Nieuws van de afdeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuws van de afdeling"

Transcriptie

1 Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon Rabobank NL55RABO uitgave: januari 2016

2 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Een nieuwjaarswens van onze voorzitter 2 Folder We Helpen 3 Flyer thuis met Dementie 4 Grote Carnavalsbingo op 5 februari 5 Diverse reismogelijkheden naar Lourdes 6 Bedevaartmogelijkheid naar Beauraing 7 KBO zwaar teleurgesteld over het belastingplan, vooral t.a.v. ouderen 8 Groot Rik en Joker concours in het Schooltje 9 Kaarten met Carnaval voor de Piet Emersbokaal 10 Elke donderdagmiddag vrij kaarten in het Schooltje 11 Mooie film over Waspik in den Bolder 12 Extra verzorgde busvakantie (Kras reizen) 13 Een schouderklopje 14 Rijbewijskeuring in Waalwijk. 15 Contributie Dank aan onze adverteerders 17 Activiteiten komende periode 18 Lezen met een glimlach Colofon Het Nieuws van de Afdeling is een uitgave van KBO afd. Waspik en verschijnt 11X per jaar. Oplage ca Het Nieuws van de Afdeling wordt gratis bezorgd bij de leden en relaties van de afdeling. Redactie: J. van Hooren Foto s: C. Koster. Lay-Out: G. van Engelen. Redactie adres Geelgors 2A, 5165 TT Waspik. De contributie voor het lidmaatschap bedraagt 26,50 per jaar, waar bij voor degene die automatisch betalen een korting wordt verleend van 1,50. Lid worden kan vanaf de leeftijd van 50 jaar via een aanmeldingsformulier te verkrijgen bij het secretariaat. Opzeggingen van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk voor 1 december voorafgaande aan het nieuwe verenigingsjaar dat op 1 januari begint. Ook verhuizingen en overlijden schriftelijk mede te delen aan het secretariaat. Secretariaat: adres: Postbus 54, 5165 ZH Waspik of Geelgors 2A 5165 TT Waspik. Telefoon Druk: Drukkerij DekoVerdivas BV Tilburg. Geheel of gedeeltelijk overname van artikelen en/of berichten is toegestaan, mits daarbij vermeld: Overgenomen uit Het Nieuws van de Afdeling.

3 Beste leden, Wij wensen U. een gelukkig en gezond 2016 en hopen weer veel voor U te kunnen betekenen komend jaar. In het afgelopen jaar hebben wij van velen afscheid moeten nemen met name noemen wij onze voorzitter. Hij was iemand die heel veel voor onze vereniging heeft betekend en het zal moeilijk zijn hem op te volgen. Er waren ook successen die genoemd moeten worden. Het kaarten had nog nooit zoveel deelnemers en de reis naar Amsterdam was ongekend, een ieder die mee was heeft genoten. Het reisje met de fluisterboot, de middagen die georganiseerd werden. Wij hopen, dat onze activiteitencommissie ons weer zal verrassen met een aantal gezellige en leerzame middagen. Ook doen wij een beroep op U allen, vindt U, dat er iets ontbreekt of heeft U een goed idee, die onze vereniging verrijkt meldt het ons. Wij zullen als bestuur ons best doen er weer een fijn jaar voor U van te maken. Voorzitter, Ineke Ruygt Meer informatie nodig of hulp bij het gebruik van Op de website (onder het kopje wat is WeHelpen ) kunt u antwoorden vinden op de meest gestelde vragen. U kunt ook langskomen of telefonisch contact opnemen met een van de wij(k) diensten van ContourdeTwern in de gemeente Waalwijk: Wij(k)diensten Balade, Balade 1 in Waalwijk, telefoon: Maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot uur Wij(k)diensten Buurthuis Zanddonk, Willaertpark 2a in Waalwijk Maandag en donderdag van tot uur Wij(k)diensten Waspik, Den Bolder, Schoolstraat 19 in Waspik, telefoon: Woensdag van tot uur Donderdag van tot uur adres Balade WX Waalwijk Uitgave december 2015 tel mail infowaalwijk@contourdetwern.nl internet Hulp vragen en aanbieden in de buurt!

4 Hulp vragen en aanbieden in de buurt! Wat is WeHelpen? WeHelpen is er voor iedereen die een ander wil helpen of geholpen wil worden op een eenvoudige manier. Zoekt u hulp of wilt u iemand helpen in uw omgeving? Bijvoorbeeld een boodschap doen, de hond uitlaten of een klusje in huis of tuin? Dan kunt u terecht op Een gratis online marktplaats waar inwoners op een eenvoudige manier vraag en aanbod in talent, diensten en materialen kunnen koppelen. Met WeHelpen organiseert u zelf hulp en/of kunt u anderen hulp aanbieden. Voor wie is WeHelpen? Buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en professionals. Voor iedereen die een keer een handje wil helpen of zelf een hulpvraag heeft. Laagdrempelig, eenmalig of voor een iets langere periode. Zelfs door een luisterend oor te bieden of het geven van advies kunt u al helpen. Hulp bieden of hulp vragen in Waalwijk? Ga naar en zie hoe u kunt helpen of een hulpvraag kunt stellen. Wat is er nog meer mogelijk met WeHelpen? Wanneer u samen met anderen zorgt voor een buur, familielid of vriend kunt u ook een handig digitaal hulpnetwerk maken. U kunt dan gezamenlijk een agenda beheren, een logboek bijhouden en notities delen. Met WeHelpen is er heel veel mogelijk! Meedoen aan WeHelpen Meedoen is gratis en voor iedereen. Ga naar de website en meld u vandaag nog aan! Op Vrijdag 5 Februari a.s, Grote Carnavals Bingo Middag. in Buurthuis t Schooltje te Waspik Aanvang uur. Er zijn mooie prijzen te verdienen. Koffie/thee bij aanvang met wat lekkers gratis. Iedereen is welkom op deze middag.

