Naar goede Nekka-gewoonte heeft Thé Lau ook een handvol muzikale gasten uitgenodigd en niet van de minste.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naar goede Nekka-gewoonte heeft Thé Lau ook een handvol muzikale gasten uitgenodigd en niet van de minste."

Transcriptie

1

2 Twintig jaar geleden brachten ze hun intussen legendarische cd Blauw uit met instant klassiekers als Blauw, Rigoureus en Iedereen is van de wereld. Zonder overdrijven mag deze cd een mijlpaal in de geschiedenis van de Nederlandstalige muziek genoemd worden. Geen beter moment om Thé Lau en The Scene als centrale gasten uit te nodigen op de Nekka-Nacht. Wie de livereputatie van The Scene kent, weet dat het een (h)eerlijk rockconcert zal worden, puur en onversneden zoals ze nu nog zelden gemaakt worden. Het Sportpaleis zal meermaals uit z n dak gaan wanneer al hun beste nummers de revue passeren. Wie de soloreputatie van Thé Lau kent, weet ook dat muziek niet altijd hard moet zijn om karakter te hebben en we dus ook heel wat beklijvende akoestische momenten mogen verwachten. Naar goede Nekka-gewoonte heeft Thé Lau ook een handvol muzikale gasten uitgenodigd en niet van de minste.

3 Met Arbeid Adelt! staat meteen een stukje Vlaamse muziekgeschiedenis op de planken. Het begon meer als een grap, maar het elektropopgroepje rond Marcel Vanthilt veroorzaakte in 1983 wel een kleine aardverschuiving met absurdistische nummers als 'De dag dat het zonlicht niet meer scheen' en 'Lekker westers'. De jonge helden van toen hebben hun kuren nog lang niet verleerd en staan scherper dan ooit. Minstens even geschift zijn de mannen van Clement Peerens Explosition, met dat verschil dat zij niet gespeend zijn van enig muzikaal talent. Meer nog, zonder scrupules noemen ze zich de beste rockgroep van Antwerpen (op deus na, maar die zingen niet in een wereldtaal als het Antwerps). Clement komt zijn nieuwe cd voorstellen met niets aan de verbeelding overlatende nummers als Boerinnenbinnendoen, Nen onnozeleir komt nooit alleen en Ik heb in iet gebeten. Geen beter tegengewicht voor al dat testosteron dan de warme stemmen van Sarah Bettens (K s Choice) en Eva De Roovere. Zij stonden met stip bovenaan het verlanglijstje van Thé Lau. Wie zou er geen duet willen met Sarah Bettens? Met haar uniek stemtimbre weet ze van ieder lied een breekbare parel te maken. In combinatie met de ruwe doorleefde stem van Thé Lau moet het één van de kippenvelmomenten van de avond worden. Eva De Roovere heeft net een nieuwe cd uit en komt Mijn Huis met de nodige trots voorstellen. Haar vorige successen hadden nog vele vaders, maar voor deze derde ging ze resoluut haar eigen weg. Eva De Roovere lijkt hiermee haar vaste stek gevonden te hebben. Na een lange muzikale zoektocht is ze thuisgekomen en wij, gelukzakken, mogen even binnenkijken.

4 Stef Kamil Carlens (Zita Swoon) heeft al meermaals in interviews gezegd dat Thé Lau één van zijn grote muzikale helden is. Dat ze elkaar persoonlijk hebben leren kennen, hebben we te danken aan Yasmine. Sindsdien delen ze regelmatig het podium. In 2009 speelden ze al eens samen op de Nekka-Nacht en dit jaar dus opnieuw. Ook Tom Barman, met deus vaandeldrager van onze vaderlandse rockscene, komt hulde brengen aan Thé Lau. Eerder zong hij al mee op de cd 2007 van The Scene en nu doet hij het met plezier nog eens over. Tom Barman, live in het Sportpaleis, in het Nederlands... Dit moet de Nekka-Nacht zijn. Vanuit Nederland brengt Thé Lau drie bijzondere gasten mee. Zij behoren tot een nieuwe lichting artiesten die het momenteel maken boven de Moerdijk. In Vlaanderen zijn ze vooralsnog onbekend, maar dit zal niet lang meer duren. De eerste in het rijtje is de Amsterdamse rapper Lange Frans. Hij scoorde al een flink aantal hits samen met Baas B, maar het kwam tot een breuk. Nu staat hij er terug met een eerste soloplaat. Zing voor me, een duet met Thé Lau waarin hij de ziel van Nederland blootlegt, is intussen uitgegroeid tot een overweldigend succes. Katarina Vermeulen zingt zelf liever in het Engels en als singer-songwriter gaat ze haar eigen weg. De liedjes van haar vader, Bram Vermeulen, zingt ze vaak thuis ( omdat ik er vrolijk van word ), maar zelden voor een publiek. Op de Nekka-Nacht zal ze een uitzondering maken en samen met Thé Lau een kleine hommage brengen.

5 Misschien nog het meest bekend bij ons is Renee van Bavel. In 2009 werd ze tweede in de Nekka-wedstrijd en mocht ze met de Kleine Avonden al een tournee door ons land maken. Met een stem die afwisselend schuurt en streelt, zijn ballads haar ding. Jan De Smet zal de avond aan elkaar praten, al is spelen misschien een beter woord. Zijn kompanen van De Nieuwe Snaar laat hij deze keer thuis, maar hij brengt wel een hele hoop instrumenten mee om links en recht bij te springen met een streepje accordeon of een vleugje ukelele. Tot slot verklappen we nog dat The Scene voor Iedereen is van de wereld iets speciaals in petto heeft. Twee koren zullen hieraan meewerken. Enerzijds het Nationaal Jeugdkoor met z n meer dan 100 zangertjes en anderzijds het inburgeringskoor Dinska Bronska, dat nieuwe Vlamingen Nederlands leert via het zingen van liederen. Samen zullen ze het lied doen weerklinken als nooit tevoren. Kortom, deze 18de editie van de Nekka-Nacht belooft weer een bijzonder gevarieerd concert te worden met stuk voor stuk unieke optredens en eenmalige duetten, één groot feest dat geen enkele fan van het Nederlandstalige lied mag missen.

6 Praktische informatie datum zaterdag 30 april 2010 uren uur deuren Sportpaleis open uur aanvang concert uur einde concert locatie Sportpaleis - Antwerpen toegangskaarten zitplaatsen 1 ste categorie 35,00 2 de categorie 30,00 3 de categorie 25,00 staanplaatsen middenplein 20,00 - exclusief reservatiekosten - gratis gebruik trams en bussen van De Lijn in Antwerpen - kortingen voor KBC-cliënten, groepen vanaf 20 personen, leden van de Gezinsbond en het Davidsfonds reserveren Tele Ticket Service / (NL) 0900/ organisatie Nekka vzw Collegelaan Antwerpen T 03/ F 03/ info@nekka.be

7 500 nieuwe Vlamingen voor het eerst naar de Nekka-Nacht De Vlaamse overheid vindt het belangrijk dat wie zich hier komt vestigen volop kan deelnemen aan de samenleving. Via een inburgeringstraject krijgen nieuwkomers een basiscursus Nederlands, een kennismaking met de Vlaamse en Belgische samenleving en begeleiding naar het vinden van werk of studies. Ook een kennismaking met het aanbod aan cultuur en vrije tijd maakt deel uit van het traject. Dit jaar krijgen 500 nieuwe Vlamingen, die momenteel een inburgeringstraject volgen in één van de acht onthaalbureaus, de kans de Nekka-Nacht bij te wonen. Op die manier maken ze niet alleen kennis met de Nederlandstalige muziekcultuur, ze doen dit ook in gemeenschap, samen en tussen duizenden andere Vlamingen. Nieuwe videoclip Iedereen is van de wereld Iedereen is van de wereld is zonder twijfel één van de meest bekende hits van The Scene. Naar aanleiding van de Nekka-Nacht werd een nieuwe videoclip op het lied gemaakt. Voor de gelegenheid liet Thé Lau zich muzikaal omringen door een bont gezelschap: Dinska Bronska, inburgeringskoor uit Borgerhout dat het leren van Nederlands koppelt aan het plezier van het zingen, Fanfakids, drumband van jeugdhuis Centrum West-D'Broej in Molenbeek, en de ervaren zangertjes van het Nationaal Jeugdkoor. Het geheel stond onder leiding van dirigent Tim Devolder. De clip werd gerealiseerd door de studenten van het RITS o.l.v. regisseur Vincent Rouffaer (Kongo, Witse, Aspe) en zal via diverse kanalen verspreid worden. Meer info over het inburgeringsbeleid van de Vlaamse overheid op

8 De Nekka-wedstrijd komt eraan Wie kan deelnemen? Iedere artiest/groep die - eigen nummers met onuitgegeven Nederlandstalige teksten in een eigen arrangement maakt; - met instrumentale begeleiding of a capella optreedt - live optreedt; - minimum 16 jaar is Geografisch Zowel groepen/artiesten uit Vlaanderen als groepen/artiesten uit Nederland kunnen aan de Nekkawedstrijd deelnemen. Hoe inschrijven? Log voor 31 mei 2011 in op maak je profiel aan en post er drie nummers. Vul het inschrijvingsformulier in waarin je je akkoord verklaart met het reglement en zend het naar koen@nekka.be. Informatieplicht Indien je in de periode tussen de inschrijving aan deze wedstrijd en de start van de wedstrijd een professionele verplichting aangaat met een derde (platencontract, licentieovereenkomst, distributieovereenkomst, theaterbureau, ), dan ben je verplicht dit aan de organisatie te melden. Demoselectie Een vakjury beoordeelt alle demo s. Deze beoordeling selecteert alle deelnemers die naar de preselectie doorgestuurd worden. Voor 31 augustus 2011 ontvangen alle deelnemers een bericht over het resultaat van deze demoselectie. De demo s blijven eigendom van Nekka vzw. Preselectie De preselecties vinden plaats op zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2011, deels in de AB Club in Brussel, deels in Café Trefpunt in Gent, deels bij Theater aan Zee in Oostende en deels in Podiumcafé RoodWit in Berchem.

9 Elke geselecteerde deelnemer verschijnt voor dezelfde jury en wordt beoordeeld op dezelfde criteria. Tijdens een interview wordt gepeild naar de motivatie, de muzikale opbouw van de nummers, de betekenis van de teksten, de ambitie. Er wordt elke geselecteerde gevraagd om twee zelfgekozen nummers akoestisch te vertolken. De kandidaten dienen beide data vrij te houden voor deelname aan de preselectie. De eerste werkdag na deze preselectie wordt elke groep geïnformeerd of hij/zij doorgaat naar de halve finale. Halve finale De halve finales vinden plaats op zaterdag 12 november 2011 in CC De Warande in Turnhout en op zaterdag 19 november 2011 in CC De Zandloper in Wemmel. Tijdens de halve finale brengt elke artiest/groep een set van drie eigen nummers. De vakjury selecteert uit de deelnemers 6 groepen of artiesten die mogen deelnemen aan de finale. De volgorde van de optredens tijdens de halve finale wordt bepaald door lottrekking. De uitslag wordt bekendgemaakt onmiddellijk na de tweede halve finale. De halve finalisten dienen beide data vrij te houden voor deelname aan de halve finale. Finale De finale vindt plaats op zaterdag 10 december 2011 in de Ancienne Belgique in Brussel. Tijdens de finale brengt elke artiest/groep een set van twee eigen nummers en één opgelegd werk. Voor de eigen nummers mag één nummer uit de halve finale herhaald worden. Het opgelegd werk bestaat uit het op muziek zetten van een tekst die door de organisatie wordt voorzien. Deze tekst komt uit de wedstrijd Liefde voor Lyriek die georganiseerd wordt door de vzw Creatief Schrijven en wordt begin november aan alle finalisten bekendgemaakt. De vakjury kiest uit de finalisten drie laureaten met een eerste, tweede en derde prijs. De overige finalisten krijgen een alfabetische rangschikking. Juryrapport Elke halve finalist en finalist krijgt een juryrapport met tips en advies van de vakjury. Prijzenpakket Voor de winnaar van de Nekka-wedstrijd ligt een boeiend aanmoedigingspakket klaar: - optreden op Nekka-Nacht introductie bij concertorganisatoren, platenfirma s, radio en media - een reeks optredens : Boterhammen in het Park, Gentse Feesten, Dranouter, Trefpunt, Expohuis

10 Nekka : De Kleine Avonden Exclusieve samenwerking tussen Nekka-wedstrijd en De Kleine Avonden. De drie deelnemers aan dit unieke project van begeleiding, coaching en podiumkansen voor nieuwe Nederlandstalige groepen komen rechtstreeks uit de finale van de Nekka-wedstrijd. In de periode van januari 2012 tot september 2012 worden de drie groepen begeleid door ervaren vakmensen en klaargestoomd voor een avondvullend programma. Hiermee wordt op tournee gegaan in de periode september tot december 2012 in zoveel mogelijk culturele centra ( Partners Nekka-wedstrijd is mogelijk dankzij de steun van Poppunt vzw, Ancienne Belgique, Broedbloeders vzw, Trefpunt vzw, Creatief Schrijven vzw, Muziekmozaïek vzw, Radio1, De Warande, De Rand vzw, De Brakke Grond, Theater aan Zee, Expohuis (Antwerpen). Nog vragen? Voor meer informatie surf je naar of contacteer je het Nekka-secretariaat: Collegelaan 106, 2100 Deurne - tel: 03/ fax: 03/ geert@nekka.be. / koen@nekka.be

11 Jouw lied in het Sportpaleis Liefde voor Lyriek Creatief Schrijven is op zoek naar liedteksten die het leven schetsen zoals het is met een lach en een traan. Iedereen kan deelnemen aan de wedstrijd Liefde voor Lyriek. De vakjury selecteert de laureaten. Drie personen winnen een masterclass liedteksten schrijven. Jonge muzikanten zetten 6 teksten op muziek. Eén tekst weerklinkt tijdens de Nekka-Nacht in een nokvol Sportpaleis. Creatief Schrijven is het steunpunt voor niet-professionele schrijvers. Met de wedstrijd Liefde voor Lyriek geeft de organisatie extra podiumkansen aan nog onbekende singer-songschrijvers. Iedereen kan tot 31 augustus 2011 deelnemen met maximaal twee Nederlandstalige liedteksten. Thema en liedstructuur zijn vrij. Een professionele jury selecteert de laureaten. Zij krijgen gratis een masterclass liedteksten schrijven aangeboden onder leiding van bekende en ervaren liedtekstschrijvers. De winnaars ontvangen daarnaast ook een waardevol boekenpakket. Wie wil deelnemen maar niet meteen inspiratie heeft, vindt in de brochure Er moet ook nog tekst op bruikbare tips en ideeën. Liedschrijver Gerry De Mol schreef als specialist deze handleiding uit. Je kunt ze gratis downloaden op Liefde voor Lyriek loopt parallel met de Nekka-wedstrijd. In die wedstrijd wordt jong muzikaal Nederlandstalig talent opgespoord. De finalisten van de Nekka-wedstrijd zetten elk één tekst uit de Liefde voor Lyriek-wedstrijd op muziek. De nieuw gecomponeerde liederen brengen ze live op de finale van de Nekka-wedstrijd. Eén groep verovert vervolgens een plaats op de Nekka-Nacht en brengt het nieuwe lied ook in een nokvol Sportpaleis. Kruip in je pen en wie weet zingt binnenkort heel Vlaanderen jouw liedje stilletjes of uit volle borst, in de douche of op de bus. Meer info vanaf 15 maart op Contactpersoon: An Leenders [gsm] [t] [e] an@creatiefschrijven.be

PROGRAMMA NEKKA-NACHT 2009

PROGRAMMA NEKKA-NACHT 2009 PROGRAMMA NEKKA-NACHT 2009 We kunnen er niet omheen: het Nederlandstalige lied beleeft weer hoogdagen. Gevestigde waarden scheren opnieuw hoge toppen en terzelfdertijd breekt het ene jonge talent na het

Nadere informatie

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR

AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR AL 15 JAAR DE WEDSTRIJD IN KUNST VOOR IEDEREEN VAN 13 TOT 19 JAAR FILM MODE BEELDEND DJ TXT DANS PERFORMANCE MUZIEK FOTO SCHRIJF NU IN! WWW.KUNSTBENDE.BE Kunstbende? Een chaotische meute? Een zootje artiesten?

