Thuis met kokosolie: 100 redenen voor het gebruik van kokosolie: 1. Kokosolie voor persoonlijke hygiëne / Body

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Thuis met kokosolie: 100 redenen voor het gebruik van kokosolie: 1. Kokosolie voor persoonlijke hygiëne / Body"

Transcriptie

1

2 Thuis met kokosolie: Hieronder hebben we een opsomming gemaakt waarvoor je kokosolie kunt gebruiken. Echter is dit nog maar een voorproefje op de unieke ACTIE WEEK die vanavond (1-juni-2015) van start gaat. Houdt dus goed onze Facebookpost van vanavond om 20:00 uur in de gaten! Facebookpagina: redenen voor het gebruik van kokosolie: 1. Kokosolie voor persoonlijke hygiëne / Body 1. Ouderdomsvlekken (ook wel bekend als levervlekken) Gebruik direct kokosolie om ouderdomsvlekken te vervagen. 2. After Shave kokosolie zal uw huid genezen na het scheren zonder de poriën te verstoppen! 3. Kaalheid smeer 3 keer per dag kokosolie op de plekken waar u haaruitval heeft, aangezien kokosolie de celregeneratie ondersteunt. 4. Body Scrub - mix kokosolie en suiker samen en wrijf het overal! Spoel vervolgens je huid zacht af. 5. Kneuzingen - rechtstreeks op de blauwe plek, kokosolie verbetert het genezingsproces door het verminderen van zwelling en roodheid. 6. Muggenbeten Smeer het direct op een insectenbeet, kokosolie kan de jeuk en een branderig gevoel voorkomen en het genezingsproces versnellen. 7. brandwonden/blaren bevordert de genezing en zal de kans op blijvende littekens verminderen. 8. Het tegen gaan van droge huid (bij baby s) op het hoofdhuid. Smeer dagelijks wat kokosolie op de hoofdhuid en het zal de droge huid tegen gaan. 9. Roos - kokosolie trekt in de hoofdhuid en zorgt voor een vocht inbrengende werking. 10. Deodorant - kokosolie kan ook gebruikt worden als deodorant. Voor een nog effectievere werking combineer het met maïszetmeel / arrowroot poeder en bakpoeder! 11. Luier zalf werkt tegen een geïrriteerde huid, zonder dat er agressieve chemicaliën aan te pas komen. Het werkt ook bij katoenen luiers.

3 12. Bodyscrub meng kokosolie met suiker of zeezout, breng het vervolgens masserend over het hele lichaam aan. Het werkt enorm voedzaam. 13. Oog crème - toepassing onder de ogen om wallen, zakken en rimpels te verminderen. Het is een aanrader om het in de avond te gebruiken. 14. Gezichtsreiniger / zeep - meng gelijke delen kokosolie met olijfolie, amandelolie, avocado-olie en castor olie en gebruik het in plaats van zeep bij het wassen van je gezicht. Wrijf de olie over een nat gezicht en laat het gedurende twee minuten intrekken. Spel het vervolgens af en dep je gezicht droog. Een theelepel moet voldoende zijn. 15. Hair Conditioner gebruikt kokosolie al conditioner door een theelepel kokosolie aan te brengen op de uiteinden van je vingers en het vervolgens door je haar te masseren. Voor een diepere behandeling, wrijf dan één eetlepel kokosolie op je droge hoofdhuid en wrijf het zachtjes erin. Zet dan een badmuts op en laat het een nacht in je haar trekken. 16. Helende werking- smeer kokosolie op schrammen en snijwonden, kokosolie vormt een dunne, chemische laagje dat de wond beschermt tegen stof, bacteriën en virussen. Kokosolie versnelt het genezingsproces van kneuzingen door de herstellende werking van beschadigd weefsels te stimuleren. 17. Smeermiddel - het is een volledig natuurlijke, volkomen veilig glijmiddel. Niet compatibel met latex! 18. Make-up Remover - Gebruik een wattenstaafje en een schar van kokosolie en je zou versteld staan hoe goed het werkt! 19. Massage Oil - vrij simpel, pak wat en wrijven! 20. Nipple Cream - werkt geweldig om gebarsten, pijnlijke of droge tepels te voeden. 21. Vette huid - gevoelig voor vette huid of een vette T-zone? Gebruik een erwt grootte aan kokosolie onder je make-up of gebruik het alleen om vette olie te verwijderen. 22. Pre Shampoo Behandeling voor je haar - wrijf een beetje in de hoofdhuid en het haar vóór het wassen. Dit is handig vooral voor degenen met ras of kroeshaar. 23. Huidproblemen - kokosolie verlicht huidproblemen: zoals psoriasis, dermatitis en eczeem. 24. Verbrande huid (door de zon) - wrijf kokosolie op de verbrande huid.

4 25. Tattoo heeling Smeer kokosolie op de pas gezette tatoeages en het zal het genezingsproces versnellen en de kans op infectie verminderen. 26. Tandpasta mix kokosolie met zuiveringszout en dep een beetje op je tandenborstel tegengaan van rimpels - wrijf kokosolie op de rimpelige huid en het versterkt het bindweefsel dat zorgt voor een jeugdige uitstraling! 2. Kokosolie voor de algemene gezondheid en wellness 28. Borstvoeding voor moeders die borstvoeding geven, gebruik 3 ½ eetlepels kokosolie per dag en smeer dit op je borsten. Dit zal het aanbod van melk verrijken. 29. Botten en tanden - kokosolie helpt bij de absorptie van calcium en magnesium leidt tot een betere ontwikkeling van botten en tanden. 30. Spijsvertering - de verzadigde vetten in kokosolie gaat parasieten en schimmels tegen. 31. Energy Boost - kokosolie verhoogt de energie en uithoudingsvermogen waardoor het een geweldige aanvulling voor sporters is. 32. Fitness - kokosolie is-is bewezen dat je stofwisseling stimuleren, verbeteren van de schildklierfunctie, en escaleert de energie niveaus, allemaal om het vet percentage te verlagen en de spiermassa te bevorderen Longfunctie - Verhoogt de vloeibaarheid van celoppervlak. 34. Misselijkheid - wrijf wat kokosolie aan de binnenkant van de pols en onderarm om maagklachten te kalmeren. 35. Bloedneus - kokosolie kan neusbloedingen voorkomen die worden veroorzaakt door gevoeligheid door het weer: zoals extreme hitte en extreme koude. 36. Stress niveau - door toepassen van kokosolie op het hoofd verlicht je mentale vermoeidheid. Breng de kokosolie in een cirkelvormige en masserende beweging aan. 37. Vitamine-en opname van voedingsstoffen 38. Gewichtsverlies - de verzadigde vetten dragen bij aan gewichtsverlies en beheerst eetbuien.

5 3. Kokosolie voor gezondheidsproblemen 39. Bijnierinsufficiëntie 40. Allergieën (seizoensgebonden hooikoorts) 41. Alzheimer / dementie 42. Astma, zelfs bij kinderen 43. Autisme 44. Darmfunctie 45. Luchtweginfecties 46. Kanker (is-is aangetoond dat darm- en borstkanker voorkomen in laboratoriumonderzoeken) 47. Cholesterol - verbetert de HDL ('goede' cholesterol) aan LDL ('slechte' cholesterol) verhouding bij mensen met een hoog cholesterol 48. Chronische Vermoeidheid 49. Ziekte van Crohn en ontsteking als gevolg en 50. Circulatie / het koud hebben alle tijd 51. Verkoudheid en griep 52. Depressie 53. Roze ogen (Toegepast in en rond het oog) 54. Ringworm 55. Diabetes - helpt om de bloedsuikerspiegel stabiel, en / of helpt met onbedwingbare trek 56. Kiespijn 57. Eczeem - in aanvulling op het nemen van kokosolie in de vorm van voeding in combinatie met het aanbrengen op de huid. 58. Zwelling 59. Energie boost 60. Epilepsie (bekend om epileptische aanvallen te verminderen) 61. Koorts Ondersteuning 62. Schilferige, droge huid 63. Galblaas ziekte en pijn 64. Hoofdluis

6 65. Hartaanvallen (het beschermt de slagaders) 66. Aambeien 67. Opvliegers 68. Nierstenen 69. Leveraandoeningen 70. Longaandoeningen 71. Menstruatie pijn (wat betreft pijn / krampen en zware doorbloeding) 72. Migraine (bij regelmatig gebruik) 73. Klierkoorts 74.. Prostaatvergroting (benigne prostaathyperplasie) 75. Huidproblemen 76. Scheurbuik 77. Maagzweren 78. Teennagel schimmel 79. Schildklierfunctie (Regelt een overactieve of traag werkende schildklier) 80. Traag werkende schildklier 81. Urineweginfecties (blaasinfecties) 82. Acne 83. Allergieën - wrijf een beetje in de neusgaten voor een snelle werking. 84. Rugpijn / pijnlijke spieren 85. Besnijdenis genezing 86. Oorontsteking - tot een paar druppels in het oor tweemaal daags voor verlichting van de pijn. Bestrijdt ook de infectie zelf. 87. Genitale wratten 88. Herpes (kan hiervoor zowel ingenomen worden als op de plek zelf aangebracht worden).

7 4. Kokosolie en koken 89. Boter plaatsvervanger 90. Voedingssupplement Laat kokosolie smelten en voeg het toe aan smoothies. 91. Vervanging voor verschillende oliën in vloeibare vorm - bakken, koken, braden, enz.. 5. Ander gebruik van kokosolie 92. Kauwgom verwijderen in haar smeer een beetje kokosolie over de kauwgom, wrijf het in en laat het ongeveer 30 minuten zitten. Vervolgens kun je de kauwgom tussen je vingertoppen eruit rollen. 93. Meng kokosolie met zuiveringszout tot een pasta. Vervolgens kunt u het mengsel met een tandpasta of schuursponsje gebruiken om dingen te verwijderen (zoals kalk etc.) 94. Insecten werend middel - mix kokosolie met pepermuntolie-extract en wrijf het over de blootgestelde huid. Hiermee houd je insecten op afstand. 95. Hydraterende en schoonmaak producten van leer 96. Oliën houten snijplanken en houten kommen 97. Brons polijsten - alles wat je hierbij moet doen is een beetje olie in een katoenen doek doen en het beeld / materiaal afwrijven. Het reinigt de kleur van brons. 98. Boenen / polijsten van meubelen gebruik kokosolie met een beetje citroensap om meubelen te polijsten. Wij adviseren om eerst een klein beetje te gebruiken als test op een klein, onopvallend plekje op de meubels zodat je zeker weet dat het geen schade aanbrengt en het wel echt goed pakt. 99. Gebruik het al voeding voor de dierenhuid Zeep maken - kokosolie kan worden gebruikt als een van de vetten in zeep. Bezoek voor meer informative over kokosolie ook eens onze website: Vanaf tot hebben wij een special actie. Houdt hiervoor onze Facebookgroep in de gaten: Thuis met kokosolie

Inleiding. Inhoud. Alvast bedankt en wij wensen je veel leesplezier!

Inleiding. Inhoud. Alvast bedankt en wij wensen je veel leesplezier! Inhoud Inleiding... 1 1. Wat is Kokosolie?... 2 2. Hoe gezond is kokosolie?... 2 3. Waarvoor kan ik kokosolie gebruiken?... 4 Beauty... 4 Voeding... 5 Huishoudelijk... 6 4. Waar kan ik kokosolie het beste

Nadere informatie

Huidzorg bij borstbestraling

Huidzorg bij borstbestraling Huidzorg bij borstbestraling Beste patiënt Zoals u al gelezen hebt in de algemene informatiebrochure van de dienst radiotherapie kunt er bij de bestraling van de borst nevenwerkingen optreden op de huid.

Nadere informatie

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB

BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB BOTANICAL BEAUTY BODYSCRUB 24 Uur een zijdezachte huid: scrubben én voeden! Normale, gevoelige, droge en probleem- en schilferhuid. Rijke mix van voedende plantaardige oliën Hoge concentratie Dode Zee

Nadere informatie

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0

Bijsluiter Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion 100 g Versie 1.0 Triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis 10% lotion Werking en toepassingen Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt? De werkzame stof in triamcinolonacetonide 0,1% in paraffine capitis

Nadere informatie

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème

BIJSLUITER. HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème BIJSLUITER HYDROCORTISONACETAAT 1% vaselinelanettecrème en vaselinecetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor

Nadere informatie

Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes

Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes Honing wordt al honderden jaren gebruikt tegen allerlei kwaaltjes Als jij nog niet wist waarom honing gezond is, dan wordt dit hoog tijd! Honing is misschien wel de gezondste zoetmaker die we kennen, maar

Nadere informatie

Voorkomt en behandelt infecties bij wondjes Verkleint zo de kans op littekens Stimuleert de wondgenezing Prikt niet en is daarom kindvriendelijk

Voorkomt en behandelt infecties bij wondjes Verkleint zo de kans op littekens Stimuleert de wondgenezing Prikt niet en is daarom kindvriendelijk Brandwonden Prikwonden Snijwonden Schaafwonden Wondenwijzer II Wondenwijzer Wondenwijzer Voorkomt en behandelt infecties bij wondjes Verkleint zo de kans op littekens Stimuleert de wondgenezing Prikt niet

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% LIDOCAÏNE 3% vaselinecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns

DIY. Zelf zalf maken. (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns DIY Zelf zalf maken (o.a. te gebruiken voor het behandelen van mok bij paarden) Caroline Crijns De natuur staat VOL met planten en bloemen die geneeskrachtige stoffen bevatten. Het maken van een eigen

Nadere informatie

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN

ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN ZECHSAL MAGNESIUM PRODUCTEN Informatie en Verkooppunt Ingang : Drapenierlaan - Zwolle Stadshagen Brievenbus : Pottenbakkerstraat 83-8043 BP Zwolle Telefoon : 038 4200838 Website : www.sadardiri.nl E-mailadres

Nadere informatie

Spruw. Moeder en Kind Centrum. Beter voor elkaar

Spruw. Moeder en Kind Centrum. Beter voor elkaar Spruw Moeder en Kind Centrum Beter voor elkaar 2 Wat is spruw? Spruw is een schimmelinfectie (candida albicans) die ontstaat door een verminderde weerstand als gevolg van o.a. ziekte, vermoeidheid, zwangerschap

Nadere informatie

Red je huid van jeuk, schilfering en kloven.

Red je huid van jeuk, schilfering en kloven. Red je huid van jeuk, schilfering en kloven. Schimmelinfecties 2 Schimmelinfecties komen zowel bij mannen als bij vrouwen voor en ook kinderen kunnen ermee besmet raken. De oorzaak van zo n infectie is

Nadere informatie

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70

*Zelfzorggeneesmiddel: Lees voor gebruik de >Bijsluiter. Weleda Combudoron Zalf 25 gr 8,70 Combudoron Gel Combudoron Gel* verzacht en verkoelt bij oppervlakkige brandwonden, zonnebrand en insectenbeten. De gel bevat extracten van Arnica en kleine brandnetel, die verzachtend werken en het zelfherstellende

Nadere informatie

Spruw augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis

Spruw augustus 2012 Ikazia Ziekenhuis 1 Wat is spruw? is een schimmelinfectie (candida albicans) die ontstaat door een verminderde weerstand als gevolg van o.a. ziekte, vermoeidheid, zwangerschap of stress. Deze schimmelinfectie kan zich bevinden

Nadere informatie

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid

DANDRUFF. control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion. Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid DANDRUFF control Met Acetylsalicylzuur & Zinkpyrithion Voor een gezonde, schilfervrije hoofdhuid Verwijdert schilfervorming Verzacht irritatie Vermindert roodheid Introduceert CAVIAR CLINICAL DANDRUFF

Nadere informatie

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT

GEBRUIK VAN DE STARTERKIT GEBRUIK VAN DE STARTERKIT De Starter Kit, is een buitengewone, uitgebreide, intuïtieve kennismaking met de kracht van etherische oliën. Gebruik van essentiele olie kan je leven transformeren. Ik adviseer

Nadere informatie

Therapeutic Hair Spa

Therapeutic Hair Spa Therapeutic Hair Spa SYSTEM 4 THERAPEUTIC HAIR SPA Voor het welzijn van haar en hoofdhuid: a. Beschadigd haar b. Roos en een jeukende gevoelige hoofdhuid c. Overactieve talgklieren d. Haaruitval SYSTEM

Nadere informatie

Geen plastic alstublieft!

Geen plastic alstublieft! Receptenboekje Geen plastic alstublieft! Delphine De Paepe en Bieke Bernaerts SHAMPOOBAR - 50 gram sodiumcoco sulfaat - 8 gram kokosolie - 4 gram karitéboter (sheabutter) - 8 gram mineraalwater (of gekookt

Nadere informatie

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht.

Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. DermaShine Voor gebruik bij een droge en doffe vacht van de hond. Herstelt de vochtbalans van de huid en vermindert de vorming van klitten in de vacht. Milde, olievrije balsem met huid ondersteunende en

Nadere informatie

KOORTSLIP WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.

KOORTSLIP WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK. KOORTSLIP WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.NL KOORTSLIP De pijn duikt regelmatig op, meestal op dezelfde plek,

Nadere informatie

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid

KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN. Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid KLINISCH ONTWIKKELD - DERMATOLOGISCH GETEST - NATUURLIJKE INGREDIËNTEN Versterkt uw Natuurlijke Schoonheid NATUUR & WETENSCHAP Een hoogwaardige huidverzorgingslijn welke natuur en wetenschap op een unieke

Nadere informatie

Pijnlijke tepels of tepelkloven

Pijnlijke tepels of tepelkloven Gynaecologie / Verloskunde Kraamafdeling i Pijnlijke tepels of tepelkloven Patiënteninformatie Slingeland Ziekenhuis Algemeen Door het geven van borstvoeding kunt u last krijgen van pijnlijke tepels of

Nadere informatie

Rivastigmine Pleister bij Alzheimer Dementie, Lewy Body Dementie en Dementie bij de ziekte van Parkinson

Rivastigmine Pleister bij Alzheimer Dementie, Lewy Body Dementie en Dementie bij de ziekte van Parkinson Rivastigmine Pleister bij Alzheimer Dementie, Lewy Body Dementie en Dementie bij de ziekte van Parkinson (informatie voor patiënt en verzorger) Inhoudsopgave Klik op het onderwerp om verder te lezen. Behandeling

Nadere informatie

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en

De aanwezige Antioxidanten in de BeautyStrips bieden bescherming tegen vrije radicalen in de huid van het gezicht met als resultaat een gezonde en BeautyStrips Het masker en het serum van de BeautyStrips zijn twee afzonderlijke elementen. In combinatie kan het de tijdloze schoonheid en jeugdige energie die leeft in ieder van ons versterken. De meest

Nadere informatie

Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR

Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR Multifunctioneel Milieuvriendelijk Zachtvoorhetlichaam Goedvooruwportemonnee Ruimtebesparend NUOOKINNEDERLANDVOORDELIGVERKRIJGBAAR Meer informatie - Een lijst met enkele schadelijke chemicaliën: Engels:

Nadere informatie

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega:

De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: De gezondheidsvoordelen van Juice Plus+ Omega: John Verhiel (CPG/Vetzuurstofwisseling) www.duurzaamgezond.info De gezondheidsvoordelen van Algen-zaad olie: Algenzaad-olie Ώ3 (EPA/DHA) Bevorderd een gezonde

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Body wrap

Veelgestelde vragen Body wrap Veelgestelde vragen Body wrap Hoe gebruik ik de Body Wrap? De Body Wrap komt in een veelzijdige vorm. Hierdoor kan de Body Wrap worden aangebracht op elk gebied waar je graag resultaat wilt zien, zoals

Nadere informatie

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied

Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen. Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg. Per indicatie gebied Bijlage 1 bij de Code voor de Publieksreclame voor Geneesmiddelen Indicaties die geschikt zijn voor zelfzorg Per indicatie gebied Oog: oogontsteking (allergische bindvliesontsteking) oogirritatie (geïrriteerd

Nadere informatie

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING -

Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - Essentiele olien - VAN YOUNG LIVING - 187,- 187,- (incl. verzending) - t.w.v. ruim 250,- De premium starterskit OLIËN UIT DE KIT // 01 LEMON // heeft reinigende en zuiverende eigenschappen welke gebruikt

Nadere informatie

Anamneseformulier. Natuurgeneeskundig Centrum Samenwerken aan gezondheid. Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep

Anamneseformulier. Natuurgeneeskundig Centrum Samenwerken aan gezondheid. Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep Samenwerken aan gezondheid Pagina 1 van 5 Anamneseformulier Naam Geboortedatum Adres Postcode & Woonplaats Telefoon e-mail Beroep Lengte Gebruikt u medicijnen? Graag naam geneesmiddel en dosering opschrijven.

Nadere informatie

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2

basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème BIJSLUITER LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% vaselinelanettecrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND

EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND EEN BRANDWOND FRANCISCUS VLIETLAND Inleiding Uw huid kan redelijk goed tegen warmte, zoals van een warm bad. Maar bij echte hitte, bijvoorbeeld in een te heet bad, kan de huid verbranden. De huid doet

Nadere informatie

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen:

Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: De Online mooiheidspecialiste Gezicht Heb jij ook wel eens last van die afschuwelijke, nare droge huid? Nou dan bent u hier op de juiste adres. Hier zijn een aantal adviezen: Je moet je gezicht hydrateren,

Nadere informatie

Aambeien Helderrood bloed op de ontlasting of op het toiletpapier? Jeuk of pijn aan de anus? Dan kunnen er aambeien in het spel zijn.

Aambeien Helderrood bloed op de ontlasting of op het toiletpapier? Jeuk of pijn aan de anus? Dan kunnen er aambeien in het spel zijn. Aambeien Helderrood bloed op de ontlasting of op het toiletpapier? Jeuk of pijn aan de anus? Dan kunnen er aambeien in het spel zijn. Zolang aambeien aan de binnenkant van de anus zitten, is er niets aan

Nadere informatie

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST!

SUNRIDER. KANDESN en OI-LIN huidverzorging. HUIDVERZORGING en COSMETICA. Introductie SIMPLY THE BEST! SUNRIDER HUIDVERZORGING en COSMETICA SIMPLY THE BEST! KANDESN en OI-LIN huidverzorging Introductie De meeste huid verzorgingsproducten behandelen de symptomen. De Kandesn lijn van Sunrider concentreert

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% ZWAVEL 5% cetomacrogolcrème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS

IOSYSTEM INFORMATIE GIDS IOSYSTEM INFORMATIE GIDS INHOUD ALGEMENE INFORMATIE BIOSystem Shampoo - Normal to Oily Hair BIOSystem Shampoo - Dry and Treated Hair BIOSystem Shampoo - All Hair Types BIOSystem Shampoo - Very Oily Hair

Nadere informatie

Bijwerkingen van chemotherapie. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Bijwerkingen van chemotherapie. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Bijwerkingen van chemotherapie Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Mondverzorging 3 Huidverzorging 4 Voeding 5 Vermoeidheid 6 Haarverzorging 7 Diarree

Nadere informatie

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar

LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION voor de droge huid, eerste tekenen van huidveroudering vanaf 30 jaar LL REGENERATION CLEANSING MILK Een milde reiniging met het zeer effectieve s Ochtends en s avonds. Breng aan op de droge

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Adviezen bij borstbestraling. Centrum voor oncologie Radiotherapie

Patiënteninformatie. Adviezen bij borstbestraling. Centrum voor oncologie Radiotherapie Patiënteninformatie Adviezen bij borstbestraling Centrum voor oncologie Radiotherapie Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 Adviezen bij borstbestraling... 3 Huidreacties... 3 Sliklast... 5 Vochtopstapeling

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 3% cetomacrogolzalf en TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 5%, 10% afwasbare lanettebasis

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 3% cetomacrogolzalf en TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 5%, 10% afwasbare lanettebasis BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 3% cetomacrogolzalf en TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 5%, 10% afwasbare lanettebasis Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat

Nadere informatie

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids

MAKE MY DAY C O S M E T I C S. Dagelijkse aromatherapie gids MAKE MY DAY C O S M E T I C S Dagelijkse aromatherapie gids Inhoud Welkom...2 Winterse omstandigheden...4 Vermagering...6 Articulatie & gewrichtspijn...8 Haren...8 Concentratie...10 Depressie & blues...10-12

Nadere informatie

Huidbehandeling Tegen Eczeem

Huidbehandeling Tegen Eczeem Huidbehandeling Tegen Eczeem Per Direct Verlichting Van Jeukende Eczeem Versie 2012 Optimalegezondheid.com Jack Boekhorst Inhoud Inleiding... 2 Wie ben ik?... 3 Huidverzorging Eczeem... 5 Gezichtsreiniging

Nadere informatie

Actinische keratosen. Poli Dermatologie

Actinische keratosen. Poli Dermatologie 00 Actinische keratosen Poli Dermatologie Wat zijn actinische keratosen? Actinische keratosen zijn plekjes op de huid die ontstaan door schade van zonlicht. Deze plekjes ontstaan op delen van het lichaam

Nadere informatie

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 10% lanettezalf

BIJSLUITER. LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 10% lanettezalf BIJSLUITER LCD 10% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 10% lanettezalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar

Nadere informatie

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap:

Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Urtekram Aloë Vera Soap: Zeepblokken Urtekram No Perfume soap Gebruik: Bruikbaar op de dag dat je bij Lennie werkt Te koop bij: natuurwinkel, www.geenparfum.nl, 2.75 100gr www.purenature.de 2.69 100gr Urtekram Aloë Vera Soap:

Nadere informatie

Voorkomen van een wondinfectie na fixatie van de wervelkolom Neurochirurgie

Voorkomen van een wondinfectie na fixatie van de wervelkolom Neurochirurgie Voorkomen van een wondinfectie na fixatie van de wervelkolom Neurochirurgie De neurochirurg heeft u op de wachtlijst geplaatst voor een operatie aan de wervelkolom waarbij schroeven en/of cages en/of een

Nadere informatie

Happy Foot Laboratorium International. Denemarken, Nederland, België en Zwitserland. U vriendelijk aangeboden door:

Happy Foot Laboratorium International. Denemarken, Nederland, België en Zwitserland. U vriendelijk aangeboden door: U vriendelijk aangeboden door: Happy Foot Laboratorium International Charming Nails werkt graag met natuurproducten die uiteraard huidvriendelijk én niet op dieren getest zijn. Denemarken, Nederland, België

Nadere informatie

GENEESMIDDELENGROEP Ontstekingsremmende geneesmiddelen (corticosteroïden). Raadpleeg ook de rubriek Werking van het geneesmiddel

GENEESMIDDELENGROEP Ontstekingsremmende geneesmiddelen (corticosteroïden). Raadpleeg ook de rubriek Werking van het geneesmiddel Fagron Hydrocortison creme 10 mg/g FNA Bijsluiter ALGEMENE KENMERKEN NAAM Hydrocortison crème 10 mg/g FNA Fagron, crème SAMENSTELLING Het produkt bevat per gram crème 10 mg hydrocortisonacetaat Hydrocortison

Nadere informatie

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème BIJSLUITER CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS

HOOFDROOS WAT IS HOOFDROOS HOOFDROOS Schilfers op je donkere pak. Jeuk op je hoofd. Het is vervelend om roos te hebben. Veel mensen vinden het vies en sommigen zijn bang dat je er kaal van wordt. Roos kan hardnekkig zijn, maar met

Nadere informatie

Oplossingen voor specifieke voetproblemen

Oplossingen voor specifieke voetproblemen Oplossingen voor specifieke voetproblemen Eeltplekken en likdoorns l Kloven in de voeten l Koude voeten l Pijnlijke voeten l Voetschimmel l Voetwratten l Zweetvoeten l Voetwratten Stip de wrat 4 x per

Nadere informatie

Medicinale dranken - Chlorophyl

Medicinale dranken - Chlorophyl Medicinale dranken - Chlorophyl Chlorophyl (water) Een wonder van de natuur. Chlorophyl en de balans zuren en base Giffen, schadelijke stoffen en andere milieubelastende stoffen, zoals een onevenwichtige

Nadere informatie

metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie

metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie metabole en cardiovasculaire aandoeningen info voor de patiënt Hygiëne en hydrateren UZ Gent, Dienst Dermatologie Hygiëne Temperatuur bad- of douchewater: ideaal 35 C, zeker niet boven de 37 C. Warmte

Nadere informatie

ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK

ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK Dendermondsesteenweg 29 9270 LAARNE-KALKEN 0474 30 85 84 www.dekrachtbron.be info@dekrachtbron.be MASSAGECENTRUM DE KRACHTBRON ACUPRESSUUR GRATIS E-BOOK de energiestroom van ons lichaam activeren onze

Nadere informatie

P I J N A P O T H E E K. N L

P I J N A P O T H E E K. N L SPIER- EN GEWRICHTS- PIJN WAT ZIJN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN SOORTEN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.NL SPIER-

Nadere informatie

Voorkomen van een wondinfectie na een operatie Focuskliniek Orthopedie

Voorkomen van een wondinfectie na een operatie Focuskliniek Orthopedie Voorkomen van een wondinfectie na een operatie Focuskliniek Orthopedie Focuskliniek Orthopedie Laat u bewegen Binnenkort wordt er bij u een prothese geplaatst. Als ziekenhuis doen we er alles aan om te

Nadere informatie

U of uw kind heeft een. atopisch eczeem FONDATION RECHERCHE ET ÉDUCATION

U of uw kind heeft een. atopisch eczeem FONDATION RECHERCHE ET ÉDUCATION U of uw kind heeft een atopisch eczeem FONATION FONATION RECHERCHE ET ÉUCATION RECHERCHE ET ÉUCATION Atopisch eczeem is... PO-SCORA Atopisch eczeem is... Een droge huid Rode en ontstoken vlekken Een evolutie

Nadere informatie

HET NEDERLANDSE RODE KRUIS DISTRICT: MIDDEN-LIMBURG AFDELING: ECHT-SUSTEREN & MAASGOUW

HET NEDERLANDSE RODE KRUIS DISTRICT: MIDDEN-LIMBURG AFDELING: ECHT-SUSTEREN & MAASGOUW HET NEDERLANDSE RODE KRUIS DISTRICT: MIDDEN-LIMBURG AFDELING: ECHT-SUSTEREN & MAASGOUW Drs. E.W.J. Ficken, Rode Kruis arts E.F./R.K.: 17.08.28 Mevr. W. Thomassen, wondverpleegkundige Datum: 27 november

Nadere informatie

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen

Gebruik, dosering & veelgestelde vragen Gebruik, dosering & veelgestelde vragen In dit boekje vindt u informatie over gebruik en dosering van Zechsal producten. De informatie is gebaseerd op gangbare medisch wetenschappelijke literatuur over

Nadere informatie

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen.

ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Voel je goed dankzij natuurlijke haar- en huidverzorgingsproducten ZenzTherapie producten zijn natuurlijk en organisch en bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen. Patchouli

Nadere informatie

Acne VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL

Acne VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL Acne 02 Acne.indd 6 WAT IS ACNE WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL 15-10-12

Nadere informatie

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping

Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Therapeutisch Opleidingscentrum Kersten www.massagecursuslimburg.nl Cosmetische Bindweefselmassage & Cupping Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat uit goed

Nadere informatie

atopisch eczeem Eczeem

atopisch eczeem Eczeem atopisch eczeem Eczeem is een ziekte van de huid die bij veel mensen voorkomt. Atopisch eczeem is een aangeboren vorm van eczeem. Het wordt ook wel constitutioneel eczeem genoemd. Wat is atopisch eczeem?

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Ontgiften is belangrijk, detoxen met appelazijn reinig je lichaam Ontgiften en reinigen van je lichaam is de manier om gezond en fit te blijven en om ziekten te voorkomen en tegen te gaan. Zeker in deze

Nadere informatie

1) Rijk aan vitaminen & mineralen. 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren. 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid

1) Rijk aan vitaminen & mineralen. 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren. 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid 1) Rijk aan vitaminen & mineralen 2) Rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren & aminozuren 3) Bevat krachtige adoptogene eigenschappen voor de huid 4) Draagt bij tot het behoud van de gezondheid van de

Nadere informatie

Spier- en gewrichtspijn

Spier- en gewrichtspijn Spier- en gewrichtspijn WAT ZIJN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN VRAAG OVER UW MEDICIJNEN?

Nadere informatie

BIJSLUITER. PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf

BIJSLUITER. PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf BIJSLUITER PIX LITHANTHRACIS 1,5% TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 1% crème en zalf Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in

Nadere informatie

basische crème Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10

basische crème Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Crème basische crème Zuur-base in balans! Voor de basische huidverzorging: ph 8.2 Beschermt, anti-oxideert en geeft de huid energie: Vitamine E Co-enzym Q10 Verzorgt en verzacht de huid door de natuurlijke

Nadere informatie

U of uw kind heeft een. atopisch eczeem FONDATION RECHERCHE ET ÉDUCATION RECHERCHE ET ÉDUCATION

U of uw kind heeft een. atopisch eczeem FONDATION RECHERCHE ET ÉDUCATION RECHERCHE ET ÉDUCATION U of uw kind heeft een atopisch eczeem FONATION FONATION RECHERCHE ET ÉUCATION RECHERCHE ET ÉUCATION PO-SCORA Een droge huid Rode en ontstoken vlekken Opstoot Opstoot Een evolutie met opstoten Eczeemvrije

Nadere informatie

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek

Let s Try Nature. Hellen Venix. doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Let s Try Nature Hellen Venix 2018 doterra essentiële oliën. Uw natuurlijke huisapotheek Gefeliciteerd met je natuurlijke apotheek! Met dit e-book wil ik proberen zoveel mogelijk toepassingen te geven

Nadere informatie

WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN

WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN 400001 Aambeien_400001 Aambeien 17-08-11 13:45 Pagina 6 Aambeien WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN

Nadere informatie

Effecten van Avocado

Effecten van Avocado Effecten van Avocado Avocado komt oorspronkelijk uit Mexico. Ook wel advocaatpeer genoemd. Het is een groene vrucht die groeit aan de advocaatboom. De naam avocado komt uit het Nahuatl, de taal van de

Nadere informatie

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE?

Restore SOFTENING CLEANSING CRÈME. Herstel de jeugdige uitstraling van de huid VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID INGREDIËNTEN: VOOR WIE? SOFTENING CLEANSING CRÈME 150ml (11948) VOEDT, HYDRATEERT EN REINIGT DE RIJPERE HUID Deze vochtrijke formule verwijdert grondig make-up-resten en onzuiverheden, terwijl het tevens het gevoelige ph-gehalte

Nadere informatie

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing

BIJSLUITER. TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing BIJSLUITER TRIAMCINOLONACETONIDE 0,1% SALICYLZUUR 2% oplossing Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

AAMBEIEN WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.

AAMBEIEN WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK. AAMBEIEN WAT ZIJN AAMBEIEN WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN APOTHEEK.NL AAMBEIEN Helderrood bloed bij de ontlasting of op het toiletpapier?

Nadere informatie

16. MOGELIJKE BORSTVOEDINGSPROBLEMEN: VOORKOMEN EN BEHANDELEN

16. MOGELIJKE BORSTVOEDINGSPROBLEMEN: VOORKOMEN EN BEHANDELEN 16. MOGELIJKE BORSTVOEDINGSPROBLEMEN: VOORKOMEN EN BEHANDELEN 16.1. Pijn aan de tepel en tepelkloven Pijn aan de tepel wordt altijd veroorzaakt door een verkeerde zuigtechniek van de baby. Wanneer je baby

Nadere informatie

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker

CEL COSMETICA. van.de BUITENKANT. de BINNENKANT in Subcutis en Dermis. Cel Herstel Stamcel Concentraat Oog + Lippenmasker CEL COSMETICA Innovatieve Cosmetische Concentraten (alle actieve ingrediënten in hoogste concentratie) celactief Q10 is enkel beschikbaar in UNIQ10UE cosmetica (100% natuurlijk, 100% effectief, 50 hoger

Nadere informatie

Een veilige start met de essentiële basis oliën

Een veilige start met de essentiële basis oliën Een veilige start met de essentiële basis oliën Lavendel - kalmeren Kalmeer angst en verzacht emoties Reduceer stress en bevorder een goede nachtrust Verzacht en reinig geïrriteerde huid en wonden Neutraliseer

Nadere informatie

Diabetes en huidverzorging

Diabetes en huidverzorging Diabetes en huidverzorging Als mijn huid te droog wordt, kunnen er kloofjes ontstaan. Voor mij kan dat riskant zijn, omdat de kans op infecties dan groter is Piet (58), diabetes type 2 sinds vijftien jaar

Nadere informatie

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE

HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE HET NATUURLIJKE MEDICIJNKASTJE OVER DE SCHRIJFSTER OVER DEZE UITGAVE INHOUDSOPGAVE INHOUDSOPGAVE ZOU HET NIET FIJN ZIJN ALS JE THUIS EEN MEDICIJN KASTJE HEBT MET NATUURLIJKE REMEDIES (ZONDER BIJWERKINGEN)

Nadere informatie

Rivastigmine/ Exelon bij Alzheimer Dementie

Rivastigmine/ Exelon bij Alzheimer Dementie Patiënteninformatie Rivastigmine/ Exelon bij Alzheimer Dementie Inleiding In deze folder vindt u informatie over de werking en het gebruik van de Rivastigmine pleister. Exelon is een bepaald merk Rivastigmine

Nadere informatie

WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN

WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN Koortslip WAT IS EEN KOORTSLIP WAT KUNT U ZELF DOEN WAT KAN UW APOTHEKER VOOR U DOEN WANNEER KUNT U BETER NAAR UW HUISARTS GAAN VRIJ VERKRIJGBARE MEDICIJNEN VRAAG OVER UW MEDICIJNEN? WWW.APOTHEEK.NL KOORTSLIP

Nadere informatie

Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden?

Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden? Een litteken kan je leven vergallen! Hoe kan je dit vermijden? Je hebt een litteken ten gevolge van een ongeval of operatie. Wat kan je eraan doen? Wist je dat heel wat mensen niet tevreden zijn met het

Nadere informatie

SPIER- EN GEWRICHTSPIJN

SPIER- EN GEWRICHTSPIJN SPIER- EN GEWRICHTSPIJN Spierpijn na het sporten, een zweepslag, een verzwikte enkel, een gekneusde pink Door een verkeerde beweging of door extra inspanning kunt u plotseling pijn aan spieren of gewrichten

Nadere informatie

www.azstlucas.be > CO2-laser Dienst huidziekten

www.azstlucas.be > CO2-laser Dienst huidziekten www.azstlucas.be > CO2 Dienst huidziekten CO2 2 Wat is gefractioneerde CO2behandeling? 3 Beperkingen vóór of na de behandeling 4 Verloop van de behandeling 5 Na de behandeling 6 Goed om weten 7 Contact

Nadere informatie

Patiënteninformatie. Adviezen bij thoraxwandbestraling. Centrum voor oncologie Radiotherapie

Patiënteninformatie. Adviezen bij thoraxwandbestraling. Centrum voor oncologie Radiotherapie Patiënteninformatie Adviezen bij thoraxwandbestraling Centrum voor oncologie Radiotherapie Inhoud Inleiding... 4 Adviezen bij thoraxwandbestraling... 4 Huidreacties... 4 Sliklast... 6 Vermoeidheid...

Nadere informatie

Spier- en gewrichtspijn

Spier- en gewrichtspijn Spier- en gewrichtspijn Spierpijn na het sporten, een zweepslag, een verzwikte enkel, een gekneusde pink... Door een verkeerde beweging of door extra inspanning kunt u plotseling pijn aan spieren of gewrichten

Nadere informatie

Een geval van zelfzorg

Een geval van zelfzorg Dieren en aloë vera Aloë vera Eén van de oudste, meest bekende heilzame planten Rijk aan meer dan 200 voedingsstoffen: vitaminen, mineralen, aminozuren en enzymen Uniek gepatenteerd stabilisatieproces

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Tandpasta gezond en natuurlijk, zelf maken met kokosolie Tandpasta gebruiken we allemaal meerdere keren per dag, maar is die jij gebruikt ook veilig en gezond. Allereerst zit er bijna altijd fluoride in

Nadere informatie

Behandeling met Ditranol

Behandeling met Ditranol Behandeling met Ditranol In overleg met uw behandelend arts is besloten tot een behandeling met Ditranol in het Radboudumc. In deze folder staat de gang van zaken tijdens de behandeling in grote lijnen

Nadere informatie

Uw behandelend arts heeft hyperhidrosis bij u geconstateerd. In deze folder vindt u informatie over deze aandoening en de behandelings-mogelijkheden.

Uw behandelend arts heeft hyperhidrosis bij u geconstateerd. In deze folder vindt u informatie over deze aandoening en de behandelings-mogelijkheden. Hyperhidrosis Uw behandelend arts heeft hyperhidrosis bij u geconstateerd. In deze folder vindt u informatie over deze aandoening en de behandelings-mogelijkheden. Wat is hyperhidrosis? Hyperhidrosis is

Nadere informatie

Praktische informatie over een koortslip

Praktische informatie over een koortslip Praktische informatie over een koortslip Voor meer informatie: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare Postbus 293 3700 AG Zeist 030-693 87 60 www.zovirax.nl Zovirax bevat de werkzame stof aciclovir. Lees

Nadere informatie

Poliklinische operaties Plastische Chirurgie

Poliklinische operaties Plastische Chirurgie Poliklinische operaties Plastische Chirurgie Albert Schweitzer ziekenhuis Afdeling Plastische Chirurgie december 2013 pavo 1005 U heeft een afspraak voor een poliklinische operatie op de polikliniek Plastische

Nadere informatie

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect

onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren,

Nadere informatie

WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM

WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM WET WRAP BEHANDELING BIJ KINDEREN MET CONSTITUTIONEEL ECZEEM 591 Inleiding De dermatoloog heeft u verwezen naar het Dermatologisch Dagbehandelingscentrum voor een wet wrap behandeling. In deze folder

Nadere informatie

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème

BIJSLUITER. CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème BIJSLUITER CLOBETASOLPROPIONAAT 0,05% SALICYLZUUR 5% en 10% crème Lees de hele bijsluiter goed vóórdat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat belangrijke informatie in voor u. - Bewaar deze bijsluiter.

Nadere informatie

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep:

Dit formulier wordt anoniem verstuurd en op basis van het patiëntnummer aan uw dossier gekoppeld. Ter controle graag uw geboortedatum: / / Beroep: Datum: Intakeformulier Patiëntnummer: Geachte heer/mevrouw, Ter voorbereiding op onze afspraak wil ik u vragen om de onderstaande vragenlijst zo nauwkeurig mogelijk te beantwoorden. Bij het intakegesprek

Nadere informatie

Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een

Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een PowerStrips Ontdek het geheim achter de nieuwe, unieke en revolutionaire technologie van FGXpress Powerstrips : 100% natuurlijk (kruiden)hulpmiddel voor een gezondere en sneller herstellende huid voor

Nadere informatie