5 K.B.O. Waspik Organiseert Groot Rik en Joker concours In Buurthuis het Schooltje te Waspik. De speeldata zijn 20 januari 24 februari 09 maart 23 maart 06 april 20 april Aanvang steeds om uur Inleg 2,50 per keer 1ste kop koffie /thee is gratis. U komt toch ook Want er zijn mooie prijzen te verdienen Kaarten om de Piet Emmers bokaal Met Carnaval Dinsdag 9 februari en Woensdag 10 februari Om de Piet Emmers bokaal Aanvang steeds om uur Inleg 2,50 per keer. 1ste kop koffie/thee is gratis. U komt toch ook!! Want er zijn mooie prijzen te verdienen Een woord van dank aan onze adverteerders. U vindt het waarschijnlijk heel gewoon dat het Nieuws van de Afdeling weer gewoon op de deurmat valt, ook al is het weer een nieuw jaar. De laatste paar weken zijn we met een paar mensen ( Jan v.d. Pluym en Jan van Hooren) druk bezig geweest om al onze adverteerders weer te bezoeken en te vragen of ze ook in 2016 weer willen adverteren in ons Afdelingsnieuws. Wij vinden het elk jaar toch weer een vraag waard om onze adverteerders even persoonlijk te benaderen. Tot onze grote vreugde zegden allen toe dat ze ook dit jaar weer meedoen. Daarom een woord van dank aan hen, want mede daardoor blijven de kosten beheersbaar.

6 Thuis met Dementie Waalwijk Activiteiten thuis met dementie in januari 2016 voor mensen met dementie en hun mantelzorgers van en uur in Parkpaviljoen bij ingang wandelpark, Grotestraat Waalwijk op dinsdag 19 januari 2016 Fotopresentatie van Hans Venmans van Fotoclub Waalwijk Koffie en thee zijn voor eigen rekening. Opgeven bij Marianne de Jongh, tel Elke donderdagmiddag vrij kaarten in het schooltje van uur tot ongeveer uur Niets te doen? Loop eens binnen. Contributie 2016 Zoals besloten is op de Algemene Vergadering wordt de contributie voor 2016 niet verhoogd. Het blijft dus 26,50 per jaar degene die via en machtiging automatisch betalen, krijgen 1,50 korting en betalen dus 25,00 per jaar per lid. Bij de automatische machtigingen wordt deze contributie op 26 januari 2016 van uw bankrekening afgeschreven. Deze datum geldt ook voor de 1e kwartaal bijdrage voor de deelnemers aan de activiteiten. Te weten: Meer bewegen voor ouderen, Countrydans, Fitness en Schilderen. De andere data, voor de volgende kwartaalbijdragen waarop het bedrag van uw bankrekening wordt afgeschreven zijn: 24 april, 25 augustus en 25 oktober in Degene die voor de contributie geen automatische machtiging getekend hebben, krijgen rond half januari 2016 een nota thuis gestuurd, met het bedrag hiervan. Wilt u dan wachten met betalen tot dat u de nota ontvangen hebt.

7 Bedevaart naar Lourdes per bus, trein of vliegtuig. In het jaar van de Barmhartigheid Wilt U in 2016 ook met ons mee naar Lourdes!! De Lourdesgroep Bisdom s Hertogenbosch organiseert in samenwerking met de Stichting Organisatie Limburgse Bedevaarten een bus- trein- en vliegreis naar Lourdes. De busreis is van 20 t/m 28 mei 2016 De reis wordt verzorgd door een reisleidster, 2 medewerkers van de Lourdesgroep en een pastoraal begeleider. Een prachtige reis door het mooie Frankrijk. De busreis is een vernieuwde reis. Onderweg worden andere plaatsen aangedaan als vorige jaren. Dus voor de mensen die vaak met de busreis zijn mee geweest weer een aangename verandering. De treinreis is van 1 t/m 8 september De trein vertrekt uit Maastricht. Vanuit Den Bosch gaan we met een touringcar naar het station in Maastricht. De pelgrims die met het vliegtuig gaan logeren in Lourdes in hetzelfde hotel als de busen treinreizigers. Het vliegtuig vertrekt vanaf vliegveld Eindhoven. Met de trein kunnen ook mensen mee die hulp nodig hebben bij het dragen van de koffers en eventueel een rolstoel nodig hebben in Lourdes. U krijgt veel hulp en aandacht van de Bernadettekes, de vrijwilligsters van de Lourdesgroep. Mensen die veel zorg nodig hebben kunnen verzorgd worden in het accueil (verzorgingshuis) door onze eigen Nederlandse vrijwilligers. Diaken Philip Weijers verzorgt weer het pastoraat. Tevens wordt U van harte uitgenodigd voor de Informatie bijeenkomst. Op deze middag kunt U alles te weten komen over de reizen. Er wordt dmv een powerpoint-presentatie, informatie gegeven over de reis, het leven van Bernadette en de bedevaartplaats Lourdes. U bent welkom op: Zondag 24 januari 2016 om 14:00 uur. Locatie: Kelderzaal van de Joannes Parochie Adres: de Lind 52 in Oisterwijk Ingang Peperstraat, achter de kerk. Er is een lift aanwezig. Wilt U meer weten over deze reizen vraag dan de uitgebreide informatie aan bij: Joke Hoekman tel GSM Peter van den Brand tel Veel informatie kunt U vinden op onze website: Dagbedevaarten naar Beauraing Wellicht heeft u eens interesse om met uw organisatie aan te sluiten bij één van onze dagbedevaarten naar Beauraing. De afgelopen jaren hebben diverse organisaties die zich inzetten voor ouderen, zieken en gehandicapten zich bij ons aangesloten. U zou met een eigen bus georganiseerd door uw organisatie kunnen gaan op 29 mei Dan gaan wij ook. Desgewenst zou u zich ook met een groep kunnen aansluiten en ons het vervoer laten regelen. Hieronder treft u de gegevens aan de reizen die wij in 2016 organiseren. 28 t/m 31 mei 2016 meerdaagse- en dagbedevaart naar Beauraing België N.B.C. Pro Maria afdeling bisdom Den Bosch heeft een vierdaagse bedevaart met extra zorg naar het Belgische bedevaartplaatsje Beauraing met begeleiding van een priester. Er is goede medische begeleiding aanwezig. Aan deze bedevaart kunnen ouderen, zieken, gehandicapten, en gezonde pelgrims deelnemen. De bedevaart van 28 t/m 31 mei 2016 heeft de opstapplaatsen Schaijk, Helmond, en Eersel.

8 Programma: dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, show van MarieChristien, gezellige ontspanningsavonden, tentoonstelling van Toon Kerkhof, en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid de kruisweg bekijken, de bloedreliek van de H. Paus Johannes Paulus II vereren in de crypte St Jean in de tuin der verschijningen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf uur in de kapel. Het accueil waar we verblijven, naast de tuin der verschijningen, heeft kamers voor 1 of 2 personen. Inschrijving tot deelname is mogelijk tot zes weken voor de bedevaart. Bij de reissom zijn inbegrepen de heen- en terugreis van de centrale opstapplaats naar Beauraing, volledig pension, een ongevallen/ziekte- en reisverzekering, bijdrage om verblijf en vervoer voor vrijwilligers van het medisch team te betalen. Reissom vanaf 275,- p.p. De dagbedevaart op zondag 29 mei 2016 heeft de opstapplaatsen Nijmegen, Mill, Helmond, Eersel, en grensovergang Bergeijk. Programma: Hoogmis met zegening van de processiekaars uur, DVD over Beauraing, Mariahulde, lof, en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament uur. U kunt desgewenst een diner bestellen. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom ontdekken en het dorpje. Er wordt een gewone bus ingezet. Reissom 30,- p.p. Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. Dat men hier op bedevaart kome. Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing? Voor meer inlichtingen N.B.C. Pro Maria: mw R. Senders, Schapendries 16, 5521 LH Eersel, Met vriendelijke groet, Vereniging Nederlands Beauraing Comité "Pro Maria" Afdeling Bisdom Den Bosch, Rina Senders. website: of mail: nbcpromaria@gmail.com Film over Waspik in Den Bolder. Noteer in uw agenda! De werkgroep Er op uit in Waspik is ontstaan uit meerdere vrijwilligersorganisaties. Zij organiseert vrijdag 12 februari 2016 in Den Bolder van 13.30u tot 15.30u. een film voor alle inwoners van Waspik jong en oud. Het is een Carleidoscoop van Waspik met de naam: Dörpke tussen Raamsdonk en Capelle. Aanmelden is verplicht en is mogelijk bij de KBO, FBW, SCW, Wijkdienst Waspik, Rode Kruis en bij Den Bolder. Telnr. Van Den Bolder is Is het vervoer voor u een probleem maak dit bespreekbaar bij de organisatie waar u zich aanmeldt. De bijdrage is 2,50. Dit betaalt u op de dag dat de film gedraaid wordt op 12 februari.

9 VVD, PvdA, D66 en CDA laten ouderen in de kou staan KBO-Brabant zwaar teleurgesteld over onevenwichtig Belastingplan 2016 Ondanks vijf miljard euro lastenverlichting, pakt het Belastingplan 2016 van regeringspartijen VVD en PvdA slecht uit voor gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, waaronder veel werkloos geraakte vijftigplussers. Toch zal dit onevenwichtige plan door de steun van (bevriende) oppositiepartijen D66 en CDA vrijwel zeker worden aangenomen in de Eerste Kamer op 22 december a.s. Steeds meer ouderen worden geconfronteerd met een structurele armoedeval. Door de stapeling van bezuinigingsmaatregelen hebben zij wel onevenredig moeten bijdragen aan het beteugelen van de financieel-economische crisis, maar nu het kabinet de tijd rijp acht voor een eerste grote lastenverlichting, blijken de mensen die niet (meer) deelnemen aan het arbeidsproces te worden overgeslagen. Het kabinet moest bredere steun zoeken voor zijn belastingplannen, omdat de VVD en PvdA samen maar 21 van de 75 zetels in de Eerste Kamer hebben. Met de plotselinge draai van 180 graden door D66 en de al eerder betuigde steun van CDA, lijkt het Belastingplan 2016 nu toch op een meerderheid te kunnen rekenen. Daarin is de verhoging van de arbeidskorting doorslaggevend voor het totale inkomensbeeld. Niet-werkenden uitkeringsgerechtigden en gepensioneerden profiteren daardoor het minst van de vijf miljard lastenverlichting. De concrete effecten van het nieuwe Belastingplan voor de gemiddelde koopkracht in 2016 zijn als volgt. Werkenden gaan er gemiddeld zo n 2,5% op vooruit, uitkeringsgerechtigden slechts 0,3% en gepensioneerden nog minder namelijk 0,2%. Meer specifiek, alleenstaande AOW-ers gaan er nog 0,8% op vooruit, maar alleenstaande AOW-ers met een (bruto) pensioen van ,- per jaar helemaal niets. Echtparen met alleen AOW gaan er zo n 0,3% op vooruit en AOW-echtparen met een pensioen van ,- (bruto) ook niets. Ter illustratie, gezinnen waarvan beiden werken met 1,5 keer een modaal inkomen en kinderen, gaan er zo n 3,8% op vooruit en een alleenstaande werkende met een minimumloon zo n 5,3%. (Bron: Eerste Kamer, vergaderjaar ). Vanaf het ontstaan van de crisis in 2008 zijn (gepensioneerde) ouderen in Nederland het zwaarst getroffen door tal van bezuinigingen, verschillende stapelingseffecten en het niet indexeren van pensioenen. Voor KBO-Brabant is duidelijk dat de mensen die niet deelnemen aan het arbeidsproces, nu ook niet kunnen profiteren van deze grootste lastenverlichting na vele jaren. Jaren waarin de politiek steeds een beroep deed op solidariteit tussen de generaties en waarin de participatiegedachte een wettelijk feit werd: ouderen moeten zo lang mogelijk thuis wonen, met steun van hun eigen netwerk en in toenemende mate ook op eigen kosten. Tegelijkertijd moet geconstateerd worden dat hun koopkracht sinds de aanvang van de crisis tot zo n 17% is gedaald en het einde daarvan nog niet in zicht is met de voortdurende stijging van kosten voor wonen, zorg en mobiliteit, gemeentelijke belastingverhogingen en een structurele bevriezing van de pensioenen.

10 Een schouderklopje Elkaar aanraken doen we niet zo snel Maar een schouderklopje kan altijd wel Een schouderklopje doet een mens goed Een schouderklopje geeft je weer moed. Een schouderklopje, willen we wel graag Wanneer we het niet zien zitten vandaag Een schouderklopje hebben we soms nodig Woorden zijn hierbij dan vaak overbodig. Een schouderklopje, een teken van meeleven Dat je uit echte vriendschap wordt gegeven Een fijn gevoel dat men met je is begaan Zodat je er niet alleen voor hoeft te staan. Zo wil God ons ook een schouderklopje geven Om ons moed en kracht te geven in ons leven Hij is ons steeds nabij in elke moeilijkheid God, die ons zo lief heeft en ons leven leidt.. Fedde Nicolai Extra Verzorgde Kras Busvakantie naar Olsberg in het Sauerland 06 juni In voorgaande jaren was u een of meerdere keren via onze contactgroep een gewaardeerde vakantiegast tijdens een Extra Verzorgde Busvakantie van Kras.nl. Ook in 2016 organiseren we weer een Extra Verzorgde Busvakantie en graag nodigen wij u ook hiervoor weer uit om hier aan deel te nemen. De bestemming voor deze Busvakantie is het 4 sterren Parkhotel Olsberg in de Plaats Olsberg in het Sauerland - Duitsland en is gepland van maandag 6 juni tot en met vrijdag 10 juni Het verblijf tijdens deze vakantie is ook nu weer op basis van volpension. Ook zal er een gevarieerd programma met excursies en activiteiten worden gepresenteerd. Voor deze vakantie hebben wij ook weer drie opstapplaatsen in de Regio Midden Langstraat kunnen afspreken, een aan het Dorpsplein in Waspik, de tweede bij het NH Hotel te Waalwijk en de derde op het Anton Pieckplein te Drunen. De reiskosten voor deze prachtige en Extra Verzorgde Busvakantie bedragen 409,00 p.p. voor een tweepersoonskamer. Er zijn ook een aantal eenpersoons kamers beschikbaar, doch hiervoor is een meerprijs van 90,00 p.p. van toepassing. Voor enkele activiteiten is een richtprijs voor geringe extra kosten genoemd in bijgevoegd reisprogramma. Via Kras.nl. kunt u ook weer een reis en annuleringsverzekering afsluiten, de gegevens hiervoor staan op het bijgevoegde inschrijfformulier. Wij verwachten dat het weer een gezellige en zorgeloze vakantie gaat worden, die begint al met de kofferservice en ondersteuning van de reisleiding, het hotelpersoneel en van de meereizende vrijwilligers waar onder onze zorgzame Rika Baars.

11 Als u wil besluiten om deze vakantie met ons te vieren nodigen wij u uit het bijgevoegde inschrijfformulier in te vullen en te zenden naar onze contactpersoon en ondergetekende, Piet van Dongen, Schubertlaan 3, 5165 CN te Waspik. Bij hem kunt u ook telefonisch alle nader gewenste inlichtingen inwinnen: telefoon Wij hopen u 6 juni 2016 weer als onze gewaardeerde vakantiegast te mogen begroeten. Met vriendelijke groet namens onze contactgroep. Piet van Dongen, coördinator. Rijbewijskeuring Senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, kunnen hiervoor 21 januari terecht in Buurthuis Zanddonk, Willaertpark 2a. Schikt de datum u niet dan zijn er andere mogelijkheden in de regio. Voor senioren kost de keuring 35,00 en voor chauffeurs tot 75 jaar met rijbewijs C/D/E is het 55,00. Voor informatie en een afspraak belt u tijdens kantooruren naar het landelijke afsprakenbureau van Regelzorg Rijbewijskeuringen: Zelf een datum plannen kan via Lezen met een glimlach. Laatste wens. Jansen is 65 geworden en gaat met pensioen. Er zijn alleen nog wat formaliteiten te regelen. Op een dag komt hij het kantoor van de personeelschef binnen, veegt zijn hand aan zijn overall af en neemt de pen aan om een formulier te tekenen. Als hij klaar is vraagt hij: Zou ik nu dat meisje eens kunnen zien? Welk meisje bedoel je? Nou, dat meisje dat hier nog langer werkt dan ik. Ik weet niet hoe ze heet, maar die 45 jaar dat ik hier werk, hebben jullie als er iets niet klopte in mijn loonzakje of als er iets anders was dat niet goed was, altijd gezegd dat het meisje op kantoor een fout heeft gemaakt. Dynamisch huwelijk. Elias en Martha hebben een dynamisch huwelijk, zoals dat heet. Dat wil zeggen, veel mot, veel heibel, veel ruzie. Als er weer eens flink wordt gekibbeld en gebekvecht vraagt Liza, hun dochter : Mama waarom ben je eigenlijk met Papa getrouwd? Martha snauwt meteen tegen Elias: Zie je wel, zelfs onze eigen dochter begrijpt het niet. Dialoog: Jack; Pap, waarom heb je de hele week niet tegen mama gesproken? Vader: omdat ik haar niet graag onderbreek. Overtocht. Een man leest bij het meer van Galilea een bordje met overtocht per boot Daarop zegt hij tegen zijn vrouw: Dat is toch veel te duur? Geen wonder dat Jezus hier te voet is gegaan:. Weetje. Waar komt dat komt voor de bakker vandaan? Dat komt voor de bakker betekent het komt in orde en het is voor de bakker betekent dan het is gelukt, het is in orde. Misschien herinnert deze zegswijze aan vroeger tijden, toen men zelf deeg kneedde en het naar de bakker bracht om het te laten bakken. Als het deeg voor de bakker was, was het belangrijkste werk al gebeurd. Er zijn nog meer zegswijzen waarin een bakker voorkomt. Wie nooit tevreden was werd voorgehouden. de bakker die lieve- koekjes bakt, is dood en beter naar de bakker dan naar de Apotheker: dit was een aansporing om goed te eten.

12 Activiteiten de komende periode Op woensdag 13 Januari gaan we met een volle bus naar de Seniorenbeurs in Veldhoven. Er is steeds veel te zien en er is veel entertainment voor vooral muziekliefhebbers. Op dinsdag 19 januari is er weer een nieuwjaarsconcert in den Bolder met medewerking van orkesten uit Dongen en het land van Heusden en Altena. Aanvang uur en de toegang is gratis. Op vrijdag 5 februari houden we weer onze Carnavalsbingo, met vele mooie prijzen. U vindt de uitgebreid aankondiging in dit Afdelingsnieuws. Op vrijdag 12 februari wordt in den Bolder een filmmiddag verzorgd door de Heemkundekring Op het goede spoor. De middag is van uur tot15.30 uur. De entree is 2.50 met daarbij koffie of thee met iets lekkers. In maart houden we met Casade een themamiddag over wonen, met alles eromheen hoe beter en langer zelfstandig te wonen. Het programma komt in het Afdelingsnieuws van februari. Op 22 april houden we onze algemene vergadering met o.a. de verkiezing van een nieuwe voorzitter voor onze KBO. Naast vergaderen zal er ook amusement zijn. Het bestuur van KBO afdeling Waspik wenst iedereen een voorspoedig 2016 Adverteerders, namens bestuur en leden nogmaals hartelijk dank voor Uw ondersteuning met een advertentie in het Nieuws van de Afdeling.

13 Onze organisatie Bestuur: Vice voorzitter Mw. I. Ruygt Chopinlaan 1 tel: Secretaris Dhr. J. van Hooren Geelgors 2 A tel: jctvanhooren@home.nl Penningm. Dhr. K. Koster Poolsestraat 55 tel: e secretaris Mw. I. Ruygt Chopinlaan 1 tel: e penningm. Mw. C. de Bruyn de Roonlaan 23 tel: Leden: Mw. W. Hooymayers Overdiepse kade 5 tel: Mw. J. van Riel Burgm. Couwenbergstraat 18 tel: Dhr H. van Zon Leeuwerik 45 tel: Dhr. C. Bink van Duvenvoordestraat 25 tel: Onze ouderenadviseurs Mw. C de Bruyn tel: cissydebruyn@wxs.nl Dhr. B. de Graauw tel bertdegraauw46@gmail.com Dhr. K. Koster tel: kbokoster01@home.nl Onze belastingpapieren invullers Dhr. B. de Graauw tel: bertdegraauw46@gmail.com Mw. C de Bruyn tel: cissydebruyn@wxs.nl Cliëntondersteuning Dhr. K. Koster tel: kbokoster01@home.nl Onze activiteitencommissie: Mw. W. Hooymayers Overdiepse kade 3 tel: voorzitter Dhr. J. van Hooren Geelgors 2 A tel: Mw. J. van Riel Burgm. Couwenbergstraat 18 tel: Dhr H. van Zon Leeuwerik 45 tel: secretaris: harrie.vanzon@hetnet.nl Dhr. C. Bink van Duvenvoordestraat 25 tel: Coördinatie tafeltje dekje: Mw. A. De Bont tel: Onze vaste activiteiten: Maandagmiddag Sjoelen in t Schooltje Informatie Mw. R. Lodewijks tel: Maandagmiddag Bridgen in Bartholomeushof Informatie J. Kamp tel: Maandagmiddag Koor Zang en Vriendschap Informatie Dhr. J. Verschuren tel: Dinsdagmorgen Fitness in centr. fysiotherapie Informatie Mw. C. Gennesen tel: Dinsdagmiddag Schilderen in Den Bolder Informatie Mw. Van Gils tel: Woensdagmorgen Countrydansen in Den Bolder Informatie Mw. C. Gennesen tel: Woensdagmiddag Koersbal in 't Schooltje Informatie Mw. J. Verschure tel Donderdagmorgen Meer bewegen in Den Bolder Informatie Mw. R. van Riel tel: Donderdagmiddag Jeu des Boules Informatie Dhr. H. van Zon tel: Rikken en jokeren Inf: theo Rekkers: of J.v.d. Hazel : Gelieve bij verhuizing, vertrek, overlijden, of opzegging lidmaatschap dit schriftelijk aan het secretariaat kenbaar te maken.

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Lid van. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: februari 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Lid van Postbus 54, 5165 ZH Waspik Met deze aanpassingen kunnen we weer een

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: februari 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Gedicht Winter 2 Toch nog even Carnavalsbingo

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: oktober 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws oktober 2018 pag.

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: juni-juli 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws pagina 1 pagina 2 pagina 3 pagina

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: mei 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Vanuit de bestuursvergadering van 1 mei.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 11 november KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 11 november KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 11 november 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, De wijzers van de klokken zijn weer nauwelijks teruggezet naar de wintertijd en het weer paste zich hierbij aan, eindelijk weer regen,

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: mei 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws Pagina 1+2 Pagina 2 Pagina 03 Pagina 04

Nadere informatie

Samen op weg naar Lourdes

Samen op weg naar Lourdes Samen op weg naar Lourdes Concept programma BisdomBedevaart Lourdes 2014 Definitief vastgesteld na 11 februari Verschil tussen Bus / TGV / Vliegtuig DAG OCHTEND MIDDAG AVOND Za 26 april Reisdag TGV Zo

Nadere informatie

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2018

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2018 LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT 20-25 JULI 2018 DOE MAAR WAT HIJ U ZEGGEN ZAL! Limburgse Diocesane Bedevaarten L.D.B. vzw Tulpinstraat 75, 3500 HASSELT Telefoon: 0479 24 29 18 E-mail: ldb.vzw@telenet.be

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: september 2015 Volgorde artikelen in dit Afdelingsnieuws 01 Overdenking bij het overlijden

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Leden Jeu de Boules vereniging Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 uitgave: januari 2014 Artikelen in dit afdelingsnieuws 01 Nieuwjaarswens

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: april 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Gemoedelijke sfeer op Algemene vergadering

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2019

LOURDESBEDEVAART BISDOM HASSELT JULI 2019 BISDOM HASSELT 15-20 JULI 2019 ZALIG GIJ DIE ARM ZIJT! (Lc 6,20) Ik beloof u geluk in een andere wereld (3de verschijning) Limburgse Diocesane Bedevaarten L.D.B. vzw Tulpinstraat 75, 3500 HASSELT Telefoon:

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: november 2014 Volgorde artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Vanuit de bestuursvergadering

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: september 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws september 2018

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 uitgave: mei 2014 Volgorde artikelen in dit Afdelingsnieuws 01 Vanuit de bestuursvergadering van 9

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: oktober Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: oktober Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: oktober 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pag. 1 gedicht grootouders. pag. 1 Terugblik

Nadere informatie

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon Rabobank

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon Rabobank KBO Afdeling Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 Nieuws van de Afdeling augustus 2012 Volgorde van Artikelen in het Afdelingsnieuws. Crisistijd, bezuinigingstijd

Nadere informatie

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155

Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Juni 20155 Voorjaarsreisje. Beste leden voor ons voorjaarsreisje op woensdag 24 Juni zijn nog plaatsen open,voor die

Nadere informatie

Afdeling Harderwijk-Hierden

Afdeling Harderwijk-Hierden Afdeling Harderwijk-Hierden Nieuwsbrief Januari 2014 Van de bestuurstafel Na de hernieuwde start op de ledenvergadering van september 2013 zet het bestuur zich met enthousiasme in om de afdeling Harderwijk-Hierden

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik 1973-2013 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 uitgave: maart 2013 artikelen in dit afdelingsnieuws Pasen Nogmaals feestprogramma op 19

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: augustus 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Uitreiking speld van verdienste

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: maart 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Uitnodiging Algemene vergadering op

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: september Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: september Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: september 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pag. 1 Kunst door Tjarda Rietdijk pag.

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: januari Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: januari Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: januari 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pagina 1-3 Verslag Kerstviering met woord

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: november 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Vanuit de bestuursvergadering van

Nadere informatie

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015

Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Januari 2015 Het bestuur van K.B.O.- Stokhasselt wenst alle leden een Vredig, Gezond en Gelukkig 2015 We beginnen 2015

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik 1973-2013 Foto 35 jarig jubileum Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 uitgave: april 2013 artikelen in dit afdelingsnieuws Nabeschouwing

Nadere informatie

Diocesane bedevaart Lourdes. Zaterdag oktober 2017

Diocesane bedevaart Lourdes. Zaterdag oktober 2017 Zaterdag 14-21 oktober 2017 1 Welkom Wie zijn er in de zaal Samen bidden Reisorganisator Wat staat u te wachten 2 Mag ik u uitnodigen om met mij naar Lourdes te gaan? Op onze bedevaart kunnen wij onze

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik U stemt toch ook op: KBO afdeling Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: oktober 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: januari 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 01 Een Nieuwjaarswens van vice voorzitter

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik 1973-2013 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 uitgave: januari 2013 Volgorde artikelen in dit afdelingsnieuws Nieuwjaarswens van de voorzitter

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: december 2014 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 01 Kerstwens vanuit het Bestuur. 02

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren

Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede. Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Voor ouderen van 50+: Lunteren Driebergen Ede Voor ouderen met meer zorg: Lunteren Wilt u er even tussen uit met een groep ouderen? Dan bent u van harte welkom op één van onze vakantieweken! Deze weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis.

Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Secretariaat Gluckstraat 49 tel.06 4755.09.12 Rek.nr.: IBAN NL88 INGB 0000 66 17 22 Oktober 2016 Het Rode Kruis Tilburg geeft een workshop In en om het huis. Het doel is iedereen bewust te maken van waar

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: februari Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: februari Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: februari 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pag. 1+2 pag. 2 pag. 3 pag. 3 pag. 4 pag.

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: september 2019 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws september 2019

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: augustus 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws pagina 1 Zomertijd, vakantietijd.

Nadere informatie

1.Per TGV van 26 april tot 3 mei. We gaan dan per bus naar Tourcoing in Noord Frankrijk en vandaar overdag met de TGV naar Lourdes.

1.Per TGV van 26 april tot 3 mei. We gaan dan per bus naar Tourcoing in Noord Frankrijk en vandaar overdag met de TGV naar Lourdes. HEEFT U INTERESSE OM MET ONS MEE TE GAAN NAAR LOURDES? VIA DIT FORMULIER PEILEN WE HOE GROOT DE BELANGSTELLING IS EN WELKE MANIER VAN REIZEN DE VOORKEUR HEEFT. DE DEFINITIEVE INSCHRIJVING VOOR DE BEDEVAART

Nadere informatie

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL

PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL PAROCHIE H. ANTONIUS VAN PADUA NAZARETH PAROCHIE H. JOHANNES DE DOPER LIMMEL Administrator: Pastoor Backus Parochiesecretariaat: vacant Pastorie en parochiesecretariaat: Jaargang 5 nummer 4 april 2014.Kerkstraat

Nadere informatie

Lourdesreis september

Lourdesreis september Lourdesreis 18-23 september 2013 Beste ZLTO-leden Reisprogramma 2013 We bieden u graag de mogelijkheid aan om een bedevaartsreis te maken naar Lourdes in Zuid-Frankrijk. Veel ZLTO-leden en hun gezinsleden

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: november Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: november Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: november 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pag. 01 Uitnodiging leden voor de Kerstviering

Nadere informatie

Intermezzo Ommen met Hoonhorst en Dalfsen 6-dagen op Bedevaart naar Lourdes

Intermezzo Ommen met Hoonhorst en Dalfsen 6-dagen op Bedevaart naar Lourdes 13 t/m 18 september 2013 Een bedevaart naar Lourdes is een ontmoeting met reisgenoten, die een stukje de zelfde weg gaan, een aantal dagen samen optrekken en zich verbonden voelen door elkaars lasten te

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.1 van januari 2018 1. Nieuwjaarstreffen De contactmiddag op 12 januari 2018 in het

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

KOM BIJ ONS

KOM BIJ ONS KOM BIJ ONS www.kbokringbergeijk.nl/riethoven Activiteiten September 2019 Dinsdag 8 okt. 13.30 u. Samen Kienen Hofstek Donderdag 10 okt. 10.30 u. Rondleiding Parktheater door Catrien Mitzer met aansluitend

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden,

Nieuwsbrief. Nr. 12 december KBO afdeling Liessel. Beste leden, Nieuwsbrief Nr. 12 december 2018 KBO afdeling Liessel Beste leden, Omdat dit de laatste nieuwsbrief van dit jaar is, wensen we al onze leden alvast een Zalig Kerstfeest en een hele mooie jaarwisseling

Nadere informatie

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017

POLEN. Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 POLEN Westlandse bedevaart naar Polen 17 tot en met 25 juni 2017 De reis 9-daagse bedevaart naar Polen Zaterdag 17 t/m zondag 25 juni 2017 Per luxe touringcar Bezoek aan o.a. Fulda, Krakau, Wadowice, Auschwitz,

Nadere informatie

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon 0416-311629. Rabobank 1565.21.466

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon 0416-311629. Rabobank 1565.21.466 KBO Afdeling Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 Nieuws van de afdeling juni 2011 Vanuit de bestuursvergadering van mei j.l. Een van de belangrijkste punten die

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: oktober 2015 Artikelen in dit Afdelingsnieuws 1 Terugblik op een zeer geslaagde ouderenmiddag

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

VAKANTIES VOOR OUDEREN

VAKANTIES VOOR OUDEREN VRAAG DE BROCHURE 2019 AAN VIA 0318-485183 VAKANTIES VOOR OUDEREN OOK ALS U ZORG NODIG HEEFT! 2019 ER EVEN LEKKER TUSSENUIT IN EIGEN LAND! In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf,

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: augustus Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder

Nieuws van de. afdeling Waspik KBO. uitgave: augustus Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon KBO: U kunt niet zonder Nieuws van de KBO uitgave: augustus 2017 Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 KBO: U kunt niet zonder afdeling Waspik Artikelen in dit Afdelingsnieuws pag. 1 Woordje van de voorzitter bij het

Nadere informatie

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon Rabobank

KBO Afdeling Waspik. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. Telefoon Rabobank KBO Afdeling Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank 1565.21.466 Nieuws van de afdeling december 2010 Een zalig Kerstfeest. Bij het verschijnen van dit Afdelingsnieuws is de maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur

Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Nieuwsbrief jaargang 30 nr. 4 23 april 2013. Enkele datums voor de komende maanden: Vrijdag 26 apr. Spreekuur wijkagent en ouderadviseur Zondag 28 apr. Oranje Bingo Vrijdag 10 mei Spreekuur wijkagent en

Nadere informatie

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht

I N H O U D. Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers. Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht I N H O U D Een zomer vol respijt Hoe regelt u respijtzorg? Verzekeringen voor Mantelzorgers Hulp nodig bij uw administratie? Arrangementen OpKracht Activiteiten Steunpunt Mantelzorg Mantelzorgers Binnenboord

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum De Verbinding

Ontmoetingscentrum De Verbinding Ontmoetingscentrum De Verbinding O Z T T : 1 0-1 2-2 0 1 5 T M O ACTIVITITAABOD DCMBR 2015 T O O T W I K K L L T S P A OTMOTIGSCTRUM D VRBIDIG Stationsstraat 1 6671 AW Zetten 0488 453187 email: deloohof@stgsamenzorgen.nl

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Maart 2019 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort en locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is, zijn

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: november 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws november 2018 pag.

Nadere informatie

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR

WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 1 WELZIJN DAGTOCHTEN BAARN DAGTOCHTEN VOOR HET JAAR 2016 2 Beste deelnemers reizen, Baarn, februari 2016 Ook het jaar 2015 was weer een groot succes. Ondanks de inzet op onze reizen van extra grote 63

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: november 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws pagina 1 pagina 2 pagina 2 pagina

Nadere informatie

Betalingen : Alleen per overschrijving of storting op de rekening van het aartsbisdom BE KREDBEBB

Betalingen : Alleen per overschrijving of storting op de rekening van het aartsbisdom BE KREDBEBB LOURDES 2019 WIJZE VAN REGISTRATIE AUGUSTUS Van zaterdag 17 tot vrijdag 23 augustus (7j.) in HST Als u deel uitmaakt van de Vrienden van Lourdes is het mogelijk dat u een beurs verkregen hebt om naar Lourdes

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 06-53937206 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: december 2016 Artikelen in dit Afdelingsnieuws pagina 1 Nabeschouwing St. Nicolaasbingo

Nadere informatie

- Nieuwjaar receptie 2019.

- Nieuwjaar receptie 2019. Nieuwsbrief september 2018 www.nedvertorrevieja.com Secretariaat Wim van der Krogt Telefoon 966 845 462 E-mail nedvertor@gmail.com Collofoon-inhoudsopgave. Pagina 1: Pagina 2: Pagina 2: Pagina 3: Pagina

Nadere informatie

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten

Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Afdeling Best Onze dagelijkse /wekelijkse activiteiten Inloopochtenden Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur is er in het Rode Kruis-gebouw een inloopochtend met de mogelijkheid voor een

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 08 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 25 september: Herfststukjes maken. 11 okt, 25 okt, 8 nov,

Nadere informatie

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome

Huis voor de Pelgrim. Onze reizen brengen je verder. Op naar Rome Huis voor de Pelgrim Onze reizen brengen je verder Op naar Rome Reizen is leuk. Onderweg zijn. Andere mensen ontmoeten. Nieuwe culturen ervaren. Sfeer proeven. Dat is spannend. Allicht. En soms wil je

Nadere informatie

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken

Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Lekker ontspannen in een sfeervolle omgeving In 2010 zijn er 8 TOCH UIT vakantieweken TOCH UIT VAKANTIES 2010 Af en toe er even tussenuit samen met uw dementerende partner Thuis zorgen voor een dementerende partner is geen eenvoudige taak. Door de permanente druk hebt u meestal onvoldoende

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: december 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws december 2018 pag.

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN VIERDAAGSE MARBELLA SPANJE In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen wordt er in de Spaanse toeristenplaats Marbella sinds 2011 ook een wandelvierdaagse georganiseerd.

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN DRIEDAAGSE VAASSAN MARSSI FINLAND In het land van de middernachtzon en de 1001 meren wordt al sinds 1988 een wandeldriedaagse georganiseerd. Vanaf 1998 is deze tocht onderdeel

Nadere informatie

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015

Week. 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 Week 24 september t/m 3 oktober 2015 tegen Eenzaamheid Soest 2015 met medewerking van: B3.0 Mariënburg Idea King Arthur Groep KAG Lady s Circle Soest Museum Soest Rabobank Amersfoort en omstreken Stichting

Nadere informatie

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse?

RijnWaal Zorggroep heeft genoeg mogelijkheden op onze locaties in Bemmel, Gendt, Lent, Huissen en Angeren. Dus heeft u interesse? RijnWaal Zorggroep zoekt Vrijwilligers! Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers, die het leuk vinden om onze bewoners te ondersteunen bij verschillende activiteiten. Wilt u

Nadere informatie

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren

Ons Seniorennieuws. Senioren Vereniging Waspik. Een maandelijkse uitgave van. Aangesloten bij. Postbus 54, 5165 ZH Waspik. magazine voor senioren Ons Seniorennieuws uitgave: juni 2018 magazine voor senioren Een maandelijkse uitgave van Senioren Vereniging Waspik Aangesloten bij Postbus 54, 5165 ZH Waspik 2 Ons Seniorennieuws juni 2018 pag. 03 pag.

Nadere informatie

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar

ANDERS OUDER WORDEN. Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar ANDERS OUDER WORDEN Anders Ouder Worden wordt financieel ondersteund door WOP Schollevaar A C T I V I T E I T E N september december 2016 EXCURSIES Met regelmaat organiseert de werkgroep excursies en andere

Nadere informatie

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel )

KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel ) KBO-afdeling CENTRUM-ZUID s-hertogenbosch p/a Spirealaan 82, 5247 HL s-hertogenbosch (tel. 073-8505765) NIEUWSBRIEF nr.10 van november 2018 Activiteiten voor de komende maanden: 7 november Contactmiddag

Nadere informatie

Wintersport 2016 naar Oostenrijk

Wintersport 2016 naar Oostenrijk Wintersport 2016 naar Oostenrijk Dit jaar organiseren Jan Broekman en Annemiek Paulussen weer de wintersportvakantie van De Wissel. We vertrekken op vrijdag 11 maart en komen we op zondag 20 maart met

Nadere informatie

Nieuws van de afdeling

Nieuws van de afdeling Nieuws van de afdeling KBO Waspik Postbus 54, 5165 ZH Waspik Telefoon 0416-311629 Rabobank NL55RABO 0156521466 uitgave: oktober 2014 Volgorde artikelen in dit Afdelingsnieuws 01 Vanuit de bestuursvergadering

Nadere informatie

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais

Van nazorg naar voorzorg. 28 september t/m 2 oktober 2016. Lissabon, Cascais 2 2 e G ra n d e C o n fé re n c e Van nazorg naar voorzorg 28 september t/m 2 oktober 2016 Lissabon, Cascais RHV Helmond EO 22 e Grande Conférence Titel: Van nazorg naar voorzorg Datum: 28 september t/m

Nadere informatie