VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN. Start 1 maart 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN. Start 1 maart 2016"

Transcriptie

1 VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN Start 1 maart 2016 Inleiding Deze opleiding is bedoeld voor (kraam)verzorgenden* en verpleegkundigen die als kraamverzorgende willen gaan werken, maar geen (recente) ervaring hebben in dit werkveld. De opleiding biedt een verdieping in de kraamzorg, waarbij het accent ligt op kraamvrouwen in een eenvoudige tot middencomplexe zorgsituatie. De opleiding is tot stand gekomen door samenwerking met de sociale partners binnen de branche Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT), waardoor de opleiding landelijk door de branche erkend is. De opleiding is praktijkgericht en volledig gericht op de kraamzorg, waarbij de voorwaarde is dat de deelnemer een overeenkomst heeft met een kraamzorgorganisatie. Inhoud van de opleiding De opleiding is gericht op het werken als kraamverzorgende in de thuissituatie en bestaat uit 2 onderdelen, behorend tot de opleiding verzorgende: De zorg voor barenden, kraamvrouwen en pasgeborenen: De stof wordt beknopt aangeboden en is bedoeld om de reeds bestaande kennis en vaardigheden van de basiskraamzorg, behaald in een andere opleiding, op te frissen. De zorg voor kraamvrouwen met middencomplexe problemen: De reeds bestaande kennis en vaardigheden worden aangescherpt om in een afwijkende en/of complexere zorgsituatie adequaat te kunnen observeren en handelen. Als de theorie- en praktijkopdrachten met goed gevolg worden afgesloten, is de cursist gekwalificeerd voor het werken in de extramurale kraamzorg. * Voor de doelgroep die tijdens de opleiding verzorgende het onderdeel kraamzorg niet heeft afgesloten, bieden we een voortraject van een dagdeel van 3 klokuren met bijbehorende opdrachten, die gericht zijn op de basis kraamzorg voor barenden, kraamvrouwen en pasgeborenen. Doelgroep Deze opleiding is bedoeld voor verzorgenden en verpleegkundigen zonder recente ervaring in de kraamzorg, die (gaan) werken als kraamverzorgende bij een kraamzorgorganisatie. Er zijn 2 doelgroepen: - verzorgenden AG en -IG, herintredende kraamverzorgenden en verpleegkundigen die tijdens hun opleiding de zorg voor barenden, kraamvrouwen en pasgeborenen hebben afgesloten; - verzorgenden die tijdens hun opleiding het onderdeel kraamzorg niet hebben afgesloten. Voor deze doelgroep is het noodzakelijk om het voortraject te volgen (zie cursusdata). Toelatingseisen De cursist dient in het bezit te zijn van één diploma van een van de hierboven beschreven opleidingen.

2 Hoe ziet de opleiding er uit? Start en duur van de opleiding De inhoud van de opleiding is afgeleid van het landelijk erkende beroepscompetentieprofiel van de opleiding kraamverzorgende. Lesdagen en beroepspraktijkvorming (BPV) wisselen elkaar af: na de lesweken volgt een aantal weken praktijk. De omvang van de beroepspraktijkvorming bedraagt minimaal 18 uur per week. De opleiding duurt 4 maanden, inclusief de beroepspraktijkvorming en bestaat uit 3 lesweken van 3 dagen van 6 klokuren en 10 weken beroepspraktijkvorming (BPV). Er wordt gebruik gemaakt van opdrachten die in de praktijk moeten worden uitgevoerd De opleiding begint met een startbijeenkomst op dinsdagmiddag 1 maart Vervolgens vinden de lesdagen plaats op de volgende data: - 8, 9 en 10 maart - 29, 30 en 31 maart - 19, 20 en 21 april Toetsing: 10 mei 2016 Herkansing: 19 mei 2016 Eindgesprekken: 16 juni 2016 Diploma uitreiking: 5 juli 2016 Het voortraject Basis Kraamzorg vindt plaats op dinsdagochtend 1 maart Diploma Begeleiding in de praktijk Groepsgrootte Deze opleiding geeft recht op het door de branche erkende diploma kraamverzorgende en de daarbij behorende speld. Er wordt een samenwerkingsovereenkomst met de kraamzorgorganisatie afgesloten. Voorwaarde is dat de kraamzorgorganisatie een erkenning heeft als leerbedrijf voor de opleiding verzorgende (niveau 3). De groep bestaat uit minimaal 11 en maximaal 16 personen. Locatie Kosten Let op Gezondheidszorg College, Noordweg 12 in Zeist. Bij incompanaytrajecten kan de opleiding op locatie worden uitgevoerd. De prijs bedraagt 1.150,- per persoon, exclusief de speld kraamverzorgende ( 30,- per persoon). De prijs voor het voortraject Basis Kraamzorg is 150,- inclusief lesmateriaal. Uw aanmeldingsformulier moet vóór 1 februari 2016 in ons bezit zijn. Op dat moment bepalen wij op basis van het aantal aanmeldingen of er voldoende deelnemers zijn om te kunnen starten.

3 Leermiddelen: Informatie en aanmelding Algemene voorwaarden: Er wordt gebruik gemaakt van het lesmateriaal van Prove2move. Daarnaast moet het volgende boek door de kraamzorgorganisatie of de deelnemer zelf aangeschaft: Kraamzorg, traject V&V, niveau 3 ThiemeMeulenhoff isbn , prijs 62,- Voor informatie over de organisatie van de opleiding kunt u contact opnemen met Irene Suitela, i.suitela@rocmn.nl, tel Voor informatie over incompany trajecten kunt u contact opnemen met Gerda van Wijngaarden, g.vanwijngaarden@rocmn.nl. tel Zie bijlage.

4 Opleiding sector Bedrijfsopleidingen Opleiding: Startdatum: 8 maart 2016 Verdieping in de kraamzorg Aanmeldingsformulier met alle benodigde kopieën en handtekeningen opsturen vóór de sluitingstermijn op 1 februari 2016 naar: ROC Midden Nederland, College Gezondheidszorg, Plaatsingsbureau, t.a.v. mevr. Joske van den Berg Postbus GB Utrecht Persoonlijke gegevens Geboortenaam* Voornamen voluit Roepnaam Adres Postcode Geboortedatum Geboortegemeente Geboorteland : Geslacht: M/V : Woonplaats : : Nationaliteit : Burgerservicenummer **: Telefoon : adres * = meisjesnaam. Indien gehuwd geboortenaam invullen ** Voorheen sofinummer Wordt uw functioneren beperkt door een handicap of een chronische ziekte? O nee O Ja, Aanmeldingsformulier deel 1 Deelname aan voortraject basis kraamzorg: ja/nee Vooropleiding en behaalde diploma s Diploma behaald : O ja

5 Gegevens werkgever Naam Werkgever Werkadres Postcode/Plaats Naam Praktijkopleider Factuuradres Naam Factuuradres Postcode/Plaats Betaling van de opleidingskosten Indien de werkgever/instantie de opleidingskosten betaalt: Naam Adres Postcode/Plaats Stempel werkgever Handtekening Datum Plaats Aanmeldingsformulier deel 2 Datum ondertekening : Handtekening Student:

6 Ondertekening Plaats en datum Handtekening student : De algemene voorwaarden van ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen (zie bijlage) zijn hierbij van toepassing. Deelname aan voortraject *doorhalen wat niet van toepassing is. ja/nee* Benodigde bijlagen bij het volledig ingevulde aanmeldingsformulier: Wij kunnen uw aanmelding pas in behandeling nemen na ontvangst van alle onderstaande bijlagen: Kopie diploma (kraam)verzorgende of verpleegkundige Kopie geldig paspoort of identiteitskaart of geldig W-document Aanmeldingsformulier met alle benodigde kopieën en handtekeningen opsturen naar: ROC Midden Nederland, College Gezondheidszorg, Plaatsingsbureau, t.a.v. mevr. Joske van den Berg Postbus GB Utrecht Aanmeldingsformulier deel 3

7 BIJLAGE ALGEMENE (LEVERINGS)VOORWAARDEN ROC MIDDEN NEDERLAND BEDRIJFSOPLEIDINGEN Annulering: De volledige tekst Algemene voorwaarden kunt u raadplegen op: Artikel 5: Annulering 5.1 Opdrachtgever is bevoegd een (groeps)opdracht te annuleren voordat ROC Midden Nederland / Bedrijfsopleidingen met de uitvoering daarvan is begonnen, tegen vergoeding van de door de annulering van de opdracht ontstane aantoonbare materiële schade. Onder deze schade wordt begrepen de door ROC Midden Nederland / Bedrijfsopleidingen verrichte werkzaamheden op basis van bestede tijd en gemaakte kosten, waaronder die van ingekochte materialen, accommodatie en reeds ingeroepen diensten. Onder schade wordt niet begrepen: gederfde inkomsten. 5.2 Indien de annulering plaats vindt binnen vier weken voor aanvang van de training, kan ROC Midden Nederland / Bedrijfsopleidingen 30% van het tarief dat bij doorgang van de opdracht gefactureerd zou zijn aan opdrachtgever in rekening brengen, waarbij geldt dat in ieder geval de vergoeding die op grond van artikel 5.1 verschuldigd is, in rekening wordt gebracht. Indien annulering plaats vindt in de periode tussen twee en vier weken voor aanvang van de opdracht kan ROC Midden Nederland / Bedrijfsopleidingen 50% van het tarief dat bij doorgang van de opdracht gefactureerd zou worden in rekening brengen, waarbij geldt dat in ieder geval de vergoeding die op grond van artikel 5.1 verschuldigd, in rekening wordt gebracht. 5.3 Indien de annulering plaats vindt in de periode binnen twee weken voor aanvang van de training is opdrachtgever de overeengekomen vergoeding verschuldigd. 5.4 Indien de opdracht bestaat uit het scholen van cursisten op basis van individuele inschrijvingen, is opdrachtgever, bij annulering van de inschrijving, bij terugtrekking door de cursist of bij het voortijdig beëindigen van de opleiding de overeengekomen opleidingssom verschuldigd, voor opleidingen met een opleidingsduur van 1 jaar of langer is de vergoeding beperkt tot de vergoeding voor ten hoogste twee semesters. Een individuele cursist, die zich inschrijft niet in of verband houdend met een door de werkgever of opdrachtgever geïnitieerde opleidingen wordt in het kader van dit artikel beschouwd als opdrachtgever. 5.5 Annulering dient schriftelijk te gebeuren. Als datum van annuleren wordt de datum van ontvangst van de schriftelijke annulering bij ROC Midden Nederland / Bedrijfsopleidingen aangehouden.

VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN. Start 9 maart 2015

VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN. Start 9 maart 2015 VERDIEPING IN DE BRANCHE KRAAMZORG VOOR VERZORGENDEN EN VERPLEEGKUNDIGEN Start 9 maart 2015 Inleiding Deze opleiding is bedoeld voor (kraam)verzorgenden* en verpleegkundigen die als kraamverzorgende willen

Nadere informatie

DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE

DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE Start 24 maart 2015 Inleiding Deze opleiding is bij uitstek geschikt voor mensen met levenservaring en/of werkervaring in een andere sector die zich

Nadere informatie

DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE

DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE DOOR DE BRANCHE ERKENDE OPLEIDING TOT KRAAMVERZORGENDE startdatum 30 januari 2014 Inleiding De opleiding tot kraamverzorgende is een door de branche erkende opleiding voor kandidaten (m/v) zonder specifieke

Nadere informatie

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen, met daarnaast gemiddeld 12 dagen voor zelfstudie en praktijkopdrachten.

De opleiding bestaat uit 12 lesdagen, met daarnaast gemiddeld 12 dagen voor zelfstudie en praktijkopdrachten. GESPECIALISEERD VERZORGENDE PSYCHOGERIATRIE (GVP) Inleiding De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) is een door de branche erkende vervolgopleiding voor verzorgenden. Deze opleiding

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015. Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Roepnaam:

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015. Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Roepnaam: AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN WELZIJN 2015 Gewenste cursus/training: Startdatum: Achternaam: Geboortenaam 1 : Voorletters: Roepnaam: Adres: Woonplaats: Telefoon (privé): Geboortedatum: Geboorteplaats:

Nadere informatie

SCHOLING TOEDIENEN VAN MEDICATIE DOOR HELPENDEN

SCHOLING TOEDIENEN VAN MEDICATIE DOOR HELPENDEN SCHOLING TOEDIENEN VAN MEDICATIE DOOR HELPENDEN Inleiding Helpenden krijgen steeds meer de taak om medicatie te verstrekken aan cliënten. Om dit verantwoord te kunnen doen is het noodzakelijk dat ze hierin

Nadere informatie

ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een Versie 130506 ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een SCHOLINGSCYCLUS PALLIATIEVE ZORG VOOR HELPENDEN Inleiding

Nadere informatie

GESPECIALISEERD VERZORGENDE PSYCHOGERIATRIE (GVP) MAART 2015

GESPECIALISEERD VERZORGENDE PSYCHOGERIATRIE (GVP) MAART 2015 GESPECIALISEERD VERZORGENDE PSYCHOGERIATRIE (GVP) MAART 2015 Inleiding De opleiding Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) is een door de branche erkende vervolgopleiding voor verzorgenden.

Nadere informatie

OPLEIDING EERST VERANTWOORDELIJK VERZORGENDE (EVV)

OPLEIDING EERST VERANTWOORDELIJK VERZORGENDE (EVV) OPLEIDING EERST VERANTWOORDELIJK VERZORGENDE (EVV) Inleiding De functie eerst verantwoordelijk verzorgende is een doorgroeifunctie voor verzorgenden in verpleegverzorgingshuizen en in de thuiszorg. Het

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK

AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK AANMELDINGSFORMULIER BEDRIJFSOPLEIDINGEN TECHNIEK Gewenste opleiding Achternaam* Voorletters man vrouw Voornamen (voluit) Adres Woonplaats Telefoon Geboortedatum Geboorteplaats E-mailadres Handtekening

Nadere informatie

ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen, organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een SCHOLINGSCYCLUS PALLIATIEVE ZORG VOOR VERZORGENDEN Inleiding Driekwart van

Nadere informatie

HERINTREDERSCURSUS VOOR BIG-GEREGISTREERDE VERPLEEGKUNDIGEN NAJAAR 2015

HERINTREDERSCURSUS VOOR BIG-GEREGISTREERDE VERPLEEGKUNDIGEN NAJAAR 2015 HERINTREDERSCURSUS VOOR BIG-GEREGISTREERDE VERPLEEGKUNDIGEN NAJAAR 2015 Inleiding Er is veel veranderd in de zorg. Aan verpleegkundigen worden steeds hogere eisen gesteld die aansluiten bij de ontwikkelingen

Nadere informatie

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING (voorheen Deelkwalificatie 302) Bij zorginstellingen is behoefte aan medewerkers die cliënten ondersteunen bij de persoonlijke verzorging. ROC Midden

Nadere informatie

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ PERSOONLIJKE VERZORGING (voorheen Deelkwalificatie 302) Bij zorginstellingen is behoefte aan medewerkers die cliënten ondersteunen bij de persoonlijke verzorging. ROC Midden

Nadere informatie

ROC Midden Nederland, bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland, bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland, bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een SCHOLINGSCYCLUS PALLIATIEVE ZORG VOOR VERZORGENDEN Inleiding Driekwart van

Nadere informatie

SPIROMETRIE-ASSISTENT

SPIROMETRIE-ASSISTENT SPIROMETRIE-ASSISTENT Spirometrie is een longfunctiemeting, een belangrijk onderdeel in de diagnostiek van COPD en astma, vooral om de ernst van de longfunctiestoornis in te schatten en het ziekteproces

Nadere informatie

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een SCHOLING PALLIATIEVE ZORG VOOR VERZORGENDEN Inleiding Wie werkzaam is als

Nadere informatie

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ VERPLEEGTECHNISCHE HANDELINGEN NAJAAR 2015

OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ VERPLEEGTECHNISCHE HANDELINGEN NAJAAR 2015 OPLEIDING ONDERSTEUNEN BIJ VERPLEEGTECHNISCHE HANDELINGEN NAJAAR 2015 (voorheen Deelkwalificatie 304) Inhoud Bij zorginstellingen is behoefte aan medewerkers die verpleegtechnische vaardigheden kunnen

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie MIDDELBARE GIETERIJTECHNIEK (AVNeG erkend) Doel van de opleiding De opleiding leidt op tot gieterijtechnicus op middelbaar niveau voor zowel de Ferro als Nonferrogieterijen, zoals: leidinggevenden, laboranten,

Nadere informatie

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een Basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (start 26 maart 2019) Inleiding

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Faculteit Psychologie T.a.v. mw. Susan Meijer Antwoordnummer 4400 6400 VC Heerlen Verzoek

Nadere informatie

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een Basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (vernieuwd!) Inleiding Palliatieve

Nadere informatie

Sportleider Seniorensport

Sportleider Seniorensport Sportleider Seniorensport Algemeen We worden steeds ouder en blijven steeds langer gezond. Beweging speelt hierbij een belangrijke rol. Steeds meer senioren gaan of blijven sporten en daarmee groeit ook

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN januari 2014

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN januari 2014 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN januari 2014 Inleiding Sinds 1 januari 2009 is periodieke registratie, ook wel herregistratie genoemd, van onder andere verpleegkundigen verplicht. Het ministerie

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN NOVEMBER 2014

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN NOVEMBER 2014 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN NOVEMBER 2014 Inleiding Sinds 1 januari 2009 is periodieke registratie, ook wel herregistratie genoemd, van onder andere verpleegkundigen verplicht. Het ministerie

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw geldig identiteitsbewijs (géén rijbewijs) naar: Open Universiteit, Faculteit Informatica, t.a.v. Heleen

Nadere informatie

Training Verpleegtechnische Vaardigheden scholing per vaardigheid, open inschrijving

Training Verpleegtechnische Vaardigheden scholing per vaardigheid, open inschrijving In 2015 biedt RC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen het scholingsaanbod verpleegtechnische vaardigheden / voorbehouden en risicovolle handelingen aan in de vorm van een Training Verpleegtechnische Vaardigheden

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - MEI 2014

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - MEI 2014 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - MEI 2014 BEVOEGD ÉN BEKWAAM. Inleiding Er is veel veranderd in de zorg. Aan verpleegkundigen worden steeds

Nadere informatie

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een

ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een ROC Midden Nederland Bedrijfsopleidingen organiseert in samenwerking met de Netwerken Palliatieve Zorg in Midden Nederland een Basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (nieuw!) Inleiding Tijdens

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie HOGERE VERLICHTINGSKUNDE (NSVV GECERTIFICEERD) Doel van de opleiding Tijdens de opleiding leert de cursist specifieke aspecten ten aanzien van de voorwaarden, het verlichtingsontwerp en berekenen van verlichtingssystemen,

Nadere informatie

Training VerpleegtechnischeVaardigheden scholing per vaardigheid, open inschrijving

Training VerpleegtechnischeVaardigheden scholing per vaardigheid, open inschrijving In 2014 biedt RC Midden Nederland, Bedrijfsopleidingen wederom het scholingsaanbod verpleegtechnische vaardigheden / voorbehouden en risicovolle handelingen aan in de vorm van een Training VerpleegtechnischeVaardigheden

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2014

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2014 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2014 Inleiding Sinds 1 januari 2009 is periodieke registratie, ook wel herregistratie genoemd, van onder andere verpleegkundigen verplicht. Het ministerie van

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs Naam school : Adres : Tel.nr. : Email : Website : Stichting Hervormde Scholen De Drieslag WILT U DIT AANMELDINGSFORMULIER ZO VOLLEDIG MOGELIJK INVULLEN? ONDERGETEKENDE,

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie OPENBARE VERLICHTING Doel van de opleiding Tijdens de opleiding leert de cursist specifieke aspecten ten aanzien van de voorwaarden, het verlichtingsontwerp, het berekenen van verlichtingssystemen, de

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie SCHAKELCURSUS MIDDELBARE LASTECHNIEK Doel van de opleiding Deelnemers met onvoldoende vooropleiding voor te bereiden op de opleiding International Welding Technologist (MLT), zoals deze wordt gegeven bij

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2015

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2015 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN MEI 2015 Inleiding Sinds 1 januari 2009 is periodieke registratie, ook wel herregistratie genoemd, voor verpleegkundigen verplicht. Het ministerie van VWS heeft

Nadere informatie

Bornholmstraat 80 9723 AZ Groningen tel: 050 549 22 06 email: info@fysiosupplies.nl internet: www.fysiosupplies.nl Kvk: 50074423 ABN Amro:

Bornholmstraat 80 9723 AZ Groningen tel: 050 549 22 06 email: info@fysiosupplies.nl internet: www.fysiosupplies.nl Kvk: 50074423 ABN Amro: 1 Fontys MSU cursus voor de fysiotherapie Deze volwaardige MSU cursus, onder leiding van Fontys hogescholen is wetenschappelijk onderbouwd en geaccrediteerd met 64 punten bij het KNGF. Dit is de perfecte

Nadere informatie

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - FEBUARI 2014

SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - FEBUARI 2014 SCHOLING HERREGISTRATIE VERPLEEGKUNDIGEN, GECOMBINEERD MET CURSUS HERINTREDENDE VERPLEEGKUNDIGEN - FEBUARI 2014 BEVOEGD ÉN BEKWAAM. Inleiding Er is veel veranderd in de zorg. Aan verpleegkundigen worden

Nadere informatie

Aanmeldformulier zij-instroom in Beroep Geschiktheidsonderzoek

Aanmeldformulier zij-instroom in Beroep Geschiktheidsonderzoek Aanmeldformulier zij-instroom in Beroep Geschiktheidsonderzoek Persoonlijke gegevens (s.v.p met blokletters invullen) Achternaam: Geboortenaam: Voorletters: Voorvoegsel: Roepnaam: Officiële voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015-2016

Aanmeldingsformulier 2015-2016 Aanmeldingsformulier 2015-2016 Ondertekening (altijd invullen) Ondergetekende verklaart: het formulier naar waarheid te hebben ingevuld; dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden beroepsonderwijs van

Nadere informatie

Regio College. Meesturen: Ondertekening (altijd invullen) Opsturen. 1. Keuze opleiding (altijd volledig invullen)

Regio College. Meesturen: Ondertekening (altijd invullen) Opsturen. 1. Keuze opleiding (altijd volledig invullen) Aanmeldingsformulier 2014-2015 Ondertekening (altijd invullen) Ondergetekende verklaart: het formulier naar waarheid te hebben ingevuld; dat hij/zij akkoord gaat met de voorwaarden beroepsonderwijs van

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie SCHAKELCURSUS MIDDELBARE GIETERIJTECHNIEK (AVNeG gecertificeerd) Doel van de opleiding Deelnemers met onvoldoende vooropleiding voor te bereiden op de opleiding Middelbare Gieterijtechniek, zoals deze

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Functie: Datum: Dit sollicitatieformulier wordt ingevuld naar aanleiding van: 0 Advertentie 0 Open sollicitatie 0 Uitzendbureau 0 Relatie 0 Arbeidsbureau 0 Interne vacature 0 Anders,

Nadere informatie

MSU OPLEIDING BROCHURE

MSU OPLEIDING BROCHURE MSU OPLEIDING BROCHURE FONTYS MSU OPLEIDING VOOR DE FYSIOTHERAPIE Deze volwaardige MSU opleiding, onder leiding van Fontys Hogescholen is wetenschappelijk onderbouwd en geaccrediteerd met 64 punten bij

Nadere informatie

Post-HBO Coachen vanuit het Diversiteitperspectief

Post-HBO Coachen vanuit het Diversiteitperspectief Post-HBO Coachen vanuit het Diversiteitperspectief Kern van de opleiding overdracht aan de cursisten van een expliciete visie en een integrale benadering de fundamentele relatie tussen theorie en praktijk

Nadere informatie

FONTYS MSU CURSUS VOOR DE FYSIOTHERAPIE

FONTYS MSU CURSUS VOOR DE FYSIOTHERAPIE MSU CURSUS BROCHURE FONTYS MSU CURSUS VOOR DE FYSIOTHERAPIE Deze volwaardige MSU cursus, onder leiding van Fontys Hogescholen is wetenschappelijk onderbouwd en geaccrediteerd met 64 punten bij het KNGF.

Nadere informatie

Bijsluiten: kopie identiteitsbewijs (geen rijbewijs), CV, kopie diploma hoogstgenoten opleiding en pasfoto 1

Bijsluiten: kopie identiteitsbewijs (geen rijbewijs), CV, kopie diploma hoogstgenoten opleiding en pasfoto 1 Inschrijfformulier U kunt dit formulier na invulling en ondertekening toesturen aan: De Haagse Hogeschool Academie voor Masters & Professional Courses Postbus 13336 2501 EH DEN HAAG Bijsluiten: kopie identiteitsbewijs

Nadere informatie

Beccaria Instituut Inschrijfformulier

Beccaria Instituut Inschrijfformulier Beccaria Instituut Inschrijfformulier Inschrijving Met dit formulier kunt u zich inschrijven de opleidingen, cursussen, trainingen en seminars van het Beccaria Instituut. U kunt dit formulier ingevuld

Nadere informatie

STICHTING HERVORMDE SCHOLEN TE VOORTHUIZEN INSCHRIJFFORMULIER

STICHTING HERVORMDE SCHOLEN TE VOORTHUIZEN INSCHRIJFFORMULIER STICHTING HERVORMDE SCHOLEN TE VOORTHUIZEN INSCHRIJFFORMULIER Van den Berglaan 12 3781 GG Voorthuizen Tel. 0342-473052 Email: directie@kwsvoorthuizen.nl De KWS.. een waardevolle basis! Frans Halsstraat

Nadere informatie

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek

Deficiëntiecursus 2014-2015. (instroom 2015-2016) Wiskunde B. Opleidingen van Techniek Deficiëntiecursus 2014-2015 (instroom 2015-2016) Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Deficiëntiecursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam.

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5.

Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. Beste student, Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de post-hbo opleiding Geef me de 5. In dit document met 2 bijlages, vragen we jou om aanvullende informatie die we nodig hebben om jouw inschrijving

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gasselte: t Kikkertje Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Nationaliteit:

Nadere informatie

Aanmeldingsformulieren Praktijkopleiding via het stagebureau van SRA

Aanmeldingsformulieren Praktijkopleiding via het stagebureau van SRA Aanmeldingsformulieren Praktijkopleiding via het stagebureau van SRA Aanmeldingsformulieren Praktijkopleiding via het stagebureau van SRA Praktijkplaatsovereenkomst (exemplaar voor trainee, graag meezenden)

Nadere informatie

Aanmelding Taal- en Schakelcursus Inholland. Wat stuurt u naar ons op?

Aanmelding Taal- en Schakelcursus Inholland. Wat stuurt u naar ons op? Aanmelding Taal- en Schakelcursus Inholland Wat stuurt u naar ons op? Uw aanmelding is compleet als u de volgende documenten opstuurt: 1. het aanmeldformulier, volledig en duidelijk ingevuld Probeer alles

Nadere informatie

Instructeur Bedrijfshulpverlener opleiding Eerste Hulp Conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV)

Instructeur Bedrijfshulpverlener opleiding Eerste Hulp Conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) Instructeur Bedrijfshulpverlener opleiding Eerste Hulp Conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) Doelgroep De opleiding is bestemd voor personen die in uw organisatie

Nadere informatie

Aanmeldformulier Executive MBA

Aanmeldformulier Executive MBA Aanmeldformulier Executive MBA Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende: A: Een volledig ingevuld en

Nadere informatie

Module Auditing IT-Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur

Module Auditing IT-Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur Module Auditing 2018-2019 IT-Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur 3.200,-* Persoonlijke gegevens Achternaam (zoals in paspoort) Roepnaam Voorna(a)m(en) M/V 1) Achternaam

Nadere informatie

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration

Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Inschrijfformulier Executive Master in Business Administration Aanmeldingsprocedure 1 De Admission Committee heeft de aanmeldingsprocedure en selectie criteria vastgesteld. De aanmelding omvat het volgende:

Nadere informatie

Arcus College AANMELDFORMULIER Arcus VAVO (VMBO-tl HAVO VWO

Arcus College AANMELDFORMULIER Arcus VAVO (VMBO-tl HAVO VWO Niet invullen! Ovnr Arcus College AANMELDFORMULIER 2019-2020 Arcus VAVO (VMBO-tl HAVO VWO Samen met dit aanmeldingsformulier dient u in te leveren: 1. Een kopie van een geldig paspoort of identiteitsbewijs

Nadere informatie

Bedrijfsgegevens Naam werkgever Afdeling Functie Bezoekadres Postcode en plaats Correspondentieadres

Bedrijfsgegevens Naam werkgever Afdeling Functie Bezoekadres Postcode en plaats Correspondentieadres Module Auditing 2018-2019 Internal Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur 3.200,-* Persoonlijke gegevens Achternaam (zoals in paspoort) Roepnaam Voorna(a)m(en) M/V

Nadere informatie

Module Accounting Information Systems Internal Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur

Module Accounting Information Systems Internal Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur Module Accounting Information Systems 2018-2019 Internal Auditing & Advisory *Dit bedrag is inclusief tentamen en exclusief literatuur 3.200,-* Persoonlijke gegevens Achternaam (zoals in paspoort) Roepnaam

Nadere informatie

Verzoek tot Inschrijving

Verzoek tot Inschrijving Verzoek tot Inschrijving Vul dit formulier in blokletters in en stuur het samen met een kopie van uw identiteitsbewijs naar: Open Universiteit Nederland Faculteit Psychologie T.a.v. Mw. Susan Meyer Antwoordnummer

Nadere informatie

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B

(instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B (instroom 2015-2016) Cursus Wiskunde B Opleidingen van Techniek september 2014 Cursus Wiskunde B 2014-2015 Doelgroep Aankomend studenten van de Hogeschool van Amsterdam. 21+-toelatingsexamenkandidaten

Nadere informatie

Educatie. Volwassenenonderwijs VAVO. Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs. vmbo-t havo vwo. Amersfoort Veenendaal Zeist

Educatie. Volwassenenonderwijs VAVO. Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs. vmbo-t havo vwo. Amersfoort Veenendaal Zeist Educatie Volwassenenonderwijs 2007 2008 VAVO Voortgezet Algemeen Volwassenen Onderwijs vmbo-t havo vwo Amersfoort Veenendaal Zeist Amersfoort Veenendaal Zeist VAVO Het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs)

Nadere informatie

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015

Type cursus Datum Groep Aanvang. 2015 Vrijdag 20 februari 2015 t/m 27 maart 2015 Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Achternaam Sofinr./BSN Voornamen (voluit) Roepnaam Adres (waar leerling is ingeschreven) Postcode en woonplaats Godsdienst 1e nationaliteit 2e nationaliteit

Nadere informatie

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de

AXS TechnIeK PAyroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de AXS Techniek payroll diensten Via de AXS Techniek Payroll kunt u het contractbeheer en de verloning van uw personeel voordelig en eenvoudig uitbesteden. Wij nemen het werkgeverschap van u over, in de zin

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gasselte: t Kikkertje Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Burgerservicenummer (BSN)... Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Nationaliteit:

Nadere informatie

Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016

Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016 Windesheim Schoolleidersopleidingen po/v(s)o 2015-2016 (niet zelf invullen) Inschrijfnummer: Datum binnenkomst: Voor welke opleiding schrijft u in: O Oriëntatie op leidinggeven O Leidinggeven I O Leidinggeven

Nadere informatie

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN

CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN CENTRAAL AANMELDINGSFORMULIER LEERLINGEN BIJ HET VERWERKEN VAN DE GEGEVENS VAN DIT AANMELDINGSFORMULIER HOUDEN WIJ ONS AAN DE WET BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS 1. De ouder(s) / verzorger(s) van. vragen

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER NEDERLANDS REGISTER GERECHTELIJK DESKUNDIGEN

AANVRAAGFORMULIER NEDERLANDS REGISTER GERECHTELIJK DESKUNDIGEN AANVRAAGFORMULIER NEDERLANDS REGISTER GERECHTELIJK DESKUNDIGEN Stappenplan Om een aanvraag tot inschrijving als deskundige in het NRGD te doen, volgt u de onderstaande stappen. Stap 1. Controleer of het

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs

INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs Broekhuizenstraat 10 3784 WT Terschuur 0342 461667 info@bsdezaaier.nl www.bsdezaaier.nl INSCHRIJFFORMULIER voor het primair onderwijs versie april 2016 GEGEVENS OVER DE LEERLING Achternaam: Voorvoegsels:

Nadere informatie

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK OF REACHTRUCK

CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK OF REACHTRUCK CURSUS VEILIG WERKEN MET DE HEFTRUCK OF REACHTRUCK HEFTRUCK- EN REACHTRUCK OPLEIDINGEN Moderne heftrucks en reachtrucks zijn, mits deskundig bediend en behandeld, een machtig stuk gereedschap. Deskundig

Nadere informatie

School met de Bijbel De Kraats Rijnsteeg NP Bennekom

School met de Bijbel De Kraats Rijnsteeg NP Bennekom School met de Bijbel De Kraats Rijnsteeg 5 6721 NP Bennekom 0318-430203 info@kraatsschool.nl www.kraatsschool.nl Inschrijven nieuwe leerlingen Gegevens leerling Datum aanmelding: Naam: Voorna(a)m(en):

Nadere informatie

Voorbereidende cursus 2014 (instroom ) Voorbereidende cursus Wiskunde B

Voorbereidende cursus 2014 (instroom ) Voorbereidende cursus Wiskunde B Voorbereidende cursus 2014 (instroom 2014-2015) Voorbereidende cursus Wiskunde B april 2014 Voorbereidende cursus Wiskunde B 2014 Doelgroep Aspirant-studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Havo/vwo-diploma

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje

Achternaam. Voornamen. Geboortedatum : jongen meisje Pagina 1 van 5 Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje PGN (sofi nr.) Straat Plaats Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland Nationaliteit Thuistaal

Nadere informatie

een kopie van het officiële document

een kopie van het officiële document Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt het aanmeldingsformulier van onze school. Wij willen u vragen dit volledig in te vullen. Uiteraard gelden voor alle door u verstrekte gegevens de regels van de wet

Nadere informatie

Bureau de Roos. Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie

Bureau de Roos. Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie Bureau de Roos Studiegids Specialisatiejaar kindertherapie Inleiding Leuk dat u interesse heeft in het Specialisatiejaar Kindertherapie dat Bureau de Roos aanbiedt. Dit jaar is speciaal voor hen die zich

Nadere informatie

Aan reizigersverpleegkundigen die werkzaam zijn bij een instelling of huisartsenpraktijk Betreft: herregistratie LCR Kwaliteitsregister

Aan reizigersverpleegkundigen die werkzaam zijn bij een instelling of huisartsenpraktijk Betreft: herregistratie LCR Kwaliteitsregister Aan reizigersverpleegkundigen die werkzaam zijn bij een instelling of huisartsenpraktijk Betreft: herregistratie LCR Kwaliteitsregister Geachte heer, mevrouw, Vijf jaar geleden heeft u zich in het LCR

Nadere informatie

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving)

Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Estafette SIDI Directie Bevest. ouders Inv. ParnasSys Inschrijving map Aanmeldformulier (Voorlopige inschrijving) Basisschool de Zeppelin Anna Polaktuin 27 1705 JS Heerhugowaard Tel: 072 5726782 e-mail:

Nadere informatie

Inschrijfformulier (vertrouwelijk)

Inschrijfformulier (vertrouwelijk) . Rijneiland 2 3984 MA Odijk Tel. : 030-6563030 e-mail: nicolaasschool@nicolaasschool-odijk.nl www.nicolaasschool-odijk.nl Inschrijfformulier (vertrouwelijk) Gegevens kind Achternaam :.. Straat :.. Huisnr.

Nadere informatie

Achternaam. Voornamen. Plaats : Postcode : Thuistaal

Achternaam. Voornamen. Plaats : Postcode : Thuistaal Pagina! 1 van 5! Aanmeldingsformulier Gegevens leerling Achternaam Roepnaam Voornamen Geboortedatum jongen meisje BSN (sofi nr.) Straat Huisnummer : Plaats Postcode : Vaste telefoon Geboorteplaats Geboorteland

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING

AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING AANMELDINGSFORMULIER NIEUWE LEERLING GEGEVENS LEERLING: Achternaam kind: Voornamen kind: Roepnaam kind: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoonnummer thuis: Geheim; ja/nee* Geslacht: jongen/meisje * Nationaliteit:

Nadere informatie

Aanvullende cursusinformatie

Aanvullende cursusinformatie MIDDELBAAR INSTALLATIETECHNICUS Elektrotechnische installaties Doel van de opleiding Het bekwamen in integraal ontwerpen en begeleiden van complexe installaties. Zowel elektronische als werktuigkundige

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL

AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL AANMELDINGSFORMULIER PEUTEROPVANG EN PEUTERSPEELZAAL Locatie: Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: 0 Eext: t Hummelhoes 0 Eexterveen : t Spikertje 0 Gieterveen: t Porkenhoesie 0 Gasselte: t Kikkertje

Nadere informatie

Opleidingen voor HR-adviseurs

Opleidingen voor HR-adviseurs Opleidingen voor HR-adviseurs Elysisch Talent geeft praktijkgerichte opleidingen en trainingen aan coaches en HR-adviseurs. Deze opleidingen en trainingen zijn bedoeld om u te leren om uw medewerkers of

Nadere informatie

Sollicitatieformulier

Sollicitatieformulier Sollicitatieformulier Functie: Datum: Dit sollicitatieformulier wordt ingevuld naar aanleiding van: 0 Advertentie 0 Open sollicitatie 0 Uitzendbureau 0 Relatie 0 Interne vacature 0 Anders, namelijk Royal

Nadere informatie

BBL-OPLEIDINGEN ZORG & WELZIJN KRAMERSGILDEPLEIN ARNHEM ROC A12

BBL-OPLEIDINGEN ZORG & WELZIJN KRAMERSGILDEPLEIN ARNHEM ROC A12 BBL-OPLEIDINGEN ZORG & WELZIJN KRAMERSGILDEPLEIN ARNHEM ROC A12 Kleinschalig BBL-onderwijs INHOUDS OPGAVE 2 3 4 5 6 8 10 12 13 Welkom bij ROC A12 Professionalisering in de praktijk BBL, de uitleg Subsidie

Nadere informatie

Welkom op basisschool Het Mozaïek! AANMELDINGSFORMULIER /

Welkom op basisschool Het Mozaïek! AANMELDINGSFORMULIER   / Welkom op basisschool Het Mozaïek! AANMELDINGSFORMULIER www.mozaiekhouten.nl / www.mozaiekwaalseweg.nl Gegevens leerling Achternaam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: jongen/meisje * Adres: Postcode: Woonplaats:

Nadere informatie

Format erkenningsaanvraag verkorte brancheopleiding kraamverzorgende

Format erkenningsaanvraag verkorte brancheopleiding kraamverzorgende Format erkenningsaanvraag verkorte brancheopleiding kraamverzorgende Voor opleidingsorganisaties zonder Crebo-erkenning Instructie Dit formulier kan gebruikt worden door opleidingsorganisaties om een aanvraag

Nadere informatie

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar:

Stuur dit formulier ingevuld met bijlagen naar: Aanvraagformulier Tegemoetkoming bijdrage kinderopg Met dit formulier kunt u bij de gemeente Den Haag:* Een tegemoetkoming eigen bijdrage kinderopg aanvragen als u: - een uitkering op grond de Participatiewet

Nadere informatie

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW

Groep. Tarief Basiscursus: o 929,85 - p.p. incl. alle benodigde materialen en grondstoffen excl. 21% BTW Persoonlijke informatie deelnemer Volledige naam Roepnaam Huisadres Telefoon thuis Mobiele telefoon Fax thuis E-mailadres thuis Geboortedatum (DD/MM/JJJJ) Zakelijke informatie (indien van toepassing) Bedrijf

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals

Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Algemene voorwaarden Open Inschrijvingen Stenden Professionals Deze algemene voorwaarden zijn aanvullend op de algemene leveringsvoorwaarden van Stichting Stenden hogeschool. Deze voorwaarden behoren bij

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling

Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Aanmeldingsformulier nieuwe leerling Gegevens leerling Achternaam Voornamen (voluit) Roepnaam Adres (waar leerling is ingeschreven) Postcode en woonplaats Telefoonnummer van het gezin Geslacht M / V* Geboortedatum

Nadere informatie

Ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen

Ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen Ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen Dit bbl-traject leidt op tot het behalen van de certificeerbare eenheid 'Ondersteunen bij verpleegtechnische handelingen' uit het kwalificatiedossier Verzorgende

Nadere informatie

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten.

Nadat je dit formulier aan ons hebt geretourneerd, nemen wij contact met je op. Wij hopen je dan met wederzijds enthousiasme te mogen begroeten. INSCHRIJFFORMULIER De succesvolle Jamin winkelformule is altijd op zoek naar goede ondernemers. Ben je geïnteresseerd en wil je graag je eigen Jamin winkel starten? Vul dan vandaag nog dit inschrijfformulier

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG

AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG AANMELDINGSFORMULIER BUITENSCHOOLSE OPVANG Locatie: 0 Gasselte Gegevens kind Naam: Voornamen: Roepnaam: Geslacht: 0 jongen 0 meisje Geboortedatum: Burgerservicenummer (BSN) Nationaliteit: Geboorteland:

Nadere informatie

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen.

Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te vullen om de benodigde gegevens van uw kind te verkrijgen. Obs de Rietendakschool Laan van Chartroise 160 3552 EZ Utrecht tel (030) 244 86 57 directie@bsrietendak.nl TOELICHTING OP HET VOOR-AANMELDINGSFORMULIER Dit voor-aanmeldingsformulier vragen wij u in te

Nadere informatie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie

Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Cursus DSM IV (5) en Psychopathologie Geaccrediteerd door de VVH De Academie voor Haptonomie, ITH en Synergos bieden gezamenlijk de cursus DSM IV/Psychopathologie aan. Bijzonder aan dit aanbod is allereerst

Nadere informatie