Wandelsportvereniging. Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht. Organiseert de: die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni 2018.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wandelsportvereniging. Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht. Organiseert de: die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni 2018."

Transcriptie

1 Wandelsportvereniging,,WILLEN IS KUNNEN Opgericht 26 mei 1934 te Dordrecht Organiseert de: 72 e JEUGD- AVONDVIERDAAGSE 2018 die wordt gehouden op 5, 6, 7 en 8 juni Startplaats is: Sportcomplex Reeweg, Halmaheiraplein 37, Dordrecht. INSCHRIJVING U vult het inschrijfformulier geheel in (formulier vindt u in dit boekje of op onze website wikdordrecht.nl) en u stuurt dit naar: Secretaris WSV. WILLEN IS KUNNEN Waterman RB Dordrecht. INSCHRIJFGELD: Deelnemers die voor een medaille in aanmerking willen komen dienen zich voor 6 mei 2018 in te schrijven. Dan is de prijs 5,00 p.p. Betalingen op bankrekening nr. NL28INGB t.n.v. Willen Is Kunnen te Dordrecht. Op maandag 14 mei 2018 kunnen nog na- inschrijvingen worden gedaan. Dit is in de EMMA kantine op het sportpark Reeweg. De prijs is dan wel 6,50 p.p. Dit is de laatste mogelijkheid tot inschrijven!!!!!! Op de wandeldagen wordt niet meer ingeschreven!!!!! INLICHTINGEN: Voor nadere inlichtingen kunt u bellen naar: Ernst Sontag, Waterman 27, 3328 RD Dordrecht, tel , Fred de Hoogt, Tweelingenstraat 42, 3318 BV Dordrecht,tel , Rob Geway, De Sitterstraat 10, 3318 AB Dordrecht, tel of wik.dordrecht@gmail.com 1.

2 INSCHRIJFFORMULIER SCHOLEN/VERENIGEN: De inschrijfformulieren van groepen die door ons zijn ontvangen voor of op 13 mei 2018, loten mee voor een startnummer in de stoet. Na de loting sturen wij het onderste gedeelte van het inschrijfformulier, voorzien van uw startnummer, naar de leid(st)er van de groep. Vergeet niet het telefoonnummer van de contactpersoon of leid(st)er in te vullen. Aanmeldingen van scholen/verenigingen na bovenstaande datum doen niet meer mee aan de loting voor een startnummer in de stoet maar sluiten aan onder aan de startlijst. leeftijden: 6 t/m 9 jaar: 5 kilometer, kleur ROOD 10 t/m 14 jaar: 10 kilometer, kleur GEEL Met begeleiders. Starttijd: uur (kinderen dienen niet eerder dan 15 minuten voor de start aanwezig te zijn). Op dinsdagavond moet door de groepsleider in de kantine van sc EMMA de startkaart worden opgehaald bij de tafel waar uw startnummer vermeld staat(dit nummer heeft u toegestuurd gekregen). NA afloop van het lopen moet u de startkaart weer inleveren bij de starttafel. Dan ontvangt u gelijk de startkaart voor de volgende avond. Op vrijdagavond, NA binnenkomst van de leden van wsv. Willen Is Kunnen ontvangt u, tegen inlevering van uw startkaart, de medailles. Om voor een medaille in aanmerking te komen moet men 4 avonden gelopen hebben. Het is de taak van leiding/school of vereniging hierop toe te zien. Enkele leden van de wsv. WIK openen de stoet op nr. 1 De individuelen lopen op nr. 2 De groep stelt zich op achter het bord waarop uw startnummer staat. = 5 km achter de rode borden = 10 km achter de gele borden. Een lid van het bestuur van wsv. WIK roept de startnummers af. Om een snelle doorstroming en een aaneengesloten stoet te vormen, sluit u zo dicht mogelijk achter de groep voor u aan. 2.

3 72 e JEUGD- AVONDVIERDAAGSE INSCHRIJFFORMULIER ROOD 5 KILOMETER Vereniging/school:..Tel.nr:... Adres secretariaat:... Woonplaats:.Postcode: Inschrijfgeld:..x 5,00 = *Brengt u de laatste avond muziek mee? JA / NEE. ====================================================== Uw startnummer is: Nr ROOD 5 KILOMETER U loopt achter.. *Vereniging/school:. *N.A.W. GROEPSLEIDER tijdens 4-daagse *Naam:..Tel.nr:.. *Adres:. *Postcode:.Woonplaats:.. *Ingeschreven:..x 5,00 = *verplicht in te vullen door vereniging/school. DIT FORMULIER IN ZIJN GEHEEL STUREN NAAR: Secretaris wsv.willen is Kunnen, Waterman 27,3328 RB Dordrecht. Het door u verschuldigde inschrijfgeld dient uiterlijk op 13 mei 2018 Bijgeschreven te zijn op bankrekening nr: NL28INGB t.n.v. Willen Is Kunnen,Tweelingenstraat42, 3318 BV te Dordrecht o.v.v. de naam van de school of vereniging en aantal deelnemers. Aanmeldingen van school/verenigingen NA 28 april 2018 doen NIET meer mee aan de loting maar sluiten onder op de startlijst. 4.

4 72 e JEUGD- AVONDVIERDAAGSE INSCHRIJFFORMULIER GEEL 10 KILOMETER. Vereniging/school:..Tel.nr:... Adres secretariaat:... Woonplaats:.Postcode: Inschrijfgeld:..x 5,00 = *Brengt u de laatste avond muziek mee? JA / NEE. ====================================================== Uw startnummer is: Nr GEEL 10 KILOMETER. U loopt achter.. *Vereniging/school:. *N.A.W. GROEPSLEIDER tijdens 4-daagse *Naam:..Tel.nr:.. *Adres:. *Postcode:.Woonplaats:.. *Ingeschreven:..x 5,00 = *verplicht in te vullen door vereniging/school. DIT FORMULIER IN ZIJN GEHEEL STUREN NAAR: Secretaris wsv.willen is Kunnen, Waterman 27,3328 RB Dordrecht. Het door u verschuldigde inschrijfgeld dient uiterlijk op 13 mei 2018 Bijgeschreven te zijn op bankrekening nr: NL28INGB t.n.v. Willen Is Kunnen,Tweelingenstraat42, 3318 BV te Dordrecht o.v.v. de naam van de school of vereniging en aantal deelnemers. Aanmeldingen van school/verenigingen NA 28 april 2018 doen NIET meer mee aan de loting maar sluiten onder op de startlijst. 5.

5 - Verenigingen en scholen die groepen zowel op de 5 als op 10 km hebben lopen krijgen eenzelfde startnummer. Op de laatste avond voegen deze groepen zich samen op de plaats waar de 5 kilometer staat opgesteld. - Groepen die alleen op de 10 km lopen worden op de laatste avond door de marsleider tussen die groepen gevoegd om gezamenlijk de 5 kilometer te lopen. - Groepen die op de laatste avond muziek meebrengen worden verzocht dit duidelijk op het inschrijfformulier te vermelden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de muziekkorpsen over de gehele stoet verdeeld worden. - EHBO: - De eerste hulp is in handen van het Dordtse Rode Kruis. Deze helpers zijn aanwezig op het terrein, in de kantine en langs het parcours. - Routebeschrijvingen staan op onze website - Wandelboekjes worden op donderdagavond afgestempeld. - De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken van goederen en/of beschadiging hiervan of enig letsel. - Voor gevonden en/of verloren voorwerpen kunt u zich wenden tot het startbureau. - Houdt onze stad schoon en leefbaar. De organisatie verzoekt de leiding erop toe te zien dat er geen afval op straat wordt gegooid. Neem daarvoor een papieren of plastic tas/zak mee. Het bespaart de mensen van de reinigingsdienst en van de organisatie veel werk. AANWIJZINGEN VAN DE POLITIE EN/OF ORGANISATIE DIENEN TE WORDEN OPGEVOLGD! 7.

6 IN HET KORT SAMENGEVAT. - Het inschrijfformulier duidelijk en volledig invullen. - N.a.w. gegevens van de school/vereniging en tel.nummer. - N.a.w. van de leid(st)er die tijdens de Jeugd- avondvierdaagse de leiding heeft met hun telefoonnummer! - Naar het adres van de leid(st)er wordt het strookje met het startnummer gestuurd. - Geef het juiste aantal deelnemers op de juiste afstand. - 5 km bij ROOD en 10 km bij GEEL. - Geef aan of u muziek meebrengt. - De leiding van de groep en de individuele melden zich op dinsdagavond bij de inschrijfbalie(emma- kantine- sportpark- Reeweg. - Startkaart weer inleveren na het lopen! - TIPS: 1. Luister naar de weersberichten voor de avond waarop wordt gelopen. 2. Neem, indien nodig, regenkleding mee. 3. Bij warm weer, neem drinkwater mee. 4. Bij onweer, zoek een schuilplaats. Op het startveld kunt gebruik maken van de aldaar aanwezige sportkantines en de sporthal. 5. Draag goede sokken en passende schoenen. Reglement: 1. Elke vereniging/groep dient de stoet aaneengesloten te houden van het begin tot aan het eind op het Sportpark, tenzij zij instructies van de marleider en/of politie krijgen. 2. Het is verboden op enigerlei wijze uiting te geven aan een politieke en/of andere levensovertuiging. 3. Het is verboden alcoholische dranken mee te voeren, tenzij deze op de laatste avond in gesloten verpakking zijn verkregen van het publiek. 4. Tijdens het lopen is drinken van alcoholische dranken op alle 4 de avonden NIET TOEGESTAAN! 5. Het is verboden dieren mee te voeren in de stoet. Uitgezonderd honden mits aangelijnd. 6. Het is verboden voertuigen mee te voeren in de stoet, tenzij hier schriftelijk toestemming voor is verleend door de organisatie. 7. Het is verboden liederen aan te heffen die aanstoot gevend en/of discriminerend zijn. 8.

Ook dit jaar kunnen wij niet zonder uw hulp en medewerking om er weer een mooi wandelfestijn van te maken!

Ook dit jaar kunnen wij niet zonder uw hulp en medewerking om er weer een mooi wandelfestijn van te maken! 06-11803284 Dronten 11-04-2016 Aan de deelnemende scholen, groepen en verenigingen, De Avondvierdaagse Dronten wordt dit jaar voor de 54 ste keer georganiseerd. Ook dit jaar kunnen wij niet zonder uw hulp

Nadere informatie

STICHTING AVONDVIERDAAGSE GORINCHEM 74 E EDITIE DE VERBETERING EN DE VERNIEUWING

STICHTING AVONDVIERDAAGSE GORINCHEM 74 E EDITIE DE VERBETERING EN DE VERNIEUWING STICHTING AVONDVIERDAAGSE GORINCHEM 74 E EDITIE DE VERBETERING EN DE VERNIEUWING Bestuur: Voorzitter : Henk Secretaris : Kelly Penningmeester : Cora Route coördinator : Joost Team leden : Colin Jeoffrey

Nadere informatie

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel

Calamiteiten plan. Avonddriedaagse Kaatsheuvel Calamiteiten plan Avonddriedaagse Kaatsheuvel 1 Inleiding...2 1.1 Algemeen...2 2 Risico-overzicht...3 2.1 Algemene ongevallen...3 2.2 Bedreiging door externe gevaren...3 3 De organisatie van hulpverlening...4

Nadere informatie

29 mei tot en met 2 juni 2017

29 mei tot en met 2 juni 2017 DEELNEMERSREGLEMENT 68 ste Avond-4-Daagse WINTERSWIJK 29 mei tot en met 2 juni 2017 ORGANISATIE: Avond-4-Daagse Commissie Winterswijk onder auspiciën van Voetbalvereniging FC Winterswijk Dit wordt de vierde

Nadere informatie

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse

Oudertevredenheid. Schoolkamp en schoolreisje. Vrije dagen en vakantie. Praktisch verkeersexamen 30 april! Avondvierdaagse INFO - Nummer 32 21 april 2015 www.startnest.nl Oudertevredenheid Het schoolbestuur, de Stichting Jenaplanonderwijs Uithoorn, heeft 20 april een enquête uitgestuurd via email. Het doel is om inzicht te

Nadere informatie

Reglement Avondvierdaagse Haarlem- Velserbroek

Reglement Avondvierdaagse Haarlem- Velserbroek Reglement Avondvierdaagse Haarlem- Velserbroek & Dit is een document van de organisatie Avondvierdaagse Haarlem-Velserbroek. Pagina 2 van 16 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden

Nadere informatie

29 ste Avond4daagse Bunschoten - Spakenburg

29 ste Avond4daagse Bunschoten - Spakenburg * Informatie A4D Dinsdag 2 juni vrijdag 5 juni 2015 Avond4daagse* 29 ste Avond4daagse Bunschoten - Spakenburg Bunschoten, 5 april 2015 Avond4daagse Beste scholen en verenigingen, Hier treft u de informatie

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019

INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 INFORMATIEBRIEF NTP SURVIVALRUN LINGEZEGEN 14 APRIL 2019 Beste deelnemer, Welkom bij de 6 e editie van de NTP Survivalrun Lingezegen. Lees onderstaande informatie goed door: START- EN FINISH Het start-

Nadere informatie

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier

Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Inschrijfformulier Inschrijfformulier Kofferbakverkoop Breepark Naam Telefoonnummer E-mail Woonplaats Kenteken auto o o Ik ga akkoord met de kosten voor de stand van 10,- voor

Nadere informatie

Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland

Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland 30 mei tot en met 2 juni 2017 Calamiteitenplan Avondvierdaagse Hoogland Pagina 1 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Organisatie... 4 3. Risico inventarisatie... 5 3.1.

Nadere informatie

GRONINGER REGIOKAMPIOENSCHAPPEN TAFELTENNIS 2016

GRONINGER REGIOKAMPIOENSCHAPPEN TAFELTENNIS 2016 REGIO TAFELTENNIS 2016 1. Naam Groninger Regiokampioenschappen. 2. Soort toernooi Dit is een O-A-evenement als bedoeld in het Toernooi- en Wedstrijdreglement Nederlandse Tafeltennisbond, met uitzondering

Nadere informatie

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING

2: AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING Optochtreglement Artikel 1: ALGEMEEN 1. Definities: A. Cv. De Heiknüüters: de carnavalsvereniging die de optocht organiseert. B. Optochtcommissie: Vrijwilligers van Cv. De Heiknüüters die betrokken zijn

Nadere informatie

SKU OPTOCHTREGLEMENT 2015

SKU OPTOCHTREGLEMENT 2015 SKU OPTOCHTREGLEMENT 2015 1. REGLEMENT 1.1 Vaststelling Dit Reglement is vastgesteld door het bestuur van de Stichting Karnaval Udenhout (SKU). 1.2 Werking Dit Reglement is van toepassing op de Optocht

Nadere informatie

De4vanStrien. Calamiteitenplan

De4vanStrien. Calamiteitenplan De4vanStrien Calamiteitenplan Calamiteitenplan De4vanStrien, Strijen Pagina 2 Inhoud 1. Voorwoord... 3 2. Organisatie... 4 3. Risico inventarisatie... 5 3.1. Algemene ongevallen... 5 3.2. Oorzaken van

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.

Inschrijfformulier. Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013. Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17. Inschrijfformulier Kerstmarkt Leidsche Rijn 2013 Zaterdag 14 december van 14.00 tot 21.00 uur & Zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur Inschrijven kan door onderstaand formulier in te vullen en op

Nadere informatie

3 tot en met 7 juni 2019

3 tot en met 7 juni 2019 DEELNEMERSREGLEMENT 70 ste Avond-4-Daagse WINTERSWIJK 3 tot en met 7 juni 2019 ORGANISATIE: Avond-4-Daagse Commissie Winterswijk onder auspiciën van Voetbalvereniging FC Winterswijk Dit wordt de zesde

Nadere informatie

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse

Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Optocht Reglement CV De Spekscheeters Vasse Art. 1 Algemeen - Iedere deelnemer van de optocht dient dit reglement te kennen. - Middels inschrijving gaat u akkoord met het optochtreglement. - De optochtcommisie

Nadere informatie

T o c h t r e g l e m e n t

T o c h t r e g l e m e n t T o c h t r e g l e m e n t TOCHTREGLEMENT 1. Deelneemster / rijdster Waar in het reglement wordt gesproken van deelnemer / rijder wordt eveneens deelneemster / rijdster bedoeld. 2. Aantal Het deelnemersaantal

Nadere informatie

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard

Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Secretariaat Organisatie: Huub Mertens P.P.Rubensstraat 32 6137 XX Sittard 06-19053510; huubmertns54@gmail.com Open Grens-Regio Vogelshow 2015 Onze Vogels Sittard Tentoonstellingsregels Inschrijfformulier:

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

Deelnamereglement voor evenementen HIB 2015

Deelnamereglement voor evenementen HIB 2015 Deelnamereglement voor evenementen HIB 2015 Versie 2015 Deelnamereglement HIB Pagina 1 Vooraf Ten behoeve van evenementen georganiseerd door de Stichting Haaren in Beweging is dit deelnamereglement vastgesteld

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Open Nederlandse Politie. Kampioenschappen Zondag 3 juli 2016 te Enschede

Open Nederlandse Politie. Kampioenschappen Zondag 3 juli 2016 te Enschede Open Nederlandse Politie Kampioenschappen 2016 Zondag 3 juli 2016 te Enschede 1 Op zondag 3 juli 2016 worden wederom de Open Nederlandse Politie Kampioenschappen verreden. Hierbij nodigen wij ruiters en

Nadere informatie

BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK. 8ste JUMBO Multi Meet

BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK. 8ste JUMBO Multi Meet BEPALINGEN ZWEMVERENIGING ZWK MERLET CUIJK Beste sportvrienden, Zwemvereniging Merlet organiseert op 20 en 21 februari 2016 een internationale wedstrijd, 8ste JUMBO Multi Meet 1. Algemeen De wedstrijd

Nadere informatie

2 nd Ladies Day Toernooi DSO

2 nd Ladies Day Toernooi DSO 2 nd Ladies Day Toernooi 09-06-2013 Voorwoord: Geachte toernooideelnemers, Dit jaar organiseren wij vanuit s.v. het tweede Ladies Day Toernooi. Op deze dag is er aandacht voor het meisjesvoetbal, waarbij

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg - 0 - Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres:

Nadere informatie

Deelnemen aan deze trail kan individueel maar ook in team. Deze uitdaging wordt georganiseerd door VZW BoslandTrail.

Deelnemen aan deze trail kan individueel maar ook in team. Deze uitdaging wordt georganiseerd door VZW BoslandTrail. De BoslandTrail is een niet-competitieve wandeling met als uitdaging om 100 km te wandelen (of te lopen) door heen de Bosland natuur. We streven ernaar onze deelnemers naar zoveel mogelijk mooie natuurplekken

Nadere informatie

Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven

Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven Voor scholen en verenigingen die in groepsverband lopen Avondvierdaagse 2018 Dinsdag 5 juni tot en met vrijdag 8 juni Pagina 1 of 13 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

Vraagprogramma. CH De Graafhorst dinsdag 31 mei Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ

Vraagprogramma. CH De Graafhorst dinsdag 31 mei Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ Vraagprogramma CH De Graafhorst dinsdag 31 mei 2016 Klasse BB, B, L, M, Z, ZZ algemene informatie type evenement landelijke springwedstrijd wedstrijdnummer evenement CH De Graafhorst data dinsdag 31 mei

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Ladies Only Events

Algemene voorwaarden Ladies Only Events Algemene voorwaarden Ladies Only Events Organisatie Evenementenorganisatie Evenso Hamerstraat 10 7556 MZ Hengelo info@evenso.nl KvK: 09220568 Definities In deze Algemene Voorwaarden worden de hiernavolgende

Nadere informatie

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro

Showreglement. Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 23 Euro 20 Euro Nest (min. 3 kittens) 28 Euro 25 Euro Huiskatten 18 Euro 15 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer : adres :

2. Contactpersoon tijdens de activiteit/klein evenement Naam : Mobiel telefoonnummer :  adres : MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! Voor

Nadere informatie

Kramers Drukkerij Practicum Digiprint

Kramers Drukkerij Practicum Digiprint Als levensgenieten uw stijl is... wij bieden o.a.: gezellige en informatieve cursussen zoals: kookcursussen cursus wijnproeven cursus Engelse thee gelegenheids- en kerstpakketten voor particulieren en

Nadere informatie

20 mei 2017 Spuicup JO-11 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse

20 mei 2017 Spuicup JO-11 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse Spuicup 2017 1 WE L KOMS T W OO RD Beste Sportvrienden, Ten eerste willen wij jullie namens welkom heten op Sportpark Het Spui aan de Sportpolderweg 7 te Spijkenisse. Vandaag beleven we de Spuicup 2017.

Nadere informatie

Reglement Carnavalsoptocht Arnhem

Reglement Carnavalsoptocht Arnhem Stichting Carnavalsoptocht Regio Arnhem Statutair gevestigd te Arnhem Stichtingenregister Arnhem S 049959 IBAN NL32ABNA0534549039 / BIC ABNANL2A KvK 41049959 www.carnavalsoptochtarnhem.nl Reglement Carnavalsoptocht

Nadere informatie

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 16 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 16 In deze Nieuwsflits: Koningsspelen Verkeersspiegel Vervoer Moerdijk Schoon Wandeldriedaagse Koningsspelen Aanstaande vrijdag is het alweer zover! We gaan dan weer de

Nadere informatie

20 mei 2017 Spuicup JO-9 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse

20 mei 2017 Spuicup JO-9 toernooi. Spuicup vv Hekelingen. Sportpolderweg LZ Spijkenisse Spuicup 2017 1 WE L KOMS T W OO RD Beste Sportvrienden, Ten eerste willen wij jullie namens welkom heten op Sportpark Het Spui aan de Sportpolderweg 7 te Spijkenisse. Vandaag beleven we de Spuicup 2017.

Nadere informatie

35 E APRIL 2013

35 E APRIL 2013 35 E 20-21 APRIL 2013 Hierbij nodigt Wandelsportvereniging HART VAN BRABANT U uit tot deelneming aan onze: 35 e NACHT VAN LOON OP ZAND Het sfeervolle Loon op Zand zal van 20 op 21 april 2013 weer het strijdtoneel

Nadere informatie

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015

Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015 Optocht reglement Maoneblusserslaand 2015 1. REGLEMENT Dit reglement is vastgesteld door het bestuur van Stichting Jeugdcarnaval Waspik verder genoemd SJW. Dit reglement is van toepassing op de Optocht

Nadere informatie

Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn

Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn Reglement Internationale 4 daagse van Apeldoorn Algemene zaken / Inschrijf- / Inlichtingenadres: Bondsbureau NWB Pieterskerkhof 22 3512 JS Utrecht Tel.: 030-231 94 58 Rabobank 1700.22.846 IBAN code: NL47

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg - 0 - Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

VOETBALDAG PROGRAMMABOEKJE

VOETBALDAG PROGRAMMABOEKJE VOETBALDAG 15.06.2019 PROGRAMMABOEKJE VOORWOORD Het is alweer even geleden dat Sportclub Erica een jeugdtoernooi georganiseerd heeft. De Q&S-voetbaldag kent een recreatief karakter, dus laten we er een

Nadere informatie

Optochtreglement. ARTIKEL I Algemeen:

Optochtreglement. ARTIKEL I Algemeen: Optochtreglement. Deelname aan de optocht betekent dat het optochtreglement bekend is bij deelnemer(s) en opgevolgd wordt. De leden van Carnavalsvereniging De Zelfkant, de brandweer en de optochtvrijwilligers

Nadere informatie

Maatschappelijke zetel: Heerbaan Boechout

Maatschappelijke zetel: Heerbaan Boechout Maatschappelijke zetel: Heerbaan 78 2530 Boechout www.fvkvzw.be Prijzen inschrijvingen Niet-leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 13

Nadere informatie

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN & SWIM 30 AUGUSTUS 2015 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de eerste editie van de RUNFORESTRUN & Swim. Ondanks dat wij ons ten doel hadden gesteld het evenement iets groter te maken

Nadere informatie

Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven

Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven Draaiboek voor de Avondvierdaagse De Bilt/Bilthoven Voor scholen en verenigingen die in groepsverband lopen Avondvierdaagse 2019 Dinsdag 4 juni tot en met vrijdag 7 juni Pagina 1 of 11 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

Prijzen inschrijvingen. Showreglement

Prijzen inschrijvingen. Showreglement Prijzen inschrijvingen Showreglement Niet leden Leden Katten in competitie 21 Euro 18 Euro Nest (min. 3 kittens) 24 Euro 21 Euro Huiskatten 17 Euro 14 Euro 1 extra kooi 15 Euro Determinatie +3 Euro Catalogus

Nadere informatie

Reglement Avondvierdaagse Velserbroek

Reglement Avondvierdaagse Velserbroek Dorpsvereniging Velserbroek Secretariaat: Sri Lanka Bastion 1, 1991 SN VELSERBROEK Tel: 06-53765275 E-mail: info@dorpsverenigingvelserbroek.nl IBAN NL35RABO 0145.8624.96 KvK Amsterdam 40597589 ANBI fisc.nr.8157.70.893

Nadere informatie

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte.

Hellehondsdagen 2014. Jeugdprogramma. Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hellehondsdagen 2014 Jeugdprogramma Georganiseerd door: Stichting Gemeenschapswerk De Hellehond en activiteitencommissie van S.V. de Lutte. Hallo jongens en meisjes Nog eventjes en dan is het weer zover,

Nadere informatie

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen.

Klik op het icoon om op onze Facebook of Twitterpagina te komen. NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 16 Volgt Agenda 02-05 t/m 15 05 meivakantie 16-05 Tweede Pinksterdag, alle leerlingen vrij 24-05 Schoolreis groep 1 t/m 8 27-05 Studiemiddag, alle leerlingen vrij 30-05 t/m

Nadere informatie

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016

SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 SINGELLOOP ENSCHEDE Reglement 2016 1 Reglement Singelloop Enschede Artikel 1.1 Informatie De Singelloop is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Atletiekclub AC TION 48. Het evenement

Nadere informatie

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie.

Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel plezier! Middels deze brief willen we jullie op de hoogte stellen van de laatste informatie. Ede, 16 mei Van: de Ouderraad (OR) Betreft: Avondvierdaagse Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de deelnemende leerlingen aan de avondvierdaagse Beste ouder, Volgende week is het dan zover. 4 dagen wandel

Nadere informatie

Duikvereniging. Het Rooie Paerd. Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER

Duikvereniging. Het Rooie Paerd. Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Enkele aandachtspunten betreffende opgave lidmaatschap op dit informatieformulier: * Verzoek tot toelatingsformulier en de éénmalige machtiging

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg -0- Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Koninklijke Wandelsport Bond Nederland (KWBN) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres:

Nadere informatie

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer,

RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016. Beste RUNFORESTRUN deelnemer, RUNFORESTRUN DWINGELDERVELD 20 JUNI 2016 Beste RUNFORESTRUN deelnemer, Welkom bij de 7 e trailrun uit de RUNFORESTRUN serie en onze 1 e het derde Nationale Park van Drenthe: Dwingelderveld. Je bent te

Nadere informatie

Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim

Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim 1. Organisatie De 9 e wielerronde van Elim die gehouden gaat worden op zondag 18 mei wordt georganiseerd door Stichting Wielerpromotie Elim en omstreken en

Nadere informatie

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator

4édMP BERNHEZE MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT. Let op! Lever uw formulier zo vroeg mogelijk in!!!! 1. Naam van de aanvrager/organisator ~c 4édMP BERNHEZE 111ç. 111 MELDINGSFORMULIER KLEIN EVENEMENT Artikel 2.24, 2.25 van de Algemeen plaatselijke verordening Bernheze (APV) Artikel 35 van de Drank- en Horecawet Let op! Lever uw formulier

Nadere informatie

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw kind(eren) en het

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatie brief Den Haag 1 juli

Informatie brief Den Haag 1 juli Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende jouw Bubbel Run tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten, like

Nadere informatie

Jumbo Avond4daagse Vinkeveen dinsdag 26 mei 2015-5 km

Jumbo Avond4daagse Vinkeveen dinsdag 26 mei 2015-5 km dinsdag 26 mei 2015-5 km Bel dan met: 06 30 26 13 85 de Boei* 0,0 RA Waverbancken (aan einde) 3,3 RA Tuinderslaan 0,1 LA Aertsveld 3,1 LA Achterveld 0,2 RD tot voorbij speeltuin 3,2 RA Achterveld (over

Nadere informatie

Algemeen reglement. Rijvereniging Centaur. Rijvereniging Centaur. d.d. 06 november 2006 Vastgesteld door de algemene ledenvergadering

Algemeen reglement. Rijvereniging Centaur. Rijvereniging Centaur. d.d. 06 november 2006 Vastgesteld door de algemene ledenvergadering Algemeen reglement Rijvereniging Centaur d.d. 06 november 2006 Vastgesteld door de algemene ledenvergadering Inhoudsopgave: Artikel 1 Algemene bepalingen...3 Artikel 2 Aanmelding en toelating tot het lidmaatschap...3

Nadere informatie

Programmaboekje. Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen

Programmaboekje. Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen Programmaboekje Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen 16, 17 en 18 augustus 2016 Voorwoord Beste sportvrienden, Op 16, 17 en 18 augustus 2016 organiseert DEV Doorn de jaarlijks terugkerende Jeugdvoetbaldagen. Van

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg

Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg 0 Stichting Wandelronde van Zuid-Limburg Aangesloten bij de Limburgse Wandelsport Bond (lid NWB) Ingeschreven bij de K.v.K. Zuid-Limburg onder nr 140068348 Administratie- en inschrijfadres: J.A.R. Ampts,

Nadere informatie

LIESHOUT OP ZONDAG 23 SEPTEMBER 2007

LIESHOUT OP ZONDAG 23 SEPTEMBER 2007 Und diese auch Geachte veteranenruiter en organisatie, Hierbij ontvangt u een uitnodiging c.q. vraagprogramma voor een veteranenwedstrijd te LIESHOUT OP ZONDAG 23 SEPTEMBER 2007 Deze uitnodiging geldt

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m.

District Oost. Toestelkampioenschappen. 9 en 10 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. District Oost Toestelkampioenschappen 9 en 10 juni 2018 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen i.s.m. FYSION Nijverdal De wedstrijd wordt gehouden in: VOLG BORDEN P-KNGU Sporthal de Kruidenwijk

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 )

2.1 Gaat u naar het buitenland voor een bepaalde periode? O Ja O Nee ( ga door naar vraag 3 ) Aanvraag briefadres Met toestemmingsverklaring Met dit formulier vraagt u een briefadres aan, inclusief de Verklaring toestemming briefadresgever. Vul het formulier volledig in en onderteken het. Laat

Nadere informatie

Free-Wheel Inline cup oost 2019

Free-Wheel Inline cup oost 2019 Inschrijvingen en reglementen Free-wheel Inline Cup Oost competitie. (versie februari 2019) Algemeen Rijders uit de volgende categorieën kunnen deelnemen aan de Free-wheel Inline Cup Oost: o Kadetten-meisjes

Nadere informatie

18e Survivalrun van De Knipe

18e Survivalrun van De Knipe 18e Survivalrun van De Knipe Donderdag 23 mei t/m zondag 26 mei 2019 Scholierenrun informatie bulletin Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Wij vinden het superleuk dat jullie dit

Nadere informatie

Nummer 11 donderdag 23 mei

Nummer 11 donderdag 23 mei Nummer 11 donderdag 23 mei 2019 www.obsdewoert.nl Gezellige, maar ook spannende dagen! Op dit moment zijn onze leerlingen van groep 7 en 8 op schoolkamp. Samen met de begeleiders beleven zij mooie avonturen

Nadere informatie

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN

12 e Survivalrun van De Knipe. donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN 12 e Survivalrun van De Knipe donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2013 SCHOLIEREN-RUN INFORMATIE BULLETIN Inleiding Beste scholier, leerkracht, ouders en sportdocent, Stichting Survival De Knipe is blij

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016

Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016 Aanmeldingsformulier Optocht Aelse/Elsloo ZONDIG 7 fibbrewari 2016 1. Naam van persoon / groep / vereniging: 2. Contactpersoon 3. Wenst deel te nemen aan de carnavalsoptocht 2016 met een * : groep wagen

Nadere informatie

Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren

Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren Reglement Carnavalsoptocht CS De Sparrenarren Deze voorwaarden zijn opgesteld om de veiligheid tijdens de carnavalsoptocht voor zowel de deelnemers als toeschouwers te optimaliseren. De voorwaarden zijn

Nadere informatie

Formulier evenementenvergunning

Formulier evenementenvergunning Bestuursondersteuning Formulier evenementenvergunning 1. Organisator / contactpersoon Voorletters en achternaam Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer privé Telefoonnummer werk Contactpersoon Telefoonnummer

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017

District Oost. Toestelkampioenschappen. 10 en 11 juni 2017 District Oost Toestelkampioenschappen 10 en 11 juni 2017 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. Zaterdag; C.G.V. D.O.K. EDE Zondag; W.I.K. RHEDEN De wedstrijd wordt gehouden in:

Nadere informatie

De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De DK Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, District 2 worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. Welkomstwoord Geachte sportschutters, Het is ons een genoegen U te mogen uitnodigen in onze vereniging

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

District Oost. Toestelkampioenschappen. 14 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. De Zwolse Gymnastiekverenigingen

District Oost. Toestelkampioenschappen. 14 juni Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. De Zwolse Gymnastiekverenigingen District Oost Toestelkampioenschappen 14 juni 2014 Organisatie: Districts Technische Commissie Turnen Dames i.s.m. De Zwolse Gymnastiekverenigingen De wedstrijd wordt gehouden in: Hogeschool Windesheim/CALO

Nadere informatie

De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De DistrictsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2019, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. s.v. Op de Korrel Bemmel Pagina 1 Welkomstwoord Geachte sportschutters,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee

Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Huishoudelijk reglement Omnivereniging Sportclub Zierikzee Algemeen Artikel 1 1. De vereniging genaamd: Omnivereniging Sportclub Zierikzee, hierna te noemen omnivereniging is bij notariële akte opgericht

Nadere informatie

Beste Veteranen ruiter

Beste Veteranen ruiter Beste Veteranen ruiter Slabroek is een van de mooiste natuur gebieden van Nederland. Op deze Unieke locatie wordt voor de eerste keer een veteranen jumping georganiseerd ism de menvereniging. De organisatie

Nadere informatie

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP

AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Opgericht 31 oktober 1978 Gevestigd te Burgum Aangesloten bij de NTFU. PRINCENHOF-TOERTOCHT AVOND-FIETS-VIERDAAGSE FYTRISLOOP Op de adressticker staat het aantal keren vermeld dat u heeft meegedaan aan

Nadere informatie

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012

Uitnodiging talentendag springen regio Utrecht 12 mei 2012 Zie ook: www.paardensportutrecht.nl tab nieuws Let op: alleen voor ruiters tot en met 21 jaar en die uitkomen voor de Regio Utrecht! Parcours springen onder begeleiding van Wim Bonhof en selectie voor

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8

INSCHRIJFFORMULIER. Pagina 1 van 8 INSCHRIJFFORMULIER Welkom bij Stichting Kinderopvang Rhenen. Dit is het algemene inschrijfformulier voor alle vormen van opvang die wij bieden. Graag per kind een inschrijfformulier invullen. U kunt het

Nadere informatie

32e Intermontage Jeugd Toernooi. Vrijdag JO19 Zaterdag JO15 + JO17 + MO17

32e Intermontage Jeugd Toernooi. Vrijdag JO19 Zaterdag JO15 + JO17 + MO17 32e Intermontage Jeugd Toernooi Vrijdag 19-05 JO19 Zaterdag 20-05 JO15 + JO17 + MO17 Sportvrienden en vriendinnen Vol trots organiseert SV Terwolde voor de 32e keer het bekende en goed georganiseerde Intermontage

Nadere informatie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden. TOESTELTURNEN DAMES 5e en 6 e divisie

Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden. TOESTELTURNEN DAMES 5e en 6 e divisie Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Gelderland Midden TOESTELTURNEN DAMES 5e en 6 e divisie Keuze: Senior - Supplement E, F, G Junior - Supplement F, G, H Jeugd 2 - Supplement G, H Voorgeschreven:

Nadere informatie

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS

REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS REGLEMENT CARNAVALSOPTOCHTEN GEMEENTE OSS Voor het deelnemen aan een carnavalsoptocht in de gemeente Oss is door de gemeente in samenwerking met de organisaties van desbetreffende optochten een reglement

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 28 mei 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl Stakingsdag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Woensdag 30 mei Wieltjesdag Avondvierdaagse Studiedag Kinderen vrij

Nadere informatie

Aanvraagformulier Evenementen

Aanvraagformulier Evenementen Aanvraagformulier Evenementen (één formulier per evenement) Dit formulier sturen naar: Aan: de burgemeester van Meppel Klantcontacten Postbus 501 7940 AM MEPPEL Zie ook bijgevoegde toelichting. Nadere

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie.

De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. De AfdelingsKampioenschappen Klein Kaliber Pistool 10 meter 2018, Afdeling Achterhoek-Betuwe worden mede mogelijk gemaakt door: ABVisie. Welkomstwoord Geachte sportschutters, Het is ons een genoegen U

Nadere informatie

Free-Wheel Inline cup oost 2019

Free-Wheel Inline cup oost 2019 Inschrijvingen en reglementen Free-wheel Inline Cup Oost competitie. (versie februari 2019) Algemeen Rijders uit de volgende categorieën kunnen deelnemen aan de Free-wheel Inline Cup Oost: o Kadetten-meisjes

Nadere informatie

Het heeft tot doel calamiteiten zoveel mogelijk te voorkomen en schade te beperken en zo optimale veiligheid te

Het heeft tot doel calamiteiten zoveel mogelijk te voorkomen en schade te beperken en zo optimale veiligheid te Calamiteitenplan Avondvierdaagse Dronten Doel van het calamiteitenplan Het calamiteitenplan is een middel om de organisatie van de avondvierdaagse op eventuele calamiteiten voor te bereiden. Het heeft

Nadere informatie

Deelnemersinformatie UCRU 2019

Deelnemersinformatie UCRU 2019 Deelnemersinformatie UCRU 2019 Beste Urban Culture Run 2019 Runner, Het is bijna zover! Op zondag 8 september doe je mee aan de vierde editie van de Urban Culture Run en loop je dwars door de Utrechtse

Nadere informatie

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad

Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Toelichting op het aanvragen van een briefadres (inclusief toestemmingsverklaring) in Lelystad Burgers worden ingeschreven daar waar ze wonen. Het briefadres is dan ook bedoeld voor de bijzondere situatie

Nadere informatie

Lief zijn voor elkaar (kleuters) Pesten, ik doe er niet aan mee! (groep 3 t/m 8)

Lief zijn voor elkaar (kleuters) Pesten, ik doe er niet aan mee! (groep 3 t/m 8) Nieuwsbrief 12 extra 15 april 2013 DAG TEGEN HET PESTEN Op vrijdag 19 april is het de landelijke dag tegen het pesten. De Bronckhorst gaat hier uitgebreid aandacht aan besteden. Zo wappert de hele dag

Nadere informatie