Februari 2018 Veiling bij VRA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Februari 2018 Veiling bij VRA"

Transcriptie

1 Februari 2018 Veiling bij VRA Opeens was het weer de tweede vrijdag van februari. De veiling van het Wielerspel. Voor de 4 e keer alweer in het clubhuis van VRA. De voorbereiding liep soepel. In de middag nog eens de strategie doorgenomen en de renners die ik wilde hebben in mijn hoofd geprent. Op mijn spiekblaadje stonden 200 renners, onderverdeeld naar ronderenners, sprinters, talenten etc. Het moest weer een mooie uitgebalanceerde ploeg worden. Over 2017 was ik redelijk tevreden. Nog nooit hadden mijn renners zo goed gepresteerd tijdens de Tour de France. Met Matthews, Barguil en Roglič pakte ik bijna 5 ritten op rij en aan het eind de groene- en de bolletjestrui. Vroeg vertrokken naar café Anno 1890 aan de Amstelveenseweg. Vincent wil het dit jaar echt beter doen na een rampseizoen. Harry & Jim willen op hun beurt na twee jaar oefenen wel eens met meer dan 100,- naar huis. De Leffes Blond brachten ons in de juiste stemming. Paul had alles netjes klaar gezet. Posities werden ingenomen. Ed ging weer naast Wim zitten en Vincent naast Frans & Irene. Ik zit wederom tussen Paul & Wout en Erik B. in. Tegenover de veilingmeesters zaten zoals gebruikelijk Herman, Niels en Marco. Rechts tegenover mij zitten André en Rob M., Erik S. en Steven zijn vanuit mijn optiek verdekt opgesteld. Eén stoel blijft leeg. Die bij de deur. Gereserveerd voor onze drummer/boekhouder. Om af en toe een rokertje te doen. Rob E. is echter thuis op de bank in slaap gevallen, blijkt bij navraag door Edu. Zou het stoppen van Alberto Contador daar mee te maken hebben? Tijd voor de ceremonie protocollaire. Frans & Irene hebben na tien jaar weer eens het Wielerspel gewonnen, en met overmacht. Irene nam ons mee in hun beleving van het Wielerspel en troostte ons als verliezende ploegleiders. Alles is toeval!

2 Vader en zoon Brasser zorgden ervoor dat alles soepel verliep. André nam de eerste ronden voor zijn rekening en gunde ons de tijd om hoger te bieden dan we van plan waren. Jon Izagirre ging zo weg voor 28 biedpunten aan Niels. Later nam Karel de hamer over. Zoals een zoon betaamd werd er meer snelheid gemaakt. Het leek erop dat we binnen twee uur geheel klaar waren met de veiling. Ploegleiders kiezen steeds meer voor kleine ploegen. Van Edu en Rob M. zijn we dat gewend maar Frans & Irene, Vincent, André en Marco hebben zich daarbij aangesloten. Wim is de enige ploegleider die nog echt voor een grote ploeg kiest. De andere grote teams zijn van de ploegleiders die niet op de veiling konden zijn. Rob S. was ziek en Tom verbleef in Mexico. De afwezigen staan echter niet met lege handen. De spelleider heeft hen één renner laten kiezen: Rob E.; Alejandro Valverde, Rob S.; Mikel Landa en Tom; Tom Dumoulin.

3 De Veiling Wim brengt direct Chris Froome in. Een beschadigd renner. Paul & Wout bieden op. Zij hebben als eigenaar concreet belang. Wij, de anderen, hebben belang dat ie niet te goedkoop weggaat. Rob M. helpt Paul & Wout om iets verder te gaan dan ze met elkaar hadden afgesproken. Froome gaat weg voor 38 biedpunten. Daar kan iedereen mee leven. Richie Porte gaat weg voor 46 biedpunten. Eén punt meer dan vorig jaar. Een goede herkoop van André. Rob M. koopt Nairo Quintana voor 45 biedpunten. Ruim 40 biedpunten minder dan vorig jaar. Hoe is het mogelijk? Heb ik zitten slapen? Rob M. slaat daarna Romain Bardet aan de haak voor 34 biedpunten. Twee renners voor de prijs van één! De man uit Diemen oogt tevreden. Paul & Wout blijven scherp. Ze kopen Geraint Thomas (ook Team SKY) voor 20 biedpunten voor het geval dat Chris Froome geschorst wordt. Wim koopt de kroonprins van Team SKY, Egan Bernal. De absolute toppers onder de ronderenners zijn nu weg. Het komende half uur slaat Vincent zijn slag. Hij koopt Vincenzo Nibali, Jhon Chaves en Sergio Henao voor samen 89 biedpunten. Weer zie ik een tevreden ploegleider. Gianni Moscon en Niki Terpstra moeten hem helpen door de maanden maart en april te komen. Ook bij de voorjaarsrenners zien we dat ploegleiders graag hun renners willen houden. Dat komt natuurlijk doordat eendagsrenners redelijk constant zijn in hun presteren. De strijd om de hoofprijs gaat ook in 2018 tussen Edu (Peter Sagen) en F & I (Greg Van Avermaet). André, Herman en Erik S. zetten op hun beurt wederom in op John Degenkolb, Edvald Hagen en Sep Vanmarcke. Uiteraard zijn er transfers. Wim zet zijn kaarten op Oliver Naesen en Marco heeft heel veel vertrouwen in Alexander Kristoff. In de heuvelkoersen hoopt Herman goede sier te maken met Julian Alaphilippe. Als de Fransman in vorm is moet ie in staat zijn om de AGR, Waalse Pijl en LBL te winnen en niet te vergeten het WK in september in Oostenrijk.

4 Marco en Ed hebben een groot deel van hun budget geïnvesteerd in sprinters. Marco is eigenaar van Alexander Kristoff, Elia Viviani, Arnaud Démare en Bryan Coquard. Ed moet het hebben van Marcel Kittel, Michael Matthews en Sonny Colbrelli. Albert heeft zijn hoopt gevestigd op de gevestigde waarden Mark Cavendish en André Greipel. Ze zullen elkaar veel tegen komen en dan moeten afrekenen met Steven die de Amsterdammer Dylan Groenewegen in zijn stal heeft opgenomen. Hij ziet hem immers bijna elke dag afsprinten op de Diemerburg. En dan is daar ook nog die snelle man uit Colombia. Erik S. heeft diep in de buidel getast voor Fernando Gaviria. Met in zijn achterhoofd het idee dat Peter Sagan ook is te verslaan in Milaan Sanremo op 17 maart. Geheime ronde Na 5 ronden zijn er bijna 100 renners verkocht en is er de marteling van de open ronde voor minimaal 6 biedpunten. Niet teveel bieden en vooral ook niet te weinig, want het is zonde als je deze kans laat lopen.

5 Mijn ex-college Rob S. was afwezig en had zijn Miguel Superman López niet kunnen inbrengen. Wat te doen? Bieden? Ja. Hoog bieden? Zeker. Maar niet te gek. Er was immers het voorbeeld van Erik S.: hij had ooit 22 biedpunten neergelegd voor André Greipel, en wel als enig bieder. Ik besloot voor minder te gaan. De veilingmeester pakte de briefjes één voor één uit de hoed. Op nummer 2774 werd veel geboden, maar wel bescheiden (tussen 6 tot 8 biedpunten). Op een gegeven moment werd nummer 1709 genoemd. Er werd geboden op López Moreno! 17 biedpunten. Gelukkig mijn bod. Nu afwachten. Tijd verstreek. Veel ophef over een nieuw bod op nummer Harry & Jim pakten Stuyven op met slechts één extra biedpunt; het bleef lang onrustig in de Zaanstreek. Op nummer 1709 werd niet meer geboden. Een 'Souertje' was geboren. Jackpot wegrennen individueel De ploegleiders van de toppers maken de grootste kans dat ze hun inleg kunnen terugverdienen. Op basis van een toppositie in de World Ranking en WorldTour komen ze in aanmerking voor een aanzienlijke bijdrage uit de jackpot en bovendien brengen de toppers de meeste cash binnen.

6 De drie grootste ronderenners zijn in dezelfde handen gebleven. Richie Porte bij André, Nairo Quintana bij Rob M. en Chris Froome bij Paul & Wout. Edu en Frans & Irene hebben hun kaarten wederom gezet op Peter Sagan en Greg Van Avermaet. Greg is voor het 6 e jaar op rij in handen van Frans & Irene! Andere eendagscoureurs waarvoor veel is betaald zijn Fernando Gaviria, Alexander Kristoff, Michał Kwiatkowski en Julian Alaphilippe. De eerste drie renners in de World Ranking en de nummer 1 van de WorldTour komen in aanmerking voor een bijdrage uit de jackpot. Dat betekent in de praktijk dat slechts twee renners (en ploegleiders) echt een extra slag kunnen slaan. Zal het weer een eendagsrenner zijn? Het WK vindt dit jaar plaats in Innsbruck (A). De renners krijgen een flink aantal hoogtemeters te verteren. Het zal dus een klimmer zijn die er met de hoofdprijs vandoor gaat. Eentje met een goede punch. Wat dachten jullie van Alejandro Valverde van Rob E.? Dat verslapen op de veilingavond zou wel eens opzet kunnen zijn geweest!

7 Jackpot wegrennen per ploeg (8 renners) De winnaar van het ploegenklassement maakt grote kans op eindwinst van het Wielerspel. De World Ranking fungeert als eerlijke scherprechter. De eerste vier van het klassement krijgen een deel van de jackpot. Vorig jaar moest je daarvoor minimaal 9500 UCI-punten hebben. Vijf ploegleiders hebben een ploeg verzameld die daar nu aan voldoet. Het kan echter mee- en tegenvallen. De favorieten van vorig jaar zagen hun ploeg ruim 2000 punten in waarde dalen. De ploegen met meer dan 7500 UCI-punten komen denk ik in aanmerking voor de hoofdprijs. Dat zijn in ploegleiders. Frans & Irene en Marco beginnen in bonus. Zij lopen echter groot risico omdat ze een klein team hebben ingekocht en falen of blessures en schorsingen niet tot nauwelijks kunnen opvangen. Herman en Niels hebben breder ingekocht en zien kansen, maar willen zich niet de favorietenrol laten aanpraten. Paul & Wout hebben de reuring rond Chris Froome goed overleefd en zouden weleens de verrassing van 2018 kunnen zijn. Frans & Irene hebben hun lot in belangrijke mate in handen gelegd van Greg Van Avermaet. Indien Greg veel minder wedstrijden wint dan in 2017 heeft dat groot en direct effect (cash, jackpot, individueel- en ploegenklassement). Februari 2018 Resultaat Wielerspel 2017 ploegleider UCI-punten Renners Positie UCI-punten F & I Marco Niels P & W Ed Frank H & J André Herman Erik B Steven Vincent Albert Erik S Wim Tom Rob M Edu Rob S Rob E

8 Helicopterview Kijk hoe uw concurrenten hebben ingekocht! Ronderenners Sprinters Nederlanders Landa Meana Rob S. Gaviria Rendon Erik S. Dumoulin, T. Tom Porte André Matthews Ed Groenewegen Steven Quintana Rojas, R. Rob M. Viviani, E. Marco Mollema Erik B. Froome P & W Colbrelli Ed Kruijswijk H & J Aru Erik S. Démare Marco Van der Poel, M. Edu Nibali, V. Vincent Kittel Ed Kelderman P & W Bardet Rob M. Greipel Albert Poels Ed Chaves Rubio Vincent Bouhanni, N. Frank Terpstra Vincent Izagirre Insausti, J. Niels Trentin F & I Oomen Wim Zakarin Albert Ewan Edu Van Baarle Wim Henao Montoya Vincent Felline Erik B. Van Poppel, D. H & J Pinot Herman Nielsen, M. Niels Stroetinga Steven Yates, A. Niels Cavendish Albert Van Schip Wim Urán Urán H & J Drucker Erik B. Roosen Erik S. Roglič Frank Coquard Marco Slagter P & W Thomas, G. P & W Bauhaus Erik B. Gesink Herman Majka Erik B. Mareczko Erik B. Wippert Frank Yates, S. H & J Bennett, Sa. H & J Boom Rob M. López Moreno Frank Nizzolo Herman Sinkeldam Steven Dennis F & I Dupont, T. Frank Langeveld André Vlaamse klassiekers Waalse klassiekers Talenten Sagan, P. Edu Valverde Belmonte Rob E. Bernal Gómez Wim Van Avermaet F & I Alaphilippe Herman Gaudu Albert Kristoff Marco Kwiatkowski Steven Cattaneo Niels Degenkolb André Martin, D. Frank Cosnefroy Wim Naesen, O. Wim Ulissi Niels Jansen Wim Hagen, E. Herman Wellens André Martin, G. Marco Benoot Marco Costa, R. H & J Thomas, B. Herman Vanmarcke Erik S. Teuns Steven Van Hooydonck Ed Stuyven H & J Gallopin André Soler Giménez Herman De Buyst Wim Gilbert F & I Halvorsen H & J Moscon Vincent Barguil Albert Ganna Wim Theuns Ed Jungels P & W Hamilton, L. F & I Calmejane Edu Fuglsang Niels Lambrecht Frank Van Aert Wim Geniez Steven Lawless Wim Keukeleire Albert Vuillermoz Niels Sivakov Albert Štybar Wim Hermans, B. H & J Albanese Rob S. Andersen, S. Herman Albasini Niels Flórez López Rob S. Roelandts Frank Bettiol Wim Haig Niels Vakoč F & I Atapuma Hurtado Albert Powless Wim