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 30 augustus 2015 om 24.00

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2019 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender

Geniet van vrije tijd. Sport en cultuur voor klanten. Een selectie uit de vrijetijdskalender Geniet van vrije tijd Sport en cultuur voor klanten Een selectie uit de vrijetijdskalender maart 2015 Hoe werkt dit boekje? In dit boekje vind je activiteiten waar je gratis of goedkoop naartoe kan. Bij

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen Aflevering 5 Donderdag 5 december om 21.05 In de aflevering van donderdag 5 december spelen de overgebleven zes singer-songwriters voor het eerst in zaal El Dorado

Nadere informatie

Nekka-Nacht 2016 huldigt Toon Hermans

Nekka-Nacht 2016 huldigt Toon Hermans 100 jaar geleden geboren. Levend in tekst en muziek. Meester van de Nederlandse taal. Zijn woord was muziek. Zijn muziek sprak boekdelen. Nekka-Nacht 2016 huldigt Toon Hermans Nekka staat voor: Nederlandstalige

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2018 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2015 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan

Thé Lau: alles is gezegd en gedaan Thé Lau: alles is gezegd en gedaan... 1952-2015 Het is u misschien niet ontgaan, Thé Lau is het laatste jaar regelmatig in het nieuws geweest. Hij heeft een lange kansloze strijd gevochten tegen een ongeneeslijke

Nadere informatie

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015

35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Inschrijfformulier voor het 35 ste Maaslands Carnavals Liedjes Festival t Oude Theater te Oss Zaterdag 21 november 2015 Correspondentie-adres: MCLF de Raauw Ossekar p.a. Kromstraat 71 5345AA OSS Deelnemer:

Nadere informatie

Korenfestival Vlaanderen

Korenfestival Vlaanderen Korenfestival Vlaanderen Algemene Organisatie Een organisatie van het kinder- en jeugdkoor Dainavimo (voorheen Konsinjoorkes), Kontich i.s.m. Koor&Stem vzw 1. Zowel kinderkoren, jeugdkoren als volwassenenkoren

Nadere informatie

REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2016

REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2016 REGLEMENT GROTE PRIJS VAN NEDERLAND 2016 1. AANMELDING Aanmelden voor de Grote Prijs van Nederland 2016 (hierna: de Grote Prijs) kan alleen via de daarvoor bestemde aanmeldprocedure op www.community.groteprijsvan.nl

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

* Op de site staat het al aangekondigd: de muzikanten die Frank zullen begeleiden tijdens de festivals zijn:

* Op de site staat het al aangekondigd: de muzikanten die Frank zullen begeleiden tijdens de festivals zijn: Beste allemaal, * In deze nieuwsbrief aandacht voor de komende 2 theater optredens in België en de festivals voor komende zomer met een leuke actie, speciaal voor leden van Frank Boeijen Informatie. *

Nadere informatie

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK

mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK mediamededeling donderdag 9 juli 2015 mediacontact: Alain Mazijn alain@plusproducties.be +32 495 10 4000 fotowerk KULTFUNK de KleinKunstRockband staat als een huis. Het mooiste Nederlandstalig muzikaal

Nadere informatie

Een avond om van te dromen

Een avond om van te dromen Het Jostiband-jubileum én de mooiste VIP-arrangementen Een avond om van te dromen Het Concert Ziggo Dome Maandag 5 september 2016 Op TV AVROTROS, NPO2 Zaterdag 10 september 2016 We gaan de wereld wat laten

Nadere informatie

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel.

Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Reglement voor het inzenden en selecteren van de vastenaovendliedjes van c.v. d n Dreumel. Enkele belangrijke data voor alle deelnemers zijn: Sluitingsdatum inschrijvingen zondag 28 augustus 2016 om 24.00

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen vanaf donderdag 7 november wekelijks om 21.05 op VIER Vanaf donderdag 7 november gaat Lisa Smolders samen met Frank Vander linden en Sarah Bettens op zoek naar

Nadere informatie

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder

DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder DieDrie: Lesbrief Drop of Dronder Binnenkort gaan jullie kijken naar Drop of Dronder, een super swingende talentenshow. Muziektalenten strijden met elkaar en de winnaar wordt misschien wel wereldberoemd.

Nadere informatie

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017

TUMKENS CUP. wedstrijdreglement TC TUMKENS VZW. mei 2017 TUMKENS CUP wedstrijdreglement mei 2017 TC TUMKENS VZW Pastoor Pitetlaan 30; 3130 Betekom tc-detumkens.be TC Tumkens clubnummer 7085 bij Tennis Vlaanderen INHOUD 1 Verloop Tumkens Cup... 1 1.1 Categorieën...

Nadere informatie

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018

LOOKS. Inschrijfformulier. Give me. Miss Travestie Noord Brabant Your Next Step.. MTNB 2018 Inschrijfformulier Your Next Step.. MTNB 2018 Deelname Leuk dat je interesse hebt om deel te nemen aan en te strijden om de titel van Miss Travestie Noord Brabant 2018. Meer informatie vindt je op de volgende

Nadere informatie

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE!

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Het project Lokale Helden heeft aan getoond dat niet- verenigde muzikanten en organisatoren ontbreken in het lokaal cultuurbeleid. DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! Doe er iets aan, en realiseer

Nadere informatie

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE!

DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! DE KRACHT VAN MUZIEK, OOK IN UW GEMEENTE! CIJFERS OVER DRIE LOKALE HELDEN-EDITIES HEEN Het project Lokale Helden heeft aangetoond dat niet-verenigde muzikanten en organisatoren ontbreken in het lokaal

Nadere informatie

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018

REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 REGLEMENT OOSTENDE AWARDS 2018 Art. 1. Organisatie. De organisatie van de Oostende Awards wordt verzekerd door het bestuur van de vzw Oostende Awards. Art. 2. Oostende Awards secretariaat: Economisch Huis

Nadere informatie

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray

REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL van Vastelaovesvereniging de Piëlhaas te Venray REGLEMENT van DEELNAME LIEDJESFESTIVAL 2016 van Vastelaovesvereniging "de Piëlhaas" te Venray 1. Inzending geschiedt door het volledig digitaal inleveren van: a) Het volledig ingevulde en ondertekende

Nadere informatie

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel

Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Informatie en reglement Rabotheater Open Podium Twente 2017 dé talentenjacht voor aanstormend én al bewezen talent uit Overijssel Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Businessclub Podion Het

Nadere informatie

Dit boekje bevat twee lijsten op alfabetische volgorde. Lijst 1: Titel van het liedje Lijst 2: artiesten- bandnaam en beide lijsten beginnen met de

Dit boekje bevat twee lijsten op alfabetische volgorde. Lijst 1: Titel van het liedje Lijst 2: artiesten- bandnaam en beide lijsten beginnen met de Dit boekje bevat twee lijsten op alfabetische volgorde. Lijst 1: Titel van het liedje Lijst 2: artiesten- bandnaam en beide lijsten beginnen met de Nederlandstalige nummers NEDERLANDS op titel NEDERLANDS

Nadere informatie

Deze open oproep voor artiesten kadert binnen het project Artiest zoekt feestneus.

Deze open oproep voor artiesten kadert binnen het project Artiest zoekt feestneus. ARTIEST ZOEKT FEESTNEUS Stad Gent Dienst Cultuurdienst Veldstraat 82A 9000 Gent tel: 09/269 84 80 cultuurdienst@gent.be www.gent.be/feestneus Goedgekeurd in de gemeenteraad van 23 maart 2015 Bekendgemaakt

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN

WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN WEDSTRIJDREGLEMENT VOIX NOUVELLES 2018 DEELNEMERSVOORWAARDEN 1.1 Deelnemers De audities staan open voor zangers jonger dan 32 jaar (op 30 juni 2017) komende uit, verblijvend of schoolgaand in één van de

Nadere informatie

REGLEMENT * De Lokale Lichting *

REGLEMENT * De Lokale Lichting * REGLEMENT * De Lokale Lichting * donderdag 30 april zaal t VERZET, Knokke-Heist Artikel 1: Algemeen De Lokale Lichting heeft twee muziekwedstrijden: één voor muziekbands of soloartiesten en één voor DJ

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Irisfeest 2016 Wedstrijd be on stage, be.brussels

Irisfeest 2016 Wedstrijd be on stage, be.brussels Irisfeest 2016 Wedstrijd be on stage, be.brussels Wedstrijdreglement 1. Organisatie Deze wedstrijd (hierna "de Wedstrijd") wordt georganiseerd door vzw visit.brussels (hierna " visit.brussels " of "de

Nadere informatie

Academiejaar 2014/2015. Academische Bachelor en Master drama

Academiejaar 2014/2015. Academische Bachelor en Master drama Academiejaar 2014/2015 Academische Bachelor en Master Drama drama Academische Bachelor en Master Drama DRAMA Kiezen voor de opleiding Drama aan het Koninklijk Conservatorium Antwerpen is geen alledaagse

Nadere informatie

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14

maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 rond animatie, muziekconcerten, spelprogramma s, podiumtechniek daguitstappen, vakantieverblijven, cursussen, locaties incentives, evenementen, festivals maandag 10 maart 14 dinsdag 11 maart 14 enkel professionelen

Nadere informatie

De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara

De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara De Koningin Elisabethwedstrijd bij Klara De halve finale Maandag 6 tot zaterdag 11 mei in Flagey Klara zendt de halve finale uit vanuit Studio 4 aan het Flageyplein. Van 19:00 tot 20:00 uur presenteert

Nadere informatie

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant.

Artikel 2. Uitschrijver en uitschrijving 2.1 De Brabantse Stijlprijs 2017 wordt uitgeschreven door de provincie Noord-Brabant. Reglement De Brabantse Stijlprijs 2017 Provincie Noord-Brabant s - Hertogenbosch, 12 januari 2017 Vooraf Het bepaalde in dit reglement is bindend voor alle partijen: de uitschrijver van de prijs, de deelnemers

Nadere informatie

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014

REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 REGLEMENT KWALIFICATIE BEKER VAN VLAANDEREN 2014 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel

Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Nieuwsbrief Kansplus Gemert - Laarbeek - Boekel Januari 2018 Jaargang 13 Nummer 2 Van de voorzitter In de vorige nieuwsbrief gaf ik al aan: Ik heb er zin in, jullie ook. De carnaval was daar het voorbeeld

Nadere informatie

FAQ Solidarity Award

FAQ Solidarity Award FAQ Solidarity Award Wat is het doel van de wedstrijd ING Solidarity Award? Wie kan deelnemen aan de wedstrijd ING Solidarity Award, wat zijn de verkiesbaarheidscriteria? Hoe kan ik mijn vereniging inschrijven?

Nadere informatie

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent? 1. Singer Songwriter 1

Muziek Singer Songwriter 1. Workshop Handleiding. Singer Songwriter 1. wat is jouw talent?   1. Singer Songwriter 1 Workshop Handleiding wat is jouw talent? 1 Inhoudsopgave Hoe gebruik je deze workshop? Hoe kun je deze workshop inzetten in je klas? Introductie én opzet van de workshop Singer Songwriter Bekijk de introductievideo

Nadere informatie

Kikkerland country Interview Country Band Sundown

Kikkerland country Interview Country Band Sundown Kikkerland country Interview Country Band Sundown We zijn in gesprek met Charles Nefkens van Country Band "Sundown" Vertel eens Charles, hoe is de band tot stand gekomen? - Monique en ik zingen al country

Nadere informatie

IDENTIFICATIEFICHE CULTURELE VERENIGING

IDENTIFICATIEFICHE CULTURELE VERENIGING IDENTIFICATIEFICHE CULTURELE VERENIGING Periode: 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018 > indienen vóór 31 maart 2019 Gegevens vereniging: Naam: VZW: Ondernemingsnummer (alleen indien vzw): Officieel

Nadere informatie

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest

voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest voor: alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van: God Kinderfeest KINDERFEEST VOOR ALLE KINDEREN VAN 4 T/M 12 JAAR Heb jij wel eens meegemaakt dat je iets kwijt was? Je lievelingsknuffel of die mooie speelgoedauto?

Nadere informatie

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar?

12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? 12 jaar geleden zag ons huidige logo het licht. Wij vinden het tijd voor een update en daarom dagen we jou uit! Ben je tussen 16 en 30 jaar? Ben je gedomicilieerd in Groot-Aarschot? Ben je grafisch bezig

Nadere informatie

TOG IN ZEE MET PIA DOUWES. zo. 6 oktober: De Slagwerkgroep speelt in Perron-3 in Rosmalen

TOG IN ZEE MET PIA DOUWES. zo. 6 oktober: De Slagwerkgroep speelt in Perron-3 in Rosmalen IN DE MAAT INFOBULLETIN HARMONIE TOG september 2013 AGENDA 2013-2014: zo. 6 oktober: De Slagwerkgroep speelt in Perron-3 in Rosmalen za. 2 november: Jaarconcert bij De Heineken, aanvang 14.00u. Locatie:

Nadere informatie

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten.

INDELING De regels zijn opgedeeld in een aantal hoofdstukken, die elk een aspect van het Metal Battle traject bevatten. Reglement 2013 November 2012, Enschede Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2013. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast

Nadere informatie

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS INTEGRAAL VERSLAG. Vergadering van donderdag 27 september 2012.

VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS INTEGRAAL VERSLAG. Vergadering van donderdag 27 september 2012. VGC 1 VLAAMSE GEMEENSCHAPSCOMMISSIE PARLEMENT VOOR 17-PLUSSERS Zitting 2012-2013 Extra nummer INTEGRAAL VERSLAG Vergadering van donderdag 27 september 2012 Debat over: Gemeenteraadsverkiezingen 14/10 VGC

Nadere informatie

REGLEMENT OERWOUDFUIF DJ- CONTEST 2016

REGLEMENT OERWOUDFUIF DJ- CONTEST 2016 Artikel 1 De Oerwoudfuif DJ-contest is een wedstrijd die georganiseerd wordt door Scouts en Gidsen Nieuwland met als maatschappelijke zetel Doornbosstraat 14a, 9850 Nevele. Elke persoonlijke aansprakelijkheid

Nadere informatie

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen.

Uit alle aanmeldingen kiest een deskundige jury de genomineerden en de winnaars van de sportverkiezingen. Katwijk, 17 oktober 2016 Onderwerp: Sportverkiezingen Katwijk 2016 Beste bestuurders Op vrijdag 27 januari 2017 organiseren we voor de 2 e keer het Sportgala Katwijk. Het SportGala is het feestelijke sluitstuk

Nadere informatie

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf

Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat GS Utrecht JURY RAPPORT FINALE. Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf JURY RAPPORT FINALE 2e Utrechts Kleinkunst Festival 2010 Finalisten: Meike Veenhoven Lotte Vermeulen Linnet van der Wal Titia Wolf Plaats: Schiller Theater Place Royale Minrebroederstraat 11 3512 GS Utrecht

Nadere informatie

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016

REGLEMENT BEKER VAN VLAANDEREN 2016 REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd. Dit kan een aparte kwalificatiewedstrijd zijn of een

Nadere informatie

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten.

DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. DE STER VAN DE BELGISCHE KEUKEN Culinair vuurwerk met Belgische topingrediënten. Artikel 1: De wedstrijd De organisatie van de wedstrijd De Ster van de Belgische keuken ligt bij de vzw De Meesterkoks van

Nadere informatie

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015

REGLEMENT REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 REGLEMENT CLUBKWALIFICATIES TELENET BEKER VAN VLAANDEREN 2015 DEELNEMINGSVOORWAARDEN Iedere club, lid van de VVG, duidt een single wedstrijd aan als kwalificatiewedstrijd.

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

BESCHRIJVING REGLEMENT

BESCHRIJVING REGLEMENT BESCHRIJVING De 25 ste editie van het International Body Painting Contest zal doorgaan van 6 tot 15 april 2012 te Brussel Tour & Taxis, Havenlaan 86 C, 1000 Brussel. Iedere avond zullen één of meerdere

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT KOORTORNOOI 2015

TORNOOIREGLEMENT KOORTORNOOI 2015 TORNOOIREGLEMENT KOORTORNOOI 2015 DEPARTMENT CULTUUR Dienst Bibliotheken en Kunsten Inleiding Op verschillende zondagen in maart en/of april 2015 organiseert de provincie Antwerpen een tornooi voor Antwerpse

Nadere informatie

Culturele activiteiten.

Culturele activiteiten. . 2015-2016 De school bestaat dit jaar 66 jaar! En dat gaan we vieren met een jubileum event voor groep 8 leerlingen, een reünie voor oud leerlingen, en een groot feest voor de leerlingen. En we mogen

Nadere informatie

presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN

presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN presenteren: REGLEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN Art.1: ORGANISATIE EN DOEL De Stichting Dao Zit Meziek In is in de gelijknamige talentenjacht annex tv-programma op zoek naar nieuwe zangtopper(s) op het

Nadere informatie

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren

NEDERLANDS CHIRO. #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren NEDERLANDS CHIRO #hierbeginthet WAT IS CHIRO? DE Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie voor kinderen en jongeren WAT is dat, 'de Chiro'? In de Chiro spelen we samen en beleven we een leuke

Nadere informatie

Beurzen door Rotary aangeboden

Beurzen door Rotary aangeboden ROTARY INTERNATIONAL-FOUNDATION-D2170 Beurzen door Rotary aangeboden Informatie handboek voor de peters van kandidaten bursalen van het District 2170 Jaar 2016-2017 Luc BUCHAU, RC Namur Voorzitter commissie

Nadere informatie

De Mooiste Nacht 2016. Mooie doelstelling ook voor 2016. Na de eerste succesvolle editie in 2015, organiseert vzw De Blauwe Pluim op vrijdag 30 september 2016 een nieuw live concert met orkest, opnieuw

Nadere informatie

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD

PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD PRESENTATIE VAN DE WEDSTRIJD Om zijn derde editie te vieren, nodigt BIC Design On Fire je uit om het FROM FLAME TO FAME-design te ontwerpen dat in heel Europa zal worden vervaardigd in een oplage van 1

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019

15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 15 de Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen 2019 Vrijdag 4 oktober - Zondag 6 oktober 2019 De VZW "Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen" en de stad Genk organiseren voor de vijftiende keer de tweejaarlijkse

Nadere informatie

KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND

KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND KONINKLIJK NEDERLANDS ZANGERSVERBOND REGLEMENT NATIONALE- EN REGIONALE CONCOURSEN Algemeen: Begrippen en adressen Dit reglement is samengesteld voor nationale- en regionale concoursen van het Koninklijk

Nadere informatie

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor.

Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. Stressfactor. STAPPENPLAN LEES DE FESTIVALGIDS Zo weet je wat het project inhoudt en wat je te wachten staat. www.stressfactor.be/organisator/2016 OVERTUIG JE MEDELEERLINGEN Jij bent vast niet de enige die een festival

Nadere informatie

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd.

4. Niet de moedertaal maar wel de gekozen taalcategorie bepaalt de taal die zal gebruikt worden doorheen de wedstrijd. Wedstrijdreglement Eustory Doel EUSTORY is een geschiedeniswedstrijd georganiseerd door BELvue, onder toezicht van de Koning Boudewijnstichting. Het wil jongeren van alle onderwijstypes de hand reiken

Nadere informatie

Academie voor Popcultuur. Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek

Academie voor Popcultuur. Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek Academie voor Popcultuur Selectie en Toelating 2005-2006 Muziek Inhoudsopgave 1 Algemeen...1 1.1 De procedure op hoofdlijnen...1 1.2 Toelatingsexamens...1 2 Profiel...2 2.1 Het profiel van de student(e)...2

Nadere informatie

DE VELDHOVENSE REVUE 2016

DE VELDHOVENSE REVUE 2016 DE VELDHOVENSE REVUE 2016 auditie informatiepakket in het theater willen mensen verrast worden, met iets dat ze verwachten Tristan Bernard WELKOM Voor je ligt het auditie informatiepakket van De Veldhovense

Nadere informatie

FFP-Financieel planner van het Jaar

FFP-Financieel planner van het Jaar FFP-Financieel planner van het Jaar - 2018 Documentnaam: Voorwaarden en verloop Verkiezing FFP-Financieel planner van het Jaar Versie: 1.1 Datum: 29 maart 2018 Auteur: Vereniging FFP Algemeen De Verkiezing

Nadere informatie

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings?

Dutch Design Battle A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA. B. How Can We Prevent Oil Spillings? Dutch Design Battle 2018 A.How Can We Make Our Lives Robot-Proof EXTRA 26/6/2018: Due to the oil spilling in the Port of Rotterdam and at the Rock River in Iowa we organize an extra Dutch Design Battle

Nadere informatie

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn.

Theater. De theaterworkshop is eenmalig mogelijk, maar ook in meerdere sessies waarbij de laatste keer het optreedmoment zal zijn. Inleiding In deze brochure vind je ons aanbod van creatieve workshops. Een workshop is leuk, leerzaam, en een mogelijkheid om anderen beter te leren kennen. We hebben verschillende mogelijkheden voor scholen,

Nadere informatie

Reglement Nederlands Koor Festival 2015-2016

Reglement Nederlands Koor Festival 2015-2016 Reglement Nederlands Koor Festival 2015-2016 deze versie: dinsdag 6 oktober 2015 Dit reglement is samengesteld voor de voorrondes en het finaleweekend die onderdeel uitmaken van het Nederlands Koor Festival

Nadere informatie

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...?

Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? WEDSTRIJDREGLEMENT SAPERE AUDE! WEDSTRIJD 2012-2013 Thema: I NCZ. Vrijzinnig humanisme is...? Reglement De Werkgemeenschap Leraren Ethiek stelt zich tot doel de leraren niet-confessionele zedenleer van

Nadere informatie

Wedstrijdreglement MOM4Y... 1. 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2. 2. De klasconventie... 3

Wedstrijdreglement MOM4Y... 1. 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2. 2. De klasconventie... 3 WEDSTRIJDREGLEMENT MOM4Y Wedstrijdreglement MOM4Y... 1 1. Inschrijven en aanvullen teamprofiel via Facebook... 2 2. De klasconventie... 3 3. Verplicht in te dienen: verslag en filmpje... 3 3.1. Hoe en

Nadere informatie

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 Aantrekkelijk gastenprogramma tijdens Admiraliteitsdagen. De Admiraliteitsdagen

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017

VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 VEELGESTELDE VRAGEN Het Grootste Licht van De Standaard editie 2017 INSCHRIJVING Tot wanneer kan je je inschrijven en de online voorronde spelen? De online voorronde wordt in functie van de liverondes

Nadere informatie

ZATERDAG 10 & VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016 Rondleiding Coup de Ville: kunstenparcours in Sint-Niklaas

ZATERDAG 10 & VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016 Rondleiding Coup de Ville: kunstenparcours in Sint-Niklaas vormingen in stekene Najaar 2016 ZATERDAG 10 & VRIJDAG 23 SEPTEMBER 2016 Rondleiding Coup de Ville: kunstenparcours in Sint-Niklaas MAANDAG 3 OKTOBER 2016 Gezonde maaltijdsoepen voor de winter DINSDAG

Nadere informatie

90 ste Schaal Sels Sponsordossier

90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels Sponsordossier 90 ste Schaal Sels 1921-2015 Op zondag 30 augustus 2015 arriveert op de Merksemse Bredabaan de 90 ste Schaal Sels. Met namen als Rik van Looy, Edwig Van Hooydonck, Wilfried

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015

PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 PROGRAMMABOEKJE EINDRONDE VELD 2014-2015 Koninklijke Belgische Korfbalbond Vlaamse Liga vzw Comité voor Wedstrijdzaken G. Vervoortstraat 4 2100 Deurne Versie: 21/03/2015 COMITE VOOR WEDSTRIJDZAKEN Voorzitter

Nadere informatie

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014!

TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! ZATERDAG 7 JUNI 2014 2 TEAMBUILDING EN VOETBALLEN VOOR HET GOEDE DOEL? HET KAN! OP KOMPANY S FOOTBALL TOURNAMENT 2014! 3 INLEIDING Met uw bedrijf voetballen voor het goede doel? Het kan! Op 7 juni 2014

Nadere informatie

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten,

Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, presenteert Organisatoren gezocht Op donderdagavond 30 april 2015, tijdens de Week van de Amateurkunsten, wil Poppunt samen met steden en gemeenten, jeugdhuizen en -verenigingen, scholen, clubs, concertzalen,

Nadere informatie

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be

HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be HANDLEIDING online tickets bestellen via debogaard.be 1 1. Surf naar http://www.debogaard.be. 2. Vul in het witte vakje onder Wachtwoord de code in die u terugvindt op de flyer in uw seizoensbrochure.

Nadere informatie

Reglement NGM Stichting Noord Geldersch Metaal - Occultfest Stichting Occultfest.

Reglement NGM Stichting Noord Geldersch Metaal - Occultfest Stichting Occultfest. Reglement 2016 Oktober 2015, Dit document bevat de regels voor de Metal Battle 2016. De regels zijn online beschikbaar via www.metalbattle.nl en kunnen in de loop van de Metal Battle worden aangepast door

Nadere informatie

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse

De échte klassieker, de Vlaamse Druivencross Overijse www.desportvriendenoverijse.be desportvriendenoverijse@skynet.be NIEUWSBRIEF > 10 NOVEMBER 2011 INHOUD 11 December > Vlaamse Druivencross VIP & Hospitality 8 December 2011 > Gespreksavond met Michel Wuyts

Nadere informatie

Wedstrijd: animatie vooruit!

Wedstrijd: animatie vooruit! Wedstrijd: animatie vooruit! Ter ere van de 30 ste verjaardag van animatie in het woonzorgcentrum houden we op 19 oktober 2015 een grote feest- en studiedag. Om er het hele jaar een feestjaar van te maken,

Nadere informatie

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek.

Je maakt kans op de hoofdprijs als jouw verslag blijk geeft van een origineel, inventief en kwalitatief goed onderzoek. De HAN Faculteit Techniek organiseert voor eindexamen leerlingen havo een profielwerkstukwedstrijd. Iedere havo scholier die tussen mei 2015 en maart 2016 een profielwerkstuk maakt voor het vak natuurkunde,

Nadere informatie

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering

DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering DE VLAAMSE RUIMTELIJKE PLANNINGSPRIJS 2014 Een initiatief van de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning Met steun van de Vlaamse Regering 1. vooraf In 2014 organiseert de VRP de Vlaamse Ruimtelijke

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP -

WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP - WEDSTRIJDREGLEMENT - AZV CLIP CUP - Voor alle vragen, opmerkingen en verduidelijkingen: contacteer Elissa Betrains via clipcup@azv.be of telefonisch op het nummer 016 61 80 80. We helpen je graag verder!

Nadere informatie

en trots erop. Wie is Anne-Catherine?

en trots erop. Wie is Anne-Catherine? Wie is Anne-Catherine? Goedlachs, enthousiast, dynamisch en gedreven. Dit zijn slechts enkele woorden om Anne-Catherine te beschrijven. Ze is een echte dromenjager in de puurste zin van het woord. Met

Nadere informatie

BRUSSELS KART EXPO. CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on

BRUSSELS KART EXPO.   CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY. more info on BRUSSELS KART EXPO 2 0 1 9 27 01 28 01 CONGRESS EU EXHIBITION COMPETITION SHOWS & PARTY more info on www.thehairgames.be THE HAIR GAMES, THE SEQUEL Wie aanwezig was op de eerste editie van The Hair The

Nadere informatie

Ja, ik wil! Een creatiever Twente!

Ja, ik wil! Een creatiever Twente! Ja, ik wil! Een creatiever Twente! kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente Contactpersoon: Angelina Schoonewille a.schoonewille@kaliberkunstenschool.nl 06-206 185 18 088-486 8704 www.kaliberkunstenschool.nl/creatievertwente

Nadere informatie

Voorjaar evenementen 2014

Voorjaar evenementen 2014 Voorjaar evenementen 2014 Vzw 't Vlammeke Nieuwstraat 110 2560 Kessel gsm: 0479:356148 mail: info@hetvlammeke.be 1 Zaterdag 8 maart 2014 EWT Deurne 20.30 uur De schoonzusters Eind jaren zestig.germaine

Nadere informatie

L o w l a n d s 365. Naam: Tycho Hofstede Datum: 13-06-14 Docente: Gertrude Lok Nummer: 500641624

L o w l a n d s 365. Naam: Tycho Hofstede Datum: 13-06-14 Docente: Gertrude Lok Nummer: 500641624 L o w l a n d s 365 Naam: Tycho Hofstede Datum: 13-06-14 Docente: Gertrude Lok Nummer: 500641624 LL365 Inhoudsopgave Inhoudsopgave: Inleiding en doel LL365 applicatie:... 2 De site map:... 3 1.0 Home...

Nadere informatie

REGLEMENT editie 2015

REGLEMENT editie 2015 1. De Farm Web Awards hebben tot doel het gebruik van internet en sociale media door landbouwers, tuinbouwers en veehouders aan te moedigen via de organisatie van een wedstrijdformule. De organisatie is

Nadere informatie

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015

REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 REGLEMENT EVALUATIECONCERTEN EDITIE 2015 1. INLEIDING Met de formule van de evaluatieconcerten wil Vlamo Antwerpen vzw ondersteuning bieden aan alle types van orkesten (disciplines) in onze provincie.

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie