FLANDERS HOTEL HOLDING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FLANDERS HOTEL HOLDING"

Transcriptie

1 FLANDERS HOTEL HOLDING A SMALL AND ATTRACTIVE GROUP OF HOTELS IN FLANDERS AUBERGE DU PÊCHEUR Sint-Martens-Latem Sint-Niklaas Knokke Groot-Bijgaarden Groot-Bijgaarden

2 AUBERGE DU PÊCHEUR

3 AUBERGE DU PÊCHEUR DE MEEST UNIEKE LOCATIE LANGS DE OEVERS VAN DE LEIE VOOR UW VERBLIJF, VERGADERINGEN, SEMINARIES EN FEESTEN IN DE NABIJHEID VAN GENT. Auberge du Pêcheur huisvest een klassevolle brasserie met prachtig buitenterras en beschikt over een unieke wijnkelder. Auberge du Pêcheur is een viersterrenhotel, beschikt over meerdere vergaderzalen en feestzalen. Auberge du Pêcheur biedt u een waaier van incentives aan: boottocht langs de Leie, Vespa-tour, bezoek aan diverse musea, kasteel Ooidonk of Graanstokerij Filliers zijn mogelijk. Er is parkeergelegenheid voor 150 wagens en een aanlegsteiger (+/- 100 meter) voor meerdere boten. Pontstraat Sint-Martens-Latem - T F info@auberge-du-pecheur.be -

4

5 U OVERNACHT NIET OP HOTEL, U LOGEERT IN AUBERGE DU PÊCHEUR In vier gebouwen, op een steenworp van elkaar, heeft Auberge du Pêcheur 32 stijlvolle hotelkamers ingericht. Geen enkele kamer is hetzelfde. Alleen hun hedendaags comfort en hun geraffineerde inrichting, uitgevoerd door interieurarchitecte Marie-France Stadsbader, in samenwerking met Flamant Home Interiors, hebben ze gemeen. Vier kamertypes Alle kamers zijn stijlvol en eigentijds ingericht. Ze beschikken over een badkamer of douche, televisie en gratis WiFi. Het onderscheid is vooral gebaseerd op de beschikbare ruimte. Door de sfeer en de inrichting heb je echter nooit het gevoel in een hotel te verblijven maar voel je je gewoon thuis in Auberge du Pêcheur.

6

7 ONTHAASTEN BIJ GERAFFINEERDE GERECHTEN IN DE BRASSERIE De brasserie van Auberge du Pêcheur heeft een volledige renovatie achter de rug. Het resultaat mag gezien worden! Het nieuwe interieur is een aangenaam decor voor een moment van onthaasting, tijdens een drukke dag of om s avonds ontspannen na te praten. Hedendaagse keuken met seizoensgerechten Onze chef serveert de klassieke brasseriegerechten en vult de kaart aan met suggesties op basis van seizoensgerechten, frisse salades, grillades, snacks en pastabereidingen. Menu Pêcheur is een driegangenmenu waarbij u een keuze wordt aangeboden uit 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts. Ideaal voor grotere gezelschappen.

8

9 SEMINARIEZALEN TOT 200 PERSONEN In Auberge du Pêcheur hebben we 10 seminariezalen van verschillende grootte. Er is airconditioning en ze zijn uitgerust met een projectiescherm, whiteboard, overheadprojector, flipchart en WiFi. De zalen zijn ondergebracht in verschillende villa s van Auberge du Pêcheur en laten gezelschappen van 4 tot 200 personen toe in alle privacy en in een huiselijke sfeer te vergaderen. Verblijfsaccommodatie en restauratiemogelijkheden Bedrijven en organisaties die van de seminarie-infrastructuur gebruik willen maken, kunnen vanzelfsprekend ook een beroep doen op onze hotelinfrastructuur en restauratiemogelijkheden. De ideale locatie voor residentiële seminaries. Een inspirerende omgeving aan de Leie Het groene en rustgevende landschap van de Leie leent zich om na de inspanning ook van ontspanning te genieten. Wandelen, fietsen, of een boottocht langs de Leie zijn hier vanzelfsprekend. Andere mogelijkheden zijn een bezoek aan de diverse musea in de buurt, een bezoek aan Kasteel Ooidonk, Graanstokerij Filliers of zich uitleven in de bowling naast de deur. Of wat had u gedacht van een wijndegustatie in de wijnkelder van Auberge du Pêcheur, waar flessen geduldig liggen te wachten?

10

11 FEESTEN LANGS DE OEVERS VAN DE LEIE TOT 400 GENODIGDEN We maken er een erezaak van om u het feest van uw leven te bezorgen. Onze ervaring in het organiseren van stijlvolle evenementen en ons professioneel bedieningspersoneel staan garant voor een feilloos verloop van uw huwelijksfeest, communie, jubileum, verjaardagsfeest,... Bij ons kan u letterlijk in het huwelijksbootje stappen Dankzij de unieke ligging in het groene landschap van Deurle, is Auberge du Pêcheur een gedroomde locatie voor een romantisch huwelijksfeest. Uw gasten zijn bij ons in goede handen. Bij mooi weer kan de receptie (tot 400 genodigden) aan de boorden van de Leie plaatsvinden. Het feestmaal (tot 250 genodigden) serveren we in een van onze feestzalen, op maat van uw gezelschap, of in onze luxetent. Voor het bruidspaar reserveren we graag de bruidssuite en ook de gasten die lekker lang willen doorfeesten, kunnen na het feest in ons hotel overnachten. We luisteren graag naar uw plannen of geven u met plezier uitleg bij de mogelijkheden.

12

13 EEN STIJLVOL DECOR VOOR AL UW BEDRIJFSFEESTEN EN -EVENTS Wat ook de reden is waarom u als bedrijf feest wil vieren, Auberge du Pêcheur is steeds een voortreffelijke keuze. De Pêcheur wordt sinds jaar en dag geassocieerd met een verfijnde levensstijl, een plek waar ontspanning hand in hand gaat met tijdloze klasse en raffinement. Die reputatie willen we hoog houden. Ons personeel koestert dan ook de ambitie om niets aan het toeval over te laten, waardoor we u een vlekkeloos verloop van uw event kunnen garanderen. Van snelle lunch tot spectaculair banket Klanten bedanken, een personeelsfeest organiseren, een seminarie om uw expertise in de kijker te zetten, een nieuw product of dienst voorstellen, onze seminariezalen, feestlocaties, brasserie en tuin bieden tal van mogelijkheden om uw evenement de nodige uitstraling te geven. De afspraak met uw gasten in onze unieke setting aan de oevers van de Leie, wordt voor alle partijen beslist een moment om nog lang naar te verwijzen.

14

15

16 HET STIJLVOLLE TREFPUNT VOOR UW VERBLIJF, VERGADERINGEN, SEMINARIES EN FEESTEN IN SINT-NIKLAAS Hotel Serwir is behalve een stijlvol viersterrenhotel, een vertrouwde afspraak voor vergaderingen, seminaries, banketten, recepties, personeelsfeesten en huwelijksfeesten in het Waasland. Proef tijdens je verblijf in perfect uitgeruste hotelkamers van de gemoedelijke sfeer en profiteer van de gunstige ligging met gratis parkeergelegenheid, in de driehoek Antwerpen, Brussel en Gent. K. Astridlaan Sint-Niklaas - T F info@serwir.be -

17

18 55 ELEGANTE 4* KAMERS MET ALLE MODERN COMFORT Alle kamers in hotel Serwir zijn recent vernieuwd in een sobere, zakelijke stijl en uitgerust met alle modern comfort. Gratis parking en draadloos internet Tijdens uw verblijf kan u gebruikmaken van gratis parking. Ook het gebruik van draadloos internet is gratis in geheel het hotel.

19

20 ONTSPANNEN AAN DE BAR OF BIJ EEN ETENTJE IN BRASSERIE RENARDEAU De bar van hotel Serwir is de geliefkoosde ankerplek voor onze hotelgasten en hun genodigden. In het warme interieur is het gezellig keuvelen. De ideale ontmoetingsplek voor het aperitief vooraleer je aan tafel gaat in brasserie Renardeau. Gezellig terras voor zomerse dagen De hedendaagse bistrokeuken, de dagschotel en de steeds wisselende suggesties die de chef serveert, lokken niet alleen hotelgasten maar ook foodies uit heel het Waasland. Bij mooi weer is het heerlijk tafelen op het schaduwrijk terras. Elke zaterdagavond en zondagmiddag is er live pianomuziek. Gezelschappen vanaf 15 personen kunnen gebruikmaken van de private dining ruimte.

21

22 SEMINARIEZALEN TOT 750 PERSONEN Onze seminarie- en vergaderinfrastructuur is zeer uitgebreid en flexibel, zodat we al uw meetings en infosessies onderdak kunnen geven. We hebben 12 zalen van uiteenlopende afmetingen ter beschikking die we volledig kunnen inrichten naar uw wensen en noden. Sommige zijn standaard uitgerust met een didactische wand. In geheel hotel Serwir is er gratis WiFi ter beschikking. Gratis parking voor 150 auto s Hotel Serwir is vlot bereikbaar langs de E17, afrit Sint-Niklaas. Onze ruime parking zorgt er bovendien voor dat uw gasten hun wagen vlot kwijt kunnen en gespaard blijven van parkeerstress.

23

24 STIJLVOLLE LOCATIE VOOR FEESTEN, BANKETTEN EN RECEPTIES TOT GENODIGDEN Een verjaardagsfeest, een huwelijk, een babyborrel, een koffietafel, een personeelsfeest, de accommodatie van hotel Serwir is vlot aanpasbaar om elk feest in stijl en in een gepast decor te laten plaatsvinden. Bij mooi weer kunnen we uw receptie een verlengstuk geven in onze tuin. U bent bij ons aan het juiste adres voor feesten met tafelbediening tot 450 genodigden. Voor recepties hebben we een capaciteit tot personen. Voor het bruidspaar reserveren we graag de bruidssuite en ook de gasten die lekker lang willen doorfeesten, kunnen na het feest in ons hotel overnachten.

25

26

27 STIJLVOL ZAKENHOTEL AAN DE RAND VAN BRUSSEL De ligging van het Gosset hotel langs de Brusselse Ring in Groot-Bijgaarden, in combinatie met de moderne vergader- en seminarie-accommodatie, maken van dit hotel een favoriete uitvalsbasis voor zakenlui. Heb je een afspraak in centrum Brussel en wil je de stadsfiles vermijden? Dan is hotel Gosset de ideale locatie om af te spreken, net buiten Brussel centrum. Geniet tijdens uw verblijf van onze uitstekende brasseriekeuken, de gezellige bar en de rust op de 48 tijdloos ingerichte kamers. A. Gossetlaan Groot-Bijgaarden - T F info@gosset.be -

28

29 48 STIJLVOLLE KAMERS MET ALLE MODERN COMFORT Alle kamers in het Gosset hotel zijn strak en stijlvol ingericht en beschikken over televisie, douche, toilet en haardroger. We bieden één- en tweepersoonskamers aan. Gratis parking en draadloos internet Tijdens uw verblijf kan u gratis parkeren op onze privéparking achter het gebouw. Op alle kamers is er telefoon met een directe buitenlijn en gratis draadloos internet.

30

31 BIJPRATEN AAN DE RUIME BAR IN BRASSERIE GOSSET De bar van brasserie Gosset is het trefpunt voor hotelgasten en hun zakenpartners maar tegelijk een uitgelezen plek om na een drukke werkdag of tussen twee vergaderingen door bij te praten. De chef serveert dagelijks een lekker dagmenu maar u kan ook uw keuze maken uit klassiekers en smaakvolle brasseriegerechten op de uitgebreide kaart. Ons terras als hotspot voor zomerse dagen Zodra het weer het toelaat, is het terras een gezellige pleisterplek voor hotelgasten en mensen uit de buurt. Uw drankjes, snacks, koffies of stevige pousse-cafés worden geserveerd door ons ervaren tweetalig personeel.

32

33 SEMINARIEZALEN TOT 250 PERSONEN Het businesscenter van Gosset hotel bestaat uit 6 seminariezalen die flexibel ingericht kunnen worden naar uw behoeften. Ideaal om een vergadering of seminarie met externe partners te plannen of, in combinatie met onze hotelinfrastructuur, als basecamp te dienen voor residentiële seminaries. In geheel het Gosset hotel is er gratis WiFi ter beschikking. Gratis parking voor 100 auto s Gosset hotel ligt aan de Brusselse Ring, dichtbij het centrum van Brussel en de nationale luchthaven. De ruime parking zorgt ervoor dat deelnemers van vergaderingen hun wagen vlot kwijt kunnen en gespaard blijven van parkeerstress. Er is een treinstation op 5 minuten stappen. Onze parking wordt s nachts afgesloten.

34

35 PERFECT GELEGEN ALS LOCATIE VOOR FEESTEN, BANKETTEN EN RECEPTIES TOT 250 GENODIGDEN De accommodatie van het Gosset hotel leent zich uitstekend om feesten en banketten te organiseren tot 150 genodigden en recepties tot 250 gasten. We luisteren graag naar uw plannen of geven u met plezier uitleg bij de mogelijkheden.

36

37

38 GELEGEN BIJ DE BELGISCHE KUST EN NATUURRESERVAAT HET ZWIN Charl s biedt u 3 exclusieve gastenkamers, een brasserie met klassieke gerechten en een trendy bar voor het aperitief of de pousse-café. De brasserie geeft uitzicht op een prachtige tuin met buitenterras tijdens de zomer en tracht voornamelijk echte klassiekers te serveren. Kalvekeetdijk Knokke-Heist - T F info@charls.be -

39

40 PERSOONLIJKE SERVICE EN VRIENDELIJKE SFEER Het beperkt aantal kamers stelt ons in staat onze gasten echt in de watten te leggen. Elke kamer is uitgerust met een uniek bed, een zithoek met flat-screentelevisie en een mooi buitenterras. De badkamers met bad, douche en tv bekoren menig bezoeker. Alle kamers zijn voorzien van gratis WiFi.

41

42 GEZELLIGE BRASSERIE MET KLASSIEKE GERECHTEN EN EEN TRENDY BAR De brasserie geeft uitzicht op een prachtige tuin met buitenterras tijdens de zomer en tracht voornamelijk echte klassiekers te serveren. De één komt voor een uiterst lekker bereide polderkip, de ander voor de talrijke seizoensgebonden suggesties. De wijnkaart is het visitekaartje bij uitstek. Een wereldwijn of een verrukkelijke Bordeaux aan correcte prijzen doet elke wijnliefhebber genieten. Los van de brasserie is de bar steeds in drukke doen, hetzij voor de aperitief, hetzij voor het drinken van een pils of pousse-café.

