Body&Bess: basis gelaatsverzorging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Body&Bess: basis gelaatsverzorging"

Transcriptie

1 Body&Bess: basis gelaatsverzorging 1 Oppervlakkige reiniging met Cleansing Milk Gebruikshoeveelheid: 4 tot 5 pompjes voor het gelaat + 3 pompjes voor het decolleté Indien er oog- en of lipmake-up aanwezig is, kan men deze vooraf verwijderen door een kleine hoeveelheid Cleansing Milk aan te brengen op een vochtig wattenschijfje en vervolgens de huid te reinigen met lichte druk en strijkbewegingen. Reinigingsmelk in de handen opwarmen en verdelen over gelaat, hals en decolleté d.m.v. effleurages: Decolleté van links naar rechts uitstrijken Hals naar beneden uitstrijken Gelaat opwaartse strijkbewegingen De handen en vingers bevochtigen met lauw-warm water en de reinigingsmelk emulgeren d.m.v. cirkelvormige effleurages: Decolleté zijwaartse cirkels Hals neerwaartse cirkels Gelaat opwaartse cirkels De reinigingsmelk afnemen met lauw-warm kompres. Het water verschonen en de huid nogmaals emulgeren en afnemen zoals hierboven omschreven. De huid droog deppen met een tissue. Als u ondervindt dat er nog make-upresten op de huid aanwezig zijn, kan u best de behandeling een tweede maal uitvoeren. Werkt u graag met de frimator tijdens de reiniging? Dan kan u deze gebruiken tijdens de oppervlakkige reiniging. De frimator gebruiken tijdens de dieptereiniging raden we af.

2 2 Tonifiëren met Tonic Om alle restanten Cleansing Milk, make- up en onzuiverheden te verwijderen, gaan we tonifiëren. De Tonic van Body&Bess gaat tevens de huid kalmeren, verzachten en de ph- waarde van de hydrolipidenfilm in balans brengen. Toch is het niet de bedoeling om de poriën te sluiten. Daarom brengen we voldoende Tonic aan op twee voorbevochtigde wattenschijfjes en verzorgen we de huid na d.m.v. strijkbewegingen van het midden van het gelaat, hals en decolleté naar de buitenkant toe. Als de huid nog vochtig aanvoelt, dep deze dan droog met een tissue. 3 Epilatie 4 Dieptereiniging met Facial Scrub Gebruikshoeveelheid: de grootte van een kleine noot in de handpalm, eventueel een beetje meer voor de onzuivere- en slecht doorbloede huid. De Body&Bess Facial Scrub is een mechanische peeling. De dode huidcellen worden verwijderd door de ultrafijne frambozenpitkorrels. Neem de juiste hoeveelheid product in de handpalm en vermeng deze onmiddellijk met voldoende lauw warm water. Verdeel de roos-witte emulsie over gelaat, hals en decolleté. Voer de dieptereiniging uit met dezelfde technieken zoals bij de oppervlakkige reiniging. Twee belangrijke zaken waarop gelet moet worden, nl: Neem voldoende afstand van de ogen. Deze behandeling mag je slechts één keer uitvoeren tijdens de gelaatsverzorging. 5 Comedonen verwijderen

3 6 Tonifiëren met Tonic Werk op dezelfde wijze als bij stap 2 7 Diepte verzorging met Deep Repair & Moisturizing Serum of Anti- Wrinkle Serum Maak uw keuze uit één van de Body&Bess serums of indien gewenst kan u beide serums toepassen tijdens de gelaatsverzorging. Tijdens deze verzorging gebruikt u best de Deep Repair & Moisturizing Serum voor de massage. De Anti- Wrinkle Serum is dan gemakkelijker aan te brengen voor de dagcrème. Het Deep Repair&Moisturzing serum geeft een ware vitamineboost aan de huid. Ideaal om de huid diep te hydrateren en te herstellen tot diep in de opperhuid. Het Anti-wrinkle serum zorgt ervoor dat het collageen en elastine in de huid hersteld en aangevuld worden waardoor je zowel onmiddellijk, als op lange termijn, een zichtbaar en voelbaar resultaat bekomt. Fijne lijntjes vervagen, en bij kuurbehandeling en/of regelmatig gebruik worden huidrimpels minder diep. Breng het volledige ampul aan op gelaat, hals en decolleté. Verdeel het Serum met grote effleurages en tokkel het in. Beide serums kunnen ook door middel van diverse toestellen ingesluisd worden, vb LED- lamp, Iontophorese, 8 Relaxerende en verzorgende massage met Massage Cream De massage die wij hanteren is een volledige massage aangepast en ontwikkeld aan de Body&Bess Massage Cream. Dit om de doorbloeding van de huid te stimuleren, de spiertonus te verbeteren en de klant te relaxeren. Het is natuurlijk niet foutief om uw eigen volwaardige massage toe te passen in uw instituut of praktijk. 8.1 Een grote noot massagecrème met de spatel in de hand nemen en het product in de handen opwarmen. 8.2 Massagecrème verdelen over gelaat, hals en decolleté d.m.v. grote effleurages. (3x)

4 8.3 Een kleine noot met spatel aanbrengen ter hoogte van de nekholte (kuiltje ter hoogte van het strottenhoofd). Maak nu grote en/of kleine cirkelvormige effleurages over decolleté en schouders.(3x) 8.4 Effleurage van het gelaat, eindigend met een effleurage van het voorhoofd. (2x) 8.5 Diepte- effleurage van het voorhoofd met platte vingers ( midden- en ringvinger). rechter- en linker hand wisselen elkaar af met op- en neerwaartse bewegingen. De druk neemt toe wanneer men opwaarts werkt en de druk neemt af wanneer men neerwaarts werkt. Begin en eindig aan de rechter slaap. (2x) 8.6 Petrissage van het voorhoofd met kleine cirkelvormige bewegingen van de vingertoppen (midden- en ringvinger). Linker- en rechter hand wisselen elkaar af in vloeiende roterende bewegingen. Start aan de rechter slaap en werk naar de linker slaap toe. Laat nu de rechter hand op het voorhoofd rusten. De linkerhand maakt kleine cirkels over de zijkant van de wang tot achter het oor. Met gespreide vingers en lichte druk, liften we de schuine halsspier. Herhaal de lifting drie maal en keer dan met kleine cirkels terug tot aan het voorhoofd. Beide handen keren roterend terug naar de rechter slaap. Laat nu de linker hand op het voorhoofd rusten en herhaal de lifting van de schuine halsspier aan de rechter kant. (2x) 8.7 De frictie van het voorhoofd voer je uit met beide handen. We starten aan de rechter slaap. Linker hand glijdt over het voorhoofd met gespreide midden- en ringvinger. Tussen deze vingers maakt de ringvinger van de rechter hand een snelle zaagbeweging in horizontale richting. Wanneer de linker slaap bereikt wordt, wisselen de handen van richting en herhalen we de beweging naar de rechter slaap toe.(2x) 8.8 De afrolbeweging van het voorhoofd wordt toegepast met gespreide vingers van beide handen. Zonder druk rollen we de vingers over het voorhoofd in verticale richting. We werken van de rechter slaap naar de linker slaap en terug. (2x) 8.9 Effleurage van het voorhoofd gevolgd door een grote effleurage van gelaat, hals en decolleté.(2x)

5 8.10 Effleurage rond de ogen met gesloten- en gestrekte vingers van binnen ooghoek naar buitenooghoek toe. (2x) 8.11 Effleurage van de slapen (kraaienpootjes) werken we uit in twee fasen. Bij de eerste fase werken we op elke slaap apart. We starten aan de rechter slaap. De linkerhand spant de huid op tussen midden- en ringvinger. De rechter vinger maakt een cirkel tussen deze gespreide vingers met opwaartse druk (5x). Met de linker vingers glijden we nu in 8- vorm rond het oog naar de linker slaap. Handen wisselen en rechter vingers spannen de huid op. Herhaal nu de beweging aan de linker slaap. Bij de tweede fase van deze massagegreep, werken beide handen gelijktijdig. De rechter hand glijdt in 8- vorm terug naar de rechter slaap. Beide handen werken elk aan een slaap. Met de toppen van midden- en ringvinger maken we een opwaartse kneding in 8- vorm. Geef lichte druk en herhaal de beweging tien keer. (2x) 8.12 Effleurage van de oogkringspier wordt uitgevoerd met beide handen gelijktijdig. Met de vingertoppen van midden- en ringvinger glijden we van de slapen onder het oog naar de binnenooghoek toe. Even aandrukken en verder glijden over de wenkbrauw terug naar de buitenooghoek. (2x) 8.13 Petrissage van de oogkringspier wordt met dezelfde vingers en in dezelfde richting uitgevoerd als de effleurage van de oogkringspier. Maar nu maken we opwaartse cirkeltjes onder het oog en eens boven het oog, liften we de wenkbrauwen tussen de vingers. (2x) 8.14 Effleurage rond de ogen gecombineerd met een endorotatie van de neus gevolgd door een grote effleurage van gelaat, hals en decolleté. (2x) 8.15 Pincements van de wangen en de kin veroorzaken een hyper aemie. Daarom kan je deze massagegreep beter niet toepassen op een hypersensitieve huid of bij de aanwezigheid van couperose en rosacea. Pincements kan je toepassen onder de vorm van vogelbekknijpingen en/of percussies met gestrekte vingers. Steeds eindigen met een kalmerende drukrolbeweging. (2x) 8.16 Petrissage van de wangspier voeren we uit platte vingers (midden- en ringvinger). Beide handen werken gelijktijdig. Met opwaartse cirkels kneden we de wangspier en volgen dan ook zijn waaiervormige ligging tot voor het oor. Werk met opwaartse druk. (2x)

6 8.17 Bij de effleurage van de wangen glijden we van het voorhoofd naar de kin met de handpalmen en gestrekte vingers. Ter hoogte van de kin draaien we de handen naar buiten toe zodat we nu met de handrug opwaarts terug glijden naar het voorhoofd toe. Hier draaien we opnieuw de handen naar binnen zodat we deze effleurage een tweede maal kunnen uitvoeren met de handpalmen tot aan de kin. Hierna volgt nog een grote effleurage van gelaat, hals en decolleté. (2x) 8.18 Nu volgt de kneding van de labiale plooi. We plaatsen twee of drie vingertoppen op de neus- mondplooi. Maak roterende drukbewegingen zonder de vingers te verschuiven op de huid. Tussen de herhalingen van deze massagegreep, rusten we even, zonder druk te geven, met de vingers op de huid. (2x) 8.19 De effleurage van de mond passen we toe met gestrekte midden- en ringvinger. Rechter- en linker hand wisselen elkaar af. We starten aan de verst gelegen mondhoek, glijden met gespreide vingers langs de onder- en bovenlip, tot aan de dichtst gelegen mondhoek. Tijdens deze effleurage mag een lichte druk voelbaar zijn. (2x) 8.20 De effleurage van de kin is een beweging die toegepast wordt zoals de effleurage van de mond. Daarom vloeit de effleurage van de mond soepel over in de effleurage van de kin. (2x) 8.21 Petrissage van de kin wordt uitgevoerd met duim en middenvinger. Linker- en rechter hand maken cirkelvormige bewegingen over de kin. De handen volgen elkaar vanaf het midden van de kin naar de rechter kaak en terug. Zo werken we dan verder van het midden van de kin naar de linker kaak en terug. (2x) 8.22 Effleurage van de kaak, gevolgd door een grote effleurage van gelaat, hals en decolleté. (2x) 8.23 Nu wordt de petrissage van de schuine halsspier uitgevoerd. Neerwaartse cirkelvormige bewegingen op de schuine halsspier met platte vingers of neerwaartse kneding tussen duim en wijsvinger toepassen. Terug glijden achter de spier platte vingers en kneding herhalen. Beide handen werken gelijktijdig. (3x) 8.24 Afrollen van de hals met gespreide vingers. We werken verticaal en neerwaarts naar het sleutelbeen toe. (3x)

7 8.25 Frictie van het decolleté wordt met de knoken van de vingers uitgevoerd. Neerwaartse cirkelvormige bewegingen maken van het midden van het decolleté naar de schouders toe. Beide handen werken gelijktijdig. Afwerken met een kalmerende drukbeweging. (3x) 8.26 Diepe effleurage van het decolleté en schouders wordt uitgevoerd met de volledige hand. We maken diepe roterend bewegingen van het midden van het decolleté en werken naar de schouders toe. Beide handen werken gelijktijdig. Afgewerkt door een effleurage. (3x) 8.27 Afrollen van het decolleté met gespreide vingers in opwaartse richting. (3x) 8.28 Na het afrollen voeren we een enkele effleurage uit aansluitend gevolgd door de petrissage van de nek. De kneding van de nek wordt uitgevoerd met de volledige hand. Linker- en rechter hand wisselen elkaar af. (3x) 8.29 Grote effleurage van gelaat, hals en decolleté. (3x) 8.30 Een laatste effleurage van het voorhoofd eindigt ter hoogte van de slapen waar we even druk aanhouden en zachtjes loslaten. 9 Tonifiëren met Tonic Als u opmerkt dat na de massage de massagecrème nog overvloedig op de huid aanwezig is, raden we aan om de restanten te verwijderen met Tonic. 10 Kalmerende intensieve verzorging met Cream Mask Gebruikshoeveelheid: Pas de dosering van het masker aan volgens de noden van de huid. Het aanbrengen van het masker kan op twee verschillende manieren: Hoeveelheid product met spatel in de hand nemen en met de vingers op het gelaat aanbrengen, Hoeveelheid product met de spatel in de handen nemen en met het maskerpenseel aanbrengen. Voor beide technieken geldt om nauwkeurig te werken in de richting van de gelaatsspieren. Het masker laten we gedurende 10 à 15

8 minuten rusten. Na de inwerktijd kan u ervoor kiezen om de restanten van het masker verder in te masseren of af te nemen met warme compressen. Afsluiten doe je best met een frisse compresdoek. Zo kunnen de poriën sluiten en verdampen de werkzame stoffen niet. OF 10 Diepe zuivering met Skin Control Mask Gebruikshoeveelheid: Breng het masker aan met een penseel in een dunne maar niet transparante laag. Het aanbrengen van het masker kan op twee verschillende manieren: Hoeveelheid product met spatel in de hand nemen en met de vingers op het gelaat aanbrengen, Hoeveelheid product met de spatel in de handen nemen en met het maskerpenseel aanbrengen. Voor beide technieken geldt om nauwkeurig te werken in de richting van de gelaatsspieren. Het masker laten we gedurende 10 à 15 minuten rusten. Na de inwerktijd kan u het ingedroogde masker afgommen. 11 Tonifiëren met Tonic Zoals bij de vorige tonifëringsfasen heeft de Tonic hier dezelfde doelstelling. Maar bovenop deze werking, heeft de Tonic als doel de poriën te sluiten zodat de gepenetreerde werkstoffen ingesluisd blijven. Nu kan je Tonic beter op een andere manier toepassen. In plaats van een wattenschijfje te gebruiken, werken we met de verstuivingstechniek. Welke verstuiver uw voorkeur geniet is niet van belang. Wat wel belangrijk is, is dat u de Tonic over gelaat verstuift met een afstand van 20 à 30 cm. Vergeet ook niet de ogen van de klant te laten sluiten als ook de mond of eventueel op elk oog een wattenschijfje te leggen. We verstuiven gedurende een tiental seconden. Daarna tokkelen we de tonic verder in met de vingers.

9 12 Beschermen met Day Cream of Night Cream Afhankelijk van de noden van de huid, tijdstip van de verzorging en wensen van de klant; werken we de gelaatsverzorging af met een dag- of nachtcrème. Om de huid te beschermen en/of herstellen, kiest u de meest geschikte crème uit het Body&Bess gamma: Day Cream Very Dry Skin Day Cream Normal to Dry Skin Day Cream Combination to Oily Skin Night Cream Very Dry Skin Night Cream Normal to Dry Skin

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING

Age. 50min. Summum Behandeling PRAKTISCHE HANDLEIDING VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE HANDLEIDING 45E_Age Summum_v4.indd 7/08/04 4:49 Age Summum Behandeling 50min. VERVAAGT DE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING PRAKTISCHE

Nadere informatie

[ FACE RITUALS ] Beauty Rituals by La Colline Focus Concept

[ FACE RITUALS ] Beauty Rituals by La Colline Focus Concept [ FACE RITUALS ] Beauty Rituals by La Colline Focus Concept 1 [RITUELEN EN DE FILOSOFIE] Een unieke ervaring met zichtbare resultaten dankzij toegewijde behandelingen waarbij de hoogste eisen worden gesteld

Nadere informatie

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk

SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS. Reinigingsmelk 8 SWISS ALPINE COSMETIC EDELWEISS Reinigingsmelk Zachte Tonic Anti-ageing crème Sérum Gel Masker Zachte Body Milk Face Scrub Body Peeling Massageboter Retail Salon Bisabolol Ontstekingremmend, antibacterieel,

Nadere informatie

MEET ME TREATMENT WERKBOEK

MEET ME TREATMENT WERKBOEK MEET ME TREATMENT WERKBOEK PUUR EFFECTIEF VERZORGEND ERVAAR OPTIMALE HUIDVERZORGING EN WORD VERLIEFD OP EXTENSO SKINCARE! Ontmoet nieuwe klanten! Laat uw klanten kennis maken met het mooie merk Extenso.

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant d Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen

Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Prijslijst [ comfort zone ] gelaatsbehandelingen Huidanalyse GRATIS Al onze gelaatsbehandelingen worden gestart met een huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken.

Nadere informatie

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement

Beurtprijs Avondtarief vanaf 19u 10 badenkaart 20 badenkaart Maandabonnement Abonnement 1/2 jaar Duo abonnement 1/2 jaar Jaarabonnement Prijslijst Sauna Beurtprijs (dagprijs onbeperkte tijd) 25,00 Avondtarief vanaf 19u (niet op vrijdag, zaterdag of vakantieperiodes, zie website) 18,50 10 badenkaart 200,00 20 badenkaart 380,00 Maandabonnement

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant a Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

Producten gezichtsverzorging

Producten gezichtsverzorging Producten gezichtsverzorging Beauty Level Basic 1 en 3 Doel Verwijderen van zoveel mogelijk vuil, cosmetica, afvalstoffen en dode huidcellen De producten mogen de huid niet aantasten 2009 1 2 Reinigingsmethoden

Nadere informatie

Behandelingen. o Gelaatsmassage 10,00

Behandelingen. o Gelaatsmassage 10,00 Behandelingen - Gelaatsbehandelingen o Mini-gelaatsverzorging (30 min), bestaande uit 22,00 Reiniging van het gelaat Dieptereiniging / Peeling Lotion (verfrissend, herstellen zuurgraad) Dagcrème o Basis-gelaatsverzorging

Nadere informatie

Zweedse massage (60 min.) 65

Zweedse massage (60 min.) 65 Lichaamsverzorging Zweedse massage (60 min.) 65 Een intensieve relaxerende massage met als hoofddoel de bloedcirculatie te stimuleren. De Zweedse massage helpt om afvalstoffen te verwijderen en om vermoeide

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant c Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

"Gids van de Verzorgingsprotocols" Ophyto

Gids van de Verzorgingsprotocols Ophyto C O S M E T I C S "Gids van de Verzorgingsprotocols" Ophyto OPHYTO, EVENWICHT ALS BASIS VAN SCHOONHEID www.ophyto.com Ver 1.02 GELAATSVERZORGING met essentiële oliën 01 BASISREINIGING PAGINA 3 02 GEVOELIGE

Nadere informatie

Volgorde van technieken

Volgorde van technieken Volgorde van technieken Voorbereiding Verwarm de ruimte 21 23 graden Passende muziek Matjes, handdoeken etc klaarleggen Sierraden af Verwarm je handen. Verwarm de olie Contra indicaties Notenallergie Griep

Nadere informatie

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK

PLUMP-IT-UP TREATMENT WERKBOEK WERKBOEK HERSTELT VERBETERT STIMULEERT GEEF DE HUID EEN NIEUWE STRUCTUUR EN VERTRAAG ZICHTBARE TEKENEN VAN HUIDVEROUDERING. Huidverbetering gaat verder dan alleen het verzorgen en beschermen van de huid.

Nadere informatie

BEHANDELPLAN GEZICHT HAND

BEHANDELPLAN GEZICHT HAND Naam: --------------------------------------------------- Onderwijsinstelling: --------------------------------------------------- Plaats: ---------------------------------- Kandidaat-nummer: ---------------------------------------------------

Nadere informatie

Vitaliteit. Detox Europea. Gezichts- Treatment. voelen, beleven, genieten

Vitaliteit. Detox Europea. Gezichts- Treatment. voelen, beleven, genieten Vitaliteit Detox Europea Gezichts- Treatment voelen, beleven, genieten Behandelingsparameter Detox Europea gezicht Werking: Resultaat: - activeert het metabolisme van de huid - versterkt het bindwefsel

Nadere informatie

MEDEX FOR MEN. MEDEX for Men

MEDEX FOR MEN. MEDEX for Men MEDEX FOR MEN The sophisticated way of bodycare MEDEX Rainer nußmann orte inleiding 4 Verschillen man / vrouw 5 Huidanalyse 8 Behandeling 10 Bijzonderheden 11 Massage 12 Gezichtsmassage 13 M = Gangen

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Bella e Relax. Prijslijst

Bella e Relax. Prijslijst Bella e Relax Prijslijst 2015 Pagina 2 Gelaatsverzorgingen Epileren van de wenkbrauwen is inclusief bij elke gelaatsverzorging. Supplement bij gelaatsverzorging VAPO + extra verwijderen van zwarte puntjes

Nadere informatie

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier

uiterlijke verzorging CSPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 A B X C D huidanalyseformulier uiterlijke verzorging SPE KB 2009 minitoets bij opdracht 17 variant b Naam kandidaat Kandidaatnummer Meerkeuzevragen - Omcirkel het goede antwoord (voorbeeld 1). - Geef verbeteringen aan volgens voorbeeld

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2018 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME

INLEIDING WWW.FAROCHE.COM/HOMME INLEIDING Mannen zijn anders dan vrouwen, dat is duidelijk. Er zijn tal van verschillen op te noemen, zo ook het verschil tussen een mannen- en een vrouwenhuid. De mannenhuid is doorgaans dikker en vetter

Nadere informatie

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème.

GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. info & prijzen Gelaatsverzorgingen GELAATSMASSAGE (30MIN) 30,00 Reinigen (peeling) gelaat, nek, schouder, decolleté massage-dagcrème. ZUIVERENDE GELAATSVERZORGING (45 MIN) 37,00 Reinigen, peeling, vapozone,

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 49,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter Welkom bij SKIN. Stap in onze wereld van huidverbetering en ontdek een totaalbeleving zowel op vlak van anti-aging als specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentatie, littekens, couperose, telkens streven

Nadere informatie

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING

ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING ENVIRON INTRODUCTIE BEHANDELING Environ Discovery 60-75min Ontdek Environ: je eerste Environ behandeling. Krijg een uitgebreide huidanalyse voor de ideale behandeling die perfect aansluit op jouw huid.

Nadere informatie

U ontvangt in de salon

U ontvangt in de salon Hot U ontvangt Oil een Wellness behandeling van 90 minuten plus... om deze belevenis thuis voort te zetten krijgt u de gebruiksaanwijzing + 2 tot de behandeling horende producten (Essential Complex Bathoil

Nadere informatie

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273

Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Prijslijst 2014 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 23,95 (30 min.) 31,50 (40 min.) 37,50 (55 min.) 44,50 (75 min.) 50,50

Nadere informatie

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging

Quick your Skin 45 min 42,50 - Reinigings massage - Dieptereiniging - Epileren wenkbrauwen - Onzuiverheden verwijderen - Masker - dagverzorging Huid verzorgende behandelingen Ultiem relaxen en je huid maximaal verzorgen. Wil je even uit de dagelijkse sleur stappen en jezelf even een ontspannings moment geven waarbij we de huid maximaal gaan verzorgen,

Nadere informatie

Behandelingen. o Gelaatsmassage/lymfedrainage op het gelaat 10,00

Behandelingen. o Gelaatsmassage/lymfedrainage op het gelaat 10,00 Behandelingen - Gelaatsbehandelingen o Mini-gelaatsverzorging (30 min), bestaande uit 22,00 Reiniging van het gelaat Dieptereiniging / Peeling Lotion (verfrissend, herstellen zuurgraad) Dagcrème o Basis-gelaatsverzorging

Nadere informatie

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50

Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Verzorgende, voedende, hydraterende, relax & boost behandelingen Quick Deep Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging, exfoliating

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care

BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE By Mineral Care Het alternatief voor cosmetische chirurgie BIO ACTIVE CARE By Mineral Care BIO ACTIVE CARE met Argireline is een wetenschappelijk onderzochte, niet-invasieve verzorgingslijn

Nadere informatie

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies

Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies Huidanalyse GRATIS Huidmeting d.m.v. wetenschappelijk apparatuur om uw huidconditie zichtbaar te maken. Incl. Product en behandeladvies [comfort zone] Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort

Nadere informatie

AntiRimpel LiftMassage

AntiRimpel LiftMassage ERVAAR NU ZELF DE REVOLUTIONAIRE AntiRimpel LiftMassage INFORMATIEBOEKJE PRODUKTEN 2 Auteur: Leonor van Nieuwenhuijzen. Titel: Informatieboekje Producten Leonor Younger You 2011 Leonor van Nieuwenhuijzen.

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 44,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Neo-Marine Spa BEHANDELING

Neo-Marine Spa BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Neo-Marine Spa BEHANDELING Behandeling voor een vochtarme huid, fijne lijntjes & rimpels Het effect van de zon op de huid 4 Specifieke behandelingsproducten 5-8

Nadere informatie

Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen Prijslijst Gezichtsbehandelingen Beautiful You - 55 minuten 82,- Uitgebreide gezichtsbehandeling. Nadat we uw huid gereinigd hebben, verwijderen we eventuele onzuiverheden en brengen een reinigend masker

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

157218_massage_kaarten_04465 massage kaarten N.QXD 23/06/15 10:30 Pag Fig. 1 Fig. 2

157218_massage_kaarten_04465 massage kaarten N.QXD 23/06/15 10:30 Pag Fig. 1 Fig. 2 Voorhoofdholte Hersenen Hypofyse Hersenen Neus Mond Hals Inwendige organen Borst Lendenen Heiligbeen/Stuitbeen Blaas/endeldarm Nek/Schildklier Zonnevlecht Bijnier Oog Bovenste lymfvatenstelsel Oor Schouder

Nadere informatie

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com

JPR men. De mannenhuid. 2 www.laneche.com De mannenhuid JPR men De huid van de man heeft speciale verzorging nodig. Over het algemeen is de mannenhuid gevoelig en grover van structuur. Door het scheren heeft de huid veel te lijden, ongeacht of

Nadere informatie

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië

Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti Cortona (AR). Italië Founder & Trainer Natural Face Lifting Inge Deceuninck Via Benedetti 25. 52044 Cortona (AR). Italië www.naturalfacelifting.eu inge@naturalfacelifting.eu T: 0039 05 75 60 16 54 C: 0039 339 690 52 45 SKYPE:

Nadere informatie

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met:

Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: Prijslijst 2016 Schoonheidsbehandelingen Bel voor een afspraak met: 0345-533273 Behandelingen Reiniging Mini Basis Basis Totaal De Luxe 24,25 (30 min.) 31,75 (40 min.) 37,75 (55 min.) 44,75 (75 min.) 50,75

Nadere informatie

Korte verzorging 30'

Korte verzorging 30' Korte verzorging 30' reiniging - peeling - masker - dagcrème - professioneel advies Options Flash Lift Een complete verzorging aangepast aan de behoefte van uw huid met als doel haar natuurlijk evenwicht

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be

Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be. www.centrumvoorafstandsonderwijs.be Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist Kom je cursus inkijken: Antwerpen, Frankrijklei 127, 2000 Gent, Oude Brusselseweg 125, 9050 Hasselt, Simpernelstraat 27, 3511 Brussel, Timmerhoutkaai 4, 1000 Maak van

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

6. Tweehandig brommeren: 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien en uitstrijken over m. erector trunci (tot aan nek).

6. Tweehandig brommeren: 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien en uitstrijken over m. erector trunci (tot aan nek). PRAKTIJK RUG Uitgangspositie: liggend op de buik met de armen langs het lichaam. Handdoeken leggen zo nodig boven knieschijf, bekken, schouder. Intermitterend drukken van caudaal naar craniaal (kontkruin)

Nadere informatie

BODY&BESS. De échte weldaad voor de huid. Ontdek het geheim van frambozenpitolie

BODY&BESS. De échte weldaad voor de huid. Ontdek het geheim van frambozenpitolie BODY&BESS De échte weldaad voor de huid Ontdek het geheim van frambozenpitolie Inhoudsopgave 1. Frambozenpitolie... 1 1.1 Frambozen... 1 1.2 Frambozenpitolie Het rode goud... 2 Aanwezige bestanddelen...

Nadere informatie

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza

Prijslijst schoonheidssalon. Salon Belleza Salon Belleza schoonheidssalon Prijslijst 2019 Salon Belleza Resedastraat 11 2351 PM Leiderdorp T 0623928285 M info@salonbelleza-schoonheidssalon.nl W www.salonbelleza-schoonheidssalon.nl Hello beautiful!

Nadere informatie

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter

Welkom bij SKIN. We kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen, Elise & Delphine Dewinter Welkom bij SKIN. Stap in onze wereld van huidverbetering en ontdek een totaalbeleving zowel op vlak van anti-aging als specifieke huidproblemen zoals acné, pigmentatie, littekens, couperose, telkens streven

Nadere informatie

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel

Make-up workshop. Stobbenven EN Roden Tel Make-up workshop Stobbenven 29 9302 EN Roden Tel. 050-5010406 www.beautysalonfenniekoops.nl www.facebook.com/beautysalonfenniekoops De reiniging van de huid De reiniging van de huid is bedoeld om de eventuele

Nadere informatie

Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint:

Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint: Belangrijke aanwijzingen voordat u met de oefeningen begint: Rek/Strek oefeningen mogen nooit pijn veroorzaken. Mocht u pijn krijgen stop dan onmiddellijk met de oefening. Het is belangrijk om de rek niet

Nadere informatie

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min.

HUIDANALYSE 15 min. 20 ADVANCED CLEAN CARE 30 min. 50 Ultra Scrubber EXPERT 45 min. manuele verzorgingstechnieken ADVANCED YOUTH 55 min. PRIJSLIJST GELAAT GELAATSVERZORGINGEN OP MAAT Care gelaatsverzorgingen worden steeds persoonlijk voor jou samengesteld. Dit kunnen we beloven dankzij onze professionele huidanalyse met het apparaat EF

Nadere informatie

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen

Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Cosmetische behandelingen met Nimue of phformula Reinigend, Verzorgend, Voedend, Hydraterend, Conditie verbeterende Behandelingen Quick Cleansing Nimue 30 48,50 Een intens reinigende behandeling Reiniging,

Nadere informatie

Massage handelingen Onderste extremiteiten

Massage handelingen Onderste extremiteiten Henny Leentvaar (Sport)Massage Massage handelingen Onderste extremiteiten Datum: 30 mei 2008 Opgesteld door: Henny Leentvaar Onderste extremiteiten voorzijde Massage van de voorzijde van het boven- en

Nadere informatie

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50

Academie. Expert behandelingen voor het gelaat. Voor mannen. Voor tieners. Losse modules. academie perfect skin 42,50 Academie academie perfect skin 42,50 reinigen, peeling, epileren, enkele onzuiverheden verwijderen, masker academie perfect skin relax 49,50 als academie, inclusief massage academie dieptereiniging of

Nadere informatie

Gelaatsverzorging Dermalogica

Gelaatsverzorging Dermalogica Prijslijst geldig tot en met 31 december 2012. Gelaatsverzorging Dermalogica Korte gelaatsverzorging Duur: ± 30 minuten 30 dubbele reiniging zachte exfoliatie Basis gelaatsverzorging Duur: ± 45 minuten

Nadere informatie

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging

de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging S KINCARE de natuurlijke basis voor een goede huidverzorging Puur, effectief, duidelijk en overzichtelijk, dat is Extenso Skincare ten voeten uit. Deze complete huidverzorgingslijn biedt voor elke leeftijd

Nadere informatie

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie.

Korte behandeling waarbij de huid gereinigd wordt. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging aangepast aan uw huidconditie. [ comfort zone ] Gelaatsbehandelingen Een behandeling met ons huidverzorgingsmerk [ comfort zone ] zal je ervaren als een unieke behandeling van zorg en aandacht. De behandelingen stemmen wij af op de

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . French Volledig gekleurd Nail Art Super Nail Art Stiletto nagels Bruidsnagels Doorzichtige laag French Volledig gekleurd of Nail Art Verlenging van eigen nagel Gelpolish

Nadere informatie

Zelfmassage: Kloppen langs meridianen

Zelfmassage: Kloppen langs meridianen Zelfmassage: Kloppen langs meridianen Klopmassage is een simpele en snelle manier om je beter in je lichaam te voelen. In 5 tot 10 minuten ga je al kloppend je hele lichaam bij langs en je kunt de massage

Nadere informatie

VOOR EEN STEVIGER, STRAKKER EN JONGER GEZICHT GEBRUIKSAANWIJZING

VOOR EEN STEVIGER, STRAKKER EN JONGER GEZICHT GEBRUIKSAANWIJZING VOOR EEN STEVIGER, STRAKKER EN JONGER GEZICHT GEBRUIKSAANWIJZING Het verstrijken van de tijd, een vooral zittende leefstijl en stress kunnen leiden tot een mattere gelaatskleur en verminderde spiermassa.

Nadere informatie

Handen en armen. Wedding Day Proefmake-up en Bruidsmake-up 145,- Excl. reiskosten

Handen en armen. Wedding Day Proefmake-up en Bruidsmake-up 145,- Excl. reiskosten Definitief ontharen IPL lichtflits Gelaat Handen en armen Tussen de Wenkbrauwen 12,- Handen 42,- Bovenlip 23,- Bovenarmen 52,- Wangen 25,- Onderarmen 62,- Kin 22,- Gehele armen 105,- Baardlijn Ω 36,- ALTIJD

Nadere informatie

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid

Anti-age behandeling Is geschikt voor de rijpere huid. Het vermindert lijntjes en rimpels. Het geeft een gladde huid. Reinigen van de huid Schoonheidsspecialiste Gezichtsbehandeling 1: Deze behandeling duurt ca. 45 minuten. Prijs: 22,50 Gezichtsbehandeling 2: Wenkbrauwen epileren en verven Wimpers verven Harsen bovenlip, onderkin Onzuiverheden

Nadere informatie

Oefeningen bij nekklachten

Oefeningen bij nekklachten Oefeningen bij nekklachten Inleiding U bent in het het Kennemer Gasthuis geweest voor uw nekklachten. In deze folder bieden wij u tips en oefeningen betreffende nekklachten. Het is een aanvulling op de

Nadere informatie

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING

HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING PRIJSLIJST 2015 HUIDVERZORGING NEODERMA NEODERMA-BEHANDELING 55,00 Dit is een behandeling van gezicht, hals en decolleté met een speciale enzympeeling. Inclusief onreinheden verwijderen, klassieke gezichtsmassage

Nadere informatie

6. Tweehandig brommeren: 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien en uitstrijken over m. erector trunci (tot aan nek).

6. Tweehandig brommeren: 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien, terug, 1 knokkel draaien en uitstrijken over m. erector trunci (tot aan nek). PRAKTIJK RUG/NEK Uitgangspositie rug: liggend op de buik met de armen langs het lichaam. Handdoeken leggen zo nodig boven knieschijf, bekken, schouder. Palperend onderzoek (TV TV V): o.a. uitsluiten contra

Nadere informatie

- Reinigen - Vitamine cocktail scrub - Epileren of H2O lift mask of relax eye & face mask - Oogverzorging - Dag- / nachtverzorging

- Reinigen - Vitamine cocktail scrub - Epileren of H2O lift mask of relax eye & face mask - Oogverzorging - Dag- / nachtverzorging LOOkX TREATMENTS LOOkX quick treatment 30 minuten 35,00 - Vitamine cocktail scrub of H2O lift mask of relax eye & face mask LOOkX treatment 45 minuten 47,50 - H2O lift mask of relax eye & face mask - Korte

Nadere informatie

Bio-Lifting BEHANDELING

Bio-Lifting BEHANDELING P R O F E S S I O N E E L G E B R U I K Bio-Lifting BEHANDELING Behandeling voor het liften & verstevigen van gezicht en buste Veroudering van de huid 4 Het belang van zuurstof voor de huid 5 Specifieke

Nadere informatie

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling

Bentlon Skin Rejuvenation Roller. Huidverbetering door microneedling Bentlon Skin Rejuvenation Roller Huidverbetering door microneedling Inhoud Huidverbetering door microneedling 4 De behandeling 5 Bentlon Care producten 6 Resultaat 7 Huidverbetering door microneedling

Nadere informatie

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière

PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière PRIJSLIJST Schoonheidssalon de la Rosière Iedere huid is verschillend en heeft daarom ook een andere behandeling nodig. Tijdens elke behandeling komen we tegemoet aan de persoonlijke wensen van de huid

Nadere informatie

Antwoorden bij het katern REINIGEN EN ONTHAREN

Antwoorden bij het katern REINIGEN EN ONTHAREN Antwoorden bij het katern REINIGEN EN ONTHAREN Behorend bij deelkwalificatie 3.13 Gelaatsbehandeling KOC Nederland Reinigen en ontharen - 1 - Hoofdstuk 1 Oppervlakte- en dieptereiniging Opdracht 1 a. Waarmee

Nadere informatie

Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist.

Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist. Proefhoofdstuk Schoonheidsspecialist Kom je cursus inkijken: Breda, Marksingel 2a, 4811 NV info@thuiscursus.nl +31(0)76-5220808 Maak van je opleiding Schoonheidsspecialist een succes! Beste toekomstige

Nadere informatie

Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen Gezichtsbehandelingen Kleine gezichtsbehandeling 33,00 De behandeling kan uitstekend dienen als een kennismakingsbehandeling, tijdsduur 50 minuten. - Epileren - Masker - Dag of Nachtcrème Standaard gezichtsbehandeling

Nadere informatie

Instructiekaarten. Schoonheidsverzorging. Wellness Heerenveen

Instructiekaarten. Schoonheidsverzorging. Wellness Heerenveen Instructiekaarten Schoonheidsverzorging Wellness Heerenveen Inhoudsopgave Instructiekaarten Schoonheidsverzorging Invullen behandelplan 3 Reinigen met hydrofiele olie 4 Reinigen met milk / creme / gel

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen

Make-upadvies bundel. Make-up voor alle richtingen Make-upadvies bundel Make-up voor alle richtingen Inhoud 1. Stappenplan...3 2. Verschillende gelaatsvormen....4 1.1 Ronde gelaatsvorm....4 1.2 Langwerpige gelaatsvorm....4 1.3 Vierkante gelaatsvorm....4

Nadere informatie

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013

Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Schoonheidssalon Brochure incl. prijzen 2013 Gezichtsbehandeling Gezichtsbehandeling mini: 7,50 Bij deze behandeling word de huid gereinigd met een zachte reinigingsmilk. Hierna zal er een peeling aangebracht

Nadere informatie

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid

RESULTAAT gerevitaliseerde huid, geeft een gevoel van vitaliteit en frisheid AROMASOUL MEDITERRANEAN BODY CREAM 150ML de huid is gehydrateerd en heeft een aangename geur, met een aroma therapeutisch effect van vitaliteit en welzijn wordt geassocieerd met het zomerseizoen gerevitaliseerde

Nadere informatie

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment

Ook leuk als kado bon (Kado bon 1 jaar geldig na aankoop) ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment ALL INCLUSIVE anti aging Face Treatment Verstevigende en celvernieuwende werking, met extra voedend masker *hoogwaardige producten. diverse concentraten en serums. Onzuiverheden verwijderen Wenkbrauwen

Nadere informatie

THE MURAD METHOD FACIAL SYSTEM. Training Manual

THE MURAD METHOD FACIAL SYSTEM. Training Manual THE MURAD METHOD FACIAL SYSTEM Training Manual THE MURAD METHOD FACIAL SYSTEM Het Murad Method Facial System is gebaseerd op het Inclusive Health systeem dat ontwikkeld is door Howard Murad M.D. We hebben

Nadere informatie

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC

UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç. cü }áä }áà ECDGBDC UâààxÜyÄç at Äá 9 Uxtâàç cü }áä }áà ECDGBDC Kunstnagels Nieuwe set (met verlenging) gel of acryl French 70 Volledig gekleurd 75 Nail Art 80 Super Nail Art 90 Stiletto nagels 35 per uur Bruidsnagels op

Nadere informatie

Xellah - Beauty & Care Prijslijst geldig vanaf 01/05/2015. Massages Prijs in EUR Credits. Therapeutische massage (diepte massage) 30 min 35 1,5

Xellah - Beauty & Care Prijslijst geldig vanaf 01/05/2015. Massages Prijs in EUR Credits. Therapeutische massage (diepte massage) 30 min 35 1,5 Xellah Beauty & Care Valkstraat 38 2860 Sint Katelijne Waver 0473 666 216 Prijslijst Geldig vanaf 01/05/2015 Massages Prijs in EUR Credits Therapeutische massage (diepte massage) 30 min 35 1,5 Therapeutische

Nadere informatie

[ FACE RITUALS ] Behandelingen volgens exclusieve protocollen

[ FACE RITUALS ] Behandelingen volgens exclusieve protocollen [ FACE RITUALS ] Behandelingen volgens exclusieve protocollen 1 [RITUELEN EN DE FILOSOFIE] TEXTUREN EN TECHNIEKEN Een unieke ervaring met zichtbare resultaten dankzij toegewijde behandelingen waarbij de

Nadere informatie

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT

TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT TARIEVEN SCHOONHEIDSINSTITUUT LAMAT Prijslijst Instituut Lamat vanaf 01-02-2017 (alle voorgaande vervallen) Prijslijst behandelingen en losse modules. De tijd is een indicatie en kan afwijken! Indien de

Nadere informatie

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty

Theoretische Toets WerkPortfolio Beauty Je naam... Cijfer Je klas... De datum... Vraag 1 verwijderen toepast: Noem drie momenten wanneer je de techniek nagellak......... Vraag 2 Waarom breng je basislak aan op je nagels voordat je kleurlak aanbrengt?

Nadere informatie

- Reinigen - Vitamine cocktail scrub - Epileren of H2O lift mask of relax eye & face mask - Oogverzorging - Dag- / nachtverzorging

- Reinigen - Vitamine cocktail scrub - Epileren of H2O lift mask of relax eye & face mask - Oogverzorging - Dag- / nachtverzorging LOOkX TREATMENTS LOOkX quick treatment 30 minuten 38,00 - Vitamine cocktail scrub of H2O lift mask of relax eye & face mask LOOkX treatment 45 minuten 48,50 - H2O lift mask of relax eye & face mask - Korte

Nadere informatie

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar. No animal testing Parabens free No synthetic conserves Pure & quality ingredients it s all about menothing but me Thermae 2OOO heeft de verzorgingslijn Ther-ME ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die zichzelf weet te presenteren en weet dat ze succes kan afdwingen wanneer ze er goed

Nadere informatie

Voor nieuwe Mylène-consulenten

Voor nieuwe Mylène-consulenten BASISLES VOOR THUISSTUDIE - GELAATSVERZORGING Voor nieuwe Mylène-consulenten 300344 VL-NL Basisles voor thuisstudie gelaatsverzorging 2 Inleiding Beste consulent(e), Als beginnend Mylène-consulent(e) is

Nadere informatie

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak

G Grote Baan 271, 9120 Melsele E. enkel op afspraak Sophie Staes G. 0487 23 53 56 Grote Baan 271, 9120 Melsele E. info@schoonheidshuys.be enkel op afspraak Voorwoord Ik ben een jonge dame, die met veel dynamiek en passie haar liefde heeft gevonden voor

Nadere informatie

JP De-mineralized Skin Toner 24.95

JP De-mineralized Skin Toner 24.95 Jericho Premium Line Een serie luxe parabeenvrije anti age producten. Jericho Premium is een serie producten speciaal samengesteld in de strijd tegen een ouderwordende huid. Wetenschappelijk bewezen is

Nadere informatie

Skin. Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos

Skin. Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos Skin secrets Ontdek het geheim van een stralende huid met de nieuwe skincare lijn van Etos Etos heeft haar eigen merk gezichtsverzorgingslijn totaal vernieuwd! Het assortiment is uitgebreid en verbeterd

Nadere informatie

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar

NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING voor de veeleisende, rijpere huid vanaf 50 jaar NATUROYALE BIOLIFTING CREAMY CLEANSER Zeer rijke reiniging Een reinigingsritueel dat bestaat uit twee stappen. Gebruik in de ochtend

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst . Kunstnagels Nieuwe set zonder verlenging French 45 Volledig gekleurd 45 Nieuwe set met verlenging French 75 Volledig gekleurd 75 Stiletto nagels 35/uur Nagelversteviging

Nadere informatie

Nancy SCHOONHEIDSSALON

Nancy SCHOONHEIDSSALON Nancy SCHOONHEIDSSALON ONTDEK ONTSPAN GENIET Gellakken van de nagels Ben jij de vrouw die er altijd perfect wil uit zien zonder uren met je nagels bezig te zijn? Dan is Gelcolor by OPI de oplossing voor

Nadere informatie

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst

Butterfly. Nails & Beauty. Prijslijst Butterfly Nails & Beauty Prijslijst French Volledig gekleurd Nail Art Super Nail Art Stiletto nagels Bruidsnagels Doorzichtige laag French Volledig gekleurd of Nail Art Verlenging van eigen nagel Gelpolish

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage

Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief rugmassage Hydradermie: (90 minuten) lntensieve gelaat- en halsbehandeling 86,50 Hydradermie-plus: (120 minuten) Zeer intensieve behandeling voor de rijpere huid lnclusief speciale serums voor ogen en hals. lnclusief

Nadere informatie