Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink. Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt) 20,- per jaar.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink. Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt) 20,- per jaar."

Transcriptie

1

2

3 Februari 2018 Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink Lidmaatschap: Seniorleden: 36,- per jaar. Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt) 20,- per jaar. Gastleden 18,- per jaar. Bij vooruitbetaling op bankrek. nr: NL76RABO t.n.v. de Diamantvink te R.a.veen. Ledenadministratie en Redactie: Bas Droogh, Schoener 16, 2377 DE, Oude Wetering, Tel: , Website: Het bestuur Voorzitter: Hans van Egmond, Tel: Mob e voorzitter: Wilco Hogenboom, Tel: ttcommissie@diamantvink.nl Secretaris: Bas Droogh, Tel: Mob secretaris@diamantvink.nl 2 e secretaris: Paul Hoogenboom, Tel: Mob secretaris@diamantvink.nl Penningmeester: Jan Hoogenboom, Tel: penningmeester@diamantvink.nl 2 e penningmeester: Fred Huigsloot, Tel: Mob barcommissie@diamantvink.nl Bestuurslid onderhoud: William Wolvers, Tel: onderhoud@diamantvink.nl Ringencommissaris: Rene Rijsbergen, Tel: ringen@diamantvink.nl Clubgebouw: De Diamantvink, Weteringlaan 16, 2377 XN, Oude Wetering, info@diamantvink.nl v.v. De Diamantvink is aangesloten bij de N.B.v.V (R14). Aan en afmeldingen dienen schriftelijk of per aangegeven te worden bij de secretaris. Aanmelden kan per eerste van de maand. Afmelden per eerste van het eerstvolgende kwartaal (01-01, 01-04, 01-07, 01-10).

4 Agenda 61 e jaarvergadering van v.v. De Diamantvink : Namens het bestuur van v.v. De Diamantvink heb ik het genoegen u uit te nodigen voor de 61 e jaarvergadering van onze vereniging. Deze jaarvergadering zal plaatsvinden op vrijdag 23 februari Aanvang van de avond is uur, plaats van handeling is ons eigen clubgebouw aan de Weteringlaan 16 te Oude Wetering. Agenda: 1. Opening door onze voorzitter. 2. Ingekomen stukken de vergadering betreffende. 3. Mededelingen. 4. Notulen jaarvergadering 24 februari Jaarverslag secretaris Bestuursverkiezingen. Aftredend zijn de 2 e voorzitter (Wilco Hogenboom) en de secretaris (Bas Droogh). Beide hebben aangegeven voor een volgende periode beschikbaar te zijn. Tegenkandidaten kunnen zich melden bij het bestuur, zij moeten 5 handtekeningen van seniorleden kunnen overleggen. 7. Voorstellen vanuit het bestuur. 8. Voorstellen vanuit de leden. a. voorstel gecombineerde deelname tijdens de rayon tenttonstelling. Voorstel van Ben Delsasso. Verderop in dit clubblad vindt u de gehele beschrijving van het voorstel van Ben. 9. Financieel verslag 2017 uitdelen. De stukken zullen na de vergadering ook weer ingeleverd dienen te worden. 10. Pauze. 11. Behandeling financieel verslag 12. Begroting Verslag kascommissie, Arie v/d Voorn en Piet v/d Meer. 14. Benoeming nieuwe kascommissie, Piet van der Meer en Henry van Rijn. 15. Benoeming nieuw reserve kascommissielid. 16. Rondvraag. 17. Sluiting.

5 Verjaardagen Maart. 12 Maart, Jos van der Meer uit Oude Wetering. 17 Maart, Paul Hoogenboom uit Oude Wetering. 21 Maart, Fay Verdel uit Roelofarendsveen. 23 Maart, Gert Slootweg uit Nieuw Vennep. 24 Maart, Wilco Hogenboom uit Roelofarendsveen. 25 Maart, Alfred van Zanten uit Roelofarendsveen. 27 Maart, Hubert Rotteveel uit Rijpwetering. 28 Maart, J. Ing uit Oud Ade. 31 Maart, Rene Rijsbergen uit Rijpwetering. Agenda Februari Maart. Februari: 23 Februari, 61 e jaarvergadering aanvang 20:00 uur. Maart: 02 Maart, kaartavond tussen p.v. De Witkop en v.v. De Diamantvink. 09 Maart, maandelijkse kaartavond. 10 Maart, vogelbeurs van 12:00 16:00 uur. 23 Maart, contactavond aanvang 20:00 uur.

6 Verslag 60 e jaarvergadering v.v. De Diamantvink vrijdag 24 Februari Aanwezig: 25 leden en een voltallig bestuur. Afmeldingen: geen. Opening: Hans opent de vergadering om 20:15 uur en wenst de aanwezige een prettige avond en een goede vergadering toe. Ingekomen stukken de vergadering betreffende: Geen Mededelingen: Vrijdag 3 Maart is er weer de jaarlijkse kaartavond tegen duivenvereniging De Witkop. Op 4 Maart is er een receptie voor het feit dat Leo van Es 50 jaar lid is van v.v. De Diamantvink en van de N.B.v.V. Flip Huigsloor is 40 jaar lid van v.v. De Diamantvink en van de N.B.v.V. Dhr. Huigsloot heeft aangegeven geen gebruik te maken van deze receptie. Laatste dinsdag kaarten is dit jaar op dinsdag 28 Februari. De Keurmeesters voor onze onderlinge tentoonstelling in 2017 zijn: Voor de kanaries, dhr. Wokke. Voor de tropen dhr. van Valkenburg en dhr. Streefkerk. Voor de parkieten komen dhr. van Doorne en dhr. Bouwmeester. I.v.m. een afzegging zijn we nog op zoek naar een 2 e kanariekeurmeester. Notulen 2016: De notulen van de 59 e jaarvergadering worden doorgenomen. René Rijsbergen heeft een vraag. De vraag van Janus van Seggelen over het clubgebouw. Is daar nog onderzoek naar gedaan? Ja, de uitslag hiervan heeft in het clubblad van Januari gestaan. Wat gebeurt er met het clubgebouw als wij ermee stoppen? Dan vervalt het gebouw aan de gemeente. Wil de gemeente ons weg hebben dan krijgen we de waarde van het gebouw. Piet van Ruiten opperde nog wel dat we rekening moeten houden met wat er eventueel met de duivenvereniging gebeurt. Wij zitten daar immers aan vast. Verslag secretaris 2016: Geen vragen.

7 Bestuursverkiezingen: Aftredend zijn, Hans van Egmond (voorzitter) en Fred Huigsloot (2 e penningmeester). Fred, heeft aangegeven met enkele aanpassingen door te willen gaan. Er waren geen tegenkandidate waarop de vergadering heeft ingestemd dat Fred weer voor 3 jaar door kan gaan als 2 e penningmeester. Hans, voor de functie van voorzitter komt er een schriftelijke stemming, er worden hiervoor stembriefjes uitgedeeld. Stemcommissie: De mannen achter de bar. René Rijsbergen en Peter Hoogenboom. Uitslag stemcommissie: Wilco als 2 e voorzitter geeft de uitslag, er zijn 30 stemmen uitgebracht. 28 voor, 1 blanco en 1 tegen. Hans kan dus voor een volgende periode van 3 jaar onze voorzitter blijven. Pauze: In de pauze worden de financiële stukken uitgedeeld zodat de aanwezige leden deze kunnen bestuderen. Behandeling financieel verslag: Jan neemt mondeling het complete financiële plaatje door. Enkele vragen werden door Jan naar behoren beantwoord. Begroting 2017: Jan neemt de begroting voor 2017 door. Verslag kascommissie: Wim Rijsbergen en Arie v/d Voorn. Wim neemt het woord en verteld de aanwezige dat er geen bijzonderheden zijn aangetroffen, hij stelt dan ook voor om het bestuur decharge te verlenen. De vergadering stemt hiermee in Benoeming nieuw reserve kascommissie: Henry van Rijn bied zich aan. Benoeming nieuwe kascommissie: Arie v/d Voorn en Piet v/d Meer gaan volgend jaar bij de penningmeester de kas controleren.

8 Voorstellen vanuit het bestuur: Het bestuur stelt voor om onze onderlinge tentoonstelling vanaf 2018 te verplaatsen naar week weken eerder dus. E.e.a. komt voort uit het feit dat in deze week tot nu toe nog geen vogelgriep is geweest. Als 2 e, i.v.m. het opheffen van de vogelvereniging in Noordwijk is deze week vrijgekomen in ons rayon. In deze week is er maar 1 andere tentoonstelling (Alphen a/d Rijn). Na wat heen en weer gepraat volgt een stemming, 5 leden zijn tegen en 27 voor. Als 2 e stelt het bestuur voor om voor de komende 3 jaar (2018, 2019 en 2020) de rayontentoonstelling aan te vragen. Motivatie is dat we dan een show kunnen neerzetten met een grotere diversiteit aan vogels. Ook hier volgt een stemming, 2 leden tegen en 30 leden voor. Als 3 e wil het bestuur graag voorstellen om de wisselbekers te vervangen door een bord. Bas had een voorbeeld op het scherm gezet. Er moet nog wel iemand gevraagd worden om e.e.a. te maken. (Henry van Rijn of Alfred van Zanten zouden een optie kunnen zijn). Voorstellen vanuit de leden: Geen. Rondvraag: Adrie de Waal, heeft te horen gekregen dat men denkt dat de tentoonstellingen voortaan gewoon door kunnen gaan als er een vogelgriep uitbraak is. Adrie heeft te horen gekregen dat ze voor Juli 2017 een antwoord willen hebben bij de N.B.v.V.. Peter Hoogenboom, zou graag wel een tastbaar iets krijgen als hij een wisselbeker wint. Een oorkonde zou iets kunnen zijn. Leo van Es dacht dat we ergens in augustus een TT zouden doen. Dat heeft Leo verkeerd begrepen. Dat had Februari moeten zijn, maar i.v.m. de geringe aanmeldingen is dit niet doorgegaan. Arie v/d Voorn, komt terug op zijn vraag van vorig jaar. Een lezing over Zilverbekjes e.d. door Henk Vos. Jan en Hans gaan de sprekers nog opzoeken. Henk Vos staat hoog op de lijst. Henry van Rijn heeft nog een avond over Parva Putters (zang Putters), dat is wel iets nieuws. Misschien wel leuk, Henry bezorgt Jan de benodigde informatie. Janus van Seggelen, vindt het geweldig dat de school de huur heeft kwijtgescholden. Heeft de vereniging hier nog iets mee gedaan. Nee, de directeur van de school heeft alleen aangegeven dat we door kunnen vertellen dat de

9 school ook voor andere verenigingen te gebruiken is. Bij deze gemeld door Hans. Geopperd werd nog om onze tentoonstelling aan te melden voor het maatschappelijke stage project. Piet Zoet, er staat nog een hele kast bekers boven. Mogen die weg. Ja, wij denken ze niet binnen korte tijd nodig te hebben. Weggooien maar. Henry van Rijn, de bond moet onze belangen behartigen. Daar is iedereen het mee eens. Henry moet nu 36 cent betalen voor een ring. Bij de andere bond was het 23 cent voor de kunstofringen. De ringen zijn beter leesbaar en ringen makkelijker. Deze ringen geven ook niet af, zodat je niet geanodiseerde ringen nodig hebt. Vanuit de vergadering komen diverse meldingen over de voor en nadelen. Eigenlijk zou de keus bij de liefhebbers moeten liggen. Henry gaat een opzetje voor een voorstel maken wat dan door het bestuur ingebracht kan worden bij de N.B.v.V. Ben Delsasso, kan weer entstof bestellen. Graag opgeven bij Ben. Het is niet de entstof die er vroeger was. Het is een vervanging. Er komt een stukje in het clubblad van Maart. Wel graag zo spoedig mogelijk bestellen. 40,- per flacon (75 tot 100 vogels). Sluiting: Om 21:55 uur sluit Hans de 60 e jaarvergadering van v.v. De Diamantvink.

10

11

12

13

14 Gecombineerde deelname aan Rayon en Onderlinge Tentoonstelling Voorstel: Het voorstel is dat vogels die door een lid van v.v. De Diamantvink worden ingezonden op de rayon tentoonstelling ook meedoen aan de onderlinge tentoonstelling van v.v. De Diamantvink ongeacht voor welke vereniging deze vogels meedoen aan de rayon tentoonstelling. Toelichting: Ik ben al jaren lid van v.v. De Diamantvink en neem al jaren deel aan de onderlinge tentoonstelling van v.v. De Diamantvink. Daarnaast ben ik ook lid van v.v. Vogelvreugd en wil voor deze vereniging vogels inzenden naar de rayon tentoonstelling. Naar aanleiding daarvan heb ik een interessant voorstel. Het voorstel is om de vogels van die tentoonstelling ook te laten meedingen naar de prijzen voor de onderlinge tentoonstelling van v.v. De Diamantvink, omdat ik daar ook volwaardig lid ben. Als deelnemer aan een rayon probeer je natuurlijk je beste vogels in het rayon te zetten en de rest gewoon voor de onderlinge in te schrijven. De leden van De Diamantvink kunnen de vogels inschrijven voor het rayon en de onderlinge show. De vogels welke ingeschreven zijn bij het rayon dingen dan ook mee met al de prijzen van de onderlinge. Als mijn vogels meedoen aan het rayon voor de Vogelvreugd dan worden deze vogels welke ingezonden zijn voor het rayon uitgesloten aan deelname van de onderlinge. Ik vind dat niet terecht. De rayonshow is een show voor de verenigingen tegen elkaar, echter is er dan ook geen bondskruis te halen. Deze show is dan ook niet erkend door de N.B.v.V. Ik ben dan ook van mening dat vogels welke ik instuur voor het rayon ook gewoon mee doen met de onderlinge show van De Diamantvink. Ik begrijp wel dat De Diamantvink deze show wil organiseren en deze wil samen doen vallen met de onderlinge, maar je kunt geen vogels uitsluiten van de onderlinge ook al doen ze mee in het rayon van een andere vereniging. Wanneer men gewoon twee shows organiseert met een week of een dag ertussen is er niets aan de hand. De diamantvink is voornemens de rayonshow 3 jaar lang te organiseren, dit houd dus in dat, mochten de leden besluiten dat vogels welke mee doen bij het

15 rayon voor een andere vereniging, uit te sluiten voor deelname aan de onderlinge. Deze liefhebbers worden 3 jaar lang gedupeerd. In mijn geval zouden mijn beste rayonvogels niet mee kunnen doen aan de onderling tentoonstelling van v.v. De Diamantvink. Naast mij zelf speelt dit probleem waarschijnlijk bij nog wel een paar leden van v.v. De Diamantvink die ook lid zijn van een andere vereniging. Dus mijn voorbeeldsituatie is niet eigen belang maar het belang voor de sport en het wedstrijdelement. Ik hoop dat u mijn voorstel serieus behandeld en uiteraard zie ik graag een reactie tegemoet. Met vriendelijke groet, Ben Delsasso. Ledenadministratie Ook deze keer kunnen we weer enkele nieuwe leden begroeten. Gastlid: Ab Vingerling Noordhavenpoort HB Nieuw Vennep Volledig lid: C. Kuipers Peppelhof CT Leimuiden We hopen dat zij het goed naar hun zin krijgen bij onze club!!

16 Kaartuitslagen Uitslag kaartavond: 12 Januari Aanwezig 48 kaartliefhebbers 1. Harry Opdam Ton Olijerhoek Dick Bentveld Peter Akerboom Ria Bentveld Nico Luiten Peter Klerks Corry Weenink Anneke van Leeuwen Leo van de Broek Poedel: Jos van de Voorn 3.755

17 Jaarverslag secretaris van Het jaar 2017 zo was de verwachting zou een rustig jaar worden. Na de afgelasting van de DTT 2016 was iedereen er wel even klaar mee. Januari: De nieuwjaarsreceptie van zaterdag 7 Januari was anders dan anders. Geen prijsuitreiking deze keer. Ook de deelname aan vogel 2017 was onze leden niet gegund. De contactavond van 27 Januari stond nog wel in het teken van de DTT. Wat laatste info werd gedeeld, daarna werd er nog een film vertoont over de Biesbosch. Februari: De maand Februari is de maand van de jaarvergadering. Op vrijdag 24 Februari werd de 60 e jaarvergadering van v.v. De Diamantvink gehouden. 25 leden en een voltallig bestuur waren aanwezig. De vergadering werd verder in goede harmonie gehouden. Een verslag vindt u in dit clubblad. Maart: Op vrijdag 3 Maart was de jaarlijks terugkerende kaartavond tegen p.v. De Witkop. De kaartavond werd dit keer gewonnen door v.v. De Diamantvink met punten. P.v. De Witkop behaalde punten. Zaterdag 4 Maart was de receptie voor onze 2 jubilarissen. Leo van Es en Flip Huigsloot waren beide 50 jaar lid van de N.B.v.V. en v.v. De Diamantvink. Dhr. Huigsloot had te kennen gegeven geen gebruik te willen maken van deze receptie. Diverse leden kwamen Leo feliciteren met zijn jubileum. Maandag 13 Maart was de eerste rayonvergadering van dit jaar. Van de 12 nog resterende verenigingen binnen ons rayon waren er 8 aanwezig. Tijdens deze vergadering heeft v.v. De Diamantvink aangegeven de komende 3 jaar (2018, 2019 en 2020) wel de rayon TT te willen organiseren. Hierop was van de aanwezige geen bezwaar, De contactavond van 24 Maart stond in het teken van de weide vogels. Astrid Kant was bereid gevonden om deze avond voor ons te organiseren. April: Tijdens de contactavond van vrijdag 28 April stonden de tropische vogels centraal. We hadden keurmeesters Jos van Valkenburg bereid gevonden om deze

18 avond voor ons te verzorgen. Op deze avond (vrijdag 28 April) was ook de districtsvergadering van het district Zuid-Holland van de N.B.v.V. Mei: Op vrijdag 26 Mei was de laatste contactavond van het seizoen. Tijdens deze contactavond zijn we weer eens een bezoekje gaan brengen aan Avifauna. We werden er rondgeleid door de ons wel bekende Simon v/d Luit. Zaterdag 27 Mei was de middag/avond waarop v.v. De Diamantvink haar medewerkers bedankt. Een heerlijke BBQ werd de medewerkers voorgeschoteld. Juni: Zondag 25 Juni was het weer tijd voor de RABO-fietstocht. Lekker een stukje fietsen en geld inzamelen voor de vereniging. Er werd 99,- bij elkaar gefietst. Augustus: Vrijdag 25 Augustus was de eerste bijeenkomst van het nieuwe seizoen. Een avondje lekker ontspannen praten over het afgelopen kweekseizoen. September: Op vrijdag 29 September kwam Rob Schimmel ons meer vertellen over alles wat natuurmonumenten doet. Een zeer geslaagde avond was het. Zaterdag 30 September was de jaarlijkse tafelkeuring. Er waren slechts 6 kanaries, 19 tropen en 27 parkieten aanwezig. Dat valt toch wel een beetje tegen. We moeten ons misschien afvragen of er nog wel voldoende belangstelling is voor deze middag. Mooiste kanarie was een Yorkshire postuurkanarie van Dirk van Klink. De mooiste troop was een Spitsstaartamadine van Evelien Hogenboom. De mooiste parkiet was een Valkparkiet van Hans van Egmond. De mooiste vogel werd uiteindelijk na loting de postuurkanarie van Dirk van Klink. Ondanks de wat matige opkomst was het een leerzame middag. Oktober: De contactavond van 27 Oktober stond in het teken van de predatie van vogels. Hans Wagenaar vertelde ons hier meer over. Zo n 30 leden waren aanwezig. November: Op vrijdag 17 November was het weer tijd voor de voorbereidingen op de komende TT. De inschrijvingen waren binnen en de groepen verdeeld. Er was weer een duidelijke presentatie gemaakt om de aanwezige leden de groepsindeling te laten zien. Er waren 409 vogels ingeschreven van 31 inzenders

19 waarvan 2 jeugdleden. De 60 e onderlinge tentoonstelling van v.v. De Diamantvink werd gehouden van 24 t/m 26 November. Het is een geslaagde tentoonstelling geweest met tijdens de opening wat weinig bezoekers maar dit is in de loop van het weekend nog goed gekomen. December: Vrijdag 22 December was het napraten over de laatst gehouden TT. Is alles naar wens gegaan? Zijn er nog dingen waar we op moeten letten voor komende rayon TT? Alles was volgens de aanwezige goed verlopen. In de overige tijd werd er nog een film gedraaid van planet earth over Azië en Australië. De kaartavonden: In 2017 waren er ook weer diverse kaartavonden. Ook de jaarlijkse kaartavond op laatste dinsdag werd niet vergeten. De winnaar van het kaartseizoen is Jos v/d Veer. 2 e werd Gerda Bischop en 3 e Cor v/d Bogaard. De vogelbeurzen: In 2017 zijn er weer 12 vogelbeurzen geweest. 9 gewone vogelbeurzen en 3 zogenaamde zomervogelbeurzen. Vanaf de vogelbeurs van Mei staat er een andere voerleverancier op onze beurs. Vogel en zaadhandel van den IJssel heeft e.e.a. overgenomen van v/d Aart diervoeders. Het bestuur: Het bestuur is in 2017 weer 9x bij elkaar geweest om de dagelijkse gang van zaken rond de vereniging te bespreken. Begin van het jaar waren we nog druk met het afhandelen van de DTT die afgelast was. In Mei zijn we druk bezig geweest met de problemen rond de voerleverancier van de beurs. De ledenlijst: We waren 2017 begonnen met 112 leden. 86 seniorleden, 23 gastleden en 3 jeugdleden hebben we afgesloten met 114 leden. 86 seniorleden, 25 gastleden en 3 jeugdleden. Tot zover mijn verslag van Namens het bestuur, Bas Droogh, secretaris.

20 Kaartuitslagen Uitslag kaartavond: 9 februari Aanwezig 44 kaartliefhebbers 1. Ronald v/d Luit Dorien Kronenberg Hans Rietbroek Marco Kerkvliet Johan Hoogenboom Anneke van Leeuwen Fred Kiep Corry Zoet Leo van de Broek Lidy van de Hoorn Poedel: Cor v/d Meer 3.781

21

22

Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink. Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt)

Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink. Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt) Maandblad van vogel vereniging De Diamantvink Maart 2018 Lidmaatschap: Seniorleden: Jeugd (tot het jaar dat je 18 wordt) Gastleden 36,- per jaar. 20,- per jaar. 18,- per jaar. Bij vooruitbetaling op bankrek.

Nadere informatie

INFOBOEKJE

INFOBOEKJE INFOBOEKJE 2019-2020 Voorwoord: Het is Augustus dus daar is hij weer het info boekje van uw vogelvereniging De Diamantvink hier staan weer allerlei activiteiten in die komend jaar gehouden worden en natuurlijk

Nadere informatie

Contactavond Mei vrijdag 24 mei om uur

Contactavond Mei vrijdag 24 mei om uur Contactavond Mei Zoals jullie al in het vorig clubblad hebben kunnen lezen gaan we het seizoen afsluiten met een spektakel namelijk een roofvogelshow. Dit gaat gebeuren op vrijdag 24 mei om 19.00 uur De

Nadere informatie

Clubblad Maart Uitnodiging contactavond 22 Maart

Clubblad Maart Uitnodiging contactavond 22 Maart Uitnodiging contactavond 22 Maart Clubblad Maart 2019 Beste Diamantvink-leden, Ik ben door uw vereniging gevraagd om een lezing te geven over de kleurkanaries. Ik ben reeds 38 jaar keurmeester, eerst bij

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015

Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Met o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 17 maart a.s. Locatie tentoonstelling Laatste kans voor ringenbestellen 2015 Ledenlijst maart 2015 Maart 2015 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond

Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Met hierin o.a. Uitnodiging jaarvergadering dinsdag 13 maart 2018 Uitnodiging lezing maandag 23 april 2018 (unieke kans!) Terugblik feestavond Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter:

Nadere informatie

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst

Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Met o.a. uitnodiging jaarvergadering dinsdag 25 maart a.s. in zaaltje Maarsbergen DRINGENDE oproep kandidaten bestuursfunctie actuele ledenlijst Maart 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Oktober November 2017 ( 1 ) ( 2 ) Deze maand in ons clubblad: Inhoud boekje 03 Bestuursgegevens 05 Agenda 07 Hans Dijksman 09

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang.

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 27 e jaargang. Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 september 2013 27 e jaargang Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR

Nadere informatie

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017.

Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. Notulen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de GGC op dinsdag 11 april 2017. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering door iedereen van harte welkom te heten. 2. Mededelingen. De voorzitter

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2012 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

V.V. WITROKA RIDDERKERK

V.V. WITROKA RIDDERKERK V.V. WITROKA RIDDERKERK Opgericht in november 1956 Aangesloten bij N.B.v.V. Tentoonstelling 2017 Tstelling regtentoonst ( 1 ) Tentoonstelling reglement voor de Bijzondere Vogeltentoonstelling 2017 De vogelshow

Nadere informatie

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47

LEDENVERGADERING. Op maandag 09 september 2013 wordt er een vergadering voor de leden gehouden. 20:00 uur in de broeikas. Adres: JULIANAWEG 47 Email: prachtenpraalakersloot@gmail.com Pracht en Praal 42 Bestuur. Voorzitter: Penningmeester en N.Stobbe. Pr.Irenelaan 11 1911 HT Uitgeest.Tel.0251-313645 e.mail: C.Arends. 2é Voorzitter: Dorpsstraat

Nadere informatie

Roelofarendsveen, oktober 2016

Roelofarendsveen, oktober 2016 Roelofarendsveen, oktober 2016 Aan alle potentiële inzenders van de provinciale vogeltentoonstelling Zuid-Holland 2016 Beste vogelvrienden, Voor u ligt het tentoonstellingsreglement van de provinciale

Nadere informatie

Club blad V.V.Vogelvreugd

Club blad V.V.Vogelvreugd Club blad V.V.Vogelvreugd Beverwijk en Omstreken Aangesloten Bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Opgericht April 947 vogelvreugd VOLIERE VERENIGING BEVERWIJK EN OMSTREKEN OPGERICHT APRIL 947 AANGESLOTEN

Nadere informatie

Nederlandse Grasparkieten Club

Nederlandse Grasparkieten Club Nederlandse Grasparkieten Club Aangesloten bij de World Budgerigar Organisation Uitnodiging Voor het bijwonen van de JAARVERGADERING van de NGC-DBS op 28 maart 2013 in Café-zalencentrum De Gouden Leeuw,

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Februari 2013 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman John F. Kennedylaan 101 3931

Nadere informatie

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 06 Seizoen 2014-2015 03 februari 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017.

Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Algemene Leden Vergadering 10 februari 2017. Agenda ALV 2017, 10 februari 2017: 1/ Opening en vaststelling agenda. 2/ Terugblik 2016 door de voorzitter. 3/ Financiën >Verslag kascommissie (2015 én 2016)

Nadere informatie

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 28 e jaargang

Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949. 28 e jaargang Indien onbestelbaar retourneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 mei 2014 28 e jaargang 1 Verenigingsinfo ERELEDEN BESTUUR Voorzitter : P.C. Hagenaars en J.A.

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Editie maart

CLUBBLAD B.S.V. WEST.  Editie maart CLUBBLAD B.S.V. WEST Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie maart Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter : Jan de Vos Henri

Nadere informatie

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26.

Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. Verslag van de algemene ledenvergadering van 8 april 2016 gehouden in de Bios aan het Dr. Langeveldplein 26. 1. Opening. De voorzitter opent de vergadering om 20.00 uur en heet de aanwezige leden en in

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019

Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 Nieuwsbrief KC Nijmegen april 2019 In deze nieuwsbrief de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering, verslag van de Algemene ledenvergadering 2018; oproep opgeven voor Kampioenschapsprijs; clubmatch;

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

35 jaargang nr.2 Oktober District Friesland

35 jaargang nr.2 Oktober District Friesland 35 jaargang nr.2 Oktober 2016 District Friesland Uitnodiging tot het bijwonen van de Districtsvergadering, die zal worden gehouden op Vrijdag 14 oktober 2016 om 20.00 uur in het gebouw van de Volièrevereniging

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Opgericht 10 augustus mei e jaargang

Opgericht 10 augustus mei e jaargang Opgericht 10 augustus 1949 mei 2010 24 e jaargang 1 Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR Voorzitter : Jaap Plokker, Hercules 86, (Waarnemend) 2221 MD Katwijk, tel: 071-402 75

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum

Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Notulen van de Algemene Leden Vergadering NBB district Groningen op 25 september 2015 te Winsum Aanwezig van het districtsbestuur: Paul Wesselius, voorzitter Joyce Haarman, secretaris (aanwezig vanaf 19.45,

Nadere informatie

Mededelingenblad 4e kwartaal 2012

Mededelingenblad 4e kwartaal 2012 Mededelingenblad 4 e kwartaal 2012 1 Vogelvereniging Vogelvreugd Delft Opgericht op 9 april 1954 Wijkcentrum de Parel v. Beresteynstraat 99 2614 HE DELFT Gironummer: 1590314 Email: info@vogelvreugddelft.nl

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden

Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Met hierin o.a. Vooruitblik 2017 Terugblik tentoonstelling 2016 Uitnodiging feestavond vrijdag 20 januari Jubileumcadeau leden Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland

T.T. REGLEMENT Vogelvereniging Midden-Holland Vogelvereniging Midden-Holland T.T. REGLEMENT 2010 Artikel 1 Onder tentoonstelling wordt verstaan een expositie van vogels voorafgegaan door een keuring van de vogels. De keuring geschiedt door vanwege

Nadere informatie

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade

1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade 1 ste Internationale T.T. Kleur en Vriendschap 85 Kerkrade Secretariaat Organisatie: W.J Offermans Meuserstraat 10 6464 EG Kerkrade 06-31249531 / 045-8883231 : kleur.en.vriendschap@ziggo.nl Vogelvereniging

Nadere informatie

Opgericht 10 augustus oktober e jaargang

Opgericht 10 augustus oktober e jaargang Opgericht 10 augustus 1949 oktober 2010 24 e jaargang 1 Verenigingsinfo ERELEDEN P.C. Hagenaars en J.A. Plokker BESTUUR Voorzitter : Jaap Plokker, Hercules 86, (Waarnemend) 2221 MD Katwijk, tel: 071-402

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 3851 GA Ermelo 0341-560549 w.krijt@vodafonevast.nl

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.9 UITGAVE NOVEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.9 UITGAVE NOVEMBER 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering V.O.S

Notulen jaarvergadering V.O.S Van: Secretaris V.O.S Datum28-07-2010 Aan: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Peter en Diana. Aanwezigen van het bestuur: Iman, Adrie, Adriaan, Jeanet, Patricia, Sacha, Diana enpeter Aanwezige

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd

Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Huishoudelijk reglement Vogelvreugd Artikel 1. De rechten en plichten van de leden, voor zover in dit reglement niet nader omschreven, worden door het bestuur vastgesteld. Artikel 2. Royement van het lidmaatschap

Nadere informatie

Deze notulen worden enkel per verzonden

Deze notulen worden enkel per  verzonden Aan: - Leden van de algemene Ledenvergadering (Groepsraad) van Scouting van Maasdijk: leden groepsbestuur praktijkbegeleider leidinggevenden speleenheden afgevaardigde jongerentak wettelijke vertegenwoordiger

Nadere informatie

Algemene Nederlandse Postuurkanarie Vereniging

Algemene Nederlandse Postuurkanarie Vereniging Algemene Nederlandse De ANNIPIVI is er voor alle Pos tuut-kanarie Liefhebbers Ongeacht bij welke Vereniging of Bond u reeds bent aangesloten, u kunt altijd lid worden van onze Postuurkanarie specialistenvereniging

Nadere informatie

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel

Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen t/m 14 december Heidezoom 2 Liempde. Tel Tentoonstellingsreglement Boxtelse kampioenschappen 2014. 12 t/m 14 december 2014. Heidezoom 2 Liempde. Tel. 0411-631427. Deelnemende vogelverengingen: Vogelvereniging Vogelvreugd Boxtel. Vogelvereniging

Nadere informatie

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen:

Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid. Notulen: Verslag voorjaarsvergadering KWPN-Limburg Zuid Datum: 10 april 2012 Aanvang: 19.30u.Locatie: De Roosterhoeve, Hoekstraat 29, 6116 AW Roosteren. 18 leden bezoeken de vergadering. Notulen: 1.Opening. Voorzitter

Nadere informatie

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid'

maart Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' maart 2019 - Mededelingenblad 03 jaargang 46 heemkundige kring 'De Oude Vrijheid' Sint-Oedenrode Uitnodiging voor: maandag 11 maart: heem-natuur dinsdag 19 maart: heem ALGEMENE LEDENVERGADERING Vooruitblik

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement NAAM ARTIKEL 1 De afdeling draagt de naam Vogelvreugd en is een onderafdeling van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Zij wordt in dit reglement aangeduid als de afdeling.

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg December 2010 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB

Nadere informatie

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009

14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 VERENIGING VAN OUD FOKKER EMPLOYÉS 14 de JAARGANG NR 46. Zomer 2009 INDIEN ONBESTELBAAR S.V.P. RETOUR: Kootwijkstraat 135 / 2573 XM Den Haag ===============================================================

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers,

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2017 Nummer 09 november Van de voorzitter. Beste medetennissers, We kijken al weer vooruit naar het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie is op 14 januari 2018 van 15:00

Nadere informatie

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J.

BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER. Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen En Dhr. E.J. Nijeboer Voorzitter: Dhr. W. Krijt Putterweg 39 w.krijt@vodafonevast.nl 3851

Nadere informatie

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering

Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering Uitnodiging aan alle leden en Ereleden van de vogelvereniging De Edelzanger Bennekom voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op MAANDAG 3 november 2014 Aanvang: 20.00 uur in ons verenigingsgebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere

Nieuwsbrief. 2 e kwartaal Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere , bankrekening: NL05INGB , EVvV Almere Nieuwsbrief 2 e kwartaal 2018 Aangesloten bij de NBvV, afdelingscode A39, KvK Almere 4006.1108, bankrekening: NL05INGB0005339101, EVvV Almere 1 bestuur voorzitter secretaris penningmeester TZ-commissaris

Nadere informatie

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.:

Voorzitter: Henk van Valkenburg Margrietstraat CR Buren Tel.: 1 HET E.C.K.E.V. BESTUUR BESTAAT UIT DE VOLGENDE PERSONEN: Voorzitter: Henk van Valkenburg h.valkenburg19@upcmail.nl Margrietstraat 3 4116 CR Buren Tel.: 06-24927990 2 e Voorzitter: VACANT Waarnemend J.

Nadere informatie

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland

36 jaargang nr.2 Oktober District Friesland 36 jaargang nr.2 Oktober 2017 District Friesland Uitnodiging tot het bijwonen van de Districtsvergadering, die zal worden gehouden op Vrijdag 6 oktober 2017 om 20.00 uur in het gebouw van de Volièrevereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief april G&B - Liemers

Nieuwsbrief april G&B - Liemers Bekijk de webversie Nieuwsbrief april G&B - Liemers Beste lezers, Op maandag 9 april a.s. houden wij weer onze Algemene Leden Vergadering (ALV), waarbij onze leden van harte zijn uitgenodigd. Vanaf 20.15

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Mei 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015 BOC Jaarvergadering 2015 BCC Zutphen, 17 januari 2015 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag ALV 2014 jaarvergadering 4. Verslag secretaris 5. Verslag penningmeester 6. Kascommissie,

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Maart 2011 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg Voorzitter: Erik-Jan Huisman de Heuvel 5 3931 RH Woudenberg tel. 033-2866901 1 e Secretaris: Daan Huisman Henschoterlaan 28 3931 DB Woudenberg

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011

NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 De NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 13 JANUARI 2011 Personeelsvereniging Postbus 8 5460 AA Veghel Aanwezig: Bestuur: Anki van Munster (voorzitter) Roland Wolvers (secretaris) Pieter van de Wijgert (penningmeester)

Nadere informatie

~ 1 ~ Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949

~ 1 ~ Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949 Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers ~ 1 ~ ~ 2 ~ Verenigingsinfo ERELEDEN

Nadere informatie

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen.

Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging Onze Hobby Heythuysen. Reglement onderlinge tentoonstelling 2016 VV Onze Hobby Heythuysen VvV De Geelgors Stramproy De Vogelvrienden Nederweert 1. Organisatie: Deze onderlinge TT (OTT) wordt georganiseerd door de Vogelvereniging

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend.

Nationale TT 2015, Volière Vereniging De Huisvriend. Geachte vogelliefhebber, Van 30 oktober t/m 1 november organiseert Volière vereniging De Huisvriend uit Rothem-Meerssen voor de 17-de keer op rij een Nationale Vogeltentoonstelling. We willen net zoals

Nadere informatie

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen

vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen vogelvereniging DE NACHTEGAAL Rosmalen Vogelvereniging de Nachtegaal uit Rosmalen nodigt u uit om deel te nemen aan: Open Rosmalens Kampioenschap 2017 icm kringtentoonstelling Maasland-Meierij Deze tentoonstelling

Nadere informatie

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen

6 september 2016 NIEUWSBRIEF. nummer 2 seizoen 6 september 2016 NIEUWSBRIEF nummer 2 seizoen 2016-2017 nieuw bridgejaar gestart door: Sonja van Katwijk Bridgeclub Ermelo Fijn om de meesten van jullie na de vakantie weer terug te zien. Fijn dat de meeste

Nadere informatie

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017

Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 Tentoonstelling reglement Landelijke tentoonstelling PSC Soest 2017 van de Parkieten Speciaal Club van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Clubgebouw Vogelzang Molenstraat 8b 3464 TG Soest Sluiting

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015

Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 1 Volierevereniging Zanglust Fügelnijs, mei 2015 Nieuwe lay-out Nieuwe mensen hebben vaak andere ideeën, zo ook nu weer. Het Fugelnijs kon wel wat kleur gebruiken en styling. Voor je ligt het resultaat.

Nadere informatie

VOGELPRAAT van A tot Z

VOGELPRAAT van A tot Z . CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR 15 E JAARGANG No.3 UITGAVE MAART 2018 COPY NAAR: joentheo44@kpnmail.nl www.gemertskleur.nl VOGELPRAAT van A tot Z CAFÉ-ZAAL T ANKER DE HUISKAMER VAN DE MORTEL

Nadere informatie

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling

Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Met o.a. feestavond vrijdag 24 januari a.s. in zaal TTV Smash laatste mogelijkheid ringenbestelling 3 e ronde 2014 terugblik tentoonstelling Januari 2014 Bestuur van de vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg

Nadere informatie

52e Nationale Tentoonstelling

52e Nationale Tentoonstelling Indien retour afzender 8925HB25 52e Nationale Tentoonstelling te Leeuwarden 19 t/m 24 oktober 2015 Waarin opgenomen de Regioshow van de Nederlandse Zebravinken Club regio Friesland 1 Beste vogelliefhebbers

Nadere informatie

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag

Klasse Soort en/of kleurslag van de vogel Bedrag Wedstrijdklasse : (JEUGD GRATIS) Naam Adres Enkelingen:... x. 1,00 =.... Postc.+ woonplaats Stel..... x. 2,00 =.... Telefoon Stam:... x. 4,00 =.... Afdelingscode Catalogus (verplicht): =. 2,50 Kweeknr:

Nadere informatie

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers

Vraagprogramma ste Nationale Vogeltentoonstelling. Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Vraagprogramma 2016 41 ste Nationale Vogeltentoonstelling Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers VRAAGPROGRAMMA Van de 41ste Nationale Vogeltentoonstelling boven het Noordzeekanaal: Van

Nadere informatie

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016

DE RIJSENVOGEL. Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 Aangesloten bij de NBvV Opgericht Januari 1985 DE RIJSENVOGEL Tentoonstellingsreglement voor de Onder Regionale tentoonstelling 2016 1. De Rijsenvogel gebruikt het vraagprogramma zoals u aantreft bij uw

Nadere informatie

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957

Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 Vogelvereniging Noordwijkerhout en Omstreken. Opgericht 8 mei 1957 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 01-01-2013 NAAM; Artikel 1. De vereniging draagt de naam V.V. "De Kolibri". Zij is een afdeling van de Nederlandse

Nadere informatie

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d.

ACTIVITEITEN MAANDAG. Ouderenbiljart uur. Info: dhr. A. Goossens tel Bridge uur. Indo: dhr J. v.d. Wijkcentrum Jan Ligthart Bergweg 12, 4461 NB Goes Telefoon 0113-232735 Gironummer 5859466 KvK 22029749 Website: http://site.zeelandnet.nl/goesoost/ BESTUUR Voorzitter Dhr. J. E. Mieras Tulpstraat 74, 4461

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten.

Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Huishoudelijk reglement van Zeevang Ondernemers (Z.O.) zoals bedoeld in artikel 21 van de statuten. Statuten en reglementen Artikel 1 Door toe te treden tot de vereniging, onderwerpt ieder lid zich aan

Nadere informatie

CATALOGUS Drechtstreekcup Prijs: 2,-

CATALOGUS Drechtstreekcup Prijs: 2,- Prijs: 2,- 1 VOGELVERENIGING "DE NACHTEGAAL" Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers Opgericht: 7 april 1964 BESTUUR VOORZITTER Lex Kaptein Palissanderhout 64 2994 HK Barendrecht Tel.:

Nadere informatie

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal

Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Met o.a. Goed nieuws over de tentoonstellingslocatie! Uitnodiging jongvogelavond woensdag 9 september 2015 Terugblik presentatie René de Waal Herinnering contributie Augustus 2015 Bestuur van vogelvereniging

Nadere informatie

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015

REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 REGLEMENT vogeltentoonstelling 2015 Van Vogelvereniging Spijkenisse en omstreken lid van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers. Clubgebouw vogelvereniging, Maaswijkweg 10 te Spijkenisse. Sluiting inschrijving:

Nadere informatie

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op:

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: UITNODIGING Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 12 December 2017 en Dinsdag 9 Januari 2018 We hopen

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING,

ALGEMENE LEDENVERGADERING, Zaterdag 22 september 2012 Café Sport, Beverwijk AGENDA 1. 12.00 uur: Opening door de voorzitter 2. Vaststellen van de agenda 3. Mededelingen van het bestuur 4. Ingekomen stukken 5. Behandeling notulen

Nadere informatie

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage).

3. Verslag van de Algemene vergadering 11 januari 2019 (zie bijlage). Aan de verenigingen en leden van Afdeling 10 Noord Oost Nederland. Beste sportvrienden en vriendinnen, Hierbij nodigen wij jullie van harte uit voor de algemene jaarvergadering die wordt gehouden op woensdagavond

Nadere informatie

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING

WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING WELKOM ALGEMENE LEDENVERGADERING Vereniging van Gepensioneerden van het Pensioenfonds Grafische Bedrijven DINSDAG 21 APRIL 2015 Agenda 1. Opening door de voorzitter (Victor Doorn) 2. Mededelingen en ingekomen

Nadere informatie

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.6 UITGAVE JUNI, JULI, AUGUSTUS 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur.

CLUBBLAD VAN VOGELVERENIGING GEMERT KLEUR 12e JAARGANG No.6 UITGAVE JUNI, JULI, AUGUSTUS 2015 COPY NAAR -www.gemertskleur. Secretariaat:Theo van den Eijnde De Haag 41 5421 NL joentheo44@kpnmail.nl Opgericht en aangesloten bij N.B.v.V op 1 oktober 1976. Ingeschreven bij KvK. onder nr.17143214. Bankreferenties NL 86 RABO 0116

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Club van 50. Informatieboekje

Club van 50. Informatieboekje Inhoud Onderwerp Bladzijde De Club van 50 3 Inschrijfformulier Club van 50 5 Reglement Club van 50 7 2 Club van 50 Wat is de Club van 50 en wat doet de Club van 50? Voor veel mensen die V.V. Stellendam

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

~ 1 ~ Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949

~ 1 ~ Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat LW Katwijk aan Zee. Opgericht 10 augustus 1949 Indien onbestelbaar retouneren De Waalmalefijtstraat 85 2225 LW Katwijk aan Zee Opgericht 10 augustus 1949 Aangesloten bij de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers ~ 1 ~ ~ 2 ~ Verenigingsinfo ERELEDEN

Nadere informatie

de Vogelvrienden Leusden

de Vogelvrienden Leusden de Vogelvrienden Leusden Tentoonstellingsreglement 37 e kampioenschap Van Amersfoort 2014 De show wordt gehouden op de volgende data: Vrijdag Zaterdag Zondag 7 november van 20.00 tot 22.00 uur 8 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Jaargang: 32 Nummer: 1

Jaargang: 32 Nummer: 1 Jaargang: 32 Nummer: 1 SUCCULENTA - nederlands-belgische vereniging van liefhebbers van cactussen en andere vetplanten HET VETBLAD Officieel orgaan van Succulenta afd. Amsterdam Opgericht 23 april 1926

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel Art. 1 Geen der artikelen van dit reglement mag in strijd zijn met de statuten. Toelating als lid. Art. 2 Nadat een lid zich bij de vereniging

Nadere informatie

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ:

ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 AANGESLOTEN BIJ: ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER FEBRUARI 2012 2008 2008 AANGESLOTEN BIJ: 2008 BESTUUR ERMELOSE VOGELVERENIGING DE KLEURZANGER Ereleden: Dhr. A. Geitenbeek, Dhr. A.J. Boer, Dhr. H. Teunissen en

Nadere informatie

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken

Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Reglement en prijzenverdeling voor de 62 e onderlinge vogeltentoonstelling 2018 van v.v.,, De Kolibri Noordwijkerhout en Omstreken Deze onderlinge tentoonstelling wordt georganiseerd door V.V.,,De Kolibri

Nadere informatie