Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016"

Transcriptie

1 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2016 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel DN Sneek Tel: Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei KP Folsgare Tel: Penningmeester / ledenadm. A.W. Toering Houkeslootstraat BP Sneek Tel: Vicevoorzitter & wedstrijd -comm. T. Batstra De Wieken ZA Sneek Tel: e secretaris: T. Batstra Suffridusstraat VJ Sneek Tel: e penningmeester / ledenadm. R. Hofstra De Mosk DH Joure Tel: Algemeen bestuurslid: H. Koopstra Ylostinslaan AW IJlst Tel: Nieuwe leden kunnen een aanvraagformulier van de VisPas verkrijgen bij de 2 e secretaris Henk Batstra; zie adres hiernaast. Hierbij moet u opgave doen van naam, adres en geboortedatum. De VisPas/contributie 2016 voor nieuwe senior leden is 32,00 euro incl. administratiekosten. Nieuwe jeugdleden ( < 14 jaar ) is 16,50 euro incl. administratiekosten. Nieuwe leden kunnen ook een aanvraagformulier voor een VisPas verkrijgen bij: Pet s Place, Jousterkade 2. Dier All-in, Grootzand 42. Beide te Sneek. Vraag bij deze winkels speciaal naar aanvraagformulieren van visclub De Baars Sneek. Kijk ook op onze website om lid te worden van onze vereniging. Eventuele overschrijvingen kunnen naar bankrekeningnummer: NL87 RABO t.n.v. visclub De Baars te Sneek, met uw naam, adres en geboortedatum! De redactie van dit blad is in handen van: R. Kuhn, R. Hofstra en K. de Boer. Ook op internet bereikbaar: Correspondentie: info@hsvdebaars-sneek.nl

2 Van de voorzitter. Zoals u reeds eerder in ons clubblad heeft kunnen lezen is er omtrent de snoekbaars visserij veel gaande. Ondergetekende, Theo en Erik zijn twee keer op een vergadering geweest van HSV Leeuwarden aangaande voorstellen voor vangstbeperking van de snoekbaars. Uit monitoring blijkt namelijk dat de snoekbaarsstand drastisch achter uit gaat. Ondergetekende heeft op deze vergadering duidelijk gemaakt dat wij tegen de voorstellen zijn zoals die door HSV Leeuwarden op papier zijn gezet. HSV Leeuwarden gaf aan dat ze de reactie van de verenigingen gingen peilen en dat ze dan met een voorstel zouden komen voor de Algemene Ledenvergadering van Sportvisserij Fryslân. Ondergetekende is gezamenlijk met Theo en Erik naar de Algemene Leden vergadering van Sportvisserij Fryslân geweest want zoals reeds aangegeven staan er op de agenda het voorstel van HSV Leeuwarden en niet geheel onbelangrijk de bijvangstregeling Voorstel Sportvisserij Fryslân bijvangstregeling De bijvangstregeling is alleen van toepassing op de fuikenvisserij. - De vangsten weer gaan registreren. - Vissen met dobbers (uitzetten en ophalen) moet uiterlijk 12 uur s, middags van de dag dat ze gezet gaan gemeld worden aan de BOA. - Quotum vaststellen op 0,71 kg/ha (maximaal kg). - Aanpassingen van het registratiesysteem. Visser moet een terugmelding krijgen van stand omtrent Quotum na elke registratie. Automatische koppeling tussen lengteklassen en gewicht. - Gemiddeld 7 controles per beroepsvisser evenwichtig over de provincie verdeeld. - Als er aanvullende voorwaarde wordt aangenomen in de ALV voor de onttrekking van snoekbaars door sportvissers, zal deze ook doorgevoerd worden op de bijvangstregeling. Dit voorstel is langdurig besproken en in stemming gebracht. De uitslag van de stemming was 127 stemmen voor en 92 stemmen tegen en derhalve is dit voorstel aangenomen. Agenda punt 9, Voorstel HSV Leeuwarden. Het instellen van een slotmaat voor snoekbaars van 70 cm en groter. Dit voorstel voorziet in een meeneemverbod voor sportvissers en beroepsvissers van snoekbaars die 70 cm of langer is.

3 Er geldt een meeneemverbod voor snoekbaars in de maand maart. Dit voorstel voorziet in een meeneemverbod voor sportvissers en beroepsvissers van gevangen snoekbaars in de maand maart. Bij deze beperking wordt niet het vissen op snoekbaars verboden in maart, allen het recht op meenemen. Na een heftige discussie is het voorstel in stemming gebracht en de uitslag is : Voorstel stemmen voor en 37 tegen. Voorstel stemmen voor en 48 tegen. Dus vanaf 1 januari 2017 mag je als sportvisser en beroepsvisser geen snoekbaars van 70 cm of groter in je bezit hebben. En in de maand maart mag je wel vissen. Echter de gevangen snoekbaars moet dan worden teruggezet. De voorzitter, A. Boersma. Jeugdviswedstrijd IJlst 2 juli Viswedstrijd voor de jeugd van 6 t/m 13 jaar georganiseerd door HVS De Baars en jeugd en jongerenwerk IJlst. Dit jaar werd er voor de eerste keer een wedstrijd voor de jeugd in IJlst georganiseerd. Mooi prijzen voor deze jeugdviswedstrijd werden beschikbaar gesteld door: Jousterkade BN te Sneek. Onze hartelijke dank daarvoor. Om uur waren de eerst bestuursleden en de vrijwilligers bezig met de voorbereiding. De eerste jeugd was er al vroeg bij, voor een goed stekkie. Ook de ouders en opa s waren goed aanwezig voor de hulp. Het weer was prachtig, en op een mooie locatie.

4 Om precies uur was het startschot, en er mocht gevist worden tot uur. Er was koffie voor het bestuur, en drinken voor de jeugd. Het was bijna halfvier, toen er een dikke regenbui kwam opzetten. Toen met zijn allen het jeugdhonk in gegaan, waar de prijzen werden uitgereikt. We kwamen op de volgende uitslag: 6 t/m 8 jaar: 1 e Quince van der Land. 2 e Pieter van Eerten. 9 t/m 10 jaar: 1 e Janna van Eerten. 2 e Ruud Adema. 3 e Nick de Jong. 11 t/m 13 jaar: 1 e Nick Schnater. Grootste vis werd gevangen door Piet van Eerten. Totaal 37 vissen gevangen. Het was wederom een groot succes. Na de prijsuitreiking kwamen de winnaars nog even op de foto. De wedstrijdleider bedankte iedereen voor de medewerking en tot volgend jaar.

5 Henk Koopstra. Poldertochten De data voor de poldertochten 2016 heeft het bestuur ook al vastgesteld. Dit publiceren wij vast voor die mensen, die hun dagen i.v.m. bijvoorbeeld ploegendiensten, reeds moeten vaststellen. Aanvang / vertrek: 1 e poldertocht 10 september 7.00 uur. 2 e poldertocht 24 september 7.00 uur. 3 e poldertocht 8 oktober 7.30 uur. 4 e poldertocht 22 oktober 7.30 uur. 5 e poldertocht 5 november 7.30 uur. 6 e poldertocht 19 november 7.30 uur. 7 e poldertocht 3 december 8.00 uur. Het verzamelpunt voor de poldertochten is het parkeerterrein bij het NS-station in Sneek. Voor de trouwe poldervissers een bekende plaats.

6 Workshop Streetfishing Hengelsport Friesland. Hengelsport Friesland organiseert, samen met JLPikebusters, een workshop Streetfishing. Lennard legt een aantal technieken uit. En samen met hem, maak je bijvoorbeeld je eigen dropshotlijn. s Middags is er gelegenheid te gaan vissen onder deskundige begeleiding. Programma: 09:45 tot 10:00 uur: Inloop in de winkel Hengelsport Friesland Oppenhuizerweg 1 in Sneek. 10:00 tot 12:00 uur: Workshop (presentatie, uitleg, onderlijnen knopen). 12:00 tot 12:30 uur: Lunch (zelf brood meenemen). Voor drinken wordt gezorgd. 12:30 tot 15:30 uur: Vissen in de grachten van Sneek. 16:00 uur: Afsluiting. Kosten zijn 5 per persoon, inclusief materiaal dat tijdens de workshop wordt gebruikt, koffie, thee en frisdrank. Data: Zaterdag 22 oktober a.s. Zaterdag 5 november a.s. Voor de jeugd van 10 tot 18 jaar. Voor volwassenen vanaf 18 jaar. Er is per workshop plek voor 10 personen. Als er meer gegadigden zijn, dan plannen we meerdere workshops. Opgeven via mail: info@hengelsport-friesland.nl Graag je naam, telefoonnummer en leeftijd vermelden. Je kunt je ook in de winkel van Hengelsport Friesland opgegeven. Graag vooraf betalen in de winkel of op rekeningnummer: NL46 INGB t.n.v. Hengelsport Friesland o.v.v. workshop.

7 Foreltocht 21 mei Zaterdag 21 mei hadden we weer onze jaarlijkse foreltocht voor de leden bij Forel For Allin Sint Annaparochie. We vertrokken dan ook op deze mooie dag rond zeven morgens vanaf het station richting Sint Annaparochie. Nadat Theo Batstra het startsein had gegeven om te mogen vissen zocht een ieder zijn favoriete visstekje weer uit. Net als vorig jaar was de opkomst weer groot. Zo n 40 leden waren er deze foreldag. Na een sterk begin van enkele van onze leden zakte het qua vangsten ietwat in. Ook ik zei de gek, kon ze moeilijk vangen. Uiteindelijk bleek het allemaal wel goed te komen. Opeens kwam er verderop de vijver veel rumoer daar bleek dat ons lid Arnoud Ernste er wel een hele dikke zalmforel aan had. De mobieltjes kwamen dan ook snel tevoorschijn toen hij uiteindelijk de vis lande.

8 Het bleek een mooie vis met een lengte van maar liefst 71 cm. Dit bleek later tevens de grootste van de dag te zijn. Maar ook ons vrouwelijk lid Suhan Ergül ving zoals ook het jaar ervoor veel forellen. Al met al ving bijna elk lid zijn forel behalve ons erelid Klaas de Boer Sr. haha. Hij kon ze maar niet vangen. Prachtig was tevens dat onze erelid Henk Hakze samen met zijn vrouw er ook was en dat ze allebei ook forel vingen. Kortom het was een zeer geslaagde dag. Voordat we er dan ook erg in hadden was het al weer voorbij en kwamen we toe aan de prijsuitreiking welk verzorgd werd door onze wedstrijdcommissaris, Theo Batstra. Er waren deze ochtend maar liefst 135 forellen gevangen waarvan de grootste dus werd gevangen door Arnoud Ernste met een lengte van 71 cm. 1 e prijs heren: Arnoud Ernste met 8 stuks. 1 e prijs vrouwen: Suhan Ergül met 7 stuks.

9 De wisselbokaal ging naar Arnoud Ernste. Tevens bedanken wij Klaas Leystra van Forel For All voor het beschikbaar stellen van de 1 e prijs en de goede verzorging van deze prachtige foreltocht. Zie ook onze website bij rubriek nieuws voor dit verslag inclusief alle foto s. R. Hofstra. Jeugdviswedstrijd 4 mei Op woensdagmiddag 4 mei, was het weer zover, de jaarlijkse viswedstrijd voor de jeugd, gesponsord door Dier all-in, uit Sneek. Dit jaar hadden we een nieuwe locatie namelijk de Slûpfeart. Een prachtig stukje vaart en geen verkeer, zodat de jeugd er veilig kon vissen. We telden 27 kinderen, dus de opkomst was prima. De middag liep voorspoedig het was mooi weer zonnig en weinig wind maar helaas, de vangsten vielen wat tegen, dus gingen we over op het uitdelen van enkele versnaperingen zoals drinken met chips en een snoepje. Dit verzacht dan toch een beetje het leed voor degene die nog niets hadden gevangen. Bij de meting bleek dat er totaal 16 vissen waren gevangen. De grootste vis was 23 cm, gevangen door een meisje, Rosalien van Netten. Ze kreeg een mooie beker voor de grootste vis, die door onze sponsor beschikbaar was gesteld.

10 De totale uitslag was: 6-7 jaar: 1 e Erros Serra 1 stuk 17,0 cm. 2 e Olivia Cosie 1 stuk 16,5 cm. 3 e Marwan Fouwels 1 stuk 11,6 cm jaar: 1 e Rayen Voolstra 2 stuks 27,6 cm. 2 e Milan Cosic 2 stuks 14,7 cm. 3 e Quince van der Land 1 stuk 17,0 cm jaar: 1 e Stella Serra 2 stuks 33,8 cm. 2 e Rosalien van Netten 2 stuks 32,3 cm. 3 e Jordy Jansen 1 stuk 13,6 cm. Alle winnaars kregen een mooie hengel cadeau plus een medaille. Degene met de eerste prijzen kregen ook nog een mooie beker. Het was weer een zeer geslaagde middag. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle vrijwilligers die aanwezig waren. Hiervoor namens onze 2 besturen hartelijk dank. Nadat alle winnaars op de foto waren gezet, ging iedereen naar huis. Zie ook onze website bij rubriek nieuws voor dit verslag inclusief met foto s. H. Batstra.

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare Tel:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar september - oktober 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T: 0515-857396

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2016 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Visclub De Baars te Sneek

Visclub De Baars te Sneek Verenigingsblad van Visclub De Baars te Sneek Tweemaandelijkse uitgave september / oktober 2010 Bestuur Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Paardebloem

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar maart - april 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T: 0515-857396

Nadere informatie

Voorstel bijvangstenregeling

Voorstel bijvangstenregeling Voorstel bijvangstenregeling 2017-2018 Opgesteld voor: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Fryslân Opgesteld namens: Algemeen Bestuur Opgesteld door: Kantoor Onderwerp: Bijvangstenregeling 2017-2018

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar november - december 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari februari 2017 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek Tel: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar mei - augustus 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare T:

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2018 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019

Verenigingsblad van. Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019 Verenigingsblad van Uitgave vijf maal per jaar januari - februari 2019 Bestuur: Voorzitter: A.W. Boersma Mansel 18 8603 DN Sneek T: 0515-422029 Secretaris: E.B. Vermeij Easthimmerwei 3 8773 KP Folsgare

Nadere informatie

Nieuwsbrief HC Sassenhein

Nieuwsbrief HC Sassenhein HC Sassenhein 9750 AA Haren (Gn) November 2017 Jaargang: november 2017 Nr.14 Inschrijving KvK: 40023673 Bank: 142130397 IBAN: NL04RABO0142130397 Email: info@hcsassenhein.nl Internet: www.hcsassenhein.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering

Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde. Jaarvergadering Jaarverslag 2018 van hengelsportvereniging Oosterschelde Jaarvergadering 15 februari 2019 Privacyregeling Het bestuur van HSV Oosterschelde heeft in 2018 heel veel werk moeten verzetten in het kader van

Nadere informatie

Rapport Hengelvangstregistraties Volkerak-Zoommeer en kanalen

Rapport Hengelvangstregistraties Volkerak-Zoommeer en kanalen Rapport Hengelvangstregistraties 2017 Volkerak-Zoommeer en kanalen Inleiding Op het Volkerak-Zoommeer wordt gevist door zowel sport- als beroepsvissers. Sportvisserij Zuidwest Nederland heeft een machtiging

Nadere informatie

H.S.V. De Goede Vangst

H.S.V. De Goede Vangst H.S.V. De Goede Vangst Opgericht 22 April 1966 (statuten d.d. 25 februari 1981) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1. is gevestigd te Niezijl. Artikel 2. weg te bevorderen. Artikel 3. NAAM EN ZETEL De vereniging

Nadere informatie

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers.

HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. HSV Groot-Ammers geeft voorlichting aan jonge sportvissers. Hengelsportvereniging Groot-Ammers is met 500 leden, wat aantal betreft, te vergelijken met De Karper. Maar wat het daadwerkelijk beoefenen van

Nadere informatie

Voorstel vergunningsvoorwaarden snoekbaars

Voorstel vergunningsvoorwaarden snoekbaars Voorstel vergunningsvoorwaarden omtrent snoekbaars Opgesteld voor: Opgesteld namens: Opgesteld door: Onderwerp: Algemene Ledenvergadering Sportvisserij Fryslân Algemeen Bestuur Sportvisserij Fryslân Kantoor

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Hengelsportvereniging Ons Genoegen Gemert Gemert 16 oktober 2015 Slide 2 1. Opening Slide 3 2. Notulen: Algemene ledenvergadering 06 maart 2015 Notulen algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Waarom een beleidsplan

Waarom een beleidsplan Beleidsplan Voorwoord Voor u ligt het concept beleidsplan van HSV de Reafin te Appelscha. Met dit plan wordt richting gegeven aan de koers die onze vereniging de komende jaren wil varen en waar wij uiterlijk

Nadere informatie

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH

Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Hengelsportvereniging De Karper, Bergen NH Opgericht 17 oktober 1927 Ingeschreven in het Verenigingsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar Bank: ABN/AMRO te Bergen NH rekeningnummer: 41.53.06.434

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering mei 2019

Algemene Leden Vergadering mei 2019 Algemene Leden Vergadering 2019 7 mei 2019 1 Opening Hartelijk welkom en openingswoord door voorzitter Harrie Holtman 2 2 Vaststelling Agenda 1 Opening 2 Vaststelling Agenda 3 Mededelingen & Ingekomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017.

Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Nieuwsbrief HSV t Pluimke november 2017. Inhoudsopgave: Voorwoord. Viswedstrijden Senioren - jeugd- Sjors Sportief. Van de wedstrijdcommissie. Van de Karper commissie. Van de Jeugd commissie. De feestmiddag

Nadere informatie

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk

Notulen ledenvergadering vrijdag in de Treemter Balk Notulen ledenvergadering vrijdag 16-03-2018 in de Treemter Balk Aanwezig deze avond: 5 bestuursleden en 9 leden. Afwezig met kennisgeving de heren J. Bruinsma, H. Keuning, M. Schram en O. Schram. 1. Opening

Nadere informatie

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031)

Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie. Voorzitter: Har Hendriks 0(031) Nr. 24 juli 2011 Roofviscommissie Plug-inn Hallo visvrienden. De vorige nieuwsbrief is alweer enige tijd geleden. Niet dat er in de tussentijd niets te vermelden valt maar je moet de tijd hebben om het

Nadere informatie

Rapport Hengelvangst registratie 2013 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS

Rapport Hengelvangst registratie 2013 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS Rapport Hengelvangst registratie 213 SNOEKBAARS Vollkerak Zoommeer Batthse Spuiikanaall Schellde-Riijjnkanaall met registratie van bijvangsten SNOEK en BAARS Rapport hengelvangstregistratie 213 snoekbaars,

Nadere informatie

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren.

Inmiddels zijn we in overleg met de Gemeente Almelo over de te volgen procedure om dit plan te realiseren. juni 2019 Nieuwsbrief 3 van 2019 De Algemene Ledenvergadering voorjaar 2019 Deze vond plaats op maandagavond 25 maart jl. De concept notulen van deze vergadering vindt u op de website van AHV Vislust.

Nadere informatie

Visserij op het Volkerak-Zoommeer. Samenwerking sport- en beroepsvisserij Emiel Derks

Visserij op het Volkerak-Zoommeer. Samenwerking sport- en beroepsvisserij Emiel Derks Visserij op het Volkerak-Zoommeer Samenwerking sport- en beroepsvisserij Emiel Derks 2 Inhoud presentatie Beschrijving Volkerak- Zoommeer Huidige sport- en beroepsvisserij Samenwerking en huidige afspraken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn)

Nieuwsbrief Hengelaarsclub Sassenhein. Jaargang: maart 2014 Nr. 6. HC Sassenhein Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) Het nieuwe seizoen De dagen beginnen al weer langer te worden, we gaan op weg naar de lente. Voor de meeste leden begint het al weer aardig te kriebelen. Hopelijk wordt het een mooi voorjaar met wat warme

Nadere informatie

Combinatie van Beroepsvissers

Combinatie van Beroepsvissers Combinatie van Beroepsvissers 120 kleinschalige beroepsvissers op het binnenwater 7 regionale bonden 1 secretarieel medewerker CvB 2 fte tijdelijke ondersteuning Duurzaam gebruik van visbestanden in de

Nadere informatie

Rapport Hengelvangst registratie 2011 SNOEKBAARS. Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal

Rapport Hengelvangst registratie 2011 SNOEKBAARS. Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal Rapport Hengelvangst registratie 211 SNOEKBAARS Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal Rapport hengelvangstregistratie 211 snoekbaars, juni 212 blad 1 van 11 Inhouds opgave Onderwerp blz

Nadere informatie

Peter in de polder, week 20.

Peter in de polder, week 20. Peter in de polder, week 20. Vissen blijft toch vissen, en niet altijd vangen. Hemelvaartsdag was het prachtig weer, en dus gingen de Peters met een bootje naar het Overdie. Overal was brasem te zien,

Nadere informatie

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018

Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Briefing voor winter streetfishing koppelwedstrijd van 21 januari Nieuwegein, zondag 21 januari 2018 Print deze briefing uit zodat je alles bij de hand hebt! Verzamellocatie Fort Vreeswijk Fort Vreeswijk

Nadere informatie

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje

Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdactiviteiten 2016 H.S.V. Het Snoekje Jeugdcursus Vissen voor kids Jeugdcursus Karpervissen Jeugdcompetitie vaste hengel H.S.V. Het Snoekje is de hengelsportvereniging van Heemskerk. Met meer dan 1400

Nadere informatie

Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen)

Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen) Bufferbekken te Oostelijke Schelderijnweg 5, Rilland (Bij Kreekraksluizen) Algemene beschrijving Coördinaten: Grootte: Max. diepte: Gem. breedte: Watertype: Opgenomen in: Naam HSV/HSF: Plaats HSV/HSF:

Nadere informatie

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis.

Het bestuur hoopt op een grote opkomst. We beginnen om 20:00 uur in ons clubhuis. De koffie en twee consumpties zijn gratis. Nieuwsbrief 4 van 2018 Tijd voor het laatste nieuws van uw vereniging. Algemene Ledenvergadering najaar 2018 Op maandag 26 november staat de algemene ledenvergadering gepland. De agenda en de vast te stellen

Nadere informatie

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs

TeamCaptain meeting DCL Ton Ruijs TeamCaptain meeting DCL 2016 Ton Ruijs Programma - Opening&voorstellen teamcaptains - Bestuur DCL- - Team samenstelling - De Vijvers - Data 2016 - Reglement 2016&puntentelling - weegproces en weeglijsten

Nadere informatie

OPFRISAVONDEN. Controleurs Sportvisserij en Boa s. Sportvisserij Nederland, Bilthoven. 14 februari 2012

OPFRISAVONDEN. Controleurs Sportvisserij en Boa s. Sportvisserij Nederland, Bilthoven. 14 februari 2012 OPFRISAVONDEN Toine Aarts Frans Boonstra Frans Jaques George Hampsink Sportvisserij MidWest Nederland Controleurs Sportvisserij en Boa s Sportvisserij Nederland, Bilthoven 14 februari 2012 Programma 20.00

Nadere informatie

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering.

Jaarverslag concourscommissie Aan de ledenvergadering. Jaarverslag concourscommissie 2014 Aan de ledenvergadering. Onderstaand geeft de concourscommissie een kort verslag van het concoursjaar 2014. Het werkbudget van de commissie bestaat uit de jaarlijkse

Nadere informatie

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden

Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Vissen met Wisse, koppelwedstrijd HSV Leeuwarden Traditie getrouw vist HSV Leeuwarden haar jaarlijkse wedstrijd aan het einde van het seizoen in de tweede week van november. Normaal gesproken aan het Van

Nadere informatie

Rapport Hengelvangstregistratie 2009 SNOEKBAARS. Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal

Rapport Hengelvangstregistratie 2009 SNOEKBAARS. Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal Sportvisserij Zuidwest Nederland Rapport Hengelvangstregistratie 2009 SNOEKBAARS Volkerak Zoommeer Bathse Spuikanaal Schelde-Rijnkanaal Rapport hengelvangstregistratie 2009 snoekbaars, mei 2010 blad 1

Nadere informatie

Rapport Hengelvangst registratie 2012 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS

Rapport Hengelvangst registratie 2012 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS Rapport Hengelvangst registratie 212 SNOEKBAARS Vollkerak Zoommeer Batthse Spuiikanaall Schellde-Riijjnkanaall met registratie van bijvangsten SNOEK en BAARS Rapport hengelvangstregistratie 212 snoekbaars,

Nadere informatie

9.12. Het persbericht

9.12. Het persbericht 9.12. Het persbericht Wanneer een vereniging regelmatig in publicaties staat vermeld, vergroot dat de naamsbekendheid, zodat nieuwe leden de weg naar de vereniging makkelijker weten te vinden. Ook als

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Rapport Hengelvangstregistratie 2016 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS

Rapport Hengelvangstregistratie 2016 SNOEKBAARS. met registratie van bijvangsten. SNOEK en BAARS Rapport Hengelvangstregistratie SNOEKBAARS met registratie van bijvangsten SNOEK en BAARS Rapport hengelvangstregistratie snoekbaars blad 1 van 11 Inhoudsopgave Onderwerp blz Inleiding 3 Deelnemers aan

Nadere informatie

Evaluatie Regeling bijvangst van snoekbaars in de Friese boezem

Evaluatie Regeling bijvangst van snoekbaars in de Friese boezem Evaluatie Regeling bijvangst van snoekbaars in de Friese boezem 1 juni 2006 31 december 2015 December 2016 Pagina 1 Inhoudsopgave Pagina Voorwoord 3 1 Inleiding 4 1.1 Algemeen 4 1.2 Doelstelling 5 2 Opzet

Nadere informatie

1 HET AANVRAGEN VAN WEDSTRIJDEN OP FEDERATIEF WATER... 2

1 HET AANVRAGEN VAN WEDSTRIJDEN OP FEDERATIEF WATER... 2 INHOUD: 1 HET AANVRAGEN VAN WEDSTRIJDEN OP FEDERATIEF WATER... 2 1.1 INLEIDING... 2 1.2 WEDSTRIJDMODULE... 2 1.3 WEDSTRIJDSOORTEN EN VERGOEDINGENREGELING... 2 1.4 HET INPLANNEN VAN WEDSTRIJDEN... 3 1.4.1

Nadere informatie

Wedstrijdseizoen 2016 van start

Wedstrijdseizoen 2016 van start Wedstrijdseizoen 2016 van start Het wedstrijdseizoen 2016 is weer gestart. Natuurlijk vindt u alle uitslagen tot dusver op de site van Vislust. Maar een klein overzicht willen we u toch hier wel geven.

Nadere informatie

H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G S C H I E D A M & O M S T R E K E N Lid van de Federatie van hengelsportverenigingen Zuidwest Nederland

H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G S C H I E D A M & O M S T R E K E N Lid van de Federatie van hengelsportverenigingen Zuidwest Nederland H E N G E L S P O R T V E R E N I G I N G Hengelsport voor de JeugdDit jaar heeft uw hengelsportvereniging heel veel gedaan aan de promotie van onze sport naar de jeugd. Zo hielde we in samenwerking met

Nadere informatie

februari 2016 februari 2016 Van de redaktie

februari 2016 februari 2016 Van de redaktie Van de redaktie Clubblad Hengelaarvereniging De Karper Verschijnt 4 X per jaar. 58 Jaargang. Uitgave februari 2016 Het eerstvolgende nummer van Karpernieuws verschijnt begin mei Correspondentieadres: D.A.

Nadere informatie

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief

HSV De Vriendenkring. Nieuwsbrief. juni Nieuwsbrief HSV De Vriendenkring Nieuwsbrief juni 2016 Nieuwsbrief Je leest nu de eerste nieuwsbrief van Hengelsportvereniging De Vriendenkring. Met deze nieuwsbrief wil het bestuur je graag op de hoogte houden van

Nadere informatie

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014

Wedstrijdvergadering van 18 februari 2014 Wanssums Ven H.S.V. het Alvertje Oostrum Commissie Wedstrijdsport Secr. H. Theeuwen Campagnestraat 2 5811 AR Castenray Tel 0478-571311 e-mail: henk.theeuwen@home.nl Website: www.hsvhetalvertje.nl Wedstrijdvergadering

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Landsmeer Den Ilp Zeilmaker MC LANSMEEER. landsmeer denilp.nl landsmeer denilp.nl

Hengelsportvereniging Landsmeer Den Ilp Zeilmaker MC LANSMEEER.   landsmeer denilp.nl landsmeer denilp.nl 0 Inleiding: Hier voor u vindt u het jaarverslag 2017 2018 van de. In het verslag vindt u de verantwoording van de werkzaamheden van het bestuur en de activiteiten die door of namens de vereniging zijn

Nadere informatie

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten.

Doornemen van de notulen van vorige jaarvergadering Er zijn geen extra vragen gesteld. De notulen zijn goedgekeurd en afgesloten. Algemene leden vergadering 2016 Locatie: Zalencentrum Velserduin IJmuiden, 31-10-2016 Aanwezig: Voorzitter, H. Oomen Penningmeester, F. Goemans Activiteiten commissaris, L. Noordzij Activiteiten commissaris,

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016

Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 Informatieboekje jeugd Vislust Seizoen 2016 1. Contact gevens commissieleden E-mail adres jeugdcommissie: jeugdcommissie@vislust.nl Jan Bokhove: o 06-44076053 Hans oude Bennink: o 06-38251138 Bjorn Kienhuis:

Nadere informatie

Uitzetten en onttrekken van aal en schubvis

Uitzetten en onttrekken van aal en schubvis Combinatie van Beroepsvissers Uitzetten en onttrekken van aal en schubvis Visie vanuit de beroepsbinnenvisserij Arjan Heinen Uitzet van glasaal en pootaal Al meer dan 100 jaar onderdeel van de beroepsbinnenvisserij

Nadere informatie

Handhaving Sportvisserij Zuid West Nederland presentatie op 28 april 2014 KNVvN. Philip Oprel Anjo Hoogendoorn BOA Sportvisserij Zuid West Nederland

Handhaving Sportvisserij Zuid West Nederland presentatie op 28 april 2014 KNVvN. Philip Oprel Anjo Hoogendoorn BOA Sportvisserij Zuid West Nederland Handhaving Sportvisserij Zuid West Nederland presentatie op 28 april 2014 KNVvN Philip Oprel Anjo Hoogendoorn BOA Sportvisserij Zuid West Nederland Casus: de groene groene BOA Plaats: Brouwershaven Tijdstip:

Nadere informatie

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017

REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 REGELEMENT COMPETITIE H.S.V ''HET BAARSJE'' OLDEMARKT 2017 1e De competitie wordt gehouden t.b.v de leden van h.s.v het baarsje. Er wordt gevist om het clubkampioenschap. 2e Opgave voor deelname aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Seizoen 2017 / 2018 num mer 1. Van de bestuurstafel

NIEUWSBRIEF. Seizoen 2017 / 2018 num mer 1. Van de bestuurstafel NIEUWSBRIEF Seizoen 2017 / 2018 num mer 1 Van de bestuurstafel Met het haar in de krul en poeder op mijn gezicht om naar de kermis te vertrekken, schrijf ik nog snel even een stukje voor in de eerste nieuwsbrief

Nadere informatie

HSV Ons Genoegen-Almere.

HSV Ons Genoegen-Almere. HSV Ons Genoegen- Almere Postbus 30208 1303 AE Almere bestuur@hsvog.nl Verslag van de algemene ledenvergadering van. Datum: 18 december 2014 Notulen: Jos Holla Aanwezig: 28 leden, presentielijst aanwezig

Nadere informatie

Oktober-November 2016

Oktober-November 2016 Kajak 1 Oktober-November 2016 Locatie clubgebouw :Gashavenstraat 9, Deventer Postadres: Postbus 6216 7401 JE Deventer Coordinaten: 52 14'36.67"N - 6 10'1.67"O Website: www.deventerkanovereniging.nl Opgericht:

Nadere informatie

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: "Met vlag en wimpel" is het orgaan van buurtvereniging "DE ORANJEHOEK". Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de vereniging. De contributie bedraagt

Nadere informatie

Contactdag Bestuursleden VISMA 2014. Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer

Contactdag Bestuursleden VISMA 2014. Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer Contactdag Bestuursleden VISMA 2014 Onno Terlouw & Bert Zoetemeyer Onderwerpen Ontwikkeling ledental - VISpas 2013/14 VISpascampagne 2014 Wedstrijdjaar 2014 Sportvisserij in de media Visstandbeheer Controle

Nadere informatie

Met vr. groet, Het team

Met vr. groet, Het team Geachte Ouder(s), Verzorger(s), Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 10 21 maart 2017

Nadere informatie

Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013

Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013 Baarlese Visvereniging t Goordonk Frank Bogaerts winnaar Wisselbeker 2013 Links Martijn Dekkers 3 e, winnaar Frank Bogaars, rechts Ad Hendriks 2 e Ondanks alle slechte weersvoorspellingen konden we toch

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015

Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 2 mei 2015 was het weer zover, het Open Zeeuws Jeugdkampioenschap Kustvissen 2015 werd gevist! Het weer zat in elk geval mee, een beetje bewolkt, af en toe

Nadere informatie

De natuur is op dit moment in haar nadagen van Moeder herfst laat zich van haar beste kant zien op alle fronten

De natuur is op dit moment in haar nadagen van Moeder herfst laat zich van haar beste kant zien op alle fronten Het is 18:00 uur als de hengels te water gaan. In tegenstelling tot de eerdere voorspellingen begint de avond met prima weer. In vergelijk tot het eerste weekend zien we her en der toch wel een hele andere

Nadere informatie

Verenigingslijst van viswateren 2018

Verenigingslijst van viswateren 2018 Verenigingslijst van viswateren 2018 Het bestuur van Hengelsportvereniging Ons Genoegen verklaart dat de houder van deze verenigingslijst van viswateren mag vissen in de in deze Iijst genoemde wateren,

Nadere informatie

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012

NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 NK Bootvissen vanuit Neeltje-Jans - 6 oktober 2012 Door het 2 maal uitstellen van het NK kon het NK alleen op 6 oktober worden gehouden i.v.m. de beschikbaarheid van de boten. Helaas viel deze dag gelijk

Nadere informatie

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo.

VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. VERSLAG van de vergadering van het BESTUUR, gehouden op woensdag 23 april 2014 vanaf 19.30 uur in het kantoor van de federatie te Tynaarlo. Aanwezig : Voorzitter, Penningmeester, Secretaris, Ph Wedstrijden

Nadere informatie

Reglement Dutch Carp Classic 2019

Reglement Dutch Carp Classic 2019 Reglement De wedstrijdinformatie: DCC Data Vijvers 1e wedstrijd DCC zaterdag 13 april De Vossekuil, 2e wedstrijd DCC zaterdag 11 mei De Vossekuil, 3e wedstrijd DCC zaterdag 15 juni De Vossekuil, 4e wedstrijd

Nadere informatie

VISSEN IN LELYSTAD 2016

VISSEN IN LELYSTAD 2016 VISSEN IN LELYSTAD 2016 Schriftelijke toestemming U woont wel/niet in Lelystad Visvergunning Bijzonder en verboden viswater Vissoorten en minimummaten Kaart viswater Tijden Gesloten vistijd Nachtvissen

Nadere informatie

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie:

Reglement WTCC De wedstrijdinformatie: Reglement WTCC 2017 De wedstrijdinformatie: WTCC 2016 Data Vijvers 1e wedstrijd WTCC zaterdag 8 april De Vossekuil, 2e wedstrijd WTCC zaterdag 22 april De Vossekuil, 3e wedstrijd WTCC zaterdag 20 mei De

Nadere informatie

NK Vliegvissen op Forel 2015

NK Vliegvissen op Forel 2015 NK Vliegvissen op Forel 2015 Draaiboek (versie 1) De Forel, Bergharen zaterdag 17 oktober 2015 Meer informatie: www.nkforelvissen.nl De Forel, Dorpsstraat 39, 6617 AB Bergharen Tel.: 0487 532806 Web: www.deforel.nl

Nadere informatie

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers,

Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, Geachte hengelsportvereniging Visclub de Liemers, In het weekend van 6 en 7 april wordt er bij Visdorado de Kool in Heelweg een evenement gehouden waarbij we mensen hopen te interesseren voor de vliegvisserij.

Nadere informatie

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet:

De Winde. Eerste Velpse Hengelsport Vereniging. Internet: December 2017 Eerste Velpse Hengelsport Vereniging De Winde Internet: www.dewinde.nl Bestuur Voorzitter W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742 Secretaris W. Weijers Van Berckstraat 7 Velp 026 3649742

Nadere informatie

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014

Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 Informatieboekje jeugd Vislust Almelo Seizoen 2014 1 Inleiding In dit informatieboekje willen we je graag van de nodige informatie voorzien om het visseizoen van 2014 goed van start te laten gaan. Voor

Nadere informatie

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen

Hengelsportvereniging Ons Genoegen - Schinnen Verslag Algemene ledenvergadering 2015 4-12-2015 Aanwezig: N. Rompelberg, F. Lenoir, R. Palmen, B. Heitzer, J. Janssen, H. Werst, L. Knubben, R. de Vaan, L Schumans, J. Custers, F. Straube, J. Koetje,

Nadere informatie

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015

Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Verslag Roofviswedstrijd 7 november 2015 Op zaterdagmorgen 7 november om 08:00 uur stonden op de grote parkeerplaats achter D n Diek in Middelharnis twaalf roofvissers klaar met maar één doel voor ogen:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT GEMENGD KOOR SPIJKENISSE Artikel: De Vereniging Gemengd Koor Spijkenisse vindt haar grondslag in de Statuten. Het Subkoor In Between is een onderdeel van het Gemengd Koor Spijkenisse

Nadere informatie

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen)

Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Selectiewedstrijd senioren (individueel en korpsen) Hierbij treft u de noodzakelijke informatie aan. 1. Inschrijfformulier (in enkelvoud) Dit inschrijfformulier graag inzenden naar wedstrijden@sportvisserijlimburg.nl.

Nadere informatie

JEUGD VISDAG VAN HENGELSPORT VERENIGING DE STEENKARPER GROOT SUCCES

JEUGD VISDAG VAN HENGELSPORT VERENIGING DE STEENKARPER GROOT SUCCES JEUGD VISDAG VAN HENGELSPORT VERENIGING DE STEENKARPER GROOT SUCCES In het kader van het 40-jarig bestaan organiseert de hengelsport vereniging De Steenkarper in 2012 een aantal extra activiteiten voor

Nadere informatie

Reglement Land van Molenbeek cup 2017

Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Reglement Land van Molenbeek cup 2017 Datum Plaats Loten Vissen Zondag 09 april Horst 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 14 mei Meerlo/Bl.Wijck 7.00 uur 8.00 tot 11.30 uur Zondag 02 juli Lomm 7.00 uur

Nadere informatie

Beste sportvissers / Leden en bezoekers,

Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Beste sportvissers / Leden en bezoekers, Na het succes van onze eerste nieuwsbrief die is verschenen op 1 mei 2008 waar we trouwens veel leuke reacties over hebben ontvangen, zijn we aan onze 2 e editie

Nadere informatie

HSV MIDDELBURG. jaarboekje

HSV MIDDELBURG. jaarboekje HSV MIDDELBURG jaarboekje 2007 1 Beste vis vrienden. Het jaar 2007 was voor de HSV Middelburg een jaar waarin we nogal wat hebben meegemaakt. Zo zijn we het jaar begonnen met een verandering binnen het

Nadere informatie

100 jaar De Grote Karper

100 jaar De Grote Karper Programmaboekje 100 jaar De Grote Karper Jubileumjaar 2014 - 2 - Beste lezer(es). Zoals in het logo staat aangegeven, is onze vereniging in 1914 opgericht en bestaat dit jaar dus 100 jaar. Om dit te vieren,

Nadere informatie

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan.

Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. 2 Het is lekker weer en je hebt ineens zin om te gaan vissen. Je pakt je hengel en de rest van de visspullen om naar de waterkant te gaan. Maar mag je nu zomaar overal gaan vissen? Je hebt wel eens gehoord

Nadere informatie

JEUGD (VIS) KAMP 2016

JEUGD (VIS) KAMP 2016 INFORMATIE (voor ouders en deelnemers) OVER HET JEUGD (VIS) KAMP 2016 21 T/M 24 augustus HENGELSPORT VERENIGING ZAANSTREEK 1 Over ons HVZ jeugd viskamp. Allereerst vinden wij het erg leuk dat je meegaat

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

- De heer Scheltinga verder te noemen, de Voorzitter, heet een ieder welkom in het bijzonder de heren Holtman en Visser en de ereleden.

- De heer Scheltinga verder te noemen, de Voorzitter, heet een ieder welkom in het bijzonder de heren Holtman en Visser en de ereleden. Concept Notulen: Algemene Leden vergadering 16 mei 2013 19.30 uur in het zalencentrum PRIYAS, Klaverdijkje 77 C 8924 JJ te Leeuwarden, telefoon 058-2677915. Aanwezig: Volledig bestuur, de heren S. Scheltinga,

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Website visclub Willem Barensz.

Website visclub Willem Barensz. 1 Nieuwsbrief==Nieuwsbrief==Nieuwsbrief Schuitwater Lottum. Jaargang 03 nummer 2 29 februari 2008 Visclub Willem Barendsz Lottum Molenbeek Lottum. Website visclub Willem Barensz. http://willembarendsz.come2me.nl/

Nadere informatie

Vissen in Lelystad 2013

Vissen in Lelystad 2013 Vissen in Lelystad 2013 inhoud Algemene informatie Prijzen Regels Visvergunning Belangrijke adressen Kaart 2 van 9 Voor dat u een hengel uitwerpt in de Lelystadse wateren moet u wel de juiste schriftelijke

Nadere informatie

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014

HSV DEN HELDER JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 JAARVERGADERING 2 APRIL 2014 AGENDA JAARVERGADERING 2014 1 2 3 4 5 6 Opening van de vergadering door de voorzitter. Vaststellen van de agenda Vaststellen notulen 03-04-2013. Uitreiken gouden en zilveren

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief

Huishoudelijk reglement tafeltennisvereniging Actief. Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Huishoudelijk reglement Tafeltennisvereniging Actief Vastgesteld d.d. 25-02-2014 Leden Artikel 1 1. De leden van de vereniging zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: a. jeugdleden (recreant of

Nadere informatie