Wooldernieuws. November 2011 RAPPORTEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wooldernieuws. November 2011 RAPPORTEN:"

Transcriptie

1 Wooldernieuws November 2011 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo Groep 1-4 is vrij op: vrij 11 nov, vrij.27 januari, ma 19 mrt. en vrij 27 april AGENDA vrij 4 nov: Najaarsact. ma 14 nov: Sintkrant uit ma 5 dec: Sinterklaasviering alle kinderen s middags vrij wo.21 dec: Kerstmusical voor ouders van groep 5/6 do 22 dec: Kerstviering Groep 1 t/m 8 middag vrij 23 dec: Alle kinderen naar school van tot uur alle kinderen s middags vrij VAKANTIES SCHOOLJAAR : Kerstvakantie ma t/m vrij Voorjaarsvak. ma t/m vrij Meivakantie ma t/m vrij Pinkstervak. ma t/m vrij Zomervak ma t/m vrij We hopen dat iedereen heeft genoten van de herfstvakantie! Het schooltheater van vrijdag 14 oktober was heel geslaagd! Alle kinderen toonden zich ware artiesten en ook het publiek deed enthousiast mee. We hadden dit keer geen speciaal thema gekozen en de afwisseling van de optredens was erg leuk! Nu maken we ons op voor de decembertijd met het Sinterklaasfeest en de Kerstviering. Groep 5/6 gaat de komende tijd oefenen voor de kerstmusical en we zijn nu al benieuwd wat ze op de planken gaan brengen. RAPPORTEN: In de week van 21 t/m 25 november zullen de gesprekken over het eerste rapport van uw kind(eren) plaatsvinden. Elke groep maakt in die week afzonderlijke afspraken voor ouders die 1 kind op school hebben, de gemeenschappelijke rapportbespreking wordt op donderdag 24 november gehouden. Dit geldt voor de groepen 3 t/m 7!! Hiervoor kunt u op onderstaand strookje aangeven welk tijdstip u het beste uitkomt en dan zullen we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. De groepen 1,2 en 8 hebben aparte afspraken gemaakt. Heeft u nog een rapport thuis, wilt u dit dan z.s.m. meegeven aan uw kind? PRIMATONEEL: Elk jaar wordt door een groep leerkrachten van het openbaar onderwijs en het speciaal onderwijs in Hengelo een toneelstuk opgevoerd voor de kinderen. Dit jaar is dat Sjakie en de chocoladefabriek, een bewerking van het boek van Roald Dahl. De leerlingen van groep 5 t/m 8 gaan hier vanuit school naar toe. Het stuk is echter ook zeer geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en op vrijdag 9 december is er een avondvoorstelling om uur in het Rabotheater in Hengelo voor alle belangstellenden. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het Rabotheater. Van onze school spelen juf Margot, juf Henriëtte en juf Louise mee.

2 VERKEERSENQUÊTE: Voor de zomervakantie is er een enquête afgenomen over de verkeersveiligheid rond onze scholen en de weg van huis naar school. De evaluatie is nu afgerond en we willen het graag met alle ouders delen. Het rapport is te bekijken op Namens de verkeersouder van de Woolderschool, Robbert Oskam OUDERBIJDRAGE 2011/2012: Begin oktober heeft u een factuur ontvangen voor de ouderbijdrage aan het Schoolfonds van de Stichting Ouderraad Woolderschool. Wilt u zo vriendelijk zijn het bedrag, mocht u dit nog niet gedaan hebben, zo spoedig mogelijk. over te maken op bankrekeningnummer t.n.v. Woolderschoolfonds o.v.v. uw factuurnummer? Cartridges Er staat een doos bij de ingang onderbouw voor uw lege printercartridges en laser toners. Het milieu en wij zijn er blij mee!! Dank alvast, De ouderraad AANMELDEN NIEUWE LEERLINGEN: Heeft u een zoon of dochter die in het schooljaar vier jaar wordt of kent u iemand in uw omgeving die op zoek is naar een basisschool voor hun kind(eren) dan stellen wij het zeer op prijs om hiervan tijdig op de hoogte te worden gebracht. We kunnen dan een afspraak maken voor een gesprek en we weten dan ook op tijd hoeveel nieuwe leerlingen we kunnen verwachten, opdat we hier rekening mee kunnen houden. NIEUWS UIT DE GROEPEN: Groep 2 De welverdiende herfstvakantie ligt achter ons en vanaf vorige week werken we aan het thema herfst. Maar wat hebben we de afgelopen weken al veel gedaan! Het nieuwe schooljaar begon natuurlijk met kennismaken. Eerst hebben we in de groep gepraat en gewerkt over een nieuw schooljaar en wat daar allemaal bij komt kijken. We hebben kennis gemaakt met de materialen uit de reken en taalkast. De juf heeft verteld over de verschillende diploma s die we kunnen verdienen voor het maken van puzzels, kralenplanken en knijpkaarten. Sommige kinderen hebben al meerdere puzzeldiploma s mee naar huis, knap hoor. Daarnaast hebben we diverse werkjes gemaakt en ons eerste heuse werkboekje! Tijdens de Kinderboekenweek hebben we gewerkt aan twee prentenboeken. De mooiste vis van de zee beleeft geweldig spannende avonturen, maar gelukkig loopt het elke keer weer goed af. En Rupsje Nooitgenoeg kan wel heel veel eten, maar uiteindelijk wordt hij dan ook een heel mooie vlinder. Twee prachtige prentenboeken, waar we drie weken lang over gepraat, gezongen en gewerkt hebben.

3 En als sluitstuk mochten we optreden tijdens het schooltheater voor de herfstvakantie. Dat vonden we heel spannend, maar het ging super goed. Er werd een liedje gezongen en uitgebeeld over Rupsje Nooitgenoeg. En nu hebben we het over de herfst: de paddenstoelen, verkleurde bladeren, dieren in de herfst. Met alle mooie herfstmaterialen kun je ook allerlei telspelletjes doen. We bedenken nieuwe woorden die met de h van herfst beginnen en zoeken in tijdschriften de h ook op. In de klas is spontaan een grote boom gegroeid (met dank aan de kinderen van groep 3 die vorig jaar ijverig geverfd hebben), die we nu volhangen met mooie, zelfgemaakte, herfstbladeren en spinnen. De huishoek is omgetoverd tot een paddenstoelen/kabouterhoek met een kaboutertent en verkleedkleren. Wij vermaken ons dus wel! Op donderdag en vrijdag hebben we een extra paar handen in de groep. Juf Lindy leert voor klassenassistent via het ROC. Overigens, vanaf vrijdag 4 november gaat Pompom weer elk weekend met één van de kinderen mee naar huis en beleeft dan allerlei avonturen, waarover op maandagmiddag verteld mag worden. Achter de schermen wordt er natuurlijk al druk gewerkt aan het volgende grote kinderfeest, maar eerst gaan we vrijdag genieten van de (spannende) najaarsactiviteit. Groetjes van groep 2 en juf Louise en juf Henriette Regenlaarzen Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan en we al met de eerste, flinke, regenbuien zijn geconfronteerd willen we u graag nog even herinneren aan de regenlaarzen afspraak. Regenlaarzen mogen niet in de lokalen gedragen worden. Heeft uw kind regenlaarzen aan, wilt u dan ook een extra paar schoenen meegeven of uw kind zijn/haar gymschoenen laten aantrekken? Graag de laarzen voorzien van een naam. Alvast hartelijk dank. Op zoek naar. Groep 2 is op zoek naar Pringles chipsbussen, deze kunnen we goed gebruiken voor de komende knutselperiode. Daarnaast willen we graag onze huishoek uitbreiden met een kleine (niet meer werkende) tv en oven. Heeft u er nog een thuis staan? Wij zijn er blij mee Groep 4 We zijn natuurlijk alweer een hele tijd druk aan het werk in groep 4. We hebben zelfs de eerste vakantie al achter de rug. Hoog tijd dus om te vertellen waar we allemaal mee bezig zijn. Een heleboel boeken waren nieuw voor ons, dus dat was best even wennen. We hebben vooral de eerste weken veel hulp bij het schrijven in de schriften gehad. Wat je waar moet schrijven is nog best lastig! Gelukkig gaat dat steeds beter. We leren de hoofdletters te schrijven, de woorden goed te spellen, en rekenen over de tientallen. Ook aan het lezen wordt veel aandacht besteed, want dat is natuurlijk reuze belangrijk. Achter in de groep hangt een groot tafelblad. Daar mogen we een sticker plakken als we een tafel goed kennen. Er zijn makkelijke en moeilijke tafels. Sommige kinderen hebben al 4 of 5 stickers, echt heel knap!

4 Vlak voor de vakantie hebben we ook ons eerste schooltheater gehad. We hadden een mooi gedicht geleerd wat Andy, Laurien, Ryan, Meghan, Kai en Romee heel leuk hebben voorgedragen. Ook de andere groepen hebben leuke dingen laten zien. De komende weken zijn we natuurlijk druk met alles wat met herfst te maken heeft en zo langzaamaan gaan we richting de gezellige decembermaand. We hebben er zin in! Groep 5/6 Hallo allemaal! Hier een berichtje uit groep 5/6. We zijn nu al even op weg in het jaar. We hebben ook al veel gedaan. De eerste toetsen van Naut, Meander en Brandaan zijn achter de rug. Het waren lastige toetsen. De lessen zijn wel interessant! Rekenen wordt steeds lastiger, vooral als je de tafels niet goed kent. Dus oefenen thuis!! Voor de herfstvakantie hebben we de Kinderboekenweek gehad. We hebben leuke gedichten gemaakt over helden en een paar kinderen hebben deze voorgedragen tijdens het schooltheater. We hebben ook boekenleggers ontworpen en uit heel veel kinderen, ook van andere scholen, is onze Ilayda als winnaar uitgekozen. Haar boekenlegger werd tijdens de Kinderboekenweek uitgedeeld aan de klanten van Boekhandel Broekhuis. Gaaf hè? Nu op weg naar het Sinterklaasfeest. Groep 5 gaat dit jaar voor het eerst lootjes trekken en surprises maken, spannend! Ook beginnen we al heel snel aan de kerstmusical. Veel oefenen en zingen! Wel verwarrend hoor, Sint en kerst tegelijk. Maar het komt helemaal goed! Een drukke tijd dus! Groetjes van groep 5/6 Groep 8 De eerste weken zitten er al weer op. Toen de herfstvakantie begon waren we allemaal van mening, dat het wel heel snel was gegaan. Het tijdstip van de definitieve keuze voor een nieuwe school nadert met rasse schreden De komende weken zullen de eerste gesprekken plaats vinden. In deze gesprekken zal dan het eerste voorlopige advies worden uitgebracht. Dat is voor een aantal van ons toch best wel erg spannend. Maar we kunnen wel stellen, dat we allemaal vreselijk ons best doen om naar de school van onze keuze te kunnen gaan. Soms is er wel even een tegenslag en lukt het even niet, maar geen nood, we zijn toch op school om te leren. Benut de komende maanden nog goed, door zoveel mogelijk te vragen!!!! In november zullen we eveneens een bezoek gaan brengen aan een aantal scholen voor voortgezet onderwijs. We gaan o.a. naar het Montessori College, Het Bataafs Lyceum, Het Gilde College en met de bus naar Enschede waar we een bezoekje brengen aan het A.O.C. Het A.O.C. is de zogenaamde groene opleiding. Inmiddels zijn we met de hele groep al naar Haaksbergen geweest, waar we deelgenomen hebben aan een erg leuke en leerzame cursus techniek. Eveneens hebben we een bezoek gebracht aan de waterzuiveringsinstallatie aan de Wegtersweg en hebben we daar op de computer allerlei opdrachten moeten uitvoeren. In de Heemtuin hebben we gewerkt aan het onderwerp zaadverspreiding. Volgende week krijgen wij van enkele docenten van het Montessori College onderwijs in Twee Talen (T.T.). We reizen dus heel wat af met elkaar en we maken kennis met erg veel nieuwe zaken. Ook nemen we deel aan de cursus jeugd E.H.B.O. In februari aanstaande moeten we een officieel examen hiervoor afleggen. Meneer Theo Beenen geeft deze cursus met erg veel enthousiasme op maandagmiddag. Zoals U allemaal ziet, WIJ VERVELEN ONS BESLIST NIET!!!!!

5 WIJZIGINGEN: Wij stellen het bijzonder op prijs als u wijzigingen in , (nood)adressen en telefoonnummers doorgeeft aan school. Zo houden wij ons bestand up to date. KOSTELOOS MATERIAAL: In de onderbouw hebben we weinig opslagruimte en daarom sparen we geen kosteloos materiaal. Mochten we wat nodig hebben, dan maken we dat bekend middels een briefje aan de deur. GEZONDE TRAKTATIES: Naast de directiekamer hangt een prikbord met suggesties voor een gezonde traktatie. Hebt u belangstelling, dan mag u een kopie meenemen. Hebt u zelf een leuke suggestie, loop dan even binnen en juf Henriëtte zorgt ervoor dat het op het prikbord komt te hangen. WERKGROEP OVERBLIJVEN: Er is dagelijks de mogelijkheid om kinderen te laten overblijven tussen de middag. Voor meer uitgebreide informatie hierover verwijzen we u naar de schoolgids (ook te zien op onze website) De coördinator van deze werkgroep is Joy Mahadewsing. Tel: WERKGROEP ACTIVITEITEN: Marjolein Rörink. Tel: WERKGROEP PREVENTIE HOOFDLUIS: Margreet Dreier (gr.1-4), en Astrid Spenkelink (gr. 5-8), Wilt u de kinderen er op wijzen dat de luizenzakken goed gesloten moeten worden? Het komt nog steeds heel vaak voor dat ze los aan de kapstok hangen en dan heeft zo n luizenzak natuurlijk weinig zin. WERKGROEP OUD PAPIER: Op donderdag 24 november zijn de heren Mol, v.d. Mark en Huttenhuis aan de beurt en op donderdag 22 december de heren Blankestijn, Deppenbroek en Bezoen. Raymond Kokkelink, Naam:. Heeft kinderen in groep (geldt voor kinderen in groep 3 t/m 7) Wil op donderdag 24 november graag een gesprek over het rapport 0 Vanaf uur (middag) 0 Vanaf uur (avond) Graag uw voorkeur aangeven..

Wooldernieuws. November 2010. Primatoneel:

Wooldernieuws. November 2010. Primatoneel: Wooldernieuws November 2010 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl groep 1-4 is vrij op: vrij 12 nov, vrij.28 januari, ma 28 mrt. en

Nadere informatie

Wooldernieuws. Februari 2011. Herfstvakantie 2011:

Wooldernieuws. Februari 2011. Herfstvakantie 2011: Wooldernieuws Februari 2011 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl groep 1-4 is vrij op: ma 28 mrt ma.23 mei. AGENDA: vrij.11 febr. najaarstocht

Nadere informatie

Wooldernieuws Oktober 2014

Wooldernieuws Oktober 2014 Wooldernieuws Oktober 2014 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl Twitter: @OBSdePiramide Facebook: www.facebook.com/ Piramide Hengelo

Nadere informatie

Wooldernieuws November 2014

Wooldernieuws November 2014 Wooldernieuws November 2014 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl Twitter: @OBSdePiramide Facebook: www.facebook.com/ Piramide Hengelo

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Basisschool De Triangel

Basisschool De Triangel Basisschool De Triangel Breedvennen 3, 5595 DE Leende Tel. 040-2065426 E-mail: infodetriangel@skozok.nl Website: www.triangel-leende.nl Triangel Klanken 10 november 2014 Beste ouders, We beginnen deze

Nadere informatie

Wooldernieuws. april 2011

Wooldernieuws. april 2011 Wooldernieuws april 2011 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl groep 1-4 is vrij op: do.21 april Paaslunch kinderen om 14.00 vrij vrij.

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014

Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Saenparel INFO 06-10-2014-27-10-2014 Agenda: Wo 07-10 Herfstwandeling groep 1/2 van 10.00-12.00 uur Do 09-10 Excursie groep 7 8 naar Boerderij Ma t/m vr 13-10 t/m 17-10 Herfstvakantie Ma 20-10 Ouderraad

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Wooldernieuws September 2014

Wooldernieuws September 2014 Wooldernieuws September 2014 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl Twitter: @OBSdePiramide Facebook: www.facebook.com/ Piramide Hengelo

Nadere informatie

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie.

Verder in deze nieuwsbrief informatie over een tevredenheidspeiling die plaats zal vinden na de herfstvakantie. * Willaertstraat 2 3314 WZ Dordrecht * Telefoon: 078-8905525 * prinsbernhardschool@h3o.nl * www.prinsbernhardschooldordrecht.nl * Jaargang 11 nummer 2 (14-10- 16) Geachte ouders/verzorgers en beste jongens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

REKENEN OP EEN LAPTOP.

REKENEN OP EEN LAPTOP. Met nieuwsbrieven houden we u op de hoogte van de ins en outs van groep 7. Samen proberen we als leerkrachten en kinderen er niet alleen een leerzaam, maar ook een leuk schooljaar van te maken. Dat is

Nadere informatie

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015

Luchtpost. Informatie van de directie. Vakantierooster schooljaar 2015-2016. Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Basisschool De Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard T (072) 5726782 www.dezeppelin.nl Luchtpost Bewaarnummer 1 vrijdag 21 augustus 2015 Agenda Spreekuur meester Steven de Wit: vrijdag van 08.45

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

Wooldernieuws Juni/Juli 2015

Wooldernieuws Juni/Juli 2015 Wooldernieuws Juni/Juli 2015 Woolderschool, Semmelweisstraat 42, 7555 NT Hengelo 074 2566077 obsdepiramide@hetnet.nl www.obspiramide.nl Twitter: @OBSdePiramide Facebook: www.facebook.com/ Piramide Hengelo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 12 donderdag 17 november 2016 NR. 12 donderdag 17 november 2016 Kind op maandag: Waar ben je veilig? 1 Samuël 19, 20 David gaat naar het profetenhuis. De koning stuurt soldaten achter hem aan om hem op te halen, maar er gebeurt iets

Nadere informatie

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31

Jhr. M.W.C. de Jongestraat KN Klazienaveen DI27 WO28 DO29 VR30 ZA31 WEEKBERICHT Jaargang 25 Nummer 16 16-12-2016 Jhr. M.W.C. de Jongestraat 26 7891 KN Klazienaveen 0591-312366 www.sthenricusschool.nl sthenricusschool@primenius.nl MA19 DI20 WO21 Agenda MA26 Directeur aanwezig

Nadere informatie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie

Nieuwsblad. nr. 5. Woensdag 4 november 2015. Wijziging tot de kerstvakantie Nieuwsblad B.s. de Achthoek Houtse Heuvel 3 4911 AT Den Hout nr. 5 Tel: 0162-455472 Fax: 0162-438583 Email: directie@de-achthoek.nl Website: www.de-achthoek.nl Woensdag 4 november 2015 Wijziging tot de

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2015

Nieuwsbrief 13 november 2015 Nieuwsbrief 13 november 2015 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zesde nieuwsbrief van het schooljaar 2015-2016. Ouderraad Van mevrouw Linda Edelenbos Tijssen (moeder van Maikel

Nadere informatie

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel

Deze week krijgen de leerlingen: 1 mandarijn 1 peer 1 sinaasappel Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 22 Nieuwsbrief 1 maart 2019 PBS/Dalton Deze week staat verantwoordelijkheid centraal. Luister wat je moet

Nadere informatie

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens

Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Start thema Goede Voornemens JANUARI 2015 VEENSTRAAT 2 7776 BE SLAGHAREN TEL: 0523 681892 WWW.SBODEVONDER.NL Blad voor ouders en verzorgers die benieuwd zijn naar de belevenissen van hun kind op de Vonder ` Belangrijke Data: 19 DECEMBER

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2013

Nieuwsbrief November 2013 Nieuwsbrief November 2013 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data:

Nadere informatie

Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond

Nijsbrief  Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 Website: Belangrijke data Brandoefening. Kijkavond Nijsbrief Jaargang 15, Nummer 3, november 2014 E-mail: gielguorde@gearhing.net Website: www.gielguordemantgum.nl Hierbij de derde nijsbrief van het nieuwe schooljaar die natuurlijk ook weer op de website

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS December 2015 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 3 dec. Rapporten mee 4 dec. Sinterklaasfeest, alle leerlingen s middags vrij 9 dec. 20.0o ouderavond Rots en Water

Nadere informatie

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6

2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 2015 2016 18 november 2015 - nummer 6 Agenda Vrijdag 27 nov. Rapporten mee naar huis Maandag 30 nov. en dinsdag 1 dec.: Oudergesprekken Woensdag 2 dec. KinderRaad vergadering Woensdag 2 dec. Zoemertje

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4

Nieuwsbrief eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Nieuwsbrief 2016-2017 eenentwintigste jaargang, 11 november 2016, nummer 4 Agenda Ma. 14 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken groep 5/6 Di. 15 nov. Facultatieve 10 min.gesprekken gr. 1/4 en 7/8 Vrij. 18

Nadere informatie

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna

25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5. Wij leren hier met elkaar, van elkaar, door elkaar en over elkaar! Zina Heikamp en Raphaëla van Onna @-mail 25 SEPTEMBER 2015 JAARGANG 4, NUMMER 5 OBS Prinses Catharina Amalia Cicerostrook 9 2493 ZL Den Haag Telefoon 070-3019586 E-mail info@obspca.nl Bezoek onze website! www.obspca.nl Wij leren hier met

Nadere informatie

Vossenjacht KinderBoekenWeek

Vossenjacht KinderBoekenWeek Vossenjacht Kinderboekenweek Vandaag hadden we de afsluitende vossenjacht voor de KBW Kinder Boeken- Week. Gelukkig hebben we de afgelopen week nog een groot aantal aanmeldingen van ouders gehad die deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl

Nieuwsbrief september 2015. OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Nieuwsbrief september 2015 OBS. Ollie B Bommel Nassaustraat 22 3258 AR Den Bommel 0187-612007 info@olliebbommel.nl Bijdrage schoolreis, schoolkamp en schoolfonds In de brief die uw kind heeft meegekregen

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

De twaalfde editie van de nieuwsbrief

De twaalfde editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 Jaargang 5 13-02-2015 www.olivijn.almere-speciaal.nl De twaalfde editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 23 t/m 27 februari voorjaarsvakantie Nieuws vanuit de

Nadere informatie

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda:

Troubadourtje CARNAVAL. Prins- en Prinsesverkiezing. Agenda: Troubadourtje Informatiekrant Katholieke basisschool De Troubadour Jaargang: 2015-2016 Datum: 29-01-2016 Inhoud: Carnaval Prins en Prinsesverkiezing Ouderbijdrage St. Leergeld EU-fruit groep 3 groep 6

Nadere informatie

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23

DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 DECEMBER 2017 NUMMER 4 JAARGANG 23 Voorwoord De laatste nieuwsbrief van dit jaar is alweer een feit. Nog even een herinnering U kunt van juf Gea en juf Martha op 21 december vanaf 12.00 uur persoonlijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014

Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Jaargang 1 nummer 2 29 augustus 2014 Start. We kunnen met zijn allen terugkijken op een geslaagde startweek. Niet in het minst door de gezellige feestavond in de sporthal. Op ontspannen wijze hebben veel

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014

Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Groep 1 en 2 Schooljaar 2013-2014 Welkom in onze klas Spelend leren. In groep 1 en 2 staat spelend leren centraal in een hiertoe uitdagende omgeving. Van belang is dat de kinderen zich op hun gemak voelen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora

Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Informatieboekje groep 1 & 2 van Aurora Van harte welkom op Aurora! In dit boekje kunt u lezen hoe het er aan toe gaat op onze school Aurora. Veel leesplezier gewenst! Naar school gaan: De kinderen mogen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!!

kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) Alvast van harte gefeliciteerd en we wensen jullie een fijne dag!!!! 20 november 2015 nummer 6 AGENDA Vr 4 dec Wo 16 dec Sinterklaasfeest kerstviering/kerstdiner (let op! datum is veranderd) JARIGEN 21 nov Edmilson Francisco groep 3 21 nov Arda Özcan groep 5 25 nov Louise

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015

Privacy. Agenda. 10 dec. 2015 Agenda 10 dec. MR-vergadering 10 dec. Kerstviering ouderen door gr 1-8 11 dec. Kerstknutselen gr 5 t/m 8 15 dec. Kerstmusical gr. 4 voor hele school 15 dec. 18.30 uur Kerstmusical gr. 4 ouders 16 dec.

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 50 9 t/m 15 december 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Het is altijd een gezellige maar drukke tijd in november/december.

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019

N i eu w sbr i ef. 24 januari 2019 24 januari 2019 Agenda 29-01: Bezoek Pater 02-02: Sponsorplons 11-02: Verslagen mee 12-02: Oudergesprekken 14-02: Oudergesprekken 15-02: Studiedag, leerlingen vrij Vanuit directie Misschien heeft u al

Nadere informatie

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8

15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 15 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 8 Van de directie Voor u ligt de laatste Lijstereens van 2014. Een hele dikke, want naast

Nadere informatie

Infobulletin van basisschool Heidepoort

Infobulletin van basisschool Heidepoort 1 Infobulletin van basisschool Heidepoort Jaargang 21 nr. 11-3 september 2015 (verschijnt maandelijks) Beste ouders / verzorgers, Laatste infobulletin oude stijl Dit infobulletin is het laatste dat u ontvangt

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl)

Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) o.b.s. De Ent Losse Entjes Jaargang 22 no. 7 7 februari 2014 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 8 februari Oud papier 12 maart OR vergadering 11 t/m 13 februari Eindtoets Basisonderwijs

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Tine Marcusschool. Vanuit het team

Tine Marcusschool. Vanuit het team Pagina 1 van 7 Tine Marcusschool Donderdag 31 maart 2016 Agenda 7 april Oudergespreksochtend 8 en 19 april Schoolfotograaf 22 april Koningsspelen op school 27 april Koningsdag leerlingen zijn vrij 2 t/m

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx.

Basisschool Pius X. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 12 januari 2016. Jordaansingel 20. 7481GP Haaksbergen. Tel. 053-5721396. directie@piusx. Jaargang 18. Nieuwsbrief nr. 7 van 1 januari 016 Jordaansingel 0. 781GP Haaksbergen. Tel. 03-71396. directie@piusx.eu Basisschool Pius X Luizencontrole Na de vakantie zijn de kinderen gecontroleerd op

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie