Het scrapbookforum. nummer 8, november 2008

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het scrapbookforum. nummer 8, november 2008"

Transcriptie

1 Het scrapbookforum nummer 8, november 2008

2 voorwoord Je had het natuurlijk al gezien, maar inderdaad, we hebben een andere look. Enkele zelfde kenmerken van vorige magazines komen terug, maar we hebben een wat huiselijker en (hopelijk) ook een eigen look gekregen. Er is ook weer veel veranderd sinds de vorige uitgave. Femke definitief weg, Jolanda die ook te kennen heeft gegeven het een en ander niet meer te kunnen combineren, maar we hebben ook goed nieuws: namelijk een nieuw DT-lid; Alma. Colofon Design & eindredactie: Frences Redactie: Annemarie Carla Designteam Alma Boukje Frences Jill Judith Renny De nieuwe look past goed bij ons forum en bij ons, Annemarie, Carla en ik. De designteamleden hebben dit keer dan ook wat met die nieuwe look gedaan. Ze kregen van ons de kleuren te zien en de opdracht mee om met die kleuren mooie creaties te maken, waar bovendien ook nog eens stof, kant of vilt in verwerkt moest worden. Niet makkelijk, want je houdt niet zoveel kleuren over, maar met enkele subtiele toevoegingen of geweldige kleurencombinaties zijn echt alle creaties weer helemaal prachtig geworden en zijn wij beretrots op onze dames!! En we hebben ook maar liefst twee workshops voor je in dit magazine, deze keer gemaakt door Boukje. Volgende keer zie je weer een workshop, wie die bedenkt en wat we gaan doen, is natuurlijk nog even geheim. Ook willen we de sponsors weer vriendelijk bedanken voor het sponsoren en zeker ook degenen die iets gegeven hebben voor de goodiebag tijdens het scrapweekend. Het weekend was weer supergeslaagd en we kijken al weer uit naar maart, waar we niet met 22 dames zitten, maar met 32! Ik stop met kletsen, blader maar lekker door naar al dat moois in dit magazine. Contact over adverteren?

3 Afscheid jolanda Lieve scrappers, In deze editie van het magazine draag ik het stokje over aan Alma. Op dit moment is het voor mij te druk en heb ik keuzes moeten maken. Ik heb altijd met veel plezier gewerkt aan de items en LO's voor het magazine. En zal het zeker gaan missen. Natuurlijk blijf ik jullie allemaal volgen op t forum en in het magazine. Alma, heel veel succes! Ik weet zeker dat ik de komende tijd ga genieten van heel veel mooie werkjes van jou! Veel liefs, Jolanda (jojobeer) Voorstellen Alma Hallo allemaal, Voor degenen die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Mijn naam is Alma, ik ben 43 jaar en woon samen met mijn man Willem en onze kinderen Melanie, Riëlle en Rick op een melkveehouderij in het mooie brinkdorp Annen. Behalve een hele stal vol koeien hebben we nog een hond, 2 katten, 2 konijnen, 6 kippen en 1 haan. Ik ben altijd al creatief bezig geweest, heb heel veel uiteenlopende hobby s gehad, maar het maken van 3D kaartjes was mijn favoriet tot ik het scrappen van kaartjes ontdekte. Dit heb ik ongeveer een jaar gedaan en toen wilde ik ook eens proberen met foto s te scrappen. Tja en vanaf dat moment ben ik verslaafd. Een leven zonder scrappen kan ik me niet meer voorstellen; dit is absoluut een blijvende hobby! Ik vind het súper dat ik ben gevraagd voor het Designteam van zo n geweldig online magazine en ik heb met heel veel plezier aan mijn 1 e opdrachten voor het magazine gewerkt! Groetjes Alma

4 advertentie

5 door Boukje Lay-out met stof een warme winterdeken Boukje s blog: De foto is bewerkt tot wat een roze tint. Het papier is van Basic Grey, Eva en Prima Marketing. Door samen met het jute, stof en vilt de vlakken vast te naaien, heb ik het wintergevoel willen vastleggen, als een warme winterdeken

6 Lay-out met vilt en kant door Alma kijk eens naar onze sneeuwpop Gebruikte materialen: U Bazzil kraft cardstock Basic Grey Lily Kate K&Company Smitten Clearstamp Heidi Swapp (klok) Clearstamps Inkadinkado (swirls) Clearstamp Prima Building a Frame Silhouette; sneeuwster, teksten Vilt rand vd Blokker Stukjes kant Quickutz Die (Swirl) Knoopjes Distress inkt Scribbles 3d verf bruin Zelfmaak pin Zelfmaak rub-on Alma s blog:

7 Lay-out met vilt en knoopjes door Judith zoveel pret Gebruikte materialen: U Judith s blog: Knoopjes Thickers Acrylverf Vilt

8 Lay-out met stof en zelf gehaakte bloemen door Renny ssssttt, de baby slaapt Dat een lay-out zeer eenvoudig te maken is, maar wel vol en erg mooi wordt, bewijst Renny met deze prachtige lay-out. Maak een cirkel met de cirkelsnijder. Plak die op de witte cardstock. Haak wat bloemetjes. Knip een stukje stof op maat en bind het vast met een lintje. Wat knoopjes e.d. op plakken en randen inkten. Titel erbij en klaar. UGebruikte materialen: Knoopjes wit cardstock K&C gehaakte bloemetjes brads oud gordijntje Renny s blog:

9 door Boukje workshop cadeauzakjes Ook leuk idee voor verpakking voor zeer kleine cadeautjes! Snij papier op maat: 11,3x14cm Plak dubbelzijdig tape langs de zijkant en op aangegeven plaatsen, zie foto. Plak de zijkant dicht, zodat je een koker krijgt. Plak de onderkant dicht en stop die in de ribbelmaker. Draai ± drie ribbeltjes. Stop de inhoud in de tube, voordat je m dichtplakt Plak hiervoor de bovenrand dicht, een kwartslag gedraaid ten opzichte van de onderrand. Als je van boven kijkt, zie je een + Ook nu haal je de rand even een paar slagen door de ribbelmaker. Versier met lintje, labeltje en andere embellishments! Hieronder zie je een paar voorbeelden Je kan de tube ook van sheet maken, de werkwijze is dan hetzelfde, alleen moet je de randen extra verstevigen met eyelets of brads.

10 advertenties

11 Lay-out met stof en kant door Jill Gebruikte materialen: Roze lint, kant (fourniturenzaak) Knoopjes (Foof-a-Laa) Roze vilt Manilla Label Postzegels Goudkleurig papier Patterned paper: Basic Grey (Blush, Angelic), Chatterbox, My Minds Eye (Tres Jolie Love ) Making Memories (Audrey Scallop Ledger) Thickers wit, roze Bruin alphabet: pink paislee (chocolate) Geribbeld karton Witte bloem (Tuincentrum) Witte Posca pen, Brad Vol verwachting klopt ons hart Dit was de eerste keer, dat Sem en Amber pakjesavond vierden en echt idee hadden wat het inhield. De grote zak met pakjes stond voor de deur en ze wisten niet hoe gauw het in de woonkamer moest om de cadeautjes open te maken. Vandaar ook de titel: vol verwachting klopt ons hart. Jill s blog:

12 Lay-out met kantjes en stof door Frences Sinterlunch Gebruikte materialen: U Cardstock Kant (gekregen van oma) Dessinpapier making memories Stof met bloemenprint Knopen Scrappersflos Stempel cadeautjes Bloemtjes Lint Frences blog:

13 ALtered item: kerstboom door Alma It will be christmas in days Wanneer je wat langer scrapt ga je ook in niet-voor-scrap-bedoelde-objecten toch scrapbare objecten zien. Dit moet Alma ook gedacht hebben bij het zien van deze plantenstok met krijtbord bij de Xenos. Bedoelt voor in de planten, maar alma maakte er een mooie winterse adventkerstboom van! Gebruikte materialen: U Plantenstokje vd Xenos Witte en créme papicolor cardstock Bazzil kraft cardstock, Basic Grey lily kate, K&Company Smitten Aleene s Glitter Snow Labeltje Silhouette voor de tekst, vogel, kerstbal Belletjes, bloemetjes, lint, en knoopjes Clearstamp (sneeuwvlokken) Zelfmaak rub-on Distress inkt

14 advertenties

15 door Boukje workshop cadeautasjes Schattig kleine cadeautjes voor de Kerst of om zo eens weg te geven! Ril het papier op 3,8 /6,4/10,2cm. Rond de hoeken van het flapje af en inkt alle randen, ook van het smalle strookje. Gebruikte materialen: papier 12,7 x 3,8 cm., strookje 1 cm x 13cm lang, Plak het strookje in het midden. Maak gaatjes in de vouw bij het flapje en knoop hier het lintje door, zie foto. lintje ±16 cm. lang, bloemetje/brad, gaatjesmaker, afrondhoekpons, stempelinkt, Vouw het tasje even in elkaar en prik met de prikpen even een gaatje waar het bloemetje moet komen. Dan kun je de brad er straks makkelijker doorhalen. prikpen. Pons het bloemetje, zet het met de brad vast in het tasje. Voor in het tasje heb ik twee chocoladebollen in folie verpakt en met een dubbelzijdig tape even op de bodem vastgezet.

16 canvas together door Jill Gebruikte materialen: U Roze bloem: groot (Heidi Swapp), klein (Prima Marketing) Jute Knoopjes (foof-a-laa) Beige ruitjespapier (?) Bloemenpapier (K&Company classic) Lint en kant (fourniturenzaak) Manilla Label Postzegel Goudkleurig papier Zilveren papierclip Roze glitters Creative Imaginations papier (Cream Line) Bladzijde uit een oud boek Cat s eye: chestnut en roze Together: chiptopper (Bazzill Basics Paper) Oud Kaartje Uitgeknipte bloem:k&company (classic) We waren een dagje op visite bij mijn oom en tante. Omdat het lekker weer was, aten we op de veranda buiten. De grond buiten was nat en dus kregen Sem en Amber klompjes aan van mijn tante. Zo schattig! Ik heb geprobeerd het buitenleven gevoel te vatten in deze canvas door jute te gebruiken dat past bij de rieten stoel op de foto. Het blauw van Sem s polo komt weer terug in het blauwe lint.

17 een doosje vol geluk door Renny Als ergens geluk en voorspoed voor het oprapen lag Zou ik daar heen gaan op eerste kerstdag Handen vol zou ik opgooien dan, hoog in de lucht Dwarrelend op de wind in vogel vlucht Langs sterren en de maan zou het gaan Al snel zou het jullie kant uitgaan Al was het een klein beetje maar Ik wens jullie een gelukkig en voorspoedig Nieuwjaar! Doosje vol geluk Erg geschikt als cadeautje voor iemand die je geluk toe wilt wensen. Er zitten strookjes papier in met allemaal quotes over geluk etc Het is het patroon van een doosje wilhelmina pepermuntjes. Deze uit elkaar halen, overtrekken op roze cardstock, uitknippen, rillen en vouwen en bescrappen.

18 keukenrolhouder Al een tijdje zat ik tegen een keukenrolhouder aan te kijken die van vorm en kleur wel mooi was, maar met lelijke plaatjes erop. Hij stond al lang op mijn to do lijstje om te gaan alteren, maar dit keer dan eindelijk gelukt. Misschien vind je het zonde om hem in kerstsfeer te doen?? Nou, dan komt hier een klein geheimpje. Het cardstock zit er aan vast met klittenband, waardoor ik er in januari weer iets anders voor kan doen. Weet je wat?? Zal ik hem in het volgend magazine gewoon weer laten zien?? Gebruikte materialen: U Bazzil cardstock Kerstkaart van vorig jaar (eland) Een rood geruit zakje Vilten sterren Sterrenknoopjes ronde knoopjes Ribbelkarton Mini-fotolijstje (0,50 Xenos) Bloemen Geblokt lint Keukenrolhouder (dit was er een van de Action tijdje terug) Making memories journaling vel Knopspelden Sneeuwvlokjes van vilt na voor door Frences

19 Wedstrijd voor alle forumleden En ook in dit magazine hebben we weer een wedstrijd voor iedereen die lid is van het scrapbookforum! Dit keer, je raadt het vast al wel, mag je een lay-out gaan maken. Deze lay-out moet voor het grootste gedeelte de kleuren van het nieuwe magazine bevatten en moet iets van stof, vilt of kant bevatten. Het thema is verder helemaal vrij. Van je lay-out maak je een mooie duidelijke foto. Deze foto zet je in photobucket (niet groter dan 600 pixels breed) en de [img]code hiervan stuur je voor 9 januari 2009 via de mail of pb naar Annemarie. Die zet ze dan zo snel mogelijk op het forum en mag iedereen stemmen tot zaterdag 17 januari, uur. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt. Succes allemaal en veel plezier er mee!!! De winnaar krijgt een mooie prijs beschikbaar gesteld door: Wedstrijd uitslag vorig magazine De vorige keer vroegen we jullie om een lay-out van een van de DT-leden te liften. 11 inzendingen hadden we en met een ruime meerderheid van de stemmen is Margreet gekozen. Ze heeft inmiddels haar prijsje ontvangen, maar hierbij nogmaals gefeliciteerd Margreet. Wil je meer van haar werk zien?

20 advertenties De Scrapotheek is dé internetwinkel waar u naast prachtig papier ook schitterende embellishments, linten, stempels en nog veel meer kunt vinden om uw layouts nét dat beetje extra te geven. Wij gaan er vanuit dat u - net als wijzelf - alleen met het beste van het beste wilt scrappen. Wij zijn dan ook met veel plezier voortdurend voor uw en onze hobby op zoek naar exclusieve kwaliteitsartikelen die nog niet of nauwelijks in Nederland te vinden zijn. Naast de bekende merken als Basic Grey, Prima Marketing en Sassafras Lass hebben wij ook minder bekende merken als Bam Pop! en eigen artikelen in de winkel. U kunt uw bestelling ook op afspraak bij ons op komen halen. Kom gerust eens langs op HUwww.descrapotheek.nlUH!

21 advertenties misschien wel de leukste, maar zeker de goedkoopste online scrapbookwinkel van Nederland! Hier kan uw advertentie ook staan... en wij zijn echt niet duur! Neem voor meer informatie contact op met: Frences

22 Lief vogelhuisje Ter afsluiting laten we nog een vogelhuisje zien dat we op het blog tegen kwamen van Nichole Heady. Het adres vind je onderaan deze pagina. Je kunt ze gebruiken om in de kerstboom te hangen, maar ook leuk ter decoratie tijdens andere jaargetijden. Met Pasen ook leuk natuurlijk. Natuurlijk ook een in de kleuren van het nieuwe magazine, maar ook even een andere om te laten zien dat er vele sferen mogelijk zijn Zo klein zijn ze met hartjesgat door Frences Daar staat ook het patroon en een stap-voor-stap werkbeschrijving, dus wil je ook zulke schattige vogelhuisjes maken?? Kijk dan snel op: Fijne feestdagen allemaal!!!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season!

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season! Scrapbookforum nummer 20, november 2011 Tis The Season! voorwoord Tis The Season! We nemen je mee door de seizoenen, door de herfst en de winter met hun prachtige kleuren en mooie grijstinten! Het Designteam

Nadere informatie

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010 Scrapbookforum nummer 14, mei 2010 Clean & Simple en bloemetjes voorwoord Clean & Simple en Bloemetjes! Van harte welkom in dit nieuwe magazine, nummer 14 alweer! Nieuw ook in dit magazine is Inge, zij

Nadere informatie

2 papierlijnen 1 merk

2 papierlijnen 1 merk Het scrapbookforum Nummer 7 augustus 2008 2 papierlijnen 1 merk Heel veel mogelijkheden Inhoud.nummer.7 2 papierlijnen, 1 merk Magazine nummer 7 Zelden zijn we zoveel later geweest dan anders, maar door

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Het scrapbookforum. nummer 11, augustus 2009. Een magazine. met alleen maar. lay-outs en. twee themas. Allemaal 1 klieder lay0ut.

Het scrapbookforum. nummer 11, augustus 2009. Een magazine. met alleen maar. lay-outs en. twee themas. Allemaal 1 klieder lay0ut. Het scrapbookforum nummer 11, augustus 2009 Een magazine met alleen maar lay-outs en twee themas Allemaal 1 klieder lay0ut En 1 layout over flora of fauna voorwoord Ja, we gaan lekker kliederen! Dit 11

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 13, februari 2010. Een nieuw begin!

Scrapbookforum. nummer 13, februari 2010. Een nieuw begin! Scrapbookforum nummer 13, februari 2010 Een nieuw begin! voorwoord Een nieuw begin! Van harte welkom in dit nieuwe magazine, nummer 13 alweer! Na 12 nummers heeft Frences het stokje doorgegeven, zodat

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar!

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar! Scrapbookforum nummer 21, februari 2012 Voorjaar! voorwoord Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het Designteam kreeg de opdracht mee om een layout

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart

december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart december 2012 vanaf 4 jaar tekst: Marian van Gog muziek: Paul Natte Kerstkaart Kerstkaart Refrein: Ik stuur een kerstkaart naar oom Rob en één naar tante Fee. Zeg postbezorger, breng je ook voor mij een

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu Journaling Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het maken van een mini boekje. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu weet je nog precies het hoe, wat en waarom. Maar

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 2 augustus 2007

Het scrapbookforum. Nummer 2 augustus 2007 Het scrapbookforum Nummer 2 augustus 2007 Inhoud.nummer.2 Ja, zomer! Nog een paar weekjes vakantie! En ook al weer ons 2 e nummer van het magazine. Dit keer stellen wij ons designteam voor en zie je allerlei

Nadere informatie

Brievendoos labels en kaartjes

Brievendoos labels en kaartjes Onlinegratisextra s Brievendoos labels en kaartjes Labels Knip enkele labels ruim uit. Plak ze op wit karton en knip ze dan precies uit. Plak er schaapjes in 3D op. Kleine kaartjes algemeen Snij stroken

Nadere informatie

Tutorial jongensblazer

Tutorial jongensblazer Tutorial jongensblazer Ik vertrok van een basispatroon dat ik online kocht en uitprintte op de website van Knipmode. Hier vind je de link: http://www.knippie.nl/shop/jongen/jas/kek-blazertje-grotemaat-pdf-patroon

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 3 oktober 2007

Het scrapbookforum. Nummer 3 oktober 2007 Het scrapbookforum Nummer 3 oktober 2007 Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:them Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:them Inhoud.nummer.3 Transparant: trans pa rant 1 (het ~, ~en) 1 doorschijnend

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Little Birdhouse

The Little Birdhouse The Little Birdhouse! Het was al aangekondigd: Als voorproefje voordat de nieuwe online workshop start op 5 februari, hier de beschrijving van het vogelhuisje dat in de nok van de zijwand van "Home Sweet

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 1

The Good Old Times, deel 1 The Good Old Times, deel 1 Goedemorgen Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe online workshop The Good Old Times. Vandaag starten we met het boek. We gaan met chipboard en kraftpapier werken en

Nadere informatie

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken

Creatief aftellen tot kerst De Vier Windstreken Ho ho ho! Maak een knikkende kerstman van 8 cm om samen met jou Kerstmis te vieren. Tel op een heel bijzondere manier de dagen af tot Kerstmis! Creatief aftellen tot kerst is een adventskalender en activiteitenboek

Nadere informatie

Augustus Mailing 2013

Augustus Mailing 2013 Augustus Mailing 2013 Kaart 1: Boeket rozen Papicolor karton: original zalmroze ( 25 ), abrikoos ( 24 ), brilliant champagne ( 163), marble witroze ( 64 ). Pretty papers bloc: Romantic Vintage PK9093 Knipvel:

Nadere informatie

My Travelbook, deel 6

My Travelbook, deel 6 My Travelbook, deel 6! Hallo allemaal! Vandaag het laatste deel van My Travelbook. We gaan het boek afmaken en dat wordt nog best een flink klusje. Heb je afgelopen week gezien hoe je roosjes maakt? En

Nadere informatie

Kadoosjes. special. Doosjes & kadootjes. download patronen. Special

Kadoosjes. special. Doosjes & kadootjes. download patronen. Special Special 2011 download patronen Doosjes & kadootjes special Special 2011 download patronen schort melkpak behorende bij bij pagina pagina 4 en 4 en 5 5 Voor originele grote print deze pagina op 100% Schort

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

een eigen lamp op veel manieren*

een eigen lamp op veel manieren* let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! Klooikoffer voor ouders & kinderen die samen aan de slag willen een eigen lamp op veel manieren* klooikoffer #1: de striptang! * bijvoorbeeld

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 5 februari 2008

Het scrapbookforum. Nummer 5 februari 2008 Het scrapbookforum Nummer 5 februari 2008 & Valentijn doodle special Valentijn en doodle magazine Wauw.!! Magazine nummer 5 alweer wat gaat het toch hard!! Frences en ik zijn er superblij mee dat de reacties

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 7

Home Sweet Home! Deel 7 Home Sweet Home Deel 7 Vandaag zijn we aangekomen bij week 7. Alweer het laatste deel van de beschrijving van Home Sweet Home. Afgelopen weekend heb ik al een klein "voorproefje" geplaatst voor deze week,

Nadere informatie

Patroon Een bijzonder mooie tas

Patroon Een bijzonder mooie tas Patroon Een bijzonder mooie tas Ik heb deze tas gemaakt met een combinatie van Kimara van Adriafil en Catania. Van de Kimara had ik 5 bollen nodig, van de Catania 4 bollen. Verder gebruikte ik 4 ringen

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt Het voorjaarszonnetje heeft zich de afgelopen paar dagen al vaak laten zien. Vergeet niet het is eigenlijk nog winter, maar tegen het einde van deze maand maart, begint officieel de lente! En dit gaan

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Haakpatroon NiCu. Knuffeltjes voor kindjes op de neonatale intensive care unit. Versie 15 april 2014

Haakpatroon NiCu. Knuffeltjes voor kindjes op de neonatale intensive care unit. Versie 15 april 2014 Haakpatroon NiCu Knuffeltjes voor kindjes op de neonatale intensive care unit Versie 15 april 2014 Lees het hele document goed door, voordat je begint met haken. Zowel aan het begin als aan het einde staat

Nadere informatie

Verpakking Star Collection ***PD0017.

Verpakking Star Collection ***PD0017. Verpakking Star Collection ***PD0017. Paars gele tinten. Benodigdheden: Papicolor kaartenkarton: original donkerbruin ( 38 ), original sering ( 37 ), smart crème ( 613 ) original anjerwit dun voor de bloemen

Nadere informatie

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal! It's Dreamtime Goedemorgen allemaal Vandaag start de workshop "Dreamtime". De eerste online workshop die iedereen via dit weblog kan volgen. We gaan in 6 weken tijd een schattig kastje maken met alles

Nadere informatie

Workshop Star mal. Kaartje 1

Workshop Star mal. Kaartje 1 Workshop Star mal Deze prachtige mallen zijn ontworpen voor de sterren onder de kaartenmaaksters. Maar we willen hier doormiddel van dit workshopje kijken of we ook van beginnende kaartenmaaksters sterren

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

We spelen in het huis van mijn mama deze keer,

We spelen in het huis van mijn mama deze keer, Jip en Janneke. Ik ben Jip. Ik ben Janneke en we wonen naast elkaar. Hij heet Jip, zij heet Janneke. en we spelen soms bij hem en soms bij haar. We spelen in het huis van mijn mama deze keer, we kunnen

Nadere informatie

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma.

Pasen. Vrolijke paaskaart Leuke kaart om te kleuren die je met Pasen aan iemand kan geven. Bijvoorbeeld je vader, moeder, opa of oma. Pasen Hallo, Ik heb me alweer bezig gehouden met pasen en ben voor jullie op zoek gegaan naar leuke knutselwerkjes om thuis te gaan maken.ik hoop dat jullie er veel plezier mee zullen hebben. Zo vind je

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Werkbeschrijvingen Vakantiebijbelweek 2011 Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Dag 2: Kleuters: gezichtspel boterbakje Middengroep: gezichtspel melkfles Dag 3: Kleuters: Zacheus spaarpot Middengroep:

Nadere informatie

7.5 Script en plaatjes post-test

7.5 Script en plaatjes post-test 7.5 Script en plaatjes post-test De vorige keer waren we hier om Drakie wat beter te leren praten en Drakie heeft toen een heleboel van jou geleerd. Dat vond ie heel leuk. Vandaag gaan we wat dingen die

Nadere informatie

Sinterklaas knutselen

Sinterklaas knutselen Sinterklaas knutselen Stoomboot Materiaal: een melkpak, gekleurd karton en papier, evt. watten, keukenrol en verf. Leg het melkpak op z'n kant en pak twee stroken en niet die aan beide kanten aan elkaar.

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

Geen pakpapier? Geen probleem!

Geen pakpapier? Geen probleem! Geen pakpapier? Geen probleem! Heeft u geen pakpapier in huis? In wat op het eerste oog doodgewoon huis-, tuin-, en keukenmateriaal lijkt, schuilt vaak prachtig pakpapier. Kijk maar s om u heen. Het dunne

Nadere informatie

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS

Snoesjes. Snoesjes. The Collection DECOUPAGE SHEETS CLEAR STAMPS The Collection DECOUPAGE SHEETS Snoesjes Kaarten gem aakt door Wybrich van der Roest http://wybrichspapercards.blogspot.com vouw aan de bovenkant. Rond alle hoeken van de kaart af. Snijd dessinpapier van

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

STRANDBALLEN. Potlodenbakje ZELF SAMENGESTELDE CD

STRANDBALLEN. Potlodenbakje ZELF SAMENGESTELDE CD Hallo ik heb weer ideeën verzameld voor als u dochter/zoon jarig is of als afscheid van school of als er gevierd moet worden dat er een broertje of zusje geboren is. Mocht u door dit te zien zelf ook leuke

Nadere informatie

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint

www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Benodigdheden: BioColorverf, plastic ballen, harten, kerstbomen e.d., lint www.knutselkrant.nl Jaargang 1, nummer 4 december 2009 Te gebruiken materialen: Tekenen verven met BioColor tekeninkt Vormen met kaarsen boetseer Techniek speciaal Kerstkarton: folieprint Nieuw Mica kerstklokken

Nadere informatie

Jaargang 2, nr. 10 - november/december 2009, adviesprijs 15,50 KERST SPECIAL. Mooiste. Kerstkaarten. Stempelkaarten. cards-only 1

Jaargang 2, nr. 10 - november/december 2009, adviesprijs 15,50 KERST SPECIAL. Mooiste. Kerstkaarten. Stempelkaarten. cards-only 1 Jaargang 2, nr. 10 - november/december 2009, adviesprijs 15,50 KERST SPECIAL De Stempelkaarten Mooiste Kerstkaarten cards-only 1 Realisatie: antoinette dekker Fijne Feestdagen en alvast een Voorspoedig

Nadere informatie

Wat een heerlijk blad, dat hadden we echt nodig in de handwerkkringen! Lijst van de te maken items kan weer uitgebreid worden. Carna Hallo, vandaag de eerste Wieke in de bus gekregen, heb het gelezen en

Nadere informatie

Aangenaam kennismaken!

Aangenaam kennismaken! Aangenaam kennismaken! Dit programma is er op gericht dat de meiden en de leiding kennis maken met elkaar. Dit gebeurt door middel van verschillende werkvormen. Ook maken de meiden in het programma kennis

Nadere informatie

K 1 Symmetrische figuren

K 1 Symmetrische figuren K Symmetrische figuren * Spiegel Plaats de spiegel zó, dat je twee gelijke figuren ziet. Plaats de spiegel nu zó op het plaatje, dat je dezelfde figuur precies éénmaal ziet. Lukt dat bij alle plaatjes?

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt November

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt November Dit is alweer onze derde editie van iknutsel magazine. In deze november editie een mix van de volgende thema s. Sinterklaas, Sint Maarten en herfst. De maand november, waar zullen we beginnen! Er zijn

Nadere informatie

Verteld door Schulp en Tuffer

Verteld door Schulp en Tuffer Verteld door Schulp en Tuffer Het allereerste kerstfeest Het allereerste kerstfeest Verteld door Schulp en Tuffer Vertaald en bewerkt door Maria en Koos Stenger Getekend door Etienne Morel en Doug Calder

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine contructie onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van On top of the Roof! Hallo allemaal! Wat een heerlijke mailtjes heb ik afgelopen week ontvangen van enthousiaste mensen die uitgebreid aan de slag zijn met de Carrousel. Fijn dat er ook een aantal dames

Nadere informatie

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December

Knutselen met Je knutsel Ei Kwijt December Alsjeblieft! Onze december editie van iknutsel magazine. In dit nummer gebruiken we Kerst als knutsel thema. 4 leuke en simpele knutsels en 1 trakatie. De maand december, gezellige dagen, donker, versiering

Nadere informatie

Voorspellen en tekst lezen

Voorspellen en tekst lezen Voorspellen en tekst lezen 1. Lees de uitleg. Als je gaat lezen, doe je eerst een voorspelling. Waar zou de tekst over gaan? Kijk eerst goed hoe de tekst eruitziet. Want je kunt aan de buitenkant van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief december

Nieuwsbrief december +6 Nieuwsbrief december Hallo lieve leden, Het is december en dat betekent dat de feestdagen naderen. Overal zie je de kerstspullen al weer tevoorschijn komen. De geur van dennenbomen roept bij ons gelijk

Nadere informatie

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2

Vraag aan de zee. Vraag aan de tijd. wk 3. wk 2 Bladzijde negen, Bladzijde tien, Krijg ik het wel ooit te zien? Ander hoofdstuk, Nieuw begin.. Maar niets, Weer dicht, Het heeft geen zin. Dan probeer ik achterin dat dikke boek. Dat ik daar niet vaker

Nadere informatie

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand. Let it Snow! deel 3 Hallo allemaal! Vandaag een hele lange aflevering van Let it Snow! Dus ga er maar even lekker voor zitten en zorg voor een flinke pot thee! We starten met het bekleden van de rug. Wat

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a.

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 12, Nummer 51, December 2013 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. De voorzitter aan het woord... 3 3. FNRS Wedstrijd

Nadere informatie

Kati was Here. E-Book Tutorial van Patricia Netten

Kati was Here. E-Book Tutorial van Patricia Netten Kati was Here E-Book Tutorial van Patricia Netten 1 @Cocobeads 2011 Inhoud Hallo! Pag. 3 Wat heb je nodig? Pag. 4 Het maken van een Karma de Luxe Pag. 5 Inspiratiepagina Pag. 19 2 @Cocobeads 2011 Hallo!

Nadere informatie

Spelen met Acrylic sheets:

Spelen met Acrylic sheets: Spelen met Acrylic sheets: Wat zijn Acrylic Sheets. Weet niet goed hoe ik dit moet vertalen maar, ik bedoel niet de plastic vellen die je in de winkel komt. Deze Acryl vellen worden gemaakt van een laag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Moederdag

Nieuwsbrief Moederdag Nieuwsbrief Moederdag Het is alweer bijna Moederdag, een belangrijk moment voor de kinderen om hun mama eens extra te verwennen! In deze nieuwsbrief vind u twee activiteiten met leuke ideeën om te knutselen

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Wat? Ambers mond valt open. Krijg ik dertigduizend euro? De notaris knikt. Dat klopt. Gefeliciteerd. Liz weet ook niet wat ze hoort.

Wat? Ambers mond valt open. Krijg ik dertigduizend euro? De notaris knikt. Dat klopt. Gefeliciteerd. Liz weet ook niet wat ze hoort. Een erfenis Dag dames, kan ik iets voor u doen? Amber kijkt Liz even aan en zegt dan: Ik heb hier een afspraak met de notaris. Mijn naam is Amber Overgauw. De vrouw kijkt op haar beeldscherm. Ik zie het,

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

Renny, Jolanda, Femke, Frences en Jill wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig en scrappig 2008

Renny, Jolanda, Femke, Frences en Jill wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig en scrappig 2008 Het scrapbookforum Nummer 4 december 2007 Winternummer Renny, Jolanda, Femke, Frences en Jill wensen iedereen fijne feestdagen en een heel gelukkig en scrappig 2008 2 Inhoud.nummer.4 Jeetje wat gaat het

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde.

1 In het begin. In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. 1 In het begin GENESIS 1:1-25 In het begin leefde alleen God. De Heere God is er altijd geweest. En Hij maakte de hemel en de aarde. De aarde is nat en donker. God wil van de aarde iets heel moois maken.

Nadere informatie

Petra van Dam juni 2014

Petra van Dam juni 2014 Petra van Dam juni 2014 Algemene werkwijze: De maten in cm zijn zo aangegeven: je leest eerst de hoogte en dan de breedte. Dus staat er 10x5cm, dan is het 10cm hoog en 5cm breed. Kantjes worden vastgepakt

Nadere informatie

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! "Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook

Nadere informatie

WERKBESCHRIJVING - Adventskalender 1

WERKBESCHRIJVING - Adventskalender 1 WERKBESCHRIJVING - Adventskalender 1 Liza: Het is bijna zover. Eerst genieten van Sinterklaas, maar vanaf 5 december kan het aftellen beginnen naar de Kerst. Voor deze gelegenheid maakte ik een Adventskalender.

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? MILLY S MOZAIEKKRANT, UITGAVE APRIL 2014 Winkel: Mandenmakerstraat 102 b, 3194 DG te Hoogvliet Webwinkel: www.millyswinkel.nl Beste lezers, Emailadres: info@millyswinkel.nl In de mozaïekkrant van april

Nadere informatie

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Bruin &Wit Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Mireille de Vries - Numbi A mani zit nog even bij haar papa. Ze hebben net twee geweldige vakantieweken met elkaar doorgebracht. Ze zijn tien dagen naar Afrika

Nadere informatie

FEESTELIJK INPAKKEN BRITT MEIJS VANBRITT.NL

FEESTELIJK INPAKKEN BRITT MEIJS VANBRITT.NL FEESTELIJK INPAKKEN BRITT MEIJS VANBRITT.NL INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3-4 Materiaal 5 Zelf inpakpapier maken 6 Alledaags materiaal gebruiken 6 Een zakje vouwen 7-9 Overzichtspagina 10 Zakjes vouwen: 11 -van

Nadere informatie

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015

Schoolkrant de Kidskijker. 1 e editie 2014-2015 Schoolkrant de Kidskijker 1 e editie 2014-2015 Inleiding Het jaar 2014 zit er al weer bijna op. De donkere dagen voor de Kerst zijn in volle gang. Deze Kerst-schoolkrant is de eerste echte schoolkrant

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST

ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST ZO MOOI WAS ONS KERST-STERREN-FEEST Ondanks het barre winterweer hebben we op 20 december jl. een bijzonder en heel fijn kerstfeest gevierd. De H.J. Smitband speelde de sterren van de hemel en het Geuzenborgkoor

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

Swimmy (Idee Diba ) Rol je na het zwemmen ook altijd je natte zwemspullen in een handdoek?

Swimmy (Idee Diba ) Rol je na het zwemmen ook altijd je natte zwemspullen in een handdoek? Swimmy (Idee Diba ) Rol je na het zwemmen ook altijd je natte zwemspullen in een handdoek? En vind je het dan ook zo vervelend dat je badtas steeds zo nat is? Een licht tasje helpt! Gewoon het natte badgoed

Nadere informatie

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Design Document If This Then That HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Concept Iedereen ervaart wel eens stress of een drukke ruimte die ze even teveel wordt waar ze even weg van moeten gaan om tot

Nadere informatie

december 2013 vanaf 4 jaar Met kerst tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof

december 2013 vanaf 4 jaar Met kerst tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof december 2013 vanaf 4 jaar Met kerst tekst: Marian van Gog muziek: Ton Kerkhof Met kerst... 1 Met kerst staan er bomen in iedere kamer. Ze staan in de klas en ze geuren zo fijn. Met kerst staan er bomen

Nadere informatie

ACCESSOIRES 25 CREATIES VOOR UREN NAAIPLEZIER

ACCESSOIRES 25 CREATIES VOOR UREN NAAIPLEZIER ACCESSOIRES 25 CREATIES VOOR UREN NAAIPLEZIER INHOUD Woordje vooraf 7 Gebruikte steken en technieken 9 TOILE CIREE 13 Shoppingtas 15 Fietszadelovertrek 19 Sleutelhanger met vlinder 20 Opbergmandje 23

Nadere informatie