43

44 DE LOCATIE BIJ UITSTEK VOOR UW FEESTEN Voor huwelijksfeesten, banketten,communies tot 150 personen is Charl s de locatie bij uitstek. Ziet u het groter, dan behoort de bijbouw van een tent vast en zeker tot de mogelijkheden. Elke maandag en dinsdag of tijdens ons jaarlijks verlof, kan u een beroep doen op onze cateringdienst Dîner Privé voor uw privé-feest in Charl s.

45

46

47 ELK DINER IS MAATWERK Mensen ontvangen ook graag hun genodigden bij hen thuis of in een ander uniek kader. Traiteur Dîner Privé is daartoe de ideale oplossing. Is het in België of in het buitenland te doen, onze traiteurdienst is van geen kleintje vervaard. Dîner privé is zowel actief in de privé-sfeer als in de bedrijfswereld. In het weekend verzorgen wij voornamelijk huwelijksfeesten, communies, jubilea, verjaardagsparty s.. Wij zorgen voor dagverse ingrediënten en prima bediening. Wij verlenen tevens graag advies of brengen u met plezier in contact met de meeste geschikte personen voor de keuze van uw feesttent, het zoeken naar de geschikte locatie en inrichting daarvan, het show-gehalte,. Tijdens de week zijn we zeer actief in de bedrijfswereld. De opening van nieuwe kantoren, een productpresentatie of het vieren van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf. Dîner privé is uw geschikte partner op culinair vlak. U kan steunen op meer dan 15 jaar ervaring en een resem aan tevreden referenties. Graag maken wij een voorstel op maat. A. Gossetlaan Groot-Bijgaarden - T F info@diner-prive.be -

48

News. Schaaldierenfestival Oestermarkt Kerstbrunch Sylvester party Lunch Happy New Year Relaxarrangement AUBERGE DU PÊCHEUR

News. Schaaldierenfestival Oestermarkt Kerstbrunch Sylvester party Lunch Happy New Year Relaxarrangement AUBERGE DU PÊCHEUR News AUBERGE DU PÊCHEUR een verrassend culinair magazine - nr. 27 - najaar 2015 Pontstraat 41-9831 Sint-Martens-Latem - T 09 282 31 44 - info@auberge-du-pecheur.be Schaaldierenfestival Oestermarkt Kerstbrunch

Nadere informatie

News. Oestermarkt Schaaldierenfestival Wildfestival Outdoor Oesterbar Kerstbrunch Sylvester party Lunch Happy New Year AUBERGE DU PÊCHEUR

News. Oestermarkt Schaaldierenfestival Wildfestival Outdoor Oesterbar Kerstbrunch Sylvester party Lunch Happy New Year AUBERGE DU PÊCHEUR News AUBERGE DU PÊCHEUR een verrassend culinair magazine - nr. 25 - najaar 2014 Pontstraat 41-9831 Sint-Martens-Latem - T 09 282 31 44 - info@auberge-du-pecheur.be Oestermarkt Schaaldierenfestival Wildfestival

Nadere informatie

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS

DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS DE IDEALE LOCATIE VOOR UW PRIVÉ & BUSINESS EVENTS EEN SFEERVOLLE LOCATIE - EEN DYNAMISCH TEAM Het team van Kasteel Tivoli heet u van harte welkom! Een jong en dynamisch team staat te uwer beschikking

Nadere informatie

KASTEEL TIVOLI by SISERA

KASTEEL TIVOLI by SISERA D e i d e a l e l o c a t i e v o o r u w p r i v é & b u s i n e s s e v e n t s E e n s f e e r v o l l e l o c a t i e - e e n d y n a m i s c h t e a m KASTEEL TIVOLI Het team van Kasteel Tivoli heet

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

De ideale locatie voor uw evenement

De ideale locatie voor uw evenement De ideale locatie voor uw evenement Gelegen in hartje Pajottenland, op de grens van Liedekerke en Roosdaal, is Villa Molenhof de aangewezen locatie voor de organisatie van al uw professionele evenementen.

Nadere informatie

2 Veelzijdig in gastvrijheid

2 Veelzijdig in gastvrijheid H o t e l R e s t a u r a n t E v e n t s B u s i n e s s 2 Veelzijdig in gastvrijheid Alle tijd voor u zelf, alle ruimte en rust om even bij te komen. Veelzijdig in gastvrijheid. Dát is ons motto en dat

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be

Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be. www.mygusto.be Theaterplein 1 2000 Antwerpen 03 289 27 50 info@mygusto.be www.mygusto.be Goede catering is essentieel voor een geslaagd evenement. Daarom spelen we graag één van onze belangrijkste troeven uit: het verzorgen

Nadere informatie

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan)

De Kat 20 8616 LB Westhem (Fryslan) Friese merenland voor familiefeesten, bruiloften, recepties en bedrijfsparty s. De Pollepleats biedt tevens volop ruimte voor ontspanning. Een droom- omgeving voor stijlvolle meerdaagse uitjes met vrienden,

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN

VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN VILLA ZWART GOUD HUISKAMERRESTAURANT VOOR PRIVÉFEESTEN Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief voor u gekookt,

Nadere informatie

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0)

Pastoor van Breugelstraat AA Bosschenhoofd. Nederland +31 (0) Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer is gevestigd in een voormalig kloosterpand

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Welkom in Flora Hillegom

Welkom in Flora Hillegom Welkom in Flora Hillegom Wat maakt zaken doen in de Bollenstreek zo bijzonder. Nergens ter wereld vind je zo n kleurige bedrijvigheid als in deze regio. Naast de miljoenen toeristen die jaarlijks onze

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren

Hotel De Reiskoffer. Vergaderen Feesten Dineren Pastoor van Breugelstraat 45 4744 AA Bosschenhoofd Nederland +31 (0)165 316 310 reserveringen@reiskoffer.nl Hotel De Reiskoffer Vergaderen Feesten Dineren www.hoteldereiskoffer.nl Welkom! Hotel De Reiskoffer

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving.

Hotel Gardenia. Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. Hotel Gardenia Hotel Gardenia ontvangt u graag in een warme, rustgevende en kalme omgeving. De Familie Lavezzo staat al twintig jaar klaar voor haar gasten en voldoet graag aan al uw behoeften, om u een

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

GASTRO. Elegant Dining

GASTRO. Elegant Dining INSPIRATIE BROCHURE Algemeen De culinaire omgeving van Grand Hotel Karel V Vertrouwde klasse met vernieuwd elan Een landmark in Utrecht Een karakteristiek pand met monumentale historie Hét trefpunt voor

Nadere informatie

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN Hotel Schiphol A4 is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, het geven van trainingen, productpresentaties

Nadere informatie

Den Orchidee is naast restaurant bistro en cafélounge ook een businesscenter met meetingrooms voorzien van de meeste eigentijdse infrastructuur.

Den Orchidee is naast restaurant bistro en cafélounge ook een businesscenter met meetingrooms voorzien van de meeste eigentijdse infrastructuur. Geachte Mevrouw, Geachte Heer, Den Orchidee is naast restaurant bistro en cafélounge ook een businesscenter met meetingrooms voorzien van de meeste eigentijdse infrastructuur. We danken u voor uw vraag

Nadere informatie

Ja ik wil... IJsselhotel

Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil... IJsselhotel Ja ik wil. Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en dromen vast nu al over de allermooiste dag van je leven. Het IJsselhotel is gevestigd in een 19 e eeuws rijksmonument en biedt

Nadere informatie

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals

LE PAIGE. Multifunctionele eventlocatie in Herentals Multifunctionele eventlocatie in Herentals Er was eens... In een prachtig kasteeldomein in het hart van de Kempen ligt het oude Koetshuis Le Paige. Eind 19de eeuw deed het dienst als koetshuis en tuinierswoning

Nadere informatie

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events

EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT. Vergaderingen, congressen & events EEN INSPIRERENDE BUSINESS HIDEAWAY AAN DE VECHT Vergaderingen, congressen & events Welkom Sommige bijeenkomsten vragen om een buitengewone locatie. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even

Nadere informatie

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord!

Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Bruiloften Geacht bruidspaar, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Allereerst van harte gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Een bruiloft is één van de belangrijkste dagen in uw leven, wij vinden

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk

Vergaderen. Professioneel en op maat. volledig ingerichte vergaderzalen voorzien van moderne apparatuur gratis wifi ontbijt, lunch en diner mogelijk Zuiver Business Welkom bij Zuiver Zuiver reikt u alle elementen aan voor succesvolle zakelijke ontvangsten. Van compleet ingerichte vergaderzalen voor strak georganiseerde bijeenkomsten en professionele

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

Exclusieve catering verzorgd door

Exclusieve catering verzorgd door Uw evenement in KAS Exclusieve catering verzorgd door 1 KAS heeft Foodstories uitgekozen als exclusieve cateraar voor hun locatie. Foodstories brengt catering op een hoog niveau met oog voor detail. De

Nadere informatie

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen

Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Romantisch en stijlvol trouwen op een schitterend landgoed in Driebergen Ja, ik wil trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal Een stijlvolle en romantische entourage, een elegant landhuis met veel authentieke

Nadere informatie

vakantiewoningen seminarieruimte

vakantiewoningen seminarieruimte vakantiewoningen seminarieruimte Uniek vertoeven in de Vlaamse Ardennen Lozer Lodge beschikt over vakantieverblijven voor kleine en/of grote groepen gelegen in de prachtige Vlaamse Ardennen. Wij bieden

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE. Faciliteiten. Zalen

Bedrijfsinformatie. Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE. Faciliteiten. Zalen Alle informatie voor uw meeting bij Scala 1 ALGEMENE INFORMATIE Faciliteiten Zalen SCALA, op slechts 8 kilometer van Antwerpen, is de perfecte locatie voor al uw evenementen, seminaries en feesten. Deze

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren.

AC Restaurant. Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland. BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren. & AC Restaurant Meeting Centre nieuwegein Gastvrijheid op unieke locaties in Nederland BIJZONDER BIJ AC nieuwegein: Gratis parkeren Sfeervolle zaal Landelijk gelegen Gevarieerd buffet aanbod Gastvrije

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Trouwen bij Bilderberg

Trouwen bij Bilderberg Trouwen bij Bilderberg Een onvergetelijke dag Een intiem diner met familie, een swingend feest of een tot in de puntjes verzorgde huwelijksdag met een special touch? Wat uw wensen ook zijn, bij Bilderberg

Nadere informatie

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN

EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN EEN TROUWLOCATIE OM JA TEGEN TE ZEGGEN INHOUDSOPGAVE Bruiloft 3 Een trouwlocatie om JA tegen te zeggen 4 Toost & Taart 5 Culinaire verwennerij 6 Avondfeest 8 Bed and Breakfast 10 De perfecte dag 11 BRUILOFT

Nadere informatie

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring!

Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! Industriële evenementenlocatie te Antwerpen. Maak van uw event een onvergetelijke ervaring! AEC Op korte afstand van de autosnelweg en op het trendy Eilandje bevindt zich Antwerp Engineering Company. Een

Nadere informatie

CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019

CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019 NL CASTLE OF LOVE donderdag 14 februari 2019 Wij nodigen U graag uit op het Sint-Valentijn diner op 14 februari 2019. Onthaal om 19u30. Wij bieden u een romantisch menu bij kaarslicht met sfeervolle muziek,

Nadere informatie

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL

INSPIRERENDE OMGEVING OOG VOOR DETAIL HISTORISCH KADER Een diner in een exclusieve, historische sfeer? Een vergadering in een 16de-eeuws kader mét moderne voorzieningen? Het stadhuis van Antwerpen, dat dit jaar zijn 450e verjaardag viert,

Nadere informatie

Seminaries & bijeenkomsten

Seminaries & bijeenkomsten Page 1 sur 7 Seminaries & bijeenkomsten Voorzieningen en uitrusting Technische voorzieningen Alle onze vergaderzalen zijn uitgerust met een scherm, paper-board, mineraalwater, schrijfblokken & pennen.

Nadere informatie

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS

VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS VILLA ZWART GOUD UNIEKE LOCATIE VOOR BUSINESSMEETINGS Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud. In dit private, gastronomische restaurant krijgt u de volledige aandacht van de bediening, er wordt exclusief

Nadere informatie

Epen in de Geulvallei

Epen in de Geulvallei Epen in de Geulvallei Welkom in de Geulvallei In de Geulvallei, net buiten het schilderachtige dorp Epen, ligt een opmerkelijk stiltegebied. Dit zachtglooiende landschap is een lust voor het oog: hellingbossen,

Nadere informatie

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN

DUKDALF. Restaurant. Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN. facebook.com/dukdalf THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN DUKDALF Restaurant THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Zandstraat 9 5331 PG Kerkdriel Restaurant DUKDALF THUISHAVEN VOOR SFEERVOL GENIETEN Telefoon: 0418 674195 info@restaurantdukdalf.nl www.restaurantdukdalf.nl

Nadere informatie

Bedrijfsinformatie. Feestzaal SCALA Stationsstraat 40 9120 Beveren Waas

Bedrijfsinformatie. Feestzaal SCALA Stationsstraat 40 9120 Beveren Waas SCALA Bedrijfsinformatie Feestzaal SCALA Stationsstraat 40 9120 Beveren Waas Tel.: +32 3 775 79 44 Fax: +32 3 755 75 14 GSM 0032 495 38 73 33 CODA E mail: info@feestzaalscala.be Stationsstraat 40 Ond.

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

CENTRAAL GELEGEN TOPARCHITECTUUR HYPERUITGERUST DE VLEESHALLE B2B

CENTRAAL GELEGEN TOPARCHITECTUUR HYPERUITGERUST DE VLEESHALLE B2B Productief meeten, inspirerende workshops volgen, een event organiseren of informeel netwerken en tussendoor genieten van een smaakvol kader: kan allemaal in De Vleeshalle. Deze historische locatie in

Nadere informatie

Landgoed Duin & Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg Landgoed Duin & Kruidberg Daar waar tradities nog steeds bestaan In de adembenemende natuur van het Nationaal Park Zuid- Kennemerland en op steenworp afstand van Amsterdam, Haarlem, Bloemendaal aan Zee

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

Het Godshuis. wellness. Sente. Sentes. Hotel. Feest& Seminariezalen. ook

Het Godshuis. wellness. Sente. Sentes. Hotel. Feest& Seminariezalen. ook Het Godshuis ook! hotel feestzalen bistro wellness Het Godshuis in de Meetjeslandse gemeente Sint-Laureins is een monumentaal negentiende-eeuws feestzalencomplex met hotel, bistro en wellness, te midden

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Particulier (feesten en evenementen)

Particulier (feesten en evenementen) Particulier (feesten en evenementen) Geachte gast, Welkom bij Van der Valk Hotel Emmeloord! Van der Valk Hotel Emmeloord biedt een scala aan mogelijkheden betreft uw diner, receptie of feestavond met een

Nadere informatie

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL

UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL UW GROTE DAG BETEKENT VOOR ONS NET ZO VEEL De perfecte setting Een exclusieve bruiloft zoals die alleen in uw dromen kan bestaan. Hilton Amsterdam is zeer toegewijd om uw bruiloft de mooiste dag van uw

Nadere informatie

Keizerstraat 69, 9112 Sinaai Tel.: 03/ Fax: 03/

Keizerstraat 69, 9112 Sinaai Tel.: 03/ Fax: 03/ SEMINARIE inhoud Voorwoord 5 Seminaries & vergaderingen 7 S e m i n a r i e pa k k e t e n & a r r a n g e m e n t e n 8 Onze Zalen 10 S E M I N A R I E 3 k e ys e r s h o f S E m i n a r i e 4 k e ys

Nadere informatie

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen

Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Intiem en stijlvol feesten op een schitterend landgoed in Driebergen Alles goed geregeld uw feest bij Buitenplaats Sparrendaal Bent u op zoek naar een bijzonder feestlocatie voor uw verjaardag, huwelijksjubileum

Nadere informatie

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens

Gezinskamer / extra grote kamer Hypoallergene kussens Lamp Bureau met stopcontact Schuimkussens Diensten en karakteristieken Services en faciliteiten Kamerfaciliteiten Dak terras Kleuren-tv Antiox-ontbijtbuffet Televisie met afstandbediening Lounges/bars AM/FM-radio Restaurant Converters/spanningsomzetters

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE

UW HUWELIJK IN STIJL EEN BRUILOFT MET ALLURE UW HUWELIJK IN STIJL Elkaar het ja-woord geven Zo n uniek moment verdient de bijzondere entourage van Landgoed de Salentein. We ontvangen u en uw gasten in een idyllisch decor met een sfeervolle, intieme

Nadere informatie

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor.

Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Beste, Bedankt voor uw interesse. Wij stellen ons graag even voor. Flame staat voor trendy en stijlvolle catering op gastronomisch niveau. Wij staan garant voor een perfecte service met kwalitatieve producten.

Nadere informatie

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013

Duinzigt Oegstgeest ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 ZALEN EN ZAALARRANGEMENTEN 2013 Duinzigt Oegstgeest beschikt over 6 prachtige vergaderzalen, elk met een eigen stijl. Van kleine, intieme gesprekken tot grotere seminars; u bent bij ons aan het juiste

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Smaakvol vergaderen bij La Place

Smaakvol vergaderen bij La Place La Place Goede bereikbaarheid, uitstekende facilitaire voorzieningen en optimale service. Dat zijn de kenmerken van La Place vergaderlocaties. La Place heeft diverse unieke locaties waar u elkaar in alle

Nadere informatie

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events

Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events Dé toplocatie in Antwerpen voor conferenties, meetings, bedrijfsfeesten, opleidingen en events We re a team building Imagine a place...... voor uw conferenties, meetings, opleidingen en events. ALM is

Nadere informatie

Beste, Zaalopstellingen en basishuurprijs

Beste, Zaalopstellingen en basishuurprijs Vergaderen in stijl Beste, Bent u op zoek naar een gemakkelijk bereikbaar meeting point aan de voet van de Vlaamse Ardennen voor uw seminaries, vergaderingen of productvoorstellingen? B&B Cimbarsaca beschikt

Nadere informatie

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres.

Zaken doen! Anafora Vrijheid in bewustzijn Liefde tot de ander Respect voor al wat is. Vergadering, teammeeting of congres. Zaken doen Zaken doen! Vergadering, teammeeting of congres Ook voor uw zakelijke bijeenkomsten bent u bij Anafora aan het juiste adres. Wij bieden u meerdere prachtige ruimtes met veel daglicht en openslaande

Nadere informatie

News. Feesten in Pêcheur Valentijn Wine & Dine Communiefeesten Maatjes BBQ Zondagsbrunch AUBERGE DU PÊCHEUR

News. Feesten in Pêcheur Valentijn Wine & Dine Communiefeesten Maatjes BBQ Zondagsbrunch AUBERGE DU PÊCHEUR News AUBERGE DU PÊCHEUR een verrassend culinair magazine - nr. 26 - voorjaar 2015 Pontstraat 41-9831 Sint-Martens-Latem - T 09 282 31 44 - info@auberge-du-pecheur.be Feesten in Pêcheur Valentijn Wine &

Nadere informatie

Feestzaal Het Brughuis

Feestzaal Het Brughuis Feestzaal Het Brughuis Allerbeste heer, Zeer lieve dame, Alvast bedankt voor uw interesse in. Zonder enige verplichting zenden wij u graag deze vrijblijvende offerte. Creativiteit en flexibiliteit zijn

Nadere informatie

Seminarie tarieven INHOUD SEMINARIE PAKKETTEN VERGADERINGEN EXTRA AUDIOVISUEEL MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN

Seminarie tarieven INHOUD SEMINARIE PAKKETTEN VERGADERINGEN EXTRA AUDIOVISUEEL MATERIAAL ALGEMENE VOORWAARDEN is de perfecte plaats om al uw zakelijke bijeenkomsten tot een succes te maken. Geniet van onze persoonlijke aanpak in een gemoedelijke atmosfeer bij uw volgende meeting. Het hotel heeft een ruime parking

Nadere informatie

Kasteel Van Zwijnaarde

Kasteel Van Zwijnaarde Locatie Joachim Schayckstraat 6 9052 Zwijnaarde (Gent) Oost-Vlaanderen, België Contact James TURCKSIN & Katrien SPEYBROUCK Tel: +32(0)9/222.13.34 Fax: +32(0)9/221.73.19 E-mail: info@kasteelvanzwijnaarde.be

Nadere informatie

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant

Slenaker Vallei. Hotel Restaurant Slenaker Vallei Z u i d - L i m b u r g Hotel Restaurant gemoedelijke en persoonlijke aandacht hartelijk en gastvrij Welkom bij Slenaker Vallei - hotel restaurant Welkom in ons gastvrije hotel met haar

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

Sandton I sselhotel, Deventer

Sandton I sselhotel, Deventer IJSSELHOTEL Sandton I sselhotel, Deventer Trouwen in een monumentaal pand aan de I ssel W elkom bij het Sandton I sselhotel Eén locatie voor het huwelijk, uw diner, het trouwfeest en de huwelijksnacht.

Nadere informatie

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan!

! Vraag vrijblijvend een op maat gesneden offerte aan! Prijzen vanaf 260,- 7 dagen inclusief ontbijt exclusief vlucht *laagseizoen Brochure 2014 Costa Blanca, dé bestemming om te genieten van een geweldige fietsvakantie Vraag vrijblijvend een op maat gesneden

Nadere informatie

Geachte gast, Vriendelijke groeten, Lieven Huys

Geachte gast, Vriendelijke groeten, Lieven Huys Seminaries Huyshoeve 2018-2019 Geachte gast, In hotel Huyshoeve kunnen we uw seminarie op maat samenstellen. Dit kan gaan van een kleinschalige vergadering tot een teambuilding. Ieder seminarie wordt op

Nadere informatie

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE

ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE ONTMOETINGSPLAATS OP EEN UNIEKE HISTORISCHE LOCATIE House de Neuf, een unieke locatie voor al uw feesten. Het neoclassicistisch kasteel met koetshuizen dateert uit de achttiende eeuw en is omgeven door

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK

OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK OFFICIËLE TROUWLOCATIE GEMEENTE HEEMSKERK Je trouwdag is een heel belangrijke dag, daar hoort een bijzondere locatie bij Tussen Heemskerk en de duinen ligt het landgoed van Château Marquette als een oase

Nadere informatie

Over AEC. Historie & stijl komensamen

Over AEC. Historie & stijl komensamen Over AEC Historie & stijl komensamen AEC respecteert zijn industriële verleden, meer nog het speelt het uit, zonder aan hedendaags comfort in te boeten. Het authentieke complex, gelegen op het Eilandje

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League

Sporting CP KRC Genk. UEFA Europa League Sporting CP KRC Genk UEFA Europa League 'De witte stad' is de romantische naam die Lissabon in vele boeken krijgt toegedicht. De hoofdstad verheft zich boven de noordelijke oever van de Taag en strekt

Nadere informatie

Vergaderingen & Evenementen

Vergaderingen & Evenementen Vergaderingen & Evenementen Als u hulp nodig heeft bij het organiseren van uw evenement of graag meer informatie wilt, twijfel alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Cluster Conference and Events

Nadere informatie

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN...

HOTEL GALAMADAMMEN... 3 ZALEN... Inhoudsopgave HOTEL GALAMADAMMEN...... 3 ZALEN... 4 MORRAZAAL... 4 SUDERSEEZAAL... 4 HAVENZAAL 1 EN HAVENZAAL 2... 5 HAVENZAAL... 5 WINTERTUIN... 6 AANTAL PERSONEN PER ZAALOPSTELLING EN AFMETINGEN... 6

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Als herboren. verblijf, zorg en herstel

Als herboren. verblijf, zorg en herstel Als herboren verblijf, zorg en herstel Drie Eiken - meer dan een hotel - U hebt een operatie in het ziekenhuis achter de rug? U hebt s morgensvroeg een afspraak voor een daghospitalisatie? U kan voor een

Nadere informatie

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer

Zaalverhuur. Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer Zaalverhuur Vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen, workshops, diners, borrels, recepties & meer 3 Zaalverhuur PBLQ heeft prachtige zalen te huur voor vergaderingen, bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT

Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen HOTEL BUSINESS EVENTS SPORT Comfortabel zaken doen op één locatie! Bent u op zoek naar dé ideale locatie voor uw vergadering, evenement of congres? Met 8 multifunctionele vergaderzalen

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie