22 september 2016 jaargang 3-3

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "22 september 2016 jaargang 3-3"

Transcriptie

1 22 september 2016 jaargang 3-3 Lied van de week Groep lied 1 t/m 2B Je bent een parel in Gods hand 3 en 4 Een kikker in je bed 5 t/m 6/7 Hij is machting 7 en 8 Uitbreken Vertellingen Week 38 De farao is anders dan God. In heel Egypte is het anders dan in het gebied van de Israëlieten. Het volk Israël trekt weg in de nacht, op weg naar het land dat God beloofd heeft. De vertellingen in groep 1 en 2 1. God stuurt Mozes en Aäron naar de farao. 2. Het volk Israël mag weg. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. De stok van Aäron. 2. Straf voor farao. Week 39 De farao gaat achter de Israëlieten aan. Ze komen bij de rode zee; hoe moet het nu verder? God wijst de weg. Hij geeft ook brood uit de hemel en water uit een rots. Als mensen niet weten hoe het verder moet, weet God het wel. De vertellingen in groep 1 en 2 God maakt een pad door de zee. God blijft voor zijn volk zorgen, door brood uit de hemel en water uit de rots. De vertellingen in groep 3 t/m 8 1. Door de zee. 2. Brood uit de hemel. 3. Water uit de rots.

2 Bericht van de gebedsgroep De vakantie is alweer even geleden Alle activiteiten zijn weer opgestart en ook als gebedsgroep willen we dit schooljaar weer bij elkaar komen. Dit doen we zoals andere jaren door 1 x per maand bij elkaar te komen op een ochtend op een rustige plek in school om te bidden voor de gebedspunten die door de klassen om de beurt verzameld worden. Ook bidden we in het algemeen voor dingen die spelen op school. Tot aan de kerstvakantie staan de volgende data gepland: Maandagochtend 10 oktober Woensdagochtend 9 november Maandagochtend 12 december Voor alle data geldt: om 8.30 uur verzamelen in de hal van De Heerd, waarna we een rustig plekje zoeken om te kunnen bidden. Mocht je meer willen weten, neem gerust contact met ons op. Ook als je een keer mee wilt doen, van harte welkom! Contactpersonen: Marjolein Poll Jonker, tel , mail: poll.jonker@live.nl Annet Veerman, tel , mail: a.j.veerman@planet.nl De weg voor je is in onzekerheid gehuld. Kijk niet achteruit of vooruit, maar richt je volle aandacht op Mij, je Reisgenoot die er altijd is. Vertrouw erop dat Ik je volledig toerust voor alles wat je op je reis te wachten staat. Ikzelf sta je terzijde, Ik zal je overal beschermen, waar je ook heen gaat. Psalm 143:18 We mogen ervoor bidden en erop vertrouwen dat God de kinderen ook nu weer leidt op hun reis door het schooljaar! Jarigen Deze periode zijn de volgende kinderen jarig Jarigen Datum Groep Eva Boekhorst 23 sept. 2A Finn Boschman 25 sept 6/7 Sten Boschman 25 sept. 6/7 Dion van den Beld 26 sept. 4 Ryan van den Beld 26 sept. 4 Daan Berends 26 sept. 4 Marijn IJzerman 26 sept. 2B Kayleigh Kabel 26 sept. 2A Alysha van Velsen 29 sept. 5 Stefan Rodijk 30 sept. 8 Esmee ten Have 02 okt. 4 Dion Stijf 03 okt. 6 Jurre Holtdijk 04 okt. 3 Meike Schoonhoven 04 okt. 6 Rosalie van der Stoop 04 okt. 4 Marith Bos 05 okt. 6 Femke Dekker 05 okt. 6 Sep Haverkamp 05 okt. 4 Givan de Ruiter 06 okt. 2A Hartelijk gefeliciteerd en een fijne verjaardag!

3 Vrijdag 14 oktober groep 5 t/m 8 om uur vrij! In verband met het huwelijk van juf Martine zijn de kinderen uit groep 5 t/m 8 vrijdag 14 oktober vanaf uur vrij. Zorgt dit voor problemen, neem dan contact op met Henk van de Vis. (henkvandevis@stichtingcambium.nl) Koffieochtend Een aantal ochtenden in het jaar (de eerste is op 26 september a.s.) drink ik graag koffie met ouders om samen in gesprek te gaan over onderwerpen die de school en de maatschappij raken. Het is dan dus niet de bedoeling om te gaan benoemen wat even niet goed gaat, dus geen klachtenlijn a.u.b. De klachten en zorgen wil ik graag horen op het moment dat het speelt. Bij de deur op de gang of in mijn kamertje. De koffieochtend is voor gesprek, discussie, dialoog tussen jullie als ouders en wil graag als directeur daarin meedoen. Daar leren we van elkaar door de gesprekken onderling. Ik hoop een heel aantal van u te ontmoeten op maandagochtend 26 september; 8:30u in de lounge. Henk van de Vis Geen ingang via het Dorpshuis a.u.b. De laatste tijd bemerken we een trend dat ouders via de vooringang van De Heerd hun kinderen naar binnen begeleiden. Ouders en kinderen lopen dan voor de bar langs naar onze binnen ingang. Dit geeft voor het Dorpshuis veel extra schoonmaakwerk en onrust. Ik wil u daarom vragen dat niet meer te doen. De vooringang is in de ochtend alleen bedoeld voor de kinderopvang. Mocht u ook bij de kinderopvang langs moeten om uw kinderen te brengen, wilt u dan daarna via de scholengang (achterlangs via het Kristal en de Parkschool dus) naar Wereldwijs lopen? Dan hoeft u ook niet via de bar. U mag natuurlijk wel met de bovenbouwkinderen via de draaideur aan de Parkzijde naar binnen om 8:25u (niet eerder). Die deur mogen we gewoon blijven gebruiken. Geen schoolzwemmen Uit de media heeft u vast vernomen dat het zwembad in wapenveld de mogelijkheid geeft om met scholen eens per twee weken te komen zwemmen. We hebben besloten daar geen gebruik van te maken en daar hebben we natuurlijk goede argumenten voor. Het gaat hier om een zogenaamde natte gymles. Er is geen mogelijkheid voor diplomazwemmen. Dat betekent dat kinderen zonder diploma niet mee kunnen zwemmen. Verder zou een van de twee wekelijkse gymlessen moeten komen te vervallen. Ons laatste argument is dat vervoer naar en van het zwembad veel tijd in beslag neemt. Deze leertijd kunnen we niet goed missen, te meer omdat we in dezelfde leeftijdscategorie onze leerlingen een seizoen lang in onze schooltuin laten werken (dat lijkt soms ook meer op een natte gymles, maar dat terzijde).

4 Vriendjesregel Zeg geen nee, maar speel jij ook met ons mee! Voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Jasper Potkamp, ik ben 20 jaar en kom uit Epe. Op dit moment ben ik een 3e jaars PABO student van de Windesheim in Zwolle. Het komende halfjaar (tot februari) loop ik stage in de combinatiegroep 6/7 bij juf Willeke en juf Michelle. Het is de bedoeling dat ik elke donderdag en vrijdag aanwezig ben. Ik heb voor de PABO gekozen, omdat ik denk dat ik op een enthousiaste manier de kinderen iets kan bijbrengen. Verder ben ik gek op voetbal en probeer ik regelmatig hard te lopen (dit lukt overigens niet altijd). Hopelijk heb ik jullie hiermee wat informatie kunnen geven over mezelf en over wat ik op Wereldwijs kom doen.

5 Binnen/ Buiten Kring in groep 1 De afgelopen weken hebben we in groep 1 gewerkt over Verkeer. Binnen dit thema was de fiets een boeiend object voor de kinderen. We hebben er een prentenboek over gelezen en een echte fiets in de klas gezet en deze bekeken. We hebben a.d.h.v. de echte fiets en een plaat de verschillende onderdelen benoemd en natuurlijk wilden we ook allemaal vertellen, hoe onze eigen fiets eruit ziet. Dit laatste hebben we met de coöperatieve werkvorm Binnen/Buiten Kring gedaan. Eerst mochten de kinderen van de buitenkring vertellen, daarna de kinderen van de binnenkring aan wie er tegenover hen stonden. Vervolgens draaide de buitenkring door en mochten de kinderen aan het volgende kind vertellen over hun eigen fiets. De meeste kinderen van groep 1 zitten nog maar een paar weken op school, maar wat deden ze dit al knap! Win een leuke workshopserie bij Cultuurplein Noord Veluwe. Kunst, Klieder & Techniek heet de nieuwe serie workshops beeldende vormgeving voor kinderen en jongeren. Er is een zeer gevarieerd aanbod voor een wel heel aantrekkelijke prijs. Van Game design en Schildertechnieken tot Toveren met een tablet, Beelden maken en nog veel meer. Er is te veel om op te noemen! Kijk daarom op de website van Cultuurpleinnoordveluwe.nl. Wil je een van die superleuke workshops winnen? Dat kan! Schrijf je in voor jouw favoriete workshop en beantwoord de volgende vragen. De antwoorden op de volgende vragen kun je vinden op de website! 1. Wanneer start Toveren met een tablet in Epe? 2. Wat kost de workshopserie Game design? 3. Wie is de docent van Klei en Klauwen? Vul je antwoorden in op je inschrijfformulier en je krijgt een ontvangstbevestiging. Als er voldoende inschrijvingen voor jouw cursus zijn wordt je kans om te winnen nog groter. Kom dus samen met je vrienden/ vriendinnen dan wordt het nog leuker. Tot gauw

6 Vervolg schade schooltuin In een eerder mailtje vertelden we over de schade in de schooltuin. Naast de deur van de aluminium schuur en de houten schuur blijkt ook het tuinhekje helemaal kapot te zijn. Goed nieuws is, dat de politie een onderzoek gaat instellen. Van verschillende ouders kregen we een reactie en is gekeken of er nog materialen waren om te herstellen. We hebben in ieder geval een schuurdeur aangeboden gekregen, alleen de maat is niet helemaal goed: iets te smal en iets te hoog (ongeveer 5 cm). Misschien is er een handige ouder die de sponning iets aan kan passen? Nu zijn we nog op zoek naar scharnieren en een eenvoudige manier om de schuur af te kunnen sluiten. Hang- en sluitwerk is prijzig; we denken dat een flinke schuif waar een hangslot in past moet voldoen. Wie nog iets heeft liggen: graag! Oja: en wie een tuinhekje heeft liggen: meld het even, op die manier houden we de konijnen buiten onze tuin..

7 Informatie-avonden CC de Noordgouw Voor uw informatie geven wij u hieronder de data van de activiteiten voor groep 8 op CC de Noordgouw in Heerde. Uiteraard zijn ook leerlingen uit groep 7, die graag eens willen komen kijken, van harte welkom. De leerlingen van groep 8 ontvangen binnenkort onze flyer met informatie over deze dagen. Klik op de link voor meer informatie: woensdag 26 oktober 19:00 uur voorlichtingsavond Plusprofielen in de brugklas (alle leerlingen volgen een plusprofiel in de brugklas) donderdag 17 november 19:30 uur voorlichtingsavond Atheneum-plus met Cambridge Engels woensdag 18 januari 19:00 uur Open Avond woensdag 25 januari 14:00 uur Noordgouw Midwinter Survivalrun aan het Heerderstrand (inschrijving geopend vanaf november) woensdag 15 februari 14:00 uur Taalstrijd voor groep 7 én 8 dinsdag 21 februari 19:30 uur extra Informatie Avond (voor wie 18 januari gemist heeft of nog wat wil vragen) Graag vragen we ook uw aandacht voor de uitbreiding van de plus in de atheneum-plus opleiding. Behalve Cambridge Engels houdt de plus nog meer interessante vakken in, zoals psychologie, drama, logica en videobewerking. U leest er meer over via de link. Op onze website staat in het menu Naar de Noordgouw meer informatie en een filmpje over de school. Met vriendelijke groeten, Hanny Bezuijen conrector afdelingsleider brugklassen Agenda 23 september Fruitdag 26 september uur Koffieochtend 27 september Studiemiddag (kinderen om uur vrij) 28 september Kinderpostzegels groep 7 en 8 30 september Fruitdag 05 oktober Start Kinderboekenweek Thema opa en oma 07 oktober Fruitdag 10 t/m 14 oktober Toetsweek 10 oktober uur Gebedsgroep (in de lounge) 14 oktober Vanaf uur kinderen groep 5 t/m 8 vrij i.v.m. huwelijk juf Martine 14 oktober Afsluiting Kinderboekenweek 14 oktober Fruitdag 17 t/m 21 oktober Herfstvakantie 26 oktober uur Koffieochtend 28 oktober Fruitdag 04 november Fruitdag 09 november Klassentheater groep 3, 4 en 4/5 09 november uur Gebedsgroep (in de lounge) 11 november Nationaal schoolontbijt 11 november Fruitdag 18 november Fruitdag 25 november Fruitdag

8 VakantieBijbelFeest 2016 In de herfstvakantie is het feest! Het jaarlijks terugkerende VakantieBijbelFeest wordt dan gehouden voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar. Het feest wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken van Heerde. waar: wanneer: tijdstip: Huize Welgelegen, Stationsstraat 2, Heerde maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 oktober uur uur. Het thema is deze keer: De bouwplaats. Elk huis heeft zijn bouwer, maar 'God is de bouwer van alles'. Zoals een architect een huis bedenkt, zo heeft God ons bedacht. Zoals een schilder een huis mooi maakt, zo wil God ons leven mooi maken. En zoals een timmerman kapotte dingen repareert, zo wil God dingen uit ons leven die stuk zijn, weer heel maken. Op deze gezellige ochtenden wordt er niet alleen een Bijbelverhaal verteld, maar er wordt ook samen gezongen. Er worden leuke dingen geknutseld, je kan kijken naar toneelstukjes en er worden spelletjes gespeeld. De toegang is gratis! Wel is er een collecte voor een goed doel. Dit jaar is het doel: Stichting Present. Groepen vrijwilligers werken samen met mensen die bijvoorbeeld onvoldoende geld hebben. Ze begeleiden hen om zelf een grotere klus voor elkaar te krijgen. Je kan dan denken aan het opknappen van een tuin, het verven, behangen van een woonkamer of het schoonmaken van een woning. Alle kinderen uit Heerde en omstreken zijn van harte welkom om mee te feesten. Neem dus gerust een vriendje, vriendinnetje, buurmeisje of buurjongen mee! We hopen je dan te zien!

9 Het thema van de nationale sportweek is dit jaar: IK NEEM JE MEE! Tijdens de gehele sportweek is er heel veel te doen op gebied van sport in de gemeente Heerde. Diverse verenigingen bieden open trainingen en kennismakingslessen aan die geheel vrijblijvend zijn. Vrijdagmiddag 16 september van uur is bij de Noordgouw in Heerde de centrale openingsactiviteit voor de nationale sportweek in de gemeente Heerde. Zowel onder als na schooltijd is iedereen van harte welkom. Meester Dennis, meester Daniël en jongerenwerker Roel Slingerland hebben hier samen met de lokale sportaanbieders een sportief programma met o.a. voetbal, volleybal, badminton, kickboksen, klimmen, atletiek, tumblingbaan springen en meer. Kom langs en doe mee! Deelnemers nationale sportweek: (aanbod voor voornamelijk basisschooljeugd) Gymvereniging Wapenveld maandagmiddag van uur Voetbal vereniging Wapenveld woensdagavond voetbalavond Fysio fitness noord oost Veluwe, Wapenveld ZV Octopus open trainingen gehele week Gymnastiek vereniging Pegasus Heerde gehele week open trainingen Heerder Badminton club, open trainingen op dinsdag en donderdagavond Voetbal vereniging SEH de Horsthoekruiters, ma t/m do avond open lessen Atletiek de Gemzen ma+wo voor 12+ en di+do jeugd van 6-11 jaar Volleybal vereniging Langhenkel HEC woensdag uur Faberhal Tafeltennisvereniging VINED jeugd dinsdag uur in de speelzaal de Heerd Sportscenter Bijsterbosch Cultuurplein Noord Veluwe Heerde maandag en dinsdag danslessen, Wapenveld op donderdag opgeven graag per mail of telefonisch bij het cultuurplein Tijdens reguliere trainingstijden kunnen zowel kinderen als volwassen deelnemen aan trainingen en lessen. Deze verenigingen nodigen je uit (meer) in beweging te komen en eens sportief kennis te komen maken. Kijk voor actuele informatie op de website van de desbetreffende vereniging of raadpleeg facebook.com/jeugdinbeweging.

21 september 2017 jaargang 4-3

21 september 2017 jaargang 4-3 21 september 2017 jaargang 4-3 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Hé, wil jij mijn vriendje zijn?! 3A Alles wat je droomt. 3B en 4 Ik ben voor jou een nieuwe naam. 5A Er is iets heel speciaals aan jou!

Nadere informatie

23 september 2015 jaargang 2-3

23 september 2015 jaargang 2-3 23 september 2015 jaargang 2-3 Lied van de week Groep Lied van deze week 1A/2A Je bent nooit alleen 1B/2B Je bent nooit alleen 3A Mijn God is zo groot 3B/4A Mijn God is zo groot 4B Mijn God is zo groot

Nadere informatie

Krabbel. Jarigen. Nummer 4, 16 september Stamgroepavonden

Krabbel. Jarigen. Nummer 4, 16 september Stamgroepavonden Jarigen Pedagogisch Tact Stamgroepavonden Wist u dat.? Nieuws uit de stamgroepen Agenda Krabbel Jarigen Datum Naam Leeftijd Groep Vandaag! Anika en Iris 8 Kameleons Vandaag! Stefan 7 Leesbeesten Vandaag!

Nadere informatie

25 september 2014 jaargang 20-2

25 september 2014 jaargang 20-2 Het Het digitale Emmagram 25 september 2014 jaargang 20-2 Lied van de week Lied van deze week Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8 Lied van volgende week Groep 1 Groep 2 Groep

Nadere informatie

29 november 2018 jaargang 5-7

29 november 2018 jaargang 5-7 h 29 november 2018 jaargang 5-7 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Simson 4A en 4B Droom maar raak 5 Als alle deuren open gaan 6 t/m 8 Simson Kind op Maandag Week 49 Elk jaar brengen mensen in de tempel

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3

Wegwijzertje. Website:  Mail: 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Website: www.wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 23 september 2016 Nieuwsbrief nummer 3 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, In één van de vorige nieuwsbrieven hebben we onze

Nadere informatie

13 september 2018 jaargang 5-2

13 september 2018 jaargang 5-2 13 september 2018 jaargang 5-2 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 3 Wijs en verstandig 4 t/m 6/7 Altijd maar beter 7 en 8 Iedereen is anders Trefwoord Week 37 Koning David sterft en zijn zoon Salomo volgt

Nadere informatie

5 oktober 2017 jaargang 4-4

5 oktober 2017 jaargang 4-4 5 oktober 2017 jaargang 4-4 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Soms zou ik willen vliegen 3A t/m 4 Onder boven voor en achter 5A Laat mij leven met vertrouwen 5B t/m 6B Het spookt 7A t/m 8B Monsters in

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 12 januari 2017 jaargang 3-10 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 4 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 28-09-2016 nummer 4 Agenda di 4 oktober Schoolreis groep 3 t/m 7 woe 5 oktober Start Kinderboekweek Voor altijd jong do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek

Nadere informatie

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick.

Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. 07 januari 2016 jaargang 2-10 2016 Samen op weg in het nieuwe jaar met de zegen van St. Patrick. Zegen van St. Patrick De Heer zij voor je om je de juiste weg te wijzen. De Heer zij achter je om je in

Nadere informatie

11 november 2017 jaargang 4-6

11 november 2017 jaargang 4-6 11 november 2017 jaargang 4-6 Lied van de week Groep Lied 1 en 2 Jozef zoekt zijn grote broers 3 t/m 6 Jozef had een jas aan 7 Jozef, alles wat je droomt 8 Jozef had een jas Vertellingen Week 46 Jozef

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2016

Nieuwsbrief Oktober 2016 Beste ouders, Het eind van de maand, dus weer een verse nieuwsbrief. De afgelopen maand hebben we elkaar al een aantal keren ontmoet en ook voor oktober staan er weer activiteiten op de rol waarbij u van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 5 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 05-10-2016 nummer 5 Agenda do 13 oktober Sluiting Kinderboekenweek 17-21 oktober Herfstvakantie ma 24 oktober Studiedag (kinderen de hele dag vrij)

Nadere informatie

24 november 2016 jaargang 3-7

24 november 2016 jaargang 3-7 24 november 2016 jaargang 3-7 Lied van de week Groep lied 1 Ik vind het fijn om jou te helpen en een vriend te zijn. 2A t/m 4/5 Herhaling liedjes van de afgelopen periode 5 t/m 8 Veilig in Jezus armen.

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3

Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Schoolnieuws 756, 10 oktober 2014 Groep 3 Feest feest feest! Wat een feest afgelopen weken! En op woensdag een super gaaf openingsfeest! Bedankt ouders! Wat wij ook geweldig vonden is al die hulp die we

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders,

Nieuwsbrief 6 22 september Deze week: * Gebedsgroep * Schoolapp * Kinderpostzegels * Gruitweek 1. Geachte ouders, Nieuwsbrief 6 22 september 2015 Geachte ouders, Van 28 september tot en met 2 oktober gaan we onze eerste Gruitweek van dit schooljaar houden. Er zullen nog twee volgen. Gruit is een samenstelling van

Nadere informatie

26 november 2015 jaargang 2-7

26 november 2015 jaargang 2-7 26 november 2015 jaargang 2-7 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Welkom kindje 3A t/m 4A Ben je groot of ben je klein 4B Bidden 5A t/m 6B Heerlijk 7 Daarom bidden wij 8A/B Hou van alle

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04

Nieuws. Flits 16 oktober 2013 Jaargang 04 NieuwsFlits 04 16 oktober 2013 Jaargang 04 Nieuws 04 Herfstvakantie We zien overal om ons heen de prachtige kleuren in de natuur. Het is echt herfst geworden! Volgende week mogen we genieten van de herfstvakantie. We

Nadere informatie

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken

Geachte ouder(s), verzorger(s) Startgesprekken 3 sep 2018 1 Geachte ouder(s), verzorger(s) Het schooljaar 2018-2019 is van start gegaan. Fijn om alle kinderen en veel ouders weer te mogen begroeten na een periode van rust, zon, vrije tijd en genieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/ juli nummer 39 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2015/2016 1 juli nummer 39 Agenda 5 juli kennismaking in de nieuwe groep 11 juli afscheid meester Simon 5 juli rapportengesprekken 13 juli afscheid meester

Nadere informatie

30 augustus 2018 jaargang 5-1. Het team van Wereldwijs heet alle kinderen en hun ouders weer van harte WELKOM op onze school!

30 augustus 2018 jaargang 5-1. Het team van Wereldwijs heet alle kinderen en hun ouders weer van harte WELKOM op onze school! 30 augustus 2018 jaargang 5-1 Het schooljaar is weer begonnen! Goede God, aan het einde van de eerste schoolweek zijn we even stil om met u te praten. We beginnen aan een nieuw schooljaar en weten niet

Nadere informatie

13 december 2018 jaargang 5-8

13 december 2018 jaargang 5-8 h 13 december 2018 jaargang 5-8 Lied van de week We oefenen liedjes voor de kerstviering. Kind op Maandag Week 51 De keizer houdt een volkstelling: Alle mensen in zijn land moeten geteld worden. Precies

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter.

In de peiling. Week van de pauzehap Volgende week doen de groepen 3 t/m 8 mee aan de Week van de Pauzehap, een lesprogramma van Ik eet het beter. In de peiling Nieuwsbrief no. 2 schooljaar: 2018 2019 datum: 21 september 2018 Agenda 24-28 september : Week van de pauzehap 25 september : Informatieavond groep 8 Aanvang: 19.00 uur 05 oktober : Peiling

Nadere informatie

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel

Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel Info Nr. 4 Dinsdag 3 oktober 2017 Beste ouders, bij deze Info 4. Als bijlage de flyer van Hoeksche Waard Actief met tips voor de herfstvakantie. Goed doel We hadden u beloofd te laten weten welk project

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Mariaschool

Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Nieuwsbrief van de Mariaschool Vrijdag 11 december 20 1 5 Jaargang 12, nummer 6 Inhoud Mededelingen vanuit team 1 Oproep decoratiegroep 1 Werkplaats van Wietske 2 Ateliers

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

1 november 2018 jaargang 5-5

1 november 2018 jaargang 5-5 h 1 november 2018 jaargang 5-5 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Zomaar te gaan 5 t/m 8 Ook voor jou is er een plekje Kind op Maandag Na de zomervakantie zijn we vol enthousiasme aan onze nieuwe methode

Nadere informatie

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal!

19 nov Bram Jansman 29 nov Julia Blommaert 27 nov Jules Berkvens 1 dec Linda Sturris. Van harte gefeliciteerd allemaal! 17 november 2017 - nummer 6 Belangrijke data Vrijdag 24 november Afsluiting week van de mediawijsheid Donderdag 30 november MR-vergadering Vrijdag 1 december Nieuwsbrief 7 Jarigen Van 17 november tot en

Nadere informatie

7 september 2017 jaargang 4-2

7 september 2017 jaargang 4-2 7 september 2017 jaargang 4-2 Lied van de week Groep Lied 1 t/m 4 Jakob en Esau 5A t/m 8B Familie Vertellingen Week 37 Isaak wil de zegen geven aan zijn oudste zoon, Esau. Maar Rebekka zorgt ervoor dat

Nadere informatie

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel:

NIEUWS UIT SCHOOL. Cb De Zwaluw Zandpolstraat AK Zandpol tel: Cb De Zwaluw Zandpolstraat 9 7764 AK Zandpol tel: 0591-552655 zwaluw@viviani.nl www.cbdezwaluw.nl Beste ouders, In deze nieuwsbrief, informeren we u over zaken over school, het onderwijs en de leerlingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 6 maart 2017 Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Gezondheid Excursie bibliotheek Letter Speelgoedmiddag Verjaardag Juf Pors Verjaardagen Gezond eten TAAL - THUIS Bijlage: Jarig Voor alle

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 26 september 2014 Ma 29 Di 30 Woe 1 Do 2 Vrij 3 Za 4 AGENDA Start Kinderboekenweek

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 maart 2017

Nieuwsbrief 3 maart 2017 PONTO In deze Ponto: Mededelingen van de directie Even voorstellen: Francesca Welkom! NLdoet Lente in de aula Ondertussen op onze website Sportnieuws Agenda Beste ouders/verzorgers, Heeft u het al gezien?

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 4 okt no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 4 okt. 2016 no. 417 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Onze jaarlijkse ontruimingsoefening verliep vorige week vlotjes. Binnen een paar minuten stond de hele

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 8 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 02-11-2016 nummer 8 Agenda Do 3 november Kwartaalvergadering continu-rooster (kinderen om 14.00 uur vrij) Vrij 11 november Groepspresentatie groep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 2 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 14-09-2016 nummer 2 Agenda Do 15 september Do 15 september Ma 19 september Do 22 september Di 27 september Startviering 8.35 uur in de open ruimte

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 2, 29 oktober t/m 30 november 2018 Nr. 5 schooljaar 2018-2019 PBS Schoolfoto`s 14 november Verslag ouderavond, communicatieprotocol en Facebook Nationaal schoolontbijt Peutergym Leerlingen vrij 12 november Kind op maandag Periode-overzicht

Nadere informatie

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet:

CNS-NIEUWS. jrg.35 nr.3 vrijdag : internet: CNS-NIEUWS jrg.35 nr.3 vrijdag 15-09-2017 :461632 e-mail: cns@cnsstaphorst.nl internet: www.cnsstaphorst.nl DE BIJBELVERHALEN VAN VOLGENDE WEEK: groep 1, 2 en 3: Mozes Ex. 2:1-10 Mozes kiest voor zijn

Nadere informatie

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5

Hilversum, 6 oktober Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober Dinsdagavond 6 oktober. Lezing Geef me de 5 Hilversum, 6 oktober 2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij het maandbericht van oktober 2015. Dinsdagavond 6 oktober Lezing Geef me de 5 Het is de week van de opvoeding, daarom is er vanavond een lezing

Nadere informatie

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe

Feest! Meten en Wegen. Een extra grote Globe 03 OKTOBER 2014 Een extra grote Globe De Globe van deze week staat boordevol met mooie, leuke en interessante nieuwtjes. Lees deze goed door, zodat u op de hoogte bent van het doen en laten van Kindcentrum

Nadere informatie

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER

DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER WEEKKAART 19-23 september 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 19 SEPTEMBER De schoolfotograaf komt deze ochtend. DINSDAG 20 SEPTEMBER WOENSDAG 21 SEPTEMBER DONDERDAG 22 SEPTEMBER VRIJDAG 23 SEPTEMBER Zat.

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG

met boekenmarkt en kijken in de groepen JARIG AGENDA Maandag 3 okt. Ouderthema-avond van de 3 scholen Woensdag 5 okt. Start Kinderboekenweek Vrijdag 7 okt. Optreden 8.30 gr.1-4 Maandag 10 okt. Woensdag 12 okt. Vrijdag 14 okt. Nieuwsbrief 4 Maandag

Nadere informatie

4 februari 2016 jaargang 2-13

4 februari 2016 jaargang 2-13 4 februari 2016 jaargang 2-13 Lied van de week Groep Lied van vorige week 1A t/m 2B Mama zegt: je bent een beetje ziek 2 Ben je groot of ben je klein 3A t/m 4B Adonia speelt de baas 5A t/m 6B Een plek

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 4 juli 2016 Nieuwsbrief 1 / 2 4 juli 2016 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Dinsdag: speelgoedmiddag Woensdag: verjaardag van juf Hofman snoep strooien door groep 8 Donderdag: laatste schooldag Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag!

September 2015. Iedere woensdag is het bij ons op school fruitdag! Nieuwsbrief September 2015 Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10

Kind op maandag. Periode-overzicht nr. 1, 3 september t/m 26 oktober Week 40 01/10-05/10. Week 41 08/10-12/10 Nr. 3 schooljaar 2018-2019 PBS Kinderboekenweek Informatieavond Parro en oudercommunicatie Herfstvakantie en vrije dagen Aikido als buitenschoolse activiteit Opening speelotheek Coevorden 123tje Home start

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september Postbus BA Voorthuizen Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 2, 7 september 2016 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden Maandag 12 t/m vrijdag 16 september: informatiegesprekken

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

03 maart 2016 jaargang 2-15

03 maart 2016 jaargang 2-15 03 maart 2016 jaargang 2-15 Lied van de week De komende weken oefenen we de liedjes voor de Paasviering. Vertellingen Week 10 Zeven is voldoende maar niet altijd. Vergeven doe je als het moet zeventig

Nadere informatie

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa

Nieuw op de Molenwiek : Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte. Groep 2: Kian. Groep 3: Pablo, Lucas. Groep 4: Lisa NIEUWSBRIEF MOLENWIEK CBS de Molenwiek Weekbrief 1 5 september Nieuw op de Molenwiek : WELKOM OP SCHOOL Groep 1: Valentijn, Sira, Levi, Bente, Daniel, Lotte Groep 2: Kian Groep 3: Pablo, Lucas Groep 4:

Nadere informatie

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt.

Week 40 Groep 1 t/m 5 : Thema Abraham luistert Lied Ps 6: 1 O Here, sla mij gade / Elly en Rikkert: Als je veel van iemand houdt. Nieuwsbrief 26 september 2019 nr. 2 Agenda Week 40 30 sept t/m 4 okt Wo 2 Bezoek bieb gr. 1-5 Vr 4 Week 41 Dierendag 7 t/m 11 okt Ma 7 ROVA groentour gr. 6-8 Do 10 Open lesochtend 9-11 uur Week 42 14 t/m

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen

AGENDA nr. 1 JARIG NIEUWS. - Welkom - Voorstellen Elles de Geest en Marja Overkamp - Informatieavond - Fotograaf - gym - Bijbelverhalen AGENDA nr. 1 Dinsdag 6 september Informatie-avond alle groepen Fotograaf OR-vergadering Woensdag 7 september Maandag 12 september Woensdag 14 t/ vrijdag Kamp groep 7/8 16 september Vrijdag 16 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen.

Nieuwsbrief groep 4a. Dit nieuwe schooljaar wil iedereen veel leren. Daarom zijn we ook hard aan het werk met lezen, taal en rekenen. Nieuwsbrief groep 4a Een nieuw schooljaar Na de vakantie is iedereen van groep 4a met veel zin en inzet begonnen aan het nieuwe schooljaar. Springend en klimmend gingen we de school in! We hebben een nieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 Nieuwsbrief september 2019 Agenda: Maandag 9 sept. Informatie avond voor ouders van groep 1-4 Dinsdag 10 sept. Informatie avond voor ouders van groep 5 8 Maandag 16 sept. Inloopmoment (14.45u.) Woensdag

Nadere informatie

belangrijke data september 2018 nr. 2

belangrijke data september 2018 nr. 2 belangrijke data..... 13 september 2018 nr. 2 Vrij 14 september Start zwemmen, groep 4 Din 25 september Informatieavond start schooljaar Inloop 19.00 uur, Start 19.30 uur Din 25 t/m 27 september Startweek

Nadere informatie

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018

t Omlopertje jaargang 10 nummer september 2018 t Omlopertje jaargang 10 nummer 26 10 september 2018 Kind op Maandag Ik heb jou nodig! Exodus 3: 1-14, Exodus 3: 15-4: 21 en 27-31 God heeft Mozes nodig: Hij moet naar de farao van Egypte gaan om te zeggen

Nadere informatie

Kiezelpost vrijdag 23 juni

Kiezelpost vrijdag 23 juni Kiezelpost vrijdag 23 juni Vanuit de directie Ondanks de hete temperaturen weten we er met elkaar nog mooie weken van te maken. Wanneer het te warm is in de klassen zoeken we verkoeling in de schaduw,

Nadere informatie

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker

WEEKBRIEF. Cursusjaar 2015-2016. d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 9 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 13 oktober Vrij i.v.m. studiedag 16 oktober continurooster i.v.m. herfstvakantie 16 oktober

Nadere informatie

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs.

HERFSTVAKANTIE: VOORLEESKAMPIOEN van BINNENKORT JARIG: 15 oktober Dinsdag 25 oktober komt onze hoofdluisinspectie weer langs. HERFSTVAKANTIE: ma. 17 t/m vr. 21 oktober 15 oktober 2016 VOORLEESKAMPIOEN 2016-2017 van Beste lezer, De afgelopen 10 dagen stond in het teken van de Kinderboekenweek. De opa s en oma s kleurden de school

Nadere informatie

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt.

De nieuwsbrief zal ook dit jaar weer tweewekelijks op donderdag verschijnen. Dit zijn de data waarop de nieuwsbrief verschijnt. BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 14-9 Trektocht groep 7 Do 15-9 Trektocht groep 7 Vr 16-9 Trektocht groep 7 Ma 19-9 Studiedag; alle kinderen hebben vrij Di Wo 21-9 Do 22-9 Vr 23-9 Ma 26-9 20-9 19.00 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR

Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) Agenda 19 januari Juf Els jarig. 25 januari voorleesontbijt Juf Julia jarig. 11 maart NL Doet GELUKKIG NIEUWJAAR Nieuwsbrief Nr. 5 (januari 2017) GELUKKIG NIEUWJAAR Namens het team van de Gerardus Majella wensen wij u en uw gezin een gelukkig en gezond 2017. Wij hebben er weer veel zin in! Na een leuke start op het

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Maandag 24 oktober Dinsdag 25 oktober Woensdag 26 oktober Zaterdag 15 oktober Zaterdag 29 oktober Vrijdag 14 oktober 2016

Nadere informatie

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête

Personele zaken. Inschrijven nieuwe leerlingen. Vanuit de leerlingen-enquête INFORMATIEBRON VOOR DE OUDERS/VERZORGERS VAN ONZE LEERLINGEN 8 7 8 9 1 januari 2015 AGENDA Personele zaken woensdag 21 januari voorleesontbijt groep 1 t/m groep 4 vrijdag 23 januari afsluiting Week van

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets.

In deze nieuwsbrief. De Bijbel open. Hoera! Yara en Liam hebben twee broertjes! Oud papier. Herfstvakantie. NIO toets. In deze nieuwsbrief De Bijbel open Jarig Oud papier Hoera! Herfstvakantie NIO toets Opa s en oma s gezocht! Fietscontrole Agenda Kaartje oud papier Gezocht! (groep 7/8) Flyer Basiscatechese Dierendag kinderboerderij

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr.11

Nieuwsbrief Nr.11 Nieuwsbrief 2018 2019 Nr.11 Beste ouders, verzorgers, Hier nieuwsbrief nr. 11. We zijn bezig in de laatste periode van 10 schoolweken van dit schooljaar. Daarin wordt flink gewerkt. Naast het schoolse

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers,

Nieuwsbrief 19 juli Welkom aan. Agenda. Beste ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 19 juli 2017 Beste ouders/verzorgers, De laatste Nieuwsbrief van dit schooljaar alweer. Volgend jaar krijgt de nieuwsbrief een nieuwe vorm. Daar past ook een nieuwe naam bij. Daarom willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee.

Nieuwsbrief 1. Start nieuwe schooljaar. Begin activiteit van het team. oproep. Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee. N A A M B E D R I J F Nieuwsbrief 1 Openbare Basisschool Kinheim 4 1161 AP Zwanenburg Tel. 020-4974285 www.aldoende.org aldoende@sopoh.nl Data: 5 september Workshops muziek Vragenformulier mee 9 september

Nadere informatie

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van

Vertel Gr. 1 en 2 Gr. 3 en 4 Gr. 5 en 6 Gr 7 en 8. Petrus in Lydda, Joppe en Cesarea. De verlossing van Jezus is de Morgenster Hij is de Nieuwsbrief - 1 e jaargang no. 18 - schooljaar 2015-2016 - Donderdag 09-06-2016 Welkom In de afgelopen week hebben kinderen van onze school samen gelopen. Samen zijn en

Nadere informatie

nieuwsbrief Het Element november 18.11

nieuwsbrief Het Element november 18.11 nieuwsbrief Het Element november 18.11 Aan de ouder(s)/verzorger(s), Even terugkijken De kinderboekenweek met het thema vriendschap was een succes. In alle groepen is er extra aandacht geweest voor boeken

Nadere informatie

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE

Piranieuws 01 NIEUWS VAN DE DIRECTIE AGENDA Informatieavonden: 14 sept gr 5-6 19:00-19:45 u 15 sept gr 7 19:00-19:45 u 17 sept gr 1-2 en gr 3-4 gr 1-2: 19:00-19:45 u, gr 3-4: 19:45-20:30 u 05 okt gr 8 19:00 u Activiteiten: 07 sept vanaf deze

Nadere informatie

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij

Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Nr.3 26 september 2018 Kalender Ma. 22 t/m vr. 26 oktober: herfstvakantie Ma. 29 oktober: studiedag, alle kinderen vrij Bijbelverhalen en lied van de maand Week 39 24/09-28/09 Wie kan ons redden? Exodus

Nadere informatie

7 december 2017 jaargang 4-8

7 december 2017 jaargang 4-8 7 december 2017 jaargang 4-8 Lied van de week De komende weken oefenen we liedjes voor Kerst. Vertellingen Week 50 Verwachten is geloven dat het al begonnen is. Misschien nog klein, onaanzienlijk, maar

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag!

Nieuwsbrief 1 / 2. We zijn één van de schoenen van Alex kwijt.. heeft iemand een stoere adidas sportschoen gezien (zie foto), dan horen we het graag! Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema: Pompom en loeloe Schatkist: neem je eigen schat mee naar school! Speelgoedmiddag Dinsdag: afscheid meester v. Dijk Verjaardagen Kleuteruitspraak

Nadere informatie

Scheepsjournaal Tonneband

Scheepsjournaal Tonneband Scheepsjournaal Tonneband Informatiebulletin Openbare Basisschool De Driemaster Meerscholendirecteur: A.J. van Deutekom Adjunct directeur: L. van der Meijden-Boer, M. Groeneveld. Jaargang 11, nummer 18

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en)

Het Vijfblaadje. 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 21 augustus - nummer 1 Het Vijfblaadje Kalender Augustus en September 30 augustus Leerlingenraad 2 en 4 september Kennismakingsgesprekken leerkracht(en) 6 september s middags muziekatelier 11, 12 en 13

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016

Jaargang 19, nummer 5 februari 2016 februari 2016 Belangrijke data 14 februari Themadienst 9.30 uur in de Maranathakerk 16 + 18 februari Rapportgesprekken groep 1-7 22 t/m 26 februari Voorjaarsvakantie 29 februari Inloopmiddag 1 maart Ouderavond

Nadere informatie

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen

Jarig Op vrijdag 29 september is Nova uit de onderbouw jarig. Alvast gefeliciteerd en we wensen je een fijne dag! Uit de groepen Weekbrief CBS De Til 25 september t/m 1 oktober 2017 Week 39 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Vanuit de directie Wat was het gezellig gisteren tijdens het zomerfeest!

Nadere informatie