Quick Reference Guide Driver App 2.0.6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Quick Reference Guide Driver App 2.0.6"

Transcriptie

1 1/5 Met deze handleiding kunt u aan de slag met de GPS-Buddy Driver app voor Android. Het enige dat u nodig heeft is een Android device met de volgende specificaties: - Minimale schermafmeting Minimale resolutie 480 x 800 p - Android versie of hoger App Downloaden Inloggen Voertuig selecteren Hoofdmenu bestuurder Vanaf Android-versie 6 (Marshmellow) en in beperkte mate in versie 7 (Noughat) wordt een toestand DOZE en daarna APP-STANDBY gestart wanneer een apparaat in diepe slaapstand gaat. In deze toestand worden netwerkcommunicatie en andere functies na een uur gestopt en geactiveerd, met een toenemend tijdsinterval. Dit voorkomt realtime meldingen. Om de taak- en berichtmeldingen te blijven ontvangen, moeten gebruikers batterij-optimalisatie handmatig uitschakelen voor de Driver app. * Helaas is volgens het Google Play-beleid verboden dat apps directe vrijstelling van Power Management-functies in Android 6.0 of hoger vragen (Doze en App-standby), tenzij de kernfunctie van de app negatief wordt beïnvloed. Als u de app wilt uitsluiten van batterij-optimalisatie op Android 7, volgt u deze stappen: Om de GPS-Buddy Driver app te downloaden gaat u naar de Android Play Store. Tik op de zoekbalk en vul GPS-Buddy Driver app in als zoekopdracht. Tik op de balk waar GPS-Buddy Driver app staat. Tik op het icoon installeren om de app vanuit de Store te downloaden. Wanneer u de app heeft opgestart komt u in het inlogscherm. Vul hier het adres en wachtwoord in en druk daarna op de knop >login< om in te loggen. De rechtenstructuur kan zo ingesteld zijn dat u eerst uzelf moet aanmelden op het voertuig met de ID-sleutel of tachograafpas. Dit zal de app aangeven. TIP: Indien u een vinkje zet bij Onthoud mij hoeft u de volgende keer uw adres en wachtwoord niet opnieuw in te vullen. Als u bent ingelogd ziet u vervolgens een lijst met voertuigen die voor u in ons systeem zijn aangemaakt. Selecteer het voertuig waarin u gaat rijden door op het betreffende kenteken te klikken. Bevestig uw keuze vervolgens met de groene selecteer button. In het hoofdmenu kunt u kiezen uit bestuurder, voertuig of extra. Bestuurder: Hier kunt u meer informatie terugvinden over het aantal gereden kilometers en tijd. In dit menu kunt u ook naar de takenlijst en naar het berichtenscherm. Instellingen-> apparaatonderhoud -> batterij -> batterijgebruik -> menu -> optimaliseer batterijgebruik -> schakel specifieke app uit (Driver app) Deze applicatie neemt de taal van uw device over en ondersteunt de volgende talen: Nederlands, Duits, Engels en Turks.

2 2/5 Takenlijst Timesheet Emballage Assets Assets In de takenlijst kunt u alle taken terugvinden. De taken hebben een blauwe kleur. Indien u op een taak drukt krijgt u meer informatie over de uit te voeren taak. Navigeren: Vanuit de taak is het mogelijk om te navigeren naar de juiste locatie door op het groene navigatie icoon te drukken. Bij de takenlijst ziet u ook de gereden ritten en de stopmomenten van het betreffende voertuig. Activiteiten toevoegen: Het is mogelijk om activiteiten toe te voegen aan rit- en stopmomenten door op de grijze vlakken te drukken naast het rit- en het stopmoment. Activiteiten herhalen: Als u op de button Herhaal aan drukt activeert u de herhaalfunctie. Als u vervolgens bij een ritmoment een activiteit invult zal deze activiteit voor alle ritten van deze dag gelden. Deze functie staat default uit. De herhaal-functie kan worden aangezet in het menu extra-voorkeuren. Indien u een taak heeft afgerond en wilt afsluiten is het mogelijk dat u een emballagelijst krijgt. Emballage registreren: Indien u op de regel bij het juiste type emballage op de getallen drukt, kunt u het aantal afgeleverde en opgehaalde emballage invoeren. Indien u een taak heeft afgerond en wilt afsluiten is het mogelijk dat u assets kunt registreren. Assets ophalen/ afleveren: Kies voor ophalen of afleveren in het menu. Selecteer vervolgens het juiste type asset. Meerdere assets ingeven: Het is mogelijk om meerdere objectnummers tegelijkertijd in te geven. Na het ingeven van de eerste asset kunt u op de + knop drukken om een volgend object toe te voegen. Objecten herpositioneren: Ga met uw vinger op de rode marker staan. U kunt deze verslepen door deze langer in te drukken. U kunt ook op de juiste positie op de kaart drukken. De marker wordt dan daar neergezet. Objecten verwijderen: Als u in de assetlijst op het afvalemmer icoon drukt kunt u de asset verwijderen. Objectnummers wijzigen: Als u in de assetlijst op de assetnaam drukt kunt u het assetnummer veranderen. Activiteiten opsplitsen: Indien u meerdere activiteiten heeft ondernomen tijdens een stopmoment is het mogelijk om deze op te splitsen door op de Bewerk knop te drukken.

3 3/5 Opmerkingen Afleverbon Handtekening Berichten Hoofdmenu voertuig Als u een taak heeft afgerond en wilt afsluiten is het mogelijk dat u een opmerkingenveld krijgt. In dit veld kunt u als chauffeur een notitie plaatsen. Als u een taak heeft afgerond en wilt afsluiten is het mogelijk dat u een lijst krijgt met alle af te leveren goederen. Aantallen wijzigen: Indien de lijst niet overeenkomt met het werkelijke aantal geleverde goederen is het mogelijk om deze aantallen aan te passen door op de cijfers te drukken. Als u een taak heeft afgerond en wilt afsluiten is het mogelijk dat u de optie krijgt om een handtekening te laten zetten door de klant. Contactpersoon klant: Bij het naamveld kunt u de naam invullen van de contactpersoon die gaat tekenen voor akkoord. Met het berichtenscherm kunt u berichten naar kantoor sturen en berichten van kantoor ontvangen. Toets uw bericht in het grijze tekstvak onder aan de pagina en kies de pijl rechtsonder in het scherm om het bericht te versturen. In het hoofdmenu kunt u kiezen voor bestuurder, voertuig of extra. Voertuig: Hier kunt u meer informatie terugvinden over de laatst gereden rit met het voertuig. Handtekening: In het witte veld onderin kan de klant ondertekenen.

4 4/5 Sensoren Hoofdmenu Extra Voorkeuren Voorkeuren Trucknavigatie instellingen In dit scherm ziet u een overzicht van alle aangesloten sensoren op uw voertuig. Temperatuursensoren: Hier ziet u een overzicht van de actieve temperatuursensoren tot maximaal 4 stuks met de maximale temperatuur. Contactslotsensor: Het groene of grijze icoon geeft aan of het contact hoog of laag staat. Deursensor: Het groene of grijze icoon geeft aan of de deur open of dicht is. In het hoofdmenu kunt u kiezen voor bestuurder, voertuig of extra. Extra: Hier ziet u een overzicht van alle extra mogelijkheden en instellingen. Assets en packaging zijn optioneel en alleen zichtbaar indien deze zijn geactiveerd in de backoffice. Info: U ziet op welk voertuig u bent ingelogd en met welke gebruikersnaam. Afsluiten: Hier kunt u de app mee afsluiten. Er komen geen taken en berichten meer binnen. Uitloggen: Hier gaat u terug naar het inlogscherm zodat u eventueel onder een andere gebruikersnaam kunt inloggen. Er komen geen taken en berichten meer binnen. Voorkeuren: Taken van andere dagen weergeven: Hier kunt u selecteren of u de taken van gisteren en/of van drie dagen vooruit ook wilt weergeven. Herhaalknop timesheet: Om gebruik te maken van de herhaalknop functie moet deze worden aangezet. Deze functie staat standaard uit. Navigatie: Hier kunt u selecteren welke navigatiesoftware u wilt gebruiken. Indien u gebruik maakt van een vrachtwagen kunt u hier Here Truck kiezen, tijdens de navigatie wordt dan rekening gehouden met de specifieke kenmerken van het voertuig. Geluid: Als er een bericht of taak binnenkomt krijgt u bij deze melding ook een geluidssignaal. Hier kunt u het type geluid instellen. Locatie radius Hier stelt u de radius in van klanten op de kaart indien assets e/o packaging is geactiveerd. Instellingen Here navigatie: Via het menu trucknavigatie instellingen is het mogelijk om de maten van het voertuig in te stellen zodat de route wordt afgestemd op de kenmerken van het specifieke voertuig. Kaartmateriaal downloaden: Via download kaarten is het mogelijk om de kaarten te downloaden van de landen die bezocht worden. Mocht u tijdelijk geen dataverbindiging hebben dan blijft de kaart beschikbaar. Daarnaast is het mogelijk om hier te controleren of er updates zijn voor de betreffende kaarten.

5 5/5 Appendix trucknavigatie Bestemming selecteren 1 Bestemming selecteren 2 Navigatiescherm 1 Navigatiescherm 2 In- / Uitzoomen op kaart Inzoomen: Houd twee vingers op scherm en beweeg deze uit elkaar. Verschuiven op kaart: Houd uw vinger op het scherm en beweeg deze in een willekeurige richting. Kaartscherm alleen verticaal verschuiven: en beweeg in verticale richting. Vul in het kaartscherm de gewenste bestemming in. De symbolen onder in het schem geven de dichtstbijzijnde point of interests, zoals parkeerplaatsen, tankstations, restaurants, hotels en ziekenhuizen weer. Deze kunnen vanuit de lijst als bestemming worden geselecteerd. In de bovenste zoekbalk worden, bij het invoeren van de bestemming, de 15 laatst geselecteerde locaties zichtbaar. In het kaartscherm worden het vertrekpunt en de gekozen bestemming getoond. Onderaan het scherm zijn de ritdetails zichtbaar. Door op start te drukken wordt de routeassistentie gestart. Door op het vergrootglas links onderin het te klikken gaat u terug naar het scherm om een bestemming te selecteren. Door op het pijltje rechtsonderin het scherm te drukken worden mogelijkheden geboden zoals het tonen van actuele verkeersinformatie, het geluid aan- en uitzetten en het overviewscherm. Wordt gekozen voor het overviewscherm, dan is de totale route inclusief begin- en eindpunt zichtbaar. Door op het icoon links onderin te klikken gaat u terug naar het navigatiescherm op straatniveau. Klinkt u links bovenin op het pijltje naar links dan wordt u terug geleid naar het instellingenscherm. Het ETA-scherm is momenteel nog niet actief in gebruik. Specifieke informatie met betrekking tot beperkingen (hoogte/gewicht) zijn op het kaartscherm zichtbaar. Indien bij Here navigatie instellingen een max snelheid voor het voertuig is ingevoerd en deze wordt overschreden, dan kleurt het bordje links onderin rood. Swipe kaart verschuiven: Houd uw vinger op de kaart en swipe. De kaart beweegt snel in dezelfde richting en stopt langzaam. In- / Uitzoomen: en beweeg deze uit elkaar/ naar elkaar toe. Kaart draaien: en beweeg deze in een cirkelbeweging. Vragen? Heeft u na het lezen van deze quick reference guide nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze supportafdeling. Zij zijn te bereiken via het adres: support@gps-buddy.com of via telefoonnummer: De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van tot uur.

Quick Reference Guide Driver App 2.0.7

Quick Reference Guide Driver App 2.0.7 1/5 Met deze handleiding kunt u aan de slag met de GPS-Buddy Driver app voor Android. Het enige dat u nodig heeft is een Android device met de volgende specificaties: - Minimale schermafmeting 4.3 - Minimale

Nadere informatie

Quick Reference Guide Driver App

Quick Reference Guide Driver App App Downloaden Inloggen Voertuig selecteren Hoofdmenu bestuurder Met deze handleiding kunt u aan de slag met de GPS-Buddy Driver app voor Android. Het enige dat u nodig heeft is een Android device met

Nadere informatie

Quick Reference Guide Driver App Versie

Quick Reference Guide Driver App Versie Quick Reference Guide Driver App Versie 2.0.8.1 Met deze handleiding kunt u aan de slag met de GPS-Buddy Driver app voor Android. Het enige dat u nodig heeft is een Android device met de volgende specificaties:

Nadere informatie

Quick Reference Guide Planner App Versie 2.0

Quick Reference Guide Planner App Versie 2.0 Quick Reference Guide Planner App Versie 2.0 Met deze handleiding kunt u aan de slag met de GPS-Buddy Planner app. Het enige dat u nodig heeft is een device met de volgende specificaties: - Minimale schermafmeting

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017

PRODUCTINFORMATIE Handleiding Burgerschouw app 2017 Handleiding Burgerschouw app 2017 1.1 De Burgerschouw App voor de burger. 1.1.1 De app toevoegen aan uw tablet Ga naar uw App Store, Google Play of Windows Phone Store en zoek op Burgerschouw. U ziet het

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios.

Miles handleiding. Koeriers. Android & ios. Miles handleiding Koeriers Android & ios www.miles.delivery Welkom bij Miles! Hoi, leuk dat je gebruik gaat maken van het meest moderne online koeriers platform van Nederland. Miles regelt koeriersopdrachten

Nadere informatie

Handleiding Vervoerder

Handleiding Vervoerder Vervoerder Hoogstaande service naar uw klant, tijdsbesparing voor uw planning, gemak voor de chauffeur en kostenbesparend voor uw bedrijf. Web: www.easytrans.nl Mail: info@easytrans.nl Tel: 085-0479 475

Nadere informatie

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl

Medaillon. Gebruiksaanwijzing GSM/ GPS/ GPRS. www.anabell.nl Medaillon GSM/ GPS/ GPRS Gebruiksaanwijzing www.anabell.nl 1 Voorbereiden voor gebruik Installatie micro SIM Kaart - Installeer de micro SIM kaart in het toestel. De SIM kaart is nodig voor het opzetten

Nadere informatie

Handleiding - Vivago Mobile

Handleiding - Vivago Mobile Handleiding - Vivago Mobile Installatie Vivago Mobile applicatie Vereisten Vivago Mobile App : Android Smartphone > Android versie 4.0.3. of hoger Iphone > ios versie 9.0 of nieuwer Download de Vivago

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum Versienummer 2.0

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum Versienummer 2.0 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 30-09-2014 Versienummer 2.0 Inhoudsopgave Handleiding 1 Inhoudsopgave 2 1. Inleiding 3 2. RaadDigitaal installeren 4 2.1.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

handleiding Sparen met de scan r app

handleiding Sparen met de scan r app handleiding Sparen met de scan r app De app downloaden Inloggen De Scan r app kan gedownload worden vanuit de App Store Na het downloaden van de app, komt u voor Apple smartphones en vanuit de Google Play

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

Nettie Account aanmaken (van uit link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9

Nettie Account aanmaken (van uit  link)...4. Nettie opzetten voor eerste gebruik...6. Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Inhoudsopgave Applicatie Installeren... 2-3 Nettie Account aanmaken (van uit email link)...4 Nettie opzetten voor eerste gebruik...6 Een groep aanmaken binnen Nettie...9 Nettie Goedendag opzetten... 10

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5.

Handleiding. werking app (android) Inhoud. AlarmSecur com. Login 2. Vergrootglas, foto 3. Tandwiel 4. Login scherm 5. AlarmSecur com Handleiding werking app (android) Inhoud Login 2 Vergrootglas, foto 3 Tandwiel 4 Login scherm 5 Direct beeld 6, 7 Video instellingen 8 Gebruikersmanagement 9 Alarmmeldingen 10 1 App settings

Nadere informatie

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker

inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker inhoudsopgave Welkom bij MY GPS Tracker Bedankt voor uw keuze voor MY GPS Tracker. In deze gebruikshandleiding wordt uitgelegd hoe u uw My GPS Trackers kunt volgen en beheren via de My GPS Tracker app.

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Thuiszorg Meest gestelde vragen over

Thuiszorg Meest gestelde vragen over Veilig medicijngebruik en verbeterde therapietrouw Thuiszorg Meest gestelde vragen over CareXS Medicatiezorg Inhoudsopgave: Cliënten 1. Hoe maak ik een nieuwe cliënt aan? Pagina 4 2. Hoe kan ik een cliënt

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye.

Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Download met uw telefoon of tablet de Xmeye app: Ga met uw telefoon naar de onderstaande link om de Xmeye app te downloaden of zoek in de app store naar Xmeye. Xmeye: Xmeye app voor Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&hl=nl

Nadere informatie

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM

HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM HANDLEIDING SMARTSIREN SLIM ALARMSYSTEEM Inhoud Inleiding... 3 1. Smartsiren app... 4 2. Installatie... 6 3. Montage... 7 4. Gebruik... 8 5. Deur-/ raamsensor... 9 6. Afstandsbediening... 10 7. Bewegingssensor...

Nadere informatie

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub

Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Implementatiepakket aan de slag met PatientHub Goed gebruik Technische tips Goed gebruik PatientHub Hoe gebruikt u het? Om beveiligde videoconsulten te houden heeft u nodig: - Een computer (Windows 7 of

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi

Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Installatiegids voor de app van de politiezone Hazodi Windows Phone 1. Controleer of uw Windows Phone toestel verbonden is met het internet. Indien dit niet het geval is dient u uw mobiele internetverbinding

Nadere informatie

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen...

5.2 Gewerkte diensten wijzigen Medewerkers Mobiele iphone & Android app Nieuwsberichten bekijken en reactie plaatsen... Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl) en HorecaSysteem (www.horecasysteem.nl). Mocht u vragen hebben

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Handleiding

Inhoudsopgave. Handleiding HANDLEIDING VERSIE 1.0 10-09-2019 Inhoudsopgave Installatie van de bedsensor... 2 Eenpersoons bed... 2 Tweepersoons bed... 3 Adapter... 5 Activeren van de app... 6 app toevoegen aan startscherm (ios)...

Nadere informatie

Handleiding Safetycare Alarm app

Handleiding Safetycare Alarm app Handleiding Safetycare Alarm app Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Safetycare alarm app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie ontwikkeld om u in staat te stellen

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet.

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet. Handleiding voor Android Installeer Signcall 1. Open de Google Play Store. 2. Zoek op Signcall, de app mymmx Signcall komt dan tevoorschijn in de lijst. 3. Klik op de applicatie. 4. Klik op Installeren.

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor Intramed mobiel gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is een nieuwe dienst, waarvan je gratis gebruik kunt maken als je Intramed

Nadere informatie

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1

Handleiding FOOX App. Handleiding FOOX App versie 1.1 Handleiding FOOX App 1 Inhoudsopgave Hartelijk welkom!...3 Voordelen van de FOOX app?...3 Download de FOOX app...4 Voor de iphone...4 Voor de Android...6 Inloggen...7 Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten?...7

Nadere informatie

LegManager Mobile Handleiding

LegManager Mobile Handleiding LegManager Mobile Handleiding Handleiding LegManager Mobile 1 1. Inhoud 1. INHOUD... 2 2. PROGRAMMAVEREISTEN... 3 a. Vragen, opmerkingen en suggesties... 3 b. Welke tablet/ipad of smartphone/iphone kan

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Uw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Wij beschermen mensen

Wij beschermen mensen Wij beschermen mensen SafetyTracer handleiding Responder app 1. App downloaden 2 2. Inloggen en uitloggen 3 3. Inkomende alarmmeldingen 4 4. Alarmhistorie 6 5. Positie opvragen 7 6. Mijn profiel 8 7. Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store

Handleiding Parkmobile Android App Download de App gratis in de Google Play Store Parkeeractie aanmelden en afmelden 1) Inloggen 2) Aanmelden (1) 2) Aanmelden (2) 2) Aanmelden (3) 2) Aanmelden (4) De eerste keer dat u de App start dient u eenmalig in te loggen. De volgende keer dat

Nadere informatie

CBD Kees Keet Januari Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app

CBD Kees Keet Januari Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app CBD Kees Keet Januari 2017 Kalf Volg Systeem (KVS) Handleiding KVS app Document context Dit document is een handleiding voor het gebruik van de KVS app die door SBK ter beschikking wordt gesteld. Deze

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders

HANDLEIDING App voor ouders HANDLEIDING App voor ouders Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! De app en portaal van Konnect stellen ouders in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwe ontwikkelingen

Nadere informatie

Handleiding HBO GO V.2

Handleiding HBO GO V.2 Handleiding HBO GO V.2 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave 2 Ophalen HBO GO Ipad applicatie in de App Store. 3 Ophalen HBO GO Android Tablet applicatie in de Google Play Store.. 4 HBO GO Registreren en Inloggen..

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang

HANDLEIDING App voor ouders. Gastouderopvang HANDLEIDING App voor ouders Gastouderopvang Gebruik van de app Jouw kinderopvangorganisatie heeft gekozen voor Konnect! Het ouderportaal van Konnect stelt ouders in staat om op de hoogte te blijven van

Nadere informatie

Intramed mobiel instellen en gebruiken

Intramed mobiel instellen en gebruiken Intramed mobiel instellen en gebruiken Voor gebruikers Intramed Mobiel versie 1.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1...1 1.1 Instellingen...1 1.2 Intramed mobiel gebruiken...6 III Hoofdstuk 1 Intramed mobiel is

Nadere informatie

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders

HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders HANDLEIDING Groepsbeheerder \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik

Nadere informatie

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING

ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING ENMESH EMR3000 GEBRUIKERSHANDLEIDING STAP 1 Het installatieproces dat beschreven staat in deze handleiding, kan op zowel Android als Apple ios apparaten toegepast worden. Voor Android apparaten opent u

Nadere informatie

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a

247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING. Versie: 1.4a 247 SERVICES APP GEBRUIKERSHANDLEIDING Versie: 1.4a Inhoud Inleiding 2 Registreren 3 Inloggen 247Services App 4 Hoofdscherm & rechten 5 Algemeen 6 Menu 7 Menu functies 8 Locatie 8 Algemeen 8 Werklocatie

Nadere informatie

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi

Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Medaillon GSM/ GPS/ GPRS/ WiFi Gebruiksaanwijzing Gebruiksaanwijzing: Controleer voor gebruik de inhoud van de verpakking. Het type Medaillon en de uitvoering ervan en check of de meegeleverde accessoires

Nadere informatie

Online bestellen bij Langerak de Jong

Online bestellen bij Langerak de Jong Online bestellen bij Langerak de Jong www.langerakdejong.nl Augustus 2015 Inhoudsopgave online bestellen bij Langerak de Jong 1. Aanmelden voor online bestellen... 3 2. Inloggen... 5 3. De bestelsite...

Nadere informatie

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet

Handleiding voor Android. Voor smartphone en tablet Handleiding voor Android Voor smartphone en tablet Inhoud Installeer de Tolkcontact-app Inloggen op de Tolkcontact-app Het gebruikersscherm Contacten Hoe ontvang je een telefoongesprek? Hoe voer je een

Nadere informatie

Handleiding CareAssist Online

Handleiding CareAssist Online Handleiding CareAssist Online Mobiele applicatie E.E. Brantjes Versie 0.2 Datum 4-7-2017 1 Inhoud 1. Hoe log ik in?... 3 2. Hoe kan ik CareAssist mobile eenvoudig opstarten vanuit het beginscherm van mijn

Nadere informatie

Handleiding Notion Lite Software

Handleiding Notion Lite Software Handleiding Notion Lite Software WIRELESS MONITORING MEASURING & CONTROL CALIBRATION Inhoudsopgave Inloggen... 3 Stap 1 Ga naar de website... 3 Stap 2 Voer gegevens in... 3 1. Home... 4 2. Sensor name...

Nadere informatie

Klik in de die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link

Klik in de  die u van de huisarts heeft ontvangen, op de link Woord vooraf: U heeft van uw huisarts een e-mail ontvangen. Deze e-mail introduceert MijnGezondheid.net en de MedGemak app. Voordat u met dit online platform aan de slag gaat, raden wij u aan om uw DigiD

Nadere informatie

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android.

Mopas handleiding Responder App. Mopas-app voor ios en Android. Mopas handleiding Responder App Mopas-app voor ios en Android www.mopas.eu Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze applicatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 1.4. WerkBonPdf. Registratie van uren, onderdelen en kilometers

Gebruikershandleiding 1.4. WerkBonPdf. Registratie van uren, onderdelen en kilometers Registratie van uren, onderdelen en kilometers 1. Inleiding Een belangrijk aspect van het werk van de buitendienst is, na het uitvoeren van een opdracht, een werkbon op te stellen met daarop de verrichte

Nadere informatie

Securitas Alarm App Klantmanual

Securitas Alarm App Klantmanual Securitas Alarm App Klantmanual Auteur : Securitas Versie : 1.0 Datum : 03-07-2015 Inhoud Inleiding...2 1. Registratie...3 2. Functionaliteit...6 2.1 Status...7 2.2 Alarm...8 2.3 Schakeltijd... 10 2.4

Nadere informatie

MijnOffice365 Beheerdershandleiding.

MijnOffice365 Beheerdershandleiding. MijnOffice365 Beheerdershandleiding. Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. 1504046-2662 Inhoud. Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging

Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Gebruikershandleiding Zuid-Limburg inbeweging Android toestellen Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging Aanmeldproces (p.3) Registratie TimesUpp (p.4) Aanmelding Zuid-Limburg inbeweging (p.9) Uitleg gebruik

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0

Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 Pagina 1 van 27 Inhoud Invoermodule website oudesmidse.com versie 1.0 1. Beheerpagina... 3 2. Invoeren of aanpassen van gegevens op de website... 4 2.1 Inloggen... 4 2.2 Help... 4 3. Hoofdmenu... 5 4.

Nadere informatie

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht

Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Handleiding Bezoekersregeling Gemeente Dordrecht Aanvraag Digitaal loket De eerste stap naar het gebruik maken van de digitale bezoekersregeling is de aanvraag in het digitaal loket. U gaat via de website

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek

Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek Handleiding voor het gebruik van uw e-dagboek INHOUDSTAFEL GIDS BIJ HET INSTALLEREN VAN UW E-DAGBOEK Stap 1: Uw account aanmaken op de computer... pagina 3 Stap 2: Uw e-dagboek activeren op de computer...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

edis ereader Handleiding

edis ereader Handleiding edis ereader Handleiding Inhoud Open de applicatie Boekenplank Kaartjes met titels Boekenplank menubalk Lees-modus Het downloaden van informatie Informatie bekijken Lezen en navigeren Tekst selecteren

Nadere informatie

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder?

Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app. Aanleiding. Wat betekent het voor u als ouder? Nieuwe manier van aanmelden via Konnect -app Aanleiding Als organisatie streven we ernaar de opvang en de communicatie met ouders verder te optimaliseren. Om dit te kunnen realiseren, gaan we samenwerken

Nadere informatie

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM

HANDLEIDING APP. ios VERSIE VROEM HANDLEIDING APP ios VERSIE VROEM INHOUDSOPGAVE Voor u ligt het document waarin VROEM de mobiele app voor iosbesturingssysteem (iphone) presenteert. 1. INSTALLEER DE APP 2. FUNCTIONALITEITEN IN DE APP 3.

Nadere informatie

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online!

App tutorial. De snelste route naar de top met FMP360 online! App tutorial De snelste route naar de top met FMP360 online! Aan de slag met de app De app van FMP360 Online is het gereedschap van de buitendienst medewerker. Alle informatie die betrekking heeft op een

Nadere informatie

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink

Inhoud. Instructie Taken uitvoeren in het Supplier Portal. Handleiding Vendorlink Handleiding Vendorlink Inhoud Quick reference card: Inloggen op het Supplier Portal... 2 Stap 1: Een wachtwoord instellen... 3 Stap 2: Inloggen op het Supplier Portal... 5 Quick reference card:... 6 Stap

Nadere informatie

Handleiding Werking APP Apple

Handleiding Werking APP Apple AlarmSecur com Handleiding Werking APP Apple 2014 Version 1.0 1 APP > Login Open the app van AlarmSecur - Vul uw cameranummer in o Begint met CN staat achter op de camera. Zie uitleg vergrootglas indien

Nadere informatie

HANDLEIDING FRS MOBIEL

HANDLEIDING FRS MOBIEL HANDLEIDING FRS MOBIEL mobiel.faunaregistratie.nl Inhoudsopgave Inloggen 2 Melden maatregelen 5 Afleveren wild 9 1 Gebruik de browser op uw smart Phone om naar mobiel.faunaregistratie.nl te gaan LET OP:

Nadere informatie

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers

DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers DB Alerts vernieuwde app voor Android gebruikers De DB Alerts app voor Android is volledig vernieuwd. Naast de bekende functionaliteiten uit de vorige versie (bekijken van waarnemingen en het invoeren

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone

Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Handleiding voor het lezen van NRC Handelsblad en nrc.next op Android tablet en Android smartphone Klantenservice NRC Media 2017 Inhoud Inhoud... 1 1. Installeren... 2 2. Account aanmaken... 3 3. Woonachtig

Nadere informatie

1. Het Online platform

1. Het Online platform www.festplanner.nl FEST is een route optimalisatie programma. Het helpt bij het weergeven van optimale routes over meerdere adressen en het neemt de planning uit handen. Inhoud 1. het Online platform...

Nadere informatie

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store

Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Handleiding Park-line Android app. Download de app gratis in de Google Play Store Parkeeractie starten/stoppen 1) Inloggen 2) Starten via lijst 2) Starten via kaart 2) Starten (3) 2) Starten (4) De eerste

Nadere informatie

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen

Handleiding. Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen Handleiding Start met accepteren van pin- en creditcardbetalingen PIN-reader Bovenkant Magneetstriplezer Voorkant Bluetooth-symbool Batterij-indicator 0-knop (verbindingsknop) Annuleren Terug Bevestigen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek?

Inhoudsopgave. Installeer Signcall 3. Inloggen bij Signcall 4. Het gebruikersscherm 5. Contacten 6. Hoe ontvang je een telefoongesprek? Ver si e:j ul i2017 Inhoudsopgave Installeer Signcall 3 Inloggen bij Signcall 4 Het gebruikersscherm 5 Contacten 6 Hoe ontvang je een telefoongesprek? 8 Hoe voer je een telefoongesprek? 9 Toetsen 11 Instellingen

Nadere informatie

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit

Welkom bij payleven. Bovenop Magneetstriplezer. Voorkant. Bluetooth-symbool. Batterij indicator. USBpoort. Aan/uit Welkom bij payleven Samen met onze gratis app en uw eigen smartphone of tablet bent u nu klaar om pin- en creditcardbetalingen te accepteren. Hier volgt een uitleg van de verschillende mogelijkheden en

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Taxis Pitane voor iphone / ipad

Taxis Pitane voor iphone / ipad Taxis Pitane voor iphone / ipad gebruikershandleiding Censys BV - Eindhoven Voorwoord Censys BV is erkend Apple iphone software ontwikkelaar en heeft eveneens zijn Taxis Pitane voor iphone 3G/3GS/4 versie

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0

SimPhone. Handleiding Gebruik. Nederlands. Versie 3.0 pc SimPhone Handleiding Gebruik Versie 3.0 Nederlands Gefeliciteerd met uw SimPhone! Wist u dat? U heeft 1 jaar lang gratis hulp en ondersteuning van een SimCoach! Bel of mail een SimCoach + 31 (0)20 422

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno

Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren. Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno Handleiding Myilcigno: registreren en inschrijvingen uitvoeren Inloggen in Myilcigno gebeurt via aanklikken Naar My Il Cigno 1. Registreren als account Wanneer je voor de eerste maal een inschrijving wenst

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Handleiding installatie iphone en ipad voor BZ

Handleiding installatie iphone en ipad voor BZ Handleiding installatie iphone en ipad voor BZ Inhoud Inleiding... 2 Installatie en configuratie iphone en ipad... 3 Vooraf icloud back-up maken... 3 Nieuw toestel configureren... 4 Installatie BlackBerry

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app

RESPONDER-APP. Mopas-app voor ios en Android. Gebruikershandleiding Mopas-app Gebruikershandleiding RESPONDER-APP Mopas-app voor ios en Android V3.0 1 september 2016 Voorwoord Hartelijk dank voor het gebruik van de Mopas-app voor ios en Android. Wij hebben met de grootste zorg deze

Nadere informatie

Toelichting Keyplan. Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten:

Toelichting Keyplan. Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten: Handboek Keyplan Inhoudsopgave Toelichting Keyplan... 2 Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten:... 3 Desktop:... 3 IOS apparaten:... 3 Starten met Keyplan... 4 Webbrowser:... 4 Telefoon:... 5 Inloggen:...

Nadere informatie

Handleiding Maaster App Android

Handleiding Maaster App Android 1. Downloaden & Installeren 2. Inloggen 3. App gebruik 4. De App 5. Tips 6. Bijlage Handleiding Maaster App Android 1. Downloaden & Installeren De Maaster App voor Android telefoons is te downloaden via:

Nadere informatie

Wat is itslearning..?

Wat is itslearning..? Wat is itslearning..? Met itslearning heb je via internet altijd toegang tot bijvoorbeeld je huiswerk, interessante informatie en studiewijzers. Ook kun je via itslearning communiceren, samenwerken met

Nadere informatie

App Integraal Crisisplan Help

App Integraal Crisisplan Help App Integraal Crisisplan Help Revisiehistorie Versie Datum Auteur Wijzigingen 1.0 01-10-2015 Anno van Dijken (AZN) Eerste versie 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Eerste keer gebruik van de app... 4 3. Incidenten,

Nadere informatie

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren

1. Software installeren. 2. Aanmelden bij AlarmSecur. Vragen? info@alarmsecur.com. Open de app. Klik op registreren Vragen? info@alarmsecur.com 1. Software installeren Download de app voor Android of apple: 2. Aanmelden bij AlarmSecur Open de app http://www.alarmsecur.com/handleidingen Klik op registreren 1. Vul emailadres

Nadere informatie

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300

Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Gebruikersinstructie nieuwe Statenleden Asus T100 en T300 Een drietal zaken zijn van belang om direct na in ontvangst name van uw tablet te regelen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. Schakel

Nadere informatie