Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim"

Transcriptie

1 Organisatiereglement 9 e wielerronde van Elim 1. Organisatie De 9 e wielerronde van Elim die gehouden gaat worden op zondag 18 mei wordt georganiseerd door Stichting Wielerpromotie Elim en omstreken en wielervereniging De Peddelaars. 2. Type wedstrijd Aan de wedstrijd voor Nieuwelingen, waarvan de afstand 80 kilometer bedraagt wordt deelgenomen door ploegen van maximaal 3 renners uit de categorie nieuwelingen. Deelname staat in 2014 open voor maximaal 170 renners. Startgelegenheid is er voor ploegen welke zich bij de KNWU hebben aangemeld bij de voorinschrijving van de klassiekers Inschrijving dient te geschieden door het inzenden van het daarvoor bestemde digitale KNWU formulier aan secretaris@peddelaars.nl Clubs welke deelnemen via de voorinschrijving van de KNWU verrekenen hun inschrijvingsgeld rechtstreeks met de KNWU. Voor de overige ploegen geldt: het inschrijfgeld bedraagt 6,00 per renner. Per ploeg dient het totaalbedrag van 18,00 uiterlijk 30 april te worden overgemaakt op rekeningnummer t.n.v. WRV de peddelaars onder vermelding van 9 e wielerronde van Elim 2014 en de naam van de ploeg. Voor betalingen vanuit het buitenland Iban NL71RABO BIC NL71RABO Aan de wedstrijd voor AMATEURS waarvan de afstand 80 km bedraagt kan individueel aan worden deelgenomen. Deelname staat in 2014 open voor maximaal 150 renners. Er kan digitaal worden ingeschreven op mijn KNWU Voor de amateurrenners dient het inschrijfgeld 6,50 te geschieden bij het ophalen van de rugnummers. 3. Reglementen De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën en volgens de KNWU reglementen, jaarlijks besluiten en nadere bepalingen en instructies van de KNWU. 4. Route De deelnemers worden geacht op de hoogte te zijn van: -de reglementen, bepalingen en instructies van de KNWU en organisatie. -de te volgen route De ROUTE wordt aangegeven door de verkeersbegeleiders. De organisatie zorgt voor een juiste en duidelijke route aanduiding.

2 5. Rugnummer en reserve wielen Het uitreiken van de rugnummers en kaderplaatjes voor de Nieuwelingen vindt plaats vanaf 9.30 uur in sporthal De Brug, Zondervanstraat 3 te Elim.Telefoonnummer Daar moeten de ploegleiders ook de reserve wielen inleveren. Elke ploeg moet 1 setje wielen inleveren. Om uur sluit de inschrijving. De rugnummers/kaderplaatjes dienen door de ploegleiders te worden afgehaald. Deze worden uitsluitend verstrekt nadat de geldige licenties van de deelnemers zijn overlegd. Na inleveren van de rugnummers/kaderplaatjes worden de licenties teruggegeven. Hier ontvangen de ploegleiders tevens de bescheiden voor de materiaal en volgwagens. De licenties van de begeleiders worden gecontroleerd. Het uitreiken van de rugnummers en kaderplaatjes voor de Amateurs vindt plaats vanaf uur. Amateurs achternaam beginnend met At/m S leveren een achterwiel in en beginnend met T t/m Z een voorwiel. Het materiaal kan worden terugontvangen vanaf 15 minuten na afloop der wedstrijd. Locatie is zoals hierboven beschreven. 6. Neutrale wagens Indien er schade ontstaat aan het reservemateriaal dat men ontvangt uit de algehele neutrale materiaalwagens, dan dient de gebruiker of ploegleider dit te vergoeden aan de eigenaar van het materiaal. 7. Was-en kleedgelegenheid Was- en kleedgelegenheid bevinden zich in sporthal De Brug, Zondervanstraat 3, 7916 PW te Elim. De deelnemers dienen de was- en kleedgelegenheid schoon te houden en afval in de daarvoor bestemde vuilnisbakken te deponeren. 8. Jury De juryvergadering vindt plaats om 9.15 uur aan de Gosemengelsstraat 9 in Elim. 9. Ploegleiders Ploegleiders welke met (combinatie van twee clubs) neutraal materiaal rijden ontvangen de bescheiden voor de materiaal/volgwagens bij sporthal de brug in Elim 10. Deelnemerslijsten De definitieve deelnemerslijsten van de nieuwelingen zijn vanaf uur verkrijgbaar en worden op de startlocatie door de organisatie uitgedeeld. 11. Tekenen presentielijsten De deelnemers begeven zich op aanwijzing van de Microfonist naar de startbox en tekenen aldaar de presentielijst welke vanaf half uur voor aanvang van de wedstrijd ter ondertekening aanwezig is. Het tekenen van de presentielijst is verplicht.

3 12. Aanvang wedstrijd De start van de Nieuwelingen vindt plaats om uur en Amateurs om uur precies. De deelnemers zijn verplicht tenminste 30 minuten voor de start aanwezig te zijn, voorzien van de door de organisatie uitgereikte en duidelijk zichtbaar aangebrachte set van dubbele rugnummers. Het door de organisatie uitgereikte kaderplaatje dient op de juiste wijze op de fiets te zijn bevestigd. Hier vindt een controle plaats van het verzet. Maximale omwenteling Nieuwelingen is 7,01 meter. 13. Volgers Voor zover bevoegd en daartoe voorzien van KNWU strook en ontvanger, stellen de voertuigen in de volgerskaravaan zich op aan de Zondervanstraat in Elim bij de sporthal. Het meerijden in de volgerskaravaan door niet officiële personen en/of voertuigen is verboden. Zij zullen na overleg met de wedstrijdleiding, door het begeleidende politiekorps worden verwijderd. 14. Bezemwagen De bezemwagen is herkenbaar aan de rode bezem en groene vlag op de auto. 15. Gevaarlijke punten Op punten die gevaar kunnen opleveren worden door de organisatie strobalen geplaatst en zullen dus hieraan herkend kunnen worden. De deelnemers dienen op deze punten de uiterste attentie en voorzichtigheid te betrachten. 16. Volgers-veiligheid Alleen personen die door de organisatie zijn uitgenodigd zullen toegelaten worden tot de volgerskaravaan. De ploegleiders zullen verantwoordelijk gesteld worden indien andere personen in hun wagens hebben plaatsgenomen. Alle voertuigen dienen welke tot volgerkaravaan horen gedimd groot licht te voeren. Alle volg en materiaal auto s zijn gerechtigd om over de finishlijn te rijden, deze auto s zijn duidelijk herkenbaar aan de raamstickers. De wedstrijdkaravaan wordt begeleid door politie en motor verkeersbegeleiders van motorclub Hoogeveen, die daarmee instaan voor de veiligheid van de wedstrijd. De deelnemers en hun begeleiders zijn verplicht alle aanwijzingen van politie, jury en door de organisatie aangestelde officials en medewerkers op te volgen. Het negeren van deze aanwijzingen zal leiden tot startverbod of uitsluiting van de wedstrijd. 17. Aankomst De finish van de nieuwelingen vindt plaats omstreeks uur aan de Dorpsstraat te Elim. De eerste drie renners melden zich voor de huldiging direct na aankomst nabij de jurywagen. De finish van de amateurs vindt plaats omstreeks uur aan de Dorpstraat te Elim. De eerste drie renners melden zich voor de huldiging direct na aankomst nabij de jurywagen.

4 18. Protest en sluiting wedstrijd De wedstrijd sluit een half uur na aankomst van de winnaar of direct na aankomst van de bezemwagen. Protesten kunnen na afloop van de wedstrijd bij de voorzitter van de wedstrijdcommissarissen worden ingediend, die daartoe bereikbaar is in de jury-vergaderruimte. 19. Overzicht van de prijzen Op de individuele uitslag van de nieuwelingen is het prijzenschema P van de KNWU van toepassing. Individueel prijzenschema P (totaal 253,00) 1 e prijs 20,00 11 e prijs 9,00 21 e prijs 5,00 2 e prijs 17,00 12 e prijs 8,00 22 e prijs 5,00 3 e prijs 16,00 13 e prijs 8,00 23 e prijs 5,00 4 e prijs 14,00 14 e prijs 7,00 24 e prijs 5,00 5 e prijs 12,00 15 e prijs 7,00 25 e prijs 5,00 6 e prijs 12,00 16 e prijs 7,00 26 e prijs 5,00 7 e prijs 11,00 17 e prijs 7,00 27 e prijs 5,00 8 e prijs 11,00 18 e prijs 6,00 28 e prijs 5,00 9 e prijs 10,00 19 e prijs 6,00 29 e prijs 5,00 10 e prijs 10,00 20 e prijs 5,00 30 e prijs 5,00 Tevens zijn er 5 geldprijzen op de uitslag van het ploegenklassement, totaalbedrag is 75,00. De ploegenklassering wordt opgemaakt aan de hand van de tijden gemaakt door de twee best geklasseerde renners van elke ploeg. 1 e prijs 25,00 2 e prijs 20,00 3 e prijs 15,00 4 e prijs 10,00 5 e prijs 5,00 Op de individuele uitslag van de Amateurs is het prijzenschema L van de KNWU van toepassing. Individueel prijzenschema L (totaal 273,00) Uitbetaling van alle geldprijzen is een uur na de wedstrijd in sporthal de brug aan de Zondervanstraat in Elim 20. Medische dienst De medische dienst staat zowel tijdens, als voor en na de wedstrijd ten dienste van de renners en volgers. De teams van het Rode Kruis en EHBO kunnen op verzoek van de renners of de ploegleiders op elk moment medische bijstand verlenen. Zij volgen de wedstrijd in meerdere wagens. Dichtstbijzijnde ziekenhuis:

5 Ziekenhuis Bethesda Dr. G H Amshoffweg AA Hoogeveen Tel.nr Anti doping controle Voor de eventuele medische controle is in sporthal De Brug een ruimte beschikbaar, de route naar de sporthal is met borden aangegeven. 22. Verantwoordelijkheid De organisatoren dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor ongevallen of schade aan derden. Dit geldt zowel voor, tijdens als na de wedstrijd. 23. Radio tour De radiocommunicatie apparatuur wordt uitgegeven vanaf 9.30 uur nabij sporthal de brug aan de Zondervanstraat te Elim. 24.Slotbepaling Bij het niet nakomen van dit reglement wordt de betreffende deelnemer uit de wedstrijd genomen of vinden sancties plaats tegen de betreffende begeleider(s) of renner(s). In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslissen de wedstrijdcommissarissen, dit geldt zowel wedstrijd technisch als organisatorisch.

Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal

Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal Zondag 31 mei 2015 8 e Hel van Voerendaal Top-competitie --------------------------------------- Start Elite-Beloften 12.00 uur, 160 km Algemene inlichtingen Hel van Voerendaal zondag 31 mei 2015 Organisatie:

Nadere informatie

Technische Gids NK Masters Juni 2018

Technische Gids NK Masters Juni 2018 Technische Gids NK Masters 2018 24 Juni 2018 Wedstrijdcategorie: KNWU wegwedstrijd Categorie: Masters Zondag 24 Juni 2018 te Eindhoven Algemene informatie: Naam wedstrijd Organisatie Secretariaat Inschrijvingen

Nadere informatie

Bankrekeningnummer: NL75 RABO

Bankrekeningnummer: NL75 RABO Stichting Wielerpromotie Achtkarspelen Bestuur: Andre Weening 06 242 22 591 Wiggele de Haan 06 237 71 156 Sietse Dijkstra 06 460 10 035 Postadres: Stichting Wielerpromotie Achtkarspelen Warmoltsstrjitte

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Wedstrijdreglement Voorbeelddocument

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Wedstrijdreglement Voorbeelddocument PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Wedstrijdreglement Voorbeelddocument Standaard wedstrijdreglement weg 1. Introductie Dit document beschrijft de details over de organisatie van [wedstrijd]. Wijzigingen

Nadere informatie

Technische Gids 55 e Flevotour Zaterdag 12 mei 2018

Technische Gids 55 e Flevotour Zaterdag 12 mei 2018 Technische Gids 55 e Flevotour Zaterdag 12 mei 2018 Inhoudsopgave Pagina 3. Pagina 4. Pagina 5. Pagina 6. Pagina 7. Pagina 8. Pagina 9. Pagina 11. Informatie permanence, camper plaatsen en parkeren bezoekers

Nadere informatie

Technische gids KNWU tijdrit 9 mei Start/Finish Odoornerveen nabij brug Zuidzijde 17

Technische gids KNWU tijdrit 9 mei Start/Finish Odoornerveen nabij brug Zuidzijde 17 Technische gids KNWU tijdrit 9 mei 2019 Start/Finish Odoornerveen nabij brug Zuidzijde 17 1 Inhoud Doelstelling van deze tijdrit Blz. 3 Programma Blz. 4 Parcours Blz. 5 Algemene informatie Blz. 6 Jury

Nadere informatie

Videofinish / Tijdwaarnemer Richard Beereboom Consul: Wolter Zwart Trambaan BH Heerenveen Tel:

Videofinish / Tijdwaarnemer Richard Beereboom Consul: Wolter Zwart Trambaan BH Heerenveen Tel: Stichting Wieler Promotie Achtkarspelen Voorzitter Andre Weening 06 242 22 591 Algemeen Wiggele de Haan 06 237 71 156 Algemeen Sietse Dijkstra 06 460 10 035 Postadres: Stichting Wielerpromotie Achtkarspelen

Nadere informatie

Reglementen Voor Ronde van Drenthe. Masters 40+ Masters 50+ WV Omega

Reglementen Voor Ronde van Drenthe. Masters 40+ Masters 50+ WV Omega Reglementen Voor Ronde van Drenthe Masters 40+ Masters 50+ Zaterdag 16 maart 2019 In samenwerking met WV Omega Programma Organisatie : Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met W.V. Omega Datum :

Nadere informatie

Technische gids NK Masters 2019 Zondag 14 juli 2019 te Nieuwkuijk KNWU wegwedstrijd Categorie Masters Algemene informatie;

Technische gids NK Masters 2019 Zondag 14 juli 2019 te Nieuwkuijk KNWU wegwedstrijd Categorie Masters Algemene informatie; Technische gids NK Masters 2019 Zondag 14 juli 2019 te Nieuwkuijk KNWU wegwedstrijd Categorie Masters Algemene informatie; Naam wedstrijd NK Masters Organisatie Teambrabant 2000 Secretariaat teambrabant@hotmail.com

Nadere informatie

31 STE RONDE ROND HET RONOSTRAND 1 JUNI 2014

31 STE RONDE ROND HET RONOSTRAND 1 JUNI 2014 31 STE RONDE ROND HET RONOSTRAND 1 JUNI 2014 Organisatie: WV Roden TECHNISCHE GIDS COLOFON Organisatiecomité Voorzitter Secretaris/parkoers/beveiliging Penningmeester/sponsoring/opbouw Opbouw/vrijwilligers

Nadere informatie

Wedstrijdregelement RegioBank Kersenronde op 30 Mei 2019 te Mierlo

Wedstrijdregelement RegioBank Kersenronde op 30 Mei 2019 te Mierlo Wedstrijdregelement RegioBank Kersenronde op 30 Mei 2019 te Mierlo -Voor Amateurwedstrijd Start om 11.00 uur Juryvergadering om 10.00 uur -Voor de Beloften -U23 Roadserie start om 13.00 uur -Ploegleidersvergadering

Nadere informatie

Topcompetitie Technische gids

Topcompetitie Technische gids Topcompetitie Technische gids Individuele klimtijdrit Woensdag 3 juli 2019 Algemene informatie Start en Finish: Start: Finish: Nabij Wijnberghoeve, Groeneweg, 75 meter voor Buitenlust Permanence: Restaurant

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT ZLM ROOMPOT TOUR 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT ZLM ROOMPOT TOUR 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT ZLM ROOMPOT TOUR 2015 Art. 1. ORGANISATIE De wedstrijd is genaamd ZLM Roompot tour en wordt georganiseerd door de wielerstichting Arjaan de Schipper trofee. De wedstrijd wordt gereden

Nadere informatie

OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN

OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN Zaterdag 30 maart 2019: Foto 2018: De renners hier in actie over de kasseien van de Timmermansweg. Organisatie: Stichting Wielercomité Philippine, strandgaper 2

Nadere informatie

Rabobank omloop door het land van Kleine Hein. 16 april 2016

Rabobank omloop door het land van Kleine Hein. 16 april 2016 Rabobank omloop door het land van Kleine Hein 16 april Wedstrijdgegevens: Parkeren: Ullevi 16 7825 SE Emmen Kantine WSV: Ullevi 16 7825 SE Emmen 0591-626247 Permanence: Kantine WSV Emmen Kleed- en wasgelegenheid;

Nadere informatie

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.2 Technische gids KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Evenement 3 2. Parcours en materiaalpost 7 3. Calamiteiten 8 4. Logistiek 10 5. Toegang en parkeren 13 6.

Nadere informatie

REGLEMENT EDITIE 2015

REGLEMENT EDITIE 2015 info@ REGLEMENT EDITIE 2015 Artikel 1: Naam en Reglement Het BABY-DUMP KEMPENKLASSEMENT staat open voor alle vrouwelijke rensters vanaf 19 jaar. Dit betreft dus de categorieën Elite-Vrouwen, Belofte Vrouwen

Nadere informatie

ORGANISATIE. Algemene zaken,parcours,vrijwilligers.

ORGANISATIE. Algemene zaken,parcours,vrijwilligers. Frans van Varik ORGANISATIE Algemene zaken,parcours,vrijwilligers Robert v Plateringen Alfons Jansman Klaas Holt Anita Wesseling Ulbe Buwalda Floris Toorenburg Steffan Westerveld Koers directeur Veiligheid,medische

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. 5. De wedstrijd wordt verreden in het kader van en volgens de regels van de vrije wedstrijden

Wedstrijdreglement. 5. De wedstrijd wordt verreden in het kader van en volgens de regels van de vrije wedstrijden Wedstrijdreglement 1. De 44 e Omloop van Noord West Overijssel hierna te noemen de wedstrijd wordt op zaterdag 2 april 2016 georganiseerd door de Stichting Wielerpromotie Genemuiden hierna te noemen de

Nadere informatie

Technische gids 3e Grote Prijs Toyota Mengelers 2016

Technische gids 3e Grote Prijs Toyota Mengelers 2016 Technische gids 3e Grote Prijs Toyota Mengelers 2016 KNWU wegwedstrijd in het kader van de KNWU clubcompetitie Elite dames en amateur dames 2016 Zondag 1 mei 2016 te Bocholtz Algemene informatie: Naam

Nadere informatie

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017

Versie: 28 april Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Versie: 28 april 2017 Reglement voor het Kempencup Klassement 2017 Colofon Het reglement is opgesteld door de werkgroep Kempen Cup Klassement. De groep is een afvaardiging van de lokale organisatoren van

Nadere informatie

Technische Gids. In samenwerking met: Road to:

Technische Gids. In samenwerking met: Road to: Technische Gids In samenwerking met: Road to: Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track series: Karsten van Zeijl Alkmaar: Baancie

Nadere informatie

Technische gids 20 e Eurode Omloop september uur Topcompetitie Elite-Beloften

Technische gids 20 e Eurode Omloop september uur Topcompetitie Elite-Beloften Technische gids 20 e Eurode Omloop 2017 17 september 13.00 uur Topcompetitie Elite-Beloften Wedstrijdcategorie: KNWU wegwedstrijd in ploegverband Categorie: Elite/Beloften Zondag 17 september 2017 te Kerkrade

Nadere informatie

Technische gids 18e Brandbier Drielandenomloop 2014

Technische gids 18e Brandbier Drielandenomloop 2014 Technische gids 18e Brandbier Drielandenomloop 2014 KNWU wegwedstrijd in ploegverband Elite/Beloften Zondag 10 augustus 2014 te Bocholtz Algemene informatie: Naam wedstrijd Organisatie Brandbier Drielandenomloop

Nadere informatie

De organisatie is bereikbaar op het adres Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam Tel.nr adres: Website:

De organisatie is bereikbaar op het adres Oppert 21A, 3011 HT Rotterdam Tel.nr adres: Website: REGLEMENT Nederlandse Kampioenschappen Tijdrijden 2019 Art. 1: De Nederlandse Loterij NK Wielrennen 2019 worden georganiseerd door Golazo Cycling NL BV te Rotterdam in samenwerking met de KNWU, de Gemeenten

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS 34 STE ACHT VAN NOORDENVELD 11 JUNI Organisatie: Wielervereniging Roden V/H RONDE ROND HET RONOSTRAND

TECHNISCHE GIDS 34 STE ACHT VAN NOORDENVELD 11 JUNI Organisatie: Wielervereniging Roden V/H RONDE ROND HET RONOSTRAND TECHNISCHE GIDS 34 STE ACHT VAN NOORDENVELD V/H RONDE ROND HET RONOSTRAND 11 JUNI 2017 Organisatie: Wielervereniging Roden 1 TECHNISCHE GIDS Inhoudsopgave pagina 0. Voorwoord 3 1. Algemene gegevens 4 2.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Hoofdstuk 1 - Algemeen. These regulations are available in English on the website www.ejcta.nl

WEDSTRIJDREGLEMENT. Hoofdstuk 1 - Algemeen. These regulations are available in English on the website www.ejcta.nl WEDSTRIJDREGLEMENT Hoofdstuk 1 - Algemeen These regulations are available in English on the website www.ejcta.nl 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2014 is een meerdaagse etappewedstrijd

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN GOEREE-OVERFLAKKEE BROUWERDAM 24 & 25 JUNI 2016

TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN GOEREE-OVERFLAKKEE BROUWERDAM 24 & 25 JUNI 2016 TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN ELITE VROUWEN MET EN ZONDER CONTRACT BELOFTE EN ELITE ZONDER CONTRACT ELITE MET CONTRACT/PROFS GOEREE-OVERFLAKKEE BROUWERDAM 24 & 25 JUNI 2016 TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN

Nadere informatie

- - Ondernemingsnr.: BE IBAN: BE

- - Ondernemingsnr.: BE IBAN: BE E-mail andre.maerschalck@telenet.be - sven.calus@live.be - Ondernemingsnr. BE0521716775 - IBAN BE 54 7370 3881 5197 De AVS STORIES TV TOUR wordt georganiseerd door de vzw Organisatie Ronde van Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014

Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Reglement Zeeuwse ATB-competitie 2013/2014 Algemeen De Zeeuwse ATB-competitie is een samenwerkingsverband, tussen het district Zuid-West Nederland van Koninklijke Nederlandse Wielren Unie en Trimbelangen

Nadere informatie

VERSIE 4 ( )

VERSIE 4 ( ) Technische Gids In samenwerking met: Road to: 1 Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track Series: Karsten van Zeijl Alkmaar / Sportpaleis

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN TIJDRIJDEN 2016 GOEREE-OVERFLAKKEE MIDDELHARNIS 22 JUNI 2016

TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN TIJDRIJDEN 2016 GOEREE-OVERFLAKKEE MIDDELHARNIS 22 JUNI 2016 TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN TIJDRIJDEN 2016 GOEREE-OVERFLAKKEE MIDDELHARNIS 22 JUNI 2016 WWW.NKWIELRENNENGO.NL TECHNISCHE GIDS NK WIELRENNEN TIJDRIJDEN 22 juni 2016 Goeree Overflakkee, locatie Middelharnis

Nadere informatie

36e EPZ Omloop van Borsele

36e EPZ Omloop van Borsele 36e EPZ Omloop van Borsele Junior Heren UCI 1.1 zondag 28 april 2019 1 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens... 3 1.1 Informatie 36 e EPZ Omloop van Borsele... 3 1.2 Samenstelling organiserende organisatie...

Nadere informatie

Technische Gids. In samenwerking met: Official side event van:

Technische Gids. In samenwerking met: Official side event van: Technische Gids In samenwerking met: Official side event van: 1 Algemene informatie Organisatie Comité Libema Profcycling: Martin de Kok BEAT Cycling Club: Roy van Damme Track Series: Karsten van Zeijl

Nadere informatie

Technische gids 18 e Eurode Omloop september uur Topcompetitie Elite-Beloften

Technische gids 18 e Eurode Omloop september uur Topcompetitie Elite-Beloften Technische gids 18 e Eurode Omloop 2015 13 september 12.30 uur Topcompetitie Elite-Beloften Wedstrijdcategorie: KNWU wegwedstrijd in ploegverband Categorie: Elite/Beloften Floris Gerts wint de 17 e Eurode

Nadere informatie

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017

Nationaal Kampioenschap voor BMX Clubs 2017 Algemeen Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap, waaraan verenigingen aangesloten zowel bij de Koninklijke Nederlandsche

Nadere informatie

Bankrekeningnummer: NL75 RABO

Bankrekeningnummer: NL75 RABO Stichting Wieler Promotie Achtkarspelen Bestuur: Andre Weening 06 242 22 591 Wiggele de Haan 06 237 71 156 Sietse Dijkstra 06 460 10 035 Postadres: Stichting Wielerpromotie Achtkarspelen Warmoltsstrjitte

Nadere informatie

Tijdrijden een vak 24 april 2015 Junior-Vrouwen en Elite-Vrouwen.

Tijdrijden een vak 24 april 2015 Junior-Vrouwen en Elite-Vrouwen. Tijdrijden een vak 24 april 2015 Junior-Vrouwen en Elite-Vrouwen. 1 1. Algemene gegevens INFORMATIE --- 32 e EPZ OMLOOP VAN BORSELE --- De EPZ Omloop van Borsele organiseert voor de vierde maal een tweetal

Nadere informatie

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Organisatiecomité

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Organisatiecomité Organisatiecomité PATRICK HUYGHE Voorzitter HEDWIG HUYGHE Tel. 059/26.83.18 Ondervoorzitter SABINE HUYGHE Tel. 059/51.96.59 &GSM 0476/76.44.77 WILFRIED COUDEVILLE Tel. 059/26.88.29 STEFAAN MESTDAGH Tel:

Nadere informatie

Technische gids 2e Grote Prijs Toyota Mengelers 2015

Technische gids 2e Grote Prijs Toyota Mengelers 2015 Technische gids 2e Grote Prijs Toyota Mengelers 2015 KNWU wegwedstrijd op individuele basis Elite dames en amateur dames 2015 Zondag 3 mei 2015 te Bocholtz Algemene informatie: Naam wedstrijd Organisatie

Nadere informatie

92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel

92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel KVC Ichtegem-Sportief organiseert 92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel Ichtegem woensdag 3 oktober 2018 Om 14u.30 Interclub voor Beloften en Elite zonder contract 1.12 IC2 Categorie Maximum 25 clubs met

Nadere informatie

Technische Gids ClubCompetitie

Technische Gids ClubCompetitie Technische Gids ClubCompetitie 14 APRIL 2018 ALGEMENE INFORMATIE JURYSAMENSTELLING Naam wedstrijd: Dronterland Zuiderzeeronde Voorzitter/Wedstrijdleider: Pim Kroon Organisatie: Stichting Wielerevenementen

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel

92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel KVC Ichtegem-Sportief organiseert 92 ste Grote Prijs Jules Van Hevel Ichtegem woensdag 3 oktober 2018 Om 14u.30 Interclub voor Beloften en Elite zonder contract 1.12 IC2 Categorie Maximum 25 clubs met

Nadere informatie

Artikel 1 - organisatie

Artikel 1 - organisatie Artikel 1 - organisatie 1.1 Brussel-Opwijk wordt georganiseerd door de Vzw De Verenigde Opwijkse Wielerclub met zetel te 1860 MEISE, Jozef Cardijnlaan 56. 1.2 De wedstrijd wordt verreden volgens de KBWB

Nadere informatie

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019

Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Reglement 5e MTB Race 6 uur van t Zand 2019 Zaterdag 14 september 2019 De organisatie van de 5e MTB Race 6 uur van t Zand is in handen van Stichting MTB t Zand. Zij hechten grote waarde aan veiligheid,

Nadere informatie

REGLEMENT STER ZLM TOER GP Jan van Heeswijk 2016

REGLEMENT STER ZLM TOER GP Jan van Heeswijk 2016 ARTIKEL 1. Organisatie REGLEMENT STER ZLM TOER GP Jan van Heeswijk 2016 De Ster ZLM Toer GP Jan van Heeswijk wordt georganiseerd door Stichting Wielerbelang Schijndel volgens het reglement van de Internationale

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Stayeren. 19 januari 2019 in Sportpaleis Alkmaar

TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Stayeren. 19 januari 2019 in Sportpaleis Alkmaar TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Stayeren 19 januari 2019 in Sportpaleis Alkmaar voor Elite / Belofte, Amateurs / Sportklasse mannen Aanvang 18.00 uur Organisatie WRV Alcmaria Victrix,

Nadere informatie

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.3

Technische gids. KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni Versie 1.3 Technische gids KNWU NK Masters op de weg mannen en vrouwen zondag 11 juni 2017 Inhoudsopgave 1. Evenement 3 2. Parcours en materiaal; 7 3. Calamiteiten 8 4. Logistiek 10 5. Toegang en parkeren 13 6. Communicatie

Nadere informatie

Technische Gids. Sprint wedstrijden. Amsterdamm Apeldoorn Zondag 9 December

Technische Gids. Sprint wedstrijden. Amsterdamm Apeldoorn Zondag 9 December Technische Gids Sprint wedstrijden Amsterdamm Zaterdag 8 December Apeldoorn Zondag 9 December Alkmaar Zondag 23 December AMS ALK & APD Inschrijven, uitgifte rugnummers: 11.00 uur open 08.00 uur open Baan

Nadere informatie

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT

KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Zondag 29 april 2012 KAMPIOENSCHAP VAN KALMTHOUT Reglement: Art.1: Op zondag 29 april 2012 wordt het eerste kampioenschap van Kalmthout ingericht voor Wielertoeristen. Volgend tijdsschema is voorzien:

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat.

WEDSTRIJDREGLEMENT. 3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat. Hoofdstuk 1 - Algemeen WEDSTRIJDREGLEMENT These regulations are available in English on the website www.ejcta.nl 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2013 is een meerdaagse etappewedstrijd

Nadere informatie

91 ste Grote Prijs Jules Van Hevel

91 ste Grote Prijs Jules Van Hevel De Engelvrienden Ichtegem organiseren i.s.m. KVC Ichtegem Sportief 91 ste Grote Prijs Jules Van Hevel Ichtegem woensdag 4 oktober 2017 Om 14u.30 Interclub voor Beloften en Elite zonder contract 1.12 IC2

Nadere informatie

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO

REGLEMENT. Benelux Cup Mountainbike XCO REGLEMENT Benelux Cup 2017 Mountainbike XCO Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. Art. 1: Organisatie. Art. 2: Type wedstrijd. Art. 3: Deelname. Art. 4: Permanentie - Briefing

Wedstrijdreglement. Art. 1: Organisatie. Art. 2: Type wedstrijd. Art. 3: Deelname. Art. 4: Permanentie - Briefing Art. 1: Organisatie Wedstrijdreglement De 10 e West-Vlaanderen Cycling Tour wordt georganiseerd door vier wielerclubs en onder de algemene organisatievergunning van West-Vlaanderen Cycling Tour Organisatie

Nadere informatie

AVS STORIES TV TOUR WEDSTRIJDREGLEMENT

AVS STORIES TV TOUR WEDSTRIJDREGLEMENT De wordt georganiseerd door de vzw Organisatie Ronde van Oost- Vlaanderen, met zetel in de Varendriesstraat 29 te 9031 Drongen, met medewerking van de vzw Cycling Vlaanderen afdeling Oost-Vlaanderen en

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 Versie 7.0: 2018 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2018 ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden

Nadere informatie

ARTIKEL Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen

ARTIKEL Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen ARTIKEL 210.000 Straffenbarema regionale wedstrijden Cycling Vlaanderen NR Wedstrijdfeit Type wedstrijd A* Type wedstrijd B* Type wedstrijd C* Straffenbarema 1 Vertrek-, aankomst-, protocol procedure.

Nadere informatie

Technische Gids. Future Series by extropy

Technische Gids. Future Series by extropy Technische Gids Future Series by extropy 2018 Amsterdam 14 oktober Alkmaar 3 november Apeldoorn 17 november Aanvang 14.00 uur Apeldoorn 1 december Apeldoorn - 8 december Apeldoorn 16 december Aanvang13.00

Nadere informatie

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Samenstelling bestuur

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Samenstelling bestuur Samenstelling bestuur HUYGHE PATRICK Ganzeveld 15, 8490 Jabbeke Tel. 050/81.35.42 Voorzitter HUYGHE HEDWIG Tel. 059/26.83.18 Ondervoorzitter HUYGHE SABINE Bosdreef 19, 8470 Gistel Tel. 059/51.96.59 & GSM

Nadere informatie

Technische gids 20e Brandbier Drielandenomloop 2016

Technische gids 20e Brandbier Drielandenomloop 2016 Technische gids 20e Brandbier Drielandenomloop 2016 KNWU wegwedstrijd in ploegverband Elite/Beloften Topcompetitie 2016 Zondag 1 mei 2016 te Bocholtz Algemene informatie: Naam wedstrijd Organisatie Brandbier

Nadere informatie

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat.

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat. WEDSTRIJDREGLEMENT HOOFDSTUK 1 - ALGEMEEN These regulations are available in English on the website www.ejcta.nl 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2015 is een meerdaagse etappewedstrijd

Nadere informatie

GP STONE-LUX 1.12/IC2 zondag 21 september 2014 GP STONE-LUX INTERCLUB 1.12/IC2 VOOR ELITES Z/C EN BELOFTEN MEERHOUT 21 SEPTEMBER 2014

GP STONE-LUX 1.12/IC2 zondag 21 september 2014 GP STONE-LUX INTERCLUB 1.12/IC2 VOOR ELITES Z/C EN BELOFTEN MEERHOUT 21 SEPTEMBER 2014 GP STONE-LUX INTERCLUB 1.12/IC2 VOOR ELITES Z/C EN BELOFTEN MEERHOUT 21 SEPTEMBER 2014 TECHNISCHE GEGEVENS Pagina 1 I Pagina 2 WEDSTRIJD REGLEMENT 2014 Artikel 1: Organisatie De GP STONE-LUX wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016

Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Reglement Bpost bank trofee 2015-2016 Art. 1 De bpost bank trofee is een organisatie van Golazo sports in samenwerking met vzw Sportinez en vzw Fietspromo en start dit seizoen voor de 29ste keer. Art.

Nadere informatie

VLAAMS WIELERCENTRUM EDDY MERCKX

VLAAMS WIELERCENTRUM EDDY MERCKX TECHNISCHE GIDS KBWB BELGISCHE PISTEKAMPIOENSCHAPPEN 2015-2016 ELITE / U23 VROUWEN & MANNEN JUNIOR VROUWEN & JUNIOR MANNEN NIEUWELING MEISJES & NIEUWELINGEN 26, 27 en 28 DECEMBER 2015 VLAAMS WIELERCENTRUM

Nadere informatie

Versie: 11 mei Reglement voor het Groot Bergeijk Klassement

Versie: 11 mei Reglement voor het Groot Bergeijk Klassement Versie: 11 mei 2015 Reglement voor het Groot Bergeijk Klassement 2015-2017 Colofon Het reglement is opgesteld door de werkgroep Groot Bergeijk Klassement. De groep is een afvaardiging van de lokale organisatoren

Nadere informatie

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk

MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS. Motorsport Organisatie Nederland. Veldweg 15a Postbus AH Cuijk MON AANVULLEND REGLEMENT KIDS & SIDECARS 2018 Motorsport Organisatie Nederland Veldweg 15a Postbus 341 5430 AH Cuijk Tel.: 0485 31 50 80 Internet: www.mon.nl Email: info@mon.nl IMBA: www.imba-mx.com 1

Nadere informatie

Ronde van Midden Nederland

Ronde van Midden Nederland Ronde van Midden Nederland Technische Gids 62 e Ronde van Midden Nederland 26 Augustus 2018 Inhoud... 1 organisatie... 2 jury... 2 ondersteuning en voorzieningen... 2 Permanence... 3 kleedruimte/douches...

Nadere informatie

Tijdens de ganse duur van de IBYT berusten de vergunningen van alle deelnemers op het wedstrijdsecretariaat.

Tijdens de ganse duur van de IBYT berusten de vergunningen van alle deelnemers op het wedstrijdsecretariaat. IBYT Reglement Hoofdstuk 1 Algemeen. 1.De wedstrijd. De International Belgian Youth Tour, hierna gekend als de IBYT, is een driedaagse etappewedstrijd voor wielrenners/wielrensters in de volgende categorieën:

Nadere informatie

TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN

TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN TITEL XV : RECREATIEF WIELRENNEN (Versie: 01/05/13) Hoofdstuk I : Algemene bepalingen 1 Deelname 15.1.001 Deelname aan recreatief wielrennen staat open voor houders van een licentie voor recreatief wielrennen,

Nadere informatie

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Organisatiecomité

Memorial Danny Jonckheere Zeeweg 130, 8460 Oudenburg Interclubwedstrijd. Organisatiecomité Organisatiecomité PATRICK HUYGHE Ganzeveld 15, 8490 Jabbeke Tel. 050/81.35.42 Voorzitter HEDWIG HUYGHE Tel. 059/26.83.18 Ondervoorzitter SABINE HUYGHE Bosdreef 19, 8470 Gistel Tel. 059/51.96.59 &GSM 0476/76.44.77

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start)

WEDSTRIJDREGLEMENT. 98 km waarvan 59,60km in lijn en 4 lokale ronden van 9,6km 14u20 (officiële start) WEDSTRIJDREGLEMENT Artikel 1. Organisatie De KEIZER DER JUNIORES wordt georganiseerd door KVC De Verenigde Vrienden Koksijde vzw met zetel te 8670 Koksijde Hoge Duinenlaan 2en in samenwerking met Koninklijke

Nadere informatie

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019

NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 NATIONAAL KAMPIOENSCHAP VOOR BMX CLUBS 2019 Versie 4.0: November ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap voor BMX Clubs, hierna te noemen NK Clubs, wordt gehouden als een algemeen Nationaal Clubkampioenschap,

Nadere informatie

Endurance wedstrijden

Endurance wedstrijden Technische Gids Endurance wedstrijden Amsterdamm Zondag 4 November Alkmaar Zondag 11 November Apeldoorn Zondag 18 November Inschrijven, uitgifte rugnummers: Baan open voor training: Aanvangstijd: Verwachte

Nadere informatie

Reglement strandracen

Reglement strandracen Reglement strandracen Inschrijving/ informatievoorziening De informatievoorziening omtrent de inschrijving loopt geheel via desbetreffende organisaties. De organisatoren maken hun bijzonderheden zelf bekend

Nadere informatie

TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Derny. 15 december 2018 in Sportpaleis Alkmaar

TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Derny. 15 december 2018 in Sportpaleis Alkmaar TECHNISCHE GIDS Nederlandse Kampioenschappen Baan Derny 15 december 2018 in Sportpaleis Alkmaar voor Elite / Belofte, Amateurs / Sportklasse, Junioren mannen en Elite-Vrouwen/Belofte-Vrouwen/Junior-Vrouwen

Nadere informatie

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN...

1. ALGEMEENHEDEN STARTPROCEDURE WEDSTRIJD WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS WEDSTRIJDREGLEMENT VOERTUIGEN... REGLEMENT RONDE VAN ZELE 2019 Zele, 27 januari 2019 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 2 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN

Nadere informatie

-----------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------- Wielerclub Heide Sportief Linter 100/455 Technische gids - Beker Van Belgie Juniores Website : www.wielerclubheidesportief.be ----------------------------------------------------------------- ALGEMEEN

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE!

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! Technische Gids Regio Kampioenschap Noord-, Zuid-Holland en Midden Omnium Duur Jeugd, Nwe/sportkl-man, Jun/elite/bel-man en vrouwen div cat Velodrome Amsterdam 28

Nadere informatie

T E C H N I S C H E G I D S WIELERWEEKEND RODEN PLOEGENTIJDRIT: LIEVEREN-RODEN CRITERIUM: KLASSIEKER: 35 STE ACHT VAN NOORDENVELD 16 EN 17 JUNI 2018

T E C H N I S C H E G I D S WIELERWEEKEND RODEN PLOEGENTIJDRIT: LIEVEREN-RODEN CRITERIUM: KLASSIEKER: 35 STE ACHT VAN NOORDENVELD 16 EN 17 JUNI 2018 T E C H N I S C H E G I D S WIELERWEEKEND RODEN 16 EN 17 JUNI 2018 NIEUWELINGEN JUNIOREN DAMES HEREN PLOEGENTIJDRIT: LIEVEREN-RODEN CRITERIUM: KLASSIEKER: DOOR HET CENTRUM VAN RODEN 35 STE ACHT VAN NOORDENVELD

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

AFWACHTINGSWEDSTRIJD. 11de MEMORIAL STAF SEGERS TECHNISCHE GEGEVENS

AFWACHTINGSWEDSTRIJD. 11de MEMORIAL STAF SEGERS TECHNISCHE GEGEVENS AFWACHTINGSWEDSTRIJD 11de MEMORIAL STAF SEGERS INTERCLUB 1.12/IC2 VOOR ELITES ZC EN BELOFTEN SCHOTEN 5 APRIL 2017 TECHNISCHE GEGEVENS Pagina 1 van 11 Pagina 2 van 11 Pagina 3 van 11 Wedstrijdreglement

Nadere informatie

Draaiboek 1 e Wim Hendriks Trofee

Draaiboek 1 e Wim Hendriks Trofee Draaiboek 1 e Wim Hendriks Trofee zaterdag 28 april 2018 Klassieker voor Nieuwelingen-meisjes Vertrek Terneuzen 11.00 uur Verwachte aankomst Koewacht 12.30 uur organisatie: Stichting Wim Hendriks Trofee

Nadere informatie

OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN

OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN OMLOOP VAN DE BRAAKMAN voor NIEUWELINGEN Zaterdag 30 maart 2019: Foto 2018: De renners hier in actie over de kasseien van de Timmermansweg. Organisatie: Stichting Wielercomité Philippine, strandgaper 2

Nadere informatie

BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013

BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013 BELGIAN CUP MTB GRAND PRIX REGLEMENT 2013 Artikel 1 De Belgian Cup MTB GP is een mountainbike XCO regelmatigheidscriterium en staat onder toezicht van de KBWB-RLVB. Artikel 2 De wedstrijden worden verreden

Nadere informatie

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat.

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat. WEDSTRIJDREGLEMENT HOOFDSTUK 1 - ALGEMEEN 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2017 is een meerdaagse etappewedstrijd voor wielrenners/wielrensters in de volgende categorieën: Jeugd I

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN WEDSTRIJDREGLEMENT NATIONALE JEUGD- EN JUNIOREN KAMPIOENSCHAPPEN ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1 De Nationale Jeugd- en Junioren Atletiek Kampioenschappen 2017 worden georganiseerd door de Surinaamse Atletiek

Nadere informatie

33e EPZ Omloop van Borsele

33e EPZ Omloop van Borsele 33e EPZ Omloop van Borsele Junior Heren zondag 24 april 2016 Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens... 3 1.1 Informatie 33 e EPZ Omloop van Borsele... 3 1.2 Samenstelling organiserende stichting... 3 2. Dagindeling...

Nadere informatie

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat.

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat. WEDSTRIJDREGLEMENT HOOFDSTUK 1 - ALGEMEEN 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2018 is een meerdaagse etappewedstrijd voor wielrenners/wielrensters in de volgende categorieën: Jeugd I

Nadere informatie

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017

PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 PROF OF NIET, WE DELEN DEZELFDE PASSIE! KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Versie 6 januari 2017 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2017 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder

Nadere informatie

5 de Grote Prijs Hemico

5 de Grote Prijs Hemico ERWETEGEM 28 29 augustus 2016 5 de Grote Prijs Hemico Interclub Dames Jeugd cat. 2.16 IC Nat. 1 1. INHOUDSTABEL 1. INHOUDSTABEL... 2 2. WEDSTRIJDREGLEMENT... 3 3. MEDISCHE INFORMATIE... 4 4. NEUTRALE WAGENS...

Nadere informatie

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat.

3. Licenties Tijdens de Jeugdtour berusten de licenties van alle deelnemers bij het wedstrijdsecretariaat. WEDSTRIJDREGLEMENT HOOFDSTUK 1 - ALGEMEEN 1. De wedstrijd De European Junior Cycling Tour Assen 2016 is een meerdaagse etappewedstrijd voor wielrenners/wielrensters in de volgende categorieën: Jeugd I

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4 REGLEMENT RONDE VAN ZELE 9 APRIL 2016 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 3 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN ORGANISATIE...

Nadere informatie

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019

KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 Versie 3.0: 1 januari 2019 KNWU BMX NATIONAAL KAMPIOENSCHAP 2019 ALGEMEEN de KNWU. In het bezit te zijn van een tijdig aangevraagd Nederlands stuurbordnummer. Gekwalificeerd

Nadere informatie

40e Omloop door het land van Kleine Hein

40e Omloop door het land van Kleine Hein 40e Omloop door het land van Kleine Hein Wedstrijdgegevens: Parkeren: Ullevi 16 7825 SE Emmen Kantine WSV: Ullevi 16 7825 SE Emmen 0591-626247 Permanence: Kantine WSV Emmen Kleed- en wasgelegenheid; Kantine

Nadere informatie

WIELERWEEKEND RODEN 46 STE LUS VAN RODEN 33 STE ACHT VAN NOORDENVELD 4 EN 5 JUNI Organisatie: Wielervereniging Roden.

WIELERWEEKEND RODEN 46 STE LUS VAN RODEN 33 STE ACHT VAN NOORDENVELD 4 EN 5 JUNI Organisatie: Wielervereniging Roden. WIELERWEEKEND RODEN 46 STE LUS VAN RODEN EN 33 STE ACHT VAN NOORDENVELD V/H RONDE ROND HET RONOSTRAND 4 EN 5 JUNI 2016 Organisatie: www.volksvermaken.nl @lusvanroden Wielervereniging Roden 1 TECHNISCHE

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

Inschrijvingen en rugnummers: Taverne LOANTON, Bellestraat, 103 te 1790 Affligem (053/ ) Van 11u00 tot 13u45

Inschrijvingen en rugnummers: Taverne LOANTON, Bellestraat, 103 te 1790 Affligem (053/ ) Van 11u00 tot 13u45 VERENIGDE AFFLIGEMSE WIELERCLUBS lokaal: Kerkstraat, 102 te 1790 Affligem tel: 053/66.95.54 24ste Affligem Classic Zondag 13 oktober 2013 LOTTO -TOPCOMPETITIE NIEUWELINGEN Technische gegevens Soort wedstrijd:

Nadere informatie