzen en evenementen) of over een langere periode relatief weinig belast (zoals op balkons en dakterrassen), dan volstaat vaak een ongevuld systeem met enkel een rechtopstaande vezel. Bij redelijk intensief gebruik, zoals in de tuin, wordt een kunstgras geadviseerd met een gekroesde vezel tussen de rechtopstaande vezels. De gekroesde vezels zullen de rechtopstaande ondersteunen. De combinatie maakt uw gazon geschikt voor redelijk intensief gebruik. Deze grassen hebben geen vulzand nodig. Als u het gras alsnog heel intensief gaat gebruiken, dan kunt u het gras altijd nog lichtjes instrooien met vulzand. Het maakt het gras nog sterker. GardenGrass heeft van beide varianten gevuld en ongevuld verschillende kwaliteiten en uitvoeringen beschikbaar. Voor een compleet en actueel aanbod, verwijzen wij u graag naar de website. Wordt uw gras straks intensief gebruikt, bijvoorbeeld door spelende kinderen? Of wordt het een sfeervol tapijt voor uw tuin of balkon? Houdt u van een hoogpolig grasveld? Of van een gazon met korte sprietjes? Uw voorkeuren bepalen mede welk product zich het beste voor uw situatie leent.

6 ONDERHOUD Kunstgras vergt weinig onderhoud. Dat wil niet zeggen dat u helemaal geen aandacht aan uw gazon hoeft te besteden. Als u onderstaande tips in acht neemt, heeft u nog langer profijt van een sterk en stralend gazon: INSTALLATIE Dat begint al bij het klaarmaken van de ondergrond: die moet egaal zijn en waterdoorlatend. Egaal, omdat het gras het beste tot zijn recht komt op een stabiele ondergrond. En waterdoorlatend, omdat regenwater weg moet kunnen stromen. Kan het dat niet, dan blijft het onderhuids staan en tast het de grasmat aan. Het leggen van kunstgras is vervolgens als het leggen van tapijt. Het op maat snijden, het eventueel uitsnijden van objecten, het verwerken van de naden, het afwerken van de randen Het vergt een bepaalde handigheid, Wilt u jarenlang plezier hebben van uw kunstgras dan is een goede installatie een absolute voorwaarde. waarbij u goed moet weten waar u rekening mee dient te houden. Heeft u die handigheid, dan komt u er met de leginstructies van GardenGrass wel uit. Die zijn duidelijk opgesteld; dat wil zeggen: in het Nederlands en met begeleidende afbeeldingen en tekeningen. Gaat u echter voor gemak en/of gegarandeerde kwaliteit, schakel dan uw dealer in voor het leggen van uw kunstgras. Dan weet u honderd procent zeker dat u jarenlang plezier heeft van een prachtig gras. Houd uw gazon schoon: verwijder bladeren met een bladblazer en ander vuil met een hogedrukreiniger. Als het gazon vuil wordt (bijvoorbeeld met frisdrank of de ontlasting van uw hond), spoel het dan even schoon met water. Als de vezels gaan liggen, borstel uw gazon dan op met een harde bezem. Als de vezels blijven liggen, kan het zijn dat u het gazon op moet vullen met wat extra vulzand. De producten van GardenGrass vergen minimaal onderhoud. Houdt u rekening met bovenstaande tips, dan haalt u maximaal rendement uit uw gazon. En geniet u vele jaren van een strak, stevig en stralend gazon. Twijfelt u over het onderhoud, bijvoorbeeld wanneer u iets hebt geknoeid wat niet zomaar te verwijderen is, neem dan even contact op met GardenGrass of de dealer bij u in de buurt.

7 GARANTIE Uiteraard heeft u langlopende garanties op onze producten. Onderzoek en ervaringen hebben ons geleerd dat wij die u kunnen geven. Hoe lang die garantie is, verschilt echter per product en zelfs per land. Vandaar dat wij u in deze brochure geen definitieve cijfers kunnen geven. Gemiddeld genomen kunt u uitgaan van een garantie van tien jaar op de kleurvastheid van uw kunstgras. Wilt u exact weten wat de garantie is op het product dat u voor ogen heeft, kijk dan even op onze website of vraag het even na bij GardenGrass of een van de dealers. GARDENGRASS IS MEER DAN GRAS ALLEEN GardenGrass is de naam van het kunstgras dat in deze brochure uitgebreid aan u is gepresenteerd. GardenGrass echter is ook de naam van het Nederlandse bedrijf dat dit veelzijdige en hoogwaardige kunstgras ontwikkelt, fabriceert en wereldwijd vermarkt. Een bedrijf met meer dan twintig jaar wereldwijde ervaring in het kunstgras. En met meer producten dan alleen het kunstgras waarmee u via deze brochure kennis heeft kunnen maken. Ook die producten stellen we, al is het alleen maar voor de volledigheid, graag even aan u voor.

8 COLOR GRASS Steeds meer gemeentes, schoolinstellingen, kinderdagverblijven en architecten kiezen voor kunstgras als ondergrond voor de nieuw aan te leggen of te renoveren speelplaats of speeltuin. Want natuurlijk, stenen zijn relatief goedkoop en duurzaam. Maar verder hard, kaal en zielloos. Gras dan? Zacht, absoluut, maar gras laat weinig speelruimte voor creativiteit. Bovendien vergt gras veel onderhoud. Het alternatief? Inderdaad, kunstgras. De zachte ondergrond met de voordelen van een harde ondergrond. ColorGrass is speciaal voor deze professionele markt ontwikkeld en inmiddels in meer dan vijftig landen een van de meest toegepaste kunstgrassen in speeltuinen, speelplaatsen en kleine sportvelden. Het is in vele kleuren beschikbaar, die zich gemakkelijk met elkaar laten combineren, het is fluweelzacht, gemaakt van hoogwaardige vezels en het biedt maximale bescherming. AIRLASTIC Het wereldwijde succes van onze producten hebben we voor een groot deel te danken aan onze aandacht voor veiligheid. Met name de professionele markt (gemeentes, scholen, kinderdagverblijven, enz.) stelt strenge eisen aan de ondergrond, daartoe overigens verplicht door Europese regelgeving. Een goede zaak, vinden wij. Om optimale valveiligheid te garanderen, raden wij standaard het gebruik van een dempende onderlaag aan. Liefst onder het hele gazon, maar minimaal op de plekken waar speeltoestellen staan en waar het risico dat kinderen vallen groter is. Onder de naam Airlastic hebben wij een aantal hoogwaardige onderlagen geïntroduceerd. Deze onderlagen variëren in dikte van 8 tot 60 mm en zijn gemaakt van een speciaal schuim. Uniek aan het schuim is de gesloten celstructuur, die zich kenmerkt door een gepatenteerde X-cut. Die structuur maakt het schuim waterdoorlatend. Elk Airlastic product is trouwens gecertificeerd door TüV Nederland tot een valhoogte van 3 meter. De Airlastic onderlaag biedt nog een belangrijk voordeel: het schuim geeft ondersteuning aan het kunstgras. Bij intensief gebruik wil het gras namelijk nog wel eens gaan liggen. De Airlastic onderlaag voorkomt dat en duwt het gras als het ware telkens weer omhoog.

9 CONTACT Deze brochure geeft u een beknopte indruk van de mogelijkheden met GardenGrass. Roept de inhoud vragen bij u op, schroom dan niet om contact op te nemen. De mensen van GardenGrass zijn u graag van dienst. Meer informatie over onze producten vindt u ook op onze website: of neem contact met ons op:

10

Uw gras altijd groener......fake it

Uw gras altijd groener......fake it Uw gras altijd groener......fake it Enjoy Uw tuin... waar het gras altijd groener is Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden.

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Mook Gras Art Met Mook Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt

Nadere informatie

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin?

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin? LifeStyle Royal Grass...ook bij u in de tuin? U staat open voor het idee Royal Grass aan te leggen, anders zou u immers deze brochure niet lezen. Mogelijk heeft u nog het idee dat kunstgras er niet natuurlijk

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Keuzetabel Mook Gras Art Naam intensief* uitstraling** toepassingen Mook Gras Art Breeze Comfort Siertuinen, balkons, ook geschikt voor binnengebruik. Mook Gras

Nadere informatie

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden - stanleymes - lijm - lijmband - lijmkam - plastic handschoenen - kunstgras - geotextiel drukverdelend onderdoek - evt. vulzand Ondergrond Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS AANLEGGEN Aanleg instructie kunstgras Benodigdheden - Tommygrass kunstgras - Geotextiel drukverdelend onderdoek - Stanleymes - Lijm en lijmband (2 varianten) 2 componenten lijm lijmband 2 componenten

Nadere informatie

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken?

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken? Kunstgras Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Elke dag een groen gazon Nooit meer maaien of bemesten Geen modder bij intensief gebruik Huisdierproof Eenvoudig te onderhouden Belgische kwaliteit! Waar

Nadere informatie

joy gardens uitgebreide leginstructies

joy gardens uitgebreide leginstructies joy gardens uitgebreide leginstructies Joy Gardens is een turn-key systeem, wereldwijd geïnstalleerd met de Joy filosofie: Alleen met een perfecte installatie zul je het meest van jouw Joy gras genieten.

Nadere informatie

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten. Om te

Nadere informatie

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Onderhoud Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten.

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: stanleymes lijm lijmband lijmkam plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek 1 Ondergrond: 1) Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken.

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken. Mook GrasArt 2017 Wanneer is kunst KUNST? MGA KUNSTGRAS! NATUURLIJK MOOK GRASART KUNSTGRAS Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en bespaart u veel tijd en werk. Kunstgras is weersbestendig, slijtvast en

Nadere informatie

Prijsijst. Kunstgras Utrecht

Prijsijst. Kunstgras Utrecht Prijsijst Kunstgras Utrecht 2012 Molenaar Decoration Karosdrift 3 3436 AM Nieuwegein T: 030-6013042 M: 06-23875526 E: info@molenaardecoration.nl W: www.molenaardecoration.nl 1. Zorana Met zijn hoogte van

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door BuitenGewoon Kunstgras Leginstructies Stelt u zich eens voor... Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door Nooit meer grasmaaien Nooit meer verticuteren en bemesten Nooit meer sproeien

Nadere informatie

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.

...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien. Het gras ...dat niet drinkt Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.. Royal Grass heeft geen druppel water nodig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook op uw waterrekening scheelt het een behoorlijke

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je liever

Nadere informatie

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten.

Nadere informatie

Royal Grass...puur genieten

Royal Grass...puur genieten ...puur genieten Een tuin is meer dan een verlengstuk van uw woning die past bij uw eigen stijl. Een tuin betekent buiten leven, buiten koken, buiten spelen, maar vooral buiten ontspannen. Tuintrends spelen

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Hoe kunstgras leggen: Stappenplan

Hoe kunstgras leggen: Stappenplan Hoe kunstgras leggen: Stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten. Kunstgras

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection 2019 Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je

Nadere informatie

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs Editie 2016 Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs al vanaf 4. 99 Waarom kiezen voor kunstgras Houdt u niet van tuinieren en wilt u toch een mooie grasmat? Heeft u een balkon dat

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN

KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN KUNSTGRAS SPORT SPEELVELDEN WIE ZIJN WIJ? JONG BEDRIJF, ERVAREN IN KUNSTGRAS Sports & Playgrass is een jong en dynamisch bedrijf dat wordt gerund door eveneens jonge ondernemers. Toch heeft ons aanlegteam

Nadere informatie

ProPlay / ProPlay MP Valbescherming voor speelplaatsen

ProPlay / ProPlay MP Valbescherming voor speelplaatsen ProPlay / ProPlay MP Valbescherming voor speelplaatsen Veilig en verantwoord spelen ProPlay en ProPlayMP maken deel uit van de schok- Voordelen absorberende, onderhoudsarme ondergronden van ProPlay en

Nadere informatie

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 inspiratie door Tuin www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis inspiratie door BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis In de tuin kom je tot bloei. Buiten

Nadere informatie

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen Kunstgras leggen Voor- en nadelen van kunstgras Indien u nadenkt over het aanleggen van een kunstgras gazon is het goed om even de voor en nadelen op een rijtje te zetten. Aan het aanleggen van een kunstgrasgazon

Nadere informatie

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS

de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS de ideale schaduw... de ideale schaduw SUNSAILS Welkom bij ZONZ sunsails! De tuin is het verlengde van onze woonkamer geworden. We zijn steeds meer buiten, waarbij gezond leven en genieten voorop staat.

Nadere informatie

Het handige stappenplan van ECOstyle

Het handige stappenplan van ECOstyle Het handige stappenplan van ECOstyle 1 dag in de lente Spelende kinderen. Lekker languit zonnen. Ravotten met de hond. Een mooi, mosvrij gazon is heel wat waard. Het is immers de basis van uw tuin. ECOstyle

Nadere informatie

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het leggen van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Wat heeft u nodig? Bestratingszand Kantopsluiting Trilplaat Stabiliserend onderdoek (geotextiel) Zelfklevende lijmband (als het gazon

Nadere informatie

VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS

VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS VERWERKING KERAMISCHE BUITENTEGELS Weet hoe t werkt! pagina 1 VERWERKING OP DIVERSE MANIEREN Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Jullie tuin is om in te zijn, niet om in te werken. De schaarse vrije tijd besteed je liever aan andere dingen dan aan maaien, verticuteren en bemesten.

Nadere informatie

Uw Totaalleverancier. Leginstructie CITYGRASS. Benodigdheden stanleymes. Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte grond.

Uw Totaalleverancier. Leginstructie CITYGRASS. Benodigdheden stanleymes. Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Leginstructie CITYGRASS Benodigdheden - stanleymes lijm lijmband lijmkam plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte

Nadere informatie

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water.

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water. Graszoden leggen Graszoden leggen Het voordeel van graszoden boven graszaad is dat het effect direct zichtbaar is. Maar ook graszoden moeten eerst aanslaan voor ze kunnen worden betreden en moeten vochtig

Nadere informatie

Geniet vandaag van de luiken van morgen

Geniet vandaag van de luiken van morgen Geniet vandaag van de luiken van morgen HOGE ISOLATIEWAARDE EPB * KOSTENBESPAREND * zendow kiuzo Ramen & deuren www.deceuninck.be www.deceuninck.nl Vergroot uw woonplezier Wat is belangrijk in uw huis?

Nadere informatie

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken

Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Uw partner in top kwaliteit plantenbakken Bijzonder sterk en duurzaam Lichtgewicht Binnen en buiten te gebruiken Productcatalogus 2018 Productcatalogus 2018 Collezione Grigio 1 Luca Lifestyle, uw partner

Nadere informatie

Veranda s & schuifdeuren

Veranda s & schuifdeuren Veranda s & schuifdeuren Geniet het hele jaar van uw tuin in uw huis. Hartje zomer of midden winter, het prille voorjaar of de kleurrijke herfst : met een WICONA-veranda geniet u elke dag opnieuw van

Nadere informatie

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland!

Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Sfeervol genieten... met Veranda Nederland! Puur ontspannen! Staat u op het punt om een serre of veranda te installeren? Dan feliciteren we u van harte met uw beslissing. Want een serre of veranda is meer

Nadere informatie

madera Natuurlijk Spelen, een Trend Duurzaamheid met RVS De uitstraling van hout maar de kwaliteit van RVS.

madera Natuurlijk Spelen, een Trend Duurzaamheid met RVS De uitstraling van hout maar de kwaliteit van RVS. madera N atuurlijk RVS 4 7 Natuurlijk Spelen, een Trend De uitstraling van hout maar de kwaliteit van RVS. Duurzaamheid met RVS Hernieuwbaar en sluit aan op de oneindige kringloop van Cradle to Cradle.

Nadere informatie

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE

JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE JE GAZON GEZOND EN STERK HANDIG INFOBOEKJE GROEN DOET JE GOED De geur van vers gemaaid gras en zingende vogels. Het sproeien van het gras en het voldane gevoel van een strakke grasmat. Geniet van je gazon!

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Lijmsystemen voor kunstgras

Lijmsystemen voor kunstgras Lijmsystemen voor kunstgras COMPLEET LIJMSYSTEEM WEERS- EN UV-BESTENDIG DUURZAAM Smart help + 31 (0) 73 6 244 244 + 32 (0) 9 255 17 17 Bostik BV De Voerman 8, 5215 MH s-hertogenbosch Telefoon +31 (0)73-6

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker Wie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

speelplaats en terrastegels

speelplaats en terrastegels speelplaats en terrastegels Inhoudsopgave rubberen tegels speelplaatstegels 4 terrastegels 7 overige granulaat tegels 8 accessoires 10 granulaat op rol recyfloor 12 ultrafloor 13 tegeldragers 14 kunstgras

Nadere informatie

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires

Dakterrassen intro Toegang Vloer Hekwerk Accessoires Ook een betaalbaar dakterras voor U! Renoparts, al jarenlang een begrip in de wereld van dakterrassen. Met ruim 30 jaar ervaring vormen wij de basis voor kwaliteit en een betrouwbaar advies. Niet alleen

Nadere informatie

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven

Uniek parket voor het bijzondere buitenleven Uniek parket voor het bijzondere buitenleven 1 Inhoudsopgave Systemen PLUS 7 Magnet 8 Classic 9 Materialen Hout 11 Bamboe 12 Composiet 13 2 Op het (buiten)leven Een ijskoud glaasje rosé op een warme zomeravond

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

pure De natuurlijke lijn van TuinVisie schoonheid Keramische tegels Natuursteen

pure De natuurlijke lijn van TuinVisie schoonheid Keramische tegels Natuursteen Keramische tegels Natuursteen pure De natuurlijke lijn van TuinVisie trendy innovatief emotie duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend schoonheid Keramische tegels Keramische buitentegels

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

artificial grass solutions

artificial grass solutions LANO SPORTS Zuidstraat 44 B-8530 Harelbeke-Belgium t +32 56 65 42 90 f +32 56 65 42 99 marketing@lanosports.com Sport heeft een lange geschiedenis. Onmogelijk er deel van uit te maken zonder passie voor

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018

PERSINFORMATIE STIHL. De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin. Puurs, 4 oktober 2018 De tuin snel op orde tuin dankzij deze tips Maak snel komaf met de herfstschoonmaak in de tuin Puurs, 4 oktober 2018 De herfst is het moment om de tuin op te ruimen. Op het lijstje staan: het terras schoonmaken,

Nadere informatie

Ramen kopen: hoe doe je dat?

Ramen kopen: hoe doe je dat? Ramen kopen: hoe doe je dat? 1. Het belang van kwalitatieve ramen Laten we maar meteen met de deur in huis vallen. Wanneer je kiest voor kwalitatieve ramen, kies je voor een flinke investering. Gelukkig

Nadere informatie

rits-sunscreen myzip

rits-sunscreen myzip rits-sunscreen myzip De zon kleurt mijn stad. Vanaf mijn balkon kijk ik trots naar de skyline. Dan geniet ik met volle teugen van de zon over het water. Eenmaal binnen doseer ik het licht en de temperatuur,

Nadere informatie

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras.

EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED. Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind of in het gras. EVO GROUND 300 DARK INTEGRATED Hoogwaardig materiaalgebruik Hard geanodiseerde aluminium behuizing Polycarbonaat lens IP klasse 67 Eenvoudige installatie Te verwerken tussen de bestrating, in het grind

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter

Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping. Geen bed ventileert beter Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer ís een matras een goede

Nadere informatie

Ga voor het juiste gevoel

Ga voor het juiste gevoel Ga voor het juiste gevoel De nieuwe matrassenlijn van Auping Geen bed ventileert beter Auping weet waarom het zo goed voelt De nieuwe matrassen van Auping zijn Silver gecertificeerd om hun materiaalkeuze,

Nadere informatie

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer

Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Ontdek de mogelijkheden van een karakteristieke en stijlvolle vloer Kwalitatief hoogwaardige houtcomposiet vloerdelen. Uitermate duurzaam, veilig én kleurbehoudend. Een vloer met een natuurlijke houtlook,

Nadere informatie

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel

buitengevoel Het nieuwe Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Het nieuwe buitengevoel Voor nog meer inspiratie en informatie kijk verder op www.biossun.nl Luxe design overkappingen voor uw : terras, balkon, bar, hotel, patio, strandpaviljoen,

Nadere informatie

RUBBERTEGELS VOOR LOOPPADEN vervaardigd uit gerecycled rubber

RUBBERTEGELS VOOR LOOPPADEN vervaardigd uit gerecycled rubber RUBBERTEGELS VOOR LOOPPADEN vervaardigd uit gerecycled rubber Voor terrassen, balkons en platte daken comfortabel oogstrelend flexibel TERRASSEN EN BALKONS Balkons en terrassen en tuinen zijn plaatsen

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

CHALETS. de luxe van vrijheid

CHALETS. de luxe van vrijheid Welkom bij Maat Chalets Beste lezer, U weet zelf hoe u uw vrije tijd wilt besteden. Past een chalet van Maat daarbij? Dat ontdekt u het snelst in onze showroom, waar we een veelzijdige selectie chalets

Nadere informatie

Slaaphof Slaapcomfort

Slaaphof Slaapcomfort Matrassen VOOR ELKE RUG EEN MATRAS Groot of klein. Dik of dun. Het maakt niet uit. Voor elke rug is er een passende matras. Juist bij matrassen raakt u gemakkelijk de draad kwijt. Het juiste advies speelt

Nadere informatie

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen... Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd

Nadere informatie

RUBBER VEILIGHEIDSTEGELS SBR kwaliteit

RUBBER VEILIGHEIDSTEGELS SBR kwaliteit RUBBER VEILIGHEIDSTEGELS SBR kwaliteit WWW.TECHNOAH.NL WWW.TISANOS.COM & FIND US ON FACEBOOK RUBBER TEGELS introductie:!tisanos rubber veiligheidstegels voldoen aan de eisen die worden gesteld door het

Nadere informatie

Graszoden en Big Slabs

Graszoden en Big Slabs Graszoden en Big Slabs De periode van inzaai tot graszode neemt ongeveer anderhalf jaar in beslag. Dan is de zode sterk genoeg om geoogst te worden.. Welke periode van het jaar is de beste zaaitijd? Gedurende

Nadere informatie

Brochure. Betaalbare kwaliteit vloeren. Brochure: Het Vloeren Magazijn

Brochure. Betaalbare kwaliteit vloeren. Brochure: Het Vloeren Magazijn Brochure Betaalbare kwaliteit vloeren 1 Over Het Vloerenmagazijn Het Vloerenmagazijn garandeert je de beste vloeren, service en garantie voor een scherpe prijs. Het Vloerenmagazijn koopt rechtstreeks in

Nadere informatie

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad

INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad INBOUWHANDLEIDING Steel Plus KORFU Achtvormig zwembad Gefeliciteerd met uw nieuwe inbouwzwembad van Fonteyn. Fonteyn staat garant voor een kwaliteitsproduct, daarom worden de nieuwste technieken toegepast

Nadere informatie

Royal Grass Installatiehandleiding

Royal Grass Installatiehandleiding Royal Grass Installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding is bedoeld als naslagwerk met instructies en tips voor het juist installeren van Royal Grass kunstgrasproducten zonder zandinvulling. In deze

Nadere informatie

weinor terrastips over zonweringdoek

weinor terrastips over zonweringdoek 10 Tips over zonweringdoek Zo heeft u meer plezier van uw zonnescherm Wie een zonnescherm wil gebruiken, wil daar ook lang plezier van hebben. Vooral van het doek en de kleur daarvan. Daarom is het zinvol,

Nadere informatie

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras!

Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! www.ambiance-zonwering.nl Het knikarmscherm Dé zonwering voor je terras! Knikarmschermen Hedendaagse klassieker W ie voor een knikarmscherm kiest, houdt van gemak. Het is een even eenvoudige als stijlvolle

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC

Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC MONTAGEHANDLEIDING BELANGRIJKE INFORMATIE Voor de montage van de Bear County schutting Garden Design WPC Lees de hele handleiding aandachtig. Als de hierin vermelde instructies niet worden opgevolgd, is

Nadere informatie

Dreen Ceramica Keramische tegels voor dakterrassen

Dreen Ceramica Keramische tegels voor dakterrassen Dreen Ceramica Keramische tegels voor dakterrassen Dreen Ceramica Luxe en natuurlijke uitstraling voor dakterrassen Dreen Ceramica is het tegelsysteem met keramiek voor dakterrassen. Met een herkomst uit

Nadere informatie

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer

Twist Rolgordijnen. Verrassend veel variatie in privacy en sfeer Twist Rolgordijnen Verrassend veel variatie in privacy en sfeer 5833 5833 Verrassende variant op bestaande raambekleding Twee langs elkaar te bewegen lagen stof, waarin horizontale transparante banen zijn

Nadere informatie

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND

VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND VLOEREN INSPIRATIE VAN PARKETGROEP NEDERLAND HET GEZICHT VAN... PARKETGROEP NEDERLAND, WEL ZO ZEKER ParketGroep Nederland bestaat uit een groep ondernemers uit de vloerenbranche, met in totaal ruim 25

Nadere informatie

Asfalt- en elementenverhardingen

Asfalt- en elementenverhardingen Asfalt- en elementenverhardingen Oppervlakte van asfalt of elementenverharding (tegels, klinkers e.d.) incl. de opsluitband. Algemene beeld- en kwaliteitseisen: De verharding wordt regelmatig op zichtbare

Nadere informatie

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Product Manager TenCate Thiolon Zwolle, 15 november 2007 Onderwerpen presentatie Wat is een kunstgrassysteem? 40 jaar kunstgrasontwikkeling Volgende

Nadere informatie

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k.

TORENSTRAAT 13 GASSEL. Vraagprijs ,= k.k. TORENSTRAAT 13 GASSEL Vraagprijs 415.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Op fraaie rustige locatie aan de rand van het dorp Gassel gelegen ONDER ARCHITECTUUR GERENOVEERDE MODERNE VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

RUBBER GRASBESCHERMINGSMATTEN om het speelgras te sparen

RUBBER GRASBESCHERMINGSMATTEN om het speelgras te sparen RUBBER GRASBESCHERMINGSMATTEN om het speelgras te sparen Van dit product bestaat een Engelstalig certificaat Zwarte rubber matten waar gras door kan groeien. Ÿ Ÿ Ÿ Ÿ Snel en eenvoudig te plaatsen Voorkomt

Nadere informatie

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met

Vrijstaand. V805 - Cortona. De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering. die een geweldig design combineert met Terrasscherm V805 - Cortona De V805-Cortona is een unieke vrijstaande zonwering die een geweldig design combineert met ongekende toepassingsmogelijkheden. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand

Nadere informatie

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten!

My Own Pool. Een zwembad voor elke soort tuin. Nederlandse versie. Zelf in elkaar te zetten! Een zwembad voor elke soort tuin Zelf in elkaar te zetten! Nederlandse versie Copyright 2018 by / NZVG Alle rechten voorbehouden. Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op alle teksten,

Nadere informatie

Jasper van Stiphout Anthonie v/d Heimstraat CD Zwolle Inhoudsopgave

Jasper van Stiphout Anthonie v/d Heimstraat CD Zwolle Inhoudsopgave Jasper van Stiphout Anthonie v/d Heimstraat 38 8022 CD Zwolle 06-44 04 22 55 Gebruikershandleiding: luchtkussen Kasteel Inhoudsopgave A. Gebruik opblaasbaar object B. Controle opblaasbaar object C. Omgeving

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt

De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt www.ambiance-zonwering.nl De screen Laat net zoveel licht toe als je wilt Screens Een prettige vorm van éénrichtingsverkeer S creens zorgen ervoor dat voorbijgangers niet meer naar binnen kunnen kijken.

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE CATALOGUS (VEILIGHEIDS-)ONDERGRONDEN

INHOUDSOPGAVE CATALOGUS (VEILIGHEIDS-)ONDERGRONDEN Catalogus Veiligheid Ondergronden 03 INHOUDSOPGAVE CATALOGUS (VEILIGHEIDS-)ONDERGRONDEN Veiligheidsgras...pagina 04-05 Signgrass...pagina 06 Natuurgras...pagina 07 Doorgroeimatten...pagina 08-09 Valzand...pagina

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur

De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur De mooiste PVC vloeren voor ieder interieur Waarom Vivafloors? Vivafloors produceert en levert hoogwaardige pvc vloeren voor ieder budget en ieder interieur. Koopt u een vloer van Vivafloors, dan koopt

Nadere informatie

Het Groenste Idee. De Vrije School. Wie Zijn Wij. Onderwijs voor hoofd, hart en handen

Het Groenste Idee. De Vrije School. Wie Zijn Wij. Onderwijs voor hoofd, hart en handen Het Groenste Idee De Vrije School Onderwijs voor hoofd, hart en handen Wie Zijn Wij De Vrije School Almelo vierde in 2018 haar 40-jarig bestaan. De school telt ruim 200 leerlingen die verdeeld zijn over

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie