U kunt bij ons ook de NVM Huisgarantie afsluiten, die u verzekert tegen verborgen gebreken.



Vergelijkbare documenten
DONGEN Europaplein 97

Nijkerk Zijdevlinder 66

Europaplein 64 - Dongen

DONGEN Hoge Ham 119 D

DONGEN Duikerstraat 41

DONGEN Oudstraat 31. Nette tussenwoning met luxe keukeninstallatie, 3 slaapkamers en ruime zolder, gelegen in De Hoge Akker.

Raadhuisplein 16, Stadskanaal STADSKANAAL k.k.

DONGEN Oudstraat 21. Perceel : 139 m² Inhoud : circa 380 m³ Bouwjaar : k.k.

Groeseindstraat 71 D Tilburg

DONGEN Simon Vestdijkstraat 20

Simon Vestdijkstraat 20 - Dongen

JOHAN WILLEM FRISOSTRAAT 105 / WIJK

DONGEN Van Kinsbergenstraat 29

TE KOOP KOMETENSTRAAT 30 PURMEREND

Heythuysen Dorpstraat 44

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE LAARESSINGEL EK ENSCHEDE TE KOOP

HELENASTRAAT 2P TE UDEN VRAAGPRIJS k.k.

Dorpsstraat 215 A, Broek op Langedijk

CROESINCKPLEIN 103 / PALENSTEIN / WIJK

Espoortstraat 123 Enschede

POORTUGAALSTRAAT 116 / OOSTERHEEM / WIJK

DONGEN Veldstraat 17

DONGEN Polarisstraat 31

TE_KOOP MARTIN LUTHER KINGLAAN 614 DIEMEN. Vraagprijs: ,= k.k.

Leharstraat 24 - Dongen

GRAAF JANSTRAAT 102 / DRIEMANSPOLDER / WIJK

Roermond Wilhelminalaan 11B 4

Marijkelaan 15, Stadskanaal STADSKANAAL k.k.

OSS. Lisztgaarde 4. Oostwal 241, 5341 KN Oss T: F:

Roermond Achter de Steenen Trappen 57

Boulevard Zeist

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

DONGEN Harmonieplein 5

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

DONGEN Kruisherenstraat 8

Waalre (Aalst) Irenelaan 9 B19

Staat uw nieuwe (huur)woning aan de Rijksstraatweg 43B in Wilp?

Zuid-Beijerland, Gravin Sabinastraat 34

Maasbracht Brachterveld 1

DONGEN Julianastraat 102

Fluitekruidweg 93 te Zaandam

DONGEN Montgomerystraat 15

DONGEN St. Josephstraat 106 A

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE BERKENLAAN 133 ZUTPHEN

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Rotterdam Nansenplaats 155 Vraagprijs ,- k.k.

Rotterdam, Oldegaarde 234D

DONGEN. Helfrichstraat 15

Veldhoven (City Centrum) Bree 1

DONGEN Prins Bernhardstraat 5

DONGEN Karmelietenstraat 3

t Cour 38 Helmond Algemeen Kadastrale gegevens swmakelaars.nl

Roermond Arlo 75 ZEVENDE VERDIEPING

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Scheepswerfkade 20, Stadskanaal STADSKANAAL

Haaksbergerstraat 484A Enschede

's-gravendeel, Oranjestraat 177

VRIJBLIJVENDE OBJECTINFORMATIE J J VAN DEINSELAAN 338 ENSCHEDE

Luikerweg 45, te Valkenswaard

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244

Rooseveltstraat Dongen

Oost-Dorsch 139 te Zaandam

Achter den Ham 23 - Dongen

Pastoor Gowthorpestraat 37. Vraagprijs ,- K.K. Barneveld

DONGEN Hoge Ham 114. In het centrum gelegen herenhuis met 4 slaapkamers, tuin op het zuiden en garage met berging.

DONGEN Beukenstraat 4

Bizetstraat 29 - Dongen

Waalre (Aalst) Molengragte 12

Te Koop Wenckebachplantsoen TB Nieuwegein

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

Tweede Bothofdwarsstraat 2-38 Enschede

WEMENSTRAAT 31-A HENGELO

Noorderlaan 22 - Dongen

DONGEN Gerardus Majellastraat 62

Dunantstraat 1449, 2713 TV, Zoetermeer

Staat uw nieuwe (huur)woning aan de Torenbosch 60 in Twello?

Molenweg NB Maastricht tel: fax: Maastricht, Via Regia 138-D

Navolaan 15-38, Stadskanaal STADSKANAAL k.k.

Veldhoven (City Centrum) Bree 9

Sint Josephstraat 3 - Dongen

Schrijverspark Veenendaal

Zenderstraat 230 te Hilversum

Lupineweide 4 - Dongen

Ruigenburg 9, 2804 VL, Gouda

Mies van der Rohestraat 22 - Dongen

Sint Josephstraat 106-A - Dongen

Te Koop Lijsterbesstraat 102, 3434 AG Nieuwegein

Utrecht, Korfoedreef 15

JONKERBOS 66 / MEERZICHT / WIJK

DONGEN Polarisstraat 26

Washingtondreef 121 UTRECHT

Mercuriusstraat 4 - Dongen

Marktkade 23, Musselkanaal MUSSELKANAAL k.k.

Inhoudsopgave. pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 14 Nadere informatie en voorwaarden 15

Brinkweg 12 A te Hilversum

TE KOOP. de Wilmskamp 211, 7552 GZ Hengelo. Vraagprijs ,- k.k.

DONGEN Ed Hoornikstraat 1

ANTWERPENSTRAAT 524 TE BREDA

Ruim 4-kamer appartement met prachtig uitzicht vanaf op het oosten gesitueerde balkon over recent aangelegd park met waterpartij.

Transcriptie:

Lisztgaarde 92 OSS

Welkom bij Bato Makelaars met een actieve, eigen benadering. Met kantoren in Oss en s-hertogenbosch zijn we sterk regionaal georiënteerd. Een deskundig, enthousiast en gemotiveerd team van Bato Makelaars staat graag voor u klaar. Met úw tevredenheid als hoogste doel. NVM Als NVM-makelaar maken wij gebruik van het landelijke NVM-netwerk, inclusief internetsites als www.funda.nl en www.batomakelaars.nl. Dit betekent voor u dat informatie over te koop en te huur aangeboden objecten dagelijks wordt geactualiseerd. Aangevuld met onze up-to-date kennis van de onroerende zaakmarkt, kunnen wij u optimaal adviseren bij aan-/verkoop en taxaties. U kunt bij ons ook de NVM Huisgarantie afsluiten, die u verzekert tegen verborgen gebreken. Huis verkopen? Je woning verkopen is een ingrijpende zaak. Hoe organiseert u dat zó dat het prettig blijft voor uzelf? Wat moet u doen en soms ook laten voor een geslaagde transactie? Bato neemt u alle zorg uit handen, op de manier die u het beste past. Meer aandacht Meer mogelijkheden Meer openheid Meer resultaat Huis kopen? U hebt een woning op het oog en wilt voorkomen dat u teveel betaalt. Of dat u achteraf spijt krijgt, doordat u essentiële punten over het hoofd hebt gezien. Dan is het heel verstandig om Bato mee te nemen. Als professionals zijn wij feilloos in staat om een reële waarde te bepalen en zien we details en gebreken die u in uw enthousiasme misschien ontgaan. Zo helpen we u de juiste beslissing te nemen. Hypotheek nodig? Het is vaak moeilijk om een deskundig, onafhankelijk en volledig overzicht van alle mogelijkheden te krijgen. Wij werken samen met diverse erkende financiële adviseurs die voortdurend worden getoetst op kennis en onafhankelijkheid. Zo wordt u optimaal geïnformeerd en bent u verzekerd van het beste advies.

OSS Lisztgaarde 92 Uitstekend onderhouden twee kamer appartement, het gehele appartement is in 2005/2006 geheel gemoderniseerd, met zonnig balkon en een berging in de onderbouw, gesitueerd op de vierde verdieping van het appartementencomplex: La Belle Esperance.

Kenmerken: - twee kamer appartement; - lift aanwezig; - modern en luxe afgewerkt; - zonnig balkon; - geheel voorzien van dubbel glas. Indeling: entree/hal met meterkast; geheel betegelde badkamer met douche, toilet en badkamermeubel met wastafel; slaapkamer; lichte woonkamer voorzien van moderne laminaatvloer (2006) en loopdeur naar balkon; open keuken voorzien van moderne keukeninrichting (2005) met een bar en een ingebouwde keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron; ruim, zonnig balkon. Bouwjaar 1972; servicekosten 128,55 + 1,81 inclusief watergebruik en voorschot op de stookkosten.

Plattegrond Locatie

Koopakte Conform NVM model. Notaris Ter keuze van de kopende partij. Waarborgsom/bankgarantie Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de kopende partij, binnen vijf weken na het bereiken van overeenstemming, een waarborgsom te storten in handen van de notaris, groot 10% van de koopsom. Het is aan kopende partij eveneens toegestaan een bankgarantie te stellen ter grootte van dit bedrag. Ouderdomsclausule Koper verklaart ermee bekend te zijn dat deze woning meer dan twintig jaar oud is. Dit houdt in dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden, aanzienlijk lager (kunnen) liggen dan bij nieuwere woningen. Mogelijkheid laten uitvoeren bouwkundige keuring Als geïnteresseerde in c.q. koper van kunt u de woning uiteraard laten keuren door en bouwkundige. Indien u deze keuring laat uitvoeren door een onafhankelijke bouwkundige, die voldoet aan de kwaliteitseisen van de NVM, vindt u in het rapport alle informatie over de bouwkundige en technische staat van de woning, alsmede welke herstelwerkzaamheden nodig zijn of worden verwacht. Bovendien treft u een begroting aan voor het effectief (laten) uitvoeren van bedoelde werkzaamheden. Verder staat in het keuringsrapport aangegeven op welke punten u, als koper, in het kader van uw eigen onderzoeksplicht, eventueel zelf nog aanvullend onderzoek moet en/of kunt laten verrichten. Mocht u een bouwkundige keuring als ontbindende voorwaarde in de koopovereenkomst op wensen te nemen, dan dient u dit te vermelden bij het uitbrengen van een bod (let wel: dus vóórdat de koopovereenkomst wordt gesloten).indien de kopende partij afziet van de mogelijkheid tot het laten uitvoeren van een bouwkundige inspectie, zal dit vermeld worden in de koopovereenkomst. NVM Huisgarantie Op basis van deze bouwkundige keuring kunt u vervolgens, via Bato Makelaars, een verzekering afsluiten. Deze verzekering dekt eventuele schade aan de belangrijkste bouwkundige onderdelen van de woning gedurende maximaal 12 maanden na de eigendomsoverdracht. Meer informatie omtrent deze verzekering is verkrijgbaar op ons kantoor. Plattegrondtekeningen Eventueel bijgevoegde plattegrondtekeningen zijn indicatief. Bij interesse in deze woning, kunt u contact opnemen met Bato Makelaars, telefoonnummer 0412-624866, voor een vrijblijvende bezichtiging.voor of na de bezichtiging staat natuurlijk alle beschikbare documentatie over deze woning tot uw beschikking. Deze informatie ligt voor u ter inzage bij ons kantoor en bestaat onder andere uit een uitgebreid inlichtingenformulier over de woning en een lijst met (roerende) zaken. Ter voorkoming van misverstanden, wijzen wij u erop dat deze brochure met zeer veel zorg is samengesteld, doch dat er op geen enkele wijze rechten aan deze presentatie of aan eventuele bezichtigingen kunnen worden ontleend.

Bato Makelaars Oss Kruisstraat 25 5341 HA Oss oss@batomakelaars.nl www.batomakelaars.nl Tel. 0412-624866 Fax 0412-650237 Bato Makelaars s-hertogenbosch Maaspoortweg 3-5 5235 KG s-hertogenbosch denbosch@batomakelaars.nl www.batomakelaars.nl Tel. 073-6273580 Fax 073-6273582