Werkkleding. & PBM s. Werkkleding. dat precies bij u past! vanwalraven.com

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Werkkleding. & PBM s. Werkkleding. dat precies bij u past! vanwalraven.com"

Transcriptie

1 VEILIGHEID OP NUMMER ÉÉN Werkkleding & PBM s vanwalraven.com Werkkleding dat precies bij u past! Wij hebben veilige en slijtvaste werkkleding. Of u nou liever formele werkkleding draagt of er casual uit wilt zien. U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment van onder andere Snickers, Tricorp en Majestic. Elke branche heeft zijn eigen wensen als het gaat om werkkleding en PBM s. Bij de één moet het product vooral representatief en comfortabel zijn. Bij de ander moet het product vooral beschermen en voldoen aan bepaalde normeringen. In welke branche u ook werkzaam bent, voor comfort, kwaliteit en bescherming kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bestaat uit werkkleding, reflectiekleding, regen- en doorwerkkleding, arm- en handbescherming, been- en voetbescherming, gehoorbescherming, oogbescherming, hoofdbescherming, ademhalingsbescherming en valbeveiliging.

2 Uw logo is belangrijk Bedrijfsprofilering kan zich terugbetalen! Een juiste presentatie van uw bedrijf zorgt ervoor dat u wordt herkend en dat u zich beter onderscheidt. Het geeft medewerkers het trotse gevoel bij uw organistatie te werken. Laat kleding daarom altijd voorzien van uw logo of bestel kleding custom made in uw bedrijfskleuren. Samen met u zorgen wij voor een uniek ontwerp dat perfect past binnen uw huisstijl. Het is bij ons gemakkelijk om het bedrukken of borduren van een logo aan uw bestelling toe te voegen. Het enige dat wij van u nodig hebben is uw logo in.eps of.ai bestand. Wij leveren de kleding inclusief bedrukking of borduring compleet bij u aan. Zo geregeld! Fiscaal voordeel Weet u dat het gebruik van uw logo op werkkleding fiscale voordelen heeft? Kleding is alleen onbelast als het werkkleding is en geheel of gedeeltelijk op de werkvloer wordt gedragen. Kleding is werkkleding als er een of meerdere duidelijk zichtbare beeldkenmerken op zitten die horen bij de werkgever, zoals het logo. Deze moeten samen een oppervlakte hebben van ten minste 70cm 2 per kledingstuk.

3 Passessie op locatie Passen waar en wanneer het u uitkomt. In onze showroom op onze hoofdvestiging in Mijdrecht inspireren wij u graag met verschillende merken werkkleding. Wij laten u de laatste trends en nieuwste collectie werkkleding zien voor diverse branches. Advies op maat onder het genot van een lekker kopje koffie. Mocht u liever passen binnen het comfort van uw eigen bedrijf, dan komen we net zo graag naar u toe! Maak hiervoor een afspraak met onze productspecialist Ingrid Sassen. Ingrid is te bereiken op telefoonnummer: Kleding management systeem(kms) Maak de registratie en uitgifte van werkkleding en/of persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s) inzichtelijk en beheersbaar. Het KMS systeem geeft jouw organisatie de volledige controle over de uitgifte en distributie van werkkleding en PBM s. In het KMS systeem stelt u maten en budgetten in voor medewerkers. Elke drager in het KMS systeem krijgt een budget. Budgetten kunnen onbeperkt geldig zijn of na 1 jaar verlopen. Kledingpakketten kunnen per persoon, per functie of per dienstverband worden samengesteld en worden per persoon afgeleverd. Ook kunnen er startpakketten worden samengesteld voor nieuwe medewerkers. Iedereen kan afzonderlijk de kleding keuzes inzien en zeer eenvoudig bestellen via de webshop. Dit geldt voor zowel bedrukte als onbedrukte kleding als PBM s. De producten kunnen afgestemd worden per medewerker en de webshop wordt speciaal voor u ingericht. U kunt op ieder gewenst moment diverse rapportages generen om inzicht te krijgen over het gebruik van het systeem. Wilt u gebruik maken van het kleding management systeem? Neem dan contact op met onze KMS afdeling via kms@vanwalraven.com of bel:

4 Tricorp casual Een uitgebreide collectie basic werkkleding met een casual look. Deze lijn bestaat uit T-shirts, polo s, sweaters en andere basics. Kleding welke ideaal is om als werkkleding te gebruiken en waarmee je altijd een goede en verzorgde indruk maakt. Deze lijn producten is van extra hoge kwaliteit, duurzaam en kan goed tegen een stootje. Tricorp premium Modern, comfortabel en gemaakt van sterke stoffen. Deze kleding is uitermate geschikt voor werknemers in een commerciële functie. Bijvoorbeeld, winkel- en horecapersoneel. ZZP ers, bakkers, chauffeurs en magazijnmedewerkers. Deze kledinglijn is ook nog eens gericht op fashion en laat de grens tussen werk en vrijetijdskleding vervagen. Tricorp safety Dit assortiment bestaat uit hoge zichtbaarheidskleding en multinorm kleding. Multinorm kleding is kleding die voldoet aan de hoogste vereisten en biedt bescherming tegen koude wind en regen, explosiegevaar, gevaarlijke chemicaliën en open vuur.

5 Snickers AllroundWork Welke werkdag je ook te wachten staat, Allround werkkleding van Snickers is altijd een goede keuze. De combinatie van een uitstekende pasvorm, slijtvast comfort en geavanceerde functionaliteit zorgt ervoor dat je klaar bent voor elke situatie. Snickers High visibility High visibility werkkleding is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke bescherming als je in slecht verlichte omstandigheden werkt. De brede collectie high visibility kleding biedt een ruime keuze in functionaliteit en comfort voor iedereen die in het donker werkt. Geel of oranje Gele fluoriserende kleding wordt meestal makkelijker waargenomen in vergelijking met oranje. Dit komt omdat geel een grotere lichtgevende kracht heeft dan oranje, wat betekent dat het als feller waargenomen wordt vanuit een specifieke hoek. In een wit winterlandschap geldt het tegenovergestelde. Dit komt omdat oranje een beter contrast vormt tegen een witte achtergrond. Hoewel oranje een lagere lichtsterkte heeft dan geel fluoriserend materiaal, is de oranje kleur beter zichtbaar in een winterlandschap vanwege een hoger contrast.

6 Er is een speciale norm voor hoge zichtbaarheidskleding. Dit is de EN-ISO Deze kleding maakt de drager overdag beter zichtbaar dankzij de fluoriserende kleuren geel of oranje. In het donker is de drager beter zichtbaar doordat er licht wordt gereflecteerd. Kleding welke aan deze normering voldoet garandeert dat aan de minimale eisen wordt voldaan. Voor werk langs of op de weg, het tram-, metro of treinspoor gelden er aanvullende regels. Deze zijn opgesteld door desbetreffende beheerders zoals Rijkswaterstaat of Prorail. In de NPR 3471 is uitgewerkt hoe je een verantwoorde keuze maakt voor hoge zichtbaarheidskleding. Hierin staat dat je op basis van bepaalde risico s de juiste kleding moet kiezen. Factoren die meespelen zijn de locatie waar gewerkt wordt, de snelheid van het verkeer, de aandacht die je hebt voor het verkeer en of je overdag of s nachts werkt in de zomer of winter. Werk handschoenen In de bouw wordt veel werk verricht met de handen. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het dragen van handschoenen is daarom van belang. Werkhandschoenen beschermen handen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De aanschaf van de juiste werkhandschoen verkleint de kans op bedrijfsongevallen. Wij bieden een breed assortiment werkhandschoenen die bescherming bieden tegen diverse gevaren. Van snijbestendige handschoenen tot las- en thermo handschoenen en handschoenen die bescherming bieden tegen olie- en/of chemische stoffen. Bijvoorbeeld voor in de auto-industrie. Handschoenen kunnen ook gebruikt worden om bacterieverspreiding via de handen te voorkomen. Deze handschoenen worden vooral gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie.

7 Been- en voetbescherming U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment werkschoenen van onder andere de merken Steel Blue, Quick, Solid Gear, Redbrick en Grisport. Onze werkschoenen zijn stoer, robuust, trendy en beschikken over alle functionaliteiten en veiligheidseisen. Steel Blue Alle Steel Blue werkschoenen worden gemaakt van duurzaam leder van hoge kwaliteit. De schoenen zijn voorzien van veiligheidsneus-technologie die geschikt is voor elke werkomgeving. U kunt kiezen uit een neus gemaakt van gehard staal voor een hoogwaardige teenbescherming of een composietneus: metaalvrij en 40% lichter zonder aan bescherming tekort te doen. De gepatenteerde zoolconstructie van de schoen zorgt voor een betere schokdemping voor uw voeten, knieën, heupen en onderrug, waardoor u dagelijks minder vermoeid raakt. De schoenen van Steel Blue zijn voorzien van een Ortho Rebound inlegzool. Deze zool past zich precies aan de vorm van uw voet aan, ondersteunt de voetholte, zorgt ervoor dat uw voeten minder vermoeid raken en is daarnaast schimmelwerend en antibacterieel. Door de hittebestendigheid van 130 graden tot 300 graden zijn de loopzolen in Steel Blue werkschoenen bijzonder duurzaam. De schoenen zijn ook geschikt voor statische omgevingen. Redbrick Redbrick heeft een uitgebreide collectie hoge en lage safety sneakers. De hoge modellen komen tot op enkel hoogte en worden vaak in de bouw gedragen. Deze schoenen staan bekend om draagcomfort en het moderne uiterlijk. Daarnaast bestaat de collectie lage werkschoenen uit safety sneakers en een lijn met klassieke modellen. Deze schoenen zijn ideaal voor bijvoorbeeld magazijnwerkzaamheden. Grisport Werkschoenen van Grisport worden gemaakt van hoogwaardige materialen, met een optimaal comfort en een stijlvolle look. Van Grisport verkopen wij zowel lage, als hoge werkschoenen en laarzen. Lage werkschoenen zijn geschikt voor mensen die tijdens hun werkzaamheden flexibeler moeten bewegen. Hoge werkschoenen en laarzen bieden, naast de beschermingsklasse ook bescherming voor de enkels en de achillespees en worden vooral gebruikt in de bouw en industrie. De enkels zijn dan beschermd tegen vallend gereedschap, vonken en metaalsplinters.

8 Adembescherming In omgevingen met verontreinigde lucht, stof, rook, gassen en dampen is het belangrijk voor de gezondheid om adembescherming te gebruiken. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten mond en stofmaskers voor diverse werkomgevingen. De maskers zijn te gebruiken tegen vaste en vloeibare deeltjes. Valbeveiliging Quick Quick schoenen hebben een eigentijdse fashionuitstraling vertaald naar een collectie schoenen in meerdere veiigheidsklassen (S1P en S3). Schoenen van Quick zijn niet van casual te onderscheiden, maar beschikken wel over alle functionaliteiten en veiligheidseisen. Accessoires Naast veiligheidsschoenen kunt u ook bij ons terecht voor klompen, laarzen, kniebescherming en accessoires. Kijk op onze website voor ons complete assortiment: vanwalraven.com. Valbeveiliging is verplicht bij werkzaamheden die op 2,5 meter hoogte worden uitgevoerd. Bij risicoverhogende omstandigheden, bijvoorbeeld bij het water, uitstekende objecten, aanwezigheid van verkeer, of kans om onder spanning te komen staan is valbeveiliging al vanaf een lagere hoogte als 2,5 meter verplicht. Kijk op onze website voor ons uitgebreide assortiment valbeveiligingsproducten zoals veiligheidsharnassen, valblokken, veiligheidslijnen, haken, ankerpunten en nog veel meer valbescherming. En niet te vergeten! Gehoorbescherming Bescherm uw oren bij een grenswaarde vanaf 80 db(a). De juiste gehoorbescherming is afhankelijk van het werk en de hoeveelheid lawaai. Voorkom gehoorschade door het gebruik van gehoorkappen en oordoppen. Hoofdbescherming Verplicht op alle bouwterreinen. In ons assortiment vindt u een complete reeks aan industriële veiligheidshelmen en stootpetten.

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen Persoonlijke beschermingsmiddelen CODEX Boek IX titel 2 w w w. c r e s e p t. b e Definitie PBM Iedere uitrusting die bestemd is om door de werknemer gedragen of vastgehouden te worden teneinde hem/haar

Nadere informatie

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND

REPRESENTATIEF, FUNCTIONEEL EN TRENDSETTEND Tricorp Premium: Kleding met een knipoog naar fashion Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding,

Nadere informatie

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s)

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s) Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s) Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn een aanvulling op de persoonlijke veiligheid als de werkomgeving niet 100% veilig is. De werkgever moet de beschermingsmiddelen

Nadere informatie

Persoonlijke beschermingsmiddelen. 1.1 Inleiding. 1.3 Oogbescherming. 1.4 Adembescherming. 1.5 Gehoorbescherming. 1.

Persoonlijke beschermingsmiddelen. 1.1 Inleiding. 1.3 Oogbescherming. 1.4 Adembescherming. 1.5 Gehoorbescherming. 1. Persoonlijke beschermingsmiddelen 1.1 Inleiding 1.2 Persoonlijke beschermingsmiddelen en de wet 1.3 Oogbescherming 1.4 Adembescherming 1.5 Gehoorbescherming 1.6 Hoofdbescherming 1.7 Hand/armbescherming

Nadere informatie

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES

T-SHIRT PREMIUM NADEN DAMES 04 04 TRICORP Naast de collecties van Tricorp Casual, Tricorp Workwear en Tricorp Corporate bieden wij nu ook met Tricorp Premium exclusieve en onderscheidende kleding, gemaakt van vernieuwende materialen.

Nadere informatie

Toolbox PBM. Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Toolbox PBM. Persoonlijke Beschermingsmiddelen Toolbox PBM Persoonlijke Beschermingsmiddelen In het kader van het project: Duurzaam inzetbaar dakwerk Veilig en gezond op het dak Afspraken Persoonlijke Beschermingsmiddelen Arbocatalogus Platte daken

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de elvensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten. Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu

Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Food Industry Veiligheid, hygiëne en milieu Aandrijvingen Gereedschappen Veiligheid Veiligheid, hygiëne en milieu IMES beschikt over een totaal pakket persoonlijke beschermingsmiddelen, ook voor gebruik

Nadere informatie

Feeling good, looking good!

Feeling good, looking good! Feeling good, Feeling good, looking good! Wat jij maakt op de werkvloer of thuis bij het klussen of in de tuin, mag gezien worden. Dus waarom zou je dan zelf niet voor de dag mogen komen? Vanuit die gedachte

Nadere informatie

Een verschil van dag en nacht

Een verschil van dag en nacht www.traxxatwork.com Een verschil van dag en nacht Bata Industrials Europe Postbus 10050 5680 DB Best Nederland Tel.: +31 (0)499-362 911 Fax: +31 (0)499-362 962 ISO 9001:2008 041010403 TRAXX 19 S1 /ventilerend

Nadere informatie

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er?

PBM: voetbescherming Welke soorten veiligheidsschoenen zijn er? PBM: voetbescherming Bij veel werkzaamheden in de bouw bestaat het risico om in scherpe voorwerpen te stappen of een vallend voorwerp op de voet te krijgen. Om dit risico te beperken moet de werkgever

Nadere informatie

Toolboxmeeting; Persoonlijke beschermingsmiddelen

Toolboxmeeting; Persoonlijke beschermingsmiddelen Toolboxmeeting; Persoonlijke beschermingsmiddelen PBM (Persoonlijke Beschermings Middelen) is een verzamelnaam voor allerlei hulpmiddelen die je kunt gebruiken om jezelf te beschermen tegen gevaar. PBM

Nadere informatie

Plafond- en wandmonteur

Plafond- en wandmonteur Plafond- en wandmonteur Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over het gezond en veilig monteren van wanden en plafonds Informatie voor de werknemer Zwaar werk Wanden en plafonds

Nadere informatie

Collectieoverzicht werkschoenen

Collectieoverzicht werkschoenen Collectieoverzicht werkschoenen De Opdrachtgever zal jaarlijks voor elke medewerker twee (2) paar, uitzonderingen meegenomen, aanschaffen. De Inschrijver dient een collectie van werkschoenen aan te bieden

Nadere informatie

Wij ontzorgen u op het gebied van bedrijfskleding en PBM s

Wij ontzorgen u op het gebied van bedrijfskleding en PBM s REGIO NOORD Winkler Prinsstraat 11, 9403 AZ Assen T 0592-24 59 70 F 0592-24 59 71 E assen@voskampgroep.nl REGIO OOST Bornerbroeksestraat 459b Postbus 711, 7600 AS Almelo T 0546-83 84 85 F 0546-83 84 89

Nadere informatie

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS Werkschoenen waar je in gezien mag worden Vergeet wat je weet van werkschoenen. Want Bickz gaat met veiligheidsschoenen de straat op. Zodat

Nadere informatie

lawaai en stof gevaarlijke stoffen en straling veiligheid bij machines lichamelijke belasting door bijvoorbeeld tillen

lawaai en stof gevaarlijke stoffen en straling veiligheid bij machines lichamelijke belasting door bijvoorbeeld tillen Iedere werkomgeving is anders en brengt verschillende veiligheidsrisico s met zich mee. Werken in de detailhandel of logistiek brengt andere risico s met zich mee dan werken in de metaalindustrie of de

Nadere informatie

Automotive in een veilig jasje

Automotive in een veilig jasje Automotive in een veilig jasje Met de grootste zorg, verkoopt en repareert u de voertuigen van uw klanten. Door uw vakmanschap gaat uw klant veilig de weg op, van en naar de bestemming. Veiligheid is in

Nadere informatie

WAAROM? Omdat het moet... Wettelijk voorschrift (ARBO, ADN etc) Bedrijfsvoorschrift Omdat ik dat wil... Mijn gezondheid beschermen Bescherming van mijn bemanning PBM s is de laatste in de Hierarchy of

Nadere informatie

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen

W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester. W04 spijkerbroek blauw heren katoen, denim. W06 zaagbroek groen heren polyester, katoen KLEDING nummer kledingstuk kleur model materiaal W01 bodywarmer zwart heren menging katoen-polyester W02 worker lange pijpen zwart, groen, kaki, marine, wit heren menging katoen-polyester, zware stof W03

Nadere informatie

SERVICE VAN TOPKWALITEIT

SERVICE VAN TOPKWALITEIT SERVICELIJN SERVICE VAN TOPKWALITEIT VERFIJN UW UITSTRALING MET ONZE NIEUWE SERVICELIJN Uw bedrijf kent veel hectiek. U moet iedere dag optimale prestaties leveren en altijd een goede indruk maken. Hier

Nadere informatie

... Think safety! Werken met. PBM s. Persoonlijke beschermingsmiddelen. VGM Algemeen. Milieu. Gezondheid. Veiligheid

... Think safety! Werken met. PBM s. Persoonlijke beschermingsmiddelen. VGM Algemeen. Milieu. Gezondheid. Veiligheid ... Think safety! Werken met Persoonlijke beschermingsmiddelen VGM Algemeen Milieu Gezondheid Veiligheid 1 Werken met Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft

Nadere informatie

A3-1 (voorheen B-3-1) Antwoorden A3 Veilig werken. Het werk dat je tijdens schooldagen mag doen als je 14 jaar bent is oppassen en auto s wassen.

A3-1 (voorheen B-3-1) Antwoorden A3 Veilig werken. Het werk dat je tijdens schooldagen mag doen als je 14 jaar bent is oppassen en auto s wassen. 1 A3-1 (voorheen B-3-1) Antwoorden A3 Veilig werken 1 Wat voor werk mag je tijdens schooldagen doen als je 14 jaar bent? Het werk dat je tijdens schooldagen mag doen als je 14 jaar bent is oppassen en

Nadere informatie

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS

ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS 2 ENGINEERED BY BATA INDUSTRIALS Werkschoenen waar je in gezien mag worden Vergeet wat je weet van werkschoenen. Want Bickz gaat met veiligheidsschoenen de straat op. Zodat

Nadere informatie

professional workwear

professional workwear professional workwear 2014-2015 www.dassy.eu NL 96 DASSY VEILIGHEIDSSCHOENEN STA STEVIG IN UW SCHOENEN Professionals weten maar al te goed hoe belangrijk goed schoeisel is. Zo krijgen uw voeten dagelijks

Nadere informatie

Houd uw hoofd koel in het heetst van de strijd. Complete bescherming voor hoofd, oog, gelaat en gehoor

Houd uw hoofd koel in het heetst van de strijd. Complete bescherming voor hoofd, oog, gelaat en gehoor Houd uw hoofd koel in het heetst van de strijd. Complete bescherming voor hoofd, oog, gelaat en gehoor Extreme temperaturen, vonken en spatten van gesmolten metaal. Lastige omstandigheden om in te werken.

Nadere informatie

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT!

PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! PROFESSIONELE AANTREKKINGSKRACHT! Uniek concept Bedrijfskleding is het visitekaartje van uw onderneming. De juiste kleding zorgt voor een professionele, zakelijke, verzorgde en vooral herkenbare uitstraling.

Nadere informatie

De juiste kleding voor elke branche... dat werkt!

De juiste kleding voor elke branche... dat werkt! De juiste kleding voor elke branche... dat werkt! Bouw en Installatie Dienstverlening en Industrie Horeca en Facility Groenvoorziening en Grond, Weg- en Waterbouw Transport en Logistiek Wij geven uw bedrijf

Nadere informatie

... Think safety! Werken met. PBM s. Persoonlijke beschermingsmiddelen. VGM Algemeen. Milieu. Gezondheid. Veiligheid

... Think safety! Werken met. PBM s. Persoonlijke beschermingsmiddelen. VGM Algemeen. Milieu. Gezondheid. Veiligheid ... Think safety! Werken met Persoonlijke beschermingsmiddelen VGM Algemeen Milieu Gezondheid Veiligheid 1 Werken met Gasunie is een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Veiligheid heeft

Nadere informatie

Innovaties Made in Italy

Innovaties Made in Italy Innovaties Made in Italy Met een team van 10 fulltime ontwerpers heeft Grisport een collectie gecreëerd die altijd functioneel en modieus blijft, terwijl tegelijk een perfecte pasvorm en nauwkeurige kwaliteits

Nadere informatie

Producten die ook morgen

Producten die ook morgen Producten die ook morgen nog inspireren. De nieuwe ATLAS sneaker - lichtgewicht, flexibel en top modieus. Exclusief voor ATLAS liefhebbers en voor ieder die nog fan wil worden. De nieuwe sneaker generatie

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming

Coveralls. Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming 3M Veiligheidsproducten Rubriek of sectie Coveralls Optimaal comfort, Vertrouwde bescherming Optimaal comfort, vertrouwde bescherming Veiligheid eerst Als een van s werelds meest vooraanstaande leveranciers

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

Arbochecklist Productie/Technisch/Logistiek

Arbochecklist Productie/Technisch/Logistiek Arbochecklist Productie/Technisch/Logistiek 1 U moet in het bezit zijn van geldige veiligheidsdiploma s/certificaten: Indien ja, opleiding VCA (veilig werken I/II) veiligheidspaspoort SIR-pas Certificaat

Nadere informatie

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51

Jumper S3 Boot Black Maten 39 t/m 51 c o l l e c t i o n c o l l e c t i o n Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen

Nadere informatie

Veiligheidskleding Een korte handleiding

Veiligheidskleding Een korte handleiding Veiligheidskleding Een korte handleiding Het dragen van veiligheidskleding is een belangrijke voorwaarde voor veilig werken. U kiest de juiste kleding door de risico s op de werkvloer en de veiligheidsnormen

Nadere informatie

DE walkline Collection

DE walkline Collection De walkline collection DE walkline Collection Een revolutie in schoenontwerp Walkline geeft voeten de vrijheid om natuurlijk te kunnen bewegen Walkline : De zeven kenmerken 3-WIJDTE SYSTEEM Door meerdere

Nadere informatie

Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd):

Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd): In te vullen door bedrijf / opdrachtgever. Naam bedrijf/opdrachtgever: 1/6 Ingevuld door: Datum (dd-mm-jjjj): Functie/opdrachtnaam: Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd): Het

Nadere informatie

VAN HUISSTIJL NAAR PROFESSIONELE WERKKLEDING

VAN HUISSTIJL NAAR PROFESSIONELE WERKKLEDING VAN HUISSTIJL NAAR PROFESSIONELE WERKKLEDING andere doekkwaliteit huisstijlkleuren extra striping geborduurd logo bedrijf Als bedrijf wil je je onderscheiden. Dat doe je met de kleding die je werknemers

Nadere informatie

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van

De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van CATALOGUS 2016 De werkschoenen van Toe Guard representeren veiligheid zonder compromis, tijdloos design en betaalbare producten. Het is ons doel om producten van topkwaliteit toegankelijk te maken. TOE

Nadere informatie

Wiltec zorgt. ook voor u!

Wiltec zorgt. ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wiltec zorgt ook voor u! Wie bedrijfskleding draagt wil er goed uitzien, maar wil ook comfort. Lekker kunnen bewegen tijdens het werk is net zo belangrijk als er verzorgd uitzien.

Nadere informatie

PBM S Werkhandschoenen Oogbescherming Hoofdbescherming Ademhalingsbescherming Gehoorbescherming

PBM S Werkhandschoenen Oogbescherming Hoofdbescherming Ademhalingsbescherming Gehoorbescherming PBM S Werkhandschoenen Oogbescherming Hoofdbescherming Ademhalingsbescherming Gehoorbescherming WERKHANDSCHOENEN PBM S Duro Task Naadloos katoen/polyester handschoen gedompeld in blauwe latex. Ruwe oppervlakte

Nadere informatie

SCHOENENFOLDER SMARAGD

SCHOENENFOLDER SMARAGD Trendy, sportieve veiligheidsschoen (S3) GOLD SMARAGD 241.321-241.330 241.310-241.319 59,- TIP: Zomersokken grijs ONYX 241.332-241.341 240.222 JUNI 2010 MAART 2011 Werkschoen hoog Zware werkschoen van

Nadere informatie

Gipsblokkensteller. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken

Gipsblokkensteller. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken Gipsblokkensteller Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over het gezond en veilig stellen van gipsblokken Informatie voor de werknemer Zwaar werk Gipsblokken stellen behoort tot

Nadere informatie

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel)

Legenda. Schoenenservice. Verstevigde neus. Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) Legenda ORO A E Verstevigde neus Bestendigheid tegen olie en vet (verplicht bij veiligheidsschoeisel) antistatische zool, weerstand zool 100Kw-1000Mw energieopname van de hak, niet minder dan 20J WRU weerstand

Nadere informatie

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind.

Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Inleiding Been en voet Veel arbeidsomstandigheden vragen om schoenen die de kans op letsel, door bijvoorbeeld een vallend voorwerp, voorkomt of verkleind. Schoeisel voor professioneel gebruik kan als volgt

Nadere informatie

7 veiligheidsaspecten die het meest over het hoofd gezien worden in de petrochemie

7 veiligheidsaspecten die het meest over het hoofd gezien worden in de petrochemie 7 veiligheidsaspecten die het meest over het hoofd gezien worden in de petrochemie In de petrochemische industrie moet het risico op ongevallen serieus genomen worden. Dit heeft invloed op uw werknemers

Nadere informatie

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP

GET IN. Meer loopplezier en langer fit! FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013. AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP GET IN FEEL GOOD! CATALOGUS 2012/2013 EmmA, u VAkMANSC BETROUW TRENDSET AL MEER DAN 80 JAAR VAkMANSCHAP Staan op comfort en bewegen zonder beperkingen. Dus kiezen voor veiligheidsschoenen die lekker zitten!

Nadere informatie

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming

Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Toolbox-meeting Voet- en been bescherming Unica installatietechniek B.V. Schrevenweg 2 8024 HA Zwolle Tel. 038 4560456 Fax 038 4560404 Inleiding Onder been- en voetbeschermingsmiddelen worden verstaan:

Nadere informatie

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE

ELEGANCE. is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE + ELEGANCE is a matter of style A GENTLEMAN S CHOICE Het pak is nog steeds het meest elegante kledingstuk voor mannen. En steeds meer mannen voelen zich er gelukkig weer in thuis. Het pak is dan ook definitief

Nadere informatie

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd

SAFETY SHOES. Altijd goed beschermd SAFETY SHOES Altijd goed beschermd TIPS VOOR MAXIMALE HYGIENE IN VEILIGHEIDSSCHOENEN Draag bij voorkeur steeds sokken die specifiek ontworpen zijn voor veiligheidschoenen en verwissel elke dag van paar.

Nadere informatie

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Persoonlijke Beschermingsmiddelen 1 1 Persoonlijke Beschermingsmiddelen Welkom 2 2 1 Programma Voorstellen Verwachtingen / Afbakening Wettelijk kader Van hoofd tot voet (bevindingen uit de praktijk) 3 3 Wettelijk kader 1 Arbeidshygiënische

Nadere informatie

De basis van Signaalkleding

De basis van Signaalkleding by BERENDSEN De basis van Signaalkleding Alles wat u moet weten over hoge zichtbaarheid Inhoud Op het eerste gezicht kunnen sommige aspecten van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) zoals signaalkleding

Nadere informatie

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN:

ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: ONDERHOUD VAN DE SCHOENEN: Om de vensduur van de schoenen te verlengen, raden wij u aan om ze regelmatig schoon te maken en ze te beschermen met geschikte producten Droog uw schoenen niet op een radiator

Nadere informatie

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht

3M Veiligheidsproducten. Beschermende Overalls. Gemaakt voor bescherming. Ontworpen voor. comfort. Uw Veiligheid Onze Kracht 3M Veiligheidsproducten Beschermende Overalls Gemaakt voor bescherming Ontworpen voor comfort Uw Veiligheid Onze Kracht Ademend comfort Overalls CE-categorie III Beschermende Overall 4515 Kostenbesparende

Nadere informatie

Arbochecklist Productie/technisch/logistiek

Arbochecklist Productie/technisch/logistiek In te vullen door bedrijf / opdrachtgever. Naam bedrijf/opdrachtgever: 1/6 Ingevuld door: Datum (dd-mm-jjjj): Functie/opdrachtnaam: Korte functieomschrijving (mag ook als bijlage worden toegevoegd): Het

Nadere informatie

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur

Nummer Maat Kleur Nummer Maat Kleur Veiligheidslaarzen Waadpakken Wintersokken Bouwlaarzen S5 SRC Gemaakt van PVC en nitriel. Stalen neus en tussenzool. Waterbestendig. Bestand tegen water, vuil en perforatie. Zool biedt bescherming tegen

Nadere informatie

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen

PBM s voor de bescherming van de voeten en benen PBM s voor de bescherming van de voeten en benen Veiligheidsschoenen zijn naast beschermende handschoenen de meest gebruikte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM s). Net als bij handschoenen zal de keuze

Nadere informatie

Veiligheids- schoenen

Veiligheids- schoenen Veiligheidsschoenen In deze brochure treft u een selectie veiligheidsschoenen die bij Brammer uit voorraad leverbaar zijn. Voor optimale veiligheid en comfort tijdens het werk, kiest u niet alleen voor

Nadere informatie

3 EHOORBESCHERMING G

3 EHOORBESCHERMING G 3 GEHOORBESCHERMING INLEIDING Bij het kiezen van een gehoorbescherming dient rekening te worden gehouden met de juiste geluiddemping en het draagcomfort. Bij het werken in een lawaaiige omgeving, of het

Nadere informatie

Tegelzetter. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig tegelzetten. Informatie voor de werknemer

Tegelzetter. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig tegelzetten. Informatie voor de werknemer Tegelzetter Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over gezond en veilig tegelzetten Informatie voor de werknemer Zwaar werk Bij het tegelzetten zit je vaak op je knieën. Soms werk

Nadere informatie

VEILIGHEID, COMFORT EN ERVARING WAAR U OP KAN VERTROUWEN

VEILIGHEID, COMFORT EN ERVARING WAAR U OP KAN VERTROUWEN VEILIGHEID, COMFORT EN ERVARING WAAR U OP KAN VERTROUWEN Inhoudsopgave SERIES 100... Pag. 3 SERIES 110... Pag. 4 SERIES 200... Pag. 4 SERIES 250... Pag. 5 SERIES 255... Pag. 5 SERIES 310... Pag. 6 ACCESSOIRES...

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

The Artelli Work Shoes

The Artelli Work Shoes The Artelli Work Shoes Artelli werkschoenen Onze voeten zijn het draagvlak van ons lichaam. Ze zijn zeer kwetsbaar, alsook onmisbaar bij alles wat we doen. Met onze veiligheidschoenen willen we voor u

Nadere informatie

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester,

NIEUW! SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654. Polyester-Interlock 100% Polyester, binnenvoering: 100% Polyester, 1 CASUAL 110 NIEUW! 07 Zippergarage Kap Zijzak met rits 2 Zijzakken met rits 112 2-Wegs rits Verstelbare band SOFTSHELLVEST LECH - ARTIKEL 7654 SoftShellvest in sportieve snit met moderen kap Winddicht

Nadere informatie

Straatmaker. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig straten. Informatie voor de werknemer

Straatmaker. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig straten. Informatie voor de werknemer Straatmaker Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over gezond en veilig straten Informatie voor de werknemer Zwaar werk Als straatmaker werk je vaak geknield, gebukt of zittend.

Nadere informatie

Safety Regulations. Persoonlijke beschermingsmiddelen

Safety Regulations. Persoonlijke beschermingsmiddelen Pagina: 1 van 9 1. Wijzigingen t.o.v. vorige versie Geen, eerste versie. 2. Toepassingsgebied Dit veiligheidsvoorschrift is van toepassing op alle werkzaamheden die binnen de inrichtingsgrenzen van de

Nadere informatie

Schoenen. Feest! Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart!

Schoenen. Feest!  Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS GOODNEWS Mim-pi: Voor de glitter en glamour modellen! 99 33 Mim-pi; deze vette sneaker steelt vast menig meisjeshart! 99 33 Mim-pi: met glitter voor de jonge fashionista!! 99

Nadere informatie

SIEVI, kenmerk van kwaliteit

SIEVI, kenmerk van kwaliteit 2012 www.sievi.com NL SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen veiligheid

Nadere informatie

Blokkensteller ruwbouw

Blokkensteller ruwbouw Blokkensteller ruwbouw Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over gezond en veilig blokkenstellen Informatie voor de werknemer Zwaar werk Blokkenstellen betekent langdurig staan.

Nadere informatie

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar

Schoenen Feest! Dé trend voor deze herfst: zebraprintjes! Nu exclusief bij ons verkrijgbaar Schoenen Feest! De nieuwste trends van 2014, de beste kwaliteit, deskundig advies, èchte aandacht en ouderwetse service. Dat vindt u gewoon dicht bij huis. En daar betaalt u beslist geen cent méér voor!

Nadere informatie

1 Beschrijving. 2 Risico s. Preventiefiche N PBM003 04/2016. Bescherming van de voeten 1/5

1 Beschrijving. 2 Risico s. Preventiefiche N PBM003 04/2016. Bescherming van de voeten 1/5 Preventiefiche N PBM003 04/2016 Bescherming van de voeten 1 Beschrijving In deze fiche komt de bescherming van de voeten op bouwwerven aan bod. De fiche geeft een overzicht van de risico s, de regelgeving

Nadere informatie

1 Beschrijving. 2 Risico s

1 Beschrijving. 2 Risico s Preventiefiche Bescherming van de voeten 1 Beschrijving In deze fiche komt de bescherming van de voeten op bouwwerven aan bod. De fiche geeft een overzicht van de risico s, de regelgeving die van kracht

Nadere informatie

Baggeraar. De belangrijkste risico's voor de baggeraar zijn: Gevaarlijke stoffen Lawaai Onveiligheid

Baggeraar. De belangrijkste risico's voor de baggeraar zijn: Gevaarlijke stoffen Lawaai Onveiligheid Baggeraar De baggeraar wordt in zijn werk geconfronteerd met diverse en/of wisselende weersomstandigheden. Met harde wind en flinke golfslag wordt met het baggeren gestopt omdat dan de kans op schade aan

Nadere informatie

www.sievi.com SieviAir

www.sievi.com SieviAir www.sievi.com SieviAir 2010 SIEVI, kenmerk van kwaliteit Sievi is de absolute marktleider van veiligheids- en werkschoenen in Noord Europa. Het Sievi logo, kenmerk van kwaliteit, biedt een onovertroffen

Nadere informatie

GRATIS TEAM HARDLOOPKLEDING. Bij afname 100 artikelen ontwerp UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR

GRATIS TEAM HARDLOOPKLEDING. Bij afname 100 artikelen ontwerp UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR UNIEK ONTWERP VOOR ELK TEAM VOLLEDIG TE BEDRUKKEN IN ELKE PMS KLEUR TEAM HARDLOOPKLEDING DUTCH DESIGN MADE IN BELGIUM Bij afname 100 artikelen ontwerp GRATIS VOOR (VRIENDEN)TEAMS, BEDRIJVEN EN VERENIGINGEN

Nadere informatie

Wie wij zijn. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding.

Wie wij zijn. Naast onze sportkleding hebben wij sinds 2015 ook een uitgebreide collectie met werkkleding. Uw teamwear dealer Wie wij zijn BKS sport & bedrijfskleding is een jong en dynamisch bedrijf in (sport)kleding en accessoires. Wij noemen ons zelf een groothandel en kunnen alles leveren aan sportverenigingen,

Nadere informatie

SHOP-IN-SHOP. MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over onze shop-in-shop en/of de mogelijkheden bespreken voor in uw winkel of showroom?

SHOP-IN-SHOP. MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over onze shop-in-shop en/of de mogelijkheden bespreken voor in uw winkel of showroom? emma safety footwear MAASTRICHTERLAAN 82 6241 JB BUNDE (MAASTRICHT) POSTBUS 1212 6201 BE MAASTRICHT the netherlands tel +31 (0)43 800 1950 sales@emmasf.com MEER INFORMATIE? U wilt meer informatie over

Nadere informatie

Inspired by climbers used by workmen made for you

Inspired by climbers used by workmen made for you Inspired by climbers used by workmen made for you CATALOGUS 2009/2010 A NEW WAY OF TECHNISCHE INFORMATIE GECERTIFICEERD Elke door ons verkochte veiligheidsschoen is gecertifi ceerd door een erkend testinstituut

Nadere informatie

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming

JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming JACKSON SAFETY* Oog en gelaatsbescherming 23 Wetgeving met betrekking tot oog en gelaatsbescherming De wettelijke verantwoordelijkheden Volgens de Europese wetgeving moeten werkgevers de noodzaak van persoonlijke

Nadere informatie

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ

VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ VEILIG WERKEN BEGINT MET MARQ Hoogwaardige kwaliteit Met MARQ kiest u voor klim- en valbeveiligingsproducten van hoogwaardige kwaliteit. Productinnovaties worden volgens de

Nadere informatie

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming

Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming Dräger X-pect 8200 / 8300 Veiligheidsbril Oogbescherming De Dräger X-pect 8200 en 8300 veiligheidsbrillen zijn ontworpen voor een optimale pasvorm en een hoog comfort. Zij gaan lang mee dankzij het gebruik

Nadere informatie

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8

Het nieuwe mode magazine pagina 3. Shop in Shop studio pagina 4. Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Stijl Het nieuwe mode magazine pagina 3 Shop in Shop studio pagina 4 Dames Mode pagina 6 Heren Mode pagina 8 Jassen specialist Speksnijder Mode is de jassenspecialist bij uitstek. Nog nooit zag u bij ons

Nadere informatie

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion

TRICORP PREMIUM. Representatief, functioneel & trendsettend. Kleding met een knipoog naar fashion TRICORP PREMIUM EST. 2016 SEPTEMBER 2016 NR. 1 Representatief, functioneel & trendsettend Kleding met een knipoog naar fashion Met Tricorp Premium geeft u uw werknemers een uniforme uitstraling Exclusieve

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig

Nadere informatie

WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER

WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER Het werken met de hogedrukreiniger brengt een hoge lichamelijke belasting met zich mee. Deze wordt veroorzaakt door de trillingen van de lans, door het opvangen van de terugslagkracht

Nadere informatie

Kitverwerker (kitter/purder)

Kitverwerker (kitter/purder) Kitverwerker (kitter/purder) Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over gezond en veilig kitten Informatie voor de werknemer Zwaar werk Als kitter werk je veelal in eenzelfde houding,

Nadere informatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie

Soldi Gear Prestatie door innovatie 2015-16 Solid Gear levert veiligheiddschoenen voor professionele vakmensen. Sportief design wordt gecombineerd met technische functionaliteit, waarin we geen genoegen nemen met minder dan perfectie.

Nadere informatie

TRANEMO NEW IN COLLECTION 2017 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY

TRANEMO NEW IN COLLECTION 2017 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY TRANEMO NEW IN COLLECTION 2017 FLAME RETARDANT HIGH VISIBILITY WORK IDENTITY MAGMA Inherent vlamvertragend en High Visibility voor de metaalindustrie op wolbasis Magma is ontwikkeld om weerstand te bieden

Nadere informatie

Ophanging. Helmen personaliseren

Ophanging. Helmen personaliseren Hoofdbescherming Hoofdbescherming Inleiding Ophanging Beschikbare kleuren North veiligheidshelmen en accessoires bieden comfortabele en afhankelijke hoofdbescherming voor uw werknemers. De stijlvolle,

Nadere informatie

FLEX-COMPOSITE. Android art.nr VEILIGHEIDSKLASSE. GEWICHT (MT. 42) 1296 gram KLEUR Bruin. Matrix art.nr VEILIGHEIDSKLASSE

FLEX-COMPOSITE. Android art.nr VEILIGHEIDSKLASSE. GEWICHT (MT. 42) 1296 gram KLEUR Bruin. Matrix art.nr VEILIGHEIDSKLASSE Het Italiaanse Grisport is sinds 1977 producent van bergwandelschoenen. Sinds 2004 zet Grisport die expertise ook in voor het produceren van toonaangevende veiligheidsschoenen. Met een team van tien fulltime

Nadere informatie

De professional. staat op Neskrid. Productoverzicht 2011-2012 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK

De professional. staat op Neskrid. Productoverzicht 2011-2012 VEILIG ...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK Productoverzicht 2011-2012 De professional staat op Neskrid VEILIG...VRAAGT OM EEN STERK MERK! WERK NESKRID PRODUCTCATALOGUS 2011-2012 INHOUD 2 3 4 5-6 7-8 9-10 11-12 13-14 15 16 17-18 19-20 21 22 23-24

Nadere informatie

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial

Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Compact Line collectie Ontwikkeld voor uw job. Joint Venture Partner of Initial Ontwikkeld voor uw job. Alleen het beste is goed genoeg voor u en uw medewerkers. De Compact Line biedt alles wat nodig is

Nadere informatie

WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER (< 250 BAR)

WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER (< 250 BAR) WERKEN MET DE HOGEDRUKREINIGER (< 250 BAR) Het werken met een hogedrukreiniger brengt een hoge lichamelijke belasting met zich mee. Deze wordt veroorzaakt door de trillingen van de lans en door het opvangen

Nadere informatie

Voeger. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig voegen. Informatie voor de werknemer

Voeger. Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf. Alles wat je moet weten over gezond en veilig voegen. Informatie voor de werknemer Voeger Het belangrijkste bouwwerk ben je zelf Alles wat je moet weten over gezond en veilig voegen Informatie voor de werknemer Zwaar werk Als voeger buk en draai je veel. Je werkt soms in een ongunstige

Nadere informatie

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z

SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z SCHROEFTECHNOLOGIE BEDRIJFSINRICHTING VAN A TOT Z LEAN, ERGONOMIE & VEILIGHEID One Stop Shop 1> ERGONOMISCHE MATTEN Ergonomische matten Vanaf nu minder gezondheidsrisico s op de werkvloer. Er zijn twee

Nadere informatie

PBM S. Maxx grip. Normen EN420 EN388 7S 8M 9L 10XL 11XXL. Artikelnummer Werkhandschoen Nitri Task. Normen EN420 EN388 7S 8M 9L 10XL

PBM S. Maxx grip. Normen EN420 EN388 7S 8M 9L 10XL 11XXL. Artikelnummer Werkhandschoen Nitri Task. Normen EN420 EN388 7S 8M 9L 10XL PBM S Een kleine blik op het gamma. Wij kunnen u helpen met persoonlijke beschermingsmiddelen voor elk gebruik. Aarzel niet om ons te contacteren. WERKHANDSCHOENEN Maxx grip Naadloos katoen/polyester handschoen

Nadere informatie

Master in Safety HOOFDBESCHERMING OOGBESCHERMING GEHOORBESCHERMING ADEMHALINGSBESCHERMING WERKHANDSCHOENEN DISPOSABLE HANDSCHOENEN VERBANDDOZEN

Master in Safety HOOFDBESCHERMING OOGBESCHERMING GEHOORBESCHERMING ADEMHALINGSBESCHERMING WERKHANDSCHOENEN DISPOSABLE HANDSCHOENEN VERBANDDOZEN Master in Safety HOOFDBESCHERMING OOGBESCHERMING GEHOORBESCHERMING ADEMHALINGSBESCHERMING WERKHANDSCHOENEN DISPOSABLE HANDSCHOENEN VERBANDDOZEN M-Safe, Master in Safety 30 jaar PBM ervaring resulteert

Nadere informatie