FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie"

Transcriptie

1 ( ) 08 februari rapporten mee 09 februari CARNAVALS viering 10 februari jeugdoptocht VAKANTIE: 10 t/m 18 februari 20 februari gr 7-8 gaat op excursie naar Kamp Vught februari ouderavonden februari adviesgesprekken groep 8 Beste ouders/verzorgers, Nieuws van de directie Morgen krijgen alle kinderen het rapport mee naar huis. Na de vakantie zijn de tienminutengesprekken. We hopen u allen te zien! Maar voordat het zover is, is het eerst nog Carnaval! Aanstaande vrijdag is het groot feest op de Kennedy. Alle kinderen komen natuurlijk verkleed naar school en mogen ook hun pantoffels/sloffen meenemen voor het pantoffelbal. We hebben weer een heuse JFK Got Talent show. Vanaf 11 uur morgen ouders/verzorgers naar al dat talent komen kijken, natuurlijk wel verkleed! Komt u ook kijken naar de jeugdoptocht aanstaande zaterdag 10 februari? De optocht start om 13.11u in de Kromstraat bij de H.Hartkerk. Ik wens u een fijne carnaval en een heerlijke vakantie! ALAAF ALAAF ALAAF Met vriendelijke groet, Marion van Rooij - locatieleider JFK datum jarige FEBRUARI Inhoud Kort algemeen nieuws Jaarverslag MR Nieuws uit de groepen Ingekomen post groep 09 Thijs 4 15 Dez 3 15 Ange 7 20 Eline 1-2B 20 Jayvano 4 20 juf Antoinette conciërge 23 Haeley 3 23 Gina 7 24 Chahed 8 26 Destin 8 28 Vanessa 5 Iedereen mag teksten of tekeningen aanleveren via nieuwsbrief.jfk@gmail.com. Het volgende krantje komt uit op woensdag 28 februari. Kopij kan aangeleverd worden tot uiterlijk vrijdag 23 februari. Plaatsing onder voorbehoud.

2 Kort algemeen nieuws Carnavalsviering vrijdag 9 februari Vrijdag komen alle kinderen verkleed naar school (zoals elk jaar graag geen geweren of confetti meegeven aan de kinderen!). Zij nemen ook pantoffels/sloffen mee voor het pantoffelbal. 's Ochtends komen de Krinkelkoppen en de Krinkelbloazers op visite. Daarna is er een programma in de eigen klas. Na de pauze is het pantoffelbal en daarna de JFK GOT TALENT Show. Alle ouders/verzorgers mogen naar deze talentenshow komen kijken. Vanaf uur bent u uitgenodigd. Als afsluiter komt de stadsprins en zijn gevolg nog naar de JFK. De kinderen gaan nog even naar de eigen klas en om uur begint dan de vakantie! We gaan er samen een fantastische dag van maken! ALAAF ALAAF ALAAF! Lerarentekort en stakingen De afgelopen periode zijn er stakingen geweest in het onderwijs. Iedereen mag daar zijn of haar mening over hebben. Graag wil ik wel mijn zorgen rondom het lerarentekort met u delen. Op onze school merkt u wellicht niet veel van het lerarentekort. Maar als er op dit moment iemand ziek of afwezig is, zijn er nauwelijks invallers beschikbaar. Op onze school zijn er collega's die gelukkig extra kunnen werken in zo'n noodsituatie. Dit was afgelopen week vier keer het geval. Hierdoor hoef ik niet noodgedwongen groepen op te splitsen of naar huis te sturen. Op veel scholen in het land is dit wel het geval. Als u het nieuws volgt, zult u hier vast over gehoord of gelezen hebben. En daarom staakt het onderwijspersoneel. De kinderen verdienen goed onderwijs! Werkdrukverlaging en eerlijk salaris is hopelijk de oplossing voor het lerarentekort. Ik kan u niet garanderen dat wij het intern altijd opgelost krijgen, al doet het team JFK hier haar uiterst best voor. Wij hopen op uw begrip. Met vriendelijke groet, Locatieleider Marion van Rooij Verslag leerlingenraad Hoi! Vorige week maandag hebben we weer een leerlingenraadvergadering gehad. Daarin hebben we het over de ideeën van de leerlingenraad gehad. Zoals nieuwe ideeën voor in het JFKaatje. In dit JFKaatje staat nu een leuke quiz! Kijk maar op bladzijde 3! Doe mee met de quiz en lever het juiste antwoord in. Er staat een antwoordendoos van de leerlingenraad bij juf Antoinette. Daar mag je het antwoord in stoppen. En wie weet win je een prijsje! Zo proberen wij het JFKaatje nog leuker te maken! Verder hebben we de taken verdeeld over het opruimen van de buitenspeelkar. Wie wanneer helpt met het opruimen van de kar; MA = groep 5/6, DI = groep 7/8, WO = groep 5/6, DO = groep 7/8, VR = groep 5/6. Ook hebben wij afgesproken om langs de onderbouw te gaan om te vertellen over wie wij zijn en wat wij doen. We gaan ook nog een keer een klassenvergadering houden en daarin vertellen we over onze ideeën. Dit moeten we aan onze klasgenoten voorstellen en vragen of dat zij zelf nog ideeën hebben. Groetjes Gina en Furkan namens de leerlingenraad

3 Kort algemeen nieuws De quiz van de leerlingenraad Doe mee met de quiz en lever het juiste antwoord in. Er staat een antwoordendoos van de leerlingenraad bij juf Antoinette. Daar mag je het antwoord in stoppen. En wie weet win je een prijsje! Vraag 1:Wie was voor juf Natascha de leerlingeraad begeleider? B=juf Dianne R=meneer Guido L=juf Marion Vraag 2: Bij welke stichting zit de JFK nu? A=Stool E=Saam O=SKBO Vraag 3: Welke ouder zit er bij de OR? E=Alette R=Nancy A=Brigitte Vraag 5: Welk vak geeft juf Linde? N=rekenen K=spelling J=taal Vraag 4: Wat was het CV thema van vorig jaar? E=Alle remmen los K=Alles gaat rond P=Kikt Oss goan! Vakantierooster Het lijkt nog ver weg, maar de vakanties van schooljaar zijn al bekend. U kunt ze alvast noteren in uw agenda. Herfstvakantie 15 oktober 2018 t/m 19 oktober 2018 Kerstvakantie 24 december 2018 t/m 4 januari 2019 Carnavalsvakantie 4 maart 2019 t/m 8 maart 2019 Meivakantie 22 april 2019 t/m 3 mei 2019 (Pasen valt in de meivakantie) Hemelvaart donderdag 30 mei en vrijdag 31 mei 2019 Pinksteren maandag 10 juni 2019 Zomervakantie 8 juli 2019 t/m 16 augustus 2019 Dit zijn alleen de vakanties en vrije feestdagen. Naast deze dagen worden er nog studiedagen gepland. Deze worden in het JFKaatje gepubliceerd als ze bekend zijn.

4 Kort algemeen nieuws Verslag deelname JPZ Op zondag 4 februari hebben een heleboel kinderen uit groep 5 t/m 8 meegedaan met de JPZ in de Groene Engel. Met een zelfgeschreven lied door juf Dianne en de bijbehorende dans gemaakt door juf Marjorie traden de kinderen op met een spetterend optreden dat werd beloond met de creativiteitsprijs! Het was een super leuke en gezellige middag.

5 Jaarverslag MR 2017 Oss, januari 2018 Geachte ouders, directie en MR-leden, Hierbij heb ik voor jullie een jaarverslag gemaakt. De vergaderingen van de MR zijn altijd op basis van gelijkwaardigheid gegaan. Wij zijn als MR betrokken geweest bij een aantal besluiten, soms door middel van instemming en soms door middel van advisering. In dit verslag zet ik de belangrijkste punten voor u op een rij. Inhoud: 1. Algemeen Saskia Rutten 2. GMR Voorzitter MR JFK Ouderraad 4. Leerlingenraad 5. IPC 6. Jaarbegroting Macon 8. Marap 9. Mobiliteit/ Formatie 10. Arbo-actieplan 1. Algemeen De samenstelling van de MR was in het schooljaar als volgt: de personeelsgeleding bestond uit Guido Leijen (secretaris, notulist), Inge Leenders die vanaf januari 2017 vervangen werd door Astrid Vincken en Heidi Peters. De oudergeleding bestond uit Petra van Hinthum en Raymond Overdevest en Saskia Rutten (voorzitter). Het managementteam werd vertegenwoordigd door Marion van Rooij en Peter Janssen. Vanaf schooljaar is er afgesproken dat er voortaan twee personen zijn voor de personeelsgeleding en twee personen voor de oudergeleding. Wij hebben aan het einde van schooljaar 2016/2017 afscheid genomen van Guido Leijen en Petra van Hinthum. 2. GMR In januari 2017 hebben wij Han-Michiel Verroen uitgenodigd om aan te sluiten bij de MR vergadering. Wij waren als MR op de hoogte gesteld over de voorgenomen fusie met Stichting OOG en wij hadden daar een aantal vragen over. Hij heeft ons uitleg gegeven over waarom er een fusie-intentie was en wat dat voor het SKBO gaat betekenen, maar ook wat dit voor de leerkrachten gaat betekenen. De MR ontvangt de notulen van de GMR en de GMR ontvangt de notulen van onze MR. 3. Ouderraad De MR wordt altijd op de hoogte gehouden over de activiteiten die door de Ouderraad worden georganiseerd. We hebben besproken over de Sinterklaasviering, kerstontbijt, carnaval, eindfeest, afscheid meneer Guido, eindfeest, avond4daagse en de bingo. 4. Leerlingenraad De directie heeft ons op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Leerlingenraad. Er is een SKBO leerlingenraad opgestart en van onze school is Pim van Wijk hiervoor uitgekozen om onze leerlingen te vertegenwoordigen. De buitenspeelkar blijft een aandachtspunt. Materialen gaan nogal snel kapot. De Leerlingenraad heeft zich onder andere bezig gehouden met het klimtoestel, met de klimwand en muurschildering. De SKBO Leerlingenraad heeft gekozen voor de aanschaf van Eddy de Robot. Deze gaat rouleren onder de SKBO scholen.

6 Jaarverslag MR schooljaar 2017 (vervolg) 4. Leerlingenraad De directie heeft ons op de hoogte gehouden van de activiteiten van de leerlingenraad. Er is een SKBO leerlingenraad opgestart en van onze school is Pim van Wijk hiervoor uitgekozen om onze leerlingen te vertegenwoordigen. De buitenspeelkar blijft een aandachtspunt. Materialen gaan nogal snel kapot. De leerlingenraad heeft zich onder andere bezig gehouden met het klimtoestel, met de klimwand en muurschildering. De SKBO leerlingenraad heeft gekozen voor de aanschaf van Eddy de Robot. Deze gaat rouleren onder de SKBO scholen. 5. IPC IPC is inmiddels al helemaal geïmplementeerd op school. 6. Jaarbegroting 2017 De jaarbegroting geeft een totaalbeeld van de baten en lasten en geeft een meerjareninversteringsraming. De directie geeft hier een toelichting op. In de goedgekeurde begroting werd uitgegaan van zo klein mogelijke tekorten. 7. Macon De Macon is weer voor 4 jaar gemaakt. De Macon bestaat uit de volgende onderdelen: Kind Ruimte Samen Onderwijs. De directie heeft toelichting gegeven hierop. 8.Marap Deze is uitgebreid besproken. Als aanvulling op de Marap is er een Factsheet uitgegeven die aan de ouders is verstuurd. 9. Mobiliteit en formatie Guido Leijen ging met pré-pensioen en daardoor kwam er een vacatureruimte. Hiervoor zijn sollicitatiegesprekken geweest en daaruit is Koen Vogels gekozen. Vlak voor de zomer werd het duidelijk dat Marloes Bongers een nieuwe uitdaging aan ging. De directie heeft dit netjes aan ons meegedeeld alsmede snel een vacature uitgezet, zodat dit voor de zomervakantie nog ingevuld werd. Wij als MR hebben een positief advies hierin gegeven. 10. Arbo- actieplan Het Arbo-actieplan van is besproken. 11. Toekomst JF Kennedyschool De MR wordt door de directie op de hoogte gebracht over de toekomst van de school. Er blijft onduidelijkheid vanuit de gemeente wat zij willen. Ondertussen zit het team niet stil en denken zij na over hoe de school van de toekomst eruit moet zien. Hiervoor zijn ze op bezoek geweest bij verschillende scholen en hebben daar ideeën opgedaan. Wordt vervolgd in schooljaar

7 Kort algemeen nieuws Interview leerlingenraad De leerlingenraad neemt het JFKaatje over! Iedere twee weken staat er weer een leuk interview in het JFKaatje, zodat de leerlingen en ouders iedereen op onze school beter kunnen leren kennen. Het drieëntwintigste interview is met juf Conny! 1. Wil je jezelf even voorstellen? Ik ben Conny de Bont en ik ben getrouwd met Jules. We hebben 3 kinderen. 2. Wat voor werk doe jij hier bij ons op school? En hoe lang al? Ik kom op school om extra begeleiding te geven aan kinderen. Ik doe dit sinds september. 3. Aan hoeveel kinderen geef je bijles? En wat voor les geef je dan? Ik kom voor twee kinderen op school, om er voor te zorgen dat ze lekker in hun vel zitten. 4. Heb je altijd al dit werk willen doen? Eerst was ik juf en nu heb ik al een paar jaar mijn eigen praktijk ConnectOss. 5. Met wie op onze school zou je wel een dagje willen ruilen? En waarom? Met een kleuter, omdat ik heel graag in de mooie hoeken wil spelen 6. Wat zou je aan onze school willen verbeteren? Meer creatieve dingen op de gang. 7. Wat zijn je hobby s? Met onze hond wandelen, in de tuin werken, lezen en koken. 8. Hoe ga je verkleed met de carnaval? Als lakei. 9. Heb je huisdieren? Wat is je lievelingsdier? Ik heb een hond en dat is ook mijn lievelingsdier. 10. Wat is je lievelingseten? Spaghetti met rode saus. 11. Wat is je favoriete vakantieland? Italië. 12. Wat is je lievelingsfilm? The Lion King. 13. Zou je liever schoolhoofd zijn of lid van de ouderraad? Ik zou liever schoolhoofd willen zijn, omdat ik nog veel ideeën heb, 14. Binnen of buiten? Buiten, omdat ik erg veel van de natuur hou. 15. Softijs of waterijs? Softijs. Wil je nog iets tegen de lezers zeggen? Dat jullie trots kunnen zijn op de kinderen in de leerlingenraad en dat ik met veel plezier naar deze school ga. Bedankt voor het interview juffrouw Conny! Groetjes van Yara en Meyra namens de leerlingenraad.

8 Groep 1-2 Deze week boften we met een uitstapje naar het Hooghuis West. De leerlingen van Zorg en Welzijn hadden samen met hun juf Evelien (de dochter van juf Maria!) een werkcircuit uitgezet rondom ons thema kleding. Wat hebben we veel gedaan en geleerd! We weten nu hoe we moeten strijken en opvouwen, hoe we kleding moeten sorteren en wassen, wat de wassymbolen betekenen en hoe je aangekleed moet worden als je ziek in bed ligt. Wat was het een leuke ochtend!

9 Groep 1-2

10 Groep 1-2

11 Groep 1-2

12 Groep 1-2

13 Groep 1-2

14 Groep 1-2 Ondertussen zijn we ook druk bezig met Carnaval. Onze winkel is een carnavalskledingwinkel geworden, we hebben gekke hoeden geknutseld en we oefenen ook al met de polonaise!

15 Groep 3-4 Voor het thema "We zijn wat we eten " gingen we voor aardrijkskunde op zoek naar de landen waar de producten vandaan komen. En dat konden we op verschillende manieren opzoeken. We weten nu dat er producten uit koude en warme landen komen. Ons eten komt uit de hele wereld!!

16 Groep 3-4 Bij het thema "we zijn wat we eten", hebben we bij het thema natuur 5 verschillende smaken geproefd. Zout, zoet, bitter, zuur en geen smaak! We weten nu wat smaakpapillen zijn in groep 3 en 4.

17 Groep 5-6 Wij hebben na de kerstvakantie eerst een zilveren week gehad, vol activiteiten om beter te leren samenwerken. Zo moesten we in de gymzaal op een bepaalde volgorde staan, zonder van de bank af te komen. Hier waren we echt goed in. We konden het ook zonder te praten of overleggen met elkaar! Die oefeningen zijn goed van pas gekomen, omdat we nu weer druk bezig zijn met het IPC-thema 'Uitvindingen en Machines'. Hier leren we veel over hoe je verschillende bronnen kan gebruiken om informatie te vinden en te controleren. Ook krijgen we zo meer kennis over uitvindingen en hun uitvinders van vroeger. We weten er nu al zo veel van, dat we met gemak een tijdlijn kunnen maken van alle beroemde uitvindingen. We werken hier na de carnavalsvakantie nog even aan door, totdat we het op een leuke en vooral leerzame manier kunnen afsluiten. Dan horen jullie er natuurlijk weer meer over!

18 Groep 5 Groep 5 kan een plattegrond maken van de school met blokken, super knap!

19 Groep 7-8 De zilveren week in groep 7-8. Dat betekent veel spelletjes waarbij de kinderen moeten samenwerken: WIJ ZIJN SAAM!!! Bijvoorbeeld een levende knoop die door medeleerlingen uit elkaar moest worden gehaald of in tweetallen zittend met de ruggen naar elkaar toe en dan zonder de handen te gebruiken op gaan staan! Niet zo makkelijk als het er uit ziet!

20 Groep 7-8 Een echt samenwerkspel waarbij de kinderen aantallen moesten doorgeven met hun buik (spieren) En blindenmannetje bij de gymles, waarbij de kinderen een parcours moesten afleggen met een blinddoek, dus elkaar helpen en vertrouwen is dan erg belangrijk!

21 Groep 7-8 Groep 7/8 kreeg bij IPC 'Wat als het jou overkomt?' een gastles van een veteraan met als doelen: - Ik kan gerichte vragen stellen en conclusies trekken uit de gekregen informatie. - Ik weet waarom Nederlandse militairen in het buitenland gaan helpen. Ook hebben de leerlingen gedichten geschreven over de onderwerpen: veiligheid, vrijheid en herdenken. Stan: Veiligheid is voor iedereen belangrijk. Belangrijk in elk land. Maar als je geen veiligheid kan hebben kijk dan of je familie je kan helpen. In een ander land of op een plek waar geen oorlog is. Want veiligheid gaat voor alles. Daan: Wij hebben het. Maar daar hebben wij niet helemaal zelf voor gezorgd. Het waren de soldaten in het leger die dat deden. Er zijn veel soldaten gestorven voor onze vrijheid. Dat kunnen we niet zomaar vergeten. Maar toch lijkt het voor kinderen lang geleden dat er oorlog was. Daar ben ik eigenlijk wel blij mee. Wij kunnen genieten van onze vrijheid. Jason: Vrijheid Soms wel Dan weer niet Met of zonder problemen Ingewikkeld Ayman: De Tweede Wereldoorlog. De Duitsers vielen ons aan. Mensen werden naar concentratiekampen gebracht. Veel mensen gingen dood. Vol pijn en leed. Hitler was boos en zei; Het is oorlog! Mensen schrokken en gingen schuilen. De Joden waren bang. Ze waren niet veilig. 6 miljoen Joden zijn dood gegaan. Er worden elk jaar nog herdenkingen gehouden. Mensen zijn verdrietig. Samen herdenken wij jullie.

22 Voor het goede doel! Na de Santa Run in december wordt er wederom geld verzameld voor het goede doel Samen voor Taal. Een uniek pianoconcert op zaterdag 14 april a.s. van Francesco Attesti. Het concert vindt plaats vanaf uur in de Jozefkerk, Oude Molenstraat 8 in Oss, waarbij de opbrengst eveneens ten goede komt aan "Samen voor Taal". Een mooi avondje uit! Meer informatie en kaartverkoop op de website Ook op onderstaande website is meer informatie over dit concert te vinden.

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-10 (17-02-16) 18 februari Fides groep 5-6 en groep 7-8 18 februari leerlingenraad 19 februari centrum Jeugd&Gezin op school aanwezig 8.15uur-8.30uur 24 februari inloopochtend 25 februari rapporten

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( )

Inhoud FEBRUARI. Nieuws van de directie. Quiz leerlingenraad. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen ( ) 1819-11 (06-02-19) 07 februari rapportfolio mee naar huis 08 februari Fides in groep 5-6 (zie blz. 3) 12 en 14 februari 10-minutengesprekken groep 1 t/m 7 12, 13 en 14 februari adviesgesprekken groep 8

Nadere informatie

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MEI. Nieuws van de directie JUNI ( ) Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-16 (25-05-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 23-27 mei groep 8 FLESSENACTIE flessen kunnen deze week in de hal ingeleverd worden BVD! 26 mei SCHOOLFOTOGRAAF (individuele foto

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-05 (23-11-16) 22-24 november ouderavonden 05 december Sinterklaasviering 06 december studiedag: alle leerlingen zijn vrij Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Deze week zijn de oudergesprekken.

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. Algemeen nieuws. Nieuws uit de groepen 1819-10 (23-01-19) 23 januari t/m 2 februari Nationale Voorleesdagen 30 januari studiedag, alle leerlingen zijn vrij 07 februari rapportfolio mee naar huis 12 en 14 februari 10-minutengesprekken Beste

Nadere informatie

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Nieuws van de directie. Inhoud. JUNI 05 Indy 5 05 Wes 6 12 juf Heidi 4. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-17 (29-05-19) 30 mei Hemelvaartsdag: alle leerlingen zijn vrij 31 mei alle leerlingen zijn vrij 3 juni studiedag: alle leerlingen zijn vrij 3 t/m 6 juni avond 4-daagse 7 juni groep 5-6 natte gymles

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( )

JANUARI FEBRUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen ( ) 1718-09 (24-01-18) 24 januari start Nationale Voorleesdagen 31 januari groep 1-2A op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m. thema kleding 01 februari groep 1-2B op excursie naar Het Hooghuis-West i.v.m.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-04 (09-11-16) 11 november groep 1-2 naar Slabroek 22 en 24 november ouderavonden Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers, Het is alweer volop herfst! De vallende blaadjes, het weer en de donkere

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-13 (16-03-16) 31 maart gr. 1-2 poppenkast (middag) 05 april gr. 3 naar de Muzelinck (ochtend) 07 april gr. 7 schriftelijk verkeersexamen 11 april gr. 7 praktisch verkeersexamen Nieuws van de directie

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-18 (12-07-17) 13 juli schoolverlaters ontbijt en afscheid groep 8 13 juli laatste schooldag voor alle leerlingen 14 juli roostervrije dag: alle leerlingen zijn vrij 15 juli t/m 27 augustus VAKANTIE

Nadere informatie

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud NOVEMBER. Nieuws van de directie. Welkom. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-06 (14-11-18) 27 november schoen zetten op school (zie blz. 2) 30 november afsluiting IPC in groep 1-2: ouders/verzorgers zijn welkom van 11.45u - 12.15u 5 december Sinterklaas op school 6 december

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE

Inhoud DECEMBER JANUARI. Welkom. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws ( ) 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 1617-07 (21-12-16) 22 december groep 7-8 gaat schaatsen bij Winterland 23 december kerstviering 24 december t/m 8 januari KERSTVAKANTIE 9 januari we proosten op het nieuwe jaar om 14.20u: alle ouders zijn

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal,

Nieuws van de directie SEPTEMBER 1516-01 (09-09-15) Beste allemaal, 1516-01 (09-09-15) 10 september roostervrije dag, alle leerlingen zijn vrij 15 september info-avond voor alle groepen 23 september start Kinderpostzegel actie VOORAANKONDIGING: 2 oktober afscheidsviering

Nadere informatie

De Keyzer draait door Inhoudsopgave

De Keyzer draait door Inhoudsopgave De Keyzer draait door Inhoudsopgave Van de redactie + inzending Het laatste nieuws Puzzel Overzicht vrije dagen en feest dagen Interview leerling Interview leerkracht De knutseltip Kleurplaat Afsluiting/Groet

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1415-06 (26-11-14) 26 november gr 7 en 8 op bezoek bij het Hooghuis Zuid en West 27 november gr 5 t/m 8 gaan pepernoten bakken 28 november gr 1 t/m 4 gaan pepernoten bakken 29 november gezinsviering in

Nadere informatie

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web: &

OBS de Straap, Twentehof 200, 5709KG, Helmond Web:   & 0492-556313. Web: www.destraap.nl & E-mail: destraap@destraap.nl Kleuterwerkjes Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 De klassenverdeling: 1/2 juf Ilja/ juf Mariëtte 1/2 juf Manon/ juf Richelle 1/2 juf Els 3a juf

Nadere informatie

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken

Inhoud JANUARI. Nieuws van de directie. We verwelkomen. groep 1-2A! 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken 1819-09 (09-01-19) 07 t/m 11 januari Zilveren Week 14 t/m 25 januari toetsweken Beste allemaal, Nieuws van de directie Allereerst wens ik jullie, namens het team van BS JFK, de allerbeste wensen voor een

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1819-18 (12-06-19) 14 juni groep 7 preadvies gesprekken 19 juni groep 1-2 excursie naar de kinderboerderij 20 juni eindfeest (iedereen welkom voor de voorstelling 12.00u - 13.00u) 21 juni groep 7 preadvies

Nadere informatie

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

JANUARI. Inhoud. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1718-08 (10-01-18) 15 januari Destin vertegenwoordigt onze school in de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd in de bibliotheek in Oss 24 januari start Nationale Voorleesdagen Beste allemaal, Nieuws

Nadere informatie

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3

- Stijn in groep 1. Nieuws van de directie NOVEMBER ( ) 13 Virgil 8 22 Annabel 8 22 juf Will Meyra 3 1516-05 (11-11-15) 13 november inloopochtend 8.30-9.30 uur 17 november CJ&G aanwezig op school 8.15-8.45 uur (zie poster) 17 november ouderavond 18 november we verzamelen om 18.30 uur om Sint naar bed

Nadere informatie

Vakantierooster

Vakantierooster Vakantierooster 2018-2019 Graag informeren wij u over het vakantierooster van komend schooljaar. De eerste schooldag van schooljaar 18-19 is op maandag 20 augustus 18. Vakanties: Herfstvakantie ma 15 oktober

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11, juli 2019

Nieuwsbrief 11, juli 2019 In deze Nieuwsbrief: - Beste ouders, verzorgers - Bericht van Bestuur - Afscheid collega s - Formatie schooljaar 2019-2020 - Vakanties en studiedagen - Verhuizing van groep 5 - TSO: wijziging abonnement

Nadere informatie

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6

JULI. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws Muziekdag Nieuws van groep 8 Ingekomen post ( ) 13 Kaelin 1 15 Jason 6 1516-19 (06-07-16) VERKOOP HOUTARTIKELEN VAN GROEP 8 LOOPT TOT 13 JULI! 07 juli gr. 8 gaat 30 km fietsen voor LIGHT FOR THE WORLD 07 juli sportmiddag i.s.m. SEC voor groep 1 t/m 7 (zie blz. 2) 07 juli

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( )

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) 1920-01 (28-08-19) 19-30 augustus Gouden Weken 29 augustus ontruimingsoefening 04 september kennismakingsavond in alle groepen 11 september CJG bij ons op school (8.25u-8.45u) Beste allemaal, Nieuws van

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond

School weer begonnen. Parro jaarplanning. Wat gebeurt er op de J.P. Waale? Don. 12 sept. Informatieavond Nr. 1 September 019 Op de achterkant: School weer begonnen Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van een fijne zomervakantie. Vanaf nu is het echter weer tijd om naar school te gaan! Wij gaan weer ons

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6

SEPTEMBER. Nieuws van de directie ( ) Geen agendapunten voor de komende twee weken! 12 juf Susanne conciërge 20 Tess 4 22 Fatmanur 6 1920-02 (11-09-19) Geen agendapunten voor de komende twee weken! Beste allemaal, Nieuws van de directie De eerste weken op school zitten er weer op. De Gouden Weken zijn voorbij; de kinderen en de leerkrachten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11

NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/ nummer 11 NIEUWSBRIEF VOOR OUDERS & LEERLINGEN Schooljaar 2016/2017 23-11-2016 nummer 11 Agenda Do 24 november Schoen zetten Di 29 november Pietengym groep 1/2 Do 1 december Studiemiddag onderbouw (groep 1/2 s middags

Nadere informatie

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké!

Verkeersveiligheid: wachten op het schoolplein is oké! Beste ouders, Vrijdag 22 juni staat er een studiedag op de agenda. De leerlingen zijn dan vrij zodat wij met het team dit schooljaar kunnen evalueren en ook al plannen kunnen maken voor volgend schooljaar.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Open huis gemist of nog een keer komen kijken???

Open huis gemist of nog een keer komen kijken??? Schooljaar 2016-2017 13 t/m 17 februari Agenda: Ma - Groep 3 Overstap Di - Groep 3 Overstap Groep 3-4 naar Bibliotheek Wo - Do - Vr - Groep 5-8 vrij i.v.m. Studiedag leerkrachten Beste ouders/verzorgers

Nadere informatie

nummer januari 2018

nummer januari 2018 Pancopost nummer 10 16 januari 2018 Een nieuw jaar is van start gegaan. We hopen dat iedereen een fijne kerst heeft gehad en goed het nieuwe jaar is ingegaan. Wij gaan in ieder geval het schooljaar weer

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-03 (12-10-16) 12 oktober MR vergadering 14 oktober nationale voorleeswedstrijd voorrondes op school 24 t/m 30 oktober HERFSTVAKANTIE 30 oktober wintertijd, de klok 1 uur terug zetten 08 november inloopochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018

Nieuwsbrief euwsbrief 15 juni 2018 Kalender: 20 juni Buitenspeeldag 25 juni De schoolfotograaf komt! Let op: gewijzigde datum 26 juni Afscheidsmusical voor alle inwoners van Langeweg 27 juni 's ochtends afscheidsmusical voor alle kinderen

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen

Schoolreis Groep 7 en 8 woensdag 20 juni Donderdag 5 juli Schoolfotograaf Alle kinderen Zoutkamp, 26 april 2018 Betreft: Algemene informatie Geachte ouder(s) e.o. verzorger(s) en leerlingen, Belangrijke data: Dag Wat? Wie? Vrijdag 27 april Koningsdag Iedereen ( alle kinderen vrij ) Zaterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 8 februari Alaaf!

Nieuwsbrief 11 8 februari Alaaf! Nieuwsbrief 11 8 februari 2019 Alaaf! Vanmorgen hebben we carnaval op school gevierd. CV de Reetkwakers kwam op bezoek. Speciaal eraan was dat papa Rob Konings adjudant is samen met Prins Arjan. We hebben

Nadere informatie

Laetare Actueel December 2018

Laetare Actueel December 2018 Laetare Actueel December 2018 Voortgang Vreedzame School Duizendste vreedzame school in het zonnetje gezet Een school in Almere is inmiddels de duizendste vreedzame school van Nederland geworden! Een wat

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Op maandag 6 maart hebben de leerlingen van de Sterrebos nog een dagje extra vrij. De leerkrachten hebben deze dag een studiedag. NIEUWSBRIEF Vrijdag 24 februari 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Alaaf De carnavalsvakantie staat voor de deur. Vrijdag gaan we feestelijk de vakantie in met een geweldig carnavalsfeest. We wensen iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool

Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool Nieuwsbrief Juli/ september 2018 Fiduciaschool CSBO Fiduciaschool, Distributiestraat 1, 9728 CR GRONINGEN Agenda juli 2018 Datum Groep Activiteit Di. 3 juli Pauw/ Paradijsvogel Schoolreis naar Flippies

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-06 (07-12-16) 09 december paarse vrijdag (we hangen de regenboogvlag uit) 21 december groep 3 naar Jan Cunenmuseum (tentoonstellingen Armando tot Tajiri, ontdekkingen van een verzamelaar en Villa

Nadere informatie

JULI 05 Keysha 1-2B 08 Saja 3 10 Joanna 1-2B 13 Kaelin 4 17 Emiliano 6 20 Vivian 1-2A 21 Boy 1-2B 22 Mohammad 4 25 Noor 4 25 Cody 6 31 Noa 7

JULI 05 Keysha 1-2B 08 Saja 3 10 Joanna 1-2B 13 Kaelin 4 17 Emiliano 6 20 Vivian 1-2A 21 Boy 1-2B 22 Mohammad 4 25 Noor 4 25 Cody 6 31 Noa 7 1819-19 (26-06-19) 27 juni kennismakingsuurtje groep 3-7 28 juni ouderbedankviering om 11.30u 2-3-4 juli groep 8 schoolkamp 3 juli juffendag groep 4 4 juli rapportfolio inleveren op school 5 juli laatste

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Gedragsverwachting van de week!!!

Gedragsverwachting van de week!!! Nr. 18 vrijdag 19 juni 2015 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Gedragsverwachting van de week!!! Agenda Vr. 26 juni: Vr. 26 juni: Di. 30 juni:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang!

Om deze periode feestelijk af te sluiten, wordt er volgende week de traditionele bingo gehouden. De kaartverkoop is dan ook in volle gang! Nummer: 12 9-2-2016 Agenda: Dag Activiteit Ma 15-2 Inschrijven rapportgesprekken Ma 15-2 Bingo gr. 6 t/m 8; 18:30-19:30 Di 16-2 Bingo gr. 3 t/m 5; 18:30-19:30 Do 18-2 Bingo gr. 1 t/m 2; 18:30-19:30 Rapporten

Nadere informatie

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda Nummer 33 1 mei 2015 20142014november 2014 september 2014 2 t/m 17 mei Meivakantie (incl. Hemelvaart) 4 mei Leerlingen doen mee aan de Nationale herdenking 25 mei Pinksteren Donderdag 21 mei Sportdag

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post

MAART. Nieuws van de directie. Kort algemeen nieuws. Loopbus Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1516-12 (16-03-16) 14-18 maart Week van de Lentekriebels 18 maart Fides groep 7-8 25 maart studiedag / Goede Vrijdag: alle leerlingen zijn vrij 27 maart de zomertijd gaat in: de klok 1 uur vooruit 1 e

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Even voorstellen Nieuwe leerlingen Schoolfotograaf Week van de Lentekriebels Carnavalsviering Wist je dat... Van de directie

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 25-02-2013-11-03-2013 Agenda: Ma t/m vr 04-03 t/m 08-03 Datamap gesprekken Wo 13-03 Geen gymles Ma t/m wo 25-03 t/m 27-03 Kamp groep 7/8 Do 28-03 Paasontbijt Vr en ma 29-03 en 01-04 Vrij

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB

ICBS De Windroos WEEKINFO 32. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Aanwezigheid directie en IB WEEKINFO 32 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, Belangrijk in deze info: Vakantie en studiedagen 2019-2020 Verlof aanvragen Zaanse

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 11 september 2014

Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Nieuwsbrief 2 11 september 2014 Van de directie Studiedag Donderdag 18 september vindt de eerste studiedag van dit schooljaar plaats. Dit betekent dat alle leerlingen die dag vrij zijn. De leerkrachten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L

N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L N I E U W S B R I E F W I L L E M S S C H O O L Vrijdag 1 juli 2016 Nummer 11 Vanuit de directie Nog een weekje en dan kunnen wij gaan genieten van de zomervakantie. Groep 8 is druk bezig met het oefenen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug

Jochem Blaauboerstraat CJ Schagerbrug info@obszwanenest.nl Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-541626 http://www.obszwanenest.nl 2 e Nieuwsbrief juni 2015 Kalender 18 juni : schoonmaakavond 19.00 uur. 22 juni : groep 8 kennismakingsmiddag

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 8 19 april 2018 Inwerken Beste ouder(s)/verzorger(s), Met open armen ben ik op dinsdag 3 april door het team, ouders en leerlingen onthaald. Het is een feest om iedere

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen!

Paulus-Weekbrief 5. Weekbrief Kinderboekenweek 2016 voor altijd jong. * Doel: Extra aandacht voor kinderboeken en lezen! Paulus-Weekbrief 5 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 07-10-2016

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. De eerstvolgende is op maandag 6 juni. Nr. 17 19 mei 2016 2016

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam

ICBS De Windroos WEEKINFO 16. Belangrijke data: KERST. Kerstmis vieren op De Windroos: Galeistraat TJ Zaandam WEEKINFO 16 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 22-12-2016 Kerst met de hele school Beste ouders/verzorgers, In deze donkere dagen voor de

Nadere informatie

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15)

MAART APRIL. Nieuws van de directie. Welkom Bericht RvT Musicalnieuws Mad Science Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1415-12 (18-03-15) 1415-12 (18-03-15) 16 maart start Week van de Lentekriebels 19 maart start koolwitjes project in groep 3 25 maart (gym)gastles beeball voor groep 3-4 26 maart workshop fides voor groep 8 29 maart zomertijd

Nadere informatie

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post

Inhoud OKTOBER. Algemeen nieuws Nieuws uit de groepen Ingekomen post 1819-04 (10-10-18) 10 oktober afsluiting IPC groep 1-2: vanaf 11.30u zijn de ouders/verzorgers welkom om mee te spelen in de speelwerkplaatsen 10 oktober afsluiting IPC groep 7-8: van 12.00u-12.30u (hele

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair.

Augustus 2014. Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: 013-5710843. E-mail: bs.de.sporckt@xpectprimair. kalender schooljaar 2014-2015 Augustus 2014 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Eerste schooldag Op 25 augustus start het nieuwe schooljaar om

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel?

Vlindernieuws. Beste ouders, verzorgers, teamleden, Graag willen wij ons voorstellen als de MR van de Vuurvlinder in Veenendaal. Wat is ons doel? Vlindernieuws Katholieke basisschool De Vuurvlinder 24 september 2018 Hierbij het tweede Vlindernieuws van dit jaar. We zijn nu vier weken met elkaar op weg en onze eerste studiedag is geweest. De leerkrachten

Nadere informatie