Nummer november 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nummer november 2017"

Transcriptie

1 Nummer november 2017 Agenda datum groep activiteit Ma 13 nov vr 17 nov alle groepen 10 minuten gesprekken Vr 17 nov 5 t/m 8 Atelier ronde 1 Ma 20 t/m 24 nov Week van de mediawijsheid Di 21 en woe 22 nov 1 en 2 Experimenteren met kleuren Di 21 nov Klankbordcommissie 19:30-21:30 uur Do 23 nov 8 Kamp Westerbork Woe 29 nov 1 en 2 Pietenochtend Woe 29 nov 1 t/m 8 Schoen zetten Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 Bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 Sinterklaasfeest Woe 13 dec Ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige Do 14 dec 8:30-12:0 uur spreekuur schoolarts (op afspraak) 15 t/m 22 dec 5 t/m 8 Atelier ronde 2 21 dec 1 t/m 8 Kerstdiner 17:00-18:15 uur op school 23 dec t/m 7 jan 1 t/m 8 kerstvakantie Onze agenda staat ook op de website Mededelingen Vervangingen groep datum vervanger Juf Thérèse 6/ Juf Alisa samen met meester Jelmer Mededelingen: De chromebooks Yess ze zijn er en ze doen het: de Chromebooks. De kinderen van groep 6/7 mochten als eerste met de Chromebook werken. Het was eerst nog experimenteren maar ze worden zo snel mogelijk ingezet in het onderwijsprogramma. U wordt op de hoogte gehouden.

2 Schoolfruit- en groenteprogramma In de vorige ouderinfo stond abusievelijk dat het schoolfruit op 8 november in zou gaan. Gelukkig stond er ook volgende week bij. Voor leerlingen die geen fruit mee hadden, was er fruit ingekocht. Maar deze week starten we echt! Hieronder de informatie Deze week ontvangt onze school weer groente en of fruit. Onze leerlingen krijgen op woensdag, donderdag en vrijdag gedurende eenentwintig weken een portie groente of fruit uitgereikt tijdens de pauze om gezamenlijk in de klas op te eten. U hoeft alleen voor drinken te zorgen. De kinderen die vorige week geen fruit mee hadden (het stond wat warrig in de ouderinfo vermeld, excuses hiervoor) kregen dit van school. Deze week krijgen we Waspeen mandarijn peer Pepernoten bakken! Sinterklaas is bijna in ons land. Bij Sinterklaas hoort natuurlijk het zelf bakken van pepernoten. Groep 1/ 2 blauw en rood, groep 3 en groep 4 gaan pepernoten bakken. Groep 1/ 2 bakken pepernoten tijdens de pietenochtend op woensdag 29 november. Voor groep 3 en voor groep 4 vragen we ouderhulp. Groep 3 gaat op dinsdag 21 november en groep 4 gaat op woensdag 22 november aan de slag. De opgavenlijstjes hangen bij de lokalen. Nieuws uit de groepen Groepen 1 2 blauw Sinterklaas is bijna weer in het land! De komende 3 weken volgen we de avonturen van Sinterklaas en de Pieten bij het Sinterklaasjournaal op de voet. Dit zijn de doelen die bij het thema Sinterklaas horen: Groep 1 taal: -verschil horen in geluiden en instrumenten d.m.v. gehoorkokkers en de bellenset. Groep 2 taal: -verschil horen in geluiden en woorden. (Wat rijmt niet?) Groep 1 rekenen: - primaire en secundaire kleuren benoemen. -schaduwen zoeken bij afbeeldingen. Groep 2 rekenen: -primaire en secundaire kleuren benoemen en de kleurencirkel hanteren.

3 -bij een afbeelding de slagschaduw kunnen zoeken en het verschil benoemen tussen een lange en een korte schaduw. Groep 1 motoriek: -experimenteel soepel bewegen vanuit de arm. Pittenzakken gooien in een doel. -vouwen: de rechte vouw wordt aangeboden. Groep 2 motoriek: -veters strikken,ritsen en knopen dichtmaken. -vouwen:16 vierkantjes vouwen. De letter M van Maan wordt aangeboden. Via deze code komt u terecht bij het woordenschatfilmpje van Wim de woordspin. Via deze code komt u terecht bij het Engelse woordenschatfilmpje van Words with Walter. Pietenochtend: Op woensdag 29 november houden wij onze jaarlijkse pietenochtend. Voor deze ochtend hebben wij weer een aantal ouders nodig die ons kunnen helpen bij het begeleiden van een groepje of willen assisteren bij een knutselwerkje of bij het bakken van pepernoten. Een lunch is voor deze dag genoeg om mee te nemen. De kinderen mogen verkleed komen en misschien krijgen we nog wel bezoek van Zwarte Piet. De intekenlijsten hangen vanaf dinsdag op onze memoborden. De hulpouders zullen later verdere informatie ontvangen over de invulling van de ochtend. Oproepje: Voor onze Pietenochtend zijn wij nog op zoek naar lege grote conservenblikken. Wie kan ons hieraan helpen? Cultuurmenu experimenteren met kleuren: Volgende week dinsdag en woensdag krijgen we een workshop experimenteren met kleuren. Dit wordt aangeboden door K&C expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur Bewegend tekenen met kleur Op een groot vel papier (alle kinderen uit de klas hebben een plekje) en twee wasco krijtjes voor ieder kind wordt een gezamenlijk tekening gemaakt. We beginnen met lijnen, dan maken we golven en cirkels. Groot en klein, snel en langzaam, zacht en hard, in een gezamenlijk ritme. Met één hand of met beide handen zetten de kinderen de verschillende kleuren op het papier. De kleuren kunnen door elkaar lopen, versterken elkaar en vormen een gezamenlijke tekening die altijd lukt. Het gezamenlijke kunstwerk is de basis, is de plattegrond, voor de volgende les. Stapelen met kleuren en vormen Het grote vel papier, dat door de leerlingen in de eerste workshop is gemaakt, wordt opnieuw uitgerold. Het is de kaart/de plattegrond om met verschillend gekleurd en doorzichtig plastic op te bouwen. Door verschillende gekleurde voorwerpen op elkaar te stapelen krijg je een huis, een toren of een flat en al deze gebouwen vormen samen een SUPER kleurrijke stad! Een gezamenlijk werkstuk met kleuren in de hoofdrol! Welkom Woensdag komt Jelle in groep ½ blauw kennismaken.

4 Groep 3 Lieuwe komt woensdag kennismaken met ons in groep 3. Na de kerstvakantie wordt hij ons nieuwe klasgenootje. Welkom Lieuwe!! Volgende ouderinfo verschijnt op, maandag 20 november 2017 Inleveren kopij (bij voorkeur digitaal) uiterlijk donderdag 16 november 2017 Kopij kan gestuurd worden naar administratie@spectrumpeize.nl

5 Nieuws van buiten Laatste dagen om je op te geven!!! Beweegactiviteiten woensdagmiddag Beste ouders/verzorgers, De stichting Peize in Beweging vindt het zonde dat er tussen 14:00 uur en 17:00 uur niet veel gedaan wordt met de vele sportfaciliteiten die het dorp te bieden heeft. Daarom organiseert Peize in Beweging de komende weken vanaf woensdag 15 november tot de kerstvakantie op woensdagmiddag van 14:00 uur tot 16:30 uur beweegactiviteiten in de sporthal naast de school. Wij nodigen iedereen uit die in groep 5, 6, 7 of 8 zit om na school lekker te bewegen onder leiding van enthousiaste studenten sport en bewegen. Er zullen op deze middagen 6 verschillende beweegactiviteiten gedaan worden, van basketbal tot dansen, met een pauze tussendoor. Wij hopen natuurlijk dat we iedereen op woensdag middag zien. In het kort Voor wie: Kinderen uit groep 5, 6, 7 en 8. Wat: Bewegen onder leiding van enthousiaste studenten sport en bewegen. Wanneer: Iedere woensdag van 14:00 uur tot 16:30 uur, vanaf woensdag 15 november tot de kerstvakantie. Waar: Sporthal Peize naast school Kosten: Gratis! Wat moet je mee: Binnen sportkleding, eten en drinken Voor vragen kun u mailen naar: Peizeinbeweging@hotmail.com Opgeven kan via het formulier dat naast het lokaal van uw kind hangt of door te mailen naar bovenstaand mailadres! Er is toezicht en wordt gezorgd voor een veilige omgeving, maar meedoen is op eigen risico. Met sportieve groet, Peize in Beweging (Gerard Kemkers, Mike Vlietstra, Jan Hut, Boris Esschendal, Luitzen Dijkstra, studenten Hanzehogeschool en studenten Alfa College)

6 Nieuws van de bieb: Samen Mediawijs! De huidige generatie kinderen groeit op in een wereld vol media. Een wereld vol fantastische mogelijkheden, maar helaas ook met risico s. Tijdens de Week van de Mediawijsheid (17 t/m 24 november) staat het thema Generatie Media: samen mediawijs centraal. Leerkrachten, ouders en kinderen worden opgeroepen om zowel thuis als op school samen in gesprek te gaan over ons online gedrag en mediawijze vaardigheden. Doet je kind op school mee aan MediaMasters? Via dit interactief spel voor de groepen 7 en 8, maken leerlingen spelenderwijs kennis met de kansen en gevaren van media en moeten de leerlingen ook thuis op mediamissie. Op krijg je veel leuke en handige tips om thuis met je kind(eren) aan de slag te gaan. Ook bibliotheken organiseren vaak activiteiten in de Week van de Mediawijsheid. Meer informatie over deze activiteiten op t/m Boekentips om samen aan de slag te gaan met media: Hoe biedt je thuis leesplezier? Nieuw op is de informatie voor ouders hoe je thuis het leesplezier kunt stimuleren. Vol tips voor leuke boeken, voorlezen, websites en landelijke leescampagnes. Boekentip onderbouw: Abby Hanlon - Sammie de fantastische Sammie mag niet meespelen met haar broer en zus. Daarom heeft ze fantasievriendjes. Als haar zus vertelt dat de griezelige mevrouw Kakenkraker Sammie wil opeten, slaat Sammies fantasie helemaal op hol. Een van de zes delen uit de nieuwe serie 'Tijgerlezen', boeken voor beginnende lezers waarbij geen rekening is gehouden met technische leesniveaus maar leesplezier vooropstaat.

7 Sinterklaas geeft in de Bibliotheek een schoenboekje cadeau Sinterklaas komt op 18 november weer in Nederland. Hij komt ook langs in de bibliotheken van Noordenveld. Kinderen die hun schoentje zetten in de bibliotheken Norg, Peize en Roden krijgen en schoenboekje met voorleesverhaaltjes van kinderboekenschrijfster Tosca Menten. Zij is bekend van o.a. de zeer populaire serie Dummie de Mummie. Kom vanaf 18 november een vouwschoen ophalen in een van de bibliotheken. Knutsel het schoentje in elkaar, versier het en zet het in de Bibliotheek. Vanaf 29 november komt Sinterklaas langs om de schoenen te vullen met voorleesboekjes. Voor kinderen van 3 6 jaar. 29 november: t Heerlijk Voorleesavondje Woensdagavond 29 november is door de Bibliotheek uitgeroepen tot t Heerlijk Voorleesavondje. Wij roepen alle ouders van Nederland op hun kind(eren) dan minimaal een kwartier voor te lezen. Doe je ook mee? Want door slechts een kwartiertje per dag nemen hun lees- en taalvaardigheid én daarmee de schoolprestaties van kinderen enorm toe. Piet komt voorlezen in Bibliotheek Roden Op woensdag 29 november komt de Voorleespiet in Bibliotheek Roden. Het voorlezen begint om uur. De toegang is gratis!

8

9 Ouderavond over het thema: 'de bovenkamer van de puber: werk in uitvoering!' Het afgelopen schooljaar hebben leerkrachten een studiemiddag gevolgd over het Puberbrein. OPO Noordenveld wil een dergelijke bijeenkomst speciaal voor ouders organiseren op 21 februari Graag willen we van tevoren weten of er voldoende belangstelling is voor deze avond. Heeft u belangstelling dan kunt u zich via de mail opgeven bij onze administratie, Alette Antoons, administratie@spectrumpeize.nl Wilt u in de mail aangeven met hoeveel personen u naar deze bijeenkomst wilt. Aanmelden kan tot dinsdag 28 november. In december volgt dan meer informatie. Van pubers is inmiddels welbekend dat zij een groeispurt doormaken, zowel lichamelijk als geestelijk. Het puberbrein is volop in ontwikkeling: werk in uitvoering in de bovenkamer! Gevolg: pubers zijn onvolgroeid, wisselvallig, energiek, nieuwsgierig, stoer en kinderlijk. Pubers krijgen een eigen mening en een eigen wil, ze bewegen zich gaandeweg steeds meer buiten het gezichtsveld van volwassenen. Pubers willen hun eigen gang gaan en daarbij zetten ze zich af van 'het nest'. Pubers kunnen erg wisselvallig zijn, onredelijk ook. Ze hebben last van stemmingswisselingen, hormonen spelen op, de hersenen ondergaan een grootschalige verbouwing. Het ooit zo leuke, meegaande, vrolijke kind dat zich naast je op de bank nestelt, verandert in een afstandelijke, ruziezoekende, slungelige schim, die je vooral aantreft op zijn kamer, digitaal in contact met de buitenwereld. De puber verandert -tijdelijk- van enthousiast, leergierig kind in een dwarse, verongelijkte tiener. Als je als ouder het besef hebt dat de pubertijd een voorbijgaande periode is en dat de pubertijd veroorzaakt wordt door veranderingen in het puberlijf (vooral het puberbrein), dan valt het gedrag van een puber beter te doorgronden. Als je een puber beter snapt, dan wordt het opvoeden wat gemakkelijker, want opeens is het een stuk helderder wat een puber nodig heeft: steun, aandacht, liefde en ruimte. Maar ook sturing, leiding, grenzen, duidelijkheid. Er komen allerlei vragen en situaties op het pad van de ouders van pubers. Vragen waarop niet altijd pasklare antwoorden te geven zijn. Uitgaan? Waarheen en met wie? En vooral: hoe laat weer thuis? Alcohol drinken? Vanaf welke leeftijd en hoeveel? Thuis je kamer opruimen en soortgelijke klusjes; wat mag te eisen van je puber? Vrienden, verkering, seks...ook zo'n hoofdpijndossier. Hoeveel zakgeld of kleedgeld is normaal? Hoe zorg ik ervoor dat mijn kind huiswerk maakt, op tijd naar bed gaat, niet voortdurend online is? Hierover gaat het tijdens de ouderavond "de bovenkamer van de puber: werk in uitvoering!" De ouderavond Puberbrein bevat een kennistoets, filmbeelden, opdrachten, voorbeelden, discussie en vermaak. René Koens Timpaan Onderwijs

10

Nummer november 2017

Nummer november 2017 Nummer 08 06 november 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov alle groepen 10 minuten

Nadere informatie

Nummer november 2017

Nummer november 2017 Nummer 10 20 november 2017 Agenda datum groep activiteit Di 21 en woe 22 nov 1 en 2 Experimenteren met kleuren Di 21 nov Klankbordcommissie 19:30-21:30 uur Do 23 nov 8 Kamp Westerbork Woe 29 nov 1 en 2

Nadere informatie

Nummer 12 4 december 2017

Nummer 12 4 december 2017 Nummer 12 4 december 2017 Agenda datum groepen activiteit Ma 4 dec 7, 7 van 6/7 en 8 bureau Halt (overlast rond de jaarwisseling) Di 5 dec 1 t/m 8 sinterklaasfeest Woe 13 dec ochtendspreekuur jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school.

Dank voor de warme reacties. Fijn dat we op een bescheiden manier, passend bij meester Bert - konden herdenken in de school. No. 8, 3 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Overlijden meester Bert Wat een triest nieuws bereikte ons de vrijdag

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 03 november 2017

SCHOOLJOURNAAL 03 november 2017 SCHOOLJOURNAAL 03 november 2017 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA 09 nov Het Nationaal Schoolontbijt Gr. 1 t/m 8 TOETS- EN HUISWERKKALENDER

Nadere informatie

Kind op maandag. ANWB Streetwise

Kind op maandag. ANWB Streetwise Nr. 5 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Fietspad bij school Opgaven activiteiten Peuterspeelzaal op school Nationaal schoolontbijt Peutergym 10 november Verslag ouderavond digitaal

Nadere informatie

Nummer 11 6 november 2015

Nummer 11 6 november 2015 Nummer 11 6 november 2015 Agenda 9 november MR-vergadering 20.00 uur op school 11 november Sint Maarten 16 t/m 19 november De 10-minutengesprekken 19 november 9:00-12:30 groep 8 bezoekt Kamp Westerbork

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 09 07 november 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minutengesprekken groepen 1 en 2 Groepen 3 t/m 8 facultatief 10 minutengesprek 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 07 30 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 8 nov 7 en 8 Upcycling Ma 13 nov vr 17 nov Alle groepen 10 minuten gesprekken

Nadere informatie

Nummer februari 2019

Nummer februari 2019 Nummer 20 28 februari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag,

Nadere informatie

Nummer 08 8 november 2018

Nummer 08 8 november 2018 Nummer 08 8 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 07 24 oktober 2016 Agenda 25 oktober Zakelijke ouderavond MR 19:30-21:30 uur 28 oktober Fietslichtcontrole groep 3 t/m 8 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en

Nadere informatie

Nummer november 2014

Nummer november 2014 Nummer 12 14 november 2014 Agenda 17 november 10-minutengesprekken groep 6. 18 november 10-minutengesprekken groep 8. 19 november 10-minutengesprekken groepen 4 en 8 20 november 10-minutengesprekken groepen

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 05 11 oktober 2018 datum groepen activiteit 19 okt 1-2 rood en blauw Over een kleine mol (sporthal) 19 okt Alle groepen fietslichtcontrole 20-27 okt alle herfstvakantie 30 okt 7 Jeugdverpleegkundige

Nadere informatie

Kind op maandag. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag:

Kind op maandag. De komende weken staan de volgende thema`s centraal in Kind Op Maandag: Nr. 6 schooljaar 2017-2018 ANWB Streetwise Regel van de maand Kindgesprekken Opbrengst KIKA oktober Peuterspeelzaal op school Theaterlessen Sinterklaas Jeugdverpleegkundige en maatschappelijk werkster

Nadere informatie

Nummer januari 2019

Nummer januari 2019 Nummer 15 10 januari 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

Nummer 13 6 december 2018

Nummer 13 6 december 2018 Nummer 13 6 december 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl 20 dec kerstdiner 17:00-18:15 uur Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij

Nadere informatie

Nummer maart 2019

Nummer maart 2019 Nummer 23 21 maart 2019 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. Maandag 03 juni onderwijsdag, leerlingen vrij Dinsdag 11 juni teamdag, leerlingen

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 08 Sinterklaascircuit. Woensdagmiddag 28 november hebben de groepen 1 t/m 4 en de groepen 5 t/m 8 een gezellig Sinterklaascircuit doorlopen! Er was van alles te doen: knutselen, spelletjes,

Nadere informatie

SINTERKLAAS IS WEER IN HET LAND!!

SINTERKLAAS IS WEER IN HET LAND!! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 12 24 november 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Schoolnieuws De Achtsprong

Schoolnieuws De Achtsprong De Brink 126 7206 KD Zutphen T 0575 524213 h.hendriks@skbg.nl www.deachtsprong.nl 31-10-2016 Schoolnieuws De Achtsprong In dit nummer: -vervolg schoolfruit -open dag -meester en juffen dag -gevraagd (spijker)

Nadere informatie

Nummer 22 5 februari 2016

Nummer 22 5 februari 2016 Nummer 22 5 februari 2016 Agenda 8 februari Juf Effi komt in groep 5 9 februari Juf Effi komt in groep 3 9 februari Groepen 5 en 6 Workshop Verkuno op reis 11 februari Groepen 7 en 8 Workshop Ensceneren

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 34 22 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 25 mei Pinksteren Dinsdag 26 mei MR/teambijeenkomst over ouderbetrokkenheid Vrijdag 29 mei Meesters en juffendag Maandag 1 juni Studiedag

Nadere informatie

Nummer oktober 2018

Nummer oktober 2018 Agenda Nummer 04 04 oktober 2018 datum groepen activiteit 03 okt -14 okt alle Kinderboekenweek, thema vriendschap 08 okt 4 Botje 08 okt 1-2 blauw en rood Fluitje van een cent 10 okt 3 t/m8 voorleeswedstrijd

Nadere informatie

Nummer 07 1 november 2018

Nummer 07 1 november 2018 Nummer 07 1 november 2018 De agenda staat op onze website www.spectrumpeize.nl Kijk daar ook voor de vakanties en de vrije dagen. 25 februari studiedag, leerlingen vrij 3 juni onderwijsdag, leerlingen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F Belangrijke data: N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: info@obs-apollo.nl 28 oktober Koffie morgen vanaf 8.30

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Nummer oktober 2017

Nummer oktober 2017 Nummer 05 09 oktober 2017 Agenda datum groep activiteit Di 10 okt-di 14 nov 1 en 2 Projectkist het Nieuwe Oude Huis (info volgt) Woe 11 okt Voorleeswedstrijd Woe 11 okt 5 8:35-12:25 uur gevangenis museum

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier

Nieuwsbrief. November Pietenochtend EU-Schoolfruit. Kosten schoolreis & kamp Surprises. Fietscontrole Oud papier In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief November 2018 10-minutengesprekken Pietenochtend EU-Schoolfruit Kosten schoolreis & kamp Surprises Fietscontrole Oud papier Ouderenquête 10-minutengesprekken Op maandag

Nadere informatie

Nummer november 2013

Nummer november 2013 Nummer 13 22 november 2013 Agenda 25 nov. Groep 1-2 blauw pepernoten bakken 28 nov. en 2 dec. Groep 1-2 rood pepernoten bakken 22 nov. en 26 nov. Groep 3a pepernoten bakken 26 november Groep 3B en 6 vervanging

Nadere informatie

Nummer oktober 2016

Nummer oktober 2016 Nummer 08 31 oktober 2016 Agenda 11 november Sint Maarten 14 18 november 10 minuten gesprekken groepen 1 en 2 23 november Groepen 1 en 2 Pietenochtend 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op:

Voor de ouders, Team Weemewereld. Schoolfruit. Oud papier container. Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Nieuwsbrief 15 Maandag 12 vrijdag 17 december Voor de ouders, 15 Team Weemewereld Schoolfruit Voor aankomende week krijgen de kinderen op: Woensdag: waspeen Donderdag: kaki Vrijdag: peer Mocht u nu denken

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3!

Algemene informatie: Waar gaan wij mee aan de slag? Welkom in groep 3! groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen in de grote gymzaal en hebben ze een echte

Nadere informatie

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag?

Periode (rapport 1) Veilig leren lezen: Algemene informatie: Rekenen: Waar gaan wij mee aan de slag? Periode 1 + 2 (rapport 1) Veilig leren lezen: groep 3 Algemene informatie: Welkom in groep 3! Een spannend jaar waarin de kinderen veel leren. Ze gaan leren lezen, schrijven en rekenen. Ook gaan ze gymmen

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

HET PIETEN NIEUWSBLAD

HET PIETEN NIEUWSBLAD HET PIETEN NIEUWSBLAD PIETENHUIS IN TUINDORP IN DE ZOMER HEBBEN WIJ, HET BESTUUR VAN SPEELTUIN TUINDORP, EEN VERZOEK ONTVANGEN VAN SINTERKLAAS: OF DE PIETEN GEBRUIK MOGEN MAKEN VAN DE TOEZICHTHOUDERS RUIMTE,

Nadere informatie

Nummer november 2016

Nummer november 2016 Nummer 12 28 november 2016 Agenda 30 november Bureau Halt groep 7 en 8 overlast rond de jaarwisseling 05 december Sint Nicolaas 22 december Kerstdiner 17:00-18:15 uur 24 december - 08 januari 2017 Kerstvakantie

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken.

Woensdag 9 november gaan de kinderen dus voor het eerst van deze groente- en fruitlevering gebruik maken. Geachte Ouder(s), Verzorger(s) Botterlaan 1 9934 EW Delfzijl Tel. 0596 612600 Directeur M. Lamain obsjanligthartdelfzijl@marenland.org www.obsjanligthart.nl Nieuwsbrief Jaargang 14 no. 4 1 november 2016

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland JS Wassenaar Wassenaar, november 2016 Bonifax Agenda Wassenaar, november 2016 03 nov. oud papier 07 nov. groep 3+4 verteltheater 09 nov. groep 7 dode-hoek-les 10 nov. groep 5 bosles 11 nov. Nationaal Schoolontbijt 11 nov. groep 8 ontbijt bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

Nummer mei 2017

Nummer mei 2017 Nummer 33 29 mei 2017 Agenda 01 juni Groep 3 t/m 8 sportdag 03 t/m 06 juni Alle groepen vrij Pinksterweekend (inclusief dinsdag 6 juni) 07 juni Groep 1 en 2 Schoolreis sprookjeshof, Zuidlaren 07 juni Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond.

Nieuwsbrief. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept Een nieuw schooljaar. Artikelen in deze nieuwsbrief. Informatieavond. Jaargang 21 nummer 01 Vrijdag 08 sept. 2017 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Nieuw schooljaar Informatieavond Parkeren Agenda Gymnastiek Schoolreisgeld Foto s Activiteiten ladder Noordenveld Schoolreis

Nadere informatie

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een

Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die. Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een Agenda Nummer 19 15 januari 2016 2015 20142014november 20 januari Jaap Starke cursus, vervanging nog niet bekend 18 t/m 29 januari Alle groepen Cito-toetsen 2014 23 februari Informatieavond voor ouders

Nadere informatie

Nummer mei 2018

Nummer mei 2018 Nummer 30 18 mei 2018 Agenda datum groepen activiteit 16 t/m 30 mei alle Jantje Beton actie 19 mei t/m 21 mei alle Pinksterweekend VRIJ 23 mei 3, 4 en 5 Voorstelling Kanoet 23 mei 7, 7 van 6/7 en 8 Raps

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 maart 2019

Nieuwsbrief 5 maart 2019 Nieuwsbrief 5 maart 2019 Welkom op de Albatros Na de voorjaarsvakantie is Marly van der Ploeg bij ons begonnen in groep 1. Ruben Woestenenk en Jarno Kruidbos zijn begonnen met wennen op de Albatros. Wij

Nadere informatie

Nieuws van Alex november 2018

Nieuws van Alex november 2018 School Alex Prins Willem Alexander Park 600 3905 DR Veenendaal 0318-514015 info@schoolalex.nl www.schoolalex.nl Beste ouders/verzorgers, Hoewel het volop herfst is en de blaadjes vallen, voelt het buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 02 november 2017

Nieuwsbrief 5 02 november 2017 Nieuwsbrief 5 02 november 2017 GROEPSACTIVITEITEN Sinterklaas op De Toorts Dinsdag 5 december is het weer zover. We hopen dat de Sint onze school weer komt bezoeken. Deze dag is er geen inloop. We verwelkomen

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 7: 16.10.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 7: 16.10.2015 Belangrijke data: 16 oktober oud papier 22 oktober fietsverlichtingscontrole 23 oktober studiedag 26-30 oktober herfstvakantie 2 november vanaf deze week start schoolfruit

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit

Theatergroep Frisse Wind presenteert Vette Shit Beste kinderen, ouders en verzorgers, Dit schooljaar zijn we enthousiast gestart met ons gezonde beleid. Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de medewerking. We vragen van jullie om elke dag fruit

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem.

Paulus-Weekbrief 11. Weekbrief Informatie m.b.t. 5 december. We openen het sinterklaasfeest samen met de kinderen van de Tandem. Paulus-Weekbrief 11 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 47 Weekbrief Informatie

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober

Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober Maandag 2 oktober t/m vrijdag 6 oktober In deze weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Schoolfotograaf > Groep 7 en 8: theatervoorstelling > Een nieuw schooljaar met nieuwe gezichten: meester Gerard

Nadere informatie

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest

8 december e jaargang nr 14 Weekjournaal Fantastisch Sinterklaasfeest 8 december 2016 27 e jaargang nr 14 Weekjournaal 13 december Start oliebollenactie! 22 december Kerstviering; groep 1 t/m 4 s middags vrij. 24 dec t/m 8 jan 17 Kerstvakantie Fantastisch Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 25 t/m 29 september Agenda: Ma - Grafiti workshop (bij regen verschuift dit naar dinsdag) Oude kleren aan/mee Di - Wo - Start Kinderpostzegels Do - Vr - Sportwijktoernooi vanaf groep

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Geachte ouders, Bijbelverhalen

Geachte ouders, Bijbelverhalen Geachte ouders, Nieuwsbrief 11 21 november 2017 Deze week: * Schoolfruit * Sinterklaas * Kerst * We vinden het fijn om dit jaar Kerst met de ouders en kinderen te vieren. Het kerstfeest staat gepland op

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nummer januari 2018

Nummer januari 2018 Nummer 16 19 januari 2018 Agenda datum groepen activiteit 19 jan 5 t/m 8 Atelier ronde 22 jan alle Citoweek 2 22 jan 3 Project: viooltjesmuziek 12:30-14:00 uur 23 januari 5 t/m 8 Leerlingenraadvergadering

Nadere informatie

Klas van de week: groep 7

Klas van de week: groep 7 Klas van de week: groep 7 Vrijdag 6 november jl. kwamen er twee voedingscoaches op onze school. In diverse groepen hebben ze iets verteld over gezond eten. In groep 7 ging het over duurzaamheid en biologisch

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7

Nieuwsbrief 9. Mededelingen.. 2014-2015 jaargang 7 Nieuwsbrief 9 2014-2015 jaargang 7 Mededelingen.. Welkom nieuwe leerlingen Na de kerstvakantie zijn Annelivia Kuijpers, Mila de Laat en Evi Koppens bij ons op school gekomen. Zij hebben een plaatsje gekregen

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal.

MATTHIAS NIEUWS Belangrijke data. Alle belangrijke mededelingen/ activiteiten ziet u terug op het digitale mededelingenbord in de hal. MATTHIAS NIEUWS 1-11-2018 Telefoon: 072-5403606 E-mail: matthias@saks.nl Website: http://www.matthias-saks.n Belangrijke data November 2018 01-11 08:45-10:15 uur Ouderkamer 07-11 17:30-18:15 uur Lampionnententoonstelling

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid

Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief Spilcentrum Achtse Barrier Zuid Nieuwsbrief jaargang 18 nummer 3 12-11-2018 Agenda: 12 nov - Medezeggenschapsraad 2 (19.00 21.00 uur) 16 nov - Lesvrije dag (studiedag) 23 nov - Podium groep

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Agenda voor de maand oktober en november 2016

Agenda voor de maand oktober en november 2016 Agenda voor de maand oktober en november 2016 Nieuwsbrief nummer 2016-02 Almere, 13 oktober 2016 17 t/m 21 oktober Herfst vakantie Maandag 24 oktober Studiedag voor de leerkrachten, alle leerlingen zijn

Nadere informatie

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda

4 december 2017 schooljaar nieuwsbrief 8. Agenda Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 4 december 2017 schooljaar 2017-2018 nieuwsbrief 8 Van de directie Wat een spanning...nog 1 nachtje slapen en dan hopen we Sinterklaas

Nadere informatie

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018

Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 Maandag 10 t/m vrijdag 14 september 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen > Week in beeld > Ouderkamer > Medezeggenschapsraad > Raadpleging schooltijden > Rooster > Schoolstart: regels en afspraken

Nadere informatie

Nummer maart 2017

Nummer maart 2017 Nummer 24 13 maart 2017 Agenda 13 maart Groepen 5-6 en groep 6 Poëzieworkshop (1 van 2) 14 maart Groep 5 en groep 6 Druktechnieken 15 maart Groep 5-6 Druktechnieken 16 maart Groep 7 en groep 8 Poëzieworkshop

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9

Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Nieuwsbrief Dinsdag 8 november 2016 Nr. 9 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 8 november 19.30 21.00 uur Ouderavond Woensdag 9 november 08.15 09.00 uur Inloopochtend

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 9 november 2018

Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Nieuwsbrief 5 9 november 2018 Agenda 16 november 2018 Versieren Sint Oudercafé 21 november 2018 Schoonmaakavond 23 november 2018 Nieuwsbrief 6 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

November - December 2011

November - December 2011 November - December 2011 Agenda: Woe. 23-11 Woe. 23-11 Vrij. 25-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Vrij. 2-12 Groep 8 bezoekt de Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle i.v.m. het schoolkeuzetraject.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel?

Agenda: Schooljaar Nr. 13. Wat kunt u o.a. lezen in deze Schakel? Schooljaar 2017-2018 Nr. 13 IKC Nieuwsbrief Op dinsdag 21 november is de eerste IKC nieuwsbrief verstuurd. Deze nieuwsbrief is specifiek voor de ouders van de drie QliQ scholen in Mierlo-Hout en heeft

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie