DigPilot - Inmeetformulier Kraan 2D / 3D

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DigPilot - Inmeetformulier Kraan 2D / 3D"

Transcriptie

1 Machine: Eigenaar:... Plaats:... Machinist:... Machine:... Inmeet-datum:... Inmeter #1:... Let op! de maten dienen in de eenheid Meters ingevoerd te gaan worden in het scherm! 1 mtr = 1.00 m, 1 mm = m, 1 cm = 10 mm = m, 10 cm = 100 mm = m Giek Graag tot op de millimeter nauwkeurig gemeten. Bij monogiek: Draaipunt bovenbouw/1e-giek t.o.v. draaipunt 1e-giek/2e-giek (2e-giek=lepelstick) Bij 3-delige giek: Draaipunt bovenbouw/1e-giek t.o.v. draaipunt 1e-giek/2e-giek (2e-giek=verstelgiek) Verstelgiek / knikgiek (optie) Graag tot op de millimeter nauwkeurig gemeten. Bij monogiek: Draaipunt 1e-giek/2e-giek t.o.v. draaipunt 2e-giek/lepelstick Bij 3-delige giek: Draaipunt bovenbouw/hoofdgiek t.o.v. draaipunt hoofdgiek/ verstelgiek Arm / lepelstick Millimeternauwkeurig. Bij monogiek: Draaipunt hoofdgiek/lepelstick t.o.v. draaipunt lepelstick/bak Bij 3-delige giek: Draaipunt draaipunt 2e-giek/lepelstick t.o.v. draaipunt lepelstick/ bak Pag 1 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

2 Tuimelstuk / lummelstuk Bakpen - lummelstukpen Lijn pen-pen t.o.v. lummelstukpen Plaats een magneet op de draaipunt Bovenzijde Lepelsteel. Plaats een magneet op draaipunt Onderzijde Lepelsteel. Span een koord (zie koffer) tussen deze draaipunten. (= de grijze lijn op de rechter afbeelding)(koord laten zitten) Meet haaks op het koord de afstand. (Zorgvuldig svp) Alternatief: met een kijktoestel. Plaats de lepelsteel verticaal en lees de maat af. Link / (drukstuk) Pag 2 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

3 Roll lengte (zijwaarts) Leg bijv. een bezemsteel op het dak van de cabine. Hang daaraan een schietloodlijn exact boven de centrale doorvoer. Let op: De centrale doorvoer is de kleine pot, met een recht omhoogstekende slang, net iets links onder/achter de giek. Meet de afstand van de schietloodlijn naar hartlijn giek. Indien de giek naar rechts toe zit dan een plusmaat, anders een minus maat. (Schietlood laten hangen svp) Hoogte tot giekpen Haal met een waterpas de centerpunt van de hoofdgiekpen naar buiten de bovenbouw van Meet de afstand van onderkant rups (vloer) tot centerpunt hoofdgiekpen. Pitch lengte (voorwaarts) Gebruik de schietloodlijn boven de centrale doorvoer. Meet de afstand recht naar voren toe naar hartlijn hoofdgiekpen. Gebruik evt. een blokhaak om de schietlodlijn naar rechts toe op de bovenbouw af te tekenen. Werk van daaruit dan verder naar de centerpunt hoofdgiekpen. Indien de giek naar voren toe zit dan een plusmaat, anders een minus maat. (Schietlood laten hangen svp) Arm (+laser) Meet de rechtstreekse afstand van centerpunt bakpen tot op het midden van het streepje in het rode glaasje van de laser-ontvanger. Zet een magneet op de bakpen en een blokhaak op het midden van de sensor om hoogteverschillen op te vangen. Pag 3 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

4 Lijn pen-pen t.o.v. lasermidden Gebruik het gespannen koord wat hopelijk nog steeds op de lepelsteel zit. (Van Draaipunt Bovenzijde Lepelsteel tot Onderzijde Lepelsteel) Meet haaks op het koord de afstand tot midden glaasje Wanneer de sensor boven de lijn zit, dan plus, anders minus. Alternatief: met een kijktoestel. Plaats de lepelsteel verticaal en lees de maat af. Web Bak voorzijde Plaats een magneetstift op centerpunt vd bakpen. Haak de rolmaat onder het mes van de bak, trek de rolmaat naar boven toe en meet de afstand tot hart centerpunt bakpen. Bij een kantelbak of kantelstuk: Dit is de maat van mes tot bakpen INCLUSIEF het kantelstuk dat daar tussen zit. Bak breedte Afstand van buitenzijde bakpunt tot buitenzijde bakpunt. Graag op de millimeter ook.. Tip: Markeer alvast het middelpunt van het mes met een markeerstift Pag 4 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

5 Bakbout - kantelas Zet een magneetstift op de bakpen. (Onderste pen lepelstick) Haak de rolmaat achter die magneetstift. Laat de rolmaat dan naar beneden hangen. (50-70cm uitgerold) Ga met de rug naar de cabine staan(!) Kijk op de kopse kant van de kantelas. Neem een waterpas van 50 tot 100cm ter hand. Houd een uiteinde van de waterpas in de linkerhand en het andere uiteinde van de waterpas in de rechterhand. Kijk naar de centerpunt van de kantelas. Druk de hoge zijde van de waterpas tegen de kopse kant van de kantelas aan. De waterpas loopt nu evenwijdig aan de lijn van het mes van de bak (links-rechts) Laat de waterpas iets zakken, zodat -net- het centerpunt van de kantelas zichtbaar wordt. Houd de waterpas nu waterpas. Als het goed is hangt de rolmaat nu tegen de achterzijde van de waterpas aan. Lees de maat af op de rolmaat. Bakpunt - kantelas Kijk naar de markering midden op het mes van de bak. Haak de rolmaat onder het midden van het mes van de bak. Trek de rolmaat naar boven toe. Lees de afstand tot hart centerpunt kantelas af. 2D: In geval van 2D bent u nu klaar met opmeten. De mast achterop met de P&RC-sensor hoeft niet opgemeten te worden. 3D-GNSS: In geval van 3D dient u beide masten nog op te gaan meten. Zie volgende pagina. Antenne Main: Antenne 1: Groen gemarkeerd = Rechtsachter = Main = Positie. Antenne Aux: Antenne 2: Rood gemarkeerd = Linksachter = Aux = Richting Pag 5 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

6 Ant. Main Roll lengte (zijwaarts) Bepaal achterop de kraan exact het midden. (Svp Niet door te zeggen: Die camera hier achterop zal wel in het midden zitten dus dit is het midden. Nee, meten svp) Zet een waterpas tegen buitenzijde kraan rechtsachter en teken precies 1 meter naar binnen toe de maat af. Doe ditzelfde vanaf buitenzijde linksachter. Bepaal daarna het midden tussen die 2 streepjes. Dat is het midden achter op de bovenbouw. (punt A) Span kortstondig een koordje over dat middelpunt (A) achterop richting het schietloodje welke boven het draaipunt (punt B) van de kraan hangt. Kijk of dit evenwijdig in lijn loopt met de lijn van Meet haaks op de lijn A-B de afstand naar het HART van de mast RECHTS achterop. Dit is altijd een plus-maat in het scherm. Ant. Main hoogte tot giekpen Verwijder de witte GNSS-antenne van de mast. Laat de stalen nok met 5/8 -buitendraad in de mast zitten. Meet NIET vanaf bovenzijde 5/8-draad, Meet WEL vanaf de onderzijde van de 5/8-draad, Vanaf daar waar de nok vlak is en veel breder is Meet de verticale afstand tot centerpunt hoofdgiekpen. Ant. Main Pitch lengte (voorwaarts) Gekeken op eerder genoemde lijn van A naar B.. Hartlijn machine van achter (A) naar voor (B) gekeken.. en vanaf de lijn A-B dan HAAKS naar de rechter-mast gekeken.. Daar waar de lijn A-B en de mast elkaar haaks kruisen op A-B Meet de afstand van dat kruispunt tot aan de schietloodlijn boven draaipunt machine (punt B) Pag 6 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

7 Ant. Aux Roll lengte (zijwaarts) Idem als voor de mast rechts achterop, maar nu de linkse mast. Let op: De maat voor Ant. Aux Roll (links) is altijd een MINUS-maat in het beeldscherm bij invoer. Ant. Aux hoogte tot giekpen Dit is doorgaans dezelfde maat als voor de antenne rechtsachter, maar nu links dus. Zie: Ant. Main hoogte tot giekpen Ant. Aux Pitch lengte (voorwaarts) Als u de masten even ver naar achteren toe heeft geplaatst dan is deze maat (nagenoeg) gelijk aan die van de mast rechtsachter, maar nu de linkse dus. Invoeren van een nieuwe kraan in het beeldscherm: Startscherm: Modus > selecteer regel 1D/2D en druk de toets gebruik Ga met de witte pijl linksonder in het scherm terug Ga naar Setup > Graafmachines Selecteer onder in het scherm: Nieuw Volg de wizzard m.b.t. dit inmeetformulier. Ga daarna terug naar Begin graven om de sensoren te kalibreren. EINDE. Pag 7 van 7 Inmeetformulier kraan 3D DigPilot-v pages Navigation Solutions Europe B.V.

Installatiehandleiding 2D Versie NL

Installatiehandleiding 2D Versie NL Installatiehandleiding 2D Versie 1.6.1.1 NL Welkom Gefeliciteerd met de huur of aanschaf van DigPilot, uw nieuwe draadloos graafindicatiesysteem. De DigPilot-set bevat tevens een mast, meet- en bevestigingsmateriaal.

Nadere informatie

Meetinstructie Lamelgordijn

Meetinstructie Lamelgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Aikido Nail Art. A Tutorial by Kim

Aikido Nail Art. A Tutorial by Kim Aikido Nail Art A Tutorial by Kim Ik ga je leren hoe je een Aikido Design op je nagels maakt, hier is mijn uiteindelijke resultaat: Om te beginnen moet je deze spullen hebben om het design te maken: -

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Houten jaloezieen meten van HOMEraamdecoratie.nl:

Houten jaloezieen meten van HOMEraamdecoratie.nl: Houten jaloezieen meten van HOMEraamdecoratie.nl: Meetinstructies Houten Jaloezieen Tip: Meet de producten pas in als alles klaar is en de maten van het kozijn niet meer kunnen veranderen. Moet er bijvoorbeeld

Nadere informatie

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225

Verandazonwering. Montage handleiding. V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 93-080225 Verandazonwering Montage handleiding V600-Helsinki V605-Reykjavik V610-Oslo 9-00225 Montage instructies voor V600-Helsinki V600-Helsinki Benodigd gereedschap: Boormachine Staalboor,5 mm Kruiskopschroevendraaier

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de draadafsluiting

Nadere informatie

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!).

en prijs precies voor je te kunnen berekenen (dit kan soms zelfs om maar 0,5 cm verschil gaan!). Tips Lees voordat je begint met meten eerst onderstaande tips. Dit voorkomt mogelijke vragen of fouten tijdens het inmeten. De verschillen in opmeten van de verschillende maakwijzen zijn erg klein maar

Nadere informatie

Inmeten trapleuning. Verschillende soorten trappen. Rechte steektrap. Trap met onderkwart. Trap met bovenkwart

Inmeten trapleuning. Verschillende soorten trappen. Rechte steektrap. Trap met onderkwart. Trap met bovenkwart Inmeten trapleuning Het inmeten van een trapleuning is erg belangrijk en niet altijd even gemakkelijk. Voor het mooiste resultaat hebben wij van RVSTrapleuningonline.nl een handig stappenplan opgesteld

Nadere informatie

Meetinstructie Linee Shade

Meetinstructie Linee Shade enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding

PLISSÉHORDEUR. montagehandleiding PLISSÉHORDEUR montagehandleiding Controleer vóór montage of het product compleet en vrij van beschadigingen is. Mocht u een gebrek constateren, neem dan contact op met uw dealer. De leverancier is niet

Nadere informatie

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak

Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Montage instructies set van 3 zonnepanelen, 210 Wp Schuin dak Voorbereiding Veiligheid Het is mogelijk de zonnepanelen alleen te installeren, maar met hulp is het een stuk makkelijker en veiliger. De panelen

Nadere informatie

Meetinstructie Duo rolgordijn

Meetinstructie Duo rolgordijn enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. oud rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Jaloezieën

Meetinstructie Jaloezieën enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V2X Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa V te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 07.00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat

Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Handleiding : Plaatsen van een draadafsluiting met bovenbuis en betonplaat Proficiat met de aankoop van uw draadafsluiting bij DRAADMAGAZIJN. In de volgende stappen wordt uitvoerig uitgelegd hoe uw de

Nadere informatie

Modelvliegtuigbouw. Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II. Auteur; Wout Heijne. Lay out Jeroen van den Brand

Modelvliegtuigbouw. Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II. Auteur; Wout Heijne. Lay out Jeroen van den Brand Modelvliegtuigbouw Leerlingenhandleiding. De Fantra VMBO II Auteur; Wout Heijne Lay out Jeroen van den Brand De Romp De romp Stap 1 - Mal - Figuurzaag - Potlood - Plaatje triplex 1. Teken met behulp van

Nadere informatie

Meetinstructie Rolgordijnen

Meetinstructie Rolgordijnen enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 2D Version 1.6.1.1 NL (Graafhandleiding)

Gebruikershandleiding 2D Version 1.6.1.1 NL (Graafhandleiding) Gebruikershandleiding 2D Version 1.6.1.1 NL (Graafhandleiding) Welkom Gefeliciteerd met de huur of koop van uw nieuwe DigPilot. U bent nu klaar voor een snellere, meer veilige en meer accurate manier van

Nadere informatie

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN

MEETINSTRUCTIE JALOEZIEËN enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT

DRAAIDEUR MET ZIJLICHT MONTAGEHANDLEIDING DRAAIDEUR MET ZIJLICHT LEES VOORDAT U START MET DE INSTALLATIE EERST DEZE HANDLEIDING GOED DOOR Deze handleiding beschrijft de installatie van de draaideur in de volgende uitvoeringen:

Nadere informatie

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12.

Fence VERTICAAL HARDE BODEM VERTICAAL ZACHTE BODEM R1A D1K R1A D1L D1A D1B. F... Foam tape C xM8. F... Foam tape C ,2x12. Type Onderdeel aantal Lengte MM Type Onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 A3 1 1710 S 1 30 A2 2 30 A3 1 1710 A8 2 40 A2 2 30 A4K L=185 6 185 A8 2 40 A4L L=205 2 195 A4 L=185 6 185 B1

Nadere informatie

PowerGrade. Korte gebruiksaanwijzing

PowerGrade. Korte gebruiksaanwijzing PowerGrade Korte gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave PowerGrade... 1 Korte gebruiksaanwijzing... 1 Inhoudsopgave... 2 1 Display uitleg... 3 2 Aan de slag... 4 Plaatsen van het paneel... 4 Afnemen van het

Nadere informatie

De Opstapper. Zou de plankhoogte 50mm hoger zijn en de opstaphoogte 200mm blijven, dan zou de verstelling van de steun

De Opstapper. Zou de plankhoogte 50mm hoger zijn en de opstaphoogte 200mm blijven, dan zou de verstelling van de steun De Opstapper Het leven bestaat uit pieken en dalen, en dus ook met voor- en nadelen. Een van deze nadelen is dat veel mensen (erg) klein van lengte kunnen zijn en/of blijven. In de schietsport kan dit

Nadere informatie

GCS900 HEX 2D & 3D Handleiding

GCS900 HEX 2D & 3D Handleiding GCS900 HEX 2D & 3D Handleiding GCS900 Versie 12.61 2015 Inhoud Inleiding 2 Componenten 3 Schema 4 Toetsen CB460 5 Scherm overzicht 6 Configuratie menu Selecteer een ontwerp 7 Werken met RD2008.CAL 9 Strook

Nadere informatie

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6

Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 Controle van de neerwaartse beweging van de automatische kap bij de WD6 1 Controleer of de gasveren en de watercilinders in de juiste tapgaten in het chassis zijn bevestigd, zie ook laatste pagina. 2 Controleer

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE

PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE 6/2013 NL PLAATSINGSINSTRUCTIES DUOFUSE POORTJE Aangezien het Duofuse houtcomposiet poortje duurzamer is dan een houten poortje, is een correcte plaatsing noodzakelijk om jarenlang te kunnen genieten.

Nadere informatie

MEETGIDS. Versie 1.3. Alle maten die in u in de vragenboom invult zijn in meters. Iets wat bijvoorbeeld 20 centimeter lang is vult u dus in als 0,2 m.

MEETGIDS. Versie 1.3. Alle maten die in u in de vragenboom invult zijn in meters. Iets wat bijvoorbeeld 20 centimeter lang is vult u dus in als 0,2 m. MEETGIDS Versie 1.3 Deze meetgids helpt u de BLITTS-applicatie zo snel en eenvoudig mogelijk te gebruiken. Lees deze meetgids daarom rustig door en print hem uit voor uw eigen gebruik, zodat u de genoteerde

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l p e r c e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l p e r c e e l Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 210 cm - Een balk van 4,5 x 9 x 145,5 cm - Een balk van 4,5 x 9 x 141 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met

Nadere informatie

Montagehandleiding Speeldroom

Montagehandleiding Speeldroom Stap 1-2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 111 cm - 8 schroeven van 6 x 100 mm 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Teken met een potlood de balken van 180 cm

Nadere informatie

Cursus KeyCreator. Oefening 13: Audiocassette

Cursus KeyCreator. Oefening 13: Audiocassette Cursus KeyCreator Oefening 13: Audiocassette Tekenen van een audiocassette Men dient hiervoor verschillende functies te gebruiken: - Tekenen van rechthoeken, lijnen en cirkels. - Trimmen, dubbeltrimmen

Nadere informatie

Installatiehandleiding Sensa Verticaal

Installatiehandleiding Sensa Verticaal Installatiehandleiding Sensa Verticaal Versienummer 06.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

Het nieuwe trimsysteem in de Laser!

Het nieuwe trimsysteem in de Laser! Het nieuwe trimsysteem in de Laser! Al een tijdje zijn er binnen de internationale Laserklasse plannen om de Laser aan te passen aan het moderne zeilen, en daarbij het zeilen in de Laser toegankelijker

Nadere informatie

Meetinstructie Smartfit

Meetinstructie Smartfit Algemene waarschuwing inmeten Als u het Verano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze instructie slechts als een

Nadere informatie

Meetinstructie Windscherm V745 Lüderitz

Meetinstructie Windscherm V745 Lüderitz Meetinstructie Windscherm 745 üderitz lgemene waarschuwing ls u het erano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze

Nadere informatie

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape.

Fence HORIZONTAAL HARDE ONDERGROND HORIZONTAAL ZACHTE ONDERGROND. 2 5,2x12 D2K D2A D2L D2B C12 C16 C12 C16. F... Foam tape. F... Foam tape. Type onderdeel aantal Lengte MM Type onderdeel aantal Lengte MM P1 1 1800 P1 1 1800 P3 1 1800 P3 1 1800 S 1 30 A1 4 30 A1 4 30 A6 2 1720 A6 2 1720 D2K 12 175 D2A 12 175 D2L 2 245 D2B 2 245 PL 4 33 PL 4

Nadere informatie

DUOPLISSÉ ULTRA VOOR DAKRAMEN HANDLEIDING

DUOPLISSÉ ULTRA VOOR DAKRAMEN HANDLEIDING DUOPLISSÉ VOOR DAKRAMEN ULTRA HANDLEIDING 2x DP7516 (2x) DP7517 (2x) PHR651 (10x) st3,5x19 mm PHR511 (10x) 2,5 mm DP7516 DP7416 DP7106 (77 cm) DP7417 DP7517 DP7107 (113 cm) DP7108 (133 cm) DP7522 DP7521

Nadere informatie

15-1. Opdracht. Buis buigen

15-1. Opdracht. Buis buigen Opdracht Soorten leidingen In de boxen zie je allerlei leidingen lopen. Bijvoorbeeld tussen de radiator en de cv-ketel. Ook de kraan op de wastafel is aangesloten op de waterleiding. Als je de verschillende

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK

MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK MONTAGE HANDLEIDING ROLLUIK Montage-instructies voor cassetteschermen ALVORENS U VAN UW ROLLUIK KUNT GAAN GENIETEN DIENT U EERST HET ROLLUIK TE MONTEREN INHOUD VERPAKKING VERPAKKING 1 1. PANTSER IN KAST

Nadere informatie

Algemene meubelhandleiding

Algemene meubelhandleiding Algemene meubelhandleiding INHOUD Ophangsystemen Blz. 3 Onderkast installeren Blz.4 Onderkast ontgrendelen Blz.6 Spiegel installeren Blz.7 Spiegelkast installeren Blz.8 Hoge kast installeren Blz.9 Stekkercontactdoos

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door

Montage-instructie. Rolpoort. RV55 - RV77 - Vision Door Montage-instructie Rolpoort RV55 - RV77 - Vision Door Inhoud verpakking 1 1. pantser 2. kap met as 3. geleiders 4. ophangveren 5. afdekdopjes 6. bediening a. elektrisch: schakelaar + stekker b. afstandbediend:

Nadere informatie

Meet de breedtemaat (X) tussen de muren. Doe dit op minimaal 3 plaatsen ter controle (de muur kan scheef lopen).

Meet de breedtemaat (X) tussen de muren. Doe dit op minimaal 3 plaatsen ter controle (de muur kan scheef lopen). Meetinstructies Rolluiken Houd rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. Hoe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A) Montage op de dag ofwel op de muur (zie

Nadere informatie

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie.

Een muur behangen. Materialen Gereedschap. Afplaktape. Emmer. Lijm. Schaar. Rolmaat. stanleymes. Potlood. paslood. trap. Afdekfolie. Een muur behangen Een muur behangen Materialen Gereedschap Afplaktape Lijm Rolmaat Potlood Afdekfolie behangspatel behang aandrukrol nadenroller Emmer Schaar stanleymes paslood trap lijmkwast Liniaal behangtafel

Nadere informatie

Handige bestanden voor een goedkope oplossing, voor Fotografie en toebehoren. Doe Het zelf zaken

Handige bestanden voor een goedkope oplossing, voor Fotografie en toebehoren. Doe Het zelf zaken Handige bestanden voor een goedkope oplossing, voor Fotografie en toebehoren. Doe Het zelf zaken Inhoud: 1: Rugzak aanpassen voor camera eraan te hangen. 2:Softbox maken voor op de camera 3: Eigen studio

Nadere informatie

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l

Stap 1. M o n t a g e h a n d l e i d i n g S p e e l J u w e e l Stap 1 Benodigdheden: - 2 balken van 4,5 x 9 x 180 cm - 2 balken van 4,5 x 9 x 171 cm - 4 schroeven van 6 x 100 mm Uitleg: 1. Leg de balken neer zoals op de tekening is aangegeven. 2. Schroef in elke hoek

Nadere informatie

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren)

Montage handleiding Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) Pendeldeur Intense ( tussen 2 muren) 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen

Nadere informatie

44 De stelling van Pythagoras

44 De stelling van Pythagoras 44 De stelling van Pythagoras Verkennen Pythagoras Uitleg Je kunt nu lezen wat de stelling van Pythagoras is. In de applet kun je de twee rode punten verschuiven. Opgave 1 a) Verschuif in de applet punt

Nadere informatie

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41

Montage-instructie. Rolluik RV40 - RV41 Montage-instructie Rolluik RV40 - RV41 Inhoud verpakking 1 1. pantser in kast 2. bediening a. handbediening: koord- of bandopwinder b. elektrisch: schakelaar + stekker c. afstandbediend: afstandbediening

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding 08. 00 NL ClimaRad Sensa Horizontaal Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 650 mm (alleen in bijzondere gevallen (minimale vensterbankdiepte) kan men met

Nadere informatie

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN

HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN HOE ZELF UW KEUKENPLAATSEN Hoe beginnen : We gaan er vanuit dat de nutsvoorzieningen zoals wateraansluiting, dampkapdoorvoer, stroompunten toestellen enz. op de desbetreffende plaats zijn voorzien. Neem

Nadere informatie

Hoe kan je het beste behangen?

Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Hoe kan je het beste behangen? Materialen Gereedschap Behanglijm Behang Potlood Stanleymes Schaar Rolmaat Spons Emmer Liniaal Behangspatel Behangtafel Lijmkwast Huishoudtrap

Nadere informatie

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense

Montage handleiding ¼ ronde cabine Intense 1.Voorbereiding voor installatie 1) Lees na het openen van de verpakking deze montagehandleiding aandachtig door, controleer of alle voor montage benodige onderdelen aanwezig zijn en check de cabine op

Nadere informatie

Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak

Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak Installatiehandleiding plaatsen van twee zonnecollectoren op een schuindak 1) Neem de arbo-voorschriften in acht, plaats bij voorkeur een in hoogte verstelbare steiger met valbeveiliging op de werkruimte.

Nadere informatie

Meetinstructie Plissés

Meetinstructie Plissés enodigdheden pen en papier rolmaat Tips voor het inmeten Meet altijd op drie plaatsen om breedte- en hoogteverschillen in het kozijn te ondervangen. Meet twee keer om vergissingen te voorkomen. Houd rekening

Nadere informatie

Handleiding. Bouw je eigen zeilboot

Handleiding. Bouw je eigen zeilboot Bouw je eigen zeilboot Handleiding BENODIGDHEDEN - Steigerhouten plank geschaafd 18,5 x 250 x 3 cm - Ronde grenen stok ø 18 mm x 270 cm - Stanley speedboor ø 18 mm - ø 3mm boortje - Schoeven 2 stuks 70

Nadere informatie

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH

Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Pagina 1 van 7 Zelf een kinderbed maken - HORNBACH Dit heb je nodig voor jouw project! Materialen Gereedschap 360 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken kop 4 x 40 mm 70 x JD Plus spaanplaatschroef verzonken

Nadere informatie

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten.

ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een collector gemonteerd op panlatten. ZONNEBOILER INSTALLATIE - INSTRUCTIE. voor een gemonteerd op panlatten. Leverancier van alternatieve oplossingen voor water, warmte comfort en stroom Tel: 058-288 47 39 / Fax 058-288 92 98 PLAATSING VAN

Nadere informatie

Cursus KeyCreator. Oefening: tekenen van een dakkapel

Cursus KeyCreator. Oefening: tekenen van een dakkapel Cursus KeyCreator Oefening: tekenen van een dakkapel Tekenen van een dakkapel. Op een dak komen regelmatig dakkapellen voor die verschillende vormen kunnen hebben. In deze cursus ziet men hoe men een rechte

Nadere informatie

Meetinstructie Smartfit

Meetinstructie Smartfit Algemene waarschuwing inmeten Als u het Verano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze instructie slechts als een

Nadere informatie

Checklist toestellen 2018

Checklist toestellen 2018 TOESTEL ONDERDELEN EISEN AKKOORD Hoogtesprong Hoogte L: 55-60 cm, M: 35-40 cm, S: 25-30 cm Vleugels De staander moet tenminste 100cm en maximaal 120 cm hoog zijn. Het begin van de vleugel begint op tenminste

Nadere informatie

Assemblage en montage van. Solidare. Veranda zonwering met ritsopsluiting

Assemblage en montage van. Solidare. Veranda zonwering met ritsopsluiting Assemblage en montage van Solidare Veranda zonwering met ritsopsluiting Solidare veranda zonwering NL 11-05-2017 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende

Nadere informatie

VLAKBANKBEVEILIGING MET PARALLELGELEIDING 1972 Blz. 1

VLAKBANKBEVEILIGING MET PARALLELGELEIDING 1972 Blz. 1 Blz. 1 1. INLEIDING Bij het werken aan niet of onvoldoend beveiligde vlakbanken vinden in Nederland jaarlijks vele ongevallen plaats door het in aanraking komen met de sneldraaiende beitels. Dit kan zich

Nadere informatie

Meetinstructie Windscherm V730 Biarritz

Meetinstructie Windscherm V730 Biarritz Algemene waarschuwing Als u het Verano product zelf inmeet, is dat voor uw eigen risico. U bent zelf verantwoordelijk voor het opmeten van de juiste maten. Gebruik deze instructie slechts als een hulpmiddel

Nadere informatie

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm.

Montagehandleiding voor Tegelbak Type: onderbouw voor kastbreedte van 45 tot 140 cm. Type: Lees voordat u overgaat tot montage van het product eerst deze handleiding zorgvuldig door. Volg de 3 stappen in deze handleiding tijdens de montage. De montage dient uitgevoerd te worden door een

Nadere informatie

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8

1. Installatie van de e-thermostaat 3. 2. Installatie van de hub 8 v.120110 1. Installatie van de e-thermostaat 3 2. Installatie van de hub 8 3. De webportal en smart phone app 10 Webportal...10 Smart phone App...10 4. Problemen oplossen - E-thermostaat 11 Het display

Nadere informatie

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor

Sunstock Holland. Assemblagehandleiding. Castor Sunstock Holland Assemblagehandleiding Castor Inhoud Handleiding Castor 3 Algemene informatie Castor 4 Assemblage-instructie Castor 9 Assemblage-instructie Castor, spie afdichting (optioneel) 1 Attentie:

Nadere informatie

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding 2018. 001 NL ClimaRad Sensa V1LZ / V1RZ Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om de ClimaRad Sensa V1LZ/V1RZ te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie

Nadere informatie

6-1. Opdracht. Wastafel 1: monteren kraan

6-1. Opdracht. Wastafel 1: monteren kraan Opdracht Wastafel 1: monteren kraan Je hebt voor deze opdracht een hangende wastafel met afvoer maar zonder kraan nodig. Je moet weten hoe je moet solderen en hoe je een knelkoppeling aanbrengt. Dit staat

Nadere informatie

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding

Stanza Terrasoverkapping Assemblage- en montagehandleiding Assemblage- en montagehandleiding * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele voorkomende fouten in deze handleiding, noch voor eventuele nadelige gevolgen die uit

Nadere informatie

HET LANDLEVEN-KIPPENHOK

HET LANDLEVEN-KIPPENHOK LANDLEVEN-KIPPENHOK BLAD 1 HET LANDLEVEN-KIPPENHOK VROEGER WERDEN KIPPEN IN DE MEEST WONDERLIJKE BOUWSELS ONDERGEBRACHT. SOMS ERG ROMANTISCH OM TE ZIEN, MAAR VAAK ONPRAKTISCH, ONHYGIËISCH EN WEINIG DIERVRIENDELIJK.

Nadere informatie

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH

INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INSTALLATIE HANDLEIDING VERSIE A 2010 INSTALLATIE HANDLEIDING YOUBOARD-TOUCH INHOUD: A] ALGEMENE INFORMATIE pag 2 B] AFMETINGEN YOUBOARD-TOUCH pag 3 C] ONDERDELEN YOUBOARD-TOUCH pag 4 D] CONTRAGEWICHT

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

NL. ClimaRad Care H1C Installatiehandleiding

NL. ClimaRad Care H1C Installatiehandleiding 2018. 003 NL ClimaRad Care H1C Installatiehandleiding Algemeen Eisen bij installatie Borstweringhoogte van tenminste 720 mm. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten van het muurframe.

Nadere informatie

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten.

Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter de bevestigingspunten. ClimaRad Sensa Verticaal Installatiehandleiding 08.00 NL Algemeen Eisen bij installatie Binnenspouwblad sterk genoeg om ClimaRad Sensa Verticaal te kunnen dragen. Stijve en sterke muurconstructie achter

Nadere informatie

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur

BARBECUETAFEL. moeilijkheidsgraad. Klustijd:10 uur BARBECUETAFEL moeilijkheidsgraad Klustijd:10 uur MATERIALEN Materiaalkosten ca. 260,- (incl. BBQ) Aantal Materiaal Dikte Breedte Lengte CM 2 steigerbuis 2,8-98 2 Douglas hout poten 8, 8, 74 13 planken

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: e Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING. Closet-Plus. Hét systeem om op een eenvoudige wijze te lage wandclosetpotten te verhogen met 5 of 7 cm

MONTAGEHANDLEIDING. Closet-Plus. Hét systeem om op een eenvoudige wijze te lage wandclosetpotten te verhogen met 5 of 7 cm MONTAGEHANDLEIDING Closet-Plus Hét systeem om op een eenvoudige wijze te lage wandclosetpotten te verhogen met 5 of 7 cm Inhoud van het pakket Controleer vóór de montage van de Closet-Plus eerst de inhoud

Nadere informatie

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen

Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Ubbink indak bevestigingssysteem voor zonnepanelen Montagevoorschrift Met het universele indak bevestigingssysteem van Ubbink, kan men alle soorten zonnepanelen tussen de dakpannen aanbrengen. Het systeem

Nadere informatie

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek.

STAP 1 VOORBEREIDING. Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. 1 STAP 1 VOORBEREIDING Bestudeer de tekeningen en deze bevestigings instructies alvorens u begint met de montage! Organiseer uw werkplek. Organiseer de materialen. Breng ze naar de juiste plaats, en maak

Nadere informatie

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u:

Montage. handleiding. Maak de verpakking(en) per meubel open en sorteer de onderdelen. In de verpakking vindt u: Montage handleiding Verpakking Naast de referentie van het meubel staat soms nog een getal op het verpakkingslabel. Dit betekent dat het gaat om één meubel wat is verpakt in meerdere pakketten, tezamen

Nadere informatie

Tekenen van bogen. Cirkel- of rondboog. Segmentboog met gekende pijl. Korfboog met gekende overspanning. Korfboog met gekende overspanning en pijl

Tekenen van bogen. Cirkel- of rondboog. Segmentboog met gekende pijl. Korfboog met gekende overspanning. Korfboog met gekende overspanning en pijl Tekenen van bogen. Cirkel- of rondboog Segmentboog met gekende pijl Korfboog met gekende overspanning Korfboog met gekende overspanning en pijl Normale spitsboog Verhoogde of verlaagde spitsboog Tudorboog.

Nadere informatie

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd)

Assemblage en montage van. Solidare Verso. Verandazonwering (onder gemonteerd) Assemblage en montage van Solidare Verso Verandazonwering (onder gemonteerd) Solidare Verso verandazonwering NL 11-05-2017 * * A T T E N T I E * * AVZ kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele

Nadere informatie

Deel 01 : een raam plaatsen

Deel 01 : een raam plaatsen Bekijk ook de instructie video's op www.raamwinkel.be pagina 1 1. trek de beschermfolie van de buitenkant van het raam Tip: verwijder de rest van de folie pas op het einde, zo vermijd je beschadigingen

Nadere informatie

Meetinstructie. Rolluiken RV40 - RV41

Meetinstructie. Rolluiken RV40 - RV41 Meetinstructie Rolluiken RV40 - RV41 Een goede voorbereiding! oud rekening met onderstaande punten voordat u een rolluik gaat bestellen. 1. oe wordt het rolluik geplaatst? U kunt kiezen voor: A Montage

Nadere informatie

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af.

Kip Bosuil. Span als laatste alle tussenliggende afspanpunten af. Kip Bosuil 1. Plaats de Shelter op de gewenste plek en draai de pootjes uit, zorg ervoor dat de Shelter waterpas staat. 2. Leg een ondergrondzeil uit. 3. Rol het Kuipzeil uit op het ondergrondzeil. Haal

Nadere informatie

FagotAtelier Maarten Vonk Spaarnestraat HB Amersfoort T +31 (0) E Verwijder de kleppen. Meet op de plaats waar de band

FagotAtelier Maarten Vonk Spaarnestraat HB Amersfoort T +31 (0) E Verwijder de kleppen. Meet op de plaats waar de band FagotAtelier Maarten Vonk Spaarnestraat 43 3812 HB Amersfoort Nederland T +31 (0)33-4616334 F +31 (0)33-4612546 E info@fagot.nl Instructies voor het monteren van de beensteun van Maarten Vonk Bepaal eerst

Nadere informatie

Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint:

Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint: Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint: Rek/Strek oefeningen mogen nooit pijn veroorzaken. Mocht u pijn krijgen stop dan onmiddellijk met de oefening. Het is belangrijk om de rek niet

Nadere informatie

Montagehandleiding: Rolluiken

Montagehandleiding: Rolluiken Montagehandleiding: Rolluiken Montage-instructie Rolluik Inhoud Verpakking 1 1 1. Pantser in de kast 2. Bediening a. Handbediening: Koord- of bandopwinder b. Elektrisch: Schakelaar + stekker c. Afstandbediend:

Nadere informatie

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo

Terrasoverkappingen. Montagehandleiding Nebbiolo Montagehandleiding Nebbiolo Inhoud pakket Goot en wandprofiel pakket Tussenliggers naar rato 2 zijliggers Staanders Bevestiging materialen Sileconen kit Afwerkkappen gootprofiel Pagina 1 van 8 De montage

Nadere informatie

DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! Ontwikkeld door

DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! Ontwikkeld door DOOSJE BEWAAR JE SPULLEN NETJES! MATERIALEN 1 2 3 4 Kies een object waarvoor je een doosje wilt maken en bedenk van welk materiaal je het doosje wilt maken. Zorg dat je beide bij de hand hebt. (1) Om het

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/ :16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:16 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007 12:17 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv05-nl_10p.qxp 09/01/2007

Nadere informatie

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3

1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 GEBRUIKSAANWIJZING INHOUDSOPGAVE 1. PRODUCTAFBEELDING MET UITLEG: 3 2.HET MONTEREN EN AANSLUITEN VAN DE DEURBEL OP STROOM 4 2.1 Deurbel krijgt spanning via batterijen 4 2.2 Deurbel krijgt spanning via

Nadere informatie

Virtuele workshop speaker plaatsing

Virtuele workshop speaker plaatsing Virtuele workshop speaker plaatsing De oubollige gelijkzijdige driehoek ten behoeve van een optimale stereoweergave lijkt wat omgeven door de geur van muffe platenhoezen, maar vormt nog altijd de basis

Nadere informatie