...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "...dat niet drinkt. Royal Grass hoeft u nooit te sproeien."

Transcriptie

1

2 Het gras

3 ...dat niet drinkt Royal Grass hoeft u nooit te sproeien.. Royal Grass heeft geen druppel water nodig. Dat is niet alleen goed voor het milieu, ook op uw waterrekening scheelt het een behoorlijke slok. Hoe droog en warm het ook is, het enige dat er in uw tuin nog regent is gemak. Zo kunt u altijd lekker blijven zitten en hoeft u niet te sproeien of met de tuinslang aan de gang.

4 ...dat niet groeit Royal Grass hoeft u nooit te maaien. Gras maaien? Kantjes knippen? Zeg nou zelf, er zijn in het weekend toch wel leukere dingen te doen? Met Royal Grass heeft u daar meer tijd voor. Het houdt altijd dezelfde lengte en is ongevoelig voor schaduw. U of uw tuinman heeft er geen omkijken meer naar. En die grasmaaier stond eigenlijk ook altijd maar in de weg, toch?

5 ...dat tegen een stootje kan Royal Grass is veel sterker dan gewoon gras. Royal Grass is het ideale speelgras voor kinderen. De vezel komt namelijk van TenCate, wereldmarktleider in kunstgras. Royal Grass is uitgebreid door TNO getest en bevat geen gevaarlijke bestanddelen. Een veilig én ontspannen idee. Want hoe ruw kinderen ook tekeer gaan, Royal Grass zal er echt niet onder lijden.

6 ...dat niet verbrandt Royal Grass blijft altijd prachtig groen. Beschermingsfactor 100. Dat is op Royal Grass zeker van toepassing. Want hoe hard de zon ook schijnt, hoe droog het ook is, Royal Grass blijft altijd prachtig groen. Dat weten we door dat we Royal Grass hebben getest op de heetste en droogste plekken ter wereld, zoals in de staat Arizona in de Verenigde Staten.

7 Het gras...dat u met rust laat.

8 Het huis van uw dromen, de tuin van uw dromen, het gazon van Royal Grass. Het gras dat niet groeit, Het gras bij u thuis. niet drinkt en altijd groener is dan dat van uw buren. Het gras waar u alleen van hoeft te genieten. Kortom: liefde op het eerste gezicht. En o ja het is kunstgras. We zeggen het er maar even bij, want het is niet te zien. Dat is bijna echt kunst. Royal Grass. Een schitterende bodembedekking met een superieure kwaliteit. Of u nu een grote of kleine tuin heeft, een (dak)terras of een balkon, een tuin met veel zon of juist veel schaduw, Royal Grass staat overal even mooi. Bent u uitgekeken op echt gras of bestrating? Dan heeft u met Royal Grass nu een koninklijk alternatief.

9 Het gras voor het warme klimaat. Een tweede huis is een heerlijke luxe. Maar het kan nog luxer met Royal Grass. Doordat u niet hoeft te maaien en te sproeien, bespaart u een duur automatisch sproeisysteem uit, tot 70% op uw totale waterkosten en een hele hoop werk. Een ontspannend idee. En daarvoor gaat u op vakantie, toch?

10 Het gras voor bedrijf & overheid. Geen betere investering dan een duurzame investering. Daarom is de aanschaf van Royal Grass een uitstekend idee. Immers, Royal Grass behoeft vrijwel geen onderhoud. Nooit maaien of sproeien en dus ook geen onveilige situaties meer. Daarnaast is het architectonisch bijzonder fraai, omdat het ook gelegd kan worden op plaatsen waar geen gras of gras moeilijk kan groeien. Ideaal voor bedrijven, overheidsinstellingen, voor de installatie in speeltuinen, middenbermen, rotondes en vele andere toepassingen.

11 Royal Grass Basic het gras dat iedereen verbaast. Topkwaliteit voor uw tuin begint aan de basis. Royal Grass Basic is het instapmodel - of liever gezegd, het opstapmodel - van Royal Grass. Het bestaat uit 6 ovale vezels, heeft een prachtige groene kleur en is Om de grasmat te verzwaren en het gras iets op te richten wordt Royal Grass Basic ingestrooid met gedroogd silica zand. Royal Grass Basic is prachtig groen van kleur. De natuurlijke schaduw zorgt daarbij voor schitterende nuances. Kwaliteit in close up. Royal Grass Basic bestaat uit 6 ovale vezels en heeft in totaal 1165 gram grasvezels per m 2. makkelijk te verwerken. Royal Grass Basic heeft 1165 gram grasvezels per m 2 en wordt ingestrooid met gedroogd silica zand. Absolute topklasse, geschikt voor elke tuin. info uit specificaties. Freek aanleveren. Freek zorgen voor monsters varianten gras.

12 Royal Grass Classic het gras dat de standaard zet. Royal Grass Classic is het allereerste kunstgrassysteem speciaal ontwikkeld voor toepassingen in tuinen. Het is pas sinds 2004 op de markt, maar nu al een klassieker. Prachtig van kleur en samenstelling. In tegenstelling tot Royal Grass Basic bestaat dit gras uit 8 ovale vezels waardoor het gras nog voller is. Voor het instrooien wordt gedroogd silica zand en keramisch zand in een aardebruine tint gebruikt. Dit laatste is exclusief voor Royal Grass ontwikkeld om de natuurlijke uitstraling te verhogen. Uw grasmat heeft en houdt altijd een schitterende groene kleur. Doordat het is opgebouwd uit 6 donkere vezels en 2 lichte oogt het natuurlijker. 8 ovale vezels zorgen ervoor dat het gras nog voller is. Bovendien heeft Royal Grass Classic een zwaardere kwaliteit vezel en heeft in totaal 1360 gram grasvezels per m 2. Om het natuurlijker te laten lijken, is het gras opgebouwd uit 6 donkere vezels en 2 lichte. Voor het instrooien wordt, naast gedroogd silica zand, ook gebruik gemaakt van keramisch zand in een aardebruine tint. Dit zand is exclusief voor Royal Grass ontwikkeld en verhoogt de natuurlijk uitstraling nog meer.

13 Royal Grass Exclusive het gras dat echt kunst is. Royal Grass Exclusive is de absolute top. Door de samenstelling van de 8 vezels (2 x ovaal en 6 x de unieke V-vorm), de twee verschillende kleuren en de manier van tuften * benadert dit gras het meest de natuur. Het heeft de zwaarste kwaliteit vezels die gemaakt zijn van materiaal met een extra zachte samenstelling. Ook Royal Grass Exclusive wordt ingestrooid met silica zand en met het speciaal voor Royal Grass ontwikkelde aardebruine keramische zand. Dit geeft een schitterend natuurlijk effect. De kleuren zijn al even exclusief. U kunt kiezen uit Light dat lijkt op fris, lentegroen gras of uit Dark dat meer weg heeft van vol bemest gras. Royal Grass Exclusive heeft een unieke samenstelling van 8 vezels (2 x ovaal en 6 x de V-vorm) en heeft de zwaarste kwaliteit vezels (1450 gram per m 2 ) die gemaakt zijn van materiaal met een extra zachte samenstelling. Voor het instrooien wordt gebruik gemaakt van gedroogd silica zand en keramisch zand. U kunt kiezen uit een schakering van 6 donkere vezels en 2 lichte of voor 6 lichte en 2 donkere. Door deze variatie ontstaat een prachtig natuurlijk effect. Bij deze exclusieve topkwaliteit gelooft u niet dat het kunstgras is. * wijze waarop de vezel door de mat is gestoken. Light Dark

14 Royal Grass en de exclusieve V-vorm vezel. Het gras en de installatie. De natuur diende als voorbeeld toen TenCate de laatste generatie vezels voor Royal Grass ontwikkelde. Natuurgras blijft mooi overeind staan door de V-vorm in het gras en de ruggengraat in het midden. Royal Grass past dit eenvoudige, maar effectieve principe uit de natuur ook toe in de exclusieve vezels voor Royal Grass Exclusive. Wat heeft u aan topkwaliteit vloerbedekking als het niet vakkundig wordt gelegd? Precies, niets. Zo is het ook met Royal Grass. Het installeren van Royal Grass is dan ook vakwerk dat wordt verricht door hoveniers die speciaal door Royal Grass zijn opgeleid. De hovenier legt Royal Grass op een vrijwel naadloze manier en maakt daarbij gebruik van speciale 2-componenten lijm en Uit de natuur overgenomen: de exclusieve v-vorm. nadenband. Ook zorgt hij ervoor dat de ondergrond stabiel, vlak en drainerend is. Heeft u een balkon dan maakt hij gebruik van De ruggengraat zorgt voor versteviging van de vezel. speciale drainage matten. Royal Grass kan in principe overal gelegd worden. Iedere installatie is uniek en is 100% maatwerk. Wilt u meer weten De vezel wordt door de ruggengraat mooi rechtop gehouden. over de installatie van Royal Grass in uw tuin of op uw balkon? Onze dealers geven u graag een vrijblijvend advies.

15 Product type 3/8 getuft kunstgras 3/8 getuft kunstgras 3/8 getuft kunstgras 3/8 getuft kunstgras Rol breedte 4 meter 4 meter 4 meter 4 meter Rol lengte tot maximaal 50 meter tot maximaal 50 meter tot maximaal 50 meter tot maximaal 50 meter Vezel lengte 40 mm. +/- 10% 40 mm. +/- 10% 40 mm. +/- 10% 40 mm. +/- 10% Vezel type TenCate Thiolon LSR 6 x 1375 dtex gebogen monofilament TenCate Thiolon LSR 8 x 1375 dtex rechte monofilament TenCate Thiolon LSR 6 x 1500 dtex rechte monofilament in V-vorm + 2 x 1375 dtex TenCate Thiolon LSR 6 x 1500 dtex rechte monofilament in V-vorm + 2 x 1375 dtex Vezel kleur 6 x Fieldgreen 6 x Fieldgreen + 2 x Limegreen 6 x Limegreen + 2 x Fieldgreen 6 x Fieldgreen + 2 x Limegreen Vezel gewicht 16 steken / 10 cm gr/m 2 (+/- 10%) 13 steken / 10 cm gr/m 2 (+/- 10%) 15 steken / 10 cm gr/m 2 (+/- 10%) 15 steken / 10 cm gr/m 2 (+/- 10%) Primary backing Secondary backing 100% PP TenCate Thiobac met fleece, zwart, UV stabiel, 164 gr/m 2 100% PP TenCate Thiobac met fleece, zwart, UV stabiel, 272 gr/m 2 100% PP TenCate Thiobac met fleece, zwart, UV stabiel, 272 gr/m 2 100% PP TenCate Thiobac met fleece, zwart, UV stabiel, 272 gr/m 2 Zwarte SBR-latex met drainage gaten, Zwarte SBR-latex met drainage gaten, Zwarte SBR-latex met drainage gaten, Zwarte SBR-latex met drainage gaten, 750 gr/m gr/m gr/m gr/m 2 Waterdoorlaatbaarheid 60 ltr/m 2 /min (zonder zand) 60 ltr/m 2 /min (zonder zand) 60 ltr/m 2 /min (zonder zand) 60 ltr/m 2 /min (zonder zand) Totaal gewicht 2079 gr/m 2 +/- 10% 2632 gr/m 2 +/- 10% 2722 gr/m 2 +/- 10% 2722 gr/m 2 +/- 10% Instrooi advies Royal Grass Basic Het opstapmodel. Het is leverbaar in één kleur, bestaat uit 6 ovale vezels en wordt ingestrooid met gedroogd silica zand kilo/m 2 gedroogd silica zand, klasse 0,5-1,0 mm. Royal Grass Classic De standaard. Het heeft een zwaardere kwaliteit ovale vezel, oogt natuurlijker door de samenstelling van twee kleuren en wordt ingestrooid met gedroogd silica en aardebruin keramisch zand. 15 kilo/m 2 gedroogd silica zand, klasse 0,5-1,0 mm. Royal Grass Exclusive Light De absolute top met de zwaarste kwaliteit. Het bestaat uit de unieke V-vezel, is verkrijgbaar in twee kleuren. Light bestaat uit 6 lichte en 2 donkere vezels en geeft zo een frisse lentegroene kleur. 15 kilo/m 2 gedroogd silica zand, klasse 0,5-1,0 mm. Royal Grass Exclusive Dark De absolute top met de zwaarste kwaliteit. Het bestaat uit de unieke V-vezel, is verkrijgbaar in twee kleuren. Dark lijkt op vol bemest gras door de opbouw uit 2 lichte en 6 donkere vezels. 15 kilo/m 2 gedroogd silica zand, klasse 0,5-1,0 mm. Specificaties Toplaag nee 6 kilo/m 2 bruin keramisch zand, klasse 0,7-1,2 mm. 6 kilo/m 2 bruin keramsich zand, klasse 0,7-1,2 mm. 6 kilo/m 2 bruin keramsich zand, klasse 0,7-1,2 mm. Installatie nvt via Royal Grass dealers via Royal Grass dealers via Royal Grass dealers

16 Het gras dat geen gras is. Royal Grass. The original. Er is maar één kunstgras voor uw tuin en dat is Royal Grass - hét perfecte gazon. Ontwikkeld door TenCate, wereldmarktleider in kunstgras, en gebaseerd op de technologie en kwaliteit voor kunstgrassportvelden, voldoet Royal Grass aan alle eisen. Topsporters nemen immers alleen maar genoegen met absolute topkwaliteit. Net als u. Die kwaliteit heeft u nu ook tot uw beschikking. Waar koopt u Royal Grass? Royal Grass werkt met exclusieve dealers. Dit zijn speciaal geselecteerde hoveniers die de kunst van het leggen van Royal Grass perfect beheersen. Op vindt u een overzicht van de dealers in Nederland en het buitenland. Royal Grass is alleen bij deze dealers te verkrijgen. Vragen en antwoorden over Royal Grass. Voor veel gestelde vragen en antwoorden omtrent Royal Grass, verwijzen we u naar onze site of kunt u terecht bij een dealer in de buurt.

17 dealer Royal Grass is een geregistreerd merk van Landscape Solutions bv en is gemaakt met materialen van

Royal Grass...puur genieten

Royal Grass...puur genieten ...puur genieten Een tuin is meer dan een verlengstuk van uw woning die past bij uw eigen stijl. Een tuin betekent buiten leven, buiten koken, buiten spelen, maar vooral buiten ontspannen. Tuintrends spelen

Nadere informatie

Royal Grass....adviesprijzen 2015

Royal Grass....adviesprijzen 2015 Royal Grass...adviesprijzen 2015 Royal Grass Seda Royal Grass Satin 29,95 36,95 2.305 gram 30 mm 2.750 gram 45 mm Kunstgras met mosdraad Bij Royal Grass heeft u keuze uit zes soorten kunstgras met mosdraad.

Nadere informatie

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin?

Royal Grass. ...ook bij u in de tuin? LifeStyle Royal Grass...ook bij u in de tuin? U staat open voor het idee Royal Grass aan te leggen, anders zou u immers deze brochure niet lezen. Mogelijk heeft u nog het idee dat kunstgras er niet natuurlijk

Nadere informatie

Uw gras altijd groener......fake it

Uw gras altijd groener......fake it Uw gras altijd groener......fake it Enjoy Uw tuin... waar het gras altijd groener is Wij geloven dat iedereen van een mooi gazon moet kunnen genieten zonder dat het veel tijd kost om dit te onderhouden.

Nadere informatie

joy gardens uitgebreide leginstructies

joy gardens uitgebreide leginstructies joy gardens uitgebreide leginstructies Joy Gardens is een turn-key systeem, wereldwijd geïnstalleerd met de Joy filosofie: Alleen met een perfecte installatie zul je het meest van jouw Joy gras genieten.

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Jullie tuin is om in te zijn, niet om in te werken. De schaarse vrije tijd besteed je liever aan andere dingen dan aan maaien, verticuteren en bemesten.

Nadere informatie

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken?

Kunstgras. Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Waar kunstgras gebruiken? Kunstgras Wat zijn de voordelen van Kunstgras? Elke dag een groen gazon Nooit meer maaien of bemesten Geen modder bij intensief gebruik Huisdierproof Eenvoudig te onderhouden Belgische kwaliteit! Waar

Nadere informatie

Prijsijst. Kunstgras Utrecht

Prijsijst. Kunstgras Utrecht Prijsijst Kunstgras Utrecht 2012 Molenaar Decoration Karosdrift 3 3436 AM Nieuwegein T: 030-6013042 M: 06-23875526 E: info@molenaardecoration.nl W: www.molenaardecoration.nl 1. Zorana Met zijn hoogte van

Nadere informatie

Graszoden en Big Slabs

Graszoden en Big Slabs Graszoden en Big Slabs De periode van inzaai tot graszode neemt ongeveer anderhalf jaar in beslag. Dan is de zode sterk genoeg om geoogst te worden.. Welke periode van het jaar is de beste zaaitijd? Gedurende

Nadere informatie

Landscaping. The best alternative to nature

Landscaping. The best alternative to nature Landscaping The best alternative to nature Edel Grass The best alternative to nature! Edel Grass Landscaping Edel Grass staat voor meer dan dertig jaar ervaring in de markt voor kunstgrasvelden. Als speler

Nadere informatie

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren

TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren TIGERTURF KUNSTGRAS Leginstructie kunstgras zelf installeren 1. Ondergrond Kunstgras moet geïnstalleerd worden op een stabiele en goed drainerende ondergrond zonder onkruid. De opbouw van de ondergrond

Nadere informatie

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs

Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs Editie 2016 Kies voor kunstgras Een ruime keuze, altijd voor de beste prijs al vanaf 4. 99 Waarom kiezen voor kunstgras Houdt u niet van tuinieren en wilt u toch een mooie grasmat? Heeft u een balkon dat

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Mook Gras Art Met Mook Gras Art maakt u van iedere tuin een plaatje. Ons kunstgras is op het eerste gezicht niet van natuurlijk gras te onderscheiden. Wel biedt

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je liever

Nadere informatie

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen

Mook GrasArt kunstgras. Natuurlijk groen Mook GrasArt kunstgras Natuurlijk groen Keuzetabel Mook Gras Art Naam intensief* uitstraling** toepassingen Mook Gras Art Breeze Comfort Siertuinen, balkons, ook geschikt voor binnengebruik. Mook Gras

Nadere informatie

Enjoy life. enjoy perfection

Enjoy life. enjoy perfection 2019 Enjoy life enjoy perfection Geniet van het leven Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan het maaien, knippen, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je

Nadere informatie

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm.

Met Domifence groefpalen kunnen wij verschillende hoogten aanbieden: van +/- 40 cm tot +/- 270 cm. Beton Schuttingen De betonschuttingen van Domifence zijn duurzaam en toekomstgericht, en worden veelzijdig gebruikt in tuinen en als erfafscheiding. De schuttingen bestaan uit zand, cement, water en wapening.

Nadere informatie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie

kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie kunst aan De duurzame collectie van TuinVisie trendy innovatief duurzaam kwaliteit onderhoudsvriendelijk sfeerbepalend uw voeten Composiet Kunstgras Grind/Split platen Trentino Visiegrass Trentino is milieuvriendelijk,

Nadere informatie

Landscaping, infra, showroom, (dak)terras Poolhoogte

Landscaping, infra, showroom, (dak)terras Poolhoogte 1. Bentley Elegant en tegelijk sportief Landscaping, infra, showroom, (dak)terras 35 mm vezel / 30 mm kroes Totaalgewicht 3.023 gr / m 2 +/- 10% Steken p / m 2 16.800 +/- 10% Garen materiaal 100% Thiolon

Nadere informatie

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG

Kant & Klaar. Groenconcepten KAN T & K LAAR HAAG Kant & Klaar Groenconcepten THE ORIGINAL KAN T & K LAAR HAAG Haagbeuk De kwekerij De Kant & Klaar Haag wordt geproduceerd in moderne kwekerijen, gelegen op diverse locaties in binnen en buitenland. Voordat

Nadere informatie

Maak van uw tuin, uw droomtuin

Maak van uw tuin, uw droomtuin Van Hout Tuinprojecten Maak van uw tuin, uw droomtuin www.vanhouttuinprojecten.nl 1 2 Tuinontwerp Bent u trots als u naar uw tuin kijkt? Of ziet uw droomtuin er heel anders uit? Van Hout Tuinprojecten

Nadere informatie

Mix & Match je eigen terras

Mix & Match je eigen terras Mix & Match je eigen terras duostone is de ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je (dak)terras, balkon, veranda of patio te verwerken. Mix en match er

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen

Kunstgras leggen. Voor- en nadelen van kunstgras. Kunstgras aanschaffen Kunstgras leggen Voor- en nadelen van kunstgras Indien u nadenkt over het aanleggen van een kunstgras gazon is het goed om even de voor en nadelen op een rijtje te zetten. Aan het aanleggen van een kunstgrasgazon

Nadere informatie

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras.

GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. GARDENGRASS KUNSTGRAS Het mooie van gras. Met het gemak van kunstgras. WAAROM KUNSTGRAS? Gras is een geweldig product van de natuur. Het is zacht, veilig en leent zich daarmee bij uitstek als ondergrond

Nadere informatie

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis

Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Kunstgras is meer dan de som der delen! Ir. René Koerhuis Product Manager TenCate Thiolon Zwolle, 15 november 2007 Onderwerpen presentatie Wat is een kunstgrassysteem? 40 jaar kunstgrasontwikkeling Volgende

Nadere informatie

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden.

Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. Tisanos, het kunstgras valondergrondsysteem voor duurzame veiligheid op speelplaatsen en sportvelden. DE IDEALE OPLOSSING VOOR EEN VEILIGE SPEEL- EN VALONDERGROND. Het Tisanos systeem staat voor een technologische

Nadere informatie

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

Voor het beste resultaat adviseren wij altijd een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS AANLEGGEN Aanleg instructie kunstgras Benodigdheden - Tommygrass kunstgras - Geotextiel drukverdelend onderdoek - Stanleymes - Lijm en lijmband (2 varianten) 2 componenten lijm lijmband 2 componenten

Nadere informatie

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Onderhoud. Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Onderhoud Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten.

Nadere informatie

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken.

Mook GrasArt KUNST? Natuurlijk kunstgras MGA KUNSTGRAS! Wanneer is kunst NATUURLIJK. Kunstgras is het gehele jaar groen, ook op schaduwrijke plekken. Mook GrasArt 2017 Wanneer is kunst KUNST? MGA KUNSTGRAS! NATUURLIJK MOOK GRASART KUNSTGRAS Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en bespaart u veel tijd en werk. Kunstgras is weersbestendig, slijtvast en

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

Gebruik, onderhoud & garantie

Gebruik, onderhoud & garantie Gebruik, onderhoud & garantie Royal Grass kunstgras Gefeliciteerd, het genieten kan beginnen! Hartelijk dank voor uw keuze voor Royal Grass kunstgras. Kiezen voor Royal Grass betekent kiezen voor langdurige

Nadere informatie

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen.

KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden Ondergrond Voor het beste resultaat adviseren wij toch een zandbed van breker- of lavazand aan te brengen. KUNSTGRAS LEGGEN Benodigdheden - stanleymes - lijm - lijmband - lijmkam - plastic handschoenen - kunstgras - geotextiel drukverdelend onderdoek - evt. vulzand Ondergrond Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek

Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: Ondergrond: plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek Leginstructie Namgrass / easy grass: Benodigdheden: stanleymes lijm lijmband lijmkam plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek 1 Ondergrond: 1) Verwijder eerst het oude gras en

Nadere informatie

The best of two worlds in one

The best of two worlds in one Triple-T System Semi-water The best of two worlds in one + voorspelbare balrol + hoge balsnelheid + lage wrijvingscoëfficiënt Edel Hockey Triple-T System semi-water The best of two worlds in one Het Triple-T

Nadere informatie

Vloeren Laminaat en hout

Vloeren Laminaat en hout Vloeren Laminaat en hout 1 CanDo biedt een uitgebreid assortiment doe-het-zelf producten waarmee het eenvoudig wordt om een eigen stijl te creëren. CanDo producten zijn gemakkelijk te verwerken en passen

Nadere informatie

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking:

Keramische buitentegels Tegels: Verwerking: Keramische buitentegels Keramische tegels zijn de laatste tijd ontzettend in opkomst en eigenlijk al niet meer weg te denken uit het tuinbeeld. De enorme populariteit van deze tegels is logisch te verklaren.

Nadere informatie

OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID. Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013

OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID. Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013 OVER LANO MARKTSEGMENTEN LANO LANO LANDSCAPING LANO SPORTS MILIEU VEILIGHEID Marc Vanslambrouck SHEQ Manager Prebes 10 december 2013 GESCHIEDENIS De huidige structuur van Lano dateert uit 1970 toen drie

Nadere informatie

Royal Grass Installatiehandleiding

Royal Grass Installatiehandleiding Royal Grass Installatiehandleiding Inleiding Deze handleiding is bedoeld als naslagwerk met instructies en tips voor het juist installeren van Royal Grass kunstgrasproducten zonder zandinvulling. In deze

Nadere informatie

Tuin & terras (vloeren)

Tuin & terras (vloeren) Tuin & terras (vloeren) KUNSTGRAS (TENCATE VEZEL) (Lood- en cadmiumvrij) KUNSTSTOF VLONDERDELEN (In meerdere kleuren leverbaar) Traptreden (In elke gewenste lengte, hoogte en kleur leverbaar) ECORASTER

Nadere informatie

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed!

Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Fris en fit ontwaken maakt je dag goed! Je slaapt toch het liefst in je eigen Avek bed. Geniet van een perfect bedklimaat in je eigen Simmer. De Simmer boxspring van Avek is geïnspireerd op de verfrissende

Nadere informatie

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan

Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Kunstgras leggen: Doe-het-zelf stappenplan Maar al te vaak hebben kunstgrassen een negatieve reputatie vanwege het onnatuurlijke uitzicht. Luxegras onderscheidt zich van hiermee van vele andere soorten.

Nadere informatie

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het onderhoud van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Onderhoud Royal Grass Het kunstgras ligt er en ligt er ongetwijfeld prachtig bij. Tijd om er lekker van te gaan genieten. Om te

Nadere informatie

Welkom. Onderzoek naar kunstgrasvoetbalvelden

Welkom. Onderzoek naar kunstgrasvoetbalvelden Welkom Onderzoek naar kunstgrasvoetbalvelden Afstudeeronderzoek 2010, in opdracht van ProCensus, Hogeschool Van Hall Larenstein, door: Arjen Wallinga en Ramon van Dijk Kunstgras Onderzoek naar kunstgrasvoetbalvelden

Nadere informatie

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water.

Graszoden die niet onmiddellijk gelegd kunnen worden, rolt u uit op een stuk plastic. Geef ze dagelijks water. Graszoden leggen Graszoden leggen Het voordeel van graszoden boven graszaad is dat het effect direct zichtbaar is. Maar ook graszoden moeten eerst aanslaan voor ze kunnen worden betreden en moeten vochtig

Nadere informatie

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel

WINTER. SalE WINTERSALE: 15% voordeel * 100% Auping. Winteractie: * 15% Voordeel op een Auping bedbodem met matras Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel WINTER SalE 100% Auping Winteractie: * Voordeel Boxspringvoordeel Dekbedvoordeel Warm wintervoordeel bij een Auping bedbodem Auping Auronde Ontwerp: Frans de la Haye * Auping Cleopatra De Auping Cleopatra

Nadere informatie

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor

ROBOMOW RC304. Verlicht display Bots sensor Til sensor ROBOMOW RC304 1.149,00 Maximaal maaioppervlak - 400 m2 De Robomow RC304 is de perfecte maaier voor gazons met een grootte van 0-400m2. Deze handige, compacte maaier wordt met een basisstation geleverd,

Nadere informatie

Leading in Artificial Grass Systems

Leading in Artificial Grass Systems Leading in Artificial Grass Systems Zandgevuld systeem 1 Kunstgras (24 mm) Infill (zand 22 mm) 2 Lava / rubber (6 cm) 3 Stabilisatiezand (42 cm) 4 Drainagelaag / natuurlijke ondergrond Edel Elite LSR:

Nadere informatie

natúúrlijk kunstgras

natúúrlijk kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 4 á 5cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand gebruiken!

Nadere informatie

Lijmsystemen voor kunstgras

Lijmsystemen voor kunstgras Lijmsystemen voor kunstgras COMPLEET LIJMSYSTEEM WEERS- EN UV-BESTENDIG DUURZAAM Smart help + 31 (0) 73 6 244 244 + 32 (0) 9 255 17 17 Bostik BV De Voerman 8, 5215 MH s-hertogenbosch Telefoon +31 (0)73-6

Nadere informatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudige en snelle installatie. Onderhoudsvrije tuin. Alle mogelijke vormen

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudige en snelle installatie. Onderhoudsvrije tuin. Alle mogelijke vormen 1 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Eenvoudige en snelle installatie Onderhoudsvrije tuin Alle mogelijke vormen Mevoline randbegrenzingen voor onbegrensde mogelijkheden EVER EDGE stalen randbegrenzingen

Nadere informatie

Parket: zo veelzijdig

Parket: zo veelzijdig 12 HOUT Parket: zo veelzijdig Parket doet automatisch denken aan klassieke en rustieke interieurs waar het uiteraard een vaste waarde blijft. Maar we zien houten vloeren ook vaak opduiken in moderne interieurs.

Nadere informatie

4 Gazonaanleg en -onderhoud

4 Gazonaanleg en -onderhoud 4 Gazonaanleg en -onderhoud Opdracht 4.1 Grondsoorten herkennen a b De antwoorden staan in de tabel. Grondsoort Structuur (korrel) Kleur Plantenresten Opmerkingen Kleigrond fijn grijs/bruin nee Zandgrond

Nadere informatie

speelplaats en terrastegels

speelplaats en terrastegels speelplaats en terrastegels Inhoudsopgave rubberen tegels speelplaatstegels 4 terrastegels 7 overige granulaat tegels 8 accessoires 10 granulaat op rol recyfloor 12 ultrafloor 13 tegeldragers 14 kunstgras

Nadere informatie

1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer. Nu slechts bij opstart nieuwe verenigingen gras

1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer. Nu slechts bij opstart nieuwe verenigingen gras Kunstgrasvelden Geschiedenis Start in 1976: Olympische Spelen Montreal 1e twee velden bij Kampong en Rotterdam Waterkunstgrasvelden 1982 eerste zandingestrooid KG veld bij MHC Zoetermeer Stormachtige groei

Nadere informatie

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten!

Brochure. Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Brochure Uw hulp bij het uitzoeken van de geschikte beachflag producten! Inhoudsopgave Inhoudsopgave 02 Introductie 03 Onze producten 04 Beachflags 06 Beachflagvoeten 08 Overige producten 11 12 Aanlever

Nadere informatie

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht

Stop tocht. 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Stop tocht 33 manieren om gemakkelijk te isoleren tegen tocht Onder de voordeur CLASSIC en BASIC De Classic is een degelijk aluminium dorpelprofiel voor toepassing onderaan de binnenkant van de voordeur.

Nadere informatie

IJZERSTERK. zelf herstellend Engels raaigras

IJZERSTERK. zelf herstellend Engels raaigras IJZERSTERK zelf herstellend Engels raaigras Revolutionaire technologie: zelf herstellend en hoogste bespelingstolerantie G ras heeft een prominente plek in tuinen. Een mooie grasmat geeft dan ook direct

Nadere informatie

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m

What s your world? Ontdek de. wereld van Flexxfloors. f l e x x f l o o r s. c o m What s your world? Ontdek de wereld van Flexxfloors f l e x x f l o o r s. c o m 2 www.flexxfloors.com 4 10 16 12 18 22 24 Inhoudsopgave 6 8 14 new 20 3 4 6 8 10 14 16 18 20 22 24 26 27 Introductie Flexxfloors

Nadere informatie

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudige en snelle installatie. Onderhoudsvrije tuin. Alle mogelijke vormen

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eenvoudige en snelle installatie. Onderhoudsvrije tuin. Alle mogelijke vormen 1 Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Eenvoudige en snelle installatie Onderhoudsvrije tuin Alle mogelijke vormen Mevoline randbegrenzingen voor onbegrensde mogelijkheden EVER EDGE stalen randbegrenzingen

Nadere informatie

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat

RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER. Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER 45 Designvloer gezonde vloer met stijl en formaat 46 RUIMTES OM IN TE LEVEN ONTWERPEN DESIGNVLOER Designvloer één vloer voor alles. Frisse wind in elke ruimte:

Nadere informatie

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection

Handleiding. voor het leggen van Royal Grass kunstgras. enjoy perfection Handleiding voor het leggen van Royal Grass kunstgras enjoy perfection Wat heeft u nodig? Bestratingszand Kantopsluiting Trilplaat Stabiliserend onderdoek (geotextiel) Zelfklevende lijmband (als het gazon

Nadere informatie

Beter slapen op vakantie

Beter slapen op vakantie Beter slapen op vakantie Niet zelf meten Makkelijk te bestellen Gratis thuisbezorgd EEN DRÖM kwaliteitsmatras op maat Gerust op reis begint met een goed matras De meeste mensen gaan op vakantie om er even

Nadere informatie

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS

HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS HANDLEIDING AANLEGGEN VAN KUNSTGRAS In deze handleiding vindt u informatie om goed voorbereid aan de slag te gaan met het aanleggen van uw gazon met kunstgras van Mooi-Kunstgras.nl De Ondergrond Het is

Nadere informatie

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door

BuitenGewoon Kunstgras. Leginstructies. Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door BuitenGewoon Kunstgras Leginstructies Stelt u zich eens voor... Een fris, groen en keurig onderhouden gazon het gehele jaar door Nooit meer grasmaaien Nooit meer verticuteren en bemesten Nooit meer sproeien

Nadere informatie

WE RE STILL WORKING ON THE TASTE. 9 JAAR * op de Easy Lawn kwaliteiten GARANTIE

WE RE STILL WORKING ON THE TASTE. 9 JAAR * op de Easy Lawn kwaliteiten GARANTIE L A N D S C A P I N G WE RE STILL WORKING ON THE TASTE * * op de kwaliteiten Voordelen 3 Toepassingen 4 De 4 pijlers van kwaliteiten van Lano 6 Kunstgras kiezen? Technische specificaties 8 Richtlijnen

Nadere informatie

Aanleginstructies kunstgras

Aanleginstructies kunstgras Aanleginstructies kunstgras Aanbrengen ondergrond voor kunstgras: Verwijder het oude gras en egaliseer de grond. Breng vervolgens een zandbed aan van 5 cm met ophoogzand (straatzand). Géén metsel of schelpenzand

Nadere informatie

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen.

dons Lin-o-Lux. Voor de luxe van het mooiste linnen. Het belangrijkste onderdeel van een dekbed is de vulling. En die kunt u nu net niet zien. Een donzen dekbed kopen is dus een kwestie van vertrouwen... Alleen bij gebruik van topkwaliteit dons bent u verzekerd

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen?

Snel, duurzaam en écht beschermen? Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger IJzersterk, loodvrij AlphaFlex biedt u een innovatieve loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM Compound voorzien van strekmetaal.

Nadere informatie

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100%

8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat HOME. De nieuwste vloeren collectie COLLECTION 100% De nieuwste vloeren collectie Vintage eiken - New Hampshire 8 top dessins voor elke ruimte verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat LAMINAAT Vintage eiken - New Hampshire HOUT VINYL Vintage eiken - New

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? 1

GAZON ONDERHOUD. De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen?  1 GAZON ONDERHOUD De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu doen? WWW.TUINENGRAS.NL 1 INHOUDSOPGAVE Premium graszoden... 2 De graszoden zijn aangelegd, wat moet ik nu?... 4 Maandelijks onderhoud... 8 Gazonvoeding...

Nadere informatie

Transformeer zonlicht tot LED-licht

Transformeer zonlicht tot LED-licht PHILIPS mygarden Wandlamp Dusk antraciet Led Transformeer zonlicht tot LED-licht Philips mygarden Dusk-wandlamp op zonne-energie. Het zonnepaneel heeft een hoge capaciteit en zorgt samen met de efficiënte

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I

AQUAPOOLZ I. Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools I 3 I AQUAPOOLZ I Best quality swimmingpools De GLOZ-Line: de magie van een mozaïek zwembad Het geluid van water, het geluid van leven. Ervaar een nieuwe dimensie

Nadere informatie

Slizing geeft u alle ruimte!

Slizing geeft u alle ruimte! Slizing geeft u alle ruimte! Van klein tot groot Eindeloze mogelijkheden om te combineren naar eigen inzicht, dat is Slizing! Zoals dit getoonde dressoir: drie maal hetzelfde dressoir met een totaal andere

Nadere informatie

Particulier Aandacht voor de natuur

Particulier Aandacht voor de natuur Particulier Aandacht voor de natuur Voorwoord Inhoudsopgave Een tuin is veel meer dan gras, heesters, bomen of een vijver. Het is uw leefomgeving. Een plek waar u zich optimaal thuis moet voelen en tot

Nadere informatie

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014

Tuin. Tips Trends Acties. inspiratie door. www.mijnthuis.nl editie 2 2014 inspiratie door Tuin www.mijnthuis.nl editie 2 2014 Tips Trends Acties Mijn Thuis inspiratie door BPG is een uitgave van Bouwpartner Groep 2014 Welkom bij Mijn Thuis In de tuin kom je tot bloei. Buiten

Nadere informatie

Uw Totaalleverancier. Leginstructie CITYGRASS. Benodigdheden stanleymes. Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte grond.

Uw Totaalleverancier. Leginstructie CITYGRASS. Benodigdheden stanleymes. Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte grond. Leginstructie CITYGRASS Benodigdheden - stanleymes lijm lijmband lijmkam plastic handschoenen kunstgras geotextiel drukverdelend onderdoek Ondergrond 1) Verwijder eerst het oude gras en egaliseer de zwarte

Nadere informatie

Snel, duurzaam en écht beschermen?

Snel, duurzaam en écht beschermen? Snel, duurzaam en écht beschermen? AlphaFlex, de meest ideale loodvervanger LOODVRIJ HET DAK OP IJzersterk, loodvrij LOODVRIJ HET DAK OP A L P H A F E X L AlphaFlex Wave AlphaFlex Basic 1 2 3 5 4 6 7 15

Nadere informatie

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau!

Lentedroomweken. bij Auping Plaza Apeldoorn. Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring. Fiets cadeau! overtrek plum tree white Vanaf 99,- Auping Quadrant Ontwerp: Jan des Bouvrie VANAF 4.035,- Lentedroomweken bij Auping Plaza Apeldoorn Begin het voorjaar fris met een Auping boxspring Fiets cadeau! t.w.v.

Nadere informatie

vlis 4 statige heren huizen en in

vlis 4 statige heren huizen en in DE o k vlis 4 statige heren huizen en in Een ruime nieuwbouwwoning op een ideaal plekje in hartje Ermelo? U vindt t in de Vlishoek! Keuze uit twee typen woningen met elk hun eigen varianten Een uniek nieuwbouwplan

Nadere informatie

Collectie Buitenparket. Bamboe, de juiste keuze voor uw terras

Collectie Buitenparket. Bamboe, de juiste keuze voor uw terras Collectie 2015-1 Buitenparket Bamboe, de juiste keuze voor uw terras B-Wood Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave B-Wood Outdoor is de oplossing voor een hoogwaardige en duurzame afwerking van uw terras of dakterras.

Nadere informatie

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN"

DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN BUITENLEVEN DE LUXE VAN 4 SEIZOENEN "BUITENLEVEN" Schuifpuien Terrasdeuren Vouwdeuren WWW.WIJNSMAKOZIJNEN.NL 1. VARIANTEN GENIET VAN DE BUITENLUCHT IN ALLE SEIZOENEN Wijnsma schuifpuien... ongelooflijk mooi Het verlengstuk

Nadere informatie

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210

Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Douwe Egberts Fresh Brew Gallery 210 Elk kopje vers én variatie Ieder kopje koffie vers gezet Koffie en espresso met een mooie crèmelaag Sterkte van koffie en de dosering van suiker en melk individueel

Nadere informatie

Erik Dirksen ALSTUBLIEFT!

Erik Dirksen ALSTUBLIEFT! INSPIRATIEBOEK ALSTUBLIEFT! Met genoegen bied ik u het gratis inspiratieboek van Exclusieve Dakterrassen aan. Hierin vindt u onze mooiste projecten, verhalen van klanten en vooral: volop inspiratie voor

Nadere informatie

Royal Groendaken. Flordepot. De gezonde natuur op uw dak!

Royal Groendaken. Flordepot. De gezonde natuur op uw dak! Royal Groendaken Flordepot Binnen het alles-in-één-concept van Royal Roofing Materials zijn alle cruciale factoren aanwezig voor een optimaal functionerend groendak. Kennis van zowel dakmaterialen als

Nadere informatie

ALU VERANDA S UW TUINDROOM BEGINT BIJ Q&S GARTENDECO! M 2 TUINBELEVENIS

ALU VERANDA S UW TUINDROOM BEGINT BIJ Q&S GARTENDECO! M 2 TUINBELEVENIS ALU VERANDA S UW TUINDROOM BEGINT BIJ Q&S GARTENDECO! Veranda s Tuinkamers Schuttingen Glasscheidingswanden Glasschuifwanden Outdoor Cabins Zonwering Carports 0.000M 2 TUINBELEVENIS Nieuw Veranda 700 x

Nadere informatie

onze tuin groeit met u mee

onze tuin groeit met u mee onze tuin groeit met u mee Doenwesamentuin Een tuin is niet zomaar een stukje groen. Tenminste, onze tuinen zijn dat niet. Bij groengroep zoeken we altijd naar het mooiste evenwicht tussen mens en ruimte.

Nadere informatie

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt

Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie. Het comfortabele matras dat ademt Dé innovatie in ventilatie dankzij Ventifort technologie Het comfortabele matras dat ademt Alle matrassen van Alpine Plus zijn verrijkt met Ventifort Inside. Deze innovatieve technologie is de perfecte

Nadere informatie

BuitenGewoonKunstgras is official supplier van Lifegrass kunstgras

BuitenGewoonKunstgras is official supplier van Lifegrass kunstgras is official supplier van Lifegrass kunstgras kan de aanleg van het Kunstgras volledig uit handen nemen. Onze vaste installateurs hebben de juiste gereedschappen en materialen om uw kunstgras naadloos te

Nadere informatie

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar

Cyprus royal grey. Geniet een zomer lang op uw privé terras! Hawaii. parasol. www.gardenimpressions.nl. 360 draaibaar Hawaii parasol The Original Cyprus verstelbare fauteuil Royal grey aluminium frame met taurus all-weather doek. 360 draaibaar 90 kantelbaar Larnaca tafel Royal grey aluminium frame (180x95 cm) met vulcano

Nadere informatie

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu

Florence. Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers. wanden en plafonds met stijl. www.heering.eu Florence wanden en plafonds met stijl www.heering.eu Badkamers Woonkamers Keukens Slaapkamers Wanden en plafonds met stijl... De interieurpanelen van Florence worden al jarenlang succesvol toegepast. Van

Nadere informatie

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren

dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren dé specialist in gietvloeren Woonhuizen Winkels Kantoren Naadloos wooncomfort De finishing touch voor elk interieur Warme tinten versus een strakke industriële look. Ambachtelijke productie tegenover

Nadere informatie

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten

oplossing van 3M Een nieuwe innovatieve om vuil en vocht buiten de deur te houden 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten 3M Commercial Care 3M Nomad Entreematten - Modulaire entreematten Een nieuwe innovatieve oplossing van 3M om vuil en vocht buiten de deur te houden 3 Inrichtingsvoorstel van 3M Een zeer fraai en nieuw

Nadere informatie

Inspiratie. Kant & klare tegelpanelen Hét slimme alternatief voor wandtegels. Marcato collectie met extra smalle voeg NIEUW!

Inspiratie. Kant & klare tegelpanelen Hét slimme alternatief voor wandtegels. Marcato collectie met extra smalle voeg NIEUW! Inspiratie Kant & klare tegelpanelen Hét slimme alternatief voor wandtegels NIEUW! Marcato collectie met extra smalle voeg www.fibo-trespo.nl 1526 Casablanca Grigio CCrescendo Deze collectie panelen kenmerkt

Nadere informatie

BEST OF BOTH WORLDS BEST OF BOTH WORLDS

BEST OF BOTH WORLDS BEST OF BOTH WORLDS BEST OF BOTH WORLDS BEST OF BOTH WORLDS De kunstgrasvezels zijn bevestigd op een gedeeltelijk biologisch afbreekbare mat, waardoor een weefsel ontstaat met grote uniforme openingen waar het gras doorheen

Nadere informatie

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN

INSPIRERENDE TUINPROJECTEN INSPIRERENDE TUINPROJECTEN Uw tuin: een plek om te genieten! Dat is waar deze bedrijven voor staan en dat willen zij graag met u delen. Geniet daarom van deze presentatie en laat u inspireren. De prachtige

Nadere informatie

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten

Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Behoefte aan meer ruimte? Nu extra voordeel op slaapkamer kasten Vraag het uw kastenspecialist, hij weet er echt alles van! VOORWOORD Slim opbergen en het optimaal benutten van de berg ruimte kan met één

Nadere informatie