Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober"

Transcriptie

1 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel DN Sneek T: Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei KP Folsgare T: Penningmeester / ledenadm. A.W. Toering Houkeslootstraat BP Sneek T: Vicevoorzitter & wedstrijd -comm. T. Batstra De Wieken ZA Sneek T: e secretaris: H. Batstra Suffridusstraat VJ Sneek T: e penningmeester / ledenadm. R. Hofstra De Mosk DH Joure T: Algemeen bestuurslid: H. Koopstra Ylostinslaan AW IJlst T: Nieuwe leden kunnen een aanvraagformulier van de VisPas verkrijgen bij de 2 e secretaris Henk Batstra; zie adres hiernaast. Hierbij moet u opgave doen van naam, adres en geboortedatum. De VisPas/contributie 2017 voor nieuwe senior leden is 32,00 euro incl. administratiekosten. Nieuwe jeugdleden (< 14 jaar) is 16,50 incl. administratiekosten. Nieuwe leden kunnen ook een aanvraagformulier voor een VisPas verkrijgen bij: Pets Place, Jousterkade 2 te Sneek. Dier All-in, Grootzand 42 te Sneek. Hengelsport Friesland, Oppenhuizerweg 1 te Sneek. Hengelsport a.p. van der Feer, Dijkstraat 13 te Bolsward. Vraag bij deze winkels speciaal naar aanvraagformulieren van visclub De Baars te Sneek. Kijk ook op onze website om lid te worden van onze vereniging. Eventuele overschrijvingen kunnen naar bankrekeningnummer: NL87RABO t.n.v. visclub De Baars te Sneek, met uw naam, adres en geboortedatum! De redactie van dit blad is in handen van: R. Kuhn, R. Hofstra en K. de Boer. Ook op internet bereikbaar: Correspondentie: info@hsvdebaars-sneek.nl

2 Van de voorzitter. Geachte leden. Het visseizoen is al weer op de helft en de voorbereidingen voor het jaar 2018 zijn al weer in volle gang. Rond 8 oktober wordt onze ledenadministratie door Sportvisserij Nederland weer bijgewerkt voor het nieuwe jaar. Zoals het nu lijkt zijn we weer goed op weg en groeien we met het ledenaantal. Ook hebben we volgend jaar weer een visfilmavond evenals een foreltocht voor de leden. Dit visseizoen is tevens ook nog in volle gang. Op 31 augustus en 2 september wordt er nog een jeugdviswedstrijd georganiseerd. Die van 31 augustus weer in Sneek en die van 2 september in IJlst. Tevens wordt er nog door Hengelsport Friesland te Sneek op 24 september een roofviswedstrijd georganiseerd in de stadsgrachten van Sneek. Voor verdere informatie over deze wedstrijden zie onze website bij het menu nieuws. Verder wilde ik u nog vertellen dat de heer Germ Zeephat Sportvisserij Fryslân gaat verlaten als beleidsmedewerker en ze op zoek zijn naar een nieuwe beleidsmedewerker. Wij wensen Germ Zeephat dan ook veel succes met zijn nieuwe baan. Hieronder treft u dan ook de openstaande vacature voor beleidsmedewerker sportvisserij (20 uur). Sportvisserij Fryslân (federatie) is een overkoepelende hengelsportorganisatie van 33 hengelsportverenigingen, waarbij ongeveer sportvissers zijn aangesloten. Centraal in het werk van de federatie staat ondersteuning aan de hengelsportverenigingen, zodat zij samen met de federatie de sportvisser aan de waterkant kunnen faciliteren. Ingezet wordt op goed viswater met een aantrekkelijke visstand en goede sportvisserijmogelijkheden. Alle facetten van de hengelsport zijn hierbij van belang: een goede viswaterkwaliteit; goed bereikbare oevers; vissen voor de recreant (van jong tot oud) en voor de wedstrijdvisser. Vanuit Sportvisserij Fryslân wordt aan al deze aspecten van de sportvisserij ondersteuning geboden om in alle disciplines van het vissen de mogelijkheden te vergroten en/of te verbeteren. Sportvisserij Fryslân is gevestigd in Grou. Het werkgebied is de Provincie Fryslân. Bij Sportvisserij Fryslân werken (incl. Invulling vacature) 6 medewerk(st)ers (waaronder een 2-tal BOA s), allen parttime. Een team, dat nauw samenwerkt en alle werkzaamheden die nodig zijn om het sportvisserijdoel te bereiken, oppakt en uitvoert. Daarin wordt ook veel samengewerkt met de medewerkers van de landelijk overkoepelende organisatie Sportvisserij Nederland, maar ook met andere Federaties in het land. In verband met aanvaarding van een functie elders is er per direct een vacature ontstaan van: Beleidsmedewerker sportvisserij (0,5 fte/20 uur)schaal 9 BBRA 84. Voorzitter A. Boersma.

3 Roofviswedstrijd 24 september in de stadsgrachten van Sneek. Zondag 24 september a.s. organiseert Hengelsport Friesland, voor de leden van Snoekforum.nl, een roofviswedstrijd in de stadsgrachten van Sneek. Er wordt individueel gevist. Programma: 9:00-9:30 uur ontvangst met koffie/thee. 9:30-10:00 uur controle inschrijving, uitreiken formulieren. 10:00-12:30 uur 1 e helft. 12:30-13:30 uur pauze. 13:30-16:00 uur 2 e helft. 16:30-17:00 uur prijsuitreiking. Vanaf 9:00 uur ben je welkom in de winkel van Hengelsport Friesland Oppenhuizerweg 1 te Sneek. Koffie en thee gratis. Snert en/of broodje rookworst tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar tijdens de lunch. Kosten zijn per persoon. Je kunt het bedrag overmaken op: IBAN: NL46 INGB t.n.v. Hengelsport Friesland. Onder vermelding van: NAAM en WOONPLAATS van iedere deelnemer De inschrijving is definitief nadat wij de betaling binnen hebben. Je krijgt dan via de mail het reglement toegestuurd. Maximaal aantal deelnemers: 50. Vragen? Mail naar administratie@hengelsport-friesland.nl Foreltocht 13 mei Zaterdag 13 mei hadden weer onze jaarlijkse foreltocht voor onze leden. Ditmaal gingen we naar:

4 Er hadden zich dit jaar zo n 40 leden aangemeld voor deze foreltocht. We vertrokken dan ook weer vanaf het station omstreeks zeven uur richting Forellenvijver het Oosterseveld in Noordwolde Zuid. Hier aangekomen werden we van harte welkom geheten door Willem & Alie Dekker van Forellenvijver het Oosterseveld. Even voor acht gaf Theo Batstra dan ook de uitleg en het startsein voor deze leuke tocht / wedstrijd. We mochten dus vissen van uur tot uur. Iedereen zocht dan ook snel zijn van te voren bedachte favoriete plekje op. Het weer was deze dag prachtig en behoorlijk warm. En dat terwijl het er de avond ervoor en zelfs morgens nog stevig had geonweerd. Dus we hadden de weergoden mee deze dag. We visten deze dag in twee vijvers welke door ons waren afgehuurd voor deze dag. In de iets kleiner vijver werden al gauw de eerste zalmforellen gehaakt. Ook in de grote vijver werden er al gauw de eerste zalmforellen gevangen. Wel waren het momenten dat ze beten. Als je zag dat ze zich bovenin gingen begeven of vlak langs de kant zwommen dat was het vaak raak. Degene die een polaroid zonnebril hadden waren het meest succesvol. Dit daar deze zonnebrillen er voor zorgen dat je zeer goed een stukje dieper bewegingen onder water kunt waarnemen. Je zag dan ook regelmatig een gigantische steur vlak langs de kant voorbij komen. Deze heeft de functie om de vijver schoon te houden en mocht je deze knaap vangen van zo n 135,00 cm dan dien je hem naar een dik kwartier bezig zijn geweest weer terug te zetten. Er was deze ochtend dan ook genoeg te beleven. We werden op onze wenken bediend door Willem & Alie Dekker welke nu en dan langskwamen met hun golfkarretje om ons te voorzien van een bakkie leut of een heerlijke zelfgemaakte gehaktbal. De tijd vloog dan ook voorbij en even voor twaalven stopten de meesten en waren al druk bezig met het fileren, nadat ze de aantal gevangen vis hadden doorgegeven. Nadat iedereen dan ook klaar was met van alles en nog wat en lekker aan zijn natje of droogje zat, deelde Theo Batstra de uitslag mede.

5 De uitslag was als volgt: Er waren deze tocht totaal 105 zalmforellen gevangen. 1 e prijs bij de mannen: Lieuwe Boersma met 13 stuks. 1 e prijs bij de vrouwen: Sultan Ergul met 2 stuks.

6 1 e prijs bij de jeugd: Martijn Scheffer met 3 stuks. De grootste zalmforel werd gevangen door Henk Batstra met een lengte van 48,5 cm. Henk Batstra neemt dan ook de wisselbokaal over van Arnoud Ernste welke de bokaal vorig jaar heeft gewonnen. Bij deze wil het bestuur iedereen dan ook van harte feliciteren met hun prijs. Tevens willen wij Willem & Alie Dekker van Forellenvijver het Oosterseveld bedanken voor de uitstekende zorg & service. Na de uitreiking en de nodige versnaperingen ging een ieder voldaan naar huis. Tot de volgende foreltocht! Het bestuur.

7 Meldpunt vissterfte! Neemt u dode vissen of naar lucht happende vissen waar in de regio Fryslân, dan kunt u de volgende acties ondernemen: Tijdens kantooruren belt u met het Sportvisserij Fryslân kantoor, tel U wordt vervolgens gevraagd naar de exacte locatie van de calamiteit, een schatting van het aantal dode of flauwe vissen dat u heeft gezien en (indien bekend) om welke soorten het gaat. Ook worden uw gegevens gevraagd om uw melding te kunnen terugkoppelen. Vervolgens sluit Sportvisserij Fryslân uw melding kort met het betreffende waterschap. Buiten kantooruren en in de weekends belt u met het Milieu alarmnummer: Ook dan wordt u gevraagd naar de locatie, de aard en de omvang van de calamiteit. Tijdig reageren vergroot de kans dat er maatregelen kunnen worden getroffen die de schade beperken. Poldertochten De data voor de poldertochten 2017 heeft het bestuur ook al vastgesteld. Dit publiceren wij vast voor die mensen, die hun dagen i.v.m. bijvoorbeeld ploegendiensten, reeds moeten vaststellen. Aanvang / vertrek: 1 e poldertocht 9 september 7.00 uur. 2 e poldertocht 23 september 7.00 uur. 3 e poldertocht 7 oktober 7.30 uur. 4 e poldertocht 21 oktober 7.30 uur. 5 e poldertocht 4 november 7.30 uur. 6 e poldertocht 18 november 7.30 uur. 7 e poldertocht 2 december 8.00 uur. Het verzamelpunt voor de poldertochten is het parkeerterrein bij het NS-station in Sneek. Voor de trouwe poldervissers een bekende plaats. Het bestuur.

8 Visfilmavond Ook aankomend jaar organiseren we weer als vanouds samen met de Vriendschap een filmavond voor onze leden in het wijkgebouw: De Schuttersheuvel te Sneek. De avond zal dit jaar weer vroeg in het jaar gehouden worden en wel op: Vrijdagavond 16 februari De deur gaat open om uur. Aanvang van de avond om uur. Plaats: Wijkgebouw De Schuttersheuvel Harmen Sytstrastraat 8a te Sneek. Entreegelden: 1 euro per persoon. Dit jaar wordt de avond gesponsord door Hengelsport Friesland te Sneek. Tevens is er weer een grandioze verloting van hengelsportartikelen. Wij hopen, ook nu weer, op een grote gezellige opkomst. Van de penningmeester. De filmcommissie. Geachte leden. Binnenkort dient de contributie voor het lidmaatschap voor 2018 weer te worden betaald. Een groot deel van onze leden heeft een automatische incasso. Zij zullen op hun rekeningafschrift zien dat er een bedrag is afgeschreven. Deze leden hoeven verder niets te doen. Zij krijgen hun nieuwe VisPas automatisch voor 1 januari 2018 in de bus. Leden die nog gebruik maken van een acceptgirokaart verzoek ik vriendelijk doch dringend om het bedrag zo snel mogelijk te willen voldoen. Bij eventuele te late betalingen houd het in, dat u m.i.v. 1 januari 2018, niet over de nieuwe VisPas zult beschikken en u dus niet kunt vissen. Tevens brengt dit onze vereniging veel extra kosten met zich mee. Ook hebben we hier veel extra werk door. Ik hoop dan ook op een spoedige betaling van u als lid dit jaar zodat een ieder de VisPas voor 1 januari 2018 in huis heeft. Alvast bedankt voor u medewerking. 1 e Penningmeester A. Toering.

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare Tel:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T: 0515-857396

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T: 0515-857396

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Visclub De Baars te Sneek

Visclub De Baars te Sneek Verenigingsblad van Visclub De Baars te Sneek Tweemaandelijkse uitgave september / oktober 2010 Bestuur Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Paardebloem

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen)

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Hierbij treft u de noodzakelijke informatie aan. 1. Inschrijfformulier (in enkelvoud) Dit inschrijfformulier graag inzenden naar wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl.

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

SWOT Analyse. Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015

SWOT Analyse. Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015 SWOT Analyse Hengelsportvereniging Ons Genoegen Schinnen Maart 2015 Visie en beleid Visie en beleid: De komende jaren gaat het bestuur een lange termijn planning maken, om te borgen dat we nog lang de

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief HSV De Vriendenkring Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief Je leest nu de eerste nieuwsbrief van Hengelsportvereniging De Vriendenkring. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur je graag op de hoogte houden van

Nadere informatie

Verenigingslijst van viswateren 2018

Verenigingslijst van viswateren 2018 Verenigingslijst van viswateren 2018 Het bestuur van Hengelsportvereniging Ons Genoegen verklaart dat de houder van deze verenigingslijst van viswateren mag vissen in de in deze Iijst genoemde wateren,

Nadere informatie

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdcursus Vissen voor kids Jeugdcursus Karpervissen Jeugdcompetitie vaste hengel H.S.V. Het Snoekje is de hengelsportvereniging van Heemskerk. Met meer dan 1400

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers.

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. Hengelsportvereniging Groot-Ammers is met 500 leden, wat aantal betreft, te vergelijken met De Karper. Maar wat het daadwerkelijk beoefenen van

Nadere informatie

Waarom een beleidsplan

Waarom een beleidsplan Beleidsplan Voorwoord Voor u ligt het concept beleidsplan van HSV de Reafin te Appelscha. Met dit plan wordt richting gegeven aan de koers die onze vereniging de komende jaren wil varen en waar wij uiterlijk

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten.

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten. Algemene leden vergadering 2016 Locatie: Zalencentrum Velserduin IJmuiden, 31-10-2016 Aanwezig: Voorzitter, H. Oomen Penningmeester, F. Goemans Activiteiten commissaris, L. Noordzij Activiteiten commissaris,

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Hengelaarsvereniging "Ons Vermaak"

Hengelaarsvereniging Ons Vermaak Doorlopende tekst van de statuten van de vereniging met volledige rechtsbevoegdheid: Hengelaarsvereniging "Ons Vermaak", gevestigd te Kampen, na statutenwijziging bij akte op 30 april 2015 verleden voor

Nadere informatie

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 -

Gezamenlijke visdag Reeuwijkse Hout, 23 oktober Geschreven door Dirk Schmidt maandag 05 december :08 - Bij The leader organiseren we elke maand een gezamenlijke visdag. Op 22 oktober was het eerste uitje van dit seizoen. We waren met een aardige club van 12 (?) man naar Reeuwijk gereden om met de streamer

Nadere informatie

Zwemvereniging Patrick Echt

Zwemvereniging Patrick Echt INSCHRIJFFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwemvereniging Patrick. VOORLETTERS.. ROEPNAAM. ACHTERNAAM.. GEBOORTEDATUM GEBOORTEPLAATS.. GESLACHT MAN / VROUW NATIONALITEIT... NAAM VADER * NAAM

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HSV VISCHLUST Opnieuw vastgesteld tijdens de bestuursvergadering van

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HSV VISCHLUST Opnieuw vastgesteld tijdens de bestuursvergadering van HUISHOUDELIJK REGLEMENT HSV VISCHLUST Opnieuw vastgesteld tijdens de bestuursvergadering van 19-02-2013 Wijzigingen ten opzichte van het voorgaande reglement van 7 april 2006 zijn: - Geactualiseerde organisatiebenamingen;

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTFEDERATIE MIDDEN NEDERLAND.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTFEDERATIE MIDDEN NEDERLAND. HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTFEDERATIE MIDDEN NEDERLAND. Begripsomschrijving Artikel 1 In dit huishoudelijk reglement wordt, tenzij anders bepaald, aan de navolgende woorden en termen de hieronder

Nadere informatie

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis. Nieuwsbrief 4 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Algemene Ledenvergadering najaar 2018 Op maandag 26 november staat de algemene ledenvergadering gepland. De agenda en de vast te stellen

Nadere informatie

Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman

Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman Hengelsport Federatie Midden-Nederland Frank Bosman 02-07-2019 Vissen redden in de praktijk Basisstappen Redden hopelijk niet nodig maar als het moet, hoe dan!? Veiligheid Aanpak Materialen Overzetten

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN Ondergetekende schrijft zich in bij IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen en gaat akkoord met onderstaande voorwaarden. - Het hoofdseizoen

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 1 Inleiding In dit informatieboekje willen we je graag van de nodige informatie voorzien om het visseizoen van 2014 goed van start te laten gaan. Voor

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde Jaarvergadering 15 februari 2019 Privacyregeling Het bestuur van HSV Oosterschelde heeft in 2018 heel veel werk moeten verzetten in het kader van

Nadere informatie

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE

WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE WELKOM BIJ. INFORMATIE-BOEKJE Bowling Vereniging Haarlem - opgericht: 16 september 1969. Bestuursamenstelling: Voorzitter: Peter Schweitzer tel : 023 5271782 Vicevoorzitter: Penningmeester: Rob Maas tel

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

Hoornse Hengelaars Bond

Hoornse Hengelaars Bond Hoornse Hengelaars Bond Secretariaat: Verfmolen 95, 1622 LR Hoorn Telefoon: 06-53709041 Site : www.hoornse-hengelaarsbond.nl E-mail: secretaris@hoornse-hengelaarsbond.com 1 Sponsor van de HHB zijn: Geja

Nadere informatie

Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019

Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Van de penningmeester, Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Contributie 2019 Geachte leden van onze mooie vereniging,, Vogelweelde``, Voor 2019 verwachten wij ook weer een bijdrage van U,

Nadere informatie

NK Vliegvissen op Forel 2015

NK Vliegvissen op Forel 2015 NK Vliegvissen op Forel 2015 Draaiboek (versie 1) De Forel, Bergharen zaterdag 17 oktober 2015 Meer informatie: www.nkforelvissen.nl De Forel, Dorpsstraat 39, 6617 AB Bergharen Tel.: 0487 532806 Web: www.deforel.nl

Nadere informatie

Reünie informatie: Aanmelding en Contributie Jubileumreünie

Reünie informatie: Aanmelding en Contributie Jubileumreünie Reünie informatie: In ons verenigingsblad de RIL-Post No. 38 van Febr., 2018, kunt U weer genieten van de bijdragen van de leden. Mooie herinneringen uit, voor velen, de meest memorabele periode van ons

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers,

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, In het weekend van 6 en 7 april wordt er bij Visdorado de Kool in Heelweg een evenement gehouden waarbij we mensen hopen te interesseren voor de vliegvisserij.

Nadere informatie

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde

Visdag in Leidsche Rijn Terwijde Visdag in Leidsche Rijn Terwijde 25-02-2017 Nog geen twee weken geleden was de doodaas visdag in Utrecht in de sneeuw en vandaag stond er weer een dagje vissen in Utrecht gepland. Gelukkig was het warmer

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08

INHOUD. Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek. 3 april jaargang 94 - nr. 08 Clubblad van OSV Onder Ons, Oosterbeek 3 april 2017 - jaargang 94 - nr. 08 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Hallo nieuwe badminton(st/n)er,

Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Hallo nieuwe badminton(st/n)er, Graag heten we je van harte welkom bij de Papendrechtse Badminton Club. Bij deze brief vind je naast een inschrijfformulier en een machtiging tot incasso, ook aanvullende

Nadere informatie

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers,

LTVL NIEUWS januari Jaargang 6 Nummer 1. Beste LTVL-ers, Beste LTVL-ers, Alweer de eerste nieuwtjes voor het tennisseizoen 2014 in de vorm van deze nieuwsbrief. De redactiecommissie gaat weer proberen jullie zo goed mogelijk van informatie te voorzien. Maar

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING DE SNOEK TE HARDERWIJK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING DE SNOEK TE HARDERWIJK HUISHOUDELIJK REGLEMENT HENGELSPORTVERENIGING DE SNOEK TE HARDERWIJK Begripsbepalingen Artikel 1 In dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder: de vereniging: de hengelsportvereniging De Snoek gevestigd

Nadere informatie

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o.

Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Met hierin o.a. Uitnodiging jongvogelavond dinsdag 19 september 2017 2e ringenbestelling 2018 Inschrijfavond tentoonstelling 2017 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan

Nadere informatie

Jaargang 02 nummer Informatieblad

Jaargang 02 nummer Informatieblad Jaargang 02 nummer 10 2013 Informatieblad Secretariaat: D. Goldenbeld. Meidoornstraat 16, 6011 RT ELL. 0495 551574 d.goldenbeld@ziggo.nl Agenda: 20 dec, 10 jan, Internetcafé John. 31 jan. Volgt Vervolg

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS de Pream

Nieuwsbrief CBS de Pream juni 2014 Hallo ouders en kinderen van CBS de Pream, Nog een week en dan begint alweer de zomervakantie. Voor mijn gevoel is het schooljaar net begonnen. Als ik terug denk aan alles wat we het afgelopen

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER 2015

INSCHRIJFFORMULIER 2015 Achternaam: Voornaam: INSCHRIJFFORMULIER 2015 Voorletters: Geboortedatum: - - M/V Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: - E-Mailadres: Schrijft zich in voor de volgende afdeling: Afdeling (s.v.p aankruisen)

Nadere informatie

Oktober-November 2017

Oktober-November 2017 Kajak 1 Oktober-November 2017 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

Reglement & Voorwaarden voor het aanvragen en organiseren van viswedstrijden op viswater van Sportvisserij MidWest Nederland

Reglement & Voorwaarden voor het aanvragen en organiseren van viswedstrijden op viswater van Sportvisserij MidWest Nederland Reglement & Voorwaarden voor het aanvragen en organiseren van viswedstrijden op viswater van Sportvisserij MidWest Nederland Beste sportvisser, Uitgeest, 28 maart 2013 Hierbij ontvangt u het Reglement

Nadere informatie

5.6. Service ledenadministratie: besteed het uit!

5.6. Service ledenadministratie: besteed het uit! 5.6. Service ledenadministratie: besteed het uit! De ledenadministratie vervult een zeer belangrijke, maar ook een arbeidsintensieve activiteit binnen de vereniging. Het versturen van acceptgiro s en herinneringen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

8605 AL Sneek Tel: Commissies

8605 AL Sneek Tel: Commissies februari 2018 Wijkgebouw De Schuttersheuvel Harmen Sytstrastraat 8a 8602 TM Sneek Tel: 0515-419613 / 06-24410543 Email: info@schuttersheuvel.nl Bank: IBAN: NL50RABO0370668553 Ledenadministratie Sjoukje

Nadere informatie

Contactdag Bestuursleden VISMA 2014. Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer

Contactdag Bestuursleden VISMA 2014. Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer Contactdag Bestuursleden VISMA 2014 Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer Onderwerpen Ontwikkeling ledental - VISpas 2013/14 VISpascampagne 2014 Wedstrijdjaar 2014 Sportvisserij in de media Visstandbeheer Controle

Nadere informatie

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren.

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren. juni 2019 Nieuwsbrief 3 van 2019 De Algemene Ledenvergadering voorjaar 2019 Deze vond plaats op maandagavond 25 maart jl. De concept notulen van deze vergadering vindt u op de website van AHV Vislust.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

11 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen

11 e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Vlissingen, -07-08 Beste Sportschoolhouder / instructeur, Hierbij nodigen wij U en uw leden uit voor de e Zeeuwse Open Karate Kampioenschappen Datum : zaterdag Oktober 08 Organisatie : Wedstrijd Organisatie

Nadere informatie

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.)

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.) AANMELDINGSFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio. VOORLETTERS ROEPNAAM... ACHTERNAAM GEBOORTEDATUM GESLACHT MAN/VROUW NATIONALITEIT:. NAAM VADER * NAAM MOEDER

Nadere informatie

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet:

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet: December 2017 Eerste Velpse Hengelsport Vereniging De Winde Internet: www.dewinde.nl Bestuur Voorzitter W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742 Secretaris W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742

Nadere informatie

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september.

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september. Seizoen 2016/2017 Hartelijk welkom bij onze vereniging. We vinden het leuk dat je lid wordt van een van onze afdelingen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid 1x gratis mee te trainen alvorens het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade.

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade. De Martinez Cup was de laatste jaren dé afsluiting voor de Nederlandse senioren zwemmers van het korte baan seizoen. Ook in 2016 organiseert De Dolfijn deze wedstrijd gelardeerd met overheerlijke Martinez

Nadere informatie

Sportvereniging Het Rooie Paerd Secretariaat: Postbus AB Klundert

Sportvereniging Het Rooie Paerd Secretariaat: Postbus AB Klundert Welkom bij Moerdijk, Hierbij treft u het inschrijfpakket voor onze vereniging aan. Op deze eerste twee pagina s treft u informatie aan over onze vereniging en het inschrijven. Het laatste blad is het inschrijfformulier.

Nadere informatie

't Vletgoor te Holten

't Vletgoor te Holten Sportvisserij Oost Nederland 't Vletgoor te Holten Inrichtingswensen voor de stadsvijver in Holten Mark Kouwenhoven 23-2-2015 Inhoud 1 't Vletgoor Algemeen... 1 2 't Vletgoor en de HSV... 2 2.1 Vissen

Nadere informatie

nieuwsbrief maart 2019

nieuwsbrief maart 2019 nieuwsbrief maart 2019 opgericht in 1977 en aangesloten bij de Nederlandse Bonsai Vereniging Tokonoma van de maand De beide tokonoma s werden bij de februari bijeenkomst ingericht door Bob en Nol met een

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten

Voetballen bij Sportlust? Basisinformatie Handig om te weten Senioren aanmeldingsformulier compleet 1 1 2008-09.doc 1 Sportlust '46 is een ambitieuze en gezinsvriendelijke voetbalvereniging in Woerden. Elke week worden er ongeveer 30 thuiswedstrijden gespeeld. Inmiddels

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen.

Daarnaast zijn er ontwikkelingen in de parkbeheercommissie, waardoor er enige personen voor langere of kortere tijd zijn uitgevallen. Nieuwsbrief 5 - Mei 2019 In dit nummer: Van de voorzitter TOZ clubkampioenschappen (tennis en padel) Open dag padel TOZ Trianon SeniorPlus toernooi TOZ VACATURES bij commissies binnen onze tennisvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Hengelsportfederatie. Ook is het verboden op, aan of nabij het viswater meer dan 15 dode zoetwatervissen groter dan 15 cm in bezit te hebben.

Hengelsportfederatie. Ook is het verboden op, aan of nabij het viswater meer dan 15 dode zoetwatervissen groter dan 15 cm in bezit te hebben. NIEUWSBRIEF NUMMER 7 NOVEMBER 2006 Hengelsportfederatie Hierbij ontvangt u de gerestylde Nieuwsbrief van onze hengelsportfederatie. In deze eerste dikke editie leest u onder andere over de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op:

UITNODIGING. Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: UITNODIGING Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 12 December 2017 en Dinsdag 9 Januari 2018 We hopen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018)

AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) AANVRAAGFORMULIER INCIDENTELE subsidie sportstimulering 2018 (insturen vóór 1 mei 2018) 2 6 FEB. 2018 De activiteit(en) waarop de subsidieaanvraag gericht is/zijn: Internationale Sprint Cup Hagen (Duitsland)

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP te houden op vrijdag 4 november 2016 in Café de Klap, Hoofdstraat 16, in Grootegast aanvang 20.00 uur precies De agenda met de daarbij behorende

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen

WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen Informatiepakket aanmelding nieuwe verenigingen Bedankt voor uw interesse in het lidmaatschap van de KNZB! In dit pakket vindt u verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Australian Kelpie Club

Nieuwsbrief Australian Kelpie Club Nieuwsbrief Australian Kelpie Club Datum: 20 juli 2012 Voorwoord Hier een voorwoord van de waarnemend voorzitter. Kelpieland Nederland / België / Duitsland is een kleine wereld waarbij wij elkaar regelmatig

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019

Dinsdag 11 December Dinsdag 08 januari 2019 Geachte Leden, Hierbij nodigen wij u uit tot het bijwonen van onze maandelijkse ledenbijeenkomsten, welke gehouden zullen worden op: Dinsdag 11 December 2018 en Dinsdag 08 januari 2019 We hopen deze avonden

Nadere informatie

Oktober-November 2016

Oktober-November 2016 Kajak 1 Oktober-November 2016 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

Thema. Thema: GROEN PROGRAMMA WOENSDAG 4 JULI 2018 DONDERDAG 5 JULI 2018 VRIJDAG 6 JULI 2018 ZATERDAG 7 JULI 2018 ZONDAG 8 JULI 2018

Thema. Thema: GROEN PROGRAMMA WOENSDAG 4 JULI 2018 DONDERDAG 5 JULI 2018 VRIJDAG 6 JULI 2018 ZATERDAG 7 JULI 2018 ZONDAG 8 JULI 2018 Thema Thema: GROEN Na de succesvolle Happy Days van de Golfweek in 2017 heeft de commissie ook voor 2018 weer een mooi programma samengesteld. Dat programma vindt u hiernaast. De commissie heeft gekozen

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

OPFRISAVONDEN. Controleurs Sportvisserij en Boa s. Sportvisserij Nederland, Bilthoven. 14 februari 2012

OPFRISAVONDEN. Controleurs Sportvisserij en Boa s. Sportvisserij Nederland, Bilthoven. 14 februari 2012 OPFRISAVONDEN Toine Aarts Frans Boonstra Frans Jaques George Hampsink Sportvisserij MidWest Nederland Controleurs Sportvisserij en Boa s Sportvisserij Nederland, Bilthoven 14 februari 2012 Programma 20.00

Nadere informatie

Aankondiging Jaarlijkse actie!

Aankondiging Jaarlijkse actie! Nieuwsbrief 2019 - nummer 4 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Aankondiging Jaarlijkse actie! In het bewaarexemplaar

Nadere informatie