De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2017 nr.3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2017 nr.3"

Transcriptie

1 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar , november 2017 nr.3 Liesbos SB Hoofddorp website: Kledinginzameling, wederom een succes! Bericht van Stichting All 4 Africa. Dinsdag 14 november stond bij Stichting All 4 Africa in de agenda om op uw school ingezamelde kleding te komen ophalen. Er is u gevraagd thuis de door uw kind meegebrachte plastic zakken te vullen met kleding, welke niet of nauwelijks meer gedragen wordt. Deze keer is er 435 kilo ingezameld. Een super prestatie! Wij bedanken alle ouders en leerlingen voor hun inzet. Zoals u inmiddels weet, willen wij graag bij de wisseling van de seizoenen een beroep op u doen. De volgende kledingactie zal plaatsvinden na de meivakantie, van 14 mei tot en met vrijdag 25 mei Wij hopen ook dan weer op uw enthousiasme en inzet te mogen rekenen. Donatie aan team Hollander! De ouderraad heeft besloten om de opbrengst van de kledingactie dit keer te schenken aan team Hollander voor de Roparun. Wij wensen Nynke en haar team veel succes toe. Ik ben Nynke, de moeder van Tyson uit groep 3A. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de opbrengst van de kledingactie. Het bedrag van 130,50 gaat naar ons team, team Hollander. We gaan met Pinksteren aan de Roparun meedoen. Dit is een estafetteloop van Hamburg naar Rotterdam. Waar we een sportieve prestatie leveren om op die manier geld in te zamelen voor mensen met kanker. Jullie kunnen ons volgen op teamhollander.nl Sinterklaasfeest op dinsdag 5 december. De leerlingen van de groepen 1 t/m 4 hebben school tot uur en zijn s middags vrij. De leerlingen van de groepen 5 t/m 8 hebben continurooster tot uur. Denk aan een lunchpakketje voor deze dag. Start kerstvakantie. Op vrijdag 22 december zijn alle leerlingen vanaf uur vrij! De kerstvakantie duurt tot en met zondag 7 januari AGENDA Maandag, woensdag en vrijdag zijn WATER en FRUITDAGEN op onze school. De kinderen nemen dan FRUIT of een STUKJE GROENTE mee naar school. November GGD-inloopspreekuur in de dependance 30 Bosbode 3 komt uit! December Voorstelling Komt dat zien! 4 Tentoonstelling van de surprises bij de groepen 5 tot en met 8 5 Sinterklaasfeest! Groepen 1 t/m 4 hebben school tot uur en zijn s middags vrij. Groepen 5 t/m 8 continurooster tot uur 6 Kerstversierochtend (onder schooltijd) 9 Advent-opening (onder schooltijd) 21 Kerstmaaltijd en samenzang op het plein (meer informatie volgt) 22 Laatste schooldag voor de kerstvakantie. Alle kinderen zijn om uur uit! Bosbode 4 komt uit! 23 Kerstvakantie tot en met zondag 7 januari 2018 Januari Eerste schooldag na de kerstvakantie. 10 Hoofdluiscontrole

2 Inloopmoment Een nieuw initiatief! Wij vinden het belangrijk dat u een idee heeft van wat er op school gebeurt. Dat doen we natuurlijk met de kijkavond, met de berichtjes op Klasbord en de Bosbode. Maar we willen u ook uitnodigen om onder schooltijd een kijkje te nemen in de klas. Tussen twee vakanties is er een inloopmoment voor ouders. Tijdens dit inloopmoment start de leerkracht met de les en kunt u zien wat uw zoon of dochter doet aan lesactiviteiten. Het is de bedoeling dat u gedurende een kwartier, van 8.30 uur tot 8.45 uur, in de klas aanwezig bent. Daarna gaan de kinderen en de juf weer verder met het lesprogramma. Het eerste inloopmoment was op dinsdag 14 november. Wat leuk dat er zoveel ouders zijn gekomen om een kijkje te nemen in de klas! De kinderen konden laten zien wat ze allemaal leren. Je kon aan de gezichten zien dat ze dat erg leuk vonden. De volgende data zijn gepland: Woensdag 31 januari Donderdag 5 april Vrijdag 15 juni U komt toch weer kijken?! Hulp gevraagd! Wij zijn op zoek naar ouders die ons willen helpen bij de bibliotheek en technisch lego. Leuk maar wat houdt het nu in? Schoolbibliotheek. Een biebouder zit één ochtend in de week van 8.30 uur tot 9.00 uur in onze schoolbibliotheek. De kinderen brengen de boeken terug, de biebouder neemt het gelezen boek in ontvangst en helpt de leerlingen met het vinden van een nieuw leesboek. De leerling gaat vervolgens met het nieuwe leesboek weer terug naar de klas. Heeft u één keer per week s morgens een half uurtje de tijd en lijkt het u leuk om met andere ouders de bibliotheek te draaien, meld u dan aan bij Lilian Schuurman. Lego techniek. Elke vrijdagmiddag zijn vier leerlingen uit de groepen 7 bezig met Lego Mindstorms. Zij worden daarbij wekelijks begeleid door de vaders Arjen Nijpels, Tobi Wentzel en Paul Veerkamp. LEGO MINDSTORMS Education is bedoeld voor leerlingen vanaf 11 jaar. De leerlingen bouwen eerst volgens een duidelijk stappenplan een robot. Het hart van deze LEGO -robots is een programmeerbaar LEGO -blok, dat zelfstandig een programma kan uitvoeren. Met een computer ontwerpen de leerlingen via een grafische programmeeromgeving eenvoudig hun programma en dat laden ze in de robot. Daarna voert de robot de opdrachten uit. Met behulp van diverse sensoren kan de robot waarnemen en motoren aansturen. De leerlingen kunnen de robot vervolgens verschillende handelingen laten uitvoeren, zoals lopen, iets oppakken, etc. Het is belangrijk dat het bouwen secuur gebeurd. Eén Lego-stukje verkeerd geplaatst kan er later voor zorgen dat de robot niet kan bewegen, vast loopt of tijdens het bewegen uit elkaar schiet. Elke week wordt er gebouwd met dit materiaal met aan het eind de spannende vraag: Gaat de robot doen wat we graag willen? Het is elke vrijdagmiddag weer een gezellig en leerzaam moment. Wilt u dit Lego-team komen versterken? Meld u dan aan bij Lilian Schuurman.

3 Viering in de Ark Donderdag 9 november hebben we met elkaar stil gestaan bij Sint Maarten. Sint Maarten als feest dat de kinderen jaarlijks vieren, maar ook het verhaal van ridder Maarten die een ander te hulp schoot door zijn mantel te delen. Tijdens de viering van de onderbouw las juf Janneke het verhaal van Grote Wolf voor. De kinderen zagen de bijbehorende prenten op het scherm. Bij de bovenbouw las juf Dineke het verhaal van de barmhartige Samaritaan voor. Tussen de verhalen door hebben we verschillende liedjes gezongen. Het thema voor beide vieringen was: oog hebben voor elkaar en bereid zijn om te delen. De beide vieringen werden geopend door kinderen met een lampion. Jonathan en Elahia lazen bij de eerste viering het gebed voor. Bij de bovenbouw waren het David en Julia die het gebed voorlazen. Het waren twee sfeervolle vieringen.

4 Komt dat zien! Vrijdag 17 november was de tweede voorstelling Komt dat zien! Nu waren de groepen 1/2A, 1/2B, 5A, 4A en 8B aan de beurt. Het thema van deze voorstelling was Muziek. Een thema dat goed aansluit bij de lessen van Zangexpress. En muziek dat klonk er! Toine en Francesca hebben de verschillende optredens aan- en afgekondigd. De voorstelling startte met het lied Boem tjak van groep 5A met drumondersteuning op emmers van een aantal muzikale kleuters. Daarna groep 8B met het lied Carnaval der dieren. Zij begeleidden zichzelf met de boomwhackers. Groep 4A zong een lied over de jaargetijden en speelden gelijktijdig op verschillende muziekinstrumenten. De kleuters van groep 1/2A zongen een lied over kabouters en reuzen en groep 1/2B zong het lied in Holland staat een huis. Daarna groep 5A met het lied Welles-nietes. Wynona, Sarah en Elin (groep 4A) vertelden hoe een gitaar wordt gemaakt. Tot slot het liedje Ik word altijd wakker met een wijsje in mijn hoofd. Wat een fantastisch muzikaal spektakel!

5 Zangexpress Zangexpress is dat iets met zingen en muziek? In de vorige Bosbode hebben wij u verteld over het muziekproject Zangexpress. Gedurende dit schooljaar worden wij daarin begeleid door medewerkers vanuit Pier K. De afgelopen weken hebben de leerlingen en de leerkrachten les gekregen van medewerkers van Pier K. De leerkrachten krijgen begeleiding in het geven van een muziekles. Ze kijken eerst hoe de muziekdocent de les geeft, dan verzorgen ze samen een les en daarna geeft de leerkracht de muziekles en geeft de Pier K-medewerker feedback. Naast de 6 lessen rondom het aanleren en begeleiden van een liedje, volgen er nog 4 lessen waarin andere muziekstromingen aan bod komen. Vrijdag 13 oktober heeft u een inlogcode ontvangen. Met deze inlogcode kunnen de leerlingen inloggen op de site van Zangexpress en thuis ook de liedjes zingen die op school aangeleerd zijn. Hoort u uw zoon of dochter thuis ook al nieuwe liedjes zingen? Heeft u al het liedje voor één dag Sinterklaas gehoord? Weet u al wat de kinderen met de boomwhackers doen? (Boomwhackers zijn vrolijk gekleurde lichtgewicht, holle, kunststof buizen, verschillend in lengte en daardoor verschillend in toon. Elke kleur correspondeert met een vaste toon. Met boomwhackers leer je op een speelse manier ritme, melodie, harmonie en akkoorden.) Neem gerust een kijkje op de website van Zangexpress.!

6 Voorleeswedstrijd Elk jaar doet onze school mee aan de nationale voorleeswedstrijd. De nationale voorleeswedstijd is een initiatief van stichting Lezen in samenwerking met de bibliotheken en is bedoeld voor kinderen uit groep 7 en 8. Vrijdag 24 november was het zover. De vier groepswinnaars, Indy (7A), Kimi (7B), Nathalie (8A) en Francesca (8B), lazen hun favoriete verhaal voor in de aula. De andere kinderen luisterden aandachtig en moedigden hun klasgenootjes aan. De jury Ellen Visser (bibliotheekouder), Cailey (groep 6) en juf Lilian, beoordeelden het voorlezen op de volgende punten: verstaanbaarheid, sfeer en toon, intonatie, snelheid, stemgebruik en contact met het publiek. Er werd prachtig voorgelezen! Het was voor de jury dan ook lastig om een keuze te maken. Kimi is schoolkampioen geworden en gaat door naar de volgende ronde! Veel succes! Rommelpiet!? Donderdag 23 november hebben alle kinderen hun schoen gezet. Met daarin mooie tekeningen, lieve berichtjes voor Sint en Piet en natuurlijk een wortel voor het paard. Vrijdagochtend troffen wij een enorme rommel aan in de school! Wij denken dat Rommelpiet langs is geweest. Dat moeten we toch maar weer even met Sinterklaas bespreken als hij 5 december bij ons op bezoek komt...

7 Ouderbijdrage In de openbare Algemene ledenvergadering van 20 september 2017 is de vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar vastgesteld op een bedrag van 55,00 per kind. Van de ouderbijdrage worden verschillende activiteiten betaald, denk hierbij aan het sinterklaasfeest, het kerstfeest, de cultuurdag, de sportdag, etc. Dit zijn activiteiten die niet tot het gewone lesprogramma behoren en die dus niet door het ministerie van onderwijs, Cultuur en Wetenschap worden vergoed. Wij hebben uw bijdrage dus nodig om alle activiteiten voor de kinderen te kunnen organiseren. Ouderraad Wij vragen u het bedrag van 55,00 per kind over te maken naar rekeningnummer: NL82INGB t.n.v. Ouderraad de Bosbouwers te Hoofddorp. Wilt u zo vriendelijk zijn om in de bijzonderhedenregel de voor-, achternaam en de groep van uw kind te vermelden. In verband met alle komende festiviteiten en de daarbij behorende uitgaven willen wij de bijdrage graag uiterlijk 31 december ontvangen. Alvast bedankt! Op donderdag 2 november hebben de ouderraadsleden gesproken over de volgende onderwerpen: Evaluatie informatieavond Organisatie van het sinterklaasfeest Organisatie van het kerstfeest Oproepjes voor hulp onder andere voor het sint en kerstversieren, en de verschillende groepsactiviteiten krijgt u via de mail of klasbord. Ook worden er oproepen op de borden bij de lokalen van de kleutergroepen gezet. Organisatie lustrumfeest. Dit schooljaar bestaat basisschool de Bosbouwers 35 jaar! Dat gaan we vieren in de week van mei We gaan drie dagen met elkaar verschillende activiteiten doen iets bij de school voor de leerlingen, iets buiten de school en iets waarbij we de ouders ook uitnodigen. Meer verklappen we nog niet. We houden u op de hoogte. De volgende vergadering van de Ouderraad is op maandag 15 januari Medezeggenschapsraad. De Medezeggenschapsraad is 16 november samengekomen en heeft gesproken over onder andere het jaarplan van de Bosbouwers, de werkdruk in het onderwijs en het stimuleren van betrokkenheid van de leerlingen bij hun eigen leerontwikkeling. Zondag 26 november is er per mail een informatief schrijven rondgestuurd, waarin de MR meer vertelt over hun rol, welke speerpunten zij hebben voor dit schooljaar en op welke wijze u als ouder contact kunt leggen. De volgende MR-vergadering is op donderdag 14 december GGD-Flits. Hoofdluis blijft voorkomen bij kinderen en steeds vaker ook bij jongeren. Geen reden om in paniek te raken maar wel om het goed aan te pakken. Er bestaat nog steeds veel onwetendheid over de oorzaak en behandeling van hoofdluis. Op onze website vindt u heel veel nuttige informatie over hoofdluis. Heeft iemand in uw gezin last van hardnekkig hoofdluis? Het is altijd mogelijk een afspraak te maken bij de jeugdverpleegkundige verbonden aan de school van uw kind. De jeugdverpleegkundige kan met u meedenken en adviseren over het bestrijden van de hoofdluis. Een afspraak maken kan via op werkdagen van uur en uur

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016, november 2015 nr.4. Herfst, herfst, wat heb je te koop.

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016, november 2015 nr.4. Herfst, herfst, wat heb je te koop. De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2015-2016, november 2015 nr.4 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl Herfst, herfst, wat heb je te koop. AGENDA

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2016 nr. 4

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2016 nr. 4 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2016-2017, november 2016 nr. 4 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl Fruit your world Enige tijd geleden is

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2014 nr.4

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , november 2014 nr.4 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2014-2015, november 2014 nr.4 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl Eén baby, twee baby s! Een mooi bericht.

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , januari 2017 nr.6

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , januari 2017 nr.6 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2016-2017, januari 2017 nr.6 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl 2017...wat gaat het jaar ons brengen? Tja...

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , december 2016 nr. 5

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , december 2016 nr. 5 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2016-2017, december 2016 nr. 5 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl De ouderraad, de medezeggenschapsraad en

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , januari 2018 nr.5

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , januari 2018 nr.5 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2017-2018, januari 2018 nr.5 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl 2018...wat gaat het jaar ons brengen? Tja...

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , december 2017, nr. 4

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , december 2017, nr. 4 De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2017-2018, december 2017, nr. 4 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl De ouderraad, de medezeggenschapsraad

Nadere informatie

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen!

Belangrijke data. Sinterklaasviering. Verkeersveiligheid: help mee voor onze kinderen! NUMMER 6 JAARGANG 32 1 december 2017 Belangrijke data Di. 5 december 2017 Woe. 6 december 2017 Di. 12 december 2017 Di. 19 december 2017 Sinterklaasviering continurooster tot 14. 00 uur Inloop mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , april 2017 nr.9 AGENDA

De Bosbode. Informatiebulletin Schooljaar , april 2017 nr.9 AGENDA De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2016-2017, april 2017 nr.9 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl AGENDA Lente.. Lente, dus...start schooltuinen!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.14

Jaargang december 2017 nr.14 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Liesbos SB Hoofddorp website:

Liesbos SB Hoofddorp website: De Bosbode Informatiebulletin Schooljaar 2017-2018, oktober 2017 nr.2 Liesbos 10-12 2134 SB Hoofddorp website: www.debosbouwers.nl e-mail: info@debosbouwers.nl Inloopmoment Dit schooljaar zijn we gestart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren!

Hoeraaaaaaa! Josh is geboren! OBS Schengehof Slotstraat 3 4458 BJ s Heer Arendskerke tel: 0113 561935 email: schengehof@alberoscholen.nl website: www.schengehof.nl Info 8 schooljaar 18 19 vrijdag 7 december 2018 Schoolweek 15 schaatsen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen:

DEBOGERDBODE. AGENDA t/m 10 mei Koningsspelen: schooljaar 2018-2019 10 DEBOGERDBODE AGENDA t/m 10 mei 2019 - Maandag 15 t/m donderdag 18 april: Cito eindtoets groep 8 - dinsdag 16 april: Koffieochtend. Meer info in verderop in de nieuwsbrief - Vrijdag

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat November 18 Nummer 04 Ontwikkelingen in de schoolorganisatie In de krant heeft u kunnen zien dat wij een vacature hebben voor onderwijsassistentie in de groepen

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 10 Vrijdag 30 oktober 2015 Beste Ouders, Personeel. Helaas is meester Paul ziek. Gelukkig hebben we juf Mariska

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Kerstviering. Foto s en video s. In dit nummer: 11 december 2018 Nieuwsbrief In dit nummer: Kerstviering Onze kerstviering is op woensdag 19 december a.s.. Uitgebreide informatie over het kerstspel en het kerstdiner ontvangt u vandaag per mail in een

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Bosbode 8, 11 januari 2019

Bosbode 8, 11 januari 2019 Bosbode 8, 11 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s) Na een hopelijk voor u fijne vakantie zijn we weer gestart op De Bosbouwers! Wij hopen dat u genoten heeft van de feestdagen en een fijne en gezellige

Nadere informatie

Agenda december. Kwink. Leeuwarden,

Agenda december. Kwink. Leeuwarden, Leeuwarden, 30-11- 2018 Thomasnieuws De maand december staat voor de deur. Een spannende maand vanwege de Sint maar ook een gezellige maand rondom de Kerst. De afgelopen maanden zijn wij als team hard

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief

Obs t Montferland Nieuwsbrief Obs t Montferland Nieuwsbrief December 2017 Uitdagend onderwijs met een sterke basis AGENDA Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 11 12 Staking leerkrachten 18 19 20 Kerst in het Barghse Huus 13 14

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform

nieuwsbrief: Communicatieplatform Parro Medezeggenschapsraad Schooljaar In deze Communicatieplatform Schooljaar 2018-2019 In deze Communicatieplatform nieuwsbrief: Parro Medezeggenschapsraad Kinderpostzegels Sint Nicolaas en Nicolet Nieuws van de Ouderraad Gebedsgroep Schoolfruit Nieuwe boeken Nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Samen je toekomst ontwikkelen

Samen je toekomst ontwikkelen 2018-2019 Samen je toekomst ontwikkelen Beste ouders en verzorgers, Graag willen wij u informeren over de plannen voor het nieuwe schooljaar. Voor u ligt daarom de ouderkalender 2018-2019. In deze kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 4, schooljaar Vrijdag 20 december Vanuit de directie

De Paulusschool. gelooft in de KRACHT van elk kind! AKTUA 4, schooljaar Vrijdag 20 december Vanuit de directie De Paulusschool gelooft in de KRACHT van elk kind! Dr. J.W. Paltelaan 5 079 316 48 34 www.paulus.unicoz.nl 2712 RN Zoetermeer 06-25342550 directie@paulus.unicoz.nl (groepen 6) AKTUA 4, schooljaar 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018

Nieuwsbrief. Van de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week 45 4 t/m 10 november 2018 Nieuwsbrief Week 45 4 t/m 10 november 2018 Van de directie Afgelopen week kreeg ik een telefoontje van Peter Heidema, wethouder gemeente Ten Boer. Hij liet mij weten dat voor de Wieken i.p.v. de geplande

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.15

Jaargang december 2017 nr.15 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016!

Het team van de Rehoboth wenst u en uw kind(eren) alle goeds voor 2016! Januari 2016 nieuwsbrief 6 januari Hoofdluiscontrole 11 januari Schoolreisje groep 1-2-3 15 januari Start schaaklessen 29 januari Crea-middag 31 januari Themadienst in Oude Kerk Volgende nieuwsbrief 1

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 31 OKTOBER 2014 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, NR. 5 31 OKTOBER 2014 SchOuderCom De komende nieuwsbrief willen we gaan verspreiden via SchOuderCom. Daarbij zullen we een splitsing maken tussen berichten die van belang

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest.

Wanneer de maand Ramadan voorbij is en er dus één maand gevast is, wordt deze maand traditioneel afgesloten met het Suikerfeest. Jaargang 7 nummer 6 juni 2019 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke eerste maandag van de maand verstuurd per Digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op de website.

Nadere informatie

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken

Agenda: In deze nieuwsbrief: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken Agenda: - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij -Dinsdag 24 en woensdag 25 november: Rapportgesprekken In deze nieuwsbrief: - Informatie Sintviering - Opbrengst boekenmarkt - Nieuws vanuit de groepen - Boekenselfie

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL

NIEUWS UIT DE SCHOOL Regel van de maand De regel waar de komende maand extra aandacht aan besteden is: Problemen lossen wij met praten op. Afsluiting thema Middeleeuwen NIEUWS UIT DE SCHOOL Luizen Helaas, ze zijn er weer Wilt

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

8 D E C E M B E R

8 D E C E M B E R Bezoekadres Weerestraat 70 1713 VC OBDAM T (0226) 45 19 67 E info@kelderswer f.nl I www.kelderswer f.nl Postadres Postbus 41 1713 ZG OBDAM O u d e r v e r e n i g i n g OBS de Kelderswerf 8 D E C E M B

Nadere informatie

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, , Kalender

Obs. De Wynbrekker, Menso Poppiusstraat 46, 8536 VA Oosterzee, ,  Kalender Obs. De Wynbrekker,,, 0514-541242,, www.obsdewynbrekker.nl, Kalender 2016-2017 A U G U S T U S 2 0 1 6 1 Vakantie 2 3 4 5 6 7 8 Vakantie 9 10 11 12 13 14 15 Vakantie 22 Vakantie 16 17 18 19 20 21 23 24

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Vol verwachting De maand van de feesten! Voor in uw agenda. De Regenboog 2 december 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 5 december Sinterklaas 6 december Studiedag groep 1-8 vrij 22 december Kerstviering in de avond 23 december 9.30 naar school 26

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen.

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Nieuwsbrief december 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van december. Eén van de drukste en spannendste maanden van het jaar voor kinderen. Leerlingen nieuws Elise Vijfvinkel (1-2c),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s),

NIEUWSBRIEF. 166 April 15. Chr. basisschool De Rank. Geachte ouder(s), Geachte ouder(s), Terwijl de kinderen genieten van de nieuwe speelruimte rondom de school, bereiden wij ons voor op de eindfase van de renovatie. In deze nieuwsbrief wordt u uitgebreid geïnformeerd. Continurooster

Nadere informatie

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen

Belangrijke data. Belangrijke data. Nieuwe collega schoolleider op locatie Revius. Informatie avonden schooltijden. Sportmiddagen NUMMER 12 JAARGANG 5 12 februari 2016 Belangrijke data Belangrijke data 15 feb (G)MR locatie Eem 15-19 feb Adviesgesprekken groep 8 beide locaties 18 feb Start inschrijvingen 10 min. beide locaties gesprekken

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Kijk ook op onze website Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website  Nr. 17 / 3 juli Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 17 / 3 juli 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda - Agenda

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel:

de Nieuwsroos OR leden gezocht Schoolgeld Rozenstraat XT Hengelo (Gld) Tel: de Nieuwsroos Rozenstraat 14 7255 XT Hengelo (Gld) Tel: 0575 461510 info@rozengaardsweide.nl www.rozengaardsweide.nl 11 maart 2019 OR leden gezocht Met ingang van het nieuwe schooljaar nemen een paar leden

Nadere informatie

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

PRETTIGE HERFSTVAKANTIE Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op vrijdag 13 november a.s. PRETTIGE HERFSTVAKANTIE

Nadere informatie

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!!

Een stille nacht. Weesp, 11 december Het team wenst iedereen heel fijne Kerstdagen en een heel voorspoedig Nieuwjaar!!! Weesp, 11 december 2015 Een stille nacht Maria maakt met Jozef een hele lange reis. Ze moesten van de keizer gaan naar Betlehem, hier ver vandaan. Een lange reis. Een lange reis. Ze willen heel graag slapen.

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders.

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Nieuwsbrief Donderdag 5 november 2015 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 45 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Dit kan echt niet! Sara krijgt een kind. Een oude vrouw

Nadere informatie

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke

Info december CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke Info december 2018 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl Belangrijke data: 5 december - Sinterklaasfeest 20 december - s middags vrij! 20 december -

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 2 oktober 2017 4 oktober

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie