2 papierlijnen 1 merk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 papierlijnen 1 merk"

Transcriptie

1 Het scrapbookforum Nummer 7 augustus papierlijnen 1 merk Heel veel mogelijkheden

2 Inhoud.nummer.7 2 papierlijnen, 1 merk Magazine nummer 7 Zelden zijn we zoveel later geweest dan anders, maar door problemen met een up-date moest ons hele forum opnieuw opgezet worden. Je kan je voorstellen dat we daar even mee bezig zijn geweest. Als leidraad door dit magazine hebben we de zomer. Sommigen van jullie hebben nog vakantie als dit magazine uit komt, een groot aantal zijn ook al weer aan vakantie toe wellicht. Wij hebben dit keer ook gewerkt met maar 2 papierlijnen van 1 merk, Crate. Ongelofelijk om te zien hoe je met 2 lijnen zulke verschillende layouts, mini-albums en altered items kan maken. Een heel magazine vol! Ook neemt Femke na dit nummer afscheid van het magazine, weekenden en forum. Ze heeft dit samen met Frences opgezet en altijd met veel plezier gedaan, maar de privé-situatie maakt het moeilijk te combineren. Frences neemt het schip over als nieuwe kapitein. Maar naast haar aan het roer staan twee geweldige dames, Carla en Annemarie!! Dames, bedankt voor jullie steun!! Tenslotte willen we alle designteamleden weer heel erg bedanken, zonder jullie kunnen we dit magazine, niet maken tot wat het is! Boukje, Jill, Jolanda, Judith en Renny; jullie zijn onze kanjers!! Ook wil ik alle adverteerders weer bedanken!! Dankzij jullie hebben we dit keer mogen werken met sponsormateriaal, leuk!! Liefs Femke en Frences 2008 Designteam Boukje Femke Frences Jill Jolanda Judith Renny Design & Redactie Femke Kokke Frences Lich Contact hetscrapbookforum@gmail.com

3 papier CRATE Blue Hill Collection Met deze lijnen hebben we het hele nummer gemaakt Prachtige matte tinten in blauw, limoen, bruin en roze waar Crate bekend om is maken deze lijn heerlijk om mee aan de slag te gaan. CRATE Sweet Branch Collection Lekker zomers met wederom verweerde tinten blauw, maar lekker fris gemaakt door het witte, oranje en lila. Ook zeer geschikt voor niet zomerse lay-outs, maar wij vonden hem zeker in dit magazine thuis horen. Ieder DT-lid kreeg van ons van elke serie een paar dessinvellen en wat cardstock en paar embellishments. De opdracht was simpel, maak een mooie zomerse lay-out en maak nog wat leuks. Nou, dat leuks is zeker gelukt, want we vinden het resultaat prachtig! Blader snel verder om te kijken wat we er allemaal mee gemaakt hebben. mede mogelijk gemaakt door Scrapfever

4 Door Jill Novelda Prachtige lay-out die door de zonnige foto s een hoog zomergevoel oproept

5 Door Judith Waterfun Het eerste echte mooie weer dit jaar! Natuurlijk mag het badje in de tuin dan niet ontbreken. Eerst nog een beetje onwennig, dit is toch wel anders dan het badje in de badkamer. Maar Yinte vindt het steeds leuker! Ik heb hier de sketch gebruikt die op het laatste scrapbookforum-scrapweekend door velen is gemaakt. Ik had de sketch destijds ingebracht, maar had hem zelf nog niet kunnen maken. Ik vond het wel leuk om dat dan nu voor het magazine te doen.

6 advertentie

7 Door Jolanda Quinty Voor deze LO heb ik een foto geleend van mijn Scrapvriendinnetje Elise, dit is haar dochtertje Quinty. De randen van het cardstock heb ik eerst flink bewerkt met verf en inkt. Vervolgens heb ik het papier op maat gesneden en de randen bewerkt met de Chizzel It en de donkerbruine inkt. Ook de randen van het kaartje van Tim Holz heb ik bewerkt met inkt zodat het wat meer afsteekt. De letters heb ik bewerkt met inkt en daarna met Glimmermist Zowel de vlinders als de bloemen en de letters heb ik geplakt met Tacky Glue. Vooral de vlinders moeten even drogen maar blijven daarna goed zitten. Ook Thickers plak ik altijd extra met lijm want de lijm van de Thickers laat soms in de verpakking los. De steentjes heb ik in cirkels vastgezet met de Hotfix. Je kunt natuurlijk ook kant en klare vormen met steentjes kopen.

8 Door renny Zweven Met de cirkelsnijder een cirkel uitsnijden en lijntjes trekken met daarop de journaling. Vlindertjes uitknippen en dubbelvouwen. Stippellijntjes maken. Wat buttons en die cuts en klaar is je lay out.

9 Door boukje 4 you! Het papier van Crate doet lief aan, maar dat je daarmee ook een stoere mannenlay-out kan maken (inclusief hartjes, doodles en vlinders, bewijst Boukje met deze prachtige stoere, lay-out!

10 advertenties

11 Door Judith Waarom Een heerlijke foto!!! Lekker eigenwijs, precies zoals ze is. En dus ook te leuk om niet te scrappen. De kleuren van het jurkje pasten absoluut niet bij dit papier, maar door de foto in zwart/wit af te drukken kan het juist weer heel erg goed. Ik heb hier veel gebruik gemaakt van stempels. De gestikte lijntjes zijn stempels en ook de tekst is gestempeld op cardstock en dan weer in blokjes geknipt.

12 Door frences Aan het papier heb ik nog een grote chipboard bloem toegevoegd die ik met paint dabbers en inkt heb bewerkt. Met een tekststempel en met inkt het cardstock bewerkt, omdat ik anders het cardstock te netjes vond, gezien de lijn van het papier. Wat knoopjes toegevoegd en heerlijke foto s van mijn meiden. Zusjes

13 advertenties misschien wel de leukste, maar zeker de goedkoopste online scrapbookwinkel van Nederland! Van Marleen van mogen wij de afbeeldingen van haar kits op haar website gebruiken als versiersels in dit magazine. Ze vond het zoeken naar kits altijd zo n klus en daarom is ze zelf kits gaan maken, geheel eigen stijl en ook nog eens gratis te downloaden dus (voor eigen gebruik)! Ook heeft ze een eigen blog: mvm-scrapdesign.blogspot.com, dus mocht je ook digitaal scrappen, dan zeker een bezoekje waard. Haar laatste kit ziet er zo uit:

14 Door gastscrapper annemarie Wij hebben Annemarie als gastscrapper gevraagd omdat zij er als modje bij gekomen is. Ook zij kreeg een aantal vellen van een Cratelijn en dit is het (voor)zomerse resultaat. De gezelligheid straalt er van af, want waar kan je beter Koninginnedag vieren dan met vrienden in Amsterdam?

15 Door boukje Gebruik van restjes Dat je restjes papier nooit weg moet gooien, wist je al lang natuurlijk, maar we willen het toch nog even zeggen. Want kijk maar eens wat Boukje voor een prachtig kaartje gemaakt heeft! Wedstrijd! Ben je lid van het forum? Dan kun je mee doen aan deze wedstrijd. Wat moet je doen? Je lift één van de lay-outs van de DT-leden (welke maakt niet uit) en je probeert hem ook lekker zomers te maken. Het mag natuurlijk met dit papiermerk, maar het hoeft niet, als het maar zomers is en als het maar een nieuwe lay-out is, een die we nog niet eerder van je hebben gezien. Zet hem op de foto en stuur de [img] link naar Annemarie. De uiterste deadline is vrijdag 3 oktober, uur. Dan zet Annemarie ze op het forum en kunnen we allemaal gaan stemmen (tot 17 oktober, uur). De winnaar krijgt een mooie prijs van Scraps! uit Nieuwerbrug én je lay-out komt de volgende keer in het magazine te staan.

16 advertenties De Scrapotheek is dé internetwinkel waar u naast prachtig papier ook schitterende embellishments, linten, stempels en nog veel meer kunt vinden om uw layouts nét dat beetje extra te geven. Wij gaan er vanuit dat u - net als wijzelf - alleen met het beste van het beste wilt scrappen. Wij zijn dan ook met veel plezier voortdurend voor uw en onze hobby op zoek naar exclusieve kwaliteitsartikelen die nog niet of nauwelijks in Nederland te vinden zijn. Naast de bekende merken als Basic Grey, Prima Marketing en Sassafras Lass hebben wij ook minder bekende merken als Bam Pop! en eigen artikelen in de winkel. U kunt uw bestelling ook op afspraak bij ons op komen halen. Kom gerust eens langs op

17 Door renny Ook zijn er een aantal Mini-albums gemaakt met dit papier

18 Minialbum favoriete zomerlekkernijen. Vier stroken papier van 10 bij 20 cm uitsnijden. En de omslag, een strook van 10,5 bij 30 cm schuin afgesneden bij 25 cm. Dan lekker aan het scrappen en daarna gaatjes maken en alles vastbinden met lint. Materiaal: Crate paper: Blue hill, chipboardletters, rub-ons, die cuts.

19 Door Jill Miniboekje Casa Museo Modernista te Novelda (Spanje) Tijdens onze vakantie in Spanje bezochten we dit prachtige huis, dat op een Art Nouveau manier is ingericht. Werkelijk prachtig! De mooie clear stamps van Prima Marketing stralen het juiste gevoel uit dat bij de foto s past, dus die heb ik daarom gebruikt. Omdat het op die manier wel erg druk wordt, heb ik gekozen voor de effen kant van het Crate paper om zo het doosje en het miniboekje rustig te houden.

20 Door boukje 'Genieten van de zomer' Met Word Art heb ik eerst de letters gemaakt en uitgeknipt, de bladzijden steeds verlengd, zodat je het woord 'zomer' kon lezen. Deze verlengde bladzijden met letters uit grijsboordkarton geknipt/gesneden. De pagina's zijn bekleed met het prachtige papier 'Sky' uit de Blue Hill Collection van Crate Paper, aangevuld met bijpassend dessinpapier en cardstock. Door het hele boekje vind je sheet, bestempeld met de swirl stempels van Autumn Leaves. Om verder eenheid in het boekje te krijgen heb ik op elke bladzijde de bloemen terug laten komen en de vlindertjes, gemaakt van een bloemenponsje. Afgemaakt met lint, strasssteentjes, spelden en puffy paint.

21 nog meer mooie foto s

22 Door frences Vanaf deze pagina vind je alle altered items die we Strandhuis met deze lijnen gemaakt hebben Voor een workshop die ik gaf zijn we aan de slag gegaan met een voorbeeld van een strandhuis die ik ooit in een tijdschrift zag, gemaakt door Gerry v.d. Velde. Alleen het voorbeeld was zo groot dat er een boekje inpast van 30 cm hoog mij iets te groot om neer te zetten. Vandaar dat ik een aangepaste versie heb gemaakt en het papier van Crate past dus zelfs bij een strandsfeer. Kreeg ooit bij een tic-tac-swap een leuk flesje cadeau en deze maakt het helemaal af. Het zand heb ik met een lijmpistool op het chipboard gelijmd en blijft erg goed zitten. Ook de schelpen zijn zo vastgezet. Met touw nog een knoopje gemaakt en je strandhuis lijkt net echt

23 meer strandhuis Je kunt het dak van het strandhuisje eraf halen en dan vind je een mini-boekje over een dagje naar het strand.

24 Door jolanda Bureaukalender Evie 1 jaar De staander is gemaakt van het chipboard, dat heb ik op maat gesneden en geschilderd. Daarna heb ik de vier delen met boekbindtape aan elkaar geplakt en de tape ook geschilderd. Het papier en de sheets op maat gesneden. De randjes van de sheets bewerkt met verf en de randjes van het papier met inkt. Daarna heb ik de gaatjes er vast in gemaakt zodat je je embellishments op foto s er niet overheen kunt plakken. Op sommige pagina s heb ik de embellishments een stukje laten uitsteken voor een grappig effect.alles wat erop geplakt zit is vastgezet met Tacky Glue. Die lijm is wit, maar droogt helder op en is dus ideaal voor sheets, plexiglas maar ook lintjes of kant. Met foamblokjes creëer je heel eenvoudig diepte, zo krijgen simpele diecuts gelijk een ander effect. Bij het dichtmaken van dit boekje met de Bind It All plaats je de opening van de ringen achter de eerste bladzijde, tussen het chipboard plaatsen gaat hierbij niet omdat het chipboard aan elkaar zit met de tape.

25 Meer afbeeldingen van de staande kalender

26 Door judith Cadeautje Iets anders scrappen dan een LO of een miniboekje..moeilijk als je niet zo van gescrapte home-deco houdt. Maar iemand blij maken is natuurlijk altijd leuk. Sabrina logeert weer bij ons en zij is dol op de Wiener Melange die we altijd drinken. Ik heb voor haar moeder dan ook een koffieblik bescrapt en die gevuld met de Wiener Melange. Die gaat straks dus mee naar Frankrijk! En iedere vakantie kan er weer een nieuwe vulling mee naar huis.

27 Door Frences Wij zijn in de tuin Als wij in de tuin zijn, kunnen wij bezoek niet zien aankomen, aangezien onze garage er tussen staat. Al een tijdje wilde ik graag een wij-zijn-in-de-tuin-bord, maar kon niet echt een mooie vinden. Tot ik dit papier zag en nog een chipboard vogeltje had, dacht ik: waarom scrap ik hem eigenlijk niet zelf? Heb een stuk hout geschuurd, geverfd en toen alles goed droog was, heb ik met mod podge papier op het hout geplakt en daarna nog eens als vernislaag gebruikt. Stickers en thickers erop en ook die heb ik met mod podge bewerkt (met de zachte kant van een schuursponsje). Het vogeltje ook beplakt met o,a, ons huisnummer en met mod podge behandelt. Daarna nog lintjes toegevoegd. Als we hem niet gebruiken hang ik hem droog weg, maar hij kan dus tegen een spatje regen.

28 Door renny Elyse & Mama Na het maken van het mini-album met zomerlekkernijen had Renny nog papier over wat ontzettend goed bij deze foto past en daarmee heeft ze deze mooie canvas gemaakt. Renny laat hier ook goed zien hoe je door alle randjes te inkten een nog mooier geheel en verweerd effect krijgt.

29 Hier kan uw advertentie ook staan... Neem voor meer informatie contact op met: Frences

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010

Scrapbookforum. Clean & Simple. en bloemetjes. nummer 14, mei 2010 Scrapbookforum nummer 14, mei 2010 Clean & Simple en bloemetjes voorwoord Clean & Simple en Bloemetjes! Van harte welkom in dit nieuwe magazine, nummer 14 alweer! Nieuw ook in dit magazine is Inge, zij

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season!

Scrapbookforum. nummer 20, november 2011. Tis The Season! Scrapbookforum nummer 20, november 2011 Tis The Season! voorwoord Tis The Season! We nemen je mee door de seizoenen, door de herfst en de winter met hun prachtige kleuren en mooie grijstinten! Het Designteam

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar!

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar! Scrapbookforum nummer 21, februari 2012 Voorjaar! voorwoord Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het Designteam kreeg de opdracht mee om een layout

Nadere informatie

Het scrapbookforum. nummer 11, augustus 2009. Een magazine. met alleen maar. lay-outs en. twee themas. Allemaal 1 klieder lay0ut.

Het scrapbookforum. nummer 11, augustus 2009. Een magazine. met alleen maar. lay-outs en. twee themas. Allemaal 1 klieder lay0ut. Het scrapbookforum nummer 11, augustus 2009 Een magazine met alleen maar lay-outs en twee themas Allemaal 1 klieder lay0ut En 1 layout over flora of fauna voorwoord Ja, we gaan lekker kliederen! Dit 11

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 13, februari 2010. Een nieuw begin!

Scrapbookforum. nummer 13, februari 2010. Een nieuw begin! Scrapbookforum nummer 13, februari 2010 Een nieuw begin! voorwoord Een nieuw begin! Van harte welkom in dit nieuwe magazine, nummer 13 alweer! Na 12 nummers heeft Frences het stokje doorgegeven, zodat

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu Journaling Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het maken van een mini boekje. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu weet je nog precies het hoe, wat en waarom. Maar

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 2 augustus 2007

Het scrapbookforum. Nummer 2 augustus 2007 Het scrapbookforum Nummer 2 augustus 2007 Inhoud.nummer.2 Ja, zomer! Nog een paar weekjes vakantie! En ook al weer ons 2 e nummer van het magazine. Dit keer stellen wij ons designteam voor en zie je allerlei

Nadere informatie

Het scrapbookforum. nummer 8, november 2008

Het scrapbookforum. nummer 8, november 2008 Het scrapbookforum nummer 8, november 2008 voorwoord Je had het natuurlijk al gezien, maar inderdaad, we hebben een andere look. Enkele zelfde kenmerken van vorige magazines komen terug, maar we hebben

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 3 oktober 2007

Het scrapbookforum. Nummer 3 oktober 2007 Het scrapbookforum Nummer 3 oktober 2007 Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:them Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:Thema:them Inhoud.nummer.3 Transparant: trans pa rant 1 (het ~, ~en) 1 doorschijnend

Nadere informatie

Het scrapbookforum. Nummer 5 februari 2008

Het scrapbookforum. Nummer 5 februari 2008 Het scrapbookforum Nummer 5 februari 2008 & Valentijn doodle special Valentijn en doodle magazine Wauw.!! Magazine nummer 5 alweer wat gaat het toch hard!! Frences en ik zijn er superblij mee dat de reacties

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 1

The Good Old Times, deel 1 The Good Old Times, deel 1 Goedemorgen Welkom bij de eerste aflevering van de nieuwe online workshop The Good Old Times. Vandaag starten we met het boek. We gaan met chipboard en kraftpapier werken en

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden.

! We starten met alle cirkels. Controleer of je vier maal vijf cirkels hebt van de maten die je in het boodschappenlijstje terug kunt vinden. Let it Snow! deel 1 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel 1 van online workshop "Let it Snow!". We gaan de basis van de bol in elkaar zetten, dat is een precisie klusje wat je lekker op je gemak moet doen.

Nadere informatie

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand.

! Doe een stukje tape op de rug van het boek aan de bovenzijde. Leg hier het touwtje op met een lusje dat ander halve cm. uit steekt boven de rand. Let it Snow! deel 3 Hallo allemaal! Vandaag een hele lange aflevering van Let it Snow! Dus ga er maar even lekker voor zitten en zorg voor een flinke pot thee! We starten met het bekleden van de rug. Wat

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 5

Home Sweet Home! Deel 5 Home Sweet Home Deel 5 Goedemorgen allemaal Alweer deel 5 van Home Sweet Home vandaag... het gaat al aardig snel. Deze keer de bekleding van het dak. Ook maken we de dakkapel af. In het pakket zit een

Nadere informatie

Spelen met Acrylic sheets:

Spelen met Acrylic sheets: Spelen met Acrylic sheets: Wat zijn Acrylic Sheets. Weet niet goed hoe ik dit moet vertalen maar, ik bedoel niet de plastic vellen die je in de winkel komt. Deze Acryl vellen worden gemaakt van een laag

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden

Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Workshop met de melting pot en meer voorbeelden Door Mariska Stam en Grietje Zijlstra Algemene aanpak: 1e deel: Breng inkt aan op de tag. Doe dit door rechtstreks met je inktpad over de tag te vegen. Droog

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine "contructie" onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van

Om het dak straks mooi een punt te geven, moet er een kleine contructie onder worden gebouwd. Hiervoor zitten in het pakket twee chipboarddelen van On top of the Roof! Hallo allemaal! Wat een heerlijke mailtjes heb ik afgelopen week ontvangen van enthousiaste mensen die uitgebreid aan de slag zijn met de Carrousel. Fijn dat er ook een aantal dames

Nadere informatie

A Christmas Carol. Hallo allemaal,

A Christmas Carol. Hallo allemaal, A Christmas Carol Hallo allemaal, Vandaag alweer het een na laatste deel van The Christmas Carrousel. We gaan aan de slag met het boekje dat in de Carrousel past en wat je zelf kunt vullen met foto's over

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 7

Home Sweet Home! Deel 7 Home Sweet Home Deel 7 Vandaag zijn we aangekomen bij week 7. Alweer het laatste deel van de beschrijving van Home Sweet Home. Afgelopen weekend heb ik al een klein "voorproefje" geplaatst voor deze week,

Nadere informatie

The Winter Workshop: Sweet Little Tree

The Winter Workshop: Sweet Little Tree The Winter Workshop: Sweet Little Tree! Hallo allemaal! Welkom bij de Winter Workshop van dit jaar. Deze keer een hele andere vorm van online workshop, eentje waarbij we drie kerst ornamenten gaan maken

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

Workshop BSO Rakker-Pret.

Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop BSO Rakker-Pret. Workshop-programma Toneel Vissen Boskunstwerk Kerstmobiel Experimenten uitvoeren Kleien Overzicht workshops Kalender 2013 Weerkalender Poppenkastpop sint of Piet Bootjes wedstrijd

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 15, augustus 2010. Zomernummer

Scrapbookforum. nummer 15, augustus 2010. Zomernummer Scrapbookforum nummer 15, augustus 2010 Zomernummer voorwoord Zomer, heerlijk! Als ik dit schrijf, zijn wij al weggeweest, maar anderen zijn nog op vakantie. Heerlijk, die zomerperiode, genieten van een

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 2

The Good Old Times, deel 2 The Good Old Times, deel 2 Goedemorgen allemaal! Vandaag deel twee en we gaan flink aan de slag met het beplakken van het boekje! Aan het einde van dit deel is dat klaar zodat we volgende ronde aan het

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal! It's Dreamtime Goedemorgen allemaal Vandaag start de workshop "Dreamtime". De eerste online workshop die iedereen via dit weblog kan volgen. We gaan in 6 weken tijd een schattig kastje maken met alles

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

The Little Birdhouse

The Little Birdhouse The Little Birdhouse! Het was al aangekondigd: Als voorproefje voordat de nieuwe online workshop start op 5 februari, hier de beschrijving van het vogelhuisje dat in de nok van de zijwand van "Home Sweet

Nadere informatie

Aangenaam kennismaken!

Aangenaam kennismaken! Aangenaam kennismaken! Dit programma is er op gericht dat de meiden en de leiding kennis maken met elkaar. Dit gebeurt door middel van verschillende werkvormen. Ook maken de meiden in het programma kennis

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt. workshop beschrijving Tiny Project It s Magic It s Magic a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project It s Magic. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden. Zonder

Nadere informatie

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen

Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Hoedje van Papier in de Wijk - Kindermagazine HVT Nieuws - Editie 1 - Juni 2009 Even voorstellen... De redactie van HVT Nieuws Vakantieplannen Tekst en Beeld Fotoverhaal En heel veel foto s! Van de redactie

Nadere informatie

Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto.

Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto. Schaapje Schaap en de Wolkjes Schaapje Schaap woont op de weide samen met Nina en Osto. De schaapjes hebben een mooie stal, met zacht stro om in te slapen. Kom, zegt Nina, we gaan slapen, ik ben moe. Maar

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

My Travelbook, deel 3

My Travelbook, deel 3 My Travelbook, deel 3 Goedemorgen! Het is weer vrijdag en dus is het weer tijd om verder te gaan met The Travelbook. We maken vandaag de kaft af! Leg de drie delen naast elkaar en check of je nog meer

Nadere informatie

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art

Design Document If This Then That. HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Design Document If This Then That HSP moodlight Liad Damhuis G&I1B Game Art Concept Iedereen ervaart wel eens stress of een drukke ruimte die ze even teveel wordt waar ze even weg van moeten gaan om tot

Nadere informatie

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen...

Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het volgende hoofdstuk in jullie familie geschiedenis is waarschijnlijk al begonnen... Het wondertje is geboren of zal zeer binnenkort worden geboren en zal dan beginnen met het beschrijven van zijn of

Nadere informatie

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard,

Als je een pakket hebt, tref je een apart pakketjes aan voor het kastje met de pockets. Hierin zit alles dat je nodig hebt: van chipboard, Jingle All The Way! Vandaag alweer deel drie van The Christmas Carrousel! De "basis" van de Carrousel is klaar en we gaan nu beginnen met het afwerken van de "vakken" in de Carrousel. Vandaag het kastje

Nadere informatie

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af.

Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow! Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het kastje van vorige week verder af. Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow Vandaag gaan we aan de slag met de sneeuwman en we maken het "kastje" van vorige week verder af. Het kastje was al bijna klaar, maar zelf heb ik er nog een en ander

Nadere informatie

Workshop Yantra Mallen

Workshop Yantra Mallen Workshop Yantra Mallen Hier heb ik niet met de Yantra mallen gewerkt zoals ze eigenlijk bedoeld zijn. Yantra betekent eigenlijk weefgetouw, instrument of machine, maar is in werkelijkheid een uiting in

Nadere informatie

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit

Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Bruin &Wit Klaar, ik ben bruin en ik ben wit Mireille de Vries - Numbi A mani zit nog even bij haar papa. Ze hebben net twee geweldige vakantieweken met elkaar doorgebracht. Ze zijn tien dagen naar Afrika

Nadere informatie

Afval Anne en de Sorteerbrigade

Afval Anne en de Sorteerbrigade Afval Anne en de Sorteerbrigade Verhaal ontwikkeld voor educatieproject Afval groep 3 School en Cultuur Veenendaal 2014 Geschreven door: Sanne Heymann Tekeningen door: Sjoerd Kreijns Dit is Afval Anne.

Nadere informatie

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal

RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal RECYCLE ART 7 leuke dingen om zelf te maken van afvalmateriaal Dit E-book is in stand gekomen met input van Wilt u een workshop organiseren in omgeving Groningen? Kijk dan op www.artak.nl Werkbeschrijving

Nadere informatie

A Little Birdie, deel 1

A Little Birdie, deel 1 A Little Birdie, deel 1! Goedemorgen allemaal, Vandaag start de Online workshop "A Little Birdie". Deze keer een kleine online workshop die in drie delen op het blog geplaatst gaat worden. Uiteraard hoort

Nadere informatie

The Winter Workshop: Home for X- Mas

The Winter Workshop: Home for X- Mas The Winter Workshop: Home for X- Mas Goedemorgen Hier is het derde en laatste deel van de online workshop The Winter Workshop. Vandaag gaan we een huisje maken voor in de boom. En het leuke is dat het

Nadere informatie

Moebius Syndroom Stichting

Moebius Syndroom Stichting Moebius Syndroom Stichting Nieuwsbrief Jaargang 10 nummer 2 Augustus 2006 Het is alweer zomervakantie! Wij als bestuur wensen jullie een mooie en zonnige vakantie toe! En we hopen jullie alemaal te zien

Nadere informatie

Workshop werken met glas en kopertape

Workshop werken met glas en kopertape Workshop werken met glas en kopertape Door Grietje Zijlstra en Mariska Stam Algemene benodigdheden: stempels van ARTSpecially sheet t.b.v. Pink Ribbon microscoop glaasjes 1 x 3 inch = 26x76 mm. Verkrijgbaar

Nadere informatie

Waarom en op welke manier maken wij zelf een achterwand.

Waarom en op welke manier maken wij zelf een achterwand. Waarom en op welke manier maken wij zelf een achterwand. Waarom? Tja dat is een korte vraag, maar met een lange uitleg. Waarom ik deze zelf gemaakt hebt? Om de simpele reden dat ik een buitenmaat van aquarium

Nadere informatie

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan

Werkbeschrijvingen. Vakantiebijbelweek 2011. Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Werkbeschrijvingen Vakantiebijbelweek 2011 Dag 1: Kleuters: Deurhanger Middengroep: Dakpan Dag 2: Kleuters: gezichtspel boterbakje Middengroep: gezichtspel melkfles Dag 3: Kleuters: Zacheus spaarpot Middengroep:

Nadere informatie

Een armband voor mama

Een armband voor mama a bracelet for mum Moederdag komt er weer aan! En wat is er leuker om zelf iets te knutselen voor moeder. Dit jaar knutselen we een armband en zorgen we ervoor dat mam er nog prachtiger uit mag zien. Een

Nadere informatie

gelukkig, maar er was eens een dag dat dat anders was...

gelukkig, maar er was eens een dag dat dat anders was... Het verloren mandje Hallo lieve kinderen, we leven hier in het Sprookjesbos meestal lang en gelukkig, maar er was eens een dag dat dat anders was... Op een vroege zonnige ochtend is Fakir al druk bezig

Nadere informatie

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast!

Strik nu het steuntje zo dat het lijstje in een mooie schuine hoek staat. Het lijstje kan in de kast! "Dreamtime!" deel 4 Vandaag gaan we beginnen aan het "inrichten" van het kastje. We maken twee projectjes die je in het kastje kunt zetten. Het eerste is het mini lijstje. (We verkopen het lijstje ook

Nadere informatie

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne>

Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 <Katelyne> Schrijver: KAT Coverontwerp: MTH ISBN: 9 789402 123678 Inleiding Timo is een ander mens geworden door zijn grote vriend Tommy. Toch was het niet altijd zo geweest, Timo had Tommy gekregen voor

Nadere informatie

HOE MAAK JE EEN STRIPTEKENING VOOR HET OMSLAG VAN EEN BOEK? door Petra Cremers

HOE MAAK JE EEN STRIPTEKENING VOOR HET OMSLAG VAN EEN BOEK? door Petra Cremers HOE MAAK JE EEN STRIPTEKENING VOOR HET OMSLAG VAN EEN BOEK? door Petra Cremers Alex van Koten is striptekenaar van beroep. Daarom staat er geen foto van hem bij dit interview maar wel een tekening, uiteraard

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

De Civil War stoffen die nu in de winkel staan:

De Civil War stoffen die nu in de winkel staan: NR 10 - APRIL 2011 Dat ik toch nog een nieuwsbrief in elkaar heb kunnen knutselen ondanks de drukte van deze dagen. Soms denk ik gewoon nog een beetje helder na. Wanneer ik een ideetje had om hier te plaatsen

Nadere informatie

STRANDBALLEN. Potlodenbakje ZELF SAMENGESTELDE CD

STRANDBALLEN. Potlodenbakje ZELF SAMENGESTELDE CD Hallo ik heb weer ideeën verzameld voor als u dochter/zoon jarig is of als afscheid van school of als er gevierd moet worden dat er een broertje of zusje geboren is. Mocht u door dit te zien zelf ook leuke

Nadere informatie

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7!

In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! In deze schoolkrant: Een interview met. Een lekker gezond recept van Lisa! Verslag van het bowlingtoernooi en het bezoek aan Sparta van groep 7! Hallo, ik ben Lisa en ik zit in groep 6. Ik ben 10 jaar.

Nadere informatie

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle

Hoi BFF! Miss you!! Liefs Belle Hoi BFF! Het is hier elke dag 26 C en de zon schijnt volop! Oh en een vette blunder: toen ik de eerste dag in het zwembad dook, verloor ik mijn bovenstukje... GENANT! Nieuwe bikini gekocht, dat dan weer

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

M I J N Z E L F B O U W A Q U A R I U M A C H T E R W A N D

M I J N Z E L F B O U W A Q U A R I U M A C H T E R W A N D 1 M I J N Z E L F B O U W A Q U A R I U M A C H T E R W A N D Na wat rondkijken op internet, en vragen stellen aan andere aquarianen ben ik toch zelf begonnen. Ik had er ook in div. winkels al veel gezien

Nadere informatie

Home Sweet Home! Deel 1

Home Sweet Home! Deel 1 Home Sweet Home Deel 1 Eindelijk is het zover Het lange wachten wordt beloond want vandaag starten we met de derde online workshop Home Sweet Home In acht weken tijd maken we het huisje. (met inhoud) Alles

Nadere informatie

We spelen in het huis van mijn mama deze keer,

We spelen in het huis van mijn mama deze keer, Jip en Janneke. Ik ben Jip. Ik ben Janneke en we wonen naast elkaar. Hij heet Jip, zij heet Janneke. en we spelen soms bij hem en soms bij haar. We spelen in het huis van mijn mama deze keer, we kunnen

Nadere informatie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie

Intro. Veel leesplezier en tot gauw op de manege! De redactie 1 Intro Heerlijk! De lente is begonnen. Het zonnetje begint alweer aardig door te komen. De paarden staan weer tevreden in de wij en het buiten rijden is heerlijk na zo n lange winter binnen rond tuffen.

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Vlinder maken met een koffiefilter

Vlinder maken met een koffiefilter Kinderactiemodel klimaatcampagne 2011 Knutseltips vlinders maken Maak een vlinder-knutselhoek waar kinderen allerlei vlinders kunnen knutselen. Hierna geven we een overzicht van enkele concrete voorbeelden

Nadere informatie

21 mei ben je welkom in Houten.

21 mei ben je welkom in Houten. Rode neuzen run Kimberly de mama van vlinderkindje Elara. Elara speelt net als Daan (misschien wel samen) daar hoog boven in de wolken. Deze mama wilt net als mij dat de naam gezegd blijft worden, het

Nadere informatie

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen?

Wilt u ook gratis Milly s Mozaïekkrant ontvangen? DE EN IN DEZE MOZAÏEKKRANT ZIJN GELDIG IN DE MAAND MAART 2012 Winkel: Noordeinde 6 te Spijkenisse Webwinkel: www.millyswinkel.nl Emailadres: millysmailbox@upcmail.nl Beste lezers, Voor u treft u al weer

Nadere informatie

Knutselmap 1. De basis

Knutselmap 1. De basis Knutselmap 1 De basis Wat heb je altijd nodig? - schaar - lijm - gekleurd papier - stiften - verder alles wat bij wat heb je nodig staat lijm papier schaar knutselen 1. Leg een placemat of kleed op de

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015

Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Jaarverslag SooSbaas 2014-2015 Door: Robbert Chartreuse van Dijk 1 Inhoudsopgave Inleiding... 3 SooS Verkopen... 4 Totale winst... 5 SooScom... 6 Mijn bestuursjaar... 7 2 Inleiding Dit is het jaarverslag

Nadere informatie

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken?

Wat was voor jou de belangrijkste reden om aan dit project mee te werken? Carpe Diem! Afgelopen december vertrokken vijf Nederlandse dames naar het prachtige Zuid-Afrika om hier mee te werken aan een summerschool in een township in Hermanus. Dit is een project van People4Change,

Nadere informatie

OK ZOMERBL -2014 2013

OK ZOMERBL -2014 2013 ZOMERBLOK 0-0 WAT DOEN WE IN DE ZOMER? Nu de zon wat meer gaat schijnen, kunnen we met de Brede School ook weer vaker naar buiten. Wie heeft daar nu geen zin in? Grijp je kans want dit is alweer het laatste

Nadere informatie

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen...

Maken van een helix voor n-spoor... 1. Bepalen van de maten... 2. voorbereiden en testen... 3. Zagen, in elkaar zetten EN sporen leggen... MAKEN VAN EEN HELIX VOOR N-SPOOR Zoals de meesten van jullie wel hebben ondervonden is het gebruik van een helix aan te raden om hoogtes te overwinnen. Dit is soms een lastige klus om dit te ontwerpen.

Nadere informatie

Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten

Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten Doortje Eerste druk, september 2009 2009 Tiny Rutten isbn: 978-90-484-0769-9 nur: 344 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgenomen

Nadere informatie

My Travelbook, deel 1

My Travelbook, deel 1 My Travelbook, deel 1 Goedemorgen allemaal Welkom bij het eerste deel van Online Workshop "My Travelbook". Komende weken komt er iedere vrijdag een deel van de beschrijving hier online te staan. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14, september 2010

Nieuwsbrief 14, september 2010 Stichting WoonMere Nieuwsbrief 14, september 2010 Redactie: Mariska Elfrink Hallo allemaal, Eindelijk is het dan gebeurt: we zijn verhuist naar ons eigen appartement! Inmiddels wonen we hier alweer een

Nadere informatie

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving

Christmas Edition. Voor wielrennen was het... Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË. Alies: Ik heb een schoenen verslaving Glass Christmas Edition Voor wielrennen was het... Alies: Ik heb een schoenen verslaving Mijn familie is mijn ware vriend! ALIES GESPOT IN BELGIË Inhoudsopgave Pagina: Even voorstellen 4-5 Ik heb een schoenen

Nadere informatie

Wat een heerlijk blad, dat hadden we echt nodig in de handwerkkringen! Lijst van de te maken items kan weer uitgebreid worden. Carna Hallo, vandaag de eerste Wieke in de bus gekregen, heb het gelezen en

Nadere informatie

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja

Voorwoord. Veel leesplezier! Liefs, Rhijja Voorwoord Verliefd zijn is super, maar ook doodeng. Want het kan je heel onzeker maken. En als het uiteindelijk uitgaat, voel je je intens verdrietig. In dit boek lees je over mijn liefdesleven, de mooie,

Nadere informatie

1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4

1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4 Inhoudsopgave Pagina: 1. Inleiding 3 2. Waarom heb ik voor deze verzameling gekozen? 3 3. Foto s verzameling 4 3.1. 9 september: Huisduinen, Donkere Duinen 4 3.2. 20 september: Donkere Duinen 5 3.3. 27

Nadere informatie

Luisteren: muziek (A2 nr. 7)

Luisteren: muziek (A2 nr. 7) OPDRACHTEN LUISTEREN: MUZIEK www.nt2taalmenu.nl nt2taalmenu is een website voor mensen die Nederlands willen leren én voor docenten NT2. Iedereen die Nederlands wil leren, kan gratis online oefenen. Kijk

Nadere informatie

"Dreamtime!", deel 3

Dreamtime!, deel 3 "Dreamtime", deel 3 Vandaag gaan we het kastje bekleden Alle designpapier en embellishments komen op hun plek. Als je een pakket hebt, zit het designpapier er al op maat in. Ook de bloemen en alles wat

Nadere informatie

Werkblad 3: Gravenfeest China

Werkblad 3: Gravenfeest China 1. Lees onderstaande mails en noteer op een apart blad wat je leert over Qing Ming Jie. 2. Bedenk een verhaal over het gravenfeest dat je kan vertellen aan de andere kinderen van je klas. Welke prenten

Nadere informatie

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen

Hoofdstuk 2. Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen Hoofdstuk 2 Contact maken, inlichtingen verstrekken en onderhandelen 48 Gangbare uitdrukkingen bij contact maken en onderhandelen De meeste zinnen die in dit overzicht staan, zijn formeel. U kunt deze

Nadere informatie

taal portfolio Taalportfolio 9+

taal portfolio Taalportfolio 9+ taal portfolio Taalportfolio 9+ Inhoud bladzijde 3 bladzijde 4 bladzijde 5 bladzijde 8 bladzijde 11 bladzijde 12 bladzijde 13 Jouw naam en school Welke taal of dialect spreek je met wie Wat kun je in de

Nadere informatie

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar

Neem de 6 envelopjes. We gaan ze in elkaar zetten en dicht lijmen. Het is belangrijk dat je alle randen goed lijmt en de enveloppen goed in elkaar "Dreamtime!" deel 5 Vandaag alweer de 5e week van de online workshop "Dreamtime!" We gaan het laatje vullen... en we maken de flesje klaar om in het kastje te gaan stan pronken. In het pakket zit een pakketje

Nadere informatie

Het kratje: Knip of zaag uit de ijslolly houtjes: Vier stukjes van 41x10x2mm. (A) Drie stukjes van 45x10x2mm. (B) Vier stukjes van 32x10x2mm.

Het kratje: Knip of zaag uit de ijslolly houtjes: Vier stukjes van 41x10x2mm. (A) Drie stukjes van 45x10x2mm. (B) Vier stukjes van 32x10x2mm. In dit pakketje: IJslollie houtjes, Koffieroerhoutjes, Dikke lucifers, Stukje verfroerhoutje. Stukje messingdraad 0.8mm Nietstift Stukjes zwarte krimpkous Vier nudges GD006 Kraaltje 2mm GD016 Daisy spacer

Nadere informatie