9 Transfermarkt (de 40 duurste renners) Renner Biedpunten Ploegleider Dumoulin, T Tom Tom Landa Meana Rob S. Rob S. Valverde Belmonte Rob E. Rob E. Sagan Edu Edu Van Avermaet F & I F & I Porte André André Quintana Rojas, R Rob M. Rob M. Gaviria Rendon Erik S. Niels Kristoff Marco H & J Kwiatkowski Steven Niels Froome P & W P & W Alaphilippe Herman Vincent Aru Erik S. Wim Nibali, V Vincent Albert Bardet Rob M. Marco Chaves Rubio Vincent Albert Martin, D Frank Frank Matthews Ed Frank Izagirre Insausti, J Niels Ed Zakarin Albert Erik B. Groenewegen Steven Erik S. Ulissi Niels Marco Henao Montoya Vincent Erik B. Pinot Herman Vincent Colbrelli Ed Ed Viviani, E Niels Albert Wellens André André Yates, A Niels Niels Urán Urán H & J F & I Degenkolb André André Thomas, G P & W Herman Roglič Frank Frank Démare Marco Steven Kittel Ed Ed Majka Erik B. Rob E. Greipel Albert Erik S. López Moreno Frank Rob S. Mollema Erik B. Vincent Yates, S H & J Herman Costa, R H & J Herman Bouhanni, N Frank Marco Naesen, O Wim Marco

Februari 2017 Werkt de scorebordstrategie?

Februari 2017 Werkt de scorebordstrategie? Februari 2017 Werkt de scorebordstrategie? Het was weer een prettige avond in het clubhuis van VRA op 10 februari. Rob S. en Tom konden er helaas niet bij zijn en John is afgehaakt, maar de bitterballen

Nadere informatie

Februari 2019 Volle bak bij VRA

Februari 2019 Volle bak bij VRA Februari 2019 Volle bak bij VRA Iedereen die er moest zijn, was er ook in levenden lijve. We mochten bovendien een nieuwe deelnemer verwelkomen. Willy Palm bracht als eerste Petr Vakoč in voor vijf en

Nadere informatie

Ploegen Pagina 1

Ploegen Pagina 1 Bauwens N.1 1 Peter Sagan 35 Bauwens N.2 2 Greg Van Avermaet 33 Bauwens N.3 2 Greg Van Avermaet 33 Calcoen S.1 2 Greg Van Avermaet 33 3 Philippe Gilbert 32 9 Oliver Naesen 28 3 Philippe Gilbert 32 5 Michal

Nadere informatie

Wielersport: België De Ronde Van Vlaanderen

Wielersport: België De Ronde Van Vlaanderen Wielersport: België De Ronde Van Vlaanderen 021797 07/04 10:45 Ronde van Vlaanderen 2019 - Winnaar Sagan, Peter 4.00 Van Avermaet, Greg 6.00 Gilbert, Philippe 12.00 Stybar, Zdenek 12.00 Terpstra, Niki

Nadere informatie

Hopeloos Grand Depart Op Souplesse Femme Alcoolmarchand De Dekzwabbers Team Beekyo- FM Zuntour LimoServiceWestland

Hopeloos Grand Depart Op Souplesse Femme Alcoolmarchand De Dekzwabbers Team Beekyo- FM Zuntour LimoServiceWestland Hopeloos Grand Depart Op Souplesse Femme Alcoolmarchand Peter van Dijk Jeffrey vd Maarel Willem Vollebregt Hanneke Schelling 2 Bakelants, Jan Barguil, Warren Albasini, Michael Barguil, Warren 3 Barguil,

Nadere informatie

Tourspel 2017 TOURSPEL 2017

Tourspel 2017 TOURSPEL 2017 TOURSPEL 2017 Beste sportliefhebber, Na een mooie en geweldige historische Giro waarin onze eigen Tom Dumolin de eindoverwinning pakte, is er historie geschreven. Voor het eerst na 37 jaar wint er een

Nadere informatie

Wielersport: Frankrijk Paris-Roubaix

Wielersport: Frankrijk Paris-Roubaix 1 2 Nr Dag Uur Thuis Verplaatsing 1 X 2 1 X 2 Handicap 1 X 2 HC 1 X 2 021800 14/04 11:15 Sagan, Peter Van Avermaet, G 1.75 1.95 021801 14/04 11:15 Van Aert, Wout Naesen, Oliver 1.52 2.35 021802 14/04 11:15

Nadere informatie

4 juli 2015. Onderzoek:

4 juli 2015. Onderzoek: 4 juli 2015 Onderzoek: Over het EenVandaag Opiniepanel Het EenVandaag Opiniepanel bestaat uit ruim 50.000 mensen. Zij beantwoorden vragen op basis van een online onderzoek. De uitslag van de peilingen

Nadere informatie

8 Pieter-Bas de Bruijn 129,1. 24 Bram van Ommeren 108,1. 39 Ronald van der Vijgh 82,7. 44 Remko van Balderen 73,7. 52 Jean-Paul van den Berg 70,7

8 Pieter-Bas de Bruijn 129,1. 24 Bram van Ommeren 108,1. 39 Ronald van der Vijgh 82,7. 44 Remko van Balderen 73,7. 52 Jean-Paul van den Berg 70,7 Pagina Plaats Deelnemer Lennart Rijkers 8, Peter Minderhoud,6 Ingmar Rydell 8, Wim Peek 6, Boris de Groot,8 6 Reinier Sijbrands 8, 7 Albert Kraaij, 8 Pieter-Bas de Bruijn 9, 9 Lucas Creemers 7, Guido Mul,

Nadere informatie

Pagina Pieter-Bas de Bruijn 116,9. 23 Bram van Ommeren 106,0. 42 Ronald van der Vijgh 78,5. 47 Jean-Paul van den Berg 70,6

Pagina Pieter-Bas de Bruijn 116,9. 23 Bram van Ommeren 106,0. 42 Ronald van der Vijgh 78,5. 47 Jean-Paul van den Berg 70,6 Pagina Plaats Deelnemer Ingmar Rydell 8, Peter Minderhoud 7,8 Lennart Rijkers 6, Wim Peek, Reinier Sijbrands 8, 6 Albert Kraaij, 7 Boris de Groot 9,8 8 Lucas Creemers, 9 Guido Mul, Maarten Gerritsen 9,

Nadere informatie

Wielersport: België Primus Classic

Wielersport: België Primus Classic Wielersport: België Primus Classic 1 2 Nr Dag Uur Thuis Verplaatsing 1 X 2 1 X 2 Handicap 1 X 2 HC 1 X 2 021711 21/09 12:30 Van der Poel, Ma Sagan, Peter 1.62 2.15 021712 21/09 12:30 Sagan, Peter Van Avermaet,

Nadere informatie

Wielersport: België Eneco Tour. Wielersport: België Eneco Tour.

Wielersport: België Eneco Tour. Wielersport: België Eneco Tour. Nr Dag Uur Thuis Verplaatsing 1 1 2 1 2 21700 19/09 12:16 Kristoff, Alexand Degenkolb, John 1.80 1.90 21701 19/09 12:16 Groenewegen, D Van Poppel, Dan 1.70 2.02 21702 19/09 12:16 Kittel, Marcel Greipel,

Nadere informatie

Pro Tour Manager 2017

Pro Tour Manager 2017 Eindstand + prijzenverdeling: Nr: Naam: Ploegnaam: Waarde: Totaalscore: Prijs: 1 Emiel Borkus Asfaltjunkies 24929 16772 70,00 2 Vincent Wildenborg De Post "Trein" 24981 16649 65,00 3 Vincent, William en

Nadere informatie

Aan de meet zijn er 10, 6 en 4 seconden te verdienen voor de eerste drie renners.

Aan de meet zijn er 10, 6 en 4 seconden te verdienen voor de eerste drie renners. http://www.touretappe.nl/tour-de-france-2017-parcours/etappe-10-route-tdf-2017/ Door: Hendrik Eppinga TOUR DE FRANCE 2017 PARCOURS ETAPPE 10: PÉRIGUEUX - BERGERAC Dinsdag 11 juli 2017 - De sprinters hebben

Nadere informatie

Pro Tour Manager 2016

Pro Tour Manager 2016 Eindstand + prijzenverdeling: Nr: Naam: Ploegnaam: Totaal score: Prijs: 1 NAPOLEON La Grande Armée 16821 70,00 2 Robert/Peter De Lowbikes 16553 65,00 3 Vincent Wildenborg De Post "Trein" 16529 60,00 4

Nadere informatie

Tourspel 2016 TOURSPEL 2016

Tourspel 2016 TOURSPEL 2016 TOURSPEL 2016 Beste sportliefhebber, Nu ons kleine kikkerlandje schittert door afwezigheid in Frankrijk met het EK, kunnen we gelukkig op andere sportvlakken wel een potje breken. Onze eigen Steven Kruiswijk

Nadere informatie

Pro Tour Manager 2018

Pro Tour Manager 2018 Eindstand + prijzenverdeling: Nr: Naam: Ploegnaam: Waarde: Punten: Prijs: 1 Jan Heijmen Pittoresk Westervoort 24976 15938 70,00 2 Maurice Bluiminck RIDE LIKE LIGHTNING 24989 15758 65,00 3 Albert Oderkerk

Nadere informatie

Parijs. Stel dat Aru in de voetsporen van Nibali treedt, dan worden de Aru-fans spekkoper in deze editie...

Parijs. Stel dat Aru in de voetsporen van Nibali treedt, dan worden de Aru-fans spekkoper in deze editie... Dag ETT deelnemers, De valpartij op dinsdag had zo n impact dat ondergetekende een complete dag recupereren moest inplannen. Vandaar dat u de uitslagen en de stand nu pas ontvangt... Onzin natuurlijk.

Nadere informatie

Pagina 1. Diego rit 2018 jongeren Ploeg

Pagina 1. Diego rit 2018 jongeren Ploeg Diego WAAR 1 SAGAN Peter SVK 1990 4 1132 0 0 0 295 5 1132 0? WAAR 2 PINOT Thibaut FRA 1990 5 731 0 0 0 211 6 731 0? WAAR 3 STUYVEN Jasper BEL 1992 5 289 0 0 0 201 6 289 0? WAAR 4 IZAGIRRE INSAUSTI Ion

Nadere informatie

4 dagen sport &feest, in alle veiligheid

4 dagen sport &feest, in alle veiligheid 4 dagen sport &feest, in alle veiligheid Een klassieker in wording Nokere Koerse: Meer dan 70 jaar sportgeschiedenis! 1944: Stichting Wielercomité Het Levende sport 1999: Op de internationale wielerkalender

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE 2017 (door Robert Dousi)

TOUR DE FRANCE 2017 (door Robert Dousi) TOUR DE FRANCE 2017 (door Robert Dousi) In dit document worden alle 198 renners tegen het licht gehouden die aanstaande zaterdag aan de start van de Tour de France in Düsseldorf staan. Elk van de 22 deelnemende

Nadere informatie

Pro Tour Manager 2014

Pro Tour Manager 2014 Eindstand + prijzenverdeling: Nr: Naam: Ploegnaam: Totaal score: Prijs: 1 Paoshuus en Vonderman SACHA 16794 70,00 2 Maurice Bluiminck RIDE LIKE LIGHTNING 16605 65,00 3 Vincent William Rudie The three kings

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE zaterdag 1 juli t/m zondag 23 juli

TOUR DE FRANCE zaterdag 1 juli t/m zondag 23 juli TOUR DE FRANCE 2017 zaterdag 1 juli t/m zondag 23 juli 1 Eregalerij Tourpool Drieëndertig jaar geleden zag deze Tourpool haar eerste levenslicht, toen nog in kleine kring. Inmiddels is zij uitgegroeid

Nadere informatie

Naast de perikelen in Frankrijk hebben we natuurlijk onze eigen ETT. Spannend tot het einde. Wat betekende de etappe-uitslag van vandaag?

Naast de perikelen in Frankrijk hebben we natuurlijk onze eigen ETT. Spannend tot het einde. Wat betekende de etappe-uitslag van vandaag? Dag ETT deelnemers, In de vroege avondetappe vanuit Parijs is al door de deskundigen uitgebreid geëvalueerd. Wat hebben we er nog aan toe te voegen... Een leuke Tour, maar niet spectaculair. Schitterend

Nadere informatie

Botjes met Voltage Bert Both Dylan Groenewegen Elia Viviani Caleb Ewan Peter Sagan

Botjes met Voltage Bert Both Dylan Groenewegen Elia Viviani Caleb Ewan Peter Sagan De Gouden Korenaeren Equipe de Vitesse Nathalie Aué Equipe de Montagne Nathalie Aué Mont Saint Michel Ben van den Berg Fabio Aru Heeren van Ruijsdael Dik en Loet van Vreumingen Trapganzen Dik en Loet van

Nadere informatie

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2019

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2019 DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2019 Op zaterdag 6 juli is het weer zover!! Dan begint in Brussel de 105 ste editie van de TOUR DE FRANCE. Quintana en Thomas zullen dit jaar weer voor de eindzege

Nadere informatie

Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement

Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement Dumoulin grijpt net naast podium, Nederland wint landenklassement Tom Dumoulin is vierde geworden in de wegwedstrijd op het WK wielrennen in Innsbruck. De vice-wereldkampioen tijdrijden sprintte met drie

Nadere informatie

Bij een gelijke eindstand wint het team dat de minste punten heeft gebruikt met het samenstellen ( ook van toepassing op 2 en 3 )

Bij een gelijke eindstand wint het team dat de minste punten heeft gebruikt met het samenstellen ( ook van toepassing op 2 en 3 ) Wielerspel 2018 Spelregels en info. 1. Kies uit de lijst van 300 renners een team met 20 verschillende namen. ( 20 namen is verplicht ) 2. Je mag maximaal 16000 punten gebruiken. 3. Noteer de namen van

Nadere informatie

Prijsverdeling 1e 50% 2e 30% 3e 20% van de totale inleg

Prijsverdeling 1e 50% 2e 30% 3e 20% van de totale inleg Wielerspel 2017 Spelregels en info. 1. Kies uit de lijst van 300 renners een team met 20 verschillende namen. ( 20 namen is verplicht ) 2. Je mag maximaal 16000 punten gebruiken. 3. Noteer de namen van

Nadere informatie

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2018

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2018 DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2018 Op zaterdag 7 juli is het weer zover!! Dan begint in Noirmoutiers en ĺle de 105 ste editie van de TOUR DE FRANCE. Froome zal weer voor de winst gaan maar

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

Gigabike Jaarboek 2016

Gigabike Jaarboek 2016 GIGABIKE Gigabike Jaarboek 2016 Terugblik op gigabike seizoen 2016 SAMOY Peter 10/07/2017 Version 1.0 Het alombekende jaarboek in digitaal formaat 17e editie. 2 0. WOORD VOORAF Gigabike schotelt traditioneel

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 - september 2013

NIEUWSBRIEF 9 - september 2013 NIEUWSBRIEF 9 - september 2013 In deze Nieuwsbrief Wout Poels naar Omega Pharma Quick Step La Vuelta 13 Overwinning in Tour de l Ain Afscheid van Vacansoleil-DCM Wout geselecteerd voor WK in Italië WK

Nadere informatie

VOORBESCHOUWING TOUR DE FRANCE 2016 (ROBERT DOUSI)

VOORBESCHOUWING TOUR DE FRANCE 2016 (ROBERT DOUSI) VOORBESCHOUWING TOUR DE FRANCE 2016 (ROBERT DOUSI) In dit document worden alle 198 renners die zaterdag 2 juli 2016 aan de start staan bij Mont-Saint- Michel tegen het licht gehouden. Elk van de 22 deelnemende

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE 2015 (ROBERT DOUSI)

TOUR DE FRANCE 2015 (ROBERT DOUSI) TOUR DE FRANCE 2015 (ROBERT DOUSI) In dit document worden alle 198 renners die zaterdag aan de start in Utrecht staan tegen het licht gehouden. Elk van de 22 deelnemende teams krijgt op één A4-tje een

Nadere informatie

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 4 Thijs van Bronkhorst Thijsso

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 4 Thijs van Bronkhorst Thijsso Algemeen klassement Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 1 Richard Jansen Het Recept 1471-60 1411 2 Richard Jansen Beproefd Recept 1444-40 1404 3 Roy Mittendorff Zandzakken voor de deur! 1436-40

Nadere informatie

21 SEPTEMBER 2019 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK

21 SEPTEMBER 2019 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK 21 SEPTEMBER 2019 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK WELKOM ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2019 Beste partner, Bij het schrijven van dit voorwoord heeft het peloton net het Vlaamse openingsweekend achter de kiezen.

Nadere informatie

Gigabike Jaarboek 2015

Gigabike Jaarboek 2015 GIGABIKE Gigabike Jaarboek 2015 Terugblik op gigabike seizoen 2015 SAMOY Peter 12/02/2016 Version 1.1 Het alombekende jaarboek in digitaal formaat 16e editie. 2 0. WOORD VOORAF Gigabike schotelt traditioneel

Nadere informatie

Edwin Aerts. KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni :23

Edwin Aerts. KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni :23 Edwin Aerts Van: KOERS. Museum van de Wielersport Verzonden: dinsdag 25 juni 2019 13:23 Aan: edwin.aerts@pandora.be Onderwerp: KOERS kleurt geel! juli 2019 1 2 Vive Merckx! Vive

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Tour de France Inleiding Mijn spreekbeurt gaat over de Tour de France. Al twee jaar vind ik dat een erg leuke sport om naar te kijken op tv. Ik zal tijdens mijn spreekbeurt over een aantal onderwerpen

Nadere informatie

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2017

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2017 DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2017 Op zaterdag 1 juli is het weer zover!! Dan begint in Düsseldorf de 104 ste editie van de TOUR DE FRANCE. Froome zal weer voor de winst gaan maar hoe is het

Nadere informatie

Bart De Clercq. De Beiaard

Bart De Clercq. De Beiaard Tour 2014 Startplaats Leeds Bart De Clercq De Beiaard Bart De Clercq Bart De Clercq Ploegvoor stelling Lotto- Belisol Tour-Belgen Stage 1: Leeds Harrogate, 191 km / Bart Stage 1: Leeds Harrogate, 191

Nadere informatie

15 SEPTEMBER 2018 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK

15 SEPTEMBER 2018 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK 15 SEPTEMBER 2018 BRAKEL - HAACHT/BOORTMEERBEEK WELKOM PRIMUS CLASSIC IMPANIS-VAN PETEGEM ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018 Beste wielerliefhebber, Beste partner, Bij het schrijven van dit voorwoord is het peloton

Nadere informatie

Classification-Team 52 Amstel Gold Race zondag 16 april 2017

Classification-Team 52 Amstel Gold Race zondag 16 april 2017 AG2R La Mondiale 13. 136 BEL Oliver NAESEN BEL10009365433 43. 133 FRA Cyril GAUTIER FRA10003225030 83. 131 FRA Mikael CHEREL FRA10003078722 111. 132 FRA Axel DOMONT FRA10007723103 114. 137 BEL Stijn VANDENBERGH

Nadere informatie

Volg ons op: Zesdaagse. voor Beginners

Volg ons op:   Zesdaagse. voor Beginners M A N A G E M E N T AHOY - Rotterdam Volg ons op: 5-10 JANUARI 2012 www.zesdaagserotterdam.nl Hoe werkt een? Een aantal bezoekers aan de zal voor het eerst kennismaken met dit fenomeen. Voor hen leggen

Nadere informatie

360 graden feedback formulieren

360 graden feedback formulieren 360 graden feedback formulieren Propedeuse blok 3 360 graden feedback formulier Auteur: Wouter van Zoest Positief: 1. Initiatief Toont veel initiatief om dingen aan te pakken en heeft naar mijn mening

Nadere informatie

DW Cycling Cup Reglement (v5.4-28/9/16)

DW Cycling Cup Reglement (v5.4-28/9/16) DW Cycling Cup Reglement (v5.4-28/9/16) De DW Cycling Cup is een Wielerspel gecreëerd door de 2 wielerliefhebbers Wim Mahieu & Diego Deseure. Wij doen dit puur uit passie voor de sport en hopen op een

Nadere informatie

Sponsoring, Hospitality & Advertising

Sponsoring, Hospitality & Advertising Sponsoring, Hospitality & Advertising KNWU NK Wielrennen 2013 Kerkrade Zaterdag 22 juni en zondag 23 juni Zaterdag 22 juni Elite Vrouwen Beloften Zondag 23 juni Elite Heren Na een heroïsche titelstrijd

Nadere informatie

1. Merida racefiets adviesprijs 75,- 2. LG 43 inch TV adviesprijs 449,- 3. Fietsendrager voor de auto adviesprijs 369,- 4. STIHL heggenschaar adviesprijs 329,- 5. Samsung Galaxy Tab A adviesprijs 259,-

Nadere informatie

De kampioenen van de toekomst herkennen. November 2014

De kampioenen van de toekomst herkennen. November 2014 De kampioenen van de toekomst herkennen.? November 2014 feiten 1. 13. MOLLEMA Bauke x 2. 38. TERPSTRA Niki 5e 1994 cat 3 3. 41. GESINK Robert x 4. 44. WEENING Pieter x 5. 49. BOOM Lars x 6. 57. KELDERMAN

Nadere informatie

Uitslag 3D "Het Kersentoernooi" Aspiranten

Uitslag 3D Het Kersentoernooi Aspiranten Uitslag 3D "Het Kersentoernooi" 2015 Aspiranten KTM15101 Dylano Herrebout LB Aspiranten M 446 4 KTM15097 Bente van Casteren BBR Aspiranten V 204 1 KTM15009 Sem van der Leest BBR Aspiranten M 154 0 Jeugd

Nadere informatie

programma, de keuze voor de Grand Départ en met de grove verdeling tussen de verschillende delen in Frankrijk. Het is aan Gouvenou om de gaten in te

programma, de keuze voor de Grand Départ en met de grove verdeling tussen de verschillende delen in Frankrijk. Het is aan Gouvenou om de gaten in te 1 DILEMMA Op 17 oktober 2017 geniet Tom Dumoulin van zijn nachtrust in de Rocky Mountains. Hij mist zo de feestelijke bijeenkomst in het Palais des Congrès in Parijs waar het parcours van de Tour de France

Nadere informatie

1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11. Tot slot.

1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11. Tot slot. 1 Inleiding 3 2 Mijn onderwerp: Gerrit Schulte 4 3 Wielrennen 5 4 De racefiets 7 5 Gerrit Schulte 8 6 Overwinningen 9 7 Stamboom 11 Tot slot. 12 Gerrit Schulte in de krant 2 Ik hou mijn werkstuk over Gerrit

Nadere informatie

GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN

GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN GP JEF SCHERENS ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 LEUVEN GP JEF SCHERENS De GP Jef Scherens is een eendaagse wielerwedstrijd van ruim 180 kilometer die in augustus plaatsvindt in Leuven. De renners leggen diverse

Nadere informatie

Ik heb nog heel wat jaren te gaan

Ik heb nog heel wat jaren te gaan Wieler Revue #4 Interview Ik heb nog heel wat jaren te gaan Robert Gesink (31) is weer op de weg terug. Opnieuw. In de Giro wil de renner van Team LottoNL-Jumbo laten zien wat hij twee jaar terug in de

Nadere informatie

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016

REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 REGLEMENT RANKINGTORNOOI CALELLA 2016 1. Doel Tijdens het dartsseizoen 2015 2016 zal door de dartsliga der Zennevallei opnieuw een rankingtornooi georganiseerd worden. Het rankingtornooi zal bestaan uit

Nadere informatie

Sport. De koers is van hen: VRT-commentatoren Christophe Vandegoor, Michel Wuyts en José De Cauwer

Sport. De koers is van hen: VRT-commentatoren Christophe Vandegoor, Michel Wuyts en José De Cauwer Sport. De koers is van hen: VRT-commentatoren Christophe Vandegoor, Michel Wuyts en José De Cauwer 46 Coureurs zijn fier Met Milaan-Sanremo gaat het klassieke voorjaar nu echt van start. De komende weken

Nadere informatie

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS)

BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) Cor Vos BinckBank Tour 2017 Sponsormogelijkheden Stichting Wielerpromotion Sittard-Geleen (SWS) www.wielerpromotionsittardgeleen.nl Voorwoord Na 12 jaar Eneco Tour, heeft de grootse wielerronde van Nederland

Nadere informatie

TOUR DE FRANCE zaterdag 2 juli t/m zondag 24 juli

TOUR DE FRANCE zaterdag 2 juli t/m zondag 24 juli TOUR DE FRANCE 2016 zaterdag 2 juli t/m zondag 24 juli 1 Eregalerij Tourpool Drieëndertig jaar geleden zag deze Tourpool haar eerste levenslicht, toen nog in kleine kring. Inmiddels is zij uitgegroeid

Nadere informatie

NK WEG 2018 PROFESSIONAL MANNEN

NK WEG 2018 PROFESSIONAL MANNEN NK WEG 2018 PROFESSIONAL MANNEN Conceptlijst Uitnodigingen v1.0 10-06-2018 1 VAN 6 VOORNAAM ACHTERNAAM UCI TEAMNAAM Sjors DEKKER UCI CT ALECTO CYCLING TEAM Marco DOETS UCI CT ALECTO CYCLING TEAM Patrick

Nadere informatie

Beste Bacwalde leden,

Beste Bacwalde leden, Beste Bacwalde leden, Normaal gezien is ons jaarlijks etentje in november waar dan de fietsvakantie wordt voorgesteld. Dit jaar is het feestje uitgesteld naar februari 2017. Aangezien iedereen al volop

Nadere informatie

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen

Startlijst NK Vrije renners 2017 Nijeveen 1 Mike Vliek/Vriezenveen H1 09:31 2 Armando van Bruggen/Purmerend H1 09:32 3 Luc Essink/Almere H1 09:33 4 Jeroen van Dijk/Zwolle H1 09:34 5 Ardjan van der Linden/Eindhoven H1 09:35 6 Christiaan Riemens/Maastricht

Nadere informatie

TOURSPEL Voor meer dan euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen

TOURSPEL Voor meer dan euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen Voor meer dan 6. euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen Individueel klassement plaats 1 t/m 2 en 1: 1. Merida mountainbike adviesprijs 749,- 2. LG 43 inch TV adviesprijs 499,- 3. STIHL heggenschaar

Nadere informatie

VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013.

VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013. VERSLAG SELECTIEWEDSTRIJD KUST RAYON NOORD 20 APRIL 2013. De wedstrijd werd vervist aan het strand bij Groote Keeten. Het was een zonnige, maar koude dag met een temperatuur van ca. 10 graden. Dit werd

Nadere informatie

Pro Tour Manager 2012

Pro Tour Manager 2012 Eindstand + prijzenverdeling: Nr: Naam: Ploegnaam: Totaal score: 1 Connie Comen Slapjanus! 15069 85,00 2 A. Mokkink De Toppers 14968 70,00 3 Vincent Wildenborg De Post "Trein" 14851 65,00 4 William Roëling

Nadere informatie

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw

Seizoen dinsdag 9 juni 2015 Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren RKAV Volendam Jeugdopleiding Bovenbouw Voorlopige teamindelingen Selectie A-junioren A1 voorlopige A1 2015-2016 1 Roy Haars 23-2-1997 2 Jens Kras 30-5-1997 3 Jan Pieter van der Vis 14-7-1997 4 Kees Zwarthoed 1-9-1997 5 Iwan Tol 18-12-1997 6

Nadere informatie

TOURSPEL 2015. www.julianatourspel.nl. Voor meer dan 6.000 euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen

TOURSPEL 2015. www.julianatourspel.nl. Voor meer dan 6.000 euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen Voor meer dan 6. euro aan prijzen!! Overzicht van de hoofdprijzen Individueel klassement plaats 1 t/m 2 en 1: 1. Giant racefiets adviesprijs 725,- 2. LG 42 inch LED TV adviesprijs 499,- 3. STIHL heggenschaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 5 mrt 2013 Deze Nieuwsbrief is bestemd voor fans en sponsoren van de Wout Poels fanclub

NIEUWSBRIEF nr. 5 mrt 2013 Deze Nieuwsbrief is bestemd voor fans en sponsoren van de Wout Poels fanclub NIEUWSBRIEF nr. 5 mrt 2013 Deze Nieuwsbrief is bestemd voor fans en sponsoren van de Wout Poels fanclub Fans en sponsoren gratis per luxe bus naar de première unieke documentaire: RETOUR Het wielerseizoen

Nadere informatie

CYCLO. Inleiding. Cyclo-Starter

CYCLO. Inleiding. Cyclo-Starter CYCLO Inleiding Cyclo The Game@ is het ultieme strategische wielerspel voor 1 tot 4 spelers. Vier ploegen van 5 renners nemen het tegen elkaar op. Vijf spelborden met aan beide zijden een parcours laten

Nadere informatie

VAKUITSLAG VAK A. Ex 10Cm

VAKUITSLAG VAK A. Ex 10Cm VAKUITSLAG De groen gearceerde personen zijn door naar het NK via het korps. Er waren 16 korpsen, 30% daarvan is 5 korpsen. De grijs gearceerde personen zijn individueel door Dat zijn 5 personen per vak.

Nadere informatie

Totaal cm. Aantal vissen

Totaal cm. Aantal vissen ser sen A 1 136 Mart Brouwers M.Brouwers Zeeteam 0 0 0 0 26 119 A 2 114 Klaas Boergonje Team Robby Fish 0 0 0 0 26 119 A 3 128 Johan Setoe Rancar / HSV Groot Rotterdam 46 2 2 31 13 64 15 31 A 4 163 Derk

Nadere informatie

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwegein, 29 januari 2017 - De Nederlandse ploeg wist op de tweede dag van het wereldkampioenschap veldrijden in Bieles (Luxemburg) een nieuwe wereldtitel

Nadere informatie

AZENCROSS Loenhout

AZENCROSS Loenhout AZENCROSS Loenhout 28.12.2018 DE AZENCROSS 35e editie van een van dé klassiekers van het veldrijden! Sportief en extra sportief hoogtepunt van het seizoen! Indrukwekkende erelijst: van der Poel, Meeusen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 april 2015

NIEUWSBRIEF 2 april 2015 NIEUWSBRIEF 2 april 2015 De fanclub gaat ook wederom dit jaar naar de Waalse Pijl om Wout aan te moedigen. Zoals ook in voorgaande jaren rijden we met een touringcar direct naar de finish locatie op de

Nadere informatie

De kampioenen van de toekomst herkennen. November 2014

De kampioenen van de toekomst herkennen. November 2014 De kampioenen van de toekomst herkennen.? November 2014 feiten 1. 13. MOLLEMA Bauke x 2. 38. TERPSTRA Niki 5e 1994 cat 3 3. 41. GESINK Robert x 4. 44. WEENING Pieter x 5. 49. BOOM Lars x 6. 57. KELDERMAN

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2015

DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2015 DOE MEE AAN HET GROTE TOUR DE FRANCE SPEL 2015 Op zaterdag 4 juli is het weer zover!! Dan begint de 102 ste editie van de TOUR DE FRANCE in ons eigen Utrecht. Zal Nibali voor de tweede keer winnen of zal

Nadere informatie

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag

Kantinediensten seizoen midweek en zaterdag woensdag 3-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 vrijdag 5-aug 19:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 8:00 zaterdag 6-aug 13:00 zaterdag 6-aug 13:00 woensdag 10-aug 19:00 vrijdag 12-aug 19:00 Gerwin Melenhorst

Nadere informatie

Wie niet werkt zal ook niet eten, zegt het gezegde, Tussen mensen die meer verdienen dan ze verdienen, en

Wie niet werkt zal ook niet eten, zegt het gezegde, Tussen mensen die meer verdienen dan ze verdienen, en 1 Verkondiging Maartenskerk 4 november 2018, Oogst-Maaltijddienst Mattheüs 20, 1-16 Teun kruijswijk Jansen I Wie niet werkt zal ook niet eten, zegt het gezegde, en daarmee ontstaat een diepe scheiding

Nadere informatie

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner -

Nationale Veteranen Kampioenschappen 2007 (National Championships The Netherlands) Men Doubles 35+ Tennis Toernooi Planner - Men Doubles 35+ S Kwart Finale Halve Finale Finale Winnaar 3 Gertjan Egberink [1] 1 3 Mark Fleischeuer Gertjan Egberink [1] Mark Fleischeuer 2 Bye 1 Gertjan Egberink [1] 3 Danny Kleijn Mark Fleischeuer

Nadere informatie

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 28 Young Ones Young Ones Inge Roëling Go

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 28 Young Ones Young Ones Inge Roëling Go Algemeen klassement Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 1 Niek Stevens Faith Rewarded 1281-120 1161 2 Judith Schutte De Zandlopers 1249-100 1149 3 Walter Oolthuis IKSNAPHETWEL 1240-100 1140

Nadere informatie

DW Cycling Cup Reglement

DW Cycling Cup Reglement DW Cycling Cup Reglement (v7.0 begin 2018) De DW Cycling Cup is een Wielerspel gecreëerd door de 2 wielerliefhebbers Wim Mahieu & Diego Deseure. Wij doen dit puur uit passie voor de sport en hopen op een

Nadere informatie

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 11 Frank Buesink Co

Algemeen klassement. Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 11 Frank Buesink Co Algemeen klassement Nr: Ploegleider: Ploegnaam: Etap: Straf: Totaal: 1 Toon Klumperink The Aboriginals 1268-60 1208 2 Robert Wolterink Alles OK 1246-40 1206 3 Maarten ter Heijden Per i Fiori 1257-60 1197

Nadere informatie

HANDBOEK TOUR DE FRANCE 2016

HANDBOEK TOUR DE FRANCE 2016 HANDBOEK TOUR DE FRANCE 2016 MICHAEL BOOGERD & THOMAS OLSTHOORN HANDBOEK TOUR DE FRANCE 2016 Ambo Anthos Amsterdam isbn 978 90 263 3534 1 2016 Michael Boogerd en Thomas Olsthoorn Deze uitgave kwam tot

Nadere informatie

BELEEF HET NK ALS VIP!

BELEEF HET NK ALS VIP! BELEEF HET NK ALS VIP! #NK2019 Het NK komt naar Ede! Een unieke generatie Nederlandse renners en rensters strijden op woensdag 26 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni om de rood-witblauwe kampioenstruien.

Nadere informatie

H e t P a n i n i - a l b u m

H e t P a n i n i - a l b u m Het Panini-album Van dezelfde auteur verschenen Dit is onze tijd De ereronde van de eland Koos, Kenny en Johnny Ik heb een heel andere wedstrijd gezien Paniagua De rode vod Wilco Kelderman bestaat niet

Nadere informatie

1. Veloquipe. v. 2.0 d.d. 2011.11.01

1. Veloquipe. v. 2.0 d.d. 2011.11.01 reglement veloquipe 1 v. 2.0 d.d. 2011.11.01 1. Veloquipe 1.1. organisatie De organisatie van Veloquipe is in handen van de vuci. Voor Veloquipe 1 geldt: vuci = Peter Samoy, Mark Vanderwegen, Marco Vroege,

Nadere informatie

Gigabike Jaarboek 2014

Gigabike Jaarboek 2014 GIGABIKE Gigabike Jaarboek 2014 Terugblik op gigabike seizoen 2014 SAMOY Peter 20/10/2015 Het alombekende jaarboek in digitaal formaat 15e editie. 2 0. WOORD VOORAF Gigabike schotelt traditioneel zijn

Nadere informatie

INSCHRIJVINGEN Duathlon Lang

INSCHRIJVINGEN Duathlon Lang 36 Martin van Baekel Man NED OA 45+ 30 Bas van Beek Man NED OA 40+ 53 Peter van den Bent Man NED OA 55+ 22 Chris Bessemans Man BEL OA Senioren 10 Mike van den Breul Man NED OA 40+ 86 Jean-marie Bultot

Nadere informatie

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac

Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag Engels The skeleton man door Joseph Bruchac Boekverslag door een scholier 2262 woorden 3 november 2003 6,2 114 keer beoordeeld Auteur Joseph Bruchac Eerste uitgave 2001 Vak Engels H 1 Op 2

Nadere informatie

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief

Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief Royal Cureghem Sportief vzw Nieuwsbrief 2016-6 Overwinningen Bram Deschuyffeleer won te Tollembeek bij de 14 jarige aspiranten Te Rossignol behaalde Kristof Wielfaert de zege bij de U23/elites Dylan Neetens

Nadere informatie

Ploegpresentatie Lotto Soudal. 20 december 2016

Ploegpresentatie Lotto Soudal. 20 december 2016 Ploegpresentatie Lotto Soudal 20 december 2016 Bij deze wensen Sofie & Bart alle supporters al Prettige Eindejaarsfeesten toe! Troepenschouw Lotto-Soudal Troepenschouw Lotto-Soudal Van Hool bouwde speciaal

Nadere informatie

GRAND DÉPART FRANCE 2016 FROM 26TH JUNE TO 4TH JULY

GRAND DÉPART FRANCE 2016 FROM 26TH JUNE TO 4TH JULY NM NIEUWE MEERBODE DE TOUR DE FRANCE GRAND DÉPART TOUR DE BIJLAGE FRANCE 2016 FROM 26TH JUNE TO 4TH JULY In deze bijlage: Etappeschema deelnemers Welke renner gaat welke trui dragen? Profwielrenner Andre

Nadere informatie

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR)

Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Wielertoeristen club Oud Rycklen (WTC OR) Nieuwsbrief Nr.: maart 2016 WTC Oud-Rycklen Rijkel Sponsors: Taverne - Brasserie Oud Rijckel Dionysius van Leeuwenstraat 33 3840 Rijkel (Borgloon)

Nadere informatie

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam

Dutch Masters Cup IJsbaan Twente - Enschede Thialf - Heerenveen Elfstedenhal - Leeuwarden Heren Punten Punten Punten Punten Naam 1 John van der Vlugt H60 NED 100,99% 175 175 2 Bart Seffinga H35 NED 97,08% 100 98,13% 70 170 3 Rein van Luunen H65 NED 95,27% 60 95,68% 50 110 4 Sandro Cara H45 NED 96,69% 80 94,45% 24 104 5 Leo Schoenmeijer

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 1718-JO12-1 keeper Job Jansen 18-apr-06 speler Danny Molenaar 08-feb-06 Dave Veerman 20-feb-06 Dion Tuip 14-aug-06 Luca Blondeau 11-feb-06 Martijn Bosch 08-apr-06 Mike Veerman 11-jan-06 Milan Kluessien

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 juni 2015

NIEUWSBRIEF 3 juni 2015 NIEUWSBRIEF 3 juni 2015 De teamleiding van Team Sky houdt de spanning er goed in. Maandag 29 juni maakt de ploeg bekend welke renners uit deze sterke Team Sky selectie deelnemen aan de Tour de France.

Nadere informatie

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08. Trainer/coach Klaas Zwarthoed 04-aug-73

Team. Functie Naam Geboren 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08. Trainer/coach Klaas Zwarthoed 04-aug-73 1718-JO10-1 keeper Jayden Hasanont 13-jun-08 speler Bas Mooijer 02-jun-08 Damian Jonk 02-feb-08 Paul van Baarsen 02-mrt-08 Rick Sier 25-jan-08 Robert Visscher 19-mei-08 Rossi Latev 09-feb-08 Ryan de Vries

Nadere informatie

Borgerhout-Rochade 13-19

Borgerhout-Rochade 13-19 Borgerhout-Rochade 13-19 DOCX STEFAN 2485 BERELOWITSCH ALEXANDER 2549 0-1 OOTES LARS 2368 FEYGIN MICHAEL 2474 1-0 WEMMERS XANDER 2354 FIEBIG THOMAS 2398 0-1 KERIGAN DEMRE 2318 SONNTAG HANS HUBERT 2372

Nadere